Nivalan kaupunki. Tekninen lautakunta. Esityslista 3/2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Nivalan kaupunki. Tekninen lautakunta. Esityslista 3/2012"
  • Kai Aho
  • 7 vuotta sitten
  • Katselukertoja:

Transkriptio

1 -3, TEK :30 Nivalan kaupunki Tekninen lautakunta Esityslista 3/2012

2 -1, TEK :30 Kokousaika kello Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet Laillisuus ja päätösvaltaisuus Asiat Kaupunginhallituksen kokoushuone Ville Vähäsöyrinki Martti Joensuu Sirpa Heiska Antti Hautakoski Päivi Karppinen Sanna Huotari Seppo Löytynoja Helena Kujala Timo Perkkiö Jarmo Vuolteenaho Eija-Riitta Niinikoski Kalervo Mantila Kari Valtanen Heikki Junttila Marjoriikka Löllö Sampsa Sanaksenaho Jukka-Pekka Flygare Raija Aksila Asialistan mukaiset :t pj. 1. vpj. 2. vpj. jäsen kh:n puh.joht kh:n 1 varapj. kh:n 2 varapj. kaupunginjoht. kh:n edustaja nuorisovalt.ed. nuorisovalt.ed. esittelijä sihteeri Läsnä Pöytäkirjan tarkastustapa Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Pöytäkirjan tarkastustoimitus Tämän kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Ville Vähäsöyrinki Raija Aksila Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Nivala Allekirjoitukset Allekirjoitukset Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Todistaa Aika ja paikka hallintosihteerin työhuoneessa Virka-asema palvelusihteeri Raija Aksila

3 21, TEK :30 TEKNI: 30/2011 Hannu-Pekka Honkasen oikaisuvaatimus rakennustarkastajan päätöksestä nro 12/2011 Tekninen johtaja ja rakennustarkastaja ovat neuvotelleet rakentamiseen ryhtyvän ja vastaavan työnjohtajan kanssa rakennushankkeesta. Neuvotteluissa sovittiin, että rakentaja toimittaa rakennusvalvontaan uudet suunnitelmat asuinrakennuksen julkisivuista, joissa pääjulkisivuja kevennetään. Rakentajan tulee esittää myös rakennuksen julkisivujen värityssuunnitelma. Teknisen johtajan esitys Päätös Oikaisuvaatimus on aiheeton. Tekninen lautakunta päättää, että oikaisuvaatimus on aiheeton eikä edellytä toimenpiteitä.

4 21, TEK :30 / Pykälän liite: 0648_001 oikaisuv rak.tark nro

5 21, TEK :30 / Pykälän liite: 0648_001 oikaisuv rak.tark nro

6 21, TEK :30 / Pykälän liite: 0648_001 oikaisuv rak.tark nro

7 21, TEK :30 / Pykälän liite: 0648_001 oikaisuv rak.tark nro

8 21, TEK :30 / Pykälän liite: 0648_001 oikaisuv rak.tark nro

9 21, TEK :30 / Pykälän liite: 0648_001 oikaisuv rak.tark nro

10 21, TEK :30 / Pykälän liite: 0648_001 oikaisuv rak.tark nro

11 21, TEK :30 / Pykälän liite: 0648_001 oikaisuv rak.tark nro

12 21, TEK :30 / Pykälän liite: 0648_001 oikaisuv rak.tark nro

13 21, TEK :30 / Pykälän liite: 0648_001 oikaisuv rak.tark nro

14 21, TEK :30 / Pykälän liite: 0648_001 oikaisuv rak.tark nro

15 22, TEK :30 Rivitalotontinvaraus korttelissa 238 Valmistelijan ehdotus Valmistelija maanmittausteknikko Nivalan Vuokrakodit on sähköpostin välityksellä ilmoittaneet halunsa varata Kummalantie 2:sta rivitalotontin. Tontti muodostaa korttelin 238 ja sen pinta-ala on 3984 m² ja siinä on rakennusoikeutta 1195 k- m². Asemakaava sallii rakentamisen kahteen kerrokseen. Vuokrakodit esittää, ettei heidän tarvitse maksaa varausmaksua varausajalta. Heillä on tarkoitus kuluvan vuoden aikana kartoittaa uudistuotantoon soveltuvia tontteja. Varataan korttelin 238 AR II tontti Nivalan vuokrakodeille. Varausaika on saakka eikä varausajalta peritä varausmaksua. Teknisen johtajan esitys Päätös Hyväksytään valmistelijan esitys

16 22, TEK :30 / Pykälän liite: Vuokrakodit_Kummalantie

17 22, TEK :30 / Pykälän liite: Kummalantie 2

18 23, TEK :30 Koneenkuljettaja / monitoimityöntekijä Valmistelija kaupunginpuutarhuri Nivalan kaupungin vakituinen koneenkuljettaja jäi eläkkeelle 2010 lokakuussa. Koneenkuljetustehtäviä on hoitanut satunnaiset työntekijät (työllistetyt, kausityöntekijät) huonolla menestyksellä. Koneita on rikkoontunut huolimattomuudesta ja vastuuntunnottomuudesta. Koneenkuljettajalta vaaditaan sitoumusta työn suorittamiseen, koneiden korjaustaitoa, pitkäjännitteisyyttä työn suorittamiseen ja moniosaamista. Käytössä olevat koneet Valtra Valmet, kiinteistönhoitokone Wille ja pakettiauto sekä niihin kuuluvat lisälaitteet kuten talvikalusto: polanteen jyrsin, aurat, lanat, hiekoitin sekä kesäkalusto: niittomurskain, niittokone, lanat ja etukuormaimet. Koneiden ajotunnit muodostuvat pääasiassa teiden talvi- ja kesäkunnossapidosta sekä satunnaisesti muiden vastuualueiden palveluista. Yhtenä kesähoito osa alueena on ollut Destian kantateiden niitot ja raivaustyöt. Koneenkuljettajan töihin kuuluisi koneiden kuljetus-, huolto-, tuntikirjanpito-, sisäiset laskutustyöt sekä tarvittaessa aputyöt maanrakennus- ja puistotöissä. Kaupunginpuutarhurin ehdotus Palkataan kaupungin varikolle koneenkuljettaja- monitoimihenkilö hoitamaan koneenkuljetus- ja huoltotehtäviä sekä tarvittaessa myös muita tehtäviä. Teknisen johtajan esitys Hyväksytään valmistelijan esitys ja pyydetään kaupunginhallitukselta lupaa toimen täyttämiseen. Haku ilmoitetaan paikallisissa lehdissä sekä Nivalan kaupungin sivuilla.

19 23, TEK :30 / Pykälän liite: Tehtävänkuva koneenkuljettaja/monitoimityöntekijä

20 23, TEK :30 / Pykälän liite: Tehtävänkuva koneenkuljettaja/monitoimityöntekijä

21 24, TEK :30 Muutosesitys luokassa 2 olevien kevyenliikenteen väylien siirtämisestä luokkaan 1 Valmistelijan ehdotus Valmistelija maanrakennustyönjohtaja Luokassa 2i olevat kevyenliikenteen väylät ovat tuottaneet ongelmia ihmisten kulkemiselle. Lähtöraja 8 cm on aika toivoton sekä pyöräilijöille että varsinkin rollaattorien avulla liikkuville vanhuksille. Lisäksi reitillä, jota on totuttu kulkemaan, saattaa osa matkasta olla 2-luokkaa ja auraamatta. Jopa auraajienkin on välillä vaikea muistaa, mikä on 1- ja mikä 2-luokan kevyen liikenteen väylä. Kustannusvaikutus vuositasolla, jos kaikki muutettaisiin 1-luokkaan, olisi noin riippuen talven lumisateiden määrästä. Esitän, että luokan kaksi kevyenliikenteen väylät siirretään kaikki luokkaan yksi. Teknisen johtajan esitys Päätös Hyväksytään valmistelijan esitys. Päätös tukee liikenneturvallisuustyöryhmän teettämässä asukaskyselyssä tulleita parannusesityksiä liikenneturvallisuuden parantamiseksi.

22 24, TEK :30 / Pykälän liite: Aurausalueiden muutos esitys MUUTOSESITYS Luokassa 2 olevat kevyen liikenteen väylät Esitän, että luokan kaksi kevyenliikenteen väylät siirretään kaikki luokkaan yksi. Luokassa kaksi olevat kevyenliikenteen väylät ovat tuottaneet ongelmia ihmisten kulkemisen kanssa. Lähtöraja 8 cm on aika toivoton sekä pyöräilijöille että varsinkin rollaattorien avulla liikkuville vanhuksille. Lisäksi reitillä, jota on totuttu kulkemaan, saattaa osa matkasta olla 2-luokkaa ja auraamatta. Jopa auraajienkin on välillä vaikea muistaa, mikä on ykkös- ja mikä kakkosluokan kevyen liikenteen väylä. Kustannusvaikutus vuositasolla, jos kaikki muutettaisiin 1-luokkaan, olisi noin riippuen talven lumisateiden määrästä. Kari Kaartinen Maarakennustyönjohtaja Kalliontie 15, Nivala Puh Fax (08)

23 25, TEK :30 HJ: 6/2012 Teknisen toimen tehtävänkuvaukset Ylityöt vuonna 2010 Henkilöstöjaos Oheismateriaali: Paljon ylitöitä tehneet vuonna 2010 Yli - ja lisätyöt vuonna 2010 Tunnit Summa -lisätyö 2 723, ,81 -vuorokautinen 50% 920, ,73 -vuorokautinen 100 % 148, ,74 -viikottainen 50% 1 061, ,84 -viikottainen 100% 247, ,23 Yhteensä 5 100, ,35 Henkilöitä, jotka ovat tehneet lisä- ja/tai ylitöitä 157. Henkilöstöpäällikön esitys Todetaan ylityöt tietoon saaduksi. Päätös Henkilöstöjaos päätti yksimielisesti pyytää tekniseltä lautakunnalta selvityksen mihin toimenpiteisiin lautakunta ryhtyy, että lisätöitä ja ylitöitä ei synny niin suuressa määrin kuin niitä on tähän mennessä syntynyt. Selvitystä pyydetään syyskuun 2011 puoliväliin mennessä. Tekninen lautakunta Tekninen osasto on kokouksessaan käsitellyt ylitöistä kertyneitä tunteja. Kiinteistöhoitajien osalta ylitöitä kertyy pääasiassa päivystystunneista sekä varalla olo korvauksista, joita ei voi jättää hoitamatta. Ruokahuollon osalta siirtyminen laskunkäsittelyn ja tuntikirjauksen osalta sähköiseen järjestelmään on kohtuuttomasti kuormittanut esimiehiä. Tarkoituksena on, että lokakuun loppuun mennessä kohteissa on käytössä tietokoneet ja tarvittavat tietoliikenneyhteydet, jotta laskunkäsittely ja tuntikirjaus tehdään henkilökohtaisesti. Tällä hetkellä laskunkäsittely ja tarkastus sekä tuntikirjaus on tehty esimies voimin. Lisäksi sijaisuuksien määrä niin ruokahuollossa sekä siivoustoimessa on kuormittanut esimiehiä kuluneen vuoden aikana, koska toimivaa järjestelmää ei ole ollut käytössä. Teknisen osaston toimistopalveluissa on talouspuolen järjestelmämuutokset myös aiheuttaneet ongelmia sekä ylimääräisiä töitä aiheettomien laskujen käsittelyssä sekä henkilökunnan ruokailun laskutuksessa. Teknisen johtajan esitys Todetaan annettu selvitys tietoon saaduksi.

