KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 )

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 )"

Transkriptio

1 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 ) Vanhusneuvosto AIKA klo 10:00-12:30 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Kokouksen avaus 3 15 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 16 Pöytäkirjan tarkastus 5 17 Puheenjohtajan valinta vuodelle Seniorineuvolatoiminnan esittely 7 19 Miehinen juttu -hankkeen esittely 8 20 Toimintasuunnitelma vuodelle Terveiset Pohjois-Suomen vanhustyömessuilta Keskustelukahvilat Vanhusneuvoston aloite Hyvä teko ikäihmisille Seniorikortin aloite Muut asiat Kokouksen päättäminen 16

2 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 ) Vanhusneuvosto OSALLISTUJAT Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Ketola Arja 10:00-12:30 puheenjohtaja, Eläkeliiton Kemin Yhdistys ry Peurasaari Eero 10:00-12:30 jäsen, Meri-Lapin kunnalliset Eläkeläiset ry Kotijärvi-Dianoff Saara 10:00-12:30 jäsen, Kemin Eläkeläiset ry Tuominen Ritva 10:00-12:30 jäsen, Kemin Kansalliset Seniorit ry Löytynoja Veikko 10:00-12:30 varajäsen, Kemin Eläkkeensaajat ry Ojamaa Kaino 10:00-12:30 jäsen, Kemin Seudun Ruskat ry Vuosalmi Hilkka 10:00-12:30 jäsen, Veitsiluodon Eläkkeensaajat ry Ranta Raili 10:00-12:30 jäsen, Rytikarin Eläkeläiset ry Voutilainen Eija 10:00-12:30 Srk:n edustaja Kourula Tuire 10:00-12:30 Kh:n edustaja Hannu Rauha 10:00-12:30 sihteeri, SosTer:n edustaja MUU Hiukka Pirjo 10:00-12:30 sosionomi-sairaanhoitaja, kutsuttuna Leminaho Lea 10:00-12:30 projektipäällikkö, kutsuttuna Ruuskanen Merja 10:00-12:30 geronomiopiskelija, Lapin AMK POISSA Rautopuro Teuvo jäsen, Kemin Eläkkeensaajat ry Jestilä Teija Srk:n varaedustaja Hyötylä Pirita Kh:n varaedustaja ALLEKIRJOITUKSET Arja Ketola Puheenjohtaja Rauha Hannu Sihteeri KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS klo Veikko Löytynoja Kaino Ojamaa PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ

3 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 ) Vanhusneuvosto Kokouksen avaus Vanhusneuvosto Puheenjohtaja avasi kokouksen klo

4 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 ) Vanhusneuvosto Laillisuus ja päätösvaltaisuus Vanhusneuvosto Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

5 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 ) Vanhusneuvosto Pöytäkirjan tarkastus Vanhusneuvosto Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi Teuvo Rautopuro ja Kaino Ojamaa. Valittiin pöytäkirjan tarkistajiksi Veikko Löytynoja ja Kaino Ojamaa. Pöytäkirja tarkistetaan klo

6 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 ) Vanhusneuvosto Puheenjohtajan valinta vuodelle 2015 Vanhusneuvosto Valmistelu: vanhus- ja vammaispalvelujohtaja Rauha Hannu Vanhusneuvoston päätöksessä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta siirretään siihen kokoukseen kun kaupunginhallitukselta on tullut vahvistus vanhusneuvoston jäsenistä. Kaupunginhallitus on hyväksynyt vanhusneuvoston kokoonpanon vuosille Valitaan vanhusneuvoston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja vuodelle Vanhusneuvoston puheenjohtajaksi esitetään Arja Ketolaa ja Ritva Tuomista. Puheenjohtaja valitaan lippuäänestyksellä. Ääntenlaskijoiksi valitaan Raili Ranta ja Saara Kotijärvi-Dianoff. Lippuäänestyksessä Arja Ketola sai 5 ääntä ja Ritva Tuominen 4 ääntä. Vanhusneuvoston puheenjohtajaksi valittiin Arja Ketola vuodelle Varapuheenjohtajaksi valittiin Ritva Tuominen.

7 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 ) Vanhusneuvosto Seniorineuvolatoiminnan esittely Vanhusneuvosto Valmistelu: vanhus- ja vammaispalvelujohtaja Rauha Hannu Seniorineuvola on aloittanut toimintansa Keskustan palvelutalolla. Seniorineuvolatoiminta on matalan kynnyksen palvelu erityisesti työelämästä vapaalle jääville sekä ikääntyville, jotka eivät vielä ole sosiaali- ja terveyspalveluiden piirissä. Seniorineuvolan sosionomi-sairaanhoitaja Pirjo Hiukka kertoo seniorineuvolan toiminnasta. Kuullaan Seniorineuvolan työntekijä Pirjo Hiukan esittely seniorineuvolan toiminnasta. Sosionomi-sairaanhoitaja Pirjo Hiukka kertoi seniorineuvolan toiminnasta. Seniorineuvolan toiminta on aloittanut Keskustan palvelutalolla. Seniorineuvola on avoinna ma-ke ja to Aamuvastaanotto klo toimii ilman ajanvarausta, muulloin ajanvarauksella. Seniorineuvola on matalan kynnyksen palvelupiste. Seniorineuvola on suunnattu erityisesti työelämästä vapaalle jääville sekä ikääntyville, jotka eivät ole säännöllisen sosiaali- ja terveyspalveluiden piirissä. Seniorineuvolan toiminta on ennaltaehkäisevää toimintaa, sisältäen ohjausta, neuvontaa ja pieniä terveydellisiä tutkimuksia. Seniorineuvolan teemapäivä järjestetään Keskustan palvelutalolla klo

8 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 ) Vanhusneuvosto Miehinen juttu -hankkeen esittely Vanhusneuvosto Valmistelu: vanhus- ja vammaispalvelujohtaja Rauha Hannu Miehinen juttu -hanke on aloittanut toimintansa helmikuussa Miehinen juttu Nuorten miesten ja aikamiesten terveyden edistäminen Meri-Lapissa Hankkeen kohderyhmänä ovat vuotiaat ja yli 60 vuotiaat miehet, jotka eivät ole työterveyshuollon piirissä. Hankkeen tavoitteena on osallisuuden lisääminen, syrjäytymisen ehkäisy ja terveyden edistäminen. Projektipäällikkö Lea Leminaho kertoo Miehinen juttu -hankkeesta. Kuullaan projektipäällikkö Lea Leminahon esittely Miehinen juttu -hankkeesta. Projektipäällikkö Lea Leminaho esitteli Miehinen juttu -hanketta. Hankkeen kohderyhmänä ovat vuotiaat ja yli 60-vuotiaat miehet, jotka eivät ole työterveyshuollon piirissä. Hankkeen tavoitteena on osallisuuden lisääminen, syrjäytymisen ehkäisy ja terveyden edistäminen. Lea Leminahon lisäksi hankkeessa on projektityöntekijä, ravitsemusterapeutti Sari Alakärppä. Hankkeen kohderyhmän lisäksi hankkeella on tarkoitus lisätä työntekijöiden ja toimijoiden osaamista ja laatia alueellinen toimintamalli sekä Miehinen käsikirja. Projektin työntekijät voivat tulla erilaisiin tilaisuuksiin ja yhdistyksiin kertomaan mm. ravitsemuksesta ja pitämään toiminnallisia - ja keskusteluryhmiä ja teemapäiviä. Palvelut ovat maksuttomia ja suunnattu kaikille asiasta kiinnostuneille. Yksilöohjaus on tarkoitettu hankkeen kohderyhmien miehille.

9 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 ) Vanhusneuvosto Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Vanhusneuvosto Valmistelu: vanhus- ja vammaispalvelujohtaja Rauha Hannu Vanhusneuvoston toimintasäännön 6 mukaisesti käsitellään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma. Laaditaan toimintasuunnitelma vuodelle Pidetään vanhusneuvoston kokouksia 6-7 vuodessa. Seniorimessut järjestetään yhdessä Keminmaan vanhusneuvoston kanssa. Suunnitellaan vanhustenviikon ohjelmaa syksyn kokouksessa. Keskustelukahvilatoimintaa jatketaan syksyllä kerran kuukaudessa. Rytikarin keskustelukahvilasta on tullut toive siirtää kahvilatoiminta eri viikonpäivälle. Toukokuun kokouksessa päätetään keskustelukahvilan syksyn toimintapäivät. Kotihoitokeskuksen toimintaan tutustuminen. Eri järjestöjen tuomia asioita käsitellään vanhusneuvostossa. Järjestetään seminaari, jossa käsitellään ajankohtaisia ja ikääntyneitä koskevia asioita.

10 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 ) Vanhusneuvosto Terveiset Pohjois-Suomen vanhustyömessuilta 2015 Vanhusneuvosto Valmistelu: vanhus- ja vammaispalvelujohtaja Rauha Hannu Pohjois-Suomen vanhustyönmessut pidettiin Oulussa Vanhusneuvoston jäsenet Raili Ranta ja Tuula Lappalainen kertovat terveiset messuilta. Kuullaan Pohjois-Suomen vanhustyönmessuilla mukana olleiden vanhusneuvoston jäsenten terveiset tapahtumasta. Raili Ranta kertoi terveiset Pohjois-Suomen vanhustyönmessuilta. Virkistysparveke -opinnäytetyön käyttökokemuksia Tuiran kartanossa. Vanhukset pitäisi ottaa mukaan toimintaan ja tekemään yhdessä. Outi Mäenpään luento; onko vuorovaikutus - tiedettä vai taidetta.

11 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 ) Vanhusneuvosto Keskustelukahvilat Vanhusneuvosto Valmistelu: vanhus- ja vammaispalvelujohtaja Rauha Hannu Ikäihminen toimijana -hankkeen aikana on aloitettu vanhusneuvostojen keskustelukahvilatoimintaa alueillaan. Keskustelukahvilan toiminta on aloitettu Kemissä Keväälle 2015 on sovittu pidettäväksi viisi keskustelukahvilaa joka toinen kerta Keskustan palvelutalolla ja Rytikarissa Tertun pito ja pullassa keskustelukahvila pidettiin Keskustan palvelutalolla, emäntänä toimi Saara Kotijärvi-Dianoff keskustelukahvila pidettiin Rytikarissa, emäntänä toimivat Raili Ranta ja Toini Hiltunen. Kuullaan Saara Kotijärvi-Dianoffin ja Raili Rannan terveiset keskustelukahviloista. Saara Kotijärvi-Dianoff kertoi keskustan keskustelukahvilan tilaisuudesta. Teija Kinnunen kertoi saattohoidosta. Osallistujia tilaisuudessa oli muutama. Raili Ranta kertoi Rytikarin keskustelukahvilan tilaisuudesta. Länsi-Pohjan omaiset ja läheiset ry:n puheenjohtaja Marjatta Uusitalo kertoi omaishoitajan asemasta, omaishoitajan eduista ja edunvalvonnasta. Keskustelu oli vilkasta, osallistujia oli 24. Seuraava keskustelukahvila on Keskustan palvelukodilla, aiheena Kelan etuudet ja emäntinä toimivat Ritva Tuominen ja Kaino Ojanmaa.

12 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 ) Vanhusneuvosto Vanhusneuvoston aloite Hyvä teko ikäihmisille 2016 Vanhusneuvosto Valmistelu: vanhus- ja vammaispalvelujohtaja Rauha Hannu Vanhusneuvosto tekee aloitteen Kemin kaupunginvaltuustoon "Hyvä teko ikäihmisille palkinnon" käyttöönotosta Kemin kaupungissa vuodelle Hyvän teon palkinnon tavoitteena on antaa julkista tunnustusta yksilölle tai yhteisölle, jotka itsenäisesti ja oma-aloitteisesti ovat kehittäneet vanhustyötä ja vanhusten elinympäristöä ottamalla käyttöön uusia, innovatiivisia toimintatapoja, jotka edesauttavat ikäihmisten hyvinvoinnin parantamista. Valinnassa huomioidaan myös teon tai toimintatavan ajankohtaisuus, esimerkillisyys sekä yhteiskunnallinen vaikuttavuus. Toimintatapojen kehittäminen tapahtuu olemassa olevilla voimavaroilla. Vanhustyön keskusliitto ja Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen jakavat vuosittain hyvälle vanhusteolle tai hankkeelle palkinnon, jotka edistävät vanhustyötä. Vanhusneuvosto lähettää Kemin kaupunginvaltuustolle aloitteen Hyvä teko ikäihmisille Vanhusneuvosto päättää antaa yllä olevan Hyvä teko ikäihmisille 2016 aloitteen kaupunginhallitukselle.

13 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 ) Vanhusneuvosto Seniorikortin aloite 89/ /2014 Vanhusneuvosto Valmistelu: vanhus- ja vammaispalvelujohtaja Rauha Hannu Kemin kaupunginhallitus on pyytänyt vanhusneuvoston lausuntoa koskien vasemmistoliiton valtuustoryhmän aloitteeseen Seniorikortista kemiläisille. Sihteeri laatii alustavan lausunnon vanhusneuvoston kokoukseen seniorikortin käyttöönotosta Kemin kaupungissa. Vanhusneuvosto käy läpi alustavan lausunnon ja päättää lausunnon antamisesta kaupunginhallitukselle koskien seniorikortin käyttöönottoa. Vanhusneuvosto päättää antaa alla olevan lausunnon aloitteeseen seniorikorteista kemiläisille: Laatusuositus hyvän ikääntymisen turvaamiseksi ja palvelujen parantamiseksi (STM 2013:11) yhtenä painopistealueena on mahdollisimman terveen ja toimintakykyisen ikääntymisen turvaaminen. On olemassa tutkimusnäyttöä riskien hallinnan (esimerkiksi kaatumisten ja tapaturmien ehkäisy), ravitsemusneuvonnan ja erityisesti liikunnan lisäämisen vaikuttavuudesta sekä siitä, että varhainen puuttuminen ikääntyneiden toimintakyvyn heikkenemiseen kannattaa. Kuntien tehtävänä on lain mukaan edistää liikuntaa ja siihen liittyvää kansalaistoimintaa. Omaehtoisen liikunnan tukeminen on tärkeää ikääntyville. Päivittäisellä liikunnalla säilytetään ja parannetaan ikääntyneen lihasvoimaa, tasapainoa ja liikkumiskykyä. Liikunta vaikuttaa edullisesti myös mielialaan, muistiin ja jaksamiseen. Liikunnalla on keskeinen rooli, kun halutaan tukea ikääntyneen itsenäistä selviytymistä ja elämänlaatua. Iäkkäiden liikunnasta on annettu kansainväliset terveysliikuntasuositukset. Suositusten mukaan on tärkeää liikkua säännöllisesti ja harjoittaa kestävyyttä, lihaskuntoa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Voima- ja tasapainoharjoittelun tulee olla tavoitteellista ja nousujohtoista. Iäkkäiden henkilöiden kanssa tulisi laatia yksilöllinen liikuntasuunnitelma ja harjoitusohjelma, johon liittyy liikuntakyvyn arviointi ennen ja jälkeen harjoitusjakson. Kemin kaupungin liikuntapalvelut tarjoavat kuntalaisille ilmaisia liikuntapalveluja kuntosalien vapaan käytön muodossa neljällä eri kuntosalilla. Kuntosaleja ovat Hepolan koulun, Sauvosaaren urheilupuiston ja Tervahallin kuntosalit sekä Tervahallin seniorikuntosali. Yksityisille käyttäjille maksullisia liikuntapalveluita kaupungissa on uimahallin ja avantouinnin maksut. Uimahallissa on eläkeläisille

14 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 ) Vanhusneuvosto käytössä eläkeläisten sarjakortti, joka on 33 % halvempi kuin normaali aikuisten käyntimaksu. Soveltavasta liikunnasta ei Kemissä peritä myöskään maksuja. Ohjatusta liikunnasta peritään ohjausmaksusta 2 euroa kertamaksun päälle. Kemin liikuntapalveluiden, uimahallin ja liikuntasihteerin lausuntojen mukaan seniorikortin käyttöönotto edellyttäisi uuden järjestelmän uusimista, resurssien lisäämistä valvontaa ja käytön aikarajoituksia. Poikkisektorinen yhteistyö lisäisi liikkumismahdollisuuksia. Kuntia kannustetaan perustamaan poikkihallinnollisia yhteistyöryhmiä tai ottamaan ikäihmisten liikunta osaksi muiden työryhmien toimintaa. Työryhmissä sosiaali-, terveys- ja liikuntatoimi, paikalliset järjestöt ja yksityiset palveluntuottajat koordinoivat ja suunnittelevat liian vähän liikkuvien ikäihmisten liikuntapalveluketjua. Vanhusneuvosto esittää, ettei seniorikorttia oteta tällä hetkellä käyttöön Kemin kaupungissa. Vanhusneuvosto esittää, että ikäihmisten uimahallimaksua alennettaisiin 40 %:ia.

15 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 ) Vanhusneuvosto Muut asiat Vanhusneuvosto Käsitellään muut asiat. Päätös VANNE : Veitsiluodon Eläkkeensaajat ry. on laatinut aloitteen vanhusneuvostolle omaishoitajien työn helpottamiseksi. Aloitteessa ehdotetaan, että Sosiaali- ja terveystoimi järjestäisi koulutus- ja neuvontatilaisuuden sairasta tai vammaista hoitaville omaishoitajille. Koulutuksessa ohjattaisiin omaishoitajia esimerkiksi nostamisessa, riisumisessa ja muissa hoidollisissa toimenpiteissä. Päätettiin ko. aloitteen laatimisesta kaupunginhallitukselle. Sihteeri Rauha Hannu valmistelee asian seuraavaan vanhusneuvoston kokoukseen. Ritva Tuominen esitti seuraavat terveiset; Lumien auraus esikaupunkialueilla on huonosti järjestetty ja ikääntyneillä on hankaluuksia liikkumisessa auraamattomilla teillä. Kunnallisia senioritaloja ja yhteisöasumista tulisi olla ikääntyneille. Vanhanajan kodinhoitajia kaivataan, jotka osallistuisivat kaikkeen kotihoidon töihin. Näin tulisi myös sosiaalinen kanssakäyminen mahdolliseksi ikääntyneiden kanssa. Vanhusneuvoston toivotaan pitävän seminaareja, jossa käsiteltäisiin vanhusasioita laajasti.

16 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 ) Vanhusneuvosto Kokouksen päättäminen Vanhusneuvosto Päätetään kokous ja sovitaan seuraava kokousaika. Päätös VANNE : Seuraava kokous pe klo Seurakuntakeskuksessa, jonka jälkeen lounas Hopealyhdyssä. Päätetään kokous klo

Vanhusneuvoston toimintasäännön 8 mukaan kaupunginhallitus nimeää Vanhusneuvoston järjestöjen esityksestä. Toimintakausi on 2 vuotta.

Vanhusneuvoston toimintasäännön 8 mukaan kaupunginhallitus nimeää Vanhusneuvoston järjestöjen esityksestä. Toimintakausi on 2 vuotta. VANHUSNEUVOSTO TOIMINTAKERTOMUS 2015 Vanhusneuvoston toimintasäännön 8 mukaan kaupunginhallitus nimeää Vanhusneuvoston järjestöjen esityksestä. Toimintakausi on 2 vuotta. Toimintasäännön 2 :n mukaan kukin

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (11 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (11 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (11 ) Vanhusneuvosto 23.09.2016 AIKA 23.09.2016 klo 10:00-11:30 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 Kokouksen avaus 3 32 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (15 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (15 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (15 ) Vanhusneuvosto 13.02.2015 AIKA 13.02.2015 klo 10:00-11:45 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (9 ) Vanhusneuvosto 02.06.2017 AIKA 02.06.2017 klo 10:00-11:10 PAIKKA Hopealyhty KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (10 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (10 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (10 ) Vanhusneuvosto 08.05.2015 AIKA 08.05.2015 klo 10:00-11:45 PAIKKA Kemin seurakuntakeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 27 Kokouksen avaus 4 28 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (13 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (13 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 (13 ) Vanhusneuvosto 20.05.2016 AIKA 20.05.2016 klo 10:00-11:30 PAIKKA Seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Kemi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (13 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (13 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (13 ) Vanhusneuvosto 03.02.2017 AIKA 03.02.2017 klo 10:00-11:20 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (14 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (14 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (14 ) Vanhusneuvosto 04.12.2015 AIKA 04.12.2015 klo 10:00-11:20 PAIKKA Saarenottan leirikeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 66 Kokouksen avaus 3 67 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (14 ) Kemin seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Alasali

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (14 ) Kemin seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Alasali KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 (14 ) Vanhusneuvosto 24.05.2019 AIKA 24.05.2019 klo 10:00-11:50 PAIKKA Kemin seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Alasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 Kokouksen

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ (14 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ (14 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2018 1 (14 ) Vanhusneuvosto 30.11.2018 AIKA 30.11.2018 klo 10:00-11:45 PAIKKA Mainiokoti Vihtori, Rovankatu 1, 94600 KEMI KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 58 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 (16 ) Vanhusneuvosto 08.12.2017 AIKA 08.12.2017 klo 10:00-11:10 PAIKKA Valtakatu 26, 2. krs (Kaupungintalo), kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 43 Kokouksen avaus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (14 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (14 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (14 ) Vanhusneuvosto 19.02.2016 AIKA 19.02.2016 klo 09:00-10:45 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 (12 ) Vanhusneuvosto 12.04.2019 AIKA 12.04.2019 klo 10:05-11:20 PAIKKA Valtakatu 26, 2. krs kokoushuone, 94100 KEMI KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (11 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (11 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 (11 ) Vanhusneuvosto 25.01.2019 AIKA 25.01.2019 klo 10:00-11:10 PAIKKA Valtakatu 26, 3. krs kokoushuone, 94100 KEMI KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (15 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (15 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (15 ) Vanhusneuvosto 01.04.2016 AIKA 01.04.2016 klo 10:00-11:30 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Kokouksen avaus 3 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ (18 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ (18 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2016 1 (18 ) Vanhusneuvosto 02.12.2016 AIKA 02.12.2016 klo 10:00-11:15 PAIKKA Saarenotan leirikeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 48 Kokouksen avaus 3 49 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 16.02.2018 kello 10:00-12:15 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (15 ) Esperi Hoitokoti Järventaus Järventaustantie 33, Keminmaa. Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (15 ) Esperi Hoitokoti Järventaus Järventaustantie 33, Keminmaa. Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (15 ) Vanhusneuvosto 21.04.2017 AIKA 21.04.2017 klo 09:55-12:30 PAIKKA Esperi Hoitokoti Järventaus Järventaustantie 33, 94400 Keminmaa KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 10

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (12 ) Vammaisneuvosto 14.10.2015 AIKA 14.10.2015 klo 09:00-10:35 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 10 Pöytäkirjan

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 20.09.2017 AIKA 20.09.2017 09:00-10:40 PAIKKA Terveysaseman alakerran kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 08.01.2019 kello 10:15-11:20 PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaaminen 3 29 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Vanhusneuvosto AIKA 13.05.2015 kello 09:00-11:06 PAIKKA Kartanonmäki ruokasalin kabinetti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 Vanhusneuvosto 26.08.2014 AIKA 26.08.2014 klo 10:00-13:05 PAIKKA Helmiranta, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen avaus 27 22 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (10 ) Vammaisneuvosto 27.01.2017 AIKA 27.01.2017 klo 09:00-10:55 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 Vanhusneuvosto 10.09.2014 AIKA 14:00-15:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 23 18 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 15) Vanhusneuvosto Terveiset lautakuntien kokouksista ja vanhusneuvoston esitykset lautakuntiin

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 15) Vanhusneuvosto Terveiset lautakuntien kokouksista ja vanhusneuvoston esitykset lautakuntiin Mikkeli Pöytäkirja 1/2019 1 ( 15) Aika 25.01.2019, klo 13:00-14:32 Paikka Kaupungin virastotalo, lounashuoneen kabinetti Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/2017 22 Vanhus- ja vammaisneuvosto Kokousaika 23.11.2017 klo 15:00-16:35 Kokouspaikka Parikkalan hyvinvointikeskuksen kokoushuone, Lehmuskuja 3, Parikkala Käsitellyt asiat

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 Vanhusneuvosto 01.06.2017 AIKA 14:00-15:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/ Sakunkulman päiväkeskus, Zachariasseninkatu 1, Uusikaupunki

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/ Sakunkulman päiväkeskus, Zachariasseninkatu 1, Uusikaupunki UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1 Vanhusneuvosto 18.05.2017 Aika 18.05.2017 klo 09:00-10:50 Paikka Sakunkulman päiväkeskus, Zachariasseninkatu 1, Uusikaupunki Luettelo käsitellyistä asioista

Lisätiedot

Vantaan vanhusneuvoston toimintasuunnitelma 2018

Vantaan vanhusneuvoston toimintasuunnitelma 2018 Vantaan vanhusneuvosto Hyväksytty 18.1.2018 Vantaan vanhusneuvoston toimintasuunnitelma 2018 Kuntalain 27 ja vanhuspalvelulaina 11 mukaan vanhusneuvostolle on annettava mahdollisuus vaikuttaa kunnan eri

Lisätiedot

Päivitetty 21.1.2015 1 KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT

Päivitetty 21.1.2015 1 KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT Päivitetty 21.1.2015 1 KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT 2015-2016 Päivitetty 21.1.2015 2 Sisällysluettelo 1. ALOITETOIMIKUNTA 2015-2016...3 2. ITSENÄISYYSJUHLATOIMIKUNTA 2015-2016...3 3. RINTAMAVETERAANIASIAINNEUVOTTELUKUNTA

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi Puumala Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 21.09.2017, klo 15:58-17:11 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, Kiihtelysvaara. Sivu 27 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, Kiihtelysvaara. Sivu 27 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 Vanhusneuvosto Aika 16.03.2016 klo 09:30-11:45 Paikka Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, 82140 Kiihtelysvaara Käsitellyt asiat Sivu 27 Kokouksen

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Vanhusneuvosto 20.03.2015 AIKA 20.03.2015 10:00-11:15 PAIKKA Ikäihmisten päivätoiminta Opintie 5 Joroinen KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (8 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (8 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (8 ) Vammaisneuvosto 10.11.2015 AIKA 10.11.2015 klo 09:10-10:55 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 20 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (11 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (11 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (11 ) Vammaisneuvosto 23.03.2017 AIKA 23.03.2017 klo 09:15-11:10 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Kokouksen avaus 3 10 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (16) Aika 14.03.2017, klo 13:00-15:05 Paikka Lounashuoneen kabinetti, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo MULTIAN KUNTA 3/2017 PÖYTÄKIRJA n kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina 27.11.2017 klo 13.00 15.00 ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Työjärjestyksen

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Vanhusneuvosto 22.04.2015 AIKA 22.04.2015 klo 10:00-12:00 PAIKKA Tupasvilla, Kortesjärvi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Tupasvillan tehostettuun palveluasumiseen

Lisätiedot

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 1/2012 7.2.2012 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANH 4 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMAN

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Attendon Tapalankallion esittely 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Attendon Tapalankallion esittely 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Vanhusneuvosto 14.11.2017 Aika 14.11.2017 klo 12:00-13:30 Paikka Tapalankallio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 26 Attendon

Lisätiedot

Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, Heinävesi. Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN OSALLISTUMIS- JA

Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, Heinävesi. Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN OSALLISTUMIS- JA HEINÄVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 10 Vanhusneuvosto 15.11.2016 AIKA 15.11.2016 klo 15:02-16:06 PAIKKA Päiväkeskuksen opetuskeittiö, Sairaalantie 4, 79700 Heinävesi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTOJEN

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (9 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (9 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 (9 ) Vammaisneuvosto 10.04.2019 AIKA 10.04.2019 klo 09:00-10:45 PAIKKA Keskustan Palvelutalo, Sauvosaarenkatu 25 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 13) Aika 08.10.2018, klo 09:30-11:15 Paikka Kunnantalo, ravintola Ervasti kabinetti Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15 Vanhusneuvosto 26.08.2015 AIKA 12:00-13:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 VANHUSNEUVOSTON TÄRKEÄNÄ PITÄMIÄ PAINOPISTEALUEITA JA ASIOITA

Lisätiedot

3.2 Vammaisneuvoston tehtävät

3.2 Vammaisneuvoston tehtävät 1 (5) Imatran kaupungin vanhusneuvoston ja Imatran, Ruokolahden ja Rautjärven vammaisneuvoston toimintasääntö 1. Toimintasääntö ja sen soveltaminen 2. Neuvostojen toiminnan tarkoitus Toimintasääntöä noudatetaan

Lisätiedot

Jaakkola Tuula, vs. ikääntyneiden palvelujen johtaja, poissa Takala Mervi, asiakkuuspäällikkö, sihteeri

Jaakkola Tuula, vs. ikääntyneiden palvelujen johtaja, poissa Takala Mervi, asiakkuuspäällikkö, sihteeri 1 Vanhusneuvoston kokous 3/2017 Aika Maanantaina 4.9.2017 klo 10.00 12.00 Paikka Hovioikeudenkatu 6, kokoushuone 3.01/Presidentti Läsnä Kinnunen Raimo Heteaho Arja-Leena Koivusaari Tuovi Tenhamo Rauno

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 27.11.2018 kello 10:05-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen 3 23

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 01.02.2017 AIKA 14:00-15:10 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN 3 TOIMINTAKAUTEEN 2 KATSAUS KUNNAN

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Vanhusneuvosto 05.10.2017 Aika 05.10.2017 klo 12:00-12:40 Paikka Kokoushuone Petäjä, kaupungintalo Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kaikki mukaan ikäihmisten liikunnan kansalliseen toimenpideohjelmaan

Kaikki mukaan ikäihmisten liikunnan kansalliseen toimenpideohjelmaan Suunnittelija Laura Sormunen Kaikki mukaan ikäihmisten liikunnan kansalliseen toimenpideohjelmaan Itä-Suomen Liikkeellä voimaa vuosiin -seminaari, 6.5.2014 Toimenpideohjelman taustat Terveytensä kannalta

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1. Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1. Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Vanhusneuvosto Kokousaika 28.01.2015 klo 14:00-15:00 Kokouspaikka Parikkalan terveysaseman kokoushuone Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Vanhusneuvosto AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO 26.1.2018 1. Aika: 26.1.2018 klo 10.00-11.00 Paikka: Paikalla: Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 Kyrö Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Marja Viitanen,

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 (9 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 (9 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 (9 ) Vammaisneuvosto 01.12.2014 AIKA 01.12.2014 klo 09:00-11:07 PAIKKA Keskustan palvelutalo, Sauvosaarenkatu 25 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Päivitetty KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT

Päivitetty KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT Päivitetty 11.2.2015 1 KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT 2015-2016 Päivitetty 11.2.2015 2 Sisällysluettelo 1. ALOITETOIMIKUNTA 2015-2016...3 2. ITSENÄISYYSJUHLATOIMIKUNTA 2015-2016...3 3. RINTAMAVETERAANIASIAINNEUVOTTELUKUNTA

Lisätiedot

Päivitetty KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT

Päivitetty KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT Päivitetty 13.9.2017 1 KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT 20172019 Päivitetty 13.9.2017 2 Sisällysluettelo 1. ALOITETOIMIKUNTA 2017 2019... 3 2. ITSENÄISYYSJUHLATOIMIKUNTA 2017 2019... 3 3. RINTAMAVETERAANIASIAINNEUVOTTELUKUNTA

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Vanhusneuvosto 15.09.2016 Aika 15.09.2016 klo 12:00-13:45 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VANH 22 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 23 VANH 23 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 23

VANH 22 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 23 VANH 23 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 23 4/2012 17.9.2012 Asiat VANH 22 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 23 VANH 23 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 23 VANH 24 VANHUSTENVIIKON 7.-14.10.2012 SUUNNITTELUA 24 VANH 25 FINNENTIEN LIIKENNEJÄRJESTELYT

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 30.1.2018 klo 10:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski PÖYTYÄN KUNTA VANHUSNEUVOSTO 24.10.2017 1. Aika: 24.10.2017 klo 9.00 10.00 Paikka: Paikalla: Perusturvakeskus, Turuntie 639, 21870 Riihikoski Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola,

Lisätiedot

Pauli Salonpää x Marjatta Suominen x. Marketta Rouvinen - Juhani Räihä Olavi Tuikkanen x * Hellevi Pekkarinen *poistui kokouksesta 15.

Pauli Salonpää x Marjatta Suominen x. Marketta Rouvinen - Juhani Räihä Olavi Tuikkanen x * Hellevi Pekkarinen *poistui kokouksesta 15. KINNULAN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Kokousaika 21.9.2017 kello 15 16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) pj x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 4/2015 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 4/2015 1 14.10.2015 Aika 14.10.2015 klo 14:00-16:55 Paikka Kunnantalo, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 23 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Päivitetty KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT

Päivitetty KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT Päivitetty 14.6.2016 1 KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT 2015-2016 Päivitetty 14.6.2016 2 Sisällysluettelo 1. ALOITETOIMIKUNTA 2015-2016...3 2. ITSENÄISYYSJUHLATOIMIKUNTA 2015-2016...3 3. RINTAMAVETERAANIASIAINNEUVOTTELUKUNTA

Lisätiedot

VANH 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 25 VANH 25 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 25

VANH 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 25 VANH 25 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 25 4/2014 2.12.2014 Asiat VANH 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 25 VANH 25 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 25 VANH 26 TUTUSTUMINEN MAIJALAN LAAJENNUSOSAAN MATTILAAN 26 VANH 27 TIETOA KANGASALAN

Lisätiedot

Päivitetty KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT

Päivitetty KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT Päivitetty 13.9.2017 1 KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT 2017-2019 Päivitetty 13.9.2017 2 Sisällysluettelo 1. ALOITETOIMIKUNTA 2017-2019... 3 2. ITSENÄISYYSJUHLATOIMIKUNTA 2017-2019... 3 3. RINTAMAVETERAANIASIAINNEUVOTTELUKUNTA

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 12 Vanhusneuvosto AIKA 10.11.2017 klo 09:00-11:10 PAIKKA Kokoushuone 1 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 8 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaa. Pohjois-Suomen Kaste -alueen vanhustyön kehittämishanke 2014-2016

Keski-Pohjanmaa. Pohjois-Suomen Kaste -alueen vanhustyön kehittämishanke 2014-2016 Keski-Pohjanmaa Pohjois-Suomen Kaste -alueen vanhustyön kehittämishanke 2014-2016 SenioriKaste Ikäihmisten arjen ja palvelujen parantamiseksi 2014-2016 Tavoitteena on kehittää vanhustyön palveluja ja toimintatapoja,

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Vanhusneuvosto 26.01.2015 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 1 Sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Tarja Salosen puheenvuoro 2 Vuoden 2014 toimintakertomuksen hyväksyminen

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Vanhusneuvosto Kokousaika 16.01.2017 klo 14:00-15:35 Kokouspaikka Parikkalan terveysaseman kokoushuone Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 2/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 21.3.2019 Kokoustiedot Aika Torstaina 28.3.2019 klo 14.00 Käsiteltävät asiat Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 15 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Kaikki mukaan ikäihmisten liikunnan kansalliseen toimenpideohjelmaan

Kaikki mukaan ikäihmisten liikunnan kansalliseen toimenpideohjelmaan viestintäsuunnittelija Anne Honkanen Kaikki mukaan ikäihmisten liikunnan kansalliseen toimenpideohjelmaan Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun Liikkeellä voimaa vuosiin -seminaari, 29.4.2014 Toimenpideohjelman

Lisätiedot

Hämeenlinnan vanhusneuvosto

Hämeenlinnan vanhusneuvosto Hämeenlinnan vanhusneuvosto 1 n toiminta lakisääteistä Laki ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaalija terveyspalveluista, 28.12.2012/980 http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2012/20120980

Lisätiedot

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs Perjantai 12.10.2018 12.00 14.00 Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs läsnä: Tornion Invalidit ry. Raimo Toratti Lapin Näkövammaiset ry., Soile Järvirova Tornion kerho Tornion kaupunginhallitus

Lisätiedot

Otavan opisto, ruokala, Aurinkoinen - kokoustila, Otavantie 2, Otava. 28 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta

Otavan opisto, ruokala, Aurinkoinen - kokoustila, Otavantie 2, Otava. 28 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (18) Aika 26.04.2017, klo 13:00-15:40 Paikka Otavan opisto, ruokala, Aurinkoinen - kokoustila, Otavantie 2, Otava Käsitellyt asiat 26 Kokouksen avaus 27 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

NAANTALIN VANHUSNEUVOSTO

NAANTALIN VANHUSNEUVOSTO NAANTALIN VANHUSNEUVOSTO TAUSTAA Vanhuspalvelulaki voimaan 1.7.2013 Vanhusneuvosto Naantaliin 1.1.2014 Vanhusneuvoston toimikausi on sama kuin sen nimeämän kaupunginhallituksen toimikausi eli neljä (4)

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (12 ) Nuorisoasiain neuvottelukunta 24.10.2013 AIKA 24.10.2013 klo 18:00-19:11 PAIKKA Kaupungintalo, 2. kerroksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 Kokouksen

Lisätiedot

Vanhusneuvosto

Vanhusneuvosto Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 2/2018 12 Vanhusneuvosto 16.05.2018 Aika 16.05.2018 klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 02.04.2013 AIKA 2.4.2013 klo 14.00 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 3 NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

LÄSNÄOLIJAT 1 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 1 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA JA NÄHTÄVÄNÄPITO 1

LÄSNÄOLIJAT 1 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 1 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA JA NÄHTÄVÄNÄPITO 1 KOKOUS Vanhusneuvosto 8.1.2018 KÄSITELLYT ASIAT LÄSNÄOLIJAT 1 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 2 N TARKASTAJIEN VALINTA 1 3 N TARKASTUSTAPA JA NÄHTÄVÄNÄPITO 1 4 MENUMAT-ESITTELY 2 5 TEATTERINÄYTÖKSEN

Lisätiedot

16 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 18 ESSOTE:n vanhus- ja vammaisneuvoston edustajan nimeäminen

16 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 18 ESSOTE:n vanhus- ja vammaisneuvoston edustajan nimeäminen Puumala Pöytäkirja 5/2016 1 (10) Aika 24.11.2016, klo 10:00-12:11 Paikka Palvelukeskus Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 17 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

LÄSNÄOLIJAT 1 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 1 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA JA NÄHTÄVÄNÄPITO 1

LÄSNÄOLIJAT 1 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 1 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA JA NÄHTÄVÄNÄPITO 1 KOKOUS Vanhusneuvosto 4.12.2017 KÄSITELLYT ASIAT LÄSNÄOLIJAT 1 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 2 N TARKASTAJIEN VALINTA 1 3 N TARKASTUSTAPA JA NÄHTÄVÄNÄPITO 1 4 TERVEISET IKÄÄNTYVÄT MAAHANMUUTTAJAT

Lisätiedot

Opetus- ja kulttuuriministeriö Sosiaali- ja terveysministeriö.

Opetus- ja kulttuuriministeriö Sosiaali- ja terveysministeriö. Opetus- ja kulttuuriministeriö Sosiaali- ja terveysministeriö Kaikki mukaan Ikäihmisten liikunnan kansalliseen toimenpideohjelmaan Lapin Liikkeellä voimaa vuosiin -seminaari Rovaniemi 2.10.2014 Viestintäsuunnittelija

Lisätiedot

LÄSNÄOLIJAT 1 25 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 26 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 1 27 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA JA NÄHTÄVÄNÄPITO 1

LÄSNÄOLIJAT 1 25 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 26 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 1 27 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA JA NÄHTÄVÄNÄPITO 1 KOKOUS Vanhusneuvosto 8.5.2018 KÄSITELLYT ASIAT LÄSNÄOLIJAT 1 25 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 26 N TARKASTAJIEN VALINTA 1 27 N TARKASTUSTAPA JA NÄHTÄVÄNÄPITO 1 28 SENIORIMESSUT JA VANHUSTENVIIKKO

Lisätiedot

Kokkolan kaupunki Karleby stad KOKKOLAN VANHUSNEUVOSTO TOIMINTAKERTOMUS

Kokkolan kaupunki Karleby stad KOKKOLAN VANHUSNEUVOSTO TOIMINTAKERTOMUS Kokkolan kaupunki Karleby stad KOKKOLAN VANHUSNEUVOSTO TOIMINTAKERTOMUS 2015 Sisällysluettelo Vanhusneuvoston kokoonpano 2015... 3 Kokoustoiminta... 4 Lausuntoja, ehdotuksia, esityksiä ja kirjelmiä...

Lisätiedot

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa Aika: 8.5.2018 klo 16.30 Paikka: Oulu10, Torikatu 10 A 1 Kokouksen avaus Esitys: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa 17.20. 2

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ 31.01.2017 1. Aika: 31.1.2017 klo 9.10 10.10 Paikka: Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 KYRÖ Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Vanhusneuvosto 07.11.2016 Aika 07.11.2016 klo 12:00-13:00 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Päivitetty KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT

Päivitetty KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT Päivitetty 26.10.2016 1 KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT 2015-2016 Päivitetty 26.10.2016 2 Sisällysluettelo 1. ALOITETOIMIKUNTA 2015-2016...3 2. ITSENÄISYYSJUHLATOIMIKUNTA 2015-2016...3 3. RINTAMAVETERAANIASIAINNEUVOTTELUKUNTA

Lisätiedot

Marjatta Suominen. Pirkko Leppänen x Marketta Rouvinen - Juhani Räihä - Olavi Tuikkanen x Hellevi Pekkarinen x

Marjatta Suominen. Pirkko Leppänen x Marketta Rouvinen - Juhani Räihä - Olavi Tuikkanen x Hellevi Pekkarinen x KINNULAN KUNTA Esityslista /Pöytäkirja Sivu 1 Kokousaika 28.2.2017 kello 16 17.05 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x =

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 22.4.2014

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 22.4.2014 MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO MUONION VANHUSNEUVOSTON KOKOUS Aika. klo 14.00 15.25 Paikka ston kokoushuone Läsnä Poissa Kutsutut/osallistujat x Yrjö Perkkiö

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 3/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 3/2018 1 (7) Aika 20.03.2018, klo 17:30-19:47 Paikka JUST Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 7 Ilmoitusasiat 8 Ikääntyneiden

Lisätiedot

KHALL 81 Hallintojohtaja

KHALL 81 Hallintojohtaja Kaupunginhallitus 81 26.02.2013 Kaupunginhallitus 209 07.05.2013 Kaupunginhallitus 269 25.06.2013 Kaupunginhallitus 328 09.09.2013 Kaupunginhallitus 384 28.10.2013 KUHMON VANHUSNEUVOSTON KOKOONPANON TÄSMENTÄMINEN

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 15 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTA-

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 15 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTA- ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 28 Vanhus- ja vammaisneuvosto 04.12.2012 AIKA 18:00-19:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 15 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTA- 30 MINEN

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Sivu 76 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Sivu 76 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 13.11.2018 klo 10:00-11:53 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 76 Kokouksen

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 Vanhusneuvosto 30.11.2018 Aika 30.11.2018 klo 12:00-13:35 Paikka Kuntoutuskeskus Kankaanpää, Aurinkokabinetti Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Vanhusneuvosto Aika Paikka 20.12.2017 klo 09:00-11:05 Toimintakeskus Suvanto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (9 ) Vammaisneuvosto 23.05.2017 AIKA 23.05.2017 klo 09:05-10:30 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 Kokouksen avaus 3 18 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Liikuntalautakunta LAOS/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Liikuntalautakunta LAOS/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2012 1 (5) 153 Kaupunginhallitukselle annettava lausunto kuntalaisaloitteesta, joka koskee maksuttoman sporttikortin myöntämistä yli 68-vuotiaille HEL 2012-008118 T 12 03

Lisätiedot