SOPIMUSEHDOT. 1. VUOKRA-AJAN ALKAMINEN: Vuokra-aika alkaa auton luovutushetkestä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SOPIMUSEHDOT. 1. VUOKRA-AJAN ALKAMINEN: Vuokra-aika alkaa auton luovutushetkestä."

Transkriptio

1 1 1. VUOKRA-AJAN ALKAMINEN: Vuokra-aika alkaa auton luovutushetkestä. SOPIMUSEHDOT 2. AUTON LUOVUTUS VUOKRALAISELLE: 2.1 Vuokranantajan on luovutettava auto vuokralaiselle sopimuksen mukaan. 2.2 Vuokraajan / kuljettajan on oltava 21 vuotta täyttänyt. Kuljettajalla on oltava voimassa oleva ko. ajoneuvoluokkaa ajamaan oikeuttava ajokortti. 2.3 Ennen auton luovutusta vuokralaiselle on vuokranantajan ja vuokralaisen tarkastettava auto ja merkittävä tarkastuksen yhteydessä havaitut viat ja muut puutteet sopimuksen kohtaan 16. Tällöin annetaan vuokralaiselle myös riittävä perehdytys auton tekniikkaan ja käyttöön, jotta vuokralainen voi käyttää autoa ohjeiden ja sopimuksen mukaan. 3. VARAUSMAKSU: Sopimuksen allekirjoituksen tai muulla tavalla tapahtuvan varauksen yhteydessä tulee vuokralaisen suorittaa sovitun suuruinen varausmaksu, joka vähennetään sovitusta kokonaisvuokrasta. Varausmaksun suuruus riippuu vuokra-ajan pituudesta. 1 vrk:n vuokra-ajalta varausmaksu on 20, 1 Vkl: n (viikonloppu pe-su) ajalta varausmaksu on 50, 7 Vrk: n (viikko) ajalta varausmaksu on 100 ja sitä pidemmiltä VAKUUSMAKSU: Ennen vuokra-ajan alkamista tulee vuokralaisen suorittaa 100 suuruinen vakuusmaksu joko käteisellä tai tilisiirtona vuokranantajan ilmoittamalle tilille, jota ei vähennetä sovitusta vuokrasta ja joka jää sopimuskauden ajaksi vuokranantajan haltuun. Jos vuokranantajalle on koitunut kuluja vuokralaisen tämän vuokrasopimuksen sopimusehtojen vastaisen toiminnan vuoksi, on vuokranantaja oikeutettu perimään kyseiset kulunsa vakuusmaksusta. 5. VUOKRAN SUORITTAMINEN: Vuokra suoritetaan kokonaisuudessaan viimeistään ennen vuokra-ajan alkamista joko käteisellä tai tilisiirtona vuokranantajan ilmoittamalle tilille. 6. VUOKRAAN SISÄLTYY: Normaalit vakuutukset (Liikenne - Täyskasko) Opastus auton käyttöön + suomenkielinen käyttöopaskirja Ajomäärä 300 km / vrk 7. VUOKRAAN EI SISÄLLY: Pesut + siivous Polttoainekulut Renkaiden korjaukset Vuokralaisen välittömästi tai välillisesti aiheuttamat vahingot yli 300 km / vrk ajomäärä, ylimenevästä ajomäärästä peritään 0,20 /km.

2 2 Mahdolliset ajoneuvolle vuokra-aikana määrätyt sakko - tai muut rangaistukset. Pysäköintimaksut pysäköintivirhemaksut vakuutuksen omavastuuta törmäystilanteessa (400 ) 8. VAKUUTUKSET: 8.1 Auto on vakuutettu TÄYSKASKO - vakuutuksella. Omavastuu on jokaisessa erillisessä vahinkotapahtumassa maksettava erikseen. Auton on vakuuttanut IF. 8.2 Jos autolle koituneet vahingot johtuvat vuokralaisen tahallisuudesta, huolimattomuudesta, hurjastelusta tai auton väärinkäyttämisestä, tai jos auton kuljettaja on vahingon sattuessa huumaavien aineiden vaikutuksen alainen, joutuu vuokralainen korvaamaan kaikki aiheutetut vahingot omavastuun määrästä riippumatta, mukaan lukien korvaus seisontapäiviltä kuitenkin enintään 30 vuorokaudelta. Korvaus seisontapäivältä on 30 /vrk. 9. AUTON KÄYTTÖ: 9.1 Vuokralainen on velvollinen hoitamaan autoa ja sen varusteita huolellisesti. 9.2 Vuokralaisella ei ole oikeutta vuokrata autoa edelleen kolmannelle henkilölle. 9.3 Autoa ei saa kuljettaa Suomen rajojen ulkopuolelle ilman vuokranantajan kirjallista lupaa. Ulkomaille kohdistuva matka saattaa vaatia autoon lisävakuutuksia ja siitä on ehdottomasti mainittava jo varausta tehdessä. 9.4 Tupakointi autossa on EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Jos autossa kuitenkin on tupakoitu, tupakoinnista aiheutuneiden haittojen ja vahinkojen korjaaminen veloitetaan kokonaisuudessaan vuokralaiselta. 9.5 Lemmikkieläinten pitäminen autossa on KIELLETTY! Jos autossa kuitenkin on pidetty eläimiä, lemmikkieläinten autossa pitämisestä aiheutuvat siivous- ja korjauskustannukset veloitetaan kokonaisuudessaan vuokralaiselta. 9.6 Perävaunun vetäminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Kyseisestä tarpeesta pitää mainita varausta tehdessä. 10. VUOKRALAISEN VASTUU: 10.1 Vuokralainen on velvollinen korvaamaan vuokranantajalle sellaisen vahingon, mikä on aiheutunut vuokralaisen, hänen perheenjäsenensä tai vieraidensa tuottamuksesta ja jota ei vakuutus kata Kolarista, auton tai sen varusteiden vakavasta vaurioitumisesta tai katoamisesta on vuokralaisen viipymättä ilmoitettava vuokranantajalle ja lähetettävä kirjallinen vahinkoilmoitus kahtena kappaleena.

3 10.3 Auton huolto- ja korjauspäivien osalta ei vuokralaiselle suoriteta hyvitystä vuokrasta Mahdollisien lisävakuuksien kustannuksista vastaa vuokralainen itse Vuokralainen on velvollinen huolehtimaan autosta siten kuin auton käyttöohjekirjassa on ohjeistettu. Lisäksi vuokralainen on velvollinen tarkistamaan auton moottorin jäähdytysnesteen sekä moottoriöljyn määrän kerran päivässä ja tarvittaessa lisäämään niitä ennen auton käynnistämistä. (jäähdytinnestettä ja moottoriöljyä löytyy auton varusteista mahdollista lisäystä varten) 10.6 Vuokra-aikana sattuneista vahingoista ja niiden korvauksesta vastaa vuokralainen niiltä osin kuin vakuutus ei niitä kata Vuokralainen on vastuussa omavastuusta riippumatta seuraavista tai niihin rinnastettavista syistä aiheutuneista vahingoista kokonaisuudessaan: 3 Ylikuormaus Ajaminen tyhjillä renkailla lumivahingot, jos niistä on varoitettu merkillä tupakanpolton, likaisten esineiden tai viiltojen aiheuttamat verhoiluvahingot Ajaminen auton ulkomitat huomioiden liian ahtaissa paikoissa Ajaminen teiden ulkopuolella tai alueilla, joita ei ole tarkoitettu autolla ajamiseen Ajaminen jään päällä tai veden peittämällä tiellä tai muulla alueella Vahingonteosta, jonka on aiheuttanut muu henkilö kuin vuokralainen tämän tietäen Pakkasen aiheuttamista vahingoista, mikäli vahinko on aiheutunut huolimattomuudesta tai laiminlyönneistä Autoon kiinnitetyistä teipeistä, maaleista tai esineistä tai niiden irrotuksesta aiheutuvista vahingoista, mikäli vuokralainen on itse tai muu henkilö vuokralaisen tietäen aiheuttanut vahingon Auton moottorille ja voimansiirrolle tapahtuneista vaurioista, jos ne johtuvat vuokralaisen huolimattomuudesta tai ohjeiden vastaisesta käytöstä Jos autolle tai vuokraajalle aiheutuneet vahingot ovat seurausta vuokralaisen tahallisuudesta, törkeästä tuottamuksesta, auton käyttämisestä alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena tai rikolliseen tarkoitukseen taikka siitä, että vuokralainen muutoin oleellisesti rikkoo sopimus ehtoja 11. AUTON PALAUTUS VUOKRANANTAJALLE: 11.1 Auto on palautettava vuokra-ajan viimeisenä päivänä klo: 16 mennessä tai sopimuksen mukaan huolellisesti siistittynä, polttoainetankki täytettynä sekä muutoinkin sellaisessa kunnossa, kuin auto oli luovutettaessa. Vuokranantajalla on oikeus periä auton siivouksesta ja pesusta 50 suuruinen siivousmaksu, jos auto ei ole edellä mainitussa kunnossa.

4 11.2 Auton palauttamisen yhteydessä vuokranantaja ja vuokralainen tarkastavat sen 2.2 momentin mukaan. Tässä tarkastuksessa havaituissa vioista ja puutteista, joita ei ollut vuokra-ajan alussa, on vuokralainen vahingonkorvausvastuussa vuokranantajalle Mikäli auto on palautettu vuokranantajalle myöhemmin kuin sopimuksessa on mainittu, mutta kuitenkin saman vuorokauden kuluessa, on vuokralainen velvollinen suorittamaan 50 : n suuruisen myöhästymismaksun Mikäli palauttaminen tapahtuu tätä myöhemmin, on vuokralaisen suoritettava 100 : n suuruinen myöhästymismaksu ja sen lisäksi myöhästymisajalta puolitoistakertainen vuokra. Lyhin vuokra-aika on tällöin yksi vuorokausi. Vuorokausivuokra saadaan jakamalla maksettu vuokra päivien lukumäärällä Mikäli vuokralainen ilmoittaa myöhästymisestä vähintään 1 päivää ennen palauttamisajankohtaa, mahdollista 100 : n myöhästymismaksua ei peritä. Tällöin kuitenkin jokaiselta myöhästyneeltä vuorokaudelta vuokralainen maksaa puolitoistakertaisen vuokran. Lyhin vuokra-aika on tällöin yksi vuorokausi. Vuorokausivuokra saadaan jakamalla maksettu vuokra päivien lukumäärällä Mikäli vuokralainen palauttaa auton sovittua palauttamisajankohtaa aikaisemmin vuokranantajasta riippumattomasta syystä, on vuokranantaja oikeutettu pitämään koko vuokrasumma SOPIMUKSEN PURKAMINEN 12.1 Jos vuokralainen purkaa sopimuksen aikaisemmin kuin 14 vrk ennen vuokra-ajan alkua, on vuokranantaja velvollinen palauttamaan varausmaksun kokonaisuudessaan Jos vuokralainen purkaa sopimuksen 14-7 vrk ennen vuokra-ajan alkua tai ei maksa vuokran koko loppuosaa, on vuokranantaja velvollinen palauttamaan vuokrasumman vähennettynä varausmaksulla korvauksena hänelle sopimuksen purkautumisesta aiheutuneista kuluista Jos vuokralainen purkaa sopimuksen 7-4 vrk ennen vuokra-ajan alkua, on vuokranantaja velvollinen maksamaan takaisin puolet koko maksetusta vuokrasummasta Jos vuokralainen purkaa sopimuksen 3 0 vrk ennen vuokra-ajan alkua, tai ei pura sitä lainkaan, mutta jättää auton noutamatta sovittuna aikana, on vuokranantaja oikeutettu pitämään koko vuokrasumma Jos vuokranantaja purkaa sopimuksen, on hän velvollinen maksamaan takaisin koko maksetun vuokrasumman. 13. OIKEUDENKÄYNTIPAIKKA: Tästä sopimuksesta aiheutuneet ristiriitaisuudet ratkaistaan vuokranantajan kotipaikan oikeudessa

5 5 14. VUOKRATTAVA AUTO: Peugeot Boxer rek.nro: OCI-855, kok. paino 3510 kg. max kork mm. Jarruttoman perävaunun max. paino 750 kg. Jarrullisen perävaunun max. paino 2000 kg. 15. VUOKRA AIKA MUITA HUOMIOITA: Vuokraaja hyväksyy allekirjoituksellaan sopimuksen ehdot. Tämä sopimusasiakirja jää vuokranantajan haltuun. (maksamalla varausmaksun hyväksyt sopimuksen ehdot) allekirjoitus sotu: nimenselvennys AXATIIMI Mullintie AKAA puh Y-tunnus:

Vuokranantajalla ei ole velvollisuutta maksaa hyvitystä, jos vuokralainen palauttaa laitteen ennen sovitun vuokra-ajan päättymistä.

Vuokranantajalla ei ole velvollisuutta maksaa hyvitystä, jos vuokralainen palauttaa laitteen ennen sovitun vuokra-ajan päättymistä. 1(5) Rek.nro DGS-283 Vuokra-aika Vuokra-aika alkaa vuokrauksen kohteena olevan kylpytynnyrin/perävaunun luovutushetkellä ja kestää siihen saakka, kunnes vuokralainen on palauttanut sen vuokranantajalle.

Lisätiedot

Vuokranantaja luovuttaa matkailuauton vuokralaiselle vuokrasopimuksen mukaisesti.

Vuokranantaja luovuttaa matkailuauton vuokralaiselle vuokrasopimuksen mukaisesti. VUOKRAUSEHDOT Vuokra-aika Vuokra-aika alkaa vuokrauksen kohteena olevan matkailuauton rek:no XVC-545 luovutushetkellä ja kestää siihen saakka, kunnes vuokralainen on palauttanut auton vuokranantajalle.

Lisätiedot

Vuokranantaja luovuttaa matkailuauton vuokralaiselle vuokrasopimuksen mukaisesti.

Vuokranantaja luovuttaa matkailuauton vuokralaiselle vuokrasopimuksen mukaisesti. 1 ASUNTOAUTO VUOKRAUSEHDOT Vuokra-aika Vuokra-aika alkaa vuokrauksen kohteena olevan matkailuauton rek:no AIT-242 luovutushetkellä ja kestää siihen saakka, kunnes vuokralainen on palauttanut auton vuokranantajalle.

Lisätiedot

Haminatie 4 91700 VAALA puh. 050-587 0814 terwaraitti@terwaraitti.fi www.terwaraitti.fi

Haminatie 4 91700 VAALA puh. 050-587 0814 terwaraitti@terwaraitti.fi www.terwaraitti.fi VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja: Terwaraitti T:mi Haminatie 4 91700 VAALA puh. 050-587 0814 terwaraitti@terwaraitti.fi www.terwaraitti.fi Vuokraaja: Vuokrakohde: Asuntovaunu Adria Classica 563 UL Vuokra-aika:

Lisätiedot

HINATTAVAN LAITTEEN/ KYLPYTYNNYRIN VUOKRASOPIMUSEHDOT

HINATTAVAN LAITTEEN/ KYLPYTYNNYRIN VUOKRASOPIMUSEHDOT Vuokra-aika HINATTAVAN LAITTEEN/ KYLPYTYNNYRIN VUOKRASOPIMUSEHDOT Vuokra-aika alkaa vuokrauksen kohteena olevan HINATTAVAN LAITTEEN eli kylpytynnyrin sovitulla luovutushetkella ja kesta a siihen saakka,

Lisätiedot

Matkailuauton rekisterinumero FJR-644 vuokrasopimus

Matkailuauton rekisterinumero FJR-644 vuokrasopimus 1 (6) Matkailuauton rekisterinumero FJR-644 vuokrasopimus Polttoaine Polttoaine ja kaasu eivät kuulu hintaan. Auto luovutetaan ja vastaanotetaan tankki täynnä. Vuokran maksu Arvioitu vuokra peritään etukäteen.

Lisätiedot

Vuokrauksen sopimusehdot

Vuokrauksen sopimusehdot Vuokrauksen sopimusehdot 1. VUOKRA-AJAN ALKAMINEN Vuokra-aika alkaa matkailuauton luovutushetkellä. 2. AUTON LUOVUTUS VUOKRAAJALLE Vuokranantajan on luovutettava auto vuokraajalle vuokrasopimuksessa mainittuna

Lisätiedot

SUOMEN AUTOVUOKRAAMOJEN LIITTO RY:N YLEISET VUOKRAUSEHDOT

SUOMEN AUTOVUOKRAAMOJEN LIITTO RY:N YLEISET VUOKRAUSEHDOT SUOMEN AUTOVUOKRAAMOJEN LIITTO RY:N YLEISET VUOKRAUSEHDOT Voimassa 27.11.2002 alkaen Näissä ehdoissa tarkoitetaan vuokraamolla vuokralleantajaa ja vuokraajalla vuokralleottajaa. 1. AUTON KÄYTTÖ a. Vuokraaja

Lisätiedot

Kysy varaustilanne , tai

Kysy varaustilanne , tai PAKETTIAUTO Mercedes-Benz Sprinter Vuorokausi 70 2 vuorokautta 120 Viiikonloppu (pe-su) 140 Viikko 300 Kysy varaustilanne 0505579130, 0405828275 tai oittoni@hotmail.com 1 / 7 Nopeuttaaksesi vuokrausta

Lisätiedot

VUOKRAUSEHDOT 1. AUTON KÄYTTÖ 2. VASTUU AJONEUVOSTA VUOKRA-AIKANA

VUOKRAUSEHDOT 1. AUTON KÄYTTÖ 2. VASTUU AJONEUVOSTA VUOKRA-AIKANA VUOKRAUSEHDOT 1. AUTON KÄYTTÖ -Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan autosta yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö omastaan sekä noudattamaan ajaessa erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Vuokraaja

Lisätiedot

Vuokrausehdot. Näissä ehdoissa tarkoitetaan vuokraamolla vuokralleantajaa ja vuokraajalla vuokralleottajaa.

Vuokrausehdot. Näissä ehdoissa tarkoitetaan vuokraamolla vuokralleantajaa ja vuokraajalla vuokralleottajaa. Vuokrausehdot Näissä ehdoissa tarkoitetaan vuokraamolla vuokralleantajaa ja vuokraajalla vuokralleottajaa. 1. AUTON KÄYTTÖ - Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan autosta yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö

Lisätiedot

AUTO VUOKRATTAVANA. Max. 200 km Max. 1000 km Ilman kilometrirajaa

AUTO VUOKRATTAVANA. Max. 200 km Max. 1000 km Ilman kilometrirajaa KUORMA-AUTO AUTO VUOKRATTAVANA MAN 14.224 LLC Täysilmajousinen Kantavuus 6400 kg Takalaitanostin 2 m / 2000 kg Kuormatilan lämmitin Kuormatila 7,5 x 2,5 x 2,5 m (46 m 3 ) Viikko Vuorokausi Vuorokausi Viikko

Lisätiedot

SUOMEN AUTOVUOKRAAMOJEN LIITTO RY:N YLEISET VUOKRAUSEHDOT

SUOMEN AUTOVUOKRAAMOJEN LIITTO RY:N YLEISET VUOKRAUSEHDOT 1 SUOMEN AUTOVUOKRAAMOJEN LIITTO RY:N YLEISET VUOKRAUSEHDOT Voimassa 01.01.2012 alkaen 1. AUTONVUOKRAUSSOPIMUKSEN SYNTYMINEN Vuokrasopimus syntyy auton tilaustavasta riippumatta aina autovuokraamon ( Vuokraamo

Lisätiedot

Vuokrausehdot. 1. Sopijaosapuolet

Vuokrausehdot. 1. Sopijaosapuolet Vuokrausehdot 1. Sopijaosapuolet Seuraavia ehtoja sovelletaan vuokralleantajan, Kuopionpakut.fi (Digimainostoimisto Makee) Rantaraitti 11-13 a 3, 70820 Kuopio, Y-tunnus: 2730267-4 (jäljempänä Vuokraamo)

Lisätiedot

MATKAILUAUTON YLEISET VUOKRAUSEHDOT T:mi Lassi Ampuja Kaarlonkatu 6 C 13210 HÄMEENLINNA

MATKAILUAUTON YLEISET VUOKRAUSEHDOT T:mi Lassi Ampuja Kaarlonkatu 6 C 13210 HÄMEENLINNA MATKAILUAUTON YLEISET VUOKRAUSEHDOT T:mi Lassi Ampuja Kaarlonkatu 6 C 13210 HÄMEENLINNA 1(5) Näissä ehdoissa vuokraamolla tarkoitetaan vuokralle antajaa ja vuokraajalla vuokralle ottajaa sekä osapuolella

Lisätiedot

KUNKKUPALJUN KÄYTTÖOHJEET JA VUOKRASOPIMUSEHDOT. kärrikunkku Puntarikoskentie 38 A 80510 Onttola p. 050 5811 323

KUNKKUPALJUN KÄYTTÖOHJEET JA VUOKRASOPIMUSEHDOT. kärrikunkku Puntarikoskentie 38 A 80510 Onttola p. 050 5811 323 KUNKKUPALJUN KÄYTTÖOHJEET JA VUOKRASOPIMUSEHDOT kärrikunkku Puntarikoskentie 38 A 80510 Onttola p. 050 5811 323 KunkkuPaljun käyttöohjeet Paljukärryn vetäminen: 1. Laita paljukärry vetokoukkuun ja kytke

Lisätiedot

Vuokraa kylpytynnyri Parikilta!

Vuokraa kylpytynnyri Parikilta! Vuokraa kylpytynnyri Parikilta! Saunaillat, polttarit, syntymäpäivät, pikkujoulut, illanvietot... 80 150 200 50 vrk; ma, ti, ke tai to (sis. alv) viikonloppu pe-ma (sis. alv) juhlapyhät (sis. alv) (joulu,

Lisätiedot

Vuokrataan seuraavin ehdoin.

Vuokrataan seuraavin ehdoin. Vuokrataan seuraavin ehdoin. Polttoaine Polttoaine ei kuulu hintaan. Auton palautettaessa tankissa pitää olla sama määrä polttoainetta kuin lähtiessä. Vuokran maksu Maksun voi suorittaa pankkisiirrolla

Lisätiedot

Vuokrausehdot. Lapin Lumo Oy noudattaa Suomessa Suomen Autovuokraamojen Liiton vahvistamien vuokrausehtojen suuntaviivoja.

Vuokrausehdot. Lapin Lumo Oy noudattaa Suomessa Suomen Autovuokraamojen Liiton vahvistamien vuokrausehtojen suuntaviivoja. Vuokrausehdot Lapin Lumo Oy noudattaa Suomessa Suomen Autovuokraamojen Liiton vahvistamien vuokrausehtojen suuntaviivoja. 1. AUTON KÄYTTÖ A. Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan autosta yhtä hyvin kuin

Lisätiedot

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1).

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1). Osapuolet. Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0557-.. Vuokralainen Raision kaupunki, y-tunnus 008-5. Vuokrauskohde Naantalin kaupungin 5. kaupunginosan 6. korttelin tontilla nro sijaitsevan Kiinteistö

Lisätiedot

Vuokraehdot asuntoauto

Vuokraehdot asuntoauto Vuokraehdot asuntoauto Varaaminen ja vuokran maksu Kesäaikana 16.6.-17.8. lyhin vuokrausaika on yksi viikko (paitsi jos tätä lyhyempi väli on kalenterissa vapaana). Kesäajan ulkopuolella myös viikonloput

Lisätiedot

HotTub Heinola-paljukärryn käyttöohjeet ja vuokraehdot. T:mi Anniina Seppälä

HotTub Heinola-paljukärryn käyttöohjeet ja vuokraehdot. T:mi Anniina Seppälä HotTub Heinola-paljukärryn käyttöohjeet ja vuokraehdot. T:mi Anniina Seppälä +358 440 859358 Sisällysluettelo KÄYTTÖOHJEET 2 PALJUKA RRYN VETA MINEN 2 PALJUKA RRYN SIJOITTAMINEN 2 PALJUN TAŸTTA MINEN 2

Lisätiedot

VUOKRAUSEHDOT Matkailuauto Ford Rimor Katamarano 12P 2,2 TDI vm. 2008 Rekisterinumero JHK-866 Rekisteröity 6 henkilölle, soveltuu hyvin 4:lle

VUOKRAUSEHDOT Matkailuauto Ford Rimor Katamarano 12P 2,2 TDI vm. 2008 Rekisterinumero JHK-866 Rekisteröity 6 henkilölle, soveltuu hyvin 4:lle VUOKRAUSEHDOT Matkailuauto Ford Rimor Katamarano 12P 2,2 TDI vm. 2008 Rekisterinumero JHK-866 Rekisteröity 6 henkilölle, soveltuu hyvin 4:lle aikuiselle. Lemmikkieläimet sallittuja. 1. VUOKRA-AJAN ALKAMINEN

Lisätiedot

on oikeus lunastaa Vuokrauskohde omistukseensa. Normaalitapauksessa

on oikeus lunastaa Vuokrauskohde omistukseensa. Normaalitapauksessa Solo International OY:N KULKUVÄLINEIDEN VUOKRAUS- PALVELUIDEN EHDOT 1. OSAPUOLET JA SOVELTAMISALA Näitä sopimusehtoja sovelletaan Solo International Oy:n, jäljempänä Solo ja asiakkaan, jäljempänä Vuokralleottaja

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS)

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) Sivu 1 / 6 Kaupunkirakennelautakunta asianro 297- V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) 1. Vuokra-aika 2. Vuokra Kuopion kaupunki vuokraa KENELLE ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena Kuopion

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI (Y-tunnus 0176975-1) Vuokralainen: Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE)

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) Maanvuokrasopimus perustuu yhdyskuntalautakunnan päätökseen xx x. SOPIJAOSAPUOLET Vuokranantaja: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) PL 52 02701

Lisätiedot

Keuruun seurakunta / Keuruun kaupunki

Keuruun seurakunta / Keuruun kaupunki M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Keuruun seurakunta (Y-tunnus 02083946) Kippavuorentie 11 42700 Keuruu Yhteyshenkilö: talouspäällikkö Heikki Kangas heikki.kangas@evl.fi

Lisätiedot

MATKAILUAJONEUVON YLEISET VUOKRAUSEHDOT T:mi Lassi Ampuja Kaarlonkatu 6 C HÄMEENLINNA

MATKAILUAJONEUVON YLEISET VUOKRAUSEHDOT T:mi Lassi Ampuja Kaarlonkatu 6 C HÄMEENLINNA 1(6) MATKAILUAJONEUVON YLEISET VUOKRAUSEHDOT T:mi Lassi Ampuja Kaarlonkatu 6 C 13210 HÄMEENLINNA Näissä ehdoissa vuokraamolla tarkoitetaan vuokralle antajaa ja vuokraajalla vuokralle ottajaa sekä osapuolella

Lisätiedot

Aunelin Koirakoulun matkailuauton Vuokrausehdot

Aunelin Koirakoulun matkailuauton Vuokrausehdot Aunelin Koirakoulun matkailuauton Vuokrausehdot Noudatamme pääosin Suomen Autovuokraamojen Liiton asettamia vuokrausehtoja. Allekirjoittaessaan vuokrasopimuksen ja vuokrausehdot vuokraaja sitoutuu noudattamaan

Lisätiedot

KAUPUNKIMOOTTORIVENEEN KÄYTTÖSOPIMUS

KAUPUNKIMOOTTORIVENEEN KÄYTTÖSOPIMUS KAUPUNKIMOOTTORIVENEEN KÄYTTÖSOPIMUS 1) OSAPUOLET 1.1 Harmaja 10 Oy, Y-tunnus: 2789909-5 (jäljempänä Skipperi ) 1.2 Palvelun käyttäjä (jäljempänä Käyttäjä ) Jäljempänä Skipperiä ja Käyttäjää voidaan kutsua

Lisätiedot

MATKAILUN VERTAISPALVELUIDEN VAKUUTTAMINEN. Heli Kallio

MATKAILUN VERTAISPALVELUIDEN VAKUUTTAMINEN. Heli Kallio MATKAILUN VERTAISPALVELUIDEN VAKUUTTAMINEN Heli Kallio 21.3.2017 VAI VAKUUTTAMATTOMUUS? MATKAILUN VERTAISPALVELUJA Majoitus Liikkuminen Ruokailu Elämykset Airbnb HBB Uber Shareit Blox Car Bonappetour Rentaguide

Lisätiedot

MATKAILUAUTON VUOKRASOPIMUS Dethleffs Advantage i 5841 / Fiat Ducato 2,8 JTD KBF-856

MATKAILUAUTON VUOKRASOPIMUS Dethleffs Advantage i 5841 / Fiat Ducato 2,8 JTD KBF-856 2013 Juha Laitala Y-tunnus: 1995421-8 Ahmantie 6, 85100 Kalajoki puh. 0400-680807 MATKAILUAUTON VUOKRASOPIMUS Dethleffs Advantage i 5841 / Fiat Ducato 2,8 JTD KBF-856 VUOKRAAJA: Henkilön/ Yrityksen nimi:

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. Versio 2016/1. Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA. Tilatunnus/y-tunnus.

MAANVUOKRASOPIMUS. Versio 2016/1. Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA. Tilatunnus/y-tunnus. MAANVUOKRASOPIMUS Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRALAINEN Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRAUKSEN KOHDE kunnan/kaupungin

Lisätiedot

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen.

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Rovanperän kelomökkien varausehdot Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Varaus on sitova, kun ennakkovaraus, 20% varauksen hinnasta, on maksettu vahvistuskuitissa

Lisätiedot

Freerent vesijetin ja mönkijän vuokrausehdot

Freerent vesijetin ja mönkijän vuokrausehdot FreeRent vuokrausehdot (01.05.2016 lähtien) Freerent vesijetin ja mönkijän vuokrausehdot Tämän sivuston vuokrausehdot koskevat FreeRent mönkijöitä ja vesijettejä. Retkeilyauton vuokrausehtoihin pääset

Lisätiedot

SHOW LIGHT OY:N YLEISET VUOKRAUSEHDOT

SHOW LIGHT OY:N YLEISET VUOKRAUSEHDOT SHOW LIGHT OY:N YLEISET VUOKRAUSEHDOT Osapuolet ja soveltamisala Näitä sopimusehtoja ( yleiset vuokrausehdot ) sovelletaan irtainten esineiden, kuten valaistus-, äänentoisto- ja kuvantoistokaluston sekä

Lisätiedot

Asuntoauto vuokraehdot

Asuntoauto vuokraehdot Asuntoauto vuokraehdot 1. VUOKRA-AJAN ALKAMINEN Vuokra-aika alkaa matkailuauton luovutushetkestä. 2. VARAUSMAKSU / PANTTI Varausmaksu on 300. Varausmaksu suoritetaan seitsemän päivän kuluessa ja sillä

Lisätiedot

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1 KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1. Sopijaosapuolet Tikkamäen Palvelut Oy (jäljempänä vuokranantaja) ja Pohjois-Karjalan sairaanhoitoja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, (jäljempänä vuokralainen) ovat sopineet

Lisätiedot

Vuokrakohde vuokrataan vuokralaiselle antennimaston ja siihen liittyvän laitetilan/tilojen sijoittamiseksi ja käyttämiseksi kiinteistöllä.

Vuokrakohde vuokrataan vuokralaiselle antennimaston ja siihen liittyvän laitetilan/tilojen sijoittamiseksi ja käyttämiseksi kiinteistöllä. MAANVUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja Suonenjoen kaupunki PL 13 Y-tunnus: 0208061-4 77601 Suonenjoki 2. Vuokralainen Elisa Oyj PL 40 Y-tunnus 0116510-6 00061 ELISA 3. Vuokrakohde Sopimuksen liitteenä (liite

Lisätiedot

5.8.2014, ver 6 Sivu 1 / 6. Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 kunnanhallitus xx.xx.

5.8.2014, ver 6 Sivu 1 / 6. Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 kunnanhallitus xx.xx. 5.8.2014, ver 6 Sivu 1 / 6 MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA (Levanto/ VPK) Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 päätös: kunnanhallitus xx.xx.2014

Lisätiedot

VUOKRASOPIMUS. 1. Vuokranantaja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Paasikivenkatu 7 15110 Lahti Ly: 0993644-6

VUOKRASOPIMUS. 1. Vuokranantaja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Paasikivenkatu 7 15110 Lahti Ly: 0993644-6 VUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Paasikivenkatu 7 15110 Lahti Ly: 0993644-6 2. Vuokralainen Orimattilan kaupunki Ly: 0129920-0 3. Vuokrauskohde Osoitteessa Koulutie 19,

Lisätiedot

www.vuokrakamera.fi Välineiden vuokrausehdot - Get Good Glass Oy 5.10.2011

www.vuokrakamera.fi Välineiden vuokrausehdot - Get Good Glass Oy 5.10.2011 www.vuokrakamera.fi Välineiden vuokrausehdot - Get Good Glass Oy 5.10.2011 1. Sopijapuolet ja soveltamisala Näitä sopimusehtoja sovelletaan Get Good Glass Oy:n (jäljempänä "Vuokralleantaja") ja asiakkaan

Lisätiedot

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta.

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta. 1 (5) Hakemukset kauppiasyhdistykselle (puheenjohtajan tai edustajan hyväksymä hakemus): alle 1 kalenterikuukausi (1-4 viikkoa) - etusijalla Hakaniemen kauppahallin vuokralaiset (kauppiasyhdistys päättää

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE)

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) 1 MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) Maanvuokrasopimus perustuu yhdyskuntavaliokunnan päätökseen xx x. SOPIJAOSAPUOLET Vuokranantaja: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) PL 52 02701

Lisätiedot

ASUNTOAUTON VUOKRAUSEHDOT Voimassa alkaen

ASUNTOAUTON VUOKRAUSEHDOT Voimassa alkaen ASUNTOAUTON VUOKRAUSEHDOT Voimassa 1.1.2018 alkaen 1. VUOKRAUSSOPIMUS Vuokrasopimus syntyy auton vuokralle antajan ( Vuokraamo ) ja vuokrasopimuksen allekirjoittaneen henkilön tai juridisen henkilön edustaman

Lisätiedot

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Yhteyshenkilö puhelin Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx Osoite Postinumero

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) VUOKRASOPIMUS TMI MERCARTON KANSSA LAUTTASAAREN UIMARANNAN KIOSKI- JA VARASTOTILOISTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-000717 Liikuntajohtaja (.2015) Vuokra-alueen

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lammasluoto. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2, PL 57, 21101 Naantali.

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lammasluoto. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2, PL 57, 21101 Naantali. NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 1 OSAPUOLET 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2,

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS (1)

MAANVUOKRASOPIMUS (1) MAANVUOKRASOPIMUS (1) Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRALAINEN Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRAUKSEN KOHDE kunnan/kaupungin

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 YRJÖNKADUN UIMAHALLIKIINTEISTÖSSÄ SIJAITSEVAN TYÖTILAN VUOKRAAMINEN ADALIA SALON & SOLARIUMILLE Sopijapuolet: Vuokranantaja Vuokralaiset Helsingin kaupungin liikuntavirasto

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki, Y-tunnus 0176975-1 Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: AgroLarja, Y-tunnus 1967929-5 Kolkanrinteentie

Lisätiedot

Vuokrausehdot koskevat Ysitien Auto Oy:n (jatkossa vuokranantaja) vuokraaman Ford CI Elliot -matkailuauton vuokraamista.

Vuokrausehdot koskevat Ysitien Auto Oy:n (jatkossa vuokranantaja) vuokraaman Ford CI Elliot -matkailuauton vuokraamista. Vuokrausehdot koskevat Ysitien Auto Oy:n (jatkossa vuokranantaja) vuokraaman Ford CI Elliot -matkailuauton vuokraamista. VUOKRAUSEHDOT Edellytämme, että vuokraaja on lukenut ja sitoutuu noudattamaan alla

Lisätiedot

Näissä ehdoissa tarkoitetaan vuokraamolla vuokralleantajaa ja vuokraajalla vuokralleottajaa

Näissä ehdoissa tarkoitetaan vuokraamolla vuokralleantajaa ja vuokraajalla vuokralleottajaa PASIN MATKAILUAUTO TMI NIKINTIE 1, 39200 KYRÖSKOSKI, FINLAND GSM: +358 (0) 400 156669 Y- TUNNUS: 2723315-4 FIAT-DUCATO WEINSBERG 650MHF, EMT-371 YLEISET MATKAILUAUTON VUOKRAUSEHDOT Näissä ehdoissa tarkoitetaan

Lisätiedot

Max Rent vuokrasopimus

Max Rent vuokrasopimus Max Rent vuokrasopimus Sisällysluettelo 1. Matka-auto vuokrasopimuslomake...2 2. Yleiset vuokraehdot...4 3. Max Rent:n ohjeet ja säännöt...7 MATKA-AUTON VUOKRASOPIMUSLOMAKE VUOKRALLEANTAJA / VUOKRAAMO

Lisätiedot

Tontti luovutetaan Advenille käytettäväksi maanvuokralain (258/66) 5.luvun tarkoittamalla tavalla kaukolämpölaitoksen tonttina.

Tontti luovutetaan Advenille käytettäväksi maanvuokralain (258/66) 5.luvun tarkoittamalla tavalla kaukolämpölaitoksen tonttina. Luonnos 23.4.2015 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Sastamalan kaupunki, 0144411-3 PL 23 38201 Sastamala jäljempänä kaupunki Vuokralainen: Adven Oy Äyritie 18, 01510 Vantaa jäljempänä

Lisätiedot

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa EROTTAJAN KASINON YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT (VOIMASSA 1.8.2012 ALKAEN) 1. Soveltamisala Näitä Erottajan Kasinon yleisiä varaus- ja peruutusehtoja ( Yleiset Ehdot ) ja Erottajan Kasinon käyttösääntöjä

Lisätiedot

Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (0176975-1) Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI

Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (0176975-1) Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI VUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (0176975-1) Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: Tmi Kalatalouspalvelu Piilola/Juha Piilola Y-tunnus: 2286975-1 Puromäentie

Lisätiedot

Hyrynsalmen Pesu- ja siivouspalvelu, jäljempänä yritys Hyryntie 29, 89400 HYRYNSALMI

Hyrynsalmen Pesu- ja siivouspalvelu, jäljempänä yritys Hyryntie 29, 89400 HYRYNSALMI 1 VUOKRASOPIMUS 1.1 Sopijapuolet 1.2 Sopimuksen kohde Hyrynsalmen kunta, jäljempänä kunta. Laskutie 1, 89400 HYRYNSALMI Hyrynsalmen Pesu- ja siivouspalvelu, jäljempänä yritys Hyryntie 29, 89400 HYRYNSALMI

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS)

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) Sivu 1 / 5 Kaupunkirakennelautakunta asianro 297- V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) Kuopion kaupunki vuokraa KENELLE ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena Kuopion kaupungin kiinteistöstä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 TOIMISTOTILAN VUOKRAAMINEN LIIKUNTAMYLLYSTÄ SALIBANDYSEURA VIIKINGIT RY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099

Lisätiedot

hinta 1 viikko km, 100km/pv kawa zzr kk km, 100km/pv kawa zzr 600

hinta 1 viikko km, 100km/pv kawa zzr kk km, 100km/pv kawa zzr 600 FinnishBikes oy,n moottori/polku-pyörä ja VÄLINEIDEN VUOKRAUS- JA PALVELUIDEN TOIMITUSEHDOT (yksityishenkilöt) 1. OSAPUOLET JA SOVELTAMISALA Näitä sopimusehtoja sovelletaan Phoenix Transportation co. (FinnishBikes

Lisätiedot

Luonnos 22.5.2015. 1.2 Vuokralainen Merimaskun Metsästäjät r.y., yhdistyksen rekisterinumero 123.918.

Luonnos 22.5.2015. 1.2 Vuokralainen Merimaskun Metsästäjät r.y., yhdistyksen rekisterinumero 123.918. 1 Osapuolet 1 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2. 1.2 Vuokralainen Merimaskun Metsästäjät r.y., yhdistyksen rekisterinumero 123.918. 2 Vuokran kohde 2.1 Vuokra-alue Naantalin kaupungin

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe MAANVUOKRASOPIMUS Liite 4 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: SF-Caravan Lohenpyrstö Ry Haapatie 24, 92140 Pattijoki Vuokralainen

Lisätiedot

TMI ANUN AUTO, Oitintie 1204, OITTI Gsm , Y-TUNNUS: Vuokrausehdot

TMI ANUN AUTO, Oitintie 1204, OITTI Gsm ,   Y-TUNNUS: Vuokrausehdot TMI ANUN AUTO, Oitintie 1204, 12100 OITTI Gsm. 044 524 0017, info@anunauto.fi, www.anunauto.fi Y-TUNNUS: 1826216-4 Vuokrausehdot Sisällys VUOKRA-AIKA JA AJONEUVON LUOVUTUS JA VUOKRAUSEHTOJEN HYVÄKSYMINEN...

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin/sp: Y- tunnus/kaupparekisteri nro:

Nimi: Osoite: Puhelin/sp: Y- tunnus/kaupparekisteri nro: VASTAANOTTOTILOJA KOSKEVA VUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Nimi: Osoite: Puhelin/sp: Y- tunnus/kaupparekisteri nro: VUOKRALAINEN Nimi: Osoite: Puhelin/sp: Y-tunnus/kaupparekisteri nro: VUOKRAUKSEN KOHDE VUOKRASOPIMUKSEN

Lisätiedot

Opiskelijoiden tietokonelaitteistoa koskeva sopimus

Opiskelijoiden tietokonelaitteistoa koskeva sopimus Opiskelijoiden tietokonelaitteistoa koskeva sopimus 1. Sopimuksen osapuolet Optima (alla nimettynä Optima ) Optiman täysi-ikäinen allekirjoittanut opiskelija, tai alaikäisen Optiman opiskelijan allekirjoittanut

Lisätiedot

2. VASTUU AUTOSTA JA SEN VARUSTEISTA VUOKRA- AIKANA 2.1 Vuokraajan perusomavastuu

2. VASTUU AUTOSTA JA SEN VARUSTEISTA VUOKRA- AIKANA 2.1 Vuokraajan perusomavastuu Yleiset vuokrausehdot Voimassa 1. 1. 2013 alkaen 1. AUTON KÄYTTÖ A. Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan autosta yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö omastaan sekä noudattamaan ajaessaan erityistä huolellisuutta

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki, Y-tunnus 0176975-1 Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: AgroLarja, Y-tunnus 1967929-5 Kolkanrinteentie

Lisätiedot

Saimaan Satamat Oy Satamatie 4 80220 Joensuu VENESATAMASÄÄNNÖT

Saimaan Satamat Oy Satamatie 4 80220 Joensuu VENESATAMASÄÄNNÖT Saimaan Satamat Oy Satamatie 4 80220 Joensuu VENESATAMASÄÄNNÖT Venesatamasäännöt koskevat kaikkia Saimaan Satamat Oy:n ylläpitämiä ja hallinnoimia venepaikkoja, niiden talvisäilytysalueita sekä kalastusvälinevajoja.

Lisätiedot

Maanvuokra. Maatalouslinja / Marica Twerin

Maanvuokra. Maatalouslinja / Marica Twerin Maanvuokra Maanvuokra Rakennetun viljelmän voi vuokrata (asuin- ja talousrakennukset) enintään 25 vuodeksi. Jos vuokrasopimuksessa ei ole mainittu aikaa, sopimus katsotaan tehdyksi 2 vuodeksi. Sopimus

Lisätiedot

Asiakkaan sopimuksen nojalla Parkkihallissa pysäköimään oikeutettujen ajoneuvojen rekisteritunnukset ovat Asiakkaan ilmoituksen mukaisesti seuraavat:

Asiakkaan sopimuksen nojalla Parkkihallissa pysäköimään oikeutettujen ajoneuvojen rekisteritunnukset ovat Asiakkaan ilmoituksen mukaisesti seuraavat: SOPIMUS PYSÄKÖINTIOIKEUDESTA OSAPUOLET Pysäköintitilan ylläpitäjä Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy Y-tunnus: 0467438-7 Ratakatu 1 b A 7, 00120 Helsinki Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@hsi.fi jäljempänä

Lisätiedot

Vuokralaiset Soukan Lennokkikerho ry/ Pekka Engblom (kentän varapäällikkö) Soukankaari 13 G 74 02360 Espoo

Vuokralaiset Soukan Lennokkikerho ry/ Pekka Engblom (kentän varapäällikkö) Soukankaari 13 G 74 02360 Espoo Vuokrasopimus Vuokranantaja Espoon kaupunki 0101263-6 vuokrauspäätös: Tonttipäällikkö 22.8.2012 252 vuokranantajan edustaja: Tonttiyksikkö osoite: Virastopiha 2 C/PL 49, 02070 Espoon kaupunki valmistelija:

Lisätiedot

PELAAJASOPIMUS HAUKIPUTAAN AHMAT

PELAAJASOPIMUS HAUKIPUTAAN AHMAT PELAAJASOPIMUS HAUKIPUTAAN AHMAT PELAAJASOPIMUS KAUDELLE 1. OSAPUOLET 1. Haukiputaan Ahmat Ry (jäljempänä seura), joukkue (jäljempänä joukkue) sekä 2. (jäljempänä pelaaja) ja 3. (jäljempänä huoltaja) 2.

Lisätiedot

Liite 6 Kaupunginhallitus 2.5.2016

Liite 6 Kaupunginhallitus 2.5.2016 MAANVUOKRASOPIMUS Allekirjoittaneet ovat tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen, joka korvaa sopimusosapuolten 28.10.2013 allekirjoittaman maanvuokrasopimuksen. Vuokranantaja Ulvilan kaupunki (0204910-7)

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) Kiinteistövirasto 39/2015 Tonttiosasto Yritystonttitoimisto 18.03.2015 Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) Kiinteistövirasto 39/2015 Tonttiosasto Yritystonttitoimisto 18.03.2015 Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) 59 Alueen vuokraaminen tilapäistä pysäköintiä varten Kyläsaaresta Ajotaito Oy Autokoululle HEL 2015-003288 T 10 01 01 04 S0110-223 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010 YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 (5) STT:n yleiset sopimusehdot 1. Käyttöoikeus 2. Käyttöehdot 1 Kappale päivitetty 1.1.2016 alkaen. Asiakkaalla on oikeus käyttää STT:n palvelua ja/tai siihen sisältyviä aineistoja

Lisätiedot

MATKAILUAJONEUVON PALAUTTAMINEN

MATKAILUAJONEUVON PALAUTTAMINEN Tmi Anun Auto Oitintie 1204, 12100 OITTI +358 44 524 0017, info@anunauto.fi, www.anunauto.fi Y 1826216-4 Vuokrausehdot 2019 Sisällys VUOKRA-AIKA JA AJONEUVON LUOVUTUS JA VUOKRAUSEHTOJEN HYVÄKSYMINEN...

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 186 Alueen vuokraaminen hiekan säilytystä varten Sompasaaren laiturista Suomen Beach Volley Oy:lle HEL 2016-005179 T 10 01 01 04 S0110-275 Päätös Vuokranantaja Päättäjä

Lisätiedot

Kaupunkirakennelautakunta 297- asianro V U O K R A S O P I M U S

Kaupunkirakennelautakunta 297- asianro V U O K R A S O P I M U S Kaupunkirakennelautakunta 297- asianro V U O K R A S O P I M U S Kuopion kaupunki vuokraa Osuuskauppa PeeÄssälle ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena festivaalitarkoituksia varten seuraavat

Lisätiedot

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen Maanvuokrasopimus 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1. Vuokra-alue Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (018685-), PL, 8601 Oulainen Vuokralainen: Sonira Oy (667-8), Liponkuja 10, 8600 Oulainen Sopimuksen tarkoittama

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille (myöhemmin tilaaja) on

Lisätiedot

Jyväskylän ammattiopiston järjestyssäännöt

Jyväskylän ammattiopiston järjestyssäännöt Jyväskylän ammattiopiston järjestyssäännöt Järjestyssääntöjä sovelletaan Jyväskylän ammattiopistossa (Laki ammatillisesta koulutuksesta 630/1998/35 ), johon kuuluvana pidetään opetuksen käytössä olevia

Lisätiedot

PELAAJASOPIMUS KAUDELLE

PELAAJASOPIMUS KAUDELLE 0.08.013 1 (5) PELAAJASOPIMUS KAUDELLE 1. OSAPUOLET 1. Kiimingin Kiekko-Pojat Ry (jäljempänä seura), joukkue (jäljempänä joukkue) sekä. (jäljempänä pelaaja) ja 3. (jäljempänä huoltaja). SOPIMUSKAUSI Tämä

Lisätiedot

VUOKRASOPIMUS Motonet-tavaratalon pysäköintialueen laajennusosa

VUOKRASOPIMUS Motonet-tavaratalon pysäköintialueen laajennusosa VUOKRASOPIMUS Motonet-tavaratalon pysäköintialueen laajennusosa Vuokranantaja Vuokralainen Savonlinnan kaupunki y 0166906-4 jäljempänä kaupunki Olavinkatu 27 57130 Savonlinna BG-liikekiinteistöt Oy y 2191695-8

Lisätiedot

13.1.2015, ver 2 Sivu 1 / 7

13.1.2015, ver 2 Sivu 1 / 7 13.1.2015, ver 2 Sivu 1 / 7 MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA (Mäntsälän portin yritysalue) Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 päätös: kunnanhallitus..2016,

Lisätiedot

Tiekuntien ja isännöitsijöiden vastuut ja vakuuttaminen. Tieisännöitsijöiden neuvottelupäivä 8.10.2015 Erkki Nieminen If Vahinkovakuutusyhtiö Oy

Tiekuntien ja isännöitsijöiden vastuut ja vakuuttaminen. Tieisännöitsijöiden neuvottelupäivä 8.10.2015 Erkki Nieminen If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Tiekuntien ja isännöitsijöiden vastuut ja vakuuttaminen Tieisännöitsijöiden neuvottelupäivä 8.10.2015 Erkki Nieminen If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Tiekunnat Yksityiset tiet ovat yksityisten kiinteistönomistajien

Lisätiedot

Vuokra-aika on kymmenen (10) vuotta, joka alkaa xx.xx.20xx ja päättyy xx.xx.20xx.

Vuokra-aika on kymmenen (10) vuotta, joka alkaa xx.xx.20xx ja päättyy xx.xx.20xx. VUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja Pyhäjoen kunta, Y-tunnus 0189127-1 Kuntatie 1, 86101 PYHÄJOKI 2. Vuokralainen xxxxxxxxxxxxxxx Oy, Y-tunnus xxxxxxx-x xxxxxxxxxxxxx, xxxxx xxxxxx 3. Vuokra-alue Kiinteistötunnus:

Lisätiedot

Valtion varoista maksettava korvaus rikoksen uhrille. Korvaus rikoksen uhrille. Rikoksella aiheutetut vahingot 1.1.2006 alkaen

Valtion varoista maksettava korvaus rikoksen uhrille. Korvaus rikoksen uhrille. Rikoksella aiheutetut vahingot 1.1.2006 alkaen Valtion varoista maksettava korvaus rikoksen uhrille Korvaus rikoksen uhrille Rikoksella aiheutetut vahingot 1.1.2006 alkaen SISÄLLYS Milloin rikoksen uhrille voidaan maksaa korvaus valtion varoista? 3

Lisätiedot

Valtion varoista maksettava korvaus rikoksen uhrille. Korvaus rikoksen uhrille. Rikoksella aiheutetut vahingot 1.1.2006 alkaen

Valtion varoista maksettava korvaus rikoksen uhrille. Korvaus rikoksen uhrille. Rikoksella aiheutetut vahingot 1.1.2006 alkaen Valtion varoista maksettava korvaus rikoksen uhrille Korvaus rikoksen uhrille Rikoksella aiheutetut vahingot 1.1.2006 alkaen SISÄLLYS Milloin rikoksen uhrille voidaan maksaa korvaus valtion varoista? 3

Lisätiedot

Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen

Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen MAANVUOKRASOPIMUS Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRALAINEN Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRAUKSEN KOHDE kunnan/kaupungi

Lisätiedot

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS KEURUUN KAUPUNKI KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS 1. Osapuolet 1..1Keuruun kaupunki (jäljempänä Kaupunki ) Perusturva / työllisyyspalvelut työllisyyspäällikkö Erja Koivula Multiantie

Lisätiedot

Auton palautus vuokranantajalle sopimuksen mukaisen vuokra-ajan päättyessä

Auton palautus vuokranantajalle sopimuksen mukaisen vuokra-ajan päättyessä VUOKRAUSEHDOT Vuokra-aika Vuokra-aika alkaa vuokrauksen kohteena olevan matkailuauton rek:no ZNI-547 luovutushetkellä ja kestää siihen saakka, kunnes vuokralainen on palauttanut auton vuokranantajalle.

Lisätiedot

PELLON VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja Vuokralainen Raision kaupunki y 0204428-5 PL 100 21201 Raisio Tilatunnus 680 036 583 xxx Vuokrauksen kohde Kylä Tila RN.o pinta-ala xxx xxx xxx xxx Vuokra-alueen ja mahdollisten

Lisätiedot

2. VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖ

2. VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖ MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Vuokralainen Hyrynsalmen kunta Laskutie 1, 89400 HYRYNSALMI Kiinteistö Oy Ukkohallan Palvelut CIO Til- Tekno Oulu Oy Kauppurienkatu 12 4 kerros

Lisätiedot

Kiinteistö Oy Helsingin Teerikukonkuja 3-nimisessä varastorakennuksessa, osoitteessa Teerikukonkuja 3, Helsinki.

Kiinteistö Oy Helsingin Teerikukonkuja 3-nimisessä varastorakennuksessa, osoitteessa Teerikukonkuja 3, Helsinki. VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja PL 327 (Uudenmaankatu 16 A) 00121 Helsinki. Matti Jokinen 010633990 matti.jokinen@merimieselakekassa.fi Vuokralainen arto.hiltunen@hel.fi Vuokralaisen yhteyshenkilö Jarmo Lehto

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lisäalue tonttiin

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lisäalue tonttiin NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2. Vuokralainen Naantalin ranta- ja maanrakennus Oy, y-tunnus 2614889-8, Isohaantie

Lisätiedot

Vuokraukseen ei sisälly parkkipaikkoja.

Vuokraukseen ei sisälly parkkipaikkoja. LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN KOHDE Nousiaisten kunta y-tunnus 0135821-5 Hallintokuja 2 21270 Nousiainen Arkea Oy y-tunnus 2443151-8 Linnankatu 55 L 20100 Turku Vuokrakohteena

Lisätiedot

Oulun Seudun Ampumaurheilukeskus ry Co Timo Haataja, Haukkasuontie Kempele

Oulun Seudun Ampumaurheilukeskus ry Co Timo Haataja, Haukkasuontie Kempele MAANVUOKRASOPIMUS 1. SOPIJAPUOLET Vuokranantajat: Vuokralainen: Limingan kunta Iivarinpolku 6 91900 Liminka Oulun Seudun Ampumaurheilukeskus ry Co Timo Haataja, Haukkasuontie 23 90450 Kempele 2. VUOKRA-ALUE

Lisätiedot