24 25, TEK :30 HJ: 6/2012 Työpaikkakohtainen työselvitys on käynnistetty työterveyshuollon toimesta, jossa kartoitetaan häiriötekijät sekä käydään läpi mahdolliset parannettavat asiat. Päätös Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Henkilöstöjaos Liite: Kaija Linnan kirje henkilöstöjaokselle Henkilöstöpäällikön esitys Päätös Todetaan teknisen lautakunnan selvitys tietoon saaduksi. Selvitys todettiin tietoon saaduksi. Lisäksi henkilöstöjaos edellytti, että tekninen toimi antaa kaikkien henkilöiden osalta tehtäväkuvaukset (sis. vahtimestarit) henkilöstöjaokselle maaliskuun 2012 loppuun mennessä. Tekninen lautakunta Oheismateriaali: Tehtävänkuvaukset Henkilöstöjaos on kokouksessaan pyytänyt tekniseltä osastolta henkilöstön osalta tehtävänkuvauksien määrittämistä. Aikaisemmin vastaavaa tehtävänkuvausta ei ole tehty, eikä hyväksytty kaupungin organisaatiossa tehtävänkuvauksiksi. Teknisen osaston henkilöstöjärjestelyt viime vuosien aikana ovat olleet suuria ja täyttämättä jääneitä toimia ja niihin kuuluvia tehtäviä on jaettu henkilöstön kesken. Selvityksen tarkoituksena on selkeyttää työnkuvia ja tehtäviä sekä antaa henkilöstöjaokselle sekä tekniselle lautakunnalle toimenkuvien selkeä kuvaus. Teknisen johtajan esitys Päätös Hyväksytään teknisen toimen tehtäväkuvaukset sekä annetaan ne tiedoksi henkilöstöjaokselle.

25 26, TEK :30 TEKNI: 6/2012 Lupahakemus pysyvän liikennemerkin asettamiseksi Löytöläntielle Valmistelijan ehdotus Teknisenjohtajan esitys Päätös Valmistelija maanmittausteknikko Löytölän-Kaijalan yksityistie on kokouksessaan päättänyt anoa kaupungin yksityistieasioita hoitavalta toimielimeltä lupaa asettaa 50 km/h nopeusrajoitusmerkki rajoittamaan yksityistien nopeuksia. Tieliikennelain 51 :n mukaan mm yksityistielle liikenteen ohjauslaitteen asettaa tienpitäjä saatuaan siihen kunnan suostumuksen, jota ei kuitenkaan saa ilman pätevää syytä evätä. Suostumusta ei tarvita tien kunnon taikka tiellä tai sen vieressä tehtävän työn vuoksi tarpeellisten tilapäisten liikennemerkkien asettamiseen. Kyseessä oleva tie on liikenteellisesti merkittävä pysyvän asutuksen pääsytie, jolla on läpiajoliikennettä. Tie on 4,5 km pitkä, josta 600 m sijaitsee Nivalan puolella, loppuosa on Haapaveden kaupungin puolella. Tie on perusparannettu Tiekunta on anonut liikennemerkin pystytyslupaa myös Haapaveden kaupungilta. Annetaan tiekunnalle lupa hankkia ja pystyttää 50 km / h nopeusrajoitusmerkki Löytöläntien alkupäähän. Liikennemerkkien tulee täyttää liikennemerkeille asetetut vaatimukset. Liikennemerkkien hankintakustannuksista ja kunnossapidosta vastaa tiekunta. Hyväksytään valmistelijan esitys Tiedoksi : - tiekunta - Jokilaaksojen poliisi

26 26, TEK :30 / Pykälän liite: Löytölä-Kaijala yksityistien lupahakemus

27 26, TEK :30 / Pykälän liite: Löytölä-Kaijala yksityistien lupahakemus

28 26, TEK :30 / Pykälän liite: Löytölä-Kaijala yksityistien lupahakemus

29 26, TEK :30 / Pykälän liite: Löytölä-Kaijala yksityistien lupahakemus

30 26, TEK :30 / Pykälän liite: Löytölä-Kaijala yksityistien lupahakemus

31 27, TEK :30 TEKNI: 9/2012 Lupahakemus pysyvän liikennemerkin asentamiseksi Asunmaanperän yksityistielle Valmistelijan ehdotus Valmistelija maanmittausteknikko Asunmaanperän yksityistie on kokouksessaan päättänyt anoa kaupungin yksityistieasioita hoitavalta toimielimeltä lupaa asettaa 20 km/h nopeusrajoitusmerkki liikennemerkillä 361 ja varustaa liikennemerkit lisäkilvellä 872 piha-alue rajoittamaan Siljamaantien nopeutta Siljamaan puutarhan kohdalle n. 200 m matkalle. Siljamaantiellä on runsaasti henkilöautoliikennettä ja Siljamaan puutarhan kohdalla näkemäalueet ovat huonot, koska kasvihuonerakennelmat ulottuvat tien läheisyyteen. Tie on osittain puutarhan kohdalta yrityksen piha-aluetta ja yrityksen huoltoliikennettä on tiellä, lisäksi asiakaspysäköinti on tien laidassa. Välittömästi ennen ja jälkeen rakennusten haarautuu pihateitä. Ko. kohdassa on sattunut useita vaaratilanteita ja muutamia pieniä peltikolareita. Nykyisellään tiellä on 40 km nopeusrajoitus ja piha-alueen molemmin puolin on liikennemerkki 189 muu vaara lisäkilvellä piha-alue. Tiekunta haluaa nopeusrajoituksella ennaltaehkäistä vaaratilanteita ja onnettomuuksia sekä selkeyttää vastuita vahinkotilanteissa. Tieliikennelain 51 :n mukaan mm yksityistielle liikenteen ohjauslaitteen asettaa tienpitäjä saatuaan siihen kunnan suostumuksen, jota ei kuitenkaan saa ilman pätevää syytä evätä. Suostumusta ei tarvita tien kunnon taikka tiellä tai sen vieressä tehtävän työn vuoksi tarpeellisten tilapäisten liikennemerkkien asettamiseen. Annetaan tiekunnalle lupa hankkia ja pystyttää 20 km/h nopeusrajoitusmerkki lisäkilvellä piha-alue Siljamaantielle Siljamaan puutarhan kohdalle 200 m matkalle. Liikennemerkkien tulee täyttää liikennemerkeille asetetut vaatimukset. Liikennemerkkien hankintakustannuksista ja kunnossapidosta vastaa tiekunta. Teknisen johtajan esitys Päätös Hyväksytään valmistelijan esitys Tiedoksi : - tiekunta - Jokilaaksojen poliisi

32 27, TEK :30 / Pykälän liite: Asunmaanperän yksityistien anomus

33 27, TEK :30 / Pykälän liite: Asunmaanperän yksityistien anomus

34 27, TEK :30 / Pykälän liite: Asunmaanperän yksityistien anomus

35 27, TEK :30 / Pykälän liite: Asunmaanperän yksityistien anomus

36 27, TEK :30 / Pykälän liite: Asunmaanperän yksityistien anomus

37 28, TEK :30 TEKNI: 10/2012 Asunmaanperän yksityistien hakemus tien nimen muuttamiseksi osoitejärjestelmään Valmistelijan ehdotus Valmistelija maanmittausteknikko Asunmaanperän tiekunta anoo kirjeellä muutosta nykyiseen osoitteistoon. Nykyinen osoite välillä Asunmaantie Louhela (Pajulantie) on sekava, koska Pajulantie haarautuu kahdeksi tieosaksi. Louhelan tieosalle on rakennettu useampi omakotitalo, joilla numerointi ei ole selkeä. Liitteenä tiekunnan esitys. Muutetaan Pajulantien osoite, välillä Asunmaantie - Louhela, Siljamaantieksi. Tiekunta vastaa osoiteviittojen hankintakustannuksista, kaupunki vastaa putken ja jalustan kustannuksista olemassa olevan käytännön mukaisesti. Osoitenumerot ja uudet osoitteet ilmoitetaan kiinteistöjen omistajille. Kiinteistöjen omistajat ovat velvollisia hankkimaan osoitenumeron ja asettamaan sen näkyvään paikkaan kiinteistön seinään tai pihatien päähän. Kiinteistönomistajan on tehtävä myös osoitteenmuutosilmoitus postiin päätöksen saatua lainvoiman. Osoitteet otetaan käyttöön, kun lautakunnan hyväksytty päätös on saanut lainvoiman. Teknisen johtajan esitys Päätös Hyväksytään valmistelijan esitys.

38 28, TEK :30 / Pykälän liite: Asunmaanperän yksityistien hakemus tien nimen muuttamiseksi

39 28, TEK :30 / Pykälän liite: Asunmaanperän yksityistien hakemus tien nimen muuttamiseksi

40 28, TEK :30 / Pykälän liite: Asunmaanperän yksityistien hakemus tien nimen muuttamiseksi

41 28, TEK :30 / Pykälän liite: Asunmaanperän yksityistien hakemus tien nimen muuttamiseksi

42 28, TEK :30 / Pykälän liite: Asunmaanperän yksityistien hakemus tien nimen muuttamiseksi

43 28, TEK :30 / Pykälän liite: Asunmaanperän yksityistien hakemus tien nimen muuttamiseksi

44 29, TEK :30 Tilannekatsaus keittiöverkkoselvitykseen Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus on antanut tekniselle lautakunnalle tehtäväksi selvittää ruokahuollon valmistuskeittiöiden määrän ja valmistuksen toteuttamistavan vuoden 2011 loppuun mennessä. Tekninen lautakunta on nimennyt työryhmään puheenjohtajaksi teknisen johtajan ja sihteeriksi palvelusihteerin tai kiinteistösihteerin. Ruokahuoltopäällikkö toimii hankkeen päällikkönä ja vastaa valmistelusta, seurannasta, raportoinnista sekä ohjausryhmän kokouksien järjestämisestä. Tekninen lautakunta on nimennyt työryhmään edustajikseen Sirpa Heiskan ja Martti Joensuun. Kaupunginhallitusta pyydettiin nimeämään omat edustajansa ohjausryhmään. Kaupunginjohtajalla on edustamisoikeus ohjausryhmään Tekninen lautakunta on pyytänyt koulutointa, peruspalvelukuntayhtymä Kalliota, ruokapalveluhenkilöstöä ja ruokapalveluhenkilöstön ammattiliittoja nimeämään edustajansa työryhmään ruokapalvelut ovat nimenneet henkilöstönsä edustajaksi Arja Löytynojan ja henkilöstön ammattiliiton edustajaksi Jytyn pääluottamusmiehen Päivi Männistön kaupunginhallitus on nimennyt edustajakseen työryhmään Jarmo Vuolteenahon sivistyslautakunta on nimennyt koulupalvelujen edustajaksi työryhmään rehtori Jukka Turusen. Lisäksi keittiöverkkotyöryhmässä on Peruspalvelukuntayhtymä Kalliolta edustajat päivähoidon, kotihoidon, palveluasumisen ja laitoshoidon tehtäväalueilta. Keittiöverkkotyöryhmä on kokoontunut 3 kertaa ( , ja ). Työryhmän toisessa kokouksessa konsultti Minna Dammert Damico Oy:stä oli esittelemässä keittiöverkkoselvitystä, jonka ruokahuoltopäällikkö oli tilannut syyskuussa 2011 keittiöverkkotyöryhmän työskentelyn tueksi. Konsultin tekemän selvityksen tarkoituksena oli saada ulkopuolisen asiantuntijan näkemys Nivalan kaupungin keittiöverkoston nykytilanteesta ja kehittämisesitykset siihen. Kolmannessa kokouksessaan keittiöverkkotyöryhmä hyväksyi konsultin tekemän keittiöverkkoselvityksen työryhmätyöskentelyn pohjaksi. Kokouksen yhteenvedossa työryhmä totesi, että keittiöverkko- ja tuotantotapamuutos on iso projekti, jossa asiaa on tarkasteltava monelta näkökulmalta huomioiden käyttäjien ja asiakkaiden tarpeet. Lisäksi keittiöverkkotyöryhmä tutustui Kuusamon ruokapalveluiden yhden keskuskeittiön malliin ja uuteen keskuskeittiöön. Ruokahuoltopäällikkö on pitänyt joulukuussa 2011 yhteistyöpalavereja ruokapalvelua ostavien Peruspalvelukuntayhtymä Kallion eri ta-

