Naisten kauneudenhoito

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Naisten kauneudenhoito"

Transkriptio

1 Naisten kauneudenhoito

2 Gillette Venus Naked Skin Braunilta Kotikäyttöön tarkoitettu IPL-ihokarvanpoistojärjestelmä vartalolle ja kasvoille EAN: TYPE NO: Viiden vuoden käyttö lamppua vaihtamatta** *Perustuu yhden käyttäjän säärten, kainaloiden, bikinirajan ja käsivarsien käsittelyyn. V-aktivointigeeli Mahdollistaa valon siirtymisen karvoihin, jolloin teho on optimaalinen Sopii käytettäväksi kaikkialla keholla - myös kainaloissa, vatsan alueella, käsivarsissa, bikinirajassa ja kasvojen alueella. Lisäosat Ihonsävyn tunnistin Ihonsävyn tunnistin lisää käyttöturvallisuutta ja varmistaa käsittelyn yksilöllisyyden ipulse-tekniikka ipulse-tekniikka auttaa katkaisemaan ihokarvojen uudelleenkasvusyklin ja vähentää sisäänpäin kasvaneita ihokarvoja sekä mustia pisteitä. Kliinisesti ja dermatologisesti testattu V-aktivointigeeli Kliinisesti todistettu vähentävän ihokarvoja 1 käsittelyn jälkeen Braunin Gillette Venus Naked Skin on kliinisesti ja dermatologisesti testattu, joten voit käyttää IPL-tekniikkaa turvallisesti kotioloissa. Maksat vain murto-osan ammattikäsittelyjen hinnoista. Naked Skin muistuttaa ihotautilääkärien käyttämiä ammattikäyttöön tarkoitettuja lasereita, ja laitteessa hyödynnetään Intense Pulsed Light (IPL) -tekniikkaa ihokarvojen uudelleenkasvusyklin katkaisemissa. Järjestelmä tuottaa valoa ihokarvojen juuriin ja auttaa ihokarvoja siirtymään lepovaiheeseen. Säännöllisesti käytettynä Naked Skin auttaa ihokarvoja pysymään ihonpinnan alla, jolloin tuloksena on pitkäkestoisen sileä ja kaunis iho ja ihokarvat vähentyvät jopa 80 % kolmessa kuukaudessa. Ihokarvojen on kliinisesti todistettu vähentyvän yhden käsittelyn jälkeen sekä vähentyvän jopa 80 % kolmessa kuukaudessa. Turvallisin tapa poistaa ihokarvoja pysyvästi ainutlaatuisen sisäänrakennetun ihonsävyntunnistimen ansiosta Käsittele koko vartalo ilman keskeytyksiä. Ei latausaikaa. Ei lampun vaihtoa Ainutlaatuinen geeli hoitaa hellävaraisesti ja tehostaa ihokarvojen poistoa Maksat vain murto-osan ammattikäsittelyjen hinnoista. Gillette Venus Naked Skin -kotelo Gillette Venus Naked Skin Braunilta 2 x 100 ml V-aktivointigeeliä Ihonsävyn tunnistin Ohjekirja Virtajohto * Jälleenmyyjä tekee kaikki hinnoittelua, myynninedistämistä ja jakelua (valikoima ja hyllyyn asettelu) koskevat päätökset.

3 Braun Face 831 Beauty edition Kasvojen alueen epilaattori ja kasvojenpuhdistusharja mukana valaistu peili ja säilytyspussi EAN: TYPE NO: Kasvot Leuan, ylähuulen, otsan sekä kulmakarvojen siistimiseen. Sonic-kasvojenpuhdistusharja poistaa meikin ja epäpuhtaudet puhdistaa jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Sopii käytettäväksi suihkussa. Puhdistusharjaa voi käyttää veden ja puhdistusgeelin kanssa. Kapea epilointipää Erinomainen tarkkuus. Lisäosat Poistaa meikin ja epäpuhtaudet ihohuokosia myöten. Puhdistusharja värähtelee hellävaraisesti irrottaakseen meikin, rasvan sekä epäpuhtaudet. 10 mikroaukkoa 10 mikropinsettiä nappaa jopa 0,02 mm paksut ja vain 0,5 mm pitkät, hennot ihokarvat, joten ihokarvojen kasvamista näkyviksi karvoiksi ei tarvitse odottaa! Dermatologisesti testattu Sopii herkälle iholle. 80 Face Tarkka epilointi ja ihohuokosten syväpuhdistus. Paljasta kasvojen virheetön hehku. Braun Face -epilaattori tarjoaa kaksi käsittelyä yhdellä laitteella vain lisäosaa vaihtamalla. Poista ihokarvat tarkasti juurta myöten kasvojen alueen epilaattorilla tai puhdista iho ihohuokosia myöten kasvojenpuhdistusharjalla. Epiloi ehdottoman tarkasti vain yhdellä painalluksella. Braun Face -epilaattorin virtaviivaisen, kompaktin muotoilun ansiosta voit käsitellä sitä kuten ripsiväriä ehdottoman hallitusti ja tarkasti. Poistaa ihokarvat juurta myöten ja voit nauttia sileästä ihosta jopa neljän viikon ajan. Braun Face -puhdistusharja Kasvojen alueen epilaattori Valaistu peili Valkoinen säilytyspussi Suojus Pieni puhdistusharja Duracell AA-paristo Puhdista ihosi 6 kertaa paremmin kuin käsin Palauta uskomaton puhtaus ja hehku kasvoillesi poistamalla meikki ja epäpuhtaudet. Satojen mikrovärähdysten ansiosta Braun Face -puhdistusharja puhdistaa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Se kuorii, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaa edistämään ihon uudistumista. Tee ihohuokosten syväpuhdistus kätevästi suihkun yhteydessä. Braun Face on 100 % vesitiivis, joten voit tehdä perusteellisen mutta hellävaraisen puhdistuksen suihkun yhteydessä. Kun poistat kuolleet ihosolut, valmistelet samalla ihosi vastaanottamaan ihonhoitotuotteet tehokkaammin. * Jälleenmyyjä tekee kaikki hinnoittelua, myynninedistämistä ja jakelua (valikoima ja hyllyyn asettelu) koskevat päätökset.

4 Braun Face 830 Premium edition Kasvojen alueen epilaattori ja kasvojen puhdistusharja mukana myös valaistu peili ja säilytyspussi EAN: TYPE NO: Kasvot Leuan, ylähuulen, otsan sekä kulmakarvojen siistimiseen. Sonic-kasvojenpuhdistusharja poistaa meikin ja epäpuhtaudet puhdistaa jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Sopii käytettäväksi suihkussa Voit käyttää puhdistusharjaa veden ja puhdistusgeelin kanssa. Kapea epilointiajopää Äärimmäistä tarkkuutta. Lisäosat Poistaa meikin ja epäpuhtaudet ihohuokosia myöten. Puhdistusharja värähtelee hellävaraisesti irrottaakseen meikin, rasvan sekä epäpuhtaudet. 10 mikroaukkoa 10 mikropinsettiä nappaa jopa 0,02 mm paksut ja vain 0,5 mm pitkät, hennot ihokarvat, joten ihokarvojen kasvua näkyviksi ei tarvitse odottaa. Dermatologisesti testattu Sopii herkälle iholle. 80 Face Tarkka epilointi ja ihohuokosten syväpuhdistus. Paljasta kasvojen virheetön hehku. Braun Face -epilaattori tarjoaa kaksi käsittelyä yhdellä laitteella vain lisäosaa vaihtamalla. Poista ihokarvat tarkasti juurta myöten kasvojen alueen epilaattorilla tai puhdista iho ihohuokosia myöten kasvojenpuhdistusharjalla. Epiloi ehdottoman tarkasti vain yhdellä painalluksella. Braun Face -epilaattorin virtaviivaisen, kompaktin muotoilun ansiosta voit käsitellä sitä kuten ripsiväriä ehdottoman hallitusti ja tarkasti. Poistaa ihokarvat juurta myöten ja voit nauttia sileästä ihosta jopa neljän viikon ajan. Braun Face -epilaattori kasvoille Puhdistusharja Valaistu peili Violetti säilytyspussi Suojus Pieni puhdistusharja Duracell AA-paristo Puhdista ihosi 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Palauta uskomaton puhtaus ja hehku kasvoillesi poistamalla meikki ja epäpuhtaudet. Satojen mikrovärähdysten ansiosta Braun Face -puhdistusharja puhdistaa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Se kuorii, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaa edistämään ihon uudistumista. Tee ihohuokosten syväpuhdistus kätevästi suihkun yhteydessä. Braun Face on 100 % vesitiivis, joten voit tehdä perusteellisen mutta hellävaraisen puhdistuksen suihkun yhteydessä. Kun poistat kuolleet ihosolut, valmistelet samalla ihosi vastaanottamaan ihonhoitotuotteet tehokkaammin. *Jälleenmyyjä tekee kaikki hinnoittelua, myynninedistämistä ja jakelua (valikoima ja hyllyyn asettelu) koskevat päätökset.

5 Braun Face 810 Kasvojen alueen epilaattori ja mikrovärähtelevä puhdistusharja EAN: TYPE NO: Kasvot Leuan, ylähuulen, otsan sekä kulmakarvojen siistimiseen. Sonic-kasvojenpuhdistusharja poistaa meikin ja epäpuhtaudet puhdistaa jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Sopii käytettäväksi suihkussa. Voit käyttää puhdistusharjaa veden ja puhdistusgeelin kanssa. Kapea epilointiajopää Äärimmäistä tarkkuutta. Lisäosat Poistaa meikin ja epäpuhtaudet ihohuokosia myöten. Puhdistusharja värähtelee hellävaraisesti irrottaakseen meikin, rasvan sekä epäpuhtaudet. 10 mikroaukkoa 10 mikropinsettiä nappaa jopa 0,02 mm paksut ja vain 0,5 mm pitkät, hennot ihokarvat, joten ihokarvojen kasvamista ei tarvitse enää odottaa. Dermatologisesti testattu Sopii herkälle iholle. 80 Face Tarkka epilointi ja ihohuokosten syväpuhdistus. Paljasta kasvojen virheetön hehku. Braun Face -epilaattori tarjoaa kaksi käsittelyä yhdellä laitteella vain lisäosaa vaihtamalla. Poista ihokarvat tarkasti juurta myöten kasvojen alueen epilaattorilla tai puhdista iho ihohuokosia myöten kasvojenpuhdistusharjalla. Epiloi ehdottoman tarkasti vain yhdellä painalluksella. Braun Face -epilaattorin virtaviivaisen, kompaktin muotoilun ansiosta voit käsitellä sitä kuten ripsiväriä ehdottoman hallitusti ja tarkasti. Poistaa ihokarvat juurta myöten, jolloin voit nauttia sileästä ihosta jopa neljän viikon ajan. Braun Face -epilaattori kasvoille Puhdistusharja Suojus Pieni puhdistusharja Duracell AA-paristo Puhdista ihosi 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Palauta uskomaton puhtaus ja hehku kasvoillesi poistamalla meikki ja epäpuhtaudet. Satojen mikrovärähdysten ansiosta Braun Face -puhdistusharja puhdistaa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Kuorii, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaa edistämään ihon uudistumista. Tee ihohuokosten syväpuhdistus kätevästi suihkun yhteydessä. Braun Face on 100 % vesitiivis, joten voit tehdä perusteellisen mutta hellävaraisen puhdistuksen suihkun yhteydessä. Kun poistat kuolleet ihosolut, valmistelet samalla ihosi vastaanottamaan ihonhoitotuotteet tehokkaammin. *Jälleenmyyjä tekee kaikki hinnoittelua, myynninedistämistä ja jakelua (valikoima ja hyllyyn asettelu) koskevat päätökset.

6 Maailman ensimmäinen kasvojen alueen epilaattori ja puhdistusharja. Eroon ihon epätäydellisyyksistä. Kasvot Jessica Alba Braun Face 831 Beauty edition, johon sisältyy valaistu peili ja säilytyspussi Braun Face 830 Beauty Edition, mukana valaistu peili ja meikkipussi Braun Face 810 Kasvojen alueen epilointi karvaton iho jopa 4 viikkoa Kapea epilointiajopää äärimmäistä tarkkuutta. 10 mikropinsettiä nappaa hennoimmatkin ihokarvat (0,02 mm) Nopeammin kuin perinteiset menetelmät (esim. käsikäyttöiset pinsetit) 200 liikettä sekunnissa Leuan, ylähuulen, otsan sekä kulmakarvojen siistimiseen. Kasvojen puhdistus 6x parempi kuin käsin puhdistus Sonic kasvojenpuhdistusharja poistaa meikin ja epäpuhtaudet puhdistaa jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Kuorii ja tuo esiin ihon heleyden satojen mikrovärähdysten avulla Käytä suihkussa puhdistusgeelin kanssa. Lisäosia ja -ominaisuuksia Säilytyspussi Valaistu peili Ylimääräinen harjaosa Valkoinen violetti Suojus Vesitiivis ja vesipestävä Paristokäyttöinen Pronssi Hopea Hopea

7 BRAUN Face -konseptin laajennus Kasvot Vaihtoharjat: pidä harjasi huippukunnossa Varmista maksimaalinen hygienia ja paras mahdollinen tulos vaihtamalla harja kolmen kuukauden välein. Braun Face 80-m Bonuspakkaus 4 vaihtoharjaa EAN: OVH*: DK 259 SE NO FI Braun Face 80-s Braun Face 80-e Braun Face 80-b DK 179 DK 179 DK vaihtoharjaa EAN: SE NO FI vaihtoharjaa EAN: SE NO FI Tutustu harjasettiin, joka kattaa eri ihotyyppien tarpeet. Hellävarainen puhdistus Kuorinta ja ihohuokosten syväpuhdistus Braun Face Bonus -pakkaus sisältää 4 erilaista harjaa juuri omalle sinun ihollesi sopivaa puhdistuskokemusta varten. Braun Face Extra Sensitive -harja puhdistaa hellävaraisesti ja sopii myös päivittäiseen käyttöön. Käytä yhdessä haluamasi puhdistusgeelin kanssa märällä iholla. Braunin kasvojenkuorintaharja puhdistaa ihohuokosia myöten poistaen meikin ja epäpuhtaudet. Pyyhkii kuolleet ihosolut pois hellävaraisesti mutta kuitenkin tehokkaasti ja tuo esiin ihon heleyden. 2 vaihtosientä EAN: SE NO FI Kuorinta edesauttaa voiteiden imeytymistä ja edesauttaa meikin tasaista levittymistä. Braun Face Beauty Sponge -sieni auttaa hieromaan voiteen tai seerumin ihoon. Sen avulla levität myös meikin hellävaraisesti ja tasaisesti, jotta saisit parhaan mahdollisen tuloksen. *Jälleenmyyjä tekee kaikki hinnoittelua, myynninedistämistä ja jakelua (valikoima ja hyllyyn asettelu) koskevat päätökset.

8 Braun Silk-épil 9 SkinSpa Johdoton Wet & Dry -epilaattori/kuorintajärjestelmä sekä 6 lisäosaa + kasvojen puhdistusharja EAN: TYPE NO: 5377 OVH*: DK SE NO FI MicroGrip-pinsetit 40 pinsettiä Leveämmät ja pidemmät pinsetit poistavat lyhyimmät kin ihokarvat (0,5 mm). Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Myötäilee kehon muotoja 40 % leveämpi pää** 30º kääntyvä pää myötäilee kehon muotoja. Silk épil 9 Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla nopeuttaen epilointia. Lisäosat Smartlight Sykkivät, aktiiviset värähtelyt Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Tekevät epiloinnista mahdollisimman hellävaraista. Kuiva- ja märkäajo Kasvojen puhdistusharja Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Hierovat mikroharjakset mikrokosketusta sekunnissa kuorii ihoa hellävaraisesti kaunistaen ihoa näkyvästi. Sonic-kuorintatekniikka Yli 3000 mikrovärähdystä minuutissa kuorii ihoa. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla** ja kaunistaa ihoa näkyvästi. Braun Silk-épil 9 SkinSpa: ensiluokkaisen epiloinnin uusi standardi yhdistettynä innovatiiviseen sonic-kuorintaharjaan. 40 % leveämmän pään ansiosta** Silk-épil 9 kattaa suuremman ihoalueen ja poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla, joten epilointi on nopeampaa. MicroGrip-tekniikka sisältää Braunin edistyneimmät pinsetit, joiden paranneltu geometria tehostaa ihokarvojen syöttämistä ja nyppimistä. Nämä kaksi ominaisuutta nopeuttavat ihokarvanpoistoa myös lyhyimpien (0,5 mm) ihokarvojen poistamista, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on jopa sileä iho jopa 4 viikoksi. 79 SPA Face Silk-épil Kuoriva harjaspää (sisältäen suojuksen) Kasvojen alueen kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Suuritaajuuksinen hierontaosa Kasvojen puhdistusharja Säilytyspussi Virtajohto Puhdistusharja Kuorintaharja poistaa kuolleita ihosoluja hierovien mikrovärähdysten ansiosta. Ne tuovat esiin ihon heleyden kuorimalla 4 kertaa tehokkaammin kuin pelkkä käsin tehtävä kuorinta. Wet & Dry-ominaisuuden ja johdottoman käytön ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa, jolloin epilointi on hellävaraisempaa. Säännöllisellä käytöllä epiloinninsta tulee lähes kivutonta. Bonus Edition-pakkaus sisältää kasvojen puhdistusharjan, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa***. Samalla se valmistelee ihon kosteutusta varten, lisää verenkiertoa ja tekee ihosta säteilevän puhtaan ja raikkaan. ** verrattuna muihin Braun-epilaattoreihin *** verrattuna puhdistukseen käsin poispestävällä geelillä

9 Braun Silk-épil 9 SkinSpa Johdoton Wet & Dry -epilaattori sekä kuorintajärjestelmä ja 6 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 9 MicroGrip-pinsetit Leveämmät ja pidemmät pinsetit poistavat lyhyimmät kin ihokarvat (0,5 mm). 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Myötäilee kehon muotoja 30º kääntyvä pää myötäilee kehon muotoja. 40 % leveämpi pää** Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla nopeuttaen epilointia. Lisäosat Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Sykkivät, aktiiviset värähtelyt Erittäin hellävarainen epilointi. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Sonic-kuorintatekniikka Yli 3000 mikrovärähdystä minuutissa kuorii ihoa. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. 79 SPA Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla** ja tuo esiin ihon heleyden. Braun Silk-épil 9 SkinSpa: ensiluokkaisen epiloinnin uusi standardi yhdistettynä innovatiiviseen sonic-kuorintaharjaan. 40 % leveämmän pään ansiosta**, Silk-épil 9 kattaa suuremman ihoalueen ja poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla tehden epiloinnista nopeampaa. MicroGrip-tekniikka sisältää Braunin edistyneimmät pinsetit, joiden paranneltu geometria tehostaa ihokarvojen syöttämistä ja nyppimistä sekä poistaa hellävaraisesti enemmän ihokarvoja jokaisella vedolla. Nämä kaksi ominaisuutta nopeuttavat ihokarvanpoistoa myös lyhyimpien (0,5 mm) ihokarvojen poistamista, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on sileä iho jopa 4 viikoksi. Silk-épil Kuoriva harjaspää (sis. suojuksen) Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Tarkka kärkikappale Suuritaajuuksinen hierontaosa Säilytyspussi Virtajohto Puhdistusharja Kuorintaharja poistaa kuolleita ihosoluja hierovien mikrovärähtelyjen ansiosta. Ne tuovat esiin ihon heleyden kuorimalla 4 kertaa paremmin kuin pelkkä käsin tehtävä hieronta. Wet & Dry-ominaisuuden ja johdottoman käytön ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa, jolloin epilointi on hellävaraisempaa. Säännöllisellä käytöllä epiloinninsta tulee lähes kivutonta. ** verrattuna muihin Braun-epilaattoreihin

10 Silk épil 9 SkinSpa Paras 2-in-1 epilointi- ja kuorintajärjestelmä Silk épil Innovatiivisimmat ominaisuudet 40 % leveämpi epilointipää* Kattaa suuremman ihoalueen jokaisella vedolla nopeuttaen epilointia. Pinsettien MicroGrip-tekniikka Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla*, myös lyhyimmätkin (0,5 mm) ihokarvat. Sonic-kuorintaharja Kuorii ihon 4 kertaa tehokkaammin kuin pelkkä käsin tehtävä käsittely. Kuiva- ja märkäajo Voidaan käyttää kylvyssä tai suihkussa hellävaraisempaan epilointiin. Myötäilee kehon muotoja Mukautuu pehmeästi kehon muotoihin. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat. Suuritaajuuksinen hierontaosa Stimuloi aktiivisesti ihoa äärimmäisen hellävaraista epilointia varten. Johdoton käyttö - Nopea lataus 1 tunnin lataus - 40 minuutin käyttöaika 1 tunnin lataus - 40 minuutin käyttöaika Lisäosia ja -ominaisuuksia Nopeuden säätö - 2 nopeusasetusta: erityisen hellävarainen tai tehokas. Vesitiivis ja täysin vesipestävä Kuoriva harjaspää Kasvojen puhdistusharja Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Suuritaajuuksinen hierontaosa Ihonmyötäinen kärkiosa Tarkka ajopää tai kärkikappale Säilytyspussi * verrattuna muihin Braun-epilaattoreihin ** verrattuna käsin puhdistukseen poispestävällä geelillä

11 Braun Silk-épil 9 Bonus Edition Johdoton Wet & Dry -epilaattori ja 7 lisäosaa - myös kasvojen puhdistusharja EAN: TYPE NO: Silk épil 9 MicroGrip-pinsetit Leveämmät ja pidemmät pinsetit poistavat lyhyimmätkin (0,5 mm) ihokarvat 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Myötäilee kehon muotoja 30º kääntyvä ajopää myötäilee kehon muotoja. 40 % leveämpi pää** Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla nopeuttaen epilointia. Lisäosat Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Sykkivät, aktiiviset värähtelyt tekevät epiloinnista mahdollisimman hellävaraista. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Kasvojen puhdistusharja Hierovat mikroharjakset mikrokosketusta sekunnissa kuorii ihoa hellävaraisesti kaunistaen ihoa näkyvästi. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. 89 Face Nopein ja tarkin epilointi.** Puhdistaa kasvoja jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa.*** Braun Silk-épil 9: ensiluokkaisen epiloinnin uusi standardi, jossa on nopeamman tuloksen antava leveä epilointipää sekä MicroGrip-pinsettitekniikka. 40 % leveämmän pään ansiosta** Silk-épil 9 kattaa suuremman ihoalueen ja poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla tehden epiloinnista nopeampaa. MicroGrip-tekniikka sisältää Braunin edistyneimmät pinsetit, joiden paranneltu geometria tehostaa ihokarvojen syöttämistä ja nyppimistä. Nämä kaksi ominaisuutta nopeuttavat ihokarvanpoistoa myös lyhyimpien (0,5 mm) ihokarvojen poistamista, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on sileä iho jopa 4 viikoksi. Silk-épil Kasvojen puhdistusharja Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Tarkka kärkikappale Suuritaajuuksinen hierontaosa Latausteline Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto Johdottoman Wet & Dry -ominaisuuden ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa, jolloin epilointi on hellävaraisempaa. Säännöllisellä käytöllä epiloinninsta tulee lähes kivutonta. Bonus Edition -pakkaukseen sisältyy kasvojenpuhdistusharja, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa.*** Samalla se valmistelee ihon kosteutusta varten, lisää verenkiertoa ja tekee ihosta säteilevän puhtaan ja raikkaan. ** verrattuna muihin Braun-epilaattoreihin *** verrattuna puhdistukseen käsin poispestävällä geelillä

12 Braun Silk-épil Johdoton Wet & Dry -epilaattori ja 6 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 9 MicroGrip-pinsetit Leveämmät ja pidemmät pinsetit poistavat lyhyimmät kin (0,5 mm) ihokarvat 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Myötäilee kehon muotoja 30º kääntyvä ajopää myötäilee kehon muotoja. 40 % leveämpi pää** Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla nopeuttaen epilointia. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Sykkivät, aktiiviset värähtelyt tekevät epiloinnista mahdollisimman hellävaraista. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Nopein ja tarkin epilointi.** Braun Silk-épil 9: ensiluokkaisen epiloinnin uusi standardi, jossa on nopeamman tuloksen antava leveä epilointipää sekä MicroGrippinsettitekniikka. 40 % leveämmän pään ansiosta** Silk-épil 9 kattaa suuremman ihoalueen ja poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla tehden epiloinnista nopeampaa. MicroGrip-tekniikka sisältää Braunin edistyneimmät pinsetit, joiden paranneltu geometria tehostaa ihokarvojen syöttämistä ja nyppimistä sekä poistaa hellävaraisesti enemmän ihokarvoja jokaisella vedolla. Nämä kaksi ominaisuutta nopeuttavat ihokarvanpoistoa myös lyhyimpien (0,5 mm) ihokarvojen poistamista, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on sileä iho jopa 4 viikoksi. Silk-épil Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Tarkka kärkikappale Suuritaajuuksinen hierontaosa Latausteline Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto Johdottoman Wet & Dry -ominaisuuden ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa, jolloin epilointi on hellävaraisempaa. Säännöllisellä käytöllä epiloinninsta tulee lähes kivutonta. ** verrattuna muihin Braun-epilaattoreihin

13 Braun Silk-épil 9 Bonus Edition Johdoton Wet & Dry -epilaattori ja 5 lisäosaa - myös kasvojen alueen epilaattori EAN: TYPE NO: Silk épil 9 MicroGrip-pinsetit Leveämmät ja pidemmät pinsetit poistavat lyhyimmätkin (0,5 mm) ihokarvat 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Myötäilee kehon muotoja 30º kääntyvä ajopää myötäilee kehon muotoja. 40 % leveämpi pää** Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla nopeuttaen epilointia. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Sykkivät, aktiiviset värähtelyt Tekevät epiloinnista mahdollisimman hellävaraista. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Kasvojen alueen epilaattori Poistaa tarkasti hennoimmatkin kasvojen alueen ihokarvat juurta myöten. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Nopein ja tarkin epilointi.** Poistaa tarkasti hennoimmatkin kasvojen alueen ihokarvat juurta myöten. Braun Silk-épil 9: ensiluokkaisen epiloinnin uusi standardi, jossa on nopeamman tuloksen antava leveä epilointipää sekä MicroGrip-pinsettitekniikka. 40 % leveämmän pään ansiosta** Silk-épil 9 kattaa suuremman ihoalueen ja poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla tehden epiloinnista nopeampaa. MicroGrip-tekniikka sisältää Braunin edistyneimmät pinsetit, joiden paranneltu geometria tehostaa ihokarvojen syöttämistä ja nyppimistä. Nämä kaksi ominaisuutta nopeuttavat ihokarvanpoistoa myös lyhyimpien (0,5 mm) ihokarvojen poistamista, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on jopa sileä iho jopa 4 viikoksi. Silk-épil Kasvojen alueen epilaattori Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Suurtaajuuksinen hierontaosa Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto Wet & Dry-ominaisuuden ja johdottoman käytön ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa, jolloin epilointi on hellävaraisempaa. Säännöllisellä käytöllä epiloinninsta tulee lähes kivutonta. Bonus Edition -pakkaus sisältää kasvojen alueen epilaattorin, joka poistaa tarkasti hennoimmat ihokarvat kasvojen alueelta juurta myöten. Saat sileän ihon jopa neljän viikon ajaksi ja huoliteltua kauneutta päästä varpaisiin. ** verrattuna muihin Braun-epilaattoreihin

14 Braun Silk-épil 9 SkinSpa Johdoton Wet & Dry -epilaattori sekä 4 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 9 MicroGrip-pinsetit Leveämmät ja pidemmät pinsetit poistavat lyhyimmät kin (0,5 mm) ihokarvat 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Myötäilee kehon muotoja 30º kääntyvä ajopää myötäilee kehon muotoja. 40 % leveämpi pää* Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla nopeuttaen epilointia. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Sykkivät, aktiiviset värähtelyt Tekevät epiloinnista mahdollisimman hellävaraista. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Nopein ja tarkin epilointi.** Braun Silk-épil 9: ensiluokkaisen epiloinnin uusi standardi, jossa on nopeamman tuloksen antava leveä epilointipää sekä MicroGrippinsettitekniikka. 40 % leveämmän pään ansiosta** Silk-épil 9 kattaa suuremman ihoalueen ja poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla tehden epiloinnista nopeampaa. MicroGrip-tekniikka sisältää Braunin edistyneimmät pinsetit, joiden paranneltu geometria tehostaa ihokarvojen syöttämistä ja nyppimistä sekä poistaa hellävaraisesti enemmän ihokarvoja jokaisella vedolla. Nämä kaksi ominaisuutta nopeuttavat ihokarvanpoistoa myös lyhyimpien (0,5 mm) ihokarvojen poistamista, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on jopa sileä iho jopa 4 viikoksi. Silk-épil Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Suuritaajuuksinen hierontaosa Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto Johdottoman Wet & Dry -ominaisuuden ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa, jolloin epilointi on hellävaraisempaa. Säännöllisellä käytöllä epiloinninsta tulee lähes kivutonta. ** verrattuna muihin Braunin epilaattoreihin

15 Silk épil 9 Nopein ja tarkin epilointi.* Silk épil Innovatiivisimmat ominaisuudet 40 % leveämpi epilointipää* Kattaa suuremman ihoalueen jokaisella vedolla nopeuttaen epilointia. Pinsettien MicroGrip-tekniikka Poistaa enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla*, myös lyhyimmätkin (0,5 mm) ihokarvat. Kasvojen puhdistusharja Puhdistaa jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistus.** Kasvojen alueen epilaattori Poistaa tarkasti hennoimmatkin kasvojen alueen ihokarvat juurta myöten. Kuiva- ja märkäajo Voidaan käyttää kylvyssä tai suihkussa hellävaraisempaan epilointiin. Myötäilee kehon muotoja Mukautuu pehmeästi kehon muotoihin. Smartlight Paljastaa ohuimmatkin ihokarvat. Suuritaajuuksinen hierontaosa Stimuloi aktiivisesti ihoa äärimmäisen hellävaraista epilointia varten. Johdoton käyttö - Nopea lataus 1 tunnin lataus - 40 minuuttia käyttöaikaa 1 tunnin lataus - 40 minuuttia käyttöaikaa 1 tunnin lataus - 40 minuuttia käyttöaikaa 1 tunnin lataus - 40 minuuttia käyttöaikaa Lisäosat ja ominaisuudet Nopeuden säätö - 2 nopeusasetusta: erityisen hellävarainen tai tehokas. Vesitiivis ja täysin vesipestävä Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Kasvojen alueen kärkikappale Suuritaajuuksinen hierontaosa Latausteline * verrattuna muihin Braun-epilaattoreihin ** verrattuna käsin puhdistukseen poispestävällä geelillä

16 Braun Silk-épil SkinSpa 909 Kasvojen- ja vartalonhoitosetti vartalonkuorintaharja sekä kasvojen puhdistusharja EAN: TYPE NO: ,90 Silk épil Erittäin tiheä harja hienoa harjasta edistää ihon pinnan uusiutumista Hellävaraiset mikrovärähdykset Kuorivat ihoa 4 x paremmin kuin pelkkä käsin kuorinta. Kasvojen puhdistusharja Poistaa meikin ja epäpuhtaudet jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa. Smartlight Lisäosat Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. 2 nopeutta Helppo säätää käyttäjän mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi kylvyssä ja suihkussa, jolloin epilointi on kätevää ja mukavampaa. 79 SPA Face Kuorii ihon silminnähtävän kuulaaksi ja puhdistaa kasvot jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa Vartalolle tarkoitettu kuorintaharja poistaa kuolleita ihosoluja hierovien mikrovärähdysten avulla ja saa ihon näyttämään paremmalta luonnollisella tavalla. Lopputulos on verrattavissa ammattilaisen tekemään kuorintaan. Silk-épil SkinSpa 909 Suojus Kasvojen puhdistusharja Säilytyspussi Virtajohto Puhdistusharja Kasvojen puhdistusharja poistaa meikin ja epäpuhtaudet jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistettaessa, ja ihosi tuntuu sileämmältä sekä virkistyneeltä. Wet & Dry-ominaisuuden ja johdottoman käytön ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa.

17 Braun Silk-épil 7 Dual Epilator Johdoton Wet & Dry Dual -epilaattori ja 5 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 7 Dual-epilaattori Gillette Venus -tekniikalla varustettu Smoothingajopää. 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Kääntyvä ajopää Mukautuu vartalon muotojen mukaan, jotta saisit mahdollisimman tarkan lopputuloksen. Lisäosat 2 nopeutta Helppo mukauttaa omien mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. SoftLift-toiminto Nostaa tehokkaasti myös ihonmyötäiset ihokarvat ja ohjaa ne pinsetteihin poistettaviksi. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. 771 WD / 781 WD Braunin hellävaraisin epilaattori, joka takaa välittömän sileyden 40 Close-Grip -pinsetin ja integroidun Gillette Venus -tekniikan ansiosta tämä ainutlaatuinen dual-epilaattori mahdollistaa erityisen hellävaraisen epiloinnin ja kuorinnan samalla kertaa. Poistaa jopa 0,5 mm ihokarvat, joihin vaha ei tehoa, ja tarjoaa ihokarvojen ajoon verrattavissa olevan välittömän sileyden vain yhdellä vedolla. Johdottoman Wet & Dry -ominaisuuden ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa, jolloin epilointi on hellävaraisempaa. Säännöllisellä käytöllä epiloinninsta tulee lähes kivutonta. Silk-épil 7 Dual Epilator Smoothing-ajopää Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Herkkien alueiden kärkikappale Efficiency-kärkikappale Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto Pakkaukseen kuuluvat ajopää ja viimeistelijän kärkikappale, joiden avulla voit muuttaa epilaattorisi ladyshaveriksi.

18 Braun Silk-épil 7 Dual Epilator Johdoton Wet & Dry Dual -epilaattori ja 2 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 7 Dual-epilaattori Gillette Venus -tekniikalla varustettu Smoothingajopää. 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Kääntyvä ajopää Mukautuu vartalon muotojen mukaan, jotta saisit mahdollisimman tarkan lopputuloksen. Lisäosat 2 nopeutta Helppo mukauttaa omien mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. SoftLift-toiminto Nostaa tehokkaasti myös ihonmyötäiset ihokarvat ja ohjaa ne pinsetteihin poistettaviksi. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. 771 WD / 781 WD Braunin hellävaraisin epilaattori, joka takaa välittömän sileyden 40 Close-Grip -pinsetin ja integroidun Gillette Venus -tekniikan ansiosta tämä ainutlaatuinen dual-epilaattori mahdollistaa erityisen hellävaraisen epiloinnin ja kuorinnan samalla kertaa. Poistaa jopa 0,5 mm ihokarvat, joihin vaha ei tehoa, ja tarjoaa ihokarvojen ajoon verrattavissa olevan välittömän sileyden vain yhdellä vedolla. Silk-épil 7 Dual Epilator Smoothing-ajopää Efficiency-kärkikappale Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto Johdottoman Wet & Dry -ominaisuuden ansiosta voit käyttää laitetta kylvyssä tai suihkussa, jolloin epilointi on hellävaraisempaa. Säännöllisellä käytöllä epiloinninsta tulee lähes kivutonta.

19 Braun Silk-épil Johdoton Wet & Dry -epilaattori sekä 6 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 7 Suurtaajuudella toimiva hierontaosa Stimuloi aktiivisesti ihoa tehden epiloinnista erityisen hellävaraista. 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Kääntyvä ajopää Mukautuu vartalon muotojen mukaan, jotta saisit mahdollisimman tarkan tuloksen. 2 nopeutta Helppo mukauttaa omien mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. SoftLift-toiminto Nostaa tehokkaasti myös ihonmyötäiset ihokarvat ja ohjaa ne pinsetteihin poistettaviksi. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Poistaa lyhyet ihokarvat tehokkaasti. Hellävaraisin epilaattorimme.** Silk-épil 7 -epilaattori on todella tehokas, mutta silti erittäin hellävarainen. Se on johdoton ja vesitiivis, joten sitä voi käyttää kuiva- tai märkäepilointiin kylvyssä tai suihkussa. Säännöllisesti käytettynä epilointi on lähes kivutonta. Suurtaajuuksisen hierontajärjestelmän sykkivä aktiivinen värähtely tekee epiloinnista miellyttävämpää. Silk-épil Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Herkkien alueiden kärkikappale Tarkka kärkikappale Efficiency-kärkikappale Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto 40 CloseGrip-pinsettiä poistaa jopa 0,5 mm ihokarvat tehokkaasti ja antaa viikkoja kestävän sileyden. Pakkaukseen kuuluvat ajopää ja viimeistelijän kärkikappale, joiden avulla voit muuttaa epilaattorisi ladyshaveriksi. ** Ulkopuolinen tutkimus, IPI Institute, Stuttgart, maaliskuu 2013

20 Braun Silk-épil Johdoton Wet & Dry -epilaattori EAN: TYPE NO: Silk épil 7 Suurtaajuudella toimiva hierontaosa Stimuloi aktiivisesti ihoa tehden epiloinnista erityisen hellävaraista. 40 pinsettiä Erityisesti asetellut, porrastetut pinsetit poistavat ihokarvat juuresta hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Kääntyvä ajopää Mukautuu vartalon muotojen mukaan, jotta saisit mahdollisimman tarkan tuloksen. 2 nopeutta Helppo mukauttaa omien mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. SoftLift-toiminto Nostaa tehokkaasti myös ihonmyötäiset ihokarvat ja ohjaa ne pinsetteihin poistettaviksi. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Johdoton käyttö nopea lataus 40 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Kestävämpi tulos kuin ajamalla. Parempi tulos kuin vahaamalla. Silk-épil 7 -epilaattori poistaa lyhyimmät ja hennoimmat ja jopa 0,5 mm ihokarvat. Se vastaa kooltaan pientä hiekanjyvää. Braunin Close-Grip-tekniikan 40 pinsettiä varmistavat ylivoimaisen suorituskyvyn ja erittäin tarkan ihokarvojen poiston. Se on johdoton ja vesitiivis, joten sitä voi käyttää kuiva- tai märkäepilointiin kylvyssä tai suihkussa. Säännöllisesti käytettynä epilointi on lähes kivutonta. Silk-épil Young Beauty Suuritaajuuksinen hierontaosa Ainutlaatuinen säilytyspussi Viilentävät Olay-kosteuspyyhkeet Puhdistusharja Virtajohto Suurtaajuuksisen hierontajärjestelmän sykkivä aktiivinen värähtely tekee epiloinnista miellyttävämpää. Entistä miellyttävämpää epiloinnista tekevät pakkauksen sisältämät viilentävät Olay-kosteuspyyhkeet, joilla voit valmistella ihon epilointia varten.

21 Silk épil 7 Poistaa tehokkaimmin lyhyet ihokarvat. Hellävaraisin epilaattorimme.* Dual-epilaattori Silk épil Innovatiivisimmat ominaisuudet Gillette Venus -tekniikalla varustettu dualepilaattori Integroidut terät nappaavat uppiniskaiset ihokarvat ja poistavat kuolleita ihosoluja. Kuiva- ja märkäajo Voidaan käyttää kylvyssä tai suihkussa hellävaraisempaan epilointiin. Suuritaajuuksinen hierontaosa Stimuloi aktiivisesti ihoa äärimmäisen hellävaraista epilointia varten. 40 pinsetillä varustettu Close-Grip-ttekniikka Poistaa jopa hiekanjyvän (0,5 mm) kokoiset ihokarvat. Myötäilee kehon muotoja Mukautuu pehmeästi kehon muotoihin. SoftLift-toiminto Nostaa ihonmyötäiset ihokarvat. Smartlight Paljastaa ohuimmatkin ihokarvat. Johdoton käyttö - Nopea lataus Säädettävä nopeus 2 nopeusasetusta: erityisen hellävarainen tai erityisen tehokas. Lisäosia ja -ominaisuuksia Vesitiivis ja täysin vesipestävä Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Kainaloalueen ajopää tai kärkikappale Tarkka ajopää tai kärkikappale Efficiency-kärkikappale Suuritaajuuksinen hierontaosa Säilytyspussi 1 tunnin lataus - 40 minuuttia käyttöaikaa 1 tunnin lataus - 40 minuuttia käyttöaikaa 1 tunnin lataus - 40 minuuttia käyttöaikaa 1 tunnin lataus - 40 minuuttia käyttöaikaa * Ulkopuolinen tutkimus, IPI Institute, Stuttgart, maaliskuu 2013

22 Braun Silk-épil Johdoton Wet & Dry -epilaattori ja 4 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 5 28 MicroGrip-pinsettiä Poistaa jopa hiekanjyvän (0,5 mm) kokoiset ihokarvat. Sykkivät, aktiiviset värähtelyt Tekevät epiloinnista mahdollisimman hellävaraista. Ihonmyötäinen kärkiosa Mukautuu täydellisesti vartalosi muotoihin. Luistamaton kädensija Luistamaton ote helppo käsitellä myös märissä olosuhteissa. 2 nopeutta Helppo mukauttaa omien mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. Johdoton käyttö nopea lataus 30 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Erityisen hellävarainen epilointi ja sileä iho jopa 4 viikoksi. Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaattori on kehitetty helppoa käyttöä, mukavuutta ja erinomaista tulosta ajatellen. Se poistaa lyhyimmätkin 0,5 mm ihokarvat, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on silkinsileä iho jopa neljän viikon ajaksi. Wet & Dry -tekniikka - Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaattoria voi käyttää kylvyssä ja suihkussa, jolloin epilointikokemus on hellävaraisempi. Silk-épil Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Suuritaajuuksinen hierontaosa Puhdistusharja Virtajohto Useita lisäosia - Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaatorin mukana saat useita lisäosia. Epilointipään ihonmyötäinen kärkiosa on tehty luistamaan hyvin ja myötäilemään vartalon muotoja erityisen tarkasti. Ainutlaatuinen luistamaton kädensija kätevä kuminen pinta epilaattorin varressa on suunniteltu erityisesti varmistamaan täydellinen hallinta myös vedessä epiloidessa. Kaksi nopeusasetusta Laitteen kahden nopeusasetuksen ansiosta voit valita hitaamman nopeuden, jos et vielä ole tottunut epilointiin tai epiloit herkkiä alueita kuten bikinirajaa tai kainaloita. Nopeampi asetus sopii tehokkaampaan epilointiin.

23 Braun Silk-épil Johdoton Wet & Dry -epilaattori sekä 3 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 5 28 MicroGrip-pinsettiä Poistaa jopa hiekanjyvän (0,5 mm) kokoiset ihokarvat. Sykkivät, aktiiviset värähtelyt Tekevät epiloinnista mahdollisimman hellävaraista. Ihonmyötäinen kärkiosa Mukautuu täydellisesti vartalosi muotoihin. Luistamaton kädensija Luistamaton ote helppo käsitellä myös märissä olosuhteissa. 2 nopeutta Helppo mukauttaa omien mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. Johdoton käyttö nopea lataus 30 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Erityisen hellävarainen epilointi ja sileä iho jopa 4 viikoksi. Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaattori on kehitetty helppoa käyttöä, mukavuutta ja erinomaista tulosta ajatellen. Se poistaa lyhyimmätkin 0,5 mm ihokarvat, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on silkinsileä iho jopa neljän viikon ajaksi. Wet & Dry -tekniikka - Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaattoria voi käyttää kylvyssä ja suihkussa, jolloin epilointikokemus on hellävaraisempi. Silk-épil Ihonmyötäinen kärkiosa Suuritaajuuksinen hierontaosa Kevyemmät pinsetit Puhdistusharja Virtajohto Useita lisäosia - Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaatorin mukana saat useita lisäosia. Epilointipään ihonmyötäinen kärkiosa on tehty luistamaan hyvin ja myötäilemään ihon muotoja erityisen tarkasti. Ainutlaatuinen anti-slip-ote kätevä kuminen pinta epilaattorin varressa on suunniteltu erityisesti antamaan varma ote myös vedessä epiloitaessa. Kaksi nopeusasetusta Laitteen kahden nopeusasetuksen ansiosta voit valita hitaamman nopeuden, jos et vielä ole tottunut epilointiin tai epiloit herkkiä alueita kuten bikinirajaa tai kainaloita. Nopeampi asetus sopii tehokkaampaan epilointiin.

24 Braun Silk-épil Johdoton Wet & Dry -epilaattori sekä 1 kärkiosa EAN: TYPE NO: Silk épil 5 28 MicroGrip-pinsettiä Poistaa jopa hiekanjyvän (0,5 mm) kokoiset ihokarvat. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Ihonmyötäinen kärkiosa Mukautuu täydellisesti vartalosi muotoihin. Luistamaton kädensija Luistamaton ote helppo käsitellä myös märissä olosuhteissa. 2 nopeutta Helppo mukauttaa omien mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. Johdoton käyttö nopea lataus 30 minuutin käyttöaika vain 1 tunnin latauksella. Erityisen hellävarainen epilointi ja sileä iho jopa 4 viikoksi. Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaattori on kehitetty helppoa käyttöä, mukavuutta ja erinomaista tulosta ajatellen. Se poistaa lyhyimmätkin 0,5 mm ihokarvat, joihin vaha ei tehoa. Tuloksena on silkinsileä iho jopa neljän viikon ajaksi. Silk-épil Ihonmyötäinen kärkiosa Puhdistusharja Virtajohto Wet & Dry -tekniikka - Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaattoria voi käyttää kylvyssä ja suihkussa, jolloin epilointikokemus on hellävaraisempi. Useita lisäosia - Braun Silk-épil 5 Wet & Dry -epilaatorin mukana saat useita lisäosia. Epilointipään ihonmyötäinen kärkiosa on tehty luistamaan hyvin ja myötäilemään ihon muotoja erityisen tarkasti. Ainutlaatuinen anti-slip-ote kätevä kuminen pinta epilaattorin varressa on suunniteltu erityisesti antamaan varma ote myös vedessä epiloitaessa. Kaksi nopeusasetusta Laitteen kahden nopeusasetuksen ansiosta voit valita hitaamman nopeuden, jos et vielä ole tottunut epilointiin tai epiloit herkkiä alueita kuten bikinirajaa tai kainaloita. Nopeampi asetus sopii tehokkaampaan epilointiin.

25 Uusi Silk épil 5 Erityisen hellävarainen epilointi ja sileä iho jopa 4 viikoksi. Silk épil 5 Innovatiivisimmat ominaisuudet Lisäosia ja -ominaisuuksia 28 MicroGrip-pinsettiä Poistaa jopa hiekanjyvän (0,5 mm) kokoiset ihokarvat. Suuritaajuuksinen hierontaosa Stimuloi aktiivisesti ihoa äärimmäisen hellävaraista epilointia varten. Kuiva- ja märkäajo Sopii käytettäväksi myös kylvyssä tai suihkussa. Säädettävä nopeus 2 nopeusasetusta: erityisen hellävarainen tai erityisen tehokas. Luistamaton kädensija Luistamaton ote helppo käsitellä myös märissä olosuhteissa. Johdoton käyttö nopea lataus 30 minuutin käyttöaika vain yhden tunnin latauksella Vesitiivis ja täysin vesipestävä Johdoton ja johdollinen käyttö Johdoton Johdoton Johdoton Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Suuritaajuuksinen hierontaosa Kevyemmät pinsetit

26 Braun Silk-épil 5 Power 5780 Johdollinen epilaattori ja 7 lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 5 Soft-lift -toiminto Nostaa tehokkaasti myös ihonmyötäiset ihokarvat ja ohjaa ne pinsetteihin poistettaviksi. Close-grip -tekniikka 40 pinsettiä on suunniteltu sulkeutumaan optimaalisessa kulmassa ja yhä lähempänä ihon pintaa, jolloin lyhyimpienkin ihokarvojen (0,5 mm) poisto tehostuu. Suuritaajuuksinen hieronta Stimuloi ihoa epiloinnin aikana vähentäen nyppimisen aiheuttamaa epämukavaa tunnetta. Viilennyshansikas Viilennyshansikas viilentää ihoa tehokkaasti ennen epilointia ja rauhoittaa epiloinnin jälkeen. 2 nopeutta Helppo mukauttaa omien mieltymysten ja ihon herkkyyden mukaan. Johdollinen käyttö Non-stop-suoritus. Jatkuvaa tehoa jatkuvasti sileälle iholle. Silk-épil 5 on suunniteltu tehokkaaseen, kestävän lopputuloksen tuottavaan ja erityisen hellävaraiseen ihokarvojen poistoon, joten se on ihanteellinen epilointia aloitteleville naisille. Laitteen Close-Grip -tekniikan 40 pinsettiä poistaa myös kaikkein lyhyimmät ja hennoimmat ihokarvat. Lisäksi laitteessa on Comfortjärjestelmä eli ihoa stimuloiva hierontaosa sekä viilennyshansikas, joka rauhoittaa ihoa epiloinnin jälkeen. Comfort-järjestelmä: hieronta ja viilennys Silk-épil 5 -epilaattorissa on suuritaajuuksinen hierontaosa, joka stimuloi ihoa ja tekee epiloinnista erityisen hellävaraista.viilennyshansikas valmistelee ihon epilointia varten ja rauhoittaa epiloinnin jälkeen. Silk-épil 5 Power 5780 Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Suuritaajuuksinen hierontaosa Herkkien alueiden kärkikappale Tarkka kärkikappale Viilennyshansikas Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto *Jälleenmyyjä tekee kaikki hinnoittelua, myynninedistämistä ja jakelua (valikoima ja hyllyyn asettelu) koskevat päätökset.

27 Braun Silk-épil Bonus edition Johdollinen epilaattori comfort-järjestelmällä ja kasvojen puhdistusharjalla EAN: TYPE NO: Silk épil 5 Soft-lift -toiminto Nostaa tehokkaasti myös ihonmyötäiset ihokarvat ja ohjaa ne pinsetteihin poistettaviksi. Suuritaajuuksinen hieronta Stimuloi ihoa epiloinnin aikana vähentäen nyppimisen aiheuttamaa epämukavaa tunnetta. Huokosten syväpuhdistus Poistaa meikin ja epäpuhtaudet poskilta, t-alueelta ja leuasta vain minuutissa. Lisäosat Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Kääntyvä ajopää Mukautuu paremmin kehon muotoihin, mikä lisää käyttömukavuutta ja takaa maksimaalisen tarkkuuden. Täysin vesipestävä Laitteen voi puhdistaa hygieenisesti juoksevassa vedessä. Viilennyshansikas Viilentää ihoa tehokkaasti ennen epilointia ja rauhoittaa epiloinnin jälkeen tehden epiloinnista entistä miellyttävämpää. Säädettävä nopeus Valitse yksilöllisiin tarpeisiisi sopiva nopeus. Close-grip -tekniikka 40 pinsettiä on suunniteltu sulkeutumaan optimaalisessa kulmassa ja yhä lähempänä ihon pintaa, jolloin lyhyimpienkin ihokarvojen (0,5 mm) poisto tehostuu. 89 Face Poistaa lyhyimmätkin ihokarvat ja tarjoaa lopputuloksen, johon vahaus ei yllä Helppokäyttöinen epilaattori, joka poistaa hellävaraisesti lyhyimmätkin ihokarvat juuresta kotioloissa. Saat sileän ihon milloin tahansa. Ei odottelua eikä sotkua. Koska ihokarvat kasvavat takaisin hennompina ja ohuempina, voit unohtaa myös sängen. Jotta saisit hellävaraisen epiloinnin, ainutlaatuinen Dual Comfort -järjestelmä sisältää hierontaosan ja viilennyshansikkaan. Silk-épil Kasvojen puhdistusharja Viilennyshansikas Efficiency-kärkikappale Säilytyspussi Puhdistusharja Virtajohto Kasvojenpuhdistusharja poistaa meikin ja epäpuhtaudet jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistus, ja ihosi tuntuu virkistyneeltä ja sileämmältä vain yhdessä minuutissa. *Jälleenmyyjä tekee kaikki hinnoittelua, myynninedistämistä ja jakelua (valikoima ja hyllyyn asettelu) koskevat päätökset.

28 Braun Silk-épil Johdollinen epilaattori, joka sisältää comfort-järjestelmän ja kolme lisäosaa EAN: TYPE NO: Silk épil 5 Soft-lift -toiminto Nostaa tehokkaasti myös ihonmyötäiset ihokarvat ja ohjaa ne pinsetteihin poistettaviksi. Close-grip -tekniikka 40 pinsettiä on suunniteltu sulkeutumaan optimaalisessa kulmassa ja yhä lähempänä ihon pintaa, jolloin lyhyimpienkin ihokarvojen (0,5 mm) poisto tehostuu. Suuritaajuuksinen hieronta Stimuloi ihoa ja lieventää nyppimisen aiheuttamaa epämukavaa tunnetta epiloinnin aikana, jotta käsittelystä tulisi mahdollisimman mukava. Kääntyvä ajopää Mukautuu paremmin kehon muotoihin, mikä lisää käyttömukavuutta ja takaa maksimaalisen tarkkuuden. Smartlight Paljastaa hennoimmatkin ihokarvat erittäin tehokasta epilointia varten. Säädettävä nopeus Valitse yksilöllisiin tarpeisiisi sopiva nopeus. Täysin vesipestävä Laitteen voi puhdistaa hygieenisesti juoksevassa vedessä. Viilennyshansikas Viilennyshansikas viilentää ihoa tehokkaasti ennen epilointia ja rauhoittaa epiloinnin jälkeen. Poistaa lyhyimmätkin ihokarvat ja tarjoaa lopputuloksen, johon vahaus ei yllä Helppokäyttöinen epilaattori, joka poistaa hellävaraisesti lyhyimmätkin ihokarvat juuresta kotioloissa. Saat sileän ihon milloin tahansa. Ei odottelua eikä sotkua. Koska ihokarvat kasvavat takaisin hennompina ja ohuempina, voit unohtaa myös sängen. Jotta saisit hellävaraisen epiloinnin, ainutlaatuinen Dual Comfort Silk-épil epilaattori 3 lisäosaa: Ajopää, viimeistelijän kärkikappale, sekä efficiency-kärkikappale Viilennyshansikas Säilytyspussi Virtajohto Puhdistusharja -järjestelmä sisältää hierontaosan ja viilennyshansikkaan.

29 Silk épil 5 Jatkuvaa tehoa jatkuvasti sileälle iholle. Silk épil Innovatiivisimmat ominaisuudet Lisäosia ja -ominaisuuksia 40 pinsetillä varustettu Close-Grip-ttekniikka Poistaa jopa hiekanjyvän (0,5 mm) kokoiset ihokarvat. Suuritaajuuksinen hierontaosa Stimuloi aktiivisesti ihoa äärimmäisen hellävaraista epilointia varten. Viilennyshansikas Viilentää ja valmistelee ihoa ennen epilointia ja rauhoittaa epiloinnin jälkeen. Kääntyvä ajopää Mukautuu paremmin kehon muotoihin, mikä lisää käyttömukavuutta ja takaa maksimaalisen tarkkuuden. SoftLift-toiminto Nostaa ihonmyötäiset ihokarvat. Smartlight Paljastaa ohuimmatkin ihokarvat. Säädettävä nopeus 2 nopeusasetusta: erityisen hellävarainen tai erityisen tehokas. Kasvojen puhdistusharja Puhdistaa jopa 6 kertaa paremmin kuin käsin puhdistus.* Vesitiivis ja täysin vesipestävä Johdoton ja johdollinen käyttö Ajopää Viimeistelijän kärkikappale Efficiency-kärkikappale Ihonmyötäinen kärkiosa Herkkien alueiden kärkikappale Kasvojen alueen kärkikappale Suuritaajuuksinen hierontaosa Säilytyspussi Vain verkkokäyttöinen Vain verkkokäyttöinen Vain verkkokäyttöinen * verrattuna käsin puhdistukseen poispestävällä geelillä

30 euroa takaisin! Ääniaaltotekniikalla varustettu Braun Series 7. Länsisähkö Kaakelikaari 2 A Vantaa

30 euroa takaisin! Ääniaaltotekniikalla varustettu Braun Series 7. Länsisähkö Kaakelikaari 2 A Vantaa 30 euroa takaisin! Osta nyt mikä tahansa Braun Series 7 -parranajokone ( SH799cc+ccr2, SH799cc, SH790cc, SH765cc, 760cc, SH750cc, SH740sW&D ), niin saat 30 euroa takaisin pankkitilillesi. Braun Series

Lisätiedot

Suojaa ihoärsytykseltä parranajon jälkeen

Suojaa ihoärsytykseltä parranajon jälkeen Maakohtainen myyntiesite Suomi () Sähköparranajokone märkä- ja kuiva-ajoon SkinGlide-renkaat GentlePrecisionPRO-terät SmartClick-tarkkuustrimmeri S7370/12 Suojaa ihoärsytykseltä parranajon jälkeen Philipsin

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 80,00 90,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle.

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus mies Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus ei ole vain oma asiasi. Puhtaus on tärkeää, kun olet tekemisissä muiden

Lisätiedot

KURIKAN APTEEKIN HOITOLAHINNASTO

KURIKAN APTEEKIN HOITOLAHINNASTO KURIKAN APTEEKIN HOITOLAHINNASTO Ajanvaraus ja tiedustelut apteekista tai puhelimitse 06 450 2023 KASVOT: Nimue Active Rejuvenation uudistava hapotuskäsittely 79 Alkupuhdistus, entsyymikuorinta, 15 % hapotus,

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Dermalogica kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti Face-mapping ihoanalyysin

Lisätiedot

L I Q U I D G L O W SKIN BEST

L I Q U I D G L O W SKIN BEST TAISTELE IHON HELEYDEN 3 VIHOLLISTA VASTAAN: KUIVUUS, SAMEUS & ENNENAIKAINEN IKÄÄNTYMINEN L I Q U I D G L O W SKIN BEST Ravitsevan öljyn ja antioksidanttisen astaksantiini leväuutteen yhdistelmä heleyttää-

Lisätiedot

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 Väriopas on innovaatio, joka auttaa sinua varmemmin suosittelemaan oikeita sävyjä jokaiselle asiakkaalle. Tulos? Tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän myyntiä sinulle!

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Uuden sukupolven kosmetiikkatuote: Colour Correction -voide Mikä on CC-voide? Uuden sukupolven hybridivoide. BB-voiteet olivat ensimmäisiä vastaavanlaisia ihonhoito- ja meikkituotteen

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

CLARISONIC HARJA, JOKA MUUTTAA IHONHOITORUTIINISI

CLARISONIC HARJA, JOKA MUUTTAA IHONHOITORUTIINISI CLARISONIC HARJA, JOKA MUUTTAA IHONHOITORUTIINISI Sateisessa Seattlen kaupungissa USA:n länsirannikolla kolme innovatiivista tutkijaa kokoontui selvittämään, mitä mahdollisuuksia värähtelevä Sonicteknologia

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho Hengittävä meikki- ja peitevoide Hoidettu ja virheetön iho Ensimmäinen hengittävä Colour Correcting (CC)- hoitotuote, joka yhdistää kosmetiikka- ja ihonhoitoteknologian, joka edistää palautumista ja samaan

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

JORDAN CLEAN OPTIMAALISTA HAMPAIDEN PUHDISTUSTA JA PALKITTUA MUOTOILUA

JORDAN CLEAN OPTIMAALISTA HAMPAIDEN PUHDISTUSTA JA PALKITTUA MUOTOILUA JORDAN CLEAN OPTIMAALISTA HAMPAIDEN PUHDISTUSTA JA PALKITTUA MUOTOILUA Jordan Powered by Wilfa -sähköhammasharjat on kehitetty yhteistyössä kokeneen suunhoitotuotteiden ja hammasharjojen valmistajan Jordanin

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

jälkikäsittelylaitteiden välillä.

jälkikäsittelylaitteiden välillä. TARKKUUSTYÖTÄ Nopea, tarkka, laadukas. Nämä sanat kuvaavat parhaiten Shinohara-tarkkuuspainokonetta. Shinohara aloitti toimintansa vuonna 1919 alun perin tarkkuustyökalujen valmistajana, josta juontaa

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty.

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty. TIME CONTROL Start turning back time now The power of medical beauty. TIME CONTROL Laadukas anti-aging ihonhoitotuotesarja, joka täyttää vaativammatkin odotukset TIME CONTROL -ihonhoito-sarja perustuu

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015. Kasvohoidot. Kasvohoito (1,5-2h) 43. Erikoiskasvohoito (1,5-2h) 53. Nuorisopuhdistus (1-1,5h) 35

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015. Kasvohoidot. Kasvohoito (1,5-2h) 43. Erikoiskasvohoito (1,5-2h) 53. Nuorisopuhdistus (1-1,5h) 35 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015 Kasvohoidot Huom! Hoitoajat ovat viitteellisiä Kasvohoito (1,5-2h) 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa

Lisätiedot

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP6522 1 HP6522 suomi 59 Suomi 59 Johdanto Onnittelut ostoksestasi ja tervetuloa Philips-tuotteiden käyttäjäksi! Hyödynnä Philipsin tuki

Lisätiedot

HOITOHINNASTO HEMMOTTELU- JA KAUNEUDENHOITO PARTURI- JA KAMPAAMO - HIERONTAHOIDOT VARAUKSET SEKÄ LISÄTIEDOT: Tahko Span vastaanotto puh. 020 747 9900 tai info@tahkospa.fi Kuluton peruutus edellisenä päivänä

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin KONSERVOINTIVÄLINEET Dahlia-sumutin - valmistettu Japanissa, merkki Maruhachi - materiaali kromattua messinkiä - säädettävä hieno suihku, ei roiskeita - käytössä suositellaan puhdistettua vettä - tilavuus

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

KAUNEUSPISTE LINNAN NEIDON HINNASTO 2018

KAUNEUSPISTE LINNAN NEIDON HINNASTO 2018 Talaskuja 3, Hämeenlinna ( Mehiläisen talo ) puh: 044-300 9995 birgit@kauneuspistelinnanneito.fi, www.kauneuspistelinnanneito.fi Avoinna ma-pe 09.00-18.00, ilta- ja lauantaiajat sop.mukaan KAUNEUSPISTE

Lisätiedot

PUHDISTAVA, TEHOKAS JA KIRKASTAVA ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 85 min / 85

PUHDISTAVA, TEHOKAS JA KIRKASTAVA ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 85 min / 85 HINNASTO KASVOHOIDOT VILLA FINON MARJAISA PERUSKASVOHOITO 70 min / 70 Eri ihotyypit huomioiva peruskasvohoito, johon kuuluu alkurentoutus, pinta-puhdistus, pieni ihoanalyysi, jonka mukaan valitaan sopivat

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

Lehdistötiedote. Hansgrohen lasipintaisilla suihkuilla uudenlaista eleganssia suihkuun 29.7.2015

Lehdistötiedote. Hansgrohen lasipintaisilla suihkuilla uudenlaista eleganssia suihkuun 29.7.2015 Lehdistötiedote 29.7.2015 Hansgrohe vuoden 2015 suihku-uutuudet ovat täynnä upeita innovaatioita, jotka tuottavat käyttäjälleen täydellistä suihkunautintoa. Yläsuihkut ja termostaatit ovat saaneet tyylikkään

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 55 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta,

Lisätiedot

KauneusHuone Vilas. VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62. TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO 90 min 79 eläkeläiset 74

KauneusHuone Vilas. VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62. TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO 90 min 79 eläkeläiset 74 Hinnasto KASVOHOIDOT KauneusHuone Vilas VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62 - Alkupuhdistus ihotyypin mukaan - Tehoampulli - Hieronta - Naamio ihotyypin mukaan - Hoitovoiteet TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Pikakaunistus Intermezzo

Lisätiedot

sdasd Braun ThermoScan PRO 6000 korvakuumemittari Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Braun ThermoScan PRO 6000 korvakuumemittari Ensihoito - terveys - turvallisuus IRT6020 Braun ThermoScan 5 IRT 6020 korva Braun Thermoscan 6020 on uusittu versio suositusta Braun ThermoScan IRT 4520 -korvasta. B06000200 Braun ThermoScan PRO 6000 korva Braun ThermoScan PRO 6000 korva

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT

KAUNEUDENHOITOPALVELUT KAUNEUDENHOITOPALVELUT Asiakaspalveluhinnasto 1.1.2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24 %) Kasvohoidot toteutetaan asiakasanalyysin pohjalta. AK = Saatavilla vain Aurinkokivessä. Peruskasvohoito Opiskelija

Lisätiedot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot 24.TOUKOKUUTA 2013 Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot Maksimaalista suorituskykyä ja pidennettyä käyttöaikaa uudella 4.0Ah akulla. Johdotonta vapautta: Ei polttoainetta,

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON UUDENLAINEN BB-VOIDE Bb-voide, jollaista Et ole ennen nähnyt Youth Code Luminizer BB Cream -voiteessa yhdistyvät ihonhoidon ja meikin

Lisätiedot

sdasd Braun ThermoScan PRO 6000 korvakuumemittari Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Braun ThermoScan PRO 6000 korvakuumemittari Ensihoito - terveys - turvallisuus IRT6020 Braun ThermoScan 5 IRT 6020 korva Braun Thermoscan 6020 on uusittu versio suositusta Braun ThermoScan IRT 4520 -korvasta. E1806 Professional infrapunakorva - TARJOUS TARJOUS 2 KPL VARASTOSSA Infrapunakorvalla

Lisätiedot

DEPEND COSMETIC OY Puh. 02-566700 info@depend.fi TUOTEKUVASTO 2014-2015 AMMATTILAISELLE

DEPEND COSMETIC OY Puh. 02-566700 info@depend.fi TUOTEKUVASTO 2014-2015 AMMATTILAISELLE DEPEND COSMETIC OY Puh. 02-566700 info@depend.fi TUOTEKUVASTO 2014-2015 AMMATTILAISELLE Mysteerisen pitkät ripset täysin luonnollisesti! BeautyLash Eyelash Growth Booster stimuloi ripsien kasvua luonnollisella

Lisätiedot

Momenttiruuvitaltat. Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden

Momenttiruuvitaltat. Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden Momenttiruuvitaltat Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden momenttiruuvitalttojen valikoiman. Näillä työkaluilla piirilevyjen

Lisätiedot

Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille

Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille Kaikki kasvot ovat erilaisia, ja uusi AirFit N20 -maskimme onkin helposti sovitettavissa useimmille. Kompakti nenämaski jättää näkökentän vapaaksi, ja maskin

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on johtava yksityinen pohjoismainen teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

3. Lattioiden puhdistus

3. Lattioiden puhdistus 3. Lattioiden puhdistus Viimeisenä vaan ei todellakaan vähäisimpänä: lattia. Vileda Professionalin lattianpuhdistusratkaisut perustuvat sekä kokemukseen että uuteen ajattelutapaan. Ergonomia, tehokkuus

Lisätiedot

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia.

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia. Kasvohoidot Kasvohoidoissa käytämme Académie Scientifique de Beauté- sarjan tuotteita. Oikeat kotihoitotuotteet ja tehokkaat hoidot tuovat nopeasti näkyviä tuloksia, jotka kestävät pitkään. Académie on

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

Leica Viva TPS Nopein takymetri

Leica Viva TPS Nopein takymetri Leica Viva TPS Nopein takymetri Visiosi: Nopea takymetri Tervetuloa Leica Viva TPS Ei voisi olla nopeampi Leica Viva TPS:llä teet työt nopeammin, lisäät yrityksen kilpailukykyä ja voitat enemmän töitä.

Lisätiedot

todella helppokäyttöinen

todella helppokäyttöinen Vaivatonta viimeistelyä Täydellinen päivä Erinomainen leikkuuteho, todella helppokäyttöinen Make it your home. Uusi ART 18 LI on hyvä valinta. Innovatiivinen Durablade takaa erinomaisen leikkuutehon, ja

Lisätiedot

FIN MPE 60. - Manikyyri-/Pedikyyri-sarja. Käyttöohje

FIN MPE 60. - Manikyyri-/Pedikyyri-sarja. Käyttöohje MPE 60 FIN - Manikyyri-/Pedikyyri-sarja Käyttöohje BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel.: +49 (0)731 / 39 89-144 Fax: +49 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de SUOMI Hyvä

Lisätiedot

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho.

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. Solusi sisältävät alkuperäisen kauneutesi sormenjäljen. Nuorekas iho uusiutuu jatkuvasti. Ajan myötä solujen uusiutuminen hidastuu

Lisätiedot

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10 Heidi Koskela Nora Soini kuluttajaneuvonta hkoskela@fi.loreal.com nsoini@fi.loreal.com garnier.neuvonta@fi.loreal.com 09-4526 3292 09-4526 3255 075 758 001 Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

For Your Information. Lehdistötiedote L Oréal Paris.

For Your Information. Lehdistötiedote L Oréal Paris. www.lorealparis.fi For Your Information. Lehdistötiedote L Oréal Paris. Magique Magique L Oréal Paris n uusi meikkivoidekonsepti Täydellisestä nudevaikutelmasta tai kauniisti hohtavasta ihonsävystä mattapintaiseen

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 10,8 V "Light Duty" DD 2G 10.8-LD

2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 10,8 V Light Duty DD 2G 10.8-LD Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 0,8 V "Light Duty" DD 2G 0.8-LD Tilausnumero 48.064 2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 0,8 V "Light

Lisätiedot

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa Tunnusmerkit Ihon toiminnat tasapainossa ei kuiva eikä rasvainen Väri kaunis, ruusuinen tai persikkainen Huokoset pienet, ei juurikaan epäpuhtauksia Rakenne

Lisätiedot

Linomix. Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa

Linomix. Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa Linomix Suomalainen ravitsemusasiantuntijoiden suunnittelema ravintolisä, joka sisältää pellavarouheen lisäksi 24 % marjoja (mustikkaa, tyrniä, karpaloa ja ruusunmarjaa)

Lisätiedot

Magswitchin h y ö d y t :

Magswitchin h y ö d y t : Muuttaa tapoja. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä helppoa kontrolloida erittäin tehokasta magneettia. Magswitch on kehittänyt erittäin tehokkaan magneettityökalun, joka yhtä nuppia vääntämällä on helppo

Lisätiedot

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä,

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, TUOTEOPAS 2015 2 Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, joka tunnetaan kautta maailman hoitavista, antiseptisista ja puhdistavista ominaisuuksistaan. Tea Tree -tuotteet

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

TÄYDELLISIIN PÄIVIIN, PAREMPIIN HUOMISIIN SILUETTISPA YHDISTÄÄ TIETEEN JA TUNTEEN

TÄYDELLISIIN PÄIVIIN, PAREMPIIN HUOMISIIN SILUETTISPA YHDISTÄÄ TIETEEN JA TUNTEEN ANTI-AGING SPA SILUETTISPA YHDISTÄÄ TIETEEN JA TUNTEEN SiluettiSpa on Pohjoismaiden ensimmäinen anti-aging spa, jonka filosofiassa yhdistyvät hyvinvoinnille merkittävät osa-alueet. Uskomme yksilön oikeuteen

Lisätiedot

Ihotyypinmukainen kasvohoito (1 h 30 min) 75,00. Silmänympäryshoito (30 min) 35,00 -hoitoon yhdistettynä 10,00. Ihonpuhdistus (1 h) 58,00

Ihotyypinmukainen kasvohoito (1 h 30 min) 75,00. Silmänympäryshoito (30 min) 35,00 -hoitoon yhdistettynä 10,00. Ihonpuhdistus (1 h) 58,00 Hinnasto ReFace-kasvohoidot Ihotyypinmukainen kasvohoito (1 h 30 min) 75,00 Silmänympäryshoito (30 min) 35,00 -hoitoon yhdistettynä 10,00 Ihonpuhdistus (1 h) 58,00 Ripset ja Kulmat Kestovärjäykset (kasvohoitojen

Lisätiedot

Täydelliseen puhdistukseen

Täydelliseen puhdistukseen T 12/1 eco!efficiency Täydelliseen puhdistukseen Tehokas, taloudellinen, hiljainen 40% energiansäästö hiljainen vain 56 db(a) Ei mikä tahansa imuri Uusi T 12/1 eco!efficiency on erilainen pölynimuri. Se

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

COMFORT Miesten ja naisten jokapaikan sukat.

COMFORT Miesten ja naisten jokapaikan sukat. COMFORT Miesten ja naisten jokapaikan sukat. Mutkattoman mukavat koko pitkän päivän. Korkealaatuinen neulos takaa pehmeän pitävyyden ja helpon käsiteltävyyden. Niinpä COMFORT on mutkaton tuote, joka sopii

Lisätiedot

Honeywell Adaptec TM. Honeywell. Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL

Honeywell Adaptec TM. Honeywell. Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL Honeywell Adaptec TM Honeywell Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL Honeywell Kapea Tavallinen Leveä Silmät linssien keskelle nenäsillan avulla; väsymys

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

Höyhensarjan mestari uusi EVO7.

Höyhensarjan mestari uusi EVO7. Höyhensarjan mestari uusi EVO7. Maksimaalinen suorituskyky käyttäjäystävällisesti. Uusi TLC-teknologia tarjoaa: Ei kimmahdusta Minimoitu käyttövoiman tarve Vähentää käyttäjän rasitusta Ergonomisesti uudenaikainen

Lisätiedot

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN Saumauspistoolit, 2012/2013 Huippuluokan ladattavat työkalut ammattikäyttöön SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN UUSI 4,2 Ah 14,4 V / 4,2 Ah: ENNENNÄKEMÄTÖN AKKUKAPASITEETTI TUO TEHOA TOIMINTAAN TEHOA, KÄYTÄNNÖLLISYY

Lisätiedot

Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi

Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi Hoitolahinnasto Toivotamme Teidät tervetulleeksi rentouttaviin ja kaunistaviin hoitoihimme! KASVOHOIDOT

Lisätiedot

Huomaat muutoksen! Jakelija: TVINS AB. www.tvins.com. MADE IN USA Copyright 2012 Thane International, Inc. Derma Wand MNL FIN R0 120921

Huomaat muutoksen! Jakelija: TVINS AB. www.tvins.com. MADE IN USA Copyright 2012 Thane International, Inc. Derma Wand MNL FIN R0 120921 Huomaat muutoksen! Jakelija: TVINS AB www.tvins.com MADE IN USA Copyright 2012 Thane International, Inc. Derma Wand MNL FIN R0 120921 Lisähuomiot ja varotoimet Muistiinpanoja: a) Pidä käyttöohjeet tallessa.

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet LEHDISTÖTIEDOTE Nail Care essie uudet kynsienhoitotuotteet jokaiselle kynsityypille essien värilakat ovat miljoonien naisten valinta ympäri maailman sekä tunnettuja korkeasta laadustaan. essie ei ole vain

Lisätiedot

LoFric Sense katetri, joka vastaa arkipäivän haasteisiin

LoFric Sense katetri, joka vastaa arkipäivän haasteisiin a e l c e n v e Vi différ LoFric Sense katetri, joka vastaa arkipäivän haasteisiin Kaikki naiset eivät ole samanlaisia. Eläköön se pieni ero on mottona LoFric Sensen käytölle omatoimiseen katetrointiin,

Lisätiedot

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU BIOLINE KASVOHOIDOT: Naturalbalance kasvohoito... 70 Jotta ihosi olisi kaunis tänään ja nuorempi huomenna. Luomuraaka-aineisiin ja elintapoihin perustuva uusi kasvohoito kaikille ihotyypeille. Seductage

Lisätiedot

LI-ION POWER 72V AKKUKONEET. suorituskykyä ilman johtoja

LI-ION POWER 72V AKKUKONEET. suorituskykyä ilman johtoja LI-ION POWER 72V AKKUKONEET suorituskykyä ilman johtoja Yksinkertaisesti tehokas: 72V Akku PAREMPI SINULLE, PUUTARHALLE JA YMPÄRISTÖLLE ieb ed ing ungen (abrufbar unte us* lakk se ch a ar erg rw w tell

Lisätiedot

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin KONSERVOINTIVÄLINEET Dahlia-sumutin - valmistettu Japanissa, merkki Maruhachi - materiaali kromattua messinkiä - säädettävä hieno suihku, ei roiskeita - käytössä suositellaan puhdistettua vettä - tilavuus

Lisätiedot

Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse määritellä omat vähittäismyyntihintansa.

Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse määritellä omat vähittäismyyntihintansa. Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse LEHDISTÖTIEDOTE Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse L ORÉAL PARIS UUTUUS:

Lisätiedot

KASVOT. Täydellinen kasvohoito ultraäänipuhdistuksella tai timanttihionnalla (1 h 30 min) 75

KASVOT. Täydellinen kasvohoito ultraäänipuhdistuksella tai timanttihionnalla (1 h 30 min) 75 Kosmetologi KASVOT Täydellinen kasvohoito Pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien muotoilu, kasvo+kaula+decolté-hieronta, käsihieronta, ihotyypinmukainen naamio ja päivävoide

Lisätiedot

Ultraäänellä uusi ilme kulmille, leualle, kaulalle ja dekolteelle

Ultraäänellä uusi ilme kulmille, leualle, kaulalle ja dekolteelle Ultraäänellä uusi ilme kulmille, leualle, kaulalle ja dekolteelle Mistä Ultherapy -hoidossa on kysymys? Ultherapy kohdistaa fokusoitua ultraäänienergiaa siihen ihokerrokseen, jota tyypillisesti käsitellään

Lisätiedot

2013-11-13 Copyright 2013 by Oriflame Cosmetics SA. Ohjeet klassiseen juhlameikkiin

2013-11-13 Copyright 2013 by Oriflame Cosmetics SA. Ohjeet klassiseen juhlameikkiin 2013-11-13 Copyright 2013 by Oriflame Cosmetics SA Ohjeet klassiseen juhlameikkiin Klassinen juhlameikki Aikuisen naisen juhlameikissä korostuvat kauniit, hehkuvat huulet ja kuultava meikkipohja. Jotta

Lisätiedot

JENSEN SÄÄDETTÄVÄT VUOTEET. Designed for Sleep Comfort

JENSEN SÄÄDETTÄVÄT VUOTEET. Designed for Sleep Comfort JENSEN SÄÄDETTÄVÄT VUOTEET Designed for Sleep Comfort KATSO TV:tä LUE KIRJAA RENTO HIERONTAA NOSTA SELKÄÄ NAUTI AA VALITSE HENKILÖKOHTAISET ASE PARANNA VER SOVELLUS SÄÄDETTÄVÄLLE VUOTEELLE Milloinkaan

Lisätiedot

Miesten ihonhoitokoulu

Miesten ihonhoitokoulu Miesten ihonhoitokoulu Ensinnäkin: ihonhoito ei ole vain naisia varten. Myös tosimiesten on huolehdittava ihostaan. Tiedät millaista se on uusien siistien lenkkareiden kanssa. Nehän haluaa pitää siistinä

Lisätiedot

EFFLEURAGE - sivelyhieronta

EFFLEURAGE - sivelyhieronta EFFLEURAGE - sivelyhieronta Effleurage eli sivelyhieronta on hellävarainen pehmeillä, sivelyillä tehtävä hieronta jolla voit hemmotella asiakastasi joko kasvohoidon alussa rentouttamaan asiakas tai hoidon

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

Ohjeet bilemeikkiin. 2013-10-31 Copyright 2013 by Oriflame Cosmetics SA

Ohjeet bilemeikkiin. 2013-10-31 Copyright 2013 by Oriflame Cosmetics SA Ohjeet bilemeikkiin 2013-10-31 Copyright 2013 by Oriflame Cosmetics SA 1 Bilemeikki Nuoren naisen bilemeikki syntyy smoky eyes silmämeikistä ja huolellisesti tehdystä pohjustuksesta. Siksi onkin tärkeää,

Lisätiedot

HerbOlive tuotekuvasto

HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotteet ovat nyt Suomessa. Oliiviöljyn hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu jo antiikin ajoista asti.herbolive ihonhoitotuotteet auttavat ihoasi ylläpitämään ihosi luonnollista

Lisätiedot