KAUNIS. HELPPO. EDULLINEN. DESIGNER APPLIANCES FROM NEW SIMPLICITY COLLECTION

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KAUNIS. HELPPO. EDULLINEN. DESIGNER APPLIANCES FROM NEW SIMPLICITY COLLECTION"

Transkriptio

1 KAUNIS. HELPPO. EDULLINEN. DESIGNER APPLIANCES FROM NEW SIMPLICITY COLLECTION

2 VALKOINEN. MUSTA. IT S SO ME! Elämänfilosofiani on yksinkertainen. Haluan juuri minun tapoihini ja toiveisiini sopivaa. Suunnittelen ja elän elämääni omalla tavallani. Valitsen talouskonemalliston, joka sopii elämäntapaani. Hienosti suunniteltu Gorenje Simplicity -mallisto on helppo integroida kotiini, mustana tai valkoisena. Se täydentää elämäntapaani ja sopeutuu minun tarpeisiini, eikä päinvastoin. Simplicity! Kaunis. Helppo. Edullinen. LOOGINEN VALINTA Gorenjen Simplicity-mallistossa eniten käytetyt ja helppokäyttöisimmät asetukset ovat vain yhden napinpainalluksen päässä. KESTÄVÄ DESIGN Puhtaat linjat, aidot materiaalit ja ergonomia mahdollistavat koneiden sijoittamiseen jokaiseen kotiin. SOPEUTUVA TEKNOLOGIA Edistyneet koneet muistavat yksilölliset valinnat ja ehdottavat niitä seuraavilla käyttökerroilla. Sinun täytyy vain vahvistaa tämä. TÄYDELLINEN HINTA Edullisesti hinnoitellut koneet antavat nopeita säästöjä. Lisäksi edistyksellinen teknologia varmistaa, että maksat vain siitä mitä tarvitset ja saat pitkän aikavälin säästöjä.

3 UUNIT AdaptTech leivonta - Älykäs tallentava ohjelma Ei syytä toistaa valintojasi. Uuni muistaa lämpötilavalinnat jokaiselle esiohjelmalle ja ehdottaa viimeisintä tai suosituinta valintaa, kun käytät sitä seuraavan kerran. Säilöntäohjelma Luotettava tapa säilöä. Erityinen esiohjelma varmistaa, että säilykkeesi kestävät läpi sesongin ja pitkään senkin jälkeen. Sähköinen ohjelma-ajastin touch-säädöllä Helppokäyttöinen. Ajastimen avulla voit asettaa kypsennysajan ja valita oikean lämpötilan. Ajastimen pinta on täysin sileä ja helppo puhdistaa. GentleClose ovensulkemisjärjestelmä Extra-helppo oven sulkeminen. Ovi sulkeutuu pehmeästi ja hiljaa, riippumatta sulkemisvoimakkuudesta. IHANA TUOKSU. JUURI, KUTEN HALUAN.

4 MIKROAALTOUUNIT Selkeät ja yksinkertaiset säätimet Mikrouuneissa on yksinkertaiset sähköiset säätimet, jotka mahdollistavat todella tarkan ajan- ja lämpötilansäädön. Jokainen asetus on selkeä ja helposti säädettävissä. Mikrouunit yhdistyvät grilleihin Erinomaiseen grillaukseen ja lämmitykseen. Gorenjen integroitavien mikrouunien tilavuus on 23 litraa. Grillin ominaisuudet mikrouunissa. Tällä toiminnolla voit esim. grillata nopeammin pienen palan lihaa tai paistaa pitsan. Esiohjelmointi Nopea ja looginen valinta, ilman tarpeetonta pohtimista. Jokaisessa esiohjelmassa (pitsa, kala, kasvis, suklaansulatus jne.) on automaattinen esiasetus lämpötilalle, teholle ja ajalle. Saatat myös toivoa viivettä kuumennuksen alkamiselle tai self cleaning-toimintoa. HERKULLISTA UUDELLEENLÄMMITETTYÄ RUOKAA. MINUN TAVALLANI!

5 LIESITASOT SmartControl helppokäyttöisyyttä Yksinkertaista ja ohjattua ruoanvalmistusta. Kypsennysaika voidaan asettaa erikseen jokaiselle lieden alueelle. Kun aika päättyy, ajastin sammuttaa lieden automaattisesti ja aktivoi äänimerkin. SimpleOff -ajastin Varma, helppokäyttöinen ja valmis kaikkeen ajastettuun ruoanlaittoon tai lämmitykseen. SimpleOff on patentoitu innovaatio ainutlaatuisin ominaisuuksin. Kaasulieteen integroitu SimpleOff sulkee kaasun automaattisesti, ja mahdollistaa ajastimen säädön (aina 99 minuuttiin asti), jonka jälkeen liesi menee pois päältä automaattisesti. SuperPower induktiolevy Nopeaa ja tehokasta ruoanvalmistusta ja helppoa puhdistusta. Induktiolevy toimii erittäin nopeasti ja tehokkaasti. SuperBoost -toiminto nopeuttaa ja tehostaa ruoanlaittoa ja säästää aikaa ja sähköä. NAUTIN RUOANLAITOSTA. OMALLA TAVALLANI!

6 Liesituulettimet Toimiva design Suorituskyvyn lisäksi liesituulettimet voivat ylpeillä aidoilla materiaaleilla, kuten ruostumattomalla teräksellä ja lasilla. Liesituulettimissa on myös hyvä keittopisteen valaistus. Helposti puhdistettavat suodattimet Helpompi hoito ja pidempi elinkaari. Liesituuletinten metallisuodattimet poistavat rasvapartikkeleita ja ovat helppoja irrottaa ja puhdistaa. Ne voidaan pestä käsin tai astianpesukoneessa, käyttäen herkille astioille sopivaa ohjelmaa. Halogeenivalaistus Erinomainen keittopisteen valaistus. Lisävalaistus optimaaliseen keittopisteen valaistukseen. Halogeeni on tehokkaampi ja taloudellisempi kuin perinteinen valaistus. ILMA ON RAIKAS. JUURI KUTEN HALUANKIN!

7 JÄÄKAAPIT JA PAKASTIMET IonAir DynamiCoolingilla Pitää ruoan tuoreena ja maukkaana jopa 10 päivää pidempään. Jääkaapin ionit eliminoivat jopa 95% bakteereista, viruksista ja hajuista ja varmistavat, että jääkaapin ilma pysyy raikkaana. DynamiCooling on ilmastointijärjestelmä, joka takaa jääkaapin jatkuvan tasaisen viileyden. FrostLess -teknologia Vähemmän jäätä, suurempi energiansäästö. FrostLesstekniikka vähentää tehokkaasti huurteen muodostumista ruokaan, lisäksi se vähentää jään kertymistä pakastinosan sisäosiin 50 prosentilla perinteisiin pakastimiin verrattuna. Tämä alentaa sähkönkulutusta, ja koska pakastin on sulatettava harvemmin ja sulattaminen sujuu huomattavan nopeasti, se myös tuo lisää vapaa-aikaa. AINA TUORETTA RUOKAA. MINUN TAVALLANI! FreshZone -laatikko Säilyttää ruoan pidempään tuoreena noin 3 C:ssa. FreshZone-laatikko on suunniteltu pitämään helposti pilaantuvat ruoat tuoreina. Se on jääkaapin alimmassa ja viileimmässä osassa, jossa lämpötila on 2 3 C alhaisempi kuin muualla jääkaapissa. Näin hedelmien, vihannesten ja lihan tuoreus, aromit, väri ja laatu säilyvät huomattavasti pidempään.

8 PESUKONEET AdaptTech pesu - Älykäs tallentava ohjelma Ei tarvetta toistaa asetuksia. Pesukone muistaa eri ohjelmien linkoukselle sekä muille ominaisuuksille tallentamasi asetukset. Viimeisimpiä asetuksia ehdotetaan, kun käytät samaa ohjelmaa uudelleen. SensorIQ -sensoriteknologia Optimaaliset tulokset sähköä, vettä ja aikaa säästäen. Sensorit monitoroivat jatkuvasti pesuprosessia. Se ohjaa pesua automaattisesti valitun ohjelman, pyykin tyypin ja painon mukaan. Erinomainen energiatehokkuus Monet innovatiiviset ratkaisut yhdistettynä älykkääseen SensorIQ-teknologiaan takaavat erinomaisen pesutuloksen ja energiatehokkuuden. Gorenje Simplicity -mallit A +++. TAHRATTOMAN PUHDAS PYYKKI. HYVÄ TUNNE!

9 KUIVAUSRUMMUT AdaptTech kuivaus - Älykäs tallentava ohjelma Ei tarvetta toistaa asetuksia. Kuivausrumpu muistaa käyttämäsi ExtraDry -toiminnon, alemman kuivauslämpötilan, raikastustoiminnon tai rypynestotoiminnon valitsemallesi ohjelmalle. Viimeisimpiä asetuksia ehdotetaan kun käytät samaa ohjelmaa uudelleen. Viivetoiminto Kuivausta oikeaan aikaan. Kuivauksen alkamisen voi ohjelmoida 24 tuntia etukäteen. Vaatteesi kuivataan asetettuun kosteustasoon, valmiiksi silitystä tai kaappiinlaittoa varten, sinulle sopivaan aikaan. NIIN PEHMEÄ. HELLÄVARAISTA KUIVAUSTA JOKA PÄIVÄ! TwinAir Tehokasta pyykin kuivausta. Tasaisesti kuivunut pyykki. Lämpöpumpulla varustetuissa kondensoivissa kuivausrummuissa on ainutlaatuinen puhallusjärjestelmä. Kaksisuuntaisen kierron aikana rumpuun virtaa tasaisesti lämmintä, kuivaa ilmaa molempien ilmakanavien kautta. Ilman kulku mukautuu rummun pyörimiseen, jolloin kuivausteho pysyy tasaisena koko kuivauksen ajan. Ilma jakautuu tasaisesti, pyykki ei sotkeudu ja lopputulos on täydellinen.

10 Kalusteisiin asennettava uuni BO 75 SY2 B (musta) / W (valkoinen) Energialuokka: A-20% // Energiankulutus: 0,79 kwh (kiertoilmalla), 0,87 kwh (ylä- ja alalämmöllä) // Äänitaso: 47 db(a) // Nimellisteho: 3,3 kw // Monitoimiuuni - 65 l, Erittäin suuri paistopinta-ala, lektroninen toimintojen ohjaus // HomeMADE - Holviuuni muotoilu // AdaptTech leivonta - Älykäs tallentava ohjelma // Elektroninen toimintojen ohjaus // Korkealaatuinen emali // DCS - Dynamic Cooling System // CoolDoor - Uuninluukun sisäosa on kokonaan lasia // GentleClose - Lapsilukko - Valo // Paisto usealla korkeudella samaan aikaan // Teleskooppikannakkeet -2 korkeudella // Uuniritilä // 1 emaloitu leivinpelti // 1 syvä emaloitu uunipannu // Ylä - ja alalämpö, Kiertoilma // tuuletuslämmitys // Alalämpö ja kiertoilma // Alalämpö ja puhallin // Nopea esilämmitys asteiseksi noin 6 minuutissa // Normaali grillaus // Suuri grilli // Grilli ja puhallin // AquaClean // Säilöntäohjelma luotettava tapa säilöä // Mitat (KxLxS): 59,5 59,7 56,5 cm Mikroaaltouuni grillillä MO 6240 SY2 B (musta) / W (valkoinen) Elektroninen toimintojen ohjaus // Käyttötilavuus: 23 l // Mikron teho: 900 W // Grillin teho: 1000 W // Sulatusohjelma aika/paino // Yhdistetty kuumennus: Mikroaallot + grilli // Automaattiohjelmien lukumäärä: 8 // Tehoalueiden lukumäärä: 4 // Pyörivä alusta // Alustan halkaisija: 27 cm // Lapsilukko // Mitat (KxLxS): cm

11 Keittotaso IT 612 SY2 B (musta) / W (valkoinen) Kaasutaso lasikeraamisella perustalla GKTG 6 SY2 B (musta) / W (valkoinen) Liesituuletin DT 9 SY2 B (musta) / W (valkoinen) Liesituuletin DT 6 SY2 B (musta) / W (valkoinen) Nimellisteho: 7,1 kw // Keittoalueet: edessä vasemmalla: 185 mm, 1,4/2 kw, edessä oikealla: 165 mm, 1,2/1,4 kw, takana vasemmalla: 165 mm, 1,2/1,4 kw, takana oikealla: 205 mm, 2/2,3 kw // Toimintojen ohjaus: Fingertouch Control // SuperBoost // AllBoost // PowerBoost: 4 // Kosketusvalitsimet // SmartControl // Ajastin // Jälkilämmön merkkivalo // SuperSilent // SmartControl // Mitat (KxLxS): 5, cm Nimelliskuorma: 7,5 kw // Keittoalueet: edessä vasemmalla: 103 mm, 3,3 kw, 3 lämpövastusta, edessä oikealla: 43 mm, 1 kw, säästöpoltin, takana vasemmalla: 67 mm, 1,75 kw, peruspoltin, takana oikealla: 67 mm, 1,75 kw, peruspoltin // Valurautaristikko // Liekinvarmistin // SimpleOff timer // SmartControl // Ajastin // Mitat (KxLxS): 9,6 58,5 51 cm Asennus seinään // Leveys: 90 cm // Mekaaninen // Simplicity helppo ohjaus // Hormiinliitäntä tai aktiivihiilisuodatin // On/Off valokytkin // Valaistus: Halogeeni: 2 20 W // Tuuletustehojen lukumäärä: 3 // Imuteho max.: 618 m³/t // Äänitaso (max.): 65 db(a) // Poistoputken läpimitta: 15 cm // 1 moottori // Rasvasuodatin pestävää alumiinia // Metallisuodatin: // Hiilisuodatin: Asennus seinään // Leveys: 60 cm // Mekaaninen // Simplicity helppo ohjaus // Hormiinliitäntä tai aktiivihiilisuodatin // On/Off valokytkinm // Valaistus: Halogeeni: 2 20 W // Tuuletustehojen lukumäärä: 3 // Imuteho max.: 618 m³/t // Äänitaso (max.): 65 db(a) // Poistoputken läpimitta: 15 cm // 1 moottori // Rasvasuodatin pestävää alumiinia // Metallisuodatin: // Hiilisuodatin:

12 Jääkaappi/pakastin RK 61F SY2 B (musta) / W (valkoinen) Pesukone WA 72 SY2 B (musta) / W (valkoinen) Kondensoiva kuivausrumpu D 76 SY2 B (musta) / W (valkoinen) Energialuokka: A ++ // Energian kulutus/v: 232 kwh // Jääkaapin käyttötilavuus: 227 l // Pakastimen käyttötilavuus: 95 l // Luokitus: 4 // Lämpötilan nousuaika: 30 h // Pakastusteho kg/ vrk: 4,5 kg/vuoro-kausi // Äänitaso: 40 db(a) // Mekaaninen ohjaus // Led-valo // Oven kätisyyden vaihto: Kätisyys vaihdettavissa // SlotIn: Mahdollisuus sijoittaa laite 60 cm levyiseen keittiösyvennykseen // IonAir: Ionisoija jääkaapissa // DynamiCooling // SimpleSlide - helposti säädettävät ovihyllyt: 2 // MultiBox // BottleMat teline // 4 lasihyllyä // FreshZone // CrispZone jossa HumidityControl // FrostLess: Jääkaappiin muodostuu vähemmän jäätä // Muna-/jääpalalokero: 1 x 7 // 1 vetolaatikko // 2 pakastuslaatikkoa // XXL SpaceBox // Mitat (KxLxS): cm Energialuokka: A +++ // Kuivaustulos: B // Jäännöskosteus: 44 % // Linkousnopeus: 1400 kierrosta // Täyttömäärä (puuvilla): 7 kg // Pesuaika: 181 min // Energian kulutus/v: 166 kwh // Vuosittain vedenkulutus: 9586 l // Suuri oviaukko: 34 cm // 16 ohjelmaa - Käsinpesu - Puuvilla - Pikaohjelma - 20 C kylmäpesu // AdaptTech pesu // Älykäs tallentava ohjelma // SensorIQ // SpaDrum // TotalWeight // Hiljainen // LED-näyttö // Lapsilukko // Pesuajan esivalinta // Allas polykarbonaattia // Osittainen Aqua STOP // DuraHeat // ECO-järjestelmä // Painike // Esipesu // Lisähuuhtelu // SterilTub // Linkousnopeuden valinta // Mitat (KxLxS): cm Energialuokka: A ++ // Täyttömäärä (puuvilla): 7 kg // Rummun tilavuus: 117 l // Kuivausaika: 155 min // Energian kulutus/v: 199 kwh // Vaihtuva pyörimissuunta // Suuri oviaukko: 35 cm // Oven avauskulma: 180 // Teräs rumpu // 7 ohjelmaa - Puuvilla - Synteettiset kuidut - Villa // AdaptTech kuivaus - Älykäs tallentava ohjelma // FiltrationSupreme // TwinAir // Rypistymisenestotoiminto // Rummun valaistus // Mahdollisuus viivästettyyn aloitukseen // LED-näyttö // Kuivausvaiheen osoitus - Lämpöpumppu // Sisäänrakennettu kondenssivesisäiliö (4,95 l) // Varoitus täyttyneestä kondenssivesisäiliöstä // Kosteus sensori // Automaattinen poiskytkentä luukun ollessa auki // Ylilämpösuoja // Huoltotarpeen osoitus // Mitat (KxLxS): cm

13 FI - 07/2014. Oikeus paino- ja kuvavirheisiin pidätetään.

Miten valitsen kodinkoneet? helposti. kodinkoneet 2013. Rosenlew-esite_lokakuu_2012.indd 1 22.10.2012 15:34

Miten valitsen kodinkoneet? helposti. kodinkoneet 2013. Rosenlew-esite_lokakuu_2012.indd 1 22.10.2012 15:34 Miten valitsen kodinkoneet? helposti. kodinkoneet 2013 1 Rosenlew-esite_lokakuu_2012.indd 1 22.10.2012 15:34 Valitseminen on helppoa. Rosenlew tarjoaa vaihtoehtoja. Me Rosenlewilla suunnittelemme kaikki

Lisätiedot

KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KODINKONEET 2012

KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KODINKONEET 2012 KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KODINKONEET 2012 TUOTTEEMME OVAT ITSESSÄÄN PARAS TODISTE WHIRLPOOLIN SUUNNITTELUTAIDOSTA. DESIGN JA TEKNOLOGIA OVAT YLIVOIMAISIA VAHVUUKSIAMME. TÄSTÄ KERTOVAT MYÖS LÄHES 100

Lisätiedot

KODINKONEET Ostoapu 2013

KODINKONEET Ostoapu 2013 KODINKONEET Ostoapu 2013 Tarkemmat tuotetiedot löydät kunkin tuotteen hintalapusta ja nettisivuiltamme. IKEA-kodinkoneet on suunniteltu arjen tarpeisiin Viimeistele uusi keittiösi sekä toiminnoiltaan että

Lisätiedot

INSPIRAATIOTA. TYYLIKÄSTÄ MUOTOILUAwitt KEITTIÖKAMPANJA LOISTAVAA TOIMINNALLISUUTTA. Witt Design

INSPIRAATIOTA. TYYLIKÄSTÄ MUOTOILUAwitt KEITTIÖKAMPANJA LOISTAVAA TOIMINNALLISUUTTA. Witt Design INSPIRAATIOTA TYYLIKÄSTÄ MUOTOILUAwitt KEITTIÖKAMPANJA Witt Design LOISTAVAA TOIMINNALLISUUTTA KUKA ON WITT? Witt A/S perustettiin vuonna 1993, kun Allan Witt päätti aloittaa omalla nimellään yrityksen

Lisätiedot

ROSENLEW KODINKONEET 5/2011 ROSENLEW SAA ARJEN

ROSENLEW KODINKONEET 5/2011 ROSENLEW SAA ARJEN www.rosenlew-kodinkeet.fi ROSENLEW KODINKONEET 5/2011 ROSENLEW KODINKONEET 5/2011 ROSENLEW SAA ARJEN SUJUMAAN Se tarkoittaa sitä, että suunnittelemamme kodinkeet tehdään suomalaisten tarpeet ymmärtäen.

Lisätiedot

W H I R L P O O L KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KO D I N KONEET 2006

W H I R L P O O L KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KO D I N KONEET 2006 W H I R L P O O L KALUSTEISIIN SIJOITETTAVAT KO D I N KONEET 2006 SENSING THE DIFFERENCE Y M P Ä R I S T Ö A S I O I TA K O S K E VA T I E D O T E P y r i m me Whirlpoolissa ke r t o maan avoimesti ja

Lisätiedot

Syö ulkona. Kotona. Koe studioline innovatiivisia Siemens- keittiöratkaisuja. siemens-home.fi. Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi.

Syö ulkona. Kotona. Koe studioline innovatiivisia Siemens- keittiöratkaisuja. siemens-home.fi. Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. Syö ulkona. Kotona. Koe studioline innovatiivisia Siemens- keittiöratkaisuja. siemens-home.fi Valikoima ja hinnat voimassa 1.4. 30.9.2015. studiolinevalikoima 2015 Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. 2

Lisätiedot

WHIRLPOOL VAPAASTI SIJOITETTAVAT 2006/2007

WHIRLPOOL VAPAASTI SIJOITETTAVAT 2006/2007 WHIRLPOOL VPSTI SIJOITETTVT 00/007 Älykkäät kodinkoneet - lisäarvoa ja enemmän itsellesi aikaa Whirlpoolin menestys perustuu jatkuviin kyselyihin ja innovaatioihin sekä siihen, että jatkuvasti tuotamme

Lisätiedot

PRISMA MIKKOLASSA 9.-15.3.2015 SAFE HOME KAMERAT ENSIESITTELYSSÄ PRISMA MIKKOLASSA TI 10.3. 15900. Maahantuojan edustaja paikalla klo 12.00 18.

PRISMA MIKKOLASSA 9.-15.3.2015 SAFE HOME KAMERAT ENSIESITTELYSSÄ PRISMA MIKKOLASSA TI 10.3. 15900. Maahantuojan edustaja paikalla klo 12.00 18. PRISMA MIKKOLASSA 9.-15.3.2015 MIELE C1 PÖLYNIMURI Teho 14W Toimintasäde 9m 149 (199,-) SAMSUNG RS7527THCWW JÄÄKAAPPI/PAKASTIN Jääkaapin tilavuus 361 l, pakastimen tilavuus 209 l NoFrost -tekniikka Invertteri

Lisätiedot

kodinkoneet Ostoapu 2015

kodinkoneet Ostoapu 2015 kodinkoneet Ostoapu 2015 Valikoima vaihtelee tavarataloittain. Lisätietoja saat tavaratalon henkilökunnalta ja osoitteesta IKEA.fi Tarkemmat tuotetiedot löydät kunkin tuotteen hintalapusta ja nettisivuiltamme.

Lisätiedot

Kestäviä valintoja 2009 2010

Kestäviä valintoja 2009 2010 Kestäviä valintoja 2009 2010 2 Kestäviä valintoja Bosch Kestäviä valintoja Bosch 3 On parempi menettää rahaa kuin luottamus Tämä ajatus on peräisin yhtiön perustajalta Robert Boschilta. Bosch oli keksijä

Lisätiedot

Kylmälaitteet 2008 2009 COOLING_08_FI.indd 1 COOLING_08_FI.indd 1 08-08-22 08.41.00 08-08-22 08.41.00

Kylmälaitteet 2008 2009 COOLING_08_FI.indd 1 COOLING_08_FI.indd 1 08-08-22 08.41.00 08-08-22 08.41.00 Kylmälaitteet 008 009 COOLING_08_FI.indd 08-08- 08..00 Bosch-kylmälaitteiden valikoimasta löydät juuri sinulle sopivan mallin Olemme tehneet pitkään ja kovasti töitä voidaksemme tarjota nykyään saatavilla

Lisätiedot

Lämpölinja ja kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 2012. Kehitetty ammattilaisille, nyt viimeistelty sinulle

Lämpölinja ja kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 2012. Kehitetty ammattilaisille, nyt viimeistelty sinulle Lämpölinja ja kalusteisiin sijoitettavat kodinkoneet 2012 Kehitetty ammattilaisille, nyt viimeistelty sinulle 1 Ammattilaisten inspiroima Jo 90 vuoden ajan olemme toimittaneet ammattilaislaitteita maailman

Lisätiedot

PYYKINKÄSITTELY PESUKONEET KUIVAUSRUMMUT KUIVAUSKAAPIT MANKELI K E S T Ä Ä 6/2011

PYYKINKÄSITTELY PESUKONEET KUIVAUSRUMMUT KUIVAUSKAAPIT MANKELI K E S T Ä Ä 6/2011 PYYKINKÄSITTELY PESUKONEET 6 / 2011 KUIVUSRUMMUT KUIVUSKPIT MNKELI K E S T Ä Ä UPO PYYKINKÄSITTELY Millainen perhe, sellainen pesukone. UPO-pesukoneet ovat täynnä elämää helpottavia ominaisuuksia: monipuoliset

Lisätiedot

Mielen pikkujättiläiset vaativaan käyttöön Astianpesukoneet Pyykinpesukoneet Kuivausrummut

Mielen pikkujättiläiset vaativaan käyttöön Astianpesukoneet Pyykinpesukoneet Kuivausrummut Mielen pikkujättiläiset vaativaan käyttöön Astianpesukoneet Pyykinpesukoneet Kuivausrummut Maailman nopein integroitava astianpesukone! Uudet ProfiLine-astianpesukoneet on tehty vaativaan käyttöön Nopea,

Lisätiedot

Sisällysluettelo Kodinkoneet

Sisällysluettelo Kodinkoneet Kodinkonekuvasto 2010 Sisällysluettelo Kodinkoneet Suunnittelussa huomioitavaa 3 1. KODINKONEET Ruuanvalmistus 4-17 liesituulettimet uunit keittotasot mikroaaltouunit liedet Kylmäsäilytys 18-24 jääkaapit

Lisätiedot

Vihreää tekniikkaa sisä- ja ulkopuolella.

Vihreää tekniikkaa sisä- ja ulkopuolella. Vihreää tekniikkaa sisä- ja ulkopuolella. 2 Kestävä kehitys Vihreää tekniikkaa kodinkoneiden sisäpuolella... ja vihreää tekniikkaa ulkopuolella. Korkeiden energiahintojen ja tärkeiden ilmastotavoitteiden

Lisätiedot

MARKKINOINTI: Upo / Gorenje Oy Atomitie 5A 00370 Helsinki Puh. (09) 503 301. TEKNINEN TUKI: Askonkatu 9E 15100 Lahti arkisin 9-16: 09-503301

MARKKINOINTI: Upo / Gorenje Oy Atomitie 5A 00370 Helsinki Puh. (09) 503 301. TEKNINEN TUKI: Askonkatu 9E 15100 Lahti arkisin 9-16: 09-503301 SISÄLLYSLUETTELO Sivu Ennen lieden käyttöönottoa 2 Turvallisuus 3 Laita pakkausmateriaalit kierrätykseen 3 Vanhan lieden hävittäminen 3 Liesi Ci 830 4 Liesi Ci 840 5 Liesi Ci 860 6 Liesi Ci 846 7 Liesi

Lisätiedot

Vapaasti seisova sähköliesi

Vapaasti seisova sähköliesi Vapaasti seisova sähköliesi FI Hyvä asiakas! Kiitos, että valitsitte Gorenje-lieden. Se on hyvin järkevä valinta, koska Gorenjen liedessä taloudellisuus ja laatu yhdistyvät nykyaikaiseen ja huolella harkittuun

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Otsonkuja 5

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Otsonkuja 5 Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Otsonkuja 5 EKC510101X Liesi Tason jälkilämmön ilmaisin: 4 Muuta: Haudutusuuni-toiminnossa ylä+alavastus alennettu teho 500W, Alas taittuva ylävastus Uunin toiminnot:

Lisätiedot

SAVE ENERGY. Energiasäästövinkkejä 06.09.2009 (kerätty energiayhtiöiden sivuilta) Asko Kippo

SAVE ENERGY. Energiasäästövinkkejä 06.09.2009 (kerätty energiayhtiöiden sivuilta) Asko Kippo SAVE ENERGY Energiasäästövinkkejä 06.09.2009 (kerätty energiayhtiöiden sivuilta) Asko Kippo Energiatehokkuus on meidän kaikkien asia! Ilmaston muutos on haaste Pienennä energian kulutustasi! Energiatehokkuus

Lisätiedot

INSPIRED BY COMFORT VAPAUTENI 2015 KATTAVA TARVIKEVALIKOIMA MATKAILUAJONEUVOIHIN JA VAPAA-AIKAAN

INSPIRED BY COMFORT VAPAUTENI 2015 KATTAVA TARVIKEVALIKOIMA MATKAILUAJONEUVOIHIN JA VAPAA-AIKAAN INSPIRED BY COMFORT VAPAUTENI 2015 Kylmäsäilytys Ilmastointi Energia Turvallisuus Mukavuus Matkakeittiö Saniteetti KATTAVA TARVIKEVALIKOIMA MATKAILUAJONEUVOIHIN JA VAPAA-AIKAAN 2 Johdanto VIRSTANPYLVÄÄT

Lisätiedot

Käyttöohjeet PESUKONE

Käyttöohjeet PESUKONE Käyttöohjeet PESUKONE Sisällysluettelo Asennus, 2-3 Pakkauksesta purkaminen ja tasapainotus Sähkö- ja vesiliitännät Ensimmäinen pesukerta Tekniset tiedot Pesukoneen kuvaus, 4-5 Ohjauspaneeli Näyttö Rummun

Lisätiedot

Ylellinen kaupunkikoti Suomen parhaassa kaupunkikeskustassa

Ylellinen kaupunkikoti Suomen parhaassa kaupunkikeskustassa Asuntojen materiaalivalinnat Ylellinen kaupunkikoti Suomen parhaassa kaupunkikeskustassa Moderniin kerrostaloon lisäilmettä tuo Mikkelin keskustasta satamaan kulkeva kevyen liikenteen silta, joka kulkee

Lisätiedot

UUTUUS! 10 VUODEN TAKUU ON VASTA ALKUA VALITSE LG! UNELMAPARI ON TÄÄLLÄ! KÄYTÄ AIKASI PAREMMIN TAHRANPOISTO ON HELPPOA!

UUTUUS! 10 VUODEN TAKUU ON VASTA ALKUA VALITSE LG! UNELMAPARI ON TÄÄLLÄ! KÄYTÄ AIKASI PAREMMIN TAHRANPOISTO ON HELPPOA! LG:n pyykinpesukoneiden ja kuivausrumpujen valikoima 2012 INSPIRAATIO / YMPÄRISTÖ / KESTÄVYYS / INNOVAATIOT / ELÄMÄNTAPA 10 VUODEN TAKUU ON VASTA ALKUA VALITSE LG! F1480QDS - Testivoittaja!! Maailman innovatiivisin

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HOTPOINT AQC9 4F5 T/Z1 http://fi.yourpdfguides.com/dref/5587018

Käyttöoppaasi. HOTPOINT AQC9 4F5 T/Z1 http://fi.yourpdfguides.com/dref/5587018 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

käyttöohje bruksanvisning

käyttöohje bruksanvisning käyttöohje bruksanvisning Pesukone Tvättmaskin Steam System EWF 147580 W EWF 167580 W 2 electrolux SISÄLLYS Turvallisuusohjeet 2 Laitteen kuvaus 4 Käyttöpaneeli 5 Ensimmäinen käyttökerta 7 Omat asetukset

Lisätiedot

ASUNTOJEN MATERIAALIVALINNAT

ASUNTOJEN MATERIAALIVALINNAT KUOPION TORIKARTANO ASUNTO-OSAKEYHTIÖ ASUNTOJEN MATERIAALIVALINNAT www.toivakkaoy.fi/torikartano OMAN OLOINEN KOTI Kuopion Torikartanossa on kaikki valmiina omanoloiselle kodille. Huoneistokohtainen ilmanvaihto,

Lisätiedot

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43 teräs 1320* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energialuokka: A+++, 149 kwh/vuosi k Käyttötilavuus yhteensä: 302 l Muotoilu ja käyttömukavuus k Elektroninen lämpötilanohjaus

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX C44006I-A http://fi.yourpdfguides.com/dref/604722

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX C44006I-A http://fi.yourpdfguides.com/dref/604722 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle AEG-ELECTROLUX C44006I-A. Löydät kysymyksiisi vastaukset AEG-ELECTROLUX C44006I-A käyttöoppaasta ( tiedot,

Lisätiedot