KAUNIS. HELPPO. EDULLINEN. DESIGNER APPLIANCES FROM NEW SIMPLICITY COLLECTION

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KAUNIS. HELPPO. EDULLINEN. DESIGNER APPLIANCES FROM NEW SIMPLICITY COLLECTION"

Transkriptio

1 KAUNIS. HELPPO. EDULLINEN. DESIGNER APPLIANCES FROM NEW SIMPLICITY COLLECTION

2 VALKOINEN. MUSTA. IT S SO ME! Elämänfilosofiani on yksinkertainen. Haluan juuri minun tapoihini ja toiveisiini sopivaa. Suunnittelen ja elän elämääni omalla tavallani. Valitsen talouskonemalliston, joka sopii elämäntapaani. Hienosti suunniteltu Gorenje Simplicity -mallisto on helppo integroida kotiini, mustana tai valkoisena. Se täydentää elämäntapaani ja sopeutuu minun tarpeisiini, eikä päinvastoin. Simplicity! Kaunis. Helppo. Edullinen. LOOGINEN VALINTA Gorenjen Simplicity-mallistossa eniten käytetyt ja helppokäyttöisimmät asetukset ovat vain yhden napinpainalluksen päässä. KESTÄVÄ DESIGN Puhtaat linjat, aidot materiaalit ja ergonomia mahdollistavat koneiden sijoittamiseen jokaiseen kotiin. SOPEUTUVA TEKNOLOGIA Edistyneet koneet muistavat yksilölliset valinnat ja ehdottavat niitä seuraavilla käyttökerroilla. Sinun täytyy vain vahvistaa tämä. TÄYDELLINEN HINTA Edullisesti hinnoitellut koneet antavat nopeita säästöjä. Lisäksi edistyksellinen teknologia varmistaa, että maksat vain siitä mitä tarvitset ja saat pitkän aikavälin säästöjä.

3 UUNIT AdaptTech leivonta - Älykäs tallentava ohjelma Ei syytä toistaa valintojasi. Uuni muistaa lämpötilavalinnat jokaiselle esiohjelmalle ja ehdottaa viimeisintä tai suosituinta valintaa, kun käytät sitä seuraavan kerran. Säilöntäohjelma Luotettava tapa säilöä. Erityinen esiohjelma varmistaa, että säilykkeesi kestävät läpi sesongin ja pitkään senkin jälkeen. Sähköinen ohjelma-ajastin touch-säädöllä Helppokäyttöinen. Ajastimen avulla voit asettaa kypsennysajan ja valita oikean lämpötilan. Ajastimen pinta on täysin sileä ja helppo puhdistaa. GentleClose ovensulkemisjärjestelmä Extra-helppo oven sulkeminen. Ovi sulkeutuu pehmeästi ja hiljaa, riippumatta sulkemisvoimakkuudesta. IHANA TUOKSU. JUURI, KUTEN HALUAN.

4 MIKROAALTOUUNIT Selkeät ja yksinkertaiset säätimet Mikrouuneissa on yksinkertaiset sähköiset säätimet, jotka mahdollistavat todella tarkan ajan- ja lämpötilansäädön. Jokainen asetus on selkeä ja helposti säädettävissä. Mikrouunit yhdistyvät grilleihin Erinomaiseen grillaukseen ja lämmitykseen. Gorenjen integroitavien mikrouunien tilavuus on 23 litraa. Grillin ominaisuudet mikrouunissa. Tällä toiminnolla voit esim. grillata nopeammin pienen palan lihaa tai paistaa pitsan. Esiohjelmointi Nopea ja looginen valinta, ilman tarpeetonta pohtimista. Jokaisessa esiohjelmassa (pitsa, kala, kasvis, suklaansulatus jne.) on automaattinen esiasetus lämpötilalle, teholle ja ajalle. Saatat myös toivoa viivettä kuumennuksen alkamiselle tai self cleaning-toimintoa. HERKULLISTA UUDELLEENLÄMMITETTYÄ RUOKAA. MINUN TAVALLANI!

5 LIESITASOT SmartControl helppokäyttöisyyttä Yksinkertaista ja ohjattua ruoanvalmistusta. Kypsennysaika voidaan asettaa erikseen jokaiselle lieden alueelle. Kun aika päättyy, ajastin sammuttaa lieden automaattisesti ja aktivoi äänimerkin. SimpleOff -ajastin Varma, helppokäyttöinen ja valmis kaikkeen ajastettuun ruoanlaittoon tai lämmitykseen. SimpleOff on patentoitu innovaatio ainutlaatuisin ominaisuuksin. Kaasulieteen integroitu SimpleOff sulkee kaasun automaattisesti, ja mahdollistaa ajastimen säädön (aina 99 minuuttiin asti), jonka jälkeen liesi menee pois päältä automaattisesti. SuperPower induktiolevy Nopeaa ja tehokasta ruoanvalmistusta ja helppoa puhdistusta. Induktiolevy toimii erittäin nopeasti ja tehokkaasti. SuperBoost -toiminto nopeuttaa ja tehostaa ruoanlaittoa ja säästää aikaa ja sähköä. NAUTIN RUOANLAITOSTA. OMALLA TAVALLANI!

6 Liesituulettimet Toimiva design Suorituskyvyn lisäksi liesituulettimet voivat ylpeillä aidoilla materiaaleilla, kuten ruostumattomalla teräksellä ja lasilla. Liesituulettimissa on myös hyvä keittopisteen valaistus. Helposti puhdistettavat suodattimet Helpompi hoito ja pidempi elinkaari. Liesituuletinten metallisuodattimet poistavat rasvapartikkeleita ja ovat helppoja irrottaa ja puhdistaa. Ne voidaan pestä käsin tai astianpesukoneessa, käyttäen herkille astioille sopivaa ohjelmaa. Halogeenivalaistus Erinomainen keittopisteen valaistus. Lisävalaistus optimaaliseen keittopisteen valaistukseen. Halogeeni on tehokkaampi ja taloudellisempi kuin perinteinen valaistus. ILMA ON RAIKAS. JUURI KUTEN HALUANKIN!

7 JÄÄKAAPIT JA PAKASTIMET IonAir DynamiCoolingilla Pitää ruoan tuoreena ja maukkaana jopa 10 päivää pidempään. Jääkaapin ionit eliminoivat jopa 95% bakteereista, viruksista ja hajuista ja varmistavat, että jääkaapin ilma pysyy raikkaana. DynamiCooling on ilmastointijärjestelmä, joka takaa jääkaapin jatkuvan tasaisen viileyden. FrostLess -teknologia Vähemmän jäätä, suurempi energiansäästö. FrostLesstekniikka vähentää tehokkaasti huurteen muodostumista ruokaan, lisäksi se vähentää jään kertymistä pakastinosan sisäosiin 50 prosentilla perinteisiin pakastimiin verrattuna. Tämä alentaa sähkönkulutusta, ja koska pakastin on sulatettava harvemmin ja sulattaminen sujuu huomattavan nopeasti, se myös tuo lisää vapaa-aikaa. AINA TUORETTA RUOKAA. MINUN TAVALLANI! FreshZone -laatikko Säilyttää ruoan pidempään tuoreena noin 3 C:ssa. FreshZone-laatikko on suunniteltu pitämään helposti pilaantuvat ruoat tuoreina. Se on jääkaapin alimmassa ja viileimmässä osassa, jossa lämpötila on 2 3 C alhaisempi kuin muualla jääkaapissa. Näin hedelmien, vihannesten ja lihan tuoreus, aromit, väri ja laatu säilyvät huomattavasti pidempään.

8 PESUKONEET AdaptTech pesu - Älykäs tallentava ohjelma Ei tarvetta toistaa asetuksia. Pesukone muistaa eri ohjelmien linkoukselle sekä muille ominaisuuksille tallentamasi asetukset. Viimeisimpiä asetuksia ehdotetaan, kun käytät samaa ohjelmaa uudelleen. SensorIQ -sensoriteknologia Optimaaliset tulokset sähköä, vettä ja aikaa säästäen. Sensorit monitoroivat jatkuvasti pesuprosessia. Se ohjaa pesua automaattisesti valitun ohjelman, pyykin tyypin ja painon mukaan. Erinomainen energiatehokkuus Monet innovatiiviset ratkaisut yhdistettynä älykkääseen SensorIQ-teknologiaan takaavat erinomaisen pesutuloksen ja energiatehokkuuden. Gorenje Simplicity -mallit A +++. TAHRATTOMAN PUHDAS PYYKKI. HYVÄ TUNNE!

9 KUIVAUSRUMMUT AdaptTech kuivaus - Älykäs tallentava ohjelma Ei tarvetta toistaa asetuksia. Kuivausrumpu muistaa käyttämäsi ExtraDry -toiminnon, alemman kuivauslämpötilan, raikastustoiminnon tai rypynestotoiminnon valitsemallesi ohjelmalle. Viimeisimpiä asetuksia ehdotetaan kun käytät samaa ohjelmaa uudelleen. Viivetoiminto Kuivausta oikeaan aikaan. Kuivauksen alkamisen voi ohjelmoida 24 tuntia etukäteen. Vaatteesi kuivataan asetettuun kosteustasoon, valmiiksi silitystä tai kaappiinlaittoa varten, sinulle sopivaan aikaan. NIIN PEHMEÄ. HELLÄVARAISTA KUIVAUSTA JOKA PÄIVÄ! TwinAir Tehokasta pyykin kuivausta. Tasaisesti kuivunut pyykki. Lämpöpumpulla varustetuissa kondensoivissa kuivausrummuissa on ainutlaatuinen puhallusjärjestelmä. Kaksisuuntaisen kierron aikana rumpuun virtaa tasaisesti lämmintä, kuivaa ilmaa molempien ilmakanavien kautta. Ilman kulku mukautuu rummun pyörimiseen, jolloin kuivausteho pysyy tasaisena koko kuivauksen ajan. Ilma jakautuu tasaisesti, pyykki ei sotkeudu ja lopputulos on täydellinen.

10 Kalusteisiin asennettava uuni BO 75 SY2 B (musta) / W (valkoinen) Energialuokka: A-20% // Energiankulutus: 0,79 kwh (kiertoilmalla), 0,87 kwh (ylä- ja alalämmöllä) // Äänitaso: 47 db(a) // Nimellisteho: 3,3 kw // Monitoimiuuni - 65 l, Erittäin suuri paistopinta-ala, lektroninen toimintojen ohjaus // HomeMADE - Holviuuni muotoilu // AdaptTech leivonta - Älykäs tallentava ohjelma // Elektroninen toimintojen ohjaus // Korkealaatuinen emali // DCS - Dynamic Cooling System // CoolDoor - Uuninluukun sisäosa on kokonaan lasia // GentleClose - Lapsilukko - Valo // Paisto usealla korkeudella samaan aikaan // Teleskooppikannakkeet -2 korkeudella // Uuniritilä // 1 emaloitu leivinpelti // 1 syvä emaloitu uunipannu // Ylä - ja alalämpö, Kiertoilma // tuuletuslämmitys // Alalämpö ja kiertoilma // Alalämpö ja puhallin // Nopea esilämmitys asteiseksi noin 6 minuutissa // Normaali grillaus // Suuri grilli // Grilli ja puhallin // AquaClean // Säilöntäohjelma luotettava tapa säilöä // Mitat (KxLxS): 59,5 59,7 56,5 cm Mikroaaltouuni grillillä MO 6240 SY2 B (musta) / W (valkoinen) Elektroninen toimintojen ohjaus // Käyttötilavuus: 23 l // Mikron teho: 900 W // Grillin teho: 1000 W // Sulatusohjelma aika/paino // Yhdistetty kuumennus: Mikroaallot + grilli // Automaattiohjelmien lukumäärä: 8 // Tehoalueiden lukumäärä: 4 // Pyörivä alusta // Alustan halkaisija: 27 cm // Lapsilukko // Mitat (KxLxS): cm

11 Keittotaso IT 612 SY2 B (musta) / W (valkoinen) Kaasutaso lasikeraamisella perustalla GKTG 6 SY2 B (musta) / W (valkoinen) Liesituuletin DT 9 SY2 B (musta) / W (valkoinen) Liesituuletin DT 6 SY2 B (musta) / W (valkoinen) Nimellisteho: 7,1 kw // Keittoalueet: edessä vasemmalla: 185 mm, 1,4/2 kw, edessä oikealla: 165 mm, 1,2/1,4 kw, takana vasemmalla: 165 mm, 1,2/1,4 kw, takana oikealla: 205 mm, 2/2,3 kw // Toimintojen ohjaus: Fingertouch Control // SuperBoost // AllBoost // PowerBoost: 4 // Kosketusvalitsimet // SmartControl // Ajastin // Jälkilämmön merkkivalo // SuperSilent // SmartControl // Mitat (KxLxS): 5, cm Nimelliskuorma: 7,5 kw // Keittoalueet: edessä vasemmalla: 103 mm, 3,3 kw, 3 lämpövastusta, edessä oikealla: 43 mm, 1 kw, säästöpoltin, takana vasemmalla: 67 mm, 1,75 kw, peruspoltin, takana oikealla: 67 mm, 1,75 kw, peruspoltin // Valurautaristikko // Liekinvarmistin // SimpleOff timer // SmartControl // Ajastin // Mitat (KxLxS): 9,6 58,5 51 cm Asennus seinään // Leveys: 90 cm // Mekaaninen // Simplicity helppo ohjaus // Hormiinliitäntä tai aktiivihiilisuodatin // On/Off valokytkin // Valaistus: Halogeeni: 2 20 W // Tuuletustehojen lukumäärä: 3 // Imuteho max.: 618 m³/t // Äänitaso (max.): 65 db(a) // Poistoputken läpimitta: 15 cm // 1 moottori // Rasvasuodatin pestävää alumiinia // Metallisuodatin: // Hiilisuodatin: Asennus seinään // Leveys: 60 cm // Mekaaninen // Simplicity helppo ohjaus // Hormiinliitäntä tai aktiivihiilisuodatin // On/Off valokytkinm // Valaistus: Halogeeni: 2 20 W // Tuuletustehojen lukumäärä: 3 // Imuteho max.: 618 m³/t // Äänitaso (max.): 65 db(a) // Poistoputken läpimitta: 15 cm // 1 moottori // Rasvasuodatin pestävää alumiinia // Metallisuodatin: // Hiilisuodatin:

12 Jääkaappi/pakastin RK 61F SY2 B (musta) / W (valkoinen) Pesukone WA 72 SY2 B (musta) / W (valkoinen) Kondensoiva kuivausrumpu D 76 SY2 B (musta) / W (valkoinen) Energialuokka: A ++ // Energian kulutus/v: 232 kwh // Jääkaapin käyttötilavuus: 227 l // Pakastimen käyttötilavuus: 95 l // Luokitus: 4 // Lämpötilan nousuaika: 30 h // Pakastusteho kg/ vrk: 4,5 kg/vuoro-kausi // Äänitaso: 40 db(a) // Mekaaninen ohjaus // Led-valo // Oven kätisyyden vaihto: Kätisyys vaihdettavissa // SlotIn: Mahdollisuus sijoittaa laite 60 cm levyiseen keittiösyvennykseen // IonAir: Ionisoija jääkaapissa // DynamiCooling // SimpleSlide - helposti säädettävät ovihyllyt: 2 // MultiBox // BottleMat teline // 4 lasihyllyä // FreshZone // CrispZone jossa HumidityControl // FrostLess: Jääkaappiin muodostuu vähemmän jäätä // Muna-/jääpalalokero: 1 x 7 // 1 vetolaatikko // 2 pakastuslaatikkoa // XXL SpaceBox // Mitat (KxLxS): cm Energialuokka: A +++ // Kuivaustulos: B // Jäännöskosteus: 44 % // Linkousnopeus: 1400 kierrosta // Täyttömäärä (puuvilla): 7 kg // Pesuaika: 181 min // Energian kulutus/v: 166 kwh // Vuosittain vedenkulutus: 9586 l // Suuri oviaukko: 34 cm // 16 ohjelmaa - Käsinpesu - Puuvilla - Pikaohjelma - 20 C kylmäpesu // AdaptTech pesu // Älykäs tallentava ohjelma // SensorIQ // SpaDrum // TotalWeight // Hiljainen // LED-näyttö // Lapsilukko // Pesuajan esivalinta // Allas polykarbonaattia // Osittainen Aqua STOP // DuraHeat // ECO-järjestelmä // Painike // Esipesu // Lisähuuhtelu // SterilTub // Linkousnopeuden valinta // Mitat (KxLxS): cm Energialuokka: A ++ // Täyttömäärä (puuvilla): 7 kg // Rummun tilavuus: 117 l // Kuivausaika: 155 min // Energian kulutus/v: 199 kwh // Vaihtuva pyörimissuunta // Suuri oviaukko: 35 cm // Oven avauskulma: 180 // Teräs rumpu // 7 ohjelmaa - Puuvilla - Synteettiset kuidut - Villa // AdaptTech kuivaus - Älykäs tallentava ohjelma // FiltrationSupreme // TwinAir // Rypistymisenestotoiminto // Rummun valaistus // Mahdollisuus viivästettyyn aloitukseen // LED-näyttö // Kuivausvaiheen osoitus - Lämpöpumppu // Sisäänrakennettu kondenssivesisäiliö (4,95 l) // Varoitus täyttyneestä kondenssivesisäiliöstä // Kosteus sensori // Automaattinen poiskytkentä luukun ollessa auki // Ylilämpösuoja // Huoltotarpeen osoitus // Mitat (KxLxS): cm

13 FI - 07/2014. Oikeus paino- ja kuvavirheisiin pidätetään.

JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET

JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET JÄÄKAAPPI-PAKASTIMET Esittelemme sinulle tärkeimmät ominaisuudet, joita vaaditaan raikkaan ja luonnollisen mikroilmaston aikaansaamiseksi jääkaappiin. Yksinkertaisia ja käteviä ratkaisuja ruoan säilytykseen

Lisätiedot

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Electrolux jääkaappi ERE38406X Tässä erinomainen jääkaappi dynaamisella kylmennyksellä. Dynaaminen kylmennys pitää huolen, että kaapin lämpötila on jokaisella tasolla lähes sama. Elintarvikkeiden säilyvyys

Lisätiedot

Tuotekuvasto. Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet Suomi 2014

Tuotekuvasto. Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet Suomi 2014 Tuotekuvasto Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet Suomi 2014 Jääkaapit - leveys 55 cm KS 3135-90 Vapaasti sijoitettava jääkaappi,

Lisätiedot

KODINKONEPAKETTI 1 RST

KODINKONEPAKETTI 1 RST KODINKONEPAKETTI 1 RST 05.09.2016 Monitoimiuuni PULL SYSTEM 6H - 175BX / 901010083 Integroitava uuni Monitoimi, 6 valmistusohjelmaa Näyttö aikatoiminnolla Ajastintoiminto Aquasliding puhdistustoiminto

Lisätiedot

Sisustusmateriaalikuvasto. As. Oy Sarvvikinranta. Sarvvikintie 18, Kirkkonummi

Sisustusmateriaalikuvasto. As. Oy Sarvvikinranta. Sarvvikintie 18, Kirkkonummi Sisustusmateriaalikuvasto As. Oy Sarvvikinranta Sarvvikintie 18, 02450 Kirkkonummi Lattia kuivat tilat Lamella Loc -parketti -olohuone -makuuhuone -vaatehuone -keittiö Värivaihtoehdot Tammi Lumi Tammi

Lisätiedot

MATERIAALI- VALINNAT. Hyvän olon koti. Pielisjoen rannalla.

MATERIAALI- VALINNAT. Hyvän olon koti. Pielisjoen rannalla. MATERIAALI- VALINNAT Hyvän olon koti. Pielisjoen rannalla. Kaiken keskellä on koti. KOTI, SIJOITUS TULEVAISUUTEEN. Ammattitaidolla suunniteltu ja rakennettu As Oy Joensuun Poiju on upean sijainnin, viihtyisän

Lisätiedot

siihen, että UPO on tutkitusti Suomen myydyin, halutuin, tunnetuin ja luotetuin kodinkonemerkki vuodesta toiseen.

siihen, että UPO on tutkitusti Suomen myydyin, halutuin, tunnetuin ja luotetuin kodinkonemerkki vuodesta toiseen. KODINKONEET 205 UPO HISTORI Kestävä, turvallinen ja taloudellinen UPO UPO-kodinkoneet ovat jo vuosikymmeniä pitäneet paikkansa kodinkonemarkkinoiden huipulla. Kodinkoneita on valmistettu ja suunniteltu

Lisätiedot

Sisustusmateriaalikuvasto. Keihäsrinne 19, Espoo

Sisustusmateriaalikuvasto. Keihäsrinne 19, Espoo Sisustusmateriaalikuvasto Keihäsrinne 19, 02610 Espoo Lattia kuivat tilat Lamella Loc -parketti -olohuone -makuuhuone -vaatehuone Värivaihtoehdot Tammi Lumi Tammi Valkomatta Tammi Natur Lattialaatta Pro

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A

STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709177928 13 astiastoa 3 koria 10 ohjelmaa (joista 5 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, Auto 45-65,

Lisätiedot

VALOISAT KODIT PIELISJOEN RANNALLA

VALOISAT KODIT PIELISJOEN RANNALLA AS OY JOENSUUN REIMARI MATERIAALIVALINNAT VALOISAT KODIT PIELISJOEN RANNALLA AS OY JOENSUUN REIMARI MATERIAALIVALINNAT YLELLISIÄ KAUPUNKIKOTEJA PIELISJOEN RANNALLA Koti, sijoitus tulevaisuuteen. Ammattitaidolla

Lisätiedot

PERHEESI ELÄMÄNTAPAAN SOPIVAT RUOAN SÄILYTYSRATKAISUT

PERHEESI ELÄMÄNTAPAAN SOPIVAT RUOAN SÄILYTYSRATKAISUT PERHEESI ELÄMÄNTAPAAN SOPIVAT RUOAN SÄILYTYSRATKAISUT 5/204 Perheystävä, joka suojelee ruokaasi Ruoan älykäs kylmäsäilytys UPOn jääkaappipakastimien uusi sukupolvi hurmaa erinomaisilla ominaisuuksillaan

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Kuusirinne EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

MATERIAALIVALINNAT. As Oy Kuopion. Rantakerttu. Savolanrannantie 2, 70820 Kuopio. Modernin valoisat kodit Saaristokaupungissa.

MATERIAALIVALINNAT. As Oy Kuopion. Rantakerttu. Savolanrannantie 2, 70820 Kuopio. Modernin valoisat kodit Saaristokaupungissa. MTERILIVLINNT s Oy Kuopion Rantakerttu Savolanrannantie 2, 70820 Kuopio Modernin valoisat kodit Saaristokaupungissa. s Oy Kuopion Rantakerttu Keskellä Saaristokaupunkia sunto Oy Kuopion Rantakertun suunnittelun

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa KODINKONEET K Pyrolyysiuuni Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Lämpötila-alue 30ºC - 250ºC Nopea esilämmitys Sisäänpainettavat käyttökytkimet Digitaalinen näyttö;

Lisätiedot

Muotoilutyöni tulokset auttavat tuotteiden käyttäjää luomaan ikioman kokemuksensa. Philippe Starck

Muotoilutyöni tulokset auttavat tuotteiden käyttäjää luomaan ikioman kokemuksensa. Philippe Starck 2 GORENJE BY STRARCK Gorenjen uusi kodinkonemallisto on saanut suunnittelijakseen kaikkialla maailmassa tunnustusta niittäneen ainutlaatuisen muotoilijan, Philippe Starckin. Energiatehokkuudeltaan ensiluokkaisissa

Lisätiedot

PYYKINKÄSITTELY 2013 PESUKONEET KUIvaUSrUmmUT KUIvaUSKaaPIT mankeli 3/2013

PYYKINKÄSITTELY 2013 PESUKONEET KUIvaUSrUmmUT KUIvaUSKaaPIT mankeli 3/2013 PYYKINKÄSITTELY 2013 PESUKONEET Kuivausrummut KUIVUSKPIT MNKELI 3/2013 PESUKONEET ITSEPUHDISTUV Puhdas kone. Puhdas pyykki. Ihanteellinen ratkaisu miellyttävän tuoksuisen pyykin saamiseksi. Pyykin peseminen

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg jääkaappi S73800KMX0 Erinomainen jääkaappi dynaamisella kylmennyksellä. Dynaaminen kylmennys pitää huolen, että kaapin lämpötila on jokaisella tasolla lähes sama. Elintarvikkeiden säilyvyys on parempi

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSR38V73EU Erittäin laadukas jääviileäkaappi, jossa turvalasihyllyt tuovat mukavuutta kaapin käyttöön ja puhtaanapitoon. Kirkas vihanneslaatikko, jonka sisältö näkyy helposti. Elektroninen

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Kodinkoneet 1 Pyrolyysiuuni Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Lämpötila-alue 30ºC - 250ºC Nopea esilämmitys Sisäänpainettavat käyttökytkimet Digitaalinen näyttö;

Lisätiedot

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43 teräs 1320* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energialuokka: A+++, 149 kwh/vuosi k Käyttötilavuus yhteensä: 302 l Muotoilu ja käyttömukavuus k Elektroninen lämpötilanohjaus

Lisätiedot

KODINKONEET 2014/2015

KODINKONEET 2014/2015 KODINKONEET 04/05 UPO HISTORI SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO Kylmäsäilytys 4 Yhdistelmäkaapit 7 Jääkaapit 9 Pakastimet Säiliöpakastimet PYYKINKäsittely 3 Edestätäytettävät pesukoneet 5 Päältätäytettävät

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Bosch jääviileäkaappi KSV36VI30 Teräksisen jääviileäkaapin käyttötilavuus on yhteensä 346 litraa, mikä riittää isonkin perheen ruokatarvikkeiden kylmäsäilytykseen. Kaapissa on seitsemän turvalasista valmistettua

Lisätiedot

ST2FABRO2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABRO2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABRO2 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709166939 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Super pika ohjelmaa:

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

KODIKONEET KEVÄT 2013

KODIKONEET KEVÄT 2013 KODIKONEET KEVÄT 203 5/203 Tietoja UPO Kestävä, turvallinen ja taloudellinen UPO UPO-kodinkoneet ovat jo vuosikymmeniä pitäneet paikkansa kodinkonemarkkinoiden huipulla. Kodinkoneita on valmistettu ja

Lisätiedot

Induktiotaso. Induktiotaso

Induktiotaso. Induktiotaso Kodinkoneet Induktiotaso 4 keittoaluetta (2 BOOSTER keittoaluetta) - Etuoikea:Ø 180 mm, teho 1,4 kw - Takaoikea: BOOSTER Ø 220 mm, teho 1,85 kw (max. 2,1 kw) - Etuvasen: BOOSTER Ø 180 mm, teho 1,2 kw (max.

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Whirlpool WM 1855 A+X Erittäin tyylikäs ja monipuolisin ohjelmin varustettu jääviileäkaappi. 6th SENSE valvoo jääkaapin lämpötilaa ja pitää sen optimaalisena. Valvonta- anturit lähettävät tietoa ohjausyksikköön,

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Kodinkoneet 1 Pyrolyysiuuni Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Turvaluukku; kylmä pinta (4 irrotettavaa lasia) Uuniin sisältyy; 1 syvä ja 1 matala emalinen Sisävalo,

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Kodinkoneet 1 Pyrolyysiuuni Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Turvaluukku; kylmä pinta (4 irrotettavaa lasia) Uuniin sisältyy; 1 syvä ja 1 matala emalinen Sisävalo,

Lisätiedot

ST2FABP2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABP2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABP2 60 CM ASTIANPESUKONE KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709166946 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Super pika ohjelmaa:

Lisätiedot

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa

Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Kodinkoneet 1 Pyrolyysiuuni Koodi: HPR8111X Monitoimi pyrolyysiuuni - 11 valmistusohjelmaa Pyrolyysipuhdistustoiminto Lämpötila-alue 30ºC - 250ºC Nopea esilämmitys Sisäänpainettavat käyttökytkimet Digitaalinen

Lisätiedot

ST2FABRD. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABRD. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABRD 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI PUNAINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709232412 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Pikaohjelma:

Lisätiedot

SFP130NE. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP130NE. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP130NE 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218676 Uunin tilavuus: Netto: 70 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötilat: 30-280ºC Digitaalinäyttö Easyguide -näyttö

Lisätiedot

ST2FABCR. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABCR. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABCR 60 CM ASTIANPESUKONE 50 LUVUN RETROTYYLI KERMANVÄRINEN ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709232405 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70,

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Otsonkuja 5

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Otsonkuja 5 Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Otsonkuja 5 EKC510101X Liesi Tason jälkilämmön ilmaisin: 4 Muuta: Haudutusuuni-toiminnossa ylä+alavastus alennettu teho 500W, Alas taittuva ylävastus Uunin toiminnot:

Lisätiedot

Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet B2B

Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet B2B 2017 Jääkaapit Kaappipakastimet Yhdistelmäkaapit Liedet Kalusteuunit Keittotasot Liesituulettimet Astianpesukoneet B2B Jääkaapit - leveys 55 cm KS 3135-90 Vapaasti sijoitettava jääkaappi, valkoinen Netto-/bruttotilavuus

Lisätiedot

C92IPX8. klassinen 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A

C92IPX8. klassinen 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A C92IPX8 90 CM LIESI KAKSOISUUNILIESI PYROLYYSITOIMINNOLLA INDUKTIOTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709150129 Induktiotaso 5 keittoaluetta: Vasen taka: Ø 180 mm, 1,85 kw - Turbo 3,0 kw Vasen

Lisätiedot

SFP6925BPZE. Funktioner. Versiot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP6925BPZE. Funktioner. Versiot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP6925BPZE 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218874 Anti fingerprint 13 toimintoa Uunin tilavuus: Netto: 65 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötila: 30-280

Lisätiedot

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A C9IMX9 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709222888 Induktiotaso 5 keittoaluella: Vasen taka: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W Vasen etu: Ø 145 mm,

Lisätiedot

Uutta & Ajankohtaista

Uutta & Ajankohtaista Kesä 2015 KESÄETU KEITTIÖN OSTAJILLE: MONZA OVET -50% Uutta & Ajankohtaista SIVU 2 Gram-kodinkoneet... 3 Miele-kodinkonet... 4 Blum Legrabox -laatikot... 5 Savo Bora Basic -liesituuletin... 6 Brushed Wall

Lisätiedot

ASKO Astianpesukoneet

ASKO Astianpesukoneet ASKO Astianpesukoneet Täyttömäärä ja joustavuus maailman parhaimpia Tavoitteenamme on, että tuotteemme helpottavat arkea. Olemme sen vuoksi tehneet vuosien ajan kovaa työtä markkinoiden suurimpiin ja joustavimpiin

Lisätiedot

RS9120WLJ1 RS9120WLJ1. Täysintegroitava ActiveSmart?- jääkaappipakastin, 900 mm, 431 l,

RS9120WLJ1 RS9120WLJ1. Täysintegroitava ActiveSmart?- jääkaappipakastin, 900 mm, 431 l, RS9120WLJ1 RS9120WLJ1 Täysintegroitava ActiveSmart?- jääkaappipakastin, 900 mm, 431 l, pakastelaatikko Kaikissa Fisher & Paykelin alhaalla, integroitavissa jääpalakone jääkaappipakastinperheen laitteissa

Lisätiedot

PAKETTI 1 RI6501 BM171E2XG BO75SY2B. Kalusteisiin asennettava uuni. Mitat (KxLxS): 38,8 59,5 32 cm

PAKETTI 1 RI6501 BM171E2XG BO75SY2B.  Kalusteisiin asennettava uuni. Mitat (KxLxS): 38,8 59,5 32 cm I1 PKETT 3 1.5 PKETTI 1 Kalusteisiin asennettava jääkaappi Kalusteisiin asennettava mikroaaltouuni RI501 555520 BM171E2XG Tuotteen mitat (KxLxS): 177,5 54 54,5 cm + Mitat (KxLxS): 38,8 5 32 cm 55 1: +

Lisätiedot

SFP6603NRE Uutuus. Funktioner. Lisävarusteet. Dolce Stil Novo 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+

SFP6603NRE Uutuus. Funktioner. Lisävarusteet. Dolce Stil Novo 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+ SFP6603NRE Uutuus 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ MUSTA LASI JA KUPARI YKSITYISKOHDILLA ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709217440 VAIN VALTUUTETUILTA JÄLLEENMYYJILTÄ Uunin tilavuus: Netto: 70 litraa Brutto:

Lisätiedot

ZANUSSI HINNASTO

ZANUSSI HINNASTO ZANUSSI 1.3.2017 HINNASTO Astianpesukoneet Astianpesukone ZDS12001WA Astianpesukone ZDF21001WA OVH 499 399 Ser 2,50 2,50 Tuotenumero (PNC) 911 089 003 911 549 068 EAN-koodi 7332543299157 7332543392865

Lisätiedot

SFP140BE. Funktioner. Lisävarusteet. linea

SFP140BE. Funktioner. Lisävarusteet. linea SFP140BE 60 CM LINEA KIERTOILMAUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA TOUCH SCREEN - VÄRINÄYTÖLLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218713 Uunin tilavuus: Netto: 70 L Brutto: 79 L Lämpötila: 30-280ºC

Lisätiedot

CPF9IPYW Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Versiot. Portofino. Pääuuni

CPF9IPYW Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Versiot. Portofino. Pääuuni CPF9IPYW Uutuus 90 CM PORTOFINO-LIESI MONITOIMIUUNILLA PYROLYYSITOIMINTO JA INDUKTIOLIESI KELTAINEN ENERGIALUOKKA: A+ VAIN VALTUUTETUILTA JÄLLEENMYYJILTÄ Energialuokka A+ Keittotaso 0 Display LCD Alueet:

Lisätiedot

Pyykinpesukone, edestä täytettävä WM 16Y792DN

Pyykinpesukone, edestä täytettävä WM 16Y792DN valkoinen 1635* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Täyttömäärä: 8 kg k Energiatehokkuusluokka: A+++ -30% k Vuosittainen energiankulutus 137 kwh, perustuu 220 vakiopesuohjelmaan

Lisätiedot

SFP6925BPZE1 Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP6925BPZE1 Uutuus. Funktioner. Vaihtoehdot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP6925BPZE1 Uutuus 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709241735 Anti fingerprint 13 toimintoa Uunin tilavuus: Netto: 65 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötila:

Lisätiedot

LIESITUULET TIMET KAUNIITA JA TEHOKKAITA, JOILLA ON TARKOITUS

LIESITUULET TIMET KAUNIITA JA TEHOKKAITA, JOILLA ON TARKOITUS LIESITUULET TIMET KAUNIITA JA TEHOKKAITA, JOILLA ON TARKOITUS 201 2/2013 LIESITUULETINTEN OSTO-OPAS Liesituulettimen päätarkoitus on ylläpitää keittiössä alipainetta, jonka avulla ruoanlaitossa syntyvä

Lisätiedot

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A EAN13: 8017709165949 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 pikaohjelmaa): Liotus, lasiohjelma, normaali, ECO, Super Pikaohjelmat: 27 min pika, ECO-pika,

Lisätiedot

Kuivausrummut T-sarja

Kuivausrummut T-sarja Kuivausrummut T-sarja Nortec T-sarjan kuivausrummut Nortec tarjoaa laajan tuotevalikoiman laadukkaita kuivausrumpuja. Nortec on tunnettu tyylikkäistä ja korkealaatuisista tuotteistaan. Laitteiden valmistajana

Lisätiedot

A CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B

A CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B EAN13: 8017709155001 Kaasutaso 6 poltinta: Vasen taka: ultra nopea 4,2 kw Vasen etu: 1,8 kw Keski taka: 1,8

Lisätiedot

A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A

A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A EAN13: 8017709155001 Kaasutaso 6 poltinta: Vasen taka: ultra nopea 4,2 kw Vasen etu: 1,8 kw Keski taka:

Lisätiedot

Kompakti yhdistelmähöyryuuni Teräs CS 858GRS1

Kompakti yhdistelmähöyryuuni Teräs CS 858GRS1 teräs 2540* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Uunimalli / toiminnot k Uunin tilavuus: 47 l k Energialuokka: A+ k 15 uunitoimintoa: 4D-kiertoilma, kiertoilma eco, ylä-/ alalämpö, ylä-/alalämpö eco, kiertoilmagrilli,

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon Home Solutions Swegon CASA Liesikuvut HOME VENTILATION Swegon CASA Liesikuvut KEITTIÖN KÄRYNPOISTON UUDET RYTMIT Swegon CASA liesikuvut ovat keskeinen osa asunnon toimivaa ilmanvaihtoa. Tehokkaan

Lisätiedot

PESUKONEET 2015-2016 OSTOAPU. Tarvitsetko apua? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI

PESUKONEET 2015-2016 OSTOAPU. Tarvitsetko apua? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI SUOMI OSTOAPU PESUKONEET 2015-2016 Tarvitsetko apua? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. POIMINTAPALVELU Valitse haluamasi tuotteet, anna ostoslistasi henkilö kunnalle ja he

Lisätiedot

SYNTYNYT SUOMESSA KASVANUT KANSSASI

SYNTYNYT SUOMESSA KASVANUT KANSSASI KODINKONEET SYNTYNYT SUOMESS KSVNUT KNSSSI KESTÄVÄ, TURVLLINEN J TLOUDELLINEN UPO UPO-kodinkoneet ovat jo vuosikymmeniä pitäneet paikkansa kodinkonemarkkinoiden huipulla. Kodinkoneita on valmistettu ja

Lisätiedot

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A

STA6444L2. Funktioner 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+A EAN13: 8017709165949 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 pikaohjelmaa): Liotus, lasiohjelma, normaali, ECO, Super Pikaohjelmat: 27 min pika, ECO-pika,

Lisätiedot

6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE

6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE 6 TH SENSE POWERCLEAN ASTIANPESUKONEET AISTI PUHTAALLE LOPPUTULOKSELLE SENSORITEKNIIKKA, JOKA SAA AIKAAN TÄYDELLISEN PUHTAAN LOPPUTULOKSEN TEHOKKAAT KORKEAPAINESUUTTIMET JOTKA PUHDISTAVAT PINTTYNEIMMÄTKIN

Lisätiedot

Tärkeimmät ominaisuudet Haluatko pestä pyykit 30 minuutissa? Helppoa. Pyykkisi ovat valmiit juuri silloin kuin haluat. Pese vaatteesi puolet nopeammin

Tärkeimmät ominaisuudet Haluatko pestä pyykit 30 minuutissa? Helppoa. Pyykkisi ovat valmiit juuri silloin kuin haluat. Pese vaatteesi puolet nopeammin RUOANVALMISTUS ASTIANPESU KYLMÄSÄILYTYS PYYKINKÄSITTELY Start Tuotteet Pyykinkäsittely Pyykinpesukoneet RTF71663W RTF71663W Vertaile Jälleenmyyjät Yleiskuva Muut tiedot Galleria Asiakastuki A+++ -energialuokka,

Lisätiedot

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Siirrettävät ilmastointilaitteet Siirrettävät ilmastointilaitteet luovat kotiin ja työpaikoille helposti ja nopeasti miellyttävän ja raikkaan sisäilman. Jäähdyttäessään sisäilmaa ne poistavat samalla ilmasta liiallisen kosteuden sekä

Lisätiedot

SFP130B-1. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A

SFP130B-1. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A SFP130B-1 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709193959 Uunin tilavuus: Netto: 70 L Brutto: 79 L Lämpötila: 30-280ºC Digitaalinäyttö EasyGuide -näyttö Mahdollisuus

Lisätiedot

A3-7. 120 CM OPERA KAKSIUUNILIESI, JOISTA 1 KIERTOILMAUUNI ja KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: B

A3-7. 120 CM OPERA KAKSIUUNILIESI, JOISTA 1 KIERTOILMAUUNI ja KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: B A3-7 120 CM OPERA KAKSIUUNILIESI, JOISTA 1 KIERTOILMAUUNI ja KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: B EAN13: 8017709162375 Kaasutaso 6 poltinta: Vasen taka: 1,8 kw Vasen etu: ultra

Lisätiedot

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT 2 Internal Uusi asunto, vihreämpi keittiö! Puustellin ekologinen Miinus-keittiö - ajatonta muotoilua, uusia ratkaisuja Nyt voit valita muutostyönä

Lisätiedot

Isla Artica. Isla Venus

Isla Artica. Isla Venus Liesituulettimet 1 Isla Artica Isla Venus Leveys: 74 cm Väri: valkoinen Hipaisukytkimet, automaattinen sulkeutuminen ajastimella, suodattimien puhdistustarpeen näyttö Energialuokka: C Imuteho: (UNE/EN

Lisätiedot

A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A

A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A EAN13: 8017709154844 Kaasutaso 7 poltinta: Vasen taka: 1,8 kw Vasen etu: ultra nopea 4,2 kw Keskellä

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon CASA Liesikuvut Keittiön kärynpoiston uudet rytmit Uuden Swegon Casa -liesikupumalliston ansiosta kaikki sujuu keittiön raikkaassa ilmapiirissä kuin tanssi. Moderni Blues, sutjakka Salsa, tehokas

Lisätiedot

SYNTYNYT SUOMESSA KASVANUT KANSSASI

SYNTYNYT SUOMESSA KASVANUT KANSSASI KODINKONEET 2018 SYNTYNYT SUOMESS KSVNUT KNSSSI KESTÄVÄ, TURVLLINEN J TLOUDELLINEN UPO UPO-kodinkoneet ovat jo vuosikymmeniä pitäneet paikkansa kodinkonemarkkinoiden huipulla. Kodinkoneita on valmistettu

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

KALUSTEUUNIT MULTIFUNCTION PLUS PYROLYYSI BXP6577X RUOSTUMATON TERÄS

KALUSTEUUNIT MULTIFUNCTION PLUS PYROLYYSI BXP6577X RUOSTUMATON TERÄS VALIKOIMA KALUSTEUUNIT MULTIFUNCTION PLUS PYROLYYSI BXP6577X RUOSTUMATON TERÄS n Sähkönkulutus: A+ n Multifunction Plus n Pyrolyysi n Kiertoilma rengasvastuksella n 73 litrainen uunikammio n Elektroninen

Lisätiedot

Keittiökalusteet. Keittiökalusteet alaovet Luoto LL69 Listavetimellä. Keittiö kalusteet yläovet Luoto LL 68 listavetimellä

Keittiökalusteet. Keittiökalusteet alaovet Luoto LL69 Listavetimellä. Keittiö kalusteet yläovet Luoto LL 68 listavetimellä AS OY HAKALAHDENKATU 56 Sisustusmateriaalit 17.04.2013 Keittiökalusteet Keittiö kalusteet yläovet Luoto LL 68 listavetimellä Keittiökalusteet alaovet Luoto LL69 Listavetimellä Keittiön taso ja välitila

Lisätiedot

Isla Artica. Isla Venus

Isla Artica. Isla Venus Liesituulettimet 1 Isla Artica Isla Venus Leveys: 74 cm Väri: valkoinen Hipaisukytkimet, automaattinen sulkeutuminen ajastimella, suodattimien puhdistustarpeen näyttö Energialuokka: C Imuteho: (UNE/EN

Lisätiedot

ActiveWater astianpesukone, 60 cm

ActiveWater astianpesukone, 60 cm valkoinen 919* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus Energiatehokkuusluokka: A+++, Kuivaustehokkuusluokka: A Vuosittainen kulutus ohjelmalla Eco 50 C: 2660 l vettä / 234 kwh sähköä

Lisätiedot

Uutuusviikko 2.-7.11.2015 Charmiamyymälöissä kautta maan

Uutuusviikko 2.-7.11.2015 Charmiamyymälöissä kautta maan Uutuusviikko 2.-7.11.2015 Charmiamyymälöissä kautta maan Uutuusovet puoleen hintaan... 2 Huippuetu Mielekonepaketin ostajille... 3 Gram-uunin ostajille induktiotaso puoleen hintaan... 4 Savo liesituuletin

Lisätiedot

Painepaistinpannu. Electrolux Thermetic laitteet

Painepaistinpannu. Electrolux Thermetic laitteet Electroluxin painepaistinpannu on tarkoitettu laitoksiin, hotelleihin ja suuriin ravintoloihin. Sähkökallisteista painepaistinpannua on neljää kokoa, 60, 90, 100 ja 150 litraa. Sarja käsittää yksittäin

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy As. Oy Oulun Jälkilöyly 20.01.2015

Rakennus-Hanka Oy As. Oy Oulun Jälkilöyly 20.01.2015 Rakennus-Hanka Oy As. Oy Oulun Jälkilöyly 20.01.2015 ERF3716AOX Jääkaappi Led-valaistus antaa tyylikkään valon energiatehokkaasti. FreeStore tuuletin tasaa säilytyslämpötilaa ja tehostaa viilennystä. Jämäkkä

Lisätiedot

Sähkökiukaat. Älykäs. Ja kaunis.

Sähkökiukaat. Älykäs. Ja kaunis. Sähkökiukaat Älykäs. Ja kaunis. Tulikivi Sauna. Uuden ajan saunanautinto. Tulikivi SAUNA tarjoaa uuden ajan saunanautintoja. Ennennäkemättömän moderni muotoilu ja innovatiiviset elektroniikkaratkaisut

Lisätiedot

SAP Flexi Multi Split

SAP Flexi Multi Split PB097:0705 SAP Flexi Multi Split Ilmastointilaite lämmitykseen ja jäähdytykseen Vietämme paljon aikaamme sisätiloissa. Hyvä sisäilma on meille ensiarvoisen tärkeää. Puhdas, oikeanlämpöinen ilma on tärkeä

Lisätiedot

Hinnat ovh hintoja sis. alv. 23%. Toimituksille 7.3.2011 alkaen. Liesikuvut. Liesikuvut - Saarekekuvut - Teleskooppituuletin - Varusteet

Hinnat ovh hintoja sis. alv. 23%. Toimituksille 7.3.2011 alkaen. Liesikuvut. Liesikuvut - Saarekekuvut - Teleskooppituuletin - Varusteet Hinnat ovh hintoja sis. alv. 23%. Toimituksille 7.3.2011 alkaen. Liesikuvut Liesikuvut - Saarekekuvut - Teleskooppituuletin - Varusteet 373 Liesikuvut Yleistä Yleistä Elica on maailman suurin valmistaja,

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO 1.3.2011

SISÄLLYSLUETTELO 1.3.2011 SISÄLLYSLUETTELO LATTIALIEDET 50 cm 2 LATTIALIEDET 60 cm 4 ERILLISUUNIT KOMEROON 6 ERILLISUUNIT TASON ALLE 10 LIESITASOT ILMAN TASON OHJAUSTA 11 LIESITASOT TASON OHJAUKSELLA 12 MIKROAALTOUUNIT 15 LIESITUULETTIMET

Lisätiedot

kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit

kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit Profi Line jää- ja pakastekaapit 232 118 125 232 118 232 125 232 132 232 149 Kylmä- / pakastekaappi almistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta Puhallinjäähdytys

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalivalinnat. Asunto Oy Lahden Leinikki

YIT Kodin Materiaalivalinnat. Asunto Oy Lahden Leinikki YIT Kodin Materiaalivalinnat Asunto Oy Lahden Leinikki 23.10.2012 Asunto Oy Lahden Leinikki MATERIAALIKOKONAISUUS KUURA Kaapistot kalusteovi Milka 961, valkoinen matta, maalattu mdf Ovien vedin valinnan

Lisätiedot

Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin

Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin Uunit 312 Uunit Kiertoilmauunit 225 950 Kiertoilmauuni Hyvin lämpöeristetyt seinät Ajastin hälytysäänellä portaattomalla lämpötilan säädöllä 250:een asteeseen saakka Ylikuumenemissuoja Uunissa 2 ritilää

Lisätiedot

VAUNUKUIVURI M5-SARJA

VAUNUKUIVURI M5-SARJA VAUNUKUIVURI M5-SARJA M5-SARJAN ISO MEPU-VAUNUKUIVURI LUOTETTAVAAN JA LAADUKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun uuden käytännöllisen M5-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja

Lisätiedot

Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin.

Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin. Nerokas veto induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin. Koe uusi Siemens inductionair System. siemens-home.bsh-group.com/fi 150 päivää studioline Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. Loputtomat mahdollisuudet

Lisätiedot

Pesulakoneet Tarjouspyyntö H HEL

Pesulakoneet Tarjouspyyntö H HEL Vertailu 16.10.2017 Tarjouspyyntö H060-17 HEL 2017-006247 Hakonen Solutions Gigantti oy Professional Merkit KOHDERYHMÄ 1 1. Pesukoneet ja kondensoivat kuivausrummut W555H + moppi W555H + pumppuelectrolu

Lisätiedot

Zanussi kodinkoneet mallisto

Zanussi kodinkoneet mallisto Zanussi kodinkoneet mallisto 2011 kuva viitteellinen ZRA737CX Jääkaappi, uutuus 05.2011 Malli: ZRA737CX Ohjaus: Mekaaninen Lämpötilan näyttö: - Energialuokka: A+ Jääkaapin tilavuus, l: 367 Jääkaapin nettotilavuus,

Lisätiedot

Sitä kylmää mitä tarvitaan

Sitä kylmää mitä tarvitaan Sitä kylmää mitä tarvitaan Kylmiöpakastimet Kotikylmiöt Kaappipakastimet Viinikylmiöt Valitse vain ulkonäkö, kylmiö huolehtii kaikesta muusta 4-7 Kylmiöpakastimet 8-11 Kotikylmiöt 12-13 Kaappipakastimet

Lisätiedot

Hoito ja puhdistus. 1. Vedä kondenssivesisäiliö ulos. 2. Vedä suodatin pois lukituksestaan.

Hoito ja puhdistus. 1. Vedä kondenssivesisäiliö ulos. 2. Vedä suodatin pois lukituksestaan. Ympäristöystävällinen hävittäminen Hoito ja puhdistus Hoito ja puhdistus Huoltopalvelu Hävitä pakkaus ympäristönsuojelumääräysten mukaisesti. Tämän laitteen merkintä perustuu käytettyjä sähkö- ja elektroniikkalaitteita

Lisätiedot

monipuolinen ilmaverho

monipuolinen ilmaverho monipuolinen ilmaverho Mitä patentoitu (no.: 4415079 C2) tarjoaa perinteisiin malleihin nähden järjestelmä korkea suojausteho alhainen energia kulutus matala melutaso helppokäyttöisyys ja säätömahdollisuudet

Lisätiedot

Voice Board. Elektroninen puhekortti joka tuottaa puhuttuja viestejä pesukoneille ja kuivausrummuille

Voice Board. Elektroninen puhekortti joka tuottaa puhuttuja viestejä pesukoneille ja kuivausrummuille Voice Board Elektroninen puhekortti joka tuottaa puhuttuja viestejä pesukoneille ja kuivausrummuille Johdanto VOICE BOARD on elektroninen puhekortti joka pystyy tuottamaan puhuttuja viestejä. Se asennetaan

Lisätiedot

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut Kuivain Futura Kuivain Futura Eurooppalainen patentti EP nro. 1029211 19 patenttia todistavat laitteen teknisten ratkaisujen omaperäisyyden pistettä ja teknisten ratkaisujen Futura, kansainväliset innovatiivisuuspalkinnot

Lisätiedot

AL Pöytätuuletin 400 -sarja teräs Leveys 120 cm Poistoilma/kiertoilma Moottoriton

AL Pöytätuuletin 400 -sarja teräs Leveys 120 cm Poistoilma/kiertoilma Moottoriton Valinnaiset värit Lisävarusteet AA400510 Ikkunakytkin Required installation accessories AD754045 Liitososa kahdelle lieriömäiselle putkelle 2 x ø 150 mm -malliin AD854043 Liitäntäosa litteään kanavaan,

Lisätiedot

AL Pöytätuuletin 400 -sarja. teräs Leveys 90 cm. Poistoilma/kiertoilma Moottoriton

AL Pöytätuuletin 400 -sarja. teräs Leveys 90 cm. Poistoilma/kiertoilma Moottoriton Teleskooppimallinen pöytätuuletin, joka voidaan upottaa kokonaan, kun se ei ole käytössä Voidaan yhdistää Vario 400 -liesiin Himmennettävä neutraalin valkoinen LED-valo koko lieden täydelliseen valaistukseen

Lisätiedot

BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN. Maailman hiljaisimmat liesituulettimet

BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN. Maailman hiljaisimmat liesituulettimet BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN Maailman hiljaisimmat liesituulettimet Hiljaisuus on käsin kosketeltavaa. Innovatiivisen NRS -tekniikan avulla Falmec on kehittänyt tuotteen, jossa kärynkeräyskyky,

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot