Perjantai Lauantai ja sunnuntai

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Perjantai 12.8.2005. Lauantai ja sunnuntai 13 14.8.2005"

Transkriptio

1 Perjantai Väriseminaari Radansuun kartanohotellissa. Seminaarin ohjelma on monipuolinen ja se tarjoaa mielenkiintoista kuultavaa kaikille väreistä kiinnostuneille. Asiantuntijoina seminaarissa ovat mm. seuraavat luennoitsijat Suomen Väriyhdistyksen pj Harald Arnkil, coloria.netin luoja ja ylläpitäjä Päivi Hintsanen, tekstiili- ja kuvataiteilija Maisa Tikkanen, värikasvien viljelijä Tuovi Aalto- Kallonen, japanilaisen värimaailman tuntija FM Anu Mannonen. Seminaaripäivän hinta 120 Seminaaripäivä päätteeksi voi nauttia Iitin kirkossa klo Ritva Oksasen ja Pedro Hietasen konsertista Tuuleen kirjoitettu - Mustassa on kaikki värit. Konsertin hinta 10 Lauantai ja sunnuntai Värifestarit Iitin kirkonkylässä Kahden päivän ajan voi nauttia Värifestarialueen värikkäistä tapahtumista. Värimarkkinoilta löytyy kaikkea mielenkiintoista väriaineista valmiisiin tuotteisiin. Väriruokalassa ja -kahvilassa vierailijat voivat nauttia värikkään herkullisista annoksista. Työnäytöksiä seuraamalla voi tutustua erilaisiin tekniikoihin ja taitoihin mm. värjäykseen luonnonväreillä, kasvivärimaalaukseen, maavärien käyttöön, kääpäpaperin tekoon, aurinkovärjäykseen, punamullan valmistukseen, tatuointeihin jne. Luonnosta löytyviin värjäyskasveihin kävijöitä tutustuttaa biologi Terttu Haapanen. Lapsille on tarjolla värikäs työpaja. Koululaisten väriruno- ja piirustuskilpailujen voittajat julkistetaan. Värikkään leivoskilpailun herkut ovat nähtävissä ja arvioitavissa. Muotinäytös tarjoaa koosteen piristävistä ja hauskoja yksityiskohtia täynnä olevista asuista. Musiikkiesityksiä. Lauantaina Yökonsertti Hiidenvuorella esiintyjänä Ugr Rumpuryhmä. Muinaisella vartiovuorella pidettävään konserttiin on mahdollisuus saapua maitse tai risteilylaiva M/S Emilialla. Liput 10 Sunnuntaina Festarialueella esiintyy Pentti Rasinkangas ja Ohilyöntiorkesteri. Iitin kirkossa su klo luennoi sakraaliväreistä ikonimaalari Liisa Kuningas. Festarialueelle on vapaa pääsy Ohjelma tarkentuu kevään aikana. Jos haluat tulla tuotteittesi kanssa värimarkkinoille tai osallistua muotinäytökseen, ks. liitteet ja ilmoittaudu Väripaletin toimistoon. Ilmoittautumislomakkeita ja muuta informaatiota saatte toimistolta.

2 Ilmoittautumislomake Väriseminaariin Nimi: Toiminimi/-ala: Puhelin: Sähköposti: Fax: Lähiosoite: Nro ja postitoimip: Vaihtoehdot: (rastita haluamasi vaihtoehto) Seminaaripäivä Sisältää päiväruokailun ja kahvit 120 Seminaari Sisältää seminaariohjelman, ruokailut, iltasaunan ja majoittumisen yhdeksi yöksi Radansuun Kartanohotelliin. 155 Värifestaripaketti Sisältää seminaarin ruokailuineen, kaksi yöpymistä hotellissa aamiaisineen, kaksi ruokalippua ja 2 kahvilippua festivaalialueella, konsertit (pe ja la) 240 Tarjous Näytteilleasettajille: Värifestaripaketti 220 / hlö Lisävuorokausi Radansuun Kartanohotellissa / hlö Erityistä: (ruoka-aineallergiat tms) Seminaaripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään lasku. Paikka, aika: Allekirjoitus:

3 VÄRIMARKKINAT la su, Värifestareiden yhteydessä järjestetään Värimarkkinat Iitin kirkonkylässä. Markkinoille ovat tervetulleita näytteilleasettajat, joiden tuotteet ja materiaalit jollakin tavalla liittyvät väriteemaan, mm: kaikki luonnonväreillä värjätyt tuotteet värikkäät tuotteet; vaatteet, tekstiilit, sisustustarvikkeet, astiat, taide- ja koristeesineet, lelut materiaalit; kankaat, langat ym. värjäystarvikkeet; sekä luonnon- että synteettiset värit askartelutarvikkeet, paperitavarat kotimaiset puutarhatuotteet; marjat, vihannekset hedelmät, kukat makeiset ja pakatut ruokatuotteet Myyntipaikkojen hinnat (2 päivää) Toripaikka 4 x 4 m, ei sisällä rakenteita 45 Myyntipaikka teltassa n. 2 x 2 m, sisältää myyntipöydän 100 Hintoihin ei lisätä arvonlisäveroa Aukioloajat: lauantai 13.8 kello sunnuntai 14.8 kello Pystytysajat: lauantai kello 6 10 sunnuntai kello 7-11 Alueella on vartiointi koko tapahtuman ajan. Myyntituotteet on mahdollista saada yösäilöön ilman erillistä korvausta Ilmoittautuminen myyjäksi Värimarkkinoille sähköpostilla osoitteeseen tai oheisella lomakkeella osoitteeseen: Väripaletin toimisto Kauppakatu KAUSALA Tiedustelut ja paikkavaraukset Riitta Liski, GSM Näytteilleasettajille lähetetään sopimus ja karttapohja johon on merkitty myyntipaikan sijainti

4 Värimarkkinat Ilmoittautumislomake Toiminimi tai näytteilleasettaja: Yhteyshenkilö: Puhelin: Sähköposti: Fax: Lähiosoite: Nro ja postitoimip: Varaamme myyntitilaa seuraavasti: Toripaikka ilman rakenteita, koko 4 m x 4 m metriä. Hinta 45 / 2 päivää Myyntipaikka teltasta 2 m x 2 m, sis. 1 kpl pöydän. Hinta 100 / 2 päivää Kuvaus myytävistä tuotteista: Erityistoivomukset: Ilmoittautuminen on sitova ja allekirjoittamalla sen näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Värimarkkinoiden osanottajaehtoja. Päivämäärä, paikka: Allekirjoitus:

5 Värimarkkinat Yleiset osanottoehdot Värimarkkinat ovat osa Värifestivaaleja, jotka pidetään Iitissä Värimarkkinat pidetään IItin kirkonkylän alueella. 1. Näytteilleasettajat ja tuotteet Näytteilleasettajina voivat olla yritykset, yhdistykset, tuottajat yksityiset henkilöt sekä yksityiset käsityöläiset ja taiteilijat, joiden tuotteet jollain tavalla liittyvät väriin. 2. Tiedustelut sekä myynti- ja esittelypaikkojen varaukset Riitta Liski, puh , sähköposti: Postiosoite: Väripaletti, Kauppakatu 26, Kausala 3. Myynti- ja esittelypaikat - Myyntipaikka markkina-alueella ilman rakenteita omalla teltalla ja / tai myyntipöydällä, 4m x 4m, hinta 45 kahdelta päivältä. - Myyntipaikka teltasta 2m x 2m (sisältää pöydän) 100 kahdelta päivältä. Paikkavuokriin ei lisätä arvonlisäveroa. Alueen pohjapiirros ja myyntipisteiden sijoittelu lähetetään näytteilleasettajille paikkajaon jälkeen. 4. Osallistumisen peruuttaminen Paikan varanneella on oikeus peruuttaa tilavarauksensa 30 vrk ennen tapahtumaa tai muussa tapauksessa järjestäjällä on oikeus periä maksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä aina joko kirjallisena tai puhelimitse. 5. Osastojen rakentaminen ja purkaminen Teltat ja katokset voidaan rakentaa pe 12.8 klo Esittely- ja myyntituotteiden tuonti paikalle la 13.8 klo sekä su 14.8 klo Osastojen purkamisen saa aloittaa vasta tapahtuman loputtua su klo Sähkövirta ja työ Järjestäjä vastaa alueen yleisvalaistuksesta. Näytteilleasettaja tilaa järjestäjiltä ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeella tarvitsemansa sähkövirran sekä tarpeelliset asennustyöt. 7. Siivous ja puhtaanapito Järjestäjä huolehtii alueen päivittäisestä siivouksesta. Näytteilleasettaja on velvollinen huolehtimaan osastonsa siisteydestä. Näytteilleasettaja on velvollinen huolehtimaan myös siitä, ettei toimillaan aiheuta haittaa viereisten osastojen näytteilleasettajilla. 8. Vartiointi Järjestäjä vastaa yleisestä järjestyksestä alueella, mutta ei tavaroiden, rakenteiden ym. mahdollisesta vioittumisesta tai katoamisesta. Järjestäjä korvaa, jos oman henkilökunnan toimenpiteistä aiheutuu vahinkoa. Alueella on vartiointi vuorokauden ympäri. Alue ei ole aidattu. Myyntituotteet on mahdollista saada yösäilöön ilman erillistä korvausta. 9. Luettelotiedot Näytteilleasettaja nimi, osoite ja esiteltävät tuotteet julkaistaan maksutta aakkosellisessa näytteilleasettajaluettelossa. 10. Yleiset määräykset Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden tapahtuman peruuttamiseen tai siirtämiseen toiseen ajankohtaan, ellei niitä voittamattomien esteiden (Force Majeure) vuoksi voida toimeenpanna ilmoitettuna aikana. Allekirjoittamalla ilmoittautumislomakkeen näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan näitä osanottoehtoja sekä niiden täydennykseksi annettuja ohjeita.

6 VÄRIKÄS MUOTINÄYTÖS lauantaina, Värifestareille kuuluu mielenkiintoinen muotinäytös, jonka teemana on tietenkin väri. Haluamme tehdä siitä erilaisen, uusia ideoita, värikkäitä yhdistelmiä ja hauskoja yksityiskohtia täynnä olevan esityksen. Mukaan otamme kaikenlaisia väriteemaan sopivia vaatteita ja asusteita; värikkäitä tai harmonisia yhdistelmiä, luonnonväreillä värjättyjä asuja, yksivärisiä tai kirjavia vaatteita.. Voit tarjota töitäsi muotinäytökseen lähettämällä valokuvia tai piirroksia. Osallistumismaksu on 20 / näytöksessä oleva asukokonaisuus tai sisääntulo 50 (3 5 asukokonaisuutta). Erillisten asujen ja asusteiden hinnoista sovitaan erikseen. Näytösvaatteisiin tarvittavat asusteet hankkii järjestäjä (esim. kengät, hatut, korut yms.) Näytöspäivä on lauantaina Näytöksen koreografina toimii Irja Ahtovirta. Näytöksen harjoitukset ovat elokuun alussa. Ilmoittautumiset mennessä Väripaletin toimistoon sähköpostilla tai kirjeitse oheisella lomakkeella osoitteeseen: Väripaletin toimisto Kauppakatu Kausala. Tiedustelut Riitta Liski / Väripaletti Muotinäytösvaatteet tulee toimittaa Väripaletin toimistoon mennessä. Liitteenä ilmoittautumislomake

7 Värimarkkinat muotinäytös Ilmoittautumislomake Yritys/näytteilleasettaja: Yhteyshenkilö: Puhelin: Sähköposti: Fax: Lähiosoite: Nro ja postitoimip: Kuvaus esiteltävistä asuista: Liitteenä piirroksia tai valokuva Muotinäytöksen järjestäjä valitsee kokonaisuuteen sopivat vaatteet ja asusteet näytökseen. Tarvittavat taustavaatteet, kengät jne toimittaa järjestäjä. Paikka, pvm: Allekirjoitus:

BASAM BOOKS OY - YLEISET OSALLISTUMISEHDOT

BASAM BOOKS OY - YLEISET OSALLISTUMISEHDOT BASAM BOOKS OY - YLEISET OSALLISTUMISEHDOT Hyväksymällä tilausvahvistuksen näytteilleasettaja sitoutuu osallistumaan messutapahtumaan ja noudattamaan Basam Books Oy:n yleisiä osallistumisehtoja sekä niiden

Lisätiedot

21. 22.11., 28. 29.11., 5. 6.12. ja 12. 13.12.2015

21. 22.11., 28. 29.11., 5. 6.12. ja 12. 13.12.2015 VANHAN SUURTORIN JOULUMARKKINAT 2015 MYYNTIPAIKKAHAKEMUS 21. 22.11., 28. 29.11., 5. 6.12. ja 12. 13.12.2015 Täytä lomake huolellisesti joko tietokoneella tai käsin selkeästi tekstaten ja liitä se tuotteisiisi.

Lisätiedot

HYVÄN TUULEN MESSUT 25. - 26.5.2013 JÄMSÄN JÄÄHALLIN JA PAUNUN KOULUN ALUEELLA LÄHIRUOKA- JA OUTLETMYYNTIPAIKKOJEN HINNAT

HYVÄN TUULEN MESSUT 25. - 26.5.2013 JÄMSÄN JÄÄHALLIN JA PAUNUN KOULUN ALUEELLA LÄHIRUOKA- JA OUTLETMYYNTIPAIKKOJEN HINNAT HYVÄN TUULEN MESSUT 25. - 26.5.2013 JÄMSÄN JÄÄHALLIN JA PAUNUN KOULUN ALUEELLA LÄHIRUOKA- JA OUTLETMYYNTIPAIKKOJEN HINNAT LÄHIRUOKA-JA OUTLETMYYNTIPAIKAT MYYDÄÄN PAKETTEINA, JOIHIN SISÄLTYY VALITTU ILMOITUS

Lisätiedot

OSALLISTUMISEHDOT 1. OKRA MAATALOUSNÄYTTELY ORIPÄÄN LENTOKENTÄLLÄ 6.-9.7.2016

OSALLISTUMISEHDOT 1. OKRA MAATALOUSNÄYTTELY ORIPÄÄN LENTOKENTÄLLÄ 6.-9.7.2016 OSALLISTUMISEHDOT 1. OKRA MAATALOUSNÄYTTELY ORIPÄÄN LENTOKENTÄLLÄ 6.-9.7.2016 Järjestäjä Paikka Lions Club Oripää ry Oripään lentokenttä - Hirvikoskentie 290, 32500 Oripää Aika 6.-9.7.2016 Aukioloajat

Lisätiedot

ÄRRÄPÄIVÄT 2015 LAHDESSA

ÄRRÄPÄIVÄT 2015 LAHDESSA TAPAHTUMAINFO 16.12.2014 ÄRRÄPÄIVÄT 2015 LAHDESSA Arvoisa yhteistyökumppani Tervetuloa ÄRRÄPÄIVÄT 2015 -tapahtumaan 5.- 6. helmikuuta 2015 Lahti Halliin, Salpausselänkatu 7. Tapahtuman aikataulu KESKIVIIKKO

Lisätiedot

Tulokset raportoidaan kokoamatilastoina ja yhteenvetoina niin, etteivät yksittäisten vastaajien antamat tiedot erotu.

Tulokset raportoidaan kokoamatilastoina ja yhteenvetoina niin, etteivät yksittäisten vastaajien antamat tiedot erotu. Hyvä maaseutumatkailuyrittäjä, Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry:n ja Lomalaidun ry:n toimeksiannosta suoritetaan valtakunnallinen kysely maaseudun

Lisätiedot

33. Hengen ja Tiedon messut

33. Hengen ja Tiedon messut 33. Hengen ja Tiedon messut 10.-11.10.2015 Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00-18.00 Messuteema: Yliluonnollista onko sitä? Hengen ja Tiedon messut pidetään Helsingin

Lisätiedot

Menettely Avoin menettely, kaikki halukkaat toimijat voivat tehdä tarjouksen. kirjaamo. Helsingin Tukkutori. Helsingin kaupunki.

Menettely Avoin menettely, kaikki halukkaat toimijat voivat tehdä tarjouksen. kirjaamo. Helsingin Tukkutori. Helsingin kaupunki. 1 1. Tarjouspyynnön perustiedot Vuokrauksen kohde Kauppatorilla ruoan valmistus- ja myyntipaikat S1-S7 ajalla 2.5.-6.10.2012 sekä 14.10.2012. Menettely Avoin menettely, kaikki halukkaat toimijat voivat

Lisätiedot

8.1.2015. Menettely Avoin menettely, kaikki halukkaat toimijat voivat hakea.

8.1.2015. Menettely Avoin menettely, kaikki halukkaat toimijat voivat hakea. myyntipaikkojen avoin haku 1 (13) 1. Hakemuksen perustiedot Vuokrauksen kohteet Hietalahden kauppahalli Myyntipaikka nro 2 ja 3 + kylmiötila Myyntipaikka nro 4 + kylmiötila Myyntipaikka nro 5 + kylmiötila

Lisätiedot

TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT SYYSKAUSI 2015

TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT SYYSKAUSI 2015 1 TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT SYYSKAUSI 2015 ILMOITTAUTUMINEN Tuntivaihdokset Kaikille tunneille on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella tanssikoulun verkkosivujen

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt Autamme mielellämme messuosallistumiseenne liittyvissä kysymyksissä:

Yhteyshenkilöt Autamme mielellämme messuosallistumiseenne liittyvissä kysymyksissä: Hyvä Caravan 2011 -messujen näytteilleasettaja, Messut lähestyvät hurjaa vauhtia ja haluammekin muistuttaa teitä osastonne rankentamiseen liittyvistä tärkeimmistä tiedoista. Mikäli osastonne rakentaa muu

Lisätiedot

Jalostustarkastuksen järjestämisohjerunko

Jalostustarkastuksen järjestämisohjerunko Jalostustarkastuksen järjestämisohjerunko Jalostustoimikunta 15.3.2011 Versiohistoria 11/2007 luonnos Oili Helenius 03/2011 vs. 1 Jalostustoimikunta Sisältö 1 Yleistä... 1 2 Jalostustarkastuksen anominen...

Lisätiedot

KEVÄTKAUSI 2015 TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT KEVÄT- JA KESÄKAUSI 2015 ILMOITTAUTUMINEN

KEVÄTKAUSI 2015 TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT KEVÄT- JA KESÄKAUSI 2015 ILMOITTAUTUMINEN 1 TANSSIKOULU DCA:N YLEISET SÄÄNNÖT KEVÄT- JA KESÄKAUSI 2015 KEVÄTKAUSI 2015 ILMOITTAUTUMINEN Tuntivaihdokset Kaikille tunneille on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella

Lisätiedot

I YLEISET SÄÄNNÖT MIKKELIN KAUPUNGIN TORISÄÄNTÖ 1. TORIPAIKAN SAAJAN VELVOLLISUUDET 1.1. YLEINEN JÄRJESTYS

I YLEISET SÄÄNNÖT MIKKELIN KAUPUNGIN TORISÄÄNTÖ 1. TORIPAIKAN SAAJAN VELVOLLISUUDET 1.1. YLEINEN JÄRJESTYS MIKKELIN KAUPUNGIN TORISÄÄNTÖ Hyväksytty: Tekninen lautakunta 21.4.2015.. Voimassa : 1.5.2015 alkaen, torikartta 1.5.2014 alkaen Tämä torisääntö koskee Mikkelin Hallitustoria sekä Anttolan, Haukivuoren

Lisätiedot

I YLEISET SÄÄNNÖT MIKKELIN KAUPUNGIN TORISÄÄNTÖ 1. TORIPAIKAN SAAJAN VELVOLLISUUDET 1.1. YLEINEN JÄRJESTYS

I YLEISET SÄÄNNÖT MIKKELIN KAUPUNGIN TORISÄÄNTÖ 1. TORIPAIKAN SAAJAN VELVOLLISUUDET 1.1. YLEINEN JÄRJESTYS MIKKELIN KAUPUNGIN TORISÄÄNTÖ Hyväksytty: Tekninen lautakunta 21.4.2015 70 Voimassa : 1.5.2015 alkaen, torikartta 1.5.2014 alkaen Tämä torisääntö koskee Mikkelin Hallitustoria sekä Anttolan, Haukivuoren

Lisätiedot

Vuokrauksen kohteet Teurastamon alueen tilat, osoitteessa Työpajankatu 2a

Vuokrauksen kohteet Teurastamon alueen tilat, osoitteessa Työpajankatu 2a 1. Tarjouspyynnön perustiedot Vuokrauksen kohteet Teurastamon alueen tilat, osoitteessa Työpajankatu 2a Tilat kuuluvat Teurastamon kokonaisuuteen. Helsingin kaupungin teurastuslaitokseksi vuonna 1933 rakennettu

Lisätiedot

Kisakanslia palvelee aukioloaikoinaan puhelinnumeroissa (03) 8168670 ja (03) 8168671.

Kisakanslia palvelee aukioloaikoinaan puhelinnumeroissa (03) 8168670 ja (03) 8168671. OHJEITA FINLANDIA-HIIHTÄJÄLLE ENNEN LÄHTÖÄ ILMOITTAUTUMINEN Perinteisen 50 km ja 32 km kilpailuun tulee ilmoittautua viimeistään lauantaina 23.2.2013 klo 8.00 mennessä. Vapaan 50 km ja 20 km matkalle sunnuntaihin

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2014 Jyväskylässä Tietoa yhdistyksille

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2014 Jyväskylässä Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2014 Jyväskylässä Tietoa yhdistyksille Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Jyväskylässä! Toimitamme tällä kirjeellä teille liittokokouskutsun,

Lisätiedot

50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere

50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere 50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere Talvinen Hakametsän jäähalli odottaa EKL:n juhlaväkeä Tampereelle! Tapahtumatiedote 1/2012 3.2.2012 Tervetuloa Tampereelle juhlimaan 50-vuotiasta

Lisätiedot

Mikäli matkustaja ei maksa varausmaksua viimeistään eräpäivänä, voidaan matka peruuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

Mikäli matkustaja ei maksa varausmaksua viimeistään eräpäivänä, voidaan matka peruuttaa ilman erillistä ilmoitusta. FINNMATKOJEN LISÄ- JA ERITYISEHDOT Nämä lisä- ja erityismatkaehdot koskevat matkoja, jotka on varattu 17.12.2013 tai sen jälkeen. Ehdot koskevat myös Tema-matkoja ja ne ovat nähtävissä osoitteessa www.finnmatkat.fi

Lisätiedot

Jäsentiedote 2014. Sisällys

Jäsentiedote 2014. Sisällys JÄSENTIEDOTE 2014 1 Jäsentiedote 2014 Sisällys TOIMINNANJOHTAJAN TERVEISET... 3 SUOMEN CP-LIITON JÄRJESTÖTERVEISET... 4 KEVÄTNEUVOTTELUPÄIVÄT LAHDESSA 29.-30.3.2014... 5 ILMOITTAUTUMISLOMAKE... 6 LOMITTAJATOIMINTA...

Lisätiedot

ARTTU 1/2013 Espoo Art ry:n jäsenlehti

ARTTU 1/2013 Espoo Art ry:n jäsenlehti Espoo Art ry:n jäsenlehti MINOTAURUKSIA JA RAUSKUJA Espoo Artin vuosikokous on pidetty, kiitos teille jotka pääsitte paikalle. Uuden hallituksen ja valon aika on alkanut, uutisten mukaan aurinko on piileskellyt

Lisätiedot

Suurnäkki-sukuseura ry JÄSENTIEDOTE 1/2010 24.5.2010 sivu 1

Suurnäkki-sukuseura ry JÄSENTIEDOTE 1/2010 24.5.2010 sivu 1 sivu 1 Sukuneuvoston puheenjohtajan tervehdys Vuoden kierrossa olemme jälleen kesän kynnyksellä, takana on talvi samoin kuin koko vuosi 2009 tapahtumineen. Kuten tässä tiedotteessa myöhemmin selostetaan,

Lisätiedot

Tilausmyyjän asema ja tehtävät

Tilausmyyjän asema ja tehtävät Myynti säännöt 2014 Sisältö Tilausmyyjän asema ja tehtävät Kustantajan asema ja tehtävät Tilausmyyntiohjelma Mikä on tilaus? Kannanhoito- ja osoitepolitiikka Osoitteistojen hoitoaika ja tilaajaetujen

Lisätiedot

Tarjottavan palvelun tulee sijaita Loimaan kaupungin keskustaalueella.

Tarjottavan palvelun tulee sijaita Loimaan kaupungin keskustaalueella. TARJOUSPYYNTÖ LASTEN PÄIVÄHOIDOSTA JA ESIOPETUKSESTA Loimaan kaupunki pyytää tarjousta Hilma ilmoituskanavassa 25.06.2015 julkaistun ilmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti lasten

Lisätiedot

Hyvä S&A Päivät 2011, GIMME Liikelahjat 2011, CORE Congress & Events 2011 näytteilleasettaja,

Hyvä S&A Päivät 2011, GIMME Liikelahjat 2011, CORE Congress & Events 2011 näytteilleasettaja, Hyvä S&A Päivät 2011, GIMME Liikelahjat 2011, CORE Congress & Events 2011 näytteilleasettaja, Messujen aukioloaika Messut lähestyvät ja haluammekin muistuttaa teitä osastonne rakentamiseen liittyvistä

Lisätiedot

Yhteyshenkilökirje toukokuu 2013

Yhteyshenkilökirje toukokuu 2013 Yhteyshenkilökirje toukokuu 2013 Tämän kirjeen mukana on vuosikertomus, jossa on monenlaista tuoretta tietoa Kirkon Ulkomaanavun toiminnasta, ja jota voi käyttää työvälineenä kansainvälisen diakonian tehtävissä.

Lisätiedot

Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen. vapaa-ajan käytön vakiovuorojen. toimintaohjeet. ja maksujen perusteet. 1.6.

Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen. vapaa-ajan käytön vakiovuorojen. toimintaohjeet. ja maksujen perusteet. 1.6. Vantaan kaupunki Sivistystoimi Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytön vakiovuorojen toimintaohjeet ja maksujen perusteet 1.6.2012 alkaen koskee päiväkoteja, kouluja, oppilaitoksia,

Lisätiedot

Metsälehden lukijamatka Slovakiaan maanantai 21.9. lauantai 26.9.2015

Metsälehden lukijamatka Slovakiaan maanantai 21.9. lauantai 26.9.2015 Metsälehden lukijamatka Slovakiaan maanantai 21.9. lauantai 26.9.2015 Slovakia on matkakohteena Bratislavaa lukuun ottamatta melko tuntematon, mutta siihen lähemmin tutustuvat löytävät sieltä suuren määrän

Lisätiedot

Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi 8.5.2014

Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi 8.5.2014 TARJOUSPYYNTÖ 7.5.2014 HENKILÖSTÖN VUOKRAVAATTEET JA PESULAPALVELUT Loimijoen Kuntapalvelut Oy pyytää tarjousta ateria- ja puhtauspalveluhenkilöstön vuokravaatteista, joihin sisältyy pesulapalvelut ja

Lisätiedot