VINGALAHJAKORTTI.FI EXTRA LAHJAKORTTI VALIKOIMA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VINGALAHJAKORTTI.FI EXTRA LAHJAKORTTI VALIKOIMA"

Transkriptio

1 VINGALAHJAKORTTI.FI E EXTRA LAHJAKORTTI VALIKOIMA

2 SE ON HELPPOA Vingalahjakortti.fi on ihanteellinen ja vaivaton vaihtoehto kortinantajalle sekä lahjansaajalle. I. KORTINANTAJA Anna lahjansaajan valita mitä hän mieluiten tahtoo lahjaksi! Kortin oston yhteydessä maksat tuotteesta sekä rahdista. Lahjakortin avulla helpotat merkittävästi myös logistisia haasteita, sillä tuote lähetetään suoraan lahjansaajalle Haluttaessa kortti sekä kirjautumissivu voidaan personoida logolla ja teksteillä. Autamme tarvittaessa kortin toteutuksessa. Kirjautumissivu personoidaan ohjeidesi mukaan. II. LAHJANSAAJA TOIMI NÄIN Lahjakortinsaaja kirjautuu järjestelmään -osoitteessa kortissa olevan salasanan avulla. Sisäänkirjautumisen jälkeen pääsee selaamaan lahjakortin valikoimaa. Lahjansaaja valitsee laajasta valikoimasta mieluisimman tuotteen, täyttää yhteystietonsa ja viimeistelee tilauksensa. Lahja on perillä noin kolmen viikon kuluessa. SEURAA PAKETTIASI Lahjansaaja pystyy seuraamaan lähetyksensä kulkua tilauksen jälkeen kotisivujemme kautta. Käytämme kuljetuskumppanina kansainvälistä DB Schenkeriä, joka toimittaa paketit saajaa lähinnä sijaitsevaan R-kioskiin (tai muuhun noutopisteeseen). Paketin ollessa noutovalmiina lahjansaaja saa kännykkäänsä noutopyynnön SMS-viestinä. Pakettia säilytetään 14 vuorokautta, jonka jälkeen ne palautuvat Vingalle. Noutomuistutuksia lähetetään maksimissaan kolme.

3 LAHJAKORTTI Valikoimassamme on kaksi erilaista vaihtoehtoa kortin ulkoasulle. Neutraali sopii lahjakortiksi vuoden ympäri ja jouluinen versio on täydellinen joululahja. KIRJEKUORI Lahjakortti lähetetään ylellisessä kirjekuoressa.

4 TEE ELÄMYKSESTÄ PERSOONALLINEN Lahjakortin ja tilausjärjestelmän ulkoasu voidaan personoida. Alla esimerkki molemmista. Yksikertaisinta on suunnitella kortin ulko- ja/tai sisäkansi uusiksi ja pitää kaksi muuta sivua ennallaan. Yksinkertaisimmillaan lisätään tervehdysviesti sekä logo.. Tarvittaessa koko kortti voidaan personoida. Painamme kortit omalla painokoneellamme, joten pienet painosmäärät ovat mahdollisia. Tilausjärjestelmän yläosaan voidaan lisätä yrityksen värimaailmaa, tervehdysviesti ja logo. Personoinnilla saat lahjakortista kaiken hyödyn irti: annat logollisen lahjakortin, saat kontaktin lahjansaajan hänen tehdessä tilausta, lahjansaaja valitsee itse lempituotteensa!

5 TAVARAMERKIT

6 KEITTIÖ JA KATTAUS TARJOILULAUTANEN & KULHOSETTI Tarjoilulautanen ja yhteensopivat keraamiset kulhot. KANNU & MUKISETTI Neljä mukia sekä keraaminen kannu.

7 KEITTIÖ JA KATTAUS LUKAS TARJOILUSETTI Keraaminen tarjoilukulho ja -lautanen, jotka ovat käsinmaalattuja. Kaunis muotoilu. VALURAUTAPATA Tukeva valurautapata, jossa on emaloitu sisäpinta. Sopii loistavasti pitkään haudutettaville uuniruuille ja pystyt tarjoilemaan ruuan toella näyttävästi. Koko 30x12 cm. Pakattu lahjapakkaukseen.

8 KEITTIÖ JA KATTAUS UUNIVUOKA GROSSETTO Upea alumiininen uunivuoka jossa on non-stick pinnoitus. Paista vuoassa kukkakaalia, sipulia, porkkanoita sekä perunoita ja nosta vaikkapa kokonainen kanapoika juuresten ja kasvisten päälle makua ja kosteutta antamaan. Koko 36x26x13 cm. LEIKKUULAUTA BUTCHER BLOCK Jykevä ja vahva leikkuulauta öljytystä akaasiapuusta (FSC sertifioitu). Choptastic takaa käytännöllisen ja hygieenisen keittiötyöskentelyn. Leik- Lyhyillä sivuilla käytännölliset kahvat. Koko 39x29x4cm.

9 KEITTIÖ JA KATTAUS KEVYTVALURAUTAPANNU Kevyempi valurautapannu. Pannu on valmistettu samoista raaka-aineista kuin tavalliset valurautapannut, mutta uuden tekniikan avulla pannusta on valmistettu kevyempi. KASTIKEKATTILA MAISON Kupari takaa nopean ja tasaisen lämmön ja teräs mahdollistaa kattilan käytön myös induktioliedellä. Oiva lahja esteetikolle ja hyvän ruuan ystävälle! Koko Ø 16x8 cm, tilavuus 1,6 L.

10 KEITTIÖ JA KATTAUS RUUKKU & PASTASETTI Itsekasteleva ruukku ja pastasetti. Pastasetissä tulee mukana siivilä, pastakauha ja raastin. LEIKKUULAUTA JA VEITSISETTI Leikkuulauta ja keraaminen veitsisetti.

11 KEITTIÖ JA KATTAUS LUKAS TARJOILUSETTI Keraaminen tarjoilukulho ja -lautanen, jotka ovat käsinmaalattuja. Kaunis muotoilu. ROSENDAHL OLUTLASIT Rosendahlin neljä olutlasia.

12 KEITTIÖ JA KATTAUS PIHVIVEITSET & PAISTIVEITSI & - HAARUKKASETTIV Pihviveitsisetti, joka on saanut inspiraationsa ranskalaisesta bistro-tyylistä ja veitsiin sopiva paistiveitsi &-haarukkasetti. VALURAUTAPATA Tilava valurautapata sopii täydellisesti pitkään haudutettaville ruuille. Tilavuus 3,5 L

13 KEITTIÖ JA KATTAUS SÄHKÖVATKAIN Sähkövatkain (300W). Mukana vispilät ja taikinakoukut. Viisi nopeutta ja pulssitoiminto. SAUVASEKOITIN Helppokäyttöinen sauvasekoitin (600W pulssitoiminnolla. Mukana kätevä työskentelykulho 700 ml.

14 KEITTIÖ JA KATTAUS ESILIINA & PAISTINPANNU Esiliina vahvasta canvaksesta ja valurautapannu. MORTTELI & TARJOILUALUSTA Mortteli ja tarjoilualusta vihreästä marmorista.

15 KEITTIÖ JA KATTAUS MARMORINEN ALUSTA & JUUSTOSETTI GLOMEL Marmorinen tarjoilualusta ja tyylikäs kullanvärinen juustosetti. KAISER VEITSISETTI Setissä leipäveitsi ja santoku-veitsi. Veitset ovat saksalaista terästä X50CrMoV15.

16 KEITTIÖ JA KATTAUS LEIVÄNPAAHDIN & TARJOILULAUTA Leivänpaahdin kahdelle leivälle. Mukana upea akaasia puusta valmistettu tarjoilulauta. VOHVELIRAUTA & ESILIINA Vohvelirauta (900W), jolla paistat sydämenmuotoisia vohveleita. Raudassa on ylikuumenemissuoja, non-stick-pinnoite ja lämpöeristetty kahva. Muodinmukainen esiliina on valmistettu vahvasta canvaksesta.

17 KEITTIÖ JA KATTAUS SAMPANJALASIT & LASINALUSET Neljä Spigelaun sampanjalasia. Tilavuus 27 cl. Lisäksi kuusi tyylikästä lasinalusta. VIINILASIT & LASINALUSET Spigelaun viinilasisetti (4 kpl) sekä lasinaluset. Lasin oikeaoppinen muotoilu tuo viinin maun ja aromit hyvin esiin. Lisäksi kuusi tyylikästä lasinalusta.

18 KEITTIÖ JA KATTAUS KRISTALLILASIT & TARJOTIN Neljä kaunista highball-kristallilasia sekä upea suurikokoinen tarjotin, jonka halkaisija on 37 cm. KARAHVI, LASIT & LASINALUSET Kristallikarahvi ja kuusi kristallilasia. Mukana lasinalussetti.

19 KEITTIÖ JA KATTAUS BLENDERI & KRISTALLILASIT Kuusi kristallilasia ja upea blenderi, jolla voit valmistaa esimerkiksi drinkkejä tai smoothieita. Kaksi sekoitusnopeutta sekä puls- ja jäänmurskaus-toiminto. UUNIVUOKA, OLIIVIÖLJY & ETIKKA Tanskalaisen Rosendahlin kaunis uunivuoka, joka kuuluu Rosendahlin Grand Cru-sarjaan. Mukana laadukas oliiviöljy, jossa mausteena tryffeli sekä balsamietikka, jossa vivahdus mangon makua.

20 KEITTIÖ JA KATTAUS VIINILASIT & LASINALUSSETTI Spigelaun trendikäs viinilasisetti (4 kpl). Koko: Tilavuus 65 cl, korkeus13 cm ja halkaisija 9,6 cm. Mukana keinonahkainen lasinalussetti (6kpl). VIINILASIT & VIININJÄÄHDYTIN Neljä Spigelaun valkoviinilasia. Mukana kaatonokka, johon voidaan kiinnittää rosterinen viininjäähdyttimellä jolla ylläpidät viinin viileyden.

21 KEITTIÖ JA KATTAUS KEITTIÖVÄLINESETTI & PAISTINPANNU Puinen keittiönvälinesetti ja valurautapannu. ESILIINA, PATALAPPU & UUNIVUOKA Vahva esiliina kivipestystä canvaksesta, jossa tekonahkaiset yksityiskohdat. Mukana samantyylinen patalappu ja keraaminen uunivuoka.

22 SISUSTUS JA KOTI PUSSILAKANASETTI KAHDELLE Kaksi korkealaatuista Joutsenmerkittyä pussilakanaa ja tyynyliinaa. Valmistettu ylellisestä Percale-puuvillasta. PUSSILAKANASETTI KAHDELLE Kaksi korkealaatuista flanellista pussilakanaa ja tyynyliinaa.

23 SISUSTUS JA KOTI PUSSILAKANASETTI KAHDELLE Kaksi korkealaatuista flanellista pussilakanaa ja tyynyliinaa. KAKSI KORISTETYYNYÄ Kaksi upeaa koristetyynyä lunnonläheisissä väreissä.

24 SISUSTUS JA KOTI KYNTTILÄLYHTY & PONCHO Upea lasinen kynttilälyhty ja tekoturkisponcho. VILTTI & KYNTTILÄNJALKA Kudottu viltti, jossa tyylikäs kalanruotokuvio. Kultaisenvärinen, hauska kynttilänjalka.

25 KEITTIÖ SISUSTUS JA KATTAUS JA KOTI MARMORITARJOTIN & KYNTTILÄNJALAT Kaunis marmoritarjotin sekä kaksi marmorikynttilänjalkaa, joissa messinkiset mansetit. PUSSILAKANASETTI KAHDELLE Kaksi korkealaatuista Joutsenmerkittyä pussilakanaa ja tyynyliinaa. Valmistettu ylellisestä Percale-puuvillasta.

26 SISUSTUS JA KOTI ARCTIC VILTTI Pehmeä ja kaunis tekoturkisviltti, jossa samettinen tausta. PUSSILAKANASETTI KAHDELLE Kaksi korkealaatuista Joutsenmerkittyä pussilakanaa ja tyynyliinaa. Valmistettu ylellisestä Percale-puuvillasta.

27 SISUSTUS JA KOTI VAASI Jakob E. Bang vaasi, malli JEB 65. VILTTI & TUOKSUKYNTTILÄ Kaunis viltti, jossa kalanruotokuvio. Mukana upea seetripuun tuoksuinen tuoksukynttilä.

28 SISUSTUS JA KOTI LAMPPU & TARJOTTIMET Upea, trendikäs lampunjalka PR-home -merkiltä. Pakkauksessa mukana hehkulamppu. Tarjotin setissä suurempi ja pienempi metallitarjotin. VILTTI & LYHTY Sherpa-viltti, jossa hauska lammaskuvio ja lasilyhty.

29 SISUSTUS JA KOTI PUSSILAKANASETTI KAHDELLE Kaksi korkealaatuista Joutsenmerkittyä pussilakanaa ja tyynyliinaa. Valmistettu ylellisestä Percale-puuvillasta. VILTTI & LASILYHTY Kudottu kalanruotokuvioinen viltti. Viltti on valmistettu akryylista (600g). Lasilyhty / vaasi, jossa tekonahkainen sanka.

30 KYLPYHUONE GRAND PYYHESETTI Pyyhesetti, jossa kaksi kylpypyyhettä ja kaksi käsipyyhettä. Valmistettu luonnonmukaisesti viljellystä puuvillasta. KÄSIRASVA & AAMUTAKKI Pehmeä aamutakki ja kosteuttava käsirasva, jonka koostumuksessa oliiviöljyä ja karitevoita.

31 KYLPYHUONE AAMUTAKKI & SAIPPUA Pehmeä aamutakki ja Savon de marseillesaippuapullo. PYYHESETTI & PALASAIPPUA Luonnonmukaisesti viljellystä puuvillasta valmistettu pyyhesetti ja luonnonsaippua.

32 VAPAA-AIKA SCUBA TIETOKONELAUKKU & BIKE TUBE Vedenkestävä reppu, jossa säilytyspaikka tietokoneelle ja papereille. Bike tube on pyörän tankoon kiinnitettävä pieni, vedenkestävä laukku. PIKNIK-SETTI Termospullo, piknikviltti ja kylmävuorattu piknik-kori.

33 VAPAA-AIKA VIIKKONLOPPULAUKKU Upea ja tilava viikonloppulaukku, joka on valmistettu vahvasta canvaksesta. Sivulla käytännöllinen kenkätasku. TIETOKONELAUKKU & KUULOKKEET Vahvasta canvaksesta valmistettu tietokonelaukku, jossa tekonahkaiset yksityiskohdat. TDK- kuulokkeet.

34 VAPAA-AIKA TREENISETTI Treenilaukku, juomapullo, tasapainolauta ja pyyhe. REPPU & TERMOSPULLO Canvaksesta valmistettu reppu ja termospullo.

35 VAPAA-AIKA VAPA & VAAPUT Vapa ja kolme vaappua. DUFFLEBAG POLO & TENNISPALLOT Täydellinen treenilaukku ja 8 kpl Wilson tennispalloja.

36 ASUSTEET AMANDA CHRISTENSEN SOLMIO Italiassa käsintehty korkealaatuinen silkkisolmio. Leveys 8,5 cm. AMANDA CHRISTENSEN NAHKAHANSKAT Mustat ja kevyesti vuoratut nahkahanskat.

37 ASUSTEET SNÖ KORUSETTI Siro kaulaketju ja helmikorvakorut. AMANDA CHRISTENSEN KAULAHUIVI Monivärinen kaulahuivi, jossa hapsut. 100 % villaa.

38 ASUSTEET TRIXIE KAULAKORU Snö of Swedenin kaunis kaulakoru. KORTTITASKU & RUSETTI Nahkainen korttitasku ja rusetti.

39 ELEKTRONIK SILITYSRAUTA Höyrysilitysrauta, joka tekee silittämisestä helppoa ja sujuvaa. Keraaminen pohja liukuu vaivatta kankaan päällä ja silittää tehokkaasti. Anti-kalkkitoiminto. 2200W. POWEBANK Tehokas mah powerbank. CE-merkitty.

40 VINGALAHJAKORTTI.FI Jos jokin tuote loppuu, nostamme uuden tuotteen tilalle. Ajantasainen valikoima näkyvillä kirjautuessa sisään osoitteessa

VINGA REGAL LAHJAKORTTI VALIKOIMA HINTA 45,90 (SIS. ALV 0%) + RAHTI 9,90 (SIS. ALV 0%) SATA PERSOONALLISTA VALINTAA

VINGA REGAL LAHJAKORTTI VALIKOIMA HINTA 45,90 (SIS. ALV 0%) + RAHTI 9,90 (SIS. ALV 0%) SATA PERSOONALLISTA VALINTAA VINGA REGAL LAHJAKORTTI VALIKOIMA HINTA 45,90 (SIS. ALV 0%) + RAHTI 9,90 (SIS. ALV 0%) SATA PERSOONALLISTA VALINTAA LAHJAKORTTI LAHJAKORTTI Lahjakortti on ehkäpä halutuin tuotteemme. Sen nerokkuus piilee

Lisätiedot

REGAL LAHJAKORTTI VALIKOIMA. HINTA 45,90 (sis. alv 0%) Sata. persoonallista. valintaa

REGAL LAHJAKORTTI VALIKOIMA. HINTA 45,90 (sis. alv 0%) Sata. persoonallista. valintaa REGAL LAHJAKORTTI VALIKOIMA HINTA 45,90 (sis. alv 0%) + Rahti 9,90 (sis. alv 0%) Sata persoonallista valintaa LAHJAKORTTI LAHJAKORTTI Lahjakortti on ehkäpä halutuin tuotteemme. Sen nerokkuus piilee saajan

Lisätiedot

VINGA CLASSIC LAHJAKORTTI VALIKOIMA SATA PERSOONALLISTA VALINTAA

VINGA CLASSIC LAHJAKORTTI VALIKOIMA SATA PERSOONALLISTA VALINTAA VINGA CLASSIC LAHJAKORTTI VALIKOIMA SATA PERSOONALLISTA VALINTAA LAHJAKORTTI Lahjakortti on ehkäpä halutuin tuotteemme. Sen nerokkuus piilee saajan kokemassa tyytyväisyydessä. Annat lahjansaajan itse valita

Lisätiedot

CLASSIC LAHJAKORTTI VALIKOIMA. HINTA 29,90 (sis. alv 0%) Sata. persoonallista. valintaa

CLASSIC LAHJAKORTTI VALIKOIMA. HINTA 29,90 (sis. alv 0%) Sata. persoonallista. valintaa CLASSIC LAHJAKORTTI VALIKOIMA HINTA 29,90 (sis. alv 0%) + Rahti 9,90 (sis. alv 0%) Sata persoonallista valintaa LAHJAKORTTI Lahjakortti on ehkäpä halutuin tuotteemme. Sen nerokkuus piilee saajan kokemassa

Lisätiedot

VINGALAHJAKORTTI.FI REGAL LAHJAKORTTI VALIKOIMA

VINGALAHJAKORTTI.FI REGAL LAHJAKORTTI VALIKOIMA VINGALAHJAKORTTI.FI R REGAL LAHJAKORTTI VALIKOIMA SE ON HELPPOA Vingalahjakortti.fi on ihanteellinen ja vaivaton vaihtoehto kortinantajalle sekä lahjansaajalle. I. KORTINANTAJA Anna lahjansaajan valita

Lisätiedot

K A M P A N J A T 2017

K A M P A N J A T 2017 KAMPANJAT 2017 ASCOT Premium Cotton Sleep good at night with a clean conscience! EBURY Premium Cotton Chester Premium Cotton NASSAU Premium Cotton Chester Artnr. 860504 Ebury Artnr. 860604 Ascot Grå Artnr.

Lisätiedot

K A M PA N j At s y k s y / ta l v i 1 8

K A M PA N j At s y k s y / ta l v i 1 8 KAMPANjat syksy / talvi 18 54 EUR Clifton pukupussi Nerokas pukupussi! Pakkaa pukupussiin kauluspaidat, puvut, jakkupuvut ja muut juhlavaatteet. Pukupussin voi taittaa kiinni myös kantolaukuksi. Kivipesty

Lisätiedot

K O R T T I. I A N G. Extra VALIKOIMA

K O R T T I. I A N G. Extra VALIKOIMA V F I A N G L A H J A K O R T T I. I Extra VALIKOIMA VINGALAHJAKORTIN ULKOASU VOIDAAN HALUTESSASI PERSONOIDA Vaihdetaan lahjakorttiin tämän kuvan tilalle sinulle paremmin sopiva kuva tai tervehdys. Vaihdetaan

Lisätiedot

LAHJAKORTTI EXTRA VALIKOIMA

LAHJAKORTTI EXTRA VALIKOIMA LAHJAKORTTI EXTRA VALIKOIMA VINGALAHJAKORTTI.FI Jos jokin tuote loppuu, nostamme uuden tuotteen tilalle. Ajantasainen valikoima näkyvillä kirjautuessa sisään osoitteessa www.vingalahjakortti.fi TEEMME

Lisätiedot

LAHJAKORTTI IMPERIAL

LAHJAKORTTI IMPERIAL LAHJAKORTTI IMPERIAL VALIKOIMA VINGALAHJAKORTTI.FI Jos jokin tuote loppuu, nostamme uuden tuotteen tilalle. Ajantasainen valikoima näkyvillä kirjautuessa sisään osoitteessa www.vingalahjakortti.fi TEEMME

Lisätiedot

Olemme koonneet parhaat joululahjat sinulle! www.vinga.com

Olemme koonneet parhaat joululahjat sinulle! www.vinga.com Olemme koonneet parhaat joululahjat sinulle! Aidosti pehmeä joululahja ARLINGTON MIDNIGHT BLUE - 842104 ARLINGTON PLATINUM GREY - 842004 PUSSILAKANASET TI KAHDELLE - PUUVILLASATIINIA Pussilakanasettiemme

Lisätiedot

K O R T T I. I A N G. Classic VALIKOIMA

K O R T T I. I A N G. Classic VALIKOIMA V F I A N G L A H J A K O R T T I. I Classic VALIKOIMA VINGALAHJAKORTIN ULKOASU VOIDAAN HALUTESSASI PERSONOIDA Vaihdetaan lahjakorttiin tämän kuvan tilalle sinulle paremmin sopiva kuva tai tervehdys. Vaihdetaan

Lisätiedot

HAKATO JOULU 2010 HAKATO JOULU 2010. Hinnat ovat arvonlisäverttomia hintoja. Hinnat evät sisällä merkkausta. Hakato Oy, HELSINKI

HAKATO JOULU 2010 HAKATO JOULU 2010. Hinnat ovat arvonlisäverttomia hintoja. Hinnat evät sisällä merkkausta. Hakato Oy, HELSINKI HAKATO JOULU 2010 Sherpapeite Superpehmeä Sherpapeite Todella pehmeä ja ihanan kuohkea sherpa peite, 500g/m2. Koko 130x170 cm. Saatavana kolme eri väriä. 4055 Harmaa 4056 Punainen 4057 Beige Hinta/kpl

Lisätiedot

Joululahjaideat 2017

Joululahjaideat 2017 Joululahjaideat 2017 keittiötarvikkeet Juusto- ja tapasveitsisetti Tarjoilusetti, jossa kolme käytännöllistä veistä erilaisille herkuille. Tyylikkäät kahvat ovat konepestävää Pakkawoodia. Pakattu lahjalaatikkoon.

Lisätiedot

Tuoten musta ruskea sininen vihreä Pakattu muovipussiin. Hinta: 75,90 (sis. alv 0%)

Tuoten musta ruskea sininen vihreä Pakattu muovipussiin. Hinta: 75,90 (sis. alv 0%) Clifton pukupussi Nerokas pukupussi! Pakkaa pukupussiin kauluspaidat, puvut, jakkupuvut ja muut juhlavaatteet. Pukupussin voi taittaa kiinni myös kantolaukuksi. Kivipesty puuvillakanvas ja tekonahkaiset

Lisätiedot

Joulu on kiitoksen aikaa!

Joulu on kiitoksen aikaa! Joulu 2010 Joulu on kiitoksen aikaa! Kalenterivuosi lähenee loppuaan ja sinulla ja yritykselläsi on oiva mahdollisuus vahvistaa suhdetta asiakaskuntaanne ja henkilöstöönne! Tyylikäs joululahja on kiitoksen

Lisätiedot

Parhaat lahjat kuvasto 2016

Parhaat lahjat kuvasto 2016 Parhaat lahjat kuvasto 2016 K.860 SATIINISOLMIO Klassisen tyylikäs miesten solmio, pakattuna mustaan lahjalaatikkoon. 100% polyesteri, 20 väriä 15,00 K.861 SATIINIHUIVI Monikäyttöinen business satiinihuivi,

Lisätiedot

CHRISTMAS SALE! 29,00 RAJOITETTU ERÄ VALOA TALVEEN. Toimitetaan valmiissa joululahjapakkauksessa! TARJOUS TARJOUSHINTA TUOTENRO:

CHRISTMAS SALE! 29,00 RAJOITETTU ERÄ VALOA TALVEEN. Toimitetaan valmiissa joululahjapakkauksessa! TARJOUS TARJOUSHINTA TUOTENRO: 29,00 OVH. 40 / ALV 0 % VALOA TALVEEN Sea Glasbrukin kauniin värisiä lasikulhoja voi käyttää moneen tarkoitukseen. Pienet kulhot sopivat esim. kynttilälyhdyiksi ja isosta kulhosta voi tarjoilla vaikka

Lisätiedot

Sisältö. 10 hyvää syytä Connaisseur Card Supreme Connaisseur Card Delight Connaisseur Card EU Connaisseur Card Exclusive Logistiikka

Sisältö. 10 hyvää syytä Connaisseur Card Supreme Connaisseur Card Delight Connaisseur Card EU Connaisseur Card Exclusive Logistiikka Sisältö 2 4 6 8 10 12 10 hyvää syytä Connaisseur Card Supreme Connaisseur Card Delight Connaisseur Card EU Connaisseur Card Exclusive Logistiikka Connaisseur Card. Täydellinen lahjakortti! Kortti on helppo

Lisätiedot

YRITYSLAHJAT. Myyntipäällikkö Jussi Mäkinen

YRITYSLAHJAT. Myyntipäällikkö Jussi Mäkinen YRITYSLAHJAT Myyntipäällikkö Jussi Mäkinen 044 7280225 jussi.makinen@muurla.com Laitetaan yrityksesi Joululahja-asiat kerralla kuntoon! Vuodesta 1974 toiminut Muurla suunnittelee ja valmistaa kodin kattaus-

Lisätiedot

Sisältö. 10 hyvää syytä Connaisseur Card Supreme Connaisseur Card Delight Connaisseur Card EU Connaisseur Card Exclusive Logistiikka

Sisältö. 10 hyvää syytä Connaisseur Card Supreme Connaisseur Card Delight Connaisseur Card EU Connaisseur Card Exclusive Logistiikka Sisältö 2 4 6 8 10 12 10 hyvää syytä Connaisseur Card Supreme Connaisseur Card Delight Connaisseur Card EU Connaisseur Card Exclusive Logistiikka Lahja jonka kaikki haluavat saada, ja antaa! Miksi? Connaisseur

Lisätiedot

Joululahjat. Kova kiire ja lahjat vielä hankkimatta? Ei huolta, sillä alla olevat tuotteet saat nopealla toimitusajalla ja vieläpä ennen joulua!

Joululahjat. Kova kiire ja lahjat vielä hankkimatta? Ei huolta, sillä alla olevat tuotteet saat nopealla toimitusajalla ja vieläpä ennen joulua! Joululahjat nopeaan TOIMITUKSEEN! Kova kiire ja lahjat vielä hankkimatta? Ei huolta, sillä alla olevat tuotteet saat nopealla toimitusajalla ja vieläpä ennen joulua! On täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen

Lisätiedot

Metallinen kynttilälyhty & Fleecepeitto

Metallinen kynttilälyhty & Fleecepeitto JOULUKUVASTO 2013 2 Story of Meat -pihviveitsisetti Kirjanmuotoiseen laatikkoon pakattuna 4 hyvälaatuista pihviveistä. Yksinkertainen ja klassinen design mahdollistaa niiden helpon yhdistettävyyden muiden

Lisätiedot

LAHJAKORTTI CLASSIC VALIKOIMA

LAHJAKORTTI CLASSIC VALIKOIMA LAHJAKORTTI CLASSIC VALIKOIMA VINGALAHJAKORTTI.FI Jos jokin tuote loppuu, nostamme uuden tuotteen tilalle. Ajantasainen valikoima näkyvillä kirjautuessa sisään osoitteessa www.vingalahjakortti.fi TEEMME

Lisätiedot

Joululahjat. Kova kiire ja lahjat vielä hankkimatta? Ei huolta, sillä alla olevat tuotteet saat nopealla toimitusajalla ja vieläpä ennen joulua!

Joululahjat. Kova kiire ja lahjat vielä hankkimatta? Ei huolta, sillä alla olevat tuotteet saat nopealla toimitusajalla ja vieläpä ennen joulua! Joululahjat nopeaan TOIMITUKSEEN! Kova kiire ja lahjat vielä hankkimatta? Ei huolta, sillä alla olevat tuotteet saat nopealla toimitusajalla ja vieläpä ennen joulua! On täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen

Lisätiedot

KESÄ 2011 Vinga. Hinnat ovat arvonlisäverttomia hintoja. Mahdolliset merkkaus- ja rahtikulut veloitetaan erikseen.

KESÄ 2011 Vinga. Hinnat ovat arvonlisäverttomia hintoja. Mahdolliset merkkaus- ja rahtikulut veloitetaan erikseen. KESÄ 2011 Vinga KEVÄT / KESÄ 2011 KYLMÄLAUKKU KAIVOPUISTO Klassinen piknikkori nyt kylmävuorattuna! Pidä kylmäketju katkeamattomana, ja ruoka syötävän hyvänä. Viisi värivaihtoehtoa. Sisällä paikka kylmäkalle

Lisätiedot

LAHJAKORTTI REGAL VALIKOIMA

LAHJAKORTTI REGAL VALIKOIMA LAHJAKORTTI REGAL VALIKOIMA VINGALAHJAKORTTI.FI Jos jokin tuote loppuu, nostamme uuden tuotteen tilalle. Ajantasainen valikoima näkyvillä kirjautuessa sisään osoitteessa www.vingalahjakortti.fi TEEMME

Lisätiedot

KEHITYMME JOKA VUOSI JA OTAMME LISÄÄ VASTUUTA

KEHITYMME JOKA VUOSI JA OTAMME LISÄÄ VASTUUTA FINNISH EDITION KEHITYMME JOKA VUOSI JA OTAMME LISÄÄ VASTUUTA Tuomme joka vuosi markkinoille hyvin paljon uusia ja entistä parempia tuotteita, joista olemme erityisen ylpeitä. Tuotteissamme tuotelaatu

Lisätiedot

RETRO SALAATTISETTI SUOSITTU KLASSIKKO

RETRO SALAATTISETTI SUOSITTU KLASSIKKO SUOSITTU KLASSIKKO RETRO SALAATTISETTI Arvioidut Retro-sarjan salaattiottimet. Pierre Forsellin muotoilemat ja ne esiteltiin ensi kertaa jo 50-luvulla. Sirolla muodollaan Retro salaattiottimet ovat yhtä

Lisätiedot

ABOUT THE BRAND CONTENT

ABOUT THE BRAND CONTENT ABOUT THE BRAND What began in 1996 with a collection of towels for hotel interiors has grown into a wide range of bed spreads, throws, bathrobes, clothes and accessories. Our products has a timeless and

Lisätiedot

WINTER 2018 FINNISH EDITION

WINTER 2018 FINNISH EDITION A U T U M N WINTER 2018 FINNISH EDITION VASTUUMME Vinga of Sweden haluaa tehdä laadukkaita tuotteita ja pakata ne tyylikkäästi. Tahdomme, että asiakas kokee iloa käyttäessään tuotteitamme. Olemme sitoutuneet

Lisätiedot

LAHJAKSI KAUNISTA SUOMALAISTA DESIGNIA. Syksy/talvi 2016

LAHJAKSI KAUNISTA SUOMALAISTA DESIGNIA. Syksy/talvi 2016 LAHJAKSI KAUNISTA SUOMALAISTA DESIGNIA Syksy/talvi 2016 Yrityslahja luo kauneutta ja viestii antajansa arvoista tyylikkäällä tavalla Vallila Interior on sisustus- ja tekstiilialan perheyritys, jonka sveitsiläinen

Lisätiedot

KESÄ ON GRILLAUKSEN PARASTA AIKAA!

KESÄ ON GRILLAUKSEN PARASTA AIKAA! KESÄ ON GRILLAUKSEN PARASTA AIKAA! GRILLIVÄLINESALKKU No: 301113 66,00 18 osainen grillisetti Teräosat ruostumatonta terästä Alumiinisalkun mitat 50 x2 7 x 10 cm 25,50 BBQ-SALKKU No: 604016 Kolmen ottimen

Lisätiedot

JOULULAHJAT NOPEAAN TOIMITUKSEEN!

JOULULAHJAT NOPEAAN TOIMITUKSEEN! JOULULAHJAT NOPEAAN TOIMITUKSEEN! Kova kiire ja lahjat vielä hankkimatta? Ei huolta, sillä alla olevat tuotteet saat nopealla toimitusajalla ja vieläpä ennen joulua! On täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen

Lisätiedot

,00. Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin. 310x385x(H)350 12,

,00. Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin. 310x385x(H)350 12, KENWOOD Profesional -sarja yleiskoneet + 975 619 KMP05 Pro yleiskone 6,7 l, 1500W, blender Sekoittaa kakkutaikinat ja vatkaa kerman Kotelo alumiinia Aukeava yläosa turvasuojalla Portaaton nopeuden säätö

Lisätiedot

LAHJAIDEAT

LAHJAIDEAT LAHJAIDEAT 2 0 1 9 1 Yrityslahjalla on aina jokin tarkoitus ja se muodostaa mielikuvan lahjan antavasta yrityksestä. Valitse liikelahjasi huolellisesti yritysarvojesi mukaan. Lahjaideat 2019 kuvastomme

Lisätiedot

Tuotteista saat rakennettua kauniin lahjapaketin Kts sivu 18.

Tuotteista saat rakennettua kauniin lahjapaketin Kts sivu 18. L A H J A I D E A T 2 0 1 8 - K O T I & S I S U S T U S KOSTA LINNEWÄFVERI KUBA -VILLAPEITTO Klassinen ja erittäin laadukas villapeite, jossa kaksiväriset hapsut. Pakkaa peite kauniiseen lahjalaatikkoon.

Lisätiedot

Yhtenä talvi-iltana, takkatulen ääressä

Yhtenä talvi-iltana, takkatulen ääressä Yhtenä talvi-iltana, takkatulen ääressä Pata sihisee ja höyryää hellalla. Ulkona on pimeää ja kylmää, mutta sisällä on lämmintä ja valo hehkuu kodissa. Kanelin aromi, joulun tuoksu. Rauha on saapunut,

Lisätiedot

Erinomaisia lahjoja ja promootiotuotteita Vinkkejä ammattikokeilta

Erinomaisia lahjoja ja promootiotuotteita Vinkkejä ammattikokeilta - Erinomaisia lahjoja ja promootiotuotteita Vinkkejä ammattikokeilta 65325 Erittäin terävä raastin etsatuilla terillä 8,00 Korkealaatuisia ja toimivia kokkien valitsemia tuotteita Exxent tuotelinja on

Lisätiedot

Hintaryhmä 20,00. [ + toimituskulut 9 / lahjakortti ]

Hintaryhmä 20,00. [ + toimituskulut 9 / lahjakortti ] TUOTEVALIKOIMA Kortin saaja voi valita lahjansa seuraavista tuoteryhmistä: Urheilu & Vapaa-aika, Vuode- ja kylpyhuonetekstiilit ja Koti & Keittiö. Ohessa esimerkkejä kahden eri hintaryhmän laajasta tuotevalikoimasta!

Lisätiedot

Korkealaatuisia ja toimivia kokkien valitsemia tuotteita

Korkealaatuisia ja toimivia kokkien valitsemia tuotteita Laatua Kotiin Sisällysluettelo s. 3 Exxent Professional Cooking s. 5 Taso 1 s. 6 Kattilasetti s. 7 Victoria juhlaposliinisetti 12:lle s. 9 Taso 2 s. 10 Kattilasetti s. 11 Zeus posliiniastiasto s. 13 Taso

Lisätiedot

Sisältö. 10 hyvää syytä Connaisseur Card Supreme Connaisseur Card Delight Connaisseur Card EU Connaisseur Card Exclusive Logistiikka

Sisältö. 10 hyvää syytä Connaisseur Card Supreme Connaisseur Card Delight Connaisseur Card EU Connaisseur Card Exclusive Logistiikka Sisältö 2 4 6 8 10 12 10 hyvää syytä Connaisseur Card Supreme Connaisseur Card Delight Connaisseur Card EU Connaisseur Card Exclusive Logistiikka Lahja jonka kaikki haluavat saada, ja antaa! Miksi! Connaisseur

Lisätiedot

LIIKELAHJAT Kevät 2015

LIIKELAHJAT Kevät 2015 LIIKELAHJAT Kevät 2015 1 Monta hyvää syytä valita Aarikka-lahja Tervetuloa tekemään onnistuneita lahjavalintoja! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Sirpa Grev sirpa.grev@aarikka.com p. 040 544 4212 Paula Heinikangas

Lisätiedot

UUTUUKSIA MASTER-TOUCH 67 CM 09 ONE-TOUCH DELUXE 57 CM 10 ONE-TOUCH PRO CLASSIC 11 PERFORMER, KAASUSYTYTTEINEN 12 PERFORMER 13 WEBER TARVIKKEET 14

UUTUUKSIA MASTER-TOUCH 67 CM 09 ONE-TOUCH DELUXE 57 CM 10 ONE-TOUCH PRO CLASSIC 11 PERFORMER, KAASUSYTYTTEINEN 12 PERFORMER 13 WEBER TARVIKKEET 14 UUTUUKSIA 2010 COMPACT 47 CM 02 COMPACT 57 CM 03 ONE-TOUCH ORIGINAL 47 CM 04 ONE-TOUCH ORIGINAL 57 CM 05 ONE-TOUCH PREMIUM 47 CM 06 ONE-TOUCH PREMIUM 57 CM 07 MASTER-TOUCH 57 CM 08 MASTER-TOUCH 67 CM 09

Lisätiedot

Hinnat ovat suositushintoja ilman merkkauksia, alv 0 %. Hinnat sisältävät tuotteisiin sopivat pakkaukset. Z. Topeliusta mukaillen

Hinnat ovat suositushintoja ilman merkkauksia, alv 0 %. Hinnat sisältävät tuotteisiin sopivat pakkaukset. Z. Topeliusta mukaillen Lahjavinkit Tähdet pienet tuikahtaa, meiltä huolet poistaa. Revontulet hulmuaa, valo meille loistaa. Tähdet maata katselee, loimu yötä valaisee, meille uuden riemun suo, lämmön sinullekin tuo. Z. Topeliusta

Lisätiedot

Kalevala -Karhu. Sisältö

Kalevala -Karhu. Sisältö 2009 Sisältö Dyyni 3 Aalto 4 Koristetyynyt & Arte 5 Tweedy 6 Louhi & Pihla 7 Graniitti & Teema 8 Duuri & Velvet 9 Ruutu & Kerala 10 Paletti & Port 11 Pilvi 12 Raita 13 Royal Palace & Orient 14 Sali & Nepal

Lisätiedot

2010 Kevät / kesä kampanjatuotteet

2010 Kevät / kesä kampanjatuotteet 2010 Kevät / kesä kampanjatuotteet Finland www.mercuriusmainoslahjat.fi new Tämä tyylikäs sinivalkoinen kulho soveltuu loistavasti niin tarjoiluvadiksi, kuin liikelahjaksikin. Kulho toimitetaan tyylikkäässä

Lisätiedot

Connaisseur Card. Täydellinen lahjakortti!

