Mainiot työntekijämme... suunnittelevat, valmistavat, mitoittavat, myyvät ja VUOKRAAVAT....mainioita pumppujamme

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Mainiot työntekijämme... suunnittelevat, valmistavat, mitoittavat, myyvät ja VUOKRAAVAT....mainioita pumppujamme"

Transkriptio

1 Mainiot työntekijämme... suunnittelevat, valmistavat, mitoittavat, myyvät ja VUOKRAAVAT...mainioita pumppujamme Kaikkialla maailmassa.

2 Godwin Pump Automaattisen esitäyttöjärjestelmän yksinkertaisuus ja luotettavuus Miten se toimii... Paineilma (1) kulkee Godwin-venturin (2) läpi muodostaen alipaineen ja poistaen ilman pumpun pesästä ja imuletkusta (3). Samalla takaiskuventtiilin kuula (4) sulkee ilman pois painepuolelta, jolloin nestettä pääsee juoksupyörään (5) ja pumppaus voidaan aloittaa nopeasti ja ilman manuaalisen esitäytön tarvetta! 2 Think Orange. Think Godwin.

3 C L E E B R A 4o YEARS 4oYEARS T I N N G Sisällysluettelo Luotettavat pumput ja laitteet Käyttöalueet Godwin Dri-Prime -pumput Godwin Dri-Prime Backup System (DBS ) Huolto ja tuki CD-sarja Suuri tuotto, keskitason nostokorkeus, suurten kiintoaineiden läpäisykyky HL-sarja Suuri nostokorkeus ja suihkutuspumput, joissa on kiintoaineiden läpäisykyky Sähkökäyttöiset Godwin Dri-Prime -pumput Hydrauliset Godwin Heidra -uppopumput ja Powerpack-yksiköt Godwin Heidra -lieteportti Godwin Wellpoint -vedenpoistojärjestelmä Godwin PrimeGuard -säädin Tierampit Quick Release Pipe Pikaliittimet ja sovittimet Huomautuksia Great Pumps. Great People. 3

4 Luotettavat pumput ja laitteet alan johtavalta valmistajalta 4 Godwin Pumps, nyt ITT Water and Wastewater -yhtiön osasto, on tyytyväinen voidessaan esitellä uusimman luettelonsa, jossa esitellään laaja valikoima laadukkaita pumppuja vedenpoistotarkoituksiin. Luotettavat tuotteet, joita voi ostaa tai vuokrata, ovat saatavilla ympäri maailmaa, ja niiden tukena on ennenkuulumaton osavaraston ja palvelujen saatavuus. Vedenpoistomahdollisuuksia rakennus-, kaivos- ja teollisuuskäytössä tukevat tarkoitukseen suunnitellut pumput ja pumppausratkaisut, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Joten mitä tahansa tarvitsetkin vedenpoistosta rakennus-, kaivos- ja louhostoiminnassa juomaveden syöttöön ja jätevesien ohituspumppauksiin kunnallisilla, teollisilla ja ympäristömarkkinoilla, Godwin on ensimmäinen valinta. Ota yhteyttä tänään ja kerro, miten voimme palvella sinua! Think Orange.

5 5

6 Käyttöalueet Godwin Pumps tarjoaa täydellisimmän pumppuvalikoiman. Dri-Prime-pumppu on osoittautunut kaikkialla maailmassa parhaaksi pumpuksi erilaisissa väliaikaisissa ja pysyvissä sovelluksissa. Se suoriutuu jatkuvasti kilpailijoitaan paremmin. Kaikkialla maailmassa luotettavuudestaan tunnetun Dri-Prime-pumpun ominaisuuksia ovat: Automaattinen imukyky 8,5 metriin asti Kuivakäyntiominaisuudet Kiintoaineksen läpäisykyky Suuret virtaukset ja nostokorkeudet Godwin Pumps tarjoaa myös erinomaisen palvelun ja tuen. Mainiot työntekijämme ovat sitoutuneet asiakkaidemme tarpeisiin. Tämä hienojen pumppujen, mainioiden ihmisten ja verrattoman asiakaspalvelun voittoisa yhdistelmä on tehnyt Godwin Pumps -yhtiöstä siirrettävien pumppujen markkinajohtajan. Hienot pumput ja mainiot ihmiset se on lupauksemme sinulle. Rakennustyömaan vedenpoisto Viemärin ohitus Kunnallisen ja teollisen lietteen siirto Apupumppuasemat Louhoksen vedenpoisto Tilapäinen paloruiskutus Jalostamosovellukset Nesteen siirto säiliöstä säiliöön 6 Think Orange. Think Godwin.

7 Valinta on helppo Godwin Dri-Prime Great Pumps. Great People. 7

8 Käyttöalueet Eliminoi jätevesipumppaamon ylivuoto Godwin Dri-Prime Backup System (DBS ) Automaattisesti itseimevät itsenäiset apupumput Jos sähkötoimiset uppopumput ja generaattorit vioittuvat, pumppaus loppuu pumppuasemalla, ja vaarana on kallis jätevesiaseman ylivuoto. Poista vaara Godwin Dri-Prime Backup System (DBS) -järjestelmän avulla. Lähes samaan hintaan kuin varageneraattori tai halvemmalla Godwin DBS: Käynnistyy ja pysähtyy automaattisesti Godwin PrimeGuard -dieselmoottorinsäädintä käyttämällä. Mahdollistaa rutiinihuollot ilman seisokkia. Toimii sähkövoimasta riippumatta. Tarjoaa lisäpumppukapasiteettia. Antaa mahdollisuuden hyötyä huippujen leikkauksesta. Ota selville, miksi yhä useammat pumppuasemakäyttäjät ovat valinneet kiintoaineita käsittelevän Godwin DBS:n. Ota vastaan Godwinin tarjoama mielenrauha ja sano hyvästi jätevesiaseman ylivuodoille. Kysy aitoa Dri-Primeä 8 Think Orange. Think Godwin.

9 Godwin Huolto ja tuki Godwin Pumps -yhtiölle palvelu ei ole vain sana, se on sitoumus Suunnittelu, kehitys, valmistus, testaus ja toimitus Godwin Pumps on Ison-Britannian ainoa pumpunvalmistaja, joka suorittaa kaikki yllä mainitut toiminnot. Sen Gloucestershiren Queningtonissa ja läheisessä Fairfordissa sijaitsevien tehtaiden kokonaispinta-ala on yli 2 neliömetriä. Sovellusspesialistit Kun valitset Godwin Pumpsin, mainiot ihmisemme ovat puolellasi alusta loppuun. Erikoistuneet myyntiinsinöörimme varmistavat, että ostat tarpeisiisi oikean laitteiston olipa kyseessä tavallinen vedenpoisto tai suuri, monimutkainen viemärin ohitus. Me suunnittelemme pumppausjärjestelmiä juuri sinun sovelluksiasi varten. Sinun täytyy olla varma siitä, että järjestelmä sopii työpaikalle, ennen kuin ensimmäistäkään pumppua lähetetään. Insinööriosastollamme on yli 1 vuoden kokemus ja asiantuntemus, ja he auttavat sinua valitsemaan oikean pumpun sovellustasi varten. Olipa työ suuri tai pieni, meidän ihmisemme työskentelevät kovasti antaakseen tarvittavaa palvelua ja tukea varmistaakseen, että työsi sujuu helposti. Valmistus- ja suunnittelupalvelut Insinöörimme käyttävät uusimpia CAD- ja CFD-työkaluja apuna kaikkeen suunnitteluun ja valmistukseen uudesta pumppumallista suureen tai erittäin monimutkaiseen pumppausjärjestelmään. Paikan päällä tehtävät huollot ja korjaukset Omat huoltoinsinöörimme avustavat huolloissa ja korjauksissa sekä tehtaalla että paikan päällä. Räätälöidyn pumpun valmistus Valmistajana voimme tarjota erikoisvalmisteisia laitteita asiakaskohtaisten vaatimusten täyttämiseksi. Queningtonin tehtaassa on täysin tietokoneistettu konepaja, valmistustilat, suuret kokoonpanoalueet, joissa on kolmen tonnin työasemanosturit ja kolmen tonnin siltanosturi, akustinen testitila, jossa on 2 tonnin nostokapasiteetti, testisäiliötilat maan alla ja päällä, VFD-ohjauspaneelit ja tehontallennusdynamometri. Poikkeukselliset varaosatilat Äskettäin laajennetussa varaosatilassa on kaksi Kardex-varastokarusellia. Kumpaankin mahtuu jopa 3 kg osia. Yhdessä 1 neliömetrin 6 metriä korkeiden varastohyllyjen kanssa osavarastomme arvo on yli 1 miljoonaa euroa. Osia käytetään sekä pumppujen valmistukseen sekä laajimpienkin korjausten varaosatarpeiden tyydyttämiseen. Olemme työskennelleet kovasti yli 1 vuotta ansaitaksemme paikan alan johtajana. Sadat työntekijämme ympäri maailmaa jatkavat sen ansaitsemista joka päivä tarjoamalla alan parasta asiakaspalvelua. Great Pumps. Great People. 9

10 Godwin Pumps CD-sarja Suuri tuotto, keskitason nostokorkeu Malli CD75 CD8D CD1M CD13M CD15M CD225M Yhteiden koko, mm 5 x 5 8 x 8 1 x 1 1 x 1 15 x 15 2 x 2 Virtaus (maks.), m 3 /hr Dynaaminen kokonaisnostokorkeus (maks.), m Dieselmoottori (vakiorakenne) Yanmar L1 Kubota Z842 Perkins 43D-15 Perkins 44D-22T Perkins 44D-22 Perkins 114D-E44TA r/min Polttoaineenkulutus (l/h) alue,8 min. 1,3 maks.,5 min. 1,1 maks. 1,7 min. 4,2 maks. 2,5 min. 8 maks. 2,3 min. 5,3 maks. 7,7 min. 18,2 maks. Vakiokiinnitys Työpaikkakärry Jalusta Jalusta Jalusta Jalusta Jalusta Sähkömoottori (vakiorakenne) 3 kw/15 kw 2 kw/15 kw 7.5 kw 15 kw 22 kw 3 kw Jännite/vaihe/ kierrosluku, r/min 4/3/145 tai 29 4/3/145 tai 29 4/3/145 4/3/145 4/3/145 4/3/145 Kiintoaineksen läpäisykyky, mm Mekaaninen tiiviste Öljykylpy Öljykylpy Öljykylpy Öljykylpy Öljykylpy Öljykylpy Juoksupyörän halkaisija (maks.), mm Pituus, mm Leveys, mm Korkeus, mm Paino (märkä), kg Polttoainesäiliön tilavuus (maks.), l Ominaisuudet Laaja sovellusalue käsittelee raakaa jätevettä, lietettä ja nestettä, joiden kiintoaineiden halkaisija on enintään 125 mm. Automaattinen täyttö ja uudelleentäyttö 8,5 m:iin asti hyödyntämällä automaattista Dri-Prime-ilmaejektori täyttöjärjestelmää, joka on helppo huoltaa ja jossa ei ole liikkuvia osia. Akselin mekaaninen kuivakäynti/öljykylpytiiviste, jossa on hankausta kestävät piikarbidipinnat. Ruostumattomasta teräksestä valettu täysin avoin juoksupyörä kestää pidempään. Saatavana erilaisten diesel- ja sähkömoottorien kanssa.kaikki dieselmoottorit täyttävät viimeisimmät päästömääräykset. Saatavilla nesteen koskettamilla osilla joiden materiaali on ruostumaton 316 tai - CD4MCu-teräs, sovelluksiin, joissa on korkea ja alhainen ph. Saatavana kärryjen, maantieperävaunun tai lavettijalustan kanssa. Kaikkiin sisältyy polttoainesäiliöt, joiden kapasiteetti riittää käyttöön yön yli. Kaikki mallit saatavina akustisten ääntä vaimentavien Hush-Packaappien kanssa. Saatavana Godwin PrimeGuard -säätimen kanssa. Katso lisätietoja sivulta 2. 1 Think Orange. Think Godwin.

11 s, suurten kiintoainesten läpäisykyky Korotettu nostokorkeus, Kiintoaineksen käsittely CD25M DPC3 CD3M CD4M CD5M CD14M CD16M CD18M 25 x 25 3 x 3 3 x 3 45 x 4 6/5 x 45 1 x 1 15 x x Perkins 116D-E66TA (129) Perkins 116D-E66TA (129) Cat C9 Cat C9 Cat C18 Perkins 114D-E44TA Perkins 114D-E44TA Perkins 116D-E66TA (129) min. 28 maks. 1 min. 3 maks. 16,5 min. 41,4 maks. 16,5 min. 41,4 maks. 73 min. 114 maks. 7,7 min. 18,2 maks. 7,7 min. 18,2 maks. 1 min. 3 maks. Jalusta Jalusta Lavettijalusta Lavettijalusta Lavettijalusta Jalusta Jalusta Jalusta 3 kw 75 kw 9 kw 9 kw 35 kw 3 kw 45 kw 45 kw 4/3/145 4/3/96 4/3/145 4/3/96 4/3/96 4/3/145 4/3/145 4/3/ Öljykylpy Öljyvoideltu Öljykylpy Öljykylpy Öljykylpy Öljykylpy Öljykylpy Öljykylpy Flow (UK GPM) CD75 2. CD8D 3. CD1M 4. CD13M 5. CD14M 6. CD15M 7. CD16M 8. CD18M 9. CD225M 1. CD25M 11. CD3M 12. DPC3 13. CD4M 14. CD5M Total Dynamic Head (m) Total Dynamic Head (m) Total Dynamic Head (ft) Flow (m 3 /hr) Great Pumps. Great People. 11

12 Godwin Pumps HL-sarja Suuren nostokorkeuden ja suihkutta Malli HL8M HL1M HL125M HL15M HL2M HL225M Yhteiden koko, mm 1 x 8 1 x 1 15 x 1 15 x 15 2 x 2 25 x 2 Virtaus (maks.), m 3 /hr Dynaaminen kokonaisnostokorkeus (maks.), m Dieselmoottori (vakiorakenne) Perkins 44D-22T Perkins 114D-44TA Perkins 114D-E44TA Perkins 114D-E44TA Cat C9 Cat C9 r/min Polttoaineenkulutus (l/h) alue 2,8 min. 8,6 maks. 6 min. 15 maks. 6,6 min. 19,3 maks. 1 min. 2 maks. 25 min. 49 maks. 25 min. 49 maks. Vakiokiinnitys Jalusta Jalusta Jalusta Jalusta Lavettijalusta Lavettijalusta Sähkömoottori (vakiorakenne) 15 kw 3 kw 3 kw 45 kw 75 kw 11 kw Jännite/vaihe/ kierrosluku, r/min 4/3/145 4/3/145 4/3/145 4/3/145 4/3/145 4/3/145 Kiintoaineksen läpäisykyky, mm Mekaaninen tiiviste Öljykylpy Öljykylpy Öljykylpy Öljykylpy Öljykylpy Öljykylpy Juoksupyörän halkaisija (maks.), mm Pituus, mm Leveys, mm Korkeus, mm Paino (märkä), kg Polttoainesäiliön tilavuus (maks.), l Ominaisuudet Suuri nostokorkeus kapasiteetti 193 m:iin asti (26 psi) yksivaiheisen juoksupyörän kanssa. Laaja käyttöalue käsittelee raakaa jätevettä, lietettä ja nesteitä, joiden kiintoaineiden koko on enintään 65 mm halkaisijaltaan. Automaattinen täyttö ja uudelleentäyttö 8,5 m:iin asti hyödyntämällä automaattista Dri-Primeilmaejektori täyttö järjestelmää, joka on helppo huoltaa ja jossa ei ole liikkuvia osia. Akselin mekaaninen kuivakäynti/öljykylpytiiviste, jossa on hankausta kestävät piikarbidipinnat. Ruostumattomasta teräksestä valettu täysin avoin juoksupyörä kestää pidempään. Tietyissä malleissa on kovateräksiset kulutuslevyt parempaa kulutuskestävyyttä varten. Saatavana erilaisten diesel- ja sähkömoottorien kanssa. Kaikki dieselmoottorit täyttävät viimeisimmät päästömääräykset. Saatavilla nesteen koskettamat osat ruostumattomasta CD4MCu-teräksestä, sovelluksiin, joissa on korkea ja alhainen ph. Saatavana kärryjen, maantieperävaunun tai lavettijalustan kanssa. Kaikkiin sisältyy polttoainesäiliöt, joiden kapasiteetti riittää käyttöön yön yli. Kaikki mallit saatavina akustisten ääntä vaimentavien Hush-Pac-kaappien kanssa. Saatavana Godwin PrimeGuard -säätimen kanssa. Katso lisätietoja sivulta Think Orange. Think Godwin.

13 vat pumput, jotka pystyvät käsittelemään kiintoaineita Erittäin suuri nostokorkeus HL25M HL26M HL11M HL13M HL16M 3 x x 2 1 x 8 15 x 1 2 x Cat C15 Cat C18 Perkins 114D-E44TA Cat C9 Cat C ,2 min. 8,7 maks. 9 min. 114 maks. 6,6 min. 19,3 maks. 19,3 min. 5,4 maks. 27,7 min. 75,4 maks. Lavettijalusta Lavettijalusta Jalusta Lavettijalusta Lavettijalusta 132 kw 275 kw 3 kw 9 kw 132 kw 4/3/145 4/3/145 4/3/145 4/3/145 4/3/ Öljykylpy Öljykylpy Öljykylpy Öljykylpy Öljykylpy Flow (UK GPM) 1. HL8M 2. HL1M 3. HL11M 4. HL125M 5. HL13M 6. HL15M 7. HL16M 8. HL2M 9. HL225M 1. HL25M 11. HL26M Total Dynamic Head (m) Total Dynamic Head (ft) Flow (m 3 /hr) Great Pumps. Great People. 13

14 Godwin Sähkökäyttöiset pumput Suorituskyvyn maksimoimiseksi itseimevät Godwin Dri-Prime -pumppumallit ovat saatavina sähkömoottorien kanssa. Pitkäikäiseksi suunniteltu sähkökäyttöinen Dri-Prime-pumppu on ihanteellinen sekä tilapäiseen pumppaukseen että pysyviin asennuksiin. Sopii erinomaisesti teollisiin ja kunnallisiin sovelluksiin. Pysyvästi asennettu sähkökäyttöinen Dri-Primepumppu tarjoaa luotettavaa, keskeytymätöntä pumppausta sekä pienemmät käyttö- ja kunnossapitokustannukset. Sähkökäyttöinen Dri-Prime-pumppu on myös vaihtoehto syrjäisiä tilapäisiä ohitustöitä varten, kun tankkaaminen voi olla vaikeaa. Lisäksi sähkökäyttöisiä Dri-Prime-pumppuja voidaan mukauttaa käyttämällä erilaisia nopeuksia ja juoksupyörän säätöjä CD- (kiintoaineksen läpäisy, keskitason nostokorkeus) tai HL (suuri nostokorkeus) -sarjoissa. Kaikki moottoritehot ovat saatavana pehmokäynnistimen ja VFD:n kanssa. CD1M Electric Dri-Prime Kahdeksan 4 mm:n sähkökäyttöistä CD4M-pumppua asennetaan vielä 1,2 m alemmas, ja ne sijoitetaan vetämään tuotetta tulovirtauskammiosta. Kahdella pysyvästi asennetulla 3 mm:n sähkökäyttöisellä DPC3-pumpulla korvattiin kaksi Archimedes- ruuvipumppua jäteveden siirtämiseksi biosuotimesta kloorausaltaaseen ja sitten poistoon. Taajuusmuuttaja (VFD) -säätimillä saavutetaan säädettävä nopeudenhallinta ja sähköpumppujen pehmeä ja hallittu kiihdyttäminen/hidastus. Sähkökäyttöinen HL16M-pumppu ( x ), jossa on VFD, toimii ensisijaisena monttupumppuna hiilikaivoksen hätätilanteessa. 14 Think Orange. Think Godwin.

15 Godwin Sähkökäyttöiset pumput 2 HL ELECTRIC DRIVEN RANGE Flow (UK GPM) ,83 3,66 7, HL11M HL16M HL15M HL125M HL13M HL26M Total Dynamic Head (m) HL8M HL2M HL1M HL225M HL25M Total Dynamic Head (ft) , 2, Flow (m 3 /hr) Great Pumps. Great People. 15

16 Godwin Heidra Hydrauliset uppopumput ja Powerpack-yksiköt Malli Heidra 8 Heidra 1TD/SG Heidra 13 Heidra 15/SG Heidra 15MR/SG Heidra 15V/SG Poistoliitäntä 3" BSP 4" BSP 4" BSP 6" BSP 6" BSP 6" BSP Virtaus (maks.), m 3 /hr Dynaaminen kokonaisnostokorkeus (maks.), m Dieselmoottori (vakiorakenne) Kubota Z482 Perkins 43D-15 Perkins 44D-22T Perkins 44D-22 Perkins 114D-44T Perkins 114D-44T r/min Polttoaineenkulutus (l/h) alue,5 min. 1,1 maks. 1,7 min. 4,2 maks. 2,1 min. 8,5 maks. 2,3 min. 5,3 maks. 5, min. 14, maks. 5, min. 14, maks. Vakiokiinnitys Jalusta Jalusta Jalusta Jalusta Jalusta Jalusta Polttoainesäiliön tilavuus (maks.), l Kiintoaineksen läpäisykyky, mm Hydraulisäiliön tilavuus, l Hydrauliöljyn virtaus, l/min Powerpackhydraulipumppu Hammaspyörä Hammaspyörä Hammaspyörä Hammaspyörä Hammaspyörä Hammaspyörä Pumppuosanhydraulimoottori Hammaspyörä Hammaspyörä Hammaspyörä Hammaspyörä Hammaspyörä Hammaspyörä Käyttöpaineet, baaria PowerPack-yksikön pituus/ leveys/korkeus, mm 13/68/19 13/68/19 18/1/19 18/1/19 25/13/19 25/13/19 Pumpun pään pituus/ leveys/korkeus, mm 42/354/ /42/581 5/514/647 68/52/57 68/52/57 577/514/816 Lieteporttipumpun päät 48/58/7 7/65/8 7/65/8 725/68/11 Pumppuosa, paino (märkä), kg Paino, pumppuosa, kg Paino, lieteporttipumpun päät, kg Ominaisuudet Pumppuosassa on vankat, kromiteräksestä valetut täysin avoimet juoksupyörät lietteen ja liejun yleispumppausta varten. Tiettyihin malleihin on saatavana puoliupotettu juoksupyörä jätevettä ja enintään 125 mm:n kiintoainesta varten. Pumpun laakerit täysin erillään hydraulimoottorista. Kuorma ei vaikuta moottorin luotettavuuteen. Mekaaninen kaksoistiivisterakenne koostuu ylemmistä hiilipinnoista ja alemmista piikarbidipinnoista. Saatavana erilaisten diesel- ja sähkömoottorien kanssa. Kaikki dieselmoottorit täyttävät viimeisimmät päästömääräykset. Eräiden mallien nesteen koskettamat osat ovat saatavilla ruostumattomasta 316 tai CD4MCu-teräksestä, sovelluksiin, joissa on korkea ja alhainen ph. Saatavana kärryjen, maantieperävaunun tai lavettijalustan kanssa. Kaikkiin sisältyy polttoainesäiliöt, joiden kapasiteetti riittää käyttöön yön yli. Kaikki mallit saatavina akustisten ääntä vaimentavien Hush-Pac-kaappien kanssa. 16 Think Orange. Think Godwin.

17 Suuri nostokorkeus Heidra 2 Heidra 2SG Heidra 25 Heidra 3 Heidra 8HH Heidra 15HH 8" taulukko D 8" taulukko D 1" taulukko D 12" taulukko D 3" BSP 6" taulukko E Perkins 114D-E44TA Perkins 116D-E66TA (129) Perkins 116D-E66TA (129) Cat C9 Perkins 114D-44T Perkins 116D-E66TA (129) , min. 19, maks. 13, min. 44, maks. 13, min. 44, maks. 19, min. 5, maks. 5, min. 14, maks. 13, min. 44, maks. Jalusta Jalusta Jalusta Lavettijalusta Jalusta Jalusta Hammaspyörä Hammaspyörä Mäntä Säädettävä mäntä Hammaspyörä Mäntä Hammaspyörä Hammaspyörä Mäntä Mäntä Hammaspyörä Mäntä /13/19 295/13/19 295/13/19 37/17/22 25/13/19 295/13/19 755/721/ /74/ /152/ /56/ /77/ /725/ Flow (UK GPM) Heidra Series 1. Heidra 8 2. Heidra 1TD 3. Heidra Heidra Heidra 15MR 6. Heidra 15V 7. Heidra 2 8. Heidra Heidra 3 1. Heidra 8HH 11. Heidra 15HH Total Dynamic Head (m) Flow (m 3 /hr) Total Dynamic Head (ft) Heidra 3 -pumppu (3 mm) ja Powerpack Hush-Pac-katoksessa. Kaikki Heidra-pumppumallit ovat saatavilla ääntä vaimentavien kaappien kanssa. Great Pumps. Great People. 17

18 Godwin Heidra -lieteporttipumput Heidra-lieteporttisarja on monipuolinen hydraulinen uppopumppu, joka pystyy käsittelemään suuria kiintoaineita, kuituisia materiaaleja ja liejua. Kauko-ohjatun lieteportin avulla pumppu voi toimia sekoittimena, kun pumpataan paksua, sitkeää, kiintoainesta sisältävää lietettä kuten jätevedenpuhdistamonmädättämöissä, ympäristön puhdistuksessa ja jalostamojen APIseparaattoreissa olevaa lietettä. Heidra-lieteporttisarjan tekniset tiedot Pumpun malli Laippakoot Maks. virtaus (m 3 /h) Maks. kokonaisnostokorkeus (metriä) Pituus (mm) Mitat Leveys (mm) Korkeus (mm) Kuivapaino (kg) Heidra 1 (4") Heidra 15v (6") Heidra 15 (6") Heidra 15MR (6") Heidra 2 (8") Think Orange. Think Godwin.

19 Godwin Wellpoint Vedenpoistojärjestelmät Godwin MV -sarja tarjoaa täydellisen valikoiman siivilä putkikaivopumppuja. Godwin-putkikaivopumppujen suurimmat virtausnopeudet ovat 17 7 m 3 /h, kokonaispainekorkeudet m, kiintoainesten käsittely halkaisijaltaan :iin asti ja ilmankäsittelykapasiteetti 2 cfm:iin asti. Jokaisessa pumppusarjassa on yksivaiheinen, suuritilavuuksinen päästä imevä keskipakopumppu, hihnakäyttöinen alipainepumppu ja yksitoiminen uiva ilmavesierotussäiliö. Lisäominaisuuksia ovat karkaistut kulumisosa ja mekaaninen kuivakäynti/öljykylpytiiviste. Itsesuihkuttavat Godwin-putkikaivot ja pääputket muodostavat helposti kuljetettavan ja rakennettavan järjestelmän. Jopa 2 asteen poikkeama putkien liitoksissa mahdollistaa putkien helpon sovittamisen asennuspaikan ja maaston olosuhteiden mukaan ilman imun tai paineen jatkuvuuden menetystä. Teknisiä huomautuksia CD1MV CD15MV CD225MV Yhteen koko Virtaus (maks.), m 3 /hr TDH (maks.) 38 m 48 m 56 m CFM 25/6 6/12 12/2 Dieselmoottori Perkins 43D-15 Perkins 44D-22 Perkins 114D-E44TA r/min Polttoaineenkulutus (l/h) 1,7 2,3 7,7 Vakiokiinnitys Jalusta Jalusta Jalusta Polttoainesäiliön tilavuus 72 l 17 l 39 l Mekaanisen tiivisteen rakenne Öljykylpy Öljykylpy Öljykylpy Juoksupyörän halkaisija 23 mm 28 mm 29 mm pituus 13 mm 18 mm 25 mm Leveys 68 mm 1 mm 13 mm Korkeus 19 mm 19 mm 19 mm Paino (märkä) 772 kg 1189 kg 2257 kg Putkikaivon vedenpoiston pikaliitinputket Kohde Kuvaus 1 x 6 m pääputki, jossa on (6) 5 mm:n QD-liittimet putkikaivoja varten x 6 m pääputki, jossa on (6) 5 mm:n QD-liittimet putkikaivoja varten 2 x 6 m pääputki, jossa on (3) 5 mm:n QD-liittimet putkikaivoja varten 3 5 mm:n suora kääntövarsikokoonpano, 5 mm uros QD x 5 mm uros QD, jossa lautasventtiili 4 38 mm:n teräksinen jatkonousuputki 5 Itsesuihkuttava putkikaivo, jossa sihdit, pituus 1 m 6 5 mm:n QD-päätetulppa, uros Great Pumps. Great People. 19

20 Godwin PrimeGuard Säädin Godwinin dieselkäyttöisissä automaattisissa Dri-Prime-pumpuissa on Godwin PrimeGuard Automatic Level Control -järjestelmä kaikissa elektronisissa Stage II/Tier 2- ja Stage III/Tier 3 -dieselmoottoreissa. PrimeGuard Controller on täysin ohjelmoitava moottorinohjausjärjestelmän mikroprosessori. PrimeGuard Controller sallii tulon pinta, virtaus- tai paineantureilta tai -uimureilta. Näitä järjestelmiä käyttämällä Godwin Dri-Prime -pumppu voi käynnistyä ja sammua automaattisesti ilman käyttäjän toimenpiteitä. Kysy jo tänään lisätietoja Automatic Level Control -järjestelmistä siirrettävää/ kiinteää pumppaussovellustasi varten Ominaisuudet Suorituskykyinen, uusinta tekniikkaa edustava kosketusherkkä digitaalinen säädin. Pystyy alentamaan automaattisesti moottorin käyntinopeutta paine/taso/ virtausanturin muuttuvien signaalien perusteella. Manuaalinen tai automaattinen etäkäynnistysmahdollisuus. Säätimen toimintojen vapaata käyttöä rajoitettu suojaustasojen avulla. Sisältää 8 ohjelmoitavaa relettä ja 66 valittavissa olevaa ominaisuutta kuten pumpun käynti, pumpun vika jne. RS-232- ja RS-485-tiedonsiirtoportit mahdollistavat tiedonsiirron SCADA- ja muiden hälytyslaitteiden kanssa. Sallii automaattisen käynnistyksen ja sammutuksen. Ylläpitää kaikkien varoitushälytysten tapahtumahistoriaa (enintään 32). Käyttäjä voi esiasettaa moottorin käyntinopeuden pitämään yllä virtauksen ja nostokorkeuden parametreja käytettäessä ilman valvontaa. Seuraa öljyn ja suodattimen käyttöä ja varoittaa käyttäjää, kun vaihto on tarpeen. Lämmitys/jäähdytysjakso käytettävissä. Saatavana lisävarusteena muihin kuin elektronisiin dieselmoottoreihin. Ei mekaanisia kuluvia tai juuttuvia kytkimiä. PrimeGuard-säätimen peruskäyttö PrimeGuard Controller Basic Operation BATTERY OIL PRESSURE ENGINE RPM ENGINE TEMPERATURE START One-touch engine starting STOP One-touch engine stopping ENG TEMP 24 C ENG.PRS S P I BATTERY V ENG.RPM R D 12.4 C PM STOPPED.H MANUAL STANDBY IN :55 Auto/ Manual Ack. Alarm Directional arrows for data input Switches between auto and manual modes Acknowledges alarms STOP START Auto/ Manual Ack. Alarm BACK ENTER NEXT EXIT BACK NEXT ENTER Navigates back through status screens Navigates forward through status screens Enters selected data Exits current screen to four 2 Think Orange. Think Godwin.

21 Tierampit Godwin-tierampit tarjoavat väliaikaisen ylikulkupaikan vähän liikennöidyillä teollisuus-, kaivos-, liike- ja asuntoalueilla, joissa ajoneuvoilla täytyy päästä putkiston yli. Teknisiä huomautuksia Koko (mm) Maks. kapasiteetti (UK GPM) Kiintoaineksen läpäisy (mm) noin Paino (kg) Arv. ekviv. pituus (m) Painearvo (psi) Quick Release Pipe Godwin Pumps esittelee putken ja sovittimen ainutlaatuisen Quick Release Pipe -pikaliitinjärjestelmän imu- ja poistoletkussa ja -putkessa. Nopea ja helppokäyttöinen putkistojärjestelmä voidaan asentaa muutamassa minuutissa, ja jokaisen nivelen poikkeaman joustavuus on jopa 3. Luja, kestävä mutta kevyt: Godwin Quick Release Pipe valmistetaan hankausta kestävästä kuumasinkitystä suurlujuusteräksestä, ja saatavilla ovat pituudet 915 mm, 1,8 m, 3 m ja 6 m. Helppo asennus... napsahtaa yhteen muutamassa sekunnissa. Saatavana eri pituuksia. Käyttöpaine Mitat Poikkeamat Paino (kg) (psi) (mm) 915 mm 1,8 m 3 m 6 m , ,5 6, ,4 5, 6,7 1, ,3 8,5 11,3 18, ,5 15, 19,8 33, ,7 22,9 29, 45, , ,8 Great Pumps. Great People. 21

22 Pikaliittimet ja sovittimet Letkun päät Letkun kaulus x kuula Letkun kaulus x istukka Vivun lukitusrengas Kumirengastiiviste Valmis letkunpään liitinkokoonpano Laipalliset päät Laipallinen pää, jossa kuula ja vipu Laipallinen imusovitin Ruuvipäät Uros NPT-kierrepää ja uros kuulapää Uros NPT-kierrepää ja istukka Koko 5 mm 25 mm 3 mm 5 mm 25 mm 3 mm 5 mm 5 mm 25 mm 3 mm 5 mm 25 mm 3 mm Koko 5 mm 25 mm 3 mm 5 mm 25 mm 3 mm Koko 5 mm 25 mm 3 mm 5 mm 25 mm 3 mm Putkikäyrät Koko 9 kulmayhde 5 mm 25 mm 3 mm 6 kulmayhde 5 mm 25 mm 3 mm 45 kulmayhde S-käyrä Sovittimet Supistin Laajennin 5 mm Koko 75 x 5 mm 1 x 15 x 2 x 25 x 3 x 25 mm 5 x 75 x 1 x 15 x 2 x 25 mm 25 x 3 mm T- ja Y-sovittimet Koko Pääty-T uros x uros x naaras Lähtö-T naaras x naaras x uros Linja-T uros x naaras x uros Y-sovitin naaras x naaras x uros 5 mm 25 mm 3 mm 5 mm 5 mm 25 mm 3 mm 5 mm 25 mm 3 mm Sihdit Koko Sihdit Koko Suurireikäinen sihti 5 mm Pyöreäreikäinen sihti 5 mm x uros x uros (lukitusrenkaalla) (lukitusrenkaalla) 22 Think Orange. Think Godwin.

23 Huomautuksia Godwin Pumps -yhtiölle palvelu ei ole vain sana, se on sitoumus 23

24 C L E E B R A T 4o YEARS 4oYEARS I N N G Paikallinen jälleenmyyjä: Godwin Pumps Limited Quenington, Cirencester Gloucestershire GL7 5BX Yhdistynyt kuningaskunta +44 () godwinpumps.co.uk Godwin Pumps of America 84 Floodgate Road Bridgeport, New Jersey 814, Yhdysvallat +1 (856) godwinpumps.com Godwin Pumps on ITT Corporationin suoraan kokonaan omistama tytäryhtiö. Dri-Prime, Sub-Prime, Heidra, fraasi Think Orange. Think Godwin. Great Pumps. Great People. ja pumppujen oranssi väri ovat Godwin Pumps -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä ja DBS sekä PrimeGuard ovat sen tavaramerkkejä. Kaikki muut merkit kuuluvat haltijoilleen. Teknisiä tietoja ja kuvia voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta. Copyright 21, Godwin Pumps. Kaikki oikeudet pidätetään. GPL

VARISCO itseimevät jätepumput ST-R

VARISCO itseimevät jätepumput ST-R VARISCO itseimevät jätepumput ST-R Varisco ST-R -sarjan pumput ovat itseimeviä kierrätyspumppuja ja soveltuvat suuria kiintoaineita sisältävien lietteiden pumppaamiseen. Pumput asennetaan pumpattavan nesteen

Lisätiedot

Pumppuvuokraus ja palvelut TILAPÄISET PUMPPURATKAISUT VIEMARÖINTIIN JA VEDENPOISTOON

Pumppuvuokraus ja palvelut TILAPÄISET PUMPPURATKAISUT VIEMARÖINTIIN JA VEDENPOISTOON Pumppuvuokraus ja palvelut TILAPÄISET PUMPPURATKAISUT VIEMARÖINTIIN JA VEDENPOISTOON Xylemillä on ratkaisu kaikkiin veteen liittyviin haasteisiin Laadukasta pumppauskapasiteettia tarvittaessa pystymme

Lisätiedot

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYPUMPPU 1:1 Viton tiivisteet Painesuhde 1:1 - Virtaus 23 l/min A327 Siirtopumppu N 1 packing m 3,6 Kg 4,3 A3271 Siirtopumppu räätälöitävällä 1" imuputkella

Lisätiedot

VARISCO itseimevät keskipakopumput J

VARISCO itseimevät keskipakopumput J VARISCO itseimevät keskipakopumput J Teollisuuskäyttökohteet Nesteensiirto: puhtaat tai likaiset nesteet, neutraalit nesteet, hapot, emäkset; hiekka, muta- tai kiintoainesuspensiot; puhtaat tai likaiset

Lisätiedot

Repijäuppopumppu. Paineviemärijärjestelmän sydän

Repijäuppopumppu. Paineviemärijärjestelmän sydän Repijäuppopumppu Paineviemärijärjestelmän sydän Parhaimmillaan paineen alla Kun korkeuserot ja välimatkat estävät viettoviemärin käytön, jää vain yksi kustannustehokas ja joustava ratkaisu jäljelle. Jopa

Lisätiedot

Vedenpoistopumpun käsikirja

Vedenpoistopumpun käsikirja 1) Kasvien kudos, joka kuljettaa vettä juurista ylöspäin. 2) Johtava globaali vesitekniikkayritys Meitä 12 :ta ihmistä yhdistää yhteinen tarkoitus: innovatiivisten ratkaisujen luominen maailman vesitarpeiden

Lisätiedot

Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen

Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen 10705 10805 TULPPASARJAT AUTOILLE Yhdesarja, malli 11001

Lisätiedot

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS Jäykkien, paksujen tai korkeaviskositeettisten materiaalien (pinnoitteet, tiivisteet, liimat) käyttö vaatii oikeat laitteet, luotettavuuden ja voimakkaat pumput Päästäksemme

Lisätiedot

VAAKA-ASENTEISET VAKIONOPEUSPUMPUT, 3x400V AS-, KN- ja KM-sarjat, laipalliset DN32-DN65. SC-KÄYTTÖVESIPUMPUT - AEP, LP ja ALP

VAAKA-ASENTEISET VAKIONOPEUSPUMPUT, 3x400V AS-, KN- ja KM-sarjat, laipalliset DN32-DN65. SC-KÄYTTÖVESIPUMPUT - AEP, LP ja ALP SC-KÄYTTÖVESIPUMPUT - AEP, LP ja ALP LOREM IPSUM JE ZULT MAAR HZ m Head m/s m/s m/s m/s m/s Ø m Ø Ø Ø Ø l/s Flow kw Shaft power P Ø m/h Ø Ø Ø kw Total input power P VAAKA-ASENTEISET VAKIONOPEUSPUMPUT,

Lisätiedot

kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus

kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus . kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus SCPP 1 Kiertomäntäpumppu Käyttökohde Positiivisten syrjäytyspumppujen SCPP-sarja on suunniteltu käytettäväksi monenlaisissa sovelluksissa meijeri-, elintarvike-,

Lisätiedot

TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA?

TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA? TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA? Älä huoli. Grundfos tarjoaa laadukasta helppokäyttöisyyttä myös sinunkin käyttöösi. SQ JA SP-UPPOPUMPUT KOTITALOUKSIE GRUNDFOS

Lisätiedot

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö GRUNDFOS Conlift Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö conlift - huolehtii kondenssivedestä CONLIFT luotettava ratkaisu kondensiveden poistoon GRUNDFOSIN KONDENSSIVEDEN POISTOON TARKOITETTUJEN PUMPPAAMOIDEN

Lisätiedot

PUMPPUJEN LISÄVARUSTEET LOREM IPSUM JE ZULT MAAR 60 HZ. www.kolmeks.fi. Head. 3m/s. 1m/s. 5m/s. 2m/s. 4m/s NPSH Ø138 Ø144 Ø133. Flow.

PUMPPUJEN LISÄVARUSTEET LOREM IPSUM JE ZULT MAAR 60 HZ. www.kolmeks.fi. Head. 3m/s. 1m/s. 5m/s. 2m/s. 4m/s NPSH Ø138 Ø144 Ø133. Flow. PUMPPUJEN LISÄVARUSTEET LOREM IPSUM JE ZULT MAAR 6 HZ m 35 Head 1m/s 2m/s 3m/s 4m/s 5m/s Ø144 3 NPSH m 4 Ø8 8 Ø 14 2 6 15 Ø3 4 Ø128 2 5 5 15 2 3 35 4 l/s Flow kw 4 2 6 Shaft power P2 8 Ø144 12 14 3 m/h

Lisätiedot

RX JA RX VORTEX TYHJENNYSPUMPUT LAADUKAS VAIHTOEHTO TYHJENNYSPUMPUKSI. Myynti:

RX JA RX VORTEX TYHJENNYSPUMPUT LAADUKAS VAIHTOEHTO TYHJENNYSPUMPUKSI. Myynti: RX JA RX VORTEX TYHJENNYSPUMPUT LAADUKAS VAIHTOEHTO TYHJENNYSPUMPUKSI - RX JA RX VORTEX SARJAN PUMPUT OVAT TUNNETTUJA KESTÄVYYDESTÄÄN - TUPLA-AKSELITIIVISTEET TUOVAT HUOLETTOMIA KÄYTTÖTUNTEJA - LAADUN

Lisätiedot

Laatua ja uusia ominaisuuksia käyttäjien toiveiden pohjalta

Laatua ja uusia ominaisuuksia käyttäjien toiveiden pohjalta UPPOPUMPUT Laatua ja uusia ominaisuuksia käyttäjien toiveiden pohjalta Grindex on suunnitellut ja valmistanut sähkökäyttöisiä uppopumppuja jo noin 5 vuoden ajan. yt Grindex tarjoaa täysin uuden uppo- ja

Lisätiedot

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä!

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Rolba SUPER COMBI Super Combi Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Monen vuoden kokemus ja asiakkailtamme saamamme palaute ovat tehneet

Lisätiedot

LOREM IPSUM JE ZULT MAAR 60 HZ. Head. 1m/s. 4m/s. 3m/s. 2m/s. 5m/s NPSH Ø138 Ø144 Ø133. Flow. Shaft power P2 Ø144 Ø138 Ø133 Ø128.

LOREM IPSUM JE ZULT MAAR 60 HZ.  Head. 1m/s. 4m/s. 3m/s. 2m/s. 5m/s NPSH Ø138 Ø144 Ø133. Flow. Shaft power P2 Ø144 Ø138 Ø133 Ø128. LOREM IPSUM JE ZULT MAAR 6 HZ m 35 Head 1m/s 2m/s 3m/s 4m/s 5m/s Ø144 3 NPSH m 4 Ø138 8 Ø 14 2 6 15 Ø133 4 Ø8 2 5 5 15 2 3 35 4 l/s Flow kw 4 2 6 Shaft power P2 8 Ø144 14 3 m/h Ø138 9 8 Ø133 7 Ø8 6 5 4

Lisätiedot

Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER

Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER Kuivien ja nestemäisten aineiden puhallukseen ja imuun 14 m3 kippaavaan säiliöön, materiaalitilavuus 12 m3 Catepillar -moottori joka tuottaa max.

Lisätiedot

Putken korjaus ja huolto

Putken korjaus ja huolto Putken korjaus ja huolto Laaja valikoima samalta toimittajalta. Ainutlaatuisen kestävät rakenteet. Nopeaa ja luotettavaa suorituskykyä. Tyyppi Mallien määrä Sivu Koepainepumput 2 9.2 Putkenjäädyttimet

Lisätiedot

KAHDEN PUMPUN PAINEENKOROTUSASEMAT TAAJUUSMUUTTAJILLA. kw Total input power P1 (taajuusmuuttajat asemaan integroidussa ohjauskaapissa)

KAHDEN PUMPUN PAINEENKOROTUSASEMAT TAAJUUSMUUTTAJILLA. kw Total input power P1 (taajuusmuuttajat asemaan integroidussa ohjauskaapissa) LOREM IPSUM JE ZULT MAAR 6 HZ PUMPPUJEN LISÄVARUSTEET m 35 Head 1m/s 2m/s 3m/s 4m/s 5m/s 3 Ø144 2 Ø8 Ø144 NPSH m 8 15 6 Ø3 4 Ø128 5 2 5 15 2 3 35 4 l/s Flow 2 4 6 8 12 14 m 3 /h kw 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Shaft

Lisätiedot

OLEMME RATKAISU VAATIESSASI VUOKRAPUMPUILTASI PARASTA

OLEMME RATKAISU VAATIESSASI VUOKRAPUMPUILTASI PARASTA Xyle Vuokrahinnasto 214 OLEMME RATKAISU VAATIESSASI VUOKRAPUMPUILTASI PARASTA Mitä tahansa tarvitsetkin vedenpoistosta rakennus-, kaivos- ja louhostoiinnassa tai jätevesien ohipuppauksiin kunnallisilla,

Lisätiedot

Vedenpoistopumpun käsikirja 50 Hz VUOKRAUS-, MYYNTI- JA HUOLTOPALVELUT RAKENNUS-, KAIVOSTOIMINTA-, KUNNALLIS- JA ATEOLLISUUSASIAKKAILLE.

Vedenpoistopumpun käsikirja 50 Hz VUOKRAUS-, MYYNTI- JA HUOLTOPALVELUT RAKENNUS-, KAIVOSTOIMINTA-, KUNNALLIS- JA ATEOLLISUUSASIAKKAILLE. Vedenpoistopumpun käsikirja 5 Hz VUOKRAUS-, MYYNTI- JA HUOLTOPALVELUT RAKENNUS-, KAIVOSTOIMINTA-, KUNNALLIS- JA ATEOLLISUUSASIAKKAILLE. Johdanto Tämä käsikirja on tärkeä apuväline pumppujen käyttäjill,

Lisätiedot

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri 75 75 märkä/kuivaimuri edustaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä käytöstä ja ylläpidosta helppoa, ergonomista ja tuottavampaa. Erikoissuunniteltu saranoitu moottorin kansi

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SLV..1.15.4.5D.C Yhtiön nimi: Tuote No.: 96597 Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Normaalisti imevä yksijaksoinen keskipakopumppu soveltuu jäteveden, prosessiveden

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SLV.1.1.55..5D.C Yhtiön nimi: Tuote No.: 959 Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Normaalisti imevä yksijaksoinen keskipakopumppu soveltuu jäteveden, prosessiveden

Lisätiedot

Max. nostokorkeus Teho (kw) LVR3-7-220V 3 32 5 44 0,55 10 50Hz ~ 220 V G1. LVR3-7-380V 3 32 5 44 0,55 10 50Hz ~ 380 V G1

Max. nostokorkeus Teho (kw) LVR3-7-220V 3 32 5 44 0,55 10 50Hz ~ 220 V G1. LVR3-7-380V 3 32 5 44 0,55 10 50Hz ~ 380 V G1 Kuvaus Virhehälytyksenestopumppu, jolla korvataan pienten vuotojen aiheuttama vedenhukka automaattisen sprinkleripumpun turhan käynnistymisen estämiseksi. Tekniset tiedot Tyyppi: Monivaiheinen keskipakopumppu

Lisätiedot

ITE tyhjiöpumput. Käyttöohje. Onninen Oy - Kylmämyynti

ITE tyhjiöpumput. Käyttöohje. Onninen Oy - Kylmämyynti ITE tyhjiöpumput Käyttöohje Sisältö Turvallisuusohjeet 3 Öljyntäyttö 3 Öljyn vaihto 3 Gas ballast 3 Toiminta 4 Osat 5 Tekniset tiedot 6 Takuu 7 3 T u r v a l l i s u u s o h j e e t Ennen ensikäyttöä täytä

Lisätiedot

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Vuodesta 1946 Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Lutz - ammattilaisen turvallinen valinta Lutz pumput ovat ammattilaisen turvallinen valinta pumpattaessa tynnyreistä, konteista tai

Lisätiedot

Flygt 2600 -lietepumppusarja. Maksimoi käyttöaika monipuolisilla uppopumpuilla

Flygt 2600 -lietepumppusarja. Maksimoi käyttöaika monipuolisilla uppopumpuilla Flygt 26 -lietepumppusarja Maksimoi käyttöaika monipuolisilla uppopumpuilla Johdanto Lietteen ja muiden nesteiden siirtäminen vaatii monipuolisuutta Rakentaminen ja tunnelit Kuivanapito ja kiintoaineiden

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

Nesteen siirto ja annostus hellävaraisesti DULCO flex-letkupumput teollisuuden ja laboratorioiden käyttökohteisiin

Nesteen siirto ja annostus hellävaraisesti DULCO flex-letkupumput teollisuuden ja laboratorioiden käyttökohteisiin Nesteen siirto ja annostus hellävaraisesti DULCO flex-letkupumput teollisuuden ja laboratorioiden käyttökohteisiin Printed in Germany, PT PM 003 09/09 FI DULCO flex-sarjan letkupumput Kompakti ja vankka

Lisätiedot

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä Koska märkä-/kuivaimuri on kompakti, monikäyttöinen ja kestävä, se voidaan helposti kuljettaa minne tahansa, esim. autolla. Työnteon jälkeen, säiliö on helppo tyhjentää - joko hävittämällä fleece pölypussi

Lisätiedot

MONIVYÖHYKKEELLISET PAINEENKOROTUSPUMPUT, 3X400V MVV-sarja, ovaalivastalaipalliset kierteelliset G1-G2 MVVF-sarja, pyöreällä laipalla DN25-DN100

MONIVYÖHYKKEELLISET PAINEENKOROTUSPUMPUT, 3X400V MVV-sarja, ovaalivastalaipalliset kierteelliset G1-G2 MVVF-sarja, pyöreällä laipalla DN25-DN100 PUMPPUJEN LISÄVARUSTEET m 35 Head 1m/s 2m/s 3m/s 4m/s 5m/s Ø144 30 25 NPSH m 4 Ø138 8 Ø 14 20 6 15 Ø133 4 10 Ø128 2 5 0 0 5 10 15 20 30 25 35 40 l/s Flow 0 kw 10 40 20 60 Shaft power P2 80 100 Ø144 120

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Puhtaan juomaveden tuotto merestä 25 litraa/tunti, ja järvestä sekä kaivosta 50 litraa/tunti. 72 x 28 x 29

Lisätiedot

Liikuteltavat kuumavesipesurit NEPTUNE 1

Liikuteltavat kuumavesipesurit NEPTUNE 1 Liikuteltavat kuumavesipesurit 1 1 -kuumavesipesurissa yhdityvät kestävä rakenne ja kompakti koko. EcoPower-poltin >92 % hyötysuhde, pienemmät käyttökustannukset Luja teräsrunko Kompakti pystymalli, vähentää

Lisätiedot

MILTON ROY - ANNOSTUSPUMPUT

MILTON ROY - ANNOSTUSPUMPUT Mekaanisesti toimiva kalvo Sähkömagneettiset LMI ROYTRONIC -sarjan pumput Maksimaalinen muunneltavuus: Uusi annostuspään rakenne - FastPrime & AutoPrime; nopea ja helppo pumpun käyttöönotto Tarkempi kemikaalien

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Puhtaan juoma- ja käyttöveden tuotto merestä 150 litraa/t;

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Rexroth uutuus- ja kampanjatuotteita Liikkuvaan kalustoon

Rexroth uutuus- ja kampanjatuotteita Liikkuvaan kalustoon Rexroth uutuus- ja kampanjatuotteita Liikkuvaan kalustoon Uusia Helppo, kustannustehokkaita skaalattava ja ja tehokas ratkaisuja Avoimen piirin säätötilavuuspumput ja moottorit Säätötilavuuspumppu A10VO-30-sarja;

Lisätiedot

MVV-sarja MONIVYÖHYKEPUMPUT. MVV-pumput. 11/2012 Oikeus muutoksiin pidätetään

MVV-sarja MONIVYÖHYKEPUMPUT. MVV-pumput.  11/2012 Oikeus muutoksiin pidätetään MONIVYÖHYKEPUMPUT MVV-pumput 11/2012 Oikeus muutoksiin pidätetään 1 TEKNISET TIEDOT Yleiset tekniset tiedot MVV -sarjan pumput ovat pystyasenteisia monivyöhykepumppuja Sovelluskohteet MVV -sarjan pumppuja

Lisätiedot

vaatiessasi vuokrapumpuiltasi parasta

vaatiessasi vuokrapumpuiltasi parasta Xyle Vuokrahinnasto 213 Olee ratkaisu vaatiessasi vuokrapupuiltasi parasta Mitä tahansa tarvitsetkin vedenpoistosta rakennus-, kaivos- ja louhostoiinnassa tai jätevesien ohipuppauksiin kunnallisilla, teollisilla

Lisätiedot

RUUVIKESKUS. Mutterinkiertimet. Tuote n:o 709-S-1305. Tuote n:o 709-S-7825. Tuote n:o 709-S-1355. Tuote n:o 709-S-1356. Tuote n:o 709-S-1605SR

RUUVIKESKUS. Mutterinkiertimet. Tuote n:o 709-S-1305. Tuote n:o 709-S-7825. Tuote n:o 709-S-1355. Tuote n:o 709-S-1356. Tuote n:o 709-S-1605SR Mutterinkiertimet Tuote n:o 1305 Tuote n:o 7825 Tuote n:o 1356 Tuote n:o 1355 Tuote n:o 1605SR Tuote n:o 1610SR Tuotekoodi Vääntö momentti Suositeltava työskentelyalue Suurin pulttikoko Tyhjäkäynti kierrosluku

Lisätiedot

SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain

SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain 1 SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain SUPER SHREDDER pienentää putkistoissa virtaavat kovat kiintoaineet. Se on erittäin tehokas murskain, jolla on virtaviivainen, helppohoitoinen rakenne ja vain

Lisätiedot

OLEMME RATKAISU VAATIESSASI VUOKRAPUMPUILTASI PARASTA

OLEMME RATKAISU VAATIESSASI VUOKRAPUMPUILTASI PARASTA Xyle Vuokrahinnasto 215 OLEMME RATKAISU VAATIESSASI VUOKRAPUMPUILTASI PARASTA Xyle on oikea valinta kun tarvitset vedenpoistoa rakennus-, kaivos ja louhostoiinnassa. Meiltä löytyvät yös puput suuriin ohituspuppauksiin

Lisätiedot

Taivutus ja muotoilu

Taivutus ja muotoilu Taivutus ja muotoilu Laaja valikoima erilaisiin taivutus- ja muotoilutarpeisiin. Luotettavaa laatua. Mallien Putkikoot määrä mm Sivu Putkentaivutuspihdit Putkityöt 7 5 8-4 10-18 8.2 Taivutuspihti 8 16-1

Lisätiedot

MACCO BF Haarukkavaunu KÄYTTÖOHJEET. Oy Machine Tool Co

MACCO BF Haarukkavaunu KÄYTTÖOHJEET. Oy Machine Tool Co MACCO BF Haarukkavaunu KÄYTTÖOHJEET Oy Machine Tool Co 1. Käyttökohteet Käsikäyttöinen MACCO BF -haarukkavaunu on matalarakenteinen, vain kuormalavalla olevan, kovilla pinnoilla liikuteltavan tavaran siirtelyyn

Lisätiedot

TASKMASTER TM8500 Kyltymätön kaksoisakselinen murskain

TASKMASTER TM8500 Kyltymätön kaksoisakselinen murskain 1 TASKMASTER TM8500 Kyltymätön kaksoisakselinen murskain TASKMASTER TM8500 sarjassa yhdistyvät tehokkaat pienennysominaisuudet, helppo huolto ja poikkeuksellinen kulutuskestävyys. TASKMASTER pienentää

Lisätiedot

Flygt Compact C -sarja. Water & Wastewater

Flygt Compact C -sarja. Water & Wastewater Flygt Compact C -sarja Water & Wastewater Kilpailukykyisesti hinnoiteltu epäkeskoruuvipumppu, joka on rakenteeltaan kompakti ja erittäin suorituskykyinen. Jäteveden pumppaus Ominaisuudet ja edut Kapasiteetti

Lisätiedot

Tekniset tiedot lyhyesti

Tekniset tiedot lyhyesti Tekniset tiedot lyhyesti Sivu: 1 / 5 10 Materiaalit G Ohjeita Pumpunpesä (101) Akseli (210) Juoksupyörä (230) Käyttötiedot Pumpattava aine Cast iron EN-GJL-200 Kromiteräs 1.4021+QT800 Cast iron EN-GJL-200

Lisätiedot

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta.

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. 7900 l, renkailla Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. LAME imupainevaunut täyttävät sekä Koneettä Painelaitedirektiivien

Lisätiedot

Lattialämmitysjakotukki 1

Lattialämmitysjakotukki 1 INSTALLATIONSANVISNING GOLVVÄRMEFÖRDELARE ROSTFRI Asennusohjeet Lattialämmitysjakotukki 1 Ruostumaton teräs 1 Tietoa ruostumattomasta 1 jakotukista Ruostumaton 1 jakotukki Flooré on valmistettu ruostumattomasta

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE MDG pumput

KÄYTTÖOHJE MDG pumput KÄYTTÖOHJE MDG pumput 30.07.2009 Nr. MDG0907-1-FI Sisällysluettelo 1. Tavaran vastaanotto.................................... 3 2. Yleistä...............................................3 2.1 Toimintaperiaate.........................................3

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat Hydraulipumput Kiinteätuottoiset pumput (XPi-sarja) Ominaisuudet: - Suunniteltu vaativiin olosuhteisiin - 380 bar jatkuva maksimipaine, 420 bar hetkellinen - Korkeat pyörimisnopeudet 1750-3150 rpm - Imuliittimen

Lisätiedot

VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT

VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT SUURTEHOIMURIT KUIVILLE JA MÄRILLE AINEILLE Tekniset tiedot Mid Loader Säiliön materiaali ruostumaton SS 304 -teräs, tilavuus 12.500 l netto Perävaunun

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: 1 SP 17-7 Tuote No.: 12A197 Porakaivoon asennettava uppopumppu soveltuu puhtaan veden pumppaukseen. Pumppu voidaan asentaa pysty- tai vaakasuuntaisesti. Kaikki teräskomponentit on valmistettu ruostumattomasta

Lisätiedot

Suorahöyrystys tasavirtainvertteri

Suorahöyrystys tasavirtainvertteri Suorahöyrystys tasavirtainvertteri Usean yksikön samanaikainen jäähdytys ja lämmitys Seinäasennus MAFP Lattia tai kattoasennus Alakattoasennus Kasetti Kanavaasennus KPAFP SPAFP CAFP DSAFP Lisävarusteet

Lisätiedot

jus oy Voitelutalo Nisintanhua 35 23600 Kalanti HINNASTO 2008 Puh: 044-0665306 E-mail: jus@jus.fi ALV rek JARRUNESTEEN VAIHTAJAT Malli R-10705 R-10805

jus oy Voitelutalo Nisintanhua 35 23600 Kalanti HINNASTO 2008 Puh: 044-0665306 E-mail: jus@jus.fi ALV rek JARRUNESTEEN VAIHTAJAT Malli R-10705 R-10805 R10805 R11001 Sarja R11004 sisältää: Säädettävän rung ja tulpat: Tulppa Halkaisija JARRUNESTEEN VAIHTAJAT R10705 R10805 Nesteen määrä 5 l 5 l Työkammi maks.paine 2 bar 2 bar Paineensäädin Ilmasäiliön maks.

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin:

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: 1 SP 17-7 Tuote No.: 12A197 Porakaivoon asennettava uppopumppu soveltuu puhtaan veden pumppaukseen. Pumppu voidaan asentaa pysty- tai vaakasuuntaisesti. Kaikki teräskomponentit on valmistettu ruostumattomasta

Lisätiedot

Maakauhat. Lumikauhat

Maakauhat. Lumikauhat Maakauhat Maakauha 400 400 1400 155 355B Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT GRUNDFOSIN PUMPPUTYYPIT

PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT GRUNDFOSIN PUMPPUTYYPIT PERUSPERIAATTEET JA PUMPPUTYYPIT GRUNDFOSIN PUMPPUTYYPIT Mitkäovat tärkeimmät valmistamamme pumpputyypit? Useimmat Grundfos-pumput ovat tyypillisiä keskipakopumppuja, mutta valikoimastamme löytyy myös

Lisätiedot

Painevesijärjestelmät & kannenpesupumput

Painevesijärjestelmät & kannenpesupumput Photo: Hallberg Rassy Painevesijärjestelmät & kannenpesupumput Hiljainen ja sykkeetön, jopa alhaisilla käyntinopeuksilla. Viisikammioinen Aqua Jet painevesipumppu tarjoaa taydellisen painevesi- tai kannenhuuhteluratkaisun

Lisätiedot

PESUKARHU SUIHKUPUTKET

PESUKARHU SUIHKUPUTKET Pesukarhu suihkuputket ovat tunnettuja laadukkaista materiaaleistaan ja harkitusta muotoilustaan. Suihkuputkiamme käytetään yli kahdessakymmenessä maassa ympäri maapallon. PESUKARHU Suihkuputki - malli

Lisätiedot

Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä. öljyntäyttö/huohotinkorkki. Klassinen lohkoroottoripumppu

Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä. öljyntäyttö/huohotinkorkki. Klassinen lohkoroottoripumppu Modulaarinen rakenne helpottaa huoltoa ja käyttöä Valurautainen laakeripesä antaa vakautta kautta pumpun käyttöalueen Järeät perän neulalaakerien vierintäpinnat antavat täyttä vakautta hihna- tai ketjukäyttöisille

Lisätiedot

Joustava pumppujärjestelmä

Joustava pumppujärjestelmä Joustava pumppujärjestelmä CLIPTONPUMPEN Tuorerehun lisäaineille ja säilöntähapolle Kaikentyyppiin koneisiin Laaja lisävarustevalikoima Helppokäyttöinen Helposti sovitettava 1 Helppo asentaa kaikenlaisiin

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SP 2A-23. Tuote No.: 09001K23

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SP 2A-23. Tuote No.: 09001K23 Positio Laske Kuvaus 1 SP 2A-23 Tuote No.: 91K23 Huom.! Tuotteen kuva voi poiketa todellisesta tuotteesta Porakaivoon asennettava uppopumppu soveltuu puhtaan veden pumppaukseen. Pumppu voidaan asentaa

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet ALMI putkihiomakoneet tarjoavat lisäarvoa turvallisuuden kautta; virheettömyyttä, tarkkuutta ja nopeasti muokattavia putkia. Almi koneita myydään

Lisätiedot

T30 11/14 Bar. Mäntäkompressorit

T30 11/14 Bar. Mäntäkompressorit T30 11/14 Bar Mäntäkompressorit Ingersoll Rand T30 on ollut luokkansa ykkönen ensiesittelystään vuonna 1929 lähtien. Se on omaa luokkaansa niin luotettavuudeltaan, tehokkuudeltaan, kestävyydeltään ja joustavuudeltaan

Lisätiedot

Lisävarusteet. Pumppaus- ja tehokäyrät koskevat vettä, +20ºC. Painekorkeus (H) ), W. Virtaus (Q) E 25/1-5 R 1 ½" (R 2")

Lisävarusteet. Pumppaus- ja tehokäyrät koskevat vettä, +20ºC. Painekorkeus (H) ), W. Virtaus (Q) E 25/1-5 R 1 ½ (R 2) , lämmin Märkä vakiopumppu, sisäänrakennettu säätö 25(30)/1-5 Wilo-pumput sisäänrakennetulla säädöllä Optimoivat: - kapasiteetin - toimivuuden - mukavuuden - taloudellisuuden Liitäntäyhde (DN R 1") 6156100

Lisätiedot

Malli Kierros- Max Nopeusalue 7 bar 70 bar 140 bar 210 bar Varastointi

Malli Kierros- Max Nopeusalue 7 bar 70 bar 140 bar 210 bar Varastointi SIIPI KIINTEÄTILAVUUKSISET 1 runko 2 roottori 3 siivet 4 tasapainoitus levyt 5 akseli 6 imuaukko 7 paineaukko Toiminta-arvot 1450 rpm öljyllä ISO VG46 ja lämpötilalla 50 C. Malli Kierros- Max Nopeusalue

Lisätiedot

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO TYÖPISTENOSTURIT CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ Konecranes CLX-ketjunostin UUDISTA

Lisätiedot

WITRAKTOR & CATERPILLAR

WITRAKTOR & CATERPILLAR WITRAKTOR & CATERPILLAR Wihuri Oy Tekninen Kauppa / Witraktor Osa Wihuri-konsernia, kansainvälistä moniala-perhe-yritystä Caterpillar edustaja Suomessa vuodesta 1947 Toimialueena Suomi, Viro, Latvia ja

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT CHICAGO PNEUMATIC -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen!

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Clen Royal 2117 Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Messinkipäätyinen rivimäntäpumppu keraamisilla männillä ja

Lisätiedot

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET www.facebook.com/uniamachines SISÄLLYSLUETTELO MS / MX 4 MXL / MXL PREMIUM 5 RCW / RCW PLUS 6 APOLLO / APOLLO PREMIUM 7 UNIA-esite Huhtikuu 2019 Unia pidättää oikeuden

Lisätiedot

JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22

JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22 JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22 ILMANKÄSITTELYLAITTEISTO ON TÄRKEÄ INVESTOINTI ATLAS COPCON LAATUILMA ON ÄLYKÄS VALINTA TARVITSET LAADUKASTA ILMAA ATLAS COPCO FX: KUIVAA ILMAA LUOTETTAVASTI Paineilma voi sisältää

Lisätiedot

Tervetuloa. Xylem. Xylem. Xylem slogan

Tervetuloa. Xylem. Xylem. Xylem slogan Tervetuloa Xylem Xylem Kreikan kielestä ja Xylem tarkoittaa kasvissa olevaa kudosta, joka kuljettaa vettä ja ravinteita juurista ylöspäin. Xylem slogan Ratkaistaan veden haasteet Historiaa: Flygt pumput

Lisätiedot

Annostuspumppusarja G TM M

Annostuspumppusarja G TM M Annostuspumppusarja G M M Virtausmäärä jopa 500 l/h Paine jopa 12 bar Mekaanisesti toimiva kalvo Säädettävä epäkeskotoimiosa Useampia samanlaisia tai erilaisia pumppuja yhdistettävissä ärkeimmät tekniset

Lisätiedot

Liitäntävaihtoehdot P-lukolliset WC:t (6l/huuhtelu) Poistoputken halkaisija 22/28/32 mm Lämpötila max 35 C Paino 5,8 kg

Liitäntävaihtoehdot P-lukolliset WC:t (6l/huuhtelu) Poistoputken halkaisija 22/28/32 mm Lämpötila max 35 C Paino 5,8 kg LVI-nro silppuaa WC:stä tulevan huuhtelujätteen ja pumppaa sen putkea pitkin pois viemäriin. Uusi silppuripumppumme on easy access - leikkuujärjestelmä ja elektroniikka ovat erillään. Asennus on helppoa,

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SP Tuote No.: 12A01907

Yhtiön nimi: Luotu: Puhelin: Päiväys: Positio Laske Kuvaus 1 SP Tuote No.: 12A01907 Positio Laske Kuvaus 1 SP 17-7 Tuote No.: 12A197 Porakaivoon asennettava uppopumppu soveltuu puhtaan veden pumppaukseen. Pumppu voidaan asentaa pysty- tai vaakasuuntaisesti. Kaikki teräskomponentit on

Lisätiedot

kyvirtauksen säätöön Unique RV-ST Säätöventtiili

kyvirtauksen säätöön Unique RV-ST Säätöventtiili . kyvirtauksen säätöön Unique RV-ST Säätöventtiili Konsepti Unique RV-ST on kolmannen sukupolven yksitoiminen Alfa Laval -säätöventtiili, joka on suunniteltu täyttämään prosessin tiukimmat hygieenisyyden

Lisätiedot

HW 1800 (350) - voimapesä pikkuveljeksi HW 3600:lle

HW 1800 (350) - voimapesä pikkuveljeksi HW 3600:lle HW 1800 HW 1800 HW 1800 (350) - voimapesä pikkuveljeksi HW 3600:lle Liikkuva lämmöntuottaja - 100 0 C Tällä liikkuvalla lämmöntuottajalla voit toimittaa 100 0 C lämpöistä vettä. Kuljetuksen, kokoamisen,

Lisätiedot

MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET. Tehokkaaseen puhdistukseen

MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET. Tehokkaaseen puhdistukseen MONIVAIHEISET OSIENPESUKONEET Tehokkaaseen puhdistukseen Monivaiheinen pesukone Monivaiheisessa TEIJO-pesukoneessa pesu tapahtuu automaattisesti pesukammiossa, jossa pyörivät suihkuputket suihkuttavat

Lisätiedot

TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA?

TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA? GRUNDFOS JUOMAVESI-, KASTELU- JA TYJENNYSPUMPUT TUNTUUKO TOISINAAN, ETTÄ NAAPURIN ISÄSSÄ ON ENEMMÄN INSINÖÖRIÄ KUIN SINUSSA? Älä huoli. Grundfos tarjoaa laadukasta helppokäyttöisyyttä myös sinunkin käyttöösi.

Lisätiedot

kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus

kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus . kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus SCPP 2 Kiertomäntäpumppu Käyttökohde Positiivisten syrjäytyspumppujen SCPP-sarja on suunniteltu käytettäväksi monenlaisissa sovelluksissa meijeri-, elintarvike-,

Lisätiedot

Herkules. sadeveden keruujärjestelmä

Herkules. sadeveden keruujärjestelmä Herkules sadeveden keruujärjestelmä Sadevedet talteen Herkules sadeveden keruujärjestelmä on suunniteltu toimivaksi kokonaisuudeksi keräämään sadevedet hyötykäyttöön. Herkules järjestelmän avulla säästetään

Lisätiedot

Hydraulilaitteiston osat. Yleistä. Toimenpiteet ennen uuden hydraulijärjestelmän käynnistämistä

Hydraulilaitteiston osat. Yleistä. Toimenpiteet ennen uuden hydraulijärjestelmän käynnistämistä Yleistä Yleistä Osat hydraulilaitteiston käyttöä varten voidaan tilata tehtaalta: Seuraavat osat ovat saatavana: Säädin Hydrauliöljysäiliö ja paineenrajoitusventtiili Hydraulipumppu Letkut ja liitokset

Lisätiedot

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi Numatic, WV-470 Erinomainen, tehokas imuri veden imurointiin. Vakiovarusteena alumiiniputkisarja. Alumiiniputket ovat ruostumattomat ja teräsputkia kevyemmät. Tritex suodatinta käytettäessä myöskin pöly

Lisätiedot

FreFlow. Itseimevä keskipakopumppu

FreFlow. Itseimevä keskipakopumppu FreFlow Itseimevä keskipakopumppu SPX FLOW, Inc. omaa vuosien kokemuksen keskipakopumppujen suunnittelusta, tuotannosta ja kunnossapidosta. Tämän kokemuksen pohjalta kehitettiin FreFlowpumput kattamaan

Lisätiedot

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle JAPA 405 FI Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle Japa 405 on uuden sukupolven polttopuukone ammattilaisille. Japa 405 mallissa toimintaa ohjaa käyttäjää avustava äly. Kone on varustettu sensoreilla, jotka

Lisätiedot

OLEMME RATKAISU VAATIESSASI VUOKRAPUMPUILTASI PARASTA

OLEMME RATKAISU VAATIESSASI VUOKRAPUMPUILTASI PARASTA Xyle Vuokrahinnasto 217 OLEMME RATKAISU VAATIESSASI VUOKRAPUMPUILTASI PARASTA Xyle on oikea valinta kun tarvitset vedenpoistoa rakennus-, kaivos ja louhostoiinnassa. Meiltä löytyvät yös puput suuriin ohituspuppauksiin

Lisätiedot

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain 1 TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain DIMMINUTOR seuloo ja murskaa automaattisesti veden mukana liikkuvat kiintoaineet läpi avokanavan. Laitetta voidaan käyttää

Lisätiedot

Asennusohje Sadevesienkeräilysäiliö 3 m 3

Asennusohje Sadevesienkeräilysäiliö 3 m 3 Asennusohje Sadevesienkeräilysäiliö 3 m 3 Uponor-sadevesienkeräilysäiliö 3 m 3 5 1 3 2 4 1. Sadevesiputki (tuloputki). - 2. Suojaputki vesiletkulle. - 3. Huoltokaivo. - 4. Ylivuotoputki. - 5. Vesiposti

Lisätiedot

Sähköiset ohjausyksiköt

Sähköiset ohjausyksiköt Sähköiset ohjausyksiköt Ohjausyksiköt toimivat jatkuvalla 12 voltin jännitteellä traktoreissa, kylvö-, istutus- ja korjuukoneissa, ruiskuissa, jne. Yksiköissä automaattinen tai manuaalinen määrän säätö,

Lisätiedot

FAMOS PROTEC. Edistykselliset. Kuumasaumaajat

FAMOS PROTEC. Edistykselliset. Kuumasaumaajat Edistykselliset FAMOS PROTEC Kuumasaumaajat Hygieenistä muotoilua yhdistettynä nykyaikaisen välinehuollon toiminnalliset vaatimukset täyttäviin teknisiin ominaisuuksiin! F108 PROTEC F108 T PROTEC F108

Lisätiedot

Teollisuusimurit. Tuotenro 4010100045 4010100046 4010100047. Manuaalinen suodattimen ravistin. Hyväksytty ATEX 22 luokan haitallisille aineille

Teollisuusimurit. Tuotenro 4010100045 4010100046 4010100047. Manuaalinen suodattimen ravistin. Hyväksytty ATEX 22 luokan haitallisille aineille 15 ATEX on pienikokoinen teollisuusimuri, joka on yksivaiheinen ja sopii käytettäväksi räjähdysherkkää pölyä sisältävissä tiloissa (Zone 22 ATEX). Laite on pieni ja laadukkailla ominaisuuksilla varustettu

Lisätiedot