Pohjois-Suomen A-kiltojen aluetapaaminen Kajaani

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pohjois-Suomen A-kiltojen aluetapaaminen Kajaani"

Transkriptio

1 Pohjois-Suomen A-kiltojen aluetapaaminen Kajaani Yleistä Pohjois-Suomen alueen A-kiltojen vuoden 2016 viimeinen aluetapaaminen järjestettiin Kajaanissa Joutenlammen leirikeskuksessa lauantaista sunnuntaihin Pohjoiseen jo kertaalleen saapunut talvisää ehti muuttua syysloskaksi, muttei onnistunut kuitenkaan pilaamaan millään tavalla aluetapaamista eikä pikkujoulutunnelmaakaan. Tapaamiseen oli ilmoittautunut ilmeisesti kaikkien aikojen, ja ainakin tämän järjestökoordinaattorin A-kiltahistorian, ennätysmäärä osallistujia: 72 A- kiltalaista. Aluetapaamiseen osallistui 12 A-kiltaa Pohjois-Suomen 14 A-killasta ennätys ehkä sekin. Hienoa! Pohjois-Suomen A-kiltojen aktiivista aluetoimintaa kiiteltiinkin pitkin viikonloppua. A-Kiltojen Liitto ry:n hallituksen jäsenistä paikalla olivat Pohjois-Suomen alueen varsinainen jäsen Irja Oravisjärvi ja varajäsen Arto Pasanen sekä hallituksen varapuheenjohtaja Matti Moilanen. Paikalla olivat myös tänä vuonna perustetut A-killat Rovaniemeltä ja Haukiputaalta ja kaikkiaan parikymmentä A-Kiltojen Liitto ry:n aluetapaamiseen ensimmäistä kertaa osallistunutta henkilöä. Lauantaina lounaan jälkeen käytiin käsiksi alueen yhteisiin asioihin, joissa käsiteltiin mm. vuoden 2017 teemaa ja toimintakalenteria. Lisäksi päihdeasiamies Marjo Tervo piti lyhyen puheenvuoron iltapäivän aikana (erillinen liite). Iltapäivällä olivat vuorossa myös joulutorttukahvit ja maittava jouluateria sekä Kajaanin A-killan esittämää, nauruhermoja kutkuttanutta ohjelmaa. Ilo ilman viinaa on aitoa ja parhaiten nauraa, kun nauraa itselleen ja vähän kyllä kavereillekin! Perjantai-iltana kuulimme, kun Kemin A-killan puheenjohtaja Seppo Malm kertoi oman toipumistarinansa. Seppo on toipunut AA:ssa ja sopi hyvin ensi vuoden teemaamme, Samanlaiset, erilaiset toipujat, ajatellen kertomaan oman tarinansa juuri nyt. Seppo käy edelleen sekä AA:ssa että A- killassa ja on pysynyt raittiina jo pitkään. Kiitos Sepolle tarinasta ja siitä, että olet mukana.

2 Yhteiset asiat Aika: lauantai klo Tervetulotoivotus Kajaanin A-killan sihteeri Sinikka Huurinainen toivotti osallistujat tervetulleiksi Kajjaaniin. 2. A-kiltakuulumiset Osallistujien esittäytyivät lyhykäisesti ja lyhyesti ja ytimekkäästi kuulimme myös A-kiltakuulumiset. Kaikille A-killoille kuuluu ihan hyvää tällä hetkellä ja toiminta on paljolti entisellään ja ihan virkeää. Ylä-Kainuun A-kilta pitää kiinni maanantaikokoontumisistaan ja suunnittelee mm. tulevia retkiä ja muuta toimintaa. Ämmän Kamari on nykyään A-killan vastuulla. Tornion A-killassa menee hyvin: työllisyysvaroilla on saatu uusi kokki ja ruoka käy hyvin kaupaksi. A-kilta on nykyisellään auki viitenä päivänä viikossa maanantaista perjantaihin kello Taivalkosken A-kilta järjesti infotilaisuuden Jokijärvellä ja tapahtumasta ilmoiteltiin ahkerasti. A-killan kehittämispäivän kakkososa on ja seuraavana päivänä on syyskokous. Suunnitelmissa on naisryhmä ja A-killan kokoontuminen jatkossa myös keskiviikkoiltaisin. Jäseniä on 11, ja heistä aktiivisia on vain osa. Raahen A-killan päiväkeskus on auki arkisin kello 8 13 ja kuntouttavassa työtoiminnassa on yli 5 henkilöä oikeastaan jatkuvasti. Ensi vuoden 40-vuotissyntymäpäiviä jo suunnitellaan. Keväällä 2017 juhlitaan perhepiirissä ja syksyllä pidetään juhlat muille. Oulun A-killassa on päiväkeskuskävijöitä päivittäin noin henkilöä. Joulumyyjäisiä valmistellaan kovalla kiireellä joulukuun alkuun. Jäsenet kokontuvat kerran kuussa päättämään seuraavan kuukauden toiminnasta. Jäsenet ovatkin aktiivisia osallistumaan ja ideoimaan toimintaa. Suosituimmaksi ajanvietteeksi on noussut bingo. Ruokapäivä on edelleen kerran viikossa. Tällä hetkellä toimii naisten ryhmä sunnuntaisin ja Tementikot -ryhmä keskiviikkoiltaisin. Kuntouttavassa työtoiminnassa ja palkkatuella työllistetään pitkäaikaistyöttömiä mahdollisuuksien mukaan. Nykyinen puheenjohtaja ei jatka vuonna 2017, joten uusi puheenjohtaja valitaan syyskokouksessa. Päivi Kitunen jää eläkkeelle huhtikuun alussa Oulun A-kilta täyttää ensi vuonna 50 vuotta, ja kesäpäivillä Oulunsalossa juhlitaan.

3 Koillis-Lapin A-killassa on ollut ihan normaali syksy. On perustettu naisryhmä yhdessä Keski-Lapin A-killan kanssa. Ryhmä valmistelee joulumyyjäisiä ahkerasti. A-killassa on mukana nuorta porukkaa ja suunnitelmissa on mm. keilausta ja pikkujoulut. A-killan jäsenilta on tiistaisin kello Keskipisteen A-kilta oli pitänyt syyskokouksen maanantaina, ja entinen hallitus jatkaa. Kokoontumisia on kerran kuussa ja mukana on kymmenkunta henkeä Kestilän vankilalta. Keski-Lapin A-kilta on saanut tilan käyttöönsä Järjestötalo Neuvokkaasta. Siellä kokoonnutaan maanantai-iltaisin tämän vuoden puolella ja ensi vuoden alusta ilmeisesti keskiviikkoiltaisin. Naisryhmä toimii yhdessä Koillis-Lapin A-killan kanssa. Yhteistyötä on myös Pohjois- Lapin A-killan kanssa ja suunnitellaan mm. Muonionjokitapahtumaa kesälle 2017 sekä omia 1-vuotissyntymäpäiviä syksyn aluetapaamisen yhteyteen. Kemin A-killassa oli syyskokous tiistaina ja sama hallitus jatkaa. A-kilta kokoontuu/on auki tiistaista torstaihin ja etenkin tiistaisin, kun mukana on seurakunnan diakonissa, joka on myös A-killan sihteeri, suunnitellaan toimintaa. Seurakunnan kanssa voidaan toteuttaa mm. retkiä edullisesti, hintaan 2 /osallistuja. Syksyn ohjelmaan kuuluu oma pikkujoulu majalla. Menee siis oikein mukavasti. A-killan oven aukaisusta jäsenet voisivat ottaa paremmin vastuuta. Kajaanin A-killassa on kiltailta maanantaisin ja torstaisin. Korttiporukka kokoontuu ahkerasti, mutta toiveissa on, että muutakin toimintaa saataisiin aikaan. Paltamon mökillä oli viime kesänä 193 yöpymistä ja yhteensä 73 kävijää. Mökillä onkin tehty nyt remonttia ja puita kaadettu. Jäseniä on 35, jäsenmäärä on siis kasvanut. Haukiputaan A-killan perustamiskokous oli lokakuussa ja nyt A-kilta etsii kuumeisesti tiloja. Seurakunnan tiloissa saadaan olla vielä jonkin aikaa tilapäisesti. Jäseniä on 11 ja lisää mahtuu. Ensimmäinen makkaranpaistoretki on jo tehty. 3. Hallituksen ja jaostojen kuulumiset Irja Oravisjärvi kertoi hallituksen kuulumiset. Ivalon aluetapaamisen jälkeen on ollut kaksi hallituksen kokousta. Niissä valmisteltiin A-Kiltojen Liitto ry:n syyskokousta, ja toinen kokous olikin syyspäivien yhteydessä. Hallituksessa on käsitelty mm. seuraavia asioita: - päihdeseminaarin ja A-kiltaseminaarin palautteet; seminaarit olivat onnistuneita - kokemusasiantuntijuus; on päätetty pysyä aikaisemmalla linjalla siten, ettei A-Kiltojen Liitto järjestä erikseen erityistä kokemusasiantuntijakoulutusta, vaan kokemusasiantuntijuutta sivutaan ja käsitellään muutoin melkein kaikissa koulutuksissa - strategia; huomioidaan ulkoisen toimintaympäristön muutos ja sote ja rahapeliyhtiöiden yhdistyminen - jäsenjärjestöavustus; anotaan RAY:ltä euroa - Haukiputaan A-kilta; otettiin A-Kiltojen Liitto ry:n jäseneksi - toimintajaoston kokoonpano; Hannu Silvennoinen valittiin uutena mukaan.

4 Lisäksi Irja kertoi, että syyskokouksessa oli puheenjohtajavaali ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Hannu Gustafsson Espoon A-kilta Hykaa ry:stä. Kiitettiin Matti Moilasta osallistumisesta puheenjohtajakisaan. A-killat saivat valita kahden hyvän ehdokkaan väliltä. Irja jatkoi kertomalla koulutusjaoston terveisiä ja tuttuun tapaan kehotti A-kiltalaisia osallistumaan A-Kiltojen Liitto ry:n valtakunnallisiin koulutuksiin ja tarvittaessa hakemaan niihin vauhtia alueellisista koulutuksista. Koulutusjaostolta on kyselty atk-koulutusta ja ensiapukoulutusta A-killoille, mutta jaosto pysyy entisessä kannassaan, ettei liitto järjestä kyseisiä koulutuksia. Sen sijaan A-killat voivat selvitellä paikallista koulutustarjontaa. Päihdepäivät järjestetään Helsingissä ja A-Kiltojen Liitto järjestää siellä yhden osaseminaarin. Koulutusjaostossa on kiitelty ja kehuttu Facebookiin perustettua A-kiltojen kimppakyytiryhmää. Kirsti Metso kertoi naisjaoston toiminnasta. Kirsti muistutti, että naisjaostolle voi tehdä anomuksen parin-kolmensadan euron tuesta A-killan naistoimintaan. Lisäksi Kirsti kehotti osallistumaan naisten voimavarapäiville Joutenlammella ensi keväänä. Tässä yhteydessä järjestökoordinaattori kertoi A-kiltanaisille suunnatusta kyselystä, jolla kartoitetaan tarvetta uuteen, erityisesti A-kiltanaisille suunnattuun hankkeeseen. Hankkeelle haettaisiin rahoitusta RAY:ltä, mutta ensin on tärkeää selvittää, mitä mieltä A-kiltanaiset ovat hankkeen tarpeellisuudesta ja siitä, millaisiin asioihin hankkeen tulisi keskittyä. Aluetapaamisessa palautettiinkin kymmenkunta vastausta. Kyselyyn voi vastata myös netissä osoitteessa Vastausaikaa on helmikuun alkupuolelle asti. Toimintajaosto piti tämän kevään Sporttivarttia erittäin positiivisena kokemuksena, kertoi jaoston jäsen Matti Moilanen ja paljasti, että ensi keväälle on suunniteltu uutta Sporttivarttia hieman uudistettuna versiona. Toteutusaika on huhti- ja toukokuu, palkinnot ovat ennallaan, mutta harkinnassa on, voitaisiinko kaikki 100 ruksiin yltäneet palkita henkilökohtaisilla palkinnoilla. Myös tietomestaruuskilpailu onnistui hyvin ja toteutetaan toistekin hieman uudistuneena versiona. Lisäksi Matti kertoi, että A-Kiltojen Liiton kevät-, kesä- ja syyspäiville toimintajaoston järjestää ohjelmaa, mikäli järjestämisvastuussa oleva A-kilta ei ohjelmaa organisoi. Toimintajaosto voi siis olla apuna tältä osin. Ensi vuonna toteutetaan umpihankifutis ja suopotkupallo vanhaan tuttuun tapaan. Ja kaikenlaisia uusia toimintaideoita otetaan vastaan! Järjestökoordinaattori kertoi viestintäjaoston kuulumisia. Ensi vuonna tärkeä viestinnän paikka ja mahdollisuus A-killoille tarjoutuu Suomi 100 Luonnon päivät tapahtumakokonaisuuden yhteydessä. Luonnon päivien tarkoituksena on juhlistaa satavuotiaan Suomen luontoa, madaltaa

5 kynnystä lähteä luontoon, pitää hauskaa sekä nauttia suomalaisesta luonnosta porukalla. Eli hyvin A-kiltalainen tapa kokea luonto ja sen terveyttä ja hyvinvointia edistävä voima. Kiltakoutsi Matti Moilanen on nimetty luontolähettilääksi, joka omalta osaltaan kannustaa A-kiltalaisia ja muita suomalaisia lähtemään luontoon. A-killat voivat itsenäisesti järjestää ja ilmoittaa luontotapahtumiaan netissä sekä hyödyntää tapahtuman vinkkejä ja mainosmateriaalia sivuilta Tiedottaja Tuija Tamsi-Lehtinen hoitaa tapahtuman viestinnän A-kiltoihin, ja lisätietoja voi kysyä myös järjestökoordinaattorilta. Ja Vesiposti-lehti kannattaa tilata itselle! 4. Ajankohtaista aluetyöstä Järjestökoordinaattori kertoi omasta työstään ja muistutti A-kiltoja hyödyntämään järjestökoordinaattoria mm. A-killan kehittämispäivän järjestämisessä. Aluetyöstä on tehty syksyllä oma esite. Siitä voi tarkistaa, minkälaisia asioita aluetyö sisältää. Järjestökoordinaattori kehotti A-kiltoja olemaan yhteydessä mm. jäsenjärjestöavustushakemusten täyttämisen yhteydessä, jos tarvetta on. 5. A-kiltatoiminnan vuoden 2017 teema ja Pohjois-Suomen alueen toimintakalenteri 2017 Vuoden 2017 teema on Samanlaiset, erilaiset toipujat. Järjestökoordinaattori alusti aiheeseen, mutta mitenkään vilkasta keskustelua aihe ei herättänyt. A-killoissa ollaan suvaitsevaisia ja kaikenlaiset toipujat ovat tervetulleita, oli yleisin mielipide. Vain yksi A-kilta ilmoitti suhtautuvansa varauksellisesti ja koki, etteivät ihan kaikki voi tulla A-kiltatoimintaan mukaan. Käytäväpuheissa myös toisesta A-killasta kuului samansuuntaisia kommentteja. Aihetta ei käsitelty sen enempää, mutta ihan varmasti teema haastaa A-kiltoja avoimeen ja rehelliseen keskusteluun ensi vuonna sekä A-killoissa että aluetapaamisissa. Järjestökoordinaattori esitteli vuoden 2017 alustavan toimintakalenterin, joka hyväksyttiin semmoisenaan. A-killat järjestävät kolme isohkoa yhteistapahtumaa oman alueen A-killoille tai valtakunnallisesti. Näitten toteutuspäivämäärät vahvistuvat myöhemmin, mutta viikot ovat jo kalenterissa. Kyseessä ovat Muonionjoen elämystapahtuma, naisten leiri Kajaanissa ja kiltakoutsileiri Paltamossa. Näistä siis tiedotetaan myöhemmin lisää.

6 Millä rahalla? A-kiltojen varainhankinta Sunnuntaiaamuna pohdittiin A-kiltojen varainhankintaa Arto Pasasen ja järjestökoordinaattorin johdolla. A-kiltalaiset ideoivat erilaisia varainhankintakeinoja ensin vapaasti, rajoituksetta. Näistä sitten esiteltiin ryhmien parhaat ideat kaikille ja kaikki osallistujat saivat äänestää, voisiko kyseistä keinoa käyttää omassa A-killassa. Ideat saatiin äänestyksen avulla jonkinlaiseen suosituimmuusjärjestykseen. Viisi ideaa otettiin ryhmien tarkempaan suunnitteluun. Varainhankinnan TOP-5 tällä kertaa oli: palvelujen tarjoaminen, joulupukkipalvelu, veikkausarpojen myynti, myyntituotteiden tuottaminen ja sadonkorjuuapu. Ryhmien suunnitelmat olivat loistavia ja todettiin, että kaikkia voi myös jatkojalostaa. Sadonkorjuupalvelun, esimerkiksi viinimarjojen poimimisen, voi toteuttaa semmoisenaan, mutta sitä voi tarjota myös niin, että rahallisen korvauksen sijasta A-kilta saakin puolet sadosta, josta tuotteistetaan kiltaillassa vaikkapa myyjäisiin mustaherukkahilloa tms. Myyntituotteita varten A-kilta voi ensin jalkautua metsään hakemaan luonnosta materiaalia vaikkapa ovikransseihin. Metsässä paistetaan tietysti makkaraa ja kerätään havuja yms. Killalla pidetään sitten valmistustalkoot ja sitten vain markkinoimaan ja myymään. Veikkausarpojen myyntiin tarvitaan houkutteleva palkinto ja jos kyseessä on vaikkapa lämpötilan arvaus, virallinen lämpötila kysytään ilmatieteenlaitokselta. A-killan raitis joulupukki varmasti kiinnostaa lapsiperheitä ja jos mukana on vielä laulava muori, pukin työtaakka kevenee. Palvelujen tuottaminen ja tarjoaminen lähtee siitä, että mietitään mitä osaamista A-killassa on ja mitä tarvetta puolestaan ihmisillä on. Voi vaikkapa tarjoutua kahvinkeittoapuun kevään lakkiaisten, tai muiden perhejuhlien, yhteydessä. Kaikissa ryhmätöissä korostui yhdessä tekeminen ja vastuun jakaminen kaikille, ettei vain yksi joudu tekemään. Varainhankinta on parhaimmillaan positiivinen kierre: tehdään yhdessä jotain, jolla saadaan varoja, jotta voidaan taas tehdä yhdessä jotain. Ja yhdessä tekeminen, sehän on juuri A-kiltatoimintaa. Yhteenvetona todettiin, että varainhankinnassa on muistettava ensinnäkin suunnitella se huolellisesti. Etukäteen on mietittävä, mitä resursseja tarvitaan ja mitä resursseja on käytettävissä. Lisäksi on huolehdittava asianmukaiset luvat ja ilmoitukset sekä tarkistettava laki ja verottajan kanta. Lopuksi on muistettava myös arvioida, miten varainhankinnassa onnistuttiin ja saavutettiinko suunnittelussa asetettu tavoite.

7 Palaute Ruusuja vai risuja? Osallistujista 35 antoi ruusuja. Risuja ei antanut kukaan. 19 ei merkinnyt kumpaakaan, mutta sanallisista palautteista voisi päätellä, että antoivat ehkä ruusuja. Palautteita jätettiin yhteensä 54. Koitko tapahtumassa toipumisen iloa? Yleisin vastaus oli Kyllä. Tässä muutama kommentti: Kyllä koin, koska oli hyvää ohjelmaa / Kyllä / Kyllä / Kyllä koin / Kyllä / Kyllä, kannustaa jatkamaan raittiutta. / Kyllä / Yhteisöllisyys sekä ryhmätyöt tuottivat hyvää yhdessäoloa. Myös muuta palautetta oli annettu. Kiitoksia sai Kajaanin A-killan järjestämä ohjelma sekä Joutenlammen majoitus ja ruoka. Moitetta tuli oikeastaan vain pihan liukkaudesta. Hyvät majoitustilat ja ruoka / Iso iloinen porukka hyvällä ruualla viihtyi hyvin / Hyvä tapahtuma, kiitos kajaanilaisille, Kirsille ja tarinansa kertojalle. / Kaikki hyvin. / Tapahtuma oli mukava ja osallistujia on kiva kuunnella. / Iloinen ohjelma, mielenkiintoiset puheenvuorot. Kiitos kaikille mukavasta aluetapaamisesta ja iloisesta pikkujoulusta! Muistion laati: järjestökoordinaattori Kirsi Mäki

Tervetuloa Raaheen! Pohjois-Suomen alueen A-kiltojen vuoden 2017 toiseen aluetapaamiseen!

Tervetuloa Raaheen! Pohjois-Suomen alueen A-kiltojen vuoden 2017 toiseen aluetapaamiseen! Tervetuloa Raaheen! Pohjois-Suomen alueen A-kiltojen vuoden 2017 toiseen aluetapaamiseen! 112 Pattijoen Veteraanimaja, Mikonkarintie 136, 92140 Pattijoki/Raahe Viikonlopun ohjelma Yhteiset asiat la klo

Lisätiedot

Pohjois-Suomen A-kiltojen yhteinen viikonloppu Tornio 27. 29.11.2015

Pohjois-Suomen A-kiltojen yhteinen viikonloppu Tornio 27. 29.11.2015 Pohjois-Suomen A-kiltojen yhteinen viikonloppu Tornio 27. 29.11.2015 Pohjois-Suomen alueen A-kiltojen yhteinen viikonloppu ja vuoden 2015 neljäs aluetapaaminen pidettiin Torniossa Tornion seurakunnan Antinsaaren

Lisätiedot

Tervetuloa Haukiputaalle Pohjois-Suomen A-kiltojen aluetapaamiseen!

Tervetuloa Haukiputaalle Pohjois-Suomen A-kiltojen aluetapaamiseen! Tervetuloa Haukiputaalle Pohjois-Suomen A-kiltojen aluetapaamiseen! 112 Lammentie 24, Haukipudas Yhteiset asiat lauantaina klo 9 12 Tervetulotoivotus Haukiputaan A-kilta ry Osallistujien esittäytyminen

Lisätiedot

Aluetapaaminen 3/ Ruokoniemen leirikeskus, Siilinjärvi

Aluetapaaminen 3/ Ruokoniemen leirikeskus, Siilinjärvi Aluetapaaminen 3/2017 19.-20.11. Ruokoniemen leirikeskus, Siilinjärvi Ohjelma Lauantai Sunnuntai 12:00 Saapuminen ja majoittuminen 8:00 Aamupala Keittolounas ja kahvit 13:00 ALUETAPAAMINEN Pikkujouluohjelmaa

Lisätiedot

Pohjois-Suomen A-kiltojen yhteinen viikonloppu Siikalatva 14. 16.8.2015

Pohjois-Suomen A-kiltojen yhteinen viikonloppu Siikalatva 14. 16.8.2015 Pohjois-Suomen A-kiltojen yhteinen viikonloppu Siikalatva 14. 16.8.2015 Pohjois-Suomen alueen A-kiltojen yhteinen viikonloppu ja vuoden 2015 kolmas aluetapaaminen pidettiin Siikalatvan kunnan leirikeskus-ristironkkelissa

Lisätiedot

Tervetuloa Haapavedelle

Tervetuloa Haapavedelle Tervetuloa Haapavedelle Pohjois-Suomen alueen A-kiltojen vuoden 2017 ensimmäiseen aluetapaamiseen! 112 Leiritie 1, 86680 Vatjusjärvi (Entinen osoite: Hammasniementie 175, 85580 Vatjusjärvi) Aluetapaamisen

Lisätiedot

Pohjois-Suomen A-killat

Pohjois-Suomen A-killat Pohjois-Suomen A-killat 1. Jokilaaksojen A-kilta ry 2. Kajaanin A-kilta ry 3. Kemin A-kilta ry 4. Keskipisteen A-kilta ry 5. Koillis-Lapin A-kilta ry 6. Oulun A-kilta ry 7. Pohjois-Lapin A-kilta ry 8.

Lisätiedot

Pohjois-Suomen A-killat

Pohjois-Suomen A-killat Pohjois-Suomen A-killat 1. Haukiputaan A-kilta ry 2. Jokilaaksojen A-kilta ry 3. Kajaanin A-kilta ry 4. Kemin A-kilta ry 5. Keski-Lapin A-kilta ry 6. Keskipisteen A-kilta ry 7. Koillis-Lapin A-kilta ry

Lisätiedot

Tervetuloa Pohjois-Suomen alueen A-kiltojen vuoden 2017 neljänteen aluetapaamiseen ja pikkujouluun sekä Ylä-Kainuun A-killan kymppisynttäreille!

Tervetuloa Pohjois-Suomen alueen A-kiltojen vuoden 2017 neljänteen aluetapaamiseen ja pikkujouluun sekä Ylä-Kainuun A-killan kymppisynttäreille! Tervetuloa Pohjois-Suomen alueen A-kiltojen vuoden 2017 neljänteen aluetapaamiseen ja pikkujouluun sekä Ylä-Kainuun A-killan kymppisynttäreille! 112 Veikkolantie 27, 89800 Suomussalmi KK Viikonlopun ohjelma

Lisätiedot

Pohjois-Suomen A-kiltojen aluetapaaminen Ivalo Yleistä

Pohjois-Suomen A-kiltojen aluetapaaminen Ivalo Yleistä 1 6.9.2016 Pohjois-Suomen A-kiltojen aluetapaaminen Ivalo 2.9. - 4.9.2016 Yleistä Aluetapaaminen järjestettiin monien toiveiden ja pitkän suunnittelun täyttymyksenä Ivalossa ruska-aikaan. Tosin ruska ei

Lisätiedot

Pohjois-Suomen A-killat

Pohjois-Suomen A-killat Pohjois-Suomen A-killat 1. Haukiputaan A-kilta ry 2. Jokilaaksojen A-kilta ry 3. Kajaanin A-kilta ry 4. Kemin A-kilta ry 5. Keski-Lapin A-kilta ry 6. Keskipisteen A-kilta ry 7. Koillis-Lapin A-kilta ry

Lisätiedot

Pohjois-Suomen toiminnassa olevat A-killat

Pohjois-Suomen toiminnassa olevat A-killat Pohjois-Suomen toiminnassa olevat A-killat 1. Haukiputaan A-kilta ry 2. Kajaanin A-kilta ry 3. Kemin A-kilta ry 4. Keski-Lapin A-kilta ry 5. Keskipisteen A-kilta ry 6. Koillis-Lapin A-kilta ry 7. Kuhmon

Lisätiedot

Pohjois-Suomen A-killat

Pohjois-Suomen A-killat Pohjois-Suomen A-killat 1. Haukiputaan A-kilta ry 2. Jokilaaksojen A-kilta ry 3. Kajaanin A-kilta ry 4. Kemin A-kilta ry 5. Keski-Lapin A-kilta ry 6. Keskipisteen A-kilta ry 7. Koillis-Lapin A-kilta ry

Lisätiedot

Aluetapaaminen. 3/17 Hyvölänniemi, Kiuruvesi. Aulikki Otranen

Aluetapaaminen. 3/17 Hyvölänniemi, Kiuruvesi. Aulikki Otranen Aluetapaaminen 3/17 Hyvölänniemi, Kiuruvesi Aulikki Otranen Ohjelma / Aikataulu 12.00 Aluetapaaminen 14.00 Päiväkahvit 14.15 Aluetapaaminen jatkuu 16.00 Pasin tarina 16.30 Jouluateria 17.30 Pikkujouluista

Lisätiedot

Aluetapaaminen 1-2016. Kartanohostel WillaNuttu, Savonlinna

Aluetapaaminen 1-2016. Kartanohostel WillaNuttu, Savonlinna Aluetapaaminen 1-2016 Kartanohostel WillaNuttu, Savonlinna Ohjelma Lauantai 14.00 Aluetapaaminen alkaa 16.30 Päivällinen 17.15 Aluetapaaminen jatkuu 18.00 Sauna, palju, kota (iltapala) Sunnuntai 8.00 Aamupala

Lisätiedot

heidän omaa hyvinvointia ja/tai toipumista arvosanan 4,5 edestä.

heidän omaa hyvinvointia ja/tai toipumista arvosanan 4,5 edestä. Etelän A-kiltojen Aluetapaaminen 12.12.2015 Asikkala, Leirikeskus Kinismaja klo 9-16 Muistio tapaamisesta Osallistujat: Asikkalan, Hollolan, Lahden, Helsingin, Kirkkonummen, Hyvinkään, Riihimäen, Vantaan

Lisätiedot

Tervetuloa Rokualle. Pohjois-Suomen alueen A-kiltojen vuoden 2018 ensimmäiseen aluetapaamiseen! 112 Ynnintie 110, Rokua

Tervetuloa Rokualle. Pohjois-Suomen alueen A-kiltojen vuoden 2018 ensimmäiseen aluetapaamiseen! 112 Ynnintie 110, Rokua Tervetuloa Rokualle Pohjois-Suomen alueen A-kiltojen vuoden 2018 ensimmäiseen aluetapaamiseen! 112 Ynnintie 110, Rokua Yhteiset asiat la klo 10 14 Tervetulotoivotus Oulun A-kilta ry Osallistujien esittäytyminen

Lisätiedot

Aluetapaaminen. 3/17 LÄNSI-SUOMI Alvettula

Aluetapaaminen. 3/17 LÄNSI-SUOMI Alvettula Aluetapaaminen 3/17 LÄNSI-SUOMI Alvettula Ohjelma / Aikataulu Kuvia Länsi-Suomi Toipumistarina A-kiltojen kuulumiset Ajankohtaiset asiat, hallitusjäsenen puheenvuoro Klo 11-12 Ruokailu Jaostojen terveiset

Lisätiedot

Etelä-Suomen A-kiltojen aluetapaaminen

Etelä-Suomen A-kiltojen aluetapaaminen Etelä-Suomen A-kiltojen aluetapaaminen Lauantaina 10.12.2016 klo 10:30-18:30. Karjaan Työväentalolla os. Kauppiaankatu 22 I Osallistujien toivottaminen tervetulleiksi Paikalla oli 26 A-kiltalaista yhteensä

Lisätiedot

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja kokous

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja kokous Valtakunnalliset A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja kokous Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus, Lomatie 12, Nurmes A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään ja niiden yhteydessä A-Kiltojen Liitto ry:n

Lisätiedot

Tervetuloa Taivalkoskelle Pohjois-Suomen A-kiltojen aluetapaamiseen!

Tervetuloa Taivalkoskelle Pohjois-Suomen A-kiltojen aluetapaamiseen! Tervetuloa Taivalkoskelle Pohjois-Suomen A-kiltojen aluetapaamiseen! 112 Jokijärventie 157, Taivalkoski Matti Moilanen Alueen asiat lauantaina klo 10 13 Tervetulotoivotus Taivalkosken A-kilta ry Osallistujien

Lisätiedot

Etelä-Suomen A-kiltojen aluetapaaminen Espoon A-killan saarimökillä (Tvijälp, Espoon Westend)

Etelä-Suomen A-kiltojen aluetapaaminen Espoon A-killan saarimökillä (Tvijälp, Espoon Westend) Etelä-Suomen A-kiltojen aluetapaaminen 27.8.2016 Espoon A-killan saarimökillä (Tvijälp, Espoon Westend) Avaus ja päivän kulku Espoon A-killan Hannu Gustafsson toivotti tervetulleeksi saarimökille. Hän

Lisätiedot

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous

A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät ja -kokous 28. 29.10.2017 Puhjonrannan kurssikeskus, Puhjonrannantie 80, Valkeala A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 28. 29.10.2017 ja niiden yhteydessä A-Kiltojen

Lisätiedot

KILTA-SANOMAT SYYSKUU 2013 TULE AAMUPUUROLLE : MA, KE ja PE klo 10-11 aamupuuro (0,20e) KILTA AUKI SOLIKSESSA: Ma- pe klo. 10-16

KILTA-SANOMAT SYYSKUU 2013 TULE AAMUPUUROLLE : MA, KE ja PE klo 10-11 aamupuuro (0,20e) KILTA AUKI SOLIKSESSA: Ma- pe klo. 10-16 KILTA-SANOMAT SYYSKUU 2013 TULE AAMUPUUROLLE : MA, KE ja PE klo 10-11 aamupuuro (0,20e) KILTA AUKI SOLIKSESSA: Ma- pe klo. 10-16 JÄSENILLAT ALKAVAT: Jäsenilta pidetään joka kuun ensimmäisenä torstaina

Lisätiedot

Etelä-Suomen A-kiltojen aluetapaaminen ja yhteistoimintapäivä Ridasjärven päihdehoitokeskuksessa Teemana Toipumisen ilo!

Etelä-Suomen A-kiltojen aluetapaaminen ja yhteistoimintapäivä Ridasjärven päihdehoitokeskuksessa Teemana Toipumisen ilo! Etelä-Suomen A-kiltojen aluetapaaminen 1-2016 ja yhteistoimintapäivä Ridasjärven päihdehoitokeskuksessa Teemana Toipumisen ilo! I Avaus Tapahtumaan oli saapunut 52 A-kiltalaista, yhdeksästä eri A-killasta

Lisätiedot

Länsi-Suomen A-kiltojen ALUETAPAAMINEN 1 / 2018 Saukkorannan leirikeskus, Kurikka Mikko Putaja - A-Kiltojen Liitto ry

Länsi-Suomen A-kiltojen ALUETAPAAMINEN 1 / 2018 Saukkorannan leirikeskus, Kurikka Mikko Putaja - A-Kiltojen Liitto ry Länsi-Suomen A-kiltojen ALUETAPAAMINEN 1 / 2018 Saukkorannan leirikeskus, Kurikka 3.3.2018 Mikko Putaja - A-Kiltojen Liitto ry Ohjelma / Aikataulu A-kiltojen kuulumiset Hallituksen kuulumiset, ajankohtaiset

Lisätiedot

A-Kiltojen Liitto ITÄ- JA KAAKKOIS-SUOMEN A-KILTOJEN ALUETAPAAMINEN 3-2015. Lauantaina 21.11.2015 klo 12 15.30

A-Kiltojen Liitto ITÄ- JA KAAKKOIS-SUOMEN A-KILTOJEN ALUETAPAAMINEN 3-2015. Lauantaina 21.11.2015 klo 12 15.30 A-Kiltojen Liitto ITÄ- JA KAAKKOIS-SUOMEN A-KILTOJEN ALUETAPAAMINEN 3-2015 Lauantaina 21.11.2015 klo 12 15.30 Papinniemen leirikeskus Papinniementie 235, LAUKAA Tervetuloa! Laukaan A-killan puheenjohtaja

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 5/2016 1/14

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 5/2016 1/14 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 5/2016 1/14 Nuorisovaltuusto Aika 09.05.2016 klo 16:15-17:30 Paikka Vääksyn nuokku Käsitellyt asiat Asia Sivu 54 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 55

Lisätiedot

A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous

A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous A-Kiltojen Liiton syyspäivät ja syyskokous 24. 25.10.2015 Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Siilinjärvi Kokouksen asialista on tämän kutsun liitteenä. A-Kiltojen Liitto ry:n syyspäivät pidetään 24. 25.10.2015

Lisätiedot

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu.

Suunnitelmasta ei kannata tehdä liian raskasta ja hankalaa. Toimiva toimintasuunnitelma on yhdistyksen työskentelyä helpottava työkalu. JHL-yhdistyksen toimintasuunnitelma MALLI Toimintasuunnitelmasta yleisesti Hallitus on vastuussa toimintasuunnitelman ja talousarvion laatimisesta, seurannasta ja arvioinnista Yhdistyksen toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Yhteenveto: Länsi-Suomen aluetapaamisesta

Yhteenveto: Länsi-Suomen aluetapaamisesta Yhteenveto: Länsi-Suomen aluetapaamisesta 25.2.-26.2.2017 Ensimmäinen 2017 aluetapaaminen järjestettiin Heinänokan leirikeskuksessa, Turussa. Paikka sijaitsee Turun saaristossa merenrannalla. Aloitimme

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi. Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä:

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi. Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä: Remburssi ry PÖYTÄKIRJA Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä: Varsinaiset jäsenet: Matias Kassala,

Lisätiedot

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen

Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone. Lindholm Matias 2. varapuheenjohtaja. Meriläinen Aapo Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Nuorisovaltuusto AIKA 12.3.2015 klo 17:05-18:40 PAIKKA Pyhtään kunnanvirasto/kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Mäkinen Anni Jäsen Bertling Hannu Puheenjohtaja Hillberg

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Tervetuloa Rokualle Pohjois-Suomen A-kiltojen aluetapaamiseen ja pikkujouluun!

Tervetuloa Rokualle Pohjois-Suomen A-kiltojen aluetapaamiseen ja pikkujouluun! Tervetuloa Rokualle Pohjois-Suomen A-kiltojen aluetapaamiseen ja pikkujouluun! 112 Ynnintie 110, Rokua Yhteiset asiat lauantaina klo 9 12 Tervetulotoivotus Keskipisteen A-kilta ry A-Kiltojen Liitto ry:n

Lisätiedot

Jyty Kalajoki ry Kesätiedote

Jyty Kalajoki ry Kesätiedote Jyty Kalajoki ry Kesätiedote Yhdistys tarjoaa jäsenille teatteriesityksen joko Pyhäjoen tai Kalajoen kesäteatteriin. 1 lippu / jäsen!! Kertomalla nimesi ja näyttämällä jäsenkorttia voit käydä katsomassa

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Senioripoliisit

Etelä-Pohjanmaan Senioripoliisit Toukokuun kuukausitapaaminen Aika: 14.5.2013 Paikka: Vaasan ABC Läsnä: 28 iloista senioripoliisia. Todella aurinkoisen kevätsään vallitessa nuo 28 senioria kokoontuivat yhteiseen kuukausitapaamiseen. Tällä

Lisätiedot

Itä-Suomen A-kiltojen Aluetapaaminen Lypsyniemen leirikeskuksessa Virolahdella

Itä-Suomen A-kiltojen Aluetapaaminen Lypsyniemen leirikeskuksessa Virolahdella Itä-Suomen A-kiltojen Aluetapaaminen Lypsyniemen leirikeskuksessa Virolahdella 25.-26.2.2017 Itä-Suomen A-kiltojen vuoden 2017 ensimmäistä aluetapaamista vietettiin Virolahdella aurinkoisessa pakkassäässä

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 TURUN JYRYN Seuran toimintaa kehitetään koko ajan. Haluamme tarjota laadukasta ja virikkeellistä toimintaa liikunnasta kiinnostuneille. Seuraamme puhaltavat uudet tuulet, jos seuratoiminnan kehittämistukea

Lisätiedot

8 asiakasraatilaista Työntekijät: Tuuli Alamäki (Puheenjohtaja) ja Suvi Sippola (sihteeri)

8 asiakasraatilaista Työntekijät: Tuuli Alamäki (Puheenjohtaja) ja Suvi Sippola (sihteeri) Asiakasraadin muistio Aika 28.9.2018 klo 14 16 Paikka Läsnä Nummentie 4, 21270 Nousiainen 8 asiakasraatilaista Työntekijät: Tuuli Alamäki (Puheenjohtaja) ja Suvi Sippola (sihteeri) 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS HELSINGIN YLIOPISTOLLINEN GO-SEURA HALLITUKSEN KOKOUS 30.8.2015 PÖYTÄKIRJA Paikka: YliGon kerhohuone, Mannerheimintie 5 B Osallistujat: Anttoni Maula, puheenjohtaja Arto Heikkinen, sihteeri Henry Hemming

Lisätiedot

Haukiputaan vanhempainyhdistyksen hallituksen kokouksen pöytäkirja kello Haukiputaan koululla

Haukiputaan vanhempainyhdistyksen hallituksen kokouksen pöytäkirja kello Haukiputaan koululla Haukiputaan vanhempainyhdistyksen hallituksen kokouksen pöytäkirja 17.8. kello 18.00 Haukiputaan koululla 1. Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Kokous avattiin kello 18.02 ja paikalla olivat Suvi Siltala

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi SYYSKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 9.10.2010 klo 15.15 Paikka: Läsnä: Hirsiaho, Toivakka Jukka Heinonen Kirsi Rutajärvi Venla Rutajärvi Juha Lampinen Heimo Nieminen Tuomas Hokkanen Sari Puikkonen Ronja Hokkanen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2013. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintasuunnitelma 2013. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintasuunnitelma 2013 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Yleistä Yhdistyksemme on perustettu 9.5.1937, vuosi 2013 on yhdistyksemme 76. toimintavuosi. Jäsenmäärämme 1.1.2012 oli 816. Toiminta-ajatuksemme

Lisätiedot

SAUNASEURA /5 TOIMINTAKERTOMUS Perustettu TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su KUNNIA

SAUNASEURA /5 TOIMINTAKERTOMUS Perustettu TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su KUNNIA 1/5 TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su 18.2.2018 KUNNIAKIRJA Saunaseura SaunaMafia ry täytti 9 vuotta ja samalla luovutimme savusaunojen lämmittäjälle Atte Salolle Saunamajurin kunniakirjan

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, Kiihtelysvaara. Sivu 27 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, Kiihtelysvaara. Sivu 27 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 Vanhusneuvosto Aika 16.03.2016 klo 09:30-11:45 Paikka Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, 82140 Kiihtelysvaara Käsitellyt asiat Sivu 27 Kokouksen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Kumpulan Speksi ry 6. maaliskuuta 2015 1 Sisältö 1 Yleistä 3 2 Hallinto 3 3 Yhteistyö 3 4 Toiminta 3 4.1 Produktio 3 4.2 Ympäristötoiminta 3 4.3 Yhdenvertaisuustoiminta

Lisätiedot

Jyväskylän nuorisovaltuuston toimintakertomus

Jyväskylän nuorisovaltuuston toimintakertomus Jyväskylän nuorisovaltuuston toimintakertomus 2013-2014 Jyväskylän nuorisovaltuusto kaudella 2013-2014 retkellä Helsingissä Vuonna 2009 perustettu 13-20-vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamiskanava

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

Hyvä muistaa ja tietää. Kutsu suunnittelemaan 20-vuotisjuhliamme 3 Alateen Kolon tiedotus 4 Seuraava alkkariviikonloppu 5 Tapahtumia 10

Hyvä muistaa ja tietää. Kutsu suunnittelemaan 20-vuotisjuhliamme 3 Alateen Kolon tiedotus 4 Seuraava alkkariviikonloppu 5 Tapahtumia 10 Alkkari Elokuu 2005 Sisällysluettelo: Hyvä muistaa ja tietää 2 Kutsu suunnittelemaan 20-vuotisjuhliamme 3 Alateen Kolon tiedotus 4 Seuraava alkkariviikonloppu 5 Tapahtumia 10 Hyvä muistaa ja tietää Askelvihkotilaukset

Lisätiedot

8/2018. Tärkeää. Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään:

8/2018. Tärkeää. Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään: 8/2018 Tärkeää Liittopäivien teemana oli viestintä ja vaikuttaminen Avoimet ovet Aivovammaliiton toimistolla 12.12.2018 Nuori, anna äänesi kuulua! Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään: Uutiset... 2 Liittopäivien

Lisätiedot

Vuonna 2014 on edelleen tarkoitus rekrytoida uusia vartion- ja laumanjohtajia lippukuntaan ja pyrkiä kasvattamaan jäsenmäärää.

Vuonna 2014 on edelleen tarkoitus rekrytoida uusia vartion- ja laumanjohtajia lippukuntaan ja pyrkiä kasvattamaan jäsenmäärää. TOIMINTASUUNNITELMA 1. YLEISTÄ Lippukunnan tarkoituksena on edistää partiolaisen myönteistä kokonaiskehitystä. Se pyrkii kasvattamaan terveitä, sosiaalisen vastuunsa tuntevia yksilöitä. Tähän sisältyy

Lisätiedot

Yhdistystiedote 1/2016

Yhdistystiedote 1/2016 Yhdistystiedote 1/2016 Tärkeimmät: Aivoituksen aineistopäivä on pe 29.1. Raha-automaattiyhdistys (RAY) myönsi meille jälleen jäsenjärjestöavustuksen Jäsenmäärä kasvoi 2015 vuonna 12% Ystäväkurssilla vielä

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N PÖYTÄKIRJA 7/2007 ULKOASIAINVALIOKUNNAN KOKOUS 3.5.2007

PYKÄLÄ RY:N PÖYTÄKIRJA 7/2007 ULKOASIAINVALIOKUNNAN KOKOUS 3.5.2007 PYKÄLÄ RY:N PÖYTÄKIRJA 7/2007 ULKOASIAINVALIOKUNNAN KOKOUS 3.5.2007 Aika: Torstai 3.5.2007 Paikka: Läsnä: Excursiovastaava Viljasen residenssi Pihlajatie 15 Hannu Häkkänen, puheenjohtaja Iina-Mari Supperi,

Lisätiedot

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi 2016 Degerby skola

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi 2016 Degerby skola Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi 0 toteutti perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan seurantakyselyn lapsille ja huoltajille huhtikuussa 0. Vuoden 0 seurantaan liittyvä kysely

Lisätiedot

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa.

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Yleisöluistelu Kajaanin jäähallilla Maanantaina 16.10 klo 10.00-13.00 Maksuton Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Lisätiedot: Reima Korhonen 044 7100 371 Järjestäjä: Kajaanin

Lisätiedot

Seuratoiminnan. Tämä on seuroille tarkoitettu työkirja urheiluseuran tulevaisuuden pohtimiseen. Kokoa tiimi omasta seurasta.

Seuratoiminnan. Tämä on seuroille tarkoitettu työkirja urheiluseuran tulevaisuuden pohtimiseen. Kokoa tiimi omasta seurasta. Seuratoiminnan Tulevaisuus Miten meidän urheiluseuramme menestyy muuttuvassa maailmassa? 1 Kokoa tiimi omasta seurasta. Tämä on seuroille tarkoitettu työkirja urheiluseuran tulevaisuuden pohtimiseen. 2

Lisätiedot

Rovaniemellä 29.8.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Rovaniemellä 29.8.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Rovaniemellä 29.8.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.35 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014. Yleistä. Hallitus. Jäsenistö. Toimikunnat ja työryhmät

Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014. Yleistä. Hallitus. Jäsenistö. Toimikunnat ja työryhmät Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Yleistä Fiskars kyläseuran toiminta tukeutuu yhdistyksen sääntöihin ja vuosittain vahvistettavaan toimintasuunnitelmaan. Toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry. Ilo toimia yhdessä!

Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry. Ilo toimia yhdessä! Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry Ilo toimia yhdessä! 10.11.2014 Sihteeriyhdistys - Sekreterarföreningen ry Voittoa tavoittelematon ammatillinen yhdistys ja kollegaverkosto. Yhdistyksemme tarkoituksena

Lisätiedot

Muistio. Päivystyksen johto-huone (Sisäänkäynti päivystyksestä)

Muistio. Päivystyksen johto-huone (Sisäänkäynti päivystyksestä) Muistio 1(5) Asiakasraati Aika Keskiviikko 25.2.2016 kello 16.00 18.00 Paikka Osallistujat Päivystyksen johto-huone (Sisäänkäynti päivystyksestä) Seppo Ranta, asiakasraadin puheenjohtaja, johtajaylilääkäri

Lisätiedot

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina Kasvitieteellisen puutarhan ystävät ry Botaniska trädgårdens vänner rf PÖYTÄKIRJA 15.11.2013 SYYSKOKOUS Aika Torstai 7.11.2013 kello 17.30 18.10 Paikka Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, palmuhuonerakennus,

Lisätiedot

3. kappale (kolmas kappale) AI KA

3. kappale (kolmas kappale) AI KA 3. kappale (kolmas kappale) AI KA 3.1. Kellonajat: Mitä kello on? Kello on yksi. Kello on tasan yksi. Kello on kaksikymmentä minuuttia vaille kaksi. Kello on kymmenen minuuttia yli yksi. Kello on kymmenen

Lisätiedot

Nuorisopalveluiden kesää sanoin ja kuvin

Nuorisopalveluiden kesää sanoin ja kuvin Nuorisopalveluiden kesää sanoin ja kuvin Oulunsalon kesänuokkari Oulunsalon nuorisotalolla järjestettiin 6. - 23.6.2016 klo 11-19 nuorisotalon avoimen toiminnan lisäksi kursseja ja kerhoja yhteistyössä

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 96 Nuorisovaltuuston kokous AIKA 8.2.2016 Klo 16.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 98 2 KOKOUKSEN AVAUS... 98 3 PUHEENJOHTAJAN JA

Lisätiedot

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa Otaniemen TEK-tutkijat ry Otaniemen TEK-tutkijat ry:n sääntömääräinen kevätkokous Aika: 6.6.2016 klo 15:00 Paikka: Otaniemi, Otakaari 7, kokoushuone Maxwell Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Petri Kärhä avasi

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 05.09.2013 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 05.09.2013 torstai klo 17:00-18:50 tauko klo 18.00-18.17 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 Vanhusneuvosto 26.08.2014 AIKA 26.08.2014 klo 10:00-13:05 PAIKKA Helmiranta, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen avaus 27 22 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Koulutusala: Liiketalous/Matkailu, Tekniikka, Sosiaali-Hoitoala, Tietojenkäsittely. Kuinka moneen tapahtumaan osallistuit viikon aikana?

Koulutusala: Liiketalous/Matkailu, Tekniikka, Sosiaali-Hoitoala, Tietojenkäsittely. Kuinka moneen tapahtumaan osallistuit viikon aikana? LIITE 1 1(8) FIRST WEEK FESTIVAL PALAUTEKYSELY VAMOK järjesti lukuvuoden alussa First Week Festivalin, joka piti sisällään 5 erilaista tapahtumaa. Tämän kyselyn tarkoituksena on kartoittaa opiskelijoiden

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

2.Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2.Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirja 1/2016 Aalto yliopiston Arkkitehtikilta ry Hallituksen kokous 1/2016, 5.1.2016, klo 16.00 Metallimiehenkuja 4, 02150 Espoo Paikalla: Puheenjohtaja Miia Suomela Varapuheenjohtaja Hanna Mari Ikonen

Lisätiedot

5. Toimittajan Fanny Segerfelt vierailu/haastattelut. 8. Street-tanssi alkaa koulun salissa 18.1.2016

5. Toimittajan Fanny Segerfelt vierailu/haastattelut. 8. Street-tanssi alkaa koulun salissa 18.1.2016 TOIMINTAKAUSI 2016-2017 Leikkipuisto Kesanto Koululaisten talokokous Talokokous 12.1.2016 /1 Asialista: 1. Osallistujalista 2. Edellisen kokouksen muistion kertaus 3. Apuohjaajien ja pihapoliisien tehtävät

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta JHL 103 edustaa Jyväskylän kaupungilla ja osakeyhtiöissä työskenteleviä,

Lisätiedot

Yhdistys osallistuu terveydenhoitajaliiton toimintaan: edustajisto-, hallitus- ja toimikuntaedustusten kautta.

Yhdistys osallistuu terveydenhoitajaliiton toimintaan: edustajisto-, hallitus- ja toimikuntaedustusten kautta. Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 1. YLEISTÄ Kymen terveydenhoitajayhdistys ry on perustettu 29.11.1945 Kotkassa nimellä Suomen terveydenhoitajayhdistys ry:n Kymen osasto. Alkanut vuosi on yhdistyksen

Lisätiedot

YKI TAUKOHUONE. Lämmittely. Mistä taukohuoneessa jutellaan?

YKI TAUKOHUONE. Lämmittely. Mistä taukohuoneessa jutellaan? Lämmittely Mistä taukohuoneessa jutellaan? Kuka olet ja mistä olet kotoisin? Kuinka kauan olet asunut Suomessa? Mitä kieliä osaat? Millainen koulutustausta sinulla on? Mitä harrastat? Mitä teet vapaa-aikana?

Lisätiedot

KAHVIN KEITTÄMINE LOMA TYÖMATKA TAUKO KOPIOKONE AUTO VIRKISTYS- PÄIVÄ UUSI TYÖNTEKIJÄ TIIMI SEMINAARI WORKSHOP SISÄILMA VESSAT

KAHVIN KEITTÄMINE LOMA TYÖMATKA TAUKO KOPIOKONE AUTO VIRKISTYS- PÄIVÄ UUSI TYÖNTEKIJÄ TIIMI SEMINAARI WORKSHOP SISÄILMA VESSAT Lämmittely Millaisia taukoja sulla on töissä? Mistä teemoista tauolla puhutaan? Tuletko syömään? (Tuuksä syömään? Tuutsä syömään? Tuutsie syömään?) Mihin mennään syömään? Hei, mä tuun mukaan! Onko sulla

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/15

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/15 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/15 Nuorisovaltuusto Aika 11.04.2016 klo 16:00-17:00 Paikka Vääksyn nuokku Käsitellyt asiat Asia Sivu 41 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 42

Lisätiedot

Hallitus on päättänyt 19.2.2013 kokouksessa, että tämä liite julkaistaan myös hallituksen kokouksen tiedotteen liitteenä.

Hallitus on päättänyt 19.2.2013 kokouksessa, että tämä liite julkaistaan myös hallituksen kokouksen tiedotteen liitteenä. TÄSSÄ TOIMINNAN SEURANNAN RAPORTISSA SEURATAAN KUUKAUSITTAIN ENONTEKIÖN KEHITYS OY TÄRKEIMPIÄ TOIMIA, SEKÄ KATSOTAAN SEURAAVAN KUUKAUDEN JO SOVITTUJA TEEMOJA. RAPORTTI LAADITAAN KUUKAUSITTAIN JA ESITETÄÄN

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 Nuorisovaltuusto 02.04.2013 AIKA 2.4.2013 klo 14.00 PAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 1 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 2 3 NUORISOVALTUUSTON

Lisätiedot

1. Hallituksen puheenjohtaja Petra Jormalainen avasi kokouksen klo. 13.00 ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi.

1. Hallituksen puheenjohtaja Petra Jormalainen avasi kokouksen klo. 13.00 ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi. KOKOUSPÖYTÄKIRJA Marika Englund 15.2.2011 BARBET FINLAND RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika ja paikka: 5.2.2011, Taiteentekijäntie 7, Helsinki Läsnä: Paula Horne (pj), Marika Englund (siht), Petra Jormalainen,

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16 Nuorisovaltuusto Aika 09.03.2015 klo 17:15-18:50 Paikka Aurinkovuoren koulun neuvottelutila Käsitellyt asiat Asia Sivu 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

APU alueiden puheenjohtajisto

APU alueiden puheenjohtajisto APU Aluejaostot APU alueiden puheenjohtajisto APU * Alueiden yhteistyöelin ja ohjausryhmä * Ohjaa ja koordinoi aluetoiminnan toteutusta liiton strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti hyviä käytäntöjä

Lisätiedot

Aluetoiminnan tarvekartoitus. 142 vastausta avoinna Kanavat; Liikuttaja, useat eri fb-sivut, yhdistyspalveluiden nettisivut

Aluetoiminnan tarvekartoitus. 142 vastausta avoinna Kanavat; Liikuttaja, useat eri fb-sivut, yhdistyspalveluiden nettisivut Aluetoiminnan tarvekartoitus 142 vastausta avoinna 15.12.-15.1.2017 Kanavat; Liikuttaja, useat eri fb-sivut, yhdistyspalveluiden nettisivut 1. Tiedätkö mihin latualueeseen yhdistyksesi kuuluu? 2. Pidätkö

Lisätiedot

TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN!

TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN! KOKOUSKUTSU 16.9.2008 TERVETULOA SUKELTAJALIITON SYYSKOKOUSVIIKONLOPPUUN! 30 vuotta täyttävä Keski-Uudenmaan Sukeltajat isännöi tänä vuonna Liiton syyskokousta. Ohjelmaa on luvassa koko viikonlopulle juhlaseminaarin,

Lisätiedot

Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry. Ilo toimia yhdessä!

Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry. Ilo toimia yhdessä! Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry Ilo toimia yhdessä! 7.1.2016 Sihteeriyhdistys - Sekreterarföreningen ry Voittoa tavoittelematon ammatillinen yhdistys ja kollegaverkosto. Yhdistyksemme tarkoituksena

Lisätiedot

Jos osallistut jonkun järjestön (esim. SRK) järjestämään rippikouluun, sinun tulee ilmoittautua kotiseurakuntasi muualle menevien ryhmään.

Jos osallistut jonkun järjestön (esim. SRK) järjestämään rippikouluun, sinun tulee ilmoittautua kotiseurakuntasi muualle menevien ryhmään. Rippikoulut 2016 Vuonna 2016 rippikouluikäisiä ovat vuonna 2001 syntyneet nuoret. Rippikouluun voivat ilmoittautua myös ne, joilla rippikoulu on jäänyt käymättä tai jos on aloittanut koulun 6-vuotiaana

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 18.11.2017 1/5 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan

Lisätiedot

Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät Tervetuloa

Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät Tervetuloa Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät 2018 Tervetuloa Vauvakerho kokoontuu perjantaisin klo 10 11.30 takkahuoneella (E-ovi). Tervetuloa aamukahville. Kerhossa tapaat toisia vanhempia ja pääset

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 Aika 24.02.2015 klo 17.00 Paikka HO / Osakuntabaari Paikalla: Petri Pellikka Pekka Hassinen Maija Häkkinen Taneli Laine Ville Timonen inspehtori

Lisätiedot

Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013

Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013 Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013 Lappeenrannasta osallistui Council Meetingiin tänä vuonna kahden delegaatin lisäksi ennätyksellisesti viisi henkilöä. Lappeenranta oli siis hyvin edustettuna. Lähdimme

Lisätiedot

Mitä tapahtuikaan nuorisopalveluissa hiihtolomaviikolla: 8.3. Hollihaan Hulinat klo

Mitä tapahtuikaan nuorisopalveluissa hiihtolomaviikolla: 8.3. Hollihaan Hulinat klo Mitä tapahtuikaan nuorisopalveluissa hiihtolomaviikolla: 8.3. Hollihaan Hulinat klo 10.00 16.00. Liikennepuistossa järjestettiin ensimmäisen kerran koko perheen talvitapahtuma jossa ohjelmassa oli huskyvaljakkoajelua,

Lisätiedot

VUODEN 2018 TOINEN ALUETAPAAMINEN

VUODEN 2018 TOINEN ALUETAPAAMINEN VUODEN 2018 TOINEN ALUETAPAAMINEN 1. TERVETULOA -max 5 min Aluetapaamisen avaus ja tervetulot, keitä paikalla? 2. LIPPUKUNTAKUULUMISET - max 30 min Käydään kierros mitä lippukunnille kuuluu? Tavoitteena

Lisätiedot

Oulun kaupunki PÖYTÄKIRJA 2/2015 Maahanmuuttajaneuvosto

Oulun kaupunki PÖYTÄKIRJA 2/2015 Maahanmuuttajaneuvosto Aika maanantai 7.9.2015 klo 16.30-19.15 Paikka Oulu 10, Torikatu 10A, Kokoushuone 142 Kokouksen osanottajat Fischer Erwin, puh.joht. Suorsa Angela, varapuh.joht. Awad Jamal El Hassane Kaza Györgyne Szanto

Lisätiedot

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ VOIKUKKIA 03/2017 PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ Hei hyvä vanhempi! Kiitos osallistumisestasi vanhempien VOIKUKKIA-vertaistukiryhmään. Haluaisimme tietää millaisia tunnelmia ja ajatuksia vertaistukiryhmäkokemus

Lisätiedot

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä!

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä! Jyty Varkaus Ry Tammikuu 2015 Jäsentiedote 1 Hallituksen joulukuun kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Syyskokouksen päätökset 4 Yhdistyksen toimihenkilöt 2015 5 Hallitus 2015 6 Kuntokorttikausi

Lisätiedot