Connaisseur Card. Täydellinen lahjakortti! Lahja jonka kaikki haluavat saada, ja antaa! Miksi? Connaisseur Card. Täydellinen lahjakortti! Kortti on helppo antaa ja on lahjansaajan suuresti arvostama. Tämä tekee kortista todellisen menestyjän. Vältät

Lisätiedot

Täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen ja palkitsemiseen! Vahvista suhteitasi Joyful -joululahjakortilla! www.joyful.fi

Täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen ja palkitsemiseen! Vahvista suhteitasi Joyful -joululahjakortilla! www.joyful.fi Täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen ja palkitsemiseen! Vahvista suhteitasi Joyful -joululahjakortilla! www.joyful.fi 2 Lahjakortti joka antaa moninkertaisen elämyksen! Joyful -lahjakortti on helppo

Lisätiedot

SCANPAN B2B KAMPANJAT SYKSY JOULU 2018

SCANPAN B2B KAMPANJAT SYKSY JOULU 2018 B 2 B K A M PA N J AT S Y K S Y J O U L U 2 0 1 7 SCANPAN B2B KAMPANJAT SYKSY JOULU 2018 HYVÄKSYMÄ, KÄYTTÄMÄ JA SUOSITTELEMA! PEKKA TERÄVÄ CTX PAISTINPANNU Kestävä teräsulkopinta Stay cool kahva Kokkimaajoukkuen

Lisätiedot

LAHJAKORTTI TÄYDELLINEN LAHJAIDEA!

LAHJAKORTTI TÄYDELLINEN LAHJAIDEA! LAHJAKORTTI TÄYDELLINEN LAHJAIDEA! Hintaryhmä 20,00 [ + toimituskulut 9 / lahjakortti ] TUOTEVALIKOIMA Kortin saaja voi valita lahjansa seuraavista tuoteryhmistä: Urheilu & Vapaa-aika, Vuode- ja kylpyhuonetekstiilit

Lisätiedot

Nukkuminen on kultaa.

Nukkuminen on kultaa. 26 Nukkuminen on kultaa. Tietysti on välillä ihanaa nousta aikaisin ja nauttia aamun hiljaisesta sarastuksesta, mutta yksi lomapäivien parhaista asioista on se, kun saa nukkua juuri niin pitkään kuin huvittaa.

Lisätiedot

JOULUN PARHAAT LAHJATUOTTEET

JOULUN PARHAAT LAHJATUOTTEET JOULUN PARHAAT LAHJATUOTTEET 2017 1 2 JOULUN 2017 PARHAAT LAHJATUOTTEET! Ajatuksella annettu lahja lämmittää sydäntä. Mieluinen lahja jättää hyvän mielen niin antajalle kuin saajalle. Olemme koonneet tähän

Lisätiedot

Connaisseur Card. Täydellinen lahjakortti!

Connaisseur Card. Täydellinen lahjakortti! Lahja jonka kaikki haluavat saada, ja antaa! Miksi? Connaisseur Card. Täydellinen lahjakortti! Kortti on helppo antaa ja on lahjansaajan suuresti arvostama. Tämä tekee kortista todellisen menestyjän. Vältät

Lisätiedot

Luonnon inspiroimaa suomalaista muotoilua

Luonnon inspiroimaa suomalaista muotoilua Luonnon inspiroimaa suomalaista muotoilua Suomen kauniin luonnon neljä vuodenaikaa, vehreät metsät ja siniset järvet kalliorantoineen ovat loputon inspiraation lähde innovatiiviselle muotoilulle. Tästä

Lisätiedot

Ristomatti Ratia yrityslahjat

Ristomatti Ratia yrityslahjat Ristomatti Ratia yrityslahjat RISTOMATTI RATIAN suunnittelemiin tuotteisiin mahtuu mukaan lukuisia tuttuja klassikkoja. RISTOMATTI RATIA -tuotteet Ilmentävät Ratia lifestyleä, jonka tunnusmerkkejä ovat

Lisätiedot

Kesän parhaat lahjatuotteet

Kesän parhaat lahjatuotteet Kesän parhaat lahjatuotteet 2 Kesän 2018 parhaat lahjatuotteet! Ajatuksella annettu lahja lämmittää sydäntä ja jättää hyvän mielen niin antajalle kuin saajalle. Olemme koonneet tähän esitteeseen erilaisia

Lisätiedot

JOULUN PARHAAT LAHJATUOTTEET PROFIILI 2018

JOULUN PARHAAT LAHJATUOTTEET PROFIILI 2018 JOULUN PARHAAT LAHJATUOTTEET PROFIILI 2018 2 JOULUN 2018 PARHAAT LAHJATUOTTEET! Ajatuksella annettu lahja lämmittää sydäntä. Mieluinen lahja jättää hyvän mielen niin antajalle kuin saajalle. Olemme koonneet

Lisätiedot

de Buyer hiiliteräs cm wokkipannu 35,5cm 59,00 ALV24% hiiliteräs 27cm 47,00 ALV24%

de Buyer hiiliteräs cm wokkipannu 35,5cm 59,00 ALV24% hiiliteräs 27cm 47,00 ALV24% 6428517000094 6428517000087 5612.03 EDU5114.35 Brasserie parila 27 Brasserie blinipannu, hiiliteräs cm valurautapannu hiiliteräs 27cm wokkipannu 35,5cm 59,00 ALV24% 47,00 ALV24% 39,90 ALV24% EDU5614.28

Lisätiedot

ABOUT THE BRAND. This campaign is valid until the 31st of december 2013 with reservation for changes. All prices are exclusive VAT.

ABOUT THE BRAND. This campaign is valid until the 31st of december 2013 with reservation for changes. All prices are exclusive VAT. ABOUT THE BRAND What began in 1996 with a collection of towels for hotel interiors has grown into a wide range of bed spreads, throws, bathrobes, clothes and accessories. Our products has a timeless and

Lisätiedot

Connaisseur Card. Täydellinen lahjakortti!

Connaisseur Card. Täydellinen lahjakortti! Lahja jonka kaikki haluavat saada, ja antaa! Miksi? Connaisseur Card. Täydellinen lahjakortti! Kortti on helppo antaa ja on lahjansaajan suuresti arvostama. Tämä tekee kortista todellisen menestyjän. Vältät

Lisätiedot

7151 Vit 7152 Lime. Tuoten. 7140 Valkoinen 7141 T-sin 7142 Turkos 7143 Lime Nimi. Compass. Vähittäiskaupan SH: 32,00 (sis.

7151 Vit 7152 Lime. Tuoten. 7140 Valkoinen 7141 T-sin 7142 Turkos 7143 Lime Nimi. Compass. Vähittäiskaupan SH: 32,00 (sis. Vinga kesä 2011 LAATUA VINGALTA Skandinaavinen muotoilu, hyvä laatu ja ympäristöystävällisyys ovat meille tärkeitä elementtejä. Pidämme ensiarvoisen tärkeänä, että tuotteemme valmistetaan ympäristötekijät

Lisätiedot

99 (sis.alv.) 14,80 5,00 14,50. 35,80 (43,68 sis.alv.) -50% -20% UUTUUS! 10kpl = - 30% 12, 95/kpl (15,79 sis.alv.) 18,50. Nyt vain KAMPAAMOTUKKU

99 (sis.alv.) 14,80 5,00 14,50. 35,80 (43,68 sis.alv.) -50% -20% UUTUUS! 10kpl = - 30% 12, 95/kpl (15,79 sis.alv.) 18,50. Nyt vain KAMPAAMOTUKKU NOUTOMYYMÄLÄ Laaksolahdentie 41 02730 Espoo Puh. 044 347 7799 - myymälä/ tilaukset KAMPAAMOTUKKU MINISUORISTUSRAUTA Ammattitason minirauta hiusten suoristamiseen ja kihartamiseen. Liukumattoman pinnan

Lisätiedot

Täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen ja palkitsemiseen! Vahvista suhteitasi Joyful -lahjakortilla!

Täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen ja palkitsemiseen! Vahvista suhteitasi Joyful -lahjakortilla! Täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen ja palkitsemiseen! Vahvista suhteitasi Joyful -lahjakortilla! www.joyful.fi 2 Lahjakortti joka antaa moninkertaisen elämyksen! Joyful -lahjakortti on helppo

Lisätiedot

Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa

Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa LEHDISTÖTIEDOTE HUHTIKUU 2006 Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa Uusi päivä, vastasuodatettua kahvia, vastapaahdettua leipää ja uusi vedenkeitin, joka kiehauttaa teeveden Bosch esittelee nyt

Lisätiedot

Ilo antaa ja vastaanottaa Marskin Eväät (tuotenro. 70504) * Marskin Vorschmack * Kotimaiset terässnapsit 2 kpl (4 cl) * Marskin ryyppy (laskutus Alko) * Pakattu tyylikkääseen mustaan ja kestävään Teräs-Finlandia

Lisätiedot

SISÄLTÖ FIDGET SPINNER JA FAZER SUOMI 100 MAKEISET SIVU 4 GRILLIKINNAS JA LOOK KINKKUPUSSI SIVU 5 JUOMALASIT 4 KPL JA FAZER SUOMI 100 MAKEISET SIVU 6

SISÄLTÖ FIDGET SPINNER JA FAZER SUOMI 100 MAKEISET SIVU 4 GRILLIKINNAS JA LOOK KINKKUPUSSI SIVU 5 JUOMALASIT 4 KPL JA FAZER SUOMI 100 MAKEISET SIVU 6 SISÄLTÖ FIDGET SPINNER JA FAZER SUOMI 100 MAKEISET SIVU 4 GRILLIKINNAS JA LOOK KINKKUPUSSI SIVU 5 JUOMALASIT 4 KPL JA FAZER SUOMI 100 MAKEISET SIVU 6 TOILETLAUKKU JA FAZER JUHLASUKLAALEVY SIVU 7 BBQ LÄMPÖMITTARI

Lisätiedot

Ristomatti Ratia yrityslahjat

Ristomatti Ratia yrityslahjat Ristomatti Ratia yrityslahjat RISTOMATTI RATIAN suunnittelemiin tuotteisiin mahtuu mukaan lukuisia tuttuja klassikkoja. RISTOMATTI RATIA -tuotteet Ilmentävät Ratia lifestyleä, jonka tunnusmerkkejä ovat

Lisätiedot

Mustang herkuttelun kaikkiin käänteisiin

Mustang herkuttelun kaikkiin käänteisiin Mustang herkuttelun kaikkiin käänteisiin Grillaaja tarvitsee kunnon välineet. Ennen grillaamista tarvitaan teräviä veitsiä. Sitten grillissä käännetään, suditaan marinadeja ja valmistetaan innovatiivisten

Lisätiedot

KULTASEPÄN PERINTEITÄ KUNNIOITTAEN JO 120 VUODEN AJAN

KULTASEPÄN PERINTEITÄ KUNNIOITTAEN JO 120 VUODEN AJAN VAHVASTI SUOMALAINEN Nestor Westerback perusti vuonna 1897 Eerikinkatu 7, Helsinkiin Kultaseppä N. Westerback-nimisen kultasepänliikkeen, jolloin Suomi otti vasta ensiaskelia kohti itsenäisyyttä. Nyt lähes

Lisätiedot

KYLPYPYYHE KYLPYPYYHE

KYLPYPYYHE KYLPYPYYHE 1 2 The Travel Issue Kuvastomme ulkoasun teemana on matka ja matkailu. Haluamme näyttää valkohiekkaisia rantoja, savannin maisemia sekä tuoda lämpöä, valoa, värejä ja leikkimielisyyttä Pohjolaan. Kesällä

Lisätiedot

ABOUT THE BRAND CONTENT

ABOUT THE BRAND CONTENT ABOUT THE BRAND What began in 1996 with a collection of towels for hotel interiors has grown into a wide range of bed spreads, throws, bathrobes, clothes and accessories. Our products has a timeless and

Lisätiedot

ABOUT THE BRAND CONTENT

ABOUT THE BRAND CONTENT ABOUT THE BRAND What began in 1996 with a collection of towels for hotel interiors has grown into a wide range of bed spreads, throws, bathrobes, clothes and accessories. Our products has a timeless and

Lisätiedot

Gense on perustettu 1856, ja se on Ruotsin vanhin toiminnassa oleva osakeyhtiö. Gense on yksi Skandinavian suurimmista yrityksistä, jotka toimittavat

Gense on perustettu 1856, ja se on Ruotsin vanhin toiminnassa oleva osakeyhtiö. Gense on yksi Skandinavian suurimmista yrityksistä, jotka toimittavat B2B KEVÄT/KESÄ 2014 Gense on perustettu 1856, ja se on Ruotsin vanhin toiminnassa oleva osakeyhtiö. Gense on yksi Skandinavian suurimmista yrityksistä, jotka toimittavat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja

Lisätiedot

Mikä on Connaisseur Card? Näin se toimii Mitä hintaan sisältyy Connaisseur Card Supreme Connaisseur Card Delight

Mikä on Connaisseur Card? Näin se toimii Mitä hintaan sisältyy Connaisseur Card Supreme Connaisseur Card Delight lahjoita hieman vapautta On ilo antaa joululahjoja. Mutta oikean joululahjan löytäminen onkin jo aivan toinen juttu. Erityisesti jos etsii joululahjaa, joka sopisi monelle sellainen lahja sopii harvoin

Lisätiedot

JOULUKUU 2014. Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.

JOULUKUU 2014. Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha. JOULUKUU 2014 Ateljé Margaretha - PL 6370-00002 Helsinki Puh. 09 3157 9210 www.margaretha.fi Sähköposti: asiakaspalvelu@margaretha.fi Hyvä Kerhojäsen! Club Margaretha haluaa toivottaa sinulle oikein Hyvää

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Wave juustoveitsisetti

Wave juustoveitsisetti JOULUKUVASTO 2013 2 Story Of Cheese Tammesta ja harjatusta teräksestä valmistettu setti, jossa on juustoveitsi, haarukkaotin sekä viinipullonavaaja. Pakattu kirjan muotoiseen lahjalaatikkoon, jonka kanteen

Lisätiedot

Vinga kevät/kesä 2010

Vinga kevät/kesä 2010 Vinga kevät/kesä 2010 LAATUA VINGALTA Skandinaavinen muotoilu, hyvä laatu ja ympäristöystävällisyys ovat meille tärkeitä elementtejä. Pidämme ensiarvoisen tärkeänä, että tuotteemme valmistetaan ympäristötekijät

Lisätiedot

KOTI - KEITTIÖ - VAPAA-AIKA - TUNNELMA

KOTI - KEITTIÖ - VAPAA-AIKA - TUNNELMA Lahjaideat KOTI - KEITTIÖ - VAPAA-AIKA - TUNNELMA 2015 Sisältö Seuraavilta sivuilta löydät huolella ja tarkoin valitut joululahjaideamme syksylle ja talvelle 2015. Valikoimasta löydät varmasti mieleisesi

Lisätiedot

PUSSILAKANASETTI FAIRMOUNT

PUSSILAKANASETTI FAIRMOUNT Nuku hyvin yöllä! Emme halua ainoastaan hyviä yöunia; haluamme myös nukkua puhtaalla omatunnolla. Vuodevaatteiden tuotannossa olemme sitoutuneet vastuulliseen tuotantoon, joka ulottuu aina valmiiseen tuotteeseen

Lisätiedot

K E V Ä T & K E S Ä 2 0 0 8

K E V Ä T & K E S Ä 2 0 0 8 K E V Ä T & K E S Ä 2 0 0 8 LAATUA VINGALTA Skandinaavinen muotoilu, hyvä laatu ja ympäristöystävällisyys ovat meille tärkeitä elementtejä. Pidämme ensiarvoisen tärkeänä, että tuotteemme valmistetaan ympäristötekijät

Lisätiedot

Joulun parhaat liikelahjat! Syksy 2015

Joulun parhaat liikelahjat! Syksy 2015 Joulun parhaat liikelahjat! Syksy 2015 1 Monta hyvää syytä valita Aarikka-lahja Tervetuloa tekemään onnistuneita lahjavalintoja! Liikelahjan avulla viestitään yrityksen arvoista. Aarikka tuotteilla osoitatte

Lisätiedot

Arkipäivän eleganssia. Ruotsalaista suunnittelua.

Arkipäivän eleganssia. Ruotsalaista suunnittelua. Arkipäivän eleganssia. Ruotsalaista suunnittelua. Tämä on Bruk, Ruotsin Smoolannissa toimivan Kosta Bodan suunnittelema uusi värikäs astiamallisto. kostaboda.com Sisältö Bruk mallisto Bruk-malliston edut

Lisätiedot

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT!

YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! YKSI LAITE, KAIKKI SUOMEN SUOSITUIMMAT KUUMAT JUOMAT! PAULIGIN TUTUT TUOTTEET JA MAUT NYT KAPSELEISSA. AINA OIKEA MÄÄRÄ TUORETTA, AITOA KAHVIA, TAZZA-KAAKAOTA TAI TEETÄ, KUPILLINEN KERRALLAAN. PAULIG CUPSOLO

Lisätiedot

Monikäyttöiselle vadille on aina käyttöä. Pakatun tuotteen mitat: 34,5 cm x 24,5 cm x 0,8 cm Paino: 0,3 kg

Monikäyttöiselle vadille on aina käyttöä. Pakatun tuotteen mitat: 34,5 cm x 24,5 cm x 0,8 cm Paino: 0,3 kg Monikäyttöiselle vadille on aina käyttöä KOLO design vati on monipuolinen lahja, jolle löytyy takuulla käyttöä. Pientavaroiden järjestelyyn ja säilytykseen sekä tarjoiluun taipuva vati on kotimainen avainlipputuote.

Lisätiedot

LIIKELAHJAT SYÖTÄVÄN HYVÄÄ. Suunnittelemme liikelahjoihinne etiketit yrityksenne väreillä, logoilla ja teksteillä.

LIIKELAHJAT SYÖTÄVÄN HYVÄÄ. Suunnittelemme liikelahjoihinne etiketit yrityksenne väreillä, logoilla ja teksteillä. LIIKELAHJAT SYÖTÄVÄN HYVÄÄ TEET. KAHVIT. MAUSTEET. KEITTIÖVÄLINEET. JUOMAT Suunnittelemme liikelahjoihinne etiketit yrityksenne väreillä, logoilla ja teksteillä. 1.10.2012. MAKEISET 1. LAAJA VALIKOIMA

Lisätiedot

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea Padat ja kattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat 831 007 832 004 830 000 ruostumaton teräs 304 alumiini 5 ruostumaton teräs 430, min. 0,5 Profi Line - korkea

Lisätiedot

Ristomatti Ratia yrityslahjat

Ristomatti Ratia yrityslahjat Ristomatti Ratia yrityslahjat RISTOMATTI RATIAN suunnittelemiin tuotteisiin mahtuu mukaan lukuisia tuttuja klassikkoja. RISTOMATTI RATIA -tuotteet Ilmentävät Ratia lifestyleä, jonka tunnusmerkkejä ovat

Lisätiedot

Tuotekuvasto 2014 Susanne Massingberd-Roinila Kaurasuontie 36 01150 Söderkulla Puh. 050-566 93 68

Tuotekuvasto 2014 Susanne Massingberd-Roinila Kaurasuontie 36 01150 Söderkulla Puh. 050-566 93 68 Susanne Massingberd-Roinila Puh. 050-566 93 68 www.marinecottage.fi Y-tunnus - 2471486-8 Nordea FI46 1376 3000 1177 03, BIC - NDEAFIHH SOITA JA SOVI SKÄRVIK-ILTA - 050 566 9368! LÖYDÄ UUSIA IDEOITA MÖKILLE,

Lisätiedot

Joulun halutuin yrityslahja

Joulun halutuin yrityslahja Joulun halutuin yrityslahja JOULUN HALUTUIN YRITYSLAHJA Muista asiakasta tai omaa henkilökuntaa joululahjalla, jolla on todella merkitystä. Lahjakortti oikeuttaa noutamaan vapaavalintaisen (maks. 250 cm)

Lisätiedot

ABOUT THE BRAND CONTENT

ABOUT THE BRAND CONTENT ABOUT THE BRAND What began in 1996 with a collection of towels for hotel interiors has grown into a wide range of bed spreads, throws, bathrobes, clothes and accessories. Our products has a timeless and

Lisätiedot

MARTTIINI LIIKELAHJAT 2013

MARTTIINI LIIKELAHJAT 2013 MARTTIINI LIIKELAHJAT 2013 Uudet Marttiini-taittoveitset, s. 4. 1 MARTTIINI KEITTIÖVEITSET Herkullista syötävää ja silmänruokaa tarjolla: Marttiinin keittiöveitsillä syntyy syötävän kaunista jälkeä. Leivän,

Lisätiedot

GARDMAN-TUOTTEITA LINTUJEN RUOKINTAAN

GARDMAN-TUOTTEITA LINTUJEN RUOKINTAAN ) tuote on poistumassa valikoimastamme, myydään erä loppuun Kuoreton auringonkukansiemenen sydän täyttä ravintoa, ei jää roskia syöttölaudan alle Kookospähkinän puolikas täytetty taliseoksella, ripustettava,

Lisätiedot

PYYHEKUTSUT Pyyheliinat jokaiseen kotiin Tuotekuvasto talvi 2015

PYYHEKUTSUT Pyyheliinat jokaiseen kotiin Tuotekuvasto talvi 2015 PYYHEKUTSUT Pyyheliinat jokaiseen kotiin Tuotekuvasto talvi 2015 Sinistä unelmaa, puuteri vaaleansininen Pilvi ja Denimin sininen Pioni. 1. 1. vaaleansininen Pilvi 2. valkoinen Pumpuli Sileä neulos 500g/m²

Lisätiedot

Reisjärven kr. opiston tavara-arpajaiset 2012, voittolista

Reisjärven kr. opiston tavara-arpajaiset 2012, voittolista Reisjärven kr. opiston tavara-arpajaiset 2012, voittolista nro Tuote Arvo 1 Hierontalaite 199,00 2 Päänhieronta, lahjakortti 25,00 3 Niska- ja hartiahieronta, lahjakortti 25,00 4 Fondelle-pata 20,00 5

Lisätiedot

B2B. Tämä kuvasto esittelee vain osan valikoimastamme. Vieraile kotisivullamme ja tutustu muihin tuotteisiimme.

B2B. Tämä kuvasto esittelee vain osan valikoimastamme. Vieraile kotisivullamme  ja tutustu muihin tuotteisiimme. B2B Tämä kuvasto esittelee vain osan valikoimastamme. Vieraile kotisivullamme www.gense.se ja tutustu muihin tuotteisiimme. 1 GENSE SATAKUUSIMYMMENTÄ VUOTTA Vuonna 1856 käsityöläinen Gustaf Eriksson perusti

Lisätiedot

K O R T T A N G. Regal VALIKOIMA

K O R T T A N G. Regal VALIKOIMA V F I I A N G L A H J A K O R T T I. Regal VALIKOIMA VINGALAHJAKORTIN ULKOASU VOIDAAN HALUTESSASI PERSONOIDA Vaihdetaan lahjakorttiin tämän kuvan tilalle sinulle paremmin sopiva kuva tai tervehdys. Vaihdetaan

Lisätiedot

FAMILON HOME HYVÄN OLON KOTI

FAMILON HOME HYVÄN OLON KOTI FAMILON HOME HYVÄN OLON KOTI RAKENNA ITSELLESI KOKONAISVALTAINEN HYVÄN OLON KOTI. Uuden Familon Home -malliston myötä tarjoamme nyt kotiisi kaikkea pehmeää ja tyylikästä aina sängyistä ja patjoista peitteisiin

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot