SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOMEN PIIRIN VUOSIKERTOMUS 2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOMEN PIIRIN VUOSIKERTOMUS 2012"

Transkriptio

1 SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOMEN PIIRIN VUOSIKERTOMUS

2 2 Metsästäjäliiton Varsinais-Suomen piirin vuosikokous Esityslista Aika: klo Paikka: Heikkilän sotilaskodissa Rykmentintie 15 Turku 1. Kokouksen avaus (piirin puheenjohtaja Veli Seikola avaa kokouksen) 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri Puheenjohtaja Sihteeri 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16. Kutsu vuosikokoukseen lähetetään vähintään kaksi viikkoa ennen kokousta. 4. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja 5. Valitaan kaksi ääntenlaskijaa ja 6. Tarkastetaan edustajien valtakirjat: Edustajia paikalla kpl Heidän käytössään on ääntä Jäsenseuroja kpl 7. Esitetään vuoden 2012 vuosikertomus 8. Esitetään tilit ja toiminnantarkastajain lausunto kuluneelta tilikaudelta sekä vahvistetaan tilinpäätös. 9. Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä piirihallitukselle ja muille tilivelvollisille.

3 3 10. Valitaan puheenjohtaja vuodeksi Toimitetaan johtokunnan erovuoroisten vaalit kaudeksi (erovuorossa) Osmo Luotonen Pekka Yli-Kaila Mika Raatikainen Antti Aho Reima Ketola Veli Seikola Pekka Särkilahti 12. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa (viimeksi ollut). Antti Keskitalo Simo Kaamanen Varalla Jorma Laiho Tapio Jalava 12. Vahvistetaan kuluvan vuoden toimintasuunnitelma. 13. Vahvistetaan kuluvan vuoden talousarvio. 14. Päätetään toimintavuonna piirille suoritettavasta liittymis ja jäsenmaksun suuruudesta. Henkilöjäsenen liittymismaksu 0, henkilöjäsenen jäsenmaksu 27 ja seurajäsenen jäsenmaksu Valitaan kaksi edustajaa ja heille henkilökohtaiset varamiehet kuluvaksi toimikaudeksi liiton liittokokouksiin ja Eräkontin yhtiökokoukseen ollut: Osmo Luotonen, varalla Tapio Järvi ja Veli Seikola, varalla Pekka Yli-Kaila.

4 4 16. Eräkontin osakeanti Osakeannissa tarjotaan merkittäväksi yhteensä 340 Yhtiön uutta osaketta. Osakkeet tarjotaan merkittäväksi yhtiön nykyisille osakkeenomistajille merkintäetuoikeudesta poiketen siten, että jokaiselle nykyiselle osakkeenomistajalle tarjotaan 20 yhtiön uutta osaketta. Mikäli kaikkia osakkeita ei merkitä alla yksilöidyn merkintäajan puitteissa, yhtiön hallitus voi tarjota ylijääneet osakkeet niille osakkeenomistajille, jotka ovat merkinneet niille tarjotut osakkeet. Osakeanti liittyy yhtiön pääomarakenteen vahvistamiseen ja yhtiön toiminnan vaatiman rahoituksen turvaamiseen, ja näin ollen suunnatulle osakeannille on painava taloudellinen syy. Yhden uuden yhtiön osakkeen merkintähinta osakeannissa on 150,00 euroa, ja merkintähinta perustuu yhtiön hallituksen arvioon yhtiön osakkeen käyvästä arvosta. Merkintähinta on sama kaikille osakeantiin osallistuville tahoille. Merkintähinta kirjataan kokonaisuudessaan yhtiön sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon. Piirihallitus esittää vuosikokoukselle hankittavaksi eräkontin osakkeita 20 kpl yht Vuosikokoukseen tuleva liiton edustaja Jaska Salosta pyydetään kertomaan Eräkontin osakeannin tarkoitus, tulevaisuuden näkymät ja yhtiön tämänhetkinen taloudellinen tila 17. Esitys sääntöjen muuttamisesta. Metsästysseura Myrränvaaran Mäiske ry. esittää piirin sääntöjen muuttamista siten, että piirinhallituksen jäsenten peräkkäisten toimikausien määrä rajataan kolmeen (3:een) kauteen. Tällä saavutetaan seuraavia etuja: Saadaan tuoretta näkemystä piirin toimintaan ja samalla ehkäistään liiallinen kuormitus samoille henkilöille vuosi toisensa jälkeen. Eeva Laukka Metsästysseura Myrränvaaran Mäiske ry:n sihteeri Piirin hallitus on käsitellyt esitystä piirin sääntöjen muuttamiseksi koskien hallitusmiesten peräkkäisten toimikausien rajaamisesta kolmeen Kauteen. Yksimielisellä päätöksellä piirihallitus ei katsonut tarpeelliseksi esittää sääntömuutosta, koskien hallitusmiesten peräkkäisten toimikausien rajaamista. Hallituksen näkemyksen mukaan nyt uusittavina olevat säännöt eivät mitenkään estä aloitteessa mainittuja tavoitteita toteutumasta. Hallitus ei halua säännöillä rajata vuosikokousedustajien päätösvaltaa heidän päättäessään erovuoroisten hallituksen jäsenten paikkojen täyttämisestä. Lisäksi piirihallitus toteaa, että piirin sääntömuutos joka toteutettiin viime, vuonna oli kokonaisuudessaan laajasti uudelleen arvioitavana. Viimevuotisen kokouksen päätöksellä ovat uudet säännöt tällä hetkellä Patentti-ja Rekisterihallituksen hyväksyttävänä.

5 5 18. Esitys peuranmetsästyksen aikaistamisesta Viittaamme lähettämämme lyhyeen esitykseen valkohäntäpeuran metsästyksen aikaistamisesta peurakolarien vähentämiseksi. Haluamme lisätä asiaan muita näkökohtia jos peuranmetsästys sallittaisin esim. samaan aikaan ja samoilla ehdoilla kuin kauriin metsästys se varmasti lisäisi mielenkiintoa metsästykseen. Monella taholla on puhuttu, että alkaa peuranmetsästys aikaisemmin kuin yleisesti aloitetaan hirvenmetsästys mutta esim. Loimaalla ja Mellilässä useat hirviporukat aloittavat hirvenmetsästyksen heti kun se on mahdollista. Asiasta on myös keskusteltu viranomaisten kanssa. Loimaa-Pöytyä alueella tapahtuu jopa yli10 peurakolaria päivässä erityisesti syksy aikana myös he toivovat metsästäjiltä toimenpiteitä tienvarsi peurojen vähentämiseksi. Esim. Pöytyällä peura kolareita tapahtui 2007 n.150 kpl ja 2012 n.210 kpl Loimaalla on todennäköisesti tapahtunut kolareita vieläkin enemmän (kolareiden määrä on suurempi kuin monen RHY;n koko kaatomäärä) Jos piirihallitus suhtautuisi esitykseen myötämillisesti ja päättäsi esittää Liittohallitukselle asian viemistä eteen päin niin olisi mahdollista päästä jo ensi syksynä kokeilemaan aikaistamisen vaikutuksia koska kyseessä lienee asetus muutos. Jos muutos tulisi niin, kenelläkään ei ole pakko lähteä aikaistettuun jahtiin, mutta halukkaille se olisi mahdollista. Lisäsi metsästäjiä tulisi valistaa ruokintapaikkojen perustamisesta lähelle teitä. Timo Sura Eero Salmi Piirihallitus on käsitellyt asetusmuutosesitystä koskien peuranmetsästyksen aikaistamista alkavaksi 1. päivä syyskuuta. Piirihallitus keskusteli asiasta laajasti, mutta päätyi kuitenkin olemaan puoltamatta esitystä. Mielipiteet jakautuivat kuitenkin niin merkittävästi, että piirihallitus haluaa asiaa käsiteltävän piirin vuosikokouksessa perusteellisesti. 17. Keskustelu muista esille tulevista asioista, joista ei voi tehdä päätöstä. Palkitsemiset

6 6 SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOMEN PIIRIN VUOSIKERTOMUS 2012 HALLINTO JA JÄSENET Piirihallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Toiminnanjohtaja Rahastonhoitaja Jäsenet Veli Seikola Pekka Yli-Kaila Osmo Luotonen Esa Ojanen Hannu Aalto Tapio Järvi Reima Ketola Osmo Luotonen Olli Sairanen Antti Aho Pekka Särkilahti Mika Tattinen Mika Raatikainen Toiminnantarkasta Antti keskitalo Simo Kaamanen Varatoiminnantarkastaja Jorma Laiho Tapio Jalava Piirihallitus piti 6 kokousta, vuosikokous pidettiin Heikkilän kasarmin sotilaskodissa Jäsenseuroja 110 kpl ja jäseniä 8864 henkilöä. TOIMIKUNNAT Riistanhoito- ja koulutustoimikunnan puheenjohtajana on toiminut Seppo Lehtonen. Jäseninä, Jari Junnila, Seppo Heinonen, Juha Näkki, Tapani Lehtikankare, Sami Kivistö, Lasse Heimo, Timo Lintonen ja Mauri Finnholm. Kilpailutoimikunnan puheenjohtajana on toiminut Mika Tattinen. lajivetäjinä hirvenhiihto ja juoksu Mika Tattinen, luotilajit Aija Kestilä, trap Muisto Peräntie, metsästyshaulikko Jarno Reponen ja ilma-ase Veli-Pekka Laukka. KOULUTTAJAT Ampumatuomarikouluttajina toimivat Paavo Lankinen, Ilpo Töykkälä, Kyösti Kivistö, Kivistö Sami ja Antti Aho. Piirikouluttajina toimivat Osmo Luotonen, Lasse Heimo, Veli Seikola, Juha Näkki, Timo Lintonen ja Seppo Heinonen. EDUSTUKSET JA TEHTÄVÄT LIITTOTASOLLA Piiriä on edustanut Eräkontin vuosikokouksessa ja Metsästäjäliiton liittokokouksissa Veli Seikola ja Osmo Luotonen. Jäsenseurojen vuosijuhlissa on edustajina toiminut piirihallituksen jäsenet, toiminnanjohtaja ja piirin puheenjohtaja.

7 7 KOULUTUSTOIMINTA Ampumatuomarikoulutus pidettiin 4 kertaa, Alastarolla Nousiaisissa, Turussa ja Laitilassa. Seuratoimintakoulutukseen oli sisälletty, rahastonhoitajien tehtävät ja kirjanpidon tekeminen, osallistujia oli 17 Metsoleiri järjestely oli koulutustoimikunnan haasteista suurin. Leiri pidettiin yhteistyössä MPK:n kanssa Raasin maastossa. Leiriläisiä 38 ja kouluttajia 18 ja muissa tehtävissä 6 henkilöä. Metsästäjätutkinnon hyväksytysti suorittaneita oli kolmetoista. Metsästysammunnan ABC koulutus pidettiin Pöytyällä ja Nousiaisissa joissa oli osallistujia 40 henkilöä. Uusien metsästäjien kurssi oli kokeiluluonteisesti pyhämaassa jossa osallistujia oli 17. Uutena asiana piiri teki koulutusvideon, ketun nylkeminen. Videota on käynyt katsomassa kuukauden aikana yli 400 henkilöä. Video on piirin kotisivulla kohdassa koulutusvideo. Pienpetojen nylkykurssi pidettiin Sauvossa jossa osallistujia oli 30 henkilöä. Sari Mastromario kertoi koulutuksen alussa, miten täytettäväksi tuotava eläin pitää nylkeä sekä trofeitten käsittelyä. AMPUMATOIMINTA Piirin alueen metsästysseurat järjestivät aktiivisesti katsastuskilpailuja. Piirimestaruuksia ratkottiin, Metsästyshaulikko-, metsästystrap-, metsästyshirvi-, metsästysluodikko-, hirvenhiihto- ja hirvenjuoksukilpailuissa. Osallistuttiin piirienvälisiin kilpailuihin Varsinais-Suomi Satakunta ja kolmenpiirin ottelussa Varsinais-Suomi, Uusimaa ja Etelä-Häme Ammunnan SM-kisoissa Varsinais-Suomen ampujat menestyivät erinomaisesti. Ammunnan tuloslista on vuosikertomuksen lopussa. SIDOSRYHMÄT Piiri toimii aktiivisesti yhteistyössä seuraavien sidosryhmien kanssa ja pyrkii edistämään yhteistyö jatkuvuuden. Riistakeskus Varsinais-Suomen aluetoimisto, Tiehallinnon Turun tiepiiri, L-S metsäkeskus, V-S Ely-keskus, L-S Metsänomistajienliitto, MTK Varsinais-Suomi, V-S Luonnonsuojeluliitto, Vapaaehtoinen Pelastuspalvelu ja Poliisi. TIEDOTUSTOIMINTA JA YHTEISTOIMINTA Tiedotukset hoidetaan pääsääntöisesti sähköpostilla ja V-S Piirin kotisivuilla. Lisäksi muina tiedotuskanavina käytetään Jahtilehteä ja piiripostia joka lähetetään tarvittaessa. Piiri jatkaa yhteistyötä Riistakeskuksen Varsinais-Suomen aluetoimiston ja alueen riistanhoitoyhdistysten kanssa. HUOMIONOSOITUKSET Piiri on huomioinut seurojen aktiivisia jäseniä myöntämällä ansiomerkkejä ja kunniakirjoja. TALOUS Piirin talous on ollut hyvin tasapainossa. Viimevuoden metsoleiriavustukset saivat tilinpäätöksen näyttämään positiiviselta. Jatkossa hoidetaan taloutta tarkalla ja vakaalla pohjalla, vaikka liiton jäsenmaksukorotukset nostattava myös piirin maksua.

8 8 YLEISTÄ SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOMEN PIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 Varsinais-Suomen piiri toimintavuosi on edelleen koulutuspainotteinen, jonka pääkohteina ovat uudet metsästäjät. Uusien metsästäjien koulutustarve on suuri, johon piirin resurssit eivät yksin riitä. Metsästäjäliiton kanssa yhteistyössä pidetään koulutus - ja tiedotus tilaisuuksia. Riistakeskuksen kanssa aloitettu yhteistyötä tullaan jatkamaan entiseen malliin. Riistakeskus ja Metsästäjäliito käyvät neuvotteluja siitä miten koulutusta tulisi jakaa niin, ettei molemmat kouluttaisi samoja asioita ja kun koulutusmateriaalit ovat kalliita valmistaa varsinkin jos niitä molemmat organisaatiot valmistavat samaa materiaalia. KOKOUKSET Piihallitus kokoontuu tarvittaessa ja piirin vuosikokous pidetään maaliskuun aikana. Koulutustoimikunnan kokouksia pidetään kolme kertaa vuodessa. Kilpailutoimikunta pitää kilpailukalenterin laatimiskokouksia syksyllä ja alkuvuodesta. KOULUTUS Uusien ampumatuomareiden koulutustilaisuuksia pidetään vähintään Kaksi (2). Metsästysammunnan ABC koulutustilaisuuksia on kolme(3) kertaa huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana. Tavoitteena on eettisen riistalaukauksen harjoittelua ja aseenkäsittelyä metsästäjien keskuudessa. Seuratoimintakoulutuksen ajankohta on kevättalvella, jotta seurojen uudet toimihenkilöt saisivat mahdollisimman pian evästyksiä seuran asioiden hoitamiseen. Lisäksi pyrimme seurakohtaisia koulutustilaisuuksia järjestämään muutamia. Riistapeltojen perustaminen, kylväminen, siementen valinta ja EU-tuki ovat aiheena ilta seminaarissa. Patruunoiden jälleenlataus koulutus tilaisuuksia tullaan järjestämään Laitilassa kevät talvella. Kouluttajakoulutus tilaisuus pidetään kauhajoella syyskuussa johon osallistuu koulutustoimikunta, jossa pyritään antamaan koulutuksen pitämiselle tärkeitä oppeja. Metsästäjäkursseja järjestetään Pyhärannassa ja Turussa.

9 9 KILPAILUT Piirimestaruuskilpailut pidetään ilma-ase, haulikko, hirvenhiihto, hirvenjuoksu ja luodikko lajeissa. Osallistutaan SM ja läänin mestaruuskisoihin. Pienpetokilpailun perinteitä jatketaan, kolme parasta palkitaan Eräkontin lahjakortilla ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan Eräkontin lahjakortti. Pömpelien taisto on piirimme ideoima kilpailu, jossa kirjataan illan ja yö aikana havainnot havaituista riistaeläimistä. Kilpailuun osallistujien kesken arvotaan Eräkontin lahjakortteja. Valmistaudutaan yhteistyössä Satakunnan piirin kanssa Sm-kesäkisojen järjestämiseen kesällä Varsinais-Suomi järjestää luodikkoammunnan Ikaalisissa pidettävästä ottelusta. TIEDOITUS Piirin tiedotukset hoidetaan Piirin kotisivuilla ja sähköpostilla. Sähköpostilla suoritetut tiedotukset on tarkoitettu seurojen jäsenistölle asti. Usein piirin lähettämät tiedotukset jäävät seuran arkistoon. Seuratasolla tulee panostaa tiedon levittämiseen. Piirikirjeitä lähetetään tarvittaessa, jossa ilmoitellaan koulutuksesta ja ajankohtaisista asioista. Piiri osallistuu osaava nainen messuille ja pyrkii luomaan kontakteja naismetsästäjiin. Naismetsästäjiltä kerätään mahdollisuuksien mukaan yhteystietoja, jotta heille voitaisiin järjestää mahdollisesti metsästäjäkursseja. Piiri tulee osallistumaan alueellaan järjestettäviin tapahtumiin jotta metsästäjäliiton Varsinais-Suomen piiri tunnettavuuden lisäämiseksi. Annetaan lehdistötiedotteita piirin järjestämistä tapahtumista.

10 10 PIIRIN JÄSENSEURAT ALASTARON METSÄSTYSSEURA RY 261 ANGELNIEMEN METSÄSTYSSEURA RY 55 ERÄ-77 RY 10 ERÄTOVERIT RY 19 ETELÄ-KARUNAN METSÄSTÄJÄT RY 43 GYLTÖN METSÄSTYS- JA KALASTUSSEURA RY 42 HAJALAN METSÄSTYSSEURA RY 79 HAKKEENPÄÄN METSÄSTYSSEURA RY 13 HALIKON METSÄSTYSYHDISTYS RY 29 HALIKON NUMMEN METSÄSTYSSEURA RY 64 HAUKKALAN-ANJALAN METSÄSTYSYHDISTYS 28 HENKILÖJÄSENET PIIRI HIRSJÄRVEN METSÄSTYSYHDISTYS RY 21 HUNTING GROUP YLÄNE RY 17 IHODE-VERMUNTILAN METSÄSTYSSEURA RY 190 JOHANNISLUNDIN METSÄSTÄJÄT RY 24 KAIRAJÄRVEN ERÄMIEHET RY 19 KAKSKERRAN ERÄ RY 42 KALANNIN ERÄMIEHET RY 314 KALANNIN ETELÄKULMAN METSÄSTYSSEURA RY 74 KARINAISTEN ERÄMIEHET R Y. 31 KARINAISTEN KYTÄT RY 133 KARJALAN KORVENKÄVIJÄT RY 78 KAUHANOJAN-JOENPERÄN ERÄMIEHET RY 76 KETTULAN ERÄ RY 25 KIIKALAN METSÄSTYSYHDIS-TYS R.Y. 128 KIMITONEJDENS SKYTTEKLUBB R.Y. 91 KODISJOEN RAIKU RY 83 KOJONKULMAN SEUDUN METSÄSTYSSEURA RY 98 KORPO JAKTFÖRENING RF 151 KOSKEN TL ERÄNKÄVIJÄT RY 167 KUMION-KALEVAN METSÄSTÄJÄT R.Y. 36 KUSTAVIN KAURIS RY 66 KUSTAVIN TELKKÄ RY 61 KUUSISTON KILLI RY 58 KUUSJOEN METSÄSTYSYHDISTYS RY 139 LAITILAN METSÄSTYSSEURA RY 367 LEIJANKORVEN METSÄSTYSSEURA R.Y. 47 LEMUN-ASKAISTEN METSÄSTYSSEURA JAHTI RY 122 LIEDON RIISTAMIEHET RY 145 LIVONSAAREN METSÄSTÄJÄT RY 36 LOIMAAN JAHTIMIEHET RY 50 LOIMAAN METSÄSTYSSEURA RY 31 LOKALAHDEN URHEILUMETSÄSTÄJÄT RY 99 LÄNSIKISKON METSÄSTÄJÄT R.Y. 22 MAAKASTON ERÄSTÄJÄT RY 26 MARTTILAN ERÄVEIKOT RY 78 MARTTILAN METSÄSTYSSEURA RY 71

11 MASKUN KORVENKÄVIJÄT RY 62 MELLILÄN METSÄSTÄJÄT RY 142 MERIMASKUN METSÄSTÄJÄT RY 30 METSÄMAAN METSÄSTYSSEURA 109 METSÄSTYSSEURA AURA R.Y. 133 METSÄSTYSSEURA ERÄVEIKOT RY 110 METSÄSTYSSEURA LAITILAN KAIKU RY 190 METSÄSTYSSEURA LAPERLAN ERÄ RY 18 METSÄSTYSSEURA LOUKONKULMAN JAHTI RY 70 METSÄSTYSSEURA METSO RY 81 METSÄSTYSSEURA PAHKA RY 30 METSÄSTYSSEURA REPO RY 157 METSÄSTYSSEURA TAPIO RY 71 METSÄSTYSSEURA VELKUAN SAUKKO RY 45 METSÄSTYSYHDISTYS NALLI RY 100 METSÄSTYSYHDISTYS TARVAS RY 114 MIILUKORVEN ERÄ R.Y. 20 MUURLAN METSÄSTYSSEURA RY 110 MYNÄMÄEN ERÄ RY 155 MYNÄMÄKI-KARJALAN METSÄSTÄJÄT RY 15 MYRRÄNVAARAN MÄISKE R.Y. 51 NESTEEN METSÄSTYSSEURA RY 21 NIINIJOEN METSÄSTÄJÄT RY 162 NOUSIAISTEN METSÄSTYSSEURA PAUKKU RY 155 ORIPÄÄN METSÄSTYSSEURA RY 109 PAIMION METSÄSTYSSEURA RY 263 PEIMARIN ERÄMIEHET RY 60 PERNIÖN ASEMASEUDUN METSÄSTÄJÄT RY 48 PERNIÖN YLIKULMAN METSÄSTYSYHDISTYS R.Y. 47 PERTTELIN METSÄSTYSYHDISTYS RY 141 PIIKIÖN ERÄMIEHET RY 89 PIRILÄN HIRVIMIEHET RY 24 POHJOISKARUNAN ERÄVEIKOT RY 47 POHJOISPÄÄN METSÄMIEHET RY 10 PR-YHDISTYS RY 2 PUKKILAN HIRVIMIEHET R.Y 11 PYHÄMAAN SISU RY 144 PYHÄRANNAN METSÄSTYSYHDISTYS RY 114 PYHÄVAINION ERÄ RY 19 PÖYTYÄN YLÄPÄÄN METSÄSTYSYHDISTYS RY 74 QVIDJAN METSÄSTÄJÄT RY 24 RIIHIKOSKEN METSÄSTYSYHDISTYS RY 86 RIISTANHOIDON JA METSÄSTYSAMMUNNAN HARRASTAJAT RY 37 RUSKON METSÄSTÄJÄT RY 70 SAUVON MERIKULMAN METSÄNKÄVIJÄT RY 98 SUDENKULMAN METSÄSTÄJÄT RY 12 SUNDHOLMAN HIRVISEURUE R.Y. 6 SUNDVIK JAKTFÖRENING R.F 16 SUOMUSJÄRVEN METSÄSTYSYHDISTYSRY 31 TAIVASSALON METSÄSTYSSEURA RY 162 TORTINMÄEN JAHTI R.Y. 68 TURUN ERÄVEIKOT RY 59 11

12 12 TURUN JA SÄKYLÄN VARUSKUNTIEN ERÄSEURA RY 49 USKELAN LÄNTINEN METSÄSTYSSEURA RY 77 USKELAN METSÄSTYSYHDISTYS RY 51 UUDENKAUPUNGIN URHEILUMETSÄSTÄJÄT RY 189 UUDENKAUPUNGIN ERÄPOJAT RY 32 VAHDON METSÄMIEHET RY 90 VASKION METSÄSTYSSEURA RY 121 VEHMAAN HIRVIKYTÄT RY 60 VIRTTAAN ERÄVEIKOT RY 97 YLÄNEEN ERÄMIEHET RY 134 Yhteensä jäseniä 8822 Henkilöjäsenet AALTONEN ERKKI ANDERSSON STIG BASTMAN HANNU BASTMAN MATIAS BJÖRKROTH TOM ENGESTRÖM KALLE ERANTO SULO FORSMAN YRJÖ HANHISALO MAURI LASSE HEIMO HEININEN HARRI HELLSTEN TOMMI HELLSTRÖM HENRI HOLMKVIST BENGT IHALAINEN ANTTONI KANTONEN KARI KIELO ANSSI-JUHANI KLOSSNER KIMMO KONTULAINEN ERKKI KUUSISTO JYRKI LEHTINEN HEMMO LINDSTRÖM HENRIK MALMBERG JAN MANNONEN JANNE METSÄKONKOLA JANI METSÄKONKOLA PAULA PAAVOLA HELI RUOHO ASKO RUOHONEN AIMO NIKKANEN JUHO SAARI ARI SAARINEN TARJA SALAMA JERE SALMI JOUKO SEPPÄNEN AARO SOINI JUHANI TAMMINEN PEKKA WAHE-ANDERSSON MINNA SUOTIE 5, LOIMAA ÅLVIKINTIE 25, LILLANDET LOUKKUTIE 6, NAANTALI LOUKKUTIE 6, NAANTALI RYKMENTINTIE 35 D20, TURKU REVONKATU 1 AS 2, TURKU LUOSTARINKATU 4 A 11, NAANTALI NUMMENTIE 5 A 2, MÄRYNUMMI PÄIVÖLÄNKUJA 9 AS 2, HALIKKO AS METSÄTIE 7 AS 6, KUUSISTO TULEJÄRVENTIE 194, LAITILA MÄNNISTÖNTIE 6 D 109, PORI ASENTAJANKATU 5 B 34, TURKU VÄSTERILLOVÄGEN 210, VÄSTANFJÄRD KALKINPOISTAJANTIE 3, TURKU MUNKKILANTIE 80, RÖÖLÄ LAUKLÄHTEENKATU 7 J 87, TURKU METSÄNOJANTIE 52, SOMERO HAAPAINMÄENTIE 143 B, LOIMAA PEKANTIE 6, SUOMUSJÄRVI LUMPARLANKATU 17 A 25, RAISIO KIMALISTONTIE 9, RAISIO ENKLINGE, ÅLAND KAPPOLANKATU 16 A 4, RAISIO METSÄKONKOLANTIE 125, ANGELNIEMI METSÄKONKOLANTIE 125, ANGELNIEMI VAINIONKUJA 10, RIIHIKOSKI RAJAMÄENTIE 51, SALO PARKINRAITTI 4 B 19, NAANTALI LARPANTIE 4, SOMERO VALTATIE 1286, HAJALA VANHA LOSSITIE 27, RÖÖLÄ RANKKULANTIE 1 B 6, SOMERO RAUKKALANTIE 383, LIETO KIIKANKUJA 431, ALASTARO VARTIOVUORENKATU 5 AS 4, TURKU KESKIKATU 22, TURKU ÅLVIKINTIE 25, LILLANDET

13 13 WAHTERISTO VILLE VEIJALAINEN SAMULI VIITALA REIJO VUORISALO EILO ÄÄRI MIKKO Yhteensä henkilö jäseniä 42 ESTHOLMINTIE 18, TAMMISAARI TORIKATU 4 AS 2, HÄMEENLINNA VARKKAVUODENKATU 36 I 102, TURKU ASTELJOENTIE 107, PERNIÖ KARHULANTIE 11, PIIKKIÖ Piirimestaruuskilpailut Hirvenhiihto S15 Tattinen Ville Alastaron MS 1076 Seppälä Samuel Virttaan Eräveikot 1051 Seppälä Tuomas Virttaan Eräveikot 1046 S17 Onnela Amanda Alastaron MS 974 S20 Onnela Iida Alastaron MS 1088 M Lähteenmäki Mikael Laitilan Kaiku 1132 Tattinen Petri Alastaron MS 1088 Seppälä Mikko Oripää 1085 M50 Fabritius Raimo Merimaskun MS 1128 Joensuu Raimo Alastaron MS 1082 Närvänen Asko Alastaron MS 1076 M60 Soini Seppo Rusko 1115 Rouhiainen Hannu Pöytyä 1064 Markkula Jouko Kajo 1056 M70 Vainio Markku Ihode 1068 Tattinen Heikki Alastaron MS 1044 Vainio touko Ihode 1038 N Markkula Arja Kajo 1102 Kojola Neea Alastaron MS 984 Hirvenjuoksu S13 Seppälä Samuel Virttaan Eräveikot

14 14 Tattinen Ville Raikaa Kalle Alastaron MS Virttaan Eräveikot S15 Onnela Amanda Alastaron MS 1078 S17 Tattinen Teemu Alastaron MS 1106 Onnela Iida Alastaron MS 1071 Naiset Markkula Arja Alastaron MS 970 Lehtinen Jaana Alastaron MS 954 Kojola Neea Alastaron MS 944 Yleinen Tattinen Petri Alastaron MS 1140 Tytykoski Martti Alastaron MS 1102 Anttila Matti Alastaron MS 1094 M50 Joensuu Raimo Alastaron MS 1066 Savo Simo Pyhärannan MY 1064 Närvänen Asko Alastaron MS 1063 M60 Kylä-Utsuri Jouko Kojonkulman MS 1109 Rouhiainen Hannu Pöytyän YL 1083 Soini seppo Rusko 1030 M70 Vainio Markku Ihode 1044 Jokinen Aarno Kojonkulman MS 1010 Tattinen Heikki Alastaron MS 952 Ilmahirvi M Juvander Tommi Sauvo Merimkulman MS 163 Laukka Veli-Pekka Myrränvaaran Mäiske 163 Huhti Hannu Kojonkulma MS 151 M50 Kestilä Mika Alastarin MS 164 Seppänen Esa Kalannin Eräv. 160 Ahola Osmo Nousiaisten Paukku 151 M60 Hannula Kari Marttilan EV 166 Hyytiä Mauri Nousiainen 130 M70 Virolainen Heikki Rusko 137 Saari Heikki Kosken Eränkävijät 135 Lehto Pentti Nousiainen 135

15 15 N50 Kestilä Aija AMS 167 N Aho Anne Kosken Eränkävijät 173 Ala-Kleme Mervi Marttilan Ev 163 S15 Huhti Jani KoJo 154 Mikko rauhala Kosken Eränkävijät 112 S17 Kestilä Juho Alastaron MS 110 Ilmaluodikko M Laukka Veli-Pekka Myrränvaaran Mäiske 181 Oikarinen Marko UUM 155 Juvander Tommi Sauvo Merikulman MS 150 M50 Kestilä Mika AMS 183 Seppänen Esa Kalannin Eräm. 175 Ahola Osmo Nousiaisten Paukku 138 M60 Kylä-Utsuri Jouko Kojonkulma 179 Hannula kari Marttilan EV 151 Hyytiä Mauri Nousiainen 113 M70 Virolainen Heikki Rusko 138 Saari Heikki Kosken Eränkävijät 138 Lehto Pentti Nousiainen 117 N50 Kestilä Aija AMS 176 N Aho Anne Kosken Eränkävijät 173 Ala-Kleme Mervi Marttilan Ev 159 S15 Huhti Jani KoJo 182 Rauhala Mikko Kosken Eränkävijät 132 S17 Kestilä Juho Alastaron MS 127

16 16 Metsästystrap N Keskitalo Sanna MS Repo 45 S17 Uotila Miika Kaiku 34 S20 Hietala Oskar Kemiön AK 27 M Mäkelä Ville LRM 46 Mustaparta Jari LRM 45 Yli-Puntari Janne Alastaron MS 45 M50 Koivukangas Aulis Kytät 41 Laaksonen Kari Tortinmäenjahti 39 Larpi Jarmo Tarvas 38 M60 Peräntie Muisto Kaiku 43 Koski Hannu Laitilan MS 42 Kuronen Ossi Liedon RM 34 M70 Anttila Veikko Metsäm. MS 34 Hellman Voitto MS Metso 29 Metsästyshaulikko N Keskitalo Sanna MS Repo 34 Aaltonen Niina MS Kaiku 29 S15 Mäkinen Roope Masku 26 S17 Uotila Miika Kaiku 38 M20 Hietola Oskar Kemiön AS 44 M Kärhä Aki Karinaisten kytät 47 Reponen Jarmo PMS 45 Mustaparta Jari LRM 45 M50 Koivukangas Aulis Kytät 44

17 17 Sainio Seppo Nousiaisten Paukku 43 Larpi Jarmo Mäiske 40 M60 Kivilä Tapio Mäiske 39 Sahla Teuvo Pöytyä 38 Alanen Heikki Loukonkulman jahti 37 M70 Fresenius Unto Uskelan MS 34 Savioja Esa Mäiske 32 Kotila Vilho KOE 30 Metsästyshirvi S17 Kestilä Juho Alastaron MS 162 S17 Tattinen Teemu Alastaron MS 77 N50 Kestilä Aija AMS 152 M Mäkinen Kalle Vaskion MS 188 Kivistö Santtu Alastaron MS 176 Repo Jouni Alastaron MS 174 M50 Uuttu Reino Vaskion MS 175 Elo Tapani Paukku 175 Kestilä Mika Alastaro MS 168 M60 Laarimo Matti Mäiske 177 Ketola Reima Paukku 167 Soini Seppo Ruskon Metsästäjät 161 M70 Virolainen Heikki Rusko 153 Kreula Harri MM 135 Heikkilä Martti Loukonkulman Jahti 128 Luodikko S17 Kestilä Juho Alastaron MS 112 S20 Tattinen Teemu Alastaron MS 70

18 18 N50 Kestilä Aija AMS 160 M Mäkinen Kalle Vaskion MS 185 Kivistö Sami Virtaan Eräveikot 169 Repo Jouni Alastaron MS 168 M50 Uuttu Reino Vaskio 177 Kestilä Mika Alastaron MS 164 Närväinen Asko Alastaron MS 159 M60 Ståht Juha Kalanti 161 Rinnola Matti Repo 160 Ketola Reima Paukku 158 M70 Virolainen Heikki Rusko 144 Savioja Esa Myrränvaaran Mäiske 120 Poutanen Eero Loukonkulman Jahti 100 Suomenmestaruusmitalisijoitukset: Ilmahirvi Reino Uuttu M50 Hopea Heikki Virolainen M70 Kulta Ilmaluodikko Reino Uuttu M50 Kulta Jasmine Uuttu N Kulta Hirvenhiihto Teemu Tattinen S20 Kulta Iida Onnela S20 Hopea Hirvenjuoksu Teemu Tattinen S20 Pronssi Metsästyshaulikko Max Ekman S16 Pronssi Jesse Tuomi M20 Hopea Kati Lakso N Kulta Sanna Keskitalo N Hopea Naiset Joukkue Kulta Kati Lakso, Niina Aaltonen ja Sanna Keskitalo

19 19 Metsästyshirvi Kalle Mäkinen M Kulta Jani Huhti S15 Kulta Naiset Joukkue Hopea Jasmine Uuttu, Liina Laine ja Aija Kestilä Metsästysluodikko Jani Huhti S16 Kulta Kalle Mäkinen M Kulta Jouko Kylä-Utsuri M60 Hopea Sanna Keskitalo N Kulta Aija Kestilä N50 Kulta Naiset Joukkue Kulta Aija Kestilä, Sanna Keskitalo ja Maria Heikola Metsästystrap Jesse Tuomi S20 Kulta Eurooppalaisen metsästysammunnan yhdistelmäkilpailu Jukka Nikkari Joukkue Jukka Nikkari, Kimmo Iivonen, Tero Leppänen, Ville Mäkelä ja Veli-Pekka Laukka Hopea Hopea Luodikko Kimmo Iivonen Joukkue Kimmo Iivonen, Jukka Nikkari, Jussi nikkari, Tero Leppänen ja Marko Laine Hopea Kulta Pohjoismainen metsästysammunta Tero Leppänen S20 Kulta Joukkue Hopea Tero Leppänen, Jukka Nikkari, Kimmo Iivonen, Jussi Nikkari ja Janne Yli-Puntari Suurmestarimerkin saajat Ilmaluodikko Jasmine Uuttu 199 Raja 187 Metsästysluodikko Kalle Mäkinen 188 Raja 188 Jouko Kylä-Utsuri 183 Raja 178 Aija Kestilä 178 Raja 176 Metsästyshirvi Kalle Mäkinen 195 Raja 183 Pohjoismainen metsästysammunta Tero Leppänen 355 Raja 320

20 20 Eurooppalaisen metsästysammunta Jukka Nikkari 387 Raja 370 Luodikko Kimmo Iivonen 200 Raja 199 Kunniamaininta Jani Huhti Reino Uuttu

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOMEN PIIRIN VUOSIKERTOMUS 2013

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOMEN PIIRIN VUOSIKERTOMUS 2013 SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOMEN PIIRIN VUOSIKERTOMUS 2013 1 2 Metsästäjäliiton Varsinais-Suomen piirin vuosikokous 15.3.2014 Esityslista Aika: 15.3.2014 klo 13.00 Paikka: Heikkilän sotilaskodissa

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piiri ry. Paikka: Heikkilän kasarmin sotilaskoti Rykmentintie 15, Turku

Suomen Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piiri ry. Paikka: Heikkilän kasarmin sotilaskoti Rykmentintie 15, Turku Suomen Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piiri ry. Vuosikokous 15.03.2014 Paikka: Heikkilän kasarmin sotilaskoti Rykmentintie 15, Turku Läsnä: YHDISTYKSEN NIMI. ÄÄNET 1. EDUSTAJA 2. EDUSTAJA 3. EDUSTAJA

Lisätiedot

METSÄSTYSSEURA LAPERLAN ERÄ RY Stirkkinen Juhani. METSÄSTYSSEURA METSO RY Heinonen Kalevi

METSÄSTYSSEURA LAPERLAN ERÄ RY Stirkkinen Juhani. METSÄSTYSSEURA METSO RY Heinonen Kalevi METSÄSTYSSEURA LAPERLAN ERÄ RY 20 20 Stirkkinen Juhani METSÄSTYSSEURA METSO RY 78 78 Heinonen Kalevi METSÄSTYSSEURA REPO RY 159 80 Eeva Jorma 79 Keskitalo Antti METSÄSTYSSEURA TAPIO RY 72 36 Rumpunen Jaakko

Lisätiedot

Varsinais-Suomen piirin jäsenseurat 2014 AMS ANGMS. Erä77. Eräto EKM GMKS HAJMS HPMS HALMY HANUMS HAUKMS HIRSMY HGY IVMS JOMS KAME KJEM KKE KALEM EKMS

Varsinais-Suomen piirin jäsenseurat 2014 AMS ANGMS. Erä77. Eräto EKM GMKS HAJMS HPMS HALMY HANUMS HAUKMS HIRSMY HGY IVMS JOMS KAME KJEM KKE KALEM EKMS Varsinais-Suomen piirin jäsenseurat 2014 nimi Alastaron Metsästysseura ry Angelniemen Metsästysseura ry Erä-77 ry Erätoverit ry Etelä-Karunan Metsästäjät ry Gyltön Metsästys- ja Kalastusseura ry Hajalan

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piiri ry. Paikka: Heikkilän kasarmin sotilaskoti Rykmentintie 15, Turku

Suomen Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piiri ry. Paikka: Heikkilän kasarmin sotilaskoti Rykmentintie 15, Turku Suomen Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piiri ry. Vuosikokous 16.03.2013 Paikka: Heikkilän kasarmin sotilaskoti Rykmentintie 15, Turku Läsnä: YHDISTYKSEN NIMI. ÄÄNET 1. EDUSTAJA 2. EDUSTAJA 3. EDUSTAJA

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piiri ry. Paikka: Heikkilän kasarmin sotilaskoti Rykmentintie 15, Turku

Suomen Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piiri ry. Paikka: Heikkilän kasarmin sotilaskoti Rykmentintie 15, Turku Suomen Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piiri ry. Vuosikokous 14.03.2015 Paikka: Heikkilän kasarmin sotilaskoti Rykmentintie 15, Turku Läsnä: YHDISTYKSEN NIMI. ÄÄNET 1. EDUSTAJA 2. EDUSTAJA 3. EDUSTAJA

Lisätiedot

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOMEN PIIRIN VUOSIKERTOMUS 2014

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOMEN PIIRIN VUOSIKERTOMUS 2014 SUOEN ETSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOEN PIIRIN VUOSIKERTOUS 2014 1 2 SUOEN ETSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOEN PIIRIN VUOSIKERTOUS 2014 HALLINTO JA JÄSENET Piirihallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Toiminnanjohtaja

Lisätiedot

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOMEN PIIRIN VUOSIKERTOMUS 2011

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOMEN PIIRIN VUOSIKERTOMUS 2011 SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOMEN PIIRIN VUOSIKERTOMUS 2011 1 2 Metsästäjäliiton Varsinais-Suomen piirin vuosikokous 17.3.2012 Esityslista Aika: 17.3.2012 klo 13.00 Paikka: Heikkilän sotilaskodissa

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piiri ry. Paikka: Heikkilän kasarmin sotilaskoti Rykmentintie 15, Turku

Suomen Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piiri ry. Paikka: Heikkilän kasarmin sotilaskoti Rykmentintie 15, Turku Suomen Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piiri ry. Vuosikokous 12.03.2016 Paikka: Heikkilän kasarmin sotilaskoti Rykmentintie 15, Turku Läsnä: YHDISTYKSEN NIMI. ÄÄNET 1. EDUSTAJA 2. EDUSTAJA 3. EDUSTAJA

Lisätiedot

Jukka Koskinen 25. Leena Suominen 25. Jaakko Toivonen 30. Jari Junnila 86. Kalle Lehtinen 40. Jarmo Riitamaa 48. Kristian Fagerström 29

Jukka Koskinen 25. Leena Suominen 25. Jaakko Toivonen 30. Jari Junnila 86. Kalle Lehtinen 40. Jarmo Riitamaa 48. Kristian Fagerström 29 Suomen Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piiri ry. Vuosikokous 20.03.2010 Paikka: Maatalousmuseo Sarka Läsnäolijat: Edustaja(t) Äänimäärä Alastaron MS Matti Anttila 245 Angelniemen MS Timo Matikainen 55

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piiri ry.

Suomen Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piiri ry. 1 Suomen Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piiri ry. Vuosikokouspöytäkirja 11.03.2017 Heikkilän kasarmin Sotilaskoti, Rykmentintie 15, Turku YHDISTYKSEN NIMI. ÄÄNET 1. EDUSTAJA 2. EDUSTAJA 3. EDUSTAJA

Lisätiedot

Halikko 62 Toivonen Jaakko 31 Korhonen Juha 31. Ihode 186 Lehtonen Seppo 93 Junnila Jari 93. Kalanti 310 Puukki Petri 155 Viitanen Arto 155

Halikko 62 Toivonen Jaakko 31 Korhonen Juha 31. Ihode 186 Lehtonen Seppo 93 Junnila Jari 93. Kalanti 310 Puukki Petri 155 Viitanen Arto 155 Suomen Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piiri ry. Vuosikokous 19.03.2011 Paikka: Heikkilän kasarmin sotilaskoti YHDISTYKSEN NIMI JÄSEN 1 EDUSTAJAA ÄÄNET 2 EDUSTAJAA ÄÄNET 3 EDUSTAJAA ÄÄNET Alastaron MS

Lisätiedot

SML L-S läänin mestaruuskilpailut

SML L-S läänin mestaruuskilpailut Turku Ilmahirvi, sarja M 1. Marko Laine VS 89 90 179 2. Tommi Juvander VS 89 88 177 3. Mika Laarimo SA 91 84 175 U 20 4. Jari Laaksonen VS 90 85 175 U 18 5. Mattias Rönn SÖ 89 84 173 6. Ari Lindstedt PH

Lisätiedot

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOMEN PIIRIN VUOSIKERTOMUS 2015

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOMEN PIIRIN VUOSIKERTOMUS 2015 SUOEN ETSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOEN PIIRIN VUOSIKERTOUS 2015 1 2 SUOEN ETSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOEN PIIRIN VUOSIKERTOUS 2015 HALLINTO JA JÄSENET Piirihallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Toiminnanjohtaja

Lisätiedot

Nimi Sarja Maakunta Tulos Loppukilpailu Yhteensä Sijoitus Huhti Jani S16 V-S

Nimi Sarja Maakunta Tulos Loppukilpailu Yhteensä Sijoitus Huhti Jani S16 V-S Tulokset Joukkuekilpailu Satakunta Makelä Antti M SA 99 Väyrynen Reijo M50 SA 96 Keikko Tommi M SA 96 Laarimo Mika M SA 95 Ikola Juha M50 SA 92 Ylijoki Juho M SA 92 Nurmi Markku M50 SA 91 Saunaluoma Jouni

Lisätiedot

Kilpailukalenteri kesä 2017

Kilpailukalenteri kesä 2017 Kilpailukalenteri kesä 2017 HIRVENJUOKSU Aika Paikka Kilpailu Yhteyshenkilö Hirvenjuoksu To 20.4 Säkyläntie 215 Hirvenjuoksu, kävelysarjat Petri Tattinen 040 5739368 klo 1700 Virttaa Avoin To 27.4 Säkyläntie

Lisätiedot

N-20 SIJ SARJA PIIRI SUKUNIMI ETUNIMI AIKA AIK ARV AMM OSUM YHT 1 N-20 VS Onnela Iida 0:24:

N-20 SIJ SARJA PIIRI SUKUNIMI ETUNIMI AIKA AIK ARV AMM OSUM YHT 1 N-20 VS Onnela Iida 0:24: S-16 1 S-16 Sa Viitanen Risto 0:25:27 270 208 492 82 970 2 S-16 Sa Hakala Ville 0:24:28 276 200 480 80 956 3 S-16 PH Siukola Teemu 0:22:56 285 230 420 70 935 4 S-16 Sa Hakala Kalle 0:28:07 254 182 468

Lisätiedot

Kilpailukalenteri kesä 2016

Kilpailukalenteri kesä 2016 Kilpailukalenteri kesä 2016 HIRVENJUOKSU Aika Paikka Kilpailu Yhteyshenkilö Hirvenjuoksu To 28.4 Säkyläntie 215 Hirvenjuoksu, kävelysarjat Petri Tattinen klo 1700 Virttaa Avoin 0405739368 La 18.6 Myllykoskentie

Lisätiedot

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOMEN PIIRIN VUOSIKERTOMUS 2016

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOMEN PIIRIN VUOSIKERTOMUS 2016 SUOEN ETSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOEN PIIRIN VUOSIKERTOUS 2016 1 2 SUOEN ETSÄSTÄJÄLIITON VARSINAIS-SUOEN PIIRIN VUOSIKERTOUS 2016 HALLINTO JA JÄSENET Piirihallitus Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Rahastonhoitaja

Lisätiedot

Tulokset 3-piirin ottelusta joka ammuttiin kosken tl Erämajalla lajeina SML Hirvi ja SML luodikko

Tulokset 3-piirin ottelusta joka ammuttiin kosken tl Erämajalla lajeina SML Hirvi ja SML luodikko Tulokset 3-piirin ottelusta joka ammuttiin kosken tl Erämajalla 5.7.2015 lajeina SML Hirvi ja SML luodikko 1) Tero Saarikko E-H 87, 2) Hannu Purtsi E-H 87, 3) Jouko Kylä-Utsuri V-S 84, 4) Kari Laaksonen

Lisätiedot

Munamarkkina hirvenjuoksut ja -kävelyt 2018

Munamarkkina hirvenjuoksut ja -kävelyt 2018 Munamarkkina hirvenjuoksut ja -kävelyt 2018 Laitila, 16.06.2018 Yksilökilpailut Kävely Hirvikävely (sarjassa on 4 arviota, ei aikapisteitä) 1. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet Rouhiainen Hannu

Lisätiedot

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON KYMEN PIIRI RY

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON KYMEN PIIRI RY 1 ESITYS: AIKA: PAIKKA: SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON KYMEN PIIRI RY PIIRIN 64:N TOIMINTAVUODEN TYÖJÄRJESTYKSEKSI 22.03.2018 KLO 18.00 valtakirjat klo 17 alkaen IMATRAN KYLPYLÄ; Purjekuja 2, 55420 Imatra 1.

Lisätiedot

SA-VS piiriottelu - Tuloskooste

SA-VS piiriottelu - Tuloskooste SA-VS piiriottelu Loimaan Virttaa, 20.01.2018 Yksilökilpailut Hiihtely Hirvenhiihtely (sarjassa on 4 arviota, ei aikapisteitä) Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Suomela Erkki 123 satakunta 508

Lisätiedot

Eurooppalainen metsästysammunta Yhdistelmäkilpailu

Eurooppalainen metsästysammunta Yhdistelmäkilpailu Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägarförbund Kansainvälisten lajien SM-kilpailut 2016 Mäntsälän Ampumaurheilukeskus Hirvihaarantie 725 HIRVIHAARA Eurooppalainen metsästysammunta 29.5.2016 Yhdistelmäkilpailu

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus ja hiljainen hetki. 2 Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri.

1 Kokouksen avaus ja hiljainen hetki. 2 Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Ypäjän Riistamiehet ry Pöytäkirja Vuosikokous 8.3.2019 Paikka: Ypäjänkylän Seuraintalo 1 Kokouksen avaus ja hiljainen hetki. Seuran puheenjohtaja Risto Rantanen avasi kokouksen klo 19.03. Kokousväki vietti

Lisätiedot

AURA KAARINA. Ryskettä Lounais-Suomen metsiin -hanke Lasse Rantala,

AURA KAARINA. Ryskettä Lounais-Suomen metsiin -hanke Lasse Rantala, AURA METSÄNHOITOTÖITÄ TARJOAVAT TOIMIJAT Raivaustyöt, taimikonhoito, nuoren metsän hoito, puiden kaato yms. pienet moottorisahatyöt, istutustyö Koneurakointi Esa Sirkiä Esa Sirkiä 0400521264 esa.sirkia@pp.inet.fi

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliitto - FinlandsJägarförbund. Kansainvälisten lajien SM-kilpailut Sotkan Ampumarata, KAUHAJOKI

Suomen Metsästäjäliitto - FinlandsJägarförbund. Kansainvälisten lajien SM-kilpailut Sotkan Ampumarata, KAUHAJOKI N Sija Nro Nimi Sarja Piiri Kauris Kettu Gemssi Sika Trap Compak Tulos 1 33 Liina Laine N VS 50 49 50 48 80 92 369 2 79 Anne Tölli N KP 43 41 46 49 92 68 339 3 57 Niina Rauma N Po 49 50 50 45 80 60 334

Lisätiedot

Varsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus ry SÄÄNNÖT

Varsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus ry SÄÄNNÖT Varsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus ry SÄÄNNÖT Merkitty yhdistysrekisteriin 18.5.1992 I LUKU NIMI, KOTIPAIKKA, TOIMINTA-ALUE, TARKOITUS JA TEHTÄVÄT Yhdistyksen nimi on Varsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus

Lisätiedot

HAKKUUTÖITÄ TARJOAVAT TOIMIJAT. Harvennus- ja päätehakkuut

HAKKUUTÖITÄ TARJOAVAT TOIMIJAT. Harvennus- ja päätehakkuut AURA HAKKUUTÖITÄ TARJOAVAT TOIMIJAT Harvennus- ja päätehakkuut Koneurakointi Esa Sirkiä Esa Sirkiä 0400521264 esa.sirkia@pp.inet.fi Koneurakointi Riitamaa Oy Tuomas Riitamaa 0407267390 koneurakointi.riitamaa@gmail.com

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägarförbund. Kansainvälisten lajien SM-kilpailut Mäntsälän Ampumaurheilukeskus

Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägarförbund. Kansainvälisten lajien SM-kilpailut Mäntsälän Ampumaurheilukeskus Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägarförbund Kansainvälisten lajien SM-kilpailut 2019 Mäntsälän Ampumaurheilukeskus Eurooppalainen metsästysammunta 8.6.2019 Yhdistelmäkilpailu N Sija Nro Nimi Sarja Piiri

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliitto Pohjois-Savon piiri. Kilpailukauden päättäjäiset Hotelli Iso-Valkeinen Matti Räsänen

Suomen Metsästäjäliitto Pohjois-Savon piiri. Kilpailukauden päättäjäiset Hotelli Iso-Valkeinen Matti Räsänen Suomen Metsästäjäliitto Pohjois-Savon piiri Kilpailukauden päättäjäiset 04.10.2017 Hotelli Iso-Valkeinen Matti Räsänen Kilpailutoimikunta Matti Räsänen puh, joht. Harri Hyvönen vpj, metsästysammunta, luotilajit

Lisätiedot

KELA Matkat kunnittain ryhmiteltynä

KELA Matkat kunnittain ryhmiteltynä KELA Matkat kunnittain ryhmiteltynä Period: 1/8/2012-31/8/2012 Auton asemapaikka Tilauksen lähtö Tilauksen kohde Tapahtumia ASKAINEN LEMU MYNÄMÄKI 3 ASKAINEN LEMU RAISIO 2 ASKAINEN LEMU TURKU 1 ASKAINEN

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101

Lisätiedot

Ilmakiväärin ja -pistoolin AM-kilpailut

Ilmakiväärin ja -pistoolin AM-kilpailut Turku 07. - 19:03:27 10m Ilmakivääri 40 ls, sarja N16 1. Elina Takku PuKu 93 96 90 96 375 AE 10m Ilmakivääri 40 ls, sarja N18 1. Maria Liewendahl ÅSSF 95 92 97 98 382 2. Essi Laitinen TSA 92 95 97 95 379

Lisätiedot

SML-Länsi-Suomen mestaruuskilpailut, LUODIKKO, M

SML-Länsi-Suomen mestaruuskilpailut, LUODIKKO, M SML-Länsi-Suomen mestaruuskilpailut, LUODIKKO, M 1 Sami Heikkilä M PH 96 98 194 10 2 Lauri Seppälä M Po 96 98 194 5 3 Tomi-Pekka Heikkilä M PH 97 94 191 4 Vesa Saviahde M PH 96 94 190 5 Kari Äikäs M KS

Lisätiedot

L-S AMkisat ilmapistooli ja -kivääri 2011

L-S AMkisat ilmapistooli ja -kivääri 2011 Turku 05. - 10m Ilmakivääri 40 ls, sarja N 1. Hanna Pitkänen KaA 99 98 98 99 394 28x 2. Elin Liewendahl ÅSSF 99 96 99 100 394 25x 3. Jenni Leppänen V-SA 94 97 97 97 385 4. Hanna Nivus KaA 94 97 96 97 384

Lisätiedot

Sarjan paras tulos:

Sarjan paras tulos: Eurooppalainen yhdistelmä 2016 1. Katsastus: Ylistaro_1 15.5.2016 4. Katsastus: Vaasa_21.5.2016 2. Katsastus: Ylistaro_2 15.5.2016 5. Katsastus: Mäntsälä SM_29.5.2016 3. Katsastus: Vaasa 21.5.2016 M Sarjan

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101 Vaikkojoen Erä 3. Räisänen Heikki (epäv.) 103 Piiri

Lisätiedot

Hirvikävelyn SM-kilpailut

Hirvikävelyn SM-kilpailut Hirvikävelyn SM-kilpailut Vesanto, 03.08.2018 Joukkuekilpailu - Kävely-joukkuekilpailu Joukkue Pisteet Juoksu Arviointi Ammunta Sarja 1. Pohjois-Savo 11122 Pekkarinen Erkki 1138-568 (-7m/0m/-7m/+2m) 570

Lisätiedot

Eläkeliiton SM Ikaalinen 2016 Eräluettelot

Eläkeliiton SM Ikaalinen 2016 Eräluettelot Eläkeliiton SM Ikaalinen 2016 Eräluettelot METSÄSTYSHIRVI Erä 1 klo 1030 Sarja M60/50 1. Vahala Matti M50 Kymenlaakso 2. Väistö Martti Pohjois-Karjala 3. Havukainen Pekka Pohjois-Karjala 4. Hollmen Ilkka

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihto - Tuloskooste

RHY:n hirvenhiihto - Tuloskooste RHY:n hirvenhiihto Juuka, 28.03.2015 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura (23:23) 290 (+3m/+2m) 588 (98) 1178 2. Hirvonen Jarkko 103 Vaikkojoen Erä

Lisätiedot

Länsi-Suomen Lääninmestaruuskilpailut

Länsi-Suomen Lääninmestaruuskilpailut Länsi-Suomen Lääninmestaruuskilpailut Nokian ampumarata 30.06.2018 30.06.2018 20.20.32 SML-Hirvi, sarja M 1. Kari Koskinen PH 94 90 184 2. Jani Lingren KS 90 88 178 3. Kari Äikäs KS 90 84 174 4. Tommi

Lisätiedot

TUOMARIKORTTIREKISTERI NIMI HAU LUO HHJ KSV YLEIS YLIT Aaltonen Heikki 2012 Aaltonen Iiro 2014 Aaltonen Niina 2012 Aaltonen sami 2012 Aaltola Pasi

TUOMARIKORTTIREKISTERI NIMI HAU LUO HHJ KSV YLEIS YLIT Aaltonen Heikki 2012 Aaltonen Iiro 2014 Aaltonen Niina 2012 Aaltonen sami 2012 Aaltola Pasi TUOMARIKORTTIREKISTERI NIMI HAU LUO HHJ KSV YLEIS YLIT Aaltonen Heikki 2012 Aaltonen Iiro 2014 Aaltonen Niina 2012 Aaltonen sami 2012 Aaltola Pasi 2015 Ahlroos Janne 2015 Aho Antti 2012 Aho Kalle 2014

Lisätiedot

Kultasarvi. Yksilökilpailut. Hirvikävely Ikäkausisarja. Ylöjärvi, Viljakkala,

Kultasarvi. Yksilökilpailut. Hirvikävely Ikäkausisarja. Ylöjärvi, Viljakkala, Kultasarvi Ylöjärvi, Viljakkala, 12.08.2018 Yksilökilpailut Hirvikävely Ikäkausisarja Hirvikävely (sarjassa on 4 arviota pistein -2p/1m, ei aikapisteitä) Nimi Nro Seura Arviointi Ammunta Pisteet 1. Rintala

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihto - Tuloskooste

RHY:n hirvenhiihto - Tuloskooste RHY:n hirvenhiihto Juuka, 28.03.2015 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura (23:23) 290 (+3m/+2m) 588

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

Länsi-Suomen läänin mestaruuskilpailut 2015

Länsi-Suomen läänin mestaruuskilpailut 2015 Nokian Ampumarata 28.06.2015 19:09:48 SML-Luodikko erä 1, sunnuntai 28.6.2015 klo 09:00-09:25 1 Jani Lindgren KS M 5 Tapio Silen PH M 2 Ari Lindstedt PH M 6 Kari Äikäs KS M 3 Janne Koivumäki Po M 7 Kari

Lisätiedot

Ylistaron metsästysseura Eurooppalainen metsästysammunta Kilpailu 1

Ylistaron metsästysseura Eurooppalainen metsästysammunta Kilpailu 1 Ylistaron metsästysseura Eurooppalainen metsästysammunta 22.4.2017 Kilpailu 1 Yhdistetty M Nimi Piiri Kauris Kettu Gemssi Villisika Tulos Trap Compak Tulos Yht. Tulos 1 Kaunisto Jouni Sa 50 50 48 48 196

Lisätiedot

Tulevat kilpailut. Elokuu sivu 1 / SML K-S Hirvikävelyharjoitus Rajamäki 8 Alkamisaika 17:00

Tulevat kilpailut. Elokuu sivu 1 / SML K-S Hirvikävelyharjoitus Rajamäki 8 Alkamisaika 17:00 sivu 1 / 6 Tulevat kilpailut Elokuu 2019 05.08.2019 SML K-S harjoitus Rajamäki 8 SumUm (Keski-Suomi) Ampumaradantie 14, Laukaa Vepsäläinen Pekka, 0503475910 08.08.2019 Pm-hirvenjuoksu ja cup 3/4 JEK (Uusimaa)

Lisätiedot

9) esitetään ja hyväksytään riistanhoitoyhdistyksen vuoden 2014 toimintakertomus

9) esitetään ja hyväksytään riistanhoitoyhdistyksen vuoden 2014 toimintakertomus 1) kokouksen avaaminen Rhy:n puheenjohtaja Asko Autio avasi kokouksen. Asko kertoi ajankohtaisista tapahtumista rhy:ssä. Vuoden 2014 pienpetokilpailun palkitut olivat 1 Ari hautakangas, 26 pienpetoa 2.

Lisätiedot

SML-Länsi-Suomen mestaruuskilpailut, HIRVI, M

SML-Länsi-Suomen mestaruuskilpailut, HIRVI, M SML-Länsi-Suomen mestaruuskilpailut, HIRVI, M 1 Vesa Saviahde M PH 96 98 194 2 Sami Heikkilä M PH 95 98 193 3 Mikko Autio M Po 92 96 188 4 Tomi-Pekka Heikkilä M PH 91 96 187 5 Kari Koskinen M PH 95 90

Lisätiedot

Pöytäkirja. 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleeksi.

Pöytäkirja. 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti jäsenet tervetulleeksi. Pöytäkirja Jalasjärven Alapään Eränkävijät Ry Vuosikokous 22.02.2009 Aika 13.00 14.20 Paikka Seuran Maja Läsnä 39 jäsentä 1 Kokouksen avaus. Seuran puheenjohtaja Vesa Välimäki avasi kokouksen ja toivotti

Lisätiedot

Hirvenkävelyn SML:n SM-kilpailut

Hirvenkävelyn SML:n SM-kilpailut Hirvenkävelyn SML:n SM-kilpailut Ikaalinen, 04.08.2017 Joukkuekilpailu - Hirvikävely SML:n SM 2017 Joukkue Pisteet Juoksu Arviointi Ammunta Sarja 1. Pohjanmaa 11192 Puoliväli Tarmo 1148-578 (+1m/-4m/+6m/0m)

Lisätiedot

Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa. Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21.

Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa. Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21. Suomen Työhygienian Seura ry:n vuosikokous 11.2.2019 klo 15.15, Break Sokos Flamingo, Vantaa 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Milja Koponen avasi kokouksen klo 15:21. 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

Lisätiedot

TULOKSET Pohjoismainen metsästysammunta Pohjoismainen metsästysammunta SM-2012 Nilsiä

TULOKSET Pohjoismainen metsästysammunta Pohjoismainen metsästysammunta SM-2012 Nilsiä TULOKSET Pohjoismainen metsästysammunta Pohjoismainen metsästysammunta SM-0 Nilsiä 7:3 HIRVI etunimi sukunimi seura lopputulos ratko 3 4 5 6 7 8 9 0 3 4 5 6 7 8 9 0 3 4 5 6 7 8 9 30 3 3 33 34 35 36 37

Lisätiedot

Ylistaron metsästysseura Eurooppalainen metsästysammunta Kilpailu 1

Ylistaron metsästysseura Eurooppalainen metsästysammunta Kilpailu 1 Ylistaron metsästysseura Eurooppalainen metsästysammunta 22.4.2017 Kilpailu 1 Yhdistetty M Nimi Piiri Kauris Kettu Gemssi Villisika Tulos Trap Compak Tulos Yht. Tulos 1 Kaunisto Jouni Sa 50 50 48 48 196

Lisätiedot

Aika klo Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 32 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti.

Aika klo Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 32 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti. LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA 1 LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA RY. VUOSIKOKOUS 2010 pöytäkirja Aika 19.2.2010 klo 19.00 20.13 Paikka Lapin Osuuspankin kerhohuone Läsnä 32 seuranjäsentä liitteenä

Lisätiedot

METSÄSTYSAMMUNTOJEN ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINMESTARUUSKILPAILUT JA SML:N KYMEN PIIRIN LOPPUKATSASTUKSET JOUTSENOSSA 5.7.2015

METSÄSTYSAMMUNTOJEN ETELÄ-SUOMEN LÄÄNINMESTARUUSKILPAILUT JA SML:N KYMEN PIIRIN LOPPUKATSASTUKSET JOUTSENOSSA 5.7.2015 METSÄSTYSHAULIKKO SIJ A MIEHET Alkuk Finaal i TULOS 1 Roiha Matti Särkisalmen Seudun Metsästysyhdistys 23 24 47 2 Suuronen Janne Kympin Kyttääjät 23 22 45 3 Korpi Kai Oravalan Metsästäjät 22 22 44 4 Pitkänen

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa LAPIN KULLANKAIVAJAIN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (5) VUOSIKOKOUS 2010 Aika: lauantai 27.3.2010 klo 14.00-16.12 Paikka: Siidan auditorio, Inari Läsnä: 52 jäsentä (liite 1) 1 Kokouksen avaus ja läsnäolevien

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

Sukunimi Etunimi Piiri Sarja Alkuk Lopp uk.

Sukunimi Etunimi Piiri Sarja Alkuk Lopp uk. Tulokset Länsi-Suomen mestaruuskilpailu Kurikka La 22.7.2017 Metsästys trap Sukunimi Etunimi Piiri Sarja Alkuk Lopp uk. Tulos 1 Rauma Sami Po M 23 21 44 2 Hietamäki Eero Sa M 23 20 43 3 Virtanen Mikko

Lisätiedot

VIEMÄRIIN KUULUMATTOMAT KIINTEISTÖT KUNTAKOHTAISESTI

VIEMÄRIIN KUULUMATTOMAT KIINTEISTÖT KUNTAKOHTAISESTI VIEMÄRIIN KUULUMATTOMAT KIINTEISTÖT KUNTAKOHTAISESTI AURA Paattinen 21330 0 0 1 0 0 0 1 Tortinmäki 21340 1 2 29 8 0 0 40 Lieto As 21360 0 4 32 4 0 0 40 Aura Kk 21370 1 14 178 12 0 0 205 Aura 21380 2 25

Lisätiedot

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Tervetuloa vuosikokoukseen! SK POHJANMAA - POHJANMAAN LASTUSALAN LIITTO ry Tervetuloa vuosikokoukseen! Pohjanmaan Pelastusalan liitto ry:n vuosikokous pidetään la 21.5.2016 Nurmon Paloasemalla, Paanatie 1, 60550 Nurmo Tilaisuuteen

Lisätiedot

Aika klo Paikka Seuran paviljongi Läsnä 22 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti.

Aika klo Paikka Seuran paviljongi Läsnä 22 seuranjäsentä liitteenä olevan luettelon mukaisesti. LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA 1 LAPIN METSÄSTYSHOITO- JA AMPUMASEURA RY. VUOSIKOKOUS 2016 pöytäkirja Aika 19.2.2016 klo 18.00 19.00 Paikka Seuran paviljongi Läsnä 22 seuranjäsentä liitteenä olevan

Lisätiedot

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( )

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( ) 1. Timo Korpiola 68 1963 80 1967,1969,1970 (3. 1966) 93 1971 +93 1972 (3. Yleismestaruus 1963) 2. Max Jensen 80 1963,1964 Yleismestaruus 1963 (2. 1964) 3. Pauli Hissa +80 1963,1964 Yleismestaruus 1964

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 BEST WESTERN Hotel Samantta Välitie 1 90830 Haukipudas 7.3.2015 klo: 15.00. Kokouspöytäkirja Kokouksen alussa palkittiin ansioituneet koirat ja

Lisätiedot

SML:N POHJANMAAN PIIRIN PM-KILPAILUT ÄHTÄRISSÄ

SML:N POHJANMAAN PIIRIN PM-KILPAILUT ÄHTÄRISSÄ SML: POHJAMAA PIIRI PM-KILPAILUT ÄHTÄRISSÄ 19.7.2015 TULOKSET METSÄSTYSLUODIKKO Alkuk. Loppuk. Yhteensä 1. Raja Tiia Jalasjärvi 80 73 153 1. Rauma Sami VS-VA 94 90 184 2. Seppälä Lauri Orismala 92 86 178

Lisätiedot

Piirin "Pohjanmaa" tulevat kilpailut

Piirin Pohjanmaa tulevat kilpailut sivu 1 / 6 Piirin "Pohjanmaa" tulevat kilpailut Maaliskuu 2019 22.03.2019-24.03.2019 Hirvenhiihdon SM-kilpailut 2019 (SM) Ilomantsin hirvenhiihdon ja -juoksun SM-2019 seurayhtymä (Pohjois-Karjala) Hirvenhiihto,

Lisätiedot

Lounais-Suomen aluemestaruuskilpailu 2011

Lounais-Suomen aluemestaruuskilpailu 2011 Säkylä 03. - 17:04:04 25m Pienoispistooli 20 ls, sarja 12T 1. Tuomas Lammintausta KaA 91 97 188 188 2. Casper Corell KaA 90 86 176 176 25m Pienoispistooli 10 ls, sarja N 1. Ritva Lapinniemi SA 566 566

Lisätiedot

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Iin seudun riistanhoitoyhdistys PÖYTÄKIRJA Pokholmintie 30 95100 KUIVANIEMI Puh 0400-936 333 Email ii@rhy.riista.fi 23.2.2016 Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Aika: 23.2.2016 klo 18.00-20:15 Paikka: Läsnä:

Lisätiedot

Metsästyshirvi sarja M60: 1) Ilkka Hollmen Satakunta 176, 2) Markku Rintala Etelä - Pohjanmaa 169, 3) Asko Alatalo Etelä - Pohjanmaa 164, 4) Veijo

Metsästyshirvi sarja M60: 1) Ilkka Hollmen Satakunta 176, 2) Markku Rintala Etelä - Pohjanmaa 169, 3) Asko Alatalo Etelä - Pohjanmaa 164, 4) Veijo Metsästyshirvi sarja M60: 1) Ilkka Hollmen Satakunta 176, 2) Markku Rintala Pohjanmaa 169, 3) Asko Alatalo Pohjanmaa 164, 4) Veijo Pakkanen Kymenlaakso 154, 5) Ari Hämäläinen Kymenlaakso 152, 6) Jouko

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 3.3.2016. Yhdistyksen puheenjohtaja Sirkka Kyrö avasi kokouksen klo 19.06

PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 3.3.2016. Yhdistyksen puheenjohtaja Sirkka Kyrö avasi kokouksen klo 19.06 1 (5) 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Sirkka Kyrö avasi kokouksen klo 19.06 Kokouksen aluksi lahjoitettiin kolmelle eniten pienpetoja pyytäneelle jäsenelle loukku. Loukun saivat Vesa-Matti

Lisätiedot

Lähtölista, sarja: Kaikki Lähtönumero Nimi Seura Sarja Lähtöaika 1 Veikko Kääriä KEM M 40 11:00:00 2 Esa Tiainen Kympin Kyttääjät M 40 11:00:30 3 Risto Mustonen PS M 40 11:01:00 4 Jarmo Onnela Alastaron

Lisätiedot

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 KiU KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 JOUKKUEET: 1920 Luku Kiteenkylän pesäpallojoukkue Hakulinen Heikki Hakulinen Onni Hakulinen Simo Hakulinen Toivo Hakulinen Viljo Hirvonen Arvi Kosonen Juho Lipponen Toivo

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägarförbund. Kansainvälisten lajien SM-kilpailut Mäntsälän Ampumaurheilukeskus

Suomen Metsästäjäliitto Finlands Jägarförbund. Kansainvälisten lajien SM-kilpailut Mäntsälän Ampumaurheilukeskus S20 1 56 Ville Koskinen S20 VS 78 100 88 92 358 2 10 Viktor Holmlund S20 SÖ 76 88 100 84 348 3 46 Ville Määttänen S20 VS 77 94 96 80 347 4 37 Joonas Vainio S20 VS 72 75 92 92 331 N 1 45 Liina Laine N VS

Lisätiedot

KÄRKÖLÄN PITÄJÄNKISAT

KÄRKÖLÄN PITÄJÄNKISAT KÄRKÖLÄN PITÄJÄNKISAT 2014 21.9.2014 Hirviammunta 4+6 laukausta Pitäjänmestari hirvi: Sami Ollikka NUMM. EM 88 pistettä 1. Sami Ollikka NUMM. EM 88 2. Mikko Salonen NUMM. EM 84 3. Sauli Olkkonen MM 81

Lisätiedot

L-S aluemestaruuskilpailut, 20-vuotisjuhlakisat

L-S aluemestaruuskilpailut, 20-vuotisjuhlakisat SaSA:n rata, Halikko, Hevonpää 04. - 19:52:26 25m Olympiapistooli, sarja M 1. Olli Söderlund RSA 98 91 85 274 88 91 80 259 533 2. Hannes Frigård SA 96 93 82 271 92 86 82 260 531 3. Simo Saarenmaa RSA 92

Lisätiedot

PORKVU. TPU Turku - 4-6. Tampere. Riihimäki - 3-1. Vanginvartijat - 8-1 - 2-2. Tampere - 3-6 - 2-2 - 7-1. Tampere - 3-7. Riihimäki.

PORKVU. TPU Turku - 4-6. Tampere. Riihimäki - 3-1. Vanginvartijat - 8-1 - 2-2. Tampere - 3-6 - 2-2 - 7-1. Tampere - 3-7. Riihimäki. OTTELUT 11.2.2016 Jääkiekko 9. Viranomaisturnaus Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue LOHKO A 5 10.2.2016 08:00 PORKVU - TPU Turku 0-10 6 10.2.2016 09:00 7 10.2.2016 10:00 Vanginvartijat PORKVU

Lisätiedot

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA ISM 1.7.2017 Juuka LUODIKKO M uusinta 1 Pauli Markkanen PS M 49 42 91 85 176 186 2 Pertti Miettinen PS M 48 41 89 87 176 184 3 Marko Sikanen PS M 47 40 87 86 173 4 Aki Hännikäinen SS M 45 40 85 79 164

Lisätiedot

1. Hokkanen Jaana URMAS Savolainen Päivi KAMS Niskanen Eeva K-SMAS

1. Hokkanen Jaana URMAS Savolainen Päivi KAMS Niskanen Eeva K-SMAS Suomen Metsästäjäliitto Pohjois-Savon piiri Hirvenjuoksun PM-kilpailut IISALMI 21.7.2013 Sarja M Paras aika 21.00 1. Väätäinen Kari URMAS 287 254 594 1135 2. Lemmetty Timo Haapamäen HS 300 272 534 1106

Lisätiedot

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN PELAAJAT JOUKKUEITTAIN AMIGOS Kone MP HyZä Porski Tenuskebat Rockottajat Kotipojat Yhteensä 15 pelaajaa O M S Y J Intke Niko AMIGOS 0+0 0+0 0+0 0+0 0+1 0+1 6 0 2 2 0 Hassinen Mikko AMIGOS ei pel. ei pel.

Lisätiedot

1/6 1. KOKOUKSEN AVAUS Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi huomioitiin Länsi-Suomen Pelastusalan Liiton pitkäaikainen hallinnon ja talouden tarkastaja kunnanjohtaja Arto

Lisätiedot

LM 10m SM 2018 Turku. Turku m Liikkuvamaali, sarja M

LM 10m SM 2018 Turku. Turku m Liikkuvamaali, sarja M Turku 03. - 04.03.2018 10m Liikkuvamaali, sarja M 1. Krister Holmberg RS 98 99 99 296 95 95 93 283 579 2. Vesa Saviahde P-HA 96 97 97 290 96 92 96 284 574 3. Tomi-Pekka Heikkilä K-64 94 97 95 286 92 95

Lisätiedot

KEVÄTKOKOUS Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Päätös: Puheenjohtaja: Kai Vainio Antti Ali-Raatikainen

KEVÄTKOKOUS Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Päätös: Puheenjohtaja: Kai Vainio Antti Ali-Raatikainen FI- 1/5 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Hän kertasi vuoden 2014 tapahtumia, joista päällimmäisenä VIKSU 2014 palokuntanuorten leiri. Taloudellinen tulos on jopa liiankin hyvä,

Lisätiedot

25m Pienoispistooli 60 ls sarja H. 25m Pienoispistooli 60 ls sarja H50. 25m Pienoispistooli 60 ls sarja H60

25m Pienoispistooli 60 ls sarja H. 25m Pienoispistooli 60 ls sarja H50. 25m Pienoispistooli 60 ls sarja H60 25m Pienoispistooli 60 ls sarja H 1. ylil Meinander, Ari Kym 95 95 96 97 96 99 578 vänr Alanko, Ville- 2. Veikko E-Häm 94 95 96 91 97 96 569 49 3. ylil Talvitie, Marko E-Poh 93 94 90 97 99 96 569 45 4.

Lisätiedot

SVA:n MESTARUUSKILPAILUT, 300m

SVA:n MESTARUUSKILPAILUT, 300m HOLLOLA, HÄLVÄLÄ 22. - 23.05.2015 10:51:05 300m Kivääri 30 ls, makuu, sarja N45 1. Hanna-Kaisa Nieminen LeA 94 98 97 289 300m Kivääri 30 ls, makuu, sarja M45 1. Tero Lahti HAS 99 97 97 293 300m Kivääri

Lisätiedot

Kokonaispisteet Nro Kilpailija Yhdistys Luokka JoukkueID Tag. Kotziadimos Thomas. Waldén Jari- Pekka. Leppänen Kim Lindström Tuomo.

Kokonaispisteet Nro Kilpailija Yhdistys Luokka JoukkueID Tag. Kotziadimos Thomas. Waldén Jari- Pekka. Leppänen Kim Lindström Tuomo. Sijoitus Kilpailu % Kokonaispisteet Nro Kilpailija Yhdistys Luokka JoukkueID Tag 1 100,0000 939,2404 124 Nousiainen Lauri 2 97,6396 917,0707 127 Nurmi Seppo Karjala A 3 95,4658 896,6531 104 Manni Matti

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

Reservin ampumamestaruuskilpailut

Reservin ampumamestaruuskilpailut Kouvola Tyrri 14. - 16.08.2015 50m Kivääri makuu erä 1, sunnuntai 16.8.2015 klo 09:00-11:45 HUOM! Pelkän 3x20ls kilpailun ampuma-aika 2h KOE ls 8:45 KILPAILU ALKAA 9:00 6 yliv Markku Haklin V-S H60 7 korpr

Lisätiedot

Hirvenjuoksun ISM-kisa

Hirvenjuoksun ISM-kisa Hirvenjuoksun ISM-kisa Juuka, 04.07.2015 Yksilökilpailut Kävelijät Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 164 PS 548 (+9m/+3m/+8m/+6m)

Lisätiedot

SVA:n mestaruuskilpailut riistamaalilajeissa

SVA:n mestaruuskilpailut riistamaalilajeissa Kosken tl Erämaja 29. - Hirvi parilaukaukset, sarja Y45 1. 36 Jukka-Pekka Jokela P-HA 87 86 173 2. 68 Tommi Juvander TSA 88 79 167 3. 76 Heikki Kinnunen KAMS 59 73 132 Hirvi parilaukaukset, sarja Y50 1.

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry PÖYTÄKIRJA OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika: Keskiviikko 25.4.2017 klo 18.00 19.18 Paikka: Kotimäen koulun ruokasali, Littoistentie 500, Kaarina Läsnä: Kokouksessa

Lisätiedot

SML HIRVI PM Jurvan Metsästysseura ry

SML HIRVI PM Jurvan Metsästysseura ry SML HIRVI PM Jurvan Metsästysseura ry. 1.4.-17 M Seura Sarja Nro. Alkuk. Loppuk. Uus. Yhteensä 1 Autio Mikko 91 95 186 2 Parkkamäki Jukka 89 90 179 3 Luomala Arto 94 84 178 4 Passi Mika 89 87 176 5 Kivelä

Lisätiedot

Ilma-aseiden SM-kilpailut Merikarvia 2016. Tulokset ILMAHIRVI

Ilma-aseiden SM-kilpailut Merikarvia 2016. Tulokset ILMAHIRVI Ilma-aseiden SM-kilpailut Merikarvia 2016 Tulokset ILMAHIRVI Sarja S15 1. Antti Santakangas EH 183 2. Jesse Pöyliö La 164 3. Miko Mäkitalo La 159 4. Emmi Jauhiainen KS 157 5. Juuso Ahola La 156 Sarjassa

Lisätiedot

Talvi SRA 2014 Loimaa Loimaan Res Luokka: Avo(Yhdistetty) Lopputulokset Tulostettu: sunnuntai :58:03

Talvi SRA 2014 Loimaa Loimaan Res Luokka: Avo(Yhdistetty) Lopputulokset Tulostettu: sunnuntai :58:03 Talvi SRA 2014 Loimaa 30.3.2014 Loimaan Luokka: (Yhdistetty) Lopputulokset Tulostettu: sunnuntai 30.3.2014 15:58:03 Sijoitus Kilpailu % Kokonaispisteet Nro Kilpailija Yhdistys Luokka JoukkueID Tag 1 100,0000

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 11.3.2014 klo 18:00 Paikka Cumulus Rauma, Aittakarinkatu 9 1/5 LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg Harri Haapala Heikki

Lisätiedot

Piirin "Satakunta" tulevat kilpailut

Piirin Satakunta tulevat kilpailut sivu 1 / 9 Piirin "Satakunta" tulevat kilpailut Toukokuu 2019 18.05.2019 Avoin, SA-VS Piiriottelu Nokian Seudun Ampujat (Satakunta) Pohjoismainen metsästysammunta Ampumarata, Turuntie 939, Nokia Toivonen

Lisätiedot

SANTALAHTI LINTULUOTO VESIOSUUSKUNTA Kuivarauma Pyhämaa y-tunnus /6. Pyhämaan paloasema kokoustilat, Lyökintie PYHÄMAA

SANTALAHTI LINTULUOTO VESIOSUUSKUNTA Kuivarauma Pyhämaa y-tunnus /6. Pyhämaan paloasema kokoustilat, Lyökintie PYHÄMAA 1/6 Aika 28.6.2014 klo 16:00 Paikka Pyhämaan paloasema kokoustilat, Lyökintie 7 23930 PYHÄMAA 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Olle Kari avasi kokouksen ja toivotti osakkaat tervetulleeksi

Lisätiedot