2.2. Valmennustoiminta Huoltorakennus ja Takon Soutajien toimisto Kirkkovenejoukkueet Kilpailusaavutukset...

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2.2. Valmennustoiminta... 4. 2.6. Huoltorakennus ja Takon Soutajien toimisto...7. 3.2. Kirkkovenejoukkueet... 11. 3.3. Kilpailusaavutukset..."

Transkriptio

1 puh , Fax internet: 1(14) Sisällysluettelo Sisältö 1. YLEISTÄ SEURATOIMINTA Hallitus Valmennustoiminta Kilpailutoiminta olympialuokat Kansainvälinen soutu Kotimaan kisat Sisäsoutu kisat Kilpailujen järjestäminen Nuorisotoiminta Kalustotoiminta Huoltorakennus ja Takon Soutajien toimisto Tiedotustoiminta Taloustoiminta Puuveneet Pienpuuveneet Kirkkoveneet KILPAILUTOIMINTA Pienpuuveneet Kirkkovenejoukkueet Kilpailusaavutukset Pirkan Soutu Viking-Soutu Tampereen Kansainvälinen Regatta Muu kilpailutoiminta... 13

2 puh Fax internet: 2(14) 4. KOULUTUS JA VALMENNUS Valmennus Leirit Soutukoulu Tuomari- ja valmentajatoiminta EDUSTUKSET Suomen Soutuliitto ja muut edustukset JUHLAT JA HUOMIONOSOITUKSET Soutukauden päättäjäiset Merkkipäivät Seuran Palkinnot Suomen Mestarit vuonna Takon Soutajat ry:n kokoukset SOUTUSPINNING TALOUS...16

3 puh , Fax internet: 3(14) 1. YLEISTÄ Toimintavuonna 2012 Takon Soutajat ry:n toimintaa on pidetty samalla korkealla tasolla kuin edellisinä vuosina. Puitteet Hatanpäällä on pidetty hyvässä kunnossa. Käyttöaste on edelleen pysynyt hyvänä ja arki-iltojen seuran harjoitusvuorot ovat olleet koko vuoden ahkerammin käytössä. Soutuspinningin vetäminen sekä eri soututapahtumien järjestelyt hoidettiin perinteiseen tapaan suurimmalta osin talkootöinä, johon seuran toimintojen järjestäminen muutenkin perustuu. Muutama vuosi sitten alkanut seuran juniori/nuorisotyön määrätietoinen kehittäminen on näkynyt sekä kilpailutuloksissa että harjoittelun laadun parantumisena. Takon Soutajat otti kahdeksannen kerran peräkkäin parhaan olympialuokan veneiden soutuseuran tittelin. Juniori/nuorisotyössä erityisesti valmennuksen ja valmentajien panos on ollut merkittävä. Joukkoon on saatu muutama todella lahjakas nuori ja olosuhteet pyritään jatkossakin pitämään suopeina kehitykselle. Huipputasolla Ulla Varvio jatkoi A-soutumaajoukkueessa olympiamitalistin Minna Niemisen kaksikkoparina. Parhaana saavutuksena oli Maailmancup kilpailun 12. sija naisten pariairokaksikossa. Tavoitteena heillä oli Lontoon Olympialaiset Valitettavasti karsinnoissa olympia paikka jäi saavuttamatta. Tampereen kaupungin myötämielinen suhtautuminen lajiamme ja harrastustamme kohtaan on jatkunut kiitettävästi. Järjestämiämme soudun massatapahtumia ajatellen ensiarvoisen tärkeistä rantaolosuhteista on huolehdittu sekä Hatanpäällä että Kaukajärvellä. Kaukajärven kalustosuojaa käytettiin kesäaikaan päivittäin ja sen tila on osoittautunut jo nopeasti ahtaaksi kaikkien vesiurheiluharrastajien käyttöön. Neuvottelut on aloitettu parannusten suhteen. Vuoden 2012 aikana Takon Soutajat liikutti kaikkiaan yli kansalaista.

4 puh Fax internet: 4(14) 2. SEURATOIMINTA Seura toimii hallituksen alaisena. Varsinaisia nimettyjä toimikuntia olivat Kaukajärvitoimikunta, tiedotustoimikunta ja valmennusvaliokunta, muut toiminnot hoidettiin vastuuhenkilöiden toimesta Hallitus Timo Pitkänen Kirsi-Maria Pänttönen Anne Lahtinen Seppo Koiranen Johanna Soini Varajäsenet: Marianne Soikkeli Marika Kivistö puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sihteeri juniorit puuvenesoutu Hallitus kokoontui joka kuukauden toinen keskiviikko yhteensä 9 kertaa. Hallituksen ulkopuolisina Eija Petäjäniemi tiliöinti sekä Juuso Kekkonen ja Jari Kekkonen kirjanpito/talous. Toiminnantarkastajana toimi Lasse Mäki, varalla Marko Kalela 2.2. Valmennustoiminta Päättyneen toimintavuoden aikana Tomas Cervinka on toiminut seuran päävalmentajana vastaten lähinnä olympialuokan venekuntien valmennuksesta. Muut olympialuokan valmentajat ovat olleet: Carlos Salinas (LW2x) Timo Juojärvi (muut naiset) Pekka Petäjäniemi (juniorit). Juniorien yhteiset harjoituspäivät ovat olleet keskiviikko ja sunnuntai. Miesten harjoitukset ovat olleet tiistaisin ja lauantaisin sekä naisten tiistai, torstai ja lauantai. Tampereen Soutukeskuksessa järjestettiin talviaikaan soutukoulu kahdesti viikossa. Sen vetämisestä vastasivat Tomas Cervinka ja Pekka Petäjäniemi. Syksystä 2011 lähtien on pidetty junioreille myös erillisiä voimaharjoittelutreenejä 2 kertaa viikossa, joista ovat vastanneet Juho-Pekka Petäjäniemi ja Topias Haavisto.

5 puh , Fax internet: 5(14) 2.3. Kilpailutoiminta olympialuokat Kansainvälinen soutu Kansainvälisellä tasolla takolaisista oli mukana enimmäkseen Ulla Varvio. Hän osallistui ratkaisevaan olympiakarsintaan W2x -luokassa yhdessä Minna Niemisen kanssa. Heidän sijoituksensa oli 9., kun 2 parasta venekuntaa pääsi olympialaisiin. Lisäksi Ulla osallistui yksiköllä maailmancupin kilpailuun Münchenissä ollen 16. ja EM -kisoihin Italian Varesessa ollen 11. Münchenin MC -kisaan osallistui lisäksi Takon LM2x -luokassa venekunta Juho-Pekka ja Joonas Petäjäniemi, sijoittuen 16. Opiskelijoiden MM- kisat järjestettiin Venäjän Kazanissa, jonne takolaisista osallistui kevyt pariairokaksikko J-P ja Joonas Petäjäniemi. He saavuttivat 10 veneen joukossa A- finaalipaikan, ollen lopputuloksissa 6. Tämä oli samalla kisojen paras suomalaissijoitus. Avoimissa Baltian mestaruussouduissa Latvian Jurmalassa 2000m ja 500 m matkalla takon LM2x (J-P ja Joonas) oli molempina päivinä 2. Johanna Helenius saavutti 2000 m A- tytöissä 3. sijan ja yhdessä Nea Toivasen kanssa he olivat W2x sarjassa 500 m matkalla myös 3. Nea Toivanen oli 2000 m matkalla 4. Takon Soutajien Masters edustuksesta vastasivat Klaus Geiger, Timo Pitkänen ja Lasse Mäki. Klaus Geiger souti yksiköllä 27-, 36- ja 43-vuotiaiden sarjoissa, joissa hän otti selkeät voitot. Lisäksi Geiger souti Turun Pekka Teittisen kanssa 36- ja 43vuotiaiden sarjoissa pariairokaksikko lähdöt voittaen myös ne. Timo Pitkänen ja Lasse Mäki soutivat lähdöt kaksikko ilman perämiestä 50-vuotiaiden sekä 43-vuotiaiden sarjassa. Sijoitukset olivat heille hyvää keskitasoa Kotimaan kisat Tako voitti peräti kahdeksannen (8) kerran peräkkäin olympialuokan tavoitelluimman pystin, eli Schultenin kannun, joka annetaan kesän SM kisojen perusteella menestyneimmälle soutuseuralle. Kesän 2012 SM -mitalisaldomme oli peräti 24 kultaa - 26 hopeaa - 11 pronssia, eli yhteensä 61 SM -mitalia. Kun jaossa oli kesän aikana 57 Suomen mestaruutta, voi nopeasti ynnätä, mikä seura oli kirkkaasti Suomen paras: Tako kahmi siis peräti 42% kaikista Suomen mestaruuksista! Lopputilanne seurapisteiden kolmen parhaan osalta kuvastaa sitä täydellistä ylivoimaa, mikä Takolla kesällä 2012 olympialuokassa oli: - Tako 304 p - Neste 92 p - SMARK 87 p Käsittämättömältä tuntuva piste-ero pistettä - on Schultenin kannun monikymmenvuotisen historian suurin. Kaikki muut seurat keräsivät SM-pisteitä yhteensä 479, eli olisivat sentään yhdessä voittaneet Takon.

6 puh Fax internet: 6(14) Samalla Tako on Suomen paras miesseura (Tako 83p, Neste 56p, Valkeakoski 31p), paras naisseura (Tako 52p, Turun Soutajat 17p, Smark 17p ja Neste 17p [sijoitukset ratkaisivat]), paras junioriseura (Tako 138p, Jämsänkoski 37p, Vuoksi 27p) ja paras alle 16 -vuotiaiden seura. Ainoastaan parhaan seniori B ( vuotiaiden) titteli jäi puuttumaan täydellisestä herttareetistä. Takon Soutajat kuittasi myös soutuliigan voiton, joten kesä oli näiltä osin täysi kymppi Sisäsoutu kisat Sisäsoutukilpailuista osallistuttiin 2000m Suomen Mestaruuskilpailuihin Helsingissä, 10000m Suomen Mestaruuskilpailuihin Evijärvellä sekä SportExpo 500m tapahtumaan Helsingissä Kilpailujen järjestäminen Tampereen 51. Kaukajärven Kansainväliset soudut oli perinteinen kansainvälinen regatta ja soutuliigan osakilpailu. Pirkan Soutu järjestettiin heinäkuun viimeinen viikonloppu yli 30 takolaisen talkooihmisen panoksella. Samalla kilvoiteltiin keskimatkan pienpuuveneiden SM titteleistä. Kaukajärvellä järjestettiin myös toiset olympialuokan soudut eli pienveneiden SM kilpailut elokuussa. Samalla kertaa oli myö kirkkoveneiden lyhyiden matkojen SM kilpailut. Tämä oli varsinainen suomalainen soudun suurviikonloppu, kun sadat Suomen huippusoutajat mittelivät paremmuuksista. Hyvissä olosuhteissa nähtiin maan parhaiden yksikkö ja kaksikkosoutajien vauhtia yhdessä kirkkoveneiden kanssa Nuorisotoiminta Nuorisotoiminta liittyi paitsi soutukouluun myöskin jo mukana olevien nuorten harjoitteluun ja muuhun yhteistoimintaan. Vuoden 2012 aikana jatkettiin panostusta uusien junioreiden ja opiskelijasoutajien hankintaan. Soutua esiteltiin mm. Tamperen Yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston harrastetilaisuuksissa tavoitteena saada innostettua opiskelijoita soutuharrastuksen pariin. Opiskelijasoutajatoiminta käynnistyikin pienimuotoisena. Junioritoiminnan kautta seuraan tuli mukaan 4 uutta soutuharrastajaa. Takon Soutajat haki 2011 seuratukea Nuorten harjoittelukulttuurin kehittämiseen ja sitä myönnettiin 1500 Euroa. Seuramme junioreilla oli myös alkukaudella 2012 mahdollisuus harjoitella ohjatusti useammin kuin aikaisemmin. Alkutalvesta käytiin lauantaisin yhteisillä hiihtolenkeillä Kaupissa ja lisäksi junioreilla oli mahdollisuus osallistua ohjattuun syvävenyttelyyn kevätkauden aikana. Seuratuen myötä oli mahdollista hankkia kahdeksikkoon cox box ja kaiutinjärjestelmä tukemaan nuorten harjoittelua ja perämiestoimintaa isolla veneellä. Nuorisoleiriä ei vuonna 2012 järjestetty Tampereella.

7 puh , Fax internet: 7(14) 2.5. Kalustotoiminta Olympialuokkien veneiden puolella vanhaa kalustoa ylläpidettiin. Kirkkoveneet huollettiin asianmukaisesti talkootyönä. Syksyllä seuraan hankittiin uusi käytetty parisoutu vene. Seuran puuvene- ja kirkkovenearmadaan kuuluu 5 varsinaista kirkkovenettä, kaksi parisoutuvenettä ja yksi yksinsoutuvene. Soutusaliin hankittiin yksi uusi käytetty sisäsoutuvaralaite. Concept2-sisäsoutulaitteita seuralla on täten yhteensä 36 kpl. Talven ja kevään aikana koneet puhdistettiin sisältä. Kaksi Wattbike sisäharjoittelupyörää ovat olleet hyvänä harjoittelun monipuolistajana Huoltorakennus ja Takon Soutajien toimisto Rakennusten huolto- ja kunnostustöistä on vastannut Eino Auvinen ja kiinteistönhoitaja Antti Saarinen. Toimiston aukioloaika oli alkuvuoden klo ja loppu vuodesta siirryttiin osittain etätyökäytäntöön. Toimistonhoitaja on ollut tavattavissa sopimuksen mukaan. Puhelinta päivystettiin kello sekä aikoina, jolloin monia asioita on ollut vireillä yhtä aikaa, jopa koko päivän ajan. Toimistonhoitajana on ollut Tmi Eija Petäjäniemi Tiedotustoiminta Tiedotustoiminnan vastuuhenkilönä menneen kauden aikana toimi Lasse Mäki. Tiedotustoimikunnassa jäsenenä toimivat Timo Pitkänen ja Eija Petäjäniemi. Jäsenistön suuntaan seuratoiminnan informaatiokanavana toiminut jäsenlehti Airojen Loiske ei toimitusongelmien vuoksi ilmestynyt vuonna Seuran nettisivujen käyttömäärät olivat edelleen kasvussa ja nettisivuista on muodostunut tiedottamisen kannalta kaikkein tärkein ulkoinen kanava. Nettisivuilta löytyvät tärkeimmät ja tuoreimmat tiedot mm. kilpailuista ja muista tapahtumista sekä soutuspinning asioista. Seuran nettisivustoja on edelleen pyritty kehittämään sekä sisällöllisesti että rakenteellisesti palvelemaan paremmin seuran jäsenistöä ja muita käyttäjäryhmiä. Nettisivuille on lisätty uutena myös linkki Seuralle hankittuun spinningvarausjärjestelmään. Linkin kautta spinningharrastajat voivat etukäteen varata oman spinnigvuoronsa ja nähdä varaustilanteen. Sivujen ylläpidosta vuoden aikana on vastannut Timo Pitkänen. Seuralla on myös sosiaalisen median sivusto Facebookissa. Seuran ilmoitustaulu soutukeskuksella on toiminut perinteisesti virallisena ajankohtaisten aiheiden tiedotuspaikkana. Ilmoitustaulu on palvellut erityisesti aktiiviharrastajia ja muita soutukeskuksella kävijöitä.

8 puh Fax internet: 8(14) Aktiivijäsenistön keskuudessa sähköpostista on muodostunut käytetyin väline yksittäisten ja päivittäisten asioiden tiedonvälitykseen. Käytännössä sähköposti toimi lisäksi vahvana sisäisenä keskustelukanavana myös seuran päätöksenteon valmistelussa. Postituslistoja kehittämällä sähköposti toimi hyvin myös kohdennetussa seuratiedottamisessa. Aamulehden seurat palstaa käytettiin tiedottamiseen erillisistä seuratapahtumista. Soututoiminnan esittelyä ja tiedotusta soutukoulusta oli mm. Tampereen kaupungin liikuntapalveluiden kesätoimintaesitteissä. Erityisesti paikallislehdentamperelainen kanssa jo vakiintunut hyvä yhteistyö jatkui sekä Aamulehden Moro-liite saatiin julkaisemaan kiitettävän paljon soutukirjoituksia Taloustoiminta Vuonna 2012 toimisto hoidettiin toimeksiantosopimuksella 4 tunnin päivittäisellä päivystyksellä Tmi Eija Petäjäniemin toimesta. Tämä aiheutti taloudenpitoon oman haasteensa. Tärkeimmät varainhankintakeinot ovat olleet soutuspinning, jäsenmaksut ja kirkkovenevuokraustoiminta sekä järjestämämme soututapahtumat. Verottajan myöntämä verohuojennus päätös soutuspinning- ja kirkkovenevuokraustoiminnasta loppui vuonna Vuodelle 2012 päätös pitää vielä hakea. Edellisten vuosien hyvien taloudellisten tulosten johdosta seuralla on ollut mahdollisuus kehittää toimintaa ammattimaisempaan suuntaan valmennuksen ja hallinnon osalta. Päävalmentajana on jatkanut Tomas Cervinka. Myös kansainväliselle huipulle pyrkivien huippusoutajiemme valmentautuminen leireineen ja kisamatkoinen vaatii jatkossa aina enemmän varoja Puuveneet Pienpuuveneet Puuvenesoutajien avovesikausi oli jälleen pitkä; ensimmäisen kerran veneet laskettiin vesille maaliskuun puolen välin jälkeen ja viimeiset vedot vedettiin joulukuun loppupuolella. Seuran yksikkö ja kaksikko olivat ahkerassa käytössä ja niille kertyi soutukilometrejä päivittäin. Kesällä Pyhäjärven rannassa olikin mukavaa vilskettä puuvenesoutajien lähtiessä tai saapuessa lenkeiltään. Erityisen ilahduttavaa kesässä oli naissoutajien aktivoituminen myös pienvene puolella. Soutuinnostuksesta kertoo, että he hankkivat myös omia veneitä, jotka saatiin pienellä järjestelyllä mahtumaan nyt aivan täyteen pakattuun venevajaan. Vuoden lopussa seura

9 puh , Fax internet: 9(14) osti kilpailukykyisen kaksikon. Kaksikko tulee olemaan seuran jäsenten harjoitus- ja kilpailukäytössä tulevana kesänä Kirkkoveneet Tamperelainen kirkkovenekilpailutoiminta jatkui Takon Soutajien joukkueena, kun edelleen entiset Kalmarin Soutajien miessoutajat jatkoivat edustamistaan Takon Soutajissa. Takon Soutajien miesten kirkkovenejoukkue harjoitteli talvisin kaksi kertaa viikossa soutukeskuksella Perttu Kivimäen ja Thomas Cervinkan ohjelmien mukaisesti. Tiistaisin oli kuntopiiriharjoitus ja torstaisin ergo-soutua. Talvella tehtiin sunnuntaisin useamman tunnin kestänyt hiihtolenkki. Huhtikuusta alkaen joukkue harjoitteli Pyhäjärvellä tiistaisin, torstaisin ja viikonloppuisin. Takon naisten kirkkovenejoukkue jatkoi soutuaan joko mies- tai harrasteporukan mukana. Talvikaudella Harrasteporukan harjoittelupäivät olivat sunnuntaisin ja keskiviikkoisin seuran salissa. Järvellä harjoiteltiin edelleen kahdesti viikossa, mutta harjoitusajat pitenivät selvästi sisäsoutukaudesta. 3. KILPAILUTOIMINTA Takon Soutajien järjestämissä kilpailutapahtumissa oli osanottajia kaikkiaan n henkilöä Pienpuuveneet Takon pienpuuvenesoutajat osallistuivat aktiivisesti kesän soutukilpailuihin. Kova panostus kirkkovenetoimintaan vähensi ehkä kuitenkin pienpuuvene puolen mitaleita ja osallistumisia kesän kilpailuihin. Seuraliigassa Takon Soutajat sijoittui kolmanneksi häviten toisen sijan ainoastaan kahdella pisteellä. Puuveneiden seuraliiga Kouvolan Soutajat 418 pistettä 2. Sulkavan Urheilijat pistettä 3. Takon Soutajat 331 pistettä 4. Mikkelin Soutajat 257 pistettä Kaiken kaikkiaan neljäkymmentäneljä eri soutuseuraa pääsi pisteille. SM-kilpailuista Takon Soutajien edustajat voittivat mitaleja seuraavasti:

10 puh Fax internet: 10(14) Sulkavan Soudut SM-60km Parisoutu miehet yli 50 vuotta 1. Pentti Mäennenä Pertti Ovaska Parisoutu sekasarja yli 40 vuotta 2. Johanna Mörö Kimmo Mörö Parisoutu naiset yli 40 vuotta 2. Lamberg Marketta Lumiaho Marita Pirkan Soutu SM-25km Parisoutu miehet yli 50 vuotta 1. Pentti Jokela Jari Jokinen 2. Pentti Mäennenä Pertti Ovaska Parisoutu sekasarja 3. Lamberg Marketta Järvinen Antti Parisoutu sekasarja yli 40 vuotta 1. Lumiaho Marita Salonen Paavo Leppävirta SM 1km Yksinsoutu miehet yleinen 3. Perttu Kivimäki Yksinsoutu miehet yli 40 vuotta 3. Heikki Keskinen Parisoutu miehet yli 40 vuotta 2. Paavo Salonen - Kimmo Mörö Parisoutu miehet yli 50 vuotta 1. Jari Jokinen - Pentti Jokela Sekaparisoutu yleinen 2. Pänttönen Kirsi-Maria Heikki Keskinen 3. Pennanen Miia Pennanen Toni Sekaparisoutu yli 40 vuotta 2. Lumiaho Marita Salonen Paavo

11 puh , Fax internet: 11(14) Leppävirta SM 10km Parisoutu miehet yli 50 vuotta 1. Jari Jokinen Pentti Jokela 2. Pentti Mäennenä Pertti Ovaska Sekaparisoutu yleinen 2. Lamberg Marketta Järvinen Antti 3. Pennanen Miia Pennanen Toni Parisoutu sekasarja yli 40 vuotta 2. Marita Lumiaho Paavo Salonen 3.2. Kirkkovenejoukkueet Miesten kirkkovenejoukkue lähti kesään yhtenä ennakkosuosikkina edellisen vuoden menestyksen myötä. Joukkue oli pysynyt hyvin kasassa ja harjoitellut tiiviisti yhdessä syksyn, talven ja kevään. Keskimatkan SM 25 km kilpailtiin Tahkovuorella. Takon miesten joukkue piti kilpailussa niukasti johtopaikkaa koko kilpailun ajan ja voitti toiseksi tullutta Sulkava joukkuetta 17 sekuntia. Takon Soutajat voitti myös sekasarjan Suomen mestaruuden ensimäistä kertaa seuran historiassa. Toiseksi sijoittunut joukkue hävisi Takolle yli minuutin. Sulkavan kirkkoveneiden SM kilpailuun Takon Soutajien joukkue lähti uusimaan edellisen vuoden mestaruutta. Tämä onnistuikin, mutta voittoaika oli taas harmittavasti hieman yli 4 tuntia. Taktiikka 58km kilpailuun oli yksinkertainen ja raaka; heti paukusta kärkeen ja muilta karkuun. Taktiikka onnistuikin muilta osin mutta Hollolan joukkue jaksoi roikkua matkassa mukana. Sitten eroa alkoi kuitenkin syntyä ja kilpailu käytännössä ratkesi ennen matkan puoliväliä. Lyhyiden matkojen, 2km ja 10km, SM kilpailut pidettiin Tampereen Kaukajärvellä. Takon Soutajien miesten joukkue saavutti 10 km lähdössä toisen sijan. Tako sai myös joukkueen naisten sarjaan ja peräti kaksi joukkuetta sekasarjan kilpailuihin, jotka ovat oiva osoitus puuveneaktiivisuuden kasvusta seuran sisällä. Takon Soutajat valittiin vuoden 2012 parhaaksi kirkkovenejoukkueeksi Melonta- ja Soutuliitossa.

12 puh Fax internet: 12(14) Harrastejoukkueen kokoonpano muuttui miesvoittoisemmaksi, kun osalla naisista heräsi kiinnostus pienpuuveneisiin ja tavoitteellisempaan harjoitteluun seuran kilpajoukkueessa. Harrastejoukkue osallistui kuitenkin sekaporukalla Vikingsoutuun kauden aluksi, jonka he voittivat jo toistamiseen peräkkäin. Muita harrastejoukkueen kisoja olivat Sulkavan ja Pirkan soudut sekä Putkinotkon soutu. Lauantain yösoudussa, Sulkavalla, sijoitus oli hienosti neljäs, ajalla 4,35. Pirkan soudussa sijoitus oli 8. ajalla 2,47. Putkinotkon soudussa olympia- ja harrastejoukkueen miehistä koottu joukkue sai parhaan lähdön ja johti kisaa ensimmäisen kilometrin. Loppusijoitus oli kolmas. Kaikissa souduissa perämiehenä toimi ansioituneesti Turkka Virtanen. Naiskirkkovenejoukkueen kokoamiseen saatiin uutta intoa kirkkoveneiden smsprinttikisojen jälkeen. Kauden päätöstapahtumassa, Putkinotkon soudussa, Paavo Salonen navigoi Takon naiset voittoon Kilpailusaavutukset Katso erillinen liite Pirkan Soutu 34. Pirkan Soutu osana Pirkan Kierroksen kuntotapahtumaa soudettiin lauantaina Soutu oli samalla myös pienveneiden SM -kisa kolmannen kerran peräkkäin. Reittiä muokattiin taas kertaalleen Pyhäjärvellä: pienveneet kiersivät 2 kertaa Selkäsaaren ympäri ja kirkkoveneet palasivat 10 vuoden korpivaellukseltaan vihdoin takaisin Luodon ympäri. Nyt tuli sellainen tunne, että tätä konsepti kannattaa jatkaa. Etenkin kaikilla kirkkoveneillä käytössä olleet GPS -seurantalaitteet mahdollistivat kisan seuraamisen reaaliaikaisesti Hatanpäällä. Retkisoudussa 4.8. kaikki retkeilijät kiersivät perinteisesti Luodon saaren. Pirkan Soudussa 1084 soutajaa saavutti maalin. Pirkan Soudun järjestelyistä vastasi erittäin kokenut järjestelytoimikunta Pirkan Kierroksen toimistonhoitaja Outi Kartanon johdolla ja erittäin hienoa oli nähdä useita junioreita vanhempineen mukana talkoilemassa. Toimitsijoiden muonituksesta ja kanttiinista soututapahtumassa sekä soudun päätöstilaisuudesta vastasi Takon Soutajien naistoimikunta Kirsi Lehtisen johdolla. Vuoden vaihteessa 2012/13 Pirkan Soudun puheenjohtajan perämela vaihtui vuodesta 1995 Soutua tahdittanut Pexi Petäjäniemi luovutti 18. vuoden jälkeen vihdoin vetovastuun Pirkan Kierroksen tapahtumien ensimmäiselle naispuheenjohtajalle: Kirsi-Maria Pänttönen luotsaa joukkoja tästä eteenpäin onnea ja menestystä Kimalle!

13 puh , Fax internet: 13(14) 3.5. Viking-Soutu 29. Viking-Soutu, yksi Pirkanmaan suurimmista soututapahtumista, soudettiin toukokuun viimeisellä viikolla, Soutuun osallistui 27 kirkkovenejoukkuetta eli noin 400 soutajaa. Viking- Soutu oli jälleen myös hyväntekeväisyyssoutu, jolla kerättiin rahaa TAYS:n Lastenklinikan hyväksi 1500 vuonna Hyväntekeväisyyssoutuun osallistui kaikkiaan 5 joukkuetta. Viking-Soudun järjestelyistä vastasi Eija Petäjäniemi / Timo Pitkänen Tampereen Kansainvälinen Regatta Kaukajärven kansainväliset soudut järjestettiin 51. kerran ja ajankohta oli Osallistujia kansallisten soutajien lisäksi oli Venäjältä, Saksasta, Tanskasta ja Latviasta kansainvälistä väriä tuomassa. Kaikkiaan viikonlopun aikana kilpaili noin 120 soutajaa. Tampereen kaupungin liikuntapalvelut hoiti jälleen erinomaisesti Kaukajärven soutustadionin puitteet kuntoon mahdollistaen näin kisojen onnistumisen. Kaukajärven kisatapahtuman järjestelyistä vastasi Timo Pitkänen Muu kilpailutoiminta Soutukeskuksella järjestettiin kesän aikana useita eri soututapahtumia yritysten ja oppilaitosten kanssa. Kalustoamme lainattiin myös muihin firmojen, koululaisten ja yhteisöjen järjestämiin tilaisuuksiin. Putkinotkon Soutu järjestelyissä oltiin mukana elokuun lopussa. Souteluun osallistui yli 300 osanottajaa, seka-, mies-, nais-, kunto- ja kilpasarjoissa soudellen. Takon Soutajat avusti tilaisuuden läpiviemisessä tarjoamalla tilat, ajanoton ja kovaäänislaitteet. 4. KOULUTUS JA VALMENNUS 4.1. Valmennus Tomas Cervinka on päävalmentajana hoitanut olympialuokkien kesä- ja talviharjoittelun johtamisen. Valmennuksessa on käytetty seuraavia harjoituspaikkoja: Sisäsoutu- ja soutuallasharjoittelu Soutukeskuksella Kuntosali ja sauna Soutukeskuksella Avovesiharjoittelu Pyhä- ja Kaukajärvellä Sauvakävely ja hiihtoharjoittelu Pyynikin, Kaupin, Pirkkalan, Kangasalan sekä Lamminpään maastossa

14 puh Fax internet: 14(14) Seuran nuoret soutajat Juho-Pekka Petäjäniemi ja Topias Haavisto aloittivat kesällä juniorisoutajien systemaattisen voimaharjoittelun 2 kertaa viikossa. Tämä on osaltaan selvästi edistänyt tulosten myönteistä kehittymistä. Junioreilla oli myös lajin vaihtoharjoituksia Kooveen uimareiden kanssa eli soutajat kävivät uimassa ja uimarit soutamassa. Lisäksi keväällä juniorit joogasivat oikean joogaohjaajan opastuksella Leirit Seuran jäsenet osallistuivat vuoden aikana Soutuliiton järjestämiin leiritapahtumiin. Ulla Varvio vietti talvella 2011/12 yhteensä 15 viikkoa valmennusleireillä Espanjassa, Saksassa ja Italiassa. Juho-Pekka ja Joonas Petäjäniemi, Nea Toivanen ja sekä Johanna Helenius sekä valmentajat Tomas Cervinka & Pexi Petäjäniemi olivat Saksassa kaksi viikkoa maalis-huhtikuun vaihteessa. Valtakunnallinen nuorten soutajien leiri ei innostanut tänä vuonna sen paremmin takolaisia kuin ketään muutakaan. Olisikohan liitolla syytä miettiä, onko leirikonseptissa jotain kehitettävää? Kun leiri pidettiin Tampereella vuosina , osallistui leirille aina juniorisoutajaa valmentajineen ja ohjaajineen Soutukoulu Soutukoulu toimi vuonna 2012 kesä- ja heinäkuun Kaukajärvellä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Juho-Pekka Petäjäniemen sekä Topias Haaviston ja Jonna Patrikaisen vetämänä. Kesän aikana soutukoulussa osallistui kävi suotuun tutustumassa kaikkiaan yli 20 nuorta. Tällä kertaa monet tutustujat olivat iältään kohtuullisen nuoria joten soudun vakavampi harrastaminen jäi vielä hautumaan Tuomari- ja valmentajatoiminta Seuramme kansainvälisen tuomarikortin omaava Olli Aro tuomaroi Tampereen Kansainvälisissä souduissa. Arto Mäkelä jatkoi kansallisissa tuomaritehtävissä. 5. EDUSTUKSET 5.1. Suomen Soutuliitto ja muut edustukset Melonta- ja Soutuliiton hallituksessa seuran edustajana toimi Erik Anderson. Liitto piti syyskokouksen Seurastamme oli edustajana Timo Pitkänen.

15 puh , Fax internet: 15(14) Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n jäsenenä Takon Soutajat osallistuu myös HLU:n järjestämään toimintaan. Seuran edustajat ovat mukana vuosikokouksissa. HLU kuuluu valtakunnalliseen SLU:hun. Seura on jäsenenä myös SVUL:n Hämeen piirissä. Turkka Virtanen edustaa seuraa Tampereen Urheilun Edistämissäätiössä. Tampereen Soutukeskuksen Tukisäätiön hallituksessa on kaksi Takon Soutajien edustajaa. Vuonna 2012 he olivat Toni Patrikainen ja Jukka Aro. 6. JUHLAT JA HUOMIONOSOITUKSET 6.1. Soutukauden päättäjäiset Soutukauden päättäjäiset järjestettiin Tampereen Soutukeskuksella Soutupaviljongissa Merkkipäivät Vuoden aikana vietimme seuraavia merkkipäiviä: 6.3. Seuran Palkinnot Saarnin pokaali Naisten kahdeksikko SEN A 8+ Paras juniori Niko Raami, Lassi Raami, Antti Koiranen, Nooa Tallberg JUN A 4- Paras puuvene Miesten kirkkovenejoukkue 6.4. Suomen Mestarit vuonna 2012 Katso erillinen liite Takon Soutajat ry:n kokoukset Takon Soutajat ry:n vuosikokous pidettiin soutukeskuksella , vaalikokous Epävirallisempia tilaisuuksia eli jäseniltoja järjestettiin keväällä ja syksyllä.

16 puh Fax internet: 16(14) 7. SOUTUSPINNING Sisäsoutu eli soutuspinning on tehokas kuntoilumuoto sekä niska- hartiaseudun ja selän toimintakykyä ylläpitävä laji. Soutuspinningissä kävi vuoden 2012 aikana noin asiakasta. Asiakaskunta on hyvin heterogeeninen joukko eri kuntoisia ja ikäisiä harrastajia. Spinningtuntien suosio on kasvanut vuoden 2012 aikana, sekä yksityisten, että yritysasiakkaiden osalta. Suurin suosio on ollut edelleen Tampereen kaupungin liikuntapalveluiden tukemassa 60+ ikäihmisten tunneilla. Kysyntää kattamaan aloitettiin myös tiistaisin 55+ ryhmä, jota on niin ikään vedetty täydelle salille. Kaiken kaikkiaan jokaviikkoisia soutuspinningtunteja on viikossa 18. Työntekijöidensä yleiskuntoa kohottavan ja työkykyä ylläpitävän vaikutuksen ovat huomioineet myös yritykset. Vakituisia ja uskollisia yritys- ja yhteistyökumppaneitamme ovat olleet: Metso Minerals (Tampere) Oy, Tammerneon Oy, Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva, Tampereen Kaupungin Frenckelin Palvelupiste sekä Tilakeskus, Tullinkulman työterveys, Tampereen Työterveys, Koskiklinikka, Pirkkalan kunta, Itella, Lemminkäinen, Comatec, M-Real ja Hämeen Liikunta ja Urheilu. Yrityksille järjestettyjen yksityisten spinnituntien kautta olemme saaneet vakituisia asiakkaita myös mm. Logicalta. Maksuvälineinä spinningtunneille käyvät liikunta- ja kulttuurisetelit sekä uutena tulokkaana myös virikesetelit. Spinningtunnit ohjataan talkoovoimin. Näihin talkoisiin osallistuvat sekä puu- että olympialuokan soutajat. Soutuspinningtuntien säännöllisinä ohjaajina olivat, Timo Pitkänen, Mikko Heikkilä, Eija Petäjäniemi, Kaija Virtanen, Turkka Virtanen, Eino Hilden, Toni Patrikainen, Kirsi-Maria Pänttönen, Perttu Kivimäki, Marianne Soikkeli, Mika Salonen, Lasse Mäki ja Jukka Aro. Satunnaisesti tunteja ovat vetäneet vuoden 2012 aikana Toni Pennanen, Johanna Soini, Marika Kivistö, Anne Lahtinen ja Ritva Ranta. 8. TALOUS Taloutta koskevat asiat selviävät tilinpäätösasiakirjoista.

Sisällysluettelo. Sisältö

Sisällysluettelo. Sisältö internet: http://www.takonsoutajat.fi/ 1(15) Sisällysluettelo Sisältö 1. YLEISTÄ 2. SEURATOIMINTA 2.1. Hallitus 2.2. Valmennustoiminta 2.3. Kilpailutoiminta olympialuokat 2.3.1. Kansainvälinen soutu 2.3.2.

Lisätiedot

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO RY

SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO RY SUOMEN MELONTA- JA SOUTULIITTO RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 Sisällys 1. TOIMINTA-AJATUS... 3 1.1 HARRASTETOIMINTA... 3 3. JÄSENET... 3 4. NUORISOTOIMINTA... 3 5. AIKUISLIIKUNTA... 4 6. SEURA- JA JÄRJESTÖTOIMINTA...

Lisätiedot

Soudun lomassa perusrakenteiden uudistusta

Soudun lomassa perusrakenteiden uudistusta Jäsentiedote 1/ 2008 1 / 6 Julkaisija: Takon Soutajat: Hatanpäänkatu 6 33100 Tampere, p. 03-213 2105 Kotisivu: www.takonsoutajat.fi Sähköposti: Takonsoutajat@takonsoutajat.fi Toimitus: Lasse Mäki p. 040-0606195

Lisätiedot

KeUla. Keravan Urheilijat 3/2012. Jäsenlehti

KeUla. Keravan Urheilijat 3/2012. Jäsenlehti KeUla Keravan Urheilijat 3/2012 Jäsenlehti Valio-Jukola onnistui yli odotusten. Lehdessä lisää kuvia ja tunnelmia vuoden suunnistustapahtumasta ja paljon muusta. Kuva: Timo Ahonen. 2 KeUla 3/2012 Sata

Lisätiedot

1. ESIPUHE. Vantaalla 1.6.2006 Jari Nurmi

1. ESIPUHE. Vantaalla 1.6.2006 Jari Nurmi 1 2 SISÄLLYS 1. ESIPUHE... 3 Puheenjohtaja Esa Niemen tervehdys... 4 2. SEURAN VAIHEITA... 5 Seuran perustaminen 1973-1976... 5 Seuratoiminnan käynnistyminen 1977-1981... 5 Nousu kilpajudon kansalliseen

Lisätiedot

KeUla. Keravan Urheilijat 2/2013. Jäsenlehti

KeUla. Keravan Urheilijat 2/2013. Jäsenlehti KeUla Keravan Urheilijat 2/2013 Jäsenlehti Nuorissa on tulevaisuus! KeUn soutujaostossa nuorten innostaminen lajin pariin on otettu tosissaan. Kuva: Pentti Soini. 2 KeUla 2/2013 Puheenjohtajalta Nyt kun

Lisätiedot

Tulkkilantie 25 32800 KOKEMÄKI

Tulkkilantie 25 32800 KOKEMÄKI Kovaväkiset Kokemäen Kova-Väki ry:n tiedostuslehti marraskuu 2002 Upea, mutta hikinen suunnistuskesä Salibandy ja kaukalopallo uusina lajeina Pesäpalloilijoiden leireillä on tunnelma ollut aina riehakas

Lisätiedot

Toimintakertomus Kenttäurheilijat-58 ry

Toimintakertomus Kenttäurheilijat-58 ry Päiväkotilapsia lähdössä 400 metrin juoksuun 12.9.2012 Ville Lampinen Tuomas Kaukolahti Lusikkajuoksuissa 13.5.2012 Toimintakertomus Kenttäurheilijat-58 ry Sisällysluettelo KU-58 toimintakertomus 2013

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2010

Toimintakertomus vuodelta 2010 Toimintakertomus vuodelta 2010 Valkeakosken Haka ry FC Haka ry Haka Gym ry FC Haka Juniorit ry Hakaperheen itsenäiset yhdistykset Valkeakosken Haka ry perust. 9.10.1932 Haka Gym ry (ent. Valkeakosken

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2011 Valkeakosken Haka ry FC Haka ry Haka Gym ry FC Haka Juniorit ry

VUOSIKERTOMUS 2011 Valkeakosken Haka ry FC Haka ry Haka Gym ry FC Haka Juniorit ry VUOSIKERTOMUS 2011 Valkeakosken Haka ry FC Haka ry Haka Gym ry FC Haka Juniorit ry HAKAPERHEEN ITSENÄISET YHDISTYKSET Valkeakosken Haka ry perust. 9.10.1932 Haka Gym ry (ent. Valkeakosken Hakan NV) (Naisjaosto

Lisätiedot

Vuosikertomus 2014. Valkeakosken Haka Haka Gym FC Haka FC Haka juniorit

Vuosikertomus 2014. Valkeakosken Haka Haka Gym FC Haka FC Haka juniorit Vuosikertomus 2014 Valkeakosken Haka Haka Gym FC Haka FC Haka juniorit TERVETULOA AIDON PALVELUN PANKKIIN Varaa aika suoraan asiantuntijallemme osoitteessa aitosp.fi/varaa-aika headquarters mallasvedenkatu

Lisätiedot

Säkylän Urheilijat ry

Säkylän Urheilijat ry Säkylän Urheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2014-2015 Sisällysluettelo Puheenjohtajan kirjoitus... 3 Johtokunta... 5 Ampumahiihtojaosto... 7 Hiihto... 9 Jääkiekkojaosto/Lännen Kiekko... 11 Lentopallojaosto...

Lisätiedot

VANTAAN MOOTTORIKERHO RY TOIMINTAKERTOMUS

VANTAAN MOOTTORIKERHO RY TOIMINTAKERTOMUS VANTAAN MOOTTORIKERHO RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 Vantaan Moottorikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2009 Sisällys 1. HALLINTO... 1 2. JÄSENISTÖ... 2 2.1 JÄSENISTÖN MÄÄRÄ JA KEHITYS... 2 2.2 JÄSEN- JA LIITTYMISMAKSUT...

Lisätiedot

Heinsuon ladut kutsuvat SM -kilpailijoita

Heinsuon ladut kutsuvat SM -kilpailijoita Hollolan Urheilijat -46 Heinsuon ladut kutsuvat SM -kilpailijoita Kuva: Harri Hytönen HU-46 haasteen edessä Vauhtia Levin lumilta Parhaat palat 2010 2 6 12 14 16 18 Johtokunta Yleisurheilu Salibandy Suunnistus

Lisätiedot

Monen lajin mestari ILMOITUSLIITE 1/2012 KOOVEEN SALIBANDY VOIMISSAANLUE SIVUT 4 6

Monen lajin mestari ILMOITUSLIITE 1/2012 KOOVEEN SALIBANDY VOIMISSAANLUE SIVUT 4 6 KOOVEE Monen lajin mestari ILMOITUSLIITE 1/2012 KOOVEEN SALIBANDY VOIMISSAANLUE SIVUT 4 6 2 KOOVEE Monen lajin mestari 1/2012 KOOVEE Monen lajin mestari Julkaisija: Koovee ry Sarvijaakonkatu 32, 33540

Lisätiedot

Asiakastyytyväisyystutkimus toi paljon kehitettävää Junioreiden kausi oli vilkas ja onnistunut

Asiakastyytyväisyystutkimus toi paljon kehitettävää Junioreiden kausi oli vilkas ja onnistunut PORVOO BORGÅ PBG:n jäsenlehti 2 2009 Asiakastyytyväisyystutkimus toi paljon kehitettävää Junioreiden kausi oli vilkas ja onnistunut Tervehdys hyvät Porvoo Golfin jäsenet! Aluksi haluan kiittää teitä siitä,

Lisätiedot

nro 1-2 2009 MM4 KAISA MÄKÄRÄINEN NUORTEN MM2 A N T T I RAATIKAINEN EYOF TUPLAMESTARI MIKKO REPO SUOMI SEKAVIESTIN KUUDENNEKSI

nro 1-2 2009 MM4 KAISA MÄKÄRÄINEN NUORTEN MM2 A N T T I RAATIKAINEN EYOF TUPLAMESTARI MIKKO REPO SUOMI SEKAVIESTIN KUUDENNEKSI MM4 KAISA MÄKÄRÄINEN nro 1-2 2009 NUORTEN MM2 A N T T I RAATIKAINEN EYOF TUPLAMESTARI MIKKO REPO SUOMI SEKAVIESTIN KUUDENNEKSI Toimitus Julkaisija ja toimitus: Suomen Ampumahiihtoliitto ry Radiokatu 20,

Lisätiedot

HELSINGIN TARMO ry TOIMINTAKERTOMUS

HELSINGIN TARMO ry TOIMINTAKERTOMUS HELSINGIN TARMO ry TOIMINTAKERTOMUS 2013 Sisällysluettelo 1 Hallinto... 3 1.1 Johtokunta... 4 1.2 Työvaliokunta... 4 1.3 Lajijaostot... 4 1.4 Seuran kokoukset... 4 1.5 Toimintasuunnitelma 2013... 5 2 Talous...

Lisätiedot

Merimelojat ry on melontaan keskittyvä liikunta- ja urheiluseura. Seura on perustettu v 1931, joten päättynyt vuosi oli seuran 83. toimintakausi.

Merimelojat ry on melontaan keskittyvä liikunta- ja urheiluseura. Seura on perustettu v 1931, joten päättynyt vuosi oli seuran 83. toimintakausi. TOIMINTAKERTOMUS 2013 2 Sisällysluettelo Yleistä... 3 Seuramestaruudet, vuoden valinnat ja edustukset... 4 Koulutus ja turvallisuustoiminta... 5 Käyttöoikeuskalusto ja hankinnat... 6 Seuran tukikohdat...

Lisätiedot

28 vuotta miekkailua Espoossa 1982 2010

28 vuotta miekkailua Espoossa 1982 2010 28 vuotta miekkailua Espoossa 1982 2010 ESPOON MIEKKAILIJAT RY TOIMINTAKERTOMUS 2010 Kansikuva: Espoon Miekkailijoiden nuorten mitalijuhlaa Masters-finaaleissa 23.5.2010 2 (23) ESPOON MIEKKAILIJAT RY TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

Menestyksen kausi 2010

Menestyksen kausi 2010 VUOSIKERTOMUS 2010 Sisällysluettelo Toimitusjohtajan puheenvuoro Moottoriliitto LAJIRYHMÄKATSAUS SML TALOUS LIITTEET LIITTEET Toimitusjohtajan puheenvuoro 3 Valmennus 4 Kerho- ja nuorisotoiminta 6 Suomen

Lisätiedot

Turun Pyrkivä ry. toimintakertomus

Turun Pyrkivä ry. toimintakertomus Turun Pyrkivä ry toimintakertomus 2014 Johtokunta 2014 Pentti Sonck puheenjohtaja Ismo Jalava varapuheenjohtaja Mia Salonen sihteeri Saara Aaltonen Pauli Haverinen Lauri Keskinen Marika Nurmikko Jari-Pekka

Lisätiedot

JUHLAJULKAISU 1 9 5 8-2 0 0 8 1

JUHLAJULKAISU 1 9 5 8-2 0 0 8 1 JUHLAJULKAISU 1958-2008 1 Puheenjohtajan tervehdys Olen tätä kirjoittaessani ollut Fera ry:n puheenjohtajana vasta runsaan kuukauden, mutta toiminut seurassa muissa tehtävissä jo yli kymmenen vuoden ajan.

Lisätiedot

GPOSTI HYVÄN TUULEN GOLF PELATTIIN ELOKUUSSA MARIKA VOSS MUKANA MATKARAPORTIT KIINASTA JA JAPANISTA HAASTATTELUSSA ANTTI VALJAKKA SEURAMATKA KYTÄJÄLLE

GPOSTI HYVÄN TUULEN GOLF PELATTIIN ELOKUUSSA MARIKA VOSS MUKANA MATKARAPORTIT KIINASTA JA JAPANISTA HAASTATTELUSSA ANTTI VALJAKKA SEURAMATKA KYTÄJÄLLE GPOSTI Golf-Porrassalmi ry:n jäsenlehti 2/2014 HYVÄN TUULEN GOLF PELATTIIN ELOKUUSSA MARIKA VOSS MUKANA MATKARAPORTIT KIINASTA JA JAPANISTA HAASTATTELUSSA ANTTI VALJAKKA SEURAMATKA KYTÄJÄLLE TÄSSÄ LEHDESSÄ:

Lisätiedot

Vuosikertomus 2012. Valkeakosken Haka Haka Gym FC Haka FC Haka juniorit

Vuosikertomus 2012. Valkeakosken Haka Haka Gym FC Haka FC Haka juniorit Vuosikertomus 2012 Valkeakosken Haka Haka Gym FC Haka FC Haka juniorit Uutisia, elämyksiä ja puheenaiheita viidesti viikossa. Tilaa omasi, puh. 0106655730. www.valkeakoskensanomat.fi VALKEAKOSKEN HAKA

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2013 2

VUOSIKERTOMUS 2013 2 2 VUOSIKERTOMUS 2013 HALLINTO Sisällysluettelo Vuosikokous Hallitus KERHOTOIMINTA Jaostot ja niiden vetäjät JAOSTOJEN TOIMINTA SISÄLLYSLUETTELO Edustus SML:ssä ja Liittokokous VMK Juniorit 50cc Jäsenyys

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Puheenjohtajan katsaus 3. Keilaus Bowling-58 13 Keilajaoston hallinto 13 Harjoittelu 14 Kilpailut ja toiminta 14

Sisällysluettelo. Puheenjohtajan katsaus 3. Keilaus Bowling-58 13 Keilajaoston hallinto 13 Harjoittelu 14 Kilpailut ja toiminta 14 Kenttäurheilijat-58 Toimintakertomus 2013 Sisällysluettelo KU-58 toimintakertomus 2013 2 / 20 Puheenjohtajan katsaus 3 KU-58:n vuosi 2013 lyhyesti 4 Tapahtumia vuonna 2013 4 Nuoriso 5 Nuorisojaoston hallinto

Lisätiedot

Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013

Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013 1 Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013 2 SISÄLLYSLUETTELO: sivu 1. Seuran yhteiset jutut ja yleiset asiat jääkiekossa 3 2. Strategia, visio ja missio 5 3. Seuran urheilusaavutukset kaudella

Lisätiedot

HELSINGIN JYRY. Toimintakertomus vuodelta 2014. Yleistä

HELSINGIN JYRY. Toimintakertomus vuodelta 2014. Yleistä HELSINGIN JYRY Toimintakertomus vuodelta 2014 Yleistä Jyryn toiminnan ydintä on järjestää korkeatasoista matalan kynnyksen liikuntatoimintaa niin kuntoilijoille kuin kilpaurheilijoillekin. Jyryn kilpailutoiminnasta

Lisätiedot

KeUla. Keravan Urheilijat 3/2010

KeUla. Keravan Urheilijat 3/2010 KeUla Keravan Urheilijat 3/2010 Jäsenlehti Yleisurheilujaostossa riittää nuoria ja lupaavia urheilijoita. Kuvassa korkeushyppyä harjoittelee Nina Kankaanpää. Kuva: Sampo Mälkiä 2 KeUla 3/2010 Puheenjohtajan

Lisätiedot