Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston"

Transkriptio

1 NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 10/2012 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina klo (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET Sanna Jukkola, vs. kirkkoherra, puheenjohtaja JÄSENET (ja merkintä Alli Aitto-oja, Jukka Kukkola, Riitta Muilu, Esko Peräaho, Eeva-Maria siitä, kuka toimi puheen- Räsänen, Marita Tölli, Mauri Uusitalo, Sampo Ylikoski johtajana) MUUT SAAPUVILLA Ritva Nuorala, kirkkovaltuuston puheenjohtaja OLLEET (ja läsnäolon Pasi Peltokorpi, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja peruste) Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri ALKUHARTAUS JA Puheenjohtaja, vs.kirkkoherra Sanna Jukkola piti alkuhartauden (Matt. 18 luku) KOKOUKSEN AVAUS ja laulettiin Suojelusenkeli-laulusta 1 ja 2 säkeistö. 106 Puheenjohtaja avasi kokouksen ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi. LAILLISUUS JA PÄÄ- Kokouskutsu on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille ja kirkko- TÖSVALTAISUUS valtuuston puheenjohtajistolle, mistä alkaen kokouskutsu on ollut khranviraston ilmoitustaululla. -nimenhuuto -poissaolojen hyväksyminen -hyväksytyt varajäsenet Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 107 ASIAT PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTAJAT JA ÄÄNTEN Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Mauri Uusitalo ja Sampo Ylikoski. Kokouksesta kirjoitettu tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä khranvirastossa, Vapaudentie 3, viraston aukiolopäivinä LASKIJAT SEKÄ PÖY- TÄKIRJAN NÄHTÄVIL- klo 9-15, paitsi tiistaina klo Nähtävänä oloa koskeva ilmoitus asetetaan LÄOLO 108 yllämainituksi ajaksi khranviraston ilmoitustaululle. PÖYTÄKIRJAN ALLE- Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä KIRJOITUS JA VAR- MENNUS Sanna Jukkola, vs. khra Irja Visuri, toim.siht. PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTUS Pöytäkirja on todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on varustettu nimikirjaimillamme. NÄHTÄVILLÄOLOSTA ILMOITTAMINEN Mauri Uusitalo Sampo Ylikoski Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululle Todistaa: PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Todistaa: Paikka ja päivämäärä

2 Kirkkoneuvosto KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT MUUT ASIAT Kirkkoneuvosto 109 A) Nurmikonleikkuu vuonna 2013

3 Kirkkoneuvosto TALOUSARVION RAAMIT VUODELLE 2013 Kirkkoneuvosto 110 Tuloslaskelma-arvio vuodelle 2013 sisältää palkkojen osalta korotuksen 1,9 %:lla. Verotulojen osalta on arvioitu kasvua 2 % kuluvan vuoden arvioon verrattuna. Ohjeena työaloille vuoden 2013 talousarvion pohjaksi olisi arvioon perustuen se, että toimintakulut olisivat vuoden 2012 talousarvion tasolla. Alustavasi tämä ohje on annettu työaloille viikolla 37. Talouspäällikön päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättänee hyväksyä tehdyt toimenpiteet ja hyväksynee talousarvion raamiksi vuodelle 2013 toimintakulujen osalta vuoden 2012 tason. Kirkkoneuvoston jäsen Jukka Kukkola teki talouspäällikön esitykseen vastaesityksen, jota kannatti Riitta Muilu. Jukka Kukkolan vastaesitys oli, että verotulojen osalta arvioidaan kasvua 1% kuluvan vuoden arvioon verrattuna. Ja toimintakuluja vähennetään vastaavasti. Äänestys suoritettiin kättennostolla, ensin äänestettiin talouspäällikön esitystä, se sai 3 ääntä. Jukka Kukkolan vastaesitys 6 ääntä. Jukka Kukkolan tekemä kannatettu vastaesitys on kirkkoneuvoston päätös.

4 Kirkkoneuvosto TYK-KUNTOUTUS/EIJA KUKKURAINEN Kirkkoneuvosto 111 Lastenohjaaja Eija Kukkurainen anoo työnantajalta palkallista kuntoutuslomaa osallistuakseen Kelan myöntämään kuntoutukseen seuraavina ajanjaksoina: vuonna 2015, tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin, 5 vrk Jos työntekijälle on myönnetty työvapaata kuntoutusta varten, hänelle voidaan maksaa palkkaa harkinnan mukaan osaksi tai kokonaan yhteensä enintään 30 kalenteripäivän ajalta kalenterivuodessa, kun kuntoutukseen on hakeuduttu Kelan kautta. Kelan kuntoutusajalta mahdollisesti maksama kuntoutusraha kuuluu palkkaa vastaavalta osalta seurakunnalle siltä vapaa-ajalta, jolta työntekijälle on suoritettu palkkaetuja. Talouspäällikön päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättänee myöntää lastenohjaaja Eija Kukkuraiselle palkallista kuntoutuslomaa Kelan myöntämään kuntoutukseen: vuonna 2015, tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin, 5 vrk Kelan maksama kuntoutusraha kuuluu palkkaa vastaavalta osalta seurakunnalle siltä työvapaa-ajalta, jolta työntekijälle on suoritettu palkkaetuja. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösesityksen yksimielisesti.

5 Kirkkoneuvosto VUOSISIDONNAINEN PALKANOSA/EIJA TIIRIKKA Kirkkoneuvosto 112 Lastenohjaajan osa-aikaisena toimen sijaisena aloittanut Eija Tiirikka on anonut vuosisidonnaista palkanosaa. Hän on ollut Nivalan kaupungilla perhepäivähoitajana sekä Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa lastenhoitajana, lastenhoitaja-päivähoitajana ja päiväkotiapulaisena. Kirkon työ- ja virkaehtosopimuksen 34 :n 1 mom. mukaan vuosisidonnaiseen palkanosaan oikeuttavaa on aika, jonka viranhaltija/työntekijä on ollut 17 vuoden täyttämisen jälkeen a) seurakunnan päätoimisessa palveluksessa, b) muun työnantajan päätoimisessa palveluksessa tehtäviään vastaavalla ammattialalla tai tehtävissä, joista on olennaista hyötyä nykyisen viran/työtehtävien hoidossa tai c) edellä sanottujen työnantajien sivutoimisessa palveluksessa tehtävissä, joista on olennaista hyötyä nykyisen viran/työtehtävien hoidossa. Hänelle kertyy muun työnantajan päätoimisessa palveluksessa tehtäviään vastaavalla ammattialalla 1 v 9 kk. Talouspäällikön päätösesitys: Kirkkoneuvosto hyväksynee osa-aikaiselle lastenohjaajan sijaiselle Eija Tiirikalle alkaen 1v 9 kk vuosisidonnaiseen palkanosaan vaikuttavaksi muun työnantajan päätoimisessa palveluksessa tehtäviään vastaavalla ammattialalla. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösesityksen yksimielisesti.

6 Kirkkoneuvosto VUOSISIDONNAINEN PALKANOSA/TYTTI-MARIA NIIRANEN Kirkkoneuvosto 113 Lastenohjaajan sijaisena aloittanut Tytti-Maria Niiranen on anonut päivätyllä hakemuksella vuosisidonnaista palkanosaa. Hän on ollut Nivalan seurakunnassa lastenohjaajana ja Ilmajoen seurakunnassa lastenohjaajan sijaisena sekä väliset ajat. Ilmajoen kunnassa päivähoitajan sijaisena ja sekä päivähoitajana Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa määräaikaisena lastenhoitajana ja Kirkon työ- ja virkaehtosopimuksen 34 :n 1 mom. mukaan vuosisidonnaiseen palkanosaan oikeuttavaa on aika, jonka viranhaltija/työntekijä on ollut 17 vuoden täyttämisen jälkeen a) seurakunnan päätoimisessa palveluksessa, b) muun työnantajan päätoimisessa palveluksessa tehtäviään vastaavalla ammattialalla tai tehtävissä, joista on olennaista hyötyä nykyisen viran/työtehtävien hoidossa tai c) edellä sanottujen työnantajien sivutoimisessa palveluksessa tehtävissä, joista on olennaista hyötyä nykyisen viran/työtehtävien hoidossa. Seurakunnan päätoimista palvelua hänelle kertyy 9 kk, muun työantajan päätoimisessa palveluksessa tehtäviään vastaavalla ammattialalla 10 kk. Talouspäällikön päätösesitys: Kirkkoneuvosto hyväksynee lastenohjaajan sijaiselle Tytti-Maria Niiraselle alkaen vuosisidonnaiseen palkanosaan vaikuttavaksi seurakunnallista palvelua 9 kk, muun työnantajan päätoimisessa palveluksessa tehtäviään vastaavalla ammattialalla 10 kk, yhteensä 1 v 7 kk. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösesityksen yksimielisesti.

7 Kirkkoneuvosto AVUSTUSHAKEMUS Kirkkoneuvosto 114 Sofia Pelo hakee opiskeluavustusta. Hän opiskelee Ranuan kristillisessä kansanopistossa. Nivalan seurakunnalla ei ole varattuna talousarvioon määrärahoja ko. tarkoitusta varten. Päätösesitys/ talouspäällikkö Kirkkoneuvosto ei hyväksyne avustushakemusta, koska talousarvioon ei ole varattuna määrärahoja. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösesityksen yksimielisesti.

8 Kirkkoneuvosto PERHE- JA AIKUISTYÖ Kirkkoneuvosto 115 Sanna Jukkola kertoi perhe- ja aikuistyöstä. Toimintaan kuuluu perhekerhotyö ja erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Perhekerhoja järjestetään viikoittain seurakuntakodilla. Yhden vanhemman olkkari toimii kerran kuukaudessa. Kynttiläillallinen, Yhdessä jäällä, Laskettelureissu, Naistenpäivä, Vapaaehtoisten kiitos-tapahtuma, Suvi-linnun lauluja, Kylvön siunaus, 50-vuotta sitten ripille päässeet, srk-matka, Isovanhempien ja lastenlasten leiri ja kirkkokonsertti. Kirkkoneuvosto merkitsi asiat tietoon saatetuksi.

9 Kirkkoneuvosto KANTTORIN VIRKAVAPAUS/VIRANSIJAISUUS Kirkkoneuvosto 116 Kanttori Marianne Ahmaojalle sattui tapaturma , mistä lähtien hän ei ole kyennyt hoitamaan kanttorin virkaa. Monenlaisten vaiheiden jälkeen Vakuutuskuntoutus VKK ry on suositellut hänelle kuntoutussuosituksessa hallintotieteen maisterin koulutusta Itä-Suomen Yliopistossa vuoden 2009 syksystä alkaen ainakin vuoden 2014 kevääseen asti. Vakuutusyhtiö Tapiola on tehnyt päätöksen, minkä mukaan se korvaa ammatillisena kuntoutuksena em. noin 5 -vuotisen hallintotieteen maisterin koulutuksen vuoden 2009 syksystä ainakin vuoden 2014 kevääseen asti. Koska yliopiston kevätlukukausi päättyy on Nivalan työterveyshuollon lääkäri esittänyt Ahmaojan virkavapauden (palkattoman) jatkamista asti. Tällä hetkellä hänelle on myönnetty virkavapautta asti. Hänen sijaisenaan toimii tällä hetkellä kanttori Anu Rautio. Seurakunnan jumalanpalveluselämän, kirkollisten toimitusten sekä kirkollisen musiikin kehittämisen kannalta on välttämätöntä, että seurakunnassamme on kaksi kanttoria. Seurakunnan musiikkitoiminnalla on sitä paitsi erittäin merkittävä rooli Nivalan kaupungin musiikkielämässä. Koska kysymyksessä on työtapaturmasta johtuva kuntoutus ts. uuteen ammattiin kouluttautuminen, Vakuutusyhtiö pyrkinee ensisijaisesti siihen, että Nivalan seurakunta tarjoaa Ahmaojalle koulutuksen päätyttyä uuden työpaikan. Toissijaisesti työpaikkaa etsittäneen Evankelis-luterilaisen kirkon piiristä. Tämän vuoksi Ahmaojalle on merkittävä asia säilyttää työsuhde aina siihen asti kunnes hän on kouluttautunut uuteen ammattiin. Todettakoon vielä se, että Nivalan seurakunnalla ei ole tarjota hallintotieteiden maisterin tutkintoa vastaavaa työtä Ahmaojalle. Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu

10 Kirkkoneuvosto KANTTORIN VIRKAVAPAUS/VIRANSIJAISUUS (jatkuu ) Kirkkoherran päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättänee myöntää kanttori Marianne Ahmaojalle palkatonta virkavapautta asti. Samalla se valinnee kanttori Anu Raution vs. kanttoriksi asti, palkkaus vaativuusryhmä 601 mukainen. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösesityksen yksimielisesti.

11 Kirkkoneuvosto NURMIKONLEIKKUU VUONNA 2013 Kirkkoneuvosto 117 A) Seurakunnan nurmikonleikkuu on ollut kasvukautena Kiinteistöpalvelu A. Korvella. A. Korpi on lähettänyt päivätyn tarjouksen siitä, että Kiinteistöpalvelu A. Korpi on halukas suorittamaan seurakunnan kiinteistöjen nurmikonleikkuut vuonna 2013 samalla hinnalla/ vuosi (27 600,00 euroa/vuosi, sisältäen arvonlisäveron) kuin kasvukausina Talouspäällikkö tiedusteli puhelimitse Ari Korvelta mahdollisen arvonlisäveron korotuksen vaikutuksesta hintaan, hänen vastauksensa oli, että hinta on siinäkin tapauksessa ,00 euroa/vuosi 2013 sisältäen arvonlisäveron. Palvelujen hankinnan kynnysarvo on ,00 euroa. Talouspäällikön päätösesitys: Kirkkoneuvosto hyväksynee Kiinteistöpalvelu A. Korven tekemän tarjouksen vuodelle 2013 seurakunnan nurmikonleikkuista. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösesityksen yksimielisesti. Riitta Muilu poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn ajaksi.

12 Kirkkoneuvosto TIEDOKSI TUOTAVAT ASIAT Kirkkoneuvosto Hautausmaiden tarkastuskertomus 2. Hautainhoitoraportti/kesä Vs.kirkkoherran päätöspöytäkirja Verotulokertymä Tuloslaskelman toteutumavertailu Kirkkoneuvosto merkitsi asiat yksimielisesti tietoon saatetuksi.

13 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN JA VALITUSOSOITUS Kirkkoneuvosto 119 Puheenjohtaja antoi valitusosoituksen ja päätti kokouksen klo Laulettiin Suojelusenkeli-laulusta 3 säkeistö.

Kirkkoherra Sanna Jukkola piti alkuhartauden, lukien tekstin Matkalla, veisattiin virsi 228 ja avasi kokouksen.

Kirkkoherra Sanna Jukkola piti alkuhartauden, lukien tekstin Matkalla, veisattiin virsi 228 ja avasi kokouksen. NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 3/2015 Kirkkoneuvosto 1 (17) KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.3.2015 klo 18.00-21.30 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, viraston kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkoneuvosto 1 (16) KOKOUSAIKA Maanantaina 23.2.2015 klo 18.00-19.45 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston

Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta on asetettu kirkkoherranviraston NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2013 Kirkkovaltuusto 1 (8) KOKOUSAIKA Maanantaina 11.3.2013 klo 18.30-19.00 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Iso sali SAAPUVILLA OLLEET Ritva

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 6/2014 Kirkkoneuvosto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 1.9.2014 klo 18.00-19.40 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri

Annikki Klemola, talouspäällikkö Irja Visuri, toimistosihteeri, sihteeri NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2015 Kirkkovaltuusto 1 (19) KOKOUSAIKA Maanantaina 19.1.2015 klo 18.30-19.35 (Kahvitus klo 18:00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2012 22.5.2012

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2012 22.5.2012 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 22.5.2012 klo 17.00 18.50 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2010

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2010 NRO 1/2010 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 19.1.2010 KOKOUSTIEDOT AIKA 19.1.2010 Tiistai 18 21.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Järviö Markku, puheenjohtaja Jalonen Sanna Juhola

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 20.5.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 20.5.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 20.5.2013 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2012

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2012 NRO 6/2012 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 24.9.2012 KOKOUSTIEDOT AIKA 24.9.2012 Maanantai klo 18 19.25 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Jalonen Sanna, varajäsen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2014

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2014 Viranomainen Sivu 26 Kokousaika Torstai 25.9.2014 klo 17-19.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Hakulinen Tuomo Jääskeläinen Martti Pulliainen Harri Qvick

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 1(12) KIRKKONEUVOSTO 30.10.2012

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 1(12) KIRKKONEUVOSTO 30.10.2012 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 1(12) Aika: Tiistaina 30.10.2012 kello 18.00-20.10. Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone. Läsnä: Jyrki Jormakka kirkkoherra, puheenjohtaja Heikki Korkealaakso varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Henry Byskata. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 2/27.4.2012

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Tiina Mäki ja Henry Byskata. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 2/27.4.2012 VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 10.5.2012 klo 16.30 Sivu 1 48 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Asiat

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4 /2013 Kirkkoneuvosto 4.6.2013. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne.

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4 /2013 Kirkkoneuvosto 4.6.2013. Ala-Käkelä Liisa. Karlstedt Risto. Koski-Säntti Aarne. KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4 /2013 Kokousaika 4.6.2013 klo 17.00 19.05 Kokouspaikka Seurakuntakeskus, kahvio Osanottajat Sariola Heikki Muurimäki Leena Ala-Käkelä Liisa Kallio Laila Karlstedt Risto

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2013 SIVU 10/2013. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2013 SIVU 10/2013. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2013 SIVU 10/2013 AIKA Maanantai 4.3.2013 klo 9 11.43 PAIKKA Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 12.3.2014

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 12.3.2014 NRO 3/2014 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 12.3.2014 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.3.2014 Keskiviikko klo 18 20.20 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2013

SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2013 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 3/2013 Kokousaika 10.4.2013 klo 18.00 20.35 Kokouspaikka Seurakuntatalo, Iso Kylätie 1 Läsnä: Tuomas Alaterä, sihteeri Raila Degerholm

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2009

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2009 NRO 1/2009 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 3.2.2009 KOKOUSTIEDOT AIKA 3.2.2009 Tiistai 19.00 21.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Haapanen Marketta

Lisätiedot

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 1/2014 1 (30) 30.1.2014

LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 1/2014 1 (30) 30.1.2014 LIEKSAN SEURAKUNTA ESITYSLUETTELO/ 1/2014 1 (30) KOKOUSAIKA Torstai klo 16.30 19.20 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄ POISSA Lieksan seurakuntatalo Lea El Bardi, pj Maija Ikonen Marja-Leena Ilvonen Tero Kiiskinen Hannu

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Pvm Nro 14.5.2014 6 / 2014

KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Pvm Nro 14.5.2014 6 / 2014 KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto Pvm Nro 14.5.2014 6 / 2014 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.5.2014 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 51 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 12/2011. AIKA 27.12.2011 Maanantai klo 18.00 20.31

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 12/2011. AIKA 27.12.2011 Maanantai klo 18.00 20.31 NRO 12/2011 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 27.12.2011 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.12.2011 Maanantai klo 18.00 20.31 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2011 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 22.08.2011 Hautausmaakatselmus klo 17.00, kirkkoneuvosto klo 18.00.

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2011 Kirkkoneuvosto. Kokousaika 22.08.2011 Hautausmaakatselmus klo 17.00, kirkkoneuvosto klo 18.00. JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Nro 6/2011 Kokousaika 22.08.2011 Hautausmaakatselmus klo 17.00, kirkkoneuvosto klo 18.00 Kokouspaikka Luhangan talvikirkko Käsiteltävät asiat 56 Nuorisonohjaajan viransijaisuus

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2008. AIKA 10.12.2008 keskiviikkona klo 18.30 21.01

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2008. AIKA 10.12.2008 keskiviikkona klo 18.30 21.01 NRO 6 / 2008 Sivu 1 Kirkkovaltuusto 10.12.2008 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.12.2008 keskiviikkona klo 18.30 21.01 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013. Hannun sali, Savontie 3, Varkaus

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013. Hannun sali, Savontie 3, Varkaus Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 22.11.2013 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 20.11.2013 klo 17.30 19.35 Paikka Hannun sali, Savontie 3, Varkaus OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen

Lisätiedot

Kokouspäivä Kirkkoneuvosto 4/2015 22.4.2015 84

Kokouspäivä Kirkkoneuvosto 4/2015 22.4.2015 84 Kirkkoneuvosto 4/2015 22.4.2015 84 Paikka ja aika Seurakuntatalo Vihti, keskiviikko 22.4.2015 klo 18.00-20.45 Läsnäolevat jäsenet Poissaolevat jäsenet Muut läsnä olevat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 1 (20) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 1 (20) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 1 (20) A S I A L U E T T E L O : 195 Kokouksen avaus 196 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 197 Pöytäkirjan tarkastus 198 Ääntenlaskijat 199 Työjärjestys 200

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013. sivut 1-11 KOKOUSAIKA. 15.1.2013 klo 18.00 21.35. Sanaksenaho Harry

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013. sivut 1-11 KOKOUSAIKA. 15.1.2013 klo 18.00 21.35. Sanaksenaho Harry 2 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013 sivut 1-11 KOKOUSAIKA klo 18.00 21.35 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virasto, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 5/2011 Sivu 47. Torstai 29.9.2011 klo 19.00 21.05. Kalajoen seurakuntakoti, seurakuntasali, Kalajoki

Kirkkovaltuusto 5/2011 Sivu 47. Torstai 29.9.2011 klo 19.00 21.05. Kalajoen seurakuntakoti, seurakuntasali, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 5/2011 Sivu 47 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Torstai 29.9.2011 klo 19.00 21.05 Kalajoen

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 1(16) KIRKKONEUVOSTO 25.09.2012

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 1(16) KIRKKONEUVOSTO 25.09.2012 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 1(16) Aika: Tiistaina.25.09.2012 kello 18.00-20.35. Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone. Läsnä: Jyrki Jormakka kirkkoherra, puheenjohtaja Raimo Alakumpula Sanna Hede

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.2.2014

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.2.2014 NRO 2/2014 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.2.2014 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.2.2014 Maanantai klo 18 20.00 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA N:o 3/08. Muut saapuvilla olleet Kari Tiirola, kirkkoherra, kirkkoneuvoston pj. x Pekka Laajalahti, talouspäällikkö, pöytäkirjanpitäjä

PÖYTÄKIRJA N:o 3/08. Muut saapuvilla olleet Kari Tiirola, kirkkoherra, kirkkoneuvoston pj. x Pekka Laajalahti, talouspäällikkö, pöytäkirjanpitäjä HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 3/08 Kirkkovaltuusto Sivu 29-35 KOKOUSAIKA Torstai 21.08.2008 klo 18.00-19.25 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet Varsinainen jäsen läsnä varajäsen

Lisätiedot