Autamme rakentamaan paremmin

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Autamme rakentamaan paremmin"

Transkriptio

1

2

3

4 4

5 5 Autamme rakentamaan paremmin Cembrit on yksi Euroopan johtavista monikäyttöisten kuitusementtisten rakennustuotteiden valmistajista. Cembrittuotteet ja -ratkaisut tarjoavat innostavia mahdollisuuksia suunnitella ja toteuttaa näyttäviä ja kestäviä rakennuksia jokapäiväistä elämää varten. Cembrit on kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkiä tuotteita. Autamme myös monissa erilaisissa suunnittelu- ja rakennusprojekteissa tehden niistä tehokkaampia, innostavampia ja kustannustehokkaampia. Rakentaminen on meille myös ihmisten välisten suhteiden rakentamista. Yritämme työllämme tehdä sinun päivästäsi paremman, jotta voit oman työsi kautta luoda parempia päiviä muille. Tehdään tästä yhdessä ikimuistoinen päivä.

6 6 Rakennettu ympäristö luo konkreettiset puitteet lähes kaikelle inhimilliselle toiminnalle. Rakennusten suunnittelu on kuin edessä olisi tyhjä kangas. Silloin luodaan jotain, mitä ei aiemmin ollut olemassa.

7 7

8 8 Inspiroidu, ideoi, luo SINUN VALINTASI Rakennettu ympäristö luo konkreettiset puitteet lähes kaikelle inhimilliselle toiminnalle. Rakennusten suunnittelu on kuin edessä olisi tyhjä kangas. Silloin luodaan jotain, mitä ei aiemmin ollut olemassa. Rakennusten suunnittelijoilla, muotoilijoilla ja rakentajilla on tänä päivänä käytettävissään valtava valikoima eri materiaaleja, teknologioita ja ratkaisuja. Mitä enemmän materiaaleja on käytössäsi, sitä tärkeämmän valinnan edessä olet. Ja sitä enemmän sinun on mahdollista saavuttaa. SINUN MAHDOLLISUUTESI Cembritin monikäyttöiset rakennustuotteet vastaavat kaikkiin nykyaikaisen rakentamisen yleisiin pintaverhousvaatimuksiin ja vieläpä erittäin kustannustehokkaasti. Tuotteet avaavat suunnitteluun uusia ulottuvuuksia mahdollistamalla materiaalien, muotojen, pintatekstuurien ja värien yhdistelyn innovatiivisella ja kiinnostavalla tavalla. Tarjoamme kaiken tämän, unohtamatta asiakaslähtöistä palvelua ja edullisia kokonaiskustannuksia. Cembritin ratkaisuilla maksimaalista joustavuutta Cembritin valikoima kuitusementtisiä julkisivu- ja kattorakenneratkaisuja varten on hämmästyttävän laaja. Tuotteita on saatavilla levyinä, laattoina ja aaltolevyinä. Myös väri- ja pintakäsittelyskaala on erittäin laaja. Rakennusmateriaalien lisäksi tarjoamme täydelliset asennuskokonaisuudet ja tekniset ratkaisut koko rakennusalalle. Tavoitteenamme on auttaa sinua pitämään asiakkaasi tyytyväisinä sekä tekemään tuottoisaa liiketoimintaa.

9 9

10 10

11 11 Rajoja rikkovat ominaisuudet POIKKEUKSELLISTA KESTÄVYYTTÄ Huippuunsa kehitetyn kuituvahvistuksen ansiosta Cembritkuitusementtilevyt ovat poikkeuksellisen vahvoja ja kestäviä. Cembrit-tuotteiden siirreltävyys ja kestävyys antavat arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille mahdollisuudet luoda rakenteellisia ratkaisuja totuttujen normien ulkopuolelta.

12 12 Tekniset ominaisuudet Cembrit-kuitusementtilevyjen ominaisuudet tekevät niistä ihanteellisia sellaisiin rakennusprojekteihin, joissa vaaditaan näyttävää julkisivua, kevyitä materiaaleja ja maksimaalista kestävyyttä. ISKUN- JA LIANKESTÄVÄ Ainutlaatuinen yhdistelmä sementtiä ja kuituja tekevät tuotteista poikkeuksellisen kestäviä ja helposti huollettavia. Levyt on helppo pitää puhtaana päivittäisessä käyttöympäristössä. Cembrit-tuotteiden testaamiseen käytetään Charpy-iskukoetta. SÄÄNKESTÄVÄ Cembrit-kuitusementtituotteet kestävät vaihtelevia olosuhteita, kuten lunta ja pakkasta, kuumuutta ja kosteutta, suoraa auringonpaistetta sekä jopa rankkasateiden tuomia haasteita.

13 13 HOMEENKESTÄVÄ Kuitusementin korkea ph-arvo tekee siitä erittäin vastustuskykyisen levä-, sieni-, sammal- ja bakteerikasvustoja vastaan. Näin se on ihanteellinen rakennusmateriaali kohteissa, joissa on haastavat ilmasto-olosuhteet. TULENKESTÄVÄ JA PALAMATON Kaikki Cembrit-kuitusementtituotteet ovat palamatonta materiaalia ja ne ovat luokiteltu EN standardin mukaisesti. Koostumuksensa ansiosta tuotteiden on mahdotonta toimia polttoaineena tulipalossa. VEDENKESTÄVÄ Kuitusementti voi imeä ja vapauttaa kosteutta useaan otteeseen ilman, että se vaikuttaa tuotteen ominaisuuksiin tai käyttöikään. Siksi Cembrit-tuotteet ovat ihanteellisia materiaaleja julkisivuihin ja sisätilojen märkätiloihin.

14 14 Suunnittelun vapaus Cembrit-tuotteet antavat vapaat kädet suunnitteluun. Tuotteet ovat helposti muokattavissa moniin eri vaatimusiin ja niiden värimaailma tukee kaikkia standardisoituja rakennusmateriaaleja. 61 standardivärivaihtoehtoa ja yli 2000 NCS -väriä (vain julkisivulevyt) Useita värikäsittelyjä ja pintatekstuureja (vain julkisivulevyt) Monipuoliset sahaukset tai rei itykset, tehdastyöstöt huipputarkalla CNC-leikkurilla. Esiporatut asennusreiät asiakkaan toiveen mukaan Viistoreunat asiakkaan toiveen mukaan

15 15

16 16 Cembrit-teknologia VALTTINA KUITU Kuituvahvistettu sementti on näyttävä ja kestävä rakennusmateriaali, joka sopii julkisivuihin, sisärakentamiseen ja kattopintoihin. Cembrit-tuotteiden kestävyyden takana on huolella kehitetty materiaalikoostumus. Rakennustarkoitukseen luotu polyvinyylialkoholi (PVA) ja tarkkaan valitut selluloosakuidut yhdistettynä sementtipohjaiseen materiaaliin takaavat ainutlaatuisen yhdistelmän keveyttä, teknistä suorituskykyä ja poikkeuksellista kestävyyttä. Tämä takaa kustannustehokkaan rakentamisen ja pitkäaikaisen kestävyyden, teollisista vaatimuksista tinkimättä.

17 17 Reseptimme korkealaatuisiin kuitusementtituotteisiin SEMENTTI (65 80%) Suurimmaksi osaksi sekoitus palanutta kalkkikiveä ja savea, joka asettuu ja kovettuu altistuessaan vedelle PVA (2%) Polyvinyylialkoholikuidut (PVA) vahvistavat ja parantavat tuotteen kestävyyttä ja joustavuutta TÄYTEAINEET (10 25%) Passiivisia, ei-sitovia materiaaleja (kalkkikiveä, piioksidihöyryä, kierrätettyä kuitusementtiä, jne.), jotka helpottavat ainesseoksen prosessointia tai lisäävät siihen tiettyjä ominaisuuksia SELLULOOSA (3 5%) Puukuidut auttavat vahvistamaan tuotetta ja tekevät sen joustavaksi, mutta niiden päätarkoitus on optimoida Hatschek-tuotantoprosessia VESI Loppuosa seoksesta on vettä, jonka avulla prosessi käynnistetään

18 18

19 19 Sinulle tehty Perinteisten valmistustapojen vahvuus on yhdenmukaisissa valmistusprosesseissa ja sen mukanaan tuomissa mittakaavaeduissa. Cembrit-tehtaiden digitaalisesti ohjatut konelinjastot on suunniteltu ja määritetty tulevaisuuden tuotantovaatimuksille. Niissä yhdistyvät mittakaavaetujen tuloksellisuus sekä yksilölliset räätälöintimahdollisuudet. Tämä tarkoittaa, että voit tilata rakennuslevyt tarkasti sahattuina, muotoiltuna, kulmattuina, porattuina ja värikäsiteltyinä täsmälleen rakennussuunnitelmasi mukaan. Aina halutessasi voit toki työstää tuotteita paikan päällä yleisillä käsi- tai sähkötyökaluilla. Cembrit-tehdas Tsekki (Beroun) Tsekki (Sumperk) Suomi Unkari Puola Tuotteet Kattolaatat Aallotetut kattolevyt Rakennus- ja sisätilalevyt Julkisivulevyt Aallotetut kattolevyt Yhdessä nämä tehtaat tuottavat yli 25 miljoonaa neliömetriä kuitusementtituotteita vuosittain. Kaikki Cembrit-tuotantolaitokset ovat ISO 9001, ISO ja OHSAS sertifioituja. Cembritin pääkonttori sijaitsee Aalborgissa, jonne on keskitetty konsernin hallinto ja tuotekehitystoiminnot. Asiakaspalvelua ja teknistä tukea tarjoavat Cembrityksiköt edustetuissa kohdemaissa.

20 20

21 21 Optimoitu logistiikka Tuote on tärkein mutta lähes yhtä tärkeää on sen saaminen ajallaan asiakkaalle. Kaikki Cembrit-kuitusementtilevyt valmistetaan Euroopassa huippuunsa kehitetyissä omissa tuotantolaitoksissa. Tämä mahdollistaa logistiikkaketjun täydellisen valvonnan aina valmistuksesta toimitukseen. Optimoidun JIT (Just-in-Time) logistiikkaketjun ansiosta voimme toimittaa Cembrit-tuotteet asiakkaan rakennustyömaalle juuri ajallaan. Kustannustehokkuuteen pyrkiminen on yksi perusarvoistamme, ja sen vuoksi kaikki tuotteemme on eritelty ja pakattu nopeaa ja helppoa asennusta varten. Näin autamme säästämään työtunteja ja tuotamme mahdollisimman vähän pakkausjätettä.

22 22 Cembrit tietotaito ASIANTUNTIJAT PALVELUKSESSASI Tuotantojärjestelmät, digitalisoidut työprosessit ja tuotteiden tekniset ominaisuudet riittävät vain tiettyyn pisteeseen asti. Elämä on täynnä ennalta-arvaamattomia tilanteita ja valitettavasti me kaikki voimme joskus törmätä odottamattomiin ongelmiin. Näissä tilanteissa helposti puhelimella tai sähköpostilla tavoitettavat Cembritasiantuntijat ovat korvaamaton apu. ONGELMAT SELÄTETÄÄÄN KOKEMUKSELLA Cembrit on koko olemassaolonsa ajan keskittynyt tuottamaan korkealaatuisia kuitusementtisiä rakennustuotteita. Toimintamme aikana olemme kohdanneet useimmat niihin liittyvät mahdolliset ongelmatilanteet ja keksineet niihin ratkaisut. Siksi osaammekin tarjota sinulle parhaan mahdollisen avun, kun kohtaat projektiasi koskevan ongelman. Cembritillä on 1100 motivoitunutta työntekijää yli 20 maassa valmiina auttamaan sinua ja projektiasi onnistumaan. Asiakaspalvelijamme ovat kivenkovia rakennusteollisuuden ammattilaisia ja omaavat valmiudet nopeisiin ongelmanratkaisuihin. Haluamme että projektisi kulkee tehokkaasti eteenpäin.

23 23

24 24 Ohjeistus, palvelu, tuotevalitukset ja kierrätys MYYMME TIETOTAITOA Ilman kunnollista osaamista parhaatkin tuotteet ovat hyödyttömiä. Me myymme ensisijaisesti Cembritin tietotaitoa autamme sinua löytämään kuitusementin kaikki mahdollisuudet. Näin pidämme tyytyväisinä koko ketjun: yrityksesi, asiakkaasi ja heidän loppuasiakkaansa. Osaamisemme on kaikkien asiakkaidemme saatavilla ja aina ilmaiseksi. Tietotaitomme erottaa meidät kilpailijoista. KUTSUMME SINUT KEHITYSTYÖHÖN Jos sinulla on kehitysideoita tai kysymyksiä monikäyttöisistä kuitusementtiratkaisuistamme, niin otathan yhteyttä Cembrit-asiantuntijoihimme. Haluamme auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun rakennusprojektiisi. Cembrit-teknologia ja vuosien varrella karttunut tietopääomamme mahdollistaa monipuolisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, joista et ehkä ole vielä tietoinen. PROJEKTI EI PÄÄTY ASENNUKSEEN Julkisivun tai sääsuojan asentaminen rakennukseen on ensimmäinen askel Cembrit-tuotteen elinkaarella. Vaikka tuotteet ovat tunnettuja kestävyydestään, aina voi tapahtua vahinkoja ja rikkoutumisia. Usein rakennuksia myös laajennetaan tai remontoidaan niiden käyttöiän aikana. Cembritin asiantuntijat auttavat sinua kaikissa asennuksen jälkeisissä ongelmissa. Ota rohkeasti yhteyttä.

25 25 TAKUU JA TUOTEVALITUKSET Kaikki Cembrit-tuotteet ovat takuun piirissä kaikilla kohdemarkkinoilla. Ota yhteyttä, jos sinulla tai asiakkaallasi on kysyttävää tai reklamoitavaa Cembrit-tuotteista. Teemme parhaamme ratkaistaksemme ongelmat kaikkia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Sama koskee myös kaikkia muita reklamaatioita, jälkitoimituksia tai jälkiasennusongelmia. Cembrit on tunnettu maailmalla hyvästä asiakaspalvelustaan. TUOTTEEN KIERRÄTYS, UUDELLEENKÄYTTÖ JA HÄVITTÄMINEN Cembrit-kuitusementtituotteet eivät ole kertakäyttötuotteita. Olemme tietoisia siitä, että tuotteilla on tietty käyttöikä. Kokemusten mukaan todella pitkä, jopa 50 vuotta. Käyttöiän tullessa päätökseen tuotteet täytyy poistaa, hävittää ja jos mahdollista, kierrättää vastuullisesti. Purku Cembrit-kuitusementtituotteiden asennus voidaan purkaa ilman hajottamista, irrottamalla asennusruuvit. Uudelleenkäyttö Puretut tuotteet voidaan useimmiten käyttää ja asentaa uudelleen. Tämä kuitenkin edellyttää, että tuotteet ovat vahingoittumattomia. Materiaalin uudelleenkierrätys Jos materiaalin erottelu on mahdollista, niin päällystämätön ja päällystetty kuitusementtituote voidaan jauhaa ja kierrättää kuitusementtituotteiden raaka-aineena (materiaalin uudelleenkierrätys). Materiaalin uudelleenkäyttö Jos materiaalin erottelu on mahdollista, niin päällystämätön ja päällystetty kuitusementtituote voidaan käyttää uudelleen täytemateriaalina esimerkiksi rakennusprojekteissa, kuten teiden pohjamateriaalina ja äänivalleissa (materiaalin uudelleenkäyttö). Hävittäminen Cembrit-tuotteilla on Euroopan jäteluettelon hävityskoodi (sementti). Tämä tarkoittaa sitä, että kuitusementtituotteiden jäänteet, kuten rakennusjäte voidaan hävittää Kategorian 1 omaavissa jätelaitoksissa ilman esikäsittelyä. Tuotteiden suuri mineraalipitoisuus mahdollistaa kyseisen hävitystavan.

26 26

27 Me myymme ensisijaisesti Cembritin tietotaitoa autamme sinua löytämään kuitusementin kaikki mahdollisuudet. Näin pidämme tyytyväisinä koko ketjun: yrityksesi, asiakkaasi ja heidän loppuasiakkaansa. 27

28 28 Sertifioidut standardit SERTIFIOINNILLA ON MERKITYSTÄ Nykyaikaisissa rakennusprojekteissa materiaaleja valitaan harvoin pelkästään saatavuuden tai kustannustehokkuuden perusteella. Materiaalien ympäristövastuullisuus, jäljitettävyys ja standardienmukaisuus ovat jatkossa yhä tärkeämpiä. STANDARDOITUA YHTEENSOPIVUUTTA Cembrit kuitusementtirakennustuotteet ovat kansainvälisesti tunnettujen standardien mukaisia. Tässä muutama esimerkki standardeista: ICC-ESR (ICC) Zulassung (DIBT) BBA Agrément certificate (BBA) Teknisk Godkjenning (SINTEF) P-Märkning (SP) MK (ETA Danmark) QB certificate (QB/CSTB) EN15804 Environmental Product Declarations (IBU and BRE) RÄÄTÄLÖIDYT SÄÄNNÖKSET JA STANDARDIT Jos yrityksesi tai asiakkaasi tarvitsette erityisiä sertifikaatteja kuten kansallisen tason standardeja tai erityisiä ympäristövaikutuksiin liittyviä sertifikaatteja kannattaa ottaa yhteyttä Cembritin tutkimuksen ja tuotekehityksen asiantuntijoihin. He vievät prosessia eteenpäin. Samalla tavalla tulee toimia, jos tarvitset erityistuotteita auttaaksesi projektisi yhteensopivuutta uusien määrittelemättömien standardien mukaan. Ota myös yhteyttä silloin, kun standardien määrittely on vielä kaukana tulevaisuudessa. SÄHKÖINEN DOKUMENTAATIO Kaikki sertifiointiin ja määräysten noudattamiseen liittyvät dokumentit ovat helposti saatavilla sähköisessä muodossa. Myös Cembritin suorittamien kuitusementtituotteiden testausten ja kehitystyön tulokset ovat saatavilla samasta lähteestä.

29 29

30 30 BIM-tietomallin hyödyt Building Information Model (BIM) eli Rakennuksen tietomalli mahdollistaa Cembrit-tuotteiden helpon 3D-mallinnuksen arkkitehdeille, insinööreille, rakennuttajille ja muille asiantuntijoille. Näin voidaan etukäteen suunnitella ja muokata projektin kulkua, tuotteiden yhteensopivuutta sekä hallita kokonaisuuksia, joiden tuloksena on onnistuneempi rakennusprojekti.

31 31 Digitaalinen selkäranka TUOTTEESTA PROSESSIKSI Kömpelöiden rakennustuotteiden ja sekavien rakennusprojektien aika on ohitse. Näin ainakin meidän mielestä. Nykyään jokainen suunnitteluprojekti löytyy myös digitaalisena tiedostona. Jokaisella Cembrit-tuotteella on viivakoodi ja BIM-profiili. Tämän lisäksi jokaisella logistiikkavaiheella on oma RFID-leimansa. Tavoitteena on saumaton prosessi, jossa digitaalisesti toteutunut suunnittelu yhdistyy digitaalisesti ohjattuun tuotantoon, joka tuottaa tarkasti määriteltyjä tuotteita, jotka kuljetetaan toivottuna aikana toivottuun paikkaan, pakattuna helposti asennettavaan muotoon. Tämä on jo suurimmaksi osaksi todellisuutta ja jatkamme töitä, jotta se on sitä läpi koko konsernin. TUOTANNON EDUT JA HELPPOUS Cembritin tuotantolaitokset Suomessa, Tsekissä, Unkarissa ja Puolassa omaavat täysin digitaalisen push-pull -linjaston, joka mahdollistaa tuotteen nopean valmistusprosessin ja tiukat laaduntarkkailuprosessit. Cembritin prosessissa avainasemassa on uusimman sukupolven 3D-CNC-työstö. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas voi tilata kuitusementtituotteita esityöstettyinä lähes millaiseen muotoon tahansa, mukaan lukien epäsäännölliset muodot, kaiverrukset ja räätälöidyt muotoiluratkaisut. Kaikki valmistetaan tuotantolaitoksissa kontrolloiduissa sisätiloissa käyttäen tarkkaa konesahausta. Näin saadaan merkittävää säästöä työtunneissa, työkaluissa, koneissa, säilytystiloissa ja jätteen määrässä. Kaikki tuotteet voidaan toimittaa paikan päälle välitöntä asentamista varten mittaan sahattuna, esiporattuna ja esivalmisteltuna.

32 32 LAADUKASTA LOGISTIIKKAA PAKATTU AINA VALMIIKSI Cembritin tuotannon ja logistiikan tehokas digitaalinen hallinnointi tuottaa sekä asiakkaalle että alihankkijoille merkittävän työtehoedun ja säästää myös suorissa kustannuksissa. Cembrit-tuotteet voidaan pakata esivalmisteltuun, eriteltyyn ja asennusvalmiiseen järjestykseen. Tämä tarkoittaa nopeaa ja suoraa työnkulkua ilman tuotteiden työstöä työmaa-alueella. Näin jätteen määrää voidaan vähentää minimiin, ja samalla vähenevät myös työtunnit ja muut välittömät kustannukset, kuten koneet ja varastointi. Cembrit logistiikkasuunnittelu tarkoittaa myös sitä, että toimitamme tilatut tavarat sovitulle rakennusalueelle, ajallaan ja valmiina pakettina asennusta varten. Tämä tuottaa säästöjä sekä työmaalla että kustannuksissa.

33 33 PITKÄN AIKAVÄLIN TURVAA Kiihtyvään tahtiin digitalisoituvassa maailmassa tuotteiden jäljitettävyyden rooli kasvaa sekä kehitys- ja uudelleenrakennustyössä että purku- ja hävitystyössä. On helpompaa korvata ja korjata viat, kun tuotteet sekä rakennusosat tiedetään ja tunnistetaan.

34 34 Voit valita tasolevyjen ja aaltokatteiden väliltä. Valikoimassamme on useita eri värejä, kokoja, muotoja ja pintatekstuureja, joiden avulla voit suunnitella kaikkea.

35 35 Valintakysymys KÄYTÄNNÖLLISTÄ JA KAUNISTA Monet Cembrit-kuitusementtituotteiden käytännölliset, kustannustehokkaat ja esteettiset hyödyt juontuvat niiden monikäyttöisyydestä. Tuotteet ovat käytössä rakennusalan sektoreilla teollisuudessa, maataloudessa, asuinrakentamisessa, uudisrakennuksissa ja saneerausprojekteissa. Cembritin ainutlaatuinen yhdistelmä kehittynyttä teknologiaa ja poikkeuksellista tietotaitoa antaa mahdollisuudet toteuttaa näyttäviä ratkaisuja, joissa yhdistyy estetiikka ja kestävyys. Cembrit-tuotteet kuuluvat kestävyydeltään ja laadultaan markkinoiden parhaimmistoon, ja tarjoavat kattavan valikoiman värejä, rakenteita ja tekstuureja. Näin käyttäjä löytää sopivan tasapainon suunnittelun, kustannusten ja teknisen rakentamisen suhteen. RATKAISUJA KAIKKIIN PROJEKTEIHIN Cembritin tuotevalikoima julkisivuihin, katerakenteisiin sekä muihin innovatiivisiin rakennusprojekteihin on laaja. Voit valita pinnoittamattomien tai pinnoitettujen levyjen sekä aaltokatteiden väliltä. Useiden eri värien, kokojen, muotojen ja tekstuurien avulla voit suunnitella elegantin, käytännöllisen tai luovaa hulluutta edustavan kokonaisuuden. Valinta on sinun. Rakennusmateriaalien lisäksi tarjoamme täydelliset asennusjärjestelmät sekä toteutusta tukevaa teknistä tukea. Tavoitteenamme on auttaa sinua kasvattamaan liikevaihtoasi samalla, kun asiakkaasi pysyvät tyytyväisinä.

36 36

37 37 Jaettua tietotaitoa Tekninen osaaminen ja käytännön kokemus auttavat löytämään tuotteiden täyden potentiaalin ja edistämään niiden kehittämistä. Haluamme että meille kertynyt tieto on helposti kaikkien saatavilla, jolloin voit hyödyntää sitä suunnittelu- tai rakennusprojektiasi tukevalla tavalla. Kertyneellä osaamisellamme haluamme auttaa liiketoimintaasi ja asiakkaitasi. Haluamme että kaikki, asiakkaista aina loppukäyttäjiin, ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Cembritin osaaminen ja kokemus voi auttaa esimerkiksi Voittamaan tarjouskilpailuja Vähentämään rakennuskuluja Ratkaisemaan teknisiä haasteita Ylittämään perinteisen designin rajoja Saavuttamaan uusia ulottuvuuksia rakentamisessa

38 38 Värien runsaudensarvi TUHANSIA VÄRIVAIHTOEHTOJA Julkisivulevyihin voit valita mieleisesi värin jopa 61 standardivärin ja yli 2000 Natural Colour System (NCS ) -värin joukosta. Valikoima kattaa myös kuvioituja ratkaisuja ja moninaisia värisävyjä. Arkkitehdeille ja suunnittelijoille tämä mahdollistaa ennennäkemättömän visuaalisen väriloiston, valinnanvapauden ja upeiden kontrastierojen hyödyntämisen. Hyödyt sinulle ja asiakkaallesi Laajempi suunnittelupaletti Tuhansia väriyhdistelmien variaatioita Useita uudenlaisia sekoitevaihtoehtoja Mahdollisuus käyttää uusia materiaaleja uusissa rakennuskonsepteissa

39 39 Jokainen projekti on yksilöllinen RÄÄTÄLÖITY TILAUSTA VARTEN Cembrit-tuotantolaitosten monipuolisuus ja tehokkuus merkitsevät sitä, että tuotteet on mahdollista räätälöidä yksilöllisiksi jokaiseen rakennusprojektiin. Cembrit-kattolevyt ja julkisivulevyt ovat saatavilla asiakkaan tarpeiden, mieltymysten ja säännösten mukaan muokattuina, ottaen aina huomioon Euroopan alueelliset rakennustyylit. Voimme myös räätälöidä Cembrit-julkisivulevytuotteet projektikohtaisesti. Värit, muodot ja sahaukset voidaan mitoittaa kyseessä olevan projektin mukaisesti. Voimme myös valmistaa Cembrit-tuotteet nopeaa ja helppoa asennusta varten, esiporatuilla asennusrei illä varustettuina ja projektin työvaiheiden mukaisesti pakattuina.

40 40

41 41 Hyppysellinen taikuutta UUSIA ULOTTUVUUKSIA VISUAALISILLA TEHOSTEILLA Cembrit-tuotteet mullistavat värien, muotojen, kuvioiden ja rakenteiden käytön sekä sisä- että ulkotiloissa. Niitä voidaan käyttää lähes kaikkiin mahdollisiin pintaverhoustarpeisiin. Tämä mahdollistaa täydellisen vapauden visuaalisten tehosteiden luomiseen. Kuitusementti on täydellinen pari esimerkiksi lasille, teräkselle tai mille tahansa julkisivumateriaalille. Hyödyt sinulle ja asiakkaallesi Laajempi suunnittelun vapaus Kattavat räätälöintimahdollisuudet Designprojektien muokattavuus, jopa kiireisissä rakennusprojekteissa

42 42

43 43 Helpompaa ja nopeampaa huoltoa KESTÄÄ LÄHES KAIKEN Cembrit-kuitusementtituotteiden korkea ph-arvo on omiaan ehkäisemään kaikenlaisen bakteerikasvun tai orgaanisen värjäytymisen. Tuotteet ovat poikkeuksellisen säänkestäviä ja vettä läpäisemättömiä. Hyödyt sinulle ja asiakkaallesi Vähäinen huollon tarve Alhaiset käyttö- ja huoltokustannukset Pitkä käyttöikä Materiaalien visuaalinen ulkoasu säilyy pitkään

44 44

45 45 Kustannustehokasta rakentamista VÄHEMMÄLLÄ ENEMMÄN Cembrit-kuitusementtilevyjä voidaan käyttää joko julkisivulevyinä, rappauslevyinä tai tuulensuojalevyinä. Levyjä voidaan käyttää kaikissa tuulettuvissa julkisivuissa. Monissa projekteissa voi olla erittäin kustannustehokasta verhota osittain tai kokonaan rakennuksen julkisivu (myös sisäseiniä) kuitusementtilevyillä. Saat aikaan täydellisen julkisivun helposti asennettavilla ja huippukestävillä kuitusementtilevyillä. Hyödyt sinulle ja asiakkaallesi Matalat yleiskustannukset rakentamiselle Matalat asennuskustannukset pintaverhoukselle per neliömetri Matalat huoltokulut

46 46 Loogista logistiikkaa VÄHEMMÄLLÄ ENEMMÄN Cembrit-tuotteet voidaan pakata esivalmisteltuun, eriteltyyn ja asennusvalmiiseen järjestykseen. Tämä tarkoittaa nopeaa ja suoraa työnkulkua ilman tuotteiden työstöä työmaa-alueella. Näin jätteen määrää voidaan vähentää minimiin, ja samalla vähenevät myös työtunnit ja muut välittömät kustannukset, kuten koneet ja varastointi. Cembrit logistiikkasuunnittelu tarkoittaa myös sitä että toimitamme ennalta sovitut materiaalit sovitulle työmaalle, ajoissa, oikeassa järjestyksessä ja pika-asennuksen mahdollistavissa pakkauksissa. Tämä nopeuttaa työnkulkua ja vähentää kuluja työmaalla merkittävästi.

47 47

48 48

49 49 Digitaalinen siirtymä DIGITAALINEN MUKAUTUMINEN ON UUSI NORMI Monet perinteiset teollisuudenalat ovat joutuneet vaikeuksiin tai jopa lopettamaan toimintansa globaalien markkinoiden nopeuden ja digitaalisen murroksen takia. Cembrit on onnistuneesti ollut muutoksen etulinjassa. Olemme mukauttaneet tuotteemme ja tuotantoprosessimme digitaalisesti hallittaviksi kokonaisuuksiksi. Hyödyt sinulle ja asiakkaallesi Saumattomasti integroitu työnkulku vähentää projektikustannuksia Vähemmän tuotantovirheitä ja jätettä, vähemmän yleisiä rakentamiskuluja Vähemmän työtunteja, koneita ja työkaluja työmaalla, vähemmän asennuskuluja

50 50 Rakennetaan parempia päiviä Milloin viimeksi kysyit joltakulta Millainen sinun päiväsi oli? Se, mitä päivän aikana teimme ja miltä meistä tuntui, on tärkeää meille kaikille. On hyviä päiviä, tavallisia päiviä, haastavia päiviä ja päiviä, jotka muistetaan. Sinä joka toimit arkkitehtinä, suunnittelijana, insinöörinä, teknikkona tai rakentajana, olet suoraan vaikuttanut rakentamiseen ja sen laatuun. Samalla vaikutat kaikkien rakennuksissa asuvien ja työskentelevien päivään. Luodaan jatkossakin enemmän hyviä päiviä ja tehdään niistä yhdessä entistäkin parempia.

51

52 cembrit.fi

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough UUTUUS!

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough UUTUUS! Rough UUTUUS! Luonnollinen vaihtoehto julkisivullesi Klassista muotoilua ja yllättävää estetiikkaa Sekä - että Rough -julkisivulevyt henkivät kuitusementin luonnollisia ominaisuuksia. Levyt näyttävät betonilta,

Lisätiedot

Cembrit Module. Julkisivulevy, jossa vain luovuus on rajana

Cembrit Module. Julkisivulevy, jossa vain luovuus on rajana Cembrit Module Julkisivulevy, jossa vain luovuus on rajana Cembrit Module Cembritin kuitusementtiset julkisivulevyt ovat erinomainen ratkaisu tuulettuviin ja kevytrakenteisiin julkisivuihin, sillä ne mahdollistavat

Lisätiedot

Coloured by the way you think

Coloured by the way you think Julkisivulevyt 1 Coloured by the way you think 2 Avarra värimaailmaasi Värien maailma lukuisine sävyineen ja pintatekstuurien vaihtelut ovat suunnittelijoiden ja arkkitehtien tärkeimpiä työkaluja. Cembrit-julkisivulevyjen

Lisätiedot

CEMENTMOOD. Cembrit Flint Cembrit Granit Cembrit Grafi t Cembrit Sand Cembrit Perle

CEMENTMOOD. Cembrit Flint Cembrit Granit Cembrit Grafi t Cembrit Sand Cembrit Perle CEMENTMOOD Läpivärjätyt kuitusementtilevyt luonnonläheiseen julkisivusuunnitteluun Cembrit Flint Cembrit Granit Cembrit Grafi t Cembrit Sand Cembrit Perle www.cembrit.fi JULKISIVULEVYT LUONNONLÄHEISEEN

Lisätiedot

Cembrit Windstopper Basic

Cembrit Windstopper Basic Rakennuslevyt Cembrit Windstopper Basic Säänkestävä tuulensuojalevy. Kestää julkisivussa 6 kuukautta ilman julkisivuverhousta. Cembrit Windstopper Basic Säänkestävällä Windstopper-järjestelmällä toteutat

Lisätiedot

Cembrit Windstopper Extreme

Cembrit Windstopper Extreme Rakennuslevyt Cembrit Windstopper Extreme Säänkestävä tuulensuojalevy. Kestää julkisivussa 12 kuukautta ilman julkisivuverhousta. Cembrit Windstopper Extreme Säänkestävä tuulensuojalevy Windstopper Extreme

Lisätiedot

Cembrit Patina -mallisto. Lisää aitous. Lisää visiosi.

Cembrit Patina -mallisto. Lisää aitous. Lisää visiosi. Cembrit Patina -mallisto Lisää aitous. Lisää visiosi. 2 JULKISIVULEVYT Cembrit Patina -mallisto on kokoelma luonnollisia ja autenttisia julkisivulevyjä ainutlaatuisilla ominaisuuksilla. Jokainen julkisivulevy

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm PANELTIM PANEELIT 51 mm mm 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 100 10 kg/m2 11 kg/m2 13 kg/m2 14 kg/m2-20 /+80 C -40 /+60 C Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP

Lisätiedot

Suuria säästöjä elpo-elementeillä

Suuria säästöjä elpo-elementeillä Suuria säästöjä elpo-elementeillä Säästöä rakentamisajassa Säästöä asuinneliöissä Säästöä materiaalikuluissa Säästää myös ympäristöä Elpotek Oy talotekniikan innovaatioita Elpotek Oy on talotekniikkaelementtien

Lisätiedot

FINNEPS YLI 25 VUOTTA! OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ NIIN KATSOTAAN TARPEISIISI SOPIVA RATKAISU! FINNEPS-HARKKO tarjoaa rakennusmateriaalit

FINNEPS YLI 25 VUOTTA! OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ NIIN KATSOTAAN TARPEISIISI SOPIVA RATKAISU! FINNEPS-HARKKO tarjoaa rakennusmateriaalit FINNEPS YLI 25 VUOTTA! EPS BETONIVALUHARKKO on rakennusmateriaalina kymmeniä vuosia vanha keksintö maailmalla. Kokemäkeläisen Lasse Rannan 1989 perustama FinnEPS Oy on ensimmäinen EPS valuharkkovalmistaja

Lisätiedot

CASAFLEX Kaukolämmön runko- ja taloliittymäputki

CASAFLEX Kaukolämmön runko- ja taloliittymäputki Kaukolämmön runko- ja taloliittymäputki Taipuisa kaukolämpöputki on taipuisa ja itsekompensoituva, yhdellä tai kahdella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla virtausputkella varustettu lämpöeristetty

Lisätiedot

Kestävien arvojen koti

Kestävien arvojen koti Kestävien arvojen koti huolto ja siivous yhdellä soitolla yksilöllinen paikalla rakennettu korjaukset ja laajennukset verovähennyksillä Se tehdään kestämään sata vuotta Koralli Koti ei ole pelkkä talo,

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

JULKISIVULEVYT. Arch.: Delugan Meissl, Vienna

JULKISIVULEVYT. Arch.: Delugan Meissl, Vienna JULKISIVULEVYT Arch.: Delugan Meissl, Vienna Kuitusementti Kuitusementti on materiaali, jonka esteettiset ja fyysiset ominaisuudet ovat erinomaiset. Eternit valmistajana on johtanut tämän arkkitehtonisen

Lisätiedot

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Arch.: Delugan Meissl, Vienna EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Luonnolliset raaka-aineet EQUITONE-julkisivulevyt ovat rakennussuunnittelijan unelma ne on suunniteltu arkkitehtien toimesta, arkkitehdeille.

Lisätiedot

Cembrit Windstopper Basic Cembrit Windstopper Extreme

Cembrit Windstopper Basic Cembrit Windstopper Extreme 2017 Cembrit Windstopper Basic Cembrit Windstopper Extreme Asennusohje Sisällysluettelo Tuotteen kuvaus 2 Levymitat 3 Tarvikkeet 4 Käyttö 5 Kiinnitysohje 6 Teippausohje 8 Varastointi ja käsittely 9 Yleistietoa

Lisätiedot

JULKISIVULEVYT. Arch.: Delugan Meissl, Vienna

JULKISIVULEVYT. Arch.: Delugan Meissl, Vienna JULKISIVULEVYT Arch.: Delugan Meissl, Vienna Equitone-julkisivulevyt ovat rakennussuunnittelijan unelma ne on suunniteltu arkkitehtien toimesta, arkkitehdeille. Jokainen Equitone-levy on ilmeikäs ja ainutlaatuinen

Lisätiedot

Faveton Terracotta -tiililaatat

Faveton Terracotta -tiililaatat FAVETON TERRACOTTA -TIILILAATAT 1 Faveton Terracotta -tiililaatat Esteettisesti vetoava ja ympäristöä kunnioittava valinta. FAVETON TERRACOTTA -TIILILAATAT 2 Monipuolinen Ympäristöystävällinen Luonnollinen

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor Ultra Classic Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Classic Uuden sukupolven PP-maaviemäri Uponor Ultra Classic

Lisätiedot

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ JA ALUMIINIA TOIVEIDESI MUKAAN Ruukki FLEX Ruostumaton teräs ja alumiini juuri sinun mittojesi mukaan Ajattele ratkaisua, jossa saat yhden kontaktin palveluna juuri

Lisätiedot

Firestone Allasjärjestelmät. Varmuutta vaativiin olosuhteisiin

Firestone Allasjärjestelmät. Varmuutta vaativiin olosuhteisiin Firestone Allasjärjestelmät Varmuutta vaativiin olosuhteisiin Korkealaatuinen allaskalvo Firestone allaskumia on saatavana jopa 15 m leveänä ja 61 m pitkänä. Firestone allasrakenteet perustuvat EPDM-kumikalvoihin,

Lisätiedot

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Gyptone BIG Sixto -tuotevalikoima UUTTA Gyptone BIG Sixto 63

Lisätiedot

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000 S O L U T I O N S MODUULIRAKENNUKSIEN TOTEUTTAJA Hellman s Production Solutions on erikoistunut modulaariseen rakentamiseen. Moduulirakentamisessa yrityksemme panostaa kestäviin materiaaleihin ja projektikohtaiseen

Lisätiedot

Cadolton moduulirakennusteknologia. Arkkitehtuuria modulaarisella rakennustavalla NOPEAMMIN. TEHOKKAAMMIN. MODUULIRAKENTAMINEN.

Cadolton moduulirakennusteknologia. Arkkitehtuuria modulaarisella rakennustavalla NOPEAMMIN. TEHOKKAAMMIN. MODUULIRAKENTAMINEN. Cadolton moduulirakennusteknologia Arkkitehtuuria modulaarisella rakennustavalla NOPEAMMIN. NOPEAMMIN. Moduulirakentamisen viehätys Vakuuttava teknologia Huipputeknologisille toimintorakennuksille ennen

Lisätiedot

Faksi (+358) Puh. (+358) Finland FI Espoo Piispanportti 10, PL 29 (ROCKWOOL Finland)

Faksi (+358) Puh. (+358) Finland FI Espoo Piispanportti 10, PL 29 (ROCKWOOL Finland) 09.2014 - Natural Colour System is property of and used on licence from NCS Colour AB, Stockholm 2010. Subject to alterations in range and product technology without prior notice. ROCKFON accepts no responsibility

Lisätiedot

ROCKFON ECLIPSE -ALAKATTOLEVYJÄ

ROCKFON ECLIPSE -ALAKATTOLEVYJÄ ROCKFON ECLIPSE -ALAKATTOLEVYJÄ KUINKA AKUSTISET RATKAISUT YHDISTETÄÄN RAJATTOMAAN LUOVUUTEEN? Helposti, kiitos ROCKFON Eclipse -alakattolevyjen. Niitä saa nyt kaikkina väri- ja muotovaihtoehtoina. Kaikki

Lisätiedot

Monipuolista hienomekaniikkaa. Copyright 2013 Mecsalo Oy Minkkikatu 10-12, FI Järvenpää. Tel (0)

Monipuolista hienomekaniikkaa. Copyright 2013 Mecsalo Oy Minkkikatu 10-12, FI Järvenpää. Tel (0) Monipuolista hienomekaniikkaa Copyright 2013 Mecsalo Oy Minkkikatu 10-12, FI-04430 Järvenpää. Tel. +358 (0) 9 836 6070. www.mecsalo.com Liiketoiminta Valmistamme edistyksellisiä tuotteita vaativiin sovelluksiin

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Komposiittipuu KINDWOOD Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä moniin

Lisätiedot

ikilauta Loppu lahoamiselle ja homehtumiselle Helppo asentaa ja työstää Puusyykuvioitu ja pintamaalattu Huoltovapaa ja paloturvallinen julkisivu

ikilauta Loppu lahoamiselle ja homehtumiselle Helppo asentaa ja työstää Puusyykuvioitu ja pintamaalattu Huoltovapaa ja paloturvallinen julkisivu Julkisivut Päiväys: 11/04 Loppu lahoamiselle ja homehtumiselle Helppo asentaa ja työstää Puusyykuvioitu ja pintamaalattu Huoltovapaa ja paloturvallinen julkisivu Julkisivupaneeli Tuotteet: on ainutlaatuinen

Lisätiedot

Rockfon Eclipse Alakattolevyjä

Rockfon Eclipse Alakattolevyjä Rockfon Eclipse Alakattolevyjä KUINKA AKUSTISET RATKAISUT YHDISTETÄÄN RAJATTOMAAN LUOVUUTEEN? Helposti, kiitos Rockfon Eclipse -alakattolevyjen. Niitä saa nyt kaikkina väri- ja muotovaihtoehtoina. Kaikki

Lisätiedot

Marmoleumin ainutlaatuinen ulkonäkö ja tuntu

Marmoleumin ainutlaatuinen ulkonäkö ja tuntu Marmoleumin ainutlaatuinen ulkonäkö ja tuntu ainutlaatuinen ulkonäkö... Luonnon tavoin jokainen Forbo Marmoleumin neliösenttimetri on oman näköisensä. Marmoleumin ainutlaatuinen ulkonäkö on saanut inspiraationsa

Lisätiedot

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA tuo sävyjä julkisivuihin ja sisätiloihin HB-JUHA-harkko luo elävän, valon ja varjon sävyillä leikittelevän pinnan, joka on luonnollinen

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

TEKNINEN KONSULTOINTI

TEKNINEN KONSULTOINTI TEKNINEN KONSULTOINTI Käyttökohteisiin sopivimmat ratkaisut Onko sinulla pulma, johon et löydä ratkaisua? Stalatubelta saat käyttöösi kovan tason ammattilaisten kattavan erikoisosaamisen, joten laatu on

Lisätiedot

Rakennusteollisuus BIM+MES-OHJELMISTO

Rakennusteollisuus BIM+MES-OHJELMISTO Rakennusteollisuus BIM+MES-OHJELMISTO SISÄLLYS 1. BIM+MES-OHJELMISTO BIM+MES-ohjelmisto...3 Edut...4 Ominaisuudet...5 Yhteyshenkilö...6 2 BIM+MES-ohjelmisto esite - 27.01.2019 www.makron.com BIM+MES-OHJELMISTO

Lisätiedot

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN unidrain GlassLine unidrain GlassLine sisältää lasisia suihkualtaita ja suihkuseiniä, jotka alkuperäiseen unidrain lattiakaivoon yhdistettynä muodostavat yksittäisistä osista upean, märkätilavarman ja

Lisätiedot

Nostetta kuormankäsittelyyn

Nostetta kuormankäsittelyyn Kuormausnosturit Vaihtolavalaitteet Ajoneuvotrukit Takalaitanostimet Puutavara- ja kierrätysnosturit Nostetta kuormankäsittelyyn www.hiab.com Hiab tuntee kuormankäsittelyn toimialat ja niiden erityispiirteet.

Lisätiedot

Faveton Terracotta -tiililaatat

Faveton Terracotta -tiililaatat FAVETON TERRACOTTA -TIILILAATAT 1 Faveton Terracotta -tiililaatat Esteettisesti vetoava ja ympäristöä kunnioittava valinta. FAVETON TERRACOTTA -TIILILAATAT 2 Monipuolinen Ympäristöystävällinen Luonnollinen

Lisätiedot

TONA. Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE

TONA. Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE TONA Taloudellinen ja ekologinen keraaminen savupiippujärjestelmä CERAMIC GUARANTEE TONA Johtava eurooppalainen keraamisten savupiippujen toimittaja TONA aloitti keraamisten tuotteiden valmistuksen vuonna

Lisätiedot

Rakennusteollisuus LAMELLIHIRSIEN TUOTANTO

Rakennusteollisuus LAMELLIHIRSIEN TUOTANTO Rakennusteollisuus LAMELLIHIRSIEN TUOTANTO SISÄLLYS 1. LAMELLIHIRSIEN TUOTANTO Lamellihirsien tuotanto...3 Edut...4 Esimerkit...4 Lamellihirsien tuotantolinjat...5 Yhteyshenkilö...7 2 Lamellihirsien tuotanto

Lisätiedot

THE POWER OF LESS KÄYTÄNNÖSSÄ

THE POWER OF LESS KÄYTÄNNÖSSÄ THE POWER OF LESS KÄYTÄNNÖSSÄ HUIPPULAATUA SEINÄN MOLEMMIN PUOLIN LAATURATKAISUJA SEINÄN SISÄ- JA ULKOPUOLELLA Kylpyhuonekalusteet Suihkutilakalusteet ja kylpyammeet Jokaisessa rakenteessa on omat muotoiluun,

Lisätiedot

Kosteat tilat kätevästi PermaBase-märkätilalevyllä

Kosteat tilat kätevästi PermaBase-märkätilalevyllä Case 1 Kosteat tilat kätevästi PermaBase-märkätilalevyllä Keskon vanha pääkonttori muuntuu arvoasunnoiksi. 2 Lehto Group rakentaa Helsingin Katajanokalla sijaitsevaan Keskon entiseen pääkonttoriin 64 asuntoa.

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Puukomposiitti JUMA-Deck Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä

Lisätiedot

Cembrit Plank & Cembrit Panel

Cembrit Plank & Cembrit Panel Cembrit Plank & Cembrit Panel YEAR CEMBRIT WARRANTY JULKISIVU FACADE 3 4 JULKISIVU Cembrit Plank & Cembrit Panel Kuitusementtinen Cembrit Plank ja Cembrit Panel kunnioittavat puun ainutlaatuista tyyliä

Lisätiedot

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Arch.: Delugan Meissl, Vienna EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Luonnolliset raaka-aineet EQUITONE-julkisivulevyt ovat rakennussuunnittelijan unelma ne on suunniteltu arkkitehtien toimesta, arkkitehdeille.

Lisätiedot

Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 1 FIN

Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 1 FIN Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 1 FIN Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 2 Suunnittelu & tuotanto Kuljetustoiminnassa erikoistuminen tuo säästöjä. Oikein suunniteltu kalusto tehostaa merkittävästi

Lisätiedot

Mitä ovat yhteistyörobotit. Yhteistyörobotit ovat uusia työkavereita, robotteja jotka on tehty työskentelemään yhdessä ihmisten kanssa.

Mitä ovat yhteistyörobotit. Yhteistyörobotit ovat uusia työkavereita, robotteja jotka on tehty työskentelemään yhdessä ihmisten kanssa. Yhteistyörobotiikka Mitä ovat yhteistyörobotit Yhteistyörobotit ovat uusia työkavereita, robotteja jotka on tehty työskentelemään yhdessä ihmisten kanssa. Yhteistyörobotit saapuvat juuri oikeaan aikaan

Lisätiedot

Rakennesuunnittelu digitalisaation aikakaudella. Mikko Malaska Professori Rakennustekniikan laitos

Rakennesuunnittelu digitalisaation aikakaudella. Mikko Malaska Professori Rakennustekniikan laitos Rakennesuunnittelu digitalisaation aikakaudella Mikko Malaska Professori Rakennustekniikan laitos Mikko Malaska DI 1996, TkT 2001, Chartered Structural Engineer (CEng) 2004 1.8.2015 Professori, Rakenteiden

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan.

Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Noudatamme ISO9001:2015 laatustandardia Kumppanuutta kellon ympäri Korkeaa laatua yksilöllisesti Aivan kuten laadukkaat tuotteemme,

Lisätiedot

Koonmukainen pakkausautomaatio

Koonmukainen pakkausautomaatio Uutta ajattelua pakkaukseen Koonmukainen pakkausautomaatio Seuraa meitä: Totutusta poikkeava ajattelu auttoi meitä kehittämään parhaan pakkausratkaisun Täydellisesti tuotteen kokoon sovitettu pakkaus mahdollisimman

Lisätiedot

RUNKOJÄRJESTELMÄT TUOTELUETTELO. Kansi

RUNKOJÄRJESTELMÄT TUOTELUETTELO. Kansi RUNKOJÄRJESTELMÄT TUOTELUETTELO Kansi nykyaikaisia ja laadukkaita kuivarakentamisen ratkaisuja Kuivarakentamisen lähtökohtana on luonnonvarojen säästäminen ja kokonaistaloudellinen rakentamistapa. Eri

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Energiatehokas rakentaminen on pakko ja mahdollisuus

Energiatehokas rakentaminen on pakko ja mahdollisuus Energiatehokas rakentaminen on pakko ja mahdollisuus Petteri Lautso Kestävän kehityksen johtaja, Ruukki Construction 1 Miksi rakentamisen pitäisi muuttua? 2 Viranomaiset ajavat energiatehokkampaa rakentamista

Lisätiedot

Sandwich-paneelit (PIR)

Sandwich-paneelit (PIR) Sandwich-paneelit (PIR) Gór-Stal tarjoaa laajan valikoiman seinä-, katto- tai jäähdytyskerrostettuja levyjä, joiden ydin on valmistettu polyuretaanivaahdosta (PIR). Nämä levyt koostuvat kahdesta molemmilta

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

Kaikki tarvittava. valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkoihin

Kaikki tarvittava. valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkoihin Kaikki tarvittava valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkoihin Valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tiedonsiirron ammattilainen Nylund tuntee valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tiedonsiirron

Lisätiedot

Keskitymme aina asiakkaaseen

Keskitymme aina asiakkaaseen johdanto Keskitymme aina asiakkaaseen lsab toimittaa työkaluja koko metalliteollisuudelle. Tarjoamme laadukkaita työkaluratkaisuja ja terähuoltopalvelua. Asiakas on aina toimintamme keskipisteessä. Vahvuutemme

Lisätiedot

Kokemuksia T&K-hankkeiden tulosten hyödyntämisessä. Heidi Fagerholm EVP, R&D and Technology, Kemira

Kokemuksia T&K-hankkeiden tulosten hyödyntämisessä. Heidi Fagerholm EVP, R&D and Technology, Kemira Kokemuksia T&K-hankkeiden tulosten hyödyntämisessä Heidi Fagerholm EVP, R&D and Technology, Kemira Johtamis- ja innovaatiojärjestelmät avainroolissa Kemira 2011-> Kemira 2007 asti Diversifioitunut portfolio

Lisätiedot

Lähtökohtana turvallisuus

Lähtökohtana turvallisuus Lähtökohtana turvallisuus Työtä turvallisuuden puolesta Sijoitamme aikaa ja energiaa yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Haluamme löytää jokaiselle asiakkaallemme parhaan mahdollisen ratkaisun. MALUX FINLAND

Lisätiedot

SOTE-AKATEMIA TEKNOLOGISEN MURROKSEN JOHTAMINEN SOTE-ALALLA

SOTE-AKATEMIA TEKNOLOGISEN MURROKSEN JOHTAMINEN SOTE-ALALLA SOTE-AKATEMIA TEKNOLOGISEN MURROKSEN JOHTAMINEN SOTE-ALALLA Tule oppimaan parhaat käytännöt teknologisen murroksen johtamiseen sekä digitalisaation ja uusimman teknologian hyödyntämiseen sosiaali- ja terveydenhuollossa!

Lisätiedot

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Arch.: Delugan Meissl, Vienna EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Luonnolliset raaka-aineet EQUITONE-julkisivulevyt ovat rakennussuunnittelijan unelma ne on suunniteltu arkkitehtien toimesta, arkkitehdeille.

Lisätiedot

Optim erikoisluja teräs. Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön. www.ruukki.fi

Optim erikoisluja teräs. Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön. www.ruukki.fi Optim erikoisluja teräs Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön www.ruukki.fi Paremmin, korkeammalle Nosturivalmistuksessa suunnittelupöydän ja edistyksellisen lopputuotteen välinen kuilu kapenee

Lisätiedot

TUOTEVALIKOIMA. Laadukkaat asiakaskohtaiset ratkaisut

TUOTEVALIKOIMA. Laadukkaat asiakaskohtaiset ratkaisut TUOTEVALIKOIMA Laadukkaat asiakaskohtaiset ratkaisut 2 LAPP CONNECTO Lapp Connecto valmistaa kaapeli- ja johdinsarjoja vaativiin kone- ja laiterakennuksen tarpeisiin. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluvat

Lisätiedot

KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT. TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit. Raskaat haarukkatrukit KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT

KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT. TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit. Raskaat haarukkatrukit KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit SATAMANOSTURIT Raskaat haarukkatrukit KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT 2 Konecranes Kääntöpuominosturit TYÖPISTEEN SELKÄRANKA

Lisätiedot

lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat

lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat lindab väliseinärangat Lindab RdBX väliseinärangat lindab väliseinärangat Lindab RdBX jopa puolet asennusajasta säästyy muihin töihin Lindab on yksinkertaistanut seinärakenteet. Tuloksena ovat uudet,

Lisätiedot

Ruukin uusi paalu lujiin teräksiin perustuvat ratkaisut TkT Vesa Järvinen

Ruukin uusi paalu lujiin teräksiin perustuvat ratkaisut TkT Vesa Järvinen Ruukin uusi paalu lujiin teräksiin perustuvat ratkaisut TkT Vesa Järvinen 1 www.ruukki.com Vesa Järvinen EXTERNAL 23/01/2014 Ruukin teräspaaluilla kokonaistaloudellisesti edullisimmat perustusratkaisut

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

NOMAPACK. Tuotevalikoima. You crack it. We pack it.

NOMAPACK. Tuotevalikoima. You crack it. We pack it. NOMAPACK Tuotevalikoima You crack it. We pack it. 2 3 Tailor-made Pakkaukset mittojen mukaan NOMAPACK -vakiovalikoimassa on useita erilaisia pakkausprofiileja. Usein kuitenkin vain erikoistuote suoriutuu

Lisätiedot

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta sisustuskivet Suomalainen sisustuskivi on sekä kaunis että käytännöllinen. Kivi kestää arjen kulutusta ja on värisävyiltään ajaton. Sisustuskivellä voit tuoda kulumatonta

Lisätiedot

Porvoon Aleksanterinranta

Porvoon Aleksanterinranta Case 1 Porvoon Aleksanterinranta Kestävää ja laadukasta asuntorakentamista 2 Korkea tekninen ja esteettinen laatu sekä kestävät materiaalit ovat olleet keskeisiä lähtökohtia Porvoonjoen länsirantaan rakennettavan

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 50/100: 10 Kg/M 2 50/50: 13 Kg/M 2. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm -20 C + 80 C

PANELTIM PANEELIT. 50/100: 10 Kg/M 2 50/50: 13 Kg/M 2. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm -20 C + 80 C PANELTIM PANEELIT 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 3,5 3,5 /100: 10 Kg/M 2 /: 13 Kg/M 2 51 mm -20 C + 80 C 100 Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP copo) ja

Lisätiedot

BOTTOM DUMPER TEHOKKAAKSI OSOITETTU JÄRJESTELMÄ JATKUVAAN TYHJENNYKSEEN Maailmanluokan malmiteknologiaa

BOTTOM DUMPER TEHOKKAAKSI OSOITETTU JÄRJESTELMÄ JATKUVAAN TYHJENNYKSEEN   Maailmanluokan malmiteknologiaa BD BD BOTTOM DUMPER Tuotteet: Pelletit, kivi, helposti tyhjennettävä tuotteet Tyhjennysnopeus: Jopa 20 000 tonnia tunnissa Vankkarakenteinen ja ääriolosuhteissa testattu Jatkuva tyhjennys Modulaarinen

Lisätiedot

Tailor-made Transportation Solutions FIN

Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions Tyllis Oy Ab on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan räätälöityjä rakenneratkaisuja kuljetusalalle. Yritys suunnittelee

Lisätiedot

Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO

Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO 13.01.2018 Welding documentation management VIRTAVIIVAISTETTUA HITSAUSTUOTANNON DOKUMENTAATIOTA, JOKA SISÄLTÄÄ RIKKOMATTOMAN AINEENKOETUKSEN

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Toisen sukupolven KX-SARJAN timanttisegmenttien valmistuksessa on käytetty uusinta KX-teknologiaa, jossa timanttihiukkaset ovat tasaisena rivistönä sideaineessa.

Lisätiedot

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu.

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Uusi, innovatiivinen kattojärjestelmä. Finnera-moduulikattojärjestelmän innovatiivinen rakenne tekee teräskatostasi kauniin ja kestävän. Ainutlaatuisen etureunataitoksensa

Lisätiedot

Toimivaa ja turvallista mustalla designilla. CONLIT - ilmanvaihtokanavien paloeristys

Toimivaa ja turvallista mustalla designilla. CONLIT - ilmanvaihtokanavien paloeristys Toimivaa ja turvallista mustalla designilla CONLIT - ilmanvaihtokanavien paloeristys Turvallisuus jokapäiväisessä elämässä Käytämme suurimman osan ajastamme sisätiloissa joko kotona, työpaikalla, koulussa,

Lisätiedot

Cembrit Permabase -märkätilalevy

Cembrit Permabase -märkätilalevy Rakennuslevyt Cembrit Permabase -märkätilalevy Kosteudenkestävä kiviaineslevy märkätiloihin. Cembrit Permabase -märkätilalevy Märkien tilojen rakennuslevy Cembrit Permabase on portlandinsementistä, kiviaineksesta

Lisätiedot

Palo-ovet ja teräsovet

Palo-ovet ja teräsovet Palo-ovet ja teräsovet Metal Elite+ -teräsovet Novoferm tarjoaa täydellisen valikoiman teräsovia yritysten, vähittäiskaupan, teollisuuden ja julkisten rakennusten tarpeisiin. Ovia voidaan käyttää rakennusten,

Lisätiedot

Faveker tiililaatta. Esteettisesti vetoava ja ympäristöä kunnioittava valinta

Faveker tiililaatta. Esteettisesti vetoava ja ympäristöä kunnioittava valinta Faveker tiililaatta Esteettisesti vetoava ja ympäristöä kunnioittava valinta CEMBRIT MODULE TIILILAATTA Faveker tiililaatta on Gres Aragonin kehittämä keraaminen tiililaatta. Keraamisten elementtien käyttö

Lisätiedot

Rakennusteollisuus HIRSIEN PAKKAAMINEN

Rakennusteollisuus HIRSIEN PAKKAAMINEN Rakennusteollisuus HIRSIEN PAKKAAMINEN SISÄLLYS 1. HIRSIEN PAKKAAMINEN pakkaaminen...3 Edut...4 Ominaisuudet...4 Koneet ja ohjelmisto...5 Yhteyshenkilö...6 1.1. BIM+MES-OHJELMISTO BIM+MES-ohjelmisto...7

Lisätiedot

Cordless Alliance System yhdistää useat eri konevalmistajat sama akku sopii nyt moniin erimerkkisiin koneisiin

Cordless Alliance System yhdistää useat eri konevalmistajat sama akku sopii nyt moniin erimerkkisiin koneisiin Cordless Alliance System yhdistää useat eri konevalmistajat sama akku sopii nyt moniin erimerkkisiin koneisiin Usean eri työkonevalmistajan lanseeraama Cordless Alliance System tarjoaa työkalujen ammattikäyttäjille

Lisätiedot

a Strong Aura Aura SI PARHAAKSI KATTOSI PARHAAKSI pi betonikattotiili Ulkomitat: erikoispinnoitteella

a Strong Aura Aura SI PARHAAKSI KATTOSI PARHAAKSI pi betonikattotiili Ulkomitat: erikoispinnoitteella a Strong Aura Aura attotiili AURA-kattotiili perinteisenä betonikattotiilenä perinteisenä betonikattotiilenä sopii sopii ltaan suomalaisiin muotoilultaan rakennuksiin. suomalaisiin Kattotiilen rakennuksiin.

Lisätiedot

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com Isoa, upeaa, sau TÄYTTÄ KUVAA Panoramic on modulaarinen näyttely- ja sisustusratkaisu, jossa rakenteet piiloutuvat täysin

Lisätiedot

the Power of software

the Power of software the Power of software Wapice teollisuuden ohjelmistokumppani on keskittynyt teollisuusyritysten ohjelmistoratkaisuihin ja tietojärjestelmien integrointiin. Tarjoamme turvallisen ja tehokkaan tavan ulkoistaa

Lisätiedot

Kiertotalous, cleantech ja yritysvastuu yrityksen näkökulmasta

Kiertotalous, cleantech ja yritysvastuu yrityksen näkökulmasta Kiertotalous, cleantech ja yritysvastuu yrityksen näkökulmasta Ammattilaisen kädenjälki 9.11.2016 Mia Nores 1 Cleantech eli puhdas teknologia Tuotteet, palvelut, prosessit ja teknologiat, jotka edistävät

Lisätiedot

ASIAKASLUPAUKSEMME HELSINKI

ASIAKASLUPAUKSEMME HELSINKI ASIAKASLUPAUKSEMME HELSINKI 02 ASIAKKAAMME PARAS KUMPPANI Meillä Swagelok Helsingissä on tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Haluamme tehdä joka päivä parhaamme asiakkaidemme eteen. Asiakaspalvelu Tarjoamme

Lisätiedot

HSL-järjestelmäväliseinät.

HSL-järjestelmäväliseinät. HSL-järjestelmäväliseinät. Ylivoimainen muuntojoustavuus ja yksilöllinen design. Umpielementtiseinät Puulasiseinät Alumiinilasiseinät Täyslasiseinät OtsaelementiT muutospalvelu HSL Group HSL Group on järjestelmäväliseinien

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatio: BIM & GIS

Kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatio: BIM & GIS Kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatio: BIM & GIS Kiinteistön elinkaari Kiinteistö- ja rakennusalan digitalisaatio. Miten tämän perinteisen alan digitalisaatio käytännössä tapahtuu ja mitä hyötyjä

Lisätiedot

MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT

MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT ILMAN HALLINTA JA HUONELAITTEET DESIGN-VENTTIILIT LUMI JA LUMO MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ TOIMII HYVIN Uudet ilmanvaihtoventtiilit LUMI ja LUMO

Lisätiedot

Betoniteollisuus tänään DI Seppo Petrow RTT ry

Betoniteollisuus tänään DI Seppo Petrow RTT ry Betoniteollisuus tänään DI Seppo Petrow RTT ry Betoni muutti maailmaa n. 2000 vuotta vanha Pantheon Roomassa on tunnetuimpia vanhoja betonirakenteita Portland-sementti keksittiin1800-luvulla Suomeen 1800-luvun

Lisätiedot

steni katto Kattaa kaiken Uusi kattomateriaali markkinoiden paras takuu!

steni katto Kattaa kaiken Uusi kattomateriaali markkinoiden paras takuu! steni katto Kattaa kaiken Uusi kattomateriaali ja markkinoiden paras takuu! 13631 / 2011 Kestävä Taloudellinen Joustava värivalikoima Ympäristöystävällinen Markkinoiden paras takuu! Olemme tosissamme steni

Lisätiedot

www.ruukkikatot.fi ruukin uusi, upea finnera Plus -teräskate

www.ruukkikatot.fi ruukin uusi, upea finnera Plus -teräskate ruukin uusi, upea finnera Plus -teräskate vuoden tekninen takuu Finnera Plus - viimeisteltyä muotoilua ja ainutlaatuista ulkonäköä Loppuun asti mietittyä muotoilua aina etureunaa myöten Ruukki Finnera

Lisätiedot