Alkupotku parhaisiin lukitusjärjestelmiin

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Alkupotku parhaisiin lukitusjärjestelmiin"

Transkriptio

1 Alkupotku parhaisiin lukitusjärjestelmiin

2 Yhdistä turvallisuus ja vapaus Turvallisuuden ja vapauden yhdistäminen useiden ihmisten asuinympäristössä saattaa tuntua vaikealta. Kaba tekee sen mahdolliseksi. Kaban lukitusjärjestelmissä pitkä kokemus ja jatkuva tuotekehitys yhdistyvät sveitsiläiseen tarkkuuteen ja laatuun. Innovatiiviset ratkaisut takaavat muunneltavuuden ja kustannustehokkuuden. Mahdollisuus yhdistää mekaaniset ja elektroniset ominaisuudet takaavat, että saat aina kulloiseenkin tarpeeseen soveltuvan tulevaisuudenkestävän järjestelmän. Et investoi turhiin ominaisuuksiin. Myös käyttäjät, taloyhtiön asukkaat, arvostavat järjestelmän turvallisuutta ja luotettavuutta, mutta myös joustavuutta ja käyttömukavuutta.

3 Turvallisuus on oleellinen osa asumismukavuutta. Kaba takaa sen rajoittamatta asukkaiden liikkumisen vapautta.

4 Mikä on parasta ennen -päiväys talosi lukitusjärjestelmälle? Valitsemalla Kaban lukitusjärjestelmän alennat huomattavasti lukitusjärjestelmän elinkaareen liittyviä kuluja. Kaban lukitusjärjestelmien patenttiaika ulottuu vuoteen 2021 (Kaba expert) ja 2022 (Gege pextra). Gegellä on lisäksi mallisuojattu profiili vuoteen Mekaanisten lukitusjärjestelmien takuu on viisi vuotta. Tarkkuusmekaniikka on huippuunsa viety. Tämä lisää turvallisuutta ja käyttömukavuutta, mutta myös kestävyyttä: Kaba expert on läpäissyt miljoonan käyttökerran (syklin) testin. Viimeinen käyttöpäivä ei tule eteen, vaikka avain katoaisikin. Gege pextra ReFlex -lukkosylinteri voidaan sarjoittaa uudelleen lukkoja purkamatta. Asunnon avaimelle tämä onnistuu kaksi kertaa ja kerran myös kiinteistön yleisavaimelle. Kustannusten säästöä. Jos avain katoaa, lukkoja ei tarvitse purkaa. Gege pextra ReFlex -lukkosylinteri voidaan sarjoittaa uudelleen. Testattua kestävyyttä. Kaba expert on läpäissyt yli käyttökertaa.

5 Kaba - tulevaisuudenkestävät järjestelmät Kaba on maailman johtava turvallisuusalan toimittaja. Yritys on toiminut Sveitsissä jo vuodesta Sveitsiläiseen tarkkuuteen ja laatuun luottavat asiakkaat myös Kaban toimialueen 60 muussa maassa. Kaba expertt mahdoton tiirikoida lukkosylinterit on kehitetty sopimaan Suomessa käytössä oleviin lukkorunkoihin joustavasti ja taloudellisesti laajennettavissa helppo yhdistää Kaban elektromekaanisiin järjestelmiin tekninen tarkkuus takaa erittäin pitkän käyttöiän ja murtosuojan patenttiaika vuoteen 2021 tekniikka mahdollistaa laajojen lukitusjärjestelmien toteuttamisen Gege pextra monipuolinen ja suojattu järjestelmä mekaanisena tai elektronisena tai näiden yhdistelmänä mahdoton tiirikoida lukkosylinterit on kehitetty sopimaan Suomessa käytössä oleviin lukkorunkoihin joustavasti ja taloudellisesti laajennettavissa tekninen tarkkuus takaa erittäin pitkän käyttöiän ja murtosuojan patentti avaimelle ja sylinterille vuoteen 2022, mallisuoja vuoteen 2030 pienet elinkaarikustannukset uudet avaimet lukkoa purkamatta: ReFlex voidaan sarjoittaa uudelleen asunnon avaimille kaksi kertaa ja kerran yleisavaimelle Kaba elolegic elektroninen avainjärjestelmä, joka voidaan lisätä Kaba expert ja Gege pextraan kolme eri tasoista elektronista järjestelmää N-line - pääsyoikeudet T-line - aikaohjattavat pääsyoikeudet ja kulkutapahtumat U-line - langattomat ja aikaohjattavat pääsyoikeudet sekä kulkutapahtumat helppo hallita, joustava laajentaa, kustannustehokas ei tarvitse kaapelointia muutokset nopeasti lukkosylintereiden uudelleenohjelmoinnilla sopii kaiken tyyppisiin ja kokoisiin kohteisiin lähtien yksittäisistä ovista voidaan yhdistää kulunvalvontajärjestelmään (Kaba exos sky ja Kaba exos 9300)

6 Elinkaarikustannukset minimiin. Kaban avaimilla ja sylintereillä on patentti vuoteen 2021 ja Gege-avaimella lisäksi mallisuojattu profiili vuoteen Tekninen huipputarkkuus takaa pitkän käyttöiän. Takuu Kaban mekaanisille lukitusjärjestelmille on 5 vuotta. Erittäin korkea turvallisuustaso. Kaba avaimen saa valmistaa vain Kaba-lisensioitu lukkoliike. Tilaajan on esitettävä tilauslomake, henkilöllisyystodistus ja lukoston valvontakortti.

7 Kannattavan investoinnin ja tulevaisuudenkestävyyden perusta on järjestelmän avonaisuus Kaban menestyksen takana on korkean laadun lisäksi jatkuva tutkimus ja innovatiivinen tuotekehitys. Valitessasi Kaban, voit suunnitella laajoja lukitusjärjestelmiä lähes rajoituksetta etkä jää koskaan kiinni vain yhteen ratkaisuun. Kaikki järjestelmät on suunniteltu avoimiksi, mitään osia ei tarvitse vaihtaa kun laajennat tai muutat järjestelmää. Tällä takaat investoinnin kannattavuuden. Yhdistämällä mekaniikan ja elektroniikan saat aivan uusia mahdollisuuksia. Varmistat myös tulevaisuudenkestävät ratkaisut, kuten kulunvalvonnan, aikaohjauksen ja laajat turvallisuuden integroivat järjestelmät. Kaban elektroniset ratkaisut on kehitetty sovitettavaksi myös useimpiin muihin jo käytössä oleviin mekaanisiin järjestelmiin. Sen vuoksi ne eivät edellytä suuria investointeja uusiin lukkosylintereihin.

8 Uudet avaimet ilman lukonvaihtoa Yksi elektronisten järjestelmien eduista niin taloyhtiölle kuin käyttäjälle on elektronisten järjestelmien älyavain. Avaimista tehdään älykkäitä avaimeen liitettävällä sirun sisältävällä avainpannalla. Näin voidaan seurata avaimen käyttöä ja eri tiloihin voidaan luoda erilaisia kulkuoikeuksia. Jos avain katoaa, avaimen tunnus yksinkertaisesti vaihdetaan, lukkosylinteriä ei tarvitse vaihtaa. Koska jokaisella avaimella on oma profiilinsa, avaimia ei myöskään voi kopioida.

9

10 Käyttäjäystävällinen avain Kaban avaimet ovat käyttäjäystävällisiä sekä muotoilunsa että hienomekaanisen tarkkuutensa ansioista. Avain on molempikätinen, ei siis ole väliä, miten päin sen laittaa lukkoon. Tämä myös pidentää avaimen ikää. Avaimen valmistuksessa käytettävä erityisteknologia varmistaa, että avaimessa ei ole perinteisen avaimen teräviä reunoja. Avain toimii lukossa pehmeästi ja varmasti eikä myöskään kuluta rikki taskuja tai käsilaukkua. Vaihdettava värillinen avainpanta helpottaa avaimen tunnistamista. Värejä on 12, valkoinen panta on lisäksi fluorisoiva, mikä helpottaa tunnistamista pimeässä. Avain vuorokauden sisällä Kaba-avaimen saa valmistaa ainoastaan Kaba-valtuutettu lukkoseppä. Kaba-valtuutettujen jälleenmyyjien ammattitaito ja luotettavuus varmistetaan Kaban omalla koulutuksella, jota ilman lisenssiä ei saa. Avaimen saa valtuutetulta jälleenmyyjältä tarvittaessa hyvinkin nopeasti, mahdollisesti jo 24 tunnin aikana tilauksesta. Avaimet ovat täysin suojattuja. Ne tehdään ainoastaan todennusdokumentteja vastaan: tilauslomake, henkilöllisyystodistus ja lukoston valvontakortti. Suomessa on 40 valtuutettua Kaba-jälleenmyyjää.

11 Rakennetaan yhdessä turvallista tulevaisuutta Kaba on syntyjään sveitsiläinen yritys, joka historia ulottuu jo yli 145 vuoden päähän. Kaba toimii jo 60 maassa ja työllistää yli henkilöä. Liikevaihto vuonna 2007 oli 765 miljoonaa. Kaban toiminnan tarkoitus on luoda turvallisuutta. Tämä tarkoittaa paitsi korkealaatuista tekniikkaa henkilöiden ja omaisuuden turvaksi, myös innovatiivisia ratkaisuja investointien turvaksi. Kaban vahvuuksia ovat pitkä kokemus, vankka tekninen osaaminen sekä korkea laatu. Kaba tarjoaa kumppaneilleen monipuolisia ratkaisuja kulunvalvontaan ja turvajärjestelmiin, mekaanisista lukoista aina langattomiin turvallisuuden integroiviin järjestelmiin. Kaikki tuotteet ja järjestelmät on suunniteltu toimimaan yhdessä nyt ja tulevaisuudessa. Kaba on todellinen vaihtoehto nyt myös Suomessa. Turvallinen ja älykäs valinta. Kustannustehokas. Helppo hallita ja joustava käyttää. Tarpeidesi mukaan muuntuva ja tulevaisuudenkestävä.

12

13 Ota yhteyttä KONE Building Keilasatama Espoo Puhelin (09) Faksi (09) Tulli Business Park Åkerlundinkatu 11 A Tampere Puhelin Valtuutettuja Kaba-jälleenmyyjiä on Suomessa 40. Katso tarkemmin

14