Loimaan lukio, liikuntahalli, kokoustila, Puistokatu 16 Loimaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Loimaan lukio, liikuntahalli, kokoustila, Puistokatu 16 Loimaa"

Transkriptio

1 YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 3/2016 KOKOUSAIKA torstai klo KOKOUSPAIKKA Loimaan lukio, liikuntahalli, kokoustila, Puistokatu 16 Loimaa KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 19 Toimielinten pöytäkirjat 20 Saapuneet asiakirjat 21 Viranhaltijapäätökset 22 Valtuustopäätösten laillisuusvalvonta ja täytäntöönpano Kuntalaki Kauppakirjan hyväksyminen 24 Seudullinen vanhuspalvelujen suunnitelma vuosille Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän peruspääoman alentaminen 26 Lausunto Kosken Tl kunnan rakennusjärjestysehdotuksesta 27 Lausunto Kanta-Hämeen maakuntakaava 2040:n osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta 28 Erityisluokan siirto Perttulan kouluun Oikaisuvaatimusohjeet ja muutoksenhakukiellot PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVÄNÄPITO Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä Ypäjän kunnanvirastossa klo PUHEENJOHTAJA MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

2 YPÄJÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA nro sivu Kunnanhallitus / KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Loimaan lukio, liikuntahalli, kokoustila, Puistokatu 16 Loimaa SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Markku Leppälahti Tapio Ahonen Eija Kara Pirkko Lipponen Heikki Levomäki puheenjohtaja (1. vpj) (2. vpj) varajäsen POISSA Päivi Laine Anni Vääri Juha Lundström MUUT SAAPUVILLA OLLEET Veijo Simola Vesa Ketola Pirjo-Maarit Hellman Heikki Vainio kvalt. II varapuheenjohtaja kunnanjohtaja, esittelijä taloussihteeri, pöytäkirjanpitäjä rehtori POISSA Matti Alanko kvalt. puheenjohtaja Jari Hepomaa kvalt. I varapuheenjohtaja LAILLISUUS- JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT :t PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTUS Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Tapio Ahonen ja Pirkko Lipponen. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Markku Leppälahti puheenjohtaja Pirjo-Maarit Hellman pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSAIKA ALLEKIRJOITUKSET Tapio Ahonen pöytäkirjantarkastaja Pirkko Lipponen pöytäkirjantarkastaja PÖYTÄKIRJA ON OL- LUT YLEISESTI NÄH- TÄVÄNÄ Ypäjän kunnanvirastossa klo 9-13 Arkistonhoitaja Tapani Rasila

3 Kunnanhallitus TOIMIELINTEN PÖYTÄKIRJAT Kh 19 Kuntalain 51 :n 1 momentin mukaan kunnanhallitus, kunnanhallituksen puheenjohtaja, kunnanjohtaja tai johtosäännössä määrätty kunnan viranhaltija voivat ottaa kunnanhallituksen käsiteltäväksi asian, joka on tämän lain nojalla siirretty kunnanhallituksen alaisen viranomaisen tai kunnanhallituksen jaoston toimivaltaan ja jossa asianomainen viranomainen on tehnyt päätöksen. Saman lainkohdan 3 momentin mukaan asia on otettava ylemmän toimielimen käsiteltäväksi viimeistään sen ajan kuluessa, jossa 89 :ssä tarkoitettu oikaisuvaatimus päätöksestä on tehtävä. Ylemmän toimielimen käsiteltäväksi ei kuitenkaan saa ottaa: 1) lain tai asetuksen mukaisia lupa-, ilmoitus-, valvonta- tai toimitusmenettelyä koskevia asioita; eikä 2) yksilöön kohdistuvia opetustoimen, terveydenhuollon tai sosiaalitoimen asioita. Kunnanhallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi seuraavat lautakuntien ja toimikuntien päätökset, joita ei ole tarpeen ottaa kunnanhallituksen käsiteltäväksi: a)

4 Kunnanhallitus SAAPUNEET ASIAKIRJAT Kh 20 Kunnanhallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi seuraavat kirjelmät ja päätökset ja hyväksyy niiden kohdalla jäljempänä mahdollisesti esitetyt toimenpide-ehdotukset a)

5 Kunnanhallitus VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Kh 21 Hallintosäännön 31 :n mukaan asian ottamisesta kunnanhallituksen käsiteltäväksi voi päättää kunnanhallitus, kunnanhallituksen puheenjohtaja ja kunnanjohtaja. Hallintosäännön 32 :n mukaan kunnan viranomaisen on ilmoitettava kunnanhallitukselle ja lautakunnalle niiden määräämällä tavalla niistä päätöksistä, jotka voidaan ottaa kunnanhallituksen tai lautakunnan käsiteltäväksi. Kunnanhallituksen kokouksen yhteydessä ovat nähtävinä kunnanjohtajan ja hallintojohtajan päätöspöytäkirjat. Kunnanhallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi - kunnanjohtajan päätökset - taloussihteerin päätökset :t ja päättää, ettei ym. päätöksiä oteta kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

6 Kunnanhallitus VALTUUSTOPÄÄTÖSTEN LAILLISUUSVALVONTA JA TÄYTÄNTÖÖNPANO, KUNTALAKI 23 Kh 22 Ypäjän valtuusto on kokoontunut toimintavuoden 2016 ensimmäiseen kokoukseensa Kunnanhallitus kuulee valtuuston tekemät päätökset ja Kuntalain 23 :n mukaan panee tehdyt päätökset täytäntöön.

7 Kunnanhallitus KAUPPAKIRJAN HYVÄKSYMINEN Kh 23 Kokouksessaan Ypäjän kunnanhallitus hyväksyi Ypäjänkylän Alakansakoulu -nimisen kiinteistön, tunnus , myynnin tehdyllä korkeimmalla tarjouksella ja valtuutti kunnan edustajia allekirjoittamaan kauppakirjan. Kauppakirja kunnan ja yksityisen välillä on allekirjoitettu Liite 9. Kunnanhallitus hyväksyy allekirjoitetun kauppakirjan.

8 Kunnanhallitus SEUDULLINEN VANHUSPALVELUJEN SUUNNITELMA VUOSILLE Kh 24 Laissa ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sote-palveluista (980/2012) säädetään 5 :ssä kuntien velvollisuudesta laatia suunnitelma toimenpiteistään ikääntyneen väestön hyvinvoinnin, terveyden, toimintakyvyn ja itsenäisen suoriutumisen tukemiseksi sekä iäkkäiden henkilöiden tarvitsemien palveluiden sekä omaishoidon järjestämiseksi ja kehittämiseksi. Suunnitelmassa tulee määritellä tarvittavat ja riittävät voimavarat, joita vaaditaan sen toteuttamiseksi käytännössä. Suunnitelman tulee painottaa kotona asumista ja kuntoutumista edistäviä toimenpiteitä. Suunnitelman tulee olla myös osa kuntien strategista suunnittelua ja se tulee tarkistaa valtuustokausittain. Suunnitelman hyväksyjänä toimivat kuntien valtuustot. Forssan seudulla FSHKY:n toiminta alkoi vuoden 2014 alussa. Loppuvuodesta 2014 ja vuoden 2015 aikana ohjausryhmät (lkm 5) ovat työstäneet suunnitelmaa ja sen sisältöä. Syyskuussa 2015 ohjausryhmät ovat todenneet työnsä tehdyksi ja suunnitelmaehdotus on FSHKY:n yhtymähallituksen käsittelyn jälkeen (marraskuu 2015) saatettu Forssan seudun kuntien käsiteltäväksi. Yhtymähallituksessa oli vanhuspalvelujen palvelualueen aluejohtaja Annukka Kuismin esitellyt mainittua suunnitelmaa v Yhtymähallitus oli päättänyt merkitä laaditun vanhuspalvelujen suunnitelman tiedoksi ja todennut yksimielisesti, että tässä taloudellisessa tilanteessa ei voi sitoutua suunnitelmassa olevaan tarkkarajaiseen henkilöstömitoitukseen. Yhtymähallituksen hyväksymä suunnitelma on nähtävillä kokouksessa. Kunnanhallitus merkitsee mainitun suunnitelman tietoonsa saatetuksi ja esittää sen valtuustolle hyväksyttäväksi. Toivotaan, että vanhuspalvelualueen aluejohtaja Annukka Kuismin tulee esittelemään suunnitelman valtuustolle.

9 Kunnanhallitus FORSSAN SEUDUN HYVINVONTIKUNTAYHTYMÄN PERUSPÄÄOMAN ALENTAMI- NEN Kh 25 Kuntayhtymän taseessa on kumulatiivisesti kertynyttä alijäämää ,43 euroa. Alijäämä on kertynyt pääosin vuosien 2011 ja 2012 aikana. Kahtena viimeisenä vuotena alijäämää ei ole syntynyt. Uusi Kuntalaki (110.3 ) asettaa velvoitteensa. Kuntayhtymän taloussuunnitelman mukaan alijäämää katetaan ylijäämäisillä suunnitteluvuosilla ja peruspääomaa alentamalla. Peruspääoman alentaminen on valittu alijäämän kattamiskeinoksi sopimusohjausneuvottelujen perusteella. Sen alentamisesta päättävät jäsenkuntien valtuustot yhtäpitävin päätöksin. Alijäämän eliminointi peruspääomasta on kirjanpidollinen ratkaisu, joka voi menettelynä johtaa virheellisen kuvan antamiseen ky:n taloudellisesta asemasta. Ky:n tilintarkastaja on todennut, että peruspääoman alentaminen ei ole erityisen suositeltava toimenpide ja muistuttanut, että se ei ole todellista toiminnan kautta tehtävää alijäämien kattamista. Peruspääoman alentaminen noin 1,5 milj. euron osalta, mikä siis vastaa noin puolta ky:n kumulatiivisesta alijäämästä, on vielä tehtävissä ilman, että ky:n vakavaraisuus vaarantuu. Kuntien osuudet ,92 euron peruspääomasta ovat seuraavat: Forssa 59,96 % ,18 Humppila 4,69 % ,05 Jokioinen 14,49 % ,32 Tammela 16,55 % ,06 Ypäjä 4,08 % ,31 Somero 0,23 % ,00 yhteensä ,92 Mikäli peruspääomaa alennetaan 1,5 milj. eurolla peruspääoman mukaisessa suhteessa, kuntien osuudet peruspääomasta muodostuvat seuraaviksi: vähennys Forssa 59,96 % , ,89 Humppila 4,69 % , ,02 Jokioinen 14, , ,54 Tammela 16,55 % , ,16 Ypäjä 4,08 % , ,53 Somero 0,23 % , ,86 yhteensä , ,00