45 29, TEK :30 hojen kanssa selvittääkseen perusturvan käyttäjien ja asiakkaiden tarpeet ja tulevaisuuden näkymät. Keittiöverkkotyöryhmä on pyytänyt jatkoaikaa selvityksen valmistumiselle. Kaupunginjohtajan esitys Kaupunginhallitus päättää merkitä tilannekatsauksen tietoon saaduksi ja käy evästyskeskustelun asiasta. Päätös Ruokahuoltopäällikkö Sirpa Peltomaa selvitti asiaa kaupunginhallitukselle. Hän poistui kokouksesta kello Kaupunginhallitus pyytää työryhmältä pidettävään kaupunginhallituksen kokoukseen esitystä periaateratkaisusta koskien valmistuskeittiöiden lukumäärää sekä ruoan valmistustapaa. Kaupunginhallitus päätti, että selvityksen tulee olla valmis helmikuun 2012 loppuun mennessä siten, että se mahdollistaa Niva-Kaijan koulun suunnittelutyön käynnistämisen. Kokonaisuudessaan selvityksen tulee olla valmis maaliskuun 2012 loppuun mennessä. OTE: Niva-Kaijan koulun suunnittelutyöryhmä Ruokahuoltopäällikkö Tekninen lautakunta Valmistelija ruokahuoltopäällikkö Keittiöverkkotyöryhmä on kokouksessaan hyväksynyt yhden keskuskeittiön mallin, jonka pohjalta lähdetään suunnittelemaan keskuskeittiötä ja tuotantotapaa. Ensisijaisena vaihtoehtona keskuskeittiöksi on Niva Kaijan keittiö. Kokouksessaan keittiöverkkotyöryhmä on päättänyt, että keittiön neliömääriä tarkastellaan selvitysten perusteella. Työryhmän päätöksen taustalla ovat tiedot siitä, että molemmat nykyiset valmistuskeittiöt ovat huonokuntoisia ja ahtaita ja niiden koneet ja laitteet ovat 1980-luvulta. Yhden keskuskeittiön mallilla saadaan toimiva, nykyaikainen ja eri toiminnot huomioiva keittiö, jossa ruokapalveluhenkilöstö on käytettävissä tehokkaammin sekä sijaisjärjestelyt ja työt helpommin organisoitavissa. Tuotantotapaan päätettäessä huomioidaan eri asiakasryhmien tarpeet ja näkemykset.

46 29, TEK :30 Valmistelijan ehdotus Keskiviikkona klo 9.00 keittiötyöryhmä kokoontuu ja keskustelee valmistuskeittiöiden lukumäärästä ja ruoan tuotantotavasta sekä evästää Teknistä lautakuntaa päätöksen teossa. Tekninen lautakunta hyväksyy yhden keskuskeittiön mallin. Ensisijaisena sijoituspaikkana Niva - Kaijan keittiö huomioiden toimivan ja nykyaikaisen keittiön vaatimat neliömäärät sekä liitteenä olevan terveysvalvontaviranomaisen ohjeistukset asiasta. Tuotantotapaa päätettäessä huomioidaan asiakasryhmien tarpeet. Teknisen johtajan esitys Hyväksytään valmistelijan ehdotus. Päätös Ruokahuoltopäällikkö Sirpa Peltomaa selosti keittiöverkkotyöryhmän tekemää selvitystä lautakunnan jäsenille. Hän poistui kokouksesta klo Keskusteltuaan asiasta tekninen lautakunta yksimielisesti hyväksyi valmistelijan esityksen. Kaupunginhallitus Kaupunginjohtajan esitys Kaupunginhallitus päättää esittää kaupunginvaltuustolle hyväksyttäväksi yhden keskuskeittiön mallia kuten tekninen lautakunta on päätöksessään esittänyt. Päätös Ruokahuoltopäällikkö Sirpa Peltomaa selvitti asiaa kaupunginhallitukselle. Satu Kontiola saapui kokoukseen asian käsittelyn aikana kello Sirpa Peltomaa poistui kokouksesta kello Yksimielisesti hyväksyttiin. Kaupunginvaltuusto Päätös Yksimielisesti hyväksyttiin. OTE: Ruokahuoltopäällikkö Sirpa Peltomaa Keittiöverkkotyöryhmä

47 29, TEK :30 Tekninen lautakunta Valmistelijan ehdotus Valmistelija ruokahuoltopäällikkö OHEISMATERIAALI Keittiöverkkotyöryhmän raportti liitteineen Keittiöverkkotyöryhmä esittää yksimielisesti tehtyjen selvitysten perusteella tulevan keskuskeittiön tuotantotavaksi cook and serve sekä cook and hold joista siirrytään vaiheittain joko kokonaan tai osittain kylmävalmistukseen. Cook and serv on perinteinen ruuanvalmistustapa, jossa ruoka tarjotaan heti valmistumisen jälkeen. Cook and hold - malliksi kutsutaan toimintaa, jossa ruoka kuljetetaan muualle syötäväksi kuumakuljetuksena. Ruokahuoltopäällikkö on koonnut työryhmän toiminnasta raportin, joka esitetään tekniselle lautakunnalle ja edelleen kaupunginhallitukselle jatkotoimenpiteitä varten. Keittiöverkkotyöryhmä on viimeisessä kokouksessaan päättänyt työryhmän työskentelyn. Esitetään keskuskeittiön tuotantotavaksi cook and serve sekä cook and hold ruuanvalmistustapaa, josta siirrytään vaiheittain joko kokonaan tai osittain kylmävalmistukseen sekä esitetään keittiöverkkotyöryhmän loppuraportti edelleen kaupunginhallitukselle jatkotoimenpiteitä varten. Teknisen johtajan esitys Päätös Hyväksytään valmistelijan esitys.

48 30, TEK :30 Tiedoksiantoasiat Nivalan kaupunki - kaupunginvaltuusto , Virallisten ilmoitusten tiedoksi saattaminen Viranhaltijapäätökset Tekninen johtaja Nro 15, Vireä Malisjoki II hanke, Kaupunginpuutarhurin tehtävä Nro 16, Irtisanoutuminen kiinteistösihteerin tehtävistä Nro 17, Niva-Kaijan koulun peruskorjaus, C- osan laajennuksen LVI-tarvikkeet Nro 18, Niva-Kaijan koulun peruskorjaus, C- osan ikkunat Nro 19, Tekninen osasto, harjoittelijan palkkaaminen Nro 20, Korttelin 54 tontti 3 asemakaavamuutoksen laatijan valinta Nro 21, Jyrkän alueen ja korttelin 118 asemakaavamuutoksen valinta Nro 22, Kiinteistösihteerin sijaisen palkkaaminen Jokilaaksojen pelastuslaitos , Pelastuslaitoksen keskeisimmät toiminnalliset suoritteet kunnassanne/kaupungissanne Teknisen johtajan esitys Päätös Merkitään edellä mainitut asiat tietoon saaduiksi ja samalla lautakunta toteaa, ettei ole käytetty Kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeutta.

Nivalan kaupunki. Tekninen lautakunta. Esityslista 1/2012

Nivalan kaupunki. Tekninen lautakunta. Esityslista 1/2012 -3, TEK 8.2.2012 17:00 Nivalan kaupunki Tekninen lautakunta 8.2.2012 Esityslista 1/2012 -1, TEK 8.2.2012 17:00 Kokousaika 8.2.2012 kello 17.00 - Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen kokoushuone. pj. 1. vpj. 2. vpj. jäsen

Kaupunginhallituksen kokoushuone. pj. 1. vpj. 2. vpj. jäsen -1, TEK 28.3.2012 18:30 Kokousaika 28.3.2012 kello 18.30-20.55 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 2/2012

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 2/2012 -3, KH 30.1.2012 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 30.1.2012 Esityslista 2/2012 -2, KH 30.1.2012 14:00 Kokousaika Maanantai 30.1.2012 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 8/2012

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 8/2012 -3, KH 10.4.2012 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 10.4.2012 Esityslista 8/2012 -2, KH 10.4.2012 14:00 Kokousaika Tiistai 10.4.2012 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupungintalo, hallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. HUOM!! Kellonaika 17.00

Nivalan kaupunki. HUOM!! Kellonaika 17.00 -3, TEK 10.1.2013 17:00 Nivalan kaupunki Tekninen lautakunta 10.1.2013 HUOM!! Kellonaika 17.00 Esityslista 1/2013 -1, TEK 10.1.2013 17:00 Kokousaika 10.1.2013 kello 17.00 - Kokouspaikka kaupunginhallituksen

Lisätiedot

-3, KH 15.9.2015 17:30. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 15.9.2015

-3, KH 15.9.2015 17:30. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 15.9.2015 -3, KH 15.9.2015 17:30 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 15.9.2015 Esityslista 19/2015 -2, KH 15.9.2015 17:30 Kokousaika Tiistai 15.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN:

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen kokoushuone. pj. 1. vpj. 2. vpj. jäsen

Kaupunginhallituksen kokoushuone. pj. 1. vpj. 2. vpj. jäsen -1, TEK 8.2.2012 17:00 Kokousaika 8.2.2012 kello 17.00-18.20 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet

Lisätiedot

Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki

Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki -3, KH 9.11.2015 18:30 Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 9.11.2015 Esityslista 25/2015 -2, KH 9.11.2015 18:30 Kokousaika Maanantai 9.11.2015 klo 18.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen

Lisätiedot

HUOM!! Kokous alkaa klo 18.00

HUOM!! Kokous alkaa klo 18.00 -3, YMP 13.9.2012 17:30 Nivalan kaupunki Tekninen lupajaos 13.9.2012 HUOM!! Kokous alkaa klo 18.00 Esityslista 5/2012 -1, YMP 13.9.2012 17:30 Kokousaika 13.9.2012 klo 18.00 - Kokouspaikka Kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 9/2012

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 9/2012 -3, KH 23.4.2012 13:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 23.4.2012 Esityslista 9/2012 -2, KH 23.4.2012 13:00 Kokousaika Maanantai 23.4.2012 klo 13.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

-3, KH 5.10.2015 16:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 5.10.2015

-3, KH 5.10.2015 16:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 5.10.2015 -3, KH 5.10.2015 16:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 5.10.2015 Esityslista 21/2015 -2, KH 5.10.2015 16:00 Kokousaika Maanantai 5.10.2015 klo 16.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN

Lisätiedot

-3, KH 27.8.2015 18:30. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 27.8.2015

-3, KH 27.8.2015 18:30. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 27.8.2015 -3, KH 27.8.2015 18:30 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 27.8.2015 Esityslista 15/2015 -2, KH 27.8.2015 18:30 Kokousaika Maanantai 27.8.2015 klo 18.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 1/2013. Perjantai 4.1.2013 kello 16.30. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Tekninen lautakunta Nro 1/2013. Perjantai 4.1.2013 kello 16.30. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone. RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 1/013 KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 4.1.013 kello 16.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 1-1 3 4 Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 11/2011

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 11/2011 -3, SIV 18.10.2011 17:00 Nivalan kaupunki Sivistyslautakunta 18.10.2011 Esityslista 11/2011 -2, SIV 18.10.2011 17:00 Kokousaika 18.10.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Kapungintalo, hallituksen kokoushuone VIRHE.

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 4/2012

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 4/2012 -3, SIV 12.4.2012 17:30 Nivalan kaupunki Sivistyslautakunta 12.4.2012 Esityslista 4/2012 -2, SIV 12.4.2012 17:30 Kokousaika 12.4.2012 klo 17.30 Kokouspaikka Niva-Kaijan koulu lk B113 VIRHE. SISÄLLYSLUETTELON

Lisätiedot

-3, SIV :00. Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta

-3, SIV :00. Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta -3, SIV 19.4.2016 17:00 Nivalan kaupunki Sivistyslautakunta 19.4.2016 Esityslista 4/2016 -2, SIV 19.4.2016 17:00 Kokousaika 19.4.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Kaupungintalo, alakerran kokoushuone VIRHE.

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kokoontuminen Kestin Kartanolle klo 14.00 (Kyläojantie). Tutustumiskäynnin jälkeen kokous kaupungintalolla.

Nivalan kaupunki. Kokoontuminen Kestin Kartanolle klo 14.00 (Kyläojantie). Tutustumiskäynnin jälkeen kokous kaupungintalolla. -3, KH 22.4.2013 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 22.4.2013 Kokoontuminen Kestin Kartanolle klo 14.00 (Kyläojantie). Tutustumiskäynnin jälkeen kokous kaupungintalolla. Esityslista 8/2013 -2, KH

Lisätiedot

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 8 14.8.2017 Kokousaika 14.8.2017 klo 18.00 19.08 Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet:

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. 212 :n oheismateriaali paperiversiona on lähetetty teille postitse. Kaupunginhallitus Esityslista 22/2013

Nivalan kaupunki. 212 :n oheismateriaali paperiversiona on lähetetty teille postitse. Kaupunginhallitus Esityslista 22/2013 -3, KH 25.11.2013 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 25.11.2013 212 :n oheismateriaali paperiversiona on lähetetty teille postitse Esityslista 22/2013 -2, KH 25.11.2013 14:00 Kokousaika Maanantai

Lisätiedot

-3, SIV :00. Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta

-3, SIV :00. Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta -3, SIV 1.11.2016 18:00 Nivalan kaupunki Sivistyslautakunta 1.11.2016 Esityslista 9/2016 -2, SIV 1.11.2016 18:00 Kokousaika 1.11.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone VIRHE.

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 7.11.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 7. marraskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

-3, SIV 24.2.2015 17:00. Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta 24.2.2015

-3, SIV 24.2.2015 17:00. Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta 24.2.2015 -3, SIV 24.2.2015 17:00 Nivalan kaupunki Sivistyslautakunta 24.2.2015 Esityslista 2/2015 -2, SIV 24.2.2015 17:00 Kokousaika 24.2.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kaupungintalo, valtuustosali VIRHE. SISÄLLYSLUETTELON

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Rakennus- ja ympäristölautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Rakennus- ja ympäristölautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 13.3.2019 KOKOUSAIKA Keskiviikko 13. maaliskuuta 2019 klo 16.30 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kuntala Jaakkola Kalle,

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen huone

Kaupunginhallituksen huone -2, KH 30.1.2012 14:00 Kokousaika Maanantai 30.1.2012 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS, PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA VIRHE.

Lisätiedot

-3, KH 25.11.2015 18:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 25.11.2015

-3, KH 25.11.2015 18:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 25.11.2015 -3, KH 25.11.2015 18:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 25.11.2015 Esityslista 28/2015 -2, KH 25.11.2015 18:00 Kokousaika Keskiviikko 25.11.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 13/2011

Nivalan kaupunki. Sivistyslautakunta. Esityslista 13/2011 -3, SIV 29.11.2011 17:00 Nivalan kaupunki Sivistyslautakunta 29.11.2011 Esityslista 13/2011 -2, SIV 29.11.2011 17:00 Kokousaika 29.11.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Vanha umahalli VIRHE. SISÄLLYSLUETTELON

Lisätiedot

53 Kokousajat alkaen Pöytäkirjojen nähtävilläpito alkaen Pöytäkirjojen tarkastaminen alkaen...

53 Kokousajat alkaen Pöytäkirjojen nähtävilläpito alkaen Pöytäkirjojen tarkastaminen alkaen... SISÄLLYSLUETTELO 9/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikkona 28.6.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali Asiat sivu nro 53 Kokousajat 1.6.2017 alkaen... 92 54 Pöytäkirjojen nähtävilläpito

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.12.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 13.12.2017 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone

Lisätiedot

Koivisto Markus Korkiakoski Mika

Koivisto Markus Korkiakoski Mika 13.12.2018 1 (10) Kokousaika to 13.12.2018 kello 17:00-18:20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Ala-Katara Severi Puheenjohtaja Keskinen Irja Koivisto Juha Koivisto Markus Korkiakoski

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 28.11.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 28. marraskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 6/2012 KOKOUSAIKA Torstai 2.8.2012 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019. Kisatien koulu. 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019. Kisatien koulu. 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019 KOKOUSAIKA Tiistai 5.2.2019 klo 18.00 19.11 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia n:o Liite n:o Kisatien koulu Asia 14 Kokouksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 8/2011

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 8/2011 -3, KH 18.4.2011 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 18.4.2011 Esityslista 8/2011 -2, KH 18.4.2011 14:00 Kokousaika Maanantai 18.4.2011 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupungintalo, hallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.08.2014 klo 17.00 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x)

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Kokousaika Tiistaina 28.8.2018 klo 17.00 18.04 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Henkilökohtaiset

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/2009 Kokousaika Keskiviikko klo 19.00 20.02 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet (ja

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77 48 Ehdotus

Lisätiedot

-3, KH 14.9.2015 15:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 14.9.2015

-3, KH 14.9.2015 15:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 14.9.2015 -3, KH 14.9.2015 15:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 14.9.2015 Esityslista 18/2015 -2, KH 14.9.2015 15:00 Kokousaika Maanantai 14.9.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 8 14.8.2017 Kokousaika 14.8.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Varajäsenet:

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 14/2011

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 14/2011 -3, KH 29.8.2011 15:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 29.8.2011 Esityslista 14/2011 -2, KH 29.8.2011 15:00 Kokousaika Maanantai 29.8.2011 klo 15.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 14/2012

Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus. Esityslista 14/2012 -3, KH 26.6.2012 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 26.6.2012 Esityslista 14/2012 -2, KH 26.6.2012 14:00 Kokousaika Tiistai 26.6.2012 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen neuvotteluhuone KOKOUKSEN

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 7/2015 Aika Pe 10.07.2015 klo 15.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Perjantaina 10.07.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 7/2015 ASIA LIITE 50 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Torstaina klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Iivonen Timo, pj.

Torstaina klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Iivonen Timo, pj. KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKJRJA 1/2017 YMPÄRISTÖLAUTAKUNT A, Tie1aosto 1 KOKOUSAIKA Torstaina klo 10.00-10.17 Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. LAUKAAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Teknisen lautakunnan tiejaosto Aika 20.09.2016 klo 16:00-17:00 Paikka Kuntala, kokoushuone 1 Osallistujat Saapuvilla olleet jäsenet Vekki Esko Jurvanen Heikki Finni Arja

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () ()

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19- Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 27.12.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.12.2013 klo 09.00 09.40 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Irja Keskinen Toni

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Nro 3 12.04.2017 35 Kokousaika Keskiviikko 12.04.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio () () () () () () ()

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 1 05.01.2017 Kokousaika Torstai 05.01.2017 klo 15.30- Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Kokouskutsu TARKASTUSLAUTAKUNTA 24.1.2019 Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: 31.1.2019 kello

Lisätiedot

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 20/2011 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Keskiviikkona 16.11.2011 klo 16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. 4. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.11.2016 klo 16.00 17.50 Puumilan juhla- ja taitotalossa Petteri Wiinamäki

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33 Iitin kunta Pöytäkirja 8/2015 1 Tarkastuslautakunta 23.09.2015 Aika Keskiviikko 23.09.2015 klo 18:00-19:42 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

Nivalan kaupunki KAUPUNGINVALTUUSTO Esityslista 3/2016. Ilmoitathan, jos et pääse kokoukseen: Minnalle p

Nivalan kaupunki KAUPUNGINVALTUUSTO Esityslista 3/2016. Ilmoitathan, jos et pääse kokoukseen: Minnalle p -3, KV 31.3.2016 18:30 Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Oulun Eteläisen instituutin ja Kerttu Saalasti säätiön toiminnan esittely - johtaja, säätiön asiamies Ville Isoherranen Nivalan kaupunki KAUPUNGINVALTUUSTO

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 4. syyskuuta 2014 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Jari Laurila pj Esko Syrjälä j. Kimmo Kupi j. Pirjo Leino j. Elina Rauhala j. Läsnä Poissa Muut saapuvilla

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/2017 25 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.10.2017 kello 17.30 KOKOUSPAIKKA Uuden virastotalon kokoushuone, Laituritie 1, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta. 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu... 76

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta. 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu... 76 SISÄLLYSLUETTELO 7/2017 Tekninen lautakunta Kokousaika Tiistaina 16.5.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosalin kahvio Asiat sivu nro 42 Pappilanmäen koulun tiivistyskorjausten suunnittelu...

Lisätiedot

Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi

Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi KINNULAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu 18 Kokousaika Keskiviikkona 08.05.2019 klo 17.00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (-) (x) (-) (x) (-) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (-) (x) (-) (x) (-) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 5.3.2015 Kokousaika Torstai 5.3.2015 klo 17.00 18.01 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

-3, KH 7.12.2015 15:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 7.12.2015

-3, KH 7.12.2015 15:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 7.12.2015 -3, KH 7.12.2015 15:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 7.12.2015 Esityslista 29/2015 -2, KH 7.12.2015 15:00 Kokousaika Maanantai 7.12.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2017 KOKOUSAIKA Torstaina 2.2.2017 klo 17 17.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA TORSTAINA KLO ALKAEN.

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA TORSTAINA KLO ALKAEN. MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA TORSTAINA 20.08.2015 KLO 19.00 ALKAEN. ASIAT: 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 58 Työrauhaa

Lisätiedot

Esko Kangas kaupunginvaltuuston puheenjohtaja

Esko Kangas kaupunginvaltuuston puheenjohtaja -2, KV 27.3.2013 18:30 Kokousaika Keskiviikkona 27.3.2013 klo 18.30 Kokouspaikka Valtuustosali (kahvit 18.00 - ) KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS, PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/2013 39 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.9.2013 klo 10-10.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen

Lisätiedot

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN.

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. ASIAT: 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 46 Luokanopettajan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 9.8.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 9.8.2012 klo 16.30 18.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 12. marraskuuta 2015 kello 15.30 17.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 1/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.1.2012 klo 9.00 13.35 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 01.10.2014 klo 17.00 18.00 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet Laillisuus ja päätösvaltaisuus 03.11.2011 klo 17.30 19.00 Terveys- ja palvelukeskuksen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 2/2012 16 Kokousaika Torstai 26.01.2012 klo 18.00 19.30 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 18.01.2017 klo 16:00-17:56 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011 KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Aika Tiistai 21.02.2012 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat nro Liite nro 10 3 Käyttösuunnitelma vuodelle 2012 11 4 Sivistystoimen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Nro 7 03.10.2017 61 Kokousaika Tiistai 3.10.2017 klo 18.00 - Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa pj

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.johtaja Salenius Leila jäsen

SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.johtaja Salenius Leila jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 07.03.2018 klo 13.00 14.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.johtaja Salenius Leila

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 30.11.2016 klo 16.00 Puumilan juhla- ja taitotalossa

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9/2011 Kokousaika Tiistai 18.30 19.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet Kröger

Lisätiedot

-3, KH 20.4.2015 14:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 20.4.2015

-3, KH 20.4.2015 14:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 20.4.2015 -3, KH 20.4.2015 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 20.4.2015 Esityslista 9/2015 -2, KH 20.4.2015 14:00 Kokousaika Maanantai 20.4.2015 klo 14.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 16.11.2016 Kokousaika Kinnula, keskiviikko 16.11.2016 klo 17.00 18.34 Kokouspaikka valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot