Kun palvelu, laatutuotteet ja toimintavarmuus ratkaisevat

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kun palvelu, laatutuotteet ja toimintavarmuus ratkaisevat"

Transkriptio

1 Kun palvelu, laatutuotteet ja toimintavarmuus ratkaisevat

2 TEOLLISUUDEN JA KORJAAMOIDEN PESUAINEET RAPEKSOL Emäksinen pesuaine. Rasvanpoistoaine, joka irrottaa tehokkaasti likaa, rasvaa, nokea yms. maalatuilta ja maalaamattomilta pinnoilta. Käytetään autojen, moottoritilojen, betonilattioiden ja hallien pesuun. Soveltuu myös autojen sisätilojen pesuun ja harjapesukoneiden shampooksi. Tehokas vesiliukoisten painovärien poistoaine teloilta ja muilta pinnoilta. Pakkauskoot: 10l, 25l ja 200l RAPEKS-NESTE Emäksinen fosfaatiton pesuaine. Neste soveltuu rauta-, teräsja seosmetalliosien pesuun. Oivallinen ilmanpuhdistuskennojen pesuun. Tuote ei vahingoita alumiiniosia. Rapeks-neste ei jätä pestyille pinnoille harmautta. EVIn hyväksymä. Pakkauskoot: 5l, 25l ja 200l RAPEKS-NESTE RN Matalavaahtoisena soveltuu myös kammiopesukoneisiin sekä lattioiden puhdistukseen yhdistelmäkoneella. Pakkauskoot: 5l, 25l ja 200l AL3 Metallipintojen erikoispesuaine. Erityisesti alumiinin ja sen seoksien erittäin vahva pesuainetiiviste. Rasvojen ja vastaavien epäpuhtauksien poistoon. Soveltuu myös muiden metallipintojen puhdistukseen ennen maalausta. Varmista kuitenkin metallipinnan emäksisyyden kesto. Soveltuu myös pihkan poistoon metallipinnoilta. Pakkauskoot: 33kg ja 250kg. BIOMEGA Emäksinen kasviöljyjatkojaloste. Biomega on uuden ajan pesuaine, joka sisältää biologisesti hajoavia kasviöljyjohdannaisia. Poistaa sekä öljyliukoisen että vesiliukoisen lian samanaikaisesti. Toimii hyvin myös viileissä olosuhteissa. Käytetään kuljetuskaluston ja pressujen pesuun sekä öljy-, piki-, ja rasvaepäpuhtauksien poistoon teollisuus- ja korjaamotilojen lattioista. EVIn hyväksymä. MARAKS Voimakkaasti emäksinen rasvanpoistoaine. Poistaa tehokkaasti noki-, savi- ja öljylian. Sopii erittäin hyvin myös rasvalian poistoon elintarviketeollisuudessa.vesiliukoisena Maraksia voidaan käyttää myös painepesulaitteissa ja harjapesukoneissa, jolloin se myös sopii kuljetuskaluston, metallipintojen ja betonilattioiden pesuun. Huom! Voimakas pesuaineliuos saattaa vahingoittaa kevytmetalli- ja huonoja maalipintoja. EVIn hyväksymä. Pakkauskoot: 25L ja 200L YSIKAKS Emäksinen rasvanpoistoaine. Sisältää erilaisia raakaaineita, jotka liuottivat ja hajottavat tehokkaasti öljyä, rasvoja ja nokea. Soveltuu rasvanpoistopesuun ennen maalausta. Yksikaks soveltuu kuljetuskaluston, pressujen ja lattioiden pesuun. Peseminen Ysikakkosella on helppoa sellaisissakin paikoissa, missä liuottimen haitat korostuvat. SPP ULTRA Tehokkaasti tunkeutuva pesuaine öljy-, rasva- sekä muun vaikean lian poistoon. Erityisesti ultraäänipesukoneita varten kehitetty tuote, joka soveltuu mitä erilaisimpien metallipintojen sekä maalattujen pintojen pesuun. KASI Emäksinen pesuaine. Soveltuu kuljetuskaluston päälli- ja moottoreiden pesuun joko harjapesu- tai korkeapainepesukoneisiin. Sopii myös maalattujen ja maalaamattomien betonilattioiden pesuun.

3 TEOLLISUUDEN JA KORJAAMOIDEN PESUAINEET RAPEKS-JAUHE Osienpesujauhe, joka on kehitetty ottaen huomioon vaatimukset, joita kammiopesukone aineelle asettaa. Pesujauhe on lähes pölyämätöntä ja siten vaivatonta annostella. Rapeks-jauhe on eri metalleille soveltuva pesuaine, joka sisältää tehokkaan korroosionestoaineen. Pakkaus: 100kg SPP HAPAN Moniin erikoispuhdistuksiin soveltuva tuote. Irrottaa tehokkaasti vaikeat saostumat kevyt- ja seosmetallipinnoista, muovipinnoista sekä ilmansuodattimien kevytmetallikennoista.soveltuu myös hapettumien poistoon allaspesussa. SPP 20 Desinfioiva puhdistusaine epämiellyttävän hajun poistoon teollisuudessa, jätteenkäsittelylaitoksissa, jäteastioissa ja pinnoilta, joista paha haju halutaan poistaa sekä pinnat desinfioida ja puhdistaa. VAAHDONESTO Silikonipohjainen vaahdonestoaine haitallisen vaahdon estoon tilanteissa, joissa vaahto aiheuttaa lisätyötä tai koneiden käyntihäiriöitä. Pakkauskoot: 3 x 5l LIUOTINPESUAINEET KARAX ALF Aromaattivapaa emulgoituva lähes hajuton liuotinpesuaine. Käytetään autojen, pressujen, koneiden ja lattioiden pesuun. Poistaa tehokkaasti suojavahan ja maantiepien. Soveltuu myös pienosien allaspesuun. KARAX III Emulgoituva liuotinpesuaine, joka haihtuu suhteellisen hitaasti ja antaa siten enemmän pesuaikaa. Poistaa tehokkaasti öljyn, rasvan, maantiepien ja suojavahan kaikilta tiiviiltä maalatuilta tai maalaamattomilta pinnoilta. Soveltuu myös erinomaisesti korjaamoilla, huoltoasemilla, liikennöitsijöillä, telakoilla ja varikoilla käytettäväksi. KARAX II Emulgoituva liuotinpesuaine, joka haihtuu suhteellisen nopeasti. Poistaa nopeasti ja tehokkaasti öljyn, maantiepien ja suojavahan kaikilta tiiviiltä maalatuilta tai maalaamattomilta pinnoilta. Soveltuu hyvin autokorjaamoilla ja liikennöitsijöillä käytettäväksi. KARAX ALF IE Emulgoitumaton aromaattivapaa hajuton liuotin erityisesti pienosien pesuun allaspesulaitteissa. Tuote soveltuu mainiosti käytettäväksi ns. vesipetissä. RAPOLI Poistaa tehokkaasti öljy-, rasva-, piki- ja nokipitoista likaa sekä niiden yhdisteitä. Käytetään ajoneuvojen korjauksissa ja huolloissa esimerkiksi kytkin-, jarru- ja sähkölaitteiden puhdistukseen. Tuote on nopeasti haihtuva. Kuivumisen jälkeen pinnat ovat täysin puhtaat. Pakkauskoot: 10l, 30l ja 200l RAPOLI 3 Rapoli 3 on tehokas korjaamojen ja maalaamojen silikonin ja rasvanpoistaja.

4 KULJETUSKALUSTON PESUAINEET VEPE Tehokas painepesuaine liikennelian poistoon. Poistaa samanaikaisesti piki-, rasva-, noki- ja mineraalilian. Toimii hyvin myös viileissä olosuhteissa. Soveltuu myös harjapesukoneiden shampooksi. Pakkauskoot: 10l, 25l ja 200l LAB 36 U Tehokas emäksinen teollisuuden, työkoneiden sekä kuljetuskaluston pesuaine. Poistaa samanaikaisesti piki-, suola-, noki- ja mineraalilian. Jättää pesun jälkeen puhtaan kiiltävän pinnan. BIOCLEAN Sitruunantuoksuinen monitoiminen pesuaine. Soveltuu kuljetuskaluston sekä ulko- että sisäpintojen puhdistukseen, teollisuuden rasvanpoistoaineeksi, töhryjen poistoon sekä graafisen teollisuuden painovärijälkien poistoon. Puhdistuksen jälkeen sitruunan raikas tuoksu. DREUMEX CAR SHAMPOO Vahaa sisältävä autoshampoo käsin suoritettavaan pesuun. Käyttäjälle ja pestävälle pinnalle turvallinen, koska sen ph-arvo on 7. Car Shampoo antaa autolle suojaavan pinnan. Pakkauskoot: 5l, 30l ja 200l TUULILASINKIRKASTE Tuulilasinkirkaste on kehitetty talvi- ja kesäkäyttöön sopivaksi tuulilasinpesunesteeksi. Poistaa tehokkaasti lian, maantiepien ja suolan auton tuulilasista. JÄÄHDYTYSNESTE Sisältää puhdasta etyleeniglykolia ja parhaita tunnettuja syöpymisenestoaineita. Lisäaineidensa ja haihtumattomuutensa ansiosta soveltuu kaikentyyppisiin jäähdytysjärjestelmiin. Suositeltava sekoitussuhde 50% nestettä ja 50% vettä.

5 PESUAINEET KIRJAPAINOILLE KIRNO Nopea aromaattivapaa värienpoistoliuotin painokumien ja peltien pesuun. KIRHI Tehokas haihtuva värienpoistoliuotin, jonka aromaattipitoisuus on alle 20%. Tuote soveltuu etenkin telojen pesuun sekä koneiden ja painokumien pesuun. Jättää puhdistetun pinnan hiukan rasvaiseksi. KIRHI AV Aromaattivapaa hitaasti haihtuva telojen pesuliuotin. Haihduttuaan jättää puhdistetun pinnan hieman rasvaiseksi. Soveltuu myös koneiden ja painokumien pesuun. KIRME Nopea aromaattivapaa ketonipitoinen liuotin, joka poistaa erittäin tehokkaasti pinttynyttä painoväriä. Tuote soveltuu painokumien ja -peltien värinpoistoon sekä myös telojen pesuun. IPA Isopropanolia, kaikissa suhteissa veteen sekoittuvaa nestettä, jota käytetään kostutusveden lisäaineena. Pakkauskoot: 20l, 30l ja 200l KARAX II AV Emulgoituva aromaattivapaa haihtuva liuotinpesuaine. Aromaattivapaiden hiilivetyjen haju on mieto. Voidaan käyttää graafisessa teollisuudessa telojen puhdistukseen. KARAX 62 Automaattipesulaitteisiin sekä käsin suoritettavaan telojen ja laitteiden pesuun soveltuva kirjapainojen pesuaine. Aromaattivapaa suhteellisen hitaasti haihtuva tuote. Emulgoituu veteen. KIRJAPAINOPYYHE/TEHOPYYHE Nukkaamaton imukykyinen liuottimia kestävä keinokuitupyyhe 30x70 cm. Sisältää 70% viskoosia ja 30% polyesteriä. Reiällisen rakenteen ansiosta sitoo erittäin hyvin itseensä puhdistusnesteiden irrottamat epäpuhtaudet. Soveltuu monikäyttöisenä kirjapainoihin, elektroniikkateollisuuteen, sairaaloihin siivoukseen j.n.e. Pakkaus: 5kg SIIVOUSAINEET SPP YLEISPESUAINE Miellyttävä lähes hajuton emäksinen yleispuhdistusaine kaikkien vettä sietävien pintojen päivittäiseen puhdistukseen. Voidaan käyttää myös yhdistelmäkoneessa lattioiden puhdistukseen. Ei tarvitse huuhdella. Pakkauskoot: 3 x 5l SANITEETTIHAPAN Hapan puhdistusaine kalkki-, ruoste- ja muiden mineraalisaostumien poistoon kaakeli-, posliini-, kivi- ja teräspinnoilta saniteetti- ja saunatiloista. Soveltuu myös lauteiden puhdistukseen. Pakkauskoot: 3 x 5l

6 KÄSIENPESUTAHNAT, NESTESAIPPUAT, ANNOSTELIJAT JA KÄSIVOITEET PAPERIT, PYYHKEET JA TELINEET TEOLLISUUSPYYHKEET ARKKEINA TORK ANNOSTELIJA W4 (TOP HOLDER) harmaa muovia TORK PREMIUM 520 (MULTI) Top-pak 5x140 kpl TORK PREMIUM 530 (STRONG) Top-pak 5x100 kpl TORK PREMIUM 510 (E-S0FT) Top-pak 5x150 kpl/ltk TORK ADVANCED 440 (MEKANIC) Top-pak 5x120 kpl/ltk TORK PREMIUM ERIKOISLIINA (AUTO 606) 5x150 kpl/ltk TORK PREMIUM ERIKOISLIINA (AUTO 909) 5x150 kpl/ltk DREUMEX CLASSIC 12x0,25, 12x0,6, 4x4,5, 15 ja 60l DREUMEX PLUS 12x0,6, 6x1,5, 4x4,5, 15 ja 60l DREUMEX SPECIAL 12x550g, 4x4,2, 15 ja 55kg DREUMEX NATURAL CARE käsivoide 12x250ml ja 6x0,8l DREUMEX UNIVERSAL PROTECT suojavoide 12x250ml DREUMEX SOFT suihkusaippua 4x5l DREUMEX HAND SHAMPOO 4x5l DREUMEX 100 käsipyyhe100kpl/prk (4prk/ltk) DREUMEX tahna-annostelija 4,5l INGO-MAN ZCV23 tahna-annostelija 2,5l INGO-MAN TV23 nestesaippua-annostelija 1l INGO-TOP nestesaippua-annostelija 0,25l AT käsiensuoja-aerosoli 20x270ml SUNLIGHT palasaippua 20pkt/á 2x135g ERIOIL käsivoide 12x150ml STERISOL 4801 suihkusaippua-shampoo12x0,7l STERISOL 4811 nestesaippua 12x0,7l STERISOL 4814 nestesaippua 2x5l STERISOL 4481 tehopesu12x0,7l TEOLLISUUSPYYHKEET RULLISSA TORK ANNOSTELIJA W2 KOMBIRULLALLE (UNI BOX) TORK SEINÄTELINE W TORK LATTIATELINE W1 sinkitty teräs TORK PREMIUM 530 (TORK STRONG) 280m/rll TORK PREMIUM 510 (E-TORK SOFT) 380m/rll TORK PREMIUM 520 (MULTI) harmaa kuitukangas 361m/rll TORK ADVANCED 440 (MEKANIC) 325/rll TORK ADVANCED 440 KOMBIRULLA(MEKANIC) 2x150m TORK ADVANCED 415 (A TORK STANDARD) 1180m/rll TORK UNIVERSAL 310 (A TORK BASIC 1190) 2x1190m rll/pkt TORK UNIVERSAL 310 (A TORK BASIC 1190) 1x1190m/rll TORK ADVANCED 420 (SERVOIL) 350m/rll 2 rll/pkt VETOPYYHKEET JA TELINEET TORK ANNOSTELIJA M2(M-BOX) muovi ADVANCED VETOPYYHERULLA 415 (M TORK STANDARD) 6x275m UNIVERSAL VETOPYYHERULLA 310 (M TORK BASIC) 6x300m ANNOSTELIJA M1 VETOPYYHERULLALLE (MINI BOX) ADVANCED VETOPYYHERULLA 415 (MINI TORK STANDARD) 12x120m WC-PAPERIT JA TELINEET ANNOSTELIJA T1 (T-BOX) muovi valkoinen ADVANCED WC JUMBO (T-TORK BASIC-2) 6x360m ANNOSTELIJA T2 (T-BOX MINI) muovi valkoinen jade kvartsi lila PREMIUM WC PAPERIRULLA MINI (T-TORK MINI SOFT) 12x170m ADVANCED WC-PAPERIRULLA 64 RLL (TORK TOILET PLUS)

7 KÄSIPYYHKEET JA TELINEET ANNOSTELIJA H2 KETJUTAITETULLE KÄSIPYYHKEELLE (XPRESS BOX) PREMIUM KETJUTAITETTU KÄSIPYYHE (TORK XPRESS PLUS) 3780kpl ANNOSTELIJA H3 KÄSIPYYHKEELLE (CLASSIC BOX) UNIVERSAL C-TAITETTU KÄSIP. (TORK CLASSIC BASIC) 3600kpl ADVANCED ZZ-TAITETTU (TORK CLASSIC PLUS) 3000kpl ANNOSTELIJA H1 MATIC KÄSIPYYHERULLALLE ADVANCED KÄSIPYYHERULLA (TORK MATIC PLUS) 6x150m PREMIUM KASVOPYYHE (TORK FACIAL TISSUE) ADVANCED TALOUSPAPERI (TORK KITCHEN PLUS) 12x39m ANNOSTELIJA S1 NESTESAIPPUALLE (S-BOX) PREMIUM TEOLLISUUSSAIPPUA (TORK MEVON 44) 6x1l PREMIUM NESTESAIPPUA (TORK MEVON 55) 6x1l PREMIUM NESTESAIPPUA/SHAMPOO (TORK MEVON 66) 6x1l IMEYTYSTUOTTEET PYYHKEET KATRIN XL 4 BLUE 4-kerros KATRIN WIPY SHEET KATRIN CLEANY SHOWER KIMTECH PYYHE 500kpl/rll VALKOINEN LAKANA 10kg/pkt TEHOPYYHE 30x70cm 5kg/sk TEHOLIINA n.5kg/sk TRIKOO KIRJAVA 10kg/pkt TRASSELI VALKOINEN 10kg/pkt AEROSOLIT AT-COLOR-perussävyt, lämpömaalit ja metallihohtomaalit AT-Vasaralakat RR-Värivalmissävyt AT-Kone- ja laitemaalit AT-Merkkausmaalit AT-Active rasvanpoistaja AT-Irrottaja AT-Lasinpesuspray AT-Hitsausspray AT-Cool spray AT-1 Kosteudenpoistaja AT-Ketjuöljy AT-Silicon AT-Air Plast AT-Teflon spray AT-PTFE Kuivavoiteluaine AT-2000 Vaseliini spray AT-Kitka spray AT-Aseöljy AT-Sulattava lukkoöljy AT-Lukkoöljy AT-Sinkkispray AT-Vaalea sinkki AT-Vuodonilmaisija AT-Stripper AT-Terva spray AT-Elektrospray IMUHIRMU PYYHE 10kg/pkt IMEYTYSMATTO 5m 2 IMEYTYSMATTO D x96cm/rll IMEYTYSMATTO D x48cm/2rll/pkt IMEYTYSMATTO D200 41x51cm, 200kpl/pkt IMUHIRMU RAE 20,7kg/sk KERTAKÄYTTÖSUOJAT JALKATILAKREPPI 500kpl/rll RENGASPUSSI 100kpl/rll ISTUINSUOJA 500kpl/rll

8 MATALAPAINEKANNUT JA TARVIKKEET GLORIA PRIMA 5l muovi GLORIA 5l kuumasinkitty GLORIA 5l ruostumaton teräs GLORIA 10l kuumasinkitty GLORIA 10l ruostumaton teräs GLORIA kierresuutin 5 ja 10l kannuihin GLORIA viuhkasuutin 5 ja 10l kannuihin BIRCHMEIER 5l ruostumaton teräs BIRCHMEIER 10l ruostumaton teräs BIRCHMEIER 20l ruostumaton teräs BIRCHMEIER 5l ruostumaton teräs, käsitäytöllä BIRCHMEIER 10l ruostumaton teräs, käsitäytöllä BIRCHMEIER kuljetuskärry 10 ja 20l kannuun HOBBY KANNU 1l LAPPOPUMPPU KORKKIHANA TYNNYRIPUMPPU 950 AAA muovinen TYNNYRIPUMPPU JW 214 A metallinen TYNNYRIHANA MUOVI PIENI TYNNYRIHANA MUOVI ISO TYNNYRIADAPTERI kelt. TYNNYRIADAPTERI sin. GAMI PESUAINEENVAAHDOTTAJA 2,8l GAMI PESUAINEENVAAHDOTTAJA 1,4l SIIVOUSVÄLINEET,-LIINAT, KERTAKÄYTTÖASTIAT JA JÄTESÄKIT MIKROKUITULIINA LATTIALIINA vohvelikudottu LATTIAKUIVAIN 45cm LATTIAKUIVAIN 55cm LATTIAKUIVAIN 75cm KYNSIHARJA 2-puoleinen 12kpl/pkt KOULUHARJA 40cm KOULUHARJA 50cm KOULUHARJA 60cm KOULUHARJA 80cm RIKKALAPIO STIWEX VINOVARSIHARJA STIWEX PUUVARSI 1,5m KERTAKÄYTTÖLAUTANEN syvä 20cm 1000kpl/ltk KERTAKÄYTTÖLAUTANEN matala 23cm 1000kpl/ltk KERTAKÄYTTÖASETTI 15cm 2000kpl/ltk KERTAKÄYTTÖVEITSI 1000kpl/ltk KERTAKÄYTTÖHAARUKKA 1000kpl/ltk KERTAKÄYTTÖRUOKALUSIKKA 1000kpl/ltk KERTAKÄYTTÖKAHVILUSIKKA 5000kpl/ltk KERTAKÄYTTÖKARTONKIPIKARI 2000kpl/ltk KERTAKÄYTTÖMUOVIPIKARI 2000kpl/ltk JÄTESÄKKI 240l 15x10kpl/ltk JÄTESÄKKI 200l 12x10kpl/ltk JÄTESÄKKI 150l 24x10kpl/ltk JÄTESÄKKI 75l 12x20kpl/ltk JÄTESÄKKI 30l 20x50kpl/ltk POLYCLEAN VIEMÄRINAVAUSNESTE 1l POLYCLEAN VIEMÄRINAVAUSJAUHE 0,5l POLYCLEAN KONETISKIAINE 25l POLYCLEAN ALU KONETISKIAINE 25l POLYCLEAN KONEKIRKASTE 5l BIOLUVIL PROFESSIONAL 8kg COMFORT huuhteluaine 5l SNO-N-ICE jäänsulattaja 10kg SNO-N-ICE jäänsulattaja 25kg PIKABETONI EMACO T926 25kg/säkki KATONPAIKKAUSMASSA 6x2,5kg ja12x1kg

9 SUOJAKÄSINEET NAHKA/KANGAS- KÄSINEET 1010 WP301 sikapinta, vuoriton 12pr/nippu 1011 WP301 CH sikapinta, kämmenvuori 12pr/nippu 1012 WP301 CF sikapinta, kokovuori 12pr/nippu 1306 WP301 TU sikapinta, keinoturkisvuori 12pr/nippu 1305 WP301 HL sikapinta, huopavuori 12pr/nippu 1020 nautapinta, vuoriton 12pr/nippu 1021 nautapinta, kämmenvuori 12pr/nippu 1022 nautapinta, kokovuori 12pr/nippu 1025 nautapinta, huopavuori 12pr/nippu 1150 Sticker sikasoft, tarraranneke 12pr/nippu Sticker Winter sikasoft, kokovuori 12pr/nippu 1153 Mekano pukkipinta, vuoriton 12pr/nippu 1065 Pointer pukkipinta, nailonkangas 12pr/nippu 1048 Thinsulate sikapinta, Thinsulatevuori 12pr/nippu 1720-K nautahaljas, kevlarneulos 12pr/nippu 1002 WPS-301 sikahaljas, vuoriton 12pr/nippu 1081 nautahaljas, kelt. kangaskämmenvuori 12pr/nippu 1151 GT pukkipinta, vih. kangastarra 12pr/nippu 1402 (704-S) nautahaljashitsari, vuoriton 12pr/nippu lammaspinta/kangas, lämpövuori 12pr/nippu Pointer pukkipinta/nylon, lämpövuori 12pr/nippu SUOJAIMET EAR CLASSIC korvatulppa, vaahtomuovia EAR CAPOFLEX sankasuojain MOSQUITO 3144 kuulosuojain PHANTOM 2262 kuulosuojain CLEAR HTA suojalasi FLEXCONOMY suojalasi, korimallinen PERFORAMA NOVA kasvosuoja SUOJALASIEN PUHDISTUSASEMA PÖLYSUOJAIN HUOMIOLIIVI SYNTEETTISET KÄSINEET 1985 ECOMAX nitriili, kokopinnoitettu 12pr/nippu 1967 ECOMAX nitriilipinnoitettu kämmen, tukeva 12pr/nippu 1680 ECOFLEX nitriilipinnoitettu kämmen, kevyt 12pr/nippu 1933 POLYFLEX polyuretaani, kämmenpinnoitettu 10pr/nippu POLYFIT polyuretaanipinnoitettu 10pr/nippu 1937 NITROFLEX nitriilikumitettu 10pr/nippu 1846 SUPASOFT vinyylikäsine 12pr/nippu 1761 CLEAN 1 A VINYL kertakäyttökäsine 100kpl/rasia 1760 CLEAN 1 A CLASSIC kertakäyttö, kevyesti puuteroitu 100kpl/rasia 1651 CLEAN 1 A NITRILE kertakäyttökäsine 100kpl/rasia SOL-VEX plus nitriilikäsine 12pr/nippu 1935 DYNEEMA polyuretaanipinnoitettu 10pr/nippu 1682 ECONIT nitriilipinnoitettu puuvilla 12pr/nippu 1666 POWER GRAP lateksipinnoitettu kudottu puuvilla 12pr/nippu 1604 RUBEX pehmeä lateksipinnoitettu puuvilla 12pr/nippu 1855 WINTER SOFTER muovisormikas lämpövuorilla 12pr/nippu 1850 SOFTER muovisormikas, mikrokarhennettu 12pr/nippu 1852 LONG SOFTER jatkovarrellinen muovisormikas 12pr/nippu KANGAS- JA NEULESORMIKKAAT 1517 SAFE DOTS kudottu nylonsormikas, muovinappuloin 10pr/nippu 1519 CM 10 Trikoosormikas 12pr/nippu Mikronappula, musta 12pr/nippu Mikronappula, valkoinen 12pr/nippu PAW näppyläkäsine 12pr/nippu

10

11

12 TMN-Tuotteet Oy Lamminpääntie 43, VEIKKOLA puh. (09) , fax (09)

TMN-Tuotteet Oy TUOTEKUVASTO. Hand 1A 1 COLOSSUS

TMN-Tuotteet Oy TUOTEKUVASTO. Hand 1A 1 COLOSSUS TMN-Tuotteet Oy TUOTEKUVASTO Hand 1A 1 COLOSSUS Teollisuuden ja korjaamoiden pesuaineet RAPEKSOL Emäksinen pesuaine. Rasvanpoistoaine, joka irrottaa tehokkaasti likaa, rasvaa, nokea yms. maalatuilta ja

Lisätiedot

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön snmix.fi OSIENPESU AUTOT JA KULJETUS TEOLLISUUS Palvelua parhaissa merkeissä S&N Osakeyhtiö on satavuotisen historian omaava teknisen tukkukaupan monialayhtiö.

Lisätiedot

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT Oikeat ratkaisut kuivaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen. Puhtaat kädet ovat terveyden turva. Monilla työpaikoilla tarvitaan tinkimätöntä hygieniaa. Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa löydät aina Tork-ratkaisun,

Lisätiedot

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet 50 vuotta Käsien puhdistusja hoitotuotteet KÄSIHYGIENIA Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille.

Lisätiedot

Teo llisuuspa per it. Paperit ja telineet. Paperit. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY

Teo llisuuspa per it. Paperit ja telineet. Paperit. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY Teo llisuuspa per it Paperit Paperit ja telineet Puh. (09) 878 9160 Faksi (09) 878 91630 Paperit Teollisuuspaperit KÄSIPYYHKEET B25155 KÄSIPYYHEANNOSTELIJ Sekä ketju- että C-taitepaperille. Ketju

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT Oikeat ratkaisut kuivaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen. Puhtaat kädet ovat terveyden turva. Monilla tyopaikoilla tarvitaan tinkimätöntä hygieniaa. Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa löydät aina Tork-ratkaisun,

Lisätiedot

Käsien puhdistusja hoitotuotteet

Käsien puhdistusja hoitotuotteet Käsien puhdistusja hoitotuotteet Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille. Tuotteet täydentävät

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 308010 Essex Vannehoito 0,5 L 220002 Essex Ikkunanpuhdistus 0,5 L 245002 Essex Hyönteispuhdistus 0,5 L 304002 Essex Pikavaha 0,5 L 302002 Essex Super

Lisätiedot

BT-YHTYMÄ 31 ASIAKASPALVELU PUH. (03) 3140 1111

BT-YHTYMÄ 31 ASIAKASPALVELU PUH. (03) 3140 1111 31 KATRIN SYSTEM -TUOTTEET 25345/25346 KATRIN SYSTEM WC-PAPERIANNOSTELIJA 2 rll * Vaaleanharmaa tai silver. Tuotteille 25605, 25600 ja 25610 25605 KATRIN PLUS SYSTEM TOILET WC-PAPERI Valkoinen, 2-kertainen,

Lisätiedot

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET Toimitilojen eri pintojen säännölliseen puhdistukseen ja hoitoon. Vahvat tiivisteet lattioiden, ikkunoiden, märkätilojen yms. puhdistukseen. Ikaroksella on täydellinen ja korkealuokkainen sarja puhdistusaineta

Lisätiedot

KEMIKAALIT & PUHDISTUSAINEET

KEMIKAALIT & PUHDISTUSAINEET Oikein valitut kemikaalit varmistavat käyttäjien terveyden ja hyvinvoinnin. KEMIKAALIT & PUHDISTUSAINEET Ikaroksen kemikaalien tuotevalikoima on valittu erityisesti suoritukykyä, terveysvaikutuksia, käyttötaloudellisuut-

Lisätiedot

8.4 Autonhoitotuotteet

8.4 Autonhoitotuotteet 8. KEMIKAALIT 8.4 Autonhoitotuotteet 392 tilaukset@ikaros.fi KEMIKAALIT ULKOISEEN AUTONHUOLTOON KAIKENTYYPPISTEN AJONEUVOJEN PUHDISTUKSEEN Tehokkaat aineet ajoneuvojen pesuun, niin korin kuin hytin sekä

Lisätiedot

UUSI! 26262 KATRIN HYGIENIAROSKAPUSSI * Annostelijaan 25370, minigrip-sulkijalla. 25361 KATRIN VAAHTO- SAIPPUA-ANNOSTELIJA * Tuotteelle 25410

UUSI! 26262 KATRIN HYGIENIAROSKAPUSSI * Annostelijaan 25370, minigrip-sulkijalla. 25361 KATRIN VAAHTO- SAIPPUA-ANNOSTELIJA * Tuotteelle 25410 Vain paras on kyllin hyvä. - Vaativille asiakkaille ja parhaaseen hygieniaan. Täyttää kohtuulliset odotukset. - Kattava valikoima jokapäiväiseen käyttöön. Täyttää tehtävänsä. KATRIN SYSTEM -TUOTTEET 25605

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

LAATUA JA TEHOKKUUTTA LASINPESUNESTEET JÄÄHDYTINNESTEET LIUOTINPESUAINEET

LAATUA JA TEHOKKUUTTA LASINPESUNESTEET JÄÄHDYTINNESTEET LIUOTINPESUAINEET LAATUA JA TEHOKKUUTTA LASINPESUNESTEET JÄÄHDYTINNESTEET LIUOTINPESUAINEET nordicproducts.fi TALVILASINPESUNESTEET ETANOLIPOHJAISET Lasinpesunestetiiviste -50 C Lasinpesunestetiiviste Nordic -50 C poistaa

Lisätiedot

Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet. * Yhdistetty Lotus Professional ja Tork tuotevalikoima

Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet. * Yhdistetty Lotus Professional ja Tork tuotevalikoima * Yhdistetty Lotus Professional ja Tork tuotevalikoima Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet. Tork on asiakkaitaan kuuntelemalla noussut ammattilaisten keskuudessa paperi- ja hygieniatuotteiden

Lisätiedot

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043 IKATEX 9004 KORKEALAATUINEN KUITULIINA AROILLE PINNOILLE Korkealaatuinen kuivausliina arkojen pintojen putsaukseen ja kiillotukseen. Sopii kirjapainoihin, siivoustyöhön, verstaille sekä lääketehtaille.

Lisätiedot

Oy Findock International Inc. Osoite: 65230 Riimutie 13 Vaasa Finland Puhelin: +358(0)44 3788 554 Y-tunnus: FI2317336-9

Oy Findock International Inc. Osoite: 65230 Riimutie 13 Vaasa Finland Puhelin: +358(0)44 3788 554 Y-tunnus: FI2317336-9 FINCHEM -teollisuuskemikaalit Finchem teollisuuskemikaalien tuoteperhe muodostaa yhtiön yhden vankan tukijalan. Valikoimamme kattaa ammattikäyttöön kehitettyjä luontoystävällisiä kemikaalitiivisteitä lähinnä

Lisätiedot

GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO

GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO Sisällysluettelo Yritysesittely sivu 3 Harjattomien ja harjakoneiden Pesuaineet

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). KEMIKAALIT AUTONHOITO AUTONHOITOAINEET Ajoneuvojen pesuun, vahaukseen, kiillotukseen ja pintojen hoitoon Kaikentyyppisten ajoneuvojen pesuun ja pintojen hoitoon. Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine

Lisätiedot

Laadukas järjestelmä on aina hyvä investointi.

Laadukas järjestelmä on aina hyvä investointi. Laadukas järjestelmä on aina hyvä investointi. Aina kun tarvitset ratkaisua kuivaukseen, puhdistukseen tai kiillotukseen, vastaus on Tork. Tork-järjestelmät ovat yhdistelmä laadukkaita paperi- ja saippuatuotteita

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T Puhelin (03) 780 2363 465 019 ML Maalarinliuotin SIVU 2 l PESU- JA PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen

Lisätiedot

AUTOMAATTIANNOSTELIJAN PAPERIT RLL LAVA. Automaattipaperi, 19,8cm, 2 ply140 m, 100% sellu (vaatii oman annostelijan)

AUTOMAATTIANNOSTELIJAN PAPERIT RLL LAVA. Automaattipaperi, 19,8cm, 2 ply140 m, 100% sellu (vaatii oman annostelijan) LIIKUNTAKESKUKSET JA FYSIKAALISET PERUSTARVIKKEET TARJOUS 2017 Tuotteet voi tilata verkkokaupasta, asiakaspalvelusta tai edustajiltamme. Email: asiakaspalvelu@huippustore.fi GSM. 050 441 4539, 050 490

Lisätiedot

Puhdasta laatua Teollisuuden osien pesu

Puhdasta laatua Teollisuuden osien pesu Puhdasta laatua Teollisuuden osien pesu KiiltoClean teollisuudessa Puhdasta laatua - KiiltoCleanin lisäarvo teollisuusasiakkaille Oikeilla kemikaalivalinnoilla voidaan parantaa prosessien tehokkuutta,

Lisätiedot

Laatutuotteita suomalaisesta Metsästä

Laatutuotteita suomalaisesta Metsästä Laatutuotteita suomalaisesta Metsästä Katrin, Lambi, Serla ja SAGA -tuotemerkeistä tunnetun Metsä Tissuen juuret ovat Mäntässä keskellä Suomen metsiä. Olemme osa Metsä Groupia, jonka omistaa 116 000 suomalaista

Lisätiedot

GROJET E r i k o i s t u o t t e e t A m m a t t i k ä y t t ö ö n Tuulahdus Suomalaista Puhtautta TUOTEKUVASTO

GROJET E r i k o i s t u o t t e e t A m m a t t i k ä y t t ö ö n Tuulahdus Suomalaista Puhtautta TUOTEKUVASTO GROJET E r i k o i s t u o t t e e t A m m a t t i k ä y t t ö ö n Tuulahdus Suomalaista Puhtautta TUOTEKUVASTO Sisällysluettelo Yritysesittely sivu 3 Desinfiointiaineet sivu 4 Lattiapintojen puhdistusaineet

Lisätiedot

Lisäarvotuotteet. Inter-taitto käsipyyhkeet. Reflex - vetopyyhejärjestelmä. SmartOne - tekee mahdottomasta mahdollista

Lisäarvotuotteet. Inter-taitto käsipyyhkeet. Reflex - vetopyyhejärjestelmä. SmartOne - tekee mahdottomasta mahdollista HYGIENIAA KOKO SUOMESSA (03) 3140 1111 Lisäarvotuotteet Vuosien kokemuksen ja vankan liiketoiminnan asiantuntemuksen perusteella tunnemme asiakkaidemme tarpeet. Lotus Professional tarjoaa käyttöönne ensiluokkaisen

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on johtava yksityinen pohjoismainen teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

Puhdasta ympäristön ehdoilla. Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti.

Puhdasta ympäristön ehdoilla. Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti. Puhdasta ympäristön ehdoilla Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti. Betonijäämistä eroon ilman happoja Me Soledolla valmistamme, kehitämme

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Talouspaperit (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 2

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Talouspaperit (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 2 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 104583 / Talouspaperit (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 2 Toilettipaperit, käsipyyhkeet ja muut paperituotteet

Lisätiedot

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit 2009 2 Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnotteiden valmistaja. Solmaster -tuotteet

Lisätiedot

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Tarkastele käyttettyjä konepyyhkeitänne. Huomaatko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Koska

Lisätiedot

Profex Lasinpuhdistaja

Profex Lasinpuhdistaja Profex Lasinpuhdistaja Lasinpuhdistusaine, sopii kaikille lasipinnoille, kiiltäville muoveille yms. Haihtuva aine, ei jätä jäämiä puhdistetuille pinnoille. Pyyhi pinta nukkaamattomalla liinalla tai kuivaa

Lisätiedot

TISSUE WC-PAPERI. Sopii annostelij Tuoteseloste. Arkkimitta (cm) / Kuviointi / Neliöpaino(g/m2) Art/rll/ark LAVA. Vast.tuot e OVH

TISSUE WC-PAPERI. Sopii annostelij Tuoteseloste. Arkkimitta (cm) / Kuviointi / Neliöpaino(g/m2) Art/rll/ark LAVA. Vast.tuot e OVH TISSUE WC-PAPERI Neliöpaino(g/m2) Art/rll/ark Vast.tuot e OVH 026021 Clou Prestige 330940-2 Krs, 100% selluloosa 10,3 x 24 cm 180 x 50 36 33,67 Wc-Paperi 330950 - Puht Valkoinen Volume 9000 Z-Foldes -

Lisätiedot

WC-PAPERI HELLIN TISSUE WC-PAPERI TISSUE WC-PAPERI. Sopii annostelijaan Tuoteseloste Rll/sk/ark LAVA. Tuote numero Tuoteen nimi Tuotekuva

WC-PAPERI HELLIN TISSUE WC-PAPERI TISSUE WC-PAPERI. Sopii annostelijaan Tuoteseloste Rll/sk/ark LAVA. Tuote numero Tuoteen nimi Tuotekuva WC-PAPERI HELLIN annostelijaan Tuoteseloste Rll/sk/ark LAVA A- Vast. PH6001 Hellin WC-paperi 316524-3 Krs, 100% selluloosa 40 11285 23,77 316520-5 x 300 arkkia 12000 44 8400ark - Puhtaan Valkoinen, pehme'

