2 LEPPÄVIRTA RENTOUDU, VIRKISTY JA NAUTI HYVÄSTÄ OLOSTA LEPPÄVIRRALLA! Saman katon alla KESÄ JA TALVI. Hyvinvointia ja uutta virtaa!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2 LEPPÄVIRTA RENTOUDU, VIRKISTY JA NAUTI HYVÄSTÄ OLOSTA LEPPÄVIRRALLA! Saman katon alla KESÄ JA TALVI. Hyvinvointia ja uutta virtaa!"

Transkriptio

1

2 RENTOUDU, VIRKISTY JA NAUTI HYVÄSTÄ OLOSTA LEPPÄVIRRALLA! Saman katon alla KESÄ JA TALVI Sport&Spa Hotel Vesileppis on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus, jonka palveluihin kuuluvat hotelli, monipuolinen ravintolamaailma, kokoustilat, kylpyläosasto, jäähalli, hiihto-areena, kuntosali, urheiluliike. Hyvinvointia ja uutta virtaa! Vesileppiksessä nautit ihanasta olosta myös erilaisissa hemmottelevissa hoidoissa sekä hieronnassa. Nautinnollisen kokemuksen kruunaavat kauneushoidot ja ammattilaisen tekemät meikkaukset. Tarjolla on myös miehille ja lapsille tarkoitettuja hyvän olon hoitoja. Treenejä seuroille Hiihtoareenalla voit nauttia luonnonlumella hiihtämisestä lähes ympäri vuoden. Areenalla voit harrastaa myös ampumahiihtoa. Jäähallissa ja lähiympäristössä voit järjestää erilaisia talvisiin aktiviteetteihin liittyviä kilpailuja ympäri vuoden. Kesäkautena hotellin läheisyydessä oleva nurmijalkapallokenttä tarjoaa loistavat mahdollisuudet jalkapallojoukkueiden treeneihin ja kylpylän altaat soveltuvat mainiosti uimaseurojen harjoitteluun. Virkistystä koko perheelle Lähialueelta löytyvät lasten leikki- ja liikennepuisto, skeittialue, tennis-, kori- ja pesäpallokentät sekä laadukas yleisurheilukenttä ja nurmijalkapallokenttä. Lisäksi sijainti kauniissa järvimaisemassa tarjoaa upeat ulkoilu- ja lenkkipolut. Kuntoilun päälle rentoudut kylpylän lämpimissä altaissa. Alue täydentyy rakenteilla olevalla urheilun ja kulttuurin monitoimiareenalla, joka tarjoaa uusia elämyksiä monipuolisen liikunnan, konsertn, näyttelyiden ja kongressien muodossa. Sport&Spa Hotel Vesileppis Vokkolan, 00 Leppävirta Myyntipalvelu: Puh tai (0) 000, fax (0) 00

3 sijaitsee keskellä kauneinta Järvi-Suomea, noin 0 km Kuopiosta etelään. Paikkakunnalle on helppo saapua niin etelästä kuin pohjoisestakin, ja tasokkaat satamapalvelut takaavat myös veneilijöiden viihtymisen. Alueen ehdottomat vetonaulat ovat Sport&Spa Hotel Vesileppis kylpylöineen, hiihtoareena sekä kaunis ja monimuotoinen järviluonto. OSTOKSILLE UNNUKKAAN! Leppävirralla käydessään kannattaa poiketa monipuolisessa Matkailukeskus Unnukassa. Laadukkaat matkamuistot, tuliaiset sekä kodin käyttö- ja sisustustuotteet voit poimia mukaasi Iittala Outletista, urheiluun ja vapaa-aikaan kausituotteet Sport Outletista ja Aku & Adassa voit ammattilaisten avustuksella kokea unohtumattoman shoppailuhetken! Aku & Ada on kokonaisvaltaisen pukeutumisen merkkimyymälä naisille, miehiä kokonaan unohtamatta. Shoppailun lomassa voit virkistäytyä kahvihetken tai aterian merkeissä Ravintola Unnukan Rannassa. Matkailukeskuksessa on myös matkailuneuvonta sekä kaikki veneilijän tarvitsemat palvelut. MATKAILUNEUVONTA VIETÄ KOKO PERHEEN TOIVELOMA! Patikoi, melo, kalasta, shoppaile, tutustu nähtävyyksiin sekä nauti mökki- tai hotellilomasta. Talvisin tarjolla on mm. maastohiihtoa, talvikalastusta, koiravaljakkoajelua sekä moottorikelkkailua. Leppävirralla viihtyvät myös golfaajat, siitä pitää huolen Konnus-Golf. Ratsastamaan pääset puolestaan Tmi Hevospalvelu Jonna Bordinin talleilla tai Paanunpohjan tilalla Sorsakoskella. Varsinkin lapsille mieluisa elämys on tutustua koläimiin Pajaharjun muatilalla. Mielenrauhaa ja hiljaisuutta on tarjolla Valamon luostarissa Heinävedellä ( km). Katso tarkat kohde-esittelyt: elyt:

4 Leppävirralla on monipuoliset retkeily- ja ulkoilu-mahdollisuudet ympäri vuoden. Suurien järvien ympäröimä kunta on kesäisin vilkas veneily- ja melontapaikka, kun taas talvisin alueen luontoon pääsee tutustumaan hyvillä maastohiihtoreiteillä, moottorikelkkaillen tai vaikka koiravaljakoilla. LOMAOHJELMAA LEPPÄVIRRALLA Sivut - Opastetut tutustumiskierrokset paikkakunnan nähtävyyksiin. Puh Patikointi- ja ulkoilureitistöt Katso patikointi-, melonta- ja moottorikelkkareitit sekä ladut osoitteesta: Konnus-Golf Konnuksen 00 Leppävirta Puh. (0) -väyläinen, ylänkötyyppinen kenttä, pro shop, kahvio, pukeutumistilat, välinekorjauspalvelu. Hiihto- ja monitoimiareena Vesileppis liikunta ja kulttuuri Puh Hiihto, ampumahiihto lähes ympäri vuoden. Mönkijä- ja moottorikelkkasafarit K-Extra Pentti Kaulamo 0 Konnuslahti Puh. 00 0, 000 Ilpon Erä- ja Loma Oy Erä- ja luontoretket Ilpo Kauhanen, puh. 0 0, pysayttamattomat/ Metsänpiika opastettuja luontoretkiä mailla ja vesillä ympäri vuoden. Leila Pitkänen, puh. 00 Tmi Hevospalvelut Jonna Bordin Lehminiemen 00 Leppävirta Puh. 00 Ympärivuotiseen käyttöön sopiva maneesi. Paanunpohjan Tila Kaivo a, 0 Sorsakoski puh Pajaharjun muatila Rautalahden 0 0 Konnuslahti Puh. 00 Lomamökkejä, museo, patikkapolkuja, koläimiä, savusauna ja kalastus. MTG-Team Horsmalahti 00 Leppävirta Puh. 0 Kanootn ja kajakkien vuokraus ja opastetut melontaretket. VirranGuide Oy Matkahuolto / Kahvila Opas- ja tapahtumajärjestelyt Kartanon -0 Puh: (0), Kotamäen maatila Kotamäen 0 Kotalahti Puh Kalastus- ja luontoretkiä, nuottakalastusta ryhmille, maisema- ja luontoristeilyjä, erä- ja kokouspalveluja.

5 ORINORO KUTSUU RETKELLE! Orinoron rotko on koko perheelle sopiva, maineikas ja jännittävä patikointi- ja retkikohde Soisalon saaressa Mustinmäessä. Kulje merkittyä luontopolkua jääkauden uurtamaan pystyseinäiseen rotkoon, ja paista makkaraa lammenrannan laavulla. Rotkon pituus on n. 00 m ja syvyys suurimmillaan liki 0 m. Rotkon pohjalla pulppuaa lähde. Lumi ja jää säilyvät rotkossa kesäkuulle saakka. Uimaranta Kallion 0 Yleinen uimaranta, hyppytorni. Amatsonia Kajakkimelontaa, melontaopastusta ja melonnan koulutusta sekä melontakaluston vuokrausta. Puh All Off Road Koiravaljakkoajelut Taipaleen, 0 Näädänmaa Ari Argillander, puh. 00 Aqualines Oy / Vesibussiristeilyt, h kestävät risteilyt Kalmalahti & Unnukan ranta Arto Aholainen, puh 000 Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset Leppävirran kesäteatterissa 0 KESÄTEATTERITOIMINTA LEPPÄVIRRALLA Leppävirran teatteriyhdistys ry järjestää kesäteatteritoimintaa yhdessä Soisaloopiston kanssa. Esityksiä valmistetaan kesää varten yleensä kaksi, joista toinen on suunnattu aikuisille ja toinen koko perheelle. Näytökset kesä-heinäkuussa. Konnuksen kanavan kesäteatteri Käyntiosoite: Konnuksen Konnuksen kanavan kesäteatterissa on katettu katsomo ja Kanavaravintola Konnustuvan palvelut. Lisädot: TAPAHTUMIA LEPPÄVIRRALLA Kesäkuu: Leppävirtapäivät, Blues Picnic Heinäkuu: Ohjelmalliset iltatorit, Unnukka-uistelu, Parkkolansaaren soutu Maaliskuu: Soisalon Hiihto, Kultakelloravit Lisätoa alueen tapahtumista

6 LOMAOHJELMAA LEPPÄVIRRALLA VIRKISTYSKALASTUS Konnuskosket Koskialue Konnuksen kanavan vierellä, alueella useampi virtapaikka pienten saarten välissä. Alueelle on rakennettu useita heittolaitureita, rannat melko syviä kahlaamiselle. Varmimmin saaliin makuun pääsee käyttämällä venettä. Kalalajit: järvitaimen, harjus, kuha, hauki, siika, säyne ja ahven. Taimenen tuki-istutukset vuosittain. Tulentekopaikkoja, laavu ja autoille paikoitustilaa. Kanaravintola Konnustupa on avoinna kesäaikaan, myös mökkivuokrausta. LUPAMYYNTI: Neste S. Leskinen, puh. (0) (myös veneenvuokrausta) ja YHTENÄISET VIEHEKALASTUSALUEET Suvasveden kalastusalue Pinta-ala ja sijainti: 00 ha, Suvasveden allas/karu, erämaanomainen järviallas. Veneiden laskupaikat: LUPAMYYNTI: Leppävirta Neste S. Leskinen puh. (0) Unnukan kalastusalue Pinta-ala ja sijainti: 000 ha Unnukan altaan keski- ja eteläosa, vesialueita Varkauden kaupungin välittömässä läheisyydessä, myös Huruslahti. Veneiden laskupaikat: ranta, kpl LUPAMYYNTI: Leppävirta Neste S. Leskinen, puh. (0). Sorsaveden kalastusalue Pinta-ala ja sijainti: 00 ha, Sorsavesi. Veneiden laskupaikat: LUPAMYYNTI: Sorsakoski: K-extra, Käpy, puh. (0), Leppävirta: Neste S. Leskinen, puh. (0) Koirus-Sotkan kalastusalue Pinta-ala.00 ha. Sotkanselkä, Koirusvesi, Konnusvesi Puutossalmesta Konnuksen kanavalle. Veneiden laskupaikat: LUPAMYYNTI: VP:n Ranta Parkki, puh. 0 0, Neste Leppävirta, puh. (0) NÄHTÄVYYDET JA KÄYNTIKOHTEET Leppävirran kirkko Puh. 00 C.L. Engelin suunnittelema harmaakivikirkko valmistui vuonna, ja siihen mahtuu yli 000 ihmistä. Kirkko ihastuttaa valoisuudellaan ja hienolla akustiikallaan. Alttaritaulun on maalannut Samuel Elmgren. Leppävirran Kotiseutumuseo Puh. (0) 0 0 n. 000 erilaista kansanteellistä ja kulttuurihistoriallisesti arvokasta esinettä käyttötavaroista aseisiin sekä metsästysja kalastustarvikkeisiin.

7 MANSIKKAHARJU TUKIKOHTASI LÄHELLÄ KAIKKEA! Nauti kesästä nykyaikaisella leirintäalueella keskellä kauneinta maaseutua aivan -n läheisyydessä. Kaikki aktiviteetit ja palvelut löytyvät parin kilometrin säteeltä. Palvelut: karavaanialue, telttailualue, huvilamajoitusta, kahvila-, kokous-, näyttely- ja ruokailutilat, kioski, puulämmitteinen rantasauna, uimaranta. Harrastemahdollisuuksia ovat mm. rullaluistelu, trampoliini, polkupyöräily, kajakkimelonta, veneily ja beach volley. Konnuksen kanava-alue kanavaa 00-luvun puolivälin noilta nykypäivään. Mansikkaharju Camping Kalmalahden, 00 Leppävirta Puh. 00 Erikoismyymälät Savonkatu, 00 Leppävirta puh. (0) 0 taidelasin suunnittelu, valmistus ja myynti, puh puh KONNUKSEN KANAVAT Kolme eri ikäistä kanavaa ja viisi koskea käsittävä Konnuksen kanavaalue sijaitsee km Leppävirran kirkonkylästä, virran yläjuoksulla. Kanava yhdistää Kallaveden ja Unnukan. Kalastajien ja retkeilijöiden suosimalla historiallisella koskialueella on liikkumista helpottavat pitkospuut ja laitureita kalastamista varten. Makkaran- tai kalanpaistosta sekä nuotiokahveista voi nauttia laavulla. Kanavaravintola Konnustupa Kahvila, ravintola (C-oikeudet), saunat, tanssilava. Konnustuvalla voi järjestää myös erilaisia juhlia ja kokoontumisia. Puh Kuva: Tepi

8 Kuva: Helena Rönkä MAJOITUS JA RAVINTOLAPALVELUT Sivut -0 SATAMAPALVELUT Unnukan vierasvenelaituri Kalmalahdessa Ravintola Unnukan Ranta Puh./faksi (0) sekä pyykkitupa koneineen VP:n Rantaparkki syväväylän varrella Veli-Pekka Jumppanen Puh. 0 0 sähtymiseen suihku, venetarvikkeita, korjauspalvelu, kahvila, kioski, Konnuksen kanava Kanavaravintola Konnustupa Puh ja tanssilava HOTELLIT JA KYLPYLÄT Sport&Spa Hotel Vesileppis Vokkolan, 00 Leppävirta Myyntipalvelu: Puh tai (0) 000 Fax (0) 00 MAASEUTUMATKAILUKOHTEET Hirvola, Pihapuiston majatalo Ilkka Kanniainen Timolan 00, 0 Timola Puh. (0) Faksi (0) 0 Mansikkaharju Camping Kalmalahden, 00 Leppävirta Puh. 00 Niemilomat Niemelän 00 Varkaus Puh./faksi (0) PALVELUT: mökki- ja huonemajoitusta, savusauna, ravintola, risteilyt moottoriveneellä, opastetut kalastusretket. Paikka sopii erinomaisesti kokousten sekä juhlien pitopaikaksi. Pajaharjun Muatila Rautalahden 0 0 Konnuslahti Puh. 00 Salmitalo, Soinilansalmen kyläyhdistys ry Heinäveden Leppävirta Varaukset: Airi Markkanen, puh. 00 TILAT koulutus-, leiri- ja juhlakäyttöön, jopa 0 hlöä.

9 RAVINTOLAT JA KAHVILAT Café Agda Kievarinkatu Puh Sokos Hotel Vesileppis Myynti: puh. 00 0, faksi (0) 00 Kahvila Onnentupa Savonkatu Puh Kanavaravintola Konnustupa Sijaitsee kauniilla Konnuksen kanava-alueella Puh Vanhaan tukkijätkien kämppään rakennettu kahvila-ravintola C-oikeuksin. Tarjolla maittavia asiakaspaikkoja yli 00, kysy myös yksityistilaisuuksia. Leipomo-kahvila Annelin Kotileipä Savonkatu Puh. (0) Ravintola Unnukan Ranta Kalmalahden Puh./faksi (0) kassa leivotaan joka aamu tuoreet pullat ja munkit. Ruokaravintola Mamma s Kievarinkatu Puh. (0) 0-paikkainen ruoka- ja seurusteluravintola, mm. lounasbuffet, kesäterassilla 0 asiakaspaikkaa. VirranGuide Oy Matkahuolto / Kahvila Kartanon -0 Puh: (0), 00 00

10 Muista tehdä majoitusvarauksesi ajoissa! MÖKIT Everilän lomamökit Jousniemen a, 00 Leppävirta Puh Hiskilän lomamökit Laitilanniemen 0 Kotalahti Puh. 00, Ilpon Erä- ja Loma Oy Ilpo Kauhanen Puh Kasasen lomamökit Puh Kiilun lomamökit Tommi Koponen Pönkälahden, 00 Leppävirta Puh. 00 0, 00 kiilun.lomamokit.com Kolarin lomamökit Taisto Kolari Huvikummun 0 Itä-Soisalo Puh Kotamäen maatila - Artemis Kotamäen 0 Kotalahti Puh Lakeside Villas Kurolan, 00 Varkaus puh Markkasen lomamökit Hannu Markkanen Haasianniemen B 0 Oravikoski Puh. (0), 00 Purorannan Maalaistalo Jouko Puroranta ja Rauha Vuorinen Hanhisalon A 0 Konnuslahti Puh , 00 0 Päivärinteen lomamökit Kolarisaaren 0, Kurjala Puh. 0 0, 0 Rantaman lomamökit Pönkälahden, 00 Leppävirta Puh. 0 0, 0 Syrjäjärven mökki Irma ja Aulis Keinänen Syrjärannan 0 0 Näädänmaa Puh Vaajasalmen lomamökit Oraviniemen 0 Oravikoski Puh. (0), 000 Viljovuoren lomamökki Torvenharjun B 0 Näädänmaa puh

11 Leppävirran kunta BVea^cZ Dn EV^cd Dn! '%&' Ed]_V`VgiiV"V^cZ^hid/ BVVcb^iiVjhaV^idh! ajevcgd +%$BBA$&& Puutarhat. Puutarha Nyyssönen Puutarha Pesonen Luomutila Turunen Laavut. Särkiniemi. Härkäjärvi. Kurjenlampi Majoituspalvelut. Niemilomat Hirvola, Pihapuiston majatalo... (0). Vaajasalmen lomamökit Everilän lomamökit Salmitalo, Soinilansalmen kyläyhd Kolarin lomamökit Hiskilän maatilan lomamökit Markkasen lomamökit Pajaharjun muatilan lomamökit Rantaman lomamökit Kasasen lomamökit Kotamäen maatila Kiilun lomamökit Päivärinteen lomamökit Purorannan maalaistalo Ohjelmapalvelut ja nähtävyydet. MTG-Team, melontaretket Paanunpohjan tila Tmi Hevospalvelut Jonna Bordin Niemilomat Salmitalo, Soinilansalmen kyläyhd Niskaharjun lava... Kosken. Mönkijäsafarit, Pentti Kaulamo Pajaharjun muatila ja museo Kotamäen maatila Konnus-Golf... (0). Kanavaravintola Konnustupa Orinoro; rotko, luontopolku, laavu... (0) 0 Kyläkaupat. K-Extra Kaulamo Tuppurinmäen kauppa... (0). K-Extra Sorsakoski... (0) 0. Hennan puoti Ky Palvelut taajamien ulkopuolella

12 Suolahti Kuurinlahti Niskalampi Välimeri Niskaselkä Haringinlahti Liisala Koskenniemi SORSAKOSKI 0 A A A A Putki Seuranp men Kirkko Uimaranta Honka Koivu aupp K a Kanavat. talo Ko u ul Pehtoorin is u t. niement. lku Silta Ala Käpy Osmajär K e ieloti ken Kosken Mikon en Teräs Lääväkummun Kanava Puro Venerannan ven Sorsakosken ven Kanerva Taival- Miilu mäen Jäkäläpolku Kanervat. Haringinlahden Sorsakos Kaivo miehen Kierto pellon Kuusi tuvan Osmajär Muona po Lehto Kuukon Välimeren niem Sorsa Sepän Väli nie Liisalan Pieksämäki Leppävirta o Uitukka Liko- Tervo Parkkilahti Virranlampi lampi Leppävirta Ukkolan- Itko Laakunlampi lampi Kalmalahti Malilahti Ruutanalampi Parkkiniemi Urheilukeskus Teollisuusalue I alue II Uitukanharju Pappilanpelto Kauppilanmäki Majurinpelto Teollisuus- Karlvikin alue Teollisuusalue I Paajalanmäki Leppäsalo HEINÄVEDENTIE KUOPIO 0 c Kuntopolku B B B B 0 B A b 0 0A 0 0 B A B A B 0 B B 0 A A B 0 A 0 0 mmen A B Kuntopolku 0 A a Ranta Monnin Mylly Rengas Sahurink. Päivärannant. Laidunkuja Niitty in Karlvikin Kievarinkatu jukuja Halme mäen tanuksen Notkokuja lanmäen hurin Kuhant. Kauppilanmäen Paasonkal Elja Paulinkuja Itäkallion Kaar Malimäen Susihaan Majur Eevant. Kustin Aho Vu Koulu Oksat. Museo Har Juottorannan Rengas nakatu Laakun Veter. puisto Ahteen Tuikka Tervonp. rannant. Uimaranta Pölkky Vierasvene- Virran Kokooja Oksmanin Latva kälä Laivurin Patruunapolku Laamansuon laituri Parkkiniemen Petäi Haihko Laivurin Lepikko Saviportin Eemin on Petäjä Patruunapolku mäen Opin Havu Länn Tyvi Laiva- Veerant Tikku Laivalaituri Karlvikin Leivolan Tukki Rinne Pelto Mutka Karlvikin Riusa Tar Oksmanin Paajalan Suomalanpuron Linnun Riihi laituri Veräjät. Teollisuustalo Ollin öllipolku Tervonlammen Karjap. Suvirannan Pohjukansalont. lan Matinkuja Kartanon Master nin Vierasvene- Kartanon kko Ryynä- Pohjan Läht.t Kaviot kon Siemen Vilja Karhu Kir kön laituri kuja ka Niitty lion Pe Nuorisoseurantalo Oksmanin Vene Tu Laakun Kartanon puron Ruutan Kallion Mansikkakatu ar Raitakuja Hiihto- Paa Riihi Mon an lan nan Kallion Lääkärink. Mustikkakatu Teollisuus re jalan kaa k Virranran Kotikallionpolku Tui Touko Seurakallion kön Voima Lenkki kuja Kotirannan en Lypsy ja mäen täi Petäjämäen Poikki Pihla Vokko Tiitisen men Siltakuja Pentt lahden Py ilän- Ruukin kuja Marjastajankatu pihan Riikankuja Ilonanp. lan Suomalankuja Parkki Puusepänt. Yrittäjän Kalmalahden mäen ri Tuomirannan Elo Tuohi Umpi Ilo alam nankatu Koivuka Ala Liu Naavakuja Puolukkakatu omi Konnus HEINÄVEDENTIE Leppävirran KOSKENTIE VARKAUS katu Savonkatu Rauvastenlahti Savon Viitos Leppä virran Orav Pilleslahti Kaivantolahti Pitkäniemi saari S Kalamo- Talassaari ORAVIKOSKI 0 Tennis 0 0 A, 0 Kauppa K u oul Mainarin Venelaiturit Kuntotalo Uimar. Seurakunta- Vehka- Ylä talo rre kosk jan saa- Keila Lä Väinölän en Kivisalmen kuja lku Oravikosken Eli Kou nanpo kaa Louhikatu ma lesh Ka Vieras tkä Oravakuja Kalamo Oravi Pil Myllärin ren Louhikatu Haasian Mainarin Myllärin lu ovin Viitos Kuopio Viito Lomailijan Leppävirta on kukkurakaupalla ystävällistä palvelua, puhdasta järviluontoa ja kauniita maisemia sekä mukavaa tekemistä koko perheelle. Tutustu tarjontaan ja tee tarvittavat varaukset viehättävän maalaiskunnan houkutukset odottavat vierailuasi! VIETÄ UNELMIESI LOMA LEPPÄVIRRALLA! UNNUKAN MATKAILUNEUVONTA Oulu Vaasa Turku Helsinki Kuopio Joensuu Leppävirta Kuusamo Mikkeli Jyväskylä Etäisyyksiä Helsinki 0 km Kuopio km Joensuu 0 km Jyväskylä 0 km Mikkeli 0 km Lentokentät Kuopio 0 km Varkaus km Rautaasemat Pieksämäki 0 km Kuopio km LEPPÄVIRRAN KUNTA Kalmalahden 00 Leppävirta Puh. (0) 0 Sport&Spa Hotel Vesileppis Myyntipalvelu: Puh

RENTOUDU, VIRKISTY JA NAUTI HYVÄSTÄ OLOSTA LEPPÄVIRRALLA! PPÄVIRRALLA!

RENTOUDU, VIRKISTY JA NAUTI HYVÄSTÄ OLOSTA LEPPÄVIRRALLA! PPÄVIRRALLA! RENTOUDU, VIRKISTY JA NAUTI HYVÄSTÄ OLOSTA LEPPÄVIRRALLA! Saman katon alla KESÄ JA TALVI Sokos Hotel Vesileppis on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus, jonka palveluihin kuuluvat hotelli, monipuolinen ravintolamaailma,

Lisätiedot

HYMYÄ KOKO LOMAN EDESTÄ!

HYMYÄ KOKO LOMAN EDESTÄ! RENTOUDU, VIIHDY, VIRKISTY JA NAUTI HYVÄSTÄ OLOSTA! HYMYÄ KOKO LOMAN EDESTÄ! LEPPÄVIRTA sijaitsee keskellä Järvi-Suomea, noin 0 km Kuopiosta etelään. Paikkakunnalle on helppo saapua niin etelästä kuin

Lisätiedot

LIIKKUMISEN VIRTAA. Liikuntapalveluopas

LIIKKUMISEN VIRTAA. Liikuntapalveluopas LIIKKUMISEN VIRTAA Liikuntapalveluopas Oppaassa esitellään Leppävirran alueen liikuntapaikkoja ja liikuntapalveluita Toivomme oppaan antavan kipinän sopivan liikuntamuodon löytämiseen ja liikunnan aloittamiseen.

Lisätiedot

Tervetuloa! Varkauden-Pieksämäen seutu. Sisältö:

Tervetuloa! Varkauden-Pieksämäen seutu. Sisältö: Varkauden-Pieksämäen seutu Sisältö: Tervetuloa! Tule kokemaan iloisia hetkiä Savon sydämeen! Täällä voit nauttia kiireettömästä yhdessäolosta perheesi kanssa tai osallistua elämyksellisiin aktiviteetteihin.

Lisätiedot

HYMYÄ KOKO LOMAN EDESTÄ!

HYMYÄ KOKO LOMAN EDESTÄ! RENTOUDU, VIIHDY, VIRKISTY JA NAUTI HYVÄSTÄ OLOSTA! HYMYÄ KOKO LOMAN EDESTÄ! LEPPÄVIRTA sijaitsee keskellä Järvi-Suomea, noin 50 km Kuopiosta etelään. Paikkakunnalle on helppo saapua niin etelästä kuin

Lisätiedot

Mieli hyvin. Luonnon rauhassa. Tervetuloa Anttolanhoviin ART&DESIGN VILLAT RANTAHOTELLI RANTARAVINTOLA DAYSPA

Mieli hyvin. Luonnon rauhassa. Tervetuloa Anttolanhoviin ART&DESIGN VILLAT RANTAHOTELLI RANTARAVINTOLA DAYSPA Mieli hyvin. Luonnon rauhassa. Tervetuloa Anttolanhoviin ART&DESIGN VILLAT RANTAHOTELLI RANTARAVINTOLA DAYSPA Rantahotelli Art&Design Rantahuvilat Art&Design Rinnehuvilat Omaa tilaa. Hengittää, olla, nauttia.

Lisätiedot

Mieli hyvin. Luonnon rauhassa. Tervetuloa Anttolanhoviin ART&DESIGN VILLAT RANTAHOTELLI RANTARAVINTOLA DAYSPA

Mieli hyvin. Luonnon rauhassa. Tervetuloa Anttolanhoviin ART&DESIGN VILLAT RANTAHOTELLI RANTARAVINTOLA DAYSPA Mieli hyvin. Luonnon rauhassa. Tervetuloa Anttolanhoviin ART&DESIGN VILLAT RANTAHOTELLI RANTARAVINTOLA DAYSPA Omaa tilaa. Hengittää, olla, nauttia. Seitsemäs taivas -vиkonlo u Seitsemäs taivas -viikonloppulomaan

Lisätiedot

Perustietoja Ähtäristä

Perustietoja Ähtäristä Perustietoja Ähtäristä asukasluku 6182 pinta-ala 906 km² 169 järveä elinkeinorakenne: alkutuotanto 10 %, jalostus 26 %, palvelut 64 % valtakunnallisesti tunnettu matkailusta 200 000 kävijää/v E-P:n toiseksi

Lisätiedot

HYMYÄ KOKO LOMAN EDESTÄ!

HYMYÄ KOKO LOMAN EDESTÄ! RENTOUDU, VIIHDY, VIRKISTY JA NAUTI HYVÄSTÄ OLOSTA! HYMYÄ KOKO LOMAN EDESTÄ! LEPPÄVIRTA sijaits kskllä Järvi-Suoa, oi 0 k Kuopiosta tlää. Paikkakuall o hlppo saapua ii tlästä kui pohjoisstaki. Tasokkaat

Lisätiedot

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Kunkussa viikonlopun kovimmat bileet. Avoinna -04 Vapaa Pääsy!

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Kunkussa viikonlopun kovimmat bileet. Avoinna -04 Vapaa Pääsy! .com - Tapahtumia Perjantai 22.09.2017 Aiempaa kokemusta ratsastuksesta ei tarvita. Eri taitotasoille omat safarit klo 09:00-20:00 OMATOIMINEN FARMIKIERROS, kotieläimiin tu Dj Kunkku Lauantai 23.09.2017

Lisätiedot

UNELMIESI KOTI PICKALAAN

UNELMIESI KOTI PICKALAAN UNELMIESI KOTI PICKALAAN Parasta aikaa kotona ja vapaalla Pickalan asuntoalue sijaitsee luonnon keskellä meren rannassa, pääkaupunkiseudun tuntumassa vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Lisätiedot

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden talven viikko-ohjelmassa nautitaan luonnon rauhasta, uusista kokemuksista, yhdessä tekemisestä ja Lapin tarinoista!

Lisätiedot

Kansallispuistokävijät matkailijoina

Kansallispuistokävijät matkailijoina Kansallispuistokävijät matkailijoina Tuija Sievänen ja Marjo Neuvonen Orilammin lomakeskus 19.3.2010 Metsäntutkimuslaitos Skogsforskningsinstitutet Finnish Forest Research Institute www.metla.fi Tutkimuksen

Lisätiedot

Kansallispuistokävijät matkailijoina

Kansallispuistokävijät matkailijoina Kansallispuistokävijät matkailijoina Tuija Sievänen ja Marjo Neuvonen Seitsemisen Luontokeskus 18.3.2010 Metsäntutkimuslaitos Skogsforskningsinstitutet Finnish Forest Research Institute www.metla.fi Tutkimuksen

Lisätiedot

KOE FINLANDIA-TALO AINUTLAATUISTEN ELÄMYSTEN KESKUS

KOE FINLANDIA-TALO AINUTLAATUISTEN ELÄMYSTEN KESKUS KOE FINLANDIA-TALO AINUTLAATUISTEN ELÄMYSTEN KESKUS Visit Helsinki / Esko Jämsä ALVAR AALTO JA FINLANDIA-TALO KAKSI SUOMALAISEN DESIGNIN LEGENDAA Maailmankuulun arkkitehti Alvar Aallon (1898 1976) suunnittelema

Lisätiedot

Melontaretket Aurajoella Aurajokimelonta 20 vuotta! 2011 2.-3.7. 29.5. 27.8. YÖMELONTA AURAJOKIMELONTA KEVÄTMELONTA Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo avoinna 1.6.-31.8.2011, talviaikaan tilauksesta Tervetuloa!

Lisätiedot

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Vesijumppakurssi Tahko Span kylpylässä

Audio Guide -tekniikalla toteutettu Aholansaaren esittely. Vesijumppakurssi Tahko Span kylpylässä .com - Tapahtumia Maanantai 25.09.2017 Aiempaa kokemusta ratsastuksesta ei tarvita. Eri taitotasoille omat safarit klo 09:00-20:00 OMATOIMINEN FARMIKIERROS, kotieläimiin tu Tiistai 26.09.2017 Vesijumppakurssi

Lisätiedot

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI JUHLAT, KOKOUKSET, KONFERENSSIT JA SEMINAARIT LAPPEENRANTA TARJOAA AINUTLAATUISET PUITTEET IKIMUISTOISIIN TAPAHTUMIIN! MYLLYSAARI KAUPUNGIN

Lisätiedot

Kansallispuistokävijät matkailijoina

Kansallispuistokävijät matkailijoina Kansallispuistokävijät matkailijoina Tuija Sievänen ja Marjo Neuvonen Luontokeskus Oskari 15.3.2010 Metsäntutkimuslaitos Skogsforskningsinstitutet Finnish Forest Research Institute www.metla.fi Linnansaaren

Lisätiedot

Ulkoilua Kuolimon äärellä!

Ulkoilua Kuolimon äärellä! Ulkoilua Kuolimon äärellä! Kuolimon ympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Rantametsissä on kilometreittäin merkittyjä retkipolkuja ja monin paikoin myös laavuja

Lisätiedot

NEXT Hotel Satulinna

NEXT Hotel Satulinna www.nexthotels.fi Suomi NEXT Hotel Satulinna NEXT Hotel Satulinna, Hirvensalmi Satulinna Ryökäsveden Urmaslahden rannalla kutsuu. Haluatpa järjestää hulppeat juhlat tai antoisan kokouksen. Nukkua viihtyisässä

Lisätiedot

Muistio suunnittelutilaisuuksista. Konnevesi 16.9.2014 Häyrylänranta. Rautalampi 17.9.2014 Kunnantalo

Muistio suunnittelutilaisuuksista. Konnevesi 16.9.2014 Häyrylänranta. Rautalampi 17.9.2014 Kunnantalo Muistio suunnittelutilaisuuksista Konnevesi 16.9.2014 Häyrylänranta Rautalampi 17.9.2014 Kunnantalo Suunnittelun tuotoksia kansallispuiston ulkopuolisiin alueisiin Rautalampi o Majoituskapasiteetin lisääminen

Lisätiedot

Vuokrattavia savusaunoja

Vuokrattavia savusaunoja Sivu 1/5 Vuokrattavia savusaunoja HANGASLAHDEN SAUNA/Tampereen Saunasäätiö Pirkankatu 10-12, 33230 Tampere Internet: www.saunasaatio.fi Varaukset Hotelli Victoria Itsenäisyydenkatu 1, 33100 Tampere puh.

Lisätiedot

www.nexthotels.fi NEXT Hotel Satulinna

www.nexthotels.fi NEXT Hotel Satulinna www.nexthotels.fi NEXT Hotel Satulinna NEXT Hotel Satulinna, Hirvensalmi Satulinna Ryökäsveden Urmaslahden rannalla kutsuu. Haluatpa järjestää hulppeat juhlat tai antoisan kokouksen. Nukkua viihtyisässä

Lisätiedot

Luostareiden rauhaa. Valamon munkkiluostari ja Lintulan. Tule kokemaan iloisia hetkiä. Varkauden-Pieksämäen seutu. Sisältö:

Luostareiden rauhaa. Valamon munkkiluostari ja Lintulan. Tule kokemaan iloisia hetkiä. Varkauden-Pieksämäen seutu. Sisältö: Varkauden-Pieksämäen seutu Tule kokemaan iloisia hetkiä Savon sydämeen! Täällä voit oleilla kiireettömästi tai viilettää mukavasta tapahtumasta toiseen, eikä loma edes maksa maltaita. Sisältö: Tervetuloa

Lisätiedot

Väliväylä Kannuskoski - Pyötsiä 9 km

Väliväylä Kannuskoski - Pyötsiä 9 km Kannuskoski - Pyötsiä 9 km Sulunkoski, niva / I- N 60 57.179' E 27 09.474' (WGS84) Kivisessä koskessa on oikeassa reunassa oleva suora ja kapea kivetön ränni. Kyykoski, I N 60 57.221' E 27 09.632' (WGS84)

Lisätiedot

MÖKILLE SAMMALNIEMEEN

MÖKILLE SAMMALNIEMEEN MÖKILLE SAMMALNIEMEEN Lähde kaupungin kiireestä Sammalniemen luontoon viettämään unohtumaton loma! Raision Seudun Lasten Tuen mökki on avoinna ympärivuoden, mökki sijaitsee Juupajoella Sammalniemen leirikeskuksen

Lisätiedot

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA

OULU JOULUNAJAN VIIKKO-OHJELMA Joulunajan viikko-ohjelma on voimassa 23.12.2011 8.1.2012 PERJANTAI 23.12. / 30.12. / 6.1. 12:00 MOOTTORIKELKKASAFARI ERÄMAAHAN Nauti ulkoilmaelämästä moottorikelkkasafarilla luonnon sydämeen. Reittimme

Lisätiedot

Majoituspakettihinta (sis. täysihoidon) alkaen /vuorokausi/henkilö on: * Lounaalla ja iltaruokailussa suomalaista kotiruokatyyppistä ruokaa

Majoituspakettihinta (sis. täysihoidon) alkaen /vuorokausi/henkilö on: * Lounaalla ja iltaruokailussa suomalaista kotiruokatyyppistä ruokaa SPORTTIPAKETTI Hinnat voimassa 10.1. 23.12.2014 Henkilömäärä/ryhmän koko vähintään 11 henkeä Majoitus tulopäivänä klo 15.00 jälkeen kylpyläosaston vapaa käyttöoikeus kuntosalin vapaa käyttöoikeus runsaat

Lisätiedot

TERVETULOA KUOPION SEURAKUNTAYHTYMÄN LEIRIKESKUKSIIN!

TERVETULOA KUOPION SEURAKUNTAYHTYMÄN LEIRIKESKUKSIIN! TERVETULOA KUOPION SEURAKUNTAYHTYMÄN LEIRIKESKUKSIIN! HIRVIJÄRVEN on parhaimmillaan liikunnasta nauttiville nuorille ja nuorekkaille aikuisille. Pelikenttien lisäksi maastorata tai toiminta telttakylässä

Lisätiedot

Vuohimäen alue. Savonlinnan kaupunki

Vuohimäen alue. Savonlinnan kaupunki Vuohimäen alue Savonlinnan kaupunki Uimaranta Ryhmäpuutarha Vuohimäki Leirintäalue Kahvila-ravintola Ratsastustalli Page 2 Vuohimäki Page 3 Vuohimäen nykytilanne Alueen etäisyys Savonlinnan Kauppatorilta

Lisätiedot

Hirviniemi HIRVINIEMI

Hirviniemi HIRVINIEMI Hirviniemi HIRVINIEMI 62 09,3' N 29 09,5' E Kaunis niemenkärki pitkän ja kapean järvenselän etelärannalla. Kallioiden vieressä pieni ja viihtyisä lahden poukama. Lisäksi kalliossa on kiinnityslenkit. Satamaan

Lisätiedot

UNELMISTA NUUKAILEMATTA.

UNELMISTA NUUKAILEMATTA. UNELMISTA NUUKAILEMATTA. Viisaan euron kunta Kun nuukuus tarkoittaa järkeviä toimintatapoja, kestävää kehitystä ja kuntalaisten eduista huolehtimista silloin Laihialla ollaan nuukia. Laihialaiset ovat

Lisätiedot

Näkyvyydet paketissa. Yritysnäkyvyydet 2013

Näkyvyydet paketissa. Yritysnäkyvyydet 2013 Näkyvyydet paketissa Yritysnäkyvyydet 2013 Kaakko135.fi, sisältölinjauksia 2 Kaakko135 tai Info Mikä kaakko Liikenneyhteydet Yhteystiedot Palvelut Majoitus Kahvilat ja ravintolat Ostokset Tilausliikenne

Lisätiedot

Paljon nähtävää ja kulttuuria

Paljon nähtävää ja kulttuuria Suomi Loma Savossa Heinävesi Joroinen Leppävirta Pieksämäki Varkaus Hyvinvointia ja liikuntaa Paljon nähtävää ja kulttuuria Tunnelmaa tapahtumissa Suomi 2 Lomaile leppoisasti Toimitus JULKAISIJAT JA VALOKUVAT

Lisätiedot

Kouvolan seudun ABC-asemat

Kouvolan seudun ABC-asemat Nykyään ABC on S-ryhmän ketju, joka on sekä matkailijan viihtyisä taukopaikka että lähiseudun asukkaan päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus. ABC-ketjuun kuuluu ABC-palveluasemia, ABC-automaattiasemia

Lisätiedot

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visbyn risteily Silja Europalla Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visby on kaupunki ja maineensa veroinen. Täällä kävijän hurmaavat sen matalat, ruusuihin peittyvät talot, sen korkeat tornit, varjoisat

Lisätiedot

Varkauden Pieksämäen seutu

Varkauden Pieksämäen seutu Varkauden Pieksämäen seutu Varkauden-Pieksämäen seutu Teksti ja kuvat Heinäveden kunta Joroisten kunta Leppävirran kunta Pieksämäen kaupunki Varkauden kaupunki Sisältö: Tervetuloa 2 Heinäveden luostarit

Lisätiedot

Tervetuloa Kuopioon! Puijo Kuopio Finland

Tervetuloa Kuopioon! Puijo Kuopio Finland Tervetuloa Kuopioon! Puijo Kuopio Finland Puijon Torni Puijon Torni on maamerkki, joka Kuopioon saavuttaessa erottuu jo kaukaa. Se sijaitsee keskellä kaupunkia vain parin kilometrin päässä kuuluisasta

Lisätiedot

turun museokeskuksen vuokrattavat tilat

turun museokeskuksen vuokrattavat tilat turun museokeskuksen vuokrattavat tilat Turun museokeskuksesta löytyvät vuokrattavat tilat ovat ihanteellisia paikkoja juhlien, tapahtumien ja kokouksien järjestämiselle. Kun haluat tarkemmin tutustua

Lisätiedot

YRITTÄJÄ KAIKKI IRTI ISOSTA KIRJASTA!

YRITTÄJÄ KAIKKI IRTI ISOSTA KIRJASTA! YRITTÄJÄ KAIKKI IRTI ISOSTA KIRJASTA! VAPAA-AIKA YRITYSPALVELUT MAINOSTAMINEN Vierailemme Ison Kirjan leirintäalueella joka vuosi, usein asuntovaunulla. Pari vuotta sitten vuokrasimme myös suuren mökin

Lisätiedot

LEPPÄVIRRAN KUNNAN RAKENNUSINVENTOINTIKOOSTE 2006 28.7.2006

LEPPÄVIRRAN KUNNAN RAKENNUSINVENTOINTIKOOSTE 2006 28.7.2006 LEPPÄVIRRAN KUNNAN RAKENNUSINVENTOINTIKOOSTE 2006 28.7.2006 Merkintöjen selitykset; VM Valtakunnallisesti merkittävä kohde Sk4 Seutukaava 4, 4.9.1995 Skl Pohjois-Savon Seutukaavaliiton rakennuskulttuuri-inventointi

Lisätiedot

Täydellinen loma Lapissa

Täydellinen loma Lapissa Täydellinen loma Lapissa Ainutlaatuinen palvelukonsepti kokoaa saman katon alle kaksi viihtyisää ja tasokasta hotellia sekä Kokousja kongressi keskus Levi Summitin palveluineen ja näyttelyineen. Suomen

Lisätiedot

VIIKKO- OHJELMA 1.6. 31.8. KESÄINEN SALO

VIIKKO- OHJELMA 1.6. 31.8. KESÄINEN SALO VIIKKO- OHJELMA 1.6. 31.8. 2016 KESÄINEN SALO Seikkailulle Saloon Lähde luontoon, landelle, kalaan, kartanoon, ruukkipolulle tai vaikka saunaan. Valitse suosikkisi opastetuista retkiohjelmista tai mieleisesi

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA Mutalantie 2 79600 JOROINEN Puh. (017) 578 440 Fax. (017) 572 555 joroinen.kunta@joroinen.fi Joroinen Keskellä kauneinta Suomea. Niin kaunis on maa Joroinen on Luojan suosikki, se on saanut

Lisätiedot

värikkäitä hetkiä Hotellin esite parkinn.fi/hotel-meriton-tallinn

värikkäitä hetkiä Hotellin esite parkinn.fi/hotel-meriton-tallinn värikkäitä hetkiä Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinn 10149, Viro Puh. + 372 62 88 100 Faksi + 372 62 88 101 info.meriton.tallinn@rezidorparkinn.com

Lisätiedot

Essalo Oy Lomaosakeosuus

Essalo Oy Lomaosakeosuus Essalo Oy Lomaosakeosuus Fuengirola Sallatunturi 20.2.2016 Pekka.Komulainen@clarinet.fi Osakkeen lomaviikot Essalo Oy:n osake oikeuttaa joka vuosi yhteensä kahdeksan viikkoa Essalon kahdessa lomakohteessa

Lisätiedot

Soluku. Soluku-luontolomat vuonna 2014

Soluku. Soluku-luontolomat vuonna 2014 Soluku-luontolomat vuonna 2014 Yleistä Soluku-lomista Sosiaalisella luontolomatoiminnalla (Soluku) edistetään pitkäaikaissairaiden ja vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia ja harrastaa erilaisia luontoaktiviteetteja.

Lisätiedot

Valtuustoseminaari 7.3.2016 Paviljongissa

Valtuustoseminaari 7.3.2016 Paviljongissa Valtuustoseminaari 7.3.2016 Paviljongissa Tapahtumakaupunki Jyväskylä Teemme Jyväskylästä vetovoimaisimman ja kansainvälisesti tunnustetun koulutus, osaamis- ja tapahtumakeskuksen. Jyväskylän kaupunkistrategia,

Lisätiedot

SUNNUNTAI. PALJAKKA Kevättalven ohjelma 12.2.2006 22.4.2006 ja 11.2.2007 21.4.2007

SUNNUNTAI. PALJAKKA Kevättalven ohjelma 12.2.2006 22.4.2006 ja 11.2.2007 21.4.2007 1 PALJAKKA Kevättalven ohjelma 12.2.2006 22.4.2006 ja 11.2.2007 21.4.2007 SUNNUNTAI 10.00 Retki Pirunkirkko kanjonille 2-3 h Kuljetus ensin mökiltä tai hotellilta 5 km. Kanjonin läheltä jatkamme matkaa

Lisätiedot

Pasi Tolonen / Tulevaisuusfoorumi 2017

Pasi Tolonen / Tulevaisuusfoorumi 2017 BOMBA TARINA JATKUU 1 10.10.2017 Pasi Tolonen / Tulevaisuusfoorumi 2017 BOMBAN RYTMINVAIHDOS 2016-2 11.10.2017 Pasi Tolonen / Tulevaisuusfoorumi 2017 PKO OMISTAJAKSI 1.2.2016 : UUDISTUMISTARVE KAIKILLA

Lisätiedot

Mitä kansallispuisto merkitsee lähialueen yrittäjille ja asukkaille

Mitä kansallispuisto merkitsee lähialueen yrittäjille ja asukkaille Mitä kansallispuisto merkitsee lähialueen yrittäjille ja asukkaille Ashley Selby, Leena Petäjistö, Tuija Sievänen & Marjo Neuvonen Metsäntutkimuslaitos, Vantaa Metla/TUK seminaari 3.9.2010 1 Suojelualueet

Lisätiedot

JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012. Esittelyt / Hinnasto

JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012. Esittelyt / Hinnasto JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012 Esittelyt / Hinnasto Tahkovuori Chalets ***** Kalliolantie 1 B Tasokkaat ja viihtyisät huoneistot v. 2008 valmistuneessa hissitalossa. Kaikki huoneistot ovat täysin sisustettuja

Lisätiedot

Soluku. Soluku-luontolomat vuonna 2013

Soluku. Soluku-luontolomat vuonna 2013 Soluku-luontolomat vuonna 2013 Soluku Erityisryhmien sosiaalinen luontolomatoiminta 2013 Yleistä Soluku-lomista Sosiaalisella luontolomatoiminnalla (lyhennys Soluku) edistetään pitkäaikaissairaiden ja

Lisätiedot

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 13:00-17:00 KANOOTTIRETKI OULUJOKISUISTOSSA (EI OPASTUSTA) Ohjelma alkaa Hietasaaren Vauhtipuistosta, josta saat tarvittavat varusteet, turvallisuusohjeet sekä reittiohjeistukset. Tämän jälkeen

Lisätiedot

Navigoi Porvoo Toursin maailmaan!

Navigoi Porvoo Toursin maailmaan! Navigoi Porvoo Toursin maailmaan! Kongressimessut 1.-2.4.2009 BP 1 Mitä et vielä tiennyt? - Kartanorikkain alue - Kokous tai juhla yksityisessä ranta-aitassa - Parhaimmat ravintolat Porvoossa - Haikon

Lisätiedot

Vesillä virkistäytyjien profiilit

Vesillä virkistäytyjien profiilit Vesillä virkistäytyjien profiilit Tuija Sievänen, Marjo Neuvonen ja Eija Pouta Keitele-Päijänne vesistömatkailuseminaari Jyväskylä 11.11.2003 LVVI-tutkimus Väestökysely in 1998-2000 Otos 12 000 suomalaista,

Lisätiedot

Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy 30 vuotta. Aki Keskinen 5.9.2012 www.kehy.fi

Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy 30 vuotta. Aki Keskinen 5.9.2012 www.kehy.fi Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy 30 vuotta Tervetuloa Imatralle! Imatra kartalla Helsinki 257 km Joensuu 197 km Jyväskylä 257 km Kotka 145 km Lappeenranta 37 km Oulu 528 km Rovaniemi 748 km Tampere 312 km

Lisätiedot

Paljon nähtävää ja kulttuuria

Paljon nähtävää ja kulttuuria Suomi Loma Savossa Heinävesi Joroinen Leppävirta Pieksämäki Varkaus Tunnelmaa tapahtumissa Hyvinvointia ja liikuntaa Paljon nähtävää ja kulttuuria Suomi 2 Lomaile leppoisasti Toimitus JULKAISIJAT JA VALOKUVAT

Lisätiedot

Kansainvälinen työssäoppiminen 8.11. - 20.12.2013 AlftaQuren, Alfta, Ruotsi Mirella Ohvo Ma13

Kansainvälinen työssäoppiminen 8.11. - 20.12.2013 AlftaQuren, Alfta, Ruotsi Mirella Ohvo Ma13 Kansainvälinen työssäoppiminen 8.11. - 20.12.2013 AlftaQuren, Alfta, Ruotsi Mirella Ohvo Ma13 Halusin lähteä ulkomaille työssäoppimaan sekä tutustumaan pieneksi aikaa toiseen maahan ja kulttuuriin. Kuusi

Lisätiedot

SAVITAIPALEEN KUNTA Kysely Savitaipaleen kunnan venesatama-alueista YHTEENVETO

SAVITAIPALEEN KUNTA Kysely Savitaipaleen kunnan venesatama-alueista YHTEENVETO 1 (5) LIITE 1 30.12.2009 0620-D3757 SAVITAIPALEEN KUNTA Kyselyjä lähetetty 250 kpl Kyselyyn vastanneita 6 kpl Vastausprosentti 18 % 1. Mikä seuraavista vaihtoehdoista edustaa veneilytilannettanne parhaiten?

Lisätiedot

Kuinka suomalaiset ulkoilevat?

Kuinka suomalaiset ulkoilevat? Luonnon virkistyskäyttö Kuinka suomalaiset ulkoilevat? Tuija Sievänen ja Marjo Neuvonen Valtakunnallinen ulkoiluseminaari Heureka, Vantaa, 1.12.2011 Esityksen sisältö Tutkimuksen tausta ja tavoitteet Tutkimuksen

Lisätiedot

Aktiviteetit ryhmille

Aktiviteetit ryhmille Aktiviteetit ryhmille Tiimihenkeä nostattavaa kisailua ja hauskanpitoa Puhalletaan yhteen hiileen 60 min, max 30 hlöä 135 Kisaillaan tiimin nostatus hengessä hauskojen tehtävien parissa. Aktiviteetti toteutetaan

Lisätiedot

Pohjanmaan kautta. Talviaktiviteetit Kulttuuri ja tapahtumat Majoitus ja ruokailu Perhe ja hyvinvointi Kokous

Pohjanmaan kautta. Talviaktiviteetit Kulttuuri ja tapahtumat Majoitus ja ruokailu Perhe ja hyvinvointi Kokous Talviaktiviteetit Kulttuuri ja tapahtumat Majoitus ja ruokailu Perhe ja hyvinvointi Kokous Talvi 2006-2007 Tervetuloa Pohjan maalle! Tule Sinäkin Pohjanmaalle! Kulttuuria ja hemmottelua Perhelomat Talviloma

Lisätiedot

Kaunis koti viihtyisällä alueella

Kaunis koti viihtyisällä alueella Kaunis koti viihtyisällä alueella Rakennamme valoisan kodin omakotitaloon Ylöjärven Kangasniemeen. Ympäristö on viihtyisä. Lähialueen tiet ja puistot on rakennettu valmiiksi. Kodin läheltä löytyvät päiväkoti,

Lisätiedot

UUDISTUVA KIVINOKKA KESÄLLÄ

UUDISTUVA KIVINOKKA KESÄLLÄ UUDISTUVA KIVINOKKA KESÄLLÄ PIENVENESATAMA Huoltorakennus Vuokrattava sauna NÄKÖALATORNI Yleinen grillipaikka URHEILUKENTTÄ Liikuntaleirejä ja muuta aktiivista toimintaa AARNIMETSÄ Luontopolun kehittäminen

Lisätiedot

Oravikosken kyläyhdistyksen kyläsuunnitelma. Kuva: Eino Ylönen

Oravikosken kyläyhdistyksen kyläsuunnitelma. Kuva: Eino Ylönen Oravikosken kyläyhdistyksen kyläsuunnitelma Kuva: Eino Ylönen ORAVIKOSKEN KYLÄSUUNNITELMA 2010 Sivu 2/12 Oravikosken visiot: kylän yhteishengen kohottaminen aktiivinen yhteydenpito sidosryhmiin kylän viihtyvyyden

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

UKONNIEMI. menestyksesi kasvualusta Imatralla

UKONNIEMI. menestyksesi kasvualusta Imatralla UKONNIEMI menestyksesi kasvualusta Imatralla UKONNIEMI paikka sinun yrityksellesi Imatran Ukonniemen alue houkuttelee niin matkailuyrittäjiä kuin matkailijoitakin. Hyväksytty yleiskaava ja valmis kunnallistekniikka

Lisätiedot

Tervetuloa loma-asuntomessumatkalle Mäntyharjuun!

Tervetuloa loma-asuntomessumatkalle Mäntyharjuun! Tervetuloa loma-asuntomessumatkalle Mäntyharjuun! Loma-asuntomessut Mäntyharjussa 27.6. - 10.7.2011 Valtakunnalliset loma-asuntomessut pidetään lomaasumisen sydämessä Mäntyharjussa 27.6. 10.7.2011. Messut

Lisätiedot

Tunnelma on rento mutta tehokas!

Tunnelma on rento mutta tehokas! Kokoukset ja juhlat Kokoukset Tunnelma on rento mutta tehokas! Oli oikeastaan neronleimaus järjestää kokous muualla kuin omassa konttorissa. Ne silmiä häikäisevät loistoputket ja epämukavat tuolit eivät

Lisätiedot

MAANINGAN MATKAILU MAJOITUSPALVELUT

MAANINGAN MATKAILU MAJOITUSPALVELUT MAANINGAN MATKAILU Maaningan kunta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet aktiiviselle matkailijalle. Korkeakoski tarjoaa varsinkin keväisin kuohuvat pärskeet. Viannankoskella on vanha kanava, josta on laivat

Lisätiedot

Krav Maga leiri Kroatiassa, 3-10.09.2011

Krav Maga leiri Kroatiassa, 3-10.09.2011 Krav Maga leiri Kroatiassa, 3-10.09.2011 Krav Maga Ry Turku ja Sunnea Oy järjestivat harjoitusleirin Kroatiassa syyskuussa 2011. Matkakohteena oli historiallinen Trogir. lensivät Norwegianilla ja myöhemmin

Lisätiedot

Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla. Kanneljärven Opisto

Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla. Kanneljärven Opisto Kanneljärven Opisto Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla Meillä kokoonnutaan ja viihdytään Tervehdys Kanneljärven Opistolta Kanneljärven Opisto on toisen asteen oppilaitos,

Lisätiedot

Kesän luontomatkailutuotteiden kysynnän kasvupotentiaali ja ostomotivaatio Lapissa

Kesän luontomatkailutuotteiden kysynnän kasvupotentiaali ja ostomotivaatio Lapissa Kesän luontomatkailutuotteiden kysynnän kasvupotentiaali ja ostomotivaatio Lapissa Kirsi Nikkola Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti Lapin yliopisto Tutkimusprojekti ja menetelmät Tutkin Lapin

Lisätiedot

Pikkujoulut 2014. Varaa nyt paikkasi. Tarkemmat tiedot netistä! Ota yhteyttä 040 779 9896 / www.sahanlahtiresort.fi

Pikkujoulut 2014. Varaa nyt paikkasi. Tarkemmat tiedot netistä! Ota yhteyttä 040 779 9896 / www.sahanlahtiresort.fi Pikkujoulut 2014 Varaa nyt paikkasi Tarkemmat tiedot netistä! Ota yhteyttä 040 779 9896 / www.sahanlahtiresort.fi Pikkujoulut 2014 Isot juhlat syntyvät pienistä asioista Tervetuloa viettämään ikimuistoisia

Lisätiedot

5.4.2016 KUNTASTRATEGIA SUURIMMAT YRITYKSET KUNNANVALTUUSTO 2015-2017 KUNNAN ROOLI JA MATKAILU MERIKARVIAN KUNTASTRATEGIA 2016--

5.4.2016 KUNTASTRATEGIA SUURIMMAT YRITYKSET KUNNANVALTUUSTO 2015-2017 KUNNAN ROOLI JA MATKAILU MERIKARVIAN KUNTASTRATEGIA 2016-- * MERIKARVIAN KUNTASTRATEGIA 2016-- 1.3. Elinvoima ja kehittäminen Kunnan panostus elinvoimaan, matkailuun, kulttuuriin ja vapaaaikaan on jatkossakin tarpeen vaikka yrittäjien omatoimisuus ja aktiivisuus

Lisätiedot

Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä!

Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä! TALOMUSEO GLIMS Kesä 2015 elävää historiaa joka päivä! Kuva: Olli Hakamies Glimsintie 1, Espoo (Jorvin sairaalan vieressä) www.espoonkaupunginmuseo.fi TALOMUSEO GLIMS Glimsintie 1, 02740 Espoo (Jorvin

Lisätiedot

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma

Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015. Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.-31.7.2015 OunasTriathlon 1.8.2015 Ohjelma Ounaksen Retkiviikko 27.7. 1.8.2015 Muutokset ja lisäykset ohjelmaan mahdollisia, päivitetty ohjelma löytyy myös Facebookista ja osoitteesta

Lisätiedot

Oy Teiskon Tila ja Loma hanke. Toinen kotisi Teiskossa

Oy Teiskon Tila ja Loma hanke. Toinen kotisi Teiskossa Oy Teiskon Tila ja Loma hanke Toinen kotisi Teiskossa Idea Rakentaa maalle Teiskoon asunto yhteisörahoituksella ja ekorakentamisena. Perustettu yhtiö on nimeltään Oy Teiskon Tila ja Loma Asunnon käyttö

Lisätiedot

Liukko- nimihistoriaan liittyvät matkat 2005-2013

Liukko- nimihistoriaan liittyvät matkat 2005-2013 Liukko- nimihistoriaan liittyvät matkat 2005-2013 Luettelo + kartat + kuvat lisää Liukko nimihistoriaa tutkimus (netti) Seppo Liukko koonti PowerPoint + kotisivut 28.8.2013 1 Liukko paikannimistö matkat+kuvat

Lisätiedot

Jyväskylän pienten järvien melontareitit

Jyväskylän pienten järvien melontareitit Jyväskylän pienten järvien melontareitit Melonnan harrastus kasvaa Melonnan harrastajia on Suomessa noin 18 500 (2001) ja määrä kasvaa koko ajan. Aktiivimelojia kuitenkin vain noin 10 % tästä määrästä

Lisätiedot

Multian tonttitarjonta 2015

Multian tonttitarjonta 2015 Tarjous koskee kaava-alueen tontteja. Kaipaatko maalle maaseudun rauhaan? Multia sijaitsee Pohjanmaan ja Keski-Suomen välisellä metsäisellä vedenjakajalla. Kunnan alueella on Kiiskilänmäki, keskisen Suomen

Lisätiedot

Pyhän Astelin ohjelmapalvelut

Pyhän Astelin ohjelmapalvelut n ohjelmapalvelut 2015-2016 Moottorikelkka Safarit: Iltasafari moottorikelkalla (klo 20.00 22.00 / ma, ti, ke, la) Iltasafari on ohjattu moottorikelkkasafari illan hämärässä läpi lumisen maiseman. Jos

Lisätiedot

Multia sijaitsee Pohjanmaan ja Keski-Suomen välisellä metsäisellä vedenjakajalla. Kunnan alueella on Kiiskilänmäki, keskisen Suomen korkein kohta,

Multia sijaitsee Pohjanmaan ja Keski-Suomen välisellä metsäisellä vedenjakajalla. Kunnan alueella on Kiiskilänmäki, keskisen Suomen korkein kohta, Multia sijaitsee Pohjanmaan ja Keski-Suomen välisellä metsäisellä vedenjakajalla. Kunnan alueella on Kiiskilänmäki, keskisen Suomen korkein kohta, runsaasti vesistöjä ja luontopolkuja vaihtelevassa maastossa.

Lisätiedot

LEN European Short Course Swimming Championships Copenhagen, 13/

LEN European Short Course Swimming Championships Copenhagen, 13/ LEN European Short Course Swimming Championships Copenhagen, 13/15.-17.12.2017 KOE VAIVATON FANIMATKA UINNIN EM- KISOIHIN! Viiden tai kolmen päivän fanimatka, jonka aikana näet kaikki tapahtumat ja myös

Lisätiedot

PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ.

PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ. E N S I M M Ä I N E N SY N T Y I U U D E L L E E N. PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ. 5 TOIMISTOTALOA LÄHES 1000 PYSÄKÖINTIPAIKKAA ERINOMAINEN SIJAINTI TAPIOLASSA VIIHTYISÄ, SKANDINAAVINEN

Lisätiedot

Eurajoki viemäristä lohijoeksi?

Eurajoki viemäristä lohijoeksi? Eurajoki viemäristä lohijoeksi? Teija Kirkkala 3.2.2015 1 2 Ominaispiirteitä valuma-alueen pinta-ala 1336 km 2 joen pituus 52 km järvisyys 13 % peltojen osuus Pyhäjärven alapuolella 28 % metsiä (kangasmaita)

Lisätiedot

Kokousta. tapahtumien keskipisteessä. Rukahovissa

Kokousta. tapahtumien keskipisteessä. Rukahovissa Kokousta tapahtumien keskipisteessä Rukahovissa KEMIJÄRVI 116 KM 5 Rukatunturi KUUSAMO 25 KM CUMULUS RESORT RUKAHOVI RUKATUNTURI KUUSAMO Elämyksellinen tunturihotelli kokouksiin ja tapahtumiin Cumulus

Lisätiedot

ELÄMÄN ILOA JA ELINVOIMAA

ELÄMÄN ILOA JA ELINVOIMAA ELÄMÄN ILOA JA ELINVOIMAA 2 Etäisyydet: Seinäjoki 32 km Vaasa 75 km (Jurvan Sarvijoelta Vaasaan 30 km) Pori 150 km Tampere 165 km Kurikka yrittäjäkaupunki Kurikan kaupunki tunnetaan tänä päivänä hyvästä

Lisätiedot

Hyvä lukija. Mukavaa kesää! Ritva Wallén Sipoon saaristovaltuuskunnan puheenjohtaja puh. 0400 449 791, ritvawallen@gmail.com

Hyvä lukija. Mukavaa kesää! Ritva Wallén Sipoon saaristovaltuuskunnan puheenjohtaja puh. 0400 449 791, ritvawallen@gmail.com Hyvä lukija Tässä esitteessä on tietoja saariston palvelutarjonnasta ja tapahtumista kesällä 2016. Ota mielellään yhteyttä, jos sinulla on saaristoon ja sen kehittämiseen liittyviä kysymyksiä, joihin saaristovaltuuskunta

Lisätiedot

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa.

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. www.acravintolat.fi ARTS & CRAFTS RESTAURANTS OY:N ASIAKKAAT VOIVAT NAUTTIA NYKYAJAN MUKAVUUKSISTA MENNEEN AJAN HENGESSÄ. www.acravintolat.fi

Lisätiedot

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk

Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Lepoa hoivaamisesta loma omaishoitajalle 5vrk Kaikille löytyy sopivia reittejä patikoida ja samalla antautua luonnon rauhoittavaan syleilyyn. Nuotiopaikat, laavut ja kahvilat toivottavat kulkijan virkistävälle

Lisätiedot

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit...

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit... Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme viinin valmistukseen, maistelemme viinejä sisilialaisen

Lisätiedot

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA

OULU KESÄN VIIKKO-OHJELMA MAANANTAI 9:00-12:00 KESÄAAMUN MAASTOPYÖRÄILYRETKI Nauti raikkaasta kesäaamun tuulesta sekä Oulun kaupungin kauniista luonnosta korkealuokkaisen maastopyörän ohjaksissa. Retki lähtee kauppatorilta ja jatkuu

Lisätiedot

KESKIAIKAINEN ULVILA KUTSUU

KESKIAIKAINEN ULVILA KUTSUU KESKIAIKAINEN ULVILA KUTSUU Vanhan Musiikin Viikolle 27.7.-2.8.09 Tiedusteluihin vastaavat diplomiurkuri Anne-Marie Grundstén, puh. 050 520 4798. Kulttuurisihteeri Hilpi Toikka-Haldin, puh. (02) 677 4698;

Lisätiedot

VIISAS VUOKRAA VENEENSÄ

VIISAS VUOKRAA VENEENSÄ Vuokraa vene Sunny Boats jätä veneesi vuokrattavaksi avoveneiden vuokraus merellinen kokouspaketti VIISAS VUOKRAA VENEENSÄ VIISAS VUOKRAA VENEENSÄ? LAITA VENEESI TUOTTAMAAN? SunnyBoats (SB) on vuonna 2008

Lisätiedot

KOKOUKSET JA TAPAHTUMAT TAPAAMISIIN BULEVARDILLA

KOKOUKSET JA TAPAHTUMAT TAPAAMISIIN BULEVARDILLA KOKOUKSET JA TAPAHTUMAT TAPAAMISIIN BULEVARDILLA Tervetuloa Klaus K -hotelliin. Tee hyvä päätös, tule Bulevardille Merkittävällä kadulla on aina maamerkki, talo jonka kaikki tietävät. Bulevardilla Klaus

Lisätiedot

Botniaringin alue kehittyy vauhdilla Suomen pisin ja nopeavauhtisin rata Suunnittelussa panostettiin turvallisuuteen

Botniaringin alue kehittyy vauhdilla Suomen pisin ja nopeavauhtisin rata Suunnittelussa panostettiin turvallisuuteen Botniaringin alue Botniaringin alue kehittyy vauhdilla Botniaring on yksi Suomen viidestä suuresta moottoriurheilukeskuksesta. Keskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kurikan Jurvassa. Aluetta

Lisätiedot