Huonekalujen käsittely ja entisöinti.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Huonekalujen käsittely ja entisöinti."

Transkriptio

1 Huonekalujen käsittely ja entisöinti. Muista korjata vanhaa vaalien. Vältä korjaamasta turhaan. Ethän toki ole tekemässä kalusteesta uutta. Poista maali kerroksittain näin saattaa alta löytyä alkuperäinen väri, tai jopa arvokas koristemaalaus joka voidaan säilyttää. Liberon Stripper maalin ja lakanpoistoaine poistaa maalin kerroksittain. Kun käytät Liberon tuotteita vältyt vaivalloiselta hiomiselta, ja huonekalujen entisöinnistä tulee helpompaa.

2 Poista edellinen käsittely Maalatut tai lakatut pinnat Liberon Stripper maalin poistoaineella. Stripper on hyytelömäistä joten se ei valu pystysuorillakaan pinnoilla. Voidaan käyttää myös metallipinnoilla. - Levitä Stripperiä reilusti. Anna vaikuttaa minuuttia ja poista maali Liberon teräsvillalla numero 2 tai muovilastalla. Muovilasta ei naarmuta pintaa niin herkästi kuin teräslasta. Stripper poistaa maalin kerroksittain, näin voit mahdollisesti säästää alkuperäisen värin tai koristemaalauksen. - Neutraloi maalinpoistoaine Liberon huonekalujen puhdistusaineella. Käytä 0000 teräsvillaa tai nukkaamatonta liinaa. Jos maalinpoistoaine jää neutraloimatta saattaa uusi maali tai lakkakerros kesiä irti. Vahatut tai öljytyt pinnat Liberon huonekalujen puhdistusaineella. Poistaa tehokkaasti vanhan vahan, kiillotuksen, öljyn, rasvan ym. - Hankaa pintaa 0000 teräsvillalla joka on kostutettu reilusti Liberon huonekalujen puhdistusaineella. Liberon Stripper ja huonekalujen puhdistusaine eivät sisällä vettä. Ne eivät turvota tai värjää puuta, eivätkä irrota liimasaumoja tai viilupintoja. Korjaa mahdolliset vauriot Liberon Akryylitäyte Korjaat isommatkin vauriot ja tuote soveltuu myös puuleikkauksien korjaamiseen. Voit rakentaa Liberon akryylitäytteestä puuttuvat palaset. Ei tarvita liuotinta. Ei kuivu astiaan. Käytetään kuten muovailuvahaa. Liberon akryylitäytettä voidaan hioa, porata petsata, lakata ja maalata. Liberon Akryylitäytteestä löydät 7 sävyä. Vaalea Tammi Teak, Kirsikka Väritön, Mänty Liberon Muotoiltava täytevaha Tuote on tarkoitettu pienten halkeamien ja kolojen täyttöön vahatuilla ja lakatuilla pinnoilla. Voidaan lämmittää käsissä tai kuumalla vedellä käsittelyn helpottamiseksi. Älä kuitenkaan sulata vahaa. Lämpimänä vahaa on helpompi muotoilla. Pieniin koloihin ja toukanreikiin voidaan vahaa levittää suoraan pehmentämättä sitä. Hankaa kovaa vaha tankoa suoraan käsiteltävälle pinnalle. Hankaa pinta 0000 teräsvillalla tai kiillotuskankaalla pinnasta riippuen. Viimeistele pinta huonekaluharjalla. Pinta voidaan lopuksi käsitellä Black Bison antiikkivahalla juuri oikean sävyn saamiseksi. Parhaimmillaan vahatuilla pinnoilla. 14 sävyä: Valkoinen Norsunluu Koivu Tumma Keskivaalea, Tumma Tumma Musta Vaalea Mänty Mänty

3 Valitse oikea pintakäsittely Öljy, vaha, maali vai lakka. Öljy käsittely Liberon Finishing Oil on kuivuttuaan täysin myrkytön. Se soveltuu lasten leluihin, keittiön työtasoihin, leikkuulautoihin ja vettä hylkivänä jopa kylpyhuoneen kalusteisiin. Liberon Finishing Oil sopii erinomaisesti puunsorvaukseen. Levitä Finishing Oil siveltimellä, liinalla tai 0000 teräsvillalla puhtaalle puu pinnalle. Poista ylimääräinen öljy puhtaalla liinalla 15 min. kuluttua. Levitä 2-3 kerrosta ja hio pinta 0000 teräsvillalla käsittelyjen välissä. Finishing Oil on väritön ja sen alle voidaan levittää Liberon Palette huonekalumaali tai Liberon kuultomaali värin saamiseksi. 0,25L = 2-3 m2 5 tuntia, vähintään tunti kerroksien välissä. Ei ohenneta. Lakkabensiini. Öljyttyjen pintojen uudelleen käsittely on helppoa. Jos pinta on kovin likainen käytä 0000 teräsvillaa sekä Liberon huonekalujen puhdistusainetta. Muuten levität vain uuden kerroksen öljyä 0000 teräsvillalla tai nukkaamattomalla liinalla. Öljytyn pinnan hoito: Käytä Liberon Vaha & Öljyhoitoainetta aina siivotessasi öljyttyjä pintoja. Liberon vaha ja öljyhoito Puhdistaa syvältä ja antaa pinnalle uuden suojan. Käsittelyn jälkeen pintaa ei yleensä tarvitse öljytä uudelleen. - Kostuta nukkaamaton liina Liberon vaha & öljyhoito aineella. Hankaa pintaa puun syiden suuntaisesti. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja pyyhi ylimääräinen aine puhtaalla liinalla. Toista käsittely tarpeen vaatiessa. Vaha käsittely Black Bison antiikkivaha, kiinteä ja nestemäinen: Vaha käsittely on helppo. Kiinteä vaha ei valu, eikä sitä ei voi laittaa liikaa. Levitä kiinteä vaha 0000 teräsvillalla, nestemäinen vaha siveltimellä, sienellä tai naukkaamattomalla liinalla. Kiillota vahattu pinta kalusteharjalla tai nukkaamattomalla liinalla. Black Bison antiikkivaha on valmistettu korkealuokkaisista vahoista mm. Carnaubavaha. Black Bison vaha antaa kulutusta kestävän antiikinhohtoisen pinnan. Black Bison nestemäinen antiikkivaha soveltuu suurille pinnoille. Vahoissa on hyvä värivalikoima puusävyjä, 12 kpl väritön mukaanlukien. Väritön Antiikkimänty Vaahtera Kastanjanruskea Vaalea Mänty Happopetsi (Kelo) Kiinteä: 0,15L = m2 Nestemäinen: 0,50L = Kiinteä: 4 tuntia, vähintään 2 tuntia kerroksien välissä. Nestemäinen: 4 tuntia, vähintään 2 tuntia kerroksien välissä. Kiinteä: Ei ohenneta. Kääri rievut ym. helposti syttyvä materiaali alumiinifolioon ennen poisheittoa. Nestemäinen: Ei ohenneta. Puhdistus lakkabensiinillä.

4 Mehiläisvaha kiinteä: Vaha käsittely on helppo. Kiinteä vaha ei valu, eikä sitä ei voi laittaa liikaa. Levitä kiinteä vaha 0000 teräsvillalla tai nukkaamattomalla liinalla. Kiillota vahattu pinta kalusteharjalla tai puhtaalla nukkaamattomalla liinalla. Sopii erinomaisesti tuotteille, jotka joutuvat kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa. Mehiläisvaha on väritön ja sen alle voidaan levittää Liberon Palette huonekalumaali tai Liberon kuultomaali värin saamiseksi. 0,15L = m2 4 tuntia, vähintään 2 tuntia kerroksien välissä. Ei ohenneta. Kääri rievut ym. helposti syttyvä materiaali alumiinifolioon ennen poisheittoa. Patinointivaha kiinteä: Puun koristeluun tarkoitettu vahamainen voide, antaa patinoidun pinnan. Kiillota vahattu pinta kalusteharjalla tai nukkaamattomalla liinalla. Liberon Patinointivahaa löytyy kuutta sävyä. Valkoinen Sininen Keltainen Musta Terrakotta Vihreä Valkokalkkivaha: Antaa pinnalle valko-harmaan antiikkimaisen käsittelyn. Sopii Käsittelemättömään, maalattuun tai petsattuun puupintaan huonekaluissa, sisustuksessa tai kehyksissä. Levitä vaha 0000 teräsvillalla puun syiden suuntaisesti. Anna kuivua 30 min. Pinnan kestävyyttä voidaan parantaa levittämällä Black Bison väritöntä antiikkivahaa 1-2 kerrosta. 0,25L = n.10m2 30min. Ei ohenneta. Kääri rievut ym. helposti syttyvä materiaali alumiinifolioon ennen poisheittoa. Vahapintojen uudelleen käsittely on helppoa. Jos pinta on kovin likainen käytä 0000 teräsvillaa sekä Liberon huonekalujen puhdistusainetta. Muuten levität vain uuden kerroksen vahaa 0000 teräsvillalla tai nukkaamattomalla liinalla. Vahatun pinnan hoito: Käytä Liberon Vaha ja Öljyhoitoainetta aina siivotessasi öljyttyjä pintoja. Liberon vaha ja öljyhoito Puhdistaa syvältä ja antaa pinnalle uuden suojan. Käsittelyn jälkeen pintaa ei yleensä tarvitse vahata uudelleen. - Kostuta nukkaamaton liina Liberon vaha & öljyhoito aineella. Hankaa pintaa puun syiden suuntaisesti. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja pyyhi ylimääräinen aine puhtaalla liinalla. Toista käsittely tarpeen vaatiessa.

5 Lakka käsittely Liberon Bistrot lakat ovat laadukkaita. Niillä saa kestäviä pintoja keittiön-, kylpyhuoneen kalusteisiin sekä kovalle kulutukselle alttiille pöytäpinnoille. Bistrot lakat kestävät hyvin kulutusta ja lämpöä sekä antavat hyvän suojan kosteutta vastaan. Levitä lakka hyvällä siveltimellä syiden suuntaisesti OHUINA kerroksina. Kun lakkaat tee välihionta jokaisen lakkakerroksen välein ja muista poistaa pöly tahmaliinoilla tai pölyharjalla. Bistrot lakat kestävät hyvin kulutusta ja lämpöä sekä antavat hyvän suojan kosteutta vastaan. Bistrot lakkoja löytyy väritön, matta ja kiiltävä, sekä 6 puusävyä. Väritön Kiiltävä Väritön Silkkimatta Vaalea Tammi Vaalea 0,25L = 2-2,5 m2 24 tuntia, vähintään 12 tuntia kerroksien välissä. Lakkabensiini Lakatun pinnan hoito: Pyyhitään nihkeällä liinalla, joka on kostutettu mietoon pesuaineliuokseen. Jos pinta on kovin pinttynyt ja likainen käytä Liberon Ring Removeria. Ranskalainen sellakkakiilloke (sellakka) Liberon Ranskalainen sellakkakiilloke on tarkoitettu antiikkihuonekalujen ym. puuesineiden entisöintiin. Se antaa uusille huonekaluille miellyttävä patinoidun sävyn ja antiikkimaisen pinnan ja tuo esiin vanhojen huonekalujen kiillon. Sivele 2-3 ohutta kerrosta laadukkaalla siveltimellä. Anna kuivua 2-3 tuntia. Hankaa ennen toista käsittelyä pinta 0000 teräsvillalla, ja muista poistaa hiontapöly ennen seuraavaa käsittelyä. Tai käytä luonnonhartsikiillotusta. Ranskalainen sellakkakiilloke on lähes väritön. Sellakkakiillokkeen alle voidaan sivellä Liberon sprii- tai vesipohjainen kuultomaali. Vesipohjainen on parempi vaihtoehto koska spriipohjainen Ranskalainen Sellakkakiilloke ei liuota sitä. Sellakkakiilloketta voidaan sävyttää Liberon Spriikohjaisella kuultomaalilla. Sopii erinomaisesti pohjalakaksi tai oksalakaksi. 0,25L = 4-5 m2 6 tuntia, vähintään 2 tuntia kerroksien välissä. Sprii Sellakatun pinnan hoito: Pyyhitään nihkeällä liinalla, joka on kostutettu mietoon pesuaineliuokseen. Jos pinta on kovin pinttynyt ja likainen käytä Liberon Ring Removeria.

6 Huonekalumaalit Palette kuultava Huonekalimaali. Rustiikkisarja ja Koristelusarja Liberon Palette Kuultava Huonekalumaali on akryylipitoinen vesiohenteinen huonekalumaali. Liberon palette lasyyrivärejä voidaan käyttää vesipetsien tapaan. Akryylipitoisena Liberon palette kuultomaali kestää joissain tapauksissa sellaisenaankin. Kuultomaali levitetään siveltimellä sienellä tai kankaalla. Poista ylimääräinen imeytymätön maali pinnasta rievulla. Tummemman sävyn ja kestävämmän pinnan aikaansaamiseksi käsittele kahdesti. Hankaa ennen toista käsittelyä pinta 0000 teräsvillalla. Jos pinta joutuu kovalle kulutukselle ja runsaan veden kanssa tekemisiin, käsittele pinta lopuksi Liberon Finishig Oil, Bistrot lakka tai Black Bison vahalla. Liberon palette-maaleista löytyy 10 puusävyä sekä 8 pastellisävyä. Värejä voidaan sekoittaa keskenään. Värisävyt Rustiikkisarja: Vaalea Tammi Jakaranda Teak, Tumma Kirsikka Vaahtera, Vaalea Kirsikka Savustettu Tammi Vaalea Koristelusarja: Mintunvihreä Vanhahtavan Punainen Merensininen Tuhkanharmaa Taivaansininen Patinanvihreä Keltainen Valkoinen 0,25L = 3-4 m2 6 tuntia, vähintään 2 tuntia kerroksien välissä. Vesi Kuultomaali; Liberon Kuultomaali Spriipohjainen antaa tasaisen ja kestävän tuloksen kaikille puupinnoille sisätiloissa. Liberon kuultomaalia voidaan käyttää spriipetsin tapaan. Hartsien ansiosta Liberon kuultomaali kestää joissain tapauksissa sellaisenaankin. Kuultomaali levitetään siveltimellä sienellä tai kankaalla. Poista ylimääräinen imeytymätön maali pinnasta rievulla. Tummemman sävyn ja kestävämmän pinnan aikaansaamiseksi käsittele kahdesti. Hankaa ennen toista käsittelyä pinta 0000 teräsvillalla. Jos pinta joutuu kovalle kulutukselle ja runsaan veden kanssa tekemisiin, käsittele pinta lopuksi Liberon Finishig Oil, Bistrot lakka tai Black Bison vahalla. Liberon kuultomaaleista löytyy 11 keskenään sekoitettavaa puusävyä Jakaranda Harmaa Tammi Vaalea Tammi Vaalea Vaahtera Mustanharmaa (Antrasiitti) 0,25L = 3-4 m2 6 tuntia, vähintään 2 tuntia kerroksien välissä. Sprii Maalatun pinnan hoito: Käytä Liberon Vaha ja Öljyhoitoainetta myös maalatuille pinnoille. Liberon vaha ja öljyhoito puhdistaa syvältä ja antaa pinnalle uuden suojan. Käsittelyn jälkeen pintaa ei yleensä tarvitse maalata, vahata tai öljytä uudelleen. - Kostuta nukkaamaton liina Liberon vaha & öljyhoito aineella. Hankaa pintaa puun syiden suuntaisesti. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja pyyhi ylimääräinen aine puhtaalla liinalla. Toista käsittely tarpeen vaatiessa.

7 Hyödyllisiä vinkkejä Aina ei tarvitse poistaa vanhaa pintakäsittelyä. Jos pinnalle on tullut naarmuja Liberon Erityiskynät värjäävät vahattujen ja lakattujen huonekalujen naarmut. Kussakin kynässä kolme puusävyä valitulle puulle. Tammi Tumma Isommat naarmut ja halkeamat korjaat näppärästi Liberon Vahatangoilla. Tuote on tarkoitettu pienten halkeamien ja kolojen täyttöön vahatuilla ja lakatuilla pinnoilla. Voidaan lämmittää käsissä tai kuumalla vedellä käsittelyn helpottamiseksi. Parhaimmillaan vahatuilla pinnoilla. 14 sävyä: Valkoinen Norsunluu Koivu Tumma Keskivaalea ja Tumma Tumma Musta Vaalea Mänty Mänty Kun huonekalupinnoille on tullut renkaita tai muita jälkiä märkien tai kuumien astioiden ym. jäljiltä Ring Remover poistaa ne. Ring Remover soveltuu myös marmoripintojen puhdistukseen. Yleiset ohjeet: Huolehdi riittävästä tuuletuksesta. Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas ja kuiva. Älä korjaa liikaa. Vanhojen kalusteiden ei tulisi näyttää uusilta, vaan siisteiltä ja käyttökelpoisilta, työn valmistuttua.

KIVA JA PANEELI-ÄSSÄ. Puu on kauneimmillaan kuultavaksi käsiteltynä

KIVA JA PANEELI-ÄSSÄ. Puu on kauneimmillaan kuultavaksi käsiteltynä KIVA JA PANEELI-ÄSSÄ Puu on kauneimmillaan kuultavaksi käsiteltynä Tikkurilan Paneeli-Ässä -sarjasta löydät sopivan tuotteen sisäseinä- ja kattopinnoillesi oli sitten kyse puun säilyttämisestä luonnonvaaleana

Lisätiedot

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi SUPI-SAUNATUOTTEET Löydä oma löylytunnelmasi Supi-sarjan tuotteilla luot saunaasi tunnelmaa ja suojaat sen kauniisti. Samalla saunasi pysyy pitkään helppohoitoisena. Löydä Supi-perheestä monipuoliset tuotteet

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 06. KALUSTEET Sisällä

MAALILINJA NEUVOO 06. KALUSTEET Sisällä MAALILINJA NEUVOO 06 KALUSTEET Sisällä Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet maalattavat pinnat... 4 Vanhat maalattavat pinnat... 6 Uudet lakattavat pinnat... 8 Vanhat lakattavat pinnat...10 Öljyttävät ja

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 06. KALUSTEET Sisällä

MAALILINJA NEUVOO 06. KALUSTEET Sisällä MAALILINJA NEUVOO 06 KALUSTEET Sisällä Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet maalattavat pinnat... 4 Vanhat maalattavat pinnat... 6 Uudet lakattavat pinnat... 8 Vanhat lakattavat pinnat...10 Öljyttävät ja

Lisätiedot

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle Säilytä puun ainutlaatuinen lämpö ja aito kosketus sisustuksesi puupinnoissa ja kodin käyttöesineissä. Puumateriaalissa yhdistyvät kauniisti luonnonläheinen ajattomuus

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT. Terassit ja laiturit

MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT. Terassit ja laiturit 2015 MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit SISÄLLYSLUETTELO Niksit...3 Uudet puulattiat... 4 Vanhat puulattiat... 5 2 NIKSIT 1.1 Ennen käsittelyä Tarkista aina lattiapintojen kunto ja tee

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 11. ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit

MAALILINJA NEUVOO 11. ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet puulattiat... 4 Vanhat puulattiat... 5 2 NIKSIT 1.1 Ennen käsittelyä Tarkista aina lattiapintojen kunto ja tee tarvittavat

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 04. IKKUNAT JA OVET Sisällä

MAALILINJA NEUVOO 04. IKKUNAT JA OVET Sisällä MAALILINJA NEUVOO 04 IKKUNAT JA OVET Sisällä Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet maalattavat ikkunat ja ovet... 4 Vanhat maalattavat ikkunat ja ovet... 6 Uudet lakattavat ikkunat ja ovet... 8 Vanhat lakattavat

Lisätiedot

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA Lämpökäsitelty puu suositellaan aina pintakäsiteltäväksi, koska sävytettypintakäsittely auttaa pintaa säilyttämään kauniin värinsä ja estää säärasitusten

Lisätiedot

Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet

Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet Käsittele pintoja varoen muutamien viikkojen ajan, sillä tuote saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä normaaliolosuhteissa noin 1 kk:n kuluttua.

Lisätiedot

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin kestävyyttä ja tyyliä miellyttävä kävellä ja katsella Kiinnostus puulattioiden öljykäsittelyyn on Suomessa kasvamassa. Suosituimpia kohteita ovat julkiset

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 06 KALUSTEET. Sisällä

MAALILINJA NEUVOO 06 KALUSTEET. Sisällä 2016 MAALILINJA NEUVOO 06 KALUSTEET Sisällä SISÄLLYSLUETTELO Niksit...3 Uudet maalattavat pinnat... 4 Vanhat maalattavat pinnat... 6 Uudet lakattavat pinnat... 8 Vanhat lakattavat pinnat...10 Öljyttävät

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 04 IKKUNAT JA OVET. Sisällä

MAALILINJA NEUVOO 04 IKKUNAT JA OVET. Sisällä 016 MAALILINJA NEUVOO 04 IKKUNAT JA OVET Sisällä SISÄLLYSLUETTELO Niksit...3 Uudet maalattavat ikkunat ja ovet... 4 Vanhat maalattavat ikkunat ja ovet... 6 Uudet lakattavat ikkunat ja ovet... 8 Vanhat

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 02. SEINÄT Sisällä

MAALILINJA NEUVOO 02. SEINÄT Sisällä MAALILINJA NEUVOO 02 SEINÄT Sisällä Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet maalattavat pinnat... 4 Vanhat maalattavat pinnat... 7 Uudet lakattavat pinnat... 9 Vanhat lakattavat pinnat...10 Uudet vahattavat

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 03. MÄRKÄTILAT Kylpyhuoneet ja saunat

MAALILINJA NEUVOO 03. MÄRKÄTILAT Kylpyhuoneet ja saunat MAALILINJA NEUVOO 03 MÄRKÄTILAT Kylpyhuoneet ja saunat Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet maalattavat pinnat... 4 Vanhat maalattavat pinnat... 6 Saunan pinnat... 8 Pesu- ja pukuhuoneiden paneelipinnat...11

Lisätiedot

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA 1 Lämpökäsitellyn puun pintakäsittely Lämpökäsitelty puu soveltuu ulkona ikkunanpuitteiden ja ovien, ulkoverhousten, puutarhakalusteiden sekä terassien

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 01 KATOT. Sisällä

MAALILINJA NEUVOO 01 KATOT. Sisällä 2015 MAALILINJA NEUVOO 01 KATOT Sisällä SISÄLLYSLUETTELO Niksit...3 Uudet maalattavat katot... 4 Vanhat maalattavat katot... 6 Uudet lakattavat katot... 8 Vanhat lakattavat katot... 9 Uudet vahattavat

Lisätiedot

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA

LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA LÄMPÖKÄSITELLYN PUUN PINTAKÄSITTELY SISÄLLÄ JA ULKONA Lämpökäsitelty puu suositellaan aina pintakäsiteltäväksi, koska sävytetty pintakäsittely auttaa pintaa säilyttämään kauniin värinsä ja estää sää rasitusten

Lisätiedot

Lämpökäsitellyn puun pintakäsittely sisällä ja ulkona

Lämpökäsitellyn puun pintakäsittely sisällä ja ulkona Lämpökäsitellyn puun pintakäsittely sisällä ja ulkona Lämpökäsitelty puu suositellaan aina pintakäsiteltäväksi, koska sävytetty pintakäsittely auttaa pintaa säilyttämään kauniin värinsä ja estää sää rasitusten

Lisätiedot

PUUTASOJEN KÄSITTELY TOPOIL

PUUTASOJEN KÄSITTELY TOPOIL PUUTASOJEN KÄSITTELY TOPOIL PUULEVYISTÄ JA NIIDEN ÖLJYÄMISESTÄ Osmo Color TopOil on kasviöljyjen, kasvivahojen ja parafiinin seos. Se sopii käsittelemättömien sekä puupuhtaiksi hiottujen puulevyjen ja

Lisätiedot

KOTI SISÄMAALARIN VALINTAOPAS SAUNAT. Valitse oikeat tuotteet kodin pinnoille

KOTI SISÄMAALARIN VALINTAOPAS SAUNAT. Valitse oikeat tuotteet kodin pinnoille KOTI SISÄMAALARIN VALINTAOPAS SAUNAT Valitse oikeat tuotteet kodin pinnoille Maalina onnistuminen VALITSE OIKEAT TUOTTEET KODIN PINNOILLE Kauniisti käsitelty sauna kruunaa kodin. Tästä sisämaalarin valintaoppaasta

Lisätiedot

Maalin koostumus. Esim: 5 % 25 % 40 % 30 % Liuote/vesi sideaine pigmentti apuaineet

Maalin koostumus. Esim: 5 % 25 % 40 % 30 % Liuote/vesi sideaine pigmentti apuaineet MAALIKEMIAA Maalin koostumus Esim: 5 % 25 % 40 % 30 % Liuote/vesi sideaine pigmentti apuaineet SIDEAINE Kiinteä tai nestemäinen polymeeri tai luonnonmateriaali, joka sitoo yhteen maalin aineosat tartuttaa

Lisätiedot

Maalaustyökalut. Kysymyksiä ja vastauksia

Maalaustyökalut. Kysymyksiä ja vastauksia Maalaustyökalut Maalaustyökalut Hyvä ja pitkäikäinen lopputulos edellyttää hyviä työkaluja. Oikea sivellin on erityisen tärkeä niille, jotka eivät ole kovin harjaantuneita maalaajia. Tässä osiossa kerrotaan

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 12. KALUSTEET Ulkona

MAALILINJA NEUVOO 12. KALUSTEET Ulkona MAALILINJA NEUVOO 12 KALUSTEET Ulkona Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet maalattavat pinnat... 4 Vanhat maalattavat pinnat... 6 Uudet lakattavat pinnat... 8 Vanhat lakattavat pinnat... 9 Uudet öljyttävät

Lisätiedot

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon.

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. Huippuluokan teknologiaan perustuva Bodyfence-kalvo suojaa ajoneuvoasi ulkoiselta

Lisätiedot

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen!

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN ULOS&SISÄLLE ULOS&SISÄLLE Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! Aina oikea maali metallille! Hammerite Hammerite metallimaaleilla voidaan käsitellä kaiken tyyppisiä metallipintoja

Lisätiedot

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013 LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013 SUOJAÖLJYT ULKOKÄYTTÖÖN Kestävää suojaa ulkopinnoille kasviöljyistä SUOJAAVA KUULTOÖLJY Kasviöljypohjainen Suojaava kuultoöljy imeytyy puun avoimeen pintasolukkoon

Lisätiedot

Nostalgia puuöljyillä käsiteltyjen huonekalujen hoito-ohjeet

Nostalgia puuöljyillä käsiteltyjen huonekalujen hoito-ohjeet Nostalgia puuöljyillä käsiteltyjen huonekalujen hoito-ohjeet Nostalgia Puuöljyillä käsitellyn puisen huonekalun peruspuhdistukseen riittää kuivapuhdistus pölypyyhkeellä tai neutraaliin astianpesuaineliuokseen

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 05. SISÄLATTIAT Betoni- ja puupinnat

MAALILINJA NEUVOO 05. SISÄLATTIAT Betoni- ja puupinnat MAALILINJA NEUVOO 05 SISÄLATTIAT Betoni- ja puupinnat Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet betonilattiat... 4 Vanhat betonilattiat... 5 Uudet puulattiat... 6 Vanhat puulattiat... 9 2 NIKSIT 1.1 Ennen käsittelyä

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 10. IKKUNAT JA OVET Ulkona

MAALILINJA NEUVOO 10. IKKUNAT JA OVET Ulkona MAALILINJA NEUVOO 10 IKKUNAT JA OVET Ulkona Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet maalattavat pinnat... 4 Vanhat maalattavat pinnat... 6 Uudet kuultavilla tuotteilla käsiteltävät pinnat...8 Vanhat kuultavilla

Lisätiedot

TOPOIL PUUTASOJEN KÄSITTELY

TOPOIL PUUTASOJEN KÄSITTELY TOPOIL PUUTASOJEN KÄSITTELY VANHAT KÄSITELLYT PUUPINNAT Voit käsitellä aiemmin parafiini-, unikko- tai pellavaöljyllä öljytyt pinnat värittömällä TopOil-öljyvahalla, jos aiemmin levitetty öljy on kuivunut.

Lisätiedot

Kuva1. Tyypillinen katevaurio.

Kuva1. Tyypillinen katevaurio. Tässä artikkelissa käsitellään suurien muovikatehalkeamien korjaamista kotikonstein ja ilman muovihitsaamista. Menetelmä sopii hyvin pitkien katehalkeamien korjaamiseen. Mikäli esimerkiksi kiinnikekannakkeita

Lisätiedot

SIVU 1. laittaa mikä tahansa geeli tai akryyli. TrendyNailWraps kynsikalvot ovat erittäin kestäviä ja saatavilla 50 erilaisena mallina.

SIVU 1. laittaa mikä tahansa geeli tai akryyli. TrendyNailWraps kynsikalvot ovat erittäin kestäviä ja saatavilla 50 erilaisena mallina. TrendyNailWraps kynsikalvot on valmis- tettu Yhdysvalloissa erityiselle laminoidulle pinnalle, joka on niin kestävä että sen pintaa voidaan karhentaa. TrendyNailWraps kynsikalvojen päälle voidaan laittaa

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM KUIVAN TILAN SEINÄT.

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM KUIVAN TILAN SEINÄT. Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS 1. Cement primer- laimenna 1:1

Lisätiedot

)!4AIA70-adehdg! Puupintojen kuultokäsittelyopas. Muista myös muut Tikkurilan maalausoppaat. Lakat, öljyt, vahat sisätiloihin 1,35

)!4AIA70-adehdg! Puupintojen kuultokäsittelyopas. Muista myös muut Tikkurilan maalausoppaat. Lakat, öljyt, vahat sisätiloihin 1,35 Muista myös muut Tikkurilan maalausoppaat Puupintojen kuultokäsittelyopas TIKKURILAN MAALILINJA neuvot ja niksit kaikkeen maalaamiseen 010 860 8600 (vain pvm) ark. klo 8-19 MAALILINJA NEUVOO - TYÖOHJEET

Lisätiedot

Märkä- ja kosteatilat

Märkä- ja kosteatilat sisämaalaus sisämaalaus sisämaalaus sisämaalaus sisämaa Maalilinja neuvoo Märkä- ja kosteatilat 3 Kylpyhuoneet, pesuhuoneet ja saunat Tikkurilan Maalilinjan asiantuntijat ovat laatineet nämä työohjeet.

Lisätiedot

Sisämaalaus Ovet & ikkunat, kalusteet, sauna

Sisämaalaus Ovet & ikkunat, kalusteet, sauna Sisämaalaus Ovet & ikkunat, kalusteet, sauna KALUSTEIDEN MAALAUS ja LAKKAUS Mitä maalataan ja mihin käyttötarkoitukseen? Mikä alusta? Mitä aikaisempia käsittelyitä? Vesiohenteinen vai liuotinohenteinen?

Lisätiedot

Quality from start to finish 21.7.2014 1

Quality from start to finish 21.7.2014 1 21.7.2014 1 Kiillotuksen perussäännöt: Sääntö #1: Aloita vähiten aggressiivisella työkalulla tai kiillotusaineella, jolla työ saadaan tehtyä. Kiillotus käsin on vähiten aggressiivista. Seuraavaksi tulee

Lisätiedot

Tapetointi. Parkettituotteet. Kiillon tuotteista löytyy kattavasti kaikki parketti- ja

Tapetointi. Parkettituotteet. Kiillon tuotteista löytyy kattavasti kaikki parketti- ja Tapetointi Parkettituotteet Kiillon tuotteista löytyy kattavasti kaikki parketti- ja TYÖOHJEET puulattioiden kiinnittämiseen ja pintakäsittelyyn tarvittavat tuotteet. Tapetointijärjestelmä paperitapetin,

Lisätiedot

Profex Lasinpuhdistaja

Profex Lasinpuhdistaja Profex Lasinpuhdistaja Lasinpuhdistusaine, sopii kaikille lasipinnoille, kiiltäville muoveille yms. Haihtuva aine, ei jätä jäämiä puhdistetuille pinnoille. Pyyhi pinta nukkaamattomalla liinalla tai kuivaa

Lisätiedot

Parquet Oil. Kiilto MENETELMÄOPAS MARKKINOIDEN NOPEIN MENETELMÄ - LUONNOLLINEN PINTA!

Parquet Oil. Kiilto MENETELMÄOPAS MARKKINOIDEN NOPEIN MENETELMÄ - LUONNOLLINEN PINTA! MARKKINOIDEN NOPEIN MENETELMÄ - LUONNOLLINEN PINTA! Kiilto Parquet Oil MENETELMÄOPAS Kiilto Parquet Oil on kasviöljypohjainen öljy parketti- ja puulattioiden kestävään pintakäsittelyyn ja kyllästämiseen.

Lisätiedot

puupinnat ulkona KUULLOTTEET PEITTOSUOJAT PUUÖLJYT POHJUSTEET

puupinnat ulkona KUULLOTTEET PEITTOSUOJAT PUUÖLJYT POHJUSTEET puupinnat ulkona KUULLOTTEET PEITTOSUOJAT PUUÖLJYT POHJUSTEET 2 Woodex pitää puusta huolta Ulkona oleva puu tarvitsee suojaa vaihtelevilta sääolosuhteilta. Ja tietenkin kauniin värin, kuultavan tai peittävän.

Lisätiedot

1. Ylläpito ja huolto

1. Ylläpito ja huolto Grand Chic 2013 1. Ylläpito ja huolto KIILLOTUSTAHNA HUONEKALUILLE Puhdistaa ja kiillottaa, hellävaraisesti. Estää pölyn kertymisen. GCM0101 000 025 2 PARKETIN PUHDISTUSAINE Biologisesti hajoava. Ei vahingoita

Lisätiedot

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA SUOJAÖLJYT ULKOKÄYTTÖÖN KESTÄVÄÄ SUOJAA ULKOPINNOILLE KASVIÖLJYISTÄ SUOJAAVA KUULTOÖLJY Kasviöljypohjainen Suojaava kuultoöljy imeytyy puun avoimeen pintasolukkoon

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 10 IKKUNAT JA OVET. Ulkona

MAALILINJA NEUVOO 10 IKKUNAT JA OVET. Ulkona 2015 MAALILINJA NEUVOO 10 IKKUNAT JA OVET Ulkona SISÄLLYSLUETTELO Niksit...3 Uudet maalattavat pinnat... 4 Vanhat maalattavat pinnat... 6 Uudet kuultavilla tuotteilla käsiteltävät pinnat...8 Vanhat kuultavilla

Lisätiedot

Valmistasoitteet. Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin.

Valmistasoitteet. Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin. Valmistasoitteet Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin. VIIMEISTELYSILOTE Kiilto Fine HIENO, KEVYTTÄYTTEINEN VALKOINEN VIIMEISTELYTASOITE KUIVIIN

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 12. KALUSTEET Ulkona

MAALILINJA NEUVOO 12. KALUSTEET Ulkona MAALILINJA NEUVOO 12 KALUSTEET Ulkona Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet maalattavat pinnat... 4 Vanhat maalattavat pinnat... 6 Uudet lakattavat pinnat... 8 Vanhat lakattavat pinnat... 9 Uudet öljyttävät

Lisätiedot

TOPOIL PUUTASOJEN KÄSITTELY

TOPOIL PUUTASOJEN KÄSITTELY TOPOIL PUUTASOJEN KÄSITTELY Osmo Color TopOil on kasviöljyjen, kasvivahojen ja parafiinin seos. Se sopii käsittelemättömien sekä puupuhtaaksi hiottujen puulevyjen ja huonekalujen käsittelyyn, kuten myös

Lisätiedot

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE PITKÄIKÄINEN SUOJA PINNOILLE KÄYTTÖKOHTEET: Lattiapinnat kuten puu-, laatta-, kivi- ja muovipintaiset lattiat Metallipinnat Posliiniset ja keraamiset

Lisätiedot

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Soft Protector Oy on kotimainen, Espoossa toimiva suoja-, hoito- ja pesuaineiden valmistaja. Olemme keskittyneet sisä- ja ulkokalusteiden ja kodin hoitotuotteisiin.

Lisätiedot

KALUSTEIDEN HOITO- JA HUOLTO-OHJEITA

KALUSTEIDEN HOITO- JA HUOLTO-OHJEITA KALUSTEIDEN HOITO- JA HUOLTO-OHJEITA Topi-kalusteisiin on valittu kestävät ja helppohoitoiset materiaalit. Kalusteiden puhdistuksessa tulee välttää hankaavien puhdistusaineiden sekä liuotteiden käyttöä.

Lisätiedot

DE IJSSEL COATINGS MAALISYSTEEMIT

DE IJSSEL COATINGS MAALISYSTEEMIT DE IJSSEL COATINGS MAALISYSTEEMIT ALUMIINIVENEET Alumiini - vesilinjan alapuoliset osat Alumiini - vesilinjan yläpuoliset osat Alumiini - kansi Alumiini - pintarakenteet Alumiini - verhoilujen takana olevat

Lisätiedot

TV-TASON MAALAUS. Copyright Isto Jokinen

TV-TASON MAALAUS. Copyright Isto Jokinen TV-TASON MAALAUS LÄHTÖTILANNE TV-taso on laadukas, hyväkuntoinen ja aidolla tammiviilulla pinnoitettu. TV-taso ei kuitenkaan sovi väriltään omistajan sisustukseen, joten se halutaan maalata kiiltävän valkoiseksi

Lisätiedot

KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen jälkeen sijaitsevaan asiakaspalvelupisteeseen.

KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen jälkeen sijaitsevaan asiakaspalvelupisteeseen. OSTOAPU ÄPPLARÖ -ulkokalusteet SUOMI Sopii tyyliisi ja tilaasi Haaveiletko aurinkotuolissa makoilusta parvekkeella? Tarvitsetko pöydän seuraaviin puutarhajuhliin? Kaipaatko säilytystilaa puutarhatyökaluille

Lisätiedot

Decoupagea. monella eri tavalla. www.slojd-detaljer.fi

Decoupagea. monella eri tavalla. www.slojd-detaljer.fi Decoupagea monella eri tavalla www.slojd-detaljer.fi Decoupage on vanha tekniikka, tunnettu jo 1700-luvulla Italiassa, esineiden koristelemiseen kauniilla paperikuvilla ja kuvioilla. Sana découper on ranskaa

Lisätiedot

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 308010 Essex Vannehoito 0,5 L 220002 Essex Ikkunanpuhdistus 0,5 L 245002 Essex Hyönteispuhdistus 0,5 L 304002 Essex Pikavaha 0,5 L 302002 Essex Super

Lisätiedot

Sivu 2. Saxolit-kalkkikaseiinimaali. Pursilikat 2-komponenttinen silikaattimaali Oekosil 1-komponenttinen silikaattimaali

Sivu 2. Saxolit-kalkkikaseiinimaali. Pursilikat 2-komponenttinen silikaattimaali Oekosil 1-komponenttinen silikaattimaali Sivu 1 MAALIT KOODI RYHMÄ TUOTEKUVAUS VÄRI ASTIA RIITTOISUUS M2 ltr/kg 11002 TERRA Linal-pellavaöljymaali Valkoinen 10-12 0,75 ltr 37,70 30,87 11003 TERRA Linal-pellavaöljymaali Valkoinen 10-12 2,5 ltr

Lisätiedot

Mikrosementin asentaminen

Mikrosementin asentaminen Mikrosementin asentaminen 1. Pinnan valmistelu Pinnan tulee olla kauttaaltaan puhdas ja tasainen. Mikäli pinnassa on eri materiaalien yhtymäkohtia (materiaalien eri imukyky), lisää kaksi (2) kerrosta Impoxy

Lisätiedot

Betonirakenteiden korjaus - 3-osainen järjestelmä 1 / 6. DIN EN :2004 -sertifioitu järjestelmä

Betonirakenteiden korjaus - 3-osainen järjestelmä 1 / 6. DIN EN :2004 -sertifioitu järjestelmä Betonirakenteiden korjaus - 3-osainen järjestelmä 1 / 6 1. K & H Korroosiosuoja- ja tartuntalaasti Korroosiosuojaus ja tartuntalaasti samassa, raekoko < 0,5 mm Soveltuu myös tiesuolan vaikutuksille alttiisiin

Lisätiedot

PUUVAHAT ÖLJYVAHAT TOPOIL LUONNOLLISTA SUOJAA SISÄTILOJEN PUUPINNOILLE

PUUVAHAT ÖLJYVAHAT TOPOIL LUONNOLLISTA SUOJAA SISÄTILOJEN PUUPINNOILLE PUUVAHAT ÖLJYVAHAT TOPOIL LUONNOLLISTA SUOJAA SISÄTILOJEN PUUPINNOILLE PUUVAHAT JA ÖLJYVAHAT SISÄKÄYTTÖÖN LATTIAAN Öljyvaha Puulattioiden käsittelyyn Värittömät (silkinhimmeä ja matta) (Sivu 8 9) Värillinen

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 05 SISÄLATTIAT. Betoni- ja puupinnat

MAALILINJA NEUVOO 05 SISÄLATTIAT. Betoni- ja puupinnat 2016 MAALILINJA NEUVOO 05 SISÄLATTIAT Betoni- ja puupinnat SISÄLLYSLUETTELO Niksit...3 Uudet betonilattiat... 4 Vanhat betonilattiat... 5 Uudet puulattiat... 6 Vanhat puulattiat... 9 2 NIKSIT 1.1 Ennen

Lisätiedot

VALTTI SUOJAA JA KAUNISTAA PUUPINNAT

VALTTI SUOJAA JA KAUNISTAA PUUPINNAT VALTTI SUOJAA JA KAUNISTAA PUUPINNAT Aurinko ja kosteus ovat armottomia puupinnoille. Home- ja sinistäjäsienet viihtyvät käsittelemättömillä pinnoilla ja aiheuttavat ikävännäköistä värjäytymistä. Siksi

Lisätiedot

Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto

Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto Profiilit kierrätysmuovista Tuotekuvasto MUOVIX Ekokem muovinkierrätys Kierrätysmuovista valmistetut profiilit Muovix-profiileja voidaan käyttää monissa kohteissa, joissa yleensä on totuttu käyttämään

Lisätiedot

PUUVAHAT ÖLJYVAHAT TOPOIL LUONNOLLISTA SUOJAA SISÄTILOJEN PUUPINNOILLE

PUUVAHAT ÖLJYVAHAT TOPOIL LUONNOLLISTA SUOJAA SISÄTILOJEN PUUPINNOILLE PUUVAHAT ÖLJYVAHAT TOPOIL LUONNOLLISTA SUOJAA SISÄTILOJEN PUUPINNOILLE PUUVAHAT JA ÖLJYVAHAT SISÄKÄYTTÖÖN LATTIAAN Öljyvaha Puulattioiden käsittelyyn Värittömät (silkinhimmeä ja matta) (Sivu 8 9) Värillinen

Lisätiedot

LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET

LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET Hoito ja suojaus (Puusepänteollisuus ry:n huonekalujen hoito-ohjeista) Nihkeä- tai kosteapyyhintä neutraalissa pesunesteessä kostutetulla siivouspyyhkeellä. Kosteapyyhinnän jälkeen

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer laatta saumoihin,

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer + verkko, kuivumisaika

Lisätiedot

Asennusohjeet ammattilaisille

Asennusohjeet ammattilaisille Asennusohjeet ammattilaisille Tämän ohje on tarkoitettu ammattilaisille mahdollistamaan paras mahdollinen lopputulos. Ei loppukäyttäjille. Valmistajan suosittelema kitti: Gyproc Promix Lite https://www.youtube.com/watch?v=blchabm0j9a

Lisätiedot

Yki Rouhepinnoite viimeistelee talon ulkokuoren ja lopullisen ilmeen. Rakennusteknisesti oikein toteutettu sokkeli ja julkisivu on pitkäikäinen ja

Yki Rouhepinnoite viimeistelee talon ulkokuoren ja lopullisen ilmeen. Rakennusteknisesti oikein toteutettu sokkeli ja julkisivu on pitkäikäinen ja Hyvin peittävä, arvokkaan näköinen rouhepinnoite on suunniteltu erityisesti uusille ylitasoitetuille harkkopinnoille sekä betonipinnoille. Soveltuu myös maalatuille betonipinnoille. Markkinoiden laajin

Lisätiedot

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T Puhelin (03) 780 2363 465 019 ML Maalarinliuotin SIVU 2 l PESU- JA PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen

Lisätiedot

Päivittäinen käyttö vaatii kylpyhuoneen hanalta paljon. Varmistaaksemme, että kaikki mallistomme hanat täyttävät tiukat laatu- ja

Päivittäinen käyttö vaatii kylpyhuoneen hanalta paljon. Varmistaaksemme, että kaikki mallistomme hanat täyttävät tiukat laatu- ja Kylpyhuoneen hanat Päivittäinen käyttö vaatii kylpyhuoneen hanalta paljon. Varmistaaksemme, että kaikki mallistomme hanat täyttävät tiukat laatu- ja kestävyysstandardimme, riippumaton instituutti testaa

Lisätiedot

8.4 Autonhoitotuotteet

8.4 Autonhoitotuotteet 8. KEMIKAALIT 8.4 Autonhoitotuotteet 392 tilaukset@ikaros.fi KEMIKAALIT ULKOISEEN AUTONHUOLTOON KAIKENTYYPPISTEN AJONEUVOJEN PUHDISTUKSEEN Tehokkaat aineet ajoneuvojen pesuun, niin korin kuin hytin sekä

Lisätiedot

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin.

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet syntyvät vain parhaista raaka-aineista. LuviaWoodin korkealuokkaisissa tuotteissa yhdistyvät tarkkaan valittu suomalainen puu ja

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 02 SEINÄT. Sisällä

MAALILINJA NEUVOO 02 SEINÄT. Sisällä 2015 MAALILINJA NEUVOO 02 SEINÄT Sisällä SISÄLLYSLUETTELO Niksit...3 Uudet maalattavat pinnat... 4 Vanhat maalattavat pinnat... 7 Uudet lakattavat pinnat... 9 Vanhat lakattavat pinnat...10 2 NIKSIT 1.1

Lisätiedot

Valoisaa ja raikasta. www.norsktrepleie.fi. Norsk Trepleien tuotteilla 2.50 PLEASE RECYCLE AS WASTE PAPER AFTER USE

Valoisaa ja raikasta. www.norsktrepleie.fi. Norsk Trepleien tuotteilla 2.50 PLEASE RECYCLE AS WASTE PAPER AFTER USE Valoisaa ja raikasta Norsk Trepleien tuotteilla www.norsktrepleie.fi 2.50 PLEASE RECYCLE AS WASTE PAPER AFTER USE Kilden teatteri- ja konserttitalo Norjan Kristiansandissa. Mahdollisuuksia on monia! Viime

Lisätiedot

Ympäristöluokiteltu. Puunsuojausmenetelmä

Ympäristöluokiteltu. Puunsuojausmenetelmä Ympäristöluokiteltu Puunsuojausmenetelmä TUTUSTU ORGANOWOODIN AINUTLAATUISEEN TEKNOLOGIAAN OrganoWood on ympäristöluokiteltu pintakäsittely- ja kunnossapitomenetelmä puutavaralle. Patentoitu tekniikka

Lisätiedot

Huippuluokan sisämaalit ammattilaisille

Huippuluokan sisämaalit ammattilaisille ammattilaistuotteet Teknoksen uusi TeknosPro-tuotesarja sisältää laadukkaita ja teknisesti edistyksellisiä pintakäsittelyratkaisuja ammattirakentamiseen. TeknosPro kohottaa rakentamisen laatua. Sarjan

Lisätiedot

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisempi vaihtoehto -miksi? Vaarallisten kotitaloustuotteiden riskit (video) Käytä turvallisinta tuotetta Lue tuoteselosteet Käytä hajuttomia

Lisätiedot

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa.

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa. TIKKURILA TYYPPI KÄYTTÖKOHTEET SOVELTUVUUS Vesiohenteinen, käyttövalmis karkeatasoite. Täyttökyky 30 mm ilman halkeilua. Kutistuminen vähäistä ja hyvä tarttuvuus. Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa.

Lisätiedot

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona PESUAINEET Piha-aidalla kukkii home, terassi näyttää kulahtaneelta ja peltikatollekin pitäisi tehdä jotain. Armas aurinko paljastaa puhdistamista, pesua ja huoltoa kaipaavat pinnat. Huolellisella pesulla

Lisätiedot

Enke Multi Protect asennusohje

Enke Multi Protect asennusohje Työvaiheet 1. Puhdista ja kuivaa alusta 2. Levitä alustalle pohjustusainetta 3. Maalaa Enke Multi Protect:illa 4. Anna kuivua Esikäsittely Ennen Enke Multi Protect:illa maalausta, on pinta käsiteltävä

Lisätiedot

Valmistasoitteet. Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin.

Valmistasoitteet. Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin. Valmistasoitteet Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin. VIIMEISTELYSILOTE Kiilto Fine HIENO, KEVYTTÄYTTEINEN VALKOINEN VIIMEISTELYTASOITE KUIVIIN

Lisätiedot

Betonilaborantti- ja myllärikurssi, Helsinki Risto Mannonen/Kim Johansson

Betonilaborantti- ja myllärikurssi, Helsinki Risto Mannonen/Kim Johansson Betonilaborantti- ja myllärikurssi, Helsinki 10.1.2018 Risto Mannonen/Kim Johansson Kim Johansson Erityisasiantuntija, DI Suomen Betoniyhdistys ry Maabetoni Jyräbetoni Ontelolaattamassa Käytetään yleisimmin

Lisätiedot

Informaatio. Pintakäsittely LAKKA. Lakka. Tuotetyyppi. Käyttötarkoitus Kalusteisiin, sisusteisiin ja sisäkäyttöön. Kiilto. Sideaineet.

Informaatio. Pintakäsittely LAKKA. Lakka. Tuotetyyppi. Käyttötarkoitus Kalusteisiin, sisusteisiin ja sisäkäyttöön. Kiilto. Sideaineet. LAKKA Lakka MODULEN DA 25, 37221X127 MODULEN DA 25, 37221S127 on nopeasti kuivuva reaktiolakka. Voidaan käyttää sekä pohja- että pintalakkana. Täyttää hyvin ja sillä on hyvä kemikaalien kesto. MODULEN

Lisätiedot

Tehdasmaalattu lista nopeuttaa työtä. Mutta silloin ei ole tapana peittää maalilla tiivisteitä ja liitoksia.

Tehdasmaalattu lista nopeuttaa työtä. Mutta silloin ei ole tapana peittää maalilla tiivisteitä ja liitoksia. 1. Listat asennetaan rakentamisen ja korjaamisen loppuvaiheessa. Yleensä listojen asennusjärjestys on kattolistat, vuorauslaudat ja jalkalistat. Käsittelemättömät listat kiinnitetään, tiivistetään ja maalataan

Lisätiedot

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043 IKATEX 9004 KORKEALAATUINEN KUITULIINA AROILLE PINNOILLE Korkealaatuinen kuivausliina arkojen pintojen putsaukseen ja kiillotukseen. Sopii kirjapainoihin, siivoustyöhön, verstaille sekä lääketehtaille.

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM VESIERISTETYLLE POHJALLE MÄRKÄTILAN SEINÄT.

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM VESIERISTETYLLE POHJALLE MÄRKÄTILAN SEINÄT. Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS 1. Cement primer- voidaan ohentaa

Lisätiedot

HOITO-OPAS ASUIN- JA JULKISET TILAT

HOITO-OPAS ASUIN- JA JULKISET TILAT 2014-10 FI HOITO-OPAS ASUIN- JA JULKISET TILAT Kährs Group Karelia-Upofloor Oy Sinimäentie 8A 02630 Espoo Puhelin: 020 740 9780 Email: tilaukset@kahrs.com www.kahrs.com KÄHRS-PUULATTIOIDEN HOITO 2 SISÄLLYS

Lisätiedot

90 mm HALK. G-42002-O 93,00 100 mm LEV. 90 mm HALK. G-42001-O 58,00 50 mm LEV. 90 mm HALK. 100 mm LEV.

90 mm HALK. G-42002-O 93,00 100 mm LEV. 90 mm HALK. G-42001-O 58,00 50 mm LEV. 90 mm HALK. 100 mm LEV. POLY-PTX HIOMA-, KIILLOTUS- JA HARJAUSKONE TASOILLE JA PUTKILLE TUOTE nro /kpl 240 V, 50-60 Hz, 1750 W NOPEUDEN SÄÄDÖLLÄ 1000-3500 RPM PAINO: 3,3 kg PYÖRÖJEN HALKAISIJA 90-115mm VALMISTUSMAA: SAKSA HIOMA-

Lisätiedot

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa.

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa. TIKKURILA TELATTAVA TASOITE TYYPPI KÄYTTÖKOHTEET SOVELTUVUUS Vesiohenteinen, käyttövalmis telattava kevyttasoite. Täyttökyky 3 mm ilman halkeilua. Vihreän värin asteittainen vaaleneminen työvaiheiden aikana

Lisätiedot

TYÖTASOT / Varasto-ohjelma

TYÖTASOT / Varasto-ohjelma TYÖTASOT / Varasto-ohjelma 30 mm laminaattityötasot Aihiokoot 30 mm R3: 4200 * 600 * 30 mm 2100 * 900 * 30 mm baaritaso 4200 * 35 mm stripit ilman liimaa HUOM! Työtasot saatavissa aihioina tai määrämittaan

Lisätiedot

SPP-lattianhoitolaikka

SPP-lattianhoitolaikka Scotch-Brite SPP-lattianhoitolaikka Space for 3M Montage SPP-lattianhoitolaikka Mihin SPP-lattianhoitolaikkaa käytetään? Pintakäsittelyn poistoon (suojaus, metallointi, lakka, vaha, kristallointi ) pinta-

Lisätiedot

YLLÄPIDON OHJEET YLLÄPITO

YLLÄPIDON OHJEET YLLÄPITO YLLÄPIDON OHJEET Helsingin kaupunkikalusteet tulee pitää hyvässä kunnossa. Perusylläpito tapahtuu peittomaalatuissa kalusteissa 5 vuoden välein, kuultokäsitellyt puuosat huolletaan 1 vuoden välein. Perushoitoon

Lisätiedot

www.startskiwax.com Maastohiihdon voiteluopas kuntoilijoille ja ulkoilijoille

www.startskiwax.com Maastohiihdon voiteluopas kuntoilijoille ja ulkoilijoille www.startskiwax.com Maastohiihdon voiteluopas kuntoilijoille ja ulkoilijoille Helpoin tapa. Start Easy -pikavoiteet Uudet Start Easy tuotteet ovat turvallisia ja helppoja käyttää. Easy -sarjaan kuuluu

Lisätiedot

Fouling? Don t fight it. Release it. Hempel 2013 Silic One Brochure 148x210+3 FI.indd 1

Fouling? Don t fight it. Release it. Hempel 2013 Silic One Brochure 148x210+3 FI.indd 1 Fouling? Don t fight it. Release it. Hempel 2013 Silic One Brochure 148x210+3 FI.indd 1 Tutustu HEMPELin uusimpaan innovaatioon ja teknologiseen läpimurtoon uusi silikonipohjainen kasvillisuutta hylkivä

Lisätiedot

Ulkomaalit. Tee koti, jossa mieli lepää.

Ulkomaalit. Tee koti, jossa mieli lepää. Ulkomaalit Tee koti, jossa mieli lepää. Ulkomaalit kodin puupinnoille Miksi kannattaa valita Cello-maalit? Kun haluat katseen- ja säänkestävän kodin, valitse korkealuokkainen Cello-ulkomaali talosi pintaan.

Lisätiedot

Tee taulu Ryhdy taiteilijaksi ja tee taulu vanhoista lehdistä ja kuviopapereista. Casco-liimapuikko. Helppo levittää Helppo pestä pois Kiinnittää heti

Tee taulu Ryhdy taiteilijaksi ja tee taulu vanhoista lehdistä ja kuviopapereista. Casco-liimapuikko. Helppo levittää Helppo pestä pois Kiinnittää heti Tee taulu Ryhdy taiteilijaksi ja tee taulu vanhoista lehdistä ja kuviopapereista. Casco-liimapuikko Helppo levittää Helppo pestä pois Kiinnittää heti Tee taulu Nämä tarvitset Aikakauslehtiä tai kuviopaperia,

Lisätiedot

MONIPUOLINEN KALUSTEMAALI

MONIPUOLINEN KALUSTEMAALI TIKKURILA MONIPUOLINEN KALUSTEMAALI TYYPPI KÄYTTÖKOHTEET SOVELTUVUUS Akrylaattimaali. Ovet, listat, ikkunanpuitteet, lämpöpatterit, kaapistot, huonekalut, pönttöuunit ym. Sisämaalaukseen puu-, puukuitulevy-,

Lisätiedot

Ohjaamon jälkimaalaus. Ohjaamon peltiosat. Esikäsittely PGRT TÄRKEÄÄ!

Ohjaamon jälkimaalaus. Ohjaamon peltiosat. Esikäsittely PGRT TÄRKEÄÄ! Esikäsittely TÄRKEÄÄ! Korin metalli on suojattu korroosiolta mm. sinkkikerroksella. Täydellisen korroosiosuojauksen varmistamiseksi tämä sinkkikerros on korjattava päällemaalaamalla, jos se on vahingoittunut

Lisätiedot