Kun palvelu, laatutuotteet ja toimintavarmuus ratkaisevat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kun palvelu, laatutuotteet ja toimintavarmuus ratkaisevat"

Transkriptio

1 Kun palvelu, laatutuotteet ja toimintavarmuus ratkaisevat

2 TEOLLISUUDEN JA KORJAAMOIDEN PESUAINEET RAPEKSOL Emäksinen pesuaine. Rasvanpoistoaine, joka irrottaa tehokkaasti likaa, rasvaa, nokea yms. maalatuilta ja maalaamattomilta pinnoilta. Käytetään autojen, moottoritilojen, betonilattioiden ja hallien pesuun. Soveltuu myös autojen sisätilojen pesuun ja harjapesukoneiden shampooksi. Tehokas vesiliukoisten painovärien poistoaine teloilta ja muilta pinnoilta. Pakkauskoot: 10l, 25l ja 200l RAPEKS-NESTE Emäksinen fosfaatiton pesuaine. Neste soveltuu rauta-, teräsja seosmetalliosien pesuun. Oivallinen ilmanpuhdistuskennojen pesuun. Tuote ei vahingoita alumiiniosia. Rapeks-neste ei jätä pestyille pinnoille harmautta. EVIn hyväksymä. Pakkauskoot: 5l, 25l ja 200l RAPEKS-NESTE RN Matalavaahtoisena soveltuu myös kammiopesukoneisiin sekä lattioiden puhdistukseen yhdistelmäkoneella. Pakkauskoot: 5l, 25l ja 200l AL3 Metallipintojen erikoispesuaine. Erityisesti alumiinin ja sen seoksien erittäin vahva pesuainetiiviste. Rasvojen ja vastaavien epäpuhtauksien poistoon. Soveltuu myös muiden metallipintojen puhdistukseen ennen maalausta. Varmista kuitenkin metallipinnan emäksisyyden kesto. Soveltuu myös pihkan poistoon metallipinnoilta. Pakkauskoot: 33kg ja 250kg. BIOMEGA Emäksinen kasviöljyjatkojaloste. Biomega on uuden ajan pesuaine, joka sisältää biologisesti hajoavia kasviöljyjohdannaisia. Poistaa sekä öljyliukoisen että vesiliukoisen lian samanaikaisesti. Toimii hyvin myös viileissä olosuhteissa. Käytetään kuljetuskaluston ja pressujen pesuun sekä öljy-, piki-, ja rasvaepäpuhtauksien poistoon teollisuus- ja korjaamotilojen lattioista. EVIn hyväksymä. MARAKS Voimakkaasti emäksinen rasvanpoistoaine. Poistaa tehokkaasti noki-, savi- ja öljylian. Sopii erittäin hyvin myös rasvalian poistoon elintarviketeollisuudessa.vesiliukoisena Maraksia voidaan käyttää myös painepesulaitteissa ja harjapesukoneissa, jolloin se myös sopii kuljetuskaluston, metallipintojen ja betonilattioiden pesuun. Huom! Voimakas pesuaineliuos saattaa vahingoittaa kevytmetalli- ja huonoja maalipintoja. EVIn hyväksymä. Pakkauskoot: 25L ja 200L YSIKAKS Emäksinen rasvanpoistoaine. Sisältää erilaisia raakaaineita, jotka liuottivat ja hajottavat tehokkaasti öljyä, rasvoja ja nokea. Soveltuu rasvanpoistopesuun ennen maalausta. Yksikaks soveltuu kuljetuskaluston, pressujen ja lattioiden pesuun. Peseminen Ysikakkosella on helppoa sellaisissakin paikoissa, missä liuottimen haitat korostuvat. SPP ULTRA Tehokkaasti tunkeutuva pesuaine öljy-, rasva- sekä muun vaikean lian poistoon. Erityisesti ultraäänipesukoneita varten kehitetty tuote, joka soveltuu mitä erilaisimpien metallipintojen sekä maalattujen pintojen pesuun. KASI Emäksinen pesuaine. Soveltuu kuljetuskaluston päälli- ja moottoreiden pesuun joko harjapesu- tai korkeapainepesukoneisiin. Sopii myös maalattujen ja maalaamattomien betonilattioiden pesuun.

3 TEOLLISUUDEN JA KORJAAMOIDEN PESUAINEET RAPEKS-JAUHE Osienpesujauhe, joka on kehitetty ottaen huomioon vaatimukset, joita kammiopesukone aineelle asettaa. Pesujauhe on lähes pölyämätöntä ja siten vaivatonta annostella. Rapeks-jauhe on eri metalleille soveltuva pesuaine, joka sisältää tehokkaan korroosionestoaineen. Pakkaus: 100kg SPP HAPAN Moniin erikoispuhdistuksiin soveltuva tuote. Irrottaa tehokkaasti vaikeat saostumat kevyt- ja seosmetallipinnoista, muovipinnoista sekä ilmansuodattimien kevytmetallikennoista.soveltuu myös hapettumien poistoon allaspesussa. SPP 20 Desinfioiva puhdistusaine epämiellyttävän hajun poistoon teollisuudessa, jätteenkäsittelylaitoksissa, jäteastioissa ja pinnoilta, joista paha haju halutaan poistaa sekä pinnat desinfioida ja puhdistaa. VAAHDONESTO Silikonipohjainen vaahdonestoaine haitallisen vaahdon estoon tilanteissa, joissa vaahto aiheuttaa lisätyötä tai koneiden käyntihäiriöitä. Pakkauskoot: 3 x 5l LIUOTINPESUAINEET KARAX ALF Aromaattivapaa emulgoituva lähes hajuton liuotinpesuaine. Käytetään autojen, pressujen, koneiden ja lattioiden pesuun. Poistaa tehokkaasti suojavahan ja maantiepien. Soveltuu myös pienosien allaspesuun. KARAX III Emulgoituva liuotinpesuaine, joka haihtuu suhteellisen hitaasti ja antaa siten enemmän pesuaikaa. Poistaa tehokkaasti öljyn, rasvan, maantiepien ja suojavahan kaikilta tiiviiltä maalatuilta tai maalaamattomilta pinnoilta. Soveltuu myös erinomaisesti korjaamoilla, huoltoasemilla, liikennöitsijöillä, telakoilla ja varikoilla käytettäväksi. KARAX II Emulgoituva liuotinpesuaine, joka haihtuu suhteellisen nopeasti. Poistaa nopeasti ja tehokkaasti öljyn, maantiepien ja suojavahan kaikilta tiiviiltä maalatuilta tai maalaamattomilta pinnoilta. Soveltuu hyvin autokorjaamoilla ja liikennöitsijöillä käytettäväksi. KARAX ALF IE Emulgoitumaton aromaattivapaa hajuton liuotin erityisesti pienosien pesuun allaspesulaitteissa. Tuote soveltuu mainiosti käytettäväksi ns. vesipetissä. RAPOLI Poistaa tehokkaasti öljy-, rasva-, piki- ja nokipitoista likaa sekä niiden yhdisteitä. Käytetään ajoneuvojen korjauksissa ja huolloissa esimerkiksi kytkin-, jarru- ja sähkölaitteiden puhdistukseen. Tuote on nopeasti haihtuva. Kuivumisen jälkeen pinnat ovat täysin puhtaat. Pakkauskoot: 10l, 30l ja 200l RAPOLI 3 Rapoli 3 on tehokas korjaamojen ja maalaamojen silikonin ja rasvanpoistaja.

4 KULJETUSKALUSTON PESUAINEET VEPE Tehokas painepesuaine liikennelian poistoon. Poistaa samanaikaisesti piki-, rasva-, noki- ja mineraalilian. Toimii hyvin myös viileissä olosuhteissa. Soveltuu myös harjapesukoneiden shampooksi. Pakkauskoot: 10l, 25l ja 200l LAB 36 U Tehokas emäksinen teollisuuden, työkoneiden sekä kuljetuskaluston pesuaine. Poistaa samanaikaisesti piki-, suola-, noki- ja mineraalilian. Jättää pesun jälkeen puhtaan kiiltävän pinnan. BIOCLEAN Sitruunantuoksuinen monitoiminen pesuaine. Soveltuu kuljetuskaluston sekä ulko- että sisäpintojen puhdistukseen, teollisuuden rasvanpoistoaineeksi, töhryjen poistoon sekä graafisen teollisuuden painovärijälkien poistoon. Puhdistuksen jälkeen sitruunan raikas tuoksu. DREUMEX CAR SHAMPOO Vahaa sisältävä autoshampoo käsin suoritettavaan pesuun. Käyttäjälle ja pestävälle pinnalle turvallinen, koska sen ph-arvo on 7. Car Shampoo antaa autolle suojaavan pinnan. Pakkauskoot: 5l, 30l ja 200l TUULILASINKIRKASTE Tuulilasinkirkaste on kehitetty talvi- ja kesäkäyttöön sopivaksi tuulilasinpesunesteeksi. Poistaa tehokkaasti lian, maantiepien ja suolan auton tuulilasista. JÄÄHDYTYSNESTE Sisältää puhdasta etyleeniglykolia ja parhaita tunnettuja syöpymisenestoaineita. Lisäaineidensa ja haihtumattomuutensa ansiosta soveltuu kaikentyyppisiin jäähdytysjärjestelmiin. Suositeltava sekoitussuhde 50% nestettä ja 50% vettä.

5 PESUAINEET KIRJAPAINOILLE KIRNO Nopea aromaattivapaa värienpoistoliuotin painokumien ja peltien pesuun. KIRHI Tehokas haihtuva värienpoistoliuotin, jonka aromaattipitoisuus on alle 20%. Tuote soveltuu etenkin telojen pesuun sekä koneiden ja painokumien pesuun. Jättää puhdistetun pinnan hiukan rasvaiseksi. KIRHI AV Aromaattivapaa hitaasti haihtuva telojen pesuliuotin. Haihduttuaan jättää puhdistetun pinnan hieman rasvaiseksi. Soveltuu myös koneiden ja painokumien pesuun. KIRME Nopea aromaattivapaa ketonipitoinen liuotin, joka poistaa erittäin tehokkaasti pinttynyttä painoväriä. Tuote soveltuu painokumien ja -peltien värinpoistoon sekä myös telojen pesuun. IPA Isopropanolia, kaikissa suhteissa veteen sekoittuvaa nestettä, jota käytetään kostutusveden lisäaineena. Pakkauskoot: 20l, 30l ja 200l KARAX II AV Emulgoituva aromaattivapaa haihtuva liuotinpesuaine. Aromaattivapaiden hiilivetyjen haju on mieto. Voidaan käyttää graafisessa teollisuudessa telojen puhdistukseen. KARAX 62 Automaattipesulaitteisiin sekä käsin suoritettavaan telojen ja laitteiden pesuun soveltuva kirjapainojen pesuaine. Aromaattivapaa suhteellisen hitaasti haihtuva tuote. Emulgoituu veteen. KIRJAPAINOPYYHE/TEHOPYYHE Nukkaamaton imukykyinen liuottimia kestävä keinokuitupyyhe 30x70 cm. Sisältää 70% viskoosia ja 30% polyesteriä. Reiällisen rakenteen ansiosta sitoo erittäin hyvin itseensä puhdistusnesteiden irrottamat epäpuhtaudet. Soveltuu monikäyttöisenä kirjapainoihin, elektroniikkateollisuuteen, sairaaloihin siivoukseen j.n.e. Pakkaus: 5kg SIIVOUSAINEET SPP YLEISPESUAINE Miellyttävä lähes hajuton emäksinen yleispuhdistusaine kaikkien vettä sietävien pintojen päivittäiseen puhdistukseen. Voidaan käyttää myös yhdistelmäkoneessa lattioiden puhdistukseen. Ei tarvitse huuhdella. Pakkauskoot: 3 x 5l SANITEETTIHAPAN Hapan puhdistusaine kalkki-, ruoste- ja muiden mineraalisaostumien poistoon kaakeli-, posliini-, kivi- ja teräspinnoilta saniteetti- ja saunatiloista. Soveltuu myös lauteiden puhdistukseen. Pakkauskoot: 3 x 5l

6 KÄSIENPESUTAHNAT, NESTESAIPPUAT, ANNOSTELIJAT JA KÄSIVOITEET PAPERIT, PYYHKEET JA TELINEET TEOLLISUUSPYYHKEET ARKKEINA TORK ANNOSTELIJA W4 (TOP HOLDER) harmaa muovia TORK PREMIUM 520 (MULTI) Top-pak 5x140 kpl TORK PREMIUM 530 (STRONG) Top-pak 5x100 kpl TORK PREMIUM 510 (E-S0FT) Top-pak 5x150 kpl/ltk TORK ADVANCED 440 (MEKANIC) Top-pak 5x120 kpl/ltk TORK PREMIUM ERIKOISLIINA (AUTO 606) 5x150 kpl/ltk TORK PREMIUM ERIKOISLIINA (AUTO 909) 5x150 kpl/ltk DREUMEX CLASSIC 12x0,25, 12x0,6, 4x4,5, 15 ja 60l DREUMEX PLUS 12x0,6, 6x1,5, 4x4,5, 15 ja 60l DREUMEX SPECIAL 12x550g, 4x4,2, 15 ja 55kg DREUMEX NATURAL CARE käsivoide 12x250ml ja 6x0,8l DREUMEX UNIVERSAL PROTECT suojavoide 12x250ml DREUMEX SOFT suihkusaippua 4x5l DREUMEX HAND SHAMPOO 4x5l DREUMEX 100 käsipyyhe100kpl/prk (4prk/ltk) DREUMEX tahna-annostelija 4,5l INGO-MAN ZCV23 tahna-annostelija 2,5l INGO-MAN TV23 nestesaippua-annostelija 1l INGO-TOP nestesaippua-annostelija 0,25l AT käsiensuoja-aerosoli 20x270ml SUNLIGHT palasaippua 20pkt/á 2x135g ERIOIL käsivoide 12x150ml STERISOL 4801 suihkusaippua-shampoo12x0,7l STERISOL 4811 nestesaippua 12x0,7l STERISOL 4814 nestesaippua 2x5l STERISOL 4481 tehopesu12x0,7l TEOLLISUUSPYYHKEET RULLISSA TORK ANNOSTELIJA W2 KOMBIRULLALLE (UNI BOX) TORK SEINÄTELINE W TORK LATTIATELINE W1 sinkitty teräs TORK PREMIUM 530 (TORK STRONG) 280m/rll TORK PREMIUM 510 (E-TORK SOFT) 380m/rll TORK PREMIUM 520 (MULTI) harmaa kuitukangas 361m/rll TORK ADVANCED 440 (MEKANIC) 325/rll TORK ADVANCED 440 KOMBIRULLA(MEKANIC) 2x150m TORK ADVANCED 415 (A TORK STANDARD) 1180m/rll TORK UNIVERSAL 310 (A TORK BASIC 1190) 2x1190m rll/pkt TORK UNIVERSAL 310 (A TORK BASIC 1190) 1x1190m/rll TORK ADVANCED 420 (SERVOIL) 350m/rll 2 rll/pkt VETOPYYHKEET JA TELINEET TORK ANNOSTELIJA M2(M-BOX) muovi ADVANCED VETOPYYHERULLA 415 (M TORK STANDARD) 6x275m UNIVERSAL VETOPYYHERULLA 310 (M TORK BASIC) 6x300m ANNOSTELIJA M1 VETOPYYHERULLALLE (MINI BOX) ADVANCED VETOPYYHERULLA 415 (MINI TORK STANDARD) 12x120m WC-PAPERIT JA TELINEET ANNOSTELIJA T1 (T-BOX) muovi valkoinen ADVANCED WC JUMBO (T-TORK BASIC-2) 6x360m ANNOSTELIJA T2 (T-BOX MINI) muovi valkoinen jade kvartsi lila PREMIUM WC PAPERIRULLA MINI (T-TORK MINI SOFT) 12x170m ADVANCED WC-PAPERIRULLA 64 RLL (TORK TOILET PLUS)

7 KÄSIPYYHKEET JA TELINEET ANNOSTELIJA H2 KETJUTAITETULLE KÄSIPYYHKEELLE (XPRESS BOX) PREMIUM KETJUTAITETTU KÄSIPYYHE (TORK XPRESS PLUS) 3780kpl ANNOSTELIJA H3 KÄSIPYYHKEELLE (CLASSIC BOX) UNIVERSAL C-TAITETTU KÄSIP. (TORK CLASSIC BASIC) 3600kpl ADVANCED ZZ-TAITETTU (TORK CLASSIC PLUS) 3000kpl ANNOSTELIJA H1 MATIC KÄSIPYYHERULLALLE ADVANCED KÄSIPYYHERULLA (TORK MATIC PLUS) 6x150m PREMIUM KASVOPYYHE (TORK FACIAL TISSUE) ADVANCED TALOUSPAPERI (TORK KITCHEN PLUS) 12x39m ANNOSTELIJA S1 NESTESAIPPUALLE (S-BOX) PREMIUM TEOLLISUUSSAIPPUA (TORK MEVON 44) 6x1l PREMIUM NESTESAIPPUA (TORK MEVON 55) 6x1l PREMIUM NESTESAIPPUA/SHAMPOO (TORK MEVON 66) 6x1l IMEYTYSTUOTTEET PYYHKEET KATRIN XL 4 BLUE 4-kerros KATRIN WIPY SHEET KATRIN CLEANY SHOWER KIMTECH PYYHE 500kpl/rll VALKOINEN LAKANA 10kg/pkt TEHOPYYHE 30x70cm 5kg/sk TEHOLIINA n.5kg/sk TRIKOO KIRJAVA 10kg/pkt TRASSELI VALKOINEN 10kg/pkt AEROSOLIT AT-COLOR-perussävyt, lämpömaalit ja metallihohtomaalit AT-Vasaralakat RR-Värivalmissävyt AT-Kone- ja laitemaalit AT-Merkkausmaalit AT-Active rasvanpoistaja AT-Irrottaja AT-Lasinpesuspray AT-Hitsausspray AT-Cool spray AT-1 Kosteudenpoistaja AT-Ketjuöljy AT-Silicon AT-Air Plast AT-Teflon spray AT-PTFE Kuivavoiteluaine AT-2000 Vaseliini spray AT-Kitka spray AT-Aseöljy AT-Sulattava lukkoöljy AT-Lukkoöljy AT-Sinkkispray AT-Vaalea sinkki AT-Vuodonilmaisija AT-Stripper AT-Terva spray AT-Elektrospray IMUHIRMU PYYHE 10kg/pkt IMEYTYSMATTO 5m 2 IMEYTYSMATTO D x96cm/rll IMEYTYSMATTO D x48cm/2rll/pkt IMEYTYSMATTO D200 41x51cm, 200kpl/pkt IMUHIRMU RAE 20,7kg/sk KERTAKÄYTTÖSUOJAT JALKATILAKREPPI 500kpl/rll RENGASPUSSI 100kpl/rll ISTUINSUOJA 500kpl/rll

8 MATALAPAINEKANNUT JA TARVIKKEET GLORIA PRIMA 5l muovi GLORIA 5l kuumasinkitty GLORIA 5l ruostumaton teräs GLORIA 10l kuumasinkitty GLORIA 10l ruostumaton teräs GLORIA kierresuutin 5 ja 10l kannuihin GLORIA viuhkasuutin 5 ja 10l kannuihin BIRCHMEIER 5l ruostumaton teräs BIRCHMEIER 10l ruostumaton teräs BIRCHMEIER 20l ruostumaton teräs BIRCHMEIER 5l ruostumaton teräs, käsitäytöllä BIRCHMEIER 10l ruostumaton teräs, käsitäytöllä BIRCHMEIER kuljetuskärry 10 ja 20l kannuun HOBBY KANNU 1l LAPPOPUMPPU KORKKIHANA TYNNYRIPUMPPU 950 AAA muovinen TYNNYRIPUMPPU JW 214 A metallinen TYNNYRIHANA MUOVI PIENI TYNNYRIHANA MUOVI ISO TYNNYRIADAPTERI kelt. TYNNYRIADAPTERI sin. GAMI PESUAINEENVAAHDOTTAJA 2,8l GAMI PESUAINEENVAAHDOTTAJA 1,4l SIIVOUSVÄLINEET,-LIINAT, KERTAKÄYTTÖASTIAT JA JÄTESÄKIT MIKROKUITULIINA LATTIALIINA vohvelikudottu LATTIAKUIVAIN 45cm LATTIAKUIVAIN 55cm LATTIAKUIVAIN 75cm KYNSIHARJA 2-puoleinen 12kpl/pkt KOULUHARJA 40cm KOULUHARJA 50cm KOULUHARJA 60cm KOULUHARJA 80cm RIKKALAPIO STIWEX VINOVARSIHARJA STIWEX PUUVARSI 1,5m KERTAKÄYTTÖLAUTANEN syvä 20cm 1000kpl/ltk KERTAKÄYTTÖLAUTANEN matala 23cm 1000kpl/ltk KERTAKÄYTTÖASETTI 15cm 2000kpl/ltk KERTAKÄYTTÖVEITSI 1000kpl/ltk KERTAKÄYTTÖHAARUKKA 1000kpl/ltk KERTAKÄYTTÖRUOKALUSIKKA 1000kpl/ltk KERTAKÄYTTÖKAHVILUSIKKA 5000kpl/ltk KERTAKÄYTTÖKARTONKIPIKARI 2000kpl/ltk KERTAKÄYTTÖMUOVIPIKARI 2000kpl/ltk JÄTESÄKKI 240l 15x10kpl/ltk JÄTESÄKKI 200l 12x10kpl/ltk JÄTESÄKKI 150l 24x10kpl/ltk JÄTESÄKKI 75l 12x20kpl/ltk JÄTESÄKKI 30l 20x50kpl/ltk POLYCLEAN VIEMÄRINAVAUSNESTE 1l POLYCLEAN VIEMÄRINAVAUSJAUHE 0,5l POLYCLEAN KONETISKIAINE 25l POLYCLEAN ALU KONETISKIAINE 25l POLYCLEAN KONEKIRKASTE 5l BIOLUVIL PROFESSIONAL 8kg COMFORT huuhteluaine 5l SNO-N-ICE jäänsulattaja 10kg SNO-N-ICE jäänsulattaja 25kg PIKABETONI EMACO T926 25kg/säkki KATONPAIKKAUSMASSA 6x2,5kg ja12x1kg

9 SUOJAKÄSINEET NAHKA/KANGAS- KÄSINEET 1010 WP301 sikapinta, vuoriton 12pr/nippu 1011 WP301 CH sikapinta, kämmenvuori 12pr/nippu 1012 WP301 CF sikapinta, kokovuori 12pr/nippu 1306 WP301 TU sikapinta, keinoturkisvuori 12pr/nippu 1305 WP301 HL sikapinta, huopavuori 12pr/nippu 1020 nautapinta, vuoriton 12pr/nippu 1021 nautapinta, kämmenvuori 12pr/nippu 1022 nautapinta, kokovuori 12pr/nippu 1025 nautapinta, huopavuori 12pr/nippu 1150 Sticker sikasoft, tarraranneke 12pr/nippu Sticker Winter sikasoft, kokovuori 12pr/nippu 1153 Mekano pukkipinta, vuoriton 12pr/nippu 1065 Pointer pukkipinta, nailonkangas 12pr/nippu 1048 Thinsulate sikapinta, Thinsulatevuori 12pr/nippu 1720-K nautahaljas, kevlarneulos 12pr/nippu 1002 WPS-301 sikahaljas, vuoriton 12pr/nippu 1081 nautahaljas, kelt. kangaskämmenvuori 12pr/nippu 1151 GT pukkipinta, vih. kangastarra 12pr/nippu 1402 (704-S) nautahaljashitsari, vuoriton 12pr/nippu lammaspinta/kangas, lämpövuori 12pr/nippu Pointer pukkipinta/nylon, lämpövuori 12pr/nippu SUOJAIMET EAR CLASSIC korvatulppa, vaahtomuovia EAR CAPOFLEX sankasuojain MOSQUITO 3144 kuulosuojain PHANTOM 2262 kuulosuojain CLEAR HTA suojalasi FLEXCONOMY suojalasi, korimallinen PERFORAMA NOVA kasvosuoja SUOJALASIEN PUHDISTUSASEMA PÖLYSUOJAIN HUOMIOLIIVI SYNTEETTISET KÄSINEET 1985 ECOMAX nitriili, kokopinnoitettu 12pr/nippu 1967 ECOMAX nitriilipinnoitettu kämmen, tukeva 12pr/nippu 1680 ECOFLEX nitriilipinnoitettu kämmen, kevyt 12pr/nippu 1933 POLYFLEX polyuretaani, kämmenpinnoitettu 10pr/nippu POLYFIT polyuretaanipinnoitettu 10pr/nippu 1937 NITROFLEX nitriilikumitettu 10pr/nippu 1846 SUPASOFT vinyylikäsine 12pr/nippu 1761 CLEAN 1 A VINYL kertakäyttökäsine 100kpl/rasia 1760 CLEAN 1 A CLASSIC kertakäyttö, kevyesti puuteroitu 100kpl/rasia 1651 CLEAN 1 A NITRILE kertakäyttökäsine 100kpl/rasia SOL-VEX plus nitriilikäsine 12pr/nippu 1935 DYNEEMA polyuretaanipinnoitettu 10pr/nippu 1682 ECONIT nitriilipinnoitettu puuvilla 12pr/nippu 1666 POWER GRAP lateksipinnoitettu kudottu puuvilla 12pr/nippu 1604 RUBEX pehmeä lateksipinnoitettu puuvilla 12pr/nippu 1855 WINTER SOFTER muovisormikas lämpövuorilla 12pr/nippu 1850 SOFTER muovisormikas, mikrokarhennettu 12pr/nippu 1852 LONG SOFTER jatkovarrellinen muovisormikas 12pr/nippu KANGAS- JA NEULESORMIKKAAT 1517 SAFE DOTS kudottu nylonsormikas, muovinappuloin 10pr/nippu 1519 CM 10 Trikoosormikas 12pr/nippu Mikronappula, musta 12pr/nippu Mikronappula, valkoinen 12pr/nippu PAW näppyläkäsine 12pr/nippu

10

11

12 TMN-Tuotteet Oy Lamminpääntie 43, VEIKKOLA puh. (09) , fax (09)

Kapeammalla palstalla on sanasto, jossa

Kapeammalla palstalla on sanasto, jossa Puhdistuspalvelu Sisältö MATERIAALIN KÄYTTÄJÄLLE... 4 1 MITÄ SIIVOUS ON?... 5 2 YLLÄPITOSIIVOUS... 7 2.1 PUHDISTUSMENETELMÄT... 7 2.2 SIIVOUSVÄLINEET... 9 2.3 PESUAINEEN KÄYTTÖOHJE... 13 2.4 SIIVOUSKONEET...

Lisätiedot

FINIXA edustaa innovatiot laatua. INIXA edustaa: innovatiota laatua omaa kehitystä. FINIXA edustaa: innovatiota laatua omaa kehitystä

FINIXA edustaa innovatiot laatua. INIXA edustaa: innovatiota laatua omaa kehitystä. FINIXA edustaa: innovatiota laatua omaa kehitystä FI 2012 Chemicar Europe on joka markkinoi tuotenimiä, tiöksi joka kehittää omia uotta sitten Chemicar aloitti Trisk ja Debrasel tuotteiden enkin vuosien jälkeen, Chemicar otteitaan, joista voidaan mainita

Lisätiedot

Kootut kikat ja niksit:

Kootut kikat ja niksit: Aterimet: Pesujauhe puhdistus tai kloriitti puhdistus. Kootut kikat ja niksit: Vedestä riippuen aterimet harmaantuvat ja raidoittuvat Tarvikkeet: ruostumattomia ruokailuvälineitä, pyykkinpesujauhetta tai

Lisätiedot

ÖLJYTUOTTEET - perusohjeita terveysvaarojen välttämiseksi

ÖLJYTUOTTEET - perusohjeita terveysvaarojen välttämiseksi ÖLJYTUOTTEET - perusohjeita terveysvaarojen välttämiseksi Korjaamot Konepajat Teollisuus Sisällysluettelo Johdanto 3 Moottoripolttonesteet 4 Moottoribensiinit 4 Dieselöljy 6 Voiteluaineet 7 Yleistä 7 Moottoriöljyt

Lisätiedot

OY HEMPEL (FINLAND) AB

OY HEMPEL (FINLAND) AB Kiitos, kun valitsit Hempelin Tervetuloa lukemaan Hempelin veneenhoito-opasta. Näiden ohjeiden avulla maalausprojektisi onnistuu. Koko Hempel-valikoiman tietojen lisäksi oppaassa on yksityiskohtaiset ohjeet

Lisätiedot

HUONEKALUJEN HOITO-OHJEET

HUONEKALUJEN HOITO-OHJEET 1 HUONEKALUJEN HOITO-OHJEET Puusepänteollisuuden Liitto ry Huonekalujaosto Sisältöä käytettäessä muuhun kuin omaan tarkoitukseen on lähde mainittava 2 KALUSTEIDEN LAATUVAATIMUKSET JA TESTAUS Huonekalulle

Lisätiedot

Siivouksen ABC! Ota talteen!

Siivouksen ABC! Ota talteen! Siivouksen ABC! Ota talteen! Sisältö 4 Keittiössä kiiltää! 6 Ihanan puhtaat ikkunat 7 Saniteettitilat säihkyvän puhtaiksi 10 Lattianpesu kuin leikkiä 13 Pölyt pois! 14 Puhdasta pienellä vaivalla Iloista

Lisätiedot

more than you expect Käsineet

more than you expect Käsineet Käsineet Kuvaston käsineiden perusominaisuudet täyttävät EN-40 standardin yleiset vaatimukset ja käsineet ovat CE merkittyjä (89/686/EEC). * Käsineet ovat kat ellei toisin mainita. PALM = PU pinnoite kämmenessä

Lisätiedot

Teollisuusetanolit - yleistietoa etanolista - tuotetiedot

Teollisuusetanolit - yleistietoa etanolista - tuotetiedot Teollisuusetanolit - yleistietoa etanolista - tuotetiedot ETAX INDUSTOL TUOTTEET MUUT TUOTTEET NATURET Sisällys Tietoa etanolista 3 Etanolin teho 4 Denaturointi 6 Denaturointiaineet 7 Teknistä tietoa etanolista

Lisätiedot

HENKILÖNSUOJAIMET. Juha Karppanen Oy

HENKILÖNSUOJAIMET. Juha Karppanen Oy HENKILÖNSUOJAIMET Juha Karppanen Oy VALIKOIMATUOTTEET 2008 Ensiaputaulu CEDERROTH Näkyvä - Hyvä varustus - Helppo täydentää. Sisältö: 2 kpl Cederroth Iso ensiapuside, 3 kpl Cederroth Pieni ensiapuside,

Lisätiedot

ÖLJYVAHAT HOITOTUOTTEET TARVIKKEET PUULATTIOIDEN LUONNONMUKAINEN PINTAKÄSITTELY

ÖLJYVAHAT HOITOTUOTTEET TARVIKKEET PUULATTIOIDEN LUONNONMUKAINEN PINTAKÄSITTELY ÖLJYVAHAT HOITOTUOTTEET TARVIKKEET PUULATTIOIDEN LUONNONMUKAINEN PINTAKÄSITTELY 1 LUONNOLLINEN ULKONÄKÖ, ERINOMAINEN SUOJA Puu on elävä materiaali, joka saa erinomaiset ominaisuutensa suoraan luonnosta.

Lisätiedot

Leikkuunesteiden käytön, kierrätyksen ja jätehuollon yleisopas. Henri Puustinen

Leikkuunesteiden käytön, kierrätyksen ja jätehuollon yleisopas. Henri Puustinen Leikkuunesteiden käytön, kierrätyksen ja jätehuollon yleisopas Henri Puustinen 1 Savonia-ammattikorkeakoulu Julkaisutoiminta PL 6 (Microkatu 1 B) 70201 KUOPIO GSM 044 785 5023 faksi 017 255 5014 julkaisut@savonia.fi

Lisätiedot

Kodin kemikaalit ja hyvinvointi

Kodin kemikaalit ja hyvinvointi Kodin kemikaalit S i s ä l t ö Kodin kemikaalit ja hyvinvointi Kemikaalit voidaan jaotella luonnon kemikaaleihin (esimerkiksi vesi, suola) ja ihmisen valmistamiin eli synteettisiin kemikaaleihin. Molemmissa

Lisätiedot

Maalarinteipit 4. Kangasteipit 9. Sähköteipit 12. Rakennus- ja suojausteipit 21. Tiivistemateriaalit 30. Alumiiniteipit 31. 2-puoliset teipit 33

Maalarinteipit 4. Kangasteipit 9. Sähköteipit 12. Rakennus- ja suojausteipit 21. Tiivistemateriaalit 30. Alumiiniteipit 31. 2-puoliset teipit 33 Maalarinteipit 4 Kangasteipit 9 Sähköteipit 12 Rakennus- ja suojausteipit 21 Tiivistemateriaalit 30 Alumiiniteipit 31 2-puoliset teipit 33 Muut teipit ja tarvikkeet 46 Turvallisuusteipit ja -tarvikkeet

Lisätiedot

SYNTEETTINEN KUMIMAALI

SYNTEETTINEN KUMIMAALI RUBBER comp SYNTEETTINEN KUMIMAALI AUTON MAALAUSOHJEET Alkuperäinen RUBBERcomp kumimaali on synteettistä erikoiskumipolymeeriseosta, joka muodostaa säätä- ja kulutusta kestävän kerroksen. Kerros on sen

Lisätiedot

Siivoa tehokkaasti ja vaivoja säästäen

Siivoa tehokkaasti ja vaivoja säästäen Siivoa tehokkaasti ja vaivoja säästäen Nykyihminen yleensä periaatteesta inhoaa rutiineja, mutta pienten siivousrutiinien iskostaminen selkäytimeen kannattaa, jotta voi harventaa huomattavasti työläämmän

Lisätiedot

Laadukkaat tuotteet eläinlääkärin vastaanotolle

Laadukkaat tuotteet eläinlääkärin vastaanotolle Laadukkaat tuotteet eläinlääkärin vastaanotolle 1 PlanVet laadukkaita tuotteita eläinlääkärin vastaanotolle Kotimainen Plandent Oy on Suomen johtava hammastarvikeliike, joka toimittaa suun terveydenhuollon

Lisätiedot

Palkintoina. 10 kpl Skoda Citigo -henkilöautoja. Moottoriöljy täyssynteettinen 5W-40. 3,78 /l. Pesunestetiiviste. 3 litran kanisteri.

Palkintoina. 10 kpl Skoda Citigo -henkilöautoja. Moottoriöljy täyssynteettinen 5W-40. 3,78 /l. Pesunestetiiviste. 3 litran kanisteri. Palkintoina 10 kpl Skoda Citigo -henkilöautoja fixus.fi Fixus-lehti nro. 55 / kevät 2015 Osallistu autoarvontaan takasivulla! 10 vuotta Moottoriöljy täyssynteettinen 5W-40 5 litran kanisteri. 114-F540-5

Lisätiedot

teollinen pintakäsittely nopeutta, joustavuutta ja tasaista laatua

teollinen pintakäsittely nopeutta, joustavuutta ja tasaista laatua teollinen pintakäsittely nopeutta, joustavuutta ja tasaista laatua Näyttävää väriä, tyyliä ja hohtoa pintoihin teollinen pintakäsittely suunnittelutyössä sisällysluettelo Tämän esitteen tarkoitus on opastaa

Lisätiedot

Vihkosessa mainittuja tuotteita myy ja valmistaa: EMO-TUOTANTO OY Jäniksenpolku 15, 70400 KUOPIO Puh. 017-3645 364, fax.

Vihkosessa mainittuja tuotteita myy ja valmistaa: EMO-TUOTANTO OY Jäniksenpolku 15, 70400 KUOPIO Puh. 017-3645 364, fax. VINKKIKIRJANEN KANKAANPAINOON Vihkosessa mainittuja tuotteita myy ja valmistaa: EMO-TUOTANTO OY Jäniksenpolku 15, 70400 KUOPIO Puh. 017-3645 364, fax. 017-3645 105 WWW: www.emotuotanto.fi Sähköposti: emotuotanto@emotuotanto.fi

Lisätiedot

Valikoimaan kuuluvat niin aloittelevalle painajalle sopivat Clam Basic mallit kuin vaativalle ammattilaiselle suunnatut Hotronix lämpöprässit.

Valikoimaan kuuluvat niin aloittelevalle painajalle sopivat Clam Basic mallit kuin vaativalle ammattilaiselle suunnatut Hotronix lämpöprässit. - 1 - No 34 2014-15 STAHLS` valmistaa laadukkaita ja maaailmanlaajuisesti tunnettuja lämpöprässejä yli 20 vuoden kokemuksella. Stahls` on suosittu valinta silkki- ja siirtokuvapainajien keskuudessa kaikkialla

Lisätiedot

LISÄMODULI. PAL Alumiinit ja niiden hitsaus

LISÄMODULI. PAL Alumiinit ja niiden hitsaus LISÄMODULI PAL Alumiinit ja niiden hitsaus PAL 1: Alumiinit ja niiden ominaisuudet PAL 1.1: Alumiinin yleiset ominaisuudet PAL 1.2: Lujittaminen PAL 1.3: Pinnan oksidikalvo PAL 1.4: Seosten ryhmittely

Lisätiedot

HTC Diamond Cleaning System Lisää vain vettä

HTC Diamond Cleaning System Lisää vain vettä HTC Diamond Cleaning System Lisää vain vettä www.htc-twister.com www.htc-twister.com HTC esittelee vallankumouksellisen lattianpuhdistusmenetelmän DCS Diamond Cleaning System on uusi tapa käsitellä ja

Lisätiedot

Alustana saha- tai höyläpintainen puu, myös PH-neutraali rappaus. Antaa puolikiiltävän pinnan.

Alustana saha- tai höyläpintainen puu, myös PH-neutraali rappaus. Antaa puolikiiltävän pinnan. Ulkomaalaus Vaihtoehto 1 VÄRIKARTAN MUKAISILLA SÄVYILLÄ MAALAAMINEN TÄRPÄTTI-/ ÖLJYOHENNUS Alustana saha- tai höyläpintainen puu, myös PH-neutraali rappaus. Antaa puolikiiltävän pinnan. 1. Sekoita pohjamaali

Lisätiedot

Tervetuloa Plandentin Orbis-maailmaan!

Tervetuloa Plandentin Orbis-maailmaan! Tuoteluettelo 2015 Sisältö Tervetuloa Plandentin Orbis-maailmaan! Edulliset hammashoidon perustuotteet Orbis on Plandentin oma tuotemerkki, joka sisältää kattavan valikoiman hammashoidon perustuotteita.

Lisätiedot

Suunniteltu täyttämään standardien EN 585 (200 bar) sekä ISO 2503 (300 bar) vaatimukset.

Suunniteltu täyttämään standardien EN 585 (200 bar) sekä ISO 2503 (300 bar) vaatimukset. Paineensäätimet PAINEENSÄÄTIMET Suunniteltu täyttämään standardien EN 585 (200 bar) sekä ISO 2503 (300 bar) vaatimukset. Varustettu sisäänrakennetulla turvaventtiilillä (suojassa lialta ja ulkoisilta häiriöiltä),

Lisätiedot

30.4.2013 TYTAN POLYURETAANIVAAHDOT - ERISTYSOPAS

30.4.2013 TYTAN POLYURETAANIVAAHDOT - ERISTYSOPAS TYTAN POLYURETAANIVAAHDOT - ERISTYSOPAS Energiatehokkuusvaatimusten kasvaessa myös lämmöneristävyyteen kiinnitetään aina vaan enemmän huomiota. Kun rakennukseen ei pääse muodostumaan kylmäsiltoja, asumisviihtyvyys

Lisätiedot

Käyttöohjeet PYYKINPESUKONE

Käyttöohjeet PYYKINPESUKONE Käyttöohjeet PYYKINPESUKONE IWC123 Sisältö Asennus Pakkauksen purkaminen ja sijoittaminen 2 Vesi ja sähköliitannät 2 Ensimmäinen pesujakso 3 Tekniset tiedot 3 Pyykinpesukoneen kuvaus ja ohjelman käynnistys

Lisätiedot

Käsihygienia tietous uutiset

Käsihygienia tietous uutiset Käsihygienia tietous uutiset Tietoja Torkilta käsihygienian ja terveyden parantamiseen päiväkodeissa ja kouluissa Leikkimielinen koulutus parantaa terveyttä Totuus bakteereista Pese ja laula yhdessä Pekka

Lisätiedot

56 VOLTIN LITIUMIONIAKULLA TOIMIVA JOHDOTON PENSASLEIKKURI KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA MALLIN NUMERO HT2400E

56 VOLTIN LITIUMIONIAKULLA TOIMIVA JOHDOTON PENSASLEIKKURI KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA MALLIN NUMERO HT2400E FI Suomeksi KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA 56 VOLTIN LITIUMIONIAKULLA TOIMIVA JOHDOTON PENSASLEIKKURI MALLIN NUMERO HT2400E VAROITUS: Tapaturmariskin pienentämiseksi käyttäjän täytyy lukea ja ymmärtää tämä käsikirja

Lisätiedot