Laihia Pöytäkirja 1/ (18) Perusturvalautakunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Laihia Pöytäkirja 1/ (18) Perusturvalautakunta"

Transkriptio

1 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) Aika , klo 18:00-19:00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 3 Kokouksen asialistan hyväksyminen 4 Perusturvalautakunnan kokoukset Perusturvalautakunnan alaisten toimintojen laskujen ja tositteiden hyväksyjät vuonna Omaishoitajalle järjestettävän vapaan soveltamisohjeiden hyväksyminen 7 Vammaisneuvoston perustaminen 8 Sosiaalityöntekijän virka (aikuissosiaalityö/lastenvalvoja) 9 Laihian kunnan toimeentulotuen soveltamisohjeet 10 Tiedotusasiat 11 Muut asiat 12 Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen

2 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) Saapuvilla olleet jäsenet Heikki Korpela, puheenjohtaja Hanna Wilamo, varapuheenjohtaja Jarno Hautala Heikki Latva-Nikkola Tuomas Latva-Nikkola Paula Nurminen-Pohjola Anna-Liisa Toikka Raija Viljanmaa Muut saapuvilla olleet Risto Saharinen, kunnanhallituksen edustaja, perusturvajohtaja, sihteeri Poissa Raimo O Kinnari Allekirjoitukset Heikki Korpela Puheenjohtaja Sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Tuomas Latva-Nikkola Paula Nurminen-Pohjola Pöytäkirjan nähtävänäolo Pöytäkirja on pidetty yleisesti nähtävillä Laihian kunnanviraston infopisteessä Aija Karhula, toimistosihteeri

3 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous on päätösvaltainen, kun saapuvilla on puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja sekä vähintään puolet lautakunnan jäsenistä. Perusturvalautakunta toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Puheenjohtaja Heikki Korpela avasi kokouksen.

4 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta Tarkastusvuorossa ovat Tuomas Latva-Nikkola ja Paula Nurminen-Pohjola. Perusturvalautakunta valitsee kokoukselle kaksi päytäkirjantarkastajaa. Perusturvalautakunta valitsi kokouksen pöytäkirjantarkistajiksi Tuomas Latva- Nikkolan ja Paula Nurminen-Pohjolan.

5 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) 3 Kokouksen asialistan hyväksyminen Lautakunnan jäsenille on lähetetty asialista kokousta varten kokouskutsun yhteydessä. Perusturvalautakunta hyväksyy asialistan kokouksen työjärjestykseksi.

6 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) 4 Perusturvalautakunnan kokoukset 2017 Perusturvalautakunta on pitänyt kokouksia keskimäärin kerran kuukaudessa. Kokoukset on pidetty kunnanvirastolla, mutta tarpeen mukaan ja tutustumistarkoituksessa kokous voidaan pitää myös lautakunnan alaisessa yksikössä. Perusturvalautakunta päättää, että kokouspäivä on tiistai, paikka kunnanvirasto ja ajankohta klo 18, ellei esiin tulevista asioista muuta johdu. Perusturvalautakunta päättää, että pöytäkirja pidetään julkisilta osin nähtävänä kunnanviraston infopisteessä 14. päivänä kokouspäivästä kokouspäivää lukuun ottamatta. Esittelijän kokouksessa muuttama ehdotus Perusturvalautakunta päättää, että kokouspäivä on torstai, paikka kunnanvirasto ja ajankohta klo 18, ellei esiin tulevista asioista muuta johdu. Perusturvalautakunta päättää, että pöytäkirja pidetään julkisilta osin nähtävänä kunnanviraston infopisteessä 14. päivänä kokouspäivästä kokouspäivää lukuun ottamatta. Perusturvalautakunnan alustavat kokouspäivämäärät ovat , , ja

7 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) 5 Perusturvalautakunnan alaisten toimintojen laskujen ja tositteiden hyväksyjät vuonna 2017 Perusturvalautakunnan tulee vuosittain nimetä ne henkilöt, jotka ovat oikeutettuja hyväksymään lautakunnan alaisten toimintojen laskut ja tositteet. Perusturvalautakunta nimeää laskujen ja tositteiden hyväksyjiksi vuodelle 2017 perusturvajohtaja Hannu Happosen, johtavan sosiaalityöntekijä Heli Huhdan ja asumispalvelujohtaja Sari Koivulan. Edellä mainittujen poissa ollessa hyväksyjänä toimii kyseiselle viranhaltijalle nimetty sijainen.

8 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) 6 Omaishoitajalle järjestettävän vapaan soveltamisohjeiden hyväksyminen LAIDno Liitteet 1 Soveltamisohjeet Omaishoitolain mukaan sitovaa hoitotyötä tekevällä omaishoitajalla on oikeus pitää vapaata 2-3 vuorokautta sellaista kalenterikuukautta kohti, jonka aikana hän on yhtäjaksoisesti tai vähäisin keskeytyksin (5 vrk) sidottu hoitoon ympärivuorokautisesti tai jatkuvasti päivittäin. Sidonnaisuus katsotaan ympärivuorokautiseksi siitä huolimatta, että hoidettava viettää säännöllisesti vähäisen osan vuorokaudesta käyttäen kotinsa ulkopuolella järjestettyjä sosiaali- ja terveyspalveluita tai saaden kuntoutusta tai opetusta. Kunta ja omaishoitaja voivat sopia, että omaishoitaja pitää tarkoitetun vapaansa useampana alle vuorokauden pituisena jaksona. Omaishoitaja voi pitää vapaansa kuukausittain tai etukäteen sovitusti kerätä niitä pidettäväksi yhtäjaksoisesti. Vapaapäivät tulee pitää kalenterivuosittain. Vapaapäiviä ei voi pitää etukäteen. Omaishoitajan vapaan aikainen hoito pyritään ensisijaisesti järjestämään hoidettavan ja hoitajan toivomalla tavalla, mutta kunnalla ei ole ehdotonta velvollisuutta järjestää omaishoitajan vapaan aikaista hoitoa hoidettavan tai hoitajan haluamalla tavalla. Omaishoitolain mukaan lakisääteiset vapaapäivät eivät vähennä hoitopalkkion määrää. Kunnan on huolehdittava hoidettavan hoidon tarkoituksenmukaisesta järjestämisestä omaishoitajan vapaan aikana ja se on maksullista. Laihian kunnassa omaishoidon vapaa järjestetään pääsääntöisesti vuoroeli intervallihoitona Laihialla vuodeosastolla, asumisyksikössä tai muualla kunnan osoittamassa paikassa. Omaishoitajan lakisääteisen vapaan aikana hoidettavalle annettavista palveluista peritään hoidettavalta tuloista riippumaton, vuorokausikohtainen tasamaksu. Maksu on 11,50e / vrk, maksun suuruuteen ei vaikuta se, millaisten palvelujen avulla hoito järjestetään eikä se, kuinka paljon palveluja hoidettavalle annetaan vuorokaudessa. (Laki sosiaalija terveydenhuollon asiakasmaksuista 734/1992, 457/2004, muutos 939/2005). Maksua ei lasketa mukaan terveydenhuollon asiakasmaksujen maksukattoon. Omaishoitajalle on mahdollisuus palkata toimeksiantosopimuksella sijaishoitaja. Perusturvalautakunta hyväksyy omaishoitajalle järjestettävän vapaan soveltamisohjeet liitteen mukaan alkaen.

9 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) 7 Vammaisneuvoston perustaminen LAIDno Kunnallinen vammaisneuvosto on vammaisten ihmisten asiantuntijaelin kunnassa ja yhteistyöfoorumi vammaisille, virkamiehille ja päättäjille. Aloite vammaisneuvoston perustamisesta tehdään kunnanhallitukselle, joka asettaa neuvoston. Neuvoston perustamista voi ehdottaa kunnan hallinto tai jokin lautakunta, kunnassa toimivat vammaisjärjestöt yhdessä, jokin kunnassa toimiva vammaisjärjestö yksin, yksittäinen kuntalainen tai esimerkiksi vammainen henkilö. Vammaisneuvosto voi olla useamman kunnan yhteinen tai se voi toimia kuntien lisäksi läänitasolla. Vammaisneuvostossa tulisi olla kunnassa asuvien vammaisten ihmisten, heidän omaistensa ja paikallisten vammaisjärjestöjen sekä virkamiesten ja kunnallisten luottamushenkilöiden edustus. Pääsääntöisesti neuvostoissa on 6-10 jäsentä. Kokoukset, aloitteet, esitykset ja lausunnot ovat neuvoston perustyötä. Neuvosto ottaa kantaa ja antaa ohjeita mm: tiedonvälitykseen, asemakaavoitukseen ja kaupunkisuunnitteluun, -asumiseen ja rakentamiseen, joukko- ja kevytliikenteen suunnitteluun ja toteuttamiseen, sosiaali- ja terveyspalveluihin, kulttuuriin, urheiluun ja vapaa-ajan harrastuksiin sekä opetustoimeen. Neuvosto järjestää eri tahojen yhteistä toimintaa. Se organisoi koulutusta ja tilaisuuksia sekä tiedottaa vammaisuuteen liittyvistä asioista. Neuvostojen sihteeriydet hoidetaan yleensä päätoimen ohella. Usein sihteerinä on sosiaalityöntekijä. Puheenjohtajana toimii joko vammais- tai omaisjärjestön edustaja. Jotkut kunnan- tai kaupunginhallitukset ovat budjetoineet neuvostolle oman määrärahan, joissakin tapauksissa budjetti sisältyy perusturvalautakunnan määrärahoihin. Perusturvalautakunta esittää kunnanhallitukselle vammaisneuvoston perustamista jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Perusturvalautakunta esittää vammaisneuvoston sihteeriksi terveys- ja hyvinvointijohtaja Helena Lahtista. Perusturvalautakunta esittää kunnanhallitukselle oman edustajan/edustajien nimeämistä ja esittää kunnanhallitukselle, että vammaisneuvostoon kutsuttaisiin edustajat seuraavista organisaatioista; Laihian kehitysvammaisten tuki, Näkövammaiset, reumayhdistys, sydänyhdistys, AVH-kerho, Kyronmaan selkäyhdistys, Invalidit sekä diabetesyhdistys.

10 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) Perusturvalautakunta valitsi yksimielisesti lautakunnan edustajaksi Paula Nurminen-Pohjolan.

11 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) 8 Sosiaalityöntekijän virka (aikuissosiaalityö/lastenvalvoja) LAIDno Laihian kunnan perusturvaosaston sosiaalityöntekijän (sisältäen mm. lastenvalvojan tehtävät) virkaa on hoitanut määräaikainen työntekijä. Määräaikainen työsopimus päättyy Kunnanhallitus on kokouksessaan myöntänyt viralle täyttöluvan. Perusturvalautakunta päättää julistaa haettavaksi sosiaalityöntekijän viran siten, että virka täytetään alkaen.

12 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) 9 Laihian kunnan toimeentulotuen soveltamisohjeet LAIDno Liitteet 1 Soveltamisohjeet Sosiaali- ja terveysministeriö vastaa toimeentulotuen lainsäädännöstä sekä johtaa, ohjaa ja kehittää toimeentulotukea osana sosiaalihuoltoa. Toimeentulotuki on viimesijainen toimeentuloturvan muoto. Toimeentulotukea myönsi kunta vuoden 2016 loppuun saakka. Vuoden 2017 alusta lukien perustoimeentulotuesta on vastannnut Kela kunnan vastatessa edelleen täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta. Toimeentulotuki on tarveharkintaista, ja sitä myönnetään yleensä kuukaudeksi kerrallaan. Tuki lasketaan asiakkaan välttämättömien menojen mukaan. Tukea maksetaan se määrä, jolla tuen tarpeessa olevan asiakkaan tukeen oikeuttavat menot ylittävät käytettävissä olevat tulot ja varat. Yleensä toimeentulotuen asiakkaalla on tuloja, esimerkiksi asumistuki, työttömyysturva tai sairauspäiväraha. Myönnettävä toimeentulotuki on tällöin vastaavasti pienempi. Vuoden 2017 alusta lukien toimeentulotukea on haettu Kelasta, joka ratkaisee asiakkaan oikeuden perustoimeentulotukeen. Kela ja kunta antavat neuvoja toimeentulotuen hakemiseen. Kelalla on velvollisuus siirtää hakemus kuntaan, jos asiakas on esittänyt hakemuksissaan muita kuin perusosaan tai muihin perusmenoihin kuuluvia menoja. Lisäksi edellytetään, että asiakas on esittänyt pyynnön asian siirtämisestä toimeentulotukihakemuksen yhteydessä tai päätöksen saatuaan. Kunta tekee päätöksen täydentävästä toimeentulotuesta ja ehkäisevästä toimeentulotuesta, joita perustoimeentulotuen asiakas voi tarvita. Asiakas voi hakea täydentävää tukea tai ehkäisevää toimeentulotukea myös suoraan kunnasta, jos Kela on jo antanut hänelle ratkaisun perustoimeentulotuesta hakemusta koskevalle ajalle. Kiireellisen ja välttämättömän avun turvaamiseksi kunta voi Kelan toimipisteiden ollessa kiinni myöntää toimeentulotukea poikkeuksellisesti ilman, että asiakkaan oikeutta perustoimeentulotukeen on kyseisenä ajanjaksona päätöksellä arvioitu ja ratkaistu. Tuki myönnetään näissä tilanteissa ehkäisevänä toimeentulotukena. Siirtymävaiheessa kunta voi tehdä asiakkailleen päätöksiä perustoimeentulotuesta enintään maaliskuuhun 2017 saakka, jos hakemus perustoimeentulotuesta on tehty vuoden 2016 puolella. Kelalla on oikeus ratkaista lukien sille toimitetut ja vuodelle 2017 kohdistuvat perustoimeentulotukihakemukset.

13 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) Perusturvalautakunta hyväksyy täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen soveltamisohjeet alkaen.

14 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) 10 Tiedotusasiat Työllisyyskatsaus joulukuulta 2016 Aluehallintoviraston päätös / LSSAVI/5695/ /2016 Yksityisen sosiaalihuollon palvelujen lopettaminen (Aalto Hoivapalvelut Oy) Perusturvan tilastoja Kodin ulkopuolelle sijoitettujen lasten ja nuoren määrä väheni vuonna 2015, THL:n tilastoraportti / Talouskatsaus Perusturvalautakunta merkitsee yllä olevat asiat tiedokseen.

15 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) 11 Muut asiat Perusturvalautakunta keskusteli seuraavista asioista: Toimintatapaohje väkivalta ja uhkaavissa tilanteissa Pöytäkirja menetelmät Kuluselvitys / vammaispalvelut Työntekijöiden lähtöhaastattelut Esityslistojen julkaiseminen kotisivuilla Selvitys / taksit Kuntouttava työtominta

16 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) 12 Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Perusturvalautakunta päättää, että tämän kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävillä kunnanviraston infopisteessä Pöytäkirjan liitteenä ovat oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus kokouksen päätöksiin. Puheenjohtaja päätti kokouksen.

17 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) Muutoksenhakukielto 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 12 Muutoksenhakukielto Tästä päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 91 mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Lisätietoja muutoksenhakukiellosta: hallintojohtaja, puh , s-posti:

18 Laihia Pöytäkirja 1/ (18) Oikaisuvaatimus 6, 9 Oikaisuvaatimusohje OIKAISUVAATIMUSOHJE (kunnanhallituksen, lautakuntien ja viranhaltijoiden päätökset) Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Myös sähköinen asiakirja täyttää vaatimuksen kirjallisesta muodosta. Oikaisuvaatimus on toimitettava päätöksen tehneelle viranomaiselle virkaaikana ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä. Postiin oikaisuvaatimus on jätettävä niin ajoissa, että se ehtii perille oikaisuvaatimusviranomaiselle oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen kunnanviraston virka-ajan päättymistä. Oikaisuvaatimuksen voi toimittaa ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä myös telekopiona tai sähköpostilla lähettäjän omalla vastuulla. Oikaisuvaatimus toimitetaan osoitteella: Laihian kunta / Kirjaamo Laihiantie 50, 2. krs, Laihia tai PL 13, Laihia Sähköposti: laihian.kunta@laihia.fi Telekopio Virka-aika: ma to klo 8:00 16:00, pe klo 8:00 15:00 Oikaisuvaatimusaika Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän (7) päivän kuluttua päätöksen lähettämisestä tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erillisen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäville. Tiedoksisaantipäivää tai sitä päivää, jona päätös on asetettu nähtäville, ei oteta lukuun oikaisuvaatimusaikaa laskettaessa. Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava: päätös, johon oikaisuvaatimus kohdistuu miten päätöstä halutaan oikaistavaksi millä perusteella päätöstä halutaan oikaistavaksi oikaisuvaatimuksen tekijä millä perusteella oikaisuvaatimuksen tekijä on oikeutettu tekemään vaatimuksen oikaisuvaatimuksen tekijän yhteystiedot

Laihia Pöytäkirja 2/ (15) Perusturvalautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 2/ (15) Perusturvalautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 2/2017 1 (15) Aika 16.02.2017, klo 18:00-20:25 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (11) Perusturvalautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (11) Perusturvalautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2017 1 (11) Aika 18.05.2017, klo 18:00-18:35 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 43 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 44

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (10) Tekninen lautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 5/ (10) Tekninen lautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 5/2017 1 (10) Aika 10.05.2017, klo 18:00-19:59 Paikka Teknisen osaston kokoushuone Käsitellyt asiat 40 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 4/2017 1 (12) Aika 16.05.2017, klo 18:00-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 34 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Perusturvalautakunta

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Perusturvalautakunta Laihia Pöytäkirja 4/2017 1 (12) Aika 20.04.2017, klo 18:00-18:40 Paikka Kunnanvaltuuston kokoushuone Käsitellyt asiat 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjantarkastajien valinta 36 Kokouksen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ ( 17) Tarkastuslautakunta Tilintarkastuksen väliraportti tilikauden 2018 tilintarkastuksesta

Laihia Pöytäkirja 1/ ( 17) Tarkastuslautakunta Tilintarkastuksen väliraportti tilikauden 2018 tilintarkastuksesta Laihia Pöytäkirja 1/2019 1 ( 17) Aika 24.01.2019, klo 13:00-16:33 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 9/ (11) Kunnanhallitus Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 9/ (11) Kunnanhallitus Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 9/2018 1 (11) Aika 17.04.2018, klo 16:45-16:52 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 140 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 141 Pöytäkirjan tarkistus 142 Maanvuokrasopimus/Isootupa

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 6/ (18) Perusturvalautakunta

Laihia Pöytäkirja 6/ (18) Perusturvalautakunta Laihia Pöytäkirja 6/2017 1 (18) Aika 08.08.2017, klo 18:00-19:55 Paikka Asumispalvelukoti Toiska, takkahuone Käsitellyt asiat 50 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 51 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ ( 10) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 4/ ( 10) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 4/2019 1 ( 10) Aika 24.04.2019, klo 13:03-15:10 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 30 Kokouksen avaus 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (14) Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 5/ (14) Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (14) Aika 16.05.2018, klo 18:00-19:25 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen 39 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 6/ ( 12) Konsernijaosto Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 6/ ( 12) Konsernijaosto Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 6/2018 1 ( 12) Aika 19.11.2018, klo 17:30-19:40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 34 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 3/ (17) Perusturvalautakunta

Laihia Pöytäkirja 3/ (17) Perusturvalautakunta Laihia Pöytäkirja 3/2017 1 (17) Aika 16.03.2017, klo 18:00-19:10 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 25

Lisätiedot

Niipperin koulun opettajainhuone, Niipperintie 29, ESPOO

Niipperin koulun opettajainhuone, Niipperintie 29, ESPOO PÖYTÄKIRJA 18.9.2018 PAKANKYLÄN KOULU Johtokunnan kokous Aika tiistai 18.9.2018 klo 18.30 Paikka Läsnä Niipperin koulun opettajainhuone, Niipperintie 29, 02740 ESPOO Patrik Sohlberg vpj. Esa Sutinen Outi

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (13) Vapaa-aikalautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 4/ (13) Vapaa-aikalautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 4/2018 1 (13) Aika 12.06.2018, klo 18:00-18:40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen 34 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 9/ ( 15) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 9/ ( 15) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 9/2018 1 ( 15) Aika 21.11.2018, klo 12:55-15:14 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 68 Kokouksen avaus 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 70 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 10/ (17) Perusturvalautakunta

Laihia Pöytäkirja 10/ (17) Perusturvalautakunta Laihia Pöytäkirja 10/2017 1 (17) Aika 09.11.2017, klo 18:00-19:20 Paikka Asumispalvelukoti Toiskan takkahuone Käsitellyt asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ ( 14) Elinvoimajaosto Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 1/ ( 14) Elinvoimajaosto Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 1/2019 1 ( 14) Aika 21.02.2019, klo 17:02-18:22 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (11) Rakennus- ja ympäristölautakunta

Laihia Pöytäkirja 4/ (11) Rakennus- ja ympäristölautakunta Laihia Pöytäkirja 4/2017 1 (11) Aika, klo 17:00-19:02 Paikka Teknisen osaston kokoushuone Käsitellyt asiat 35 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 36 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajien valinta

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 6/ (14) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 6/ (14) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 6/2017 1 (14) Aika, klo 17:15-19:02 Paikka Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa Rewell Center, Kvarken kokoustila Käsitellyt asiat 76 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 77

Lisätiedot

ESPOON YHTEISLYSEON KOULU JA LUKIO PÖYTÄKIRJA 3/2018

ESPOON YHTEISLYSEON KOULU JA LUKIO PÖYTÄKIRJA 3/2018 ESPOON YHTEISLYSEON KOULU JA LUKIO PÖYTÄKIRJA 3/2018 JOHTOKUNNAN PÖYTÄKIRJA Aika Tiistaina 25.9.2018 klo 18.00-20.19 Paikka Espoon yhteislyseo, luokka 219b Läsnäolijat: Miia Loisa-Turunen (pj), Päivi Törmälä-Rantala,

Lisätiedot

Aika keskiviikkona klo Hansakallion koulu, opettajahuone

Aika keskiviikkona klo Hansakallion koulu, opettajahuone HANSAKALLION KOULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikkona 01.10.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Hansakallion koulu, opettajahuone Esa Riikonen (pj) Heikki Ovaskainen, saapui klo 18.33 Inkeri Tiala Maija Arvonen,

Lisätiedot

ESPOON YHTEISLYSEON KOULU JA LUKIO PÖYTÄKIRJA 1/2018

ESPOON YHTEISLYSEON KOULU JA LUKIO PÖYTÄKIRJA 1/2018 ESPOON YHTEISLYSEON KOULU JA LUKIO PÖYTÄKIRJA 1/2018 JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika Keskiviikkona 22.1.2018 klo 18.00-19.48 Paikka Espoon yhteislyseo, luokka 219b Läsnäolijat: Miia Loisa-Turunen (pj), Jutta Tikkanen,

Lisätiedot

Paula Turkkila, Tuomas Timonen, Anna Myllymäki, Tiina Kupila, Vesa Vuopala ja Eeva Hänninen

Paula Turkkila, Tuomas Timonen, Anna Myllymäki, Tiina Kupila, Vesa Vuopala ja Eeva Hänninen PÖYTÄKIRJA 1 (8) 20.9.2017 LINTUVAARAN KOULU Johtokunnan kokous Aika 20.9.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Lintuvaaran koulun opettajanhuone Paula Turkkila, Tuomas Timonen, Anna Myllymäki, Tiina Kupila, Vesa

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (13) Perusturvalautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (13) Perusturvalautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 (13) Aika 13.09.2017, klo 17:34-17:59 Paikka Kokoushuone Ervasti Käsitellyt asiat 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 32 Pöytäkirjan tarkastus 33 Perusturvajaoston

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (9)

PÖYTÄKIRJA 1 (9) PÖYTÄKIRJA 1 (9) 26.9.2017 Tapiolan lukio Johtokunnan kokous Aika 19.09.2017 klo18.00 Paikka Tapiolan lukio, luokka C2. Tiedoksi Johtimo Nina pj. Malkamäki Mika, vpj. Grann Mirva, jäsen Kari Hannu, jäsen

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Marjut Lindroos, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Jouko Pirttimäki Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Marjut Lindroos, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Jouko Pirttimäki Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 16.02.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 16.02.2016 tiistai klo 16:00-16:30 Paikka Kokoushuone Vermo, Asemakuja 2 C 4 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Marjut Lindroos, puheenjohtaja

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (17) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (17) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2017 1 (17) Aika, klo 17:31-19:18 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 63 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 64 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (17) Perusturvalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (17) Perusturvalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2018 1 (17) Aika 17.01.2018, klo 18:00-18:32 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 3 Kokouksen asialistan

Lisätiedot

ESPOON YHTEISLYSEON KOULU JA LUKIO PÖYTÄKIRJA 3/2017

ESPOON YHTEISLYSEON KOULU JA LUKIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 ESPOON YHTEISLYSEON KOULU JA LUKIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika Keskiviikkona 25.10.2017 klo 18.00-19.45 Paikka Espoon yhteislyseo, luokka 219b Läsnäolijat: Miia Loisa-Turunen (pj), Päivi

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 4/2018 1 (10) Aika 26.04.2018, klo 14:00-16:33 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Paikka Kilonpuiston koulu, Kilonpuisto 5, PL

Paikka Kilonpuiston koulu, Kilonpuisto 5, PL PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (7) 27.10.2017 Kilonpuiston koulu Johtokunnan kokous Aika Maanantai 25.9.2017 klo 18.00 Paikka Kilonpuiston koulu, Kilonpuisto 5, PL 31 3129 Läsnä Hahl Kaisa varapuheenjohtaja Crosby

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 8/ ( 11) Perusturvalautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 8/ ( 11) Perusturvalautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 8/2018 1 ( 11) Aika 19.09.2018, klo 19:00-20:46 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 68 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (13) Tekninen lautakunta Kokouksen avaus, läsnäolevien toteaminen sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus

Laihia Pöytäkirja 1/ (13) Tekninen lautakunta Kokouksen avaus, läsnäolevien toteaminen sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (13) Aika 11.01.2017, klo 18:00-19:01 Paikka Teknisen osaston kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, läsnäolevien toteaminen sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Lautakunnan

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Keskusvaalilautakunta 08.06.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 08.06.2016 keskiviikko klo 16:00-17:05 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1 (8) 12.2.2019 KARAMZININ KOULU Johtokunnan kokous Aika tiistai 12.02.2019 klo 18.30 Paikka Karamzinin parakkikoulu, Auroranmäki 1 Läsnä Minna Lindfors, puheenjohtaja, Jouni Hörkkö, sihteeri

Lisätiedot

Paikka Lahnuksen koulun 6.luokka, luokkahuone 208

Paikka Lahnuksen koulun 6.luokka, luokkahuone 208 PÖYTÄKIRJA 1 (1) 27.9.2018 LAHNUKSEN KOULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 19.9.2018 klo 18.00 Paikka Lahnuksen koulun 6.luokka, luokkahuone 208 Läsnä Jakelu Tiia Kalmi, puheenjohtaja Jussi Kaasinen,

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2018 1 ( 9) Aika 22.10.2018, klo 15:32-16:11 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Olen tarkastanut pöytäkirjan ja todennut sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten mukaan laadituksi...201_

Olen tarkastanut pöytäkirjan ja todennut sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten mukaan laadituksi...201_ Martinkallion koulun johtokunnan kokous tiistaina 26.9.2017 klo 17.30. koulun henkilökunnan taukohuoneessa Pöytäkirja 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.31. Uuden johtokunnan jäsenet

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ ( 12) Henkilöstöjaosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ ( 12) Henkilöstöjaosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/2018 1 ( 12) Aika 17.10.2018, klo 17:01-19:33 Paikka Kirkkonummen kunnantalo, kokoushuone Herman Käsitellyt asiat 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Merisaappaan koulu, Merisaapas 6, Espoo. Miia Loisa-Turunen Mari Silvennoinen. Mikael Oresmaa Antti Helin

Merisaappaan koulu, Merisaapas 6, Espoo. Miia Loisa-Turunen Mari Silvennoinen. Mikael Oresmaa Antti Helin PÖYTÄKIRJA 1 (6) 24.5.2018 Merisaappaan koulu Johtokunnan kokous Aika tiistai 22.5.2018 klo 12.00 13.38 Paikka Merisaappaan koulu, Merisaapas 6, 02320 Espoo Läsnä Katja Halonen pj. Topi Puttonen Sari Hakola

Lisätiedot

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 2/18 1 (8) TOPPELUNDIN KOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 7.2.2018 klo 18.00 Paikka: Toppelundin koulu, opettajainhuone Läsnä: Anna Forssen (pj.), Nora Lehtinen, Risto Schiray, Mikko

Lisätiedot

Pakankylän koulun opettajainhuone, Snettansintie 9, ESPOO

Pakankylän koulun opettajainhuone, Snettansintie 9, ESPOO PÖYTÄKIRJA 27.9.2017 PAKANKYLÄN KOULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 27.9.2017 klo 18.30 Paikka Läsnä Pakankylän koulun opettajainhuone, Snettansintie 9, 02740 ESPOO Lotta Ulvelin pj. Patrik Sohlberg

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/ (6)

PÖYTÄKIRJA 3/ (6) PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 (6) 24.9.2018 SAARNILAAKSON KOULU Johtokunnan kokous Aika maanantai 24.9.2018 klo 17.30 Paikka Läsnä Saarnilaakson koulu, tekstiilityön luokka Antti Kainulainen Päivi Nyman Jennifer

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ ( 15) Vapaa- aikalautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 5/ ( 15) Vapaa- aikalautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 ( 15) Aika 28.08.2018, klo 18:00-19:45 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 41 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Paula Turkkila, Kaisa Alaviiri, Pirjo Ajeti, Petri Hokkanen, Elli Perklén, Petteri Tuomi, Tiina Kupila, Ilkka Niini

Paula Turkkila, Kaisa Alaviiri, Pirjo Ajeti, Petri Hokkanen, Elli Perklén, Petteri Tuomi, Tiina Kupila, Ilkka Niini PÖYTÄKIRJA 1 (7) 3.6.2017 LINTUVAARAN KOULU Johtokunnan kokous Aika 1.6.2016 klo 18.00 Paikka Läsnä Lintuvaaran koulun opettajanhuone Paula Turkkila, Kaisa Alaviiri, Pirjo Ajeti, Petri Hokkanen, Elli Perklén,

Lisätiedot

Minna Lindfors, puheenjohtaja, Jouni Hörkkö, sihteeri, Tiia Lampola, Samuli Hyyryläinen, Minna Myllylä, Jyrki Noponen ja Vesa-Pekka Takalo.

Minna Lindfors, puheenjohtaja, Jouni Hörkkö, sihteeri, Tiia Lampola, Samuli Hyyryläinen, Minna Myllylä, Jyrki Noponen ja Vesa-Pekka Takalo. PÖYTÄKIRJA 1 (7) 18.9.2018 KARAMZININ KOULU Johtokunnan kokous Aika tiistai 18.09.2018 klo 18.30 Paikka Karamzinin parakkikoulu, Auroranmäki 1 Läsnä Minna Lindfors, puheenjohtaja, Jouni Hörkkö, sihteeri,

Lisätiedot

Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen 28 16 Hankintaoikaisu päätökseen 13, 30.1.

Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen 28 16 Hankintaoikaisu päätökseen 13, 30.1. Pöytäkirja 2/2014 25 Johtokunta Aika 06.02.2014 klo 18:00-19:15 Paikka PoSa kokoushuone, Tapalankatu 20, 2.krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2/ (6)

PÖYTÄKIRJA 2/ (6) PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 (6) 7.6.2018 SAARNILAAKSON KOULU Johtokunnan kokous Aika torstai 7.6.2018 klo 18.00 Paikka Läsnä Saarnilaakson koulu, tekstiilityön luokka Antti Kainulainen Päivi Nyman Tanu Heikkinen

Lisätiedot

Paikka Lähderannan koulu, Lähdesuoni 4, PL 72305, ESPOON KAUPUNKI

Paikka Lähderannan koulu, Lähdesuoni 4, PL 72305, ESPOON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (8) 14.9.2018 LÄHDERANNAN KOULU Johtokunnan kokous Aika Tiistai 11.9.2018 klo 17.30 Paikka Lähderannan koulu, Lähdesuoni 4, PL 72305, 02070 ESPOON KAUPUNKI Läsnä Poissa Patrick Willamo,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (8) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

PÖYTÄKIRJA 1 (8) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1 (8) 24.4.2019 NUUKSION KOULU Johtokunnan kokous Aika 13.2.2019 klo 17.30 Paikka Läsnä Nuuksion koulu, Heinästie 19 02820 Espoo Kaija Malk, puheenjohtaja Eeva Seppälä, jäsen Anne Paananen,

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2015 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 Aika 16.06.2015 klo 16:00-19:20 Paikka Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 50 Kokouksen

Lisätiedot

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokouksen PÖYTÄKIRJA :03/2017

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokouksen PÖYTÄKIRJA :03/2017 Juvanpuiston koulun johtokunnan kokouksen PÖYTÄKIRJA :03/2017 Aika 28.09.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Juvanpuiston koulu opettajienhuone Jarkko Hankaa (pj), Loukiainen Anu, Murtosaari Milla, Saara Kuusisto,

Lisätiedot

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 3/18 1 (7) KEINUMÄEN KOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 27.9.2018 klo 16.15-17.30 Paikka: Keinumäen koulu, opettajainhuone Läsnä: Aaro Partanen (pj), Mari Silvennoinen, Laura Suomalainen,

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Annika Pellonpää ja Timo Frangén.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Annika Pellonpää ja Timo Frangén. PÖYTÄKIRJA 1 (5) 31.5.2017 TAAVINKYLÄN KOULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 31.5.2017 kello 8.00 Paikka Taavinkylän koulu, Taavilantie 19, 02180 Espoo Läsnä Ilona Piiroinen puheenjohtaja Markku Hakonen

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/ Sivu. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/ Sivu. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 11.05.2016 klo16:30-19:43 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 34

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (7) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

PÖYTÄKIRJA 1 (7) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1 (7) 5.10.2017 KARHUSUON KOULU Johtokunnan kokous Aika tiistai 26.9.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Karhusuon koulun alatalo Vesa Vuopala (pj.) Marjaana Siivola Anssi Ikonen Rosa Puhakainen-Mattila

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (7) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

PÖYTÄKIRJA 1 (7) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1 (7) 11.10.2017 NUUKSION KOULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 5.10.2017 klo 17.30 Paikka Läsnä Poissa Nuuksion koulu, Heinästie 19 02820 Espoo Kaija Malk, puheenjohtaja Eeva Seppälä, jäsen

Lisätiedot

3 Perusturvalautakunnan järjestäytyminen ja kokoukset 2017

3 Perusturvalautakunnan järjestäytyminen ja kokoukset 2017 Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (7) Aika 11.01.2017, klo 16:01-18:58 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Perusturvalautakunnan

Lisätiedot

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/19 1 (5) KEINUMÄEN KOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantai 20.5.2019 klo 16.00 Paikka: Keinumäen koulu, opettajainhuone Läsnä: Aaro Partanen (pj), Mari Silvennoinen, Jaana Nopola-Hemmi,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (5)

PÖYTÄKIRJA 1 (5) PÖYTÄKIRJA 1 (5) 9.10.2018 Martinkallion koulu Johtokunnan kokous Pöytäkirja Aika tiistai 25.9.2018 klo 17.30 Paikka Läsnä koulun henkilökunnan huoneessa Seppo Sivula, pj, Susanna Tamminen. Erika Tikka,

Lisätiedot

Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi (Espoon kaupungin hallintosääntö I osa 4 luku 4 ja II osa 3 ).

Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi (Espoon kaupungin hallintosääntö I osa 4 luku 4 ja II osa 3 ). PÖYTÄKIRJA 1 (8) Hansakallion koulun johtokunnan kokous Aika maanantai 27.05.2019 klo 16.15 17.30 Paikka Hansakallion koulu, Hansakallio 4 Läsnä Esa Riikonen (pj) Heikki Ovaskainen Inkeri Tiala Maija Arvonen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (8) Päätösesitys Kokouskutsu on lähetetty Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

PÖYTÄKIRJA 1 (8) Päätösesitys Kokouskutsu on lähetetty Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1 (8) JALAVAPUISTON KOULU Johtokunnan kokous Aika tiistai 28.5.2019 klo 18.00 Paikka Jalavapuiston koulu, opettajainhuone, Jalavakuja 1, 02760 Espoo Läsnä Satu Ahtiluoto (puheenjohtaja), Jani

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (16) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (16) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2017 1 (16) Aika 14.09.2017, klo 18:00-19:47 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie Käsitellyt asiat 42 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 43 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 4/18 1 (8) TOPPELUNDIN KOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistai klo 18.00 Paikka: Toppelundin koulu, opettajainhuone Läsnä: Anna Forssen (pj.), Juha Jauhiainen, Laura Riuttanen, Jouko Markkanen,

Lisätiedot

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokous PÖYTÄKIRJA 01/2018

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokous PÖYTÄKIRJA 01/2018 Juvanpuiston koulun johtokunnan kokous PÖYTÄKIRJA 01/2018 Aika 16.4.2018 klo 18.00 Paikka Läsnä Juvanpuiston koulu opettajienhuone 2.krs Jarkko Hankaa (pj), Loukiainen Anu, Murtosaari Milla, Saara Kuusisto,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.4.2018 klo 17.10-19.11

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/ ( 7) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/ ( 7) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/2018 1 ( 7) Aika 18.10.2018, klo 17:00-18:38 Paikka Hvidovre kokoustila kunnantalo Käsitellyt asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastus 29 Palveluhinnaston

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

Merisaappaan koulu, Merisaapas 6, Espoo. Miia Loisa-Turunen Mari Silvennoinen. Mikael Oresmaa Antti Helin

Merisaappaan koulu, Merisaapas 6, Espoo. Miia Loisa-Turunen Mari Silvennoinen. Mikael Oresmaa Antti Helin PÖYTÄKIRJA 1 (6) 28.3.2018 Merisaappaan koulu Johtokunnan kokous 2/ 2018 Aika Keskiviikko 28.03.2018 klo 13.30-14.50 Paikka Merisaappaan koulu, Merisaapas 6, 02320 Espoo Läsnä Katja Halonen pj. Topi Puttonen

Lisätiedot

Anttoni Huhtala, Katja Keinänen, Markku Pehkonen, Timo Poutakari, Tiina Repo, Marita Ruoho ja Santosh- Saagar Silwal

Anttoni Huhtala, Katja Keinänen, Markku Pehkonen, Timo Poutakari, Tiina Repo, Marita Ruoho ja Santosh- Saagar Silwal PÖYTÄKIRJA 1 (6) 30.5.2018 PERKKAANPUISTON KOULU Johtokunnan kokous Aika 29.5.2018 klo 18.04 Paikka Läsnä Perkkaanpuiston koulun opettajainhuone Anttoni Huhtala, Katja Keinänen, Markku Pehkonen, Timo Poutakari,

Lisätiedot

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 2/18 1 (7) KEINUMÄEN KOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 30.5.2018 klo 16.30-17.40 Paikka: Keinumäen koulu, opettajainhuone Läsnä: Aaro Partanen (pj), Mari Silvennoinen, Jaana Nopola-Hemmi,

Lisätiedot

Jouni Holopainen esittelijä ja sihteeri

Jouni Holopainen esittelijä ja sihteeri PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 (6) JUPPERIN KOULU Johtokunnan kokous Aika torstai 21.3.2019 klo 18.00 Paikka Jupperin koulun opettajainhuone Läsnä Esa Niemi puheenjohtaja Heidi Jämsä varapuheenjohtaja Laura Piri

Lisätiedot

Paikka Karamzinin parakkikoulu, Auroranmäki 1

Paikka Karamzinin parakkikoulu, Auroranmäki 1 PÖYTÄKIRJA 1 (9) 26.9.2017 Karamzinin koulu Johtokunnan kokous Aika Tiistai 26.9.2017 klo 18:30 Paikka Karamzinin parakkikoulu, Auroranmäki 1 Läsnä Minna Lindfors, puheenjohtaja, Jouni Hörkkö, sihteeri,

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Tarkastuslautakunta 03.05.2017 AIKA 03.05.2017 klo 18:00-20:12 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Muutoksenhaku Oikaisuvaatimusohje, sosiaali- ja terveyslautakunta Otteet Otteen liitteet

Muutoksenhaku Oikaisuvaatimusohje, sosiaali- ja terveyslautakunta Otteet Otteen liitteet Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 8 Kehitysvammaisten Palvelusäätiö sr, palvelusetelituottaja, omaishoidon tuen kotiin annettava palvelu HEL 2017-008876 T 05 00 00 Päätös Päätöksen perustelut Sairaala-,

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika tiistai klo 10:00-15:45 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1.

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 3/ (13) Elinvoimajaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 3/ (13) Elinvoimajaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 3/2018 1 (13) Aika 19.04.2018, klo 17:00-18:20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen 17 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 3/ (19) Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 3/ (19) Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 3/2018 1 (19) Aika 21.03.2018, klo 18:00-19:19 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen 19 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (7) Pekka Erkama, vpj Petri Salo, jäsen Pinja Lehmussaari, jäsen Marianne Wolff, jäsen Marja Perkkiö, esittelijä ja sihteeri

PÖYTÄKIRJA 1 (7) Pekka Erkama, vpj Petri Salo, jäsen Pinja Lehmussaari, jäsen Marianne Wolff, jäsen Marja Perkkiö, esittelijä ja sihteeri PÖYTÄKIRJA 1 (7) 8.5.2018 WESTENDINPUISTON KOULU Johtokunnan kokous Aika Tiistai 8.5.2018 klo 18.00-18.20 Paikka Läsnä Poissa Jakelu Westendinpuiston koulun opettajainhuone Merja Rukko, pj Pekka Erkama,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (6) Kokoustiedot Aika maanantai klo 13:00-13:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Antti Kivelä, puheenjohtaja Pekka Kantanen,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

Jan Melén, pj., Miikka Ijäs, Katja Mölkänen, Eeva Oksanen, Santtu Sevón, Noora Vuorikallas, Arja Pyykkö, siht.

Jan Melén, pj., Miikka Ijäs, Katja Mölkänen, Eeva Oksanen, Santtu Sevón, Noora Vuorikallas, Arja Pyykkö, siht. PÖYTÄKIRJA 1 (6) 3.10.2018 KANTOKASKEN KOULU Johtokunnan kokous Aika Maanantai 1.10.2018 klo 17.30 Paikka Läsnä: Kantokasken koulu, opettajainhuone Jan Melén, pj., Miikka Ijäs, Katja Mölkänen, Eeva Oksanen,

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta 11.04.2018 AIKA 11.04.2018 klo 17:06-21:00 PAIKKA Hallinnon kokoushuone, 2 krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2013 57 Sivistyslautakunta 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 18:30-18:55 PAIKKA Kunnanviraston johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (6) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

PÖYTÄKIRJA 1 (6) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1 (6) 16.1.2018 MERITORIN KOULU Johtokunnan kokous Aika tiistai 16.1.2018 klo 18.00 Paikka Läsnä Meritorin koulun opettajainhuone Laura Kuivalainen pj. Marjo Mäntykivi Tiina Hero (poistui klo

Lisätiedot

Poissa: Tuija Seppänen, Sivistystoimi, Päätöksenteon tukiyksikkö

Poissa: Tuija Seppänen, Sivistystoimi, Päätöksenteon tukiyksikkö PÖYTÄKIRJA 1/19 1 (8) KEINUMÄEN KOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantai 4.2.2019 klo 16.10-17.30 Paikka: Keinumäen koulu, opettajainhuone Läsnä: Aaro Partanen (pj), Mari Silvennoinen, Laura Suomalainen,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 10.4.2018 klo 18.30 19.22 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Kilon koulun päärakennus, opettajien huone

PÖYTÄKIRJA Kilon koulun päärakennus, opettajien huone PÖYTÄKIRJA 1 Kilon koulu 27.9.2017 KILON KOULU Johtokunnan kokous 0317 Aika 27.9.2017 klo 17.00 - Paikka Läsnä Kilon koulun päärakennus, opettajien huone Kupila Pauliina, puheenjohtaja Hiltunen Pekka,

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 13) Aika 13.03.2019, klo 08:05-10:55 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnanvirasto Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 8) Hallitus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 8) Hallitus Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 8) Aika 08.04.2019, klo 08:30-08:32 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 52 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 53 Pöytäkirjan tarkastajat 54 Sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (7) Päätösesitys Esityslista hyväksyttäneen kokouksen työjärjestykseksi.

PÖYTÄKIRJA 1 (7) Päätösesitys Esityslista hyväksyttäneen kokouksen työjärjestykseksi. PÖYTÄKIRJA 1 (7) SEPON KOULU Johtokunnan kokous Aika maanantai 11.3. 2019 klo 18.00 18.50 Paikka Sepon koulu, opettajien huone 1/1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Läsnä: Ilkka Kivisaari puheenjohtaja

Lisätiedot

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 18.01.2017, klo 17:00-17:48 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Adressi Mäntyharjun

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 12) Tarkastuslautakunta TIlintarkastajan väliraportti tilivuoden 2018 tilintarkastuksesta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 12) Tarkastuslautakunta TIlintarkastajan väliraportti tilivuoden 2018 tilintarkastuksesta Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/2019 1 ( 12) Aika 09.01.2019, klo 08:30-11:25 Paikka Kunnanhallituksen huone, Kunnanvirasto, Rautalampi Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Ote pöytäkirjasta 1/ (5) Kaupunginhallitus

Rovaniemen kaupunki Ote pöytäkirjasta 1/ (5) Kaupunginhallitus Rovaniemen kaupunki Ote pöytäkirjasta 1/2018 1 (5) 8 Vammaisneuvoston toimintasääntö 2017-2021 ROIDno-2018-53 Valmistelija / lisätiedot: Maarit Alikoski maarit.alikoski@rovaniemi.fi Rovaniemen kaupungin

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (7)

PÖYTÄKIRJA 1 (7) PÖYTÄKIRJA 1 (7) 23.11.2018 KARAMZININ KOULU Johtokunnan kokous Aika perjantaina 23.11.2018 klo 08:55 Paikka Karamzinin parakkikoulu, Auroranmäki 1 Läsnä Minna Lindfors, puheenjohtaja, Jouni Hörkkö, sihteeri,

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:15 Paikka Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot