Naisten kauneudenhoito

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Naisten kauneudenhoito"

Transkriptio

1 Naisten kauneudenhoito

2 Gillette Venus Naked Skin Braunilta Kotikäyttöön tarkoitettu IPL-ihokarvanpoistojärjestelmä vartalolle ja kasvoille EAN: TYPE NO: Viiden vuoden käyttö lamppua vaihtamatta** *Perustuu yhden käyttäjän säärten, kainaloiden, bikinirajan ja käsivarsien käsittelyyn. V-aktivointigeeli Mahdollistaa valon siirtymisen karvoihin, jolloin teho on optimaalinen Sopii käytettäväksi kaikkialla keholla - myös kainaloissa, vatsan alueella, käsivarsissa, bikinirajassa ja kasvojen alueella. Lisäosat Ihonsävyn tunnistin Ihonsävyn tunnistin lisää käyttöturvallisuutta ja varmistaa käsittelyn yksilöllisyyden ipulse-tekniikka ipulse-tekniikka auttaa katkaisemaan ihokarvojen uudelleenkasvusyklin ja vähentää sisäänpäin kasvaneita ihokarvoja sekä mustia pisteitä. Kliinisesti ja dermatologisesti testattu V-aktivointigeeli Kliinisesti todistettu vähentävän ihokarvoja 1 käsittelyn jälkeen Braunin Gillette Venus Naked Skin on kliinisesti ja dermatologisesti testattu, joten voit käyttää IPL-tekniikkaa turvallisesti kotioloissa. Maksat vain murto-osan ammattikäsittelyjen hinnoista. Naked Skin muistuttaa ihotautilääkärien käyttämiä ammattikäyttöön tarkoitettuja lasereita, ja laitteessa hyödynnetään Intense Pulsed Light (IPL) -tekniikkaa ihokarvojen uudelleenkasvusyklin katkaisemissa. Järjestelmä tuottaa valoa ihokarvojen juuriin ja auttaa ihokarvoja siirtymään lepovaiheeseen. Säännöllisesti käytettynä Naked Skin auttaa ihokarvoja pysymään ihonpinnan alla, jolloin tuloksena on pitkäkestoisen sileä ja kaunis iho ja ihokarvat vähentyvät jopa 80 % kolmessa kuukaudessa. Ihokarvojen on kliinisesti todistettu vähentyvän yhden käsittelyn jälkeen sekä vähentyvän jopa 80 % kolmessa kuukaudessa. Turvallisin tapa poistaa ihokarvoja pysyvästi ainutlaatuisen sisäänrakennetun ihonsävyntunnistimen ansiosta Käsittele koko vartalo ilman keskeytyksiä. Ei latausaikaa. Ei lampun vaihtoa Ainutlaatuinen geeli hoitaa hellävaraisesti ja tehostaa ihokarvojen poistoa Maksat vain murto-osan ammattikäsittelyjen hinnoista. Gillette Venus Naked Skin -kotelo Gillette Venus Naked Skin Braunilta 2 x 100 ml V-aktivointigeeliä Ihonsävyn tunnistin Ohjekirja Virtajohto * Jälleenmyyjä tekee kaikki hinnoittelua, myynninedistämistä ja jakelua (valikoima ja hyllyyn asettelu) koskevat päätökset.

3 Braun Face 831 Beauty edition Kasvojen alueen epilaattori ja kasvojenpuhdistusharja mukana valaistu peili ja säilytyspussi EAN: TYPE NO: Kasvot Leuan, ylähuulen, otsan sekä kulmakarvojen siistimiseen. Sonic-kasvojenpuhdistusharja poistaa meikin ja epäpuhtaudet puhdistaa jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Sopii käytettäväksi suihkussa. Puhdistusharjaa voi käyttää veden ja puhdistusgeelin kanssa. Kapea epilointipää Erinomainen tarkkuus. Lisäosat Poistaa meikin ja epäpuhtaudet ihohuokosia myöten. Puhdistusharja värähtelee hellävaraisesti irrottaakseen meikin, rasvan sekä epäpuhtaudet. 10 mikroaukkoa 10 mikropinsettiä nappaa jopa 0,02 mm paksut ja vain 0,5 mm pitkät, hennot ihokarvat, joten ihokarvojen kasvamista näkyviksi karvoiksi ei tarvitse odottaa! Dermatologisesti testattu Sopii herkälle iholle. 80 Face Tarkka epilointi ja ihohuokosten syväpuhdistus. Paljasta kasvojen virheetön hehku. Braun Face -epilaattori tarjoaa kaksi käsittelyä yhdellä laitteella vain lisäosaa vaihtamalla. Poista ihokarvat tarkasti juurta myöten kasvojen alueen epilaattorilla tai puhdista iho ihohuokosia myöten kasvojenpuhdistusharjalla. Epiloi ehdottoman tarkasti vain yhdellä painalluksella. Braun Face -epilaattorin virtaviivaisen, kompaktin muotoilun ansiosta voit käsitellä sitä kuten ripsiväriä ehdottoman hallitusti ja tarkasti. Poistaa ihokarvat juurta myöten ja voit nauttia sileästä ihosta jopa neljän viikon ajan. Braun Face -puhdistusharja Kasvojen alueen epilaattori Valaistu peili Valkoinen säilytyspussi Suojus Pieni puhdistusharja Duracell AA-paristo Puhdista ihosi 6 kertaa paremmin kuin käsin Palauta uskomaton puhtaus ja hehku kasvoillesi poistamalla meikki ja epäpuhtaudet. Satojen mikrovärähdysten ansiosta Braun Face -puhdistusharja puhdistaa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Se kuorii, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaa edistämään ihon uudistumista. Tee ihohuokosten syväpuhdistus kätevästi suihkun yhteydessä. Braun Face on 100 % vesitiivis, joten voit tehdä perusteellisen mutta hellävaraisen puhdistuksen suihkun yhteydessä. Kun poistat kuolleet ihosolut, valmistelet samalla ihosi vastaanottamaan ihonhoitotuotteet tehokkaammin. * Jälleenmyyjä tekee kaikki hinnoittelua, myynninedistämistä ja jakelua (valikoima ja hyllyyn asettelu) koskevat päätökset.

4 Braun Face 830 Premium edition Kasvojen alueen epilaattori ja kasvojen puhdistusharja mukana myös valaistu peili ja säilytyspussi EAN: TYPE NO: Kasvot Leuan, ylähuulen, otsan sekä kulmakarvojen siistimiseen. Sonic-kasvojenpuhdistusharja poistaa meikin ja epäpuhtaudet puhdistaa jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Sopii käytettäväksi suihkussa Voit käyttää puhdistusharjaa veden ja puhdistusgeelin kanssa. Kapea epilointiajopää Äärimmäistä tarkkuutta. Lisäosat Poistaa meikin ja epäpuhtaudet ihohuokosia myöten. Puhdistusharja värähtelee hellävaraisesti irrottaakseen meikin, rasvan sekä epäpuhtaudet. 10 mikroaukkoa 10 mikropinsettiä nappaa jopa 0,02 mm paksut ja vain 0,5 mm pitkät, hennot ihokarvat, joten ihokarvojen kasvua näkyviksi ei tarvitse odottaa. Dermatologisesti testattu Sopii herkälle iholle. 80 Face Tarkka epilointi ja ihohuokosten syväpuhdistus. Paljasta kasvojen virheetön hehku. Braun Face -epilaattori tarjoaa kaksi käsittelyä yhdellä laitteella vain lisäosaa vaihtamalla. Poista ihokarvat tarkasti juurta myöten kasvojen alueen epilaattorilla tai puhdista iho ihohuokosia myöten kasvojenpuhdistusharjalla. Epiloi ehdottoman tarkasti vain yhdellä painalluksella. Braun Face -epilaattorin virtaviivaisen, kompaktin muotoilun ansiosta voit käsitellä sitä kuten ripsiväriä ehdottoman hallitusti ja tarkasti. Poistaa ihokarvat juurta myöten ja voit nauttia sileästä ihosta jopa neljän viikon ajan. Braun Face -epilaattori kasvoille Puhdistusharja Valaistu peili Violetti säilytyspussi Suojus Pieni puhdistusharja Duracell AA-paristo Puhdista ihosi 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Palauta uskomaton puhtaus ja hehku kasvoillesi poistamalla meikki ja epäpuhtaudet. Satojen mikrovärähdysten ansiosta Braun Face -puhdistusharja puhdistaa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Se kuorii, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaa edistämään ihon uudistumista. Tee ihohuokosten syväpuhdistus kätevästi suihkun yhteydessä. Braun Face on 100 % vesitiivis, joten voit tehdä perusteellisen mutta hellävaraisen puhdistuksen suihkun yhteydessä. Kun poistat kuolleet ihosolut, valmistelet samalla ihosi vastaanottamaan ihonhoitotuotteet tehokkaammin. *Jälleenmyyjä tekee kaikki hinnoittelua, myynninedistämistä ja jakelua (valikoima ja hyllyyn asettelu) koskevat päätökset.

5 Braun Face 810 Kasvojen alueen epilaattori ja mikrovärähtelevä puhdistusharja EAN: TYPE NO: Kasvot Leuan, ylähuulen, otsan sekä kulmakarvojen siistimiseen. Sonic-kasvojenpuhdistusharja poistaa meikin ja epäpuhtaudet puhdistaa jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Sopii käytettäväksi suihkussa. Voit käyttää puhdistusharjaa veden ja puhdistusgeelin kanssa. Kapea epilointiajopää Äärimmäistä tarkkuutta. Lisäosat Poistaa meikin ja epäpuhtaudet ihohuokosia myöten. Puhdistusharja värähtelee hellävaraisesti irrottaakseen meikin, rasvan sekä epäpuhtaudet. 10 mikroaukkoa 10 mikropinsettiä nappaa jopa 0,02 mm paksut ja vain 0,5 mm pitkät, hennot ihokarvat, joten ihokarvojen kasvamista ei tarvitse enää odottaa. Dermatologisesti testattu Sopii herkälle iholle. 80 Face Tarkka epilointi ja ihohuokosten syväpuhdistus. Paljasta kasvojen virheetön hehku. Braun Face -epilaattori tarjoaa kaksi käsittelyä yhdellä laitteella vain lisäosaa vaihtamalla. Poista ihokarvat tarkasti juurta myöten kasvojen alueen epilaattorilla tai puhdista iho ihohuokosia myöten kasvojenpuhdistusharjalla. Epiloi ehdottoman tarkasti vain yhdellä painalluksella. Braun Face -epilaattorin virtaviivaisen, kompaktin muotoilun ansiosta voit käsitellä sitä kuten ripsiväriä ehdottoman hallitusti ja tarkasti. Poistaa ihokarvat juurta myöten, jolloin voit nauttia sileästä ihosta jopa neljän viikon ajan. Braun Face -epilaattori kasvoille Puhdistusharja Suojus Pieni puhdistusharja Duracell AA-paristo Puhdista ihosi 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Palauta uskomaton puhtaus ja hehku kasvoillesi poistamalla meikki ja epäpuhtaudet. Satojen mikrovärähdysten ansiosta Braun Face -puhdistusharja puhdistaa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Kuorii, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaa edistämään ihon uudistumista. Tee ihohuokosten syväpuhdistus kätevästi suihkun yhteydessä. Braun Face on 100 % vesitiivis, joten voit tehdä perusteellisen mutta hellävaraisen puhdistuksen suihkun yhteydessä. Kun poistat kuolleet ihosolut, valmistelet samalla ihosi vastaanottamaan ihonhoitotuotteet tehokkaammin. *Jälleenmyyjä tekee kaikki hinnoittelua, myynninedistämistä ja jakelua (valikoima ja hyllyyn asettelu) koskevat päätökset.

6 Maailman ensimmäinen kasvojen alueen epilaattori ja puhdistusharja. Eroon ihon epätäydellisyyksistä. Kasvot Jessica Alba Braun Face 831 Beauty edition, johon sisältyy valaistu peili ja säilytyspussi Braun Face 830 Beauty Edition, mukana valaistu peili ja meikkipussi Braun Face 810 Kasvojen alueen epilointi karvaton iho jopa 4 viikkoa Kapea epilointiajopää äärimmäistä tarkkuutta. 10 mikropinsettiä nappaa hennoimmatkin ihokarvat (0,02 mm) Nopeammin kuin perinteiset menetelmät (esim. käsikäyttöiset pinsetit) 200 liikettä sekunnissa Leuan, ylähuulen, otsan sekä kulmakarvojen siistimiseen. Kasvojen puhdistus 6x parempi kuin käsin puhdistus Sonic kasvojenpuhdistusharja poistaa meikin ja epäpuhtaudet puhdistaa jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Kuorii ja tuo esiin ihon heleyden satojen mikrovärähdysten avulla Käytä suihkussa puhdistusgeelin kanssa. Lisäosia ja -ominaisuuksia Säilytyspussi Valaistu peili Ylimääräinen harjaosa Valkoinen violetti Suojus Vesitiivis ja vesipestävä Paristokäyttöinen Pronssi Hopea Hopea

7 BRAUN Face -konseptin laajennus Kasvot Vaihtoharjat: pidä harjasi huippukunnossa Varmista maksimaalinen hygienia ja paras mahdollinen tulos vaihtamalla harja kolmen kuukauden välein. Braun Face 80-m Bonuspakkaus 4 vaihtoharjaa EAN: OVH*: DK 259 SE NO FI Braun Face 80-s Braun Face 80-e Braun Face 80-b DK 179 DK 179 DK vaihtoharjaa EAN: SE NO FI vaihtoharjaa EAN: SE NO FI Tutustu harjasettiin, joka kattaa eri ihotyyppien tarpeet. Hellävarainen puhdistus Kuorinta ja ihohuokosten syväpuhdistus Braun Face Bonus -pakkaus sisältää 4 erilaista harjaa juuri omalle sinun ihollesi sopivaa puhdistuskokemusta varten. Braun Face Extra Sensitive -harja puhdistaa hellävaraisesti ja sopii myös päivittäiseen käyttöön. Käytä yhdessä haluamasi puhdistusgeelin kanssa märällä iholla. Braunin kasvojenkuorintaharja puhdistaa ihohuokosia myöten poistaen meikin ja epäpuhtaudet. Pyyhkii kuolleet ihosolut pois hellävaraisesti mutta kuitenkin tehokkaasti ja tuo esiin ihon heleyden. 2 vaihtosientä EAN: SE NO FI Kuorinta edesauttaa voiteiden imeytymistä ja edesauttaa meikin tasaista levittymistä. Braun Face Beauty Sponge -sieni auttaa hieromaan voiteen tai seerumin ihoon. Sen avulla levität myös meikin hellävaraisesti ja tasaisesti, jotta saisit parhaan mahdollisen tuloksen. *Jälleenmyyjä tekee kaikki hinnoittelua, myynninedistämistä ja jakelua (valikoima ja hyllyyn asettelu) koskevat päätökset.

8 Braun Silk-épil 9 SkinSpa Johdoton Wet & Dry -epilaattori/kuorintajärjestelmä sekä 6 lisäosaa + kasvojen puhdistusharja EAN: TYPE NO: 5377 OVH*: DK SE NO FI MicroGrip-pinsetit 40 pinsettiä Leveämmät ja pidemmät pinsetit poistavat lyhyimmät kin ihokarvat (0,5 mm). Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Myötäilee kehon muotoja 40 % leveämpi pää** 30º kääntyvä pää myötäilee kehon muotoja. Silk épil 9 Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla nopeuttaen epilointia. Lisäosat Smartlight Sykkivät, aktiiviset värähtelyt Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Tekevät epiloinnista mahdollisimman hellävaraista. Kuiva- ja märkäajo Kasvojen puhdistusharja Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Hierovat mikroharjakset mikrokosketusta sekunnissa kuorii ihoa hellävaraisesti kaunistaen ihoa näkyvästi. Sonic-kuorintatekniikka Yli 3000 mikrovärähdystä minuutissa kuorii ihoa. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla** ja kaunistaa ihoa näkyvästi. Braun Silk-épil 9 SkinSpa: ensiluokkaisen epiloinnin uusi standardi yhdistettynä innovatiiviseen sonic-kuorintaharjaan. 40 % leveämmän pään ansiosta** Silk-épil 9 kattaa suuremman ihoalueen ja poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla, joten epilointi on nopeampaa. MicroGrip-tekniikka sisältää Braunin edistyneimmät pinsetit, joiden paranneltu geometria tehostaa ihokarvojen syöttämistä ja nyppimistä. Nämä kaksi ominaisuutta nopeuttavat ihokarvanpoistoa myös lyhyimpien (0,5 mm) ihokarvojen poistamista, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on jopa sileä iho jopa 4 viikoksi. 79 SPA Face Silk-épil Kuoriva harjaspää (sisältäen suojuksen) Kasvojen alueen kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Suuritaajuuksinen hierontaosa Kasvojen puhdistusharja Säilytyspussi Virtajohto Puhdistusharja Kuorintaharja poistaa kuolleita ihosoluja hierovien mikrovärähdysten ansiosta. Ne tuovat esiin ihon heleyden kuorimalla 4 kertaa tehokkaammin kuin pelkkä käsin tehtävä kuorinta. Wet & Dry-ominaisuuden ja johdottoman käytön ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa, jolloin epilointi on hellävaraisempaa. Säännöllisellä käytöllä epiloinninsta tulee lähes kivutonta. Bonus Edition-pakkaus sisältää kasvojen puhdistusharjan, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa***. Samalla se valmistelee ihon kosteutusta varten, lisää verenkiertoa ja tekee ihosta säteilevän puhtaan ja raikkaan. ** verrattuna muihin Braun-epilaattoreihin *** verrattuna puhdistukseen käsin poispestävällä geelillä

9 Braun Silk-épil 9 SkinSpa Johdoton Wet & Dry -epilaattori sekä kuorintajärjestelmä ja 6 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 9 MicroGrip-pinsetit Leveämmät ja pidemmät pinsetit poistavat lyhyimmät kin ihokarvat (0,5 mm). 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Myötäilee kehon muotoja 30º kääntyvä pää myötäilee kehon muotoja. 40 % leveämpi pää** Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla nopeuttaen epilointia. Lisäosat Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Sykkivät, aktiiviset värähtelyt Erittäin hellävarainen epilointi. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Sonic-kuorintatekniikka Yli 3000 mikrovärähdystä minuutissa kuorii ihoa. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. 79 SPA Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla** ja tuo esiin ihon heleyden. Braun Silk-épil 9 SkinSpa: ensiluokkaisen epiloinnin uusi standardi yhdistettynä innovatiiviseen sonic-kuorintaharjaan. 40 % leveämmän pään ansiosta**, Silk-épil 9 kattaa suuremman ihoalueen ja poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla tehden epiloinnista nopeampaa. MicroGrip-tekniikka sisältää Braunin edistyneimmät pinsetit, joiden paranneltu geometria tehostaa ihokarvojen syöttämistä ja nyppimistä sekä poistaa hellävaraisesti enemmän ihokarvoja jokaisella vedolla. Nämä kaksi ominaisuutta nopeuttavat ihokarvanpoistoa myös lyhyimpien (0,5 mm) ihokarvojen poistamista, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on sileä iho jopa 4 viikoksi. Silk-épil Kuoriva harjaspää (sis. suojuksen) Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Tarkka kärkikappale Suuritaajuuksinen hierontaosa Säilytyspussi Virtajohto Puhdistusharja Kuorintaharja poistaa kuolleita ihosoluja hierovien mikrovärähtelyjen ansiosta. Ne tuovat esiin ihon heleyden kuorimalla 4 kertaa paremmin kuin pelkkä käsin tehtävä hieronta. Wet & Dry-ominaisuuden ja johdottoman käytön ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa, jolloin epilointi on hellävaraisempaa. Säännöllisellä käytöllä epiloinninsta tulee lähes kivutonta. ** verrattuna muihin Braun-epilaattoreihin

10 Silk épil 9 SkinSpa Paras 2-in-1 epilointi- ja kuorintajärjestelmä Silk épil Innovatiivisimmat ominaisuudet 40 % leveämpi epilointipää* Kattaa suuremman ihoalueen jokaisella vedolla nopeuttaen epilointia. Pinsettien MicroGrip-tekniikka Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla*, myös lyhyimmätkin (0,5 mm) ihokarvat. Sonic-kuorintaharja Kuorii ihon 4 kertaa tehokkaammin kuin pelkkä käsin tehtävä käsittely. Kuiva- ja märkäajo Voidaan käyttää kylvyssä tai suihkussa hellävaraisempaan epilointiin. Myötäilee kehon muotoja Mukautuu pehmeästi kehon muotoihin. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat. Suuritaajuuksinen hierontaosa Stimuloi aktiivisesti ihoa äärimmäisen hellävaraista epilointia varten. Johdoton käyttö - Nopea lataus 1 tunnin lataus - 40 minuutin käyttöaika 1 tunnin lataus - 40 minuutin käyttöaika Lisäosia ja -ominaisuuksia Nopeuden säätö - 2 nopeusasetusta: erityisen hellävarainen tai tehokas. Vesitiivis ja täysin vesipestävä Kuoriva harjaspää Kasvojen puhdistusharja Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Suuritaajuuksinen hierontaosa Ihonmyötäinen kärkiosa Tarkka ajopää tai kärkikappale Säilytyspussi * verrattuna muihin Braun-epilaattoreihin ** verrattuna käsin puhdistukseen poispestävällä geelillä

11 Braun Silk-épil 9 Bonus Edition Johdoton Wet & Dry -epilaattori ja 7 lisäosaa - myös kasvojen puhdistusharja EAN: TYPE NO: Silk épil 9 MicroGrip-pinsetit Leveämmät ja pidemmät pinsetit poistavat lyhyimmätkin (0,5 mm) ihokarvat 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Myötäilee kehon muotoja 30º kääntyvä ajopää myötäilee kehon muotoja. 40 % leveämpi pää** Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla nopeuttaen epilointia. Lisäosat Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Sykkivät, aktiiviset värähtelyt tekevät epiloinnista mahdollisimman hellävaraista. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Kasvojen puhdistusharja Hierovat mikroharjakset mikrokosketusta sekunnissa kuorii ihoa hellävaraisesti kaunistaen ihoa näkyvästi. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. 89 Face Nopein ja tarkin epilointi.** Puhdistaa kasvoja jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa.*** Braun Silk-épil 9: ensiluokkaisen epiloinnin uusi standardi, jossa on nopeamman tuloksen antava leveä epilointipää sekä MicroGrip-pinsettitekniikka. 40 % leveämmän pään ansiosta** Silk-épil 9 kattaa suuremman ihoalueen ja poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla tehden epiloinnista nopeampaa. MicroGrip-tekniikka sisältää Braunin edistyneimmät pinsetit, joiden paranneltu geometria tehostaa ihokarvojen syöttämistä ja nyppimistä. Nämä kaksi ominaisuutta nopeuttavat ihokarvanpoistoa myös lyhyimpien (0,5 mm) ihokarvojen poistamista, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on sileä iho jopa 4 viikoksi. Silk-épil Kasvojen puhdistusharja Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Tarkka kärkikappale Suuritaajuuksinen hierontaosa Latausteline Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto Johdottoman Wet & Dry -ominaisuuden ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa, jolloin epilointi on hellävaraisempaa. Säännöllisellä käytöllä epiloinninsta tulee lähes kivutonta. Bonus Edition -pakkaukseen sisältyy kasvojenpuhdistusharja, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa.*** Samalla se valmistelee ihon kosteutusta varten, lisää verenkiertoa ja tekee ihosta säteilevän puhtaan ja raikkaan. ** verrattuna muihin Braun-epilaattoreihin *** verrattuna puhdistukseen käsin poispestävällä geelillä

12 Braun Silk-épil Johdoton Wet & Dry -epilaattori ja 6 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 9 MicroGrip-pinsetit Leveämmät ja pidemmät pinsetit poistavat lyhyimmät kin (0,5 mm) ihokarvat 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Myötäilee kehon muotoja 30º kääntyvä ajopää myötäilee kehon muotoja. 40 % leveämpi pää** Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla nopeuttaen epilointia. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Sykkivät, aktiiviset värähtelyt tekevät epiloinnista mahdollisimman hellävaraista. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Nopein ja tarkin epilointi.** Braun Silk-épil 9: ensiluokkaisen epiloinnin uusi standardi, jossa on nopeamman tuloksen antava leveä epilointipää sekä MicroGrippinsettitekniikka. 40 % leveämmän pään ansiosta** Silk-épil 9 kattaa suuremman ihoalueen ja poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla tehden epiloinnista nopeampaa. MicroGrip-tekniikka sisältää Braunin edistyneimmät pinsetit, joiden paranneltu geometria tehostaa ihokarvojen syöttämistä ja nyppimistä sekä poistaa hellävaraisesti enemmän ihokarvoja jokaisella vedolla. Nämä kaksi ominaisuutta nopeuttavat ihokarvanpoistoa myös lyhyimpien (0,5 mm) ihokarvojen poistamista, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on sileä iho jopa 4 viikoksi. Silk-épil Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Tarkka kärkikappale Suuritaajuuksinen hierontaosa Latausteline Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto Johdottoman Wet & Dry -ominaisuuden ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa, jolloin epilointi on hellävaraisempaa. Säännöllisellä käytöllä epiloinninsta tulee lähes kivutonta. ** verrattuna muihin Braun-epilaattoreihin

13 Braun Silk-épil 9 Bonus Edition Johdoton Wet & Dry -epilaattori ja 5 lisäosaa - myös kasvojen alueen epilaattori EAN: TYPE NO: Silk épil 9 MicroGrip-pinsetit Leveämmät ja pidemmät pinsetit poistavat lyhyimmätkin (0,5 mm) ihokarvat 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Myötäilee kehon muotoja 30º kääntyvä ajopää myötäilee kehon muotoja. 40 % leveämpi pää** Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla nopeuttaen epilointia. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Sykkivät, aktiiviset värähtelyt Tekevät epiloinnista mahdollisimman hellävaraista. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Kasvojen alueen epilaattori Poistaa tarkasti hennoimmatkin kasvojen alueen ihokarvat juurta myöten. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Nopein ja tarkin epilointi.** Poistaa tarkasti hennoimmatkin kasvojen alueen ihokarvat juurta myöten. Braun Silk-épil 9: ensiluokkaisen epiloinnin uusi standardi, jossa on nopeamman tuloksen antava leveä epilointipää sekä MicroGrip-pinsettitekniikka. 40 % leveämmän pään ansiosta** Silk-épil 9 kattaa suuremman ihoalueen ja poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla tehden epiloinnista nopeampaa. MicroGrip-tekniikka sisältää Braunin edistyneimmät pinsetit, joiden paranneltu geometria tehostaa ihokarvojen syöttämistä ja nyppimistä. Nämä kaksi ominaisuutta nopeuttavat ihokarvanpoistoa myös lyhyimpien (0,5 mm) ihokarvojen poistamista, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on jopa sileä iho jopa 4 viikoksi. Silk-épil Kasvojen alueen epilaattori Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Suurtaajuuksinen hierontaosa Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto Wet & Dry-ominaisuuden ja johdottoman käytön ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa, jolloin epilointi on hellävaraisempaa. Säännöllisellä käytöllä epiloinninsta tulee lähes kivutonta. Bonus Edition -pakkaus sisältää kasvojen alueen epilaattorin, joka poistaa tarkasti hennoimmat ihokarvat kasvojen alueelta juurta myöten. Saat sileän ihon jopa neljän viikon ajaksi ja huoliteltua kauneutta päästä varpaisiin. ** verrattuna muihin Braun-epilaattoreihin

14 Braun Silk-épil 9 SkinSpa Johdoton Wet & Dry -epilaattori sekä 4 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 9 MicroGrip-pinsetit Leveämmät ja pidemmät pinsetit poistavat lyhyimmät kin (0,5 mm) ihokarvat 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Myötäilee kehon muotoja 30º kääntyvä ajopää myötäilee kehon muotoja. 40 % leveämpi pää* Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla nopeuttaen epilointia. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Sykkivät, aktiiviset värähtelyt Tekevät epiloinnista mahdollisimman hellävaraista. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Nopein ja tarkin epilointi.** Braun Silk-épil 9: ensiluokkaisen epiloinnin uusi standardi, jossa on nopeamman tuloksen antava leveä epilointipää sekä MicroGrippinsettitekniikka. 40 % leveämmän pään ansiosta** Silk-épil 9 kattaa suuremman ihoalueen ja poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla tehden epiloinnista nopeampaa. MicroGrip-tekniikka sisältää Braunin edistyneimmät pinsetit, joiden paranneltu geometria tehostaa ihokarvojen syöttämistä ja nyppimistä sekä poistaa hellävaraisesti enemmän ihokarvoja jokaisella vedolla. Nämä kaksi ominaisuutta nopeuttavat ihokarvanpoistoa myös lyhyimpien (0,5 mm) ihokarvojen poistamista, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on jopa sileä iho jopa 4 viikoksi. Silk-épil Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Suuritaajuuksinen hierontaosa Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto Johdottoman Wet & Dry -ominaisuuden ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa, jolloin epilointi on hellävaraisempaa. Säännöllisellä käytöllä epiloinninsta tulee lähes kivutonta. ** verrattuna muihin Braunin epilaattoreihin

15 Silk épil 9 Nopein ja tarkin epilointi.* Silk épil Innovatiivisimmat ominaisuudet 40 % leveämpi epilointipää* Kattaa suuremman ihoalueen jokaisella vedolla nopeuttaen epilointia. Pinsettien MicroGrip-tekniikka Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla*, myös lyhyimmätkin (0,5 mm) ihokarvat. Kasvojen puhdistusharja Puhdistaa jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistus.** Kasvojen alueen epilaattori Poistaa tarkasti hennoimmatkin kasvojen alueen ihokarvat juurta myöten. Kuiva- ja märkäajo Voidaan käyttää kylvyssä tai suihkussa hellävaraisempaan epilointiin. Myötäilee kehon muotoja Mukautuu pehmeästi kehon muotoihin. Smartlight Paljastaa ohuimmatkin ihokarvat. Suuritaajuuksinen hierontaosa Stimuloi aktiivisesti ihoa äärimmäisen hellävaraista epilointia varten. Johdoton käyttö - Nopea lataus 1 tunnin lataus - 40 minuuttia käyttöaikaa 1 tunnin lataus - 40 minuuttia käyttöaikaa 1 tunnin lataus - 40 minuuttia käyttöaikaa 1 tunnin lataus - 40 minuuttia käyttöaikaa Lisäosat ja ominaisuudet Nopeuden säätö - 2 nopeusasetusta: erityisen hellävarainen tai tehokas. Vesitiivis ja täysin vesipestävä Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Kasvojen alueen kärkikappale Suuritaajuuksinen hierontaosa Latausteline * verrattuna muihin Braun-epilaattoreihin ** verrattuna käsin puhdistukseen poispestävällä geelillä

16 Braun Silk-épil SkinSpa 909 Kasvojen- ja vartalonhoitosetti vartalonkuorintaharja sekä kasvojen puhdistusharja EAN: TYPE NO: ,90 Silk épil Erittäin tiheä harja hienoa harjasta edistää ihon pinnan uusiutumista Hellävaraiset mikrovärähdykset Kuorivat ihoa 4 x paremmin kuin pelkkä käsin kuorinta. Kasvojen puhdistusharja Poistaa meikin ja epäpuhtaudet jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Smartlight Lisäosat Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. 2 nopeutta Helppo säätää käyttäjän mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi kylvyssä ja suihkussa, jolloin epilointi on kätevää ja mukavampaa. 79 SPA Face Kuorii ihon silminnähtävän kuulaaksi ja puhdistaa kasvot jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa Vartalolle tarkoitettu kuorintaharja poistaa kuolleita ihosoluja hierovien mikrovärähdysten avulla ja saa ihon näyttämään paremmalta luonnollisella tavalla. Lopputulos on verrattavissa ammattilaisen tekemään kuorintaan. Silk-épil SkinSpa 909 Suojus Kasvojen puhdistusharja Säilytyspussi Virtajohto Puhdistusharja Kasvojen puhdistusharja poistaa meikin ja epäpuhtaudet jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa, ja ihosi tuntuu sileämmältä sekä virkistyneeltä. Wet & Dry-ominaisuuden ja johdottoman käytön ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa.

17 Braun Silk-épil 7 Dual Epilator Johdoton Wet & Dry Dual -epilaattori ja 5 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 7 Dual-epilaattori Gillette Venus -tekniikalla varustettu Smoothingajopää. 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Kääntyvä ajopää Mukautuu vartalon muotojen mukaan, jotta saisit mahdollisimman tarkan lopputuloksen. Lisäosat 2 nopeutta Helppo mukauttaa omien mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. SoftLift-toiminto Nostaa tehokkaasti myös ihonmyötäiset ihokarvat ja ohjaa ne pinsetteihin poistettaviksi. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. 771 WD / 781 WD Braunin hellävaraisin epilaattori, joka takaa välittömän sileyden 40 Close-Grip -pinsetin ja integroidun Gillette Venus -tekniikan ansiosta tämä ainutlaatuinen dual-epilaattori mahdollistaa erityisen hellävaraisen epiloinnin ja kuorinnan samalla kertaa. Poistaa jopa 0,5 mm ihokarvat, joihin vaha ei tehoa, ja tarjoaa ihokarvojen ajoon verrattavissa olevan välittömän sileyden vain yhdellä vedolla. Johdottoman Wet & Dry -ominaisuuden ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa, jolloin epilointi on hellävaraisempaa. Säännöllisellä käytöllä epiloinninsta tulee lähes kivutonta. Silk-épil 7 Dual Epilator Smoothing-ajopää Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Herkkien alueiden kärkikappale Efficiency-kärkikappale Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto Pakkaukseen kuuluvat ajopää ja viimeistelijän kärkikappale, joiden avulla voit muuttaa epilaattorisi ladyshaveriksi.

18 Braun Silk-épil 7 Dual Epilator Johdoton Wet & Dry Dual -epilaattori ja 2 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 7 Dual-epilaattori Gillette Venus -tekniikalla varustettu Smoothingajopää. 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Kääntyvä ajopää Mukautuu vartalon muotojen mukaan, jotta saisit mahdollisimman tarkan lopputuloksen. Lisäosat 2 nopeutta Helppo mukauttaa omien mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. SoftLift-toiminto Nostaa tehokkaasti myös ihonmyötäiset ihokarvat ja ohjaa ne pinsetteihin poistettaviksi. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. 771 WD / 781 WD Braunin hellävaraisin epilaattori, joka takaa välittömän sileyden 40 Close-Grip -pinsetin ja integroidun Gillette Venus -tekniikan ansiosta tämä ainutlaatuinen dual-epilaattori mahdollistaa erityisen hellävaraisen epiloinnin ja kuorinnan samalla kertaa. Poistaa jopa 0,5 mm ihokarvat, joihin vaha ei tehoa, ja tarjoaa ihokarvojen ajoon verrattavissa olevan välittömän sileyden vain yhdellä vedolla. Silk-épil 7 Dual Epilator Smoothing-ajopää Efficiency-kärkikappale Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto Johdottoman Wet & Dry -ominaisuuden ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa, jolloin epilointi on hellävaraisempaa. Säännöllisellä käytöllä epiloinninsta tulee lähes kivutonta.

19 Braun Silk-épil Johdoton Wet & Dry -epilaattori sekä 6 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 7 Suurtaajuudella toimiva hierontaosa Stimuloi aktiivisesti ihoa tehden epiloinnista erityisen hellävaraista. 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Kääntyvä ajopää Mukautuu vartalon muotojen mukaan, jotta saisit mahdollisimman tarkan tuloksen. 2 nopeutta Helppo mukauttaa omien mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. SoftLift-toiminto Nostaa tehokkaasti myös ihonmyötäiset ihokarvat ja ohjaa ne pinsetteihin poistettaviksi. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Poistaa lyhyet ihokarvat tehokkaasti. Hellävaraisin epilaattorimme.** Silk-épil 7 -epilaattori on todella tehokas, mutta silti erittäin hellävarainen. Se on johdoton ja vesitiivis, joten sitä voi käyttää kuiva- tai märkäepilointiin kylvyssä tai suihkussa. Säännöllisesti käytettynä epilointi on lähes kivutonta. Suurtaajuuksisen hierontajärjestelmän sykkivä aktiivinen värähtely tekee epiloinnista miellyttävämpää. Silk-épil Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Herkkien alueiden kärkikappale Tarkka kärkikappale Efficiency-kärkikappale Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto 40 CloseGrip-pinsettiä poistaa jopa 0,5 mm ihokarvat tehokkaasti ja antaa viikkoja kestävän sileyden. Pakkaukseen kuuluvat ajopää ja viimeistelijän kärkikappale, joiden avulla voit muuttaa epilaattorisi ladyshaveriksi. ** Ulkopuolinen tutkimus, IPI Institute, Stuttgart, maaliskuu 2013

20 Braun Silk-épil Johdoton Wet & Dry -epilaattori EAN: TYPE NO: Silk épil 7 Suurtaajuudella toimiva hierontaosa Stimuloi aktiivisesti ihoa tehden epiloinnista erityisen hellävaraista. 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Kääntyvä ajopää Mukautuu vartalon muotojen mukaan, jotta saisit mahdollisimman tarkan tuloksen. 2 nopeutta Helppo mukauttaa omien mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. SoftLift-toiminto Nostaa tehokkaasti myös ihonmyötäiset ihokarvat ja ohjaa ne pinsetteihin poistettaviksi. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Kestävämpi tulos kuin ajamalla. Parempi tulos kuin vahaamalla. Silk-épil 7 -epilaattori poistaa lyhyimmät ja hennoimmat ja jopa 0,5 mm ihokarvat. Se vastaa kooltaan pientä hiekanjyvää. Braunin Close-Grip-tekniikan 40 pinsettiä varmistavat ylivoimaisen suorituskyvyn ja erittäin tarkan ihokarvojen poiston. Se on johdoton ja vesitiivis, joten sitä voi käyttää kuiva- tai märkäepilointiin kylvyssä tai suihkussa. Säännöllisesti käytettynä epilointi on lähes kivutonta. Silk-épil Young Beauty Suuritaajuuksinen hierontaosa Ainutlaatuinen säilytyspussi Viilentävät Olay-kosteuspyyhkeet Puhdistusharja Virtajohto Suurtaajuuksisen hierontajärjestelmän sykkivä aktiivinen värähtely tekee epiloinnista miellyttävämpää. Entistä miellyttävämpää epiloinnista tekevät pakkauksen sisältämät viilentävät Olay-kosteuspyyhkeet, joilla voit valmistella ihon epilointia varten.

21 Silk épil 7 Poistaa tehokkaimmin lyhyet ihokarvat. Hellävaraisin epilaattorimme.* Dual-epilaattori Silk épil Innovatiivisimmat ominaisuudet Gillette Venus -tekniikalla varustettu dualepilaattori Integroidut terät nappaavat uppiniskaiset ihokarvat ja poistavat kuolleita ihosoluja. Kuiva- ja märkäajo Voidaan käyttää kylvyssä tai suihkussa hellävaraisempaan epilointiin. Suuritaajuuksinen hierontaosa Stimuloi aktiivisesti ihoa äärimmäisen hellävaraista epilointia varten. 40 pinsetillä varustettu Close-Grip-ttekniikka Poistaa jopa hiekanjyvän (0,5 mm) kokoiset ihokarvat. Myötäilee kehon muotoja Mukautuu pehmeästi kehon muotoihin. SoftLift-toiminto Nostaa ihonmyötäiset ihokarvat. Smartlight Paljastaa ohuimmatkin ihokarvat. Johdoton käyttö - Nopea lataus Säädettävä nopeus 2 nopeusasetusta: erityisen hellävarainen tai erityisen tehokas. Lisäosia ja -ominaisuuksia Vesitiivis ja täysin vesipestävä Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Kainaloalueen ajopää tai kärkikappale Tarkka ajopää tai kärkikappale Efficiency-kärkikappale Suuritaajuuksinen hierontaosa Säilytyspussi 1 tunnin lataus - 40 minuuttia käyttöaikaa 1 tunnin lataus - 40 minuuttia käyttöaikaa 1 tunnin lataus - 40 minuuttia käyttöaikaa 1 tunnin lataus - 40 minuuttia käyttöaikaa * Ulkopuolinen tutkimus, IPI Institute, Stuttgart, maaliskuu 2013

22 Braun Silk-épil Johdoton Wet & Dry -epilaattori ja 4 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 5 28 MicroGrip-pinsettiä Poistaa jopa hiekanjyvän (0,5 mm) kokoiset ihokarvat. Sykkivät, aktiiviset värähtelyt Tekevät epiloinnista mahdollisimman hellävaraista. Ihonmyötäinen kärkiosa Mukautuu täydellisesti vartalosi muotoihin. Luistamaton kädensija Luistamaton ote helppo käsitellä myös märissä olosuhteissa. 2 nopeutta Helppo mukauttaa omien mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. Johdoton käyttö nopea lataus 30 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Erityisen hellävarainen epilointi ja sileä iho jopa 4 viikoksi. Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaattori on kehitetty helppoa käyttöä, mukavuutta ja erinomaista tulosta ajatellen. Se poistaa lyhyimmätkin 0,5 mm ihokarvat, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on silkinsileä iho jopa neljän viikon ajaksi. Wet & Dry -tekniikka - Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaattoria voi käyttää kylvyssä ja suihkussa, jolloin epilointikokemus on hellävaraisempi. Silk-épil Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Suuritaajuuksinen hierontaosa Puhdistusharja Virtajohto Useita lisäosia - Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaatorin mukana saat useita lisäosia. Epilointipään ihonmyötäinen kärkiosa on tehty luistamaan hyvin ja myötäilemään vartalon muotoja erityisen tarkasti. Ainutlaatuinen luistamaton kädensija kätevä kuminen pinta epilaattorin varressa on suunniteltu erityisesti varmistamaan täydellinen hallinta myös vedessä epiloidessa. Kaksi nopeusasetusta Laitteen kahden nopeusasetuksen ansiosta voit valita hitaamman nopeuden, jos et vielä ole tottunut epilointiin tai epiloit herkkiä alueita kuten bikinirajaa tai kainaloita. Nopeampi asetus sopii tehokkaampaan epilointiin.

23 Braun Silk-épil Johdoton Wet & Dry -epilaattori sekä 3 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 5 28 MicroGrip-pinsettiä Poistaa jopa hiekanjyvän (0,5 mm) kokoiset ihokarvat. Sykkivät, aktiiviset värähtelyt Tekevät epiloinnista mahdollisimman hellävaraista. Ihonmyötäinen kärkiosa Mukautuu täydellisesti vartalosi muotoihin. Luistamaton kädensija Luistamaton ote helppo käsitellä myös märissä olosuhteissa. 2 nopeutta Helppo mukauttaa omien mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. Johdoton käyttö nopea lataus 30 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Erityisen hellävarainen epilointi ja sileä iho jopa 4 viikoksi. Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaattori on kehitetty helppoa käyttöä, mukavuutta ja erinomaista tulosta ajatellen. Se poistaa lyhyimmätkin 0,5 mm ihokarvat, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on silkinsileä iho jopa neljän viikon ajaksi. Wet & Dry -tekniikka - Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaattoria voi käyttää kylvyssä ja suihkussa, jolloin epilointikokemus on hellävaraisempi. Silk-épil Ihonmyötäinen kärkiosa Suuritaajuuksinen hierontaosa Kevyemmät pinsetit Puhdistusharja Virtajohto Useita lisäosia - Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaatorin mukana saat useita lisäosia. Epilointipään ihonmyötäinen kärkiosa on tehty luistamaan hyvin ja myötäilemään ihon muotoja erityisen tarkasti. Ainutlaatuinen anti-slip-ote kätevä kuminen pinta epilaattorin varressa on suunniteltu erityisesti antamaan varma ote myös vedessä epiloitaessa. Kaksi nopeusasetusta Laitteen kahden nopeusasetuksen ansiosta voit valita hitaamman nopeuden, jos et vielä ole tottunut epilointiin tai epiloit herkkiä alueita kuten bikinirajaa tai kainaloita. Nopeampi asetus sopii tehokkaampaan epilointiin.

24 Braun Silk-épil Johdoton Wet & Dry -epilaattori sekä 1 kärkiosa EAN: TYPE NO: Silk épil 5 28 MicroGrip-pinsettiä Poistaa jopa hiekanjyvän (0,5 mm) kokoiset ihokarvat. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Ihonmyötäinen kärkiosa Mukautuu täydellisesti vartalosi muotoihin. Luistamaton kädensija Luistamaton ote helppo käsitellä myös märissä olosuhteissa. 2 nopeutta Helppo mukauttaa omien mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. Johdoton käyttö nopea lataus 30 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Erityisen hellävarainen epilointi ja sileä iho jopa 4 viikoksi. Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaattori on kehitetty helppoa käyttöä, mukavuutta ja erinomaista tulosta ajatellen. Se poistaa lyhyimmätkin 0,5 mm ihokarvat, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on silkinsileä iho jopa neljän viikon ajaksi. Silk-épil Ihonmyötäinen kärkiosa Puhdistusharja Virtajohto Wet & Dry -tekniikka - Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaattoria voi käyttää kylvyssä ja suihkussa, jolloin epilointikokemus on hellävaraisempi. Useita lisäosia - Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaatorin mukana saat useita lisäosia. Epilointipään ihonmyötäinen kärkiosa on tehty luistamaan hyvin ja myötäilemään ihon muotoja erityisen tarkasti. Ainutlaatuinen anti-slip-ote kätevä kuminen pinta epilaattorin varressa on suunniteltu erityisesti antamaan varma ote myös vedessä epiloitaessa. Kaksi nopeusasetusta Laitteen kahden nopeusasetuksen ansiosta voit valita hitaamman nopeuden, jos et vielä ole tottunut epilointiin tai epiloit herkkiä alueita kuten bikinirajaa tai kainaloita. Nopeampi asetus sopii tehokkaampaan epilointiin.

25 Uusi Silk épil 5 Erityisen hellävarainen epilointi ja sileä iho jopa 4 viikoksi. Silk épil 5 Innovatiivisimmat ominaisuudet Lisäosia ja -ominaisuuksia 28 MicroGrip-pinsettiä Poistaa jopa hiekanjyvän (0,5 mm) kokoiset ihokarvat. Suuritaajuuksinen hierontaosa Stimuloi aktiivisesti ihoa äärimmäisen hellävaraista epilointia varten. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Säädettävä nopeus 2 nopeusasetusta: erityisen hellävarainen tai erityisen tehokas. Luistamaton kädensija Luistamaton ote helppo käsitellä myös märissä olosuhteissa. Johdoton käyttö nopea lataus 30 minuutin käyttöaika vain yhden tunnin latauksella Vesitiivis ja täysin vesipestävä Johdoton ja johdollinen käyttö Johdoton Johdoton Johdoton Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Suuritaajuuksinen hierontaosa Kevyemmät pinsetit

26 Braun Silk-épil 5 Power 5780 Johdollinen epilaattori ja 7 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 5 Soft-lift -toiminto Nostaa tehokkaasti myös ihonmyötäiset ihokarvat ja ohjaa ne pinsetteihin poistettaviksi. Close-grip -tekniikka 40 pinsettiä on suunniteltu sulkeutumaan optimaalisessa kulmassa ja yhä lähempänä ihon pintaa, jolloin lyhyimpienkin ihokarvojen (0,5 mm) poisto tehostuu. Suuritaajuuksinen hieronta Stimuloi ihoa epiloinnin aikana vähentäen nyppimisen aiheuttamaa epämukavaa tunnetta. Viilennyshansikas Viilennyshansikas viilentää ihoa tehokkaasti ennen epilointia ja rauhoittaa epiloinnin jälkeen. 2 nopeutta Helppo mukauttaa omien mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. Johdollinen käyttö Non-stop-suoritus. Jatkuvaa tehoa jatkuvasti sileälle iholle. Silk-épil 5 on suunniteltu tehokkaaseen, kestävän lopputuloksen tuottavaan ja erityisen hellävaraiseen ihokarvojen poistoon, joten se on ihanteellinen epilointia aloitteleville naisille. Laitteen Close-Grip -tekniikan 40 pinsettiä poistaa myös kaikkein lyhyimmät ja hennoimmat ihokarvat. Lisäksi laitteessa on Comfortjärjestelmä eli ihoa stimuloiva hierontaosa sekä viilennyshansikas, joka rauhoittaa ihoa epiloinnin jälkeen. Comfort-järjestelmä: hieronta ja viilennys Silk-épil 5 -epilaattorissa on suuritaajuuksinen hierontaosa, joka stimuloi ihoa ja tekee epiloinnista erityisen hellävaraista.viilennyshansikas valmistelee ihon epilointia varten ja rauhoittaa epiloinnin jälkeen. Silk-épil 5 Power 5780 Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Suuritaajuuksinen hierontaosa Herkkien alueiden kärkikappale Tarkka kärkikappale Viilennyshansikas Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto *Jälleenmyyjä tekee kaikki hinnoittelua, myynninedistämistä ja jakelua (valikoima ja hyllyyn asettelu) koskevat päätökset.

27 Braun Silk-épil Bonus edition Johdollinen epilaattori comfort-järjestelmällä ja kasvojen puhdistusharjalla EAN: TYPE NO: Silk épil 5 Soft-lift -toiminto Nostaa tehokkaasti myös ihonmyötäiset ihokarvat ja ohjaa ne pinsetteihin poistettaviksi. Suuritaajuuksinen hieronta Stimuloi ihoa epiloinnin aikana vähentäen nyppimisen aiheuttamaa epämukavaa tunnetta. Huokosten syväpuhdistus Poistaa meikin ja epäpuhtaudet poskilta, t-alueelta ja leuasta vain minuutissa. Lisäosat Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Kääntyvä ajopää Mukautuu paremmin kehon muotoihin, mikä lisää käyttömukavuutta ja takaa maksimaalisen tarkkuuden. Täysin vesipestävä Laitteen voi puhdistaa hygieenisesti juoksevassa vedessä. Viilennyshansikas Viilentää ihoa tehokkaasti ennen epilointia ja rauhoittaa epiloinnin jälkeen tehden epiloinnista entistä miellyttävämpää. Säädettävä nopeus Valitse yksilöllisiin tarpeisiisi sopiva nopeus. Close-grip -tekniikka 40 pinsettiä on suunniteltu sulkeutumaan optimaalisessa kulmassa ja yhä lähempänä ihon pintaa, jolloin lyhyimpienkin ihokarvojen (0,5 mm) poisto tehostuu. 89 Face Poistaa lyhyimmätkin ihokarvat ja tarjoaa lopputuloksen, johon vahaus ei yllä Helppokäyttöinen epilaattori, joka poistaa hellävaraisesti lyhyimmätkin ihokarvat juuresta kotioloissa. Saat sileän ihon milloin tahansa. Ei odottelua eikä sotkua. Koska ihokarvat kasvavat takaisin hennompina ja ohuempina, voit unohtaa myös sängen. Jotta saisit hellävaraisen epiloinnin, ainutlaatuinen Dual Comfort -järjestelmä sisältää hierontaosan ja viilennyshansikkaan. Silk-épil Kasvojen puhdistusharja Viilennyshansikas Efficiency-kärkikappale Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto Kasvojenpuhdistusharja poistaa meikin ja epäpuhtaudet jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistus, ja ihosi tuntuu virkistyneeltä ja sileämmältä vain yhdessä minuutissa. *Jälleenmyyjä tekee kaikki hinnoittelua, myynninedistämistä ja jakelua (valikoima ja hyllyyn asettelu) koskevat päätökset.

28 Braun Silk-épil Johdollinen epilaattori, joka sisältää comfort-järjestelmän ja kolme lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 5 Soft-lift -toiminto Nostaa tehokkaasti myös ihonmyötäiset ihokarvat ja ohjaa ne pinsetteihin poistettaviksi. Close-grip -tekniikka 40 pinsettiä on suunniteltu sulkeutumaan optimaalisessa kulmassa ja yhä lähempänä ihon pintaa, jolloin lyhyimpienkin ihokarvojen (0,5 mm) poisto tehostuu. Suuritaajuuksinen hieronta Stimuloi ihoa ja lieventää nyppimisen aiheuttamaa epämukavaa tunnetta epiloinnin aikana, jotta käsittelystä tulisi mahdollisimman mukava. Kääntyvä ajopää Mukautuu paremmin kehon muotoihin, mikä lisää käyttömukavuutta ja takaa maksimaalisen tarkkuuden. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Säädettävä nopeus Valitse yksilöllisiin tarpeisiisi sopiva nopeus. Täysin vesipestävä Laitteen voi puhdistaa hygieenisesti juoksevassa vedessä. Viilennyshansikas Viilennyshansikas viilentää ihoa tehokkaasti ennen epilointia ja rauhoittaa epiloinnin jälkeen. Poistaa lyhyimmätkin ihokarvat ja tarjoaa lopputuloksen, johon vahaus ei yllä Helppokäyttöinen epilaattori, joka poistaa hellävaraisesti lyhyimmätkin ihokarvat juuresta kotioloissa. Saat sileän ihon milloin tahansa. Ei odottelua eikä sotkua. Koska ihokarvat kasvavat takaisin hennompina ja ohuempina, voit unohtaa myös sängen. Jotta saisit hellävaraisen epiloinnin, ainutlaatuinen Dual Comfort Silk-épil epilaattori 3 lisäosaa: Ajopää, viimeistelijän kärkikappale, sekä efficiency-kärkikappale Viilennyshansikas Säilytyspussi Virtajohto Puhdistusharja -järjestelmä sisältää hierontaosan ja viilennyshansikkaan.

29 Silk épil 5 Jatkuvaa tehoa jatkuvasti sileälle iholle. Silk épil Innovatiivisimmat ominaisuudet Lisäosia ja -ominaisuuksia 40 pinsetillä varustettu Close-Grip-ttekniikka Poistaa jopa hiekanjyvän (0,5 mm) kokoiset ihokarvat. Suuritaajuuksinen hierontaosa Stimuloi aktiivisesti ihoa äärimmäisen hellävaraista epilointia varten. Viilennyshansikas Viilentää ja valmistelee ihoa ennen epilointia ja rauhoittaa epiloinnin jälkeen. Kääntyvä ajopää Mukautuu paremmin kehon muotoihin, mikä lisää käyttömukavuutta ja takaa maksimaalisen tarkkuuden. SoftLift-toiminto Nostaa ihonmyötäiset ihokarvat. Smartlight Paljastaa ohuimmatkin ihokarvat. Säädettävä nopeus 2 nopeusasetusta: erityisen hellävarainen tai erityisen tehokas. Kasvojen puhdistusharja Puhdistaa jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistus.* Vesitiivis ja täysin vesipestävä Johdoton ja johdollinen käyttö Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Efficiency-kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Herkkien alueiden kärkikappale Kasvojen alueen kärkikappale Suuritaajuuksinen hierontaosa Säilytyspussi Vain verkkokäyttöinen Vain verkkokäyttöinen Vain verkkokäyttöinen * verrattuna käsin puhdistukseen poispestävällä geelillä

CLARISONIC HARJA, JOKA MUUTTAA IHONHOITORUTIINISI

CLARISONIC HARJA, JOKA MUUTTAA IHONHOITORUTIINISI CLARISONIC HARJA, JOKA MUUTTAA IHONHOITORUTIINISI Sateisessa Seattlen kaupungissa USA:n länsirannikolla kolme innovatiivista tutkijaa kokoontui selvittämään, mitä mahdollisuuksia värähtelevä Sonicteknologia

Lisätiedot

User manual SC1992 SC1991

User manual SC1992 SC1991 User manual SC1992 SC1991 5 SC1992, SC1991 SUOMI 44 44 SUOMI Johdanto Onnittelut ostoksestasi ja tervetuloa Philips-tuotteiden käyttäjäksi! Hyödynnä Philipsin tuki ja rekisteröi tuotteesi osoitteessa

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2015 - Versio 3 TUOTEKATALOGI 2015 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN on avain hyvään oloon ja ulkonäköön Suuntaa katseesi tulevaisuuteen

Lisätiedot

Johdanto Barbados Liquid Gold Greens A Clear New Age Control C White Noble White Renova Classic Alodem Eye Care Body Care Treatment Make Up

Johdanto Barbados Liquid Gold Greens A Clear New Age Control C White Noble White Renova Classic Alodem Eye Care Body Care Treatment Make Up CO Johdanto Barbados - Poistaa T-alueen punaisuutta luonnollisesti Liquid Gold - Siperian tyrnin taikaa Greens - Kypsä, vaativa iho A Clear - Rasvainen ja ongelmaiho New Age Control - Ihon uusiutuminen

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2014 TUOTEKATALOGI 2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2014 TUOTEKATALOGI 2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2014 TUOTEKATALOGI 2014 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN SAA SINUT NÄYTTÄMÄÄN JA TUNTEMAAN LOISTAVALTA, UPEALTA ITSELTÄSI Suuntaa katseesi

Lisätiedot

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ

LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄRIN KEHITTÄMÄ LÄÄKETIETEEN INNOITTAMA IHOTAUTILÄÄKÄIN KEHITTÄMÄ ensiluokkaista ihonhoitoa näkyvin tuloksin www.greencos.fi 1 SISÄLLYS 3 esittely Green Peel 4 yleistä Green Peel -hoidosta 5 tärkeää huomioida hoidon jälkeen

Lisätiedot

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP6522 1 HP6522 suomi 59 Suomi 59 Johdanto Onnittelut ostoksestasi ja tervetuloa Philips-tuotteiden käyttäjäksi! Hyödynnä Philipsin tuki

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. PHILIPS SC1991 http://fi.yourpdfguides.com/dref/5568142

Käyttöoppaasi. PHILIPS SC1991 http://fi.yourpdfguides.com/dref/5568142 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex TUOTEKATALOGI 2013/2014 TUOTEKATALOGI 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX ULKOA SISÄÄNPÄIN JA SISÄLTÄ ULOSPÄIN NU SKIN SAA SINUT NÄYTTÄMÄÄN JA TUNTEMAAN LOISTAVALTA, UPEALTA ITSELTÄSI Suuntaa

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Pölypussittomat imurit. Pölypussilliset imurit. Johdollinen varsi-imuri. Green-valikoima. 020 Energica.

Sisällysluettelo. Pölypussittomat imurit. Pölypussilliset imurit. Johdollinen varsi-imuri. Green-valikoima. 020 Energica. Kodin puhtaus 2010 Sisällysluettelo Pölypussilliset imurit Pölypussittomat imurit Johdollinen varsi-imuri Green-valikoima 006 UltraOne 016 Uusi UltraActive 020 Energica 022 Uusi UltraSilencer Green 010

Lisätiedot

Sisältö Nutriance. Nutriancen tarina FI 2006.09

Sisältö Nutriance. Nutriancen tarina FI 2006.09 Nutriance FI Sisältö Nutriance Nutriancen tarina...2 Ihosi ja Nutrianc...6 Johdanto Nutriance-pikaoppaaaseen...10 Refreshing Facial Cleanser ja Foaming Gel Cleanser...11 Purifying Facial Scrub...13 Refining

Lisätiedot

ageloc Ennennäkemätön edistysaskel

ageloc Ennennäkemätön edistysaskel ageloc Galvanic SPA -JÄRJESTELMÄT Ennennäkemätön edistysaskel Löydä vastaus nuorekkaamman ulkonäön salaisuuteen Oletko koskaan ihmetellyt, miksi jotkut ihmiset näyttävät ikäistään nuoremmilta? Miksi joidenkin

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO 2013 / 2014 / KAUNEUS / HYVINVOINTI / KOTI

TUOTEKUVASTO 2013 / 2014 / KAUNEUS / HYVINVOINTI / KOTI TUOTEKUVASTO 2013 / 2014 / KAUNEUS / HYVINVOINTI / KOTI 05/ ARTISTRY KAUNEUS 06 ARTISTRY YOUTH XTEND 08 ARTISTRY Creme LuXury 18 ARTISTRY Intensive Skincare 20 ARTISTRY essentials 24 ARTISTRY Color 36

Lisätiedot

Sothys hoitotuotteet. Kasvoille ja vartalolle.

Sothys hoitotuotteet. Kasvoille ja vartalolle. h o i t o l a n l e i m a Maahantuoja: e u r o c o s m e t i c s O Y Vuorikatu 15, 00100 Helsinki puh +358 (0)9-6229 450, fax +358 (0)9-6229 4521 www.sothys.fi photos : dr jean-françois verganti jean-baptiste

Lisätiedot

Huomaat muutoksen! Jakelija: TVINS AB. www.tvins.com. MADE IN USA Copyright 2012 Thane International, Inc. Derma Wand MNL FIN R0 120921

Huomaat muutoksen! Jakelija: TVINS AB. www.tvins.com. MADE IN USA Copyright 2012 Thane International, Inc. Derma Wand MNL FIN R0 120921 Huomaat muutoksen! Jakelija: TVINS AB www.tvins.com MADE IN USA Copyright 2012 Thane International, Inc. Derma Wand MNL FIN R0 120921 Lisähuomiot ja varotoimet Muistiinpanoja: a) Pidä käyttöohjeet tallessa.

Lisätiedot

Kodin puhtaus 2011 2012

Kodin puhtaus 2011 2012 Kodin puhtaus 2011 2012 Sisällysluettelo Pölypussilliset imurit 004 Ultrae 008 UltraSilencer 012 Ergospace Pölypussittomat imurit 014 UltraPerformer Green-mallisto 016 Electroluxin ekologiset pölynimurit

Lisätiedot

UUTTA! tarvitsetko koirahäkkejä/boxeja/aitauksia, tehofööniä, vain silloin tällöin? Vuokraa se/ne meiltä (vain noudot).

UUTTA! tarvitsetko koirahäkkejä/boxeja/aitauksia, tehofööniä, vain silloin tällöin? Vuokraa se/ne meiltä (vain noudot). HINNASTO Hei! Hinnat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin. Olemme Laura Vehviläinen ja Tiina Roponen Helsingistä. Työksemme trimmaamme koiria sekä kasvatamme villakoiria. UUTTA! tarvitsetko

Lisätiedot

Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma)

Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kauneuttasi kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kemiallinen kuorinta Viron terveysviraston myöntämä toimilupa nro L02595 Varaa

Lisätiedot

Miesten ihonhoitokoulu

Miesten ihonhoitokoulu Miesten ihonhoitokoulu Ensinnäkin: ihonhoito ei ole vain naisia varten. Myös tosimiesten on huolehdittava ihostaan. Tiedät millaista se on uusien siistien lenkkareiden kanssa. Nehän haluaa pitää siistinä

Lisätiedot

Kauneutta luonnosta ja tieteestä.

Kauneutta luonnosta ja tieteestä. Kauneutta luonnosta ja tieteestä. luonto+tiede=kauneutta 2 SISÄLLYS Brändi 3 Tuotteet 12 Tuotekategoriat 14 Ikääntymisen ensimerkit 16 Ikääntyvä iho 19 Kuiva iho 22 Ihon kirkastaminen 26 Rasvainen iho

Lisätiedot

Mikä tekee Anna Lotan PRO-linjasta ainutlaatuisen?

Mikä tekee Anna Lotan PRO-linjasta ainutlaatuisen? ESITTELY... 3 PUHDISTUSTUOTTEET...4-7 KASVOVEDET...8-11 KUORINTA JA SYVÄPUHDISTUS...12-15 SEERUMIT & KOSTEUTTAJAT...16-19 AURINKOSUOJAUS...20-23 YÖHOITO...24-27 SILMÄNYMPÄRYS- JA KAULAHOITO...28-31 KASVONAAMIOT...32-35

Lisätiedot

www.logosol.fi TUOTELUETTELO

www.logosol.fi TUOTELUETTELO www.logosol.fi TUOTELUETTELO 2013 Asiakkaamme ovat ystäviämme. Byström perhe Takuu turvallisesta kaupasta Näin teet tilauksen Tilaa tuotteita meiltä internetkaupasta www.logosol.se tai puhelimitse, faksilla,

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Tehokkaimmat siivousjärjestelmät

Tuoteluettelo. Tehokkaimmat siivousjärjestelmät Tuoteluettelo Tehokkaimmat siivousjärjestelmät 1 2 Helping you make a difference Kädessäsi on Vileda Professionalin tuoteluettelo, josta löydät markkinoiden johtavat siivousvälineet mekaaniseen siivoukseen

Lisätiedot

Luonnollista kauneutta merestä. La Beauté Venue de la Mer

Luonnollista kauneutta merestä. La Beauté Venue de la Mer Luonnollista kauneutta merestä La Beauté Venue de la Mer Yhteenveto Puhdistusaineet 4 Kasvovedet 4 Kuorinnat 5 Naamiot 6 Silmät 6 Voiteet ja geelit 7 Vartalotuotteet 14 Kylpytuotteet 18 Tehohoidot 8 Herkkä

Lisätiedot

Näin saavutat mahdollisimman hyvät tulokset

Näin saavutat mahdollisimman hyvät tulokset Käyttöohje TÄRKEÄÄ! Lue koko käyttöohje ennen kuin käytät AbTronicX2-vyötä. Käyttöohjeen luettuasi ymmärrät paremmin miten tuote toimii ja saavutat parhaimmat tulokset. Onnittelumme markkinoiden kehittyneimmän,

Lisätiedot

Geppetto s Koiratarvikkeita vaativaan makuun.

Geppetto s Koiratarvikkeita vaativaan makuun. HINNASTO kevät-kesä 2006 Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Geppetto s Koiratarvikkeita vaativaan makuun. Ergonominen Master Grooming Tools tuotesarja nyt Suomessa! Nyt saat

Lisätiedot

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO 1 TERVE IHO ON KAUNIS IHO KUN SINULLA ON IHO-ONGELMIA TAI KUN HALUAT TUNTEA ITSESI ERITYISEN PUHTAAKSI JA RAIKKAAKSI Puhdas ja terve iho on kaiken kauneuden perusta.

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO HEINE Optotechnik GmbH & Co. KG & Mediq Suomi Oy, 04/2015 Kaikki tuoteluettelon tiedot ja kuvat perustuvat julkaisuhetkellä käytettävissä

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

The Products 2015. aloe-inspired

The Products 2015. aloe-inspired The Products 2015 aloe-inspired Essence ESSENCE Aloe Barbadensis Miller, laita nimi muistiin. Maailmassa on noin 400 Aloe-lajia, ja kaikilla on omat hyvät ominaisuutensa. Mutta ihmiskunta on rakastanut

Lisätiedot