Käyttöturvallisuustiedote

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Käyttöturvallisuustiedote"

Transkriptio

1 Sivu: 1/7 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Maali Valmistaja/toimittaja: Osmo Holz und Color GmbH & Co. KG Affhüppen Esch 12 D Warendorf Tietoja antaa: Product safety department Tel.: +49 (0) 251 / Fax: +49 (0) 251 / helmut.starp@osmo.de Hätätiedonanto: Myrkytystietokeskus, Helsinki: Puh. (09) Tuoja Sarbon Woodwise Oy PL Riihimäki Puh. (019) Fax. (019) info@osmocolor.com 2 Vaaran yksilöinti Vaaraselostus: Erikoisseloste ihmisiä ja ympäristöä koskevista vaaroista: Luokitusjärjestelmä: Tarpeeton. Tuote ei ole Euroopan yhteisön lainsäädännön mukaisen merkintävelvollisuuden alainen direktiivin "Yleinen luokitusdirektiivi EU:n valmisteille" viimeksi korjatun version mukaisesti. Luokitus vastaa voimassaolevaa EU-listaa, sitä on kuitenkin täydennetty ammattikirjallisuudesta ja yrityksiltä saaduilla tiedoilla. 3 Koostumus ja tiedot aineosista Kemialliset ominaisuudet Selostus: Sisältää vaarallisia aineita: CAS: EINECS: CAS: EINECS: CAS: ELINCS: Seuraavista aineista koostuva seos, jossa lisäaineita. Teollisuusbensiini (maaöljy), vetykäsitelty raskas Xn; R % (2-Metoksimetyylietoksi)-propanoli 2,5-10% Seos: haaroittuneet ja suoraketjuiset C7-C9-alkyyli-3-[3-(2H-bentsotriasol-2-yyli)-5-(1,1- dimetyylietyyli)-4-hydroksifenyyli]propionaatti (C7+C9 6%, C8 92%) N; R 51/53 2,5% (jatkuu sivulla 2)

2 Sivu: 2/7 Lisätietoja: Annettujen turvaohjeiden sanamuoto kappaleesta 16. (jatkuu sivulla 1) 4 Ensiaputoimenpiteet Yleisohjeet: Hengitettyä: Ihokosketuksessa: Aineen päästyä silmiin: Nieltyä: Ohjeita lääkärille: Seuraavat oireet voivat esiintyä: Aineen kanssa kosketuksiin joutuneet vietävä raittiiseen ilmaan. Aineen saastuttamat vaatekappaleet on riisuttava välittömästi. Huolehdittava raittiin ilman saannista. Oireiden esiintyessä pyydettävä lääkärin apua. Pestävä heti vedellä ja saippualla ja huuhdottava hyvin. Käännyttävä lääkärin puoleen, mikäli iho on jatkuvasti ärsyyntynyt. Silmiä huuhdotaan luomet auki juoksevan veden alla useita minuutteja ja käännytään lääkärin puoleen. Potilaan annetaan itse oksentaa vain hänen ollessaan täysin tajuissaan. Jos ainetta on nielty, hakeuduttava heti lääkärin hoitoon ja näytettävä tämä pakkaus tai etiketti. Päänsärkyä Huimausta 5 Palontorjuntatoimenpiteet Sopivat sammutusaineet: Aine, sen palamistuotteet tai kehittyvät kaasut aiheuttavat erikoisen vaaran: Erikoinen suojavarustus: Lisätiedot CO2, kuivakemikaalisammutin tai vesisumu. Suuremmat palot torjutaan vesisumulla tai alkoholeja kestävällä vaahdolla. Kuumennettaessa tai tulipalossa myrkylliset kaasut mahdollisia. Erikoistoimenpiteitä ei tarvita. Tulelle alttiit säiliöt jäähdytetään vedellä. Palojätteet ja saastunut sammutusvesi on hävitettävä virallisten määräysten mukaisesti 6 Toimenpiteet onnettomuuspäästöissä Henkilökohtaiset suojatoimenpiteet: Huolehdittava riittävästä tuuletuksesta. Eristettävä sytytyslähteistä Ympäristönsuojatoimenpiteet: Jos ainetta on päässyt viemäriin tai vesistöön, ilmoitettava asianomaiselle viranomaiselle. Estettävä pääsy viemäreihin/pintavesiin/pohjaveteen. Puhdistus-/talteenottomenetelmä: Lämmin vesi ja puhdistusaine Imettävä nestettä sitovalla aineella (hiekka, piimaa, hapon sidosaine, yleisidosaine). Lisäohjeet: Aineen hävitystä koskevia ohjeita kappaleessa 13. Vaarallisia aineita ei vapaudu. (jatkuu sivulla 3)

3 Sivu: 3/7 (jatkuu sivulla 2) 7 Käsittely ja varastointi Käsittely: Turvallisen käsittelyn ohjeet: Palo- ja räjähdyssuojaohjeet: Varastointi: Varastotiloille ja säiliöille asetettavat vaatimukset: Yhteisvarastointiohjeet: Lisätietoja varastointiehtoihin: Säiliöt on pidettävä suljettuina. Saadaan käyttää ainoastaan hyvin tuuletetuissa tiloissa. Erikoistoimenpiteitä ei tarvita. Erikoistoimenpiteitä ei tarvita. Saadaan säilyttää ainoastaan alkuperäisastioissa. Ei tarvita. Astiat säilytettävä hyvin tuuletetuissa tiloissa. 8 Altistumisen ehkäiseminen ja henkilön suojaimet Lisäohjeita teknisten laitteiden varustukseen: Ei muita tietoja, ks. kohta 7. Aineosat työpaikkakohtaisin valvottavin raja-arvoin: Teollisuusbensiini (maaöljy), vetykäsitelty raskas HTP 8H : Lyhytaikaisarvo: Lyhytaikaisarvo: 900 mg/m³ Lähde ELV (FI) (2-Metoksimetyylietoksi)-propanoli HTP Lisäohjeet: 310 mg/m³, 50 ppm iho Tiedot perustuvat valmistushetkellä voimassaoleviin luetteloihin. Henkilökohtainen suojavarustus: Yleiset suoja- ja hygieniatoimenpiteet: Hengityssuoja: Käsisuojus: Käsinemateriaali Työn aikana on syöminen, juominen, tupakoiminen, nuuskaaminen kielletty. Aineen kostuttamia puhdistusriepuja ei saa pitää housuntaskuissa. Vältettävä ihokosketusta ja kosketusta silmiin. Hengityssuojain vain aerosolin- tai sumunmuodostuksessa. Ei tarvita, jos tilojen tuuletus on hyvä. Suojakäsineet Käsinemateriaalin tulee olla tuotetta/ainetta/valmistetta kestävää ja läpäisemätöntä. Suojakäsinemateriaalin valinnassa on otettava huomioon läpäisyajat, läpäisevyyskerroin ja kuluminen. Soveltuvan käsinetyypin valikoima ei riipu yksinomaan materiaalista vaan myös muista laatuominaisuuksista ja vaihtelee eri valmistajilla. Koska tuote on valmiste, joka koostuu eri aineista, ei suojakäsinemateriaalin kestävyys ole ennalta arvioitavissa vaan pitää tarkistaa ennen käyttöä. (jatkuu sivulla 4)

4 Sivu: 4/7 Käsinemateriaalin läpäisyaika Pitkäaikaiseen kosketukseen soveltuvat suojakäsineet seuraavista materiaaleista: Roiskesuojaukseen soveltuvat suojakäsineet seuraavista materiaaleista: Silmäsuojus: Kehosuojus: (jatkuu sivulla 3) Tarkka läpäisyaika on selvitettävä suojakäsinevalmistajalta ja sitä on noudatettava. Nitriilikumi Nitriilikumi Suojalaseja suositellaan uudelleentäytössä. Työsuojavaatetus * 9 Fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet Yleiset ohjeet Muoto: Väri: Haju: Nestemäinen Väritön Tyypillinen Tilanmuutos Sulamispiste/sulamisalue: Ei määrätty. Kiehumispiste/kiehumisalue: 180 C Leimahduspiste: > 61 C (DIN 53213) Syttymislämpötila: 240 C Itsesyttyvyys: Räjähdysvaara: Tuote ei ole itsestään syttyvä. Tuote ei ole räjähdysvaarallinen. Räjähdysrajat: Alempi: 0,6 Vol % Ylempi: 7,0 Vol % Höyrypaine 20 C lämpötilassa: 1 hpa Tiheys 20 C lämpötilassa: 0,9-1,0 g/cm³ (DIN 51757) Liukenevuus/sekoittuvuus veteen: Ei sekoittuva tai vain osittain sekoittuva. Viskositeetti: Kinemaattinen 20 C lämpötilassa: s (DIN 53211/4mm) > 30 s (ISO 3mm) Liuoteainepitoisuus: VOC (EY) < 500 g/l (VOC-max. = 500 g/l (2010 A/i)) (jatkuu sivulla 5)

5 Sivu: 5/7 (jatkuu sivulla 4) 10 Stabiilisuus ja reaktiivisuus Terminen hajoavuus / vältettävät olosuhteet: Vältettävät aineet: Vaaralliset reaktiot Vaaralliset hajoamistuotteet: Ei hajaantumista määräystenmukaisessa varastoinnissa ja käsittelyssä. Reagoi aineeseen kastetun kudoksen kanssa (esim. trasseli). Reagoi happojen, alkalien ja hapettimien kanssa. Hiilimonoksidi ja hiilidioksidi Typpioksidit (NOx) 11 Myrkyllisyyteen liittyvät tiedot Akuutti myrkyllisyys: Luokittelurelevantti LD/LC50-arvot: Teollisuusbensiini (maaöljy), vetykäsitelty raskas Oraali LD50 >2000 mg/kg (rotta) Dermaali LD50 >2000 mg/kg (rotta) Inhaloituna LC50 / 4h >5 mg/l (rotta) Butanonioksiimi Oraali LD mg/kg (rotta) Dermaali LD mg/kg (rotta) Inhaloituna LC50 / 4h 20 mg/l (rotta) Ensisijainen ärsyttävä vaikutus: iholla: silmiin: Altistuminen: Toksikologisia lisätietoja: Pitkällisessä tai toistuvasta ihokosketuksesta voi aiheutua Dermatitis (ihotulehdus) liuotinaineen rasvaa poistavan vaikutuksen johdosta. Ärsyttävä vaikutus. Tiedossa ei ole stabiloivaa vaikutusta. Väkevien höyryjen hengittäminen sekä nauttiminen suun kautta aiheuttaa narkoottisen tilan ja päänsärkyä, huimausta jne. Tuotetta ei EY:n yleisten voimassaolevien luokitusdirektiivien mukaisesti tarvitse merkitä valmisteissa. Asianmukaisessa käsittelyssä ja määräystenmukaisessa käytössä tuotteella ei kokemuksemme ja käytössäolevien tietojen mukaan ole terveydelle haitallisia vaikutuksia. (jatkuu sivulla 6)

6 Sivu: 6/7 (jatkuu sivulla 5) 12 Tiedot kemikaalin vaarallisuudesta ympäristölle Ekotoksiset vaikutukset: Vesimyrkyllisyys: Teollisuusbensiini (maaöljy), vetykäsitelty raskas EC50 / 48h >1000 mg/l (vesikirppu) IC50 / 72h >1000 mg/l (levä) LC50 / 96h >1000 mg/l (kala) Ekologisia lisätietoja: Yleisohjeita: Vesistövaarallisuusluokka 1 (Oma luokitus): lievästi vesistöä vaarantava 13 Jätteiden käsittelyyn liittyvät näkökohdat Tuote: Suositus: Puhdistamattomat pakkaukset: Suositus: Pienehköt erät voidaan hävittää yhdessä talousjätteiden kanssa. Ei voida hävittää yhdessä talousjätteiden kanssa. Ei saa päästää viemäristöön. Hävitettävä virallisten määräysten mukaisesti. 14 Kuljetustiedot Maakuljetus ARD/RID ja VVVS/GGVE (rajanylitys/kotimaa): ADR/RID-GGVS/E luokka: - Merikuljetus IMDG/GGVSee: IMDG/GGVSee-luokka: - Marine pollutant: Ei Ilmakuljetus ICAO-TI ja IATA-DGR: ICAO/IATA-luokka: - 15 Lainsäädäntöä koskevat tiedot EU-direktiivien mukainen merkintä: Noudatettava kemikaalien käsittelyssä yleisesti voimassaolevia varotoimenpiteitä. Vaikkakaan tätä tuotetta ei tarvitse varustaa varoitusmerkinnällä, suosittelemme turvallisuusohjeiden noudattamista. Tuotetta ei EY-direktiivien/GesStoffV-määräysten mukaisesti tarvitse varustaa varoitusmerkinnällä. S-säännökset: 2 Säilytettävä lasten ulottumattomissa. (jatkuu sivulla 7)

7 Sivu: 7/7 (jatkuu sivulla 6) 24/25 Varottava kemikaalin joutumista iholle ja silmiin. 26 Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä ja mentävä lääkäriin. 46 Jos ainetta on nielty, hakeuduttava heti lääkärin hoitoon ja näytettävä tämä pakkaus tai etiketti. 51 Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta. Määrättyjen valmisteiden erikoismerkintä: Huom! Hävitä öljyiset trasselit, rievut yms. polttamalla tai kastelemalla vedellä ennen roskiin heittämistä luonnonöljyn itsesyttymisvaaran vuoksi. Sisältää 2-Butanonioksiimi, diklofluanidi (ISO), kobolttikarboksylaatti. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. toimitetaan ammattikäyttäjälle pyynnöstä. 16 Muut tiedot Annetut tiedot perustuvat tämänhetkisiin tietoihimme. Ne eivät kuitenkaan anna takuuta tuotteen ominaisuuksista eivätkä aikaansaa sopimuksellista oikeussuhdetta. Asiaankuuluvat R-lausekkeet 51/53 Myrkyllistä vesieliöille, voi aiheuttaa pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesiympäristössä. 65 Haitallista: voi aiheuttaa keuhkovaurion nieltäessä. 66 Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Lisätietoja: Yhteydenottohenkilö: * Tiedot muutettu alkuperäisestä versiosta Abteilung Produktsicherheit Hr. Dr. Starp

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Puukitti Tasoitusmassa

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Puukitti Tasoitusmassa Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: Aineen / valmisteen käyttö Osmo Color Puukitti Tasoitusmassa Valmistaja/toimittaja: Osmo Holz und Color

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 91/155/EY & 93/112/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 91/155/EY & 93/112/EY mukainen Sivu: 1/4 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: GC Exafast NDS Catalyst Aineen / valmisteen käyttö Hampaiden muotoilumateriaali Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Peittävä Puuvaha Maali

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Peittävä Puuvaha Maali Sivu: 1/7 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: Aineen / valmisteen käyttö Osmo Color Peittävä Puuvaha Maali Valmistaja/toimittaja: Osmo Holz und Color

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Erikoispuuöljy, sävyt

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Erikoispuuöljy, sävyt Sivu: 1/7 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: Osmo Color Erikoispuuöljy, sävyt Artikkelinumero: 004; 005; 006; 007; 009; 010; 011; 012 ja 016 Aineen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Suojaava Kuultoöljy Maali

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Suojaava Kuultoöljy Maali Sivu: 1/7 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: Aineen / valmisteen käyttö Osmo Color Suojaava Kuultoöljy Maali Valmistaja/toimittaja: Osmo Holz und Color

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Läpikuultava Puuvaha Väriaine

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Läpikuultava Puuvaha Väriaine Sivu: 1/7 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: Aineen / valmisteen käyttö Osmo Color Läpikuultava Puuvaha Väriaine Valmistaja/toimittaja: Osmo Holz und

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color TopOil 3058, Väritön Maali

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color TopOil 3058, Väritön Maali Sivu: 1/7 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: Aineen / valmisteen käyttö Osmo Color TopOil 3058, Väritön Maali Valmistaja/toimittaja: Osmo Holz und

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Hoito - ja Puhdistusvaha

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Hoito - ja Puhdistusvaha Sivu: 1/7 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: Osmo Color Hoito - ja Puhdistusvaha Artikkelinumero: 3029, 3087 Aineen / valmisteen käyttö Hoitoaine

Lisätiedot

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä Tarkistus:

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä Tarkistus: Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Lakka Valmistaja/toimittaja: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach Tel.: +49(0)8703-922-0

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1470 fbg. Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella tarpeeton

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/7 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Puunsuojakylläste Maali Valmistaja/toimittaja: Osmo Holz und Color GmbH & Co. KG Affhüppen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/3 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: Bifix SE peruspasta Aineen / valmisteen käyttö Kiinnityssementti Valmistaja/toimittaja: VOCO GmbH Anton-Flettner-Str.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: Level 2 Aineen / valmisteen käyttö In-vitro laboratorioreagenssi tai komponentti Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1492 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella tarpeeton

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/8 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Puunsuojakylläste Maali Valmistaja/toimittaja: Osmo Holz und Color GmbH & Co. KG Affhüppen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1473 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella tarpeeton

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Hampaiden sidosaine Valmistaja/toimittaja: VOCO GmbH Anton-Flettner-Str. 1-3 D-27472 Cuxhaven

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/4 Painatuspäivämäärä 20.04.2012 Versionumero 5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Kauppanimike: Die silicone base Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 16018-16728 Aineen / valmisteen käyttö Valmistaja/toimittaja: SEM Products, Inc. 651 Michael Wylie

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Öljyvaha Puulattioille

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Öljyvaha Puulattioille Sivu: 1/8 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: Osmo Color Öljyvaha Puulattioille Artikkelinumero: 3032, 3040, 3041, 3062, 3071, 3072, 3073, 3074,

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 1101 Aineen / valmisteen käyttö suojaava neste Valmistaja/toimittaja: Cartec BV Verbreepark 13 NL-2731

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 465 Aineen / valmisteen käyttö Autovaha Valmistaja/toimittaja: Concept Chemicals & Coatings Ltd. Felt

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Suojaava Kuultoöljy

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Suojaava Kuultoöljy Sivu: 1/9 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Osmo Color Suojaava Kuultoöljy Kauppanimike: 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE MSDS QRR Version: D04-FI ( ) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE MSDS QRR Version: D04-FI ( ) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen MSDS QRR010934 / Version: D04-FI (10-08-2010) Sivu 1/5 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE MSDS QRR010934 Version: D04-FI (10-08-2010) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Läpikuultava Puuvaha

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Läpikuultava Puuvaha Sivu: 1/9 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Osmo Color Läpikuultava Puuvaha Kauppanimike: 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/9 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Hampaiden

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Hampaiden lakka Valmistaja/toimittaja: VOCO GmbH Anton-Flettner-Str. 1-3 D-27472 Cuxhaven

Lisätiedot

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY & 93/112/EY mukainen

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY & 93/112/EY mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Erikoisliuos maitolian poistamiseen(maidonvaahdotin) Valmistaja/toimittaja: KAMARETA EST.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Pigmentti Korroosionestoaine Valmistaja/toimittaja: Oy ESOPE Ab puhelin: +358-09-541 9088

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 91/155/EY & 93/112/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 91/155/EY & 93/112/EY mukainen Sivu: 1/4 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: GC Fuji ORTHO LC Powder Aineen / valmisteen käyttö Hammastekniikan apuaineet Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1 /5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 1396 Aineen / valmisteen käyttö Kiillotusaine Käyttöturvallisuustiedotteen toimittajan tiedot Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 18.03.2010 Tarkistus: 18.03.2010

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 18.03.2010 Tarkistus: 18.03.2010 Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Ohennin Valmistaja/toimittaja: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach Tel.: +49(0)8703-922-0

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE MSDS QRR Version: D03-FI ( ) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE MSDS QRR Version: D03-FI ( ) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen MSDS QRR010906 / Version: D03-FI (19-08-2010) Sivu 1/5 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE MSDS QRR010906 Version: D03-FI (19-08-2010) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot * * Artikkelinumero: 59644 * Aineen / valmisteen käyttö Laboratoriokemikaalit * Valmistaja/toimittaja: Reagecon Diagnostics Ltd.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color EcoGarden

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color EcoGarden Sivu: 1/7 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: Osmo Color EcoGarden Artikkelinumero: 7400; 7470; 7600 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

Painatuspäivämäärä Tarkistus:

Painatuspäivämäärä Tarkistus: Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 313323564 Aineen / valmisteen käyttö Puhdistin Valmistaja/toimittaja: Carolux Energieweg 16 6658 AD

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Touksuva Kuusi Valmistaja/toimittaja: Clas Ohlson Oy Annankatu 34-36A, 4.krs 00100 Helsinki

Lisätiedot

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Ruiskeuutteenpuhdistin Valmistaja/toimittaja: Alfred Kärcher GmbH & Co. KG Alfred-Kärcher-Str.

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTET MSDS QRR Version: D02-FI ( ) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTET MSDS QRR Version: D02-FI ( ) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen MSDS QRR010947 / Version: D02-FI (13-11-2014) Sivu 1/5 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTET MSDS QRR010947 Version: D02-FI (13-11-2014) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/6 1. Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Efka 8630 Käyttö: teollisuuskemikaalit Yritys: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY Yhteystiedot: BASF

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Valmistaja/toimittaja: AXSON TECHNOLOGIES - Rue de l'equerre - F-95310 SAINT OUEN L'AUMONE Tél.(33-1)34 40 34 60 Tietoja

Lisätiedot

Käyttöturvatiedote 91/155/EY mukainen

Käyttöturvatiedote 91/155/EY mukainen Sivu: 1/5 1 Kemikaalin ja sen valmistajan, maahantuojan tai muun toiminnanharjoittajan tunnistustiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 0202 Aineen / valmisteen käyttö: Lauhduttimien puhdistusaine Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Kauppanimike: J - 425T Artikkelinumero: 39580 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Hoitovaha

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Hoitovaha Sivu: 1/8 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: Osmo Color Hoitovaha Artikkelinumero: 3029, 3087 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Polyuretaanihartsi Valmistaja/toimittaja: AXSON TECHNOLOGIES - Rue de l'equerre - F-95310

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Suojaava Kuultoöljy

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Suojaava Kuultoöljy Sivu: 1/10 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: Osmo Color Suojaava Kuultoöljy Artikkelinumero: Hopeaefektisävyt 1140, 1141, 1142, 1143 1.2 Aineen

Lisätiedot

Painatuspäivämäärä Versionumero 12

Painatuspäivämäärä Versionumero 12 Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Voiteluaine/

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote (EY) 1907/2006 & (EY) 1272/2008 mukainen

Käyttöturvallisuustiedote (EY) 1907/2006 & (EY) 1272/2008 mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Hammastekniikan apuaineet Valmistaja/toimittaja: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan 33 B-3001

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/4 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: UR 3440 PART B Aineen / valmisteen käyttö Polyuretaanihartsi Valmistaja/toimittaja: AXSON TECHNOLOGIES

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Liima

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 043 Rekisteröintinumero ei voida käyttää Aineen / valmisteen käyttö Karieksen ilmaisinlaite Käyttöturvallisuustiedotteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Puukitti

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Puukitti Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: Osmo Color Puukitti Artikkelinumero: 7300, 7301, 7302, 7303, 7304 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 000078, 000079, 000077, 000075, 000153 Aineen / valmisteen käyttö Kovetin Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Valmistaja/toimittaja: AXSON TECHNOLOGIES - Rue de l'equerre - F-95310 SAINT OUEN L'AUMONE Tél.(33-1)34 40 34 60 Tietoja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Kauppanimike: 6.08 ZWALUW FOLIEX SPUR LM Artikkelinumero: 603F Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot * * Artikkelinumero: 1058402 * Aineen / valmisteen kaeytoe Laboratoriokemikaalit * Valmistaja/toimittaja: Reagecon Diagnostics Ltd.

Lisätiedot

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 19.03.2010 Tarkistus: 19.03.2010

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 19.03.2010 Tarkistus: 19.03.2010 Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Vernissa Valmistaja/toimittaja: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach Tel.: +49(0)8703-922-0

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 07088 Aineen / valmisteen käyttö Valmistaja/toimittaja: SEM Products, Inc. 651 Michael Wylie Dr.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 63530000000 Aineen / valmisteen käyttö Kenkävoide Valmistaja/toimittaja: Salzenbrodt GmbH & Co KG Internationale

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 031-O Rekisteröintinumero ei voida käyttää Aineen / valmisteen käyttö Hammasmateriaali kovettumisen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Ruosteenirrotin Valmistaja/toimittaja: WERA WERK Hermann Werner GmbH&Co.KG Korzerter Strasse

Lisätiedot

Sivu: 1/6 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 20.01.2011 Versionumero 19

Sivu: 1/6 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 20.01.2011 Versionumero 19 Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot. Tuotetunniste.. Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella. Aineen / valmisteen käyttö

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 4101 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen /

Lisätiedot

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä Tarkistus:

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä Tarkistus: Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Lakka Valmistaja/toimittaja: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach Tel.: +49(0)8703-922-0

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Öljyvaha Puulattioille

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Öljyvaha Puulattioille Sivu: 1/9 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: Osmo Color Öljyvaha Puulattioille Artikkelinumero: 3091 Hopea 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 1007 Aineen / valmisteen käyttö kiillotusaine / vaha Valmistaja/toimittaja: Cartec BV Verbreepark 13

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1692 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella tarpeeton

Lisätiedot

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY & 93/112/EY mukainen. 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY & 93/112/EY mukainen. 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Erikoistabletteja kahvirasvan poistoon kahvinkeittimistä. Valmistaja/toimittaja: KAMARETA

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Lisäaine

Lisätiedot

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen. Painatuspäivämäärä 04.02.2002 Tarkistettu pvm: 03.02.2002

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen. Painatuspäivämäärä 04.02.2002 Tarkistettu pvm: 03.02.2002 Sivu: 1/5 1 Aine-/valmiste- ja firmanimike Tuotetiedot Artikkelinumero: 113 Valmistaja/toimittaja: Concept Chemicals & Coatings Ltd. P O Box 9, Bramhall, Stockport SK7 1JF England Tietoja antaa: Tel 00

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 070-A Aineen / valmisteen käyttö Hammasmateriaali hampaanpinnan käsittelyyn Valmistaja: Kuraray

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot * * Artikkelinumero: 59643 * Aineen / valmisteen käyttö Laboratoriokemikaalit * Valmistaja/toimittaja: Reagecon Diagnostics Ltd.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1058 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella ei määrätty Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Astioiden

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Hoito-ja puhdistusvahaspray Hoitoaine

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Hoito-ja puhdistusvahaspray Hoitoaine Sivu: 1/8 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: Aineen / valmisteen käyttö Osmo Color Hoito-ja puhdistusvahaspray Hoitoaine Valmistaja/toimittaja: Osmo

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: P906 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen /

Lisätiedot

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 17.11.2009 Tarkistus: 17.11.2009

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 17.11.2009 Tarkistus: 17.11.2009 Sivu: 1/7 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Lakka Valmistaja/toimittaja: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach Tel.: +49(0)8703-922-0

Lisätiedot

Sivu: 1/6 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä Versionumero 45

Sivu: 1/6 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä Versionumero 45 Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot. Tuotetunniste.. Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella. Aineen / valmisteen käyttö

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 03016, 03026, 03036, 03046 Aineen / valmisteen käyttö Coating Valmistaja/toimittaja: SEM Products,

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 07078 Aineen / valmisteen käyttö Valmistaja/toimittaja: SEM Products, Inc. 651 Michael Wylie Dr.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen Sivu: 1/7 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: HR014 Aineen / valmisteen käyttö Valmistaja/toimittaja: SEM Products, Inc. 651 Michael Wylie Dr.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 86330030000 Aineen / valmisteen käyttö Sileän nahan kylläste- ja hoitovaahto Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Kauppanimike: Certanium 81 Artikkelinumero: 24450 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Tiivistysaine

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 147037 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot

KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: A-I-PL200 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 60430000000 Aineen / valmisteen käyttö Kenkävoide Valmistaja/toimittaja: Salzenbrodt GmbH & Co KG Internationale

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 22887 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1691 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella tarpeeton

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 38373 Aineen / valmisteen käyttö Valmistaja/toimittaja: SEM Products, Inc. 651 Michael Wylie Dr.

Lisätiedot

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä Tarkistus:

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä Tarkistus: Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Lakanlisäaineet Valmistaja/toimittaja: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach Tel.: +49(0)8703-922-0

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 24180 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen

Lisätiedot

Painatuspäivämäärä Tarkistus:

Painatuspäivämäärä Tarkistus: Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Aineen / valmisteen käyttö Voiteluaine/ voiteluaineet Valmistaja/toimittaja: OKS Spezialschmierstoffe GmbH Triebstraße 9 D-80993

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color EcoGarden

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color EcoGarden Sivu: 1/7 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: Osmo Color EcoGarden Artikkelinumero: 7400; 7470; 7600 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 16545 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 85023 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 889790, 889776, 889783, 661105, 899683, 651687 Aineen / valmisteen käyttö Maali Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot