Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/"

Transkriptio

1 Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) 2 Rakentamispalvelun (Stara) talouspäällikön viran täyttäminen HEL T Päätösehdotus Esittelijän perustelut Viran ja hakumenettelyn kuvaus päättää valita kokonaisarvion perusteella ekonomi Simo Aapron Helsingin kaupungin rakentamispalvelun (jäljempänä Stara) talouspäällikön virkaan (vakanssi n:o ) tehtäväkohtaisella palkalla 4 535,83 /kk alkaen toistaiseksi. Samalla teknisen palvelun lautakunta päättää vahvistaa teknisen palvelun lautakunnan tekemän päätöksen viran vähimmäispätevyysvaatimuksista ja tarkentaa täyttöluvan mukaisesti pätevyysvaatimuksia niin, että virkaan vaaditaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä sekä esimies- ja johtamistehtävistä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä ja ruotsin sekä englannin kielen tyydyttävä hallinta. Virka vapautui Staran edellisen talouspäällikön irtisanouduttua ja siirryttyä kaupungin toisen viraston palvelukseen Hakuilmoitus oli esillä kaupungin sähköisessä ( ), Oikotie.fi sivustolla ( ) sekä ilmoituksina HS:ssä ( ), HBL:ssä ( ) ja Metro-lehdessä ( ). Hakuilmoituksessa talouspäällikön viran kelpoisuusehtona on virkaan ylempi korkeakoulututkinto soveltuva tutkinto. Hakuilmoituksessa virkaan edellytettiin myös kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä sekä esimies- ja johtamistehtävistä. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen sekä ruotsin ja englannin kielen tyydyttävä hallinta. Lisäksi hakuilmoituksessa todetaan, että talouspäällikkö vastaa kaupungin ja viraston vuosikellon mukaisesta taloussuunnittelusta, budjetoinnista, raportoinnista ja tilinpäätöksestä. Staran talouspäällikön valinta kuuluu Staran johtosäännön 15 pykälän 3-kohdan mukaan teknisen palvelun lautakunnalle. Kaupunginjohtajiston myöntämän täyttöluvan pätevyysvaatimukset ovat jopa korkeammat kuin teknisen palvelun lautakunnan , 24 tekemässä päätöksessä talouspäällikön pätevyysvaatimuksista. Kunnan päättämän erityisen kelpoisuuden lisäksi virkasuhteeseen ottamisen yleisistä perusteista säädetään

2 Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Arviointi ja haastattelut perustuslaissa. Valitsijan tulee kiinnittää huomiota perustuslain 125 :n mukaisiin yleisiin nimitysperusteisiin eli taitoon, kykyyn ja koeteltuun kansalaiskuntoon. Kaupungin palvelukseen ottamisen edellytyksenä on, että virkaan valittava henkilö antaa tehtävän hoidon terveydellisiä edellytyksiä koskevat tiedot sekä osallistuu tarvittaessa asian selvittämiseksi suoritettaviin tarkastuksiin tai tutkimuksiin. Mikäli valituksi tulee henkilö, joka ei ole kaupungin palveluksessa eikä terveydellisiä tietoja ole käytettävissä virkaan valittaessa, ottaminen on ehdollinen, kunnes teknisen palvelun lautakunta on henkilön terveydentilasta saadun selvityksen perusteella vahvistanut viranhaltijan ottamisen. Selvitys on esitettävä kahden kuukauden kuluessa virkaan ottamista koskevan päätöksen tiedoksisaannista lukien ja selvityksen on oltava työterveyshuollon antama. Määräaikaan mennessä virkaa haki 54 henkilöä, jotka kaikki täyttivät kelpoisuusvaatimukset. Haastatteluihin kutsuttiin yhdeksän haastateltavaa. Haastatteluun kutsutuista kaksi perui hakemuksensa. Staran toimitusjohtajan määrittelemästi haastatteluihin osallistuivat toimitusjohtaja, hallinnon yksikönjohtaja sekä Psycon Oy:n henkilöarviointikonsultti. Haastateltavista hakijat 4 ja 5 haastatteli toimitusjohtaja ja henkilöstöarviointikonsultti, hallinnon yksikönjohtajan ollessa estynyt. Haastattelut toteutettiin aikavälillä ********** (jäljempänä hakija 1) on koulutukseltaan ekonomi (Turun kauppakorkeakoulu, 1985). Lisäksi hän on suorittanut Lohjan kauppaoppilaitoksessa merkonomin tutkinnon (1980). Hakija 1 on toiminut Oy M. Haloilassa laskentapäällikkönä (1985), Puolimatka-yhtymässä kirjanpitopäällikkönä ( ) ja YIT yhtymässä talouspäällikkönä ( ). Hakija 1 toimi NCC Rakennus Oy:ssä talouspäällikkönä ( ). Nykyisessä tehtävässään hän toimii NCC Rakennus Oy, Asuminen yksikön talouspäällikkönä (2009 alkaen). ********** (jäljempänä hakija 2) on koulutukseltaan ekonomi (Tampereen yliopisto, 1989). Hakija 2 on osallistunut Helsingin kaupungin järjestämiin koulutusohjelmiin Tulevaisuuden tekijät keskijohdon valmennus (2009), Controller valmennus Helsingin kaupungissa (2006) sekä JOHEVA 2 Johtaminen Helsingissä valmennus (2004).

3 Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Hakija 2 on toiminut Lohja Oy:ssä laskenta-assistenttina ( ), Lohja Oy/Tammer-Elementissä laskentaekonomina (1992) ja Partek Oy:ssä taloushallinnon konsulttina vastuullaan Moskovassa kahden yhteisyrityksen talousseuranta (1993). Helsingin kaupungin Helsingin vedessä hakija 2 toimi eri nimikkeillä liiketoiminnan suunnittelijana ( ). Nykyisessä tehtävässään hakija 2 toimii Helsingin kaupungin liikuntaviraston talouspäällikkönä (2003 alkaen). ********** (jäljempänä hakija 3) on koulutukseltaan maatalous- ja metsätieteiden maisteri, pääaineenaan maatalouden liiketalous (Helsingin yliopisto, 1996). Hakija 3 on suorittanut valtion virkamiehiltä vaadittavan Suomen kielen suuren kielikokeen. Hakija 3 on toiminut Suomen talousseurassa talousneuvojana ( ), maa- ja metsätalousministeriössä ylitarkastajana ( ) ja Inkoon kunnan talouspäällikkönä ( ). Helsingin kaupungin sosiaalivirastossa hakija 3 on toiminut taloussuunnittelupäällikkönä ( ). Nykyisessä tehtävässään hakija 3 toimii Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston vastaavana taloussuunnittelijana (vuodesta 2013). ********** (jäljempänä hakija 4) on koulutukseltaan hallintotieteen maisteri (Tampereen yliopisto, 2008). Lisäksi hakija 4 on suorittanut kunnallistutkinnon (Tampereen yliopisto, 1983). Hakija 4 on suorittanut kiinteistövälittäjän tutkinnon (1995) ja on saanut kiinteistövälittäjän pätevyyden (1995). Hakija 4 on toiminut Pyhtään kunnan teknisellä osastolla toimistosihteerinä ( ), Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosaston asuntosihteerinä ( ) ja Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan taloussuunnittelijana ( ). Hakija 4 toimi Helsingin kaupungin sosiaaliviraston erityissuunnittelijana osallistuen viraston talousarvion, ennusteiden, käyttösuunnitelman ja tilinpäätöksen laadintaan ( ). Nykyisessä tehtävässään hakija 4 on Helsingin kaupungin varhaiskasvatusviraston talous- ja suunnittelupäällikkö (vuodesta 2013). ********** (jäljempänä hakija 5) on tuotantotalouden diplomi-insinööri (Aalto-yliopisto, 2001). Hakija 5 on osallistunut lisäksi group controller verkostoon (2014), tulevaisuuden johtajuus koulutukseen (10/2012-5/2013) ja controller pro koulutusohjelmaan (2012). Hakija 5 on toiminut Destiassa controllerina ( ), Nokia Oyj:ssä business analyst ( ) ja Inex Partners Oy:ssä business controllerina ( ). Nykyisessä tehtävässään hakija 5 toimii SOK:n group controllerina talousjohdon tehtävissä (2009 alkaen).

4 Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Arviointi ********** (jäljempänä hakija 6) on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri (Lappeenrannan teknillinen yliopisto, 2013). Lisäksi hakija 6 on suorittanut insinöörin tutkinnon (Riihimäen teknillinen oppilaitos, 1984). Hakija 6 on osallistunut Primatelin avainhenkilöiden johtamiskoulutukseen ( ), PK-JOKO No 46 koulutusohjelmaan (1993) ja tuotepäällikön jatkoseminaariin (1990). Hakija 6 on toiminut Telenokia Oy:n projekti-insinöörinä ( ), Sonera Oy:ssä osastopäällikkönä, käyttöpäällikkönä, ryhmäpäällikkönä, projektipäällikkönä, verkkopäällikkönä ja tuotepäällikkönä ( ), YIT Teollisuus- ja verkkopalvelut Oy:ssä business controllerina, kehityspäällikkönä ja osastopäällikkönä ( ) sekä Relacom Oy:ssä kehityspäällikkönä ( ). Helsingin kaupungin rakentamispalvelu Starassa hakija 6 on toiminut KTY:n taloushallinnon asiantuntijana (v n. 6 kk). ********** (jäljempänä hakija 7) on koulutukseltaan kauppatieteen maisteri (Vaasan yliopisto, 1988). Hakija 7 on osallistunut Coaching johtamisvalmennukseen (2007) ja Train the Trainer johtamisvalmennukseen (2005). Hakija 7 on toiminut ABB-konsernin talouspäällikkönä/laskentapäällikkönä ( ), Cultor-konsernin Manager/Controllerina ( ), Inchape Motors Finland talousjohtajana ( ), Realis Group konsernin talousjohtajana ( ) sekä Kirkon ulkomaanavun säätiön talousjohtajana ( ). Haastattelujen perusteella Psycon Oy:n henkilöarviointiin valittiin hakija 2, 3 ja 4. Hakemusten, haastattelujen ja henkilöarvioinnin perusteella hakija 2 nousee hakijoista etusijalle. Hänellä on pitkä ja muita haastateltuja monipuolisempi kokemus Helsingin kaupungin taloushallinnon palveluista ja talouspäällikön tehtävistä. Myös haastattelussa esille tulleet seikat puoltavat hakija 2 valintaa tehtävään. Psycon Oy:n henkilöarvio tukee myös tätä esitystä. Hakijalla 2 on pitkä ja monipuolinen työkokemus talouspäällikön tehtävistä toisesta virastosta Helsingin kaupungilla (yli 11 vuotta). Hakija 2 on myös toiminut teknisellä toimialalla. Hakijan 2 vahvuudet talouspäällikön tehtävään ovat pitkä ja monipuolinen kokemus kaupungin vuosikellon mukaisesta taloussuunnittelusta, budjetoinnista, raportoinnista ja tilinpäätöksestä sekä teknisen toimialan tuntemus.

5 Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Henkilöstöryhmien edustajat ovat haastatelleet hakijan 2 ja antaneet puoltavan lausuntonsa, joka on päätöksen liitteenä. Teknisen palvelun lautakunnan jäsenille on toimitettu kolmen kärkihakijan hakemukset etukäteen tarkasteltavaksi. Esittelijä Lisätiedot toimitusjohtaja Timo Martiskainen Ilpo Laitinen, yksikönjohtaja, puhelin: ilpo.laitinen(a)hel.fi Timo Martiskainen, toimitusjohtaja, puhelin: timo.martiskainen(a)hel.fi Liitteet 1 Staran talouspäällikkö, lyhyt yhteenveto hakijoista 2 Staran talouspäällikkö, hakuilmoitus Teknisen palvelun lautakunnan päätös 24 4 Staran henkilöstöryhmän lausunto talouspäällikön valintaprosessiin Muutoksenhaku Oikaisuvaatimusohje, teknisen palvelun lautakunta Otteet Ote Hakijat Otteen liitteet Esitysteksti Oikaisuvaatimusohje, teknisen palvelun lautakunta Tiedoksi Stara

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (6)

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (6) Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (6) 15 Rakentamispalvelun (Stara) talouspäällikön viran täyttäminen HEL 2014-014016 T 01 01 01 01 Päätös päätti valita kokonaisarvion perusteella ekonomi Simo Aapron

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Kaupunginhallitus Ryj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Kaupunginhallitus Ryj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2013 1 (5) 278 Rakentamispalvelun (Stara) hallinnon yksikönjohtajan virkaan ottaminen HEL 2012-009387 T 01 01 01 01 Päätös päätti ottaa rakentamispalvelun (Staran) hallinnon

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2014 1 (6) Kaupunginvaltuusto Kj/9 15.01.2014

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2014 1 (6) Kaupunginvaltuusto Kj/9 15.01.2014 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2014 1 (6) 9 Taloushallintopalvelu -liikelaitoksen toimitusjohtajan virkaan ottaminen HEL 2013-011522 T 01 01 01 01 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2014 1 (5) 108 Rakennusviraston katu- ja puisto-osaston ohjelmointitoimiston toimistopäällikön valinta HEL 2013-008723 T 01 01 01 01 Päätös Käsittely päätti ottaa diplomi-insinööri

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2015 Teknisen palvelun lautakunta

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2015 Teknisen palvelun lautakunta Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2015 Kokousaika 16:00-17:51 Kokouspaikka Länsisali, Ilmalankuja 2 L, 8.krs Läsnä Jäsenet Sevander, Tomi Saukkonen, Lea Halme, Sami Konttila, Jouni Korhonen, Heikki Laine,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakentamispalvelu (Stara) 28/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakentamispalvelu (Stara) 28/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 73 Staran hallintolakimiehen viran täyttäminen HEL 2014-012462 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti kokonaisarvion perusteella valita Rakentamispalvelu (Staran)

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/ (5) Kaupunginhallitus Sj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/ (5) Kaupunginhallitus Sj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/2013 1 (5) 732 Liikuntaviraston hallinto-osaston osastopäällikön virkaan ottaminen päätti, että kasvatustieteen maisteri Kirsti Laine otetaan liikuntaviraston hallinto-osaston

Lisätiedot

Muutoksenhaku Kunnallisvalitus, valtuusto Otteet Otteen liitteet

Muutoksenhaku Kunnallisvalitus, valtuusto Otteet Otteen liitteet Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (7) 59 Ympäristökeskuksen ympäristöjohtajan virkaan ottaminen Käsittely päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti ottaa ympäristökeskuksen ympäristöjohtajanvirkaan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ho/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ho/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 (5) 34 Rakennusviraston talouspäällikön viran täyttäminen HEL 2015-010318 T 01 01 01 01 Päätös päätti ottaa kauppatieteiden maisteri Leena Sutelan rakennusviraston

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2014 1 (5) 5 Psykiatria- ja päihdepalvelujen johtajan viran täyttäminen Pöydälle 11.03.2014 HEL 2014-002260 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättänee

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 45 Kaupunkiympäristön toimialan palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuden ympäristöpalvelun ympäristönsuojeluyksikön maaperä ja jätteet -tiimin tiimipäällikön viran täyttäminen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2011 1 (6) 142 Helsingin Satama -liikelaitoksen satamajohtajan viran täyttäminen HEL 2011-000171 T 01 01 01 01 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2012 1 (5) 544 Kiinteistöviraston osastopäällikön, kiinteistöjen kehittämispäällikön viran täyttäminen HEL 2011-008534 T 01 01 01 01 Päätös päätti valita arkkitehti **********

Lisätiedot

Esteelliset: Päivi Kippo-Edlund

Esteelliset: Päivi Kippo-Edlund Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (5) 25 Lausunto Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen ympäristöjohtajan viran hakijoista Käsittely esitti lausuntonaan kaupunginhallitukselle, että Helsingin kaupungin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6)

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 3 n palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuden rakennusvalvontapalveluiden läntisen rakennetiimin tarkastusinsinöörien virkojen täyttäminen HEL 2017-009396 T 01 01 01 01

Lisätiedot

Päätösehdotus Liikuntalautakunta päättänee esittää kaupunginhallitukselle, että

Päätösehdotus Liikuntalautakunta päättänee esittää kaupunginhallitukselle, että Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2013 1 (6) 90 Liikuntaviraston hallinto-osaston osastopäällikön viran täyttäminen HEL 2013-002933 T 01 01 01 01 Päätös Käsittely päätti esittää kaupunginhallitukselle, että

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (9) Ympäristölautakunta Yj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (9) Ympäristölautakunta Yj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2014 1 (9) 188 Hallintopäällikön viran täyttäminen ympäristökeskuksessa HEL 2014-005880 T 01 01 01 01 Esitys Esityksen perustelut esitti lausuntonaan kaupunginhallitukselle,

Lisätiedot

5 Terveyskeskuslääkärin virkaan ottaminen, työavain 45-924-15, Munkkiniemen terveysasema. Päätös

5 Terveyskeskuslääkärin virkaan ottaminen, työavain 45-924-15, Munkkiniemen terveysasema. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 5 Terveyskeskuslääkärin virkaan ottaminen, työavain 45-924-15, Munkkiniemen terveysasema HEL 2015-011043 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 23/ (5) Yleisten töiden lautakunta Rt/

Helsingin kaupunki Esityslista 23/ (5) Yleisten töiden lautakunta Rt/ Helsingin kaupunki Esityslista 23/2014 1 (5) 1 HKR-Rakennuttajan rakennuttamistoimisto 3:n toimistopäällikön viran täyttäminen rakennusvirastossa HEL 2014-000237 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (6) Yleisten töiden lautakunta Rt/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (6) Yleisten töiden lautakunta Rt/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/2014 1 (6) 292 HKR-Rakennuttajan rakennuttamistoimisto 3:n toimistopäällikön viran täyttäminen rakennusvirastossa HEL 2014-000237 T 01 01 01 01 Päätös päätti valita diplomi-insinööri

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Kaupunginvaltuusto Ryj/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Kaupunginvaltuusto Ryj/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2016 1 (5) 10 Helsingin tukkutorin toimitusjohtajan viran täyttäminen HEL 2015-010917 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää ottaa Helsingin kaupungin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 28/ (13) Kaupunginhallitus Ryj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 28/ (13) Kaupunginhallitus Ryj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 28/2014 1 (13) 812 Katu- ja puisto-osaston osastopäällikön viran täyttäminen HEL 2013-015415 T 01 01 01 01 Päätös päätti panna asian pöydälle kahdeksi viikoksi. Esittelijä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunkisuunnitteluvirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunkisuunnitteluvirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 15 n asemakaavaosaston II asemakaavaarkkitehdin viran täyttäminen HEL 2016-000003 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita arkkitehti Arja Kasasen kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Talous- ja tukipalvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Talous- ja tukipalvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 80, Asiakasmaksut ja perintä -yksikön taloussihteerin viran täyttäminen, työavain 45-166-17 HEL 2017-001961 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut -osaston osastopäällikkö

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/2013 1 (5) 700 Kiinteistöviraston hallinto-osaston osastopäällikön virkaan valitseminen HEL 2013-001979 T 01 01 01 01 Päätös päätti valita kiinteistöviraston hallinto-osaston

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto POL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto POL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 (5) 32 Pihlajiston ala-asteen kouluun sijoitetun peruskoulun rehtorin viran täyttäminen HEL 2016-003008 T 01 01 01 01 Päätös päätti ottaa Pihlajiston alaasteen kouluun

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 11/ (5) Kaupunginhallitus Sj/

Helsingin kaupunki Esityslista 11/ (5) Kaupunginhallitus Sj/ Helsingin kaupunki Esityslista 11/2013 1 (5) 2 Tietokeskuksen arkistotoimen päällikön viran täyttäminen HEL 2012-014037 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijä päättänee ottaa filosofian tohtori Jussi Jääskeläisen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 8/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 8/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 8/2017 1 (5) 9 Kaupunkiympäristön toimialan rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuuden ylläpitopäällikön viran täyttäminen HEL 2017-003339 T 01 01 01 01 Päätösehdotus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (8) Kaupunginhallituksen sosiaali- ja terveysjaosto Stj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (8) Kaupunginhallituksen sosiaali- ja terveysjaosto Stj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/2012 1 (8) 90 Sosiaali- ja terveysviraston talous- ja strategiapäällikön virkaan ottaminen Pöydälle HEL 2012-013385 T 01 01 01 01 Päätös Käsittely päätti panna asian pöydälle.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto 2/2015 Terveys- ja päihdepalvelut Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka 13.02.

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto 2/2015 Terveys- ja päihdepalvelut Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka 13.02. Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 2 Terveyskeskuslääkärin virkaan ottaminen Haagan terveysasemalle, työavain 45-1441-14 HEL 2015-000798 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (5) Kaupunginhallitus Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (5) Kaupunginhallitus Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2019 1 (5) 323 Kaupunkiympäristön toimialan maankäyttö ja kaupunkirakenne - palvelukokonaisuuden maankäyttöjohtajan virkaan ottaminen HEL 2019-004226 T 01 01 01 01 Päätös

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 11/ (5) Suomenkielisen työväenopiston jk reh/

Helsingin kaupunki Esityslista 11/ (5) Suomenkielisen työväenopiston jk reh/ Helsingin kaupunki Esityslista 11/2013 1 (5) 5 Lausunnon antaminen työväenopiston hallinto-osaston osastopäällikön virkaa hakeneista HEL 2013-008254 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijä Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6)

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 16 n maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuuden, maankäytön yleissuunnittelu -palvelun yleiskaavoitus -yksikön päällikön viran täyttäminen HEL 2017-005712 T

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (5) Kaupunginhallitus Sj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (5) Kaupunginhallitus Sj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/2013 1 (5) 317 Tietokeskuksen arkistotoimen päällikön viran täyttäminen HEL 2012-014037 T 01 01 01 01 Päätös päätti ottaa filosofian tohtori Jussi Jääskeläisen tietokeskuksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Talous- ja tukipalvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Talous- ja tukipalvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 311 Asiakasmaksut ja perintä -yksikön taloussihteerin viran täyttäminen, työavain 45-704-16 HEL 2016-008694 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut -osaston osastopäällikkö

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto POL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto POL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 (5) 136 Munkkivuoren ala-asteen kouluun sijoitetun peruskoulun rehtorin viran täyttäminen HEL 2015-012797 T 01 01 01 01 Päätös päätti ottaa Munkkivuoren ala-asteen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto 25.04.2016

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto 25.04.2016 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 9 kaupunkikuvaosaston rakennusmestarin määräaikaisen viran (vakanssi 034696) täyttäminen, työavain 28-7- 16 HEL 2016-002042 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/2011 1 (5) Kiinteistölautakunta Vp/6 01.12.2011

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/2011 1 (5) Kiinteistölautakunta Vp/6 01.12.2011 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/2011 1 (5) 571 Kiinteistöviraston tonttiosaston apulaisosastopäällikön viran täyttäminen HEL 2011-003819 T 01 01 01 01 Päätös päätti valita kiinteistöviraston tonttiosaston

Lisätiedot

Virkaa haki määräajassa 35 henkilöä.

Virkaa haki määräajassa 35 henkilöä. Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 38 Rakennusviraston palveluosaston alueidenkäyttötoimiston alueidenkäyttöpäällikön viran täyttäminen HEL 2013-015717 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Viran

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto POL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto POL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (5) 36 Taivallahden peruskouluun sijoitetun peruskoulun rehtorin viran täyttäminen HEL 2017-001396 T 01 01 01 01 Päätös päätti ottaa Taivallahden peruskouluun sijoitettuun

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto POL/ Keskustelu. Hyväksyttiin esittelijän ehdotus.

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto POL/ Keskustelu. Hyväksyttiin esittelijän ehdotus. Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 (5) 29 Jakomäen peruskouluun sijoitetun peruskoulun rehtorin viran täyttäminen HEL 2016-003004 T 01 01 01 01 Päätös Käsittely päätti ottaa Jakomäen peruskouluun sijoitettuun

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 35/ (7) Kaupunginhallitus Ryj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 35/ (7) Kaupunginhallitus Ryj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 35/2012 1 (7) 1104 V Pelastuskomentajan viran täyttäminen Pöydälle HEL 2012-012319 T 01 01 01 01 Päätös päätti panna asian pöydälle. Lisätiedot apulaiskaupunginjohtaja Pekka

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) Ympäristökeskus 2/2015 27.01.2015

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) Ympäristökeskus 2/2015 27.01.2015 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) 7 Helsingin kaupungin ympäristöpalkinnon 2015 säännöt HEL 2015-000843 T 00 04 04 Päätös päätti hyväksyä Helsingin kaupungin ympäristöpalkinnon säännöt seuraavasti: Palkinnon

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (6) Kaupunginhallitus Kj/ Kaupunginhallitus päätti panna asian pöydälle.

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (6) Kaupunginhallitus Kj/ Kaupunginhallitus päätti panna asian pöydälle. Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2017 1 (6) 338 Sosiaali- ja terveystoimialan terveys- ja päihdepalvelujen johtajan virkaan ottaminen HEL 2017-002762 T 01 01 01 01 Päätös Käsittely päätti panna asian pöydälle.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Pelastuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Pelastuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2018 1 (5) 56 Virkasuhteen täyttäminen, pelastusjohtajan virka, Pelastuslaitos, työavain 27-9-18 HEL 2018-005605 T 01 01 01 01 Päätös päätti valita pelastusjohtajan virkaan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (6) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (6) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/2017 1 (6) 364 Sosiaali- ja terveystoimialan terveys- ja päihdepalvelujen johtajan virkaan ottaminen HEL 2017-002762 T 01 01 01 01 Päätös päätti ottaa sosiaali- ja terveystoimialan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 5 Sotev, Pihlajamäen terveysasema, terveyskeskuslääkärin virka, työavain 45-144-16 HEL 2016-003065 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2017 1 (5) 7 Sosiaali- ja terveystoimialan hallintojohtajan viran täyttäminen HEL 2016-014168 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää ottaa sosiaali-

Lisätiedot

8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka. Päätös

8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka HEL 2017-003865 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen lisensiaatti

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveystoimiala

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveystoimiala Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) n toimialajohtaja 99 n hallintopäällikön viran täyttäminen, työavain 7-735-18 HEL 2018-005558 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Sosiaali- ja terveystoimen toimialajohtaja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 25/ (6) Kaupunginhallitus Sj/

Helsingin kaupunki Esityslista 25/ (6) Kaupunginhallitus Sj/ Helsingin kaupunki Esityslista 25/2013 1 (6) 1 Tietokeskuksen kehittämispäällikön viran täyttäminen HEL 2013-008391 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijä päättänee ottaa kasvatustieteiden maisteri Merja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Varhaiskasvatusvirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Varhaiskasvatusvirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (5) 39 Päivähoitoyksikkö Franzenian päiväkodinjohtajan virkaan valinta HEL 2015-003621 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen

Lisätiedot

7 Sosiaali- ja terveysvirasto, Viiskulman terveysaseman lääkärin virka. Päätös

7 Sosiaali- ja terveysvirasto, Viiskulman terveysaseman lääkärin virka. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 7, Viiskulman terveysaseman lääkärin virka HEL 2017-003873 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen lisensiaatti Paula Johanna Markkasen

Lisätiedot

19 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös

19 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 19 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-1203-16 HEL 2016-013864 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päällikkö päätti

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 32/ (8) Kaupunginhallitus Stj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 32/ (8) Kaupunginhallitus Stj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 32/2012 1 (8) 1039 Sosiaali- ja terveysviraston perhe- ja sosiaalipalvelujen osastopäällikön virkaan ottaminen HEL 2012-009312 T 01 01 01 01 Päätös päätti ottaa perhepalvelujohtaja,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (7) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (7) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2019 1 (7) 157 Oikaisuvaatimus luokanopettajaksi ottamisesta HEL 2019-001440 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 134 :n nojalla hylätä oikaisuvaatimuksen, jonka hän on

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 29 Kaupunkiympäristön toimialan hallinto- ja lakipalvelujen hallintopäällikön viran täyttäminen HEL 2017-001908 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Viran täyttömenettely

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (5) Opetuslautakunta NAL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 (5) 227 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2015-010492 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen, jonka

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (7) Varhaiskasvatuslautakunta Vakaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (7) Varhaiskasvatuslautakunta Vakaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1 (7) 107 Oikaisuvaatimus päivähoitoyksikkö Kolkan päiväkodin johtajan virkaan valinnasta HEL 2015-003768 T 01 01 01 01 Päätös päätti hylätä ********** oikaisuvaatimuksen,

Lisätiedot

2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös

2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 2 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-1435-14 HEL 2015-002922 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päätti koulutuksen,

Lisätiedot

6 Kuntoutuksen osaamiskeskuksen osastonlääkärin viran täyttäminen, työavain Päätös

6 Kuntoutuksen osaamiskeskuksen osastonlääkärin viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 6 Kuntoutuksen osaamiskeskuksen osastonlääkärin viran täyttäminen, työavain 45-512-16 HEL 2016-007931 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Kuntoutuksen osaamiskeskuksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto 55/2014 Talous- ja tukipalvelut 03.10.2014 Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto 55/2014 Talous- ja tukipalvelut 03.10.2014 Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 400 Asiakasmaksut ja perintä -yksikön taloussihteerin viran täyttäminen, työavain 45-793-14 HEL 2014-011663 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Talous- ja tukiosaston

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2017 1 (5) 6 Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan hallintojohtajan viran täyttäminen HEL 2016-014174 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää ottaa kulttuurin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 14 n rakennusteknisen osaston rakennusmestarin viran (vakanssi 017629) täyttäminen, 28-9-16 HEL 2016-004855 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa rakennusvalvontaviraston

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (5) Kiinteistölautakunta Vp/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (5) Kiinteistölautakunta Vp/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/2011 1 (5) 394 Kiinteistöviraston tonttiosaston maanhankintatoimiston toimistopäällikön viran täyttäminen HEL 2011-001543 T 01 01 01 01 Päätös päätti valita kiinteistöviraston

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Kaupunkiympäristölautakunta Asia/ Valintamenettely ja viran kelpoisuusvaatimukset

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Kaupunkiympäristölautakunta Asia/ Valintamenettely ja viran kelpoisuusvaatimukset Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2018 1 (5) 186 Oikaisuvaatimus kaupunkiympäristön toimialan, rakennukset ja yleiset alueet palvelukokonaisuuden tilapalveluiden yritysvuokrausyksikön päällikön viran täyttämispäätöksestä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 1/ (5) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Esityslista 1/ (5) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Esityslista 1/2017 1 (5) 1 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2016-013918 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää kuntalain 89 :n nojalla hylätä **********

Lisätiedot

6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain

6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-1231-14 HEL 2014-013114 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Pohjoisen sosiaali-

Lisätiedot

9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain Päätös

9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain 45-1237-14 HEL 2014-013994 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lisätiedot Johtajalääkäri

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Varhaiskasvatuslautakunta Vakaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Varhaiskasvatuslautakunta Vakaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (7) 61 Oikaisuvaatimus päivähoitoyksikkö Fregatti-Itämeri-Maininki päiväkodinjohtajan virkaan valinnasta HEL 2016-001620 T 01 01 01 01 Päätös päätti hylätä **********

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 3 Puistolan terveysaseman terveyskeskuslääkärin valinta, työavain 45-1303-15 HEL 2015-014221 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Pohjoisten terveysasemien johtava

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/2015 1 (9)

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/2015 1 (9) Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/2015 1 (9) 646 Opetusviraston nuoriso- ja aikuiskoulutuslinjan linjanjohtajan virkaan ottaminen HEL 2015-006053 T 01 01 01 01 Päätös päätti ottaa kasvatustieteiden maisteri

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (7) Kaupunginvaltuusto Stj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (7) Kaupunginvaltuusto Stj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/2012 1 (7) 255 Sosiaali- ja terveysviraston virastopäällikön virkaan ottaminen HEL 2012-009272 T 01 01 01 01 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti ottaa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2017 1 (5) 5 Kaupunkiympäristön toimialan hallintojohtajan viran täyttäminen HEL 2016-014177 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää ottaa kaupunkiympäristön

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/2014 Helsingin Satama -liikelaitoksen jk HELSINGIN SATAMA -LIIKELAITOKSEN JOHTOKUNTA

Helsingin kaupunki Esityslista 6/2014 Helsingin Satama -liikelaitoksen jk HELSINGIN SATAMA -LIIKELAITOKSEN JOHTOKUNTA Helsingin kaupunki Esityslista 6/2014 HELSINGIN SATAMA -LIIKELAITOKSEN JOHTOKUNTA ESITYSLISTA 6-2014 KOKOUSKUTSU Kokousaika klo 9:00 Kokouspaikka Käsitellään Satamatalo Tällä esityslistalla mainitut asiat

Lisätiedot

4 Lännen psykiatria- ja päihdekeskus, Lääkärin viran täyttäminen, työavain. Päätös

4 Lännen psykiatria- ja päihdekeskus, Lääkärin viran täyttäminen, työavain. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 4 Lännen psykiatria- ja päihdekeskus, Lääkärin viran täyttäminen, työavain 45-394-16 HEL 2016-005315 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/2015 1 (5) Kaupunginvaltuusto Sj/6 25.3.2015

Helsingin kaupunki Esityslista 6/2015 1 (5) Kaupunginvaltuusto Sj/6 25.3.2015 Helsingin kaupunki Esityslista 6/2015 1 (5) Päätöshistoria Kaupunginhallitus 09.03.2015 249 Päätös Kaupunginhallitus päätti esittää kaupunginvaltuustolle seuraavaa: päättää ottaa filosofian maisteri Liisa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (5) 50 Kaupunkiympäristön toimialan palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuden rakennusvalvontapäällikön viran täyttäminen HEL 2017-001923 T 01 01 01 01 Päätös päätti

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkanslia Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 28 Kaupunkiympäristön toimialan hallinto- ja tukipalvelujen tietohallintopäällikön viran täyttäminen HEL 2017-001909 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Viran

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (7) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (7) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2019 1 (7) 158 Oikaisuvaatimus luokanopettajaksi ottamisesta HEL 2019-000962 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 134 :n nojalla hylätä oikaisuvaatimuksen, jonka hän on

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palvelukokonaisuus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palvelukokonaisuus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 8 Varhaiskasvatusyksikkö Louhikko-Pyynikin päiväkodinjohtajan viran täyttäminen HEL 2017-004072 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa lastentarhanopettaja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 20/ (6) Kiinteistölautakunta Vp/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 20/ (6) Kiinteistölautakunta Vp/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 20/2015 1 (6) 496 Kiinteistöviraston geoteknisen osaston geotekniikkapäällikön virkaan valitseminen HEL 2015-009813 T 01 01 01 01 Päätös päätti valita kiinteistöviraston geoteknisen

Lisätiedot

10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös

10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-1279-16 HEL 2016-014443 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti poistaa tekemänsä päätöksen 25.1.2017

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2017 1 (5) 3 Oikaisuvaatimus englannin ja espanjan kielen lehtorin virkaan ottamisesta HEL 2017-004372 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää kuntalain

Lisätiedot

3 Etelän sosiaalityö, sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös

3 Etelän sosiaalityö, sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 3 Etelän sosiaalityö, sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-1412-15 HEL 2016-000949 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5)

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 7 n rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuuden rakennuttaminen -palvelun infrayksikkö 2 yksikön päällikön viran täyttäminen HEL 2017-002816 T 01 01 01 01 Päätös

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 10/2015 1 (5) Kaupunginhallitus Sj/1 9.3.2015

Helsingin kaupunki Esityslista 10/2015 1 (5) Kaupunginhallitus Sj/1 9.3.2015 Helsingin kaupunki Esityslista 10/2015 1 (5) Päätöshistoria Opetuslautakunta 24.02.2015 24 Lausunto Opetuslautakunta antoi kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle seuraavan lausunnon:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 4/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 4/ (5) Kaupunginhallituksen johtamisen jaosto Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 4/2017 1 (5) 7 Kaupunkiympäristön toimialan maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuuden tonttipäällikön viran täyttäminen HEL 2017-001324 T 01 01 01 01 Päätösehdotus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 5/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 5/2017 1 (5) 18 Kaupunkiympäristön toimialan asiakkuusjohtajan viran täyttäminen Pöydälle 30.01.2017 HEL 2016-014147 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) Varhaiskasvatusvirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) Varhaiskasvatusvirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 77 Päivähoitoyksikkö Lassi-Niityn päiväkodinjohtajan viran täyttäminen HEL 2016-006549 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa kasvatustieteen maisteri,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Kaupunginvaltuusto Sj/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Kaupunginvaltuusto Sj/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2015 1 (5) 6 Opetustoimen johtajan virkaan ottaminen HEL 2014-013830 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää ottaa filosofian maisteri Liisa Pohjolaisen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Kasvatus- ja koulutuslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2019 1 (6) 159 Oikaisuvaatimus lehtorin virkaan ottamisesta HEL 2019-001152 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 134 :n nojalla hylätä oikaisuvaatimuksen, jonka hän on

Lisätiedot

Psykiatrisen sairaalahoidon sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain

Psykiatrisen sairaalahoidon sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 2 Psykiatrisen sairaalahoidon sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 7-412 18 Päätös Päätöksen perustelu päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastattelussa osoitetun sopivuuden perusteella

Lisätiedot

10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain Päätös

10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) 10 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen; Idän sosiaalityö, työavain 45-1505-14 HEL 2015-002037 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti kumota päätöksen 8

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Rakennusvalvontavirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 3 n kaupunkikuvaosaston lupayksikön lupaarkkitehdin (vakanssi 017639) täyttäminen, työavain 28-1-17 HEL 2017-001444 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) Kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) Kaupunginkanslia Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 8 Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan talous- ja suunnittelupäällikön työsuhteisen tehtävän täyttäminen HEL 2017-002232 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Tehtävän

Lisätiedot

4 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, pohjoinen nuorten sosiaalityö. Päätös

4 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, pohjoinen nuorten sosiaalityö. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 4 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, pohjoinen nuorten sosiaalityö HEL 2016-003399 T 01 01 01 01 Työavain 45-1384-15 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Opetuslautakunta NAL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (5) Opetuslautakunta NAL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1 (5) 187 Oikaisuvaatimus virkaan ottamisesta määräajaksi HEL 2015-008988 T 01 01 01 01 Päätös päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (6) 15 Oikaisuvaatimus tuntiopettajaksi ottamisesta HEL 2016-013918 T 01 01 01 01 Päätös Käsittely päätti kuntalain 89 :n nojalla hylätä ********** oikaisuvaatimuksen,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto NAL/ Keskustelu. Hyväksyttiin esittelijän ehdotus.

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto NAL/ Keskustelu. Hyväksyttiin esittelijän ehdotus. Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (5) 38 Alppilan lukioon sijoitetun lukion rehtorin viran täyttäminen HEL 2015-002592 T 01 01 01 01 Päätös Käsittely päätti ottaa Alppilan lukioon sijoitettuun lukion

Lisätiedot