JÄSENTIEDOTE 1/2012 Helmikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, Pori Puh toimisto@porinpyrinto.fi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "JÄSENTIEDOTE 1/2012 Helmikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto."

Transkriptio

1 JÄSENTIEDOTE 1/2012 Helmikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, Pori Puh toimisto@porinpyrinto.fi

2 Puheenjohtajan terveiset Hyvät jäsenet Vuosi 2012 on alkanut ja seuran toiminnassa se on 105. toimintavuosi. Syksyllä juhlistamme sitä kaikki yhteisellä juhlalla. Seuran vuosikokous päätti nostaa jäsenmaksua (aikuiset 20,- ja alle 15-vutiaat 10,-) Jäsenmaksulla seura hoitaa toimiston kuluja. Seuramme on yli kahdentuhannen jäsenen seura ja sen päivittäisten asioiden hoito ei onnistu nykypäivänä enää vapaaehtoisvoimin. Siksi seuralla on toimistosihteeri, joka hoitaa 3 päivää viikossa näitä asioita. Myös viranomaiset vaativat asioiden hoitoa sillä tavalla, että ne on nykyään hoidettava tilitoimiston kautta ja myös tämä aiheuttaa seuralle kuluja. Vapaaehtoistyö on erityiskiitoksen tarpeessa. Vapaaehtoistyöllä hoidetaan seurassamme ohjaukset ja valmennukset. Toiminnan rahoittamiseksi joutuvat jaostot perimään sali-, rata- ja kausimaksuja. Näiden korotuspaine on suuri. Talkootyöllä voimme hankkia rahoitusta näiden kulujen kohtuullisena pitämiseksi. Seuralla on jokavuotisen tapaan kesällä leirintäalueet, joihin tarvitaan kaikkien mahdollista talkootyöpanosta. Sen lisäksi on muitakin talkootyötapahtumia. Toivotan kaikille hyvää alkanutta vuotta ja liikunnallista loppuvuotta. Risto Vehmas Puheenjohtaja

3 VUODEN 2011 TAPAHTUMIA SEURAN JOULUJUHLA 2011 Seuran perinteinen koko perheen joulujuhla pidettiin Käppärän koululla Osallistujia oli noin 180 henkilöä. Juhlassa mm. nautittiin joulukahvit, laulettiin yhdessä joululauluja, seurattiin naisjaoston tyttöjen esiintymistä ym. Joulupukkikin vieraili tuoden lapsille yllätyspussin. Lisäksi palkittiin seuran paras urheilija sekä jaostojen parhaat urheilijat ja seuratoimijat. Palkituiksi tulivat: Seuran paras urheilija Tuomas Seppänen, yleisurheilu Jaostojen parhaat Kai Heinonen hiihto, Pia Humisto luistelu, Pipsa Ritala naiset, Emilia Elfving sulkapallo, Ronja Koskinen uinti, Tuomas Seppänen, yleisurheilu Jaostojen lupaava nuori Markus Pörsti hiihto, Iida Rosling luistelu, Nea Nurmoranta naiset, Miikka-Matias Holm sulkapallo, Ella Rantamäki uinti, Inkeri Järvenpää yleisurheilu, Elsa Poso yleisurheilu, Oona Sulonen yleisurheilu Ohjaaja/valmentaja Lea Rantamaa hiihto, Pia Humisto luistelu, Eira Ruotsalainen naiset, Timo Holma sulkapallo, Marika Alasaari uinti, Pia Pauliina Mäkilehto uinti, Taru Salminen yleisurheilu, Laura Haapanen yleisurheilu **************************************************************************** SEURAN SYYSKOKOUS Seuran syyskokous pidettiin Porin Miittinkissä Kokouksessa valittiin seuran johtokunta vuodelle Johtokunta jatkaa entisellä kokoonpanolla, ja uutena aloitti Viljo Karuneva. Kokous myös hyväksyi jaostojen esitykset niiden johtokunniksi sekä hyväksyi toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle Päätettiin myös perustaa talousvaliokunta, seuran tapahtumia organisoiva ryhmä, talkootyöryhmä ja tiedotustyöryhmä. Syyskokous korotti seuran jäsenmaksuja: alle 15-vuotiaat 10 euroa/vuosi, 15-vuotiaat ja vanhemmat 20 euroa/vuosi.

4 TULEVIA TAPAHTUMIA SEURAN TALVIPÄIVÄ Pyrintö järjestää talvipäivän keskiviikkona klo alkaen. Ohjelmassa on hiihtokilpailut lapsille, keppijumppaa, poniajelua lapsille (hinta 1 euro) ym. mukavaa. Lisäksi pientä maksua vastaan makkaraa, mehua ja kahvia. Saunaan ja uimaan pääsee maksutta. Kaikki mukaan talven riemuihin! SEURAN VUOSIKOKOUS Seuran vuosikokous pidetään torstaina klo Miittinkin kokoustiloissa, Pohjoispuisto 4, sisäpiha, Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Tervetuloa! SEURAN 105-VUOTISJUHLA Porin Pyrintö ry täyttää tänä vuonna kunniakkaat 105 vuotta. Juhlistamme syntymäpäivää järjestämällä jäsenistölle juhlatilaisuuden. Tarkempi juhlapaikka täsmentyy myöhemmin. Jaostot järjestävät juhlavuoden kunniaksi omien lajiensa puitteissa erilaisia teematapahtumia, joista tiedotetaan jäsenistölle seuran kotisivuilla TUL JOY GAMES PORI 2012 TUL Joy Games kilpailutapahtuma järjestetään Porissa Osallistujamäärän tavoitteena on 3500 henkeä. Lajeina Porissa ovat jalkapallo, uinti, koripallo, lentopallo, sulkapallo, maastojuoksu ja shakki. Avajaisia vietetään pe klo Eetunaukiolla. JUMPPAA MIEHILLE Torstaisin klo Uudenkoiviston koulun jumppasalissa. Vetäjinä Päivi Luontola/Eira Ruotsalainen. Hinta 2 euroa/kerta. Tiedustelut: Seppo Suojanen, puh tai Päivi Luontola, puh ********************************** URHEILUKERHO Urheilukerho tarjoaa nuorille ja aikuisille sekä erityisesti koko perheelle yhteistä liikunnallista toimintaa. Urheilukerhossa harrastetaan monipuolisesti liikuntaa maaliskuusta marraskuuhun kerran viikossa. Tarjoamme urheilukerholaisille myös erilaisia lisäharjoituksia. Harjoitusajat ja ekstra- harjoitukset löytyvät osoitteesta Tarvitsemme lisää ohjaajia. Lisätietoja saat Jorma Humistolta, puh tai jorma.humisto@gmail.com *********************************** KOULUTUSTA SEURAOHJAAJAKOULUTUS Seura aloittaa yhdessä TUL:n Satakunnan piirin kanssa seuraohjaajan peruskurssin. Kurssi muodostuu neljästä jaksosta: Osa 1: Nuorisotalon pikkusali klo Osa 2: Rantakartano klo Osa 3: Kaarisillan koulu klo Osa 4: Kaarisillan koulu 1.4. klo Tiedote ja toimintaohjeet on lähetty jaostoille. Tule mukaan lasten ohjaajaksi iloiseen ja monipuoliseen seuraan!

5 Yhteistyösopimuksia Urheiluvälineiden- ja asusteiden hankintaan! Porin Pyrintö on tehnyt yhteistyösopimuksen InterSport Porin kanssa. Seura on sitoutunut käyttämään Adidas-merkkisiä urheiluvaatteita ja niiden ostopaikka on InterSport Pori. Muistakin normaalihintaisista tuotteista seuran jäsenet saavat seuraalennuksen ja seura ostohyvityksen, kun ostotapahtuman yhteydessä ilmoittaa olevansa Pyrinnön jäsen. Ykkösbonus/HotSport HotSport-kortti on ilmainen, konkreettisia etuja urheiluseuroille tarjoava hotellija ravintolapalveluiden etukortti. Korttiin liittyy myös henkilökohtainen bonus yli 2000 ostopaikasta. TUPLAETU! Ykkösbonus Sinulle ja HotSport-bonus seuralle. Jos haluat tosissasi tukea seuraa, teet sen parhaiten omalla HotSport -kortillasi. Lisätietoja seuran taloudenhoitajalta ja seuran nettisivuilta, Vakuutukset kuntoon! Seuran jäsenille edulliset hinnat vakuutuksista Turvasta. Porin Pyrintö ja vakuutusyhtiö Turva ovat yhteistyökumppaneita. Vakuutusyhtiö Turva tarjoaa seuran jäsenille vakuutuksista tarjouksen, jota et voi ohittaa. Ota yhteyttä ja tarkistuta vakuutuksesi. Turva / Porin palvelutoimisto Eteläpuisto Pori Juha-Pekka Furuholm, puh Scandic Seura on tehnyt sopimuksen Scandic-hotelliketjun kanssa. Seuran jäsenien toivotaan käyttävän mahdollisuuksien mukaan Scandichotelliketjun majoituspalveluja. Majoittuja saa huonehinnasta alennusta ja seura pienen palautuksen vuoden aikana maksetuista majoituksista. Lisätietoja ja asiakasnumeron saa seuran toimistolta tai puheenjohtajalta.

6 SEURAN JOHTOKUNNAN JÄSEN ESITTÄYTYY Heippa kaikki urheilun ystävät! Tällä hetkellä vietän antoisaa äitiyslomaa ihanan 4,5 kk:n ikäisen Elias-poikani kanssa. Päivät kuluvat kuin siivillä: laulaen, leikkien, kuntoillen ja kyläillen. Lenkeille otamme aina Nipsu-koiramme mukaan ja monesti saamme seuraa myös Eliaksen kummitädistä ja hänen tyttärestään. Ulkoilun lisäksi käyn kuntosalilla. Nyt uuteen lukujärjestykseen on tullut niin paljon uusia kivoja tunteja, että kaikkia täytyy vähän kokeilla, joten siellä tulee käytyä n. 3 kertaa viikossa. Kirpputoreilla kiertely on myös minulle mieluisa harrastus ja siellä saan aikaa kulumaan. Olen jo melkein 20 vuotta ollut Pyrinnössä jäsenenä ja ehtinyt puuhailla kaikenlaista. Aloitin n. 7-vuotiaana kilpauinnin. Myöhemmin ohjaaminen alkoi kiinnostaa ja niinpä olen toiminut uimaohjaajana, -opettajana ja -valmentajana eritasoisissa ryhmissä. Ja kun on ollut vedessä koko pienen ikänsä, niin aloitimme tietty vauvauinnin. Kävin myös muutaman kerran Tammen kesäleirillä ja kun leiri-ikä ylittyi, niin olen jatkanut ohjaajana sielläkin. Nyt minut valittiin toiseksi vuodeksi seuran johtokuntaan jäseneksi. Siellä pyrin tuomaan uusia ideoita esille ja samaan nuorten ääntä kuuluville. Liikunnallista ja yhteistyörikasta vuotta toivoen: Riikka Vehkaoja ********************************************************************************** SEURAN TOIMISTON AUKIOLOAJAT Seuran toimisto on avoinna tiistaista torstaihin klo ja paikalla on seuran toimistosihteeri Ulla Rönni. Muina aikoina toimistolla ei ole henkilökuntaa paikalla. Toimiston puhelinnumero on , sähköposti toimisto(a)porinpyrinto.fi. Jäsenistöä pyydetään ilmoittamaan muuttuneet osoite-, nimi- ym:t tiedot toimistolle puhelimitse tai sähköisesti, samoin seuraan liittymiset ja jäsenyydestä eroamiset. Näin saamme jäsenrekisterin pysymään ajan tasalla.

7 Jaostojen puheenjohtajat 2012 Luistelujaosto Annakaisa Kivioja Tuomolantie 9 a.kivioja@arubis.com Pori Kunto-/veteraanijaosto Naisjaosto Erkki Rintanen Asemamestarinkatu 1 as Pori Sulkapallojaosto Liisa Ritala Friisintie 32 liisa.ritala@luukku.com Pori Hiihtojaosto Topi Löfman Kyllikintie 19 as. 2 popy.sulkis@sci.fi Pori Yleisurheilujaosto Matti Luhtala Pensastaskuntie 34 matti.luhtala@lahikauppa.fi Pori Risto Vehmas Kalevanpuisto 1 risto.vehmas@porinpyrinto.fi Pori Uintijaosto Jari Vehkaoja Ainontie Pori

8 Seuran johtokunta 2012 Puheenjohtaja Risto Vehmas Kalevanpuisto Pori risto.vehmas@porinpyrinto.fi Varapuheenjohtaja Juhani Rosengren Vähäluodontie Pori irppufisu@suomi24.fi Taloudenhoitaja Mari Reunanen Käppärätie 13 A Pori mariska.87@hotmail.com Sihteeri Matti Luhtala Pensastaskuntie Pori matti.luhtala@lahikauppa.fi Virpi Isolähteenmäki Katavistontie Pori Pori isovirpi@gmail.com Jarmo Jussila Luodontie 4 E Pori mai_leri@gmail.com Viljo Karuneva Rautatienpuistokatu 4 A Pori viljo.karuneva@hotmail.com Klaus Löfman Juhanintie Pori klasul@saunalahti.fi Annukka Oras Palokunnantie 35 B Pori annukka.oras@dnainternet.net Riikka Vehkaoja riikka@vahtera.org ********************************************************************************** Seuran toimistosihteeri Ulla Rönni , toimisto@porinpyrinto.fi Jäsenrekisterinhoitaja Päivi Setälä , paivis2@netti.fi

Porin Pyrintö ry. Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori (02) 632 5109. toimisto@porinpyrinto.fi. www.porinpyrinto.fi. Jäsentiedote 4/2010

Porin Pyrintö ry. Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori (02) 632 5109. toimisto@porinpyrinto.fi. www.porinpyrinto.fi. Jäsentiedote 4/2010 Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori (02) 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.fi Jäsentiedote 4/2010 Liikuntaa ja urheilua vuodesta 1907 Puheenjohtajan terveiset Talvinen tervehdys

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2012 Toukokuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.

JÄSENTIEDOTE 2/2012 Toukokuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto. JÄSENTIEDOTE 2/2012 Toukokuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.fi Puheenjohtajan terveiset Alkukesän tervehdys kaikille jäsenille!

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2014 Helmikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.

JÄSENTIEDOTE 1/2014 Helmikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto. JÄSENTIEDOTE 1/2014 Helmikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.fi Puheenjohtajan palsta Tervehdys! Ote veteraanien toimintakertomuksesta:

Lisätiedot

Porin Pyrintö ry. Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori (02) 632 5109. toimisto@porinpyrinto.fi. www.porinpyrinto.fi. Jäsentiedote 3/2010

Porin Pyrintö ry. Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori (02) 632 5109. toimisto@porinpyrinto.fi. www.porinpyrinto.fi. Jäsentiedote 3/2010 Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori (02) 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.fi Jäsentiedote 3/2010 Liikuntaa ja urheilua vuodesta 1907 Puheenjohtajan terveiset Hyvät seuran jäsenet

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015 Helmikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.

JÄSENTIEDOTE 1/2015 Helmikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto. JÄSENTIEDOTE 1/2015 Helmikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.fi E LOPPUVUODEN 2014 TAPAHTUMIA SEURAN SYYSVUOSIKOKOUS Sääntömääräinen

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2013 Tammikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.

JÄSENTIEDOTE 1/2013 Tammikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto. JÄSENTIEDOTE 1/2013 Tammikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.fi Puheenjohtajan palsta Oikein hyvää alkanutta vuotta Teille kaikille..dawey

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2011 10.5.2011 Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.

JÄSENTIEDOTE 2/2011 10.5.2011 Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto. JÄSENTIEDOTE 2/2011 10.5.2011 Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.fi Puheenjohtajan terveiset Alkukesän tervehdys kaikille jäsenille!

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 3/2011 Lokakuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.

JÄSENTIEDOTE 3/2011 Lokakuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto. JÄSENTIEDOTE 3/2011 Lokakuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.fi Puheenjohtajan terveiset Syksyinen tervehdys kaikille jäsenille.

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 3/2013 Syyskuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, Pori Puh

JÄSENTIEDOTE 3/2013 Syyskuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, Pori Puh JÄSENTIEDOTE 3/2013 Syyskuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.fi TERVEHDYS! LOMAT ALKAVAT VARMASTI OLEMAAN JO- KAISELLA TAKANAPÄIN

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2014 Huhtikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.

JÄSENTIEDOTE 2/2014 Huhtikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto. JÄSENTIEDOTE 2/2014 Huhtikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.f Keväinen tervehdys kaikille pyrintöläisille! Toiminta jaostoissa

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 3/2014 syyskuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.

JÄSENTIEDOTE 3/2014 syyskuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto. JÄSENTIEDOTE 3/2014 syyskuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.fi TERVEHDYS! Kesän helteet alkavat olemaan takanapäin moni huokaisee

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2013 Huhtikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, Pori Puh

JÄSENTIEDOTE 2/2013 Huhtikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, Pori Puh JÄSENTIEDOTE 2/2013 Huhtikuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.fi Puheenjohtajan palsta Keväinen Tervehdys! Astronautti Buzz Aldrin

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 3/2012 Syyskuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, Pori Puh

JÄSENTIEDOTE 3/2012 Syyskuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, Pori Puh JÄSENTIEDOTE 3/2012 Syyskuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.fi KEVÄÄN JA KESÄN MEN- NEITÄ TAPAHTUMIA PYÖRÄRETKI YYTERIIN Pyöräretki

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015. Vuosikokous 25.2.2015 Kausikortit ja ratamaksut Jäsenmaksut Uusi jäsenrekisteri Salivuorot Palkitut kaudella 2014

JÄSENTIEDOTE 1/2015. Vuosikokous 25.2.2015 Kausikortit ja ratamaksut Jäsenmaksut Uusi jäsenrekisteri Salivuorot Palkitut kaudella 2014 l JÄSENTIEDOTE 1/2015 Vuosikokous 25.2.2015 Kausikortit ja ratamaksut Jäsenmaksut Uusi jäsenrekisteri Salivuorot Palkitut kaudella 2014 Vuosikokous Tuusulan Moottorikerhon sääntömääräinen vuosikokous pidetään

Lisätiedot

Toimintakertomus 1 (10) v. 2012 Porin pyrintö ry

Toimintakertomus 1 (10) v. 2012 Porin pyrintö ry Toimintakertomus 1 (10) 1. Yleistä Luistelujaoston luistelijat ovat osallistuneet useisiin kilpailuihin ja leireihin kotimaassa ja ulkomailla. SM mitaleita on luisteltu mastereiden, aikuisten, junioreiden

Lisätiedot

PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 8.11.2012

PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 8.11.2012 PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 Yleistä Hallinto Talous Luistelujaoston päälajit ovat pikaluistelu ja Short track eli kaukalopikaluistelu.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Häjyt r.y., johtokunnan kokous, Kurikka, Paulapieksujen maja 4.10.2014, 1. Häjyt r.y., syyskokous, Kauhava (Härmä), Hunurijärvi 22.11.2014 Hölkkä- ja kuntoliikuntaseura Häjyt ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Lisätiedot

1 SEURAN ORGANISAATIO JA PÄÄTÖKSENTEKO

1 SEURAN ORGANISAATIO JA PÄÄTÖKSENTEKO 1 SEURAN ORGANISAATIO JA PÄÄTÖKSENTEKO Seurassa päätösvaltaa käyttää seuran sääntömääräinen yleinen kokous. Noormarkun Koitossa yleinen kokous on syksyllä ja keväällä. Toimeenpanevana elimenä on johtokunta.

Lisätiedot

SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUU

SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUU SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUU 2018 www.salpa.net SALPA RY TIEDOTTAA: Salon Palloilijat ry:n uudet www-sivut ovat valmiina. Tervetuloa uusille sivuille www.salpa.net Täältä löydät helposti

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 JÄSENTIEDOTE Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 Joulun aika ja kauden käännös Kiitos kaikille jäsenille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille syyskaudesta. Järvenpään Voimistelijoiden

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4/2014 Marraskuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto.

JÄSENTIEDOTE 4/2014 Marraskuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto. JÄSENTIEDOTE 4/2014 Marraskuu Porin Pyrintö ry Valtakatu 10 D 4, 28100 Pori Puh. 02 632 5109 toimisto@porinpyrinto.fi www.porinpyrinto. SYKSYN MENNEITÄ TAPAHTUMIA 20.9. Jazz leirintöjen sekä seuran yhteinen

Lisätiedot

Toimintakertomus 1 (14) v. 2011 Porin pyrintö ry

Toimintakertomus 1 (14) v. 2011 Porin pyrintö ry Toimintakertomus 1 (14) 1. Yleistä Luistelujaoston luistelijat ovat osallistuneet useisiin kilpailuihin ja leireihin kotimaassa ja ulkomailla. SM mitaleita on luisteltu mastereiden, aikuisten, junioreiden

Lisätiedot

LOKAKUUN 2016 KUUKAUSITIEDOTE

LOKAKUUN 2016 KUUKAUSITIEDOTE LOKAKUUN 2016 KUUKAUSITIEDOTE Valmennuksen terveiset Ensimmäiset kilpailut on kilpailtu ja kausi on siis virallisesti avattu. Vielä muistutus,että kaikki harjoitukset tärkeitä, myös oheiset. Nettisivuilta

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2016

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2016 Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2016 KAJAANIN HIIHTÄJÄT ry JOHTOKUNTA 2016 Puheenjohtaja Kauko Berg Mesiheinäntie 28 C8 87500 Kajaani puh. 0500670625 Varapuheenjohtaja Jari Kinnunen Rauhalantie 14

Lisätiedot

NOSTETAAN RIMA KORKEAMMALLE. Seivästalli ry 2014 www.seivastalli.fi

NOSTETAAN RIMA KORKEAMMALLE. Seivästalli ry 2014 www.seivastalli.fi NOSTETAAN RIMA KORKEAMMALLE Seivästalli ry:n visio ja missio kehittää seiväshypyn valmennus- ja kilpailutoimintaa, suoritus- ja harjoituspaikkoja ja lajikulttuuria sekä vaalia perinteitä tarkoitustaan

Lisätiedot

1) kokouksen avaus Johtokunnan puheenjohtaja Jarkko Koivula toivotti läsnäolijat tervetulleiksi ja avasi kokouksen kello

1) kokouksen avaus Johtokunnan puheenjohtaja Jarkko Koivula toivotti läsnäolijat tervetulleiksi ja avasi kokouksen kello PÖYTÄKIRJA TAMMELAN RYSKE RY:N VUOSIKOKOUS Aika 20.11.2014 klo 18.30 19:35 Paikka Kunnantalon valtuustosali, Tammela 1) kokouksen avaus Johtokunnan puheenjohtaja Jarkko Koivula toivotti läsnäolijat tervetulleiksi

Lisätiedot

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN!

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! 2 PÄÄKIRJOITUS Kommodori Heimo Valtonen Joulu on vietetty ja vuosi vaihdettu. Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Vielä on kuitenkin aikaa

Lisätiedot

3 /17./.1.2008. Varkauden Sotainvalidien TOIMINTASUUNNITELMA V. 2008

3 /17./.1.2008. Varkauden Sotainvalidien TOIMINTASUUNNITELMA V. 2008 1 3 /17./.1.2008 Varkauden Sotainvalidien TOIMINTASUUNNITELMA V. 2008 Neuvontapalvelu: Huolehditaan yhdessä Kyyhkylän kuntoutussairaalan palveluneuvojan kanssa siitä, että jokainen osaston jäsen, puoliso

Lisätiedot

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010 Liikunnan vapaaehtois- tai kansalaistoimintaan osallistuminen Liikunnan vapaaehtois- tai kansalaistoimintaan osallistuminen 19-65-vuotiaiden keskuudessa % Lkm. 1997-1998 14 435.000 2001-2002 16 509.000

Lisätiedot

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 Tervehdys Turun NNKY jäsen Taas saimme käyntiin uuden toimintavuoden. Tämä vuosi on juhlavuotemme.

Lisätiedot

Mäntsälän Voimistelijat

Mäntsälän Voimistelijat 1 Mäntsälän Voimistelijat Jäsenkyselyn tulokset 2015 Vastaajia N=47 Harrastaja itse Huoltaja 6 henk 41 henk Harrastajan ikä Alle 7v 15 henk 7-10v 17 henk 11-13v 6 henk yli 13v 9 henk Mukana seurassa Alle

Lisätiedot

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (LiikU)

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (LiikU) Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (LiikU) Tehtävä LiikU on liikunnan asiantuntija Lounais- Suomessa. Liikutamme lapsia ja aikuisia tapahtumissa ja leireillä. Koulutamme lasten kanssa työskenteleviä,

Lisätiedot

Jäsentiedote 1/2015. Kuva Pertti Tiuttu.

Jäsentiedote 1/2015. Kuva Pertti Tiuttu. Jäsentiedote 1/2015 Kuva Pertti Tiuttu. HUITTISTEN LATU JA POLKU RY. perustettu 1976 Pankkiyhteydet: FI69 11193000052670 (Nordea) FI80 50590040008590 (OP) FI95 44561040010091 (SP) Toimihenkilöt vuonna

Lisätiedot

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä!

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä! Jyty Varkaus Ry Tammikuu 2015 Jäsentiedote 1 Hallituksen joulukuun kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Syyskokouksen päätökset 4 Yhdistyksen toimihenkilöt 2015 5 Hallitus 2015 6 Kuntokorttikausi

Lisätiedot

SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE. TOUKOKUU Helsingintie 18, SALO, puh:

SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE. TOUKOKUU Helsingintie 18, SALO, puh: SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE TOUKOKUU 2019 www.salpa.net SALPA RY TIEDOTTAA: Salon Palloilijat ry johtokunta 2019 Seuran puheenjohtaja Vesa Valkonen Seuran varapuheenjohtaja Jukka Toivonen Johtokunnan

Lisätiedot

Toimintakertomus 1 (11) v Porin pyrintö ry

Toimintakertomus 1 (11) v Porin pyrintö ry Toimintakertomus 1 (11) 1. Yleistä Luistelujaoston luistelijat ovat osallistuneet useisiin kilpailuihin ja leireihin kotimaassa ja ulkomailla. SM mitaleita on luisteltu mastereiden, aikuisten, junioreiden

Lisätiedot

Kevään jumpat KEVÄTKOKOUS

Kevään jumpat KEVÄTKOKOUS Hämeen Naisvoimistelijat ry:n jäsentiedote 1/2017 www.hameennaisvoimistelijat.fi HIKOILE, NAUTI VIRKISTY! Kevään jumpat 9.1. 14.5.2017 Kevään jumppakausi alkaa maanantaina 9.1.2017. Ensimmäisellä jumppaviikolla

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2013

Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2013 Kajaanin Hiihtäjien toimintakertomus 2013 KAJAANIN HIIHTÄJÄT ry JOHTOKUNTA 2013 Puheenjohtaja Kauko Berg Mesiheinäntie 28 C8 87500 Kajaani puh. 0500670625 Varapuheenjohtaja Jouni Vimpari Saviniementie

Lisätiedot

SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE. MAALISKUU Helsingintie 18, SALO, puh:

SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE. MAALISKUU Helsingintie 18, SALO, puh: SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE MAALISKUU 2019 www.salpa.net SALPA RY TIEDOTTAA: Salon Palloilijat ry:n johtokunta on kokouksessaan päättänyt muuttaa jäsenmaksun laskuttamistapaa. Aiemmin Salon

Lisätiedot

TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE

TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE Lupaus laadusta SalPa taitoluistelu on Sinettiseura Valmennuksen terveiset Luistelijat muistakaa täyttää harjoituspäiväkirjaa, aina silmuista ylöspäin. Uuden vuoden jälkeen

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen.

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 12.10.2013 klo 12.00 12.30 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016. Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016. Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016 Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016 1 1. Rajamäen Kehitys Ry:n toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta Rajamäen Kehitys Ry eli RaKe on perustettu 1924 ja on yksi suurimmista ja vanhimmista Nurmijärvellä

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019 Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2019 Toiminnan arvot Ysikaks Nivala Ry:n toiminnan arvoina on tarjota harrastajille monipuolista liikuntaa ja lajitaitojen harjoittamista kohtuullisin kustannuksin. Haluamme

Lisätiedot

SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE

SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE Jaoston terveiset; SalPa taitoluistelun kausi on käynnissä The Swans-logon alla. Kausi on taitoluistelujaoston 40-vuosi. Jaosto on perustettu 1978. Tervetuloa

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry seurayhteistyötä koulujen ja päiväkotien kanssa

Salon Palloilijat ry seurayhteistyötä koulujen ja päiväkotien kanssa Salon Palloilijat ry seurayhteistyötä koulujen ja päiväkotien kanssa Salon Palloilijat ry Viisi jaostoa: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, salibandy ja taitoluistelu. Vuonna 2016 noin 1300 lapsi- ja aikuisharrastajaa.

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2016 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi vuoden 2016 vuosikokoukseen ja avasi kokouksen. 2 Kokouksen järjestäytyminen Kokouksen puheenjohtajaksi

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

Anonyymit Sinkut Seuran säännöt

Anonyymit Sinkut Seuran säännöt Anonyymit Sinkut Seuran säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Anonyymit Sinkut Seura ry ja sen kotipaikka on Jyväskylä 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 Yleisurheilujaoston kokoonpano puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsenet -Kari Löyttymäki -Karri Packalen -Jouko Huppunen -Jari Rand -Sanna

Lisätiedot

Lastenkulttuurin ja taiteen perusopetuksen kärkihanke Taiteen ja kulttuurin saatavuuden parantaminen lapsille ja nuorille

Lastenkulttuurin ja taiteen perusopetuksen kärkihanke Taiteen ja kulttuurin saatavuuden parantaminen lapsille ja nuorille Lastenkulttuurin ja taiteen perusopetuksen kärkihanke 2016-2018 Taiteen ja kulttuurin saatavuuden parantaminen lapsille ja nuorille Neuvotteleva virkamies Iina Berden, OKM 30.5.2017 Hallitusohjelman kärkihanke:

Lisätiedot

Kauden parhaat kotimaa 2009-10 Päivitetty 27.3.2010 Naiset 100 m

Kauden parhaat kotimaa 2009-10 Päivitetty 27.3.2010 Naiset 100 m Kauden parhaat kotimaa 2009-10 Päivitetty 27.3.2010 Naiset 100 m Kauden paras Sukunimi Etunimi Seura Synt.aika Paikkakunta 1 Risku Elina SU 070392 11,31 Seinäjoki 26.11.2009 2 Hyttinen Saana SU 011191

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE Oikein mukavaa ja liikunnallista vuotta 2010! Uusi vuosikymmen toi päivitetyn johtokunnan kera uuden puheenjohtajan.

JÄSENTIEDOTE Oikein mukavaa ja liikunnallista vuotta 2010! Uusi vuosikymmen toi päivitetyn johtokunnan kera uuden puheenjohtajan. JÄSENTIEDOTE 2010 Oikein mukavaa ja liikunnallista vuotta 2010! Uusi vuosikymmen toi päivitetyn johtokunnan kera uuden puheenjohtajan. Toivommekin näiden sanojen välityksellä, että kaikki pohjoismäntsäläläiset

Lisätiedot

Toimintakertomus (luonnos) 1 (13) v Porin pyrintö ry

Toimintakertomus (luonnos) 1 (13) v Porin pyrintö ry Toimintakertomus (luonnos) 1 (13) 1. Yleistä Luistelujaoston luistelijat ovat osallistuneet useisiin kilpailuihin ja leireihin kotimaassa ja ulkomailla. SM mitaleita on luisteltu aikuisten, junioreiden

Lisätiedot

Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016

Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016 Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016 Pyhtään Naisvoimistelijat ry 2 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2016 Sisällysluettelo 1. YLEISTÄ... 3 2. SEURAN TOIMINTATAVOITTEET... 3 3. TOIMINNAN KESKEISET HAASTEET...

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry.

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Kahvila Elsie Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Hyvät sipoolaiset, Olet saanut käteesi aivan uuden esitteen, joka kertoo Palvelutalo Elsieen perustettavasta kahvilasta. Tämä kahvila avautuu maanantaina

Lisätiedot

Päätettiin, että vuonna 2017 toimivat kuntojaosto ja talon kunnostustyöryhmä. Lasten liikunta tapahtuu kuntojaoston alaisuudessa.

Päätettiin, että vuonna 2017 toimivat kuntojaosto ja talon kunnostustyöryhmä. Lasten liikunta tapahtuu kuntojaoston alaisuudessa. PÖYTÄKIRJA OIKARAINEN 6.11.2016 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS AIKA 6.11.2016 klo 18.00 19.00 PAIKKA LÄSNÄ Jokkapirtti Eero Sirkka, Enni Yliraudanjoki, Hannes Viiri, Jyrki Vähärautio, Lauri Jokkala, Liisa

Lisätiedot

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Sei Shin Ken Kai ry ja sen kotipaikka on Seinäjoki. 2 Tarkoitus ja toiminta Yhdistyksen tarkoituksena on edistää itsepuolustus- ja kamppailu-urheilua

Lisätiedot

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys.

Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. 20.2.2017 KEMIN LATU ry. Jäsentiedote 2017 62 toimintavuosi Ulkoile hyvässä seurassa Kemin Latu on Suomen Ladun alaisuudessa toimiva jäsenyhdistys. Suomen Ladun jäsenenä pääset mukaan tapahtumiin, kursseille

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta.

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta. F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2011 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Kiuruveden Urheilijoiden hiihtojaoston yleinen toimintalinja

Kiuruveden Urheilijoiden hiihtojaoston yleinen toimintalinja Yleistä Kiuruveden Urheilijoiden hiihtojaoston yleinen toimintalinja Kiuruveden Urheilijat on urheilun yleisseura, jonka yhtenä jaostona toimii hiihtojaosto. Hiihtojaoston tavoitteena on tarjota eri-ikäisille

Lisätiedot

SPORTTIA KAIKILLE Liikuntaryhmät ja kerhot Kevät 2016

SPORTTIA KAIKILLE Liikuntaryhmät ja kerhot Kevät 2016 SPORTTIA KAIKILLE Liikuntaryhmät ja kerhot Kevät 2016 Sporttia kaikille liikuntaa Vantaalla Sporttia kaikille hanke on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke, jonka tavoitteena on tukea ja edistää

Lisätiedot

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja SYYSKOKOUS Aika 13.11.2014 klo.18.05 20.26 Paikka Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A Läsnä osallistujaluettelo,( liite: 1) 1 kokouksen avaus Ammattiosaston puheenjohtaja Pauli Purmonen avasi kokouksen ja

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika: 22.11.2014 klo. 17.00 Paikka: Oulun Remonttimylly Oy, Riihitie 13 Läsnä: Helena Jokikokko, Marjo Meriruoko, Mervi Meriruoko, Mari Meriruoko, Riikka Hyrkäs,

Lisätiedot

KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY SYYSKOKOUS 30.11.2008 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA

KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY SYYSKOKOUS 30.11.2008 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA KOKKOLAN SUUNNISTAJAT RY SYYSKOKOUS 30.11.2008 VESI-VEIJARI, HAKALAHDENKATU TERVETULOA -------------------------------------------------------------------------------------------------- ESITYSLISTA 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi SYYSKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 17.10.2009 klo 15.00 Paikka: Läsnä: Kerhohuone, Toivakantie 36, Toivakka Timo Särkkä Jukka Heinonen Markku Ilomäki Kirsi Rutajärvi Venla Rutajärvi Juha Lampinen Heimo Nieminen

Lisätiedot

Tekninen ja ympäristötoimiala

Tekninen ja ympäristötoimiala Lahden seudun ympäristöpalvelut Tekninen ja ympäristötoimiala 6.11.2006 24.11. alkaa kaamos. Aurinko painuu alas Suomen pohjoisimmassa kolkassa, Nuorgamissa noustakseen seuraavan kerran taivaanrantaan

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi SYYSKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 9.10.2010 klo 15.15 Paikka: Läsnä: Hirsiaho, Toivakka Jukka Heinonen Kirsi Rutajärvi Venla Rutajärvi Juha Lampinen Heimo Nieminen Tuomas Hokkanen Sari Puikkonen Ronja Hokkanen

Lisätiedot

FC SCJ Strategia 2019

FC SCJ Strategia 2019 FC SCJ Strategia 2019 Toiminta-ajatus Seuran toiminnan tarkoituksena on tarjota tavoitteellista ja laadukasta yhteisöllisyyttä korostavaa jalkapallon harraste- ja kilpatoimintaa lapsille, nuorille, perheille

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

KILPARYHMÄ 9-19 VUOTIAILLE

KILPARYHMÄ 9-19 VUOTIAILLE KILPARYHMÄ 9-19 VUOTIAILLE TAMMELAN URHEILUKENTÄLLÄ Tiistaisin ja torstaina 24.5 alkaen klo 17.30-19.00 Ilmoittautuminen joka kerralla klo 17.25 valmentajalle HUOM! omatoiminen alkuverkka ennen ilmoittautumista!

Lisätiedot

KOKKOLAN SUUNNISTAJAT ry

KOKKOLAN SUUNNISTAJAT ry KOKKOLAN SUUNNISTAJAT ry Jäsentiedote 1/2007 Hyvä KoS:n jäsen. Kos:n hallitus vuodelle 2007 Seuramme syyskokouksessa joulukuussa valittiin KoS:n uusi hallitus. Hallitukseen kuuluvat Simo Kattilakoski (pj.),

Lisätiedot

SUOMEN TMT-MUSIIKKITERAPEUTIT RY.

SUOMEN TMT-MUSIIKKITERAPEUTIT RY. SUOMEN TMT-MUSIIKKITERAPEUTIT RY. SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen TMT-musiikkiterapeutit ry. ja sen kotipaikka on Pietarsaari. Yhdistyksen kielet ovat suomi ja ruotsi.

Lisätiedot

Vampulan Urheilijat. Huittisten seudun kansalaisopisto. Lentopallo.

Vampulan Urheilijat. Huittisten seudun kansalaisopisto. Lentopallo. Huittisten seudun kansalaisopisto www.huittinen.fi/kansalaisopisto Liikuntaleikkikoulu 1 3 4 -vuotiaat Keskiviikko klo 17.00 17.30 6.9. 29.11.2017, 10.1. 4.4.2018 Sallilan koulu Susanna Tähtinen Liikuntaleikkikoulu

Lisätiedot

Talven törröttäjät, kuva Antti Kaskinen. Jäsentiedote 1/2014

Talven törröttäjät, kuva Antti Kaskinen. Jäsentiedote 1/2014 Talven törröttäjät, kuva Antti Kaskinen. Jäsentiedote 1/2014 HUITTISTEN LATU JA POLKU RY. perustettu 1976 Pankkiyhteydet: FI69 11193000052670 (Nordea) FI80 50590040008590 (OP) FI95 44561040010091 (SP)

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry Visio 2022

Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Marraskuun tiedote 2015

Marraskuun tiedote 2015 Marraskuun tiedote 2015 TULEVIA TAPAHTUMIA SYYSKOKOUS 2015 PTL:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 10.12. klo 18 Kokonhallin monitoimitilassa. Kokouksessa käsitellään kauden 2014 2015 tilinpäätös.

Lisätiedot

Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina klo (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali

Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina klo (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina 19.11.2015 klo 18.30 (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali Esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Todetaan kokouksen läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet 3. Todetaan

Lisätiedot

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 Auran PÖYTÄKIRJA vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 AIKA: Sunnuntai 07.11.2010 klo 18.00-20.20 PAIKKA: Auran yhtenäiskoulun neuvotteluhuone LÄSNÄ: Tero Sahla Satu Rautias-Barnett

Lisätiedot

Vipinää Varpaisiin! Huittinen osa VII

Vipinää Varpaisiin! Huittinen osa VII Vipinää Varpaisiin! Huittinen osa VII 2018 2019 Vipinää Varpaisiin! on Huittisten kaupungin nuoriso- ja liikuntapalveluiden toimintaa, jossa kehitetään liikunnallista nuorisotyötä. Salivuorojen tarkoituksena

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - egroupjr - Villihiiret - Karttaketut (aloittelijat) - Karttaketut - Karttaketut aloittelevat - Karttaketut

Lisätiedot

Huittisten kaupunki. Lisätietoja: Nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja Teuvo Munkki, puh ,

Huittisten kaupunki. Lisätietoja: Nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja Teuvo Munkki, puh , Vipinää Varpaisiin! on Huittisten kaupungin nuoriso- ja liikuntapalveluiden toimintaa, jossa kehitetään liikunnallista nuorisotyötä. Salivuorojen tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille myönteisiä

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT Numero 1/2015 HAILUODON KUNTA 15.1.2015 Rakennusvalvonta tiedottaa Rakennusvuonna 2014 omakotirakentaminen Hailuodossa pysyi suunnilleen edellisvuoden tasolla. Lupamäärin mitattuna

Lisätiedot

Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Tarja Halonen - sali. Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen.

Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Tarja Halonen - sali. Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen. SYYSKOKOUS Aika 23.11.2016 klo. 18.00 20.35 Paikka, Tarja Halonen - sali Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen. Liite:1 1 Kokouksen avaus Ammattiosaston puheenjohtaja Kenneth

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI. 19-20 Orimattilan Jymy/uintijaosto Uinti Matti Kaasalainen matti.kaasalainen@phnet.fi 040-5308051 18.8.-31.5.

ORIMATTILAN KAUPUNKI. 19-20 Orimattilan Jymy/uintijaosto Uinti Matti Kaasalainen matti.kaasalainen@phnet.fi 040-5308051 18.8.-31.5. Urheilutalo: Uimahalli Kuntouintiallas Klo Varaaja Käyttötarkoitus Yhteyshenkilö Sposti Puh. Aikaväli Ma 15-15.45 Kaupunki vesijumppa Anne Rajaniemi anne.rajaniemi@orimattila.fi 040-8375095 1.9.-24.4.

Lisätiedot

MYLLYKOSKEN NAISVOIMISTELIJAT RY

MYLLYKOSKEN NAISVOIMISTELIJAT RY MYLLYKOSKEN NAISVOIMISTELIJAT RY SÄÄNNÖT 1 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Myllykosken Naisvoimistelijat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Kouvolan Myllykoski 2 YHDISTYKSEN TARKOITUS Yhdistyksen

Lisätiedot

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE!

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! 8.2.2016 Kuntosali sijaitsee Monitoimitalolla, os. Kristiinantie 17 A, 64900 Isojoki Kuntosalille päästäksesi tarvitset oman poletin Kuntosalin käyttövuorot ovat luettavissa

Lisätiedot

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 4/2016

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 4/2016 Mielenvireys ry:n Jäsentiedote 4/2016 Taas eletään vuoden pimeintä aikaa. Loppuvuosi tuo mukanaan erilaisia tapahtumia ja juhlia. Mielenvireydessä vietämme mm. mielenterveysviikkoa, kynttilätapahtumaa,

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 7.-8.3.2015 Indoor Games Lauantaina 7.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot