Zonta International Piiri 20 sisäiset palvelu - ja lahjoituskohteet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Zonta International Piiri 20 sisäiset palvelu - ja lahjoituskohteet"

Transkriptio

1 Zonta International Piiri 20 sisäiset palvelu - ja lahjoituskohteet Zonta International Piiri 20 toteuttaa yhteistyössä kerhojen kanssa erilaisia palvelu- ja avustuskampanjoita. Kampanjan ja palvelurahan kohde päätetään ennakkoon piirikokouksessa. Keltaisen Ruusun kampanjat Kampanjat ovat Piiri 20 kerhojen yhteisesti hyväksymiä palveluohjelmia, joissa kerhot toteuttavat kampanjat. Ensimmäinen Keltaisen Ruusun kampanja käynnistettiin vuonna 1991, jolloin sen teemana oli Lapsen hyväksi, huomisen hyväksi. Kampanjalla kerättiin varoja lasten psykiatriseen tutkimukseen ja hoitoon. Kampanjatuote oli tuolloin keltainen silkkiruusuja taidelautanen. Keräystuotoksi saatiin mk, josta mk lahjoitettiin Lasten psykiatrian tutkimussäätiölle tutkimusapurahakäyttöön ja mk keskussairaalapiireille lasten tutkimusta ja hoitoa varten, mk kullekin keskussairaalapiirille. Tämän jälkeen Piiri 20 on työstänyt Keltaisen Ruusun kampanjoita erilaisin teemoin Keltaisen ruusun kampanja 7; Sisarta ei jätetä -kampanjan tavoitteena on edistää ikääntyneiden naisten hyvinvointia osallistumalla toimintaan, jolla ehkäistään yksinäisyyttä ja vahvistetaan sosiaalista osallistumista. Kampanjan avulla edistetään VTKL:n Ystäväpiiritoiminnan tulosten juurruttamista ja vahvistamista tukemalla osallistuneiden jatkuvaa sosiaalista aktiivisuutta. Käytännössä kampanjan tavoitteena on tukea Ystäväpiirien pohjalle syntyvien Ystävyys lujittuu-ryhmien itseohjautuvaa toimintaa ja ikääntyneiden naisten mahdollisuuksia vahvistua niistä. Kampanjatuote on Ystävyyssinetti, tunnettujen taiteilijoiden suunnittelema kirjeensulkijamerkki Naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäiseminen Virossa. Projektin päätavoitteena on lähisuhdeväkivallasta kärsineiden naisten ja heidän lastensa auttamismahdollisuuksien parantaminen tarjoamalla kokonaisvaltaista apupakettia ja tukijärjestelmää. Lisäksi oman toiminnan kautta yhteiskunnan asenteisiin vaikuttaminen, julkisuuden ja kohderyhmän tietoisuuden lisääminen sekä tiedottaminen ongelmista. Päämääränä on katkaista väkivaltaisen perhemallin välittyminen eteenpäin.

2 Keltaisen ruusun kampanja 6; Luetaan Yhdessä- kampanja Tavoitteena on antaa suomen/ruotsin kielen opetusta täysin lukutaidottomille tai suomea heikosti osaaville maahanmuuttajanaisille ja -tytöille. Näin täydennetään viranomaistoimintaa vapaaehtoisvoimin. Kohteena ovat erityisesti nuoret äidit tai iäkkäät naiset, jotka ovat pudonneet virallisen opetuksen ulkopuolelle. Näin myös autetaan heidän integroitumistaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Vuoden 2011 alusta verkoston hallinnointi siirtyi Suomen Akateemisten naisten liitolle. Toiminnan rahoittaa vuosina Suomen Kulttuurirahasto. Kampanjatuotteena oli heijastin, ruusupinssi ja käsivarsinauha. Vuonna 2009 NNKY:n tunnustuspalkinto, euroa, luovutettiin Zonta International Piiri 20 ja UNIFEMin Luetaan yhdessä- kampanjalle. Zonta International Piiri 20 ja UNIFEM jatkoivat kampanjaa vielä vuodella Keltaisen ruusun kampanja5; Naisiin kohdistuvan väkivallan vähentäminen. Kampanjaa rahoitettiin erilaisin kerhojen järjestämin seminaarein. Tuotoilla avustettiin Naisten Apu Espoossa ry:n turvakotia, Jakobstadsnejden rf:n Kvinnohus -naistentaloa ja Viron Tarton turvakotia Keltaisen Ruusun kampanja 4; tuotto käytettiin tyttöjen päihteiden käytön ehkäisyyn ja hoitoon yhteistyössä Terveyden edistämisen keskuksen kanssa. Kampanjatuote oli sateenvarjo-ruusuzontikka. Kampanjan tuotto oli 1milj. mk 1995 Keltaisen ruusun-kampanja 3; Lapsen hyväksi, huomisen hyväksi. Kampanjan tuotot kohdistettiin Mannerheimin lastensuojeluliiton kanssa lasten ja nuorten huumeiden käytön ehkäisyyn. Kampanjatuotteena oli ruusupinssi. Kampanjan tuotto n. 1milj. mk 1993 Keltaisen ruusun-kampanja 2; Lapsen hyväksi, huomisen hyväksi yhteistyössä Ensi- ja turvakotien liitto ry:n kanssa moniongelmaisten perheiden kuntoutukseen. Kampanjatuote oli jälleen keltainen silkkiruusu. Kampanjan tuotto oli n mk 1991 Keltaisen ruusun kampanja 1; Lapsen hyväksi huomisen hyväksi, kampanjan tuotto luovutettiin Lasten psykiatrian Tutkimussäätiölle ja yliopistollisille keskussairaalapiireille tutkimukseen ja ennaltaehkäisevään toimintaan. Kampanjatuote oli silkkiruusu ja taidekeramiikkalautanen.

3 Zonta International Piiri 20 palvelurahan lahjoituskohteet Zonta International Piiri 20 kerhot avustavat vuosittain eri kohteita palvelurahalla, jonka suuruus hyväksytään piirikokouksessa. Piirin Palvelutoimikunta tekee vuosittain ehdotuksen kohteesta piirikokouksen hyväksyttäväksi Piiri 20:n palvelurahan lahjoituskohteet: Ensi- ja turvakotien liitolle naisiin kohdistuvan väkivallan vastaiseen työhön Suomessa Lisa Andström rahastoon PIP Helvi Sipilä rahaston käynnistys; peruspääoman keräämiseksi Monika-naiset liitto, väkivallan uhrien auttajien kouluttamiseksi Malmin malli -lääkäreiden käyttöön muistikortti naisiin kohdistuvien väkivaltatapausten havaitsemista helpottamaan Omaan kotiin - tarvikepaketti Ensi- ja turvakodeista kotiutuneille ongelmanuorille Tulvista vuonna 2004 kärsineen Pärnun seudun kotinsa menettäneiden, vanhempien -, yksinasuvien naisten ja yksinhuoltajien tukeminen Maailmanlaajuisen Zonta Internationalin käynnistämän Spring Bud -ohjelman puitteissa tuettiin tyttökoulua Kiinassa Hubein maakunnassa Perheväkivallan uhrien auttaminen yhteistyössä Ensi- ja turvakotien liiton kanssa. Maailmanlaajuisen Spring Bud -ohjelman tukeminen Keskoskaapit Tallinnan lastensairaalalle, Viro Viron kuulovammaisten lasten tukeminen sekä psykologien koulutus Estoniaonnettomuuden jälkeen.

4 Zonta International Piiri 20 Vuoden Zonta 1988 Kata Jouhki, Helsinki II, nimettiin Vuoden Zontaksi Tampereen ylimääräisessä piirikokouksessa syksyllä 1988 kiitoksena Helsingin Zonta International Conventionin toteuttamisesta. 49 th Zonta International Convention Helsinki 1988 Building Peace through Serving and Sharing Kata Jouhki Convention Committee, Chariman Liisa Ratia Co-Chairman Maija Rautaoja Governor, District XX Eija Salo Chairman, Arrangements Tämä oli vasta kolmas kerta kun Convention järjestettiin Amerikan ulkopuolella. Zonta International Piiri 20 Naisen teko kunniamaininta Zonta International Piiri 20 haluaa tuoda esiin naisten asemaan Suomessa merkittävästi vaikuttaneita naisia ja kunnioittaa heidän työtään Naisen teko-kunniamaininnalla. Huomionosoituksia on annettu vuodesta 1988 alkaen. Naisen teko-kunniamaininnan saajat: 2011 Ei jaettu kunniamainintaa 2010 MSc Sini Cedercreutz, joka on työskennellyt pitkään Acehin rauhanprosessissa Indonesiassa.Maininta myönnettiin hänen taidoistaan soveltaa antropologian ja ihmisoikeusaktivistin teoreettisia tietoja ja käytännön kokemuksia siviilikriisinhallinnan tehtävissä.hän toiminut EU:n rauhansopimustarkkailijana ja YK:n konfliktinjälkeisen ohjelmoinnin neuvonantajana, mikä on ollut vahvistamassa Acehin alueen asukkaiden, erityisesti naisten, turvallisuutta.

5 Suomen Lottaperinneliitto ry, maininta myönnettiin järjestölle, joka on kunniakkaasti huolehtinut lottamuistojen säilyttämisestä ja oikean tiedon jakamisesta lottien sodanaikaisesta toiminnasta. Kunniamaininnan vastaanottivat puheenjohtaja VTM Sirkka- Liisa Hollmén ja pääsihteeri Irma Törnström Ei jaettu kunniamainintaa 2008 ZI Piiri 20 Palvelutoimikunta myönsi "Naisen teko"-kunniamaininnan LUMA-ohjelman kehittäjälle ja koordinoijalle, fil.tri Maija Akselalle. Ohjelma kannustaa ja perehdyttää nuoria naisia luonnontieteiden (kemia, fysiikka, matematiikka ja tekniset tieteet) opiskeluun Sirje Otstavel, tarttolaisen Naisten turvatalon johtaja 2006 Musiikkineuvos Anneli Kuparinen panoksestaan kanteleen soiton koulutuksen ja opetuksen kehittämisessä Suomessa ja filosofian tohtori Marjut Jyrkiselle tutkimuksesta "Viestintäteknologian merkitys seksin kaupallistumisessa Suomessa ja lähialueilla" Akateemikko Pirjo Mäkelä, ensimmäinen nainen tieteen akateemikkona, kansainvälisesti tunnettu rokotteiden ja rokotusohjelmien kehittäjä Valtiotieteen tohtori, tutkija Teija Tiilikainenn kansainvälisen politiikan asiantuntija ja Suomen hallituksen edustaja Euroopan unionin tulevaisuutta käsittelevässä toimikunnassa Professori, plastiikkakirurgi Sirpa Asko-Seljavaara, pyrkimyksestä saada naisten rintasyövän korjausleikkaukset julkisen terveydenhoidon piiriin Teatteriohjaaja Ritva Siikala, nosti esille maahanmuuttajaryhmien erityisesti naisten kulttuurin merkityksen suomalaisessa yhteiskunnassa Oikeushammaslääkäri Helena Ranta, työstään sota-alueilla ja ihmisoikeusrikkomusten selvittäjänä Toimittaja Päivi Istala, radio-ohjelmastaan jossa seurasi YK:n Pekingin naiskongressin päätösten toteuttamista - lähes ainoana julkisen sanan edustajana Suomessa YK:n ihmisoikeusvaltuutettu Elisabeth Rehn, työstään ihmisoikeusraportoijana entisen Jugoslavian alueella. Hänet kutsuttiin myöhemmin myös Zonta Internationalin kunniajäseneksi Eduskunnan puhemies Riitta Uosukainen.

On merkityksellistä olla Zonta!

On merkityksellistä olla Zonta! On merkityksellistä olla Zonta! päivitys 31.3.2014 Membership Committee Jäsenyystoimikunta 2012-2014 pj. Salla Tuominen Lt. Governor, Helsinki I Toimikunnan jäsenet; Anne Ahkola-Lehtinen Salo, Sirkka Sainio

Lisätiedot

TALLINNAN ZONTA-KERHOA TERVEHTIMÄSSÄ

TALLINNAN ZONTA-KERHOA TERVEHTIMÄSSÄ ZONTA INTERNATIONAL PIIRIN 20 TAPAHTUMIA 2010-2012 Zonta-sisaret koolla: Tallinna Heli Kuulman, Reet Lindström ja Kersti Voogre, Helsinki: Marja Vesa, Sirpa-Mari Jämsänen, Eija Salo ja Tarja Hopeakangas.

Lisätiedot

NAISJÄRJESTÖJEN KESKUSLIITTO- KVINNOORGANISATIONERNAS CENTRALFÖRBUND TOIMINTAKERTOMUS

NAISJÄRJESTÖJEN KESKUSLIITTO- KVINNOORGANISATIONERNAS CENTRALFÖRBUND TOIMINTAKERTOMUS NAISJÄRJESTÖJEN KESKUSLIITTO- KVINNOORGANISATIONERNAS CENTRALFÖRBUND TOIMINTAKERTOMUS 2014 1 Naisjärjestöjen Keskusliiton toimintakertomus 2014 SISÄLLYSLUETTELO Yhteisellä asialla, naisten ja tyttöjen

Lisätiedot

Naisjärjestöjen Keskusliiton juhlavuosi 100 vuotta tiedolla ja taidolla

Naisjärjestöjen Keskusliiton juhlavuosi 100 vuotta tiedolla ja taidolla 2011 Naisjärjestöjen Keskusliiton juhlavuosi 100 vuotta tiedolla ja taidolla Naisjärjestöjen Keskusliiton juhlavuosi 100 vuotta tiedolla ja taidolla Suuret kiitokset kaikille Naisjärjestöjen Keskusliiton

Lisätiedot

Suomen lasten ja nuorten säätiö. Toimintasuunnitelma 2012. Löydä vahvuutesi, luota kykyihisi, oivalla mahdollisuutesi

Suomen lasten ja nuorten säätiö. Toimintasuunnitelma 2012. Löydä vahvuutesi, luota kykyihisi, oivalla mahdollisuutesi Suomen lasten ja nuorten säätiö Toimintasuunnitelma 2012 Löydä vahvuutesi, luota kykyihisi, oivalla mahdollisuutesi HYVÄKSYTTY SYYSKOKOUKSESSA 15.11.2012 Sisällys Panostetaan yhdessä nuorten hyvään elämään...

Lisätiedot

SUOMEN LASTEN JA NUORTEN SÄÄTIÖ

SUOMEN LASTEN JA NUORTEN SÄÄTIÖ SUOMEN LASTEN JA NUORTEN SÄÄTIÖ THE FINNISH CHILDREN AND YOUTH FOUNDATION T o i m i n t a k e r t o m u s 2 0 0 5 1 Sisällysluettelo sivu 1 Yleistä 3 2 Varsinainen toiminta 2.1 Säätiön ohjelmat ja myönnetyt

Lisätiedot

Suomen Kulttuurirahaston. Vuosikertomus 2009-2010. Suomen Kulttuurirahasto Vuosikertomus 2009-2010

Suomen Kulttuurirahaston. Vuosikertomus 2009-2010. Suomen Kulttuurirahasto Vuosikertomus 2009-2010 Suomen Kulttuurirahaston Vuosikertomus 2009-2010 Suomen Kulttuurirahasto Vuosikertomus 2009-2010 Suomen Kulttuurirahasto Suomen Kulttuurirahaston tehtävä on suomalaiskansallisen henkisen ja taloudellisen

Lisätiedot

Rikoksentorjuntaneuvoston toimintakertomus 2010 Hyväksytty neuvoston kokouksessa 11.2.2011

Rikoksentorjuntaneuvoston toimintakertomus 2010 Hyväksytty neuvoston kokouksessa 11.2.2011 Rikoksentorjuntaneuvoston toimintakertomus 2010 Hyväksytty neuvoston kokouksessa 11.2.2011 1 Neuvosto pohti toimintansa kehittämistä... 2 2 Väkivallan vähentäminen... 3 Väkivaltajaosto...3 Väkivaltajaosto

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMALUONNOS 2015. Esitys hallitukselle 13.12.2014. Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

TOIMINTASUUNNITELMALUONNOS 2015. Esitys hallitukselle 13.12.2014. Lääkärin sosiaalinen vastuu ry TOIMINTASUUNNITELMALUONNOS 2015 Esitys hallitukselle 13.12.2014 Lääkärin sosiaalinen vastuu ry 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ 2. VUODEN 2015 STRATEGISET TAVOITTEET 2.1. Yhteiset strategiset tavoitteet 2.2.

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2011. Suomen liike- ja virkanaisten liitto Finlands yrkeskvinnors förbund ry. Sisältö. 1. Puheenjohtajan katsaus

VUOSIKERTOMUS 2011. Suomen liike- ja virkanaisten liitto Finlands yrkeskvinnors förbund ry. Sisältö. 1. Puheenjohtajan katsaus Suomen liike- ja virkanaisten liitto Finlands yrkeskvinnors förbund ry VUOSIKERTOMUS 2011 Sisältö 1. Puheenjohtajan katsaus 2. Kansainvälinen toiminta ja yhteistyö 3. Kotimainen toiminta ja yhteistyö 3.1.

Lisätiedot

Tasa-arvon käsikirja kuntapäättäjälle. Mahdollisuuksien tasa-arvon lisäksi yhtä tärkeää on käytännön lopputuloksen tasa-arvo

Tasa-arvon käsikirja kuntapäättäjälle. Mahdollisuuksien tasa-arvon lisäksi yhtä tärkeää on käytännön lopputuloksen tasa-arvo Tasa-arvon käsikirja kuntapäättäjälle Mahdollisuuksien tasa-arvon lisäksi yhtä tärkeää on käytännön lopputuloksen tasa-arvo Sisältö Esipuhe 3 1 Sukupuolten välinen tasa-arvo kunnan tehtävänä 5 2 Tasa-arvolainsäädäntö

Lisätiedot

Julkaisija Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry Toinen linja 17, PL 141, 00531 Helsinki p. 075 324 51 mll@mll.fi www.mll.fi

Julkaisija Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry Toinen linja 17, PL 141, 00531 Helsinki p. 075 324 51 mll@mll.fi www.mll.fi Vuosikertomus 2009 Julkaisija Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry Toinen linja 17, PL 141, 00531 Helsinki p. 075 324 51 mll@mll.fi www.mll.fi Taitto: Merja Lensu Valokuvat: www.comma.fi, Antero Aaltonen,

Lisätiedot

Syyskokouspäivät Tampereella... s. 5. Suunnittelu- ja kehittämispäivä...s. 8. BPW -uutisia Virosta...s. 10. Tuulikki Juusela...s. 13.

Syyskokouspäivät Tampereella... s. 5. Suunnittelu- ja kehittämispäivä...s. 8. BPW -uutisia Virosta...s. 10. Tuulikki Juusela...s. 13. BPW Finland BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 4/2010 Hinta 3 Syyskokouspäivät Tampereella... s. 5 Suunnittelu- ja kehittämispäivä...s. 8 BPW -uutisia Virosta...s. 10 Tuulikki Juusela...s. 13 SUOMEN LIIKE-

Lisätiedot

Seta ry Toimintakertomus 2012. LIITE 1 Yksityiskohtaiset toimenpiteet

Seta ry Toimintakertomus 2012. LIITE 1 Yksityiskohtaiset toimenpiteet Seta ry Toimintakertomus 2012 LIITE 1 Yksityiskohtaiset toimenpiteet 1 Sisällysluettelo 1. Lainsäädäntö ja yhteiskunnan rakenteet ovat yhdenvertaisia 3 1.1 Suomen lainsäädäntö takaa yhdenvertaisuuden 3

Lisätiedot

Suomen unicefin vuosikertomus

Suomen unicefin vuosikertomus unite for children Suomen UNICEFin vuosikertomus 2 Suomen UNICEF unite for children Avainlukuja 2010 Varainhankinta Keräykset Myynti Tilitys UNICEFin työhön 18,0 milj. euroa 16,7 milj. euroa 1,3 milj.

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2013 Hyväksytty Väestöliitto ry:n kevätkokouksessa 23.4.2014

VUOSIKERTOMUS 2013 Hyväksytty Väestöliitto ry:n kevätkokouksessa 23.4.2014 VUOSIKERTOMUS 2013 Hyväksytty Väestöliitto ry:n kevätkokouksessa 23.4.2014 Missio Terve, turvallinen ja tasapainoinen elämä alkaa perheestä ja vaikuttaa koko yhteiskuntaan. Visio Väestöliitto on yhteiskunnallinen

Lisätiedot

APUA SINUN AVULLASI. Vuosikertomus 2013

APUA SINUN AVULLASI. Vuosikertomus 2013 APUA SINUN AVULLASI Vuosikertomus 2013 Suomen Punainen Risti 16.5.2014 1 Hyväksytty valtuuston kokouksessa 16.5.2014 Kannen kuva: Toimittaja: Kuvaaja: Sydäntalvi-harjoitus onnistui loistavasti. Salossa

Lisätiedot

Julkaisija Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry Toinen linja 17, PL 141, 00531 Helsinki p. 075 324 51 mll@mll.fi www.mll.fi

Julkaisija Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry Toinen linja 17, PL 141, 00531 Helsinki p. 075 324 51 mll@mll.fi www.mll.fi Vuosikertomus 2011 Julkaisija Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry Toinen linja 17, PL 141, 00531 Helsinki p. 075 324 51 mll@mll.fi www.mll.fi Taitto: Merja Lensu Valokuvat: Antero Aaltonen, www.colourbox.com,

Lisätiedot

Lääkärin sosiaalinen vastuu ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Lääkärin sosiaalinen vastuu ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Lääkärin sosiaalinen vastuu ry TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Hyväksytty LSV:n vuosikokouksessa 13.12.2014 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ 2. VUODEN 2015 STRATEGISET TAVOITTEET 2.1. Yhteiset strategiset tavoitteet

Lisätiedot

Tukinainen ry. Vuodelle 2010 ehdotettu avustus:

Tukinainen ry. Vuodelle 2010 ehdotettu avustus: Vuosikertomus 2011 Tukinainen ry Vuodelle 2010 ehdotettu avustus: Raiskauskriisikeskus Tukinainen on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on toiminut vuodesta 1993 lähtien seksuaalisen

Lisätiedot

Turvallinen ympäristö, viihtyisä asuinalue. Rikoksentorjunta kunnissa - turvallisesti kotona, asuinalueilla ja liikenteessä -seminaarin loppuraportti

Turvallinen ympäristö, viihtyisä asuinalue. Rikoksentorjunta kunnissa - turvallisesti kotona, asuinalueilla ja liikenteessä -seminaarin loppuraportti Turvallinen ympäristö, viihtyisä asuinalue Rikoksentorjunta kunnissa - turvallisesti kotona, asuinalueilla ja liikenteessä -seminaarin loppuraportti 2011 RIKOKSENTORJUNTA KUNNISSA Sisällysluettelo OSA

Lisätiedot

Luetaan yhdessä -verkoston toimintaraportti 2011 2012

Luetaan yhdessä -verkoston toimintaraportti 2011 2012 1 (10) Suomen Kulttuurirahasto 19.6.2013 n toimintaraportti 2011 2012 Tiivistelmä Luetaan yhdessä on valtakunnallinen verkosto, joka tukee maahan muuttaneiden naisten kotoutumista. Suomalaisnaisten verkosto

Lisätiedot

Lastensuojelun Keskusliitto Vuosikatsaus 2012

Lastensuojelun Keskusliitto Vuosikatsaus 2012 Lastensuojelun Keskusliitto Vuosikatsaus 2012 Lastensuojelun Keskusliitto Vuosikatsaus 2012 1/27 Työntäyteinen juhlavuosi Lastensuojelun Keskusliiton 75-vuotisjuhlavuosi oli työntäyteinen. Juhlavuoden

Lisätiedot

Lapsiasiavaltuutetun toimiston toimintakertomus vuodelta 2010

Lapsiasiavaltuutetun toimiston toimintakertomus vuodelta 2010 LAPSIASIAVALTUUTETTU Lapsiasiavaltuutetun toimiston toimintakertomus vuodelta 2010 LAPSIASIAVALTUUTETUN TOIMISTO Vaasankatu 2, Jyväskylä postiosoite Vaasankatu 2, 40100 Jyväskylä puh. (09) 160 73986 faksi

Lisätiedot

Vuosikatsaus 2010. Lastensuojelun Keskusliitto. Armfeltintie 1, 00150 Helsinki puh. (09) 329 6011 toimisto@lskl.fi www.lskl.fi

Vuosikatsaus 2010. Lastensuojelun Keskusliitto. Armfeltintie 1, 00150 Helsinki puh. (09) 329 6011 toimisto@lskl.fi www.lskl.fi Lastensuojelun Keskusliitto Vuosikatsaus 2010 l a s t e n s u o j e l u n k e s k u s l i i t t o Armfeltintie 1, 00150 Helsinki puh. (09) 329 6011 toimisto@lskl.fi www.lskl.fi Sisällysluettelo Toiminnanjohtajalta...2

Lisätiedot

APUA SINUN AVULLASI. Vuosikertomus vuodelta 2014

APUA SINUN AVULLASI. Vuosikertomus vuodelta 2014 APUA SINUN AVULLASI Vuosikertomus vuodelta 214 Suomen Punainen Risti 22.5.215 1 Hyväksytty valtuuston kokouksessa 22.5.215 Kannen kuva: Teemu Ullgrén. Janakkalan osasto järjesti Reddie-ensiapuleirin elokuussa.

Lisätiedot

MONIKA-NAISET LIITTO RY:N VUOSI 2014 03 YLEISTÄ 04 YHTEISTYÖ JÄRJESTÖKUMPPANEIDEN JA SIDOSRYHMIEN KANSSA 9 VAIKUTTAMIS- JA ASIANTUNTIJATYÖ 12

MONIKA-NAISET LIITTO RY:N VUOSI 2014 03 YLEISTÄ 04 YHTEISTYÖ JÄRJESTÖKUMPPANEIDEN JA SIDOSRYHMIEN KANSSA 9 VAIKUTTAMIS- JA ASIANTUNTIJATYÖ 12 MONIKA-NAISET LIITTO RY:N VUOSI 2014 03 YLEISTÄ 04 YHTEISTYÖ JÄRJESTÖKUMPPANEIDEN JA SIDOSRYHMIEN KANSSA 9 VAIKUTTAMIS- JA ASIANTUNTIJATYÖ 12 VOIMAVARAKESKUS MONIKA 16 TURVAKOTI MONA 19 MONINAISTEN TILA

Lisätiedot

Juhlakokouksen tunnelmia...s.4 Vuoden nainen 2006...s.8 Naisen kesä...s.10. BPW Finland. BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 2/2006 Hinta 3

Juhlakokouksen tunnelmia...s.4 Vuoden nainen 2006...s.8 Naisen kesä...s.10. BPW Finland. BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 2/2006 Hinta 3 BPW Finland LIVYK BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 2/2006 Hinta 3 Juhlakokouksen tunnelmia...s.4 Vuoden nainen 2006...s.8 Naisen kesä...s.10 LIVYK 2 2006 1 SUOMEN LIIKE- JA VIRKANAISTEN LIITTO - FINLANDS

Lisätiedot

Ensi- ja turvakotien liitto ry Vuosikertomus 2012. Tiuku Pennola

Ensi- ja turvakotien liitto ry Vuosikertomus 2012. Tiuku Pennola Ensi- ja turvakotien liitto ry Vuosikertomus 2012 Tiuku Pennola Sisällysluettelo 1. Ensi- ja turvakotien liitto...3 2. Katsaus vuoteen 2012... 4 3. Edunvalvonta ja vaikuttaminen...7 Enska-lehti...10 Julkaisut...10

Lisätiedot

ON SAATAVA AIKAAN MUUTOS!

ON SAATAVA AIKAAN MUUTOS! JOKU RAJA! TYÖVALIOKUNNAN JULKILAUSUMA 2009 ON SAATAVA AIKAAN MUUTOS! Tasavallan presidentti Tarja Halonen totesi uudenvuodenpuheessaan seuraavasti: Henkirikollisuus on suurelta osin miesten keskinäistä

Lisätiedot