Lisätiedot

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE ULTRA GLAZE NEW CAR POLISH puhdistava yleisvaha Ultra Glaze Polish on nopea ja helppo vaha uusille ja käytetyille maalipinnoille. Tuote ei sotke muovilistoja ja puskureita. Ultra Glaze Polish jättää pitkäaikaisen

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnoitteiden

Lisätiedot

UUDEN SUKUPOLVEN WÜRTH PESUAINEET KAIKKEEN PUHDISTAMISEEN TEHOKKAAT TURVALLISET MONIPUOLISET

UUDEN SUKUPOLVEN WÜRTH PESUAINEET KAIKKEEN PUHDISTAMISEEN TEHOKKAAT TURVALLISET MONIPUOLISET UUDEN SUKUPOLVEN WÜRTH PESUAINEET KAIKKEEN PUHDISTAMISEEN TEHOKKAAT TURVALLISET MONIPUOLISET WÜRTH AUTONHOITOTUOTTEET WÜRTH TEHOPESU Monikäyttöinen luonto- ja käyttäjäystävällinen pesuainetiiviste Ajoneuvojen

Lisätiedot

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 GREENLINE Foratia Lattianpesukapseli 2 Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3 Foratia Yleispesukapseli 4 Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 Foratia IB Imeytysjauhe 6 Foratia teline IB imeytysjauhesäkeille

Lisätiedot

Abena Yhteistyökumppanisi

Abena Yhteistyökumppanisi Abena Yhteistyökumppanisi Abena on 1953 vuonna perustettu Tanskalainen perheyritys, joka valmistaa ja välittää tuotteita hoito- ja päivittäistavarakaupan alalle. Näitä tuotteita ovat mm. kattaus- ja hampurilaistuotteet,

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 08 / 2014. Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 08 / 2014. Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 08 / 2014 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 4... Oikean paperin valinta 5-6... Katrin System 7-11... Käsipyyhkeet 12-14... WC-paperit 15-16... Saippuat 17... Muut hygieniatilatuotteet 18-19...

Lisätiedot

Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS

Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS SIIVOUSVÄLINEET 1. siivousvaunu 2. sanko (siivoussanko) 3. jätesäkki 4. kuivain - Voit kuivata ikkunat, peilit ja lattiat. 5. lattiamoppi ja pyyhe 6. ikkunanpesin - Voit pestä

Lisätiedot

Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PYYHINTÄ

Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PYYHINTÄ Vilkaise käytettyjä konepyyhkeitänne. Huomasitko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Monet yritykset ostavat

Lisätiedot

IMEYTYSTUOTTEET. Oilabs Oil Only imeytysmatot. PRO TT- Yhtymä Oy

IMEYTYSTUOTTEET. Oilabs Oil Only imeytysmatot. PRO TT- Yhtymä Oy Oilabs Oil Only imeytysmatot polypropyleenistä sulapuhallusmenetelmällä valmistettu huippuluokan siniharmaaksi värjätty mikrokuitu imee ja sitoo itseensä jopa 20 kertaa oman painonsa verran öljyä OIL ONLY

Lisätiedot

1. Yleispuhdistusaine

1. Yleispuhdistusaine Liite 1. 1/16 Tarjoaja ja puh.nro: Valkeakoski ja Akaa / pesu- ja puhdistusaineet, henkilöhygieniatuotteet, siivousvälineet, suojakäsineet, jätesäkit, konetiski- ja huuhtelukirkasteaineet Mikäli kaikkia

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

RT Tork annostelijat Oy SCA Hygiene Products Ab

RT Tork annostelijat Oy SCA Hygiene Products Ab RT CAD -kirjastot TARVIKETIETO elokuu 2012 voimassa 30.9.2014 asti korvaa RT X74/612.3-37772 1 (6) RT 38266 558 Talo 2000 612.3 Talo 90 X74 kylpyhuonevarusteet SfB F74 Hoito- ja huoltokoodi Tork annostelijat

Lisätiedot

CC-COMPANY PYYHEPAPERIT

CC-COMPANY PYYHEPAPERIT CC-COMPANY PYYHEPAPERIT CC-COMPANY PYYHEPAPERIT 2 Työ- ja asiakasturvallisuuden olennainen osa on hyvä hygienia, ja eräs tärkeimmistä tekijöistä hygieniassa on ihon puhtaus. Käsien puhtaus on erityisen

Lisätiedot

1124 KATRIN CLASSIC M 300 Valk., 300 m, 1,36 kg, lev. 20,5 cm 811 arkkia, 6 rll/sk

1124 KATRIN CLASSIC M 300 Valk., 300 m, 1,36 kg, lev. 20,5 cm 811 arkkia, 6 rll/sk BT-YHTYMÄ ASIAKASPALVELU PUH. (03) 3140 1111 SUURET VETOPYYHKEET JA -ANNOSTELIJA 1133 BETA 300 Keltainen, hylsytön, 300 m, 1,8 kg, lev. 22 cm, 6 rll/sk 1124 KATRIN CLASSIC M 300 Valk., 300 m, 1,36 kg,

Lisätiedot

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- tuotevalikoiman maahantuontia, markkinointia ja myyntiä hoitaa Suomessa Huippu Group Oy. Wepa tuotteet valmistetaan Saksassa parhaista raaka-aineista

Lisätiedot

Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste

Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste P3-topax 56 Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste OMINAISUUDET Erinomainen poistamaan mineraalisaostumia Poistaa hyvin rasvaa ja proteiinia Erittäin tehokas matalissa konsentraateissa Parannellut

Lisätiedot

Kädet ovat tärkeimmät työkalusi.

Kädet ovat tärkeimmät työkalusi. Kädet ovat tärkeimmät työkalusi. Jokainen on herkkähipiäinen. Joudumme kaikki tekemisiin ihoa vahingoittavien tuotteiden tai yhdisteiden kanssa lähes päivittäin. Kädet ovat vaarassa, koska ne kohtaavat

Lisätiedot

kemiallisesti puhdas vesi : tislattua vettä käytetään mm. höyrysilitysraudoissa (saostumien ehkäisy)

kemiallisesti puhdas vesi : tislattua vettä käytetään mm. höyrysilitysraudoissa (saostumien ehkäisy) Pesukemian perusteet Veden pesuominaisuudet 1. kostuttaa 2. liuottaa (dipoli) 3. laimentaa 4. liikkuva vesi tekee mekaanista työtä 5. kuljettaa kemiallisesti puhdas vesi : tislattua vettä käytetään mm.

Lisätiedot

IKATEX SOFT 65 HYVIN IMUKYKYINEN JA MÄRKÄKESTÄVÄ PAKSU SELLULOOSAPAPERI

IKATEX SOFT 65 HYVIN IMUKYKYINEN JA MÄRKÄKESTÄVÄ PAKSU SELLULOOSAPAPERI SUOSITUIN! PYYHINTÄ IKATEX KUITULIINAT IKATEX SOFT 65 HYVIN IMUKYKYINEN JA MÄRKÄKESTÄVÄ PAKSU SELLULOOSAPAPERI 1-kerroksinen, pehmeä, kuohkea paperi kaikille teollisuuden sektoreille. Neliöpaino 65g/m

Lisätiedot

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Soft Protector Oy on kotimainen, Espoossa toimiva suoja-, hoito- ja pesuaineiden valmistaja. Olemme keskittyneet sisä- ja ulkokalusteiden ja kodin hoitotuotteisiin.

Lisätiedot

Varainhankintaa.com. Paperit( Pesuaineet( Kuvasto(1(/(2015(

Varainhankintaa.com. Paperit( Pesuaineet( Kuvasto(1(/(2015( Varainhankintaa.com Teemme varainhankintaa toimintamme kehittämiseksi. Osallistumisenne on meille tärkeää Kiittäen, Kuvasto(1(/(2015( Koulu / Joukkue / Yhdistys Paperit( Pesuaineet( 40# # säkki 25# # säkki

Lisätiedot

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta!

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! Kädet joutuvat päivittäin tekemisiin monien rasittavien tekijöiden kanssa. Esim. ärsyttävät aineet,

Lisätiedot

METALLITUOTTEIDEN MAALAUS MAALATTAVAT METALLIT. Copyright Isto Jokinen. Käyttö opetuksessa tekijän luvalla

METALLITUOTTEIDEN MAALAUS MAALATTAVAT METALLIT. Copyright Isto Jokinen. Käyttö opetuksessa tekijän luvalla METALLITUOTTEIDEN MAALAUS MAALATTAVAT METALLIT 1 YLEISIMMÄT MAALATTAVAT METALLIT 1. Kylmävalssattu teräs 2. Kuumavalssattu teräs 3. Sinkitty teräs 4. Valurauta 5. Alumiini Myös ruostumatonta terästä, anodisoitua

Lisätiedot

Designed for your convinience. Tuotekuvasto Voimassa 1.7.2012 alkaen

Designed for your convinience. Tuotekuvasto Voimassa 1.7.2012 alkaen Designed for your convinience Tuotekuvasto Voimassa 1.7.2012 alkaen 1 Laadukas järjestelmä on aina hyvä investointi Aina kun tarvitset ratkaisua kuivaukseen, puhdistukseen tai kiillotukseen, vastaus on

Lisätiedot

TMV Trading Oy Atomitie 5 D 00370 Helsinki

TMV Trading Oy Atomitie 5 D 00370 Helsinki Säästä hinnassa laadusta tinkimättä. 2014-1 TMV Trading Oy Atomitie 5 D 00370 Helsinki Asennusrasva 400 ml 12kpl/ltk TMV-ARS Voiteleva asennusrasva korkeille lämpötiloille. Voitelee, suojaa ja tiivistää.

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 08 / 2013. Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 08 / 2013. Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 08 / 2013 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 3... Katrin helppo ja hygieeninen. 4... Oikean paperin valinta 5... Katrin-hygieniaratkaisut 6-7... Katrin System 8-12... Käsipyyhkeet 13-15...

Lisätiedot

Katrin Ultimatic -wc-paperiannostelija, 2 rl 1 kpl / ltk L 152, K 288, S 168 mm

Katrin Ultimatic -wc-paperiannostelija, 2 rl 1 kpl / ltk L 152, K 288, S 168 mm Ultima-tuotteet Katrin Ultimatic on yleisten saniteettitilojen korkealaatuinen hygieniajärjestelmä. Sarja sisältää ensiluokkaiset paperit, saippuat, tuoksut ja muut hygieniatuotteet. Toimiva ja tyylikäs

Lisätiedot

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön!

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! PESUAINEET Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! TIKKURILAN PESUAINEET PERUSTEELLISEEN PUHDISTUKSEEN Oikealla esikäsittelypesulla varmistat maalaus systeemin toimivuuden

Lisätiedot

1124 KATRIN CLASSIC M 300 Valk., 300 m, 1,36 kg, lev. 20,5 cm 811 arkkia, 6 rll/sk

1124 KATRIN CLASSIC M 300 Valk., 300 m, 1,36 kg, lev. 20,5 cm 811 arkkia, 6 rll/sk BT-YHTYMÄ ASIAKASPALVELU PUH. (03) 3140 1111 SUURET VETOPYYHKEET JA -ANNOSTELIJA 1133 BETA 300 Keltainen, hylsytön, 300 m, 1,8 kg, lev. 22 cm, 6 rll/sk 1124 KATRIN CLASSIC M 300 Valk., 300 m, 1,36 kg,

Lisätiedot

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona PESUAINEET Piha-aidalla kukkii home, terassi näyttää kulahtaneelta ja peltikatollekin pitäisi tehdä jotain. Armas aurinko paljastaa puhdistamista, pesua ja huoltoa kaipaavat pinnat. Huolellisella pesulla

Lisätiedot

GREEN yleispesuaine tehokas, riittoisa ja monikäyttöinen

GREEN yleispesuaine tehokas, riittoisa ja monikäyttöinen Asiakastilat Lähes kaikki pinnat!!! Tehokas, monikäyttöinen! 5: stä litrasta tiivistettä n. 4000 litraa pesuainetta ylläpitopesuun. Pinttyneempi lika n. 2500 3000 litraa valmista. GREEN yleispesuaine tehokas,

Lisätiedot

Laadukkaat paperituotteet. Abena on luotettava yhteistyökumppanisi. Careness PAPERIT

Laadukkaat paperituotteet. Abena on luotettava yhteistyökumppanisi. Careness PAPERIT Abena on luotettava yhteistyökumppanisi Abena on 1953 vuonna perustettu Tanskalainen perheyritys, joka valmistaa ja välittää tuotteita hoito- ja päivittäistavarakaupan alalle. Näitä tuotteita ovat mm.

Lisätiedot

Sivu 86 7 Pakkaus ja kulutustarvikkeet Teipit 7 Pakkaus ja kulutustarvikkeet Teipit Sivu 87 Maalarinteippi IV-teippi Alumiiniteippi Lasikuituteippi

Sivu 86 7 Pakkaus ja kulutustarvikkeet Teipit 7 Pakkaus ja kulutustarvikkeet Teipit Sivu 87 Maalarinteippi IV-teippi Alumiiniteippi Lasikuituteippi Sivu 86 Maalarinteippi Hyvä yleisteippi malauspintojen suojaamiseen ja väliaikaiseen teippaamiseen Paksuudet :19, 25, 38, 50mm. 7 Pakkaus ja kulutustarvikkeet Teipit IV-teippi Sitkeä teippi putki- ja eristysliitosten

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 5 / 2015. Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 5 / 2015. Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 5 / 2015 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 4... Oikean paperin valinta 5-6... Katrin System 7-11... Käsipyyhkeet 12-14... WC-paperit 15-16... Saippuat 17... Muut hygieniatilatuotteet 18-19...

Lisätiedot

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm Peili- ja ikkunaliina Ultimate 1402005, koko 40x40 cm Ikkunan ja peilin pesu vaatii erikoisliinan, jotta lopputulos olisi kirkas ja raidaton. Ultimate peili- ja ikkunaliinalla on loistavat ominaisuudet

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). Poistaa pinttymät, jarrupölyn ja muut liikenneliat nopeasti ja tehokkaasti. Anna vaikuttaa ja huuhtele. Ikaclean

Lisätiedot

Asko Pirkkanen (logistiikka)... (03) 3140 1128

Asko Pirkkanen (logistiikka)... (03) 3140 1128 Tuoteluettelo 19.03.2013 ASIAKASPALVELU Puh. (03) 3140 1111 Fax (03) 3140 1112 etunimi.sukunimi@bt-yhtyma.fi Juha Suuronen... (03) 3140 1127 Katri Salonen... (03) 3140 1120 Harri Järvinen... (03) 3140

Lisätiedot

Suojaa, peittele ja puhdista...

Suojaa, peittele ja puhdista... Suojaa, peittele ja puhdista... SuperSoft Ultra PESUKINNAS 16 x 23 cm Kuitukangas 80 g Erittäin kestävä Erittäin pehmeä Kestävä ultrasauma, ei enää liimaa 50 kpl x 20 pss = 1000 kpl 5133 16x23 1000 50

Lisätiedot

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29 K 4 PREMIUM Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

KUVASTO 2012-2013 RAKENTAMISEN JA SUOJAAMISEN AMMATTILAISILLE. Pakkauspörssin rakennus- ja suojaustarvikkeet

KUVASTO 2012-2013 RAKENTAMISEN JA SUOJAAMISEN AMMATTILAISILLE. Pakkauspörssin rakennus- ja suojaustarvikkeet Pakkauspörssin rakennus- ja suojaustarvikkeet ovat nyt RS-Tarvike! Tutustu tuotteisiin ja uutuuksiin www.rstarvike.fi SISÄLLYSLUETTELO: sivu 3 TEIPIT PVC-SUOJAUSTEIPPI jorma 69-50 ja 69-50H jorma PVC-SUOJAUSTEIPPI

Lisätiedot

FIMYSON OY. Tuotekuvasto 2015

FIMYSON OY. Tuotekuvasto 2015 FIMYSON OY Tuotekuvasto 2015 FIMYSON OY Fimyson on suomalainen maahantuonti ja tukkuliike. Liiketoimintamme kattaa omien tuoteasiantuntijoiden ja fpalvelevien ffffjälleenmyyjienfavulla koko fffffsuomen.

Lisätiedot

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26 K 4 Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

REMONTOIMME VARASTON HELSINGISSÄ SEKÄ OULUSSA. POISTAMME VARASTOA REMONTIN ALTA POIS.

REMONTOIMME VARASTON HELSINGISSÄ SEKÄ OULUSSA. POISTAMME VARASTOA REMONTIN ALTA POIS. REMONTOIMME VARASTON HELSINGISSÄ SEKÄ OULUSSA. POISTAMME VARASTOA REMONTIN ALTA POIS. SAAT TARJOUSHINNAT PUHELIMITSE TAI SÄHKÖPOSTITSE asiakaspalvelu@huippustore.fi UUSI KUVASTO TOIMITETAAN TILAUSTEN YHTEYDESSÄ,

Lisätiedot

BT-YHTYMÄ. Yhdessä kimpussa parhaat tuotteet ja palvelut.

BT-YHTYMÄ. Yhdessä kimpussa parhaat tuotteet ja palvelut. BT-YHTYMÄ On luotettava ja vakavarainen perheyritys, joka yli 30-vuotisen toimintansa aikana on noussut maamme johtavaksi yksityiseksi pehmopaperitukkuliikkeeksi Toimittaa kotimaisten ja eurooppalaisten

Lisätiedot

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11 K 2 CAR & HOME Kompakti ja näppärä painepesuri on erittäin monipuolisesti varusteltu. vakiona on 4 m paineletku suihkuputki ja rotojet suutin. Autosetti sisältää pesuharjan ja 0,3 l vaahtosuuttimen sekä

Lisätiedot

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- valikoiman maahantuontia, markkinointia ja myyntiä hoitaa Suomessa Huippu Group Oy. Wepa tuotteet valmistetaan Saksassa parhaista raaka-aineista

Lisätiedot

Tuotteet Tuotteet autokorikorjaukseen autokorikorjaukseen www.fi nnsco.fi

Tuotteet Tuotteet autokorikorjaukseen autokorikorjaukseen www.fi nnsco.fi Tuotteet autokorikorjaukseen www.finnsco.fi Liimat ja liimaustarvikkeet Metalliliima EPOX-90 musta, 220 ml Vahva epoksipohjainen autokoriliima Korin teräs ja peltiosien liimauksiin Sisältää lasikuulia,

Lisätiedot

PIMENEVIIN ILTOIHIN...

PIMENEVIIN ILTOIHIN... ÄÄNEKOSKI ark. 9-20 la 9-18 su 12-18 SUOLAHTI ark. 9-18 la 9-15 VIITASAARI ark. 9-18 la 9-16 SAARIJÄRVI ark. 9-18 la 9-16 LAUKAA ark. 9-19 la 9-16 SIILINJÄRVI ark. 9-18 la 9-16 PIELAVESI ark. 9-18 la 9-14

Lisätiedot

K 2 HOME K 2 HOME, 1.673-223.0, 2015-11-18

K 2 HOME K 2 HOME, 1.673-223.0, 2015-11-18 K 2 HOME Pyörillä varustetussa painepesurissa on 4 metrin paineletku, suihkuputki, rotojet-suutin tuottaa pyörivän pistesuihkun, jossa yhdistyvät pistesuihkun korkea pintapaine ja viuhkasuuttimen laaja

Lisätiedot

Kehittyneet puhdistus- ratkaisut. Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen

Kehittyneet puhdistus- ratkaisut. Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen Kehittyneet puhdistus- ratkaisut Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen 2271.indd 3 Oikeat ratkaisut Kaikkiin sovelluksiin Loctite 7012 Mekaanisten osien puhdistus Allaspesuaine Yleispuhdistusaine

Lisätiedot

8. KEMIKAALIT TEOLLISUUSPUHDISTUS- JA RASVANPOISTOAINEET. 8.1 industrikem, avfettning

8. KEMIKAALIT TEOLLISUUSPUHDISTUS- JA RASVANPOISTOAINEET. 8.1 industrikem, avfettning 8. KEMIKAALIT 8.1 industrikem, avfettning TEOLLISUUSPUHDISTUS- JA RASVANPOISTOAINEET Korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset teollisuuspuhdistus- ja rasvanpoistoaineet minimoivat ajankäytön ja käyttökustannukset

Lisätiedot

Koneet, laitteet, pinnat

Koneet, laitteet, pinnat Keittiön siivousvälineet 2014 Käyttöturvatiedotteet: www.diversey.com Tuotelehdet: www.diverseysolutions.com/fi Koneet, laitteet, pinnat Astianpesuharjat Astianpesuharja Monikäyttöinen astianpesuharja,

Lisätiedot

Liuottimien ominaisuudet

Liuottimien ominaisuudet Liuotinopas Liuottimien ominaisuudet Väri Liuottimien väri ilmoitetaan Saybolt-asteikolla. Kirkkailla ja värittömillä tuotteilla arvo on +30, kellertävillä ja rusehtavilla tuotteilla arvo on alhaisempi.

Lisätiedot

Tuote-esite syksy 2015

Tuote-esite syksy 2015 Tuote-esite syksy 2015 Ojakylän koulun 6. luokan leirikoulu Levillä Varainhankinnan merkitys Paperitukkurin tuotteet tukevat tärkeää toimintaa. Ostamalla tuotteita paikalliselta urheiluseuralta tai koululuokalta,

Lisätiedot

ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN

ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN ERIKOISTUOTTEET KEITTIÖIHIN HENKILÖHYGIENIA ALOE SILK IHOVOIDE Pehmentävä ja kosteuttava ihovoide koko keholle. Aloe Vera-kasvin uutetta, jojobaöljyä ja E-vitamiinia sisältävä voide parantaa pikku haavat

Lisätiedot

BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN

BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN Muut tuotteet BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN Tuotekoodit: ST98 AirCare 20, seinämalli, 10-20m² tilaan ST74 AirCare 30, seinämalli, 20-30m² tilaan Biozone ilmanpuhdistimet poistavat tehokkaasti hajut sekä

Lisätiedot

enmotion - Koskettamatta toimivat annostelijat

enmotion - Koskettamatta toimivat annostelijat enmotion - Koskettamatta toimivat annostelijat enmotion koskettamatta toimivat käsipyyhe- ja saippua-annostelijat tarjoavat edistyksellistä ja korkealaatuista käsihygieniaa. enmotion käsipyyheannostelijan

Lisätiedot

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- valikoiman maahantuontia, markkinointia ja myyntiä hoitaa Suomessa Huippu Group Oy. Wepa tuotteet valmistetaan Saksassa parhaista raaka-aineista

Lisätiedot

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen!

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN ULOS&SISÄLLE ULOS&SISÄLLE Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! Aina oikea maali metallille! Hammerite Hammerite metallimaaleilla voidaan käsitellä kaiken tyyppisiä metallipintoja

Lisätiedot

USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA. Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja

USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA. Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja 1.Kuinka pitkään toiminnallisuus on taattu? Katso kohta 2. Koska pinnoitteet ovat kemikaali- ja UV-kestäviä, toiminnallisuus säilyy erittäin

Lisätiedot

FIMYSON OY. Tuotekuvasto 2013

FIMYSON OY. Tuotekuvasto 2013 FIMYSON OY Tuotekuvasto 2013 FIMYSON OY Fimyson on suomalainen maahantuonti ja tukkuliike. Liiketoimintamme kattaa omien tuoteasiantuntijoiden ja fpalvelevien ffffjälleenmyyjienfavulla koko fffffsuomen.

Lisätiedot