ALOE VERA PARHAITEN PALAUTUVA KASVI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ALOE VERA PARHAITEN PALAUTUVA KASVI"

Transkriptio

1

2 ALOE VERA PARHAITEN PALAUTUVA KASVI Aloe vera on yksi kosmetiikka-alan monipuolisimpia kasveja. Sillä on kudoksia elvyttäviä, hyytymistä edistäviä ja antiseptisiä ominaisuuksia. Lisäksi se lievittää tulehduksia, on allergisoimaton ja sillä on kiinteyttävä vaikutus. Hallinnoimme aloen eri käsittelyvaiheet - alkaen Euroopan unionin virallisella ympäristömerkillä merkitystä maataloudesta saatavan raaka-aineiden hankinnasta käsittelyyn ja lopulliseen pakkaamiseen. Tämä valvonta on tärkein laatutekijä tuotannossa, jonka pääpyrkimyksenä on luonnollisten ja dermatologisia ominaisuuksia sisältävien tuotteiden käyttö. Olemme sitoutuneet ekologiseen kasvintuotantoon ja luonnon kunnioittamiseen. Kaikki siksi, että voisimme tuoda aloen hämmästyttävät regeneratiiviset ominaisuudet sinulle tuotteidemme kautta.

3 MIKSI JUURI KANARIANSAARTEN ALOE VERA? Ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä (huokoinen, vulkaaninen maaperä) Lanzarotella tarjoaa aloelle ihanteellisen paikan parantavien ja regeneratiivisten ominaisuuksien täydelliseen muodostumiseen.

4 ALOE VERAN TUOTANTOPROSESSI PALUU ALKUUN KASVINTUOTANTO PAKKAUS JA MERKINTÄ KERÄÄMINEN (4 VUOTTA MYÖHEMMIN) LAADUNVALVONTA KULJETUS TEHTAASEEN KYLMÄSTABILOI NTI LAJITTELU JA PUHDISTUS TUOTTEEN SUODATTAMIN EN KÄRKIEN LEIKKAAMINEN SÄILÖNTÄAINEIDEN JA ENTSYYMIEN LISÄÄMINEN KUORIMINEN JA JAUHAMINEN

5 ALOE VERAN TUOTANTOPROSESSI Aloe vera viljellään ja sitten kerätään huolellisesti. Jokainen lehti harjataan ja pestään painevedellä puhtauden ja desinfioinnin varmistamiseksi.

6 ALOE VERAN TUOTANTOPROSESSI Kaikki lehdet leikataan ylhäältä alas, jotta päästään käsiksi hedelmälihaan (yli jäävä lehtijäte käytetään istutusten lannoittamiseen). Kone jauhaa tuoreen hedelmälihan ja saatu suodattamaton mehu lähetetään spiraaliin, joka jäähdyttää sen. Edelleen suodattamattomaan mehuun lisätään ensin antioksidantteja ja sitten entsyymejä, jotka yhdessä tehostavat suodatusta. Aloe vera -mehu suodatetaan, jonka tuloksena saadaan käyttökelpoinen rakenne.

7 ALOE VERAN TUOTANTOPROSESSI Aloe vera -mehun kylmästabilointi, jonka aikana lisätään säilöntäaineiden ja antioksidanttien viimeiset osat. Laadunvalvonta: mehusta otetaan kaksi näytettä, joista yksi on ph:n ja tiheyden tarkastusta varten ja toinen lähetetään erilliseen laboratorioon, jossa tehdään perusteellinen mikrobiologinen tarkastus.

8 ALOE VERA MAAILMASSA USA 3 % Kanariansaa ret 1 % Kiina 9 % Meksiko 46 % Dominikaaninen tasavalta 15 % Intia 1 % Thaimaa 6 % Malesia 1 %

9 MIKSI KANARIANSAARTEN ALOE VERA? Suurin osa markkinoiden aloe vera -merkeistä (paradoksaalista kyllä, myös Kanarian markkinoilla) käyttää Meksikosta ja Pohjois-Amerikasta peräisin olevaa aloe veraa. Siinä ei ole mitään huonoa, mutta se aloe vera käy läpi prosessin, joka tiivistää sen jauheeksi (ns. lyofilisointi), jonka tuloksena on jauhe, jota on helpompi (ja edullisempi) kuljettaa, mutta prosessin aikana menetetään kasvin ominaisuuksia. Kanariansaarten aloe veraan ei käytetä lyofilisointiprosessia (prosessi, joka tiivistää aineen jauheeksi), kuten suurin osa muualta maailmasta tulevasta aloe verasta. Kun aloe vera jätetään tuoremehuksi, säilyvät sen luonnolliset ominaisuudet paljon paremmin. Tuotantoalueemme käyttää ekologista viljelyä, mikä tarkoittaa, että maapintaa ei käsitellä kemikaaleilla eikä käytetä torjunta-aineita ja tehdaslannoitteita.

10 MIKSI TAAS SEURAAVA ALOE VERA -TUOTESARJA? Markkinoilla on tarjolla riittävästi aloe vera -kosmetiikkaa, mutta huomasimme, että puuttuu brändi, joka perustuu korkeamman laadun aloeen. Ja niin syntyi ALOE EXCELLENCE: Seokset, joissa on tuoretta ja ekologisesti kasvatettua Kanariansaarten aloe veraa. Brändi, joka yhdistää erittäin laadukkaat seokset samanlaiseen designiin. Tutkitut seokset, jotka perustuvat aloe veraan, rikastetuilla ainesosilla, jotka aktivoivat ja täydentävät tuotteita. Kuluttajien tahdon mukaisesti tuotteita ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä parabeeneja. Laadukas pakkaus.

11 ELVYTTÄVÄ SHAMPOO Ammattimaisen laadukas koostumus päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille. Vitamiinit takaavat hiusten eloisuuden ja jättävät kiiltävän tuloksen. 100-prosenttisen Kanariansaarten aloe veran erinomaiset elvyttävät ominaisuudet auttavat pitemmän auringossa viipymisen jälkeen palauttamaan hiusten kosteuden. Aloe veran lisäksi shampoo sisältää seuraavia aktiivisia ainesosia: Keratiini: Suojaa hiusten sisäistä rakennetta ja vahvistaa hiusten kirkkautta ja väriä. Vitamiinien A, C ja E yhdistelmä:antioksidantti, suoja vapaita radikaaleja vastaan, suojaa ja auttaa palauttamaan suojakerroksen.

12 VIRKISTÄVÄ SUIHKUGEELI Koko perheen kylpy- ja suihkugeeli. Puhdistaa ihon perusteellisesti ja vaikuttaa 100-prosenttisen Kanariansaarten aloe veran ansiosta tehokkaasti ihon suojana. Ei kuivata ihoa eikä muuta sen ph:ta, pehmentää. Ruusunmarjauute sisältää monityydyttymättömiä rasvahappoja ja sillä on erinomaisia kosteuttavia ja virkistäviä ominaisuuksia. Aloe veran lisäksi shampoo sisältää seuraavia aktiivisia ainesosia: Mosqueta ruusuöljy: Virkistää ja ravitsee ihoa, tasoittaa pigmenttiä ja suojaa ikääntymisen merkeiltä sekä lievittää niitä. Ihon ulkokerrosten vaikutusten lisäksi se aktivoi myös sisäisten kerrosten kudoksia, elvyttäen fibroplasteja (kudokset, jotka tuottavat kollageenia ja elastiinia sekä ovat vastuussa ihon voimakkuudesta ja kimmoisuudesta).

13 KOSTEUTTAVA VARTALOVOIDE Syväkosteuttava vartalovoide. 100-prosenttisen Kanariansaarten aloe veran ominaisuudet auttavat pitemmän auringossa viipymisen jälkeen palauttamaan ihon kosteuden. Erittäin kyllästetty koostumus, joka kosteuttaa ja auttaa ihoa vahvistumaan. Erityisen koostumuksen ansiosta se on helppo levittää iholle ja se myös imeytyy helposti. Aromaattinen kokemus stimuloi sekä mieltä että kehoa. Aloe veran lisäksi shampoo sisältää seuraavia aktiivisia ainesosia: Sitrusesanssit - aromaterapia: Aromaterapian hyödyt liittyvät stressin hallintaan. Sitrusesanssit auttavat meitä saavuttamaan energiaa ja harmoniaa ja takaavat ruumiillisen ja henkisen tasapainon. Sitrus on ihanteellinen emotionaalisen stressin lievittäjä ja korkeamman sisäisen rauhan ja hyvinvoinnin aiheuttaja, joka tarjoaa energiaa ja elinvoimaa.

14 BIOLOGINEN ALOE VERA GEELI 100-prosenttisen luonnollista ja orgaanista, aloe veran hedelmälihan (kristallinimisen sisustan hyytelömäinen osa) ainesosien rikastama aloe vera - sisältää 18 aminohappoa, vitamiinia, mineraalia ja entsyymiä. Vähentää iholaikkujen muodostumista sisältämänsä tyrosinaasin ansiosta prosenttisen Kanariansaarten aloe veran ominaisuudet auttavat palauttamaan ihon kosteuden. Aloe veran lisäksi shampoo sisältää seuraavia aktiivisia ainesosia: B-Vitamiini: Tämä vitamiini edistää ihon kyllästymistä hapella ja on ihanteellinen ihon kosteustasapainon palauttaja. Parantaa kollageenintuotantoa ja edistää fibroplastien leviämistä (ihon solujen korjaukseen). On erinomainen kosteuttaja, vähentää myös ihon hilseilyä ja lisää ihon kimmoisuutta.

15 INTENSIIVINEN HIUSTENHOITOAINE Ihanteellinen hoitoaine kaikille hiustyypeille päivittäiseen käyttöön. 100-prosenttisella Kanariansaarten aloe veralla ja pantenolilla (provitamiini B5) rikastettu koostumus syväkosteuttaa ja jättää hiuksiin terveen kiillon. Aloe veran lisäksi shampoo sisältää seuraavia aktiivisia ainesosia: Pantenoli (provitamiini B5): Leviää hiuksiin ja tiivistää vaurioituneita osia, jättää hiukset pidempään kosteutetuiksi. B5-vitamiini on luonnollinen osa terveitä hiuksia, parantaa niiden joustavuutta, pehmeyttä, helpottaa niiden käsittelyä.

16 MUOTOILEVA SELLULIITTIÄ EHKÄISEVÄ GEEL Viileä, voimakkaasti selluliittia ehkäisevä geelivoide. Koostumus, joka on rikastettu L-karnitiinilla, 100- prosenttisella Kanariansaarten aloe veralla, kofeiinilla ja pikkuruskuksella, stimuloi ihon mikroverenkiertoa ja auttaa polttamaan rasvaa. Tasoittaa vartaloa ja vahvistaa ihoa välittömällä kiinteytyksellä. Aloe veran lisäksi shampoo sisältää seuraavia aktiivisia ainesosia: L-karnitiini: Tämän ihmisen kehossa luonnollisesti esiintyvän ainesosan perusominaisuutena on tuottaa keholle energiaa. Ottaessaan ja kuljettaessaan varastoitunutta rasvaa energian saamiseksi, se edistää rasvan polttamista. Kofeiini: Poistava vaikutus, kyky poistaa myrkkyjä ja kiihdyttää aineenvaihduntaa tekee kofeiinista oleellisen osan taistelussa selluliittia vastaan. Pikkuruskusuute: Diureettisia, puhdistavia, tulehduksia ehkäiseviä, rauhoittavia ja kiinteyttäviä ominaisuuksia

17 SUOJAAVA KÄSI- JA KYNSIVOIDE Kosteuttava ja ravitseva, pitkävaikutteinen voide. Kevyt rakenne ja nopea imeytymiskyky, vitamiineilla ja 100- prosenttisella Kanariansaarten aloe veralla rikastettu koostumus. Antaa iholle pehmeyttä ja suojaa ulkoisilta vaurioilta. Aloe veran lisäksi shampoo sisältää seuraavia aktiivisia ainesosia: Glyseriini: Kosteuttavia ja hydroaktiivisia ominaisuuksia. Allantoiini: Orgaaninen, kudosten nopean uudistumisen tukemiseen käytettävä yhdiste. Ihoa suojaava vaha: Muodostaa iholle ohuen kerroksen suojaten sitä kylmältä, tuulelta ja muilta mahdollisesti haitallisilta vaikutuksilta ulko-olosuhteissa. A-, C- ja E-vitamiinien yhdistelmä: Antioksidantti, vapaiden radikaalien vastainen, suojaava ja epitelisoiva.

18 PELASTAVA JÄÄHDYTYSGEELI Nopeasti imeytyvä, kosteuttava ja stimuloiva jäähdytysgeeli. Mikroverenkiertoa stimuloiva 100-prosenttisen Kanariansaarten aloe veran, mentolin ja etelänarnikin yhdistelmä. Kiinteyttävä ja välittömästi elvyttävä vaikutus. Aloe veran lisäksi geeli sisältää myös seuraavia aktiivisia ainesosia: Mentoli: Kipua lievittävä/puuduttava vaikutus, jota käytetään pääasiassa lihaskipujen hoidossa. Etelänarnikki: Stimuloi tehokkaasti palautumista ruhjeesta aiheutuneesta tulehduksesta. Stimuloi verenkiertoa.

19 KOSTEUTTAVA JALKAVOIDE Kosteuttava ja pehmentävä jalkavoide Hydrovance n ansiosta (urean sivutuote). Viinirypäleensiemenöljyä ja 100- prosenttista Kanariansaarten aloe veraa sisältävä koostumus on ihanteellinen jalkojen sileyden palauttamiseen. Aloe veran lisäksi geeli sisältää myös seuraavia aktiivisia ainesosia: Hydrovance (Hidroxiethyl Urea): Kosteuttaa ihoa ja antaa sille joustavuutta. Parantaa huomattavasti ihon herkkyyttä jättämättä tahmeaa tulosta. Ihoa suojaava vaha: Muodostaa iholle ohuen kerroksen suojaten sitä kylmältä, tuulelta ja muilta mahdollisesti haitallisilta vaikutuksilta ulko-olosuhteissa. A-, C- ja E-vitamiinien yhdistelmä: antioksidantti, vapaiden radikaalien vastainen, suojaava ja epitelisoiva.

20 SUOJAAVA DEODORANTTIVOIDE Helposti imeytyvä deodoranttivoide päivittäiseen käyttöön. 100-prosenttisella Kanariansaarten aloe veralla rikastettuna se tarjoaa voimakkaan suojan kaikille ihotyypeille. Rauhoittava ja tehokas, miehille ja naisille. Aloe veran lisäksi geeli sisältää seuraavia aktiivisia ainesosia: Glyseriini: Kosteuttavia ja hydroaktiivisia ominaisuuksia. Perusvaikutukseltaan rauhoittava, auttaa ihoa säilyttämään ominaisuutensa ihanteellisessa tasapainossa ja ihon kosteuden oikealla tasolla.

21 MONIPUOLINEN KAUNEUSSEERUMI Palauttaa kehon kosteuden ja ravitsee tehokkaasti ihoa tehden siitä joustavan, kiinteän ja säteilevän. Ravitseva seerumi palauttaa, vahvistaa ja suojaa ihoa ulkoisilta tekijöiltä voimakkaan arganöljyn antioksidanttisten ominaisuuksien ansiosta. 100-prosenttisella Kanariansaarten aloe veralla rikastettu ihoa virkistävä koostumus taistelee näkyvästi ihon pinnan epäsäännöllisyyksiä vastaan ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta auttaen säilyttämään terveen ulkonäön. Aloe veran lisäksi geeli sisältää seuraavia aktiivisia ainesosia: Arganöljy: Tyydyttymättömiä välttämättömiä rasvahappoja, joita keho itse ei pysty syntetisoimaan ja joita on (ruokavalion tai kosmetiikan kautta) saatava, ovat tärkeitä ravintoaineita, joilla on kudosten uusiutumiseen liittyvässä psykologisessa ja biokemiallisessa prosessissa osansa, etenkin ryppyjen vähentämisessä ja ihon sileyden takaamisessa.

22 SILMÄNYMPÄRYS GEELI PÄIVÄKSI JA YÖKSI Silmänympärysgeeli, joka kosteuttaa ihoa välittömästi ja saa sen hehkumaan. Tummat silmänaluset vähenevät huomattavasti ja ihon väri yhtenäistyy. Sisältää 100- prosenttista Kanariansaarten aloe veraa ja oliivipuunlehtiuutetta, joka stimuloi kudosten aktivoitumista ja joilla on kiinteyttävä vaikutus. Suojaa saasteiden, stressin ja ympäristön aiheuttamalta ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Aloe veran lisäksi geeli sisältää seuraavia aktiivisia ainesosia: Oliivipuunlehtiuute: On yksi tehokkaimpia kiinteyttäviä kasveja, jolla on poikkeuksellisen kosteuttavia ja sävyttäviä kykyjä. Korkea antioksidanttipitoisuus tekee siitä erinomaisen ikääntymisen vastaisen aineen, jolla on myös antiseptinen, puhdistava ja rauhoittava vaikutus.

23 KOSTEUTTAVA PÄIVÄVOIDE Kevyt ja rasvaton voide, joka suojaa ihoa UV-säteiltä (SPF8). Imeytyy helposti, tarjoaa nopean kosteuttavan ja pehmentävän vaikutuksen. Koostumus on rikastettu 100- prosenttisella Kanariansaarten aloe veralla ja termisellä vedellä, jolla on rauhoittava ja palauttava vaikutus. Aloe veran lisäksi geeli sisältää myös seuraavia aktiivisia ainesosia: Terminen vesi: Koska terminen vesi on suodatettu ikivanhojen kivien läpi, se on rikastunut mineraalitasoon, jota on mahdotonta saavuttaa laboratoriossa. Helpottaa ärsytystä, tulehduksia (verisuonten laajeneminen ja punoitus) ja erilaisten dermatologisten sairauksien aiheuttamia oireita. Sillä on kyky palauttaa (esimerkiksi saasteiden muuttama) oikea ph-taso ja liian tiheän pesemisen aiheuttama häiriintynyt tasapaino. Allantoiini: orgaaninen, kudosten nopean uusiutumisen tukemiseksi käytettävä yhdiste.

24 RAVITSEVA YÖVOIDE Erittäin kosteuttava yövoide vahvistaa ihoa, auttaa toipumaan päivän stressistä. 100-prosenttista Kanariansaarten aloe veraa ja orkideauutetta sisältävä koostumus kiihdyttää kudosten uusiutumista ja auttaa yhdenmukaistamaan ihon pigmentin voimakkaan antioksidanttikykynsä ansiosta. Tarjoaa mukavalla tunteella ihon hohdon ja kauneuden palautumisen. Aloe veran lisäksi geeli sisältää seuraavia aktiivisia ainesosia: Orkideauute: Orkidea on yksi pisimpään säilyvistä kukista (sen kukintoja voidaan pitää tuoreena kuukausia) ja antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta se on ihanteellinen väline taistelussa ihon ikääntymistä vastaan. Stimuloi epidermaalisten kudosten uudistumista ja säätelee pigmentaatiomekanismia. Orkideoita voidaan käyttää kaikille ihotyypeille eikä sen vaikutus vaihtele: se pysäyttää läiskien ja muutosten ilmaantumisen iholle ja vaalentaa olemassa olevia. Sisältää mineraaleja, kuten kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, rautaa ja kuparia, jotka ravitsevat ihoa antaen sille optimaalisen ulkonäön.

25 7EFFECTS 7 efektin voide on palauttava, kosteuttava ja virkistävä antioksidanttisia ominaisuuksia sisältävä voide, joka antaa elastisuutta ja vähentää ryppyjä sekä kasvoihin muodostuvia ilmeviivoja. SPF15 aurinkosuoja. 100-prosenttisella Kanariansaarten aloe veralla ja kollageenilla rikastettu koostumus, joka kiinteyttää ihoa. Kevyt rakenne mahdollistaa helpon käytön ja hyvän tunteen koko päivän ajan. Aloe veran lisäksi geeli sisältää myös seuraavia aktiivisia ainesosia: Viinirypäleensiemenuute: Viinirypäleensiemenöljyllä on paljon iholle hyödyllisiä ominaisuuksia: se on voimakas antioksidantti, antibakteerinen ja tulehduksia ehkäisevä. Auttaa säilyttämään ihon terveen ulkonäön ja hidastaa ikääntymisen merkkejä. B-vitamiini: Tämä vitamiini edistää ihon kyllästymistä hapella ja on ihanteellinen ihon kosteustasapainon palauttaja. Parantaa kollageenintuotantoa ja edistää fibroplastien leviämistä (ihon solujen korjaukseen). On erinomainen kosteuttaja, vähentää myös ihon hilseilyä ja lisää ihon kimmoisuutta.

26 IKÄÄNTYMISEN VASTAINEN PÄIVÄ- JA YÖVOIDE Tehokas suoja ikääntymistä vastaan. Minimoi syvien ryppyjen ja ilmeviivojen näkymistä. 100-prosenttisella Kanariansaarten aloe veralla ja kuningatarhyytelön uutteella rikastettu koostumus kiristää ihon kaikkia kerroksia tehden siitä heti pehmeämmän. Kestävä ja kosteuttava virkistys. Aloe veran lisäksi voide sisältää seuraavia aktiivisia ainesosia: Kuningatarhyytelöuute: Antioksidantti, joka parantaa kudosten metabolismia. Epitelisoivat ominaisuudet, uudistaa kudoksia. Hidastaa epiteelikudosten ikääntymistä. Kosteuttaa ihoa ja antaa sille joustavuutta. Antiseptinen vaikutus. Allantoiini: orgaaninen, kudosten nopean palautumisen tukemiseksi käytettävä yhdiste.

27 VIRKISTÄVÄ KOKOELMA

28 VIRKISTÄVÄ ALOE VERA VOIDE Päivävoide iholle ja kasvoille. Sillä on kosteuttavia ja palauttavia ominaisuuksia ja virkistävä vaikutus. Aloe Excellence on kehittänyt tuotteen, jolla on voimakkaan regeneratiivisia ominaisuuksia, miellyttävä voidemainen rakenne ja erityinen tuoksu. Monet asiantuntijat pitävät Kanariansaarten aloe veraa maailman parhaana, koska sää ja kosteus ovat ihanteelliset kasvin kasvulle.

29 ELVYTTÄVÄ ALOE VERA MOSQUETA RUUSUÖLJY Päivävoide iholle ja kasvoille. Sillä on kosteuttavia ja palauttavia ominaisuuksia ja virkistävä vaikutus. Ruusunmarjaöljyä pidetään yhtenä maailman vahvimmista ihoa elvyttävistä aineista. Vähentää ja ehkäisee ryppyjä, raskausarpia, auringonpolttamia, laikkuja ja arpia. Kosteutus paranee pinnalla toimivan "luonnollisen kosteustekijän" avulla, ennakoiden epidermin kautta vesivajetta. Sillä on myös sääntelevä vaikutus, mikä tekee siitä ihanteellisen herkälle iholle.

30 ELVYTTÄVÄ ALOE VERA KARITE(SHEA)VOI Päivävoide iholle ja kasvoille. Sillä on kosteuttavia ja palauttavia ominaisuuksia ja virkistävä vaikutus. Sheavoi on ihanteellinen ihon pehmentäjä, joka kosteuttaa ja korjaa ihon väriä. Sillä on korkea ravitsemuskyky, mikä sopii erittäin hyvin kuivalle iholle. Lisäksi sillä on ihoa ärsyttävien ominaisuuksien ja tulehduksien vastainen suoja. Sisältää soijapapuöljyä ja E-vitamiinia, joka vahvistaa ihon suojaa auringon vaurioilta.

31 KOSTEUTTAVA ALOE VERA OLIIVIÖLJY Päivävoide vartalolle ja kasvoille, kosteuttaa ihoa ja hoitaa sitä aloe veran ja oliiviöljyn ominaisuuksilla. Oliiviöljy suojaa kudoksia vapailta radikaaleilta, jotka osallistuvat ikääntymisprosessiin. Sillä on korkea E-vitamiinipitoisuus, joka on vahva, ihon kokonaisuutta palauttava antioksidantti. Öljyt kuten oliiviöljy ovat hyviä pehmennysaineita, jotka estävät tehokkaasti vedenhävikin epidermin kautta, joten ne soveltuvat normaalille ja erityiselle ihotyypille tarjoten hyvää kosteutusta.

32 ELVYTTÄVÄ ALOE VERA VOIDE Päivävoide iholle ja kasvoille. Sillä on kosteuttavia ja palauttavia ominaisuuksia ja virkistävä vaikutus. Aloe Excellence on kehittänyt tuotteen, jolla on voimakkaan regeneratiivisia ominaisuuksia, miellyttävä voidemainen rakenne ja erityinen tuoksu. Monet asiantuntijat pitävät Kanariansaarten aloe veraa maailman parhaana, koska sää ja kosteus ovat ihanteelliset kasvin kasvulle.

33 ELVYTTÄVÄ ALOE VERA MOSQUETA RUUSUÖLJY Päivävoide iholle ja kasvoille. Sillä on kosteuttavia ja palauttavia ominaisuuksia ja virkistävä vaikutus. Ruusunmarjaöljyä pidetään yhtenä maailman vahvimmista ihoa elvyttävistä aineista. Vähentää ja ehkäisee ryppyjä, raskausarpia, auringonpolttamia, laikkuja ja arpia. Kosteutus paranee pinnalla toimivan "luonnollisen kosteustekijän" avulla, ennakoiden epidermin kautta vesivajetta. Sillä on myös sääntelevä vaikutus, mikä tekee siitä ihanteellisen herkälle iholle.

34 ELVYTTÄVÄ ALOE VERA KARITE(SHEA)VOI Päivävoide iholle ja kasvoille. Sillä on kosteuttavia ja palauttavia ominaisuuksia ja virkistävä vaikutus. Sheavoi on ihanteellinen ihon pehmentäjä, joka kosteuttaa ja korjaa ihon väriä. Sillä on korkea ravitsemuskyky, mikä sopii erittäin hyvin kuivalle iholle. Lisäksi sillä on ihoa ärsyttävien ominaisuuksien ja tulehduksien vastainen suoja. Sisältää soijapapuöljyä ja E-vitamiinia, joka vahvistaa ihon suojaa auringon vaurioilta.

35 KOSTEUTTAVA ALOE VERA OLIIVIÖLJY Päivävoide vartalolle ja kasvoille, kosteuttaa ihoa ja hoitaa sitä aloe veran ja oliiviöljyn ominaisuuksilla. Oliiviöljy suojaa kudoksia vapailta radikaaleilta, jotka osallistuvat ikääntymisprosessiin. Sillä on korkea E-vitamiinipitoisuus, joka on vahva, ihon kokonaisuutta palauttava antioksidantti. Öljyt kuten oliiviöljy ovat hyviä pehmennysaineita, jotka estävät tehokkaasti vedenhävikin epidermin kautta, joten ne soveltuvat normaalille ja erityiselle ihotyypille tarjoten hyvää kosteutusta.

36 AURINKOSUOJA ALOE VERA HUULIVOITEET Auttaa suojaamaan ihoa UVA- ja UVB-säteilyltä, toimii huulten aurinkovoiteena. Suojaa auringolta ja pakkaselta sekä on kosteuttava ja ravitseva, vahva ja pitkäkestoinen vaikutus. Saatavilla neljä lajia: Aloe Vera, Aloe Vera Mosqueta Ruusuöljy, Aloe Vera Karite(shea-)voi ja Aloe Vera oliiviöljy. Aloe vera on luonnollinen kudosten korjaaja, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa ulkoisilta vaikutuksilta. ALOE VERA HUULIVOIDE SPF20 ALOE VERA HUULIVOIDE MOSQUETA RUUSU SPF10 ALOE VERA HUULIVOIDE KARITE(SHEA-)VOI SPF10 ALOE VERA HUULIVOIDE OLIVIIÖLJY

37 GLYSERIINI ALOE VERA SAIPPUAT 100-prosenttisen luonnolliset saippuat ilman voimakkaita ja haitallisia lisäaineita. Sopii sekä normaalille että herkälle iholle. Saatavilla neljä lajia: Aloe Vera, Aloe Vera Mosqueta Ruusuöljy, Aloe Vera Karite(shea-)voi ja Aloe Vera oliiviöljy.

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

HerbOlive tuotekuvasto

HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotteet ovat nyt Suomessa. Oliiviöljyn hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu jo antiikin ajoista asti.herbolive ihonhoitotuotteet auttavat ihoasi ylläpitämään ihosi luonnollista

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO 5 free ilman viittä allergisoivaa ainesosaa Ilman parabeeneja, synteettisiä väriaineita, mineraaliöljyä, Benzophenone, Triethanolamine Silky Cellulose kuitukangas

Lisätiedot

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan!

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan! UUTUUS EQOLOGY Nauti nuorekkaasta ihosta Vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä Tarjoaa elinvoimaa, vahvuutta ja kimmoisuutta Kosteuttaa Kasvattaa luonnollista kollageenin tuotantoa Taistele tehokkaasti

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER

DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER DON T LET THE DARK SIDE OF THE SUN TAKE OVER MÁDARA NATURAL SPF RANGE FOR FACE & BODY Ennennäkemättömät luonnonkosmetiikan aurinkosuojavoiteet. Ylellinen koostumus. Korjaavia antioksidantteja. Tehokas

Lisätiedot

A N N A I H O S I H E H K U A

A N N A I H O S I H E H K U A ANNA IHOSI HEHKUA Trulūm on terveen ja hehkuvan ihon salaisuus. Terve iho tuntuu säteilevän sisältä päin, mutta nuorekkaan ihon säilyttäminen voi käydä vuosien saatossa vaikeaksi. Aika sekä jatkuva altistuminen

Lisätiedot

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e v o i d e s a j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e Kolloidikulta kumppanisi ik äänt ymistä vastaan Ylellinen Gold Regenesis -kosmetiikkatuotesaja

Lisätiedot

Natural Code Presentation 2011.01.07

Natural Code Presentation 2011.01.07 LUMENE LUMENE Excellent Future -ihonhoitosarja Natural Code Presentation 2011.01.07 Innovaatio- ja tuotekehitysjohtaja Tiina Isohanni, LUMENE OY Erikoistutkija Riitta Puupponen-Pimiä, VTT Huhtikuu 2012

Lisätiedot

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty.

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty. TIME CONTROL Start turning back time now The power of medical beauty. TIME CONTROL Laadukas anti-aging ihonhoitotuotesarja, joka täyttää vaativammatkin odotukset TIME CONTROL -ihonhoito-sarja perustuu

Lisätiedot

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Koska ansaitset sen! Käytimme maailman arvokkaimpia sertifioituja eteerisiä luomuöljyjä sekä luonnonuutteita harvinaisen ja eksoottisen Marokon argaaniöljyn kanssa. Näin loimme

Lisätiedot

Franco Canteri Lakshmin perustaja

Franco Canteri Lakshmin perustaja 1 Franco Canteri Lakshmin perustaja Lakshmi on toiminut luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointialalla jo yli 20 vuotta. Sarja perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan

Lisätiedot

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Luonnonkosmetiikkatalo Mádaran ja Noora Shinglerin jo viisi vuotta

Lisätiedot

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction 4-Dimensional Reduction Wrinkle Reduction 1 Mitä tarkoitetaan kantasoluilla? Kantasolut ovat ainutkertaisia soluja, joita esiintyy pieniä määriä miltei kaikissa kehon kudoksissa. Myös ihossa on kantasoluja.

Lisätiedot

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho.

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. Solusi sisältävät alkuperäisen kauneutesi sormenjäljen. Nuorekas iho uusiutuu jatkuvasti. Ajan myötä solujen uusiutuminen hidastuu

Lisätiedot

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla NÄIN KAIKKI ALKOI EkoPharma Professional on saanut juurensa Naviter Oy:n toimitusjohtajan ja perustajan Anni Linnavirran omasta kosmetiikka-allergiasta.

Lisätiedot

Tekstiiliteknologia tuottaa pehmeitä ja miellyttäviä materiaaleja, jotka reagoivat kehon oman energian ja lämmön kanssa. Back2You -vaatteiden

Tekstiiliteknologia tuottaa pehmeitä ja miellyttäviä materiaaleja, jotka reagoivat kehon oman energian ja lämmön kanssa. Back2You -vaatteiden Tekstiiliteknologia tuottaa pehmeitä ja miellyttäviä materiaaleja, jotka reagoivat kehon oman energian ja lämmön kanssa. Back2You -vaatteiden kuituihin sisällytetyt bioaktiiviset mineraalit hellästi stimuloivat

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

L I Q U I D G L O W SKIN BEST

L I Q U I D G L O W SKIN BEST TAISTELE IHON HELEYDEN 3 VIHOLLISTA VASTAAN: KUIVUUS, SAMEUS & ENNENAIKAINEN IKÄÄNTYMINEN L I Q U I D G L O W SKIN BEST Ravitsevan öljyn ja antioksidanttisen astaksantiini leväuutteen yhdistelmä heleyttää-

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10 WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE revelation bb cream anti-ageing revitalift total repair 10 REVITALIFT TOTAL REPAIR 10 VUODESTA 2011 1 MONITEHOINEN VOIDE 10 TEHOKASTA

Lisätiedot

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Elvyttävä Seerumi Shampoo Hoitoaine Tehohoito Elvyttävä Suihke ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka

Lisätiedot

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine ESSENSITY Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Color & Repair Shampoo Color & Repair Hoitoaine Color & Repair Intensiivinen naamio Color & Repair Intensiivinen suojaava seerumi Color

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

UUTTA: Substral Patch Magic Nurmikonpaikkaaja 3-i-1

UUTTA: Substral Patch Magic Nurmikonpaikkaaja 3-i-1 Oy Transmeri Ab Substral-tuotteet 2012 UUTTA: Substral Patch Magic Nurmikonpaikkaaja 3-i-1 Substral Patch Magic Nurmikonpaikkaaja 3-i-1 on kaljuuntuneen, jääpoltteen tai muuten vahingoittuneen nurmikon

Lisätiedot

IHON IKÄÄNTYMINEN KAUNEUDENHOITOALAN UUSIN INNOVAATIO

IHON IKÄÄNTYMINEN KAUNEUDENHOITOALAN UUSIN INNOVAATIO WWW.DERMATUDE.FI IHON IKÄÄNTYMINEN Ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat näkyä iholla 25-vuotiaasta lähtien. Iho ohenee, verenkierto heikkenee ja kehon luonnollinen kollageenin ja elastiinin tuotanto

Lisätiedot

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e.

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e. Lehdistötiedote huhtikuu 2016 MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

Yleistietoa Aloe Verasta ja ACTIValoesta

Yleistietoa Aloe Verasta ja ACTIValoesta Yleistietoa Aloe Verasta ja ACTIValoesta 2. Yleistietoa Aloe Verasta MITÄ ALOE VERA SISÄLTÄÄ Mono- ja polysakkaridit (useita) Antrakinonit (ainakin 13 erilaista) Ligniinit Saponiinit Salisyylihappo Entsyymit

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30 Intense Nutrition Erittäin tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva päivävoide Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN 3600521674901 suosituskuluttajahinta noin 19,30

Lisätiedot

Tuotteissa käytettäviä aktiivi-aineita

Tuotteissa käytettäviä aktiivi-aineita TUOTEKOULUTUS Taustaa - Ihonhoitotuotteiden, terveydenhuollon välineiden ja lisäravinteiden tuotekehitykseen erikoistunut perheyritys - Kaikki yrityksen omistajat ovat farmaseutteja, joilla on yli 20 vuoden

Lisätiedot

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteemme valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

BC BONACURE REPAIR RESCUE

BC BONACURE REPAIR RESCUE BC BONACURE REPAIR RESCUE BC REPAIR RESCUE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Syväkorjaava Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Syväkorjaava Tehohoito Latvasuoja ASK Education

Lisätiedot

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas BIOLAGE KOULUTUSOPAS Biolage koulutusopas LUONNON SALAT TIETEEN PALJASTAMINA MEIDÄN MISSIOMME Vuodesta 1990 asti Biolage on tarjonnut kampaajille yksilöllisen lähestymistavan ammattimaiseen hiustenhoitoon.

Lisätiedot

Active Collagen 2 VAHVISTAA JA NUORENTAA IHOA

Active Collagen 2 VAHVISTAA JA NUORENTAA IHOA ACTIVE COLLAGEN 2 1 Active Collagen 2 VAHVISTAA JA NUORENTAA IHOA Silottaa juonteita ja ryppyjä ja lisää ihon joustavuutta Kosteuttaa Lisää elinvoimaa, vahvuutta ja kimmoisuutta Stimuloi luonnollista kollageenin

Lisätiedot

Oy Transmeri Ab Substral-tuotteet 2011

Oy Transmeri Ab Substral-tuotteet 2011 Oy Transmeri Ab Substral-tuotteet 2011 Painokelpoiset kuvat ladattavissa: Substral-aineistopankki http://holvi.artstudio.fi/transmeri/ Käyttätunnus ja salasana Transmerin kuluttajaneuvonnasta 0800 922

Lisätiedot

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG IHONHOITO Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä DERMALOG HOPEASARJA MUISTATHAN ETTÄ IHO KAIPAA SÄÄNNÖLLISTÄ HOITOA PÄIVITTÄIN YMPÄRI VUODEN. FACE CREAM TIESITHÄN...

Lisätiedot

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo.

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo. [3D]MEN CARE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Hair & Body Shampoo Syväpuhdistava shampoo Hilseshampoo Hoitoneste hilsettä vastaan Aktivoiva shampoo Aktivoiva ampulli ASK Education

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU?

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU? Lehdistötiedote huhtikuu 2012 Herbina tuo tänä keväänä suomalaisten naisten arkeen luksusta uusiutuneilla ja entistä ylellisemmän tuntuisilla tuotekoostumuksilla, uusilla tuotepakkauksilla ja sarjaan lisätyllä

Lisätiedot

Arvosta ihoasi jo tänään. age

Arvosta ihoasi jo tänään. age Arvosta ihoasi jo tänään age Age Defy: ainutlaatuinen bioaktiivinen lähestyminen ikääntymisen merkkeihin ehkäisyyn. Et voi pysäyttää ikääntymistä, mutta voit hidastaa sitä. Taistele ikääntymistä vastaan

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

Kananmuna sisältää muun muassa D-vitamiina ja runsaasti proteiinia

Kananmuna sisältää muun muassa D-vitamiina ja runsaasti proteiinia Jogurtti luomuhillolla on parempi vaihtoehto kuin puuro tai aamumurot. Tutkijat ovat yhä enenevästi havainneet, mitä näiden viljojen gluteeni aiheuttaa terveydellemme. Gluteeni on syyllinen yli 150 eri

Lisätiedot

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään ryhmään:

Lisätiedot

ORGANIC. Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla.

ORGANIC. Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla. SUOMALASTA MADE N FNLAND ORGANC Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla. TYRN VADELMA MUSTAHERUKKA KARPALO TARNAMME Näin kaikki alkoi EkoPharma Professional -ihonhoitosarja on saanut alkunsa

Lisätiedot

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036 HINNASTO Kosmetologi Jelena Kass kassjelena@gmail.com +358 466801036 Guinot kasvohoidot Hydradermie on Guinotin tähtihoito, jossa käytetään huipputeknisiä hoitometodeja. Guinot oli ensimmäinen, joka keksi

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto

Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto Tuotteen edut sinulle Huippulaatua oikeaan hintaan Mieto mutta hyvin toimiva Erittäin edullinen käyttää (laimennus 1:10) Miellyttävä pehmeä vaahto Helppo huuhtoa Hellä, luonnolliset tuoksut Hypoallerginen

Lisätiedot

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho Hengittävä meikki- ja peitevoide Hoidettu ja virheetön iho Ensimmäinen hengittävä Colour Correcting (CC)- hoitotuote, joka yhdistää kosmetiikka- ja ihonhoitoteknologian, joka edistää palautumista ja samaan

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

High Definition Body Lift selluliittigeeli

High Definition Body Lift selluliittigeeli High Definition Body Lift selluliittigeeli Lehdistötiedote helmikuu 2009 Paras tapa huolehtia vartalon virtaviivaisesta ulkonäöstä on syödä terveellisesti ja liikkua säännöllisesti. Liikunta ja runsaasti

Lisätiedot

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä,

Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, TUOTEOPAS 2015 2 Tea Tree -sarjan jokainen tuote sisältää aitoa australialaista teepuuöljyä, joka tunnetaan kautta maailman hoitavista, antiseptisista ja puhdistavista ominaisuuksistaan. Tea Tree -tuotteet

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat Maittavan lihaisat Jahti&Vahti -koiranruoat Täysravinto paljon liikkuville koirille 32% Premium-luokan ruokaa koirallesi Suositut, nyt koostumukseltaan entistäkin lihaisemmat, Jahti&Vahti -koiranruoat

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua Ripsihoito Mitä on Prolash+? Prolash+ sisältää luontaista ripsiseerumia Prolash+ II tuoteseloste: Puhdistettu vesi, bioentsyymi (EPM) jossa kymmenen luonnollista aminohappoa, laventeliöjy, vitamiini B,

Lisätiedot

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä

Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Puhtaasta luonnosta puhtaasta sydämestä Jo vuosisatoja on hiusten ja ihon hoidossa käytetty niityiltä, metsistä ja kotipihoilta kerättyjä lääkekasveja. Puhas Loodus -tuotesarjan valmistusaineina käytetään

Lisätiedot

Kaikki tuotteemme ovat luomutuotettuja ja niillä on Ecocert sas F32600 -sertifiointi. Luomutuotettu Aloe Vera

Kaikki tuotteemme ovat luomutuotettuja ja niillä on Ecocert sas F32600 -sertifiointi. Luomutuotettu Aloe Vera Kaikki tuotteemme ovat luomutuotettuja ja niillä on Ecocert sas F32600 -sertifiointi. Luomutuotettu Aloe Vera Mitä Aloe Vera on? Aloe Vera on Liliacae sukuun kuuluva kasvi, joka kasvaa kuivissa, trooppisen

Lisätiedot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Dermalogica kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti Face-mapping ihoanalyysin

Lisätiedot

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 Väriopas on innovaatio, joka auttaa sinua varmemmin suosittelemaan oikeita sävyjä jokaiselle asiakkaalle. Tulos? Tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän myyntiä sinulle!

Lisätiedot

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia!

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! TIE TOA VÄ REIS TÄ Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! ELUMEN- superväri on uusi täydellinen ja tehokas hiusväri, joka antaa poikkeuksellisen hyvän kiillon ja hehkuvan värin sekä erityisen

Lisätiedot

EQ EVERYDAY SE, MITÄ TARVITSET JOKA PÄIVÄ

EQ EVERYDAY SE, MITÄ TARVITSET JOKA PÄIVÄ It s in our nature EQ EVERYDAY SE, MITÄ TARVITSET JOKA PÄIVÄ EQ EVERYDAY sisältää tuotteet Lifeforce ja Vitastrong. Tuotteet on kehitetty täydentämään toisiaan ja varmistamaan kehosi K2-vitamiinin, omega-3-rasvahappojen,

Lisätiedot

Terra - täysin uusi sarja pieneläimille

Terra - täysin uusi sarja pieneläimille Terra - täysin uusi sarja pieneläimille Terra sisältää parhaat luonnon raaka-aineet kunnioittaen eläimen luonnollisia syömistapoja. Terra täyttää eläimen ruokinnalliset tarpeet. KOOSTUMUS: Kasvisperäiset

Lisätiedot

V 10 Plus - seerumit: räätälöityä ihonhoitoa

V 10 Plus - seerumit: räätälöityä ihonhoitoa Tuotetiedote helmikuu 2013 V 10 Plus - seerumit: räätälöityä ihonhoitoa Kirkas ja kuulas iho japanilaisilla V 10 Plus - seerumeilla Monen naisen elämää helpottaisi varmasti, jos heidän ihonsa näyttäisi

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 80,00 90,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA

VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA TAUSTA Vitamin Well on perustettu vuonna 2006 Ruotsissa. Tarkoituksena oli kehittää skandinaaviseen makuun sopiva vitamiinijuoma, joka samalla olisi hyvä ja moderni

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO Teknokemia

TUOTEKUVASTO Teknokemia TUOTEKUVASTO Teknokemia 2.10.2019 1 Vitalis Ihovoide 50 ml Erittäin kosteuttava klassikkovoide, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa. Erittäin monikäyttöinen Vitalis on myös oiva kynsinauhavoide.

Lisätiedot

Rakasta. Valitse SUN+ -tuotteesi. Terveen rusketuksen salat. aurinkoa TUOTE. herkälle iholle. sisältää vitamiineja

Rakasta. Valitse SUN+ -tuotteesi. Terveen rusketuksen salat. aurinkoa TUOTE. herkälle iholle. sisältää vitamiineja Valitse SUN+ -tuotteesi TUOTE herkälle iholle kosteuttava silottava sisältää aloeuutetta sisältää vitamiineja vettä hylkivä näkymätöntä suojaa PERUS- JA KESKIVAHVAA SUOJAA Kosteuttava kuivaöljysuihke Läpinäkyvä

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

Edistyksellinen laite, jossa yhdistyy kaksi hyvin tunnettua ja toimivaa hoitomenetelmää: LYMFATERAPIA MAGNEETTITERAPIA

Edistyksellinen laite, jossa yhdistyy kaksi hyvin tunnettua ja toimivaa hoitomenetelmää: LYMFATERAPIA MAGNEETTITERAPIA Edistyksellinen laite, jossa yhdistyy kaksi hyvin tunnettua ja toimivaa hoitomenetelmää: LYMFATERAPIA MAGNEETTITERAPIA Mikä aiheuttaa nesteen kerääntymisen Epänormaali imunestekierto aiheuttaa muutoksia

Lisätiedot

PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA

PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA PATENTOITU UUTUUS! Be3 SUN EVOLUTION AINUTLAATUISET AURINKOTUOTTEET ITALIASTA BEAUTY EVOLUTION YRITYS TUOTTEIDEN TAKANA Italialainen, Milanossa sijaitseva Cosmetics & Beauty Srl on kansainvälinen kosmetiikan

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

PUHDISTAA POISTAA MYRKKYJÄ TUKEE RUOANSULATUS- JÄRJESTELMÄÄ. ATeamSuomi.com merenheimo@gmail.com 1

PUHDISTAA POISTAA MYRKKYJÄ TUKEE RUOANSULATUS- JÄRJESTELMÄÄ. ATeamSuomi.com merenheimo@gmail.com 1 PUHDISTAA POISTAA MYRKKYJÄ TUKEE RUOANSULATUS- JÄRJESTELMÄÄ merenheimo@gmail.com 1 PUHDISTAA KEHOA Tehokas yhdistelmä ravintoaineita tehostavat suoliston toimintaa ja tukevat suolistossa jo olevia hyödyllisiä

Lisätiedot

TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN

TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN NUOREKKUUTTA. KOLLAGEENIA. RAIKKAUTTA. Terveen, nuoren ihon täyteläisyys, elastiisuus

Lisätiedot

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa Tunnusmerkit Ihon toiminnat tasapainossa ei kuiva eikä rasvainen Väri kaunis, ruusuinen tai persikkainen Huokoset pienet, ei juurikaan epäpuhtauksia Rakenne

Lisätiedot

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin & IT S TIME TO RELAX REVITALIZE With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin UUSI! Manikyyri Pedikyyri tuotesarja *Kaikki tuotteet eivät näy kuvassa

Lisätiedot

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO 1 TERVE IHO ON KAUNIS IHO KUN SINULLA ON IHO-ONGELMIA TAI KUN HALUAT TUNTEA ITSESI ERITYISEN PUHTAAKSI JA RAIKKAAKSI Puhdas ja terve iho on kaiken kauneuden perusta.

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON UUDENLAINEN BB-VOIDE Bb-voide, jollaista Et ole ennen nähnyt Youth Code Luminizer BB Cream -voiteessa yhdistyvät ihonhoidon ja meikin

Lisätiedot

Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet

Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet REVITALE Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet ANTI-AGEING NUORENNUSHOITO REVITALE ON OSA NYKYAIKAISTA, IKIAIKAISEEN REMEDIAL THERAPY HOITOPERINTEESEEN POHJAAVAA ONGELMALLISEN

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Pikakaunistus Intermezzo

Lisätiedot

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex OSiS+ Session Label Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Joustava hiuskiinne Voimakas hiuskiinne Suolasuihke Muotoiluvoide Muovailuvaha Dust It Flex ASK Education kampaajille, osoittaa

Lisätiedot

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen.

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen. Kauneuden ammattilaisten käyttöön luotu AQUATONALE on meriperäinen ihonhoitosarja, joka ammentaa voimansa valtamerien syleilystä. Näin on aikaansaatu täsmävaikutteisia tuotteita, jotka ovat ennaltaehkäiseviä,

Lisätiedot

FM WORLD meikkituoteuutuudet 2014 / 2015 / 2016 PÄIVITETTY

FM WORLD meikkituoteuutuudet 2014 / 2015 / 2016 PÄIVITETTY LUOMIVÄRIPALETTI 9 eri sävyä, 7.5g - Uniikki luomiväripaletti, jonka 9 sävyllä voit luoda tuhansia eri ilmeitä. - Useita eri pintoja: 1. matta 2. satiini 3.kiiltävä. Voit korostaa silmiäsi, antaa ilmettä

Lisätiedot

Nauti hyvinvoivasta hevosesta

Nauti hyvinvoivasta hevosesta UUTUUS! Nauti hyvinvoivasta hevosesta Supreme Horse Care uusi hevosten hyvinvointisarja. Kun hevonen liikkuu mielellään ja näyttää upealta, meidän hevosihmisten elämä on huoletonta! Uuden kotimaisen Supreme

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

HOITOHINNASTO HEMMOTTELU- JA KAUNEUDENHOITO PARTURI- JA KAMPAAMO - HIERONTAHOIDOT VARAUKSET SEKÄ LISÄTIEDOT: Tahko Span vastaanotto puh. 020 747 9900 tai info@tahkospa.fi Kuluton peruutus edellisenä päivänä

Lisätiedot