OULUN MAINOSKESKUS OY SUOMEN OPASTEKESKUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OULUN MAINOSKESKUS OY SUOMEN OPASTEKESKUS"

Transkriptio

1 2012 OPASTEJÄRJESTELMÄT TULOSTUS- JA PAINOTYÖT 3M TASOLASIKALVOT OULUN MAINOSKESKUS OY SUOMEN OPASTEKESKUS

2 MAINOSKESKUS OY OULUN MAINOSKESKUS OY OULUN MAINOSKESKUS OY on perustettu vuonna Yritys on erikoistunut opasteiden, opastejärjestelmien, liikennemerkkien, mainosteippausten ja tulostepintojen valmistamiseen sekä asentamiseen. Suomen Opastekeskus on Oulun Mainoskeskus Oy:n virallinen aputoiminimi. Yrityksen toimialueena on koko Suomi. Opastejärjestelmiä valmistetaan laitosten, matkailun, teollisuuden, liikenteen sekä yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Myös suurten juhla- ja kongressitapahtumien opastaminen kuuluu yrityksen osaamiseen ja palveluvalikoimaan. Laatu ja sen kehittäminen on olennainen osa toimintastrategiaa. Yritys kouluttaa henkilökuntaa sekä huoltaa ja uusii kalustoaan jatkuvasti vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Oulun Mainoskeskus Oy on Tiehallinnon auktorisoima liikennemerkkien valmistaja, Suomen 3M sertifioima 3M MCS-tulostevalmistaja sekä 3M sertifioitu tasolasikalvojen toimittaja. Kuvatulosteet ovat keskeinen osa yrityksen osaamista. Myös niihin liittyvät asennus- ja esityslaitteistot kuuluvat olennaisena osana tuotevalikoimaan. Huippumoderneilla tulostinlaitteistoilla pystytään tuottamaan parasta mahdollista tulostuslaatua mitä monimuotoisimmille materiaaleille. Opastesuunnitelmien laatiminen on yksi yrityksen erikoisosaamisalueista. Oulun Mainoskeskus Oy on laatinut lukuisia kartoituksia myös todella laajoihin rakennus- ja aluekomplekseihin. Edustuksessa on useita johtavia opastemerkkejä maailmalta, joista löytyy aina oikea ratkaisu sisä- ja ulko-opastamiseen. Suuri profiilivarasto takaa nopeat ja luotettavat toimitukset. Yrityksen toimittamat opastejärjestelmät takaavat joustavan laajennus- ja muutosmahdollisuuden opastamistarpeen muuttuessa. Huolto- ja asenuspalvelu ylläpitää ja huoltaa kaikkia toimitettuja opastejärjestelmiä asiakkaan haluamalla tavalla. Oulun Mainoskeskus Oy:ssa työskentelee joukko opastamisen, kuva- ja tulostetuotannon, suunnittelun, toteutuksen ja markkinoinnin ammattilaisia. Oulun Mainoskeskus Oy tarjoaa laajan, kokonaisvaltaisen palvelun ja laadukkaan lopputuloksen takuutyönä.

3 INFO-TV FINNSIGN INFO-TV INFO-TV JÄRJESTELMÄT Digitaaliset INFO-TV järjestelmät (Digital Signage) ovat nykypäivää aikaansa seuraavissa yrityksissä. Info-TV järjestelmiä käytetään mm. yrityksissä, taloyhtiöissä sekä julkishallinnon tiloissa kuten kouluissa, sairaaloissa, lentoasemilla, tavarataloissa jne. opastamiseen sekä viestintään. Hallitse yhtä tai useampaa näyttöä Helppo ja nopea käyttöönotto sekä hallinta Monikanavahallinta ja pikaviestit (Pro-sarja) Ruudun jakaminen halutulla tavalla Näyttää tekstin, kuvat, videot, RSS-uutissyötteet, HTML-sivut, Flash-animaatiot, kellon, säätiedot, TV-lähetyksen ym. Kalenterointi kaikille esityksille ja tiedotteille Nopeat uhkatilannetiedotukset, RS232-syötteet 3G, LAN / WLAN yhteensopiva Ei tarvetta lisäohjelmille tai erilliselle virustorjunnalle Ei kuukausimaksuja (Basic- ja Pro-sarja) YLIVOIMAINEN KÄYTETTÄVYYS Järjestelmämme etuna on sen turvallisuus, nopea ja helppo päivitettävyys sekä suuri huomioarvo. Järjestelmän käyttö ei edellytä erillisten ohjelmistojen hankintaa, vaan laitteen hallinta on mahdollinen www-selaimella tai laitteen mukana toimitettavalla BA-ohjelmistolla. (Ominaisuudet vaihtelevat laitesarjoittain, kysy lisätietoja) FINNSIGN info-tv Selkeä ja helposti ylläpidettävä digitaalinen info-tv järjestelmä.

4 OPASTEET OPASTET ULKO-OPASTEET Ulko-opasteet valmistetaan erittäin kestävästä opastealumiinista. Opastetaulut pyritään rakentamaan moduulimitoituksella, jolloin opasteiden päivittäminen esim. muuttojen yhteydessä on mahdollisimman helppoa. Opasteet ovat muunneltavissa niin, etteivät vanhat lamellit jää käyttökelvottomiksi. Valmistamme opasteita myös asiakkaan toivomusten mukaisesti. Materiaaleina voidaan käyttää terästä, alumiinia, puuta, lasia sekä erilaisia muovivalmisteita. Opasteisiimme saadaan helposti lisättyä sarjan oma valaisin. Myös erikoisvalmisteisiin opasteisiin voidaan suunnitella ja toteuttaa siihen sopiva valaisin. MF-sarjan opasteet ovat läpivalaistuja ja niiden valoteho on vertaansa vailla. IP-alueopaste (Kemira, Oulu) Asiakkaan toivomusten mukaan valmistettu ulko-opaste, alumiinia Yrityksemme tiloissa on useita erilaisia opastemalleja nähtävillä. Valaistu ulko-opaste, teräsrunko, vaihdettavat alumiiniset tekstiprofiilit RST Irtokirjaimet, läpivalaistu MF-ulkoopaste ja CF-viitta Alumiininen, valaistu ilmoitusvitriini ja valaistu IP-ulko-opaste (Kastellin kirkko, Oulu) Julkisivuopaste, lasiin teipattu koristekuvio ja opastetekstit (OYS, Oulu) Ulkoilualueiden opaste, puuhun jyrsityt ja maalatut tekstit, alumiiniset kilvet (Hyvinkään kaupunki)

5 OPASTEET SISÄOPASTEET Tuotevalikoimassa on runsaasti erilaisia sisäopasteita. Edustuksessa on viisi täydellistä opastesarjaa, joiden valikoimista löytyy oikeanlainen opaste vaativallekin asiakkaalle. Sisäopasteita valmistetaan myös erikoisvalmisteina asiakkaan vaatimusten ja toivomusten mukaisesti. Erikoisopasteiden kohteina voivat olla esimerkiksi museosuojellut kohteet. OPASTEKARTOITUKSET Hyvin tehty opastesuunnitelma lisää turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Opastekartoituksen lopputuloksen kokoamme asiakkaallemme PDFtiedostoksi sekä kansioksi, joista on helppo nähdä kaikki yksityiskohdat kohteen opasteista. Ylläpidämme haluttaessa kaikkia toimittamiamme opastejärjestelmiä. SL-aulaopaste pohjakartalla, vaihdettavat tekstiprofiilit (OSAO, Oulu) RB-ovenpieliopaste itsevaihdettavalla informaatiopinnalla. RB-opasteista löytyy useita kokoja ja malleja. Tarratekstit betoniseinässä (Oulun Taidemuseo) VS-opasteprofiilisarja ulko- ja sisätiloihin. Sarjassa myös AV-opasteita. SL-riippuopaste vaihdettavilla tekstilamelleilla (Oys, Oulu) Erikoisvalmisteiset opasteet suojelukohteisiin (Oulun Yliopisto) Seinäopaste, erikoisvalmiste (Y1, Ylläs)

6 VAROMERKIT LIIKENNE- JA VAROMERKIT SEKÄ ASENNUSPALVELU LIIKENNE- JA VAROMERKIT Oulun Mainoskeskus Oy on Tiehallinnon auditoima liikennemerkkien valmistaja. Liikenne- ja varoitusmerkit valmistetaan standardien mukaisesti. Myös uudet urheilun ja ulkoilun erikoismerkit sekä laskettelukeskuksien omat erikoismerkit ovat tuotannossa. Toimitamme myös liikennemerkkitarvikkeet, kuten putket, liikennemerkkikiinnikkeet ja betoniset asennuselementit. MERKKILUETTELOT Sivuiltamme on ladattavissa liikennemerkkien virallinen merkkiluettelo. Hiihtokeskusten, ulkoilun ja urheilun erikoismerkkien luettelon toimitamme pyydettäessä. ASENNUSPALVELU Huolto- ja asennuspalvelu asentaa, ylläpitää ja huoltaa kaikkia toimitettuja opasteita ja opastejärjestelmiä asiakkaan haluamalla tavalla. Liikennemerkki (Luotokeskus, Hailuoto)

7 OPASTETOTEEMIT OPASTETOTEEMIT Opastetoteemeita valmistetaan sisäja ulkokäyttöön. Opastetoteemit ovat erittäin näyttäviä, suuren huomioarvon omaavia opaste- ja mainospintoja. Sisäkäyttöön soveltuvat erinomaisesti GL- tai VS-toteemit, joita saa useassa eri koossa. Näiden helpon siirreltävyyden vuoksi ne ovat ihanteellisia käyttää myös messu- ja näyttelytapahtumissa. Valaistut toteemit soveltuvat sisälle tai ulos. Sisätoteemeissa on kiinnitetty huomiota infopintojen helppoon ja edulliseen päivittämiseen. Ulkona olevat toteemit ovat valoarvoiltaan omaa luokkaansa, eivätkä ne jää huomaamatta.

8 VITRIINIKAAPIT VITRIINIKAAPIT Oulun Mainoskeskus Oy valmistaa korkealaatuisia CO-vitriinikaappeja. Vitriinit voidaan asentaa joko omille jaloilleen tai ne voidaan asentaan seinäpintaan. Vitriinikaapit ovat lukittuja ja valaistuja sekä niissä on avaamista helpottava pumppumekanismi. Vitriinin sisäpinta voidaan varustaa kuva- ja karttapintojen lisäksi joko magneettikiinnitteisillä paperien ja ilmoitusten kiinnittimillä tai Forbo-levyllä, johon voidaan työntää mm. nuppineuloja. Vitriinikaapit toimitetaan asiakkaan ohjeiden mukaisesti maalattuna, tekstitettynä, sisältäen kaikki tarvitut ja halutut lisäominasuudet. Vitriinit ovat erittäin kestäviä ja tyylikkäitä. Vitriinikaappeja käytetään kaupan, teollisuuden, seurakuntien sekä monien muiden yritysten ja yhteisöjen ilmoitus- ja infopaikkoina. CO-vitriinikaappi asennettuna IP-ulko-opasteprofiiliin, valaistu, omilla jalloillaan seisova CO-vitriinikaappi, valaistu, seinäasennus CO-Vitriinikaappi asennettuna IP-ulko-opasteprofiiliin, valaistu, seinäasennus

9 JA LED-N VALOMAINOKSET, LED-NÄYTÖT JA TAUSTAPROJISOINTINÄYTÖT VALOMAINOKSET Valomainokset valmistetaan korkealuokkaisesta aluminiiniprofiilista, ruostumattomasta teräksestä tai muovista asiakkaan käyttötarpeen mukaisesti. Valaisimina voidaan käyttää led-valaisimia tai perinteisiä loisteputkia. Valikoimassa on lukuisia erilaisia valaistuja mainos- ja opastetuotteita. Led-valaistut valomainokset (Ylläs Y1) 3M VIKUITI TAUSTAPROJISOINTINÄYTÖT Vikuiti-taustaprojisointikalvolla, 3M multimediatykeillä sekä Genelec- kaiuttimilla luot näyttävän, ammattimaisen multimediaelämyksen. LED-NÄYTÖT MF-ulko-opaste, läpivalaistu Näyttöjen lamppujen väri voi olla punainen, keltainen, vihreä, oranssi, sininen tai valkoinen. Näytöt voivat näyttää mitä tahansa tekstiä, kellonaikaa tai lämpötilaa. Vikuiti-kalvolla voi näyteikkunan muuttaa helposti suureksi TV-ruuduksi, jolla tuote tuodaan esille uudella, tyylikkäällä tavalla. Näytön koko voi vaihdella välillä. Myös logojen ja kirjainten muotoisten näyttöpintojen valmistaminen onnistuu helposti. Vikuiti-kalvosta valmistetaan myös suuria siirrettäviä näyttöjä, joita on helppo kuljettaa mukana messuille, näyttelyihin, kokouksiin jne. Vikuiti-taustaprojisointikalvoja saa myös rullatavarana. Rullien koot ovat seuraavat: pituus 2.5 m, 5.0 m, 10.0 m, korkeus on aina 1.2 m. Tarvittaessa voidaan valmistaa myös suuremmat näyttöpinnat. Taustaprojisointinäyttö 2.5m x 1.7m (Oulun Kaupunginteatteri)

10 JA TEIPPAU MAINOSPINNAT JA TEIPPAUKSET AJONEUVOJEN TEIPPAUKSET Teippaukset valmistetaan ja asennetaan avaimet käteen periaatteella. Olemme teipanneet lukuisia ajoneuvoyhdistelmiä sekä kuorma-, paketti- ja henkilöautoja. Hoidamme myös ajoneuvojen yliteippaukset. IKKUNAT- JA JULKISIVUTEIPPAUKSET Teippaukset voidaan tehdä lasipintojen sisä- tai ulkopinnalle. Käytettäessä 3M Window Graphics rei itettyä ikkunakalvoa saadaan sisätiloihin avaruutta ulos näkee normaalisti, mutta ulkoa katsottaessa näkyy haluttu mainospinta. Säiliöauton ympäriteippaus OPASTETEIPPAUKSET Opasteiden infopinnat valmistetaan joko tulostamalla tai siirtotekstillä. Materiaalivalikoimassa on lukuisia erilaisia materiaaleja, joista käytetään aina kyseessä olevaan kohteeseen sopivaa. TIENVARSITAULUT Tienvarsitaulut valmistetaan joko kestävästä alumiinista tai edullisemmasta muovimateriaalista. Tarrapintana käytetään 3M MCS -standardien mukaisia tulostusmateriaaleja. Näin varmistetaan mainospinnan kestävyys vaihtelevissa olosuhteissa. Julkisivuteippaus ( Luotokeskus, Hailuoto) Tienvarsitaulut, alumiinipohja, 3M MCS-tulostepinta. Suurbanneri. (Rintamäki, Oulu) Meiltä myös kaikki bannerien ripustus ja kelauslaitteet.

11 VARITULOSTEET JA 3M MC VÄRITULOSTEET JA 3M MCS-TAKUU VÄRITULOSTEET JA 3M MCS -TAKUU Oulun Mainoskeskus Oy on Suomen 3M:n auktorisoima kuvatulosteiden MCS -takuutoimittaja. 3M:n Matched Component System lupaa yhtenäisen kuvan laadun ja kestävyyden, jota tarvitset rakentaessasi brändisi imagoa. 3M-sitoumus laatuun jokaisessa komponentissa on perusta MCS takuulle. Väritulosteet, kuten julisteet, kuvasuurennokset, tarratulosteet, liput ja bannerit valmistetaan yrityksen omana tuotantona. Tarrojen käyttökohteina voivat olla näyteikkunat, ajoneuvot, tienvarsitaulut tai vaikkapa jalkakäytävän asfalttipinta. 3M MCS -tulosteet tulostetaan aina 3M takuumateriaaleille. Näin saadaan kuvapintoihin täyteläiset sävyt, jotka kestävät muuttumattomina vuosikausia, takuuvarmasti. Banderollit (Ravintola Zone, Ruka) ASENNUSPALVELU Asennuspalvelu huolehtii valmistettujen tuotteiden asennuksesta. Meiltä löytyy myös kaikki asennus- ja ripustustarvikkeet, joilla tulosteiden ja kuvapintojen näyttävä ja helppo asennus onnistuu varmasti. Toimialueena on koko Suomi. 3M Matched Component System merkki ammattitaidosta ja laadusta. MESSUTUOTTEET Näyttelytulosteet ( Kierikkikeskus, Kierikki) Näyttävillä ja kestävillä messu- ja esitystuotteilla luot ammattimaisen kuvan yrityksestäsi sekä tuotteistasi. Autamme sinua luomaan juuri haluamasi näköisen myynti- tai esittelyosaston jokaiseen tapahtumaan. Valikoimista löytyy valmiita ratkaisuja moneen lähtöön. Myös asiakaskohtaisesti räätälöidyt osastot ja näyttelytilat ovat helposti toteutettavissa. Suunnittelupalvelumme auttaa luomaan yrityksellesi juuri oikeanlaisen ilmeen! Valoseinäteippaus ( Kenkämeklari, Oulu)

12 KIRJAPAINOTUOTTEET KIRJAPAINOTUOTTEET Kirjapainotuotteet valmistetaan nykyaikaisella digitaalisella kirjapainokoneella laadukkaasti ja nopeasti. KÄYNTIKORTIT, KIRJEKUORET JA KIRJEPAPERIT Käyntikortit ja kirjekuoret ovat tärkeä osa yrityksen viestintää. Yhtenäinen visuaalinen ilme yrityksen papereissa herättää luottamusta ja antaa huolitellun kuvan asiakkaalle. ESITTEET JA FLYERIT Yritysesite on usein tärkein kontakti asiakkaaseen. Varmistamme, että tuottamamme esitteistöt täyttävät kaikki ne vaatimukset, joita nykypäivän yritysesitteistöiltä vaaditaan. Myös flyerit tuotetaan nopeasti, laadukkaasti ja edullisesti. JULISTEET Suuret julisteet valmistetaan isolla, 2.4m leveällä tulostimella. Materiaalina voidaan käyttää paperia, muovitarraa tai vaikka kangasta. Erilaisia materiaaleja on valikoimassa kymmenittäin. SUUNNITTELU, TAITTO JA WWW Ammattitaitoinen suunnitteluosastomme luo kaiken sen yritysgrafiikan, jota yrityksesi tarvitsee. Www-sivustot suunnitellaan vastaamaan asiakasyrityksen graafista ilmettä. Esitteiden ja aikauslehtien suunnittelu- ja taittotyö kuuluu myös palveluvalikoimaan.

13 AQUA DESIGN LO NOMAD AQUA DESIGN-LOGOMATOT JA SAFETY-WALK NOMAD AQUA DESIGN -LOGOMATOT Toimiva sisääntulo tarjoaa nyt myös näkyvyyttä viestillesi! Nomad Aqua Design -matot ovat logomattojen uutta sukupolvea. Matoissa yhdistyy 3M:n kehittämä tehokas silmukkarakenne sekä uudenaikainen, korkean resoluution painotekniikka. Näiden ominaisuuksien ansiosta matot paitsi näyttävät hyvältä, myös estävät lian ja kosteuden pääsyn sisätiloihin. OMINAISUUDET Laadukas, valokuvamainen tulostusjälki Mahdollisuus käyttää värejä rajattomasti Matolla ja painatuksella vähintään viiden vuoden käyttöikä Kestää vilkastakin liikennettä Vakiokokojen maksimipituus jopa 6m SAFETY WALK Liukkaat, märät tai öljyiset lattiat aiheuttavat liukastumisesta johtuvia kivuliaita onnettomuuksia niin kotona kuin työpaikoilla, aiheuttaen henkilövahinkojen lisäksi myös korkeita sairauskuluja. Ratkaisuna ongelmaan on kestävä, liukastumista estävä, 3M Safety-Walk pinta, joka vähentää liukastumisonnettomuuksia ja viestii myös työnantajan vastuuntunnosta. TUOTEKUVAUS Kestävä ja itsekiinnittyvä Asennus puhtaalle pinnalle Ei vaadi erityistä huolenpitoa, jos tuote on asennettu ohjeiden mukaisesti Tuloksena on turvallinen lattiapinta 3M Safety-Walk on EU direktiivin 89/654/ETY mukainen.

14 JA TURVA SIRPALESUOJA- JA TURVAKALVOT SIRPALESUOJA- JA TURVAKALVOT Oulun Mainoskeskus Oy on Suomen 3M sertifioima tasolasikalvojen toimittaja ja asennusliike. Sirpalesuoja- ja turvakalvoilla saadaan luotettava suoja lasin aiheuttamia vaaroja vastaan - aiheutuivatpa ne räjähdyksestä, ilkivallasta, luonnonmullistuksista tai muusta syystä. Turvakalvotus on kustannustehokas keino varkauksien ja ilkivallan torjumiseen sekä henkilösuojaukseen. Sirpalesuoja- ja turvakalvot ovat yksi- tai useampikerroksisia kirkkaita laminaatteja. Kalvot laminoituvat osaksi lasia, jolloin lasiin kohdistunut iskuenergia jakaantuu laajemmalle alueelle ja heikkenee. Vaikka lasi menisi rikki, turvakalvo pitää sen yhtenä kappaleena. Lasin rikkoontuessa esim. paineaallon seuraksena ihmiset voivat loukkaantua vakavasti vartaloon osuvista lentävistä lasinsiruista. Lasinsirut voivat myös vahingoittaa muuta kiinteää omaisuutta. Sirpalesuoja- tai turvakalvolla vahvistettu lasi rikkoontuu lasiin kohdistuneen iskuenergian seurauksena, mutta kalvo sitoo syntyneet sirpaleet itseensä estäen lisävahingot ja sisälle tunkeutumisen. 3M SCOTCSHIELD Turvakalvot Espoon modernin taiteen museo EMMA:ssa. Ehkäisevät varkauksia ja ilkivaltaa Kustannustehokas Sirpalesuoja tapaturmatilanteessa Läpinäkyvä, huomaamaton ja nopeasti asennettavissa. Myös ajoneuvoihin (rajoituksin) Meiltä myös UV-suojakalvot koteihin, laboratorioihin ja sairaaloihin.

15 AURINGONSUOJAKALVOT AURINGONSUOJAKALVOT Auringonsuojakalvot suojaavat auringon lämpösäteilyltä, UV-säteilyltä, tuotteiden haalistumiselta ja auringon häikäisyltä. 3M -auringonsuojakalvoja on saatavana hopean-, savunharmaan- ja pronssinsävyisinä sekä kirkkaina kalvoina. Auringon heijastukset, epämiellyttävä kuumuus ja voimakas valo huonontavat työtehoa. Auringonsuojakalvot poistavat nämä ongelmat. UV-SUOJAKALVOT UV-suojakalvo (optisesti kirkas) antaa suojan nm säteilyalueelle tasolaseilla (kodit ja konttorit). Ajoneuvokalvoissa (värillinen) suoja-alue on nm säteilyalueella. UV-suojakalvoa käytetään mm. sairaaloiden ihotautiosastojen ikkunapinnoissa. KALVOJEN PUHDISTAMINEN Käyttämillämme kalvoilla on naarmunkestävä pinta, joka tekee niistä erittäin kestävät ja helppohoitoiset. HENKILÖTURVALLISUUTTA Auringonsuojakalvo antaa lasille myös sirpalesuojaa. Jos lasi rikkoutuu, kalvo pitää lasipalaset paikoillaan ja lasin aiheuttamat henkilövahingot pienenevät. Tarvitessanne vahvempaa suojaa, valikoimassamme on myös sirpalesuoja- ja turvakalvoja. 3M SCOTCHTINT Suojaa lämpösäteilyltä kesällä Vähentävät lämmönhukkaa talvella Vähentävät häikäisyä ja haalistumista sekä poistavat UV-säteilyä Kohentavat rakennuksen ulkonäköä ja yleisilmettä Myös ajoneuvoihin!

16 Palveleva ammattilainen! OULUN MAINOSKESKUS OY SUOMEN OPASTEKESKUS Hiirihaukantie 1-3, OULU Puh. (08) Fax (08)

OULUN MAINOSKESKUS OY SUOMEN OPASTEKESKUS

OULUN MAINOSKESKUS OY SUOMEN OPASTEKESKUS 2009 OPASTEJÄRJESTELMÄT TULOSTUS- JA PAINOTYÖT 3M TASOLASIKALVOT OULUN MAINOSKESKUS OY SUOMEN OPASTEKESKUS MAINOSKESKUS OY OULUN MAINOSKESKUS OY OULUN MAINOSKESKUS OY on perustettu vuonna 1993. Yritys

Lisätiedot

Opastejärjestelmät Suunnittelu- ja tulostustyöt Tasolasikalvot

Opastejärjestelmät Suunnittelu- ja tulostustyöt Tasolasikalvot 2014 Opastejärjestelmät Suunnittelu- ja tulostustyöt Tasolasikalvot www.mainoskeskus.fi Hiirihaukantie 1-3, 90250 OULU Puh. (08) 815 3600 aineistot@mainoskeskus.fi 2 SUUNNITTELUPALVELUT OULUN MAINOSKESKUS

Lisätiedot

Auringonsuojakalvot. Mitä kannattaa ottaa huomioon? fenixsign.fi

Auringonsuojakalvot. Mitä kannattaa ottaa huomioon? fenixsign.fi Auringonsuojakalvot Mitä kannattaa ottaa huomioon? fenixsign.fi Suojakalvot ikkunoihin Fenix Signilta Ikkunakalvojen valinnassa merkitsee ensisijaisesti käyttötarkoitus ja materiaali. Valtuutetut asennusliikkeet

Lisätiedot

3M Ikkunakalvot. Prestige Auringonsuoja- ja turvakalvot. Kirkkaasti. Ensiluokkainen

3M Ikkunakalvot. Prestige Auringonsuoja- ja turvakalvot. Kirkkaasti. Ensiluokkainen 3M Ikkunakalvot Prestige Auringonsuoja- ja turvakalvot Kirkkaasti Ensiluokkainen Uuden sukupolven 3M Ikkunakalvo Uutta toimivuutta Useat lämpöä torjuvat ikkunakalvot ovat sävyltään tummia, sisältävät metallia

Lisätiedot

Elisa ja Eino. Potilaspaneelit Potilaskourut Leikkaussali -ja Tehohoitopalkit 2002/2003

Elisa ja Eino. Potilaspaneelit Potilaskourut Leikkaussali -ja Tehohoitopalkit 2002/2003 Elisa ja Eino Potilaspaneelit Potilaskourut Leikkaussali -ja Tehohoitopalkit 2002/2003 2002/2003 Sa-Va Oy on sairaalalaitteiden ja -varusteiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1990 ja on vakiinnuttanut

Lisätiedot

Jälleen 3M tuote, johon voit luottaa

Jälleen 3M tuote, johon voit luottaa Laajempi suoja 3M Ultra Prestige PR S70 -kalvolla Ainutlaatuisen Prestige 70 ja Ultra S400 yhdistelmän ansiosta, Ultra Prestige kalvolla saat kummankin kalvon hyödyt - lämmöntorjunta ja turvallisuus. Useiden

Lisätiedot

3M Privacy Film 3 OPL

3M Privacy Film 3 OPL 3M Ultra Combination -kalvot Erittäin turvallinen, varma ja aurinkoenergiaa torjuva ikkunakalvotekniikka, joka sisältää 28 mikrokerrosta vahvaa ja repäisyn kestävää Ultra Safety -kalvoa. Lisäksi kalvoissa

Lisätiedot

YLITEIPPAUKSET AUTOTEIPPAUKSET IKKUNATUMMENNUKSET

YLITEIPPAUKSET AUTOTEIPPAUKSET IKKUNATUMMENNUKSET AUTOTEIPPAUKSET IKKUNATUMMENNUKSET Erottautuminen, yksilöllisyys, estetiikka ja käytännöllisyys. Nämä ovat sanoja, jotka meidän mielestämme liittyvät parhaiten työmme tarkoituksiin. Esimerkiksi autoteippaukset

Lisätiedot

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com Isoa, upeaa, sau TÄYTTÄ KUVAA Panoramic on modulaarinen näyttely- ja sisustusratkaisu, jossa rakenteet piiloutuvat täysin

Lisätiedot

OTIS HISSIEN MODERNISOINTI- REFERENSSEJÄ

OTIS HISSIEN MODERNISOINTI- REFERENSSEJÄ OTIS HISSIEN MODERNISOINTI- REFERENSSEJÄ Miksi kannattaa valita OTIS modernisoinnin toteuttajaksi? OTIS osaa hissit. Olemme tehneet hissejä jo vuodesta 1853 saakka ja olemme alan suurin hissiosaaja. Hissin

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm PANELTIM PANEELIT 51 mm mm 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 100 10 kg/m2 11 kg/m2 13 kg/m2 14 kg/m2-20 /+80 C -40 /+60 C Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP

Lisätiedot

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Gyptone BIG Sixto -tuotevalikoima UUTTA Gyptone BIG Sixto 63

Lisätiedot

RT 38752. Opasteet ulko- ja sisäkäyttöön. Brand Factory Finland Oy

RT 38752. Opasteet ulko- ja sisäkäyttöön. Brand Factory Finland Oy RT 38752 tuotetieto 1 RT tuotetieto RT CAD/BIM tuotetieto helmikuu 2016 1 (6) RT 38752 517 Talo 2000 613 Talo 90 X78 opasteet SfB Opasteet ulko- ja sisäkäyttöön Brand Factory Finland Oy Teippaukset (ajoneuvo-,

Lisätiedot

SATeippi hinnasto 2015

SATeippi hinnasto 2015 hinnasto 2015 Hintoihin lisätään alv 24% Hinnat voimassa toistaiseksi.pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.minimi tilaus 1m 1.01.2015 500 Avery Event Film Lyhytaikainen sisä-ja ulkokäyttöön soveltuva kalvo.

Lisätiedot

Matot halutulla designilla.

Matot halutulla designilla. Matot halutulla designilla. Aulamaton tummat ja usein harmaat sävyt ovat luonnollisesti hyviä syksyllä ja talvella, kun matto on kovalla koetuksella. Ulkona on likaista ja jaloissa kantautuu sisälle lunta,

Lisätiedot

T8 Sanpek-LED PUTKET

T8 Sanpek-LED PUTKET 50000H Takuu CE RoHS T8 Sanpek-LED PUTKET 45026 T8 9W 950LM 450mm 60026 T8 10W 1100LM 600mm 90026 T8 15W 1650LM 900mm 120026 T8 20W 2200LM 1200mm 150026 T8 26W 2850LM 1500mm 150026 T8 35W 3900LM 1500mm

Lisätiedot

RT 38641. Kilpiset-opastetuotanto Kilpiset Oy

RT 38641. Kilpiset-opastetuotanto Kilpiset Oy tuotetieto maaliskuu 2015 voimassa 30.4.2017 asti 1 (12) RT 38641 517 Talo 2000 613 Talo 90 X78 opasteet SfB Kilpiset-opastetuotanto Kilpiset Oy Kilpiset Oy on Suomen johtava julkisten tilojen taylor made

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Komposiittipuu KINDWOOD Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä moniin

Lisätiedot

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi.

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Iveco Daily Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Olet ostanut pakettiauton, joka voi olla liiketoimintasi tärkein osa pitkänkin aikaa. Pakettiauto on kuitenkin vain kuori, ja sinun tulee miettiä

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen No. 981117101 Kuvaus Turvalukitus mahdollistaa rummun lukitsemisen letkunvaihdon yhteydessä. Räikkämekanismi lukitsee uloskelatun letkun halutulle

Lisätiedot

Toimiva Näyttävä Laadukas Innovatiivinen Monikäyttöinen

Toimiva Näyttävä Laadukas Innovatiivinen Monikäyttöinen Toimiva Näyttävä Laadukas Innovatiivinen Monikäyttöinen Innovatiiviset opasteratkaisut kaikkiin kohteisiin. Hyvin suunniteltu ja tehokas opastejärjestelmä vähentää merkittävästi tarvittavien opasteiden

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

Prestige annostelijat

Prestige annostelijat Clou Prestige annostelija valikoima Uusista Prestige automaateista löytyy aina sopiva ratkaisu henkilöhygienian tarpeisiisi tiloissa, joissa käy suuria määriä ihmisiä. On osoittautunut, että nykyaikaiset

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

JISLON (Europe) B.V. TURVALLISUUTTA JA TALOUDELLISUUTTA. Taipuisa PC-CITY pollari Taipuisa PC-TRAFFIC pylväs Tarvikkeet

JISLON (Europe) B.V. TURVALLISUUTTA JA TALOUDELLISUUTTA. Taipuisa PC-CITY pollari Taipuisa PC-TRAFFIC pylväs Tarvikkeet JISLON (Europe) B.V. TURVALLISUUTTA JA TALOUDELLISUUTTA 4 16 26 Taipuisa PC-CITY pollari Taipuisa PC-TRAFFIC pylväs Tarvikkeet 2 commissioned by JISLON (Europe) B.V Designed by Eddie Peeters 2014 version

Lisätiedot

Tehokkaampaan näkyvyyteen

Tehokkaampaan näkyvyyteen PixScreen Tehokkaampaan näkyvyyteen PixScreen by PixMill PixMill haluaa yrityksesi ja yhteisösi näkyvän hyvin. Tätä tavoitetta tukemaan olemme tuoneet markkinoille PixScreen Digital Signage -palvelun,

Lisätiedot

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON

Tuotekuvasto 2017 ESITYS PRESSON KALUSTEET NÄYTTÖ PRESSON KALUSTEET PÖYTÄ PRESSON KALUSTEET AUDIO PRESSON KALUSTEET LATAUS PISTEET PRESSON Tuotekuvasto 2017 ESITYS NÄYTTÖ PÖYTÄ AUDIO LATAUS PISTEET vakioi positiivisen käyttökokemuksen Kuvassa Presson Cabin sarjan Cabin55-SP2 ja Cabin55-SideTable Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden rakennetta

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor Ultra Classic Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Classic Uuden sukupolven PP-maaviemäri Uponor Ultra Classic

Lisätiedot

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut 08 Suojakumisarjat / korjaamotyökalut LÖBRO suojakumit LÖBRO suojakumit Alkuperäisen laitevalmistajan toimittajalta Vetoakselin suojakumit ovat erittäin tärkeitä vakionopeusnivelten tehokkaalle ja luotettavalle

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Puukomposiitti JUMA-Deck Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä

Lisätiedot

Keittiön n ilmastointi

Keittiön n ilmastointi Keittiön n ilmastointi TAVOITTEET Keittiön ilmastoinnin tavoitteet ovat: - korkea hygieniataso - terveellinen, turvallinen ja viihtyisä työympäristö Ruoan valmistus ja elintarviketuotanto edellyttävät,

Lisätiedot

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000 S O L U T I O N S MODUULIRAKENNUKSIEN TOTEUTTAJA Hellman s Production Solutions on erikoistunut modulaariseen rakentamiseen. Moduulirakentamisessa yrityksemme panostaa kestäviin materiaaleihin ja projektikohtaiseen

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA Spandeckkävelysillat ja -työtasojärjestelmät LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA SPANDECK Spandeck on kevyt, alumiinista valmistettu kävelysilta, työtaso ja telinejärjestelmä, kaikki samassa tuotteessa.

Lisätiedot

Vettä ja lämpöä turvallista asumista

Vettä ja lämpöä turvallista asumista E R I S T E T Y T P U T K I S TOJÄ R J E S T E L M ÄT Vettä ja lämpöä turvallista asumista 01 2011 10001 Uponor Quattro neliputkinen elementti lämmön ja lämpimän käyttöveden johtamiseen autotallin ja talon

Lisätiedot

Lamppu päivät. Tule & Tutustu. Tervetuloa Asta Koti messuilla osastollemme A907! Syysvalaisimet saapuneet

Lamppu päivät. Tule & Tutustu. Tervetuloa Asta Koti messuilla osastollemme A907! Syysvalaisimet saapuneet Riippuvalaisin Leveys cm, kork., m,- Samsö-valaisinsarja Teräsrunko, opalilasi 0W E. Kruunu halkaisija, cm,-. Ikkunavalaisin Halkaisija, cm,, m liitosjohto välikytkimellä,-. Pöytävalaisin Korkeus, cm,-

Lisätiedot

IKKUNAN RAKENNE. Ikkunamalli F (innovatiivinen lasielementti) Ikkunamalli C (kattokupu)

IKKUNAN RAKENNE. Ikkunamalli F (innovatiivinen lasielementti) Ikkunamalli C (kattokupu) kutsu valo sisään TASAKATTOIKKUNAT Luonnollisen valaistuksen edut rakennuksissa ovat kiistattomat, mutta rakennusten keskellä sijaitseviin huonetiloihin ei ole mahdollista asentaa ikkunoita ulkoseinään.

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC VALOA METREITTÄIN Meillä on useita valaisinvaihtoehtoja metritavarana. Voit valita erilaisten valolistojen ja -nauhojen väliltä. Tämäntyylinen valaistus antaa tasaisen valon ja sen voi asentaa melkein

Lisätiedot

Toimiva Näyttävä Laadukas Innovatiivinen Monikäyttöinen. Opastamme ihmisiä ja liikennettä. Modulex-opasteet

Toimiva Näyttävä Laadukas Innovatiivinen Monikäyttöinen. Opastamme ihmisiä ja liikennettä. Modulex-opasteet Toimiva Näyttävä Laadukas Innovatiivinen Monikäyttöinen Opastamme ihmisiä ja liikennettä. Modulex-opasteet 2018 Hyvin suunniteltu ja tehokas opastejärjestelmä vähentää merkittävästi tarvittavien opasteiden

Lisätiedot

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ JA ALUMIINIA TOIVEIDESI MUKAAN Ruukki FLEX Ruostumaton teräs ja alumiini juuri sinun mittojesi mukaan Ajattele ratkaisua, jossa saat yhden kontaktin palveluna juuri

Lisätiedot

Toimiva Näyttävä Laadukas Innovatiivinen Monikäyttöinen. Opastamme ihmisiä ja liikennettä. Modulex-opasteet

Toimiva Näyttävä Laadukas Innovatiivinen Monikäyttöinen. Opastamme ihmisiä ja liikennettä. Modulex-opasteet Toimiva Näyttävä Laadukas Innovatiivinen Monikäyttöinen Opastamme ihmisiä ja liikennettä. Modulex-opasteet 2018 Hyvin suunniteltu ja tehokas opastejärjestelmä vähentää merkittävästi tarvittavien opasteiden

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax.

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA puh. 09 867 8450 fax. 09 867 84577 www.geberit.fi Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit by Geberit Oy Uutuus Ajatonta muotoilua kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

Mukavuutta. & Turvaa. Hinnasto 2012. 3M Kiinteistönsuojaus- ja hoitotuotteet Ikkunakalvot. Hinnasto voimassa 1.3.2012 alkaen Korvaa hinnaston 1.3.

Mukavuutta. & Turvaa. Hinnasto 2012. 3M Kiinteistönsuojaus- ja hoitotuotteet Ikkunakalvot. Hinnasto voimassa 1.3.2012 alkaen Korvaa hinnaston 1.3. 3M Hinnasto 2012 Mukavuutta & Turvaa Hinnasto voimassa 1.3.2012 alkaen 3M 2012. Kaikki oikeudet pidätetään Castréninkatu 6, 00530 Helsinki Puh. 010 423 1220, fax 010 423 1229 Sähköposti: myynti@taperoll.fi

Lisätiedot

Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut

Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut Tunnettua ruotsalaista laatua MidMade-ullakkoportaiden tuotesuunnittelun lähtökohtina ovat toimivuus ja hyvä muotoilu sekä laatu, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Lisätiedot

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH 1 Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Interaktiivisten valkotaulujen yleistyessä luokkatiloissa, uuden teknologian näyttöjen suosio on tullut kaikkialla

Lisätiedot

bikekeeper.com Tyylikkäästi ilkivallalle Ne aidot ja alkuperäiset pyöräparkit

bikekeeper.com Tyylikkäästi ilkivallalle Ne aidot ja alkuperäiset pyöräparkit bikekeeper.com Tyylikkäästi ilkivallalle Ne aidot ja alkuperäiset pyöräparkit Ilkivalta ja varkaudet ovat yhä enevissä määrin myös taloyhtiöiden ongelmana kaikkialla Suomessa. BikeKeeper -pyöräparkki on

Lisätiedot

TIIVISTELMÄ - TEOLLISUUSUIHKUT

TIIVISTELMÄ - TEOLLISUUSUIHKUT TIIVISTELMÄ - TEOLLISUUSUIHKUT Teollisuuskäyttöön tarkoitetut hätäsuihkut suunniteltiin alun perin raskaan teollisuuden sekä rahtiterminaalien vaativiin olosuhteisiin. Hätäsuihkujen moduulirakenteen ja

Lisätiedot

Spandeck. UpRight INSTANT Zip-Up. telinejärjestelmä. Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset

Spandeck. UpRight INSTANT Zip-Up. telinejärjestelmä. Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset Spandeck telinejärjestelmä Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset UpRight INSTANT Zip-Up SPANDECK Spandeck on kevyt, alumiinista valmistettu kävelysilta, työtaso ja telinejärjestelmä,

Lisätiedot

Digital Signage ratkaisut sisä- ja ulkokäyttöön. Communication Services

Digital Signage ratkaisut sisä- ja ulkokäyttöön. Communication Services Digital Signage ratkaisut sisä- ja ulkokäyttöön Communication Services Mikä Digital Signage on? 2. Houkuttelevuutta ulkoiseen viestintään Etäpäivitettävillä näytöillä kampanjoiden, tuotetarjousten ja mainosten

Lisätiedot

INSET / INSTAR TREND 75

INSET / INSTAR TREND 75 INSET / INSTAR TREND Roiskevesitiiviit Instar ja Inset- sarjat täyttävät uuden EN- standardin IP44- määräykset halogeenivalaisimien asennuksesta kosteisiin tiloihin. Valittavissa Instar 12V tai Inset 230V

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 TARKISTETTU VERSIO: 201501 ASIAKIRJA: 841616 SUOMI ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 MICROPROP MIG2 SISÄLTÖ 1. Turvallisuusmääräykset 5 1.1. Yleistä 5 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 5 2. Asennusohjeen symbolit

Lisätiedot

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT SEINÄ/LATTIA -VALOT Seinävalaisimien avulla voi helposti ja nopeasti muuttaa huoneen tyyliä ja tunnelmaa. Meiltä löytyy seinävalaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön ja värilämpötilasta riippuen valaistuksen

Lisätiedot

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT NOPEUSNÄYTÖT JA LIIKENNETILASTOT EVOLIS SOLUTION Maahantuonti ja myynti: Tapio Sorjonen Oy, Saviniemenkatu 23 49200 Hamina ELAN CITE, JOHTAVA EUROOPPALAINEN NOPEUSNÄYTTÖIHIN ERIKOISTUNUT YRITYS Vuodesta

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 VERSIO: 201401 ASIAKIRJA: 841618 SUOMI ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 MICROPROP L8 CAT M3XX, CAT 3XX SISÄLLYS 1. Turvallisuusmääräykset 4 1.1. Yleistä 4 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 4 2. Asennusohjeen

Lisätiedot

Turvavalaisimet. Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet

Turvavalaisimet. Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet Turvavalaisimet Ledvalaisimet Akkuyksikkövalaisimet Led Turvavaloja Eltek -mallisto Honeywell Life Safety on käyttänyt paljon aikaa ja resursseja uuden Eltek turvavalomalliston kehittämiseen. Uudessa mallistossamme

Lisätiedot

Spot A1. Valovoimaista A-ryhmää

Spot A1. Valovoimaista A-ryhmää Spot A1 Valovoimaista A-ryhmää Valokeilassa Spot A1 Korkeatasoinen ja edistyksellinen Spot A1 on älykkään ja modulaarisen SNEP-valaistusjärjestelmän uusi kohdevalaisin. Kustannustehokas, turvallinen ja

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 TARKISTETTU VERSIO: 201402 ASIAKIRJA: 841617 SUOMI ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 MICROPROP MIG2 CAT M3XX, CAT 3XX SISÄLLYS 1. Turvallisuusmääräykset 4 1.1. Yleistä 4 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 4 2.

Lisätiedot

HYLLYVALAISTUS LUMI SOLUTIONS

HYLLYVALAISTUS LUMI SOLUTIONS 2017-2018 HYLLYVALAISTUS LUMI SOLUTIONS LUMI SOLUTIONS HYLLYVALAISTUS RÄÄTÄLÖITY KALUSTEVALAISTUS PT-07 PROFIILI & LED-NAUHA 12W/M SISÄLLYSLUETTELO S-LINE HYLLYVALAISIN M-LINE HYLLYVALAISIN X-LINE HYLLYVALAISIN

Lisätiedot

SISÄKATOT JOTKA VENYVÄT MIELIKUVITUKSESI MUKAAN uudistuva, tyylikäs, helposti asennettava

SISÄKATOT JOTKA VENYVÄT MIELIKUVITUKSESI MUKAAN uudistuva, tyylikäs, helposti asennettava SISÄKATOT JOTKA VENYVÄT MIELIKUVITUKSESI MUKAAN uudistuva, tyylikäs, helposti asennettava Lounge & Spa tilat Finnair ulkomaanterminaali T2, Helsinki-Vantaa AINUTLAATUISESTI RAJATON BARRISOL venyttää katot

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

PRO FLOW KATU- JA ALUEVALAISTUS

PRO FLOW KATU- JA ALUEVALAISTUS T E K N I S E T T I E D O T PRO FLOW KATU- JA ALUEVALAISTUS PRO FLOW PRO Flow on näyttävä: Linjakas ja kompakti PRO Flow sopii kaikenlaisiin ympäristöihin kaduilta piha-alueille ja puistoihin. Puhdas skandinaavinen

Lisätiedot

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN FIN TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN 2 TANEO MONIPUOLINEN VALAISIN IHANTEELLISEEN VALAISTUKSEEN. Tinkimätön valaistusratkaisu on välttämätön aina kun silmäsi ovat koetuksella. Oli työtehtävänä

Lisätiedot

JAKELUKISKO- JÄRJESTELMÄT

JAKELUKISKO- JÄRJESTELMÄT JAKELUKISKO- JÄRJESTELMÄT LÄNSIMETRO 2 REFERENSSIESITE ESPOON SAIRAALA KONESALI- TOTEUTUKSET 3 4 2 Länsimetro SKS Connecto toimittaa ja asentaa kiskosiltoja Länsimetroon. Kaikki kiskot valmistetaan Hyvinkäällä

Lisätiedot

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO GARAAS AUTOTALLIT GARAAS AUTOTALLIT Garaas elementtiautotalli on valmiiksi mietitty ratkaisu autotallin rakentamista suunnittelevalle. Mallistomme tallit tarjoavat

Lisätiedot

ORANSSIVARTINEN N-SARJA

ORANSSIVARTINEN N-SARJA Kestävät asfaltti-, maanrakennusja maisemointityökalut vaativaan käyttöön! ORANSSIVARTINEN N-SARJA Asfaltin, betonin, soran, sepelin, hiekan ja mullan siirtoon, tasoittamiseen ja muokkaamiseen MUUNNELTAVAT

Lisätiedot

KAAPELINSUOJAUS SUOMALAISEN MUOVIVALUN EXPERTTI

KAAPELINSUOJAUS SUOMALAISEN MUOVIVALUN EXPERTTI SUOMALAISEN MUOVIVALUN EXPERTTI KAAPELINSUOJAUS JÄTEVESIJÄRJESTELMÄT PUMPPAAMOT PUTKET JA OSAT KAAPELINSUOJAUS RUMMUT VIEMÄRI- JA VESIJOHTOPUTKET KAIVOT LAITURITARVIKKEET KIINTEISTÖTARVIKKEET SUOMALAISEN

Lisätiedot

Kiipeilytelineet. Kiipeilyseinät, pallomeret, liukumäet, pelit ja paljon muuta hauskaa

Kiipeilytelineet. Kiipeilyseinät, pallomeret, liukumäet, pelit ja paljon muuta hauskaa Kiipeilytelineet Kiipeilyseinät, pallomeret, liukumäet, pelit ja paljon muuta hauskaa Toimitamme leikkipaikkaratkaisuja neljän neliömetrin leikkinurkista satojen neliömetrin toimintapuistoihin. Meidän

Lisätiedot

K A I K K I E N J A L O I S S A NOVA KASETTIMATOT

K A I K K I E N J A L O I S S A NOVA KASETTIMATOT K A I K K I E N J A L O I S S A NOVA KASETTIMATOT ENSIVAIKUTELMAN TEKEMISEEN EI SAA KOSKAAN UUTTA MAHDOLLISUUTTA Hyvin suunniteltu ja toimiva sisääntuloalue antaa ihmisille mielikuvan yrityksestä tai rakennuksesta.

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE TIIMIMME PALVELEE SINUA KOKONAISVALTAISESTI Stancon Oy on vuodesta 1994 toiminut yritys, joka

Lisätiedot

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Teollisuus- ja myymälävalaistus TrueForce LED HPI UUSI! Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Kustannustehokas LED-lamppuvaihtoehto syväsäteilijöihin teollisuus- ja myymälävalaistuksessa

Lisätiedot

Frenger HKE kattosäteilijät -kun laatu, monipuolisuus ja tehokkuus ratkaisevat

Frenger HKE kattosäteilijät -kun laatu, monipuolisuus ja tehokkuus ratkaisevat Frenger HKE kattosäteilijät -kun laatu, monipuolisuus ja tehokkuus ratkaisevat Frenger comfortluokan kattosäteiljiä HKE Kone Design Center,HKE reijitetyllä pinnalla FRENGER SYSTEMEN BV on kansainvälinen

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2

ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 VERSIO: 201204 ASIAKIRJA: 841652 SUOMI ASENNUSOHJE MICROPROP DC2 L8 DANFOSS SISÄLLYS 1. Turvallisuusmääräykset 4 1.1. Yleistä 4 1.2. Turvallisuuden tarkistuslista 4 2. Asennusohjeen symbolit 6 3. Toimituksen

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865

TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865 TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865 No. 981118101 Kuvaus Rajakytkimet asennettu moottoriyksikköön. Estää letkun ylikelautumisen. Moottori ohjaa kelaa planeettavaihteiston ja rummun päädyn

Lisätiedot

2015 VA L O A M E T R E I T T Ä I N

2015 VA L O A M E T R E I T T Ä I N 2015 VALOA METREITTÄIN 4 VALOA METREITTÄIN Valonauhoilla voi tuottaa vaihtelua loputtomasti portaiden alle, ikkunoihin, kalusteisiin, taulujen taakse, peileihin ja kattolistoihin. Tarjoamme erilaisia ratkaisuja

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu.

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Uusi, innovatiivinen kattojärjestelmä. Finnera-moduulikattojärjestelmän innovatiivinen rakenne tekee teräskatostasi kauniin ja kestävän. Ainutlaatuisen etureunataitoksensa

Lisätiedot

Siirrettävät aidat ja kulunhallintajärjestelmät

Siirrettävät aidat ja kulunhallintajärjestelmät Siirrettävät aidat ja kulunhallintajärjestelmät www.ramirent.fi Ramirentin siirrettävät aidat Aita on tärkeä osa turvallisuuden luomisessa! Se estää henkilövahingot sulkemalla pääsyn vaaralliselle alueelle,

Lisätiedot

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas Lighting hygieeninen ja tehokas Erittäin hygienisissä tiloissa, kuten sairaaloissa, laboratorioissa ja esim. elintarviketeollisuudessa tarvitaan erityisiä IP65-luokiteltuja, helposti puhdistettavia, pölytiiviitä

Lisätiedot

Kuvatelineet. Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet

Kuvatelineet. Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet Kuvatelineet Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet Quick-Up Roll Basic Edullinen Roll-Up markkinointikampanjoihin Quick-Up Roll Basic 85 Versiot: Basic 85 Materiaali: Alumiini ja muovi Pystytys koko: pakkauskoko:

Lisätiedot

Kaikki tarvittava. valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkoihin

Kaikki tarvittava. valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkoihin Kaikki tarvittava valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkoihin Valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tiedonsiirron ammattilainen Nylund tuntee valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tiedonsiirron

Lisätiedot

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT VIIMEISTELE KOKONAISUUS ABLOY VÄREILLÄ JA PINTAMATERIAALEILLA Oviympäristön ratkaisut ovat osa näkyvää sisustuskokonaisuutta. Koska tyyli syntyy yksityiskohdista, Abloy

Lisätiedot

Kotikylpylä. Sun Saunan valikoidut tuotteet ammattilaisille

Kotikylpylä. Sun Saunan valikoidut tuotteet ammattilaisille Kotikylpylä Sun Saunan valikoidut tuotteet ammattilaisille Sun Saunan ammattilaispalvelut on kehitetty rakennusalan ammattilaisten tarpeisiin aina pienistä remonttiyrityksistä taloteollisuuden suuriin

Lisätiedot

Volkswagen Caddy Transporter T6 Crafter

Volkswagen Caddy Transporter T6 Crafter Autokalusteet ammattilaisille Volkswagen Caddy Transporter T6 Crafter Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Olet ostanut pakettiauton, joka voi olla liiketoimintasi tärkein osa pitkänkin aikaa.

Lisätiedot

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus Lighting ProAir erinomainen valon laatu ja energia ProAir ProAir on tyylikäs, pienikokoinen ledikohdevalaisin, jota voidaan räätälöidä käyttökohteen tarpeiden mukaan. Valaisin toistaa värit erinomaisesti

Lisätiedot

CASAFLEX Kaukolämmön runko- ja taloliittymäputki

CASAFLEX Kaukolämmön runko- ja taloliittymäputki Kaukolämmön runko- ja taloliittymäputki Taipuisa kaukolämpöputki on taipuisa ja itsekompensoituva, yhdellä tai kahdella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla virtausputkella varustettu lämpöeristetty

Lisätiedot

Ota kumppaniksi. A UTC Fire & Security Company

Ota kumppaniksi. A UTC Fire & Security Company Ota kumppaniksi paloturvallisuuden ammattilainen A UTC Fire & Security Company Paloturvallisuus yhteinen asiamme Onko kiinteistön paloturvallisuus varmasti kunnossa? Omistajan ja vuokralaisen asenteet

Lisätiedot

RT 38160. BIKEKEEPER RUNKOLUKITTAVAT PYÖRÄTELINEET JA -KATOKSET Juho Sillanpää Oy TURVALLINEN TEHOKAS TYYLIKÄS TOIMIVA

RT 38160. BIKEKEEPER RUNKOLUKITTAVAT PYÖRÄTELINEET JA -KATOKSET Juho Sillanpää Oy TURVALLINEN TEHOKAS TYYLIKÄS TOIMIVA TARVIKETIETO marraskuu 2011 voimassa 31.5.2013 korvaa RT X70/273.6-37901 1 (4) RT 38160 173.6 Talo 2000 273.6 Talo 90 X70 talovarusteet SfB BIKEKEEPER RUNKOLUKITTAVAT PYÖRÄTELINEET JA -KATOKSET BikeKeeper

Lisätiedot

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas Lighting Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas Cleanroom LED Erittäin hygienisissä tiloissa, kuten sairaaloissa, laboratorioissa ja esim. elintarviketeollisuudessa tarvitaan erityisiä IP65-luokiteltuja,

Lisätiedot

Väliseinät ja väliovet

Väliseinät ja väliovet Indoor Väliseinät ja väliovet Joustavat seinäratkaisut Tank Indoor tekee alumiinirakenteiset väliseinät mittajoustavina toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Toiminnan tulee olla joustavaa, siksi myös toimitilojen

Lisätiedot

Induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet. Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus

Induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet. Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus Induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus Uuden sukupolven HEATER-lämmittimet Optimoitu turvallisuus ja luotettavuus! Schaefflerin uuden sukupolven induktiiviset FAG HEATER-lämmittimet

Lisätiedot

KUVASTO 2012-2013 RAKENTAMISEN JA SUOJAAMISEN AMMATTILAISILLE. Pakkauspörssin rakennus- ja suojaustarvikkeet

KUVASTO 2012-2013 RAKENTAMISEN JA SUOJAAMISEN AMMATTILAISILLE. Pakkauspörssin rakennus- ja suojaustarvikkeet Pakkauspörssin rakennus- ja suojaustarvikkeet ovat nyt RS-Tarvike! Tutustu tuotteisiin ja uutuuksiin www.rstarvike.fi SISÄLLYSLUETTELO: sivu 3 TEIPIT PVC-SUOJAUSTEIPPI jorma 69-50 ja 69-50H jorma PVC-SUOJAUSTEIPPI

Lisätiedot

Kostean tilan vedenkestävät avaukset

Kostean tilan vedenkestävät avaukset Kostean tilan vedenkestävät avaukset Valoisat ratkaisut kodin kaikkiin kosteisiin tiloihin. FP-Tuotteiden laajasta valikoimasta löydät oikeanlaiset ovet ja seinät kodin märkätiloihin. Ne suojaavat, avartavat

Lisätiedot

Ensto-valaistus. Toimiva kokonaisuus 8.4.2009 BUILDING TECHNOLOGY 1

Ensto-valaistus. Toimiva kokonaisuus 8.4.2009 BUILDING TECHNOLOGY 1 Ensto-valaistus Toimiva kokonaisuus 8.4.2009 BUILDING TECHNOLOGY 1 Miksi Ensto-valaistus Laaja valikoima ratkaisuja koteihin ja kiinteistöihin Energiatehokkuus Toimivuus Taloudellisuus Ilkivallan ehkäisy

Lisätiedot

tuotetieto huhtikuu 2015 korvaa RT X78/613-38404 1 (8) Kaiverrettu messinkivaakuna, halkaisija 750 mm.

tuotetieto huhtikuu 2015 korvaa RT X78/613-38404 1 (8) Kaiverrettu messinkivaakuna, halkaisija 750 mm. tuotetieto huhtikuu 2015 korvaa RT X78/613-38404 1 (8) RT 38646 517 Talo 2000 613 Talo 90 X78 opasteet SfB D83 Hoito- ja huoltokoodi Yksilölliset opasteet, kilvet, irtokirjaimet ja liikennemerkit Kilpi-Koskinen

Lisätiedot

Cement Design. Osa kestävää kehitystä

Cement Design. Osa kestävää kehitystä Cement Design Cement Design tarkoittaa kirjaimellisesti sementillä suunnittelua ja muotoilua. Uudet mikrosementit ovat tehneet sementin- ja betoninoloisista pinnoista trendikkäitä niin yksityisissä kodeissa

Lisätiedot

Volkswagen Caddy Transporter Crafter

Volkswagen Caddy Transporter Crafter Volkswagen Caddy Transporter Crafter Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Olet ostanut pakettiauton, joka voi olla liiketoimintasi tärkein osa pitkänkin aikaa. Pakettiauto on kuitenkin vain kuori,

Lisätiedot

Kaasu- ja vesitiiviit lattia-/huoltoluukut

Kaasu- ja vesitiiviit lattia-/huoltoluukut Kaasu- ja vesitiiviit lattia-/huoltoluukut Myynnin yhteystiedot Etelä-Suomi ja Kaakkois-Suomi: Robin Stigzelius puh. 040 868 2742 robin@lektar.com Länsi-Suomi ja Pohjois-Suomi: Aki Bergdahl puh. 0400 422

Lisätiedot