OULUN MAINOSKESKUS OY SUOMEN OPASTEKESKUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OULUN MAINOSKESKUS OY SUOMEN OPASTEKESKUS"

Transkriptio

1 2009 OPASTEJÄRJESTELMÄT TULOSTUS- JA PAINOTYÖT 3M TASOLASIKALVOT OULUN MAINOSKESKUS OY SUOMEN OPASTEKESKUS

2 MAINOSKESKUS OY OULUN MAINOSKESKUS OY OULUN MAINOSKESKUS OY on perustettu vuonna Yritys on erikoistunut opasteiden, opastejärjestelmien, liikennemerkkien, mainosteippausten ja tulostepintojen valmistamiseen sekä asentamiseen. Suomen Opastekeskus on Oulun Mainoskeskus Oy:n virallinen aputoiminimi. Yrityksen toimialueena on koko Suomi. Opastejärjestelmiä valmistetaan laitosten, matkailun, teollisuuden, liikenteen sekä yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Myös suurten juhla- ja kongressitapahtumien opastaminen kuuluu yrityksen osaamiseen ja palveluvalikoimaan. Laatu ja sen kehittäminen on olennainen osa toimintastrategiaa. Yritys kouluttaa henkilökuntaa sekä huoltaa ja uusii kalustoaan jatkuvasti vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Oulun Mainoskeskus Oy on Tiehallinnon auktorisoima liikennemerkkien valmistaja, Suomen 3M sertifioima 3M MCS-tulostevalmistaja sekä 3M sertifioitu tasolasikalvojen toimittaja. Kuvatulosteet ovat keskeinen osa yrityksen osaamista. Myös niihin liittyvät asennus- ja esityslaitteistot kuuluvat olennaisena osana tuotevalikoimaan. Huippumoderneilla tulostinlaitteistoilla pystytään tuottamaan parasta mahdollista tulostuslaatua mitä monimuotoisimmille materiaaleille. Opastesuunnitelmien laatiminen on yksi yrityksen erikoisosaamisalueista. Oulun Mainoskeskus Oy on laatinut lukuisia kartoituksia myös todella laajoihin rakennus- ja aluekomplekseihin. Edustuksessa on useita johtavia opastemerkkejä maailmalta, joista löytyy aina oikea ratkaisu sisä- ja ulko-opastamiseen. Suuri profiilivarasto takaa nopeat ja luotettavat toimitukset. Yrityksen toimittamat opastejärjestelmät takaavat joustavan laajennus- ja muutosmahdollisuuden opastamistarpeen muuttuessa. Huolto- ja asenuspalvelu ylläpitää ja huoltaa kaikkia toimitettuja opastejärjestelmiä asiakkaan haluamalla tavalla. Oulun Mainoskeskus Oy:ssa työskentelee joukko opastamisen, kuva- ja tulostetuotannon, suunnittelun, toteutuksen ja markkinoinnin ammattilaisia. Oulun Mainoskeskus Oy tarjoaa laajan, kokonaisvaltaisen palvelun ja laadukkaan lopputuloksen takuutyönä.

3 OPASTETUOTTEET OPASTETUOTTEET Opastetuotteet valmistetaan opasteprofiilisarjoihin kuuluvista alumiiniprofiileista. Opasteprofiilisarjat ovat tarkoitettu opastejärjestelmien rakentamiseen, joten ne soveltuvat käytettäväksi myös erittäin laajoissa kokonaisuuksissa. Opastetuotteet voidaan valmistaa asiakkaan haluamista materiaaleista toivotun malliseksi. Opastetaulut pyritään rakentamaan moduulimitoituksella, jolloin opasteiden päivittäminen esim. muuttojen yhteydessä on mahdollisimman helppoa. Opasteet ovat muunneltavissa niin, etteivät vanhat lamellit jää käyttökelvottomiksi. Opasteprofiileita tuodaan useista maista sekä niitä pursotutetaan Suomessa huomioiden vaativat sääolosuhteemme. Profiilisarjoihin kuuluu niin sisä- kuin ulko-opastamiseen sopivat profiilit aina suuria, valaistuja toteemeita myöten. Suomen laajimmasta opasteprofiilivalikoimasta löydät varmasti näyttävän ja tarkoituksiisi sopivan opasteprofiilisarjan. OPASTEKARTOITUKSET Opastesuunnitelmien laatiminen on yksi yrityksen erikoisosaamisalueista. Tarvitessasi opastesuunnitelmia tai kartoituksia, ota rohkeasti yhteyttä!

4 ULKO-OPASTEET ULKO-OPASTET ULKO-OPASTEET Ulko-opasteet valmistetaan erittäin kestävästä opastealumiinista. Suunnittelemamme IP-opasteprofiilin jalkaputki on kestävä ja siinä on opasteprofiileiden kiinnitysura neljällä sivulla piilotettuna repäisyliuskan alle. Tuomme ulko-opasteprofiileita useista maista ja niistä saadaan valmistettua erikokoisia ja näköisiä ulko-opasteita. Erikoisopasteet valmistetaan asiakkaan toivomusten mukaisesti. Materiaaleina voidaan käyttää terästä, alumiinia, puuta, lasia sekä erilaisia muovivalmisteita. Opasteprofiilisarjoista valmistettuihin opasteisiin saadaan helposti lisättyä sarjan oma valaisin. Myös erikoisvalmisteisiin opasteisiin voidaan suunnitella ja toteuttaa siihen sopiva valaisin. MF-sarjan opasteet ovat läpivalaistuja ja niiden valoteho on vertaansa vailla. Yrityksemme tiloissa on useita erilaisia opastemalleja nähtävillä. IP-alueopaste (Kemira, Oulu) Valaistu ulko-opaste, teräsrunko, vaihdettavat alumiiniset tekstiprofiilit Asiakkaan toivomusten mukaan valmistettu ulko-opaste, alumiinia RST Irtokirjaimet, läpivalaistu MF-ulkoopaste ja CF-viitta Alumiininen, valaistu ilmoitusvitriini ja valaistu IP-ulko-opaste (Kastellin kirkko, Oulu) Julkisivuopaste, lasiin teipattu koristekuvio ja opastetekstit (OYS, Oulu) Ulkoilualueiden opaste, puuhun jyrsityt ja maalatut tekstit, alumiiniset kilvet (Hyvinkään kaupunki)

5 SISAOPASTEET SISÄOPASTEET SISÄOPASTEET Tuotevalikoimassa on runsaasti erilaisia sisäopasteita. Edustuksessa on viisi täydellistä opastesarjaa, joiden valikoimista löytyy oikeanlainen opaste vaativallekin asiakkaalle. Sisäopasteita valmistetaan myös erikoisvalmisteina asiakkaan vaatimusten ja toivomusten mukaisesti. Erikoisopasteiden kohteina voivat olla esimerkiksi museosuojellut kohteet. SL-aulaopaste pohjakartalla, vaihdettavat tekstiprofiilit (OSAO, Oulu) Tarratekstit betoniseinässä (Oulun Taidemuseo) SL-seinäopaste, vaihdettavilla tekstiprofiileilla (Oulun Yliopisto) RB-ovenpieliopaste itsevaihdettavalla informaatiopinnalla. RB-opasteista löytyy useita kokoja ja malleja. VS-opasteprofiilisarja ulko- ja sisätiloihin. Sarjassa myös AV-opasteita. SL-riippuopaste vaihdettavilla tekstilamelleilla (Oys, Oulu) Erikoisvalmisteiset opasteet suojelukohteisiin (Oulun Yliopisto) Seinäopaste, erikoisvalmiste (Y1, Ylläs)

6 VAROMERKIT LIIKENNE- JA VAROMERKIT SEKÄ ASENNUSPALVELU LIIKENNE- JA VAROMERKIT Oulun Mainoskeskus Oy on Tiehallinnon auditoima liikennemerkkien valmistaja. Liikenne- ja varoitusmerkit valmistetaan standardien mukaisesti. Myös uudet urheilun ja ulkoilun erikoismerkit sekä laskettelukeskuksien omat erikoismerkit ovat tuotannossa. Toimitamme myös liikennemerkkitarvikkeet, kuten putket, liikennemerkkikiinnikkeet ja betoniset asennuselementit. MERKKILUETTELOT Sivuiltamme on ladattavissa liikennemerkkien virallinen merkkiluettelo. Hiihtokeskusten, ulkoilun ja urheilun erikoismerkkien luettelon toimitamme pyydettäessä. ASENNUSPALVELU Huolto- ja asennuspalvelu asentaa, ylläpitää ja huoltaa kaikkia toimitettuja opasteita ja opastejärjestelmiä asiakkaan haluamalla tavalla. Liikennemerkki (Luotokeskus, Hailuoto)

7 OPASTETOTEEMIT OPASTETOTEEMIT Opastetoteemeita valmistetaan sisäja ulkokäyttöön. Opastetoteemit ovat erittäin näyttäviä, suuren huomioarvon omaavia opaste- ja mainospintoja. Sisäkäyttöön soveltuvat erinomaisesti GL- tai VS-toteemit, joita saa useassa eri koossa. Näiden helpon siirreltävyyden vuoksi ne ovat ihanteellisia käyttää myös messu- ja näyttelytapahtumissa. Valaistut toteemit soveltuvat sisälle tai ulos. Sisätoteemeissa on kiinnitetty huomiota infopintojen helppoon ja edulliseen päivittämiseen. Ulkona olevat toteemit ovat valoarvoiltaan omaa luokkaansa, eivätkä ne jää huomaamatta.

8 VITRIINIKAAPIT VITRIINIKAAPIT Oulun Mainoskeskus Oy valmistaa korkealaatuisia CO-vitriinikaappeja. Vitriinit voidaan asentaa joko omille jaloilleen tai ne voidaan asentaan seinäpintaan. Vitriinikaapit ovat lukittuja ja valaistuja sekä niissä on avaamista helpottava pumppumekanismi. Vitriinin sisäpinta voidaan varustaa kuva- ja karttapintojen lisäksi joko magneettikiinnitteisillä paperien ja ilmoitusten kiinnittimillä tai Forbo-levyllä, johon voidaan työntää mm. nuppineuloja. Vitriinikaapit toimitetaan asiakkaan ohjeiden mukaisesti maalattuna, tekstitettynä, sisältäen kaikki tarvitut ja halutut lisäominasuudet. Vitriinit ovat erittäin kestäviä ja tyylikkäitä. Vitriinikaappeja käytetään kaupan, teollisuuden, seurakuntien sekä monien muiden yritysten ja yhteisöjen ilmoitus- ja infopaikkoina. CO-vitriinikaappi asennettuna IP-ulko-opasteprofiiliin, valaistu, omilla jalloillaan seisova CO-vitriinikaappi, valaistu, seinäasennus CO-Vitriinikaappi asennettuna IP-ulko-opasteprofiiliin, valaistu, seinäasennus

9 JA LED-N VALOMAINOKSET, LED-NÄYTÖT JA TAUSTAPROJISOINTINÄYTÖT VALOMAINOKSET Valomainokset valmistetaan korkealuokkaisesta aluminiiniprofiilista, ruostumattomasta teräksestä tai muovista asiakkaan käyttötarpeen mukaisesti. Valaisimina voidaan käyttää led-valaisimia tai perinteisiä loisteputkia. Valikoimassa on lukuisia erilaisia valaistuja mainos- ja opastetuotteita. Led-valaistut valomainokset (Ylläs Y1) 3M VIKUITI TAUSTAPROJISOINTINÄYTÖT Vikuiti-taustaprojisointikalvolla, 3M multimediatykeillä sekä Genelec- kaiuttimilla luot näyttävän, ammattimaisen multimediaelämyksen. LED-NÄYTÖT MF-ulko-opaste, läpivalaistu Näyttöjen lamppujen väri voi olla punainen, keltainen, vihreä, oranssi, sininen tai valkoinen. Näytöt voivat näyttää mitä tahansa tekstiä, kellonaikaa tai lämpötilaa. Vikuiti-kalvolla voi näyteikkunan muuttaa helposti suureksi TV-ruuduksi, jolla tuote tuodaan esille uudella, tyylikkäällä tavalla. Näytön koko voi vaihdella välillä. Myös logojen ja kirjainten muotoisten näyttöpintojen valmistaminen onnistuu helposti. Vikuiti-kalvosta valmistetaan myös suuria siirrettäviä näyttöjä, joita on helppo kuljettaa mukana messuille, näyttelyihin, kokouksiin jne. Vikuiti-taustaprojisointikalvoja saa myös rullatavarana. Rullien koot ovat seuraavat: pituus 2.5 m, 5.0 m, 10.0 m, korkeus on aina 1.2 m. Tarvittaessa voidaan valmistaa myös suuremmat näyttöpinnat. Taustaprojisointinäyttö 2.5m x 1.7m (Oulun Kaupunginteatteri)

10 JA TEIPPAU MAINOSPINNAT JA TEIPPAUKSET AJONEUVOJEN TEIPPAUKSET Teippaukset valmistetaan ja asennetaan avaimet käteen periaatteella. Olemme teipanneet lukuisia ajoneuvoyhdistelmiä sekä kuorma-, paketti- ja henkilöautoja. Hoidamme myös ajoneuvojen yliteippaukset. IKKUNAT- JA JULKISIVUTEIPPAUKSET Teippaukset voidaan tehdä lasipintojen sisä- tai ulkopinnalle. Käytettäessä 3M Window Graphics rei itettyä ikkunakalvoa saadaan sisätiloihin avaruutta ulos näkee normaalisti, mutta ulkoa katsottaessa näkyy haluttu mainospinta. Säiliöauton ympäriteippaus OPASTETEIPPAUKSET Opasteiden infopinnat valmistetaan joko tulostamalla tai siirtotekstillä. Materiaalivalikoimassa on lukuisia erilaisia materiaaleja, joista käytetään aina kyseessä olevaan kohteeseen sopivaa. TIENVARSITAULUT Tienvarsitaulut valmistetaan joko kestävästä alumiinista tai edullisemmasta muovimateriaalista. Tarrapintana käytetään 3M MCS -standardien mukaisia tulostusmateriaaleja. Näin varmistetaan mainospinnan kestävyys vaihtelevissa olosuhteissa. Julkisivuteippaus ( Luotokeskus, Hailuoto) Tienvarsitaulut, alumiinipohja, 3M MCS-tulostepinta. Suurbanneri. (Rintamäki, Oulu) Meiltä myös kaikki bannerien ripustus ja kelauslaitteet.

11 VARITULOSTEET JA 3M MC VÄRITULOSTEET JA 3M MCS-TAKUU VÄRITULOSTEET JA 3M MCS -TAKUU Oulun Mainoskeskus Oy on Suomen 3M:n auktorisoima kuvatulosteiden MCS -takuutoimittaja. 3M:n Matched Component System lupaa yhtenäisen kuvan laadun ja kestävyyden, jota tarvitset rakentaessasi brändisi imagoa. 3M-sitoumus laatuun jokaisessa komponentissa on perusta MCS takuulle. Väritulosteet, kuten julisteet, kuvasuurennokset, tarratulosteet, liput ja bannerit valmistetaan yrityksen omana tuotantona. Tarrojen käyttökohteina voivat olla näyteikkunat, ajoneuvot, tienvarsitaulut tai vaikkapa jalkakäytävän asfalttipinta. 3M MCS -tulosteet tulostetaan aina 3M takuumateriaaleille. Näin saadaan kuvapintoihin täyteläiset sävyt, jotka kestävät muuttumattomina vuosikausia, takuuvarmasti. Banderollit (Ravintola Zone, Ruka) ASENNUSPALVELU Asennuspalvelu huolehtii valmistettujen tuotteiden asennuksesta. Meiltä löytyy myös kaikki asennus- ja ripustustarvikkeet, joilla tulosteiden ja kuvapintojen näyttävä ja helppo asennus onnistuu varmasti. Toimialueena on koko Suomi. 3M Matched Component System merkki ammattitaidosta ja laadusta. MESSUTUOTTEET Näyttelytulosteet ( Kierikkikeskus, Kierikki) Näyttävillä ja kestävillä messu- ja esitystuotteilla luot ammattimaisen kuvan yrityksestäsi sekä tuotteistasi. Autamme sinua luomaan juuri haluamasi näköisen myynti- tai esittelyosaston jokaiseen tapahtumaan. Valikoimista löytyy valmiita ratkaisuja moneen lähtöön. Myös asiakaskohtaisesti räätälöidyt osastot ja näyttelytilat ovat helposti toteutettavissa. Suunnittelupalvelumme auttaa luomaan yrityksellesi juuri oikeanlaisen ilmeen! Valoseinäteippaus ( Kenkämeklari, Oulu)

12 KIRJAPAINOTUOTTEET KIRJAPAINOTUOTTEET Kirjapainotuotteet valmistetaan nykyaikaisella digitaalisella kirjapainokoneella laadukkaasti ja nopeasti. KÄYNTIKORTIT, KIRJEKUORET JA KIRJEPAPERIT Käyntikortit ja kirjekuoret ovat tärkeä osa yrityksen viestintää. Yhtenäinen visuaalinen ilme yrityksen papereissa herättää luottamusta ja antaa huolitellun kuvan asiakkaalle. ESITTEET JA FLYERIT Yritysesite on usein tärkein kontakti asiakkaaseen. Varmistamme, että tuottamamme esitteistöt täyttävät kaikki ne vaatimukset, joita nykypäivän yritysesitteistöiltä vaaditaan. Myös flyerit tuotetaan nopeasti, laadukkaasti ja edullisesti. JULISTEET Suuret julisteet valmistetaan isolla, 2.4m leveällä tulostimella. Materiaalina voidaan käyttää paperia, muovitarraa tai vaikka kangasta. Erilaisia materiaaleja on valikoimassa kymmenittäin. SUUNNITTELU, TAITTO JA WWW Ammattitaitoinen suunnitteluosastomme luo kaiken sen yritysgrafiikan, jota yrityksesi tarvitsee. Www-sivustot suunnitellaan vastaamaan asiakasyrityksen graafista ilmettä. Esitteiden ja aikauslehtien suunnittelu- ja taittotyö kuuluu myös palveluvalikoimaan.

13 AQUA DESIGN LO NOMAD AQUA DESIGN-LOGOMATOT JA SAFETY-WALK NOMAD AQUA DESIGN -LOGOMATOT Toimiva sisääntulo tarjoaa nyt myös näkyvyyttä viestillesi! Nomad Aqua Design -matot ovat logomattojen uutta sukupolvea. Matoissa yhdistyy 3M:n kehittämä tehokas silmukkarakenne sekä uudenaikainen, korkean resoluution painotekniikka. Näiden ominaisuuksien ansiosta matot paitsi näyttävät hyvältä, myös estävät lian ja kosteuden pääsyn sisätiloihin. OMINAISUUDET Laadukas, valokuvamainen tulostusjälki Mahdollisuus käyttää värejä rajattomasti Matolla ja painatuksella vähintään viiden vuoden käyttöikä Kestää vilkastakin liikennettä Vakiokokojen maksimipituus jopa 6m SAFETY WALK Liukkaat, märät tai öljyiset lattiat aiheuttavat liukastumisesta johtuvia kivuliaita onnettomuuksia niin kotona kuin työpaikoilla, aiheuttaen henkilövahinkojen lisäksi myös korkeita sairauskuluja. Ratkaisuna ongelmaan on kestävä, liukastumista estävä, 3M Safety-Walk pinta, joka vähentää liukastumisonnettomuuksia ja viestii myös työnantajan vastuuntunnosta. TUOTEKUVAUS Kestävä ja itsekiinnittyvä Asennus puhtaalle pinnalle Ei vaadi erityistä huolenpitoa, jos tuote on asennettu ohjeiden mukaisesti Tuloksena on turvallinen lattiapinta 3M Safety-Walk on EU direktiivin 89/654/ETY mukainen.

14 JA TURVA SIRPALESUOJA- JA TURVAKALVOT SIRPALESUOJA- JA TURVAKALVOT Oulun Mainoskeskus Oy on Suomen 3M sertifioima tasolasikalvojen toimittaja ja asennusliike. Sirpalesuoja- ja turvakalvoilla saadaan luotettava suoja lasin aiheuttamia vaaroja vastaan - aiheutuivatpa ne räjähdyksestä, ilkivallasta, luonnonmullistuksista tai muusta syystä. Turvakalvotus on kustannustehokas keino varkauksien ja ilkivallan torjumiseen sekä henkilösuojaukseen. Sirpalesuoja- ja turvakalvot ovat yksi- tai useampikerroksisia kirkkaita laminaatteja. Kalvot laminoituvat osaksi lasia, jolloin lasiin kohdistunut iskuenergia jakaantuu laajemmalle alueelle ja heikkenee. Vaikka lasi menisi rikki, turvakalvo pitää sen yhtenä kappaleena. Lasin rikkoontuessa esim. paineaallon seuraksena ihmiset voivat loukkaantua vakavasti vartaloon osuvista lentävistä lasinsiruista. Lasinsirut voivat myös vahingoittaa muuta kiinteää omaisuutta. Sirpalesuoja- tai turvakalvolla vahvistettu lasi rikkoontuu lasiin kohdistuneen iskuenergian seurauksena, mutta kalvo sitoo syntyneet sirpaleet itseensä estäen lisävahingot ja sisälle tunkeutumisen. 3M SCOTCSHIELD Turvakalvot Espoon modernin taiteen museo EMMA:ssa. Ehkäisevät varkauksia ja ilkivaltaa Kustannustehokas Sirpalesuoja tapaturmatilanteessa Läpinäkyvä, huomaamaton ja nopeasti asennettavissa. Myös ajoneuvoihin (rajoituksin) Meiltä myös UV-suojakalvot koteihin, laboratorioihin ja sairaaloihin.

15 AURINGONSUOJAKALVOT AURINGONSUOJAKALVOT Auringonsuojakalvot suojaavat auringon lämpösäteilyltä, UV-säteilyltä, tuotteiden haalistumiselta ja auringon häikäisyltä. 3M -auringonsuojakalvoja on saatavana hopean-, savunharmaan- ja pronssinsävyisinä sekä kirkkaina kalvoina. Auringon heijastukset, epämiellyttävä kuumuus ja voimakas valo huonontavat työtehoa. Auringonsuojakalvot poistavat nämä ongelmat. UV-SUOJAKALVOT UV-suojakalvo (optisesti kirkas) antaa suojan nm säteilyalueelle tasolaseilla (kodit ja konttorit). Ajoneuvokalvoissa (värillinen) suoja-alue on nm säteilyalueella. UV-suojakalvoa käytetään mm. sairaaloiden ihotautiosastojen ikkunapinnoissa. KALVOJEN PUHDISTAMINEN Käyttämillämme kalvoilla on naarmunkestävä pinta, joka tekee niistä erittäin kestävät ja helppohoitoiset. HENKILÖTURVALLISUUTTA Auringonsuojakalvo antaa lasille myös sirpalesuojaa. Jos lasi rikkoutuu, kalvo pitää lasipalaset paikoillaan ja lasin aiheuttamat henkilövahingot pienenevät. Tarvitessanne vahvempaa suojaa, valikoimassamme on myös sirpalesuoja- ja turvakalvoja. 3M SCOTCHTINT Suojaa lämpösäteilyltä kesällä Vähentävät lämmönhukkaa talvella Vähentävät häikäisyä ja haalistumista sekä poistavat UV-säteilyä Kohentavat rakennuksen ulkonäköä ja yleisilmettä Myös ajoneuvoihin!

16 Palveleva ammattilainen! OULUN MAINOSKESKUS OY SUOMEN OPASTEKESKUS Hiirihaukantie 1-3, OULU Puh. (08) Fax (08)

Opastejärjestelmät Suunnittelu- ja tulostustyöt Tasolasikalvot

Opastejärjestelmät Suunnittelu- ja tulostustyöt Tasolasikalvot 2014 Opastejärjestelmät Suunnittelu- ja tulostustyöt Tasolasikalvot www.mainoskeskus.fi Hiirihaukantie 1-3, 90250 OULU Puh. (08) 815 3600 aineistot@mainoskeskus.fi 2 SUUNNITTELUPALVELUT OULUN MAINOSKESKUS

Lisätiedot

Huomattavan laadukasta jälkeä

Huomattavan laadukasta jälkeä Huomattavan laadukasta jälkeä Tärkeintä PixMillille on olla mukana asiakkaan arvoketjussa. PixMill Oy haluaa yrityksesi ja yhteisösi näkyvän hyvin. Olemme se kumppani, joka tulevina vuosina tarjoaa yrityksellesi

Lisätiedot

SUHTAUDUMME MUUTOKSIIN TYYLILLÄ

SUHTAUDUMME MUUTOKSIIN TYYLILLÄ SUHTAUDUMME MUUTOKSIIN TYYLILLÄ JULKISIVUVERHOUKSET TUNNEMME TUOTTEEMME PINTAA SYVEMMÄLTÄ. Toiminnassamme yhdistyy korkea laatu, järkevä hinta sekä asiantunteva ja nopea palvelu. Tämän mahdollistaa tehokas

Lisätiedot

Näkemysten toteuttaja. Suurkuvapalvelut Teippaukset Markkinointitelineet Ulkomarkkinointi

Näkemysten toteuttaja. Suurkuvapalvelut Teippaukset Markkinointitelineet Ulkomarkkinointi Näkemysten toteuttaja. Suurkuvapalvelut Teippaukset Markkinointitelineet Ulkomarkkinointi Olemme koonneet tähän esitteeseen erilaisia vaihtoehtoja, joilla saat viestisi näkyviin ja varmistat että Sinut

Lisätiedot

VERSAALI OY, Teollisuustie 10-14, 01800 Klaukkala, puh.09-2766 010, fax 09-2766 0166 myynti@versaali.fi, www.versaali.fi

VERSAALI OY, Teollisuustie 10-14, 01800 Klaukkala, puh.09-2766 010, fax 09-2766 0166 myynti@versaali.fi, www.versaali.fi Opasteita jo vuodesta 1951,, puh.09-2766 010, fax 09-2766 0166 T U O T E K U V A S T O /14 YLEISET MYYNTIEHDOT 1. Yleistä Näitä yleisiä myyntiehtoja sovelletaan kaikkiin Versaali Oy:n valmistamien tai

Lisätiedot

Tieto. Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet TERVEELLINEN SISÄILMASTO! Hyvinkään seudun

Tieto. Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet TERVEELLINEN SISÄILMASTO! Hyvinkään seudun Hyvinkään seudun Rakentajan Tieto RAKENTAJAN TIETO 1 UUTTA GRILLAAMISESSA! 1 3 UUTTA GRILLAAMISESSA! UUTTA GRILLAAMISESSA! 1 3 Heinäkuu 3/2013 12.7.-11.8.2013 asuntomessut hyvinkää www.lotusgrill.fi Koska

Lisätiedot

POHJOLAN OLOT VAATIVAT KOVUUTTA

POHJOLAN OLOT VAATIVAT KOVUUTTA POHJOLAN OLOT VAATIVAT KOVUUTTA RAAKA-AINEET TUNNEMME TUOTTEEMME PINTAA SYVEMMÄLTÄ. Toiminnassamme yhdistyy korkea laatu, järkevä hinta sekä asiantunteva ja nopea palvelu. Tämän mahdollistaa tehokas kotimainen

Lisätiedot

Messu- ja näyttelytelineet

Messu- ja näyttelytelineet Messu- ja näyttelytelineet Kuvatelineillä näkyvyyttä tiloihin ja tapahtumiin PixMill tarjoaa tulosteiden esillepanoon kattavaa valikoimaa laadukkaita Euroopassa valmistettuja kuvatelineitä ja tulostaa

Lisätiedot

FEIN MultiMaster nyt myös akkukäyttöisenä versiona

FEIN MultiMaster nyt myös akkukäyttöisenä versiona Alkuperäinen Saksassa valmistettu FEIN MultiMaster on nyt saatavana myös akkumallina. 14,4 voltin litiumioniakuilla varustetun monitoimikoneen teho ja käyttömahdollisuudet ovat samat kuin tutulla verkkolaitteella,

Lisätiedot

Tuotetieto marraskuu 2014 korvaa RT X78/613-38328 1 (6)

Tuotetieto marraskuu 2014 korvaa RT X78/613-38328 1 (6) Tuotetieto marraskuu 2014 korvaa RT X78/613-38328 1 (6) RT 38604 517 Talo 2000 613 Talo 90 X78 opasteet SfB Opasteet Versaali Oy Versaali Oy on vuodesta 1951 toimittanut opasteita sekä julkiselle että

Lisätiedot

Turvallisuus. ! Osallistu mielipidekyselyymme! 1/2006. www.3m.com/fi/turvallisuus. Tässä numerossa:

Turvallisuus. ! Osallistu mielipidekyselyymme! 1/2006. www.3m.com/fi/turvallisuus. Tässä numerossa: Turvallisuus 1/2006! Osallistu mielipidekyselyymme! www.3m.com/fi/turvallisuus Tässä numerossa: Heijastavia materiaaleja moniin käyttökohteisiin...s. 4 3M Palokatkotuotteet...s. 6 Huolehdi kuulostasi...s.

Lisätiedot

Helsingin SÄÄSTÄ LÄMMITYSKULUISSA KEVOX KY 3/2014. Elysator vedenkäsittelylaitteet myös omakotitalojen lattialämmityksiin RAKENNUSMAAILMA 1

Helsingin SÄÄSTÄ LÄMMITYSKULUISSA KEVOX KY 3/2014. Elysator vedenkäsittelylaitteet myös omakotitalojen lattialämmityksiin RAKENNUSMAAILMA 1 Helsingin 1 Kotaan tai terassille! 1 3 Uusiin- ja saneerauskohteisiin! 3/2014 SÄÄSTÄ LÄMMITYSKULUISSA Elysator vedenkäsittelylaitteet myös omakotitalojen lattialämmityksiin - soveltuu kaikkiin suljettuihin

Lisätiedot

ME PIDÄMME PINTAMME. KATTOTUOTTEET

ME PIDÄMME PINTAMME. KATTOTUOTTEET ME PIDÄMME PINTAMME. KATTOTUOTTEET TUNNEMME TUOTTEEMME PINTAA SYVEMMÄLTÄ. Toiminnassamme yhdistyy korkea laatu, järkevä hinta sekä asiantunteva ja nopea palvelu. Tämän mahdollistaa tehokas kotimainen tuotanto,

Lisätiedot

044 299 3000 m.kukkonen@ippnet.fi

044 299 3000 m.kukkonen@ippnet.fi Tampereen seudun RAKENNUSMAAILMA 1 Valaistut terassiratkaisut Lokakuu 5/2013 www.kavatuote.fi C M Y CM MY CY CMY K Sovi ilmainen esittely- ja mittauskäynti 044 299 3000 m.kukkonen@ippnet.fi Puh. 0207 559

Lisätiedot

Suomalaiseen rantamaisemaan - jo vuodesta 1965 -

Suomalaiseen rantamaisemaan - jo vuodesta 1965 - Suomalaiseen rantamaisemaan - jo vuodesta 1965 - lip-lap laituri suomalaiseen Lip-Lap Laiturilla osataan ja tunnetaan suomalaiset rantojen olosuhteet: syvät ja matalat rannat, muta- ja hiekkapohjat, kalliorannat

Lisätiedot

Suomalaiseen rantamaisemaan - jo vuodesta 1965 -

Suomalaiseen rantamaisemaan - jo vuodesta 1965 - Suomalaiseen rantamaisemaan - jo vuodesta 1965 - lip-lap laituri suomalaiseen rantamaisemaan jo vuodesta 1965 Nämä olivat ne isäni Pentti Palotien, toiminnan alkuvaiheessa kiveen kirjoittamat ehdot, joita

Lisätiedot

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Vantaan-Espoon. Elysator-vedenkäsittelylaitteet

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Vantaan-Espoon. Elysator-vedenkäsittelylaitteet Vantaan-Espoon Lokakuu 6/2013 Pohjoisväylä Elysator-vedenkäsittelylaitteet Korroosiosuoja taloyhtiöiden lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Soveltuu kaikkiin suljettuihin kiertoihin Kemikaaliton ja helppohoitoinen

Lisätiedot

Yrityslehti. Oulun OP:n 1/2011. Oulun Mainoskeskus Oy hallitsee opastejärjestelmät. OP-Private Oulu huolehtii varallisuudestasi

Yrityslehti. Oulun OP:n 1/2011. Oulun Mainoskeskus Oy hallitsee opastejärjestelmät. OP-Private Oulu huolehtii varallisuudestasi Oulun OP:n Yrityslehti 1/2011 Oulun Mainoskeskus Oy hallitsee opastejärjestelmät OP-Private Oulu huolehtii varallisuudestasi Ride-in-turvasäilytysjärjestelmä ainutlaatuinen innovaatio Oulun OP:stä pohjoisen

Lisätiedot

Jakelutiemuutoksella. hyötyä koko toimitusketjuun

Jakelutiemuutoksella. hyötyä koko toimitusketjuun NYLUNDIN ASIAKASLEHTI Tammikuu 2014 Jakelutiemuutoksella hyötyä koko toimitusketjuun Monikäyttöiset Dymaxin liimat Meyerin valaisinten yksinmyyntioikeus Nylundille Ääntä ja kuvaa digitaalisesti ja luotettavasti

Lisätiedot

HINTA 9,20 EUR 1 / 2011. Matkailun ja kulttuurin tilat

HINTA 9,20 EUR 1 / 2011. Matkailun ja kulttuurin tilat HINTA 9,20 EUR 1 / 2011 Matkailun ja kulttuurin tilat AMMATTUSTAMEN JA TILASUUNNITTELUN ERIKOIEHTI AM AM AM AMMA MA MA MATT TT TT TT TT US US US US US US US US US US US US US US US US US US US US US US

Lisätiedot

Han-Yellock Liitostekniikan kehityksen iso askel sivu 6

Han-Yellock Liitostekniikan kehityksen iso askel sivu 6 numero 1 2012 Uusi sarja merkinantolaitteita kuution muotoisina sivu 8 Han-Yellock Liitostekniikan kehityksen iso askel sivu 6 HARTING-tuotteet Voimme nyt tarjota teille liitäntäratkaisuja alan johtavalta

Lisätiedot

Sähkö yhdistää. Suomen suurin on myös Suomen paikallisin. Lämmitys Valaistus Turvallisuus. Sähköistä osaamista 2012-2013. Lue lisää: www.elfin.

Sähkö yhdistää. Suomen suurin on myös Suomen paikallisin. Lämmitys Valaistus Turvallisuus. Sähköistä osaamista 2012-2013. Lue lisää: www.elfin. AMP979 Sähköistä osaamista 2012-2013 Lämmitys Valaistus Turvallisuus Sähkö yhdistää Suomen suurin on myös Suomen paikallisin Lue lisää: www.elfin.fi Elfin tuo koteihin lämpöä, valoa ja turvallisuutta lähes

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Tehokkaimmat siivousjärjestelmät

Tuoteluettelo. Tehokkaimmat siivousjärjestelmät Tuoteluettelo Tehokkaimmat siivousjärjestelmät 1 2 Helping you make a difference Kädessäsi on Vileda Professionalin tuoteluettelo, josta löydät markkinoiden johtavat siivousvälineet mekaaniseen siivoukseen

Lisätiedot

Melu ja melun torjunta

Melu ja melun torjunta Tässä numerossa: Tieliikelaitoksen kokemukset näkyvistä varoitusvaatteista...s. 5 Rekallinen turvallisuutta kulki länsirannikon halki...s. 7 Maailman suurimmat ja upeimmat laivat...s. 8 Sirpalesuojaa elintarviketeollisuuteen......s.

Lisätiedot

www.lämpökamera.fi Lämpökuvauksen hyödyt edullisesti FLIR i3 alk.995 +alv www.lämpökamera.fi/i

www.lämpökamera.fi Lämpökuvauksen hyödyt edullisesti FLIR i3 alk.995 +alv www.lämpökamera.fi/i Tampereen seudun Löylyn Tähden! TM 1 -kiuaskivet. Paras keksintö sitten saunan. Helmikuu 1/2013 Soveltuu kaikkiin kiuastyyppeihin Lyömätön kestävyys Puhtaat löylyt Vertailun Voittaja! Katso lähin jälleenmyyjäsi

Lisätiedot

Ideasta onnistumiseen

Ideasta onnistumiseen Ideasta onnistumiseen AV-, Valaistus-, ja Äänentoistojärjestelmät Ideafix Oy Malminkaari 9 00700 Helsinki Tel. +358 (0) 207 545 060 info@ideafix.fi www.ideafix.fi LUOTETTAVA KUMPPANISI Julkisivuvalaistukset

Lisätiedot

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Helsingin. Formex Oy Kalkkipetteri, 08700 LOHJA Puh. 010 315 8810 www.formex.

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Helsingin. Formex Oy Kalkkipetteri, 08700 LOHJA Puh. 010 315 8810 www.formex. Helsingin RAKENNUSMAAILMA 1 HENGITÄ PUHDASTA RAIKASTA SISÄILMAA Marraskuu 7/2013 Köysikuja 1 B 01640 Vantaa puh. 050 353 4465 fax (09) 852 3307 pk.ilmastointi@suomi24.fi www.pk-ilmastointi.fi Formex Oy

Lisätiedot

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Helsingin seudun

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Helsingin seudun Helsingin seudun 1 3 RAKENNUSMAAILMA 1 UUTTA GRILLAAMISESSA! Huhtikuu 2/2013 Koska haluatte vain parhaan ja laadukkaimman teillä on tasan yksi vaihtoehto Rüegg tulisija! Rüegg tarkoittaa innovatiivistä,

Lisätiedot

Tieto. Tilauksesta ovet ja ikkunat PUUSEPÄNLIIKE VELJEKSET ANTTILA PORAKAIVO POHJANMAAN PORAKAIVO

Tieto. Tilauksesta ovet ja ikkunat PUUSEPÄNLIIKE VELJEKSET ANTTILA PORAKAIVO POHJANMAAN PORAKAIVO RAKENTAJAN TIETO 1 Rakentajan www.pohjanmaanporakaivo.fi maalämpöpumput Tieto Etelä-Pohjanmaan Lokakuu 3/2011 asennettuna! 050-313 8152 maalämpöpumput www.pohjanmaanporakaivo.fi asennettuna! www.pohjanmaanporakaivo.fi

Lisätiedot

UUTTA KATTOA VALITSEMASSA

UUTTA KATTOA VALITSEMASSA UUTTA KATTOA VALITSEMASSA Savi- ja betonitiilikatot, aluskatteet ja kattotarvikkeet 2009 ROOFS ROOFS FOR FOR LIVING www.monier.fi 1 TALOSI ON UUDEN KATON ARVOINEN 2 Uusi katto on aina viisas investointi.

Lisätiedot