Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen"

Transkriptio

1 Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Hampaiden sidosaine Valmistaja/toimittaja: VOCO GmbH Anton-Flettner-Str. 1-3 D Cuxhaven Tietoja antaa: Tieteellinen osasto tel. +49 (0) Hätä-tiedonanto: Tieteellinen osasto Tel. +49 (0) Vaaran yksilöinti Vaaraselostus: Xi Ärsyttävä F Helposti syttyvä Erikoisseloste ihmisiä ja ympäristöä koskevista vaaroista: Tuote on Euroopan yhteisön lainsäädännön mukaisen merkintävelvollisuuden alainen direktiivin "Yleinen luokitusdirektiivi EU:n valmisteille" viimeksi korjatun version mukaisesti. R 11 Helposti syttyvää. R 36/38 Ärsyttää silmiä ja ihoa. R 43 Ihokosketus voi aiheuttaa herkistymistä. Luokitusjärjestelmä: Luokitus vastaa voimassaolevaa EU-listaa, sitä on kuitenkin täydennetty ammattikirjallisuudesta ja yrityksiltä saaduilla tiedoilla. Lisätietoja: Käyttö vain edellämainittuihin indikaatioihin 3 Koostumus ja tiedot aineosista Kemialliset ominaisuudet Selostus: Seuraavista aineista koostuva seos, jossa vaarattomia lisäaineita. Sisältää vaarallisia aineita: CAS: asetoni Xi, F; R % EINECS: CAS: BIS-GMA Xi; R 36/ % CAS: Hydroksietyylimetakrylaatti Xi; R 36/ % EINECS: Katalysaatori Xn, Xi, N; R 20/22-36/ ,5% 4 Ensiaputoimenpiteet Hengitettyä: Oireiden esiintyessä saatettava lääkärin hoitoon. Huolehdittava riittävästä raittiin ilman saannista; käännyttävä varmuuden vuoksi lääkärin puoleen. Tajuton pidettävä ja kuljetettava kyljellään. Ihokosketuksessa: Pestävä heti vedellä ja saippualla ja huuhdottava hyvin. Aineen päästyä silmiin: Silmiä huuhdotaan luomet auki juoksevan veden alla useita minuutteja. Oireiden kestäessä käännytään lääkärin puoleen. Nieltyä: Käännyttävä lääkärin puoleen oireiden jatkuessa. 5 Palontorjuntatoimenpiteet Sopivat sammutusaineet: CO2, hiekka, kuivakemikaalisammutin. Vettä ei saa käyttää. (jatkuu sivulla 2)

2 Sivu: 2/5 Turvallisuussyistä sopimattomat sammutusaineet: Täysi vesisuihku Erikoinen suojavarustus: Erikoistoimenpiteitä ei tarvita. (jatkuu sivulla 1) 6 Toimenpiteet onnettomuuspäästöissä Henkilökohtaiset suojatoimenpiteet: Huolehdittava riittävästä tuuletuksesta. Ympäristönsuojatoimenpiteet: Estettävä pääsy viemäreihin/pintavesiin/pohjaveteen. Puhdistus-/talteenottomenetelmä: Imettävä nestettä sitovalla aineella (hiekka, piimaa, hapon sidosaine, yleisidosaine, sahajauho). Ei saa huuhtoa pois vedellä tai vetisillä puhdistusaineilla. 7 Käsittely ja varastointi Käsittely: Turvallisen käsittelyn ohjeet: Tarkoittu vain hammashoitoon. Palo- ja räjähdyssuojaohjeet: Eristettävä sytytyslähteistä - tupakanpoltto kielletty. Varastointi: Varastotiloille ja säiliöille asetettavat vaatimukset: Seurattava annettuja ohjeita Yhteisvarastointiohjeet: Ei tarvita. Lisätietoja varastointiehtoihin: Astiat on pidettävä tiiviisti suljettuina. 8 Altistumisen ehkäiseminen ja henkilön suojaimet Lisäohjeita teknisten laitteiden varustukseen: Ei muita tietoja, ks. kohta 7. Aineosat työpaikkakohtaisin valvottavin raja-arvoin: asetoni HTP Lyhytaikaisarvo: 0,9 mg/m³, 0,3 ppm Pitkäaikaisarvo: 0,3 mg/m³, 0,1 ppm Lisäohjeet: Tiedot perustuvat valmistushetkellä voimassaoleviin luetteloihin. Henkilökohtainen suojavarustus: Yleiset suoja- ja hygieniatoimenpiteet: Pidettävä loitolla elintarvikkeista, juomista ja rehuista. Kädet on pestävä ennen taukoja ja työn päätyttyä. Vältettävä ihokosketusta ja kosketusta silmiin. Hengityssuoja: Ei tarpeen. Käsisuojus: Suojakäsineet Käsinemateriaali Soveltuvan käsinetyypin valikoima ei riipu yksinomaan materiaalista vaan myös muista laatuominaisuuksista ja vaihtelee eri valmistajilla. Koska tuote on valmiste, joka koostuu eri aineista, ei suojakäsinemateriaalin kestävyys ole ennalta arvioitavissa vaan pitää tarkistaa ennen käyttöä. Käsinemateriaalin läpäisyaika Tarkka läpäisyaika on selvitettävä suojakäsinevalmistajalta ja sitä on noudatettava. Silmäsuojus: Suojalasit 9 Fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet Yleiset ohjeet Muoto: Nestemäinen (jatkuu sivulla 3)

3 Sivu: 3/5 Väri: Haju: Kellertävä Tyypillinen Tilanmuutos Sulamispiste/sulamisalue: Ei määrätty. Kiehumispiste/kiehumisalue: Ei määrätty. Leimahduspiste: -12 C Syttymislämpötila: 465 C Itsesyttyvyys: Tuote ei ole itsestään syttyvä. (jatkuu sivulla 2) Räjähdysvaara: Tuote ei ole räjähdysvaarallinen, kuitenkin räjähdysvaarallisten höyry-/ ilmaseosten muodostuminen mahdollista. Tiheys: Ei määrätty. Liukenevuus/sekoittuvuus veteen: Ei sekoittuva tai vain osittain sekoittuva. 10 Stabiilisuus ja reaktiivisuus Terminen hajoavuus / vältettävät olosuhteet: Ei hajaantumista määräystenmukaisessa käytössä. Vaaralliset reaktiot Ei tiedossa vaarallisia reaktioita. Vaaralliset hajoamistuotteet: Tiedossa ei ole vaarallisia hajoamistuotteita. 11 Myrkyllisyyteen liittyvät tiedot Akuutti myrkyllisyys: Luokittelurelevantti LD/LC50-arvot: asetoni Oraali LD mg/kg (rat) Dermaali LD mg/kg (rabbit) Ensisijainen ärsyttävä vaikutus: iholla: Ärsyttävä vaikutus ihoon ja limakalvoihin. silmiin: Ärsyttävä vaikutus. Altistuminen: Ihokosketus voi aiheuttaa altistumisen. Toksikologisia lisätietoja: Tuote voi aiheuttaa EY:n yleisten luokitusdirektiivien mukaisesti valmisteissa seuraavat vaarat: Ärsyttävä Herkistyminen Ihokosketus voi aiheuttaa herkistymistä. 12 Tiedot kemikaalin vaarallisuudesta ympäristölle Ekologisia lisätietoja: Yleisohjeita: Vesistövaarallisuusluokka 1 (Oma luokitus): lievästi vesistöä vaarantava Estetään aineen pääsy ohentamattomana tai suurina määrinä pohjaveteen, vesistöihin, viemäristöön. 13 Jätteiden käsittelyyn liittyvät näkökohdat Tuote: Suositus: Ei voida hävittää yhdessä talousjätteiden kanssa. Ei saa päästää viemäristöön. (jatkuu sivulla 4)

4 Sivu: 4/5 Puhdistamattomat pakkaukset: Suositus: Hävitettävä virallisten määräysten mukaisesti. (jatkuu sivulla 3) 14 Kuljetustiedot Maakuljetus ARD/RID ja VVVS/GGVE (rajanylitys/kotimaa): ARD/RID-GGVS/E luokka: 3 Palavat nesteet Kemler-luku: 33 UN-numero: 1090 Lipuke: 3 Tavaranimike: 1090 ASETONI Rajoitetut määrät (LQ) LQ4 Kuljetuskategoria 2 Tunnelirajoituskoodi: D/E Merikuljetus IMDG/GGVSee: IMDG/GGVSee-luokka: 3 UN-numero: 1090 Label 3 EMS-numero: F-E,S-D Marine pollutant: Ei Oikea tekninen nimi: ACETONE Ilmakuljetus ICAO-TI ja IATA-DGR: ICAO/IATA-luokka: 3 UN/ID-numero: 1090 Label 3 Oikea tekninen nimi: ACETONE 15 Lainsäädäntöä koskevat tiedot EU-direktiivien mukainen merkintä: Tuote on luokiteltu ja merkitty EY-direktiivien/GesStoffV-määräysten mukaisesti. Tuotteen tunnuskirjain ja vaaramerkintä: Xi Ärsyttävä F Helposti syttyvä Vaaran määräävät komponentit etiketeissä: 2-Hydroksietyylimetakrylaatti R-säännökset: 11 Helposti syttyvää. (jatkuu sivulla 5)

5 Sivu: 5/5 36/38 Ärsyttää silmiä ja ihoa. 43 Ihokosketus voi aiheuttaa herkistymistä. S-säännökset: 16 Eristettävä sytytyslähteistä - Tupakointi kielletty. 24 Varottava kemikaalin joutumista iholle. 26 Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä ja mentävä lääkäriin. 28 Ihonkohdat, joihin ainetta on päässyt, on pestävä heti runsaalla vedellä 37 Käytettävä sopivia suojakäsineitä. 43 Sammutukseen käytetään hiekkaa, hiilidioksidia tai kuivakemikaalisammutinta, ei vettä Määrättyjen valmisteiden erikoismerkintä: Sisältää 2-Hydroksietyylimetakrylaatti. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. (jatkuu sivulla 4) 16 Muut tiedot Annetut tiedot perustuvat tämänhetkisiin tietoihimme. Ne eivät kuitenkaan anna takuuta tuotteen ominaisuuksista eivätkä aikaansaa sopimuksellista oikeussuhdetta. Näyttelyalue ohjelehti: Tieteellinen osasto Yhteydenottohenkilö: Tel.: +49 (0)

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/3 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: Bifix SE peruspasta Aineen / valmisteen käyttö Kiinnityssementti Valmistaja/toimittaja: VOCO GmbH Anton-Flettner-Str.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/4 Painatuspäivämäärä 20.04.2012 Versionumero 5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Kauppanimike: Die silicone base Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 91/155/EY & 93/112/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 91/155/EY & 93/112/EY mukainen Sivu: 1/4 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: GC Exafast NDS Catalyst Aineen / valmisteen käyttö Hampaiden muotoilumateriaali Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Hampaiden lakka Valmistaja/toimittaja: VOCO GmbH Anton-Flettner-Str. 1-3 D-27472 Cuxhaven

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 465 Aineen / valmisteen käyttö Autovaha Valmistaja/toimittaja: Concept Chemicals & Coatings Ltd. Felt

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: Level 2 Aineen / valmisteen käyttö In-vitro laboratorioreagenssi tai komponentti Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 1101 Aineen / valmisteen käyttö suojaava neste Valmistaja/toimittaja: Cartec BV Verbreepark 13 NL-2731

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Valmistaja/toimittaja: AXSON TECHNOLOGIES - Rue de l'equerre - F-95310 SAINT OUEN L'AUMONE Tél.(33-1)34 40 34 60 Tietoja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Puukitti Tasoitusmassa

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Puukitti Tasoitusmassa Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: Aineen / valmisteen käyttö Osmo Color Puukitti Tasoitusmassa Valmistaja/toimittaja: Osmo Holz und Color

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Touksuva Kuusi Valmistaja/toimittaja: Clas Ohlson Oy Annankatu 34-36A, 4.krs 00100 Helsinki

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 07088 Aineen / valmisteen käyttö Valmistaja/toimittaja: SEM Products, Inc. 651 Michael Wylie Dr.

Lisätiedot

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen. Painatuspäivämäärä 04.02.2002 Tarkistettu pvm: 03.02.2002

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen. Painatuspäivämäärä 04.02.2002 Tarkistettu pvm: 03.02.2002 Sivu: 1/5 1 Aine-/valmiste- ja firmanimike Tuotetiedot Artikkelinumero: 113 Valmistaja/toimittaja: Concept Chemicals & Coatings Ltd. P O Box 9, Bramhall, Stockport SK7 1JF England Tietoja antaa: Tel 00

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Valmistaja/toimittaja: AXSON TECHNOLOGIES - Rue de l'equerre - F-95310 SAINT OUEN L'AUMONE Tél.(33-1)34 40 34 60 Tietoja

Lisätiedot

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Ruiskeuutteenpuhdistin Valmistaja/toimittaja: Alfred Kärcher GmbH & Co. KG Alfred-Kärcher-Str.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 16018-16728 Aineen / valmisteen käyttö Valmistaja/toimittaja: SEM Products, Inc. 651 Michael Wylie

Lisätiedot

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 18.03.2010 Tarkistus: 18.03.2010

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 18.03.2010 Tarkistus: 18.03.2010 Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Ohennin Valmistaja/toimittaja: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach Tel.: +49(0)8703-922-0

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen Sivu: 1/7 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: HR014 Aineen / valmisteen käyttö Valmistaja/toimittaja: SEM Products, Inc. 651 Michael Wylie Dr.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot * * Artikkelinumero: 59644 * Aineen / valmisteen käyttö Laboratoriokemikaalit * Valmistaja/toimittaja: Reagecon Diagnostics Ltd.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 1007 Aineen / valmisteen käyttö kiillotusaine / vaha Valmistaja/toimittaja: Cartec BV Verbreepark 13

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 86330030000 Aineen / valmisteen käyttö Sileän nahan kylläste- ja hoitovaahto Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1470 fbg. Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella tarpeeton

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1692 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella tarpeeton

Lisätiedot

Käyttöturvatiedote 91/155/EY mukainen

Käyttöturvatiedote 91/155/EY mukainen Sivu: 1/5 1 Kemikaalin ja sen valmistajan, maahantuojan tai muun toiminnanharjoittajan tunnistustiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 0202 Aineen / valmisteen käyttö: Lauhduttimien puhdistusaine Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 03016, 03026, 03036, 03046 Aineen / valmisteen käyttö Coating Valmistaja/toimittaja: SEM Products,

Lisätiedot

Sivu: 1/6 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 20.01.2011 Versionumero 19

Sivu: 1/6 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 20.01.2011 Versionumero 19 Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot. Tuotetunniste.. Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella. Aineen / valmisteen käyttö

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: P906 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen /

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 217 Aineen / valmisteen käyttö Vaahtopuhdistusaine Valmistaja/toimittaja: Concept Chemicals & Coatings

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Metallinkäsittelyaine Valmistaja/toimittaja: WERA WERK Hermann Werner GmbH&Co.KG Korzerter

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 38373 Aineen / valmisteen käyttö Valmistaja/toimittaja: SEM Products, Inc. 651 Michael Wylie Dr.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1 /5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 1396 Aineen / valmisteen käyttö Kiillotusaine Käyttöturvallisuustiedotteen toimittajan tiedot Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1492 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella tarpeeton

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 91/155/EY & 93/112/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 91/155/EY & 93/112/EY mukainen Sivu: 1/4 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: GC Fuji ORTHO LC Powder Aineen / valmisteen käyttö Hammastekniikan apuaineet Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote (EY) 1907/2006 & (EY) 1272/2008 mukainen

Käyttöturvallisuustiedote (EY) 1907/2006 & (EY) 1272/2008 mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Hammastekniikan apuaineet Valmistaja/toimittaja: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan 33 B-3001

Lisätiedot

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen Sivu: 1/5 1 Aine-/valmiste- ja firmanimike Tuotetiedot Artikkelinumero: 64412 Valmistaja/toimittaja: Concept Chemicals & Coatings Ltd. P O Box 9, Bramhall, Stockport SK7 1JF England Tietoja antaa: Tel

Lisätiedot

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 19.03.2010 Tarkistus: 19.03.2010

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 19.03.2010 Tarkistus: 19.03.2010 Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Vernissa Valmistaja/toimittaja: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach Tel.: +49(0)8703-922-0

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Pigmentti Korroosionestoaine Valmistaja/toimittaja: Oy ESOPE Ab puhelin: +358-09-541 9088

Lisätiedot

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä Tarkistus:

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä Tarkistus: Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Lakka Valmistaja/toimittaja: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach Tel.: +49(0)8703-922-0

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Käyttöala Toimialakoodi (TOL):

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 000078, 000079, 000077, 000075, 000153 Aineen / valmisteen käyttö Kovetin Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Sivu: 1/5 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 20.01.2011 Versionumero 98

Sivu: 1/5 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 20.01.2011 Versionumero 98 Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot. Tuotetunniste.. Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella. Aineen / valmisteen käyttö

Lisätiedot

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen Sivu: 1/5 1 Aine-/valmiste- ja firmanimike Tuotetiedot Artikkelinumero: 456 Valmistaja/toimittaja: Concept Chemicals & Coatings Ltd. P O Box 9, Bramhall, Stockport SK7 1JF England Tietoja antaa: Tel 00

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Hampaiden

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 070-A Aineen / valmisteen käyttö Hammasmateriaali hampaanpinnan käsittelyyn Valmistaja: Kuraray

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Polyuretaanihartsi Valmistaja/toimittaja: AXSON TECHNOLOGIES - Rue de l'equerre - F-95310

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 76110001000 Aineen / valmisteen käyttö Hajunneutralointiaine Valmistaja/toimittaja: Salzenbrodt GmbH

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Liima

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/4 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: UR 3440 PART B Aineen / valmisteen käyttö Polyuretaanihartsi Valmistaja/toimittaja: AXSON TECHNOLOGIES

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot * * Artikkelinumero: 59648 * Aineen / valmisteen kaeytoe Laboratoriokemikaalit * Valmistaja/toimittaja: Reagecon Diagnostics Ltd.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 39573 Aineen / valmisteen käyttö Valmistaja/toimittaja: SEM Products, Inc. 651 Michael Wylie Dr.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot * * Artikkelinumero: 1058402 * Aineen / valmisteen kaeytoe Laboratoriokemikaalit * Valmistaja/toimittaja: Reagecon Diagnostics Ltd.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: G7282 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen

Lisätiedot

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 17.11.2009 Tarkistus: 17.11.2009

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 17.11.2009 Tarkistus: 17.11.2009 Sivu: 1/7 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Lakka Valmistaja/toimittaja: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach Tel.: +49(0)8703-922-0

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE MSDS QRR Version: D04-FI ( ) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE MSDS QRR Version: D04-FI ( ) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen MSDS QRR010934 / Version: D04-FI (10-08-2010) Sivu 1/5 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE MSDS QRR010934 Version: D04-FI (10-08-2010) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 043 Rekisteröintinumero ei voida käyttää Aineen / valmisteen käyttö Karieksen ilmaisinlaite Käyttöturvallisuustiedotteen

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE MSDS QRR Version: D03-FI ( ) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE MSDS QRR Version: D03-FI ( ) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen MSDS QRR010906 / Version: D03-FI (19-08-2010) Sivu 1/5 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE MSDS QRR010906 Version: D03-FI (19-08-2010) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Lisäaine

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1058 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 031-O Rekisteröintinumero ei voida käyttää Aineen / valmisteen käyttö Hammasmateriaali kovettumisen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Astioiden

Lisätiedot

Painatuspäivämäärä Tarkistus:

Painatuspäivämäärä Tarkistus: Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 313323564 Aineen / valmisteen käyttö Puhdistin Valmistaja/toimittaja: Carolux Energieweg 16 6658 AD

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 054 Rekisteröintinumero ei voida käyttää Aineen / valmisteen käyttö Sidosaine, hammasmetalli Käyttöturvallisuustiedotteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 85023 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen

Lisätiedot

Sivu: 1/6 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä Versionumero 45

Sivu: 1/6 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä Versionumero 45 Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot. Tuotetunniste.. Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella. Aineen / valmisteen käyttö

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotte 2004/73/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedotte 2004/73/EY mukainen N FDS: LT 16550 Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: CC2601 CC2611 CC2612 Aineen / valmisteen käyttö Alkalipitoinen puhdistusaine Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Tanniinivärjäytymisenestäjä Valmistaja/toimittaja: Oy ESOPE Ab puhelin: +358-09-541 9088

Lisätiedot

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä Tarkistus:

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä Tarkistus: Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Lakka Valmistaja/toimittaja: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach Tel.: +49(0)8703-922-0

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Kauppanimike: CLEARL SE BOND ; BOND Artikkelinumero: 064-B Rekisteröintinumero ei voida käyttää Aineen / valmisteen käyttö

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1059 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä

Lisätiedot

Power Adhesive Bisonite

Power Adhesive Bisonite 35.0.16 6305493 - Bison Card 65 ml Multi Language Sivu: 1/7 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot. Tuotetunniste. Kauppanimike: Power Adhesive (binder). Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Pigmentti Korroosionestoaine Valmistaja/toimittaja: Oy ESOPE Ab puhelin: +358-09-541 9088

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 4101 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen /

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1473 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella tarpeeton

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Adhesiivi Valmistaja/toimittaja: DENTSPLY DeTrey GmbH De-Trey-Str. 1 D-78467 Konstanz GERMANY

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen Sivu: 1/7 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 39813 Aineen / valmisteen käyttö Valmistaja/toimittaja: SEM Products, Inc. 651 Michael Wylie Dr.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 16545 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedotte 91/155/EY mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: 07078 Aineen / valmisteen käyttö Valmistaja/toimittaja: SEM Products, Inc. 651 Michael Wylie Dr.

Lisätiedot

Painatuspäivämäärä Tarkistus:

Painatuspäivämäärä Tarkistus: Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Aineen / valmisteen käyttö Voiteluaine/ voiteluaineet Valmistaja/toimittaja: OKS Spezialschmierstoffe GmbH Triebstraße 9 D-80993

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 050-EA Rekisteröintinumero ei voida käyttää Aineen / valmisteen käyttö Hammasmateriaali hampaanpinnan

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTET MSDS QRR Version: D02-FI ( ) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTET MSDS QRR Version: D02-FI ( ) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen MSDS QRR010947 / Version: D02-FI (13-11-2014) Sivu 1/5 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTET MSDS QRR010947 Version: D02-FI (13-11-2014) 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN

Lisätiedot

Painatuspäivämäärä Versionumero 12

Painatuspäivämäärä Versionumero 12 Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Voiteluaine/

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1057 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Alkoholipitoinen puhdistusaine Valmistaja/toimittaja: Alfred Kärcher GmbH & Co. KG Alfred-Kärcher-Str.

Lisätiedot

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Hoitoaine Valmistaja/toimittaja: Alfred Kärcher GmbH & Co. KG Alfred-Kärcher-Str. 28-40

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1691 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella tarpeeton

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Tiivistysaine

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot. 1.1 Tuotetunniste.. 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella. Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/4 Painatuspäivämäärä 12.05.2015 Versionumero 5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: Registrado x-tra/clear peruspasta 1.2 Aineen tai

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Kauppanimike: CLEARL NEW BOND ; UNIVERSAL Artikkelinumero: 022-U Rekisteröintinumero ei voida käyttää Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 04.08.2011 Tarkistus: 02.08.2011

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 04.08.2011 Tarkistus: 02.08.2011 Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 461.680 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen

Lisätiedot

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Tuotetiedot Kauppanimike: RM 101 A Aineen / valmisteen käyttö Kattilakivenpoistoaine Valmistaja/toimittaja: Alfred Kärcher GmbH

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Kauppanimike: 6.08 ZWALUW FOLIEX SPUR LM Artikkelinumero: 603F Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 095-AD Rekisteröintinumero ei voida käyttää Aineen / valmisteen käyttö Hammaskruunujen ja siltojen täytemateriaali

Lisätiedot

Sivu: 1/6 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä Versionumero 51

Sivu: 1/6 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä Versionumero 51 Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot. Tuotetunniste.. Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella. Aineen / valmisteen käyttö

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Polyuretaanihartsi

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot. 1.1 Tuotetunniste.. 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella. Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/7 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Puunsuojakylläste Maali Valmistaja/toimittaja: Osmo Holz und Color GmbH & Co. KG Affhüppen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja ei ole

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja ei ole

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja ei ole

Lisätiedot