Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Ristinkirkossa. Paikalla oli 14 yhdistyksemme jäsentä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 17.3.2014 Ristinkirkossa. Paikalla oli 14 yhdistyksemme jäsentä."

Transkriptio

1 Toimintakertomus (5) YLEISTÄ Päijät-Hämeen MS-yhdistys ry on Päijät-Hämeen keskussairaalapiirin alueella toimiva MS-tautia ja eräitä harvinaisia neurologisia sairauksia (esim. harnes) sairastavien, heidän omaistensa ja muiden asiasta kiinnostuneiden alueellinen yhdistys. Yhdistyksen toimintasuunnitelman mukaisesti toiminnan painopistealueita olivat edunvalvonta, jäsenasiat, kuntouttava liikunta, lääketieteen seuranta, pienryhmä- ja kerhotoiminta, tiedotus, vertaistukihenkilötoiminta, varainhankinta ja virkistystoiminta. YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET HALLITUS Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Ristinkirkossa. Paikalla oli 14 yhdistyksemme jäsentä. Sääntömääräinen syyskokous pidettiin Validia Kuntoutus Lahdessa. Paikalla oli 14 yhdistyksemme jäsentä. Yhdistyksen hallitukseen kuuluivat vuosikokouksen valitsemat hallituksen puheenjohtaja Eero Keto, varsinaiset jäsenet Annikki Salmivaara, Mikko Virtanen, Helena Pekonniemi, Hannu Aro, Martti Sihvonen, Sari Virolainen ja varajäseninä Tuija Aittakallio ja Mirva Inkinen. Järjestäytymiskokouksessaan hallitus valitsi varapuheenjohtajaksi Hannu Aron (1 varapj.) ja sihteeriksi Jani Mattilan. Rahastonhoitajaksi valittiin Jukka Sani ja viestintävastaavaksi Sari Virolainen. Edunvalvojana jatkaa Pirkko Kotiniitty. Virkistysvastaavina jatkavat Hannu Aro ja Tuija Aittakallio. Potilasluennoitsijana jatkaa Eero Keto. Lääkäri-asiantuntijana jatkaa Annikki Salmivaara, liikuntavastaavina jatkavat Martti Sihvonen ja Mikko Virtanen. Jäsenvastaavana jatkaa Heli Kukkonen ja kerhovastaavana jatkaa Eero Keto. Yhdistyksen sihteeri toimii 2. kerhovastaavana. Tilintarkastajina toimivat Merja Viljanen ja Jukka Virtanen. Hallitus asetti syksyllä vuonna 2012 työryhmän pohtimaan yhdistyksen toiminnan kehittämistä ja ajanmukaistamista. Työryhmän jäseniksi valittiin Eero Keto koollekutsuja, Veli-Matti Sihvonen, Tuija Aittakallio ja Mikko Virtanen. Työryhmä luovutti työnsä loppuraportin hallitukselle keväällä Hallitus hyväksyi raportin ja päätti ryhtyä sen suosittelemiin toimenpiteisiin yhdistyksen kerhojen toiminnan saattamiseksi keskeisempään asemaan yhdistyksen toiminnassa.

2 Toimintakertomus (5) JÄSENISTÖ Hallitus kokoontui vuoden aikana kuusi (6) kertaa. Yhdistyksen jäsenmäärä oli yhteensä 339, joista potilasjäseniä oli 278 ja omais- ja muita jäseniä 61. VARSINAINEN TOIMINTA JÄSENILLAT, TAPAHTUMAT JA RETKET Kevään aikana pidettiin kolme (3) jäsenilta. Jäseniltaa ei pidetty tammikuussa eikä kesäkuukausina. Helmi- ja maaliskuun jäsenillat pidettiin Ristinkirkossa ja huhtikuun jäsenilta Auron Fysteamilla. Helmikuun jäsenillassa neurologian osastoylilääkäri Annikki Salmivaara kertoi MS-taudin historiasta ja MS-taudin hoidon tilanteesta. Jäsenillassa oli 18 osallistujaa. Huhtikuun jäsenillassa Auron Fysteamilla oli 29 osallistujaa. Esteetön Kesä-Mäsä -tapahtuma pidettiin Lahden Satamassa Paikalla oli mm. Nuokun Sirkus, Mailis ja Lasse Könönen, mieskuoro ja Bailatino tanssiryhmä. Yhdistyksen teltalla myytiin makkaraa ja arpoja. Toukokuussa oli myös kansainvälinen MS-päivä, jota vietettiin Triossa. Yhdistyksen jäseniä oli paikalla jakamassa esitteitä, ja tikkareita. Lauantaina 7.6. olimme tutustumassa Porvooseen MS-Porvoonseudun kutsusta. MS-Porvoonseudun puheenjohtaja Maija Aatelo toimi oppaanamme matkan aikana. Saimme tutustua mm. Porvoon kirkkoon, vanhaan kaupunkiin ja toriin, jossa saimme ihailla Porvoon Wendareiden pyörätuolitanssia. Vierailimme myös aidossa Porvoolaisessa kodissa, jossa Keijo ja Terttu Salonen pitivät hyvää huolta vieraistaan. Syksyn aikana pidettiin neljä (4) jäseniltaa. Jäseniltojen teemoina olivat mm. kuntoutus ja liikunta sekä virkistys, tuoteesittelyt ja joulujuhla. Osallistujia oli keskimäärin 17 henkilöä/ilta.

3 Toimintakertomus (5) Kerhotoiminta Syyskuun 19. päivän jäsenilta pidettiin ensimmäistä kertaa Validia Kuntoutus Lahdessa (entinen Invalidiliiton kuntoutuskeskus). Paikalla vieraili tuote-esittelijä Oriflamelta. Iltaan osallistui 15 henkilöä kävimme tutustumassa innovatiiviseen juoma-alan suunnannäyttäjään Oy Hartwall Ab:hen. Vierailuun osallistui 15 henkilöä. Sääntömääräinen syyskokous pidettiin Validia Kuntoutus Lahdessa. Kokouksessa valittiin yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi Mikko Virtanen vuoden 2015 alusta lähtien. Yhdistyksen perinteinen koko perheen yhteinen joulujuhla vietettiin Lämminhenkiseen tapahtumaan osallistui 52 henkilöä. Helena Ylikylä-Leiva luovutti väistyvälle puheenjohtaja Eero Kedolle hopeisen ansiomerkin. Eero Keto esitteli uuden puheenjohtajan Mikko Virtasen. Muistettiin myös eläkkeelle siirtyvää vuoden 2014 MS-hoitajaa Kaarina Leikasta villasukilla ja D-vitamiinilla. Pienryhmiä eli kerhoja oli toiminnassa kahdeksan (8): Asikkalan MS-kerho kokoontui 6 kertaa vuoden aikana. Kerhon vetäjänä toimi Pirkko Kotiniitty, osallistujia 4-14 henkilöä/kerta. Harnes-vertaistukiryhmä kokoontui 12 kertaa ja paikalla oli henkilöä/kerta. Kerhon vetäjänä toimi Tuija Aittakallio. Kerho löysi KesäMäSä -tapahtumasta uuden jäsen. Miesten kerho kokoontui 12 kertaa, osallistujia keskimäärin 3-4 henkilöä/kerta, vetäjänä Harri Jokinen. Omaisten kerho kokoontui 7 kertaa, osallistujia keskimäärin 5 henkilöä/kerta, vetäjänä Heikki Kauppi. Kädentaitokerho Kässä kokoontui 10 kertaa, osallistujia oli keskimäärin 10 henkilöä/kerta, vetäjänä Tuija Aittakallio. Hollolan kerho kokoontui 8 kertaa, osallistujia paikalla oli 3-9 henkilöä/kerta, vetäjinä Helena Pekonniemi ja Anssi Matoniemi vuorotellen. Heinolan MS-Oma-apu- kerhon vetäjänä toimi Irma Hartikainen. Kerho kokoontui 9 kertaa, keskimäärin 5 henkilöä/kerta.

4 Toimintakertomus (5) Nuorten kerho Nuoralla on vetäjänä Mikko Virtanen. Kerholla on oma suljettu Facebook-ryhmä. Kokoontumisia 3 kertaa, osallistujia keskimäärin 8 henkilöä/kerta. Kerhojen omat toimintakertomukset ovat tämän kertomuksen liitteenä. Vertaistukihenkilötoiminta Yhdistyksessämme toimi 2 koulutettua tukihenkilöä. Yhteisiä tapaamisia ei pidetty tänä vuonna. Koulutus Yhdistys ei järjestänyt koulutusta. Liikunnallinen ja kuntoa yllä pitävä toiminta TIEDOTUS Jäsenistön aktivoimista liikuntaan ja kuntoiluun jatkettiin. Yhdistys on hallituksen periaatepäätöksen mukaisesti tukenut ryhmämuotoiseen kuntouttavaan liikuntaan osallistuneita sekä erillisen tukihakemuksen kuntouttavan toiminnan kuluista tehneitä 50% toteutuneista kustannuksista. Erityisryhmien joogassa käyviä tuettiin (Wellamo-opiston järjestämä). Lisäksi jäseniä kävi Pajulahdessa kolme kertaa kevään aikana melomassa (2-4 henkilöä/kerta). Omatoimisesti kuntosalilla tai uimahallilla käyviä ei tänä vuonna tuettu, koska yhdistyksellä on oma kuntosaliryhmä Mäkikatsomossa. Yhdistyksen tapahtumien tiedotuskanava jäsenistölle on pääsääntöisesti jäsenkirje, joka lähetettiin kolme kertaa vuoden aikana. Yhdistyksellämme on myös omat kotisivut Yhdistyksellä on wikipediassa oma sivu fi.wikipedia.org/wiki/päijät-hämeen MS-yhdistys. Yhdistys löytyy haulla Päijät- Hämeen MS-yhdistys myös Facebookista. Vertaistukihenkilöverkostomme, kerhoillat, pienryhmät ja potilasasiamies ovat myös tiedotuksen kannalta tärkeitä. Tietoa yhdistyksestämme ja sen toiminnasta löytyy myös Neuroliitto ry:n sivuilta sekä liiton toimittamasta Avain-lehdestä.

5 Toimintakertomus (5) VARAINHANKINTA Yhdistyksen esite, jota oli saatavissa ainakin terveyskeskuksissa, keskussairaalassa ja apteekeissa, oli myös tärkeä osa tiedotusta yhdistyksen näkyvyyden ja tunnettavuuden lisäämiseksi. Esite lähetettiin myös uusille yhdistykseen liittyneille jäsenille. Jäsenkirjeessämme on lisäksi tiedot kerhoista sekä yhdistyksemme usean avainhenkilön yhteystiedot. Kesätapahtuma Esteetön Kesä-Mäsä oli yhdistyksellemme tärkeä varainkeräystapahtuma, jonka tuotto oli 880,80. EU-vaalien aikaan järjestetty Pieni Ele lipaskeräys tuotti 619,75, kiitos ahkerille lipasvahdeille! YHTEISTYÖ Yhdistys on toiminut yhteistyössä Suomen MS-liitto ry:n ja Avokuntoutuskeskus Aksonin kanssa. Yhteistyötä tehtiin myös alueemme kuntien ja kaupunkien erityisliikunnan kanssa. Teemme yhteistyötä Invalidiliiton kanssa liittyen Esteettömään KesäMäSään. Yhteyshenkilönä tässä toimi Ulla Valkeapää. EDUSTUS LOPUKSI Yhdistyksemme edustaja liittohallituksessa on Eero Keto ja liittovaltuustossa Jukka Sani (varsinainen jäsen) ja Helena Pekonniemi (varajäsen). Kuntien vammaisneuvostoissa edustajamme olivat Asikkalassa Pirkko Kotiniitty ja Nastolassa Heli Kukkonen. Yhdistys kiittää lämpimästi jokaista jäsentään, tukijaansa, talkoolaista sekä tapahtumiin osallistunutta. Yhdessä on mahdollista jatkaa tärkeää toimintaamme. Lahti Hallitus

Lauantaina 23.5. 2015 kesän avaa KesäMäSä

Lauantaina 23.5. 2015 kesän avaa KesäMäSä JÄSENKIRJE 2/2015 1 Aurinkoista kevättä kaikille! Yhdistyksemme vuoden 2015 toinen jäsenkirje, ole hyvä. Kirjeessä vuoden toisen neljänneksen tapahtumat aikatauluineen sekä kerhojemme yhteystiedot. Lauantaina

Lisätiedot

Etelä-Hämeen lihastautiyhdistys ry VUOSIKERTOMUS 2014

Etelä-Hämeen lihastautiyhdistys ry VUOSIKERTOMUS 2014 Etelä-Hämeen lihastautiyhdistys ry VUOSIKERTOMUS 2014 1. Jäsenistö Etelä-Hämeen Lihastautiyhdistys ry on lihastautia sairastavien ja heidän läheistensä alueyhdistys, joka on valtakunnallisen Lihastautiliitto

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2009. Yhdistyksen jäsenet ovat saaneet Salon Instrumentariumista 15 % :n alennuksen.

VUOSIKERTOMUS 2009. Yhdistyksen jäsenet ovat saaneet Salon Instrumentariumista 15 % :n alennuksen. VUOSIKERTOMUS 2009 1. Jäsentoiminta Palvelupiste toimi Salon SYTY ry:n yhdistystoimistossa, osoitteessa Rummunlyöjänkatu 7. Salo, kevätkaudella 20 kertaa, ja syyskaudella 4 kertaa Nämä tilat olivat ilmaiset.

Lisätiedot

Kokous päätti yhdistyksen jäsenmaksuksi 20 euroa vuodelle 2011.

Kokous päätti yhdistyksen jäsenmaksuksi 20 euroa vuodelle 2011. ESPOON REUMAYHDISTYS RY., ESBO REUMAFÖRENING RF. TOIMINTAKERTOMUS 2010 1. YLEISTÄ 2. YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET 3. HALLITUS, TILINTARKASTAJAT JA KIRJANPITÄJÄ 4. JÄSENISTÖ 5. VARSINAINEN TOIMINTA

Lisätiedot

Kaikille yhdistyksemme jäsenille tarkoitettuja vertaistukiryhmiä ovat kuukausikerho ja Salmen Virikekerho.

Kaikille yhdistyksemme jäsenille tarkoitettuja vertaistukiryhmiä ovat kuukausikerho ja Salmen Virikekerho. 1. Jäsentoiminta SALON REUMAYHDISTYS RY. VUOSIKERTOMUS 2012 Uusille jäsenille pidettiin tutustumisilta Salon SYTY ry:n tiloissa 7.5. Tutustumisillassa esiteltiin yhdistyksen toimintaa ja uusilla jäsenillä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS TILINPÄÄTÖS

TOIMINTAKERTOMUS TILINPÄÄTÖS Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry KOUVOLA TOIMINTAKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS VUODELTA 2007 Käytetyt tilikirjat - Pääkirja ATK - Päiväkirja ATK - tositeaineisto Säilytysaika vähintään 31.12.2017 asti Pohjois-Kymen

Lisätiedot

UUDENMAAN MUNUAIS JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF

UUDENMAAN MUNUAIS JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF 1 UUDENMAAN MUNUAIS JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 YLEISTÄ Uudenmaan munuais- ja maksayhdistys UUMU ry on 1967 perustettu potilasjärjestö,

Lisätiedot

TOIMINTA- KERTOMUS 2005

TOIMINTA- KERTOMUS 2005 TOIMINTA- KERTOMUS 2005 MIKKELIN SEUDUN INVALIDIT RY SISÄLLYS: 1. JOHDANTO. 3 2. VARSINAINEN TOIMINTA..... 4 2.1 HALLINTO...4 2.2 JOHTOKUNTA....4 2.3 TOIMISTOTYÖ...5 2.4 TOIMIKUNNAT.. 5 2.5 VAIKUTTAMISTOIMINTA...

Lisätiedot

UUDENMAAN MUNUAIS JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF ( 1 ) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 YLEISTÄ

UUDENMAAN MUNUAIS JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF ( 1 ) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 YLEISTÄ UUDENMAAN MUNUAIS JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF ( 1 ) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 YLEISTÄ Uudenmaan munuais ja maksayhdistys UUMU ry on perustettu vuonna 1967 potilasjärjestö,

Lisätiedot

Salon Reumayhdistys. Toimintakertomus vuodelta 2014 27.2.2015

Salon Reumayhdistys. Toimintakertomus vuodelta 2014 27.2.2015 Salon Reumayhdistys Toimintakertomus vuodelta 2014 27.2.2015 1 SALON REUMAYHDISTYS RY. TOIMINTAKERTOMUS 2014 1. JÄSENTOIMINTA Uusille jäsenille pidettiin tutustumisilta Salon SYTY ry:n tiloissa 31.3.2014.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1 Suomen Dystonia-yhdistys ry, Finlands Dystoni-förening rf TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 YLEISTÄ Suomen Dystonia-yhdistys ry, Finlands Dystoni-förening rf perustettiin 23.5.1998 ja rekisteröitiin 20.10.1998

Lisätiedot

PIRKANMAAN EPILEPSIAYHDISTYS RY 40 VUOTTA

PIRKANMAAN EPILEPSIAYHDISTYS RY 40 VUOTTA PIRKANMAAN EPILEPSIAYHDISTYS RY 40 VUOTTA Ylilääkäri Tarmo Kivimäki, yhdistyksen puheenjohtaja 13 vuotta PUHEENJOHTAJAT TARMO KIVIMÄKI 1968 1980 JUHANI HAKKILA 1981 1986 ANJA MERINIITTY 1987 1992 RAIJA

Lisätiedot

Tuloslaskelma...14. Tase...15. Tilintarkastuskertomus...16. Liite 1 (jäsenet kunnittain)...17. Liite 2 (paikallisosastojen hallinnoimat varat)...

Tuloslaskelma...14. Tase...15. Tilintarkastuskertomus...16. Liite 1 (jäsenet kunnittain)...17. Liite 2 (paikallisosastojen hallinnoimat varat)... VUOSIKERTOMUS 2013 SISÄLLYSLUETTELO 1. PUHEENJOHTAJAN KATSAUS.....2 2. YLEISTÄ... 3 3. HALLINTO... 3 3.1. Yhdistyksen kokoukset... 3 3.2. Hallitus... 3 3.3. Tilintarkastajat... 4 3.4. Edustukset ja jäsenyydet...

Lisätiedot

UUDENMAAN MUNUAIS JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF

UUDENMAAN MUNUAIS JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF 1 UUDENMAAN MUNUAIS JA MAKSAYHDISTYS UUMU RY NJUR- OCH LEVERFÖRENINGEN I NYLAND RF TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 YLEISTÄ Uudenmaan munuais- ja maksayhdistys UUMU ry on 1967 perustettu potilasjärjestö,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2010

TOIMINTAKERTOMUS 2010 HELSINGIN KAUPUNGIN TOIMISTOVIRKAILIJAT JHL ry Kolmas linja 6, liiketila 00530 Helsinki TOIMINTAKERTOMUS 2010 23.2.2011 Yhdistyksen hallitus Sivu 2 / 8 1 YLEISTÄ Vuosi on yhdistyksemme 54. toimintavuosi.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2013

TOIMINTAKERTOMUS 2013 TOIMINTAKERTOMUS 2013 Vantaan Mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet ry HYVÄT TUULET RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 Lauhatuuli Myöhätuuli Hiekkaharjuntie 13 A Lammaslammentie 17 A 01300 Vantaa 01710 Vantaa 09-8734386

Lisätiedot

Liittohallitus 5.3.2013, liite 1 Kevätliittokokous 20.4.2013 liite 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012

Liittohallitus 5.3.2013, liite 1 Kevätliittokokous 20.4.2013 liite 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 Liittohallitus 5.3.2013, liite 1 Kevätliittokokous 20.4.2013 liite 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 1(20) Sisältö 1. YLEISTÄ... 2 2. LIITTOKOKOUKSET JA LIITTOHALLITUS... 2 3. HENKILÖKUNTA... 2 4. JÄRJESTÖTOIMINTA...

Lisätiedot

1 Hämeenlinnan Eläkkeensaajat ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 YLEISTÄ

1 Hämeenlinnan Eläkkeensaajat ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 YLEISTÄ 1 Hämeenlinnan Eläkkeensaajat ry VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 YLEISTÄ Vuosi 2014 oli Hämeenlinnan Eläkkeensaajat ry:n 51. toimintavuosi. Juhlavuoden jälkeen palattiin tavanomaiseen toimintaan, jonka kehityssuuntina

Lisätiedot

Kokkolanseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry VUOSIKERTOMUS 2013

Kokkolanseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry VUOSIKERTOMUS 2013 Kokkolanseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry VUOSIKERTOMUS 2013 1 Sisällys 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Jäsenistö ja jäsenmaksut... 2 1.2 Hallinto... 3 1.3 Kirjanpito ja tilintarkastus... 3 1.4 Projektitoiminta...

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2012 liite1 HELSINGIN KAUPUNGIN TOIMISTOVIRKAILIJAT JHL ry Kolmas linja 6, liiketila 00530 Helsinki TOIMINTAKERTOMUS 2012 21.3.2013 Yhdistyksen hallitus Sivu 2 / 8 1 YLEISTÄ Vuosi oli yhdistyksemme 56. toimintavuosi.

Lisätiedot

AMALIA. Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry

AMALIA. Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry AMALIA Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry Kevät 2012 2 3 Kanta-Häme Ry Sisältö: Sisältö 3 Puheenjohtajan palsta 4 Terveiset tiedotusvastaavalta 5 Puheenjohtajan hakuilmoitus 6 Hallitus

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 (30. täysi toimintavuosi. Piiri on perustettu Jalasjärvellä 15.11.1983)

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 (30. täysi toimintavuosi. Piiri on perustettu Jalasjärvellä 15.11.1983) 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 (30. täysi toimintavuosi. Piiri on perustettu Jalasjärvellä 15.11.1983) A. YLEISTÄ Yhteistyö yhdistysten piirin liiton välillä on toiminut erinomaisesti. Pohjanmaan Kansallisen

Lisätiedot

VUOSIKIRJA 2014. 30 vuotta toimintaa liikehäiriösairaiden ja heidän läheistensä hyväksi. Teemana itsehoito osaksi hyvää arkea

VUOSIKIRJA 2014. 30 vuotta toimintaa liikehäiriösairaiden ja heidän läheistensä hyväksi. Teemana itsehoito osaksi hyvää arkea VUOSIKIRJA 2014 30 vuotta toimintaa liikehäiriösairaiden ja heidän läheistensä hyväksi Teemana itsehoito osaksi hyvää arkea SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ 3 2. LIITTOKOKOUKSET JA LIITTOHALLITUS 3 3. HENKILÖKUNTA

Lisätiedot

PÄÄL PÄÄLLYSTÖLIITON TOIMINTAKERTOMUS EVP-YHDISTYS RY 1 (6)

PÄÄL PÄÄLLYSTÖLIITON TOIMINTAKERTOMUS EVP-YHDISTYS RY 1 (6) PÄÄL PÄÄLLYSTÖLIITON TOIMINTAKERTOMUS EVP-YHDISTYS RY 1 (6) TOIMINTAKERTOMUS 2014 1 Toiminta-ajatus ja -tavoitteet Yhdistyksen toiminnan tärkein tehtävä oli toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja keskinäisenä

Lisätiedot

Kummitoiminta kasvoi edelleen vuoden 2011 aikana. Kummilapsia yhdistyksellä oli vuoden lopussa 383.

Kummitoiminta kasvoi edelleen vuoden 2011 aikana. Kummilapsia yhdistyksellä oli vuoden lopussa 383. T O I M I N T A K E R T O M U S 2 0 1 1 Kummitoiminnan 26. vuosi Nakurun lapset ry:n toiminnan tavoitteet: 1. Kummitoiminnalla pyritään takaamaan oikeudenmukainen ja tasa-arvoinen lapsuus kenialaisen kummitoimintamme

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2013

Toimintakertomus vuodelta 2013 OLARIN SEUDUN KANSALLISET SENIORIT RY Toimintakertomus vuodelta 2013 Yleistä Yhdistys toimii kansallisia perusarvoja kunnioittavien henkilöiden yhdyssiteenä ja yhteenkuuluvuuden tunteen lujittajana sekä

Lisätiedot

KEHÄ-ESPOON OSASTON HALLITUKSEN KERTOMUS OSASTON TOIMINNASTA VUONNA 2014

KEHÄ-ESPOON OSASTON HALLITUKSEN KERTOMUS OSASTON TOIMINNASTA VUONNA 2014 KEHÄ-ESPOON OSASTON HALLITUKSEN KERTOMUS OSASTON TOIMINNASTA VUONNA 2014 1. Yleistä Suomen Punaisen Ristin Kehä-Espoon osaston 43. toimintavuonna sen toiminta jatkui vilkkaana ja monipuolisena. Omien toimintaryhmien

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 (31. täysi toimintavuosi. Piiri on perustettu Jalasjärvellä 15.11.1983)

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 (31. täysi toimintavuosi. Piiri on perustettu Jalasjärvellä 15.11.1983) 1 VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2014 (31. täysi toimintavuosi. Piiri on perustettu Jalasjärvellä 15.11.1983) A. YLEISTÄ Yhteistyö yhdistysten piirin liiton välillä on toiminut erinomaisesti. Pohjanmaan Kansallisen

Lisätiedot

Liittohallitus 6.3.2014, 22, liite 5 Kevätliittokokous 12.4.2014, 6, liite 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

Liittohallitus 6.3.2014, 22, liite 5 Kevätliittokokous 12.4.2014, 6, liite 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Liittohallitus 6.3.2014, 22, liite 5 Kevätliittokokous 12.4.2014, 6, liite 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 1(25) Sisältö SISÄLTÖ... 1 1. YLEISTÄ... 2 2. LIITTOKOKOUKSET JA LIITTOHALLITUS... 2 3. HENKILÖKUNTA...

Lisätiedot

TIIVISTELMÄ KATSAUS SEURAN TOIMINTAAN 2014 Matti Helen VUOSIKERTOMUS

TIIVISTELMÄ KATSAUS SEURAN TOIMINTAAN 2014 Matti Helen VUOSIKERTOMUS TIIVISTELMÄ KATSAUS SEURAN TOIMINTAAN 2014 Matti Helen VUOSIKERTOMUS 2014 Härkämäkiseuran hallituksen vuosikertomus Hallitus Seuran puheenjohtajana toimi vuonna 2014 Reino Intovuori Hallituksen varsinaiset

Lisätiedot