KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 )

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 )"

Transkriptio

1 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) Vanhusneuvosto AIKA klo 10:00-11:10 PAIKKA Valtakatu 26, 2. krs (Kaupungintalo), kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 43 Kokouksen avaus 3 44 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 45 Pöytäkirjan tarkastus 5 46 Hyvä teko ikäihmiselle 6 47 Länsi-Pohjan seniorineuvonnan pilotti 8 48 Vanhusneuvoston aloite eläkeläisjärjestöjen kokoontumistiloista 9 49 Vanhusneuvoston edustajat seniorimessujen suunnittelutyöryhmään 50 Ikäihmisten keskustelukahvilan kuulumiset ja kevään 2018 keskustelukahvilan ajankohdat 51 Toimintasuunnitelma vuodelle Vanhusneuvoston talousarvioesitys vuodelle Vanhusneuvoston kevään 2018 kokousajankohdat Muut asiat

2 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) Vanhusneuvosto OSALLISTUJAT Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Ketola Arja 10:00-11:10 jäsen, pj Kotijärvi-Dianoff Saara 10:00-11:10 jäsen Kukka Pirkko-Liisa 10:00-11:10 jäsen Kuusisto Ulla 10:00-11:10 jäsen, varapj Takalo Tero 10:00-11:10 jäsen Vedom Marja 10:00-11:10 jäsen Vuosalmi Hilkka 10:00-11:10 jäsen Hiltunen Jani 10:00-11:10 jäsen, tekton edustaja Nousiainen Esko 10:00-11:10 jäsen, Kulttuuritoimen edustaja MUU Hyötylä Pirita 10:00-11:10 KH:n edustaja Voutilainen Eija 10:00-11:10 asiantuntijajäsen, Kemin srk Anttila Mikko 10:00-10:30 SosTer ltk:n jäsen 46 käsittelyn ajaksi Ekorre-Nummikari Sari 10:00-10:30 SosTer ltk:n jäsen 46 käsittelyn ajaksi Palmgren Marja 10:00-11:10 sihteeri POISSA Järvinen Eija jäsen, SosTer edustaja Axelsson Johanna varajäsen Lappalainen Tuula varajäsen Ranta Raili varajäsen ALLEKIRJOITUKSET Arja Ketola Puheenjohtaja Marja Palmgren Sihteeri KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 14 / 12 / 2017 Pirkko-Liisa Kukka Tero Takalo PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Yleisessä tietoverkossa 15 / 12 / 2017

3 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) Vanhusneuvosto Kokouksen avaus Vanhusneuvosto Puheenjohtaja Arja Ketola avasi kokouksen.

4 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) Vanhusneuvosto Laillisuus ja päätösvaltaisuus Vanhusneuvosto Ehdotus Pj Arja Ketola: Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

5 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) Vanhusneuvosto Pöytäkirjan tarkastus Vanhusneuvosto Ehdotus Pj Arja Ketola: Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi Pirkko-Liisa Kukka ja Ulla Kuusisto. Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Pirkko-Liisa Kukka ja Tero Takalo. Pöytäkirja on valmis tarkistettavaksi

6 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) Vanhusneuvosto Vanhusneuvosto Hyvä teko ikäihmiselle Vanhusneuvosto Valmistelu: vanhuspalveluiden sosiaalityöntekijä Marja Palmgren Vanhusneuvosto on tehnyt Kemin kaupunginvaltuustoon aloitteen Hyvä teko ikäihmisille palkinnon käyttöönotosta Kemin kaupungissa. Asiaa on käsitelty sosiaali- ja terveyslautakunnassa ja Palkinnon saajasta päättää vanhusneuvosto sekä työryhmään kuuluvat kaksi sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsentä. Palkinto on ollut haettavana ja hakuaikaa on on jatkettu asti. Hakemuksia on saapunut määräaikaan mennessä 4 kappaletta. Ehdotus PJ Arja Ketola: Vanhusneuvosto sopii ajan, jolloin valitaan palkinnon saaja ja päättää, missä ja milloin palkinto luovutetaan. Päätös VANNE : Vanhusneuvosto valitsee palkinnon saajan seuraavassa kokouksessa ja palkinto luovutetaan vuoden 2018 vanhusneuvoston ensimmäisessä kokouksessa. Vanhusneuvosto Ehdotus PJ Ketola: Valmistelu: vanhuspalveluiden sosiaalityöntekijä Marja Palmgren Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä 4 kappaletta. Hyvä teko ikäihmisille palkintoa hakivat Kemin kaupungin keskitetty palvelutarpeen arviointiyksikkö, Kemin kotihoitokeskuksen fysioterapeutit, Länsi-Pohjan Muistiyhdistys ry ja Veitsiluodon Eläkkeensaajan ry. Vanhusneuvoston jäsenille ja sosiaali- ja terveyslautakunnan edustajille Mikko Anttilalle ja Sari Ekorre-Nummikarille on jaettu etukäteen hakemukset, jotka ovat ehdolla hyvä teko ikäihmisille-palkinnon saajaksi. Vanhusneuvosto valitsee hyvä teko ikäihmisille palkinnon saajan. Ulla Kuusisto, Marja Palmgren ja Hilkka Vuosalmi ilmoittivat esteellisyytensä asian käsittelyyn ja poistuivat kokoushuoneesta pykälän käsittelyn ajaksi.

7 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) Vanhusneuvosto Vanhusneuvosto Hyvä teko ikäihmisille palkinnon saajaksi valittiin Länsi-Pohjan Muistiyhdistys. Esitetään, että sosiaali- ja terveyslautakunta myöntää testamenttivaroista apuvälineitä kotikuntoutukseen sekä fysioterapiaosaston että keskitetyn palvelutarpeen arviointiyksikön esittämän tarpeen mukaisesti.

8 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) Vanhusneuvosto Länsi-Pohjan seniorineuvonnan pilotti Vanhusneuvosto Ehdotus PJ Ketola: Valmistelu: vanhuspalveluiden sosiaalityöntekijä Marja Palmgren Lapin maakunnalle ollaan luomassa yhteistä ikäihmisten palveluneuvonta- ja ohjausmallia, jota pilotoidaan ensivaiheessa Länsi-Pohjan kuntien alueella (Kemi, Keminmaa, Simo, Tornio ja Ylitornio). Ikäihminen tai hänen läheisensä saa apua joko soittamalla yhteiseen neuvontanumeroon, asioimalla verkkosivuilla tai käymällä alueellisissa lähipalvelupisteissä. Palvelu on käytettävissä Länsi-Pohjan seniorineuvonnan esite jaetaan kokouksessa. Merkitään tiedoksi Länsi-Pohjan seniorineuvonnan pilotti. Hyväksyi päätösehdotuksen.

9 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) Vanhusneuvosto Vanhusneuvoston aloite eläkeläisjärjestöjen kokoontumistiloista Vanhusneuvosto Ehdotus PJ Ketola: Valmistelu: vanhuspalveluiden sosiaalityöntekijä Marja Palmgren Kemiläisten eläkeläisjärjestöjen kokoontumistilat ovat liian pieniä ja ilmanvaihto on puutteellista. Eläkeläisjärjestöt tarvitsevat isommat ja esteettömät tilat. Vanhusneuvosto esittää, että kaupunginhallitus osoittaa eläkeläisjärjestöille ja kaikille ikäihmisille isommat tilat, joissa esteettömyys on huomioitu. Hyväksyi päätösehdotuksen.

10 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) Vanhusneuvosto Vanhusneuvoston edustajat seniorimessujen suunnittelutyöryhmään Vanhusneuvosto Ehdotus PJ Ketola: Valmistelu: vanhuspalveluiden sosiaalityöntekijä Marja Palmgren Seniorimessut on järjestetty vuosittain lokakuussa vanhustenviikolla yhteistyössä Kemin ja Keminmaan vanhusneuvostojen, Kemin kaupungin, Keminmaan kunnan, Lapin ammattikorkeakoulun ja Kemin seurakunnan kanssa. Vanhusneuvostosta on ollut 2 edustajaa mukana messujen suunnittelussa. Nimetään vanhusneuvoston edustajat vuoden 2018 seniorimessujen suunnittelutyöryhmään. Vanhusneuvosto nimesi vuoden 2018 seniorimessujen suunnittelutyöryhmään Hilkka Vuosalmen ja Ulla Kuusiston.

11 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) Vanhusneuvosto Ikäihmisten keskustelukahvilan kuulumiset ja kevään 2018 keskustelukahvilan ajankohdat Vanhusneuvosto Ehdotus PJ Ketola: Valmistelu: vanhuspalveluiden sosiaalityöntekijä Marja Palmgren Vanhusneuvoston järjestämä keskustelukahvila kokoontui Satun Lounaskahvilassa Rytikarissa. Aiheena oli ikäihminen liikenteessä ja alustajana toimi autokoulunopettaja Heidi Alakorpi. Emäntänä vanhusneuvostosta toimi Hilkka Vuosalmi. Vanhusneuvoston tarkoituksena on jatkaa ensi vuonna keskustelukahviloita pitämistä. Keskustelukahviloiden ajankohdiksi esitetään keväälle ja Vanhusneuvosto kuulee keskustelukahvilan kuulumiset ja hyväksyy kevään 2018 keskustelukahvilan ajankohdat. Vanhusneuvosto kuuli Hilkka Vuosalmelta keskustelukahvilan kuulumiset ja hyväksyi kevään 2018 keskustelukahvilan ajankohdiksi ja

12 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) Vanhusneuvosto Toimintasuunnitelma vuodelle 2018 Vanhusneuvosto Valmistelu: vanhuspalveluiden sosiaalityöntekijä Marja Palmgren Väestön ikääntyessä on yhteiskunnan mukauduttava laajasti entistä iäkkäämmän väestön tarpeisiin. Väestön ikääntyessä myös vanhusneuvoston rooli korostuu. Vanhusneuvoston toimintasäännön 2 :n mukaan vanhusneuvoston tarkoituksena on: 1. Edesauttaa vanhusten osallistumista ja vaikuttamista kunnalliseen päätöksentekoon. 2. Pyrkiä edistämään vanhusten selviytymistä eri toiminnoissa, kuten asumisessa, sosiaali- ja terveyspalveluiden saamisessa sekä kulttuuri- ja vapaa-ajan toiminnoissa. 3. Seurata vanhusten näkökulmasta kaupungin päätöksentekoa erityisesti heille tarkoitettujen palvelujen, tukitoimien ja muiden etuuksien järjestämiseksi sekä niiden saatavuuden parantamiseksi. 4. Tehdä esityksiä ja aloitteita sekä antaa lausuntoja kunnan viranomaisille vanhuksia koskevissa kysymyksissä sekä hoitaa muut neuvoston toimialaan kuuluvat ja kaupunginhallituksen sille antamat tehtävät. 5. Vaikuttaa ympäristön suunnitteluun ja toteutukseen siten, että julkiset tilat soveltuvat myös vanhusten, vammaisten ja sairaiden tarpeisiin. 6. Edistää viranomaisten ja ikääntyneiden ja heitä edustavien järjestöjen yhteistoimintaa. Vuoden 2018 toiminta käsittää toimintasäännön mukaisia tehtäviä. Lisäksi vanhusneuvoston vuoden 2018 toimintaan sisältyy seuraavat: Kemin vanhusneuvosto kokoontuu vuosittain n. 6-7 kertaa. Länsi-Pohjan alueella on toiminut myös seudullinen vanhusneuvosto, johon Kemin vanhusneuvostolta on ollut edustus paikalla. Kokoontumisia on ollut 2-3 vuodessa. Lisäksi Toimiva kotihoito Lappiin-hankkeessa Kemin vanhusneuvosto on ollut mukana ja hanke jatkuu vielä vuonna Vanhusneuvoston kokouksia ja seudullisia vanhusneuvoston kokouksia on tarkoitus jatkaa vuonna 2018 edellisen vuoden tapaan ja osallistua Toimiva kotihoito Lappiin-hankkeeseen. Kemin vanhusneuvosto on osallistunut vuosittain seniorimessujen järjestämiseen yhdessä Keminmaan kunnan, Keminmaan vanhusneuvoston, Lapin ammattikorkeakoulun ja seurakunnan kanssa. Seniorimessut on tarkoitus järjestää myös vuonna 2018, jossa vanhusneuvosto on mukana järjestäjänä.

13 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) Vanhusneuvosto Vanhusneuvosto on järjestänyt Rytikarissa 4-6 kertaa vuodessa ikäihmisten keskustelukahvilan, jossa on paikalla eri aiheiden asiantuntijoita. Toimintaa on tarkoitus jatkaa vuonna Vanhusneuvostosta on osallistunut jäseniä Pohjois-Suomen vanhustyön messuille. Messut järjestetään myös vuonna 2018, johon on tarkoitus myös osallistua. Ehdotus PJ Ketola: Vanhusneuvosto päättää hyväksyä toimintasuunnitelman vuodelle Hyväksyi päätösehdotuksen.

14 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) Vanhusneuvosto Vanhusneuvoston talousarvioesitys vuodelle 2018 Vanhusneuvosto Ehdotus PJ Ketola: Valmistelu: vanhuspalveluiden sosiaalityöntekijä Marja Palmgren Vanhusneuvoston toimintasäännön 6 :n mukaan vanhusneuvosto laatii oman talousarvion. Vuoden 2018 talousarvioesitys liitteenä. Vanhusneuvosto päättää hyväksyä talousarvioesityksen vuodelle Hyväksyi päätösehdotuksen. Liitteet Liite 1 Vanhusneuvoston talousarvioesitys vuodelle 2018

15 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) Vanhusneuvosto Vanhusneuvoston kevään 2018 kokousajankohdat Vanhusneuvosto Ehdotus PJ Ketola: Vanhusneuvosto päättää hyväksyä seuraavan kokousaikataulun ajalle : klo klo klo 10 Hyväksyi päätösehdotuksen.

16 KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (16 ) Vanhusneuvosto Muut asiat Vanhusneuvosto Sosiaali- ja terveysministeriö ja Suomen Kuntaliitto ovat antaneet kesäkuussa 2017 uuden laatusuosituksen hyvä ikääntymisen turvaamiseksi ja palvelujen parantamiseksi. Laatusuositus on voimassa vuoden 2019 loppuun asti. Sihteeri jakoi vanhusneuvoston jäsenille poliisin ohjeet rahojen suojaamiseksi eläkeläisjärjestöihin jaettaviksi. Pirita Hyötylä nosti keskusteluun Veitsiluodon eläkkeensaajien tilavuokrien nousun.

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ (14 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ (14 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2018 1 (14 ) Vanhusneuvosto 30.11.2018 AIKA 30.11.2018 klo 10:00-11:45 PAIKKA Mainiokoti Vihtori, Rovankatu 1, 94600 KEMI KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 58 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (14 ) Kemin seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Alasali

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (14 ) Kemin seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Alasali KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 (14 ) Vanhusneuvosto 24.05.2019 AIKA 24.05.2019 klo 10:00-11:50 PAIKKA Kemin seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Alasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 Kokouksen

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 (12 ) Vanhusneuvosto 12.04.2019 AIKA 12.04.2019 klo 10:05-11:20 PAIKKA Valtakatu 26, 2. krs kokoushuone, 94100 KEMI KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (11 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (11 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 (11 ) Vanhusneuvosto 25.01.2019 AIKA 25.01.2019 klo 10:00-11:10 PAIKKA Valtakatu 26, 3. krs kokoushuone, 94100 KEMI KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (9 ) Vanhusneuvosto 02.06.2017 AIKA 02.06.2017 klo 10:00-11:10 PAIKKA Hopealyhty KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (11 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (11 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (11 ) Vanhusneuvosto 23.09.2016 AIKA 23.09.2016 klo 10:00-11:30 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 Kokouksen avaus 3 32 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (13 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (13 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 (13 ) Vanhusneuvosto 20.05.2016 AIKA 20.05.2016 klo 10:00-11:30 PAIKKA Seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Kemi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (13 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (13 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (13 ) Vanhusneuvosto 03.02.2017 AIKA 03.02.2017 klo 10:00-11:20 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (15 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (15 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (15 ) Vanhusneuvosto 01.04.2016 AIKA 01.04.2016 klo 10:00-11:30 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Kokouksen avaus 3 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vanhusneuvoston toimintasäännön 8 mukaan kaupunginhallitus nimeää Vanhusneuvoston järjestöjen esityksestä. Toimintakausi on 2 vuotta.

Vanhusneuvoston toimintasäännön 8 mukaan kaupunginhallitus nimeää Vanhusneuvoston järjestöjen esityksestä. Toimintakausi on 2 vuotta. VANHUSNEUVOSTO TOIMINTAKERTOMUS 2015 Vanhusneuvoston toimintasäännön 8 mukaan kaupunginhallitus nimeää Vanhusneuvoston järjestöjen esityksestä. Toimintakausi on 2 vuotta. Toimintasäännön 2 :n mukaan kukin

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (15 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (15 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (15 ) Vanhusneuvosto 13.02.2015 AIKA 13.02.2015 klo 10:00-11:45 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (14 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (14 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (14 ) Vanhusneuvosto 04.12.2015 AIKA 04.12.2015 klo 10:00-11:20 PAIKKA Saarenottan leirikeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 66 Kokouksen avaus 3 67 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ (18 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ (18 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2016 1 (18 ) Vanhusneuvosto 02.12.2016 AIKA 02.12.2016 klo 10:00-11:15 PAIKKA Saarenotan leirikeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 48 Kokouksen avaus 3 49 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (14 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (14 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (14 ) Vanhusneuvosto 19.02.2016 AIKA 19.02.2016 klo 09:00-10:45 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (15 ) Esperi Hoitokoti Järventaus Järventaustantie 33, Keminmaa. Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (15 ) Esperi Hoitokoti Järventaus Järventaustantie 33, Keminmaa. Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (15 ) Vanhusneuvosto 21.04.2017 AIKA 21.04.2017 klo 09:55-12:30 PAIKKA Esperi Hoitokoti Järventaus Järventaustantie 33, 94400 Keminmaa KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 10

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI ESITYSLISTA 5/ (13)

KEMIN KAUPUNKI ESITYSLISTA 5/ (13) KEMIN KAUPUNKI ESITYSLISTA 5/2019 1 (13) AIKA 30.08.2019 klo 10:00 PAIKKA Kaupungintalo 2 krs, Valtakatu 26 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 40 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 41 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (10 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (10 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (10 ) Vanhusneuvosto 08.05.2015 AIKA 08.05.2015 klo 10:00-11:45 PAIKKA Kemin seurakuntakeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 27 Kokouksen avaus 4 28 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 16.02.2018 kello 10:00-12:15 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi Puumala Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 21.09.2017, klo 15:58-17:11 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (10 ) Vammaisneuvosto 27.01.2017 AIKA 27.01.2017 klo 09:00-10:55 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Siilinjärven kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto

Siilinjärven kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto Siilinjärven kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto 2014-2016 Siilinjärven kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto Käyntiosoite: Kasurilantie 1 Postitusosoite: PL 5, 71801 Siilinjärvi Puhelin: 017 401 111, faksi:

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Vanhusneuvosto AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (12 ) Nuorisoasiain neuvottelukunta 24.10.2013 AIKA 24.10.2013 klo 18:00-19:11 PAIKKA Kaupungintalo, 2. kerroksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 Kokouksen

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 (12 ) Vammaisneuvosto 13.12.2018 AIKA 13.12.2018 klo 09:00-10:10 PAIKKA Kaupungintalo kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaus 3 29 Laillisuus ja

Lisätiedot

Hämeenlinnan vanhusneuvosto

Hämeenlinnan vanhusneuvosto Hämeenlinnan vanhusneuvosto 1 n toiminta lakisääteistä Laki ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaalija terveyspalveluista, 28.12.2012/980 http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2012/20120980

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (9 ) Vammaisneuvosto 23.05.2017 AIKA 23.05.2017 klo 09:05-10:30 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 Kokouksen avaus 3 18 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (11 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (11 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (11 ) Vammaisneuvosto 23.03.2017 AIKA 23.03.2017 klo 09:15-11:10 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Kokouksen avaus 3 10 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (10 ) Vammaisneuvosto 15.04.2016 AIKA 15.04.2016 klo 10:10-11:35 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 1/2011 23.2.2011 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 3 VANH 4 KANGASALAN KUNNAN PALVELUVERKON

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (9 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (9 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 (9 ) Vammaisneuvosto 10.04.2019 AIKA 10.04.2019 klo 09:00-10:45 PAIKKA Keskustan Palvelutalo, Sauvosaarenkatu 25 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus

Lisätiedot

Vaikuttamistoimielinten toimintaohjeet kh

Vaikuttamistoimielinten toimintaohjeet kh Ohje 1 / 5 Vaikuttamistoimielinten toimintaohjeet kh 23.10.2017 Alaotsikko Nuorisovaltuusto Vanhusneuvosto Vammaisneuvosto Lapsiperheraati Elinkeinoasioiden raati Kylä- ja kaupunginosaraati Kaupunginhallitus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/ (10 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/ (10 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2015 1 (10 ) Tarkastuslautakunta 10.11.2015 AIKA 10.11.2015 klo 14:30-16:55 PAIKKA Kaupungintalon 3.krs kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 67 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017 Puumala Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 11.05.2017, klo 09:59-11:35 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2015 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Vanhusneuvosto Aika Paikka 25.08.2015 klo 10:00-12:15 Toimintakeskus Suvanto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Lisätiedot

Pauli Salonpää x Marjatta Suominen x. Marketta Rouvinen - Juhani Räihä Olavi Tuikkanen x * Hellevi Pekkarinen *poistui kokouksesta 15.

Pauli Salonpää x Marjatta Suominen x. Marketta Rouvinen - Juhani Räihä Olavi Tuikkanen x * Hellevi Pekkarinen *poistui kokouksesta 15. KINNULAN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Kokousaika 21.9.2017 kello 15 16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) pj x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Vanhusneuvosto 05.10.2017 Aika 05.10.2017 klo 12:00-12:40 Paikka Kokoushuone Petäjä, kaupungintalo Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs Perjantai 12.10.2018 12.00 14.00 Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs läsnä: Tornion Invalidit ry. Raimo Toratti Lapin Näkövammaiset ry., Soile Järvirova Tornion kerho Tornion kaupunginhallitus

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/ Sakunkulman päiväkeskus, Zachariasseninkatu 1, Uusikaupunki

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/ Sakunkulman päiväkeskus, Zachariasseninkatu 1, Uusikaupunki UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1 Vanhusneuvosto 18.05.2017 Aika 18.05.2017 klo 09:00-10:50 Paikka Sakunkulman päiväkeskus, Zachariasseninkatu 1, Uusikaupunki Luettelo käsitellyistä asioista

Lisätiedot

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 20.04.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 20.04.2017 torstai klo 17:05-19:25 Paikka Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770 Espoo

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2015 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 9:00-10:50 Paikka Kuopion Vesi Liikelaitos, Haapaniementie 30 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 UUSI SOSIAALIJOHTAJA SINIKKA SÄRKKÄ ESITTÄYTYY 3

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 UUSI SOSIAALIJOHTAJA SINIKKA SÄRKKÄ ESITTÄYTYY 3 1/2010 22.2.2010 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 UUSI SOSIAALIJOHTAJA SINIKKA SÄRKKÄ ESITTÄYTYY 3 VANH 4 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 30.1.2018 klo 10:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (16 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (16 ) Vanhusneuvosto 27.03.2015 AIKA 27.03.2015 klo 10:00-12:30 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Kokouksen avaus 3 15 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:20. PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 08.01.2019 kello 10:15-11:20 PAIKKA Kaupungintalo H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaaminen 3 29 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 3/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 3/2018 1 (7) Aika 20.03.2018, klo 17:30-19:47 Paikka JUST Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 7 Ilmoitusasiat 8 Ikääntyneiden

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/2017 22 Vanhus- ja vammaisneuvosto Kokousaika 23.11.2017 klo 15:00-16:35 Kokouspaikka Parikkalan hyvinvointikeskuksen kokoushuone, Lehmuskuja 3, Parikkala Käsitellyt asiat

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (9 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (9 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (9 ) Tarkastuslautakunta 22.03.2016 AIKA 22.03.2016 klo 14:30-17:14 PAIKKA Kaupungintalon 3. krs kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 12 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 12 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto Aika 12.02.2019 klo 09:00-11:10 Paikka Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 12 Kokouksen

Lisätiedot

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 1/2012 7.2.2012 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANH 4 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMAN

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 9/2014 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 9/2014 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 9/2014 1 Vakka-Suomen sosiaalijohto 31.10.2014 Aika 31.10.2014 klo 09:00-12:40 Paikka Laitilan kaupungintalo, kokoushuone 224 Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 77

Lisätiedot

Ylöjärven perusturvakeskus, Kuruntie 10 kokoustila

Ylöjärven perusturvakeskus, Kuruntie 10 kokoustila Ylöjärven kaupunki Esityslista 1/2017 1 Aika 17:00 Paikka Ylöjärven perusturvakeskus, Kuruntie 10 kokoustila Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

Päivitetty KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT

Päivitetty KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT Päivitetty 13.9.2017 1 KEMIN KAUPUNKI TOIMIKUNNAT 2017-2019 Päivitetty 13.9.2017 2 Sisällysluettelo 1. ALOITETOIMIKUNTA 2017-2019... 3 2. ITSENÄISYYSJUHLATOIMIKUNTA 2017-2019... 3 3. RINTAMAVETERAANIASIAINNEUVOTTELUKUNTA

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (13) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (13) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (13) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:00 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 1 Kokouskutsu 4/2018 Aika klo 13:00-13:37 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Leino 3 krs. Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3 Kainuu sote- ja maakuntauudistus/osallisuuden

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/ (11 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/ (11 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2017 1 (11 ) Tarkastuslautakunta 22.11.2017 AIKA 22.11.2017 klo 13:30-14:18 PAIKKA Kaupungintalon 3. krs kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 71 Puheenjohtajan valitseminen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

27.2.2013 VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON ASETTAMINEN 3

27.2.2013 VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON ASETTAMINEN 3 1/2013 27.2.2013 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON ASETTAMINEN 3 VANH 4 VANH 5 VANH 6 VANH 7 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (12 ) Vammaisneuvosto 14.10.2015 AIKA 14.10.2015 klo 09:00-10:35 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 10 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Valtuustovirastotalo, lautakuntien kokoushuone, 3. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Valtuustovirastotalo, lautakuntien kokoushuone, 3. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:05-16:05 Paikka Valtuustovirastotalo, lautakuntien kokoushuone, 3. krs., Suokatu 42 Lisätietoja Saapuvilla olleet

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 12 Vanhusneuvosto AIKA 10.11.2017 klo 09:00-11:10 PAIKKA Kokoushuone 1 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 8 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

LÄNSI-POHJAN MUSIIKKITOIMI PÖYTÄKIRJA 4/ Länsi-Pohjan musiikkitoimi, Marina Takalon katu 3, KEMI, LUOKKA 207

LÄNSI-POHJAN MUSIIKKITOIMI PÖYTÄKIRJA 4/ Länsi-Pohjan musiikkitoimi, Marina Takalon katu 3, KEMI, LUOKKA 207 LÄNSI-POHJAN MUSIIKKITOIMI PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 21.05.2015 AIKA 21.05.2015 klo 17:00-18:30 PAIKKA Länsi-Pohjan musiikkitoimi, Marina Takalon katu 3, 94100 KEMI, LUOKKA 207 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 Vanhusneuvosto 01.06.2017 AIKA 14:00-15:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 Vanhusneuvosto 30.11.2018 Aika 30.11.2018 klo 12:00-13:35 Paikka Kuntoutuskeskus Kankaanpää, Aurinkokabinetti Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Vanhusneuvosto Aika Paikka 20.12.2017 klo 09:00-11:05 Toimintakeskus Suvanto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Lisätiedot

Vanhusneuvoston jäseninä ovat kaudella 2016 toimineet:

Vanhusneuvoston jäseninä ovat kaudella 2016 toimineet: Rovaniemen vanhusneuvoston toimintakertomus 2016 1 Toimintakertomus 2016 Vanhusneuvoston toimintasäännön mukaan Rovaniemen kaupungin vanhusneuvosto toimii rovaniemeläisten vanhusten puolestapuhujana ja

Lisätiedot

Otsikko Sivu 6 KATSAUS SIUN SOTEN TOIMINTAAN 10 7 KATSAUS KUNNAN SIVISTYSTOIMEEN 11 8 KUNNAN HYVINVOINTISUUNNITELMAN TOTEUTUMINEN 12

Otsikko Sivu 6 KATSAUS SIUN SOTEN TOIMINTAAN 10 7 KATSAUS KUNNAN SIVISTYSTOIMEEN 11 8 KUNNAN HYVINVOINTISUUNNITELMAN TOTEUTUMINEN 12 Tarkastuslautakunta 11.3.2019 AIKA 11.3.2019 klo 9:04 12:16 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KATSAUS SIUN SOTEN TOIMINTAAN 10 7 KATSAUS KUNNAN SIVISTYSTOIMEEN

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ (11 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ (11 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 (11 ) Nuorisovaltuusto 03.11.2018 AIKA 03.11.2018 klo 17:00 PAIKKA Cafe Hertta KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 50 Kokouksen avaus 3 51 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (16) Aika 14.03.2017, klo 13:00-15:05 Paikka Lounashuoneen kabinetti, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15

Lisätiedot

Långström Ulla sihteeri Partanen Henri viranhaltija Lindström-Koli Tove tilintarkastaja

Långström Ulla sihteeri Partanen Henri viranhaltija Lindström-Koli Tove tilintarkastaja PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Tarkastuslautakunta 04.05.2017 AIKA 04.05.2017 klo 12:00-17:10 PAIKKA Messi OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen Peippo Jukka varapj Jaskari Minna jäsen Långström

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Porin kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 10) Tarkastuslautakunta Porin kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 ( 10) Aika 22.01.2019, klo 16:00-17:55 Paikka Kaupungintalo, KH:n kokoushuone 1. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski PÖYTYÄN KUNTA VANHUSNEUVOSTO 24.10.2017 1. Aika: 24.10.2017 klo 9.00 10.00 Paikka: Paikalla: Perusturvakeskus, Turuntie 639, 21870 Riihikoski Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola,

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ (6 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ (6 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2018 1 (6 ) Tekninen lautakunta 03.09.2018 AIKA 03.09.2018 klo 15:00-16:30 PAIKKA Kaupungintalon 3.krs kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 109 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:20. Äänekosken kaupungintalo, H117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:20. Äänekosken kaupungintalo, H117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 17.05.2018 kello 10:00-12:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 9 Kokouksen avaaminen 3 10 Kokouksen

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 27.11.2018 kello 10:05-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen 3 23

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 01.02.2017 AIKA 14:00-15:10 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN 3 TOIMINTAKAUTEEN 2 KATSAUS KUNNAN

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Vanhusneuvosto Aika 06.05.2015 klo 09:00-11:00 Paikka Kunnantalo, 2krs. Akseli-niminen kokoushuone Ervastintie 2 Läsnäolijat Niemeläinen Ismo puheenjohtaja Tammi

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 13) Aika 08.10.2018, klo 09:30-11:15 Paikka Kunnantalo, ravintola Ervasti kabinetti Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Aika Tiistai klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta. Käsiteltävät asiat:

Aika Tiistai klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta. Käsiteltävät asiat: LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika Tiistai 10.2.2015 klo 17.00 18.38 Paikka Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta Käsiteltävät asiat: 16 KOKOUKSEN AVAUS 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Vanhusneuvosto Kokousaika 16.01.2017 klo 14:00-15:35 Kokouspaikka Parikkalan terveysaseman kokoushuone Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen 2/ pöytäkirjan tarkistaminen ja

Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 3 Edellisen kokouksen 2/ pöytäkirjan tarkistaminen ja Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2017 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 07.02.2017 klo 09:30-10:46 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1. Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1. Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Vanhusneuvosto Kokousaika 28.01.2015 klo 14:00-15:00 Kokouspaikka Parikkalan terveysaseman kokoushuone Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014

33 Vastineet tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen 2014 Puumala Pöytäkirja 8/2015 1 (8) Aika 02.09.2015, klo 14:00-15:50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31 Talousarvio

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 2/ (7) Nuorisovaltuusto

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 2/ (7) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki Saapunut 10.2.2019, 365/00.02.14.15/2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 (7) Kokousaika 07.02.2019 kello 16:30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko

Lisätiedot

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Mikkeli Pöytäkirja 24/2016 1 (9) Aika 21.04.2016, klo 14:05-15:17 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, 50100 Mikkeli Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo kaupungintalo Kekkonen (3. krs.)

KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo kaupungintalo Kekkonen (3. krs.) KAJAANIN VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS klo 13.00 kaupungintalo Kekkonen (3. krs.) Kokouksessa asiantuntijoina ovat paikalla rakennusinsinööri Markus Hämäläinen (taidemuseon esteettömyys) kehityspäällikkö Tuula

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, Joensuu. Sivu 20 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, Joensuu. Sivu 20 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 07.03.2018 klo 09:00-11:40 Paikka Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, 80160 Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 11) Aika 27.05.2019, klo 08:30-11:20 Paikka Nä sijä rvi Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastajat 34 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 22.4.2014

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 22.4.2014 MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO MUONION VANHUSNEUVOSTON KOKOUS Aika. klo 14.00 15.25 Paikka ston kokoushuone Läsnä Poissa Kutsutut/osallistujat x Yrjö Perkkiö

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (9 ) Tarkastuslautakunta 14.03.2017 AIKA 14.03.2017 klo 14:33-16:33 PAIKKA Valtuustosali 9. krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vanhusneuvosto

Vanhusneuvosto Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 2/2018 12 Vanhusneuvosto 16.05.2018 Aika 16.05.2018 klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Lukkarin koulun johtokunta 14.01.2016 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 1 Lukkarin koulun oppilashuoltoryhmän toiminnan arviointiraportti lv 2014-2015 2 Lukkarin koulun talousarvion

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Porin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 11) Tarkastuslautakunta Porin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 11) Aika 05.02.2019, klo 16:00-18:10 Paikka Kaupungintalo, KH:n kokoushuone 1. krs Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 8 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika perjantai klo 13:30-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 13:00-14:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2016 1 Vanhusneuvosto Aika 01.02.2016 klo 09:30-11:30 Paikka Uudenmaan seniorikodit Villa Kaskimäki, Kaskelantie 20b, 02880 Veikkola Läsnäolijat Niemeläinen Ismo puheenjohtaja

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 6/2009 90 Sivistyslautakunta 15.09.2009 Aika 15.09.2009 klo 18:00-20:22 Paikka Haukkamäen koulu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 92

Lisätiedot

POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 10 Vanhus- ja vammaisneuvosto 27.11.2017 Aika 27.11.2017 klo 12:00-14:08 Paikka Pappila, Pappilantie 6 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Vanhusneuvosto 07.11.2016 Aika 07.11.2016 klo 12:00-13:00 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot