Oulunsalon Aeroportti

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Oulunsalon Aeroportti"

Transkriptio

1 Oulunsalon Aeroportti Kansainvälisen tason käyntikortti Pääkonttoritasoinen toimistotila osoitteessa Tietotie 2, Oulu.

2 OULUN KESKUSTA 14 KM LENTOKENTTÄ 400 M SATAMA 11,5 KM TAKSIASEMA 400 M Osaksi monipuolisen liike-elämän aluetta Kulkuyhteydet maalla, merellä ja ilmassa Osoitteessa Tietotie 2 sijaitsee moderni, seitsemänkerroksinen toimistokiinteistö nimeltään Oulunsalon Aeroportti. Ympärillä avautuva AirportCity on monipuolisen liike-elämän ja palveluiden alue. Etsitkö toimivia tiloja teollisuusalan yritykselle? Onko yrityksenne ala tieto-, viestintä- ja informaatioteknologia vai toimitteko tieteen parissa? Tarvitsetteko sopivan paikan asiantuntijapalveluille tai kaupanalan liiketoiminnalle? AirportCityn alueen ovat valinneet monet muutkin näiden alojen yritykset. Erinomaisen sijaintinsa ja kulkuyhteyksiensä ansiosta Tietotie 2:sta on nopeat yhteydet niin kotimaahan kuin maailmalle. Aeroportti tarjoaa hyvän lähtökohdan sekä suomalaiselle että kansainväliselle liiketoiminnalle. Teitä 815 ja 847 pitkin pääsee sujuvasti Oulun keskustaan ja edelleen satamaan. Kiinteistön välittömässä läheisyydessä sijaitsevalta lentokentältä lentää sujuvasti moneen metropoliin, Helsinkiin nopeasti hieman yli tunnissa. Alueella on lisäksi liikennehelikopteripalvelu, autovuokraamo, taksi- ja liikenneasema. Tietotie 2 -kiinteistön läheisyydessä on yritystoimintaa tukevia palveluja, kuten tilaus- ja lounasravintoloita, ruokakauppoja, posti, kirjasto, terveysasema, hammaslääkäriasema sekä apteekki.

3 Toimiva pohja yrityksenne menestykselle Voittoasemissa Aeroportissa Vuokrataan toimistotilaa Aeroportti-kiinteistöstä, osoitteessa Tietotie 2, Oulu. Kokonaispinta-ala m 2 Tiloja eri käyttäjille alkaen 170 m 2 Toimisto- ja neuvottelutilaa 7 kerroksessa Kiinteistössä ravintola-, kuntoilu- ja virkistystilat mm. hirsisaunat Piha-alueella tenniskenttä Runsaasti parkkipaikkoja Vuonna 2000 valmistunut Aeroportti-kiinteistö on erinomaisessa kunnossa, ja sen hyvin varustellut tilat vastaavat pääkonttoritasoisia tarpeita. Tyylikäs Aeroportti-kiinteistö on voittanut julkisivuyhdistyksen arkkitehtuuripalkinnon vuonna Palkittu ja hyvin suunniteltu kiinteistö Kiinteistön suunnittelussa on otettu huomioon ergonomia, kokonaisuuden hyötykäyttö sekä erilaiset tarpeet työtilojen järjestelyissä. Käyttöön voi ottaa avotilaa, erillisiä työhuoneita tai yhdistelmätiloja, jotka taipuvat tarkoituksenmukaisiksi kokonaisuuksiksi yrityksenne tarpeiden mukaan. Tilat palvelevat liiketoimintaanne pitkään ja joustavat sopivasti myös yrityksenne kehityskaaren mukaan. Toiminnan laajentuessa lisätila on lähellä eikä uutta muuttoa tarvitse suunnitella.

4 Yhdistelmätoimisto Yhdistelmätoimisto Avotoimisto Avotoimisto Yritystänne hyvin edustavat tilat Avainedut Uudenveroisiin ja edustaviin toimistotiloihin kelpaa kutsua asiakkaita. Tilat vaikuttavat positiivisesti myös työntekijöiden viihtyvyyteen sekä työtehoon. Näyttävä sisääntuloaula johdattaa vierailijat joko tyylikkäisiin yritys-, ravintola- tai virkistystiloihin. Palaverit voidaan käynnistää moderneissa toimisto- ja neuvottelutiloissa. Sekä edustustarjoilut että henkilöstön ruokailu sujuvat helposti, sillä Aeroportissa on oma, maukasta ruokaa tarjoava kahvilaravintola. Kiinteistössä sijaitsevien kuntoilutilojen lisäksi sykettä voi nostaa piha-alueella olevalla tenniskentällä. Niistä on hyvä siirtyä saunan lämpöön. Jo Aeroportti-kiinteistön suunnittelussa on kiinnitetty huomiota vieraiden vastaanottoon, henkilöstön kulunvalvontaan sekä vartiointiin, mikä tuo toimintaan sujuvuutta ja turvallisuutta. Neuvotteluja voi jatkaa saunan lauteilla AirportCityn alue Oulunsalossa ja Tietotie 2 -kiinteistö tarjoavat yrityksel lenne yhdellä avaimella monta etua. Moderni ja huippukuntoinen kiinteistö Palkittu arkkitehtuuri Hyvin varustettua toimisto-, neuvottelu- ja ryhmätyötilaa Rakennuksessa ravintola-, kuntoilu- ja virkistystilat mm. hirsisaunat Tontilla tenniskenttä Runsaasti parkkipaikkoja Sijainti lentokentän vieressä Lähellä hyviä palveluita Parhaiten pääset tutustumaan kiinteistön tarjoamiin mahdolli - suuksiin paikan päällä. Ota yhteyttä ja varaa esittelyaika. Katso nyt vapaana olevat tilat osoitteesta TOIMITILA.fi Lisätietoja: Jouni Rautiola Puhelin:

5 Aberdeen ohjaa yrityksesi oikeaan tilaan Tämä ja muut vapaat tilamme: toimitila.fi