Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen"

Transkriptio

1 Sivu: 1/4 Painatuspäivämäärä Versionumero 5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Kauppanimike: Die silicone base Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Ei hammasalan käyttöön. Aineen / valmisteen käyttö Suun ulkoisesti tapahtuvaan kaviteettimallien ja yksillöllisen tai useamman hampaan mallin valmistamiseen Käyttöturvallisuustiedotteen toimittajan tiedot Valmistaja/toimittaja: VOCO GmbH Anton-Flettner-Str. 1-3 D Cuxhaven Tietoja antaa: Tieteellinen osasto tel. +49 (0) Hätäpuhelinnumero: Tieteellinen osasto Tel. +49 (0) Vaaran yksilöinti Aineen tai seoksen luokitus Luokitus direktiivin 67/548/ETY tai direktiivin 1999/45/EY mukaisesti Tarpeeton. Erikoisseloste ihmisiä ja ympäristöä koskevista vaaroista: Tuote ei ole Euroopan yhteisön lainsäädännön mukaisen merkintävelvollisuuden alainen asetus 1272/2008/ EC viimeksi korjatun version mukaisesti. Luokitusjärjestelmä: Luokitus vastaa voimassaolevaa EU-listaa, sitä on kuitenkin täydennetty ammattikirjallisuudesta ja yrityksiltä saaduilla tiedoilla. EU-direktiivien mukainen merkintä: Tuote on luokiteltu ja merkitty EY-direktiivien/GesStoffV-määräysten mukaisesti. Muut vaarat Käyttö vain edellämainittuihin indikaatioihin 3 Koostumus ja tiedot aineosista Kemialliset ominaisuudet: Seokset Selostus: Vaarattomien aineiden seos. Sisältää vaarallisia aineita: tarpeeton 4 Ensiaputoimenpiteet Ensiaputoimenpiteiden kuvaus Yleisohjeet: Ei tarvita lisätoimenpiteitä. Ihokosketuksessa: Aine ei yleensä ärsytä ihoa. Aineen päästyä silmiin: Silmiä huuhdotaan luomet auki juoksevan veden alla useita minuutteja. Nieltyä: Käännyttävä lääkärin puoleen oireiden jatkuessa. 5 Palontorjuntatoimenpiteet Sammutusaineet Sopivat sammutusaineet: CO2, kuivakemikaalisammutin tai vesisuihku. Suuremmat palot torjutaan vesisuihkulla tai alkoholeja kestävällä vaahdolla. Erikoinen suojavarustus: Erikoistoimenpiteitä ei tarvita. 6 Toimenpiteet onnettomuuspäästöissä Varotoimenpiteet, henkilönsuojaimet ja menettely hätätilanteessa Ei tarvita. (jatkuu sivulla 2)

2 Sivu: 2/4 Painatuspäivämäärä Versionumero 5 Kauppanimike: Die silicone base Ympäristöön kohdistuvat varotoimet: Estettävä pääsy viemäreihin/pintavesiin/pohjaveteen. Suojarakenteita ja puhdistusta koskevat menetelmät ja -välineet: Otettava talteen mekaanisesti. Viittaukset muihin kohtiin Turvallista käsittelyä koskevia ohjeita kappaleessa 7. Henkilökohtaista suojavarustusta koskevia ohjeita kappaleessa 8. Aineen hävitystä koskevia ohjeita kappaleessa 13. (jatkuu sivulla 1) 7 Käsittely ja varastointi Käsittely: Turvallisen käsittelyn edellyttämät toimenpiteet Tarkoittu vain hammashoitoon. Palo- ja räjähdyssuojaohjeet: Erikoistoimenpiteitä ei tarvita. Turvallisen varastoinnin edellyttämät olosuhteet, mukaan luettuina yhteensopimattomuudet Varastointi: Varastotiloille ja säiliöille asetettavat vaatimukset: Ei erikoisvaatimuksia. Yhteisvarastointiohjeet: Ei tarvita. Lisätietoja varastointiehtoihin: Seurattava annettuja ohjeita Astiat on pidettävä tiiviisti suljettuina. 8 Altistumisen ehkäiseminen ja henkilönsuojaimet Lisäohjeita teknisten laitteiden varustukseen: Ei muita tietoja, ks. kohta 7. Valvontaa koskevat muuttujat Aineosat työpaikkakohtaisin valvottavin raja-arvoin: Tuote ei sisällä merkityksellisiä määriä aineita työpaikkakohtaisilla valvottavilla raja-arvoilla. Lisäohjeet: Tiedot perustuvat valmistushetkellä voimassaoleviin luetteloihin. Altistumisen ehkäiseminen Henkilökohtainen suojavarustus: Yleiset suoja- ja hygieniatoimenpiteet: Pidettävä loitolla elintarvikkeista, juomista ja rehuista. Kädet on pestävä ennen taukoja ja työn päätyttyä. Hengityssuoja: Ei tarpeen. Käsisuojus: Ei tarpeen. Käsinemateriaali Ei voida käyttää. Käsinemateriaalin läpäisyaika Ei voida käyttää. Silmäsuojus: Ei tarvita. 9 Fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet Fysikaalisia ja kemiallisia perusominaisuuksia koskevat tiedot Yleiset ohjeet Olomuoto: Muoto: Pastamainen Väri: Punainen Haju: Tyypillinen ph-arvo: Ei määrätty. Tilanmuutos Sulamispiste/sulamisalue: Kiehumispiste/kiehumisalue: Ei määrätty. Ei määrätty. Leimahduspiste: Ei voida käyttää. (jatkuu sivulla 3)

3 Sivu: 3/4 Painatuspäivämäärä Versionumero 5 Kauppanimike: Die silicone base Syttyvyys (kiinteä, kaasumainen): Ei voida käyttää. Itsesyttyvyys: Tuote ei ole itsestään syttyvä. Räjähdysvaara: Tuote ei ole räjähdysvaarallinen. Tiheys: Ei määrätty. Liukenevuus/sekoittuvuus veteen: Ei sekoittuva tai vain osittain sekoittuva. Muut tiedot Merkittäviä lisätietoja ei ole saatavilla. (jatkuu sivulla 2) 10 Stabiilisuus ja reaktiivisuus Reaktiivisuus Kemiallinen stabiilisuus Terminen hajoavuus / vältettävät olosuhteet: Ei hajaantumista määräystenmukaisessa käytössä. Vaarallisten reaktioiden mahdollisuus Ei tiedossa vaarallisia reaktioita. Vaaralliset hajoamistuotteet: Tiedossa ei ole vaarallisia hajoamistuotteita. 11 Myrkyllisyyteen liittyvät tiedot Tiedot myrkyllisistä vaikutuksista Akuutti myrkyllisyys: Ensisijainen ärsyttävä vaikutus: iholla: Ei ärsyttävää vaikutusta. silmiin: Ei ärsyttävää vaikutusta. Altistuminen: Tiedossa ei ole stabiloivaa vaikutusta. Toksikologisia lisätietoja: Tuotetta ei EY:n yleisten voimassaolevien luokitusdirektiivien mukaisesti tarvitse merkitä valmisteissa. 12 Tiedot vaarallisuudesta ympäristölle Myrkyllisyys Vesimyrkyllisyys: Merkittäviä lisätietoja ei ole saatavilla. Ekologisia lisätietoja: Yleisohjeita: Vesistövaarallisuusluokka 1 (Oma luokitus): lievästi vesistöä vaarantava Estetään aineen pääsy ohentamattomana tai suurina määrinä pohjaveteen, vesistöihin, viemäristöön. 13 Jätteiden käsittelyyn liittyvät näkökohdat Jätteiden käsittelymenetelmät Suositus: Ei voida hävittää yhdessä talousjätteiden kanssa. Ei saa päästää viemäristöön. Puhdistamattomat pakkaukset: Suositus: Hävitettävä virallisten määräysten mukaisesti. 14 Kuljetustiedot UN-numero ADR, ADN, IMDG, IATA tarpeeton Kuljetuksessa käytettävä virallinen nimi - (jatkuu sivulla 4)

4 Sivu: 4/4 Painatuspäivämäärä Versionumero 5 Kauppanimike: Die silicone base ADR, ADN, IMDG, IATA tarpeeton Kuljetuksen vaaraluokka - ADR, ADN, IMDG, IATA luokka tarpeeton ADR, IMDG, IATA tarpeeton Marine pollutant: Ei (jatkuu sivulla 3) 15 Lainsäädäntöä koskevat tiedot 16 Muut tiedot Annetut tiedot perustuvat tämänhetkisiin tietoihimme. Ne eivät kuitenkaan anna takuuta tuotteen ominaisuuksista eivätkä aikaansaa sopimuksellista oikeussuhdetta. Näyttelyalue ohjelehti: Tieteellinen osasto Yhteydenottohenkilö: Tel.: +49 (0)

5 Sivu: 1/4 Painatuspäivämäärä Versionumero 6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Kauppanimike: Die silicone catalyst Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Ei hammasalan käyttöön. Aineen / valmisteen käyttö Suun ulkoisesti tapahtuvaan kaviteettimallien ja yksillöllisen tai useamman hampaan mallin valmistamiseen Käyttöturvallisuustiedotteen toimittajan tiedot Valmistaja/toimittaja: VOCO GmbH Anton-Flettner-Str. 1-3 D Cuxhaven Tietoja antaa: Tieteellinen osasto tel. +49 (0) Hätäpuhelinnumero: Tieteellinen osasto Tel. +49 (0) Vaaran yksilöinti Aineen tai seoksen luokitus Luokitus direktiivin 67/548/ETY tai direktiivin 1999/45/EY mukaisesti Tarpeeton. Erikoisseloste ihmisiä ja ympäristöä koskevista vaaroista: Tuote ei ole Euroopan yhteisön lainsäädännön mukaisen merkintävelvollisuuden alainen asetus 1272/2008/ EC viimeksi korjatun version mukaisesti. Luokitusjärjestelmä: Luokitus vastaa voimassaolevaa EU-listaa, sitä on kuitenkin täydennetty ammattikirjallisuudesta ja yrityksiltä saaduilla tiedoilla. EU-direktiivien mukainen merkintä: Lääketieteellisenä laitteena tuote ei tarvitse merkintöjä 1272/2008/EC määräyksen mukaan. Muut vaarat Käyttö vain edellämainittuihin indikaatioihin 3 Koostumus ja tiedot aineosista Kemialliset ominaisuudet: Seokset Selostus: Vaarattomien aineiden seos. Sisältää vaarallisia aineita: tarpeeton 4 Ensiaputoimenpiteet Ensiaputoimenpiteiden kuvaus Yleisohjeet: Ei tarvita lisätoimenpiteitä. Ihokosketuksessa: Aine ei yleensä ärsytä ihoa. Aineen päästyä silmiin: Silmiä huuhdotaan luomet auki juoksevan veden alla useita minuutteja. Nieltyä: Käännyttävä lääkärin puoleen oireiden jatkuessa. 5 Palontorjuntatoimenpiteet Sammutusaineet Sopivat sammutusaineet: CO2, kuivakemikaalisammutin tai vesisuihku. Suuremmat palot torjutaan vesisuihkulla tai alkoholeja kestävällä vaahdolla. Erikoinen suojavarustus: Erikoistoimenpiteitä ei tarvita. 6 Toimenpiteet onnettomuuspäästöissä Varotoimenpiteet, henkilönsuojaimet ja menettely hätätilanteessa Ei tarvita. (jatkuu sivulla 2)

6 Sivu: 2/4 Painatuspäivämäärä Versionumero 6 Kauppanimike: Die silicone catalyst Ympäristöön kohdistuvat varotoimet: Estettävä pääsy viemäreihin/pintavesiin/pohjaveteen. Suojarakenteita ja puhdistusta koskevat menetelmät ja -välineet: Otettava talteen mekaanisesti. Viittaukset muihin kohtiin Turvallista käsittelyä koskevia ohjeita kappaleessa 7. Henkilökohtaista suojavarustusta koskevia ohjeita kappaleessa 8. Aineen hävitystä koskevia ohjeita kappaleessa 13. (jatkuu sivulla 1) 7 Käsittely ja varastointi Käsittely: Turvallisen käsittelyn edellyttämät toimenpiteet Tarkoittu vain hammashoitoon. Palo- ja räjähdyssuojaohjeet: Erikoistoimenpiteitä ei tarvita. Turvallisen varastoinnin edellyttämät olosuhteet, mukaan luettuina yhteensopimattomuudet Varastointi: Varastotiloille ja säiliöille asetettavat vaatimukset: Ei erikoisvaatimuksia. Yhteisvarastointiohjeet: Ei tarvita. Lisätietoja varastointiehtoihin: Seurattava annettuja ohjeita Astiat on pidettävä tiiviisti suljettuina. 8 Altistumisen ehkäiseminen ja henkilönsuojaimet Lisäohjeita teknisten laitteiden varustukseen: Ei muita tietoja, ks. kohta 7. Valvontaa koskevat muuttujat Aineosat työpaikkakohtaisin valvottavin raja-arvoin: Tuote ei sisällä merkityksellisiä määriä aineita työpaikkakohtaisilla valvottavilla raja-arvoilla. Lisäohjeet: Tiedot perustuvat valmistushetkellä voimassaoleviin luetteloihin. Altistumisen ehkäiseminen Henkilökohtainen suojavarustus: Yleiset suoja- ja hygieniatoimenpiteet: Pidettävä loitolla elintarvikkeista, juomista ja rehuista. Kädet on pestävä ennen taukoja ja työn päätyttyä. Hengityssuoja: Ei tarpeen. Käsisuojus: Ei tarpeen. Käsinemateriaali Ei voida käyttää. Käsinemateriaalin läpäisyaika Ei voida käyttää. Silmäsuojus: Ei tarvita. 9 Fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet Fysikaalisia ja kemiallisia perusominaisuuksia koskevat tiedot Yleiset ohjeet Olomuoto: Muoto: Pastamainen Väri: Violetti Haju: Tyypillinen ph-arvo: Ei määrätty. Tilanmuutos Sulamispiste/sulamisalue: Kiehumispiste/kiehumisalue: Ei määrätty. Ei määrätty. Leimahduspiste: Ei voida käyttää. (jatkuu sivulla 3)

7 Sivu: 3/4 Painatuspäivämäärä Versionumero 6 Kauppanimike: Die silicone catalyst Syttyvyys (kiinteä, kaasumainen): Ei voida käyttää. Itsesyttyvyys: Tuote ei ole itsestään syttyvä. Räjähdysvaara: Tuote ei ole räjähdysvaarallinen. Tiheys: Ei määrätty. Liukenevuus/sekoittuvuus veteen: Ei sekoittuva tai vain osittain sekoittuva. Muut tiedot Merkittäviä lisätietoja ei ole saatavilla. (jatkuu sivulla 2) 10 Stabiilisuus ja reaktiivisuus Reaktiivisuus Kemiallinen stabiilisuus Terminen hajoavuus / vältettävät olosuhteet: Ei hajaantumista määräystenmukaisessa käytössä. Vaarallisten reaktioiden mahdollisuus Ei tiedossa vaarallisia reaktioita. Vaaralliset hajoamistuotteet: Tiedossa ei ole vaarallisia hajoamistuotteita. 11 Myrkyllisyyteen liittyvät tiedot Tiedot myrkyllisistä vaikutuksista Akuutti myrkyllisyys: Ensisijainen ärsyttävä vaikutus: iholla: Ei ärsyttävää vaikutusta. silmiin: Ei ärsyttävää vaikutusta. Altistuminen: Tiedossa ei ole stabiloivaa vaikutusta. Toksikologisia lisätietoja: Tuotetta ei EY:n yleisten voimassaolevien luokitusdirektiivien mukaisesti tarvitse merkitä valmisteissa. 12 Tiedot vaarallisuudesta ympäristölle Myrkyllisyys Vesimyrkyllisyys: Merkittäviä lisätietoja ei ole saatavilla. Ekologisia lisätietoja: Yleisohjeita: Vesistövaarallisuusluokka 1 (Oma luokitus): lievästi vesistöä vaarantava Estetään aineen pääsy ohentamattomana tai suurina määrinä pohjaveteen, vesistöihin, viemäristöön. 13 Jätteiden käsittelyyn liittyvät näkökohdat Jätteiden käsittelymenetelmät Suositus: Ei voida hävittää yhdessä talousjätteiden kanssa. Ei saa päästää viemäristöön. Puhdistamattomat pakkaukset: Suositus: Hävitettävä virallisten määräysten mukaisesti. 14 Kuljetustiedot UN-numero ADR, ADN, IMDG, IATA tarpeeton Kuljetuksessa käytettävä virallinen nimi - (jatkuu sivulla 4)

8 Sivu: 4/4 Painatuspäivämäärä Versionumero 6 Kauppanimike: Die silicone catalyst ADR, ADN, IMDG, IATA tarpeeton Kuljetuksen vaaraluokka - ADR, ADN, IMDG, IATA luokka tarpeeton ADR, IMDG, IATA tarpeeton Marine pollutant: Ei (jatkuu sivulla 3) 15 Lainsäädäntöä koskevat tiedot 16 Muut tiedot Annetut tiedot perustuvat tämänhetkisiin tietoihimme. Ne eivät kuitenkaan anna takuuta tuotteen ominaisuuksista eivätkä aikaansaa sopimuksellista oikeussuhdetta. Näyttelyalue ohjelehti: Tieteellinen osasto Yhteydenottohenkilö: Tel.: +49 (0)

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Hampaiden

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Lisäaine

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste CAS-numero: 68476-96-0 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Liima

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 02069 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: Level 2 Aineen / valmisteen käyttö In-vitro laboratorioreagenssi tai komponentti Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 10015887, 10015888, 10015889, 10015890, 10015891, 10015970, 10015971, 10015972, 10015973,

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 100678 CAS-numero: 3632-91-5 EINECS-numero: 222-848-2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot * * Artikkelinumero: 59644 * Aineen / valmisteen käyttö Laboratoriokemikaalit * Valmistaja/toimittaja: Reagecon Diagnostics Ltd.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: ProArt Wax Disc for Zenotec 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1610721 CAS-numero: 57-50-1 EY-numero: 200-334-9 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Puukitti

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Puukitti Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: Osmo Color Puukitti Artikkelinumero: 7300, 7301, 7302, 7303, 7304 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 531-2411, 531-2412, 531-2413, 531-2414, 531-2415 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: G7282 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 91/155/EY & 93/112/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 91/155/EY & 93/112/EY mukainen Sivu: 1/4 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: GC Exafast NDS Catalyst Aineen / valmisteen käyttö Hampaiden muotoilumateriaali Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen. Painatuspäivämäärä 04.02.2002 Tarkistettu pvm: 03.02.2002

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen. Painatuspäivämäärä 04.02.2002 Tarkistettu pvm: 03.02.2002 Sivu: 1/5 1 Aine-/valmiste- ja firmanimike Tuotetiedot Artikkelinumero: 113 Valmistaja/toimittaja: Concept Chemicals & Coatings Ltd. P O Box 9, Bramhall, Stockport SK7 1JF England Tietoja antaa: Tel 00

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja ei ole

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1492 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella tarpeeton

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1470 fbg. Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella tarpeeton

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 53789 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 98500056-81, 98500056-82 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/4 Painatuspäivämäärä 12.05.2015 Versionumero 5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: Registrado x-tra/clear peruspasta 1.2 Aineen tai

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Pigmentti Korroosionestoaine Valmistaja/toimittaja: Oy ESOPE Ab puhelin: +358-09-541 9088

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 62781 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 10026936, 10026937, 10026920, 10026921, 10040525 CAS-numero: 9004-70-0 Indeksinumero: 603-037-01-3

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 162649 CAS-numero: 13746-66-2 EY-numero: 237-323-3 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 600543 Nimike: Kalibrointisarja sameusmittaukselle (erilaiset NTU-arvot) Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

Kit Components. Bio-Plex Pro Rat Single-plex Kit

Kit Components. Bio-Plex Pro Rat Single-plex Kit 02/10/2015 Product code 171L1001M 171L1002M 171L1003M 171L1004M 171L1005M 171L1006M 171L1007M 171L1008M 171L1009M 171L1010M 171L1011M 171L1012M 171L1013M 171L1014M 171L1015M 171L1016M 171L1017M 171L1018M

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Laatimispäivä: 28.10.2009 Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 10009336 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 4101 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen /

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 13.03.2012 Versionumero 1

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 13.03.2012 Versionumero 1 Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 356-4041 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 10021673 CAS-numero: 2646-71-1 EY-numero: 220-163-3 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Puukitti Tasoitusmassa

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Puukitti Tasoitusmassa Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: Aineen / valmisteen käyttö Osmo Color Puukitti Tasoitusmassa Valmistaja/toimittaja: Osmo Holz und Color

Lisätiedot

18.08.2015 KIT COMPONENTS. Product name: Yersinia Kit (3 x 20 tests) Product code: 63500

18.08.2015 KIT COMPONENTS. Product name: Yersinia Kit (3 x 20 tests) Product code: 63500 Bio-Rad 18.08.2015 KIT COMPONENTS Product name: Yersinia Kit (3 x 20 tests) Product code: 63500 Article number Description Quantity Symbols 6350G Antigène Yersinia enterocolitica O:3 (5 ml) 1 6350H Antigène

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 120140 Nimike: Kloridi-vakioliuos 10 g/l Cl Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/3 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Kauppanimike: Bifix SE peruspasta Aineen / valmisteen käyttö Kiinnityssementti Valmistaja/toimittaja: VOCO GmbH Anton-Flettner-Str.

Lisätiedot

KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot

KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: A-I-SB014 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 11519 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Valmistaja/toimittaja: AXSON TECHNOLOGIES - Rue de l'equerre - F-95310 SAINT OUEN L'AUMONE Tél.(33-1)34 40 34 60 Tietoja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 031-O Rekisteröintinumero ei voida käyttää Aineen / valmisteen käyttö Hammasmateriaali kovettumisen

Lisätiedot

22.07.2015 KIT COMPONENTS

22.07.2015 KIT COMPONENTS Bio-Rad 22.07.2015 KIT COMPONENTS Product name: Access HCV Ab PLUS CALIBRATORS Product code: 34335 Article number Description Quantity Symbols 3435A Access HCV Ab PLUS CALIBRATORS - Negative Calibrator

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Lisäaine

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Kauppanimike: CLEARL DC Activator Artikkelinumero: 196 Rekisteröintinumero ei voida käyttää Aineen / valmisteen käyttö

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste CAS-numero: 8042-47-5 EY-numero: 232-455-8 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 140120 Nimike: ISA-liuos kalsiumelektrodeille Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 358P0458 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen/valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 701603 CAS-numero: 163254-40-8 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja ei ole

Lisätiedot

13.08.2015 KIT COMPONENTS

13.08.2015 KIT COMPONENTS Bio-Rad 13.08.2015 KIT COMPONENTS Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code: 61261 Article number Description Quantity Symbols 60951 Antiserum Salmonella MONOVALENT

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Käyttöala SU22

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 Painatuspäivämäärä 08.02.2017 Versionumero 1 Tarkistus: 08.02.2017 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: Registrado Scan katalysaatori

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: FVS3 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella No further

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: B5050(175-675) Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste CAS-numero: 66402-68-4 EY-numero: 266-340-9 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: S-1020 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Tällä hetkellä

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot. 1.1 Tuotetunniste.. 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella. Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Painatuspäivämäärä Versionumero 12

Painatuspäivämäärä Versionumero 12 Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Voiteluaine/

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Hampaiden lakka Valmistaja/toimittaja: VOCO GmbH Anton-Flettner-Str. 1-3 D-27472 Cuxhaven

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Kauppanimike: CLEARL ST TRANSPARENT Artikkelinumero: 078 Rekisteröintinumero ei voida käyttää Aineen / valmisteen käyttö

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 Painatuspäivämäärä 21.10.2011 Version : 11.2 Tarkistus: 21.10.2011 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot.. Aineen / valmisteen käyttö Neutralisointilipeä. 1.3 Käyttöturvallisuustiedotteen

Lisätiedot

04.08.2015 KIT COMPONENTS

04.08.2015 KIT COMPONENTS Bio-Rad 04.08.2015 KIT COMPONENTS Product name: Genie Fast HIV 1/2, 50 Tests Product code: 72330 Article number Description Quantity Symbols 764081 Test device Genie Fast HIV 1/2 50 7230T Diluant (for

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot. 1.1 Tuotetunniste.. 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella. Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 214-Ti Rekisteröintinumero ei voida käyttää Aineen / valmisteen käyttö Materiaali hampaan

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja

Lisätiedot

KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot

KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: W-N-FS705 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: SAK4531 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 6 SKA-Käsivoide 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 6 SKA-Käsivoide 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 6 SKAKäsivoide Päiväys: 1.10.2012 Edellinen päiväys: 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi SKAKäsivoide 1.2

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 043 Rekisteröintinumero ei voida käyttää Aineen / valmisteen käyttö Karieksen ilmaisinlaite Käyttöturvallisuustiedotteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Kauppanimike: 6.08 ZWALUW FOLIEX SPUR LM Artikkelinumero: 603F Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste REF 740917.1 Kauppanimi Buffer AE (1000 ml) 1 x 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Aineen / valmisteen käyttö Puhdistin 1.3 Käyttöturvallisuustiedotteen toimittajan tiedot Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Laatimispäivä: 03.11.2005 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Industrikitt

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Industrikitt Industrikitt Sivu 1 / 5 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Industrikitt KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yrityksen tunnistetiedot Julkaisupäivämäärä 27.10.2006 1.1. Tuotetunniste Kauppanimi Industrikitt 1.2 Aineen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste REF 532015 Kauppanimi FiFo MN 616 1/4, 15,0 cm 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 32.26808, 26809, 26811 1.2 Aineen tai seoksen

Lisätiedot

KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot

KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: T-I-SP520 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 100550 CAS-numero: 58288-50-9 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: FCEG Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen /

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 10030938 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote (EU) 2015/830

Käyttöturvallisuustiedote (EU) 2015/830 Sivu: 1/5 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Käyttöala Toimialakoodi (TOL):

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 Painatuspäivämäärä 15.04.2015 Versionumero 6 Tarkistus: 15.04.2015 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: IonoStar Plus jauhe 1.2 Aineen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1473 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella tarpeeton

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KIILTO LASIKUITUTAPETTILIIMA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KIILTO LASIKUITUTAPETTILIIMA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi T1278 1.1.3 REACH-rekisteröintinumero 1.2 Aineen tai

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006 mukainen käyttöturvallisuustiedote Loctite 55 Sivu 1 / 5 SDB-nro : 168432 V001.3 Viimeistelty, pvm.: 15.06.2011 Painatuspäivä: 03.08.2011 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen

Lisätiedot