10 Kunnanhallitus (FORSSAN SEUDUN HYVINVOINTIKUNTAYHTYMÄN PERUSPÄÄOMAN ALENTA- MINEN jatkuu) Aikataulullisesti on tärkeää, että jäsenkuntien valtuustot käsittelevät peruspääoman alentamista koskevan asian riittävän ajoissa ennen syksyä eli ennen vuoden 2017 talousarvion ja taloussuunnitelman vahvistamista, sillä päätöksellä on olennainen merkitys ky:n taloussuunnitteluun. Jäsenkunnat päättävät kukin erikseen, miten peruspääoman alentaminen käsitellään kuntien omissa taseissa. Pohjaa päätöksenteolle: Kuten edellä kerrottu ilmentää, juurikaan hyvää keinoa ongelman ratkaisemiseksi ei ole. Aivan kuten tilintarkastajakin on todennut, peruspääoman alentaminen ei ole erityisen suositeltava toimenpide. Se merkitsee perustan murentamista ja on poikkeuksellinen toimenpide, joka edellyttää kuntayhtymältä riittävää omavaraisuutta. Kuitenkin peruspääoman alentaminen noin 1,5 milj. euron osalta, mikä on likimain noin puolet kuntayhtymän kumulatiivisesta alijäämästä, voidaan vielä tehdä ilman, että kuntayhtymän vakavaraisuus vaarantuu. Kunnanhallitus esittää valtuustolle hyväksyttäväksi vaihtoehdoista vähiten huonoimman eli kuntayhtymän peruspääoman alentamisen eurolla, joka Ypäjän osalta merkitsee ,53 euroa.

11 Kunnanhallitus LAUSUNTO KOSKEN TL KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYSEHDOTUKSESTA Kh 26 Kosken Tl kunta on käynnistänyt kunnan rakennusjärjestyksen päivityksen vastaamaan kunnan nykytarpeita ja voimassa olevia säädöksiä. Kosken Tl kunnanhallitus on päättänyt asettaa laaditun rakennusjärjestysehdotuksen yleisesti nähtäville väliseksi ajaksi ja pyytää siitä lausunnot. Kosken Tl kunnan rakennusjärjestys on nähtävillä Kosken kunnanvirastossa ja kunnan www-sivuilla, kuulutukset Ypäjän kunnalla ei ole huomauttamista Kosken Tl kunnan lausuntopyyntöön rakennusjärjestyksestä.

12 Kunnanhallitus LAUSUNTO KANTA-HÄMEEN MAAKUNTAKAAVA 2040:N OSALLISTUMIS- JA AR- VIOINTISUUNNITELMASTA Kh 27 Hämeen maakuntahallitus on päättänyt kuuluttaa Kanta-Hämeen maakuntakaava 2040:n vireille tulosta sekä päättänyt pyytää lausunnot osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta. Lausunnot pyydetään toimittamaan viimeistään Hämeen liittoon. Osallistumis- ja arviointisuunnitelmassa kerrotaan, mitä kaavassa on tarkoitus käsitellä, millaisia vaihtoehtoja tutkitaan ja miten vaikutuksia arvioidaan. Lisäksi siinä kerrotaan ketkä ovat osallisia ja miten he saavat tietoa suunnittelusta sekä missä vaiheessa ja miten he voivat esittää mielipiteitään suunnitelman sisällöstä. Maakuntakaava 2040 korvaa Kanta- Hämeen kokonaismaakuntakaavan, 1. vaihemaakuntakaavan sekä 2. vaihemaakuntakaavan. Maakuntakaava laaditaan kokonaiskaavana, jossa käsitellään kaikki alueiden käytön ja yhdyskuntarakenteen kannalta tärkeät aihealueet ja osoitetaan maakunnan kehittymisen kannalta tarpeelliset alueet. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma täydentyy ja täsmentyy kaavaprosessin aikana. Ajantasainen versio on nähtävillä Hämeen liiton kotisivuilla osoitteessa: Ypäjän kunnanhallitus merkitsee Kanta-Hämeen maakuntakaava 2040:n osallistumis- ja arviointisuunnitelman tietoonsa saatetuksi ja toteaa, ettei sillä ole huomautettavaa laaditusta osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta.

13 Sivistyslautakunta Kunnanhallitus ERITYISLUOKAN SIIRTO PERTTULAN KOULUUN Sivla 65 Kokoomuksen ja vihreiden valtuustoryhmien valtuustoaloite: Erityisluokan sijoittaminen Ypäjänkylän koululle niinsanottuna (tekohengityksenä) on ollut huono ratkaisu. Se, että sijainti on pieni kyläkoulu sivukylällä eriarvoistaa oppilaat ja on logistisesti ja taloudellisesti kannattamaton. Siirto Perttulaan takaisi erityisopetuksen paremman käytön suuremmalle oppilasmäärälle tarvittaessa ja toisi joustavuutta opetukseen. Isommassa yksikössä on helpompi käyttää erityisopetusta myös ainekohtaiseen erityisopetukseen. Rehtorin päätösehdotus: Ypäjän kunnan sivistystoimen johtosäännössä 4 sanotaan, että erityisopetuksen pienluokka sijaitsee Ypäjänkylän koululla. Tämä tulisi muuttaa niin, että erityisluokan paikkaa ei johtosäännöissä mainita. Se toisi joustavuutta koulutoimen mahdollisiin muutoksiin tilojen ja oppilasmäärien muutoksissa. Valtuustoaloitteena me allekirjoittaneet ehdotamme, että sivistystoimi valmistelee erityisluokan siirron Perttulan kouluun ja valmistelee sivistystoimen johtosäännön muutoksen edellä olevin perusteluin. Perttulan koulun tilat ovat rajalliset, eikä ole muutoinkaan perusteltua siirtää tässä vaiheessa erityisluokkaa Ypäjänkylän koulusta Perttulan kouluun. Kunnan strategiaan on kirjattu, että koulutoimessa on suunnitteilla siirtyminen yhteen alakouluun oppilasmäärän vähetessä. Sivistyslautakunta on päättänyt , että koulutoimessa siirrytään kahteen kouluun alkaen (Kartanon ja Perttulan koulut), mikäli oppilasmäärässä ei tapahdu oleellista nousua lähivuosina. Erityisluokan siirtoa ja johtosääntömuutosta ei ole tarpeen lähteä nyt erillisenä toteuttamaan, kun näköpiirissä on lähivuosina koko koulutointa koskevien muutoksien valmisteleminen. Sivistyslautakunta esittää kunnanhallitukselle, että erityisluokan siirto toteutetaan osana koko koulutoimen strategian toteuttamista.

14 Kunnanhallitus (ERITYISLUOKAN SIIRTO PERTTULAN KOULUUN jatkuu) Kh 28 Valtuustoaloitteena asia etenee viime vaiheessa valtuustolle. Kunnanhallitus hyväksyy sivistystoimen lautakunnan tekemän päätöksen. Valtuustoaloitteena asia saatetaan myöskin valtuustolle tiedoksi ja hyväksyttäväksi.

15 Kunnanhallitus OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA MUUTOKSENHAKUKIELLOT MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa: Pykälät:19 22, Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom. mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pykälät:23 HValL 3 :n 1 mom. / muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pykälät ja valituskieltojen perusteet: OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisuvaatimusviranomainen ja -aika Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, osoite ja postiosoite: Ypäjän kunnanhallitus Perttulantie YPÄJÄ kunta@ypaja.fi Pykälät: Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Päätösten katsotaan yleisesti tulleen kunnan jäsenten tietoon pöytäkirjan nähtävänä olopäivänä Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava. Yksityiskohtainen oikaisuvaatimusohje liitetään pöytäkirjanotteeseen.

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 5/2016 KOKOUSAIKA 29.3.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 41 Toimielinten pöytäkirjat 42 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSKUTSU 5/2016 KOKOUSAIKA 29.3.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 41 Toimielinten pöytäkirjat 42 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 5/2017 KOKOUSAIKA 27.3.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 45 Kunnanjohtajan viranhaku Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 6/2017 KOKOUSAIKA 30.3.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 46 Kunnanjohtajan viranhaku Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 14/2015 KOKOUSAIKA 12.11.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 152 Toimielinten pöytäkirjat 153 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 10/2013 KOKOUSAIKA 13.8.2013 klo 18.00 19.55 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 109 Toimielinten pöytäkirjat 110 Saapuneet

Lisätiedot

37 Saapuneet asiakirjat 38 Viranhaltijapäätökset 39 Vuoden 2015 talousarvio ja taloussuunnitelma vuosille 2016-2017

37 Saapuneet asiakirjat 38 Viranhaltijapäätökset 39 Vuoden 2015 talousarvio ja taloussuunnitelma vuosille 2016-2017 YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 7/2014 KOKOUSAIKA 8.10.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 37 Saapuneet asiakirjat 38 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 8/2013. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Kaupunginhallitus 8/2013. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Kaupunginhallitus ASIALUETTELO 8/2013 KOKOUSAIKA 4.6.2013 klo 18.00 19.35 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 92 Toimielinten pöytäkirjat 93 Saapuneet

Lisätiedot

Kunnanhallitus 18/2013. KOKOUSAIKA 17.12.2013 klo 18.00 19.37. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Kunnanhallitus 18/2013. KOKOUSAIKA 17.12.2013 klo 18.00 19.37. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 18/2013 KOKOUSAIKA 17.12.2013 klo 18.00 19.37 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 193 Toimielinten pöytäkirjat 194 Saapuneet

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2016 209 Kunnanhallitus 27.6.2016

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2016 209 Kunnanhallitus 27.6.2016 Nro 9/2016 209 Kunnanhallitus 27.6.2016 Kokousaika Maanantai 27.6.2016 kello 18.30 18.45 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj.

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 7/2016. KOKOUSAIKA Torstai klo Kunnantalo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE

Sivistyslautakunta 7/2016. KOKOUSAIKA Torstai klo Kunnantalo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta ASIALISTA 7/2016 KOKOUSAIKA Torstai 15.9.2016 klo 18.00 19.35 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE 54 Osavuosikatsaus ajalta 1.1.-30.6.2016 55 Koulujen lukuvuoden

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3/2016 Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3/2016 Tekninen lautakunta SISÄLLYSLUETTELO 3/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 24.2.2016 klo 17.00-17.39 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 14 Sataman veneparkki... 23 15 Viranhaltijapäätökset... 24 16

Lisätiedot

Kunnanhallitus 8/2015. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Kunnanhallitus 8/2015. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 8/2015 KOKOUSAIKA 23.6.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 90 Hippolis ry:n kuulumiset 87 Toimielinten pöytäkirjat

Lisätiedot

Kunnanhallitus 7/2013. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Kunnanhallitus 7/2013. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 7/2013 KOKOUSAIKA 21.5.2013 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 86 Palikkalan osayleiskaava luonnos ja laatimisvaiheen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 39 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN 72 TOTEAMINEN 40 SIHTEERIN VALINTA TARKASTUSLAUTAKUNNAN

Otsikko Sivu 39 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN 72 TOTEAMINEN 40 SIHTEERIN VALINTA TARKASTUSLAUTAKUNNAN PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2012 70 Tarkastuslautakunta AIKA 25.04.2012 klo 17:00-18:50 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 39 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

Kunnanhallitus 5/2015. KOKOUSAIKA 14.4.2015 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Kunnanhallitus 5/2015. KOKOUSAIKA 14.4.2015 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 5/2015 KOKOUSAIKA 14.4.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 61 Toimielinten pöytäkirjat 62 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

31.10.2012 klo 17.30 19.00 Terveyskeskuksen ruokasali/päivätoiminnan tila. Sivu 61 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 116

31.10.2012 klo 17.30 19.00 Terveyskeskuksen ruokasali/päivätoiminnan tila. Sivu 61 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 116 Sosiaali- ja terveyslautakunta 7/2012 31.10.2012 klo 17.30 19.00 Terveyskeskuksen ruokasali/päivätoiminnan tila Sivu 61 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 116 62 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

Tiistai 20.09.2016 Klo 17.00

Tiistai 20.09.2016 Klo 17.00 Tekninen lautakunta 20.09.2016 52 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Tiistai 20.09.2016 Klo 17.00 Kunnanvirasto 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Blomster Göran varajäsen Yliluoma Satu varajäsen

Blomster Göran varajäsen Yliluoma Satu varajäsen 8/2015 108 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 27.10.2015 klo 15:00-16:55 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Väänänen Veikko puheenjohtaja Jomppanen Jouni I. I varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy 134 Kokousaika Tiistai 28.6.2011 kello 17.50 18.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanvaltuuston istuntosali Käsitellyt asiat nro liite 98 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 99 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 6/2012 Perusturvalautakunta 22.10.2012

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 6/2012 Perusturvalautakunta 22.10.2012 Perusturvalautakunta 22.10.2012 KOKOUSAIKA 22.10.2012 klo 17.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 18 SOSIAALIOHJAAJAN VALINTA 31 20 PERUSTURVATOIMEN LISÄMÄÄRÄRAHAT 2012 32 21

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2019

Tarkastuslautakunta 4/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2019 Kokousaika: 4.6.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

119 Työsuojelupäällikön tehtävien hoidon palkkio 120 Muut / tiedoksi tuotavat asiat Oikaisuvaatimusohjeet ja muutoksenhakukiellot

119 Työsuojelupäällikön tehtävien hoidon palkkio 120 Muut / tiedoksi tuotavat asiat Oikaisuvaatimusohjeet ja muutoksenhakukiellot YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 13/2016 KOKOUSAIKA 18.10.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanhallituksen kokoustila, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 114 Toimielinten pöytäkirjat 115

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 5/2018

Tarkastuslautakunta 5/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 5/2018 Kokousaika: 13.9.2018 klo 10.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

478 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 287 482 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus

478 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 287 482 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 19/2005 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2005 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 478 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 29.10.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1. Haaponiemi Miikka X Karjula Raija

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1. Haaponiemi Miikka X Karjula Raija SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 Vapaa-aikalautakunta Kokousaika: Keskiviikkona 20.2.2013 kello 19.00 21.35 Kokouspaikka: Kunnanhallituksenhuone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Sipilä Ari

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 5/2014. KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 5/2014. KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 5/2014 KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 27 Saapuneet asiakirjat 28 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 1/2012 1 / 10. Maaseutuelinkeinolautakunta 21.03.2012. Aika 21.03.2012 klo 17:30-18:45. Toivakan kunnanvirasto

Toivakan kunta Pöytäkirja 1/2012 1 / 10. Maaseutuelinkeinolautakunta 21.03.2012. Aika 21.03.2012 klo 17:30-18:45. Toivakan kunnanvirasto Toivakan kunta Pöytäkirja 1/2012 1 / 10 Maaseutuelinkeinolautakunta 21.03.2012 Aika 21.03.2012 klo 17:30-18:45 Paikka Toivakan kunnanvirasto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 6/2013. KOKOUSAIKA Keskiviikko 07.08.2013 klo 18.00-19.14 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Caissaniemi, Tammela LIITE

Sivistyslautakunta 6/2013. KOKOUSAIKA Keskiviikko 07.08.2013 klo 18.00-19.14 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Caissaniemi, Tammela LIITE YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta ASIALISTA 6/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 07.08.2013 klo 18.00-19.14 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Caissaniemi, Tammela LIITE 39 Koulutyön arviointi lv. 2012-2013 40 Opettajat

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 5.3.2014/10.3.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Maanantai 10.03.2014 klo 17.30 - Käsiteltävät asiat:

TEKNINEN LAUTAKUNTA 5.3.2014/10.3.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Maanantai 10.03.2014 klo 17.30 - Käsiteltävät asiat: SIIKAISTEN KUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU 5.3.2014/10.3.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantai 10.03.2014 klo 17.30 - Paikka: Terveysasema Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

63 20, 20 a, Kaavoituskatsaus Muut/tiedoksi tuotavat asiat Oikaisuvaatimusohjeet ja muutoksenhakukiellot

63 20, 20 a, Kaavoituskatsaus Muut/tiedoksi tuotavat asiat Oikaisuvaatimusohjeet ja muutoksenhakukiellot YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 7/2016 KOKOUSAIKA 3.5.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 58 Toimielinten pöytäkirjat 59 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 7/2015. KOKOUSAIKA 4.11.2015 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 7/2015. KOKOUSAIKA 4.11.2015 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta ASIALISTA 7/2015 KOKOUSAIKA 4.11.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 44 Saapuneet asiakirjat 45 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

119 Työsuojelupäällikön tehtävien hoidon palkkio 120 Muut / tiedoksi tuotavat asiat Oikaisuvaatimusohjeet ja muutoksenhakukiellot

119 Työsuojelupäällikön tehtävien hoidon palkkio 120 Muut / tiedoksi tuotavat asiat Oikaisuvaatimusohjeet ja muutoksenhakukiellot YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSKUTSU 13/2016 KOKOUSAIKA 18.10.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanhallituksen kokoustila, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 114 Toimielinten pöytäkirjat 115

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 2/2014. KOKOUSAIKA 1.4.2015 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 2/2014. KOKOUSAIKA 1.4.2015 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 2/2014 KOKOUSAIKA 1.4.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 10 Saapuneet asiakirjat 11 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 1/2019

Tarkastuslautakunta 1/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 1/2019 Kokousaika: 23.1.2019 klo 14.00 14.55 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen

Lisätiedot

Perusturvakuntayhtymä Akseli PÖYTÄKIRJA 3/2010 31. Maskun kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Perusturvakuntayhtymä Akseli PÖYTÄKIRJA 3/2010 31. Maskun kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Perusturvakuntayhtymä Akseli PÖYTÄKIRJA 3/2010 31 OHJAUSRYHMÄ 14.04.2010 AIKA 14.04.2010 klo 17:00-17:30 PAIKKA Maskun kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 Pöytäkirjan

Lisätiedot

1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut ja pöytäkirjan nähtävänä pito 2. Viranhaltijapäätökset. Saapuneet asiakirjat

1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut ja pöytäkirjan nähtävänä pito 2. Viranhaltijapäätökset. Saapuneet asiakirjat YPÄJÄN KUNTA Rakennuslautakunta ASIALUETTELO 1 / 2016 KOKOUSAIKA 3.3.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 3/2014. KOKOUSAIKA Keskiviikko klo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kunnantalo LIITE

Sivistyslautakunta 3/2014. KOKOUSAIKA Keskiviikko klo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kunnantalo LIITE YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta ASIALISTA 3/2014 KOKOUSAIKA Keskiviikko 02.04.2014 klo 18.00 19.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Kunnantalo LIITE 20 Koulujen tuntikehykset lv. 2014-2015 21 Liikunta-

Lisätiedot

Muutoksenhakuohje. Muutoksenhakukiellot. Oikaisuvaatimus. Valitusosoitus

Muutoksenhakuohje. Muutoksenhakukiellot. Oikaisuvaatimus. Valitusosoitus Muutoksenhakuohje Muutoksenhakukiellot Päätöksistä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, jos päätös koskee kuntalain 91 :n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa työ- tai virkaehtosopimuksen

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 8/2013. KOKOUSAIKA Keskiviikko 06.11.2013 klo 18.00-19.02 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kunnantalo LIITE

Sivistyslautakunta 8/2013. KOKOUSAIKA Keskiviikko 06.11.2013 klo 18.00-19.02 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kunnantalo LIITE YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU 8/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 06.11.2013 klo 18.00-19.02 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Kunnantalo LIITE 51 Varhaiskasvatuksen talousarvio vuodelle 2014 52

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 3/2013. KOKOUSAIKA 5.6.2013 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 3/2013. KOKOUSAIKA 5.6.2013 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KAUPUNKI Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 3/2013 KOKOUSAIKA 5.6.2013 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 16 Saapuneet asiakirjat 17 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

Kunnanhallitus 9/2013. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Kunnanhallitus 9/2013. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 9/2013 KOKOUSAIKA 25.6.2013 klo 18.00 19.05 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 101 Toimielinten pöytäkirjat 102 Saapuneet

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Opetuslautakunta nro 6/2010 19.8.2010 SISÄLLYSLUETTELO

Opetuslautakunta nro 6/2010 19.8.2010 SISÄLLYSLUETTELO nro 6/2010 SISÄLLYSLUETTELO OPLTK 98 Kokouksen järjestäytyminen OPLTK 99 Jaostojen ja viranhaltijoiden päätösten laillisuusvalvonta OPLTK 100 Koulupsykologin toimen täyttäminen OPLTK 101 Tiedoksi Sivu

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2013 Kokousaika 10.12.2013 klo 18.00 19.35 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 5/2015. KOKOUSAIKA Maanantai 8.6.2015 klo 18.00-19.35. Kunnantalo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE

Sivistyslautakunta 5/2015. KOKOUSAIKA Maanantai 8.6.2015 klo 18.00-19.35. Kunnantalo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta ASIALISTA 5/2015 KOKOUSAIKA Maanantai 8.6.2015 klo 18.00-19.35 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE 38 Vuorotteluvapaan myöntäminen 39 Anomukset koulukuljetukseen

Lisätiedot

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235 Kunnanhallitus 235 Aika 7.12.2015 klo 16.00-16.17 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 157 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 158 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 159 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka PÖYTÄKIRJA Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012 KOKOUSAIKA 07.06.2012 klo 17.00-17.40 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 9 ILMOITUSASIAT 2 10 YKSITYISTIEAVUSTUKSET 2012 / KORJAUKSIA 3 11 VIEMÄRIVERKON

Lisätiedot

Otsikko Sivu 29 Vs. terveyspalvelujohtajan palkkaus 3

Otsikko Sivu 29 Vs. terveyspalvelujohtajan palkkaus 3 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 8/2011 1 Aika 04.03.2011 Paikka Jatkokokous sähköpostitse Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 29 Vs. terveyspalvelujohtajan palkkaus 3 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Lisätiedot

Kunnanhallitus 13/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Kunnanhallitus 13/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 13/2014 KOKOUSAIKA 23.9.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 129 Toimielinten pöytäkirjat 130 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 6/2018

Tarkastuslautakunta 6/2018 YPÄJÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6/2018 Kokousaika: 28.9.2018 klo 14.00 16.30 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1 KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.2.2016 kello 15.15 16.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 7/2013. KOKOUSAIKA Keskiviikko klo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kunnantalo LIITE

Sivistyslautakunta 7/2013. KOKOUSAIKA Keskiviikko klo KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kunnantalo LIITE YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta ASIALISTA 7/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 25.09.2013 klo 18.00-19.46 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Kunnantalo LIITE 45 Anomus koulukuljetukseen 46 Koulujen lukuvuoden 2013-2014

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 2/2016 KOKOUSAIKA 2.2.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 8 Toimielinten pöytäkirjat 9 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSKUTSU 2/2017 KOKOUSAIKA 7.2.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 17 Kanta-Hämeen I&O -kärkihankkeen muutosagentti Annukka

Lisätiedot

18 7 Talousarvio vuodelle 2017 ja taloussuunnitelma vuosille

18 7 Talousarvio vuodelle 2017 ja taloussuunnitelma vuosille YPÄJÄN KUNTA Rakennuslautakunta ASIALUETTELO 5 / 2016 KOKOUSAIKA 3.11.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 17 Viranhaltijapäätökset 18 7 Talousarvio vuodelle

Lisätiedot

Ilmoitustaulunhoitaja Maarit Anttila

Ilmoitustaulunhoitaja Maarit Anttila YPÄJÄN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSKUTSU 1/2017 KOKOUSAIKA 30.3.2017 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Nro Liite 1 Erityisluokan siirto Perttulan kouluun 2 Valtuustoaloite/vihreä

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 1/2016 KOKOUSAIKA 12.1.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 1 Toimielinten pöytäkirjat 2 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 29.11.2013 klo 8.00 13.55 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja, 28 36 Lahtinen Harri vara, 28 36 Kallela Sanna, 28

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.12.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Pöytäkirja Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Osallistujat: Essi Haukkavaara Ossi Honkasalo (vpj) Liisa Hynynen Antti Jaatinen Aarne Kiiski Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 4 26.03.2015 35. (x) (x) (x) (-) (-) (-) (x)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 4 26.03.2015 35. (x) (x) (x) (-) (-) (-) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 4 26.03.2015 35 Kokousaika Torstai 26.03.2015 klo 19.00 19.21 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25 Kokousaika 6.4.2016 kello 18.04 19.15 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Sivistyslautakunta 27.10.2015. Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Kokousaika 27.10.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 75 76 77 78 79 80 81 82 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kokousaika Maanantai 16.2.2015 klo 10.00-10.20. Kokouspaikka Helsingin kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki Läsnä Jäsenet

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 31.3.2014 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 25 Kokousaika 25.3.2014 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanhallitus 12/2014. KOKOUSAIKA 2.9.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Kunnanhallitus 12/2014. KOKOUSAIKA 2.9.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 12/2014 KOKOUSAIKA 2.9.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 120 Toimielinten pöytäkirjat 121 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 2/2017 KOKOUSAIKA 7.2.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 17 Kanta-Hämeen I&O -kärkihankkeen muutosagentti Annukka

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Sosiaalilautakunta 21.11.2014

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Sosiaalilautakunta 21.11.2014 MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Sosiaalilautakunnan kokous klo 13:00 14:45 pykälät otsikko 63 Talousarvio 2015, taloussuunnitelma 2016-2017 ja sanallinen toimintasuunnitelma 64 Sosiaalitoimen

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja x) Piispanen Sanna (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja x) Piispanen Sanna (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010 Kokousaika Maanantai.2010 klo 13.00 13.42 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00 Sivistyslautakunta 28.4.2015 43 Kokousaika 28.4.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

5 Lausunto aluehallintovirastolle kirjaston väliaikaisista henkilöstöjärjestelyistä

5 Lausunto aluehallintovirastolle kirjaston väliaikaisista henkilöstöjärjestelyistä Kangasniemi Ote pöytäkirjasta 1/2016 1 (5) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto, 28, 01.12.2015 Sivistyslautakunta, 5, 27.01.2016 5 Lausunto aluehallintovirastolle kirjaston väliaikaisista henkilöstöjärjestelyistä

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 5/2010 Perusturvalautakunta 02.08.2010

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 5/2010 Perusturvalautakunta 02.08.2010 Perusturvalautakunta 02.08.2010 KOKOUSAIKA 02.08.2010 klo 17.00-17.55 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 23 ILMOITUSASIAT 36 24 KUUSIOKUNTIEN TERVEYSKUNTAYHTYMÄN TALOUSSUUNNITELMA

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Kokoustiedot Aika maanantai klo 14:00-16:55 Paikka Saunakabinetti, kaupungintalo 3. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 2/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 2/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 2/2014 KOKOUSAIKA 2.4.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 7 Saapuneet asiakirjat 8 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.3.2016

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.3.2016 Kokousaika Torstai 17. maaliskuuta 2016 kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet x Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2019 12 Tarkastuslautakunta Aika 19.03.2019 klo 10:00-12:18 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 6/2016 KOKOUSAIKA 19.4.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 45 Toimielinten pöytäkirjat 46 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 3/2017 KOKOUSAIKA 28.2.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 26 Toimielinten pöytäkirjat 27 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 14. Sivistyslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnatalo, kunnahallituksen kokoushuone. Louhimaa Tyyne jäsen. puheenjoht.

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 14. Sivistyslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnatalo, kunnahallituksen kokoushuone. Louhimaa Tyyne jäsen. puheenjoht. PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 14 Sivistyslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 11.02.2016 klo 19:00-20:25 Paikka Kunnatalo, kunnahallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Rantanen Niko puheenjohtaja Sarpola

Lisätiedot

Oikaisuvaatimusohjeet ja muutoksenhakukiellot

Oikaisuvaatimusohjeet ja muutoksenhakukiellot YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 1/2017 KOKOUSAIKA 1.2.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 1 Saapuneet asiakirjat 2 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

Samuli Näkkälä Hannu Kultima Sirpa-Liisa Korva Unto Kultima Taru Mäkitalo Saila Kuukasjärvi

Samuli Näkkälä Hannu Kultima Sirpa-Liisa Korva Unto Kultima Taru Mäkitalo Saila Kuukasjärvi ENONTEKIÖN KUNTA Sivistyslautakunta ESITYSLISTA Kokousaika 7.4.2014 klo 14 - Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Virastotalo Satu-Marja Eira-Keskitalo pj Samuli Näkkälä vpj Hannu Kultima Sirpa-Liisa

Lisätiedot

Caissaniemi, Tammela

Caissaniemi, Tammela YPÄJÄN KUNTA Sivistyslautakunta ASIALISTA 6/2014 KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.08.2014 klo 18.00 20.32 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Caissaniemi, Tammela LIITE 45 Esiopetuksen ja koulutyön arviointi lukuvuonna

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2015 1 (11) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika maanantai klo 11:00-15:50 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10,

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto 2/2014. KOKOUSAIKA 12.6.2014 klo 18.30. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Kunnanvaltuusto 2/2014. KOKOUSAIKA 12.6.2014 klo 18.30. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT YPÄJÄN KUNTA Kunnanvaltuusto ASIALUETTELO 2/2014 KOKOUSAIKA 12.6.2014 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Nro Liite 7 6 Toimintavuoden 2013 tilinpäätös 8 8 Vuoden 2013

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Palvelukeskus, Koski Tl

Palvelukeskus, Koski Tl Kosken Tl kunta 33 Sosiaalilautakunta Kokousaika: Tiistai 23.6.2015 kello 17.00 Kokouspaikka: Palvelukeskus, Koski Tl Läsnä: Jäsen Läsnä (x)henkilökohtainen varajäsen Läsnä (x) Puheenjohtaja Elina Kivikallio

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNGIN JOHTAMINEN

KEURUUN KAUPUNGIN JOHTAMINEN KEURUUN KAUPUNGIN JOHTAMINEN Keuruun kaupunkia johdetaan seuraavien asiakirjojen pohjalta: 1. Keuruun kaupungin johtamisen periaatteet 2. Keuruun kaupungin hallintosääntö 3. Keuruun kaupungin organisaatiosääntö

Lisätiedot

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 Kokousaika Tiistaina 12.6.2012 klo 10 11 Kokouspaikka Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 Läsnä Jäsenet Rajajärvi Tuomas puheenjohtaja Kullberg Jukka varapuheenjohtaja Yli-Jama Kaisa

Lisätiedot