Jälleenmyyjäsi Suomessa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jälleenmyyjäsi Suomessa"

Transkriptio

1 Jälleenmyyjäsi Suomessa

2 OMA UIMA-ALLAS! Tavallisin kommentti, jonka uima-altaan toimittaja kuulee, on, että uima-altaan hankkiminen Suomessa on tuskin mielekästä, kun kesätkin ovat niin lyhyitä. Mikään ei liene enemmän väärin. Hyvä tapa pidentää kesäkautta on juuri hankkia oma uimaallas Kuinka usein meressä tai järvessä voi oikeastaan uida mukavan lämpöisessä vedessä? Ei kovinkaan useita kertoja vuodessa. Eivätkä uimavedet ole muutenkaan aina uimakelpoisia. Mikset siis hankkisi omaa uimaallasta, vesi olisi aina sopivan lämpöistä ja puhdasta. Allas on koko perheen mukava kokoontumispaikka. Mitä Miami Pool maksaa? Se aika on ohi, jolloin uimaallas oli vain joidenkin harvojen herkkua. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja kysy tarjousta jälleenmyyjältäsi. Miami Pool on allastyyppi, jollaisia asennetaan eniten maailmassa. Runko on valmistettu kuumasinkitetystä teräspellistä tai ruostumattomasta teräspellistä pohjana sorapohja. Runko verhoillaan kauniilla muotoon prässätyllä allaskankaalla ja sinulla on kestävä allas, jota ei tarvitse tyhjentää talveksi. Miami Pool on rakennettu kestämään meidän ilmastooloissamme. MIAMI teräsallas on nk. maaallas eli se on kaivattava maahan kokonaan. Miami maa-allas on ensisijaisesti sijoitus terveyteen, viihtyvyyteen ja virkistykseen ja vasta toiseksi taloudellinen sijoitus. Runko toimitetaan osina, jotka liitetään yhteen mutterein ja pultein. Asentaminen onkin siksi helppoa. Allasmallit & koko Tavallinen suorakaiteenmuotoinen allas sopii useimmille tonteille, missä rakennukset ja ympäristö sallii sen sijoittamisen linjaan näiden kanssa. Mikäli tontti on kalteva, voidaan altaan ulkopuolelle n. metrin etäisyydelle rakentaa suojamuuri. Altaan ympärys täytetään sitten läpäisevällä materiaalilla. Näin allas tulee tuettua ja sen ympärille jää tilaa, jolla kävellä ja oleskella. Vapaamuotoisen altaan sijoittaminen tontille suhteessa rakennuksiin vapaampaa ilman että se häiritsee ympäristöä. Uintisyvyys Altaidemme uintisyvyys on n. 1,34 metriä, mikä on sopiva syvyys uintiin ja vesileikkeihin.

3 Altaan kattaminen Lain mukaan on altaan ympärillä oltava aitaus tai allaskate, joka estää altaaseen putoamisen. Allaskatteella on myös muita tehtäviä. Se vähentää kemikaalien ja veden tarvetta (estää haihtumista). Lämpökustannukset alenevat vähintään 50 %, jos pidät altaan katettuna, kun se ei ole käytössä. Kate estää myös roskien pääsyn altaaseen tuulisella säällä. Valikoimassamme on kuusi erilaista allaskatetta. Tavallisin standardikate kelluu veden päällä ja se kiinnitetään altaanreunaan tai kanteen. Vain tätä katetta voi käyttää talvella. Toinen vaihtoehto on Miami- Cover allaskate. Tämä kate kelluu osittain veden päällä, mutta liukuu altaanreunaan kiinnitettyä kiskoa pitkin. Altaan toisessa päässä on kelauslaite. Kate vedetään altaan päälle ja kelataan pois. Tämäntyyppinen kate soveltuu suorakaiteenmuotoiseen ja vapaamuotoiseen altaaseen. Kolmantena on Save-T- Cover, joka on motorisoitu Miami Cover. Neljäs vaihtoehto on nimeltään Pool-Guard. Se ei kellu veden päällä, vaan noin 15 cm sen yllä. Pool- Guardeja toimitetaan joko manuaalisina tai automaattisina. Lisäksi on Neptune, joka on vedenpinnalla kelluva lamellikate (kaksi eri mallia). Neptune soveltuu vain suorakaiteen muotoisiin altaisiin. Viimeisenä vaihtoehtona on Vega kate, jonka reunoihin on ommeltu altaanreunalla lepäävä alumiiniputki. Vedenvirtaus altaassa. Altaan veden on kuljettava suodattimen läpi 4-5 kertaa vuorokaudessa. Siksi suosittelemmekin, että kierto tapahtuu ympäri vuorokauden. Jos jostain syystä et halua, että pumppu käy yöaikaan, on ehkä syytä asentaa suurempi pumppu niin että vesi kiertää kuitenkin n. 4-5 kertaa vuorokaudessa. Pintavedenpuhdistaja altaan vedenpoistoaukko Aloitamme matkan altaan kiertovesisysteemissä pintavedenpuhdistajasta. Sen tehtävänä on pitää pintavesi vapaana roskista, lehdistä, neulasista jne. Kaikki mikä ei painu suoraan pohjaan kulkeutuu pintavedenpuhdistajan keräyskoriin, joka on hyvin helppo puhdistaa maanpinnalla olevan tarkistusluukun kautta. Roskat, jotka kuitenkin päätyvät altaan pohjalle, on poistettava pohjaimurilla. Kelluva letku ja imusuulake kiinnitetään teleskooppivarteen. Letkun toinen pää kiinnitetään pintavedenpuhdistajaan.

4 Altaan pohjaimun yhteydessä kertyy roskia ja isompaa likaa pintavedenpuhdistajaan ja /tai pumppuhuoneen siivilään, kun taas pienemmät likapartikkelit jäävät suodattimeen. Altaan vesi puhdistuu kulkeutuessaan suodattimen läpi. MIAMI altaaseen on asennettu vedenpoistoaukko vähän pintavedenpuhdistajan alapuolelle. Näin jotta altaan vesi kiertäisi parhaalla mahdollisella tavalla. Täten voidaan myös eliminoida mahdollisuus, että pumppu kävisi kuivana ja leikkaisi kiinni, mikäli vedenpinta laskisi pintavedenpuhdistajan alapuolelle. Kiertovesipumppu Pintavedenpuhdistajasta ja mahd. vedenpoistoaukosta vedetään erilliset putket pumppuun, jonne asennetaan venttiilit kullekin putkelle juuri ennen niiden yhdistämistä pumppuun. Veden virtausta voidaan silloin säädellä helposti esim. pohjaimun yhteydessä ja huollettaessa allas talvikuntoon. Pohjaimun yhteydessä suljetaan vedenpoistoaukko imutehon lisäämiseksi. Lämpösysteemi lämmönvaihdin Vesi tulee nyt suodattimesta puhtaana ja raikkaana lämmitettäväksi. Lämmittäjiä on olemassa kahta eri tyyppiä, sähkölämmönvaihdin ja lämmönvaihdin. Jos paikan lähistöllä, jonne altaan puhdistusyksikkö asennetaan, on olemassa öljy tai puulämmitteinen pannu on kuumavesi hyvä vaihtoehto. Lämmityskustannukset jäävät alhaisemmiksi, jos lämmitykseen voi käyttää olemassa olevaa pannua. Kuumavesilämmönvaihtimen teho on suurempi, jolloin altaan lämmittäminen käy nopeammin keväällä. Jos käytettävissä on lämpöpumppu, voidaan lämmönvaihdin asentaa siihen. Lämpöpumppu on taloudellinen vaihtoehto altaan lämmittämiseen. Lämmönlähteenä voi käyttää myös aurinkolämpöä. Erittäin taloudellinen vaihtoehto on aurinkokeräin, jonka avulla voi periaatteessa lämmittää altaan veden koko kesän. Aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä on luonnollisestikin oltava mahdollisuus lisälämpöön.

5 TÄYDELLINEN ALLASPAKETTI Toimitamme allaspaketin kaikkine varusteineen. Lisäksi tarvitaan tavallisesti vain lämpösysteemi ja allassuoja ja mahdollinen takaiskuventtiili, mikäli suodatinjärjestelmä sijoitetaan vesitason yläpuolelle altaassa. Alla näet kaiken mitä allaspakettiisi kuuluu, suodattimen suuruuden ja pumpun. ALLASRUNKO joka koostuu helposti asennettavista seinäosista (kuumasinkitettyä teräspeltiä, ruostumatonta terästä) sekä kiinnitysvaijeri, pultit, prikat ja mutterit. ALLAS-LAINERI (allaskangas) on valmistettu erittäin hyvin kulutusta kestävästä 0,75 mm paksuisesta turkoosista PVCfoliosta. Kangas on muotoon hitsattu ja se on varustettu kiinnityslistalla asennuksen helpottamiseksi. Allaskankaan voi tilata vaihtoehtoisesti sinisenä ilman lisäkustannuksia. Marmoroitu, mosaiikki tai carrara lisämaksusta. PUTKILIITOS- PAKETTIIN kuuluu 30 m PEM-putki maan alle asennettavaksi ja 8 kpl puristusliittimiä. Maanpäällistä putkistoa varten (pumppuhuoneeseen) lisäksi 3 kpl PVC- ALLASTIKKAAT taitettavat allastikkaat kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä. Aisojen paksuus 43 mm. ALTAAN REUNA (Koskee suorakaiteenmuotoisia ja oktagoninmuotoisia altaita) Altaanreuna on painekyllästettyä mäntyä 45x195 mm. Voidaan vaihtaa lisämaksusta 165 leveään alumiinireunaan, kivireunaan tai Kiraipuiseen reunaan. HIEKKA- SUODATTIMEN koko valitaan allasvaihtoehdon mukaan. LISÄOSIA Pintavedenpuhdistaja. Tulosuuttimet, poistoaukko ritilällä, talvitulpat. VALAISTUS- PAKETTIIN kuuluu yksi valonlähde, asennusrasia sekä ALTAANHOITO- PAKETTIIN kuuluu painava imusuulake, kelluva letku, pohjaimuri, teleskooppivarsi, haavi ja allasharja. (Koskee standardi- ja vapaamuotoisia altaita) Harjalista, jossa on valmiina kiinnityslista, johon allaskankaan kiin- PUMPUN koko valitaan allasvaihtoehdon mukaan. SÄHKÖKAAPPI pumppuajastimineen HOITOAINEET 6 l Baquacil, 10 l Bacuacil Shock, 1 l Baquacil Algicide, PH-min, PHmax sekä testisetti.

6 LISÄVARUSTEET JA VAIHTOMAHDOLLISUUDET Mäntypuisen altaanreuna materiaalin lisäksi voit valita: Lämmönvaihdin- lämmin- Lämmönvaihdin sähkö Lämpöpumppu Pahlénin lämpöpumput käyttävät hyväkseen ilman energiaa, ovat tehokkaita ja energiaa säästäviä, helppoja asentaa ja vievät vähän tilaa altaan vieressä. Niissä on hyötysuhteeltaan optimaaliset kompressorit, vähäinen tärinä ja pitkä elinikä. Lämpöpumppujen materiaali on ilmastoomme soveltuva. Päällys on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja lauhdutin, altaan lämmönvaihdin on valmistettu titaanista. Alumiininen altaanreuna Mosaiikkinen altaanreuna Aurinkolämpö Takaiskuventtiilipaketti Allas kankaat Neljä eri vaihtoehtoa Yksityiskohdat ruostumattomasta teräksestä Allaspakettiin kuuluvia muoviosia voi vaihtaa ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin osiin. Altaan yläreunan voi tilata kuudesta eri värivaihtoehdosta: 1. valkoinen 2. harmaa 3. musta 4. khaki 5. sahara Allasrunko ruostumattomasta teräksestä Olemme valmistaneet allasrunkoja ruostumattomasta teräksestä jo vuosikymmeniä. 40 vuoden vanhat altaat ovat edelleenkin hyvässä kunnossa.

7 ALLASMALLISTO Miami Pool Suorakaide on tavallisin allasmalli, jota löytyy useita eri kokoja 2,0 x 4,0 m - 6,0 x 12,0 m. Klassikkoamme on valmistettu vuodesta 1967 asti. Miami Pool Oktagon on hyvävaihtoehto sinulle, joka et halua rakentaa suorakaiteen muotoista allasta, mutta toivot altaan kuitenkin olevan vähän kantikas. Oktagon on aivan yhtä helppo rakentaa kuin suorakaiteen muotoinenkin ja sen rakenne on sama. Altaasta löytyy useita eri kokoja 3,0 m x 5,0 m. Miami Pool Pyöreä on vaihtoehto sinulle, jonka tontille pyöreä allas on paras vaihtoehto. Sen voi rakentaa terassillekin. Pyöreät altaat ovat helpoimpia rakentaa ja rakentaminen käy nopeimmin. Pyöreissä altaissamme ei ole mitään allasreunaa, vaan ne on varustettu harjalistalla, jota vastaan ympäröivä materiaali asennetaan. Ympäröivä materiaali voi olla valettu reuna, puinen kansi, kaakelilaatta tai vastaava. Altaasta on neljä standardikokoa 3,3-5,8 m. Muita kokoja tilauksesta.

8 Miami Pool Eight on hintansa-arvoinen vaihtoehto. Eight altaat ovat helppoja rakentaa ja rakennusaika on lyhyt. Eight altaissa ei ole mitään allasreunaa, vaan ne on varustettu harjalistalla, jota vastaan ympäröivä materiaali asennetaan. Ympäröivä materiaali voi olla valettu reuna, puinen kansi, kaakelilaatta tai vastaava. Altaasta on neljä standardikokoa 4,2 x 6,5 m 4,9 x 7,6 m. Miami Pool Kidney on suosituin vapaamuotoinen allas, joka on jonkin verran edullisempi kuin suorakaiteen muotoinen allas. Kidney altaissamme ei mitään allasreunaa, vaan ne on varustettu harjalistalla, jota vastaan ympäröivä materiaali asennetaan. Ympäröivä materiaali voi olla valettu reuna, puinen kansi, kaakelilaatta tai vastaava. Altaasta on viisi standardikokoa 3,9 x 6,7 m 6,3 x 10,7 m. Saatavana myös peilikuvana. Miami Pool Oval Soikea allas on vaihtoehto sinulle, joka halua pitkänmallisen altaan ilman kulmia. Soikeissa altaissamme ei mitään allasreunaa, vaan ne on varustettu harjalistalla, jota vastaan ympäröivä materiaali asennetaan. Ympäröivä materiaali voi olla valettu reuna, puinen kansi, kaakelilaatta tai vastaava. Altaasta on neljä standardikokoa 3,5 m x 7,0 m 5,6 m 11,3 m.

9 Miami Pool Lagun on upein vapaamuotoisista altaistamme ja se on jonkin verran edullisempi kuin suorakaiteenmuotoinen allas. Soikea allas on vaihtoehto sinulle, joka haluat pitkänmallisen altaan ilman kulmia. Soikeissa altaissamme ei mitään allasreunaa, vaan ne on varustettu harjalistalla, jota vastaan ympäröivä materiaali asennetaan. Ympäröivä materiaali voi olla valettu reuna, puinen kansi, kaakelilaatta tai vastaava. Altaasta on kaksi standardikokoa. Saatavana myös peilikuvana. Sisäuima-allas Sisäuima-allas on mukava vaihtoehto esimerkiksi huonosti hyödynnettyyn oleskelutilaan. Jos rakennat altaan samanaikaisesti, kun rakennat talon, käy kaikki luonnollisestikin helpommin. Sinun on valittava sopiva seinä- ja lattiamateriaali sekä tuuletus. Kosteudenpoisto ja putkistonasennus on huomioitava. Kaikista malleista on saatavana useita eri kokoja. Mallivaihtoehdoista yksityiskohtaisemmin : www. miamipool.se, tai ota yhteyttä jälleenmyyjääsi +358(0) , +358(0) [roland.malmberg@rmconsulting.inet.fi]

10 PORTAAT Portailla saa altaaseen aivan erilaisen ilmeen, mutta ennen kaikkea altaaseen meno ja sieltä poistuminen on huomattavasti helpompaa, jos liikkuminen on vähänkin kankeaa. Toisin sanoen portaat on mainio lisä, jos tavallisten allastikkaiden käyttö on hankalaa. Portaat on helppo asentaa altaisiin. Portaita tukeva jalusta helpottaa asennusta ja kuuluu mukaan, jos portaat toimitetaan yhdessä altaamme kanssa. Portaat malli 1500 Nämä portaat muotoiltu siten, että ne helppo asentaa kaikkiin Miami Pool malleihin. Allasta asennettaessa korvataan yksi altaan osista porrasosalla. Huomioi, että joissain suorakaiteenmuotoisissa altaissa portaat ei ehkä tule lyhyen pään keskelle (tai siihen minne haluat) johtuen allaspeltien koosta ja paikasta. Silloin voit tilata erikoispellin, johon portaat asennetaan. Portaat on 150 cm leveät ja 125 cm syvät ja ne on valmistettu materiaalista (gelcot), joka sietää allaskemikaaleja. Portaiden runko on lasikuituvahvisteista polyesteriä. Nämä portaat sijoittuvat samalle tasolle kuin altaan yläreuna, niin ettei portaiden ympärille tarvitse asentaa mitään erillistä reunaa. Mikäli haluat allaspaketin ostaessasi hintaan sisältyvien portaiden sijaan 1500 malliset portaat, voit jättää tikkaat pois tilauksesta. Tikkaiden vaihtaminen 1500 mallisiin portaisiin allaspaketin tilauksen yhteydessä. Tilausnro Roman portaat on ensisijaisesti tarkoitettu suorakaiteen muotoisiin altaisiin, joiden lyhyet sivut ovat vähintään 4 metriä. Asennuksen yhteydessä korvaamme osan allasyksiköistä portailla. Viisiaskelmaiset portaat on 300 cm leveät ja 130 m syvät ja ne on valmistettu akryylistä, jota on vahvistettu lasikuituvahvisteisella polyesterillä. Tilausnro Kulmaportaat on tarkoitettu asennettaviksi suorakaiteen muotoisiin altaisiin, joiden lyhyet sivut ovat vähintään 3 metriä. Asennuksen yhteydessä korvaamme osan allasyksiköistä portailla. Neliaskelmaiset portaat vievät 1750 cm niin pitkästä kuin lyhyestäkin sivusta. Altaan toimituksen yhteydessä sovitetaan niin yksiköt kuin allaskangaskin yhteensopiviksi. Portaat on valmistettu lasikuituvahvisteisesta polyesteriakryylistä. Tilausnro Porraskaiteet Kaunis ja käytännöllinen lisä allasportaisiin.

11 ALLASKATTEET Vakio kate Standardi kate Allassuojalla on kaksi tärkeää tehtävää, estää lasten ja eläinten joutuminen vahingossa altaaseen ja energian säästäminen. Todellakin säästää jopa % öljyä/sähköä. Kate estää myös lehtien, roskien ja muun lian pääsyn altaaseen. Kemikaalienkäyttötarve vähenee. Allaskate on siis hyvä hankinta, vaikka altaan ympärillä olisikin aita tai vaikka allas olisi sisätiloissa. Standardi vapaamuotoinen Standardi-kate vapaamuotoisiin altaisiin on erityinen kiinnityssysteemi, joka porataan kiinni altaan reunaan. Kiinnityssysteemi ei vahingoita jalkojasi. Tämä kate on muuten samanlainen kuin suorakaiteen muotoisiin altaisiin tarkoitettu kate, mutta siinä ei ole taskua kelauslaitetta varten. Standardi Valmistetaan vahvasta korkealaatuisesta lujitetusta PVC muovista. Ainoastaan standardikate soveltuu talvikatteeksi. Katteen kaikki sivut varustetaan silmukoin, joilla kate kiinnitetään allaskehyksen ulkoreunaan. Suorakaiteen muotoisten altaiden standardikatteissa on toisella lyhyellä sivulla tasku, jonne voit pujottaa putken, jolla kelaat katteen päälle. Standardikate voidaan toimittaa kaikkiin allaskokoihin. Portaiden standardikate Kun hankit altaan, jossa on myös portaat tarvitset katteen myös portaita varten. Talvikatteeksi soveltuu ainoastaan standardikate.

12 Toinen vaihtoehto on Miami-Cover allaskate. Tämä kate kelluu osittain veden päällä, mutta liukuu altaanreunaan kiinnitettyä kiskoa pitkin. Altaan toisessa päässä on kelauslaite. Kate vedetään altaan päälle ja kelataan pois. Tämäntyyppinen kate soveltuu suorakaiteenmuotoiseen ja vapaamuotoiseen altaaseen. Lisäksi on Neptune, joka on vedenpinnalla kelluva lamellikate (kaksi eri mallia). Neptune soveltuu vain suorakaiteen muotoisiin altaisiin. Viimeisenä vaihtoehtona on Vega kate, jonka reunoihin on ommeltu altaanreunalla lepäävä alumiiniputki. Kolmantena on Save-T-Cover, joka on motorisoitu Miami Cover. Neljäs vaihtoehto on nimeltään Pool- Guard. Se ei kellu veden päällä, vaan noin 15 cm sen yllä. Pool-Guardeja toimitetaan joko manuaalisina tai automaattisina. Aurinkopeite Aurinkofolio on valmistettu puoliläpinäkyvästä polyetenmuovista, joka läpäisee niin auringon valon kuin allasvalonkin. Aurinko lämmittää altaan vettä ja folio toimii samalla myös lämmöneristeenä. Folio vähentää myös kemikaalienkäyttöä. Aurinkofoliota käytetään myös sisäaltaissa ja silloin lähinnä estämässä tarpeetonta haihtumista. Suoja kelluu vedenpinnalla eikä sitä tarvitse kiinnittää millään tavoin. HUOM! Aurinkofolio ei ole lapsivarma suoja. Älä sekoita aurinkofolioamme halpaan paketointimuoviin, joka on hyvin ohut eikä sitä ole käsitelty kestämään auringon UV-säteilyä eikä kemikalioilla käsiteltyä allasvettä. Aurinkofolioita toimitetaan erilevyisinä, mutta

13 VASTAVIRTALAITE JETSTREAM JET SWIM BAD JET ovat esimerkkejä muutamista vastavirtalaitteista. Toimintapa on sama, mutta ulkonäkö on erilainen. Ellei sinulla ole paikkaa suurelle altaalle, voi pienen altaan tehdä loputtoman suureksi vastavirtalaitteella. Tämä laite on oivallinen sinulle, joka uit pitkiä matkoja, mutta soveltuu myös muunlaiseen käyttöön. Kun ostat jet-streamlaitteen altaanoston yhteydessä asennetaan esilävistykset läpivienneille valmiiksi. Jetstream on erittäin voimakas pumppu, joka ottaa veden altaasta ja pumppaa sen takaisin altaaseen. Tehon lisäämiseksi sekoitetaan veteen ilmaa ejektoreittain. Voit siten säädellä vedenvirtauksen voiman säätämällä ilmanmäärää. Jetstream käynnistetään altaasta pneumaattisella katkaisijalla. Vastavirtauinti on hyvin tehokas kuntolaite. Altaaseen virtaa n litraa vettä minuutissa, mikä tarkoittaa 1,6 m/s nopeutta ulos jetsekoittimesta. ALLAS-LAINERI Miami Pool on ainoa yritys Skandinaviassa, joka on erikoistunut valmistamaan uimaaltaan verhoiluja. Valmistamme kaikentyyppisiä allasverhoiluja (allaskankaita), tasapohjaisia suorankaiteen muotoisia, pyöreitä, soikeita ja vapaasti muotoiltuja kokoon 15x25 m asti. Olemassa oleviin altaisiin valmistamme omassa tehtaassamme asiakkaan toivomuksen mukaisia allasverhoiluja. Allaslainerit: turkoosi, sininen, marmoroitu, mosaiikki ja carrera Standardiverhoiluna käytetään kauniin turkoosia väriä, mutta mallistossa on myös sininen vaihtoehto sekä kolme erilaista kuviollista verhoiluvaihtoehtoa. alusverhoilu pohjamatto Alusverhoilua käytetään kun allaskangas asennetaan betonialtaaseen tai puiseen altaaseen rungon alkaessa näyttää kuluneelta. Alusverhoilu suojaa uutta allaskangasta altaan epätasaisuuksilta. Alusverhoilu on 1,5 m leveä ja 3 mm. paksu. Käytetään betonialtaiden seinillä ja pohjalla, (hiekkapohjalla käytetään pohjamattoa.) Liimataan tai kiinnitetään kiinnityspistoolilla. Pohjamattoa käytetään altaissa, kun pohjamateriaali on niin karkea, että se saattaa vioittaa allasverhoilua. Leveys 2 m paksuus 8 mm. Liitoskohdat teipataan.

14 SIIVOUSROBOTIT Ocean Vac 2 on automaattinen pohjaimuri kilpailukykyiseen hintaan. Se liitetään altaan poistoaukkoon samalla tavalla kuin tavallinen pohjaimuri. Ocean Vac kiertää ympäri koko altaan pohjan automaattisesti ja muutamassa tunnissa se on puhdistanut koko pohjan. Toimitetaan 8 m pituisella letkulla. Ocean Vac 4 on muuten samanlainen kuin Ocean Vac 2, mutta siinä on nelipyöräveto ja se on tarkoitettu kaltevapohjaisiin altaisiin. BAQUACIL PMBH Nauti altaastasi entistä enemmän Baquacil kylpy ilman kloorinhajua. Hoitokerrat minimiin Aloituspakkaus Sisältää: 2x3 litraa Baquacil, 10 l Baquacil Shock, 1 litra Baquacil Algecide sekä testisetin ja ohjeet. Baquacil PHMB on yksi altaasi Baquacil avaintuotteista. PMBH (taso mg/l) hajottaa bakteerit, jotka tulevat altaaseen uijien mukana. PMBH:ta käytetään aina yhdessä Baquacil-Shockin kanssa. Alkuannos on 0,9 litraa per 20 m3 ja sen jälkeen 0,9 litraa per 40 m3. Kanisterissa on 3 l. Baquacil shock Uimaveden hapetukseen Lisätietoja jälleenmyyjältäsi: RM-CONSULTING Ab Baquacil alcacide Erittäin tehokas aine leväntorjuntaan. +358(0) , +358(0) roland.malmberg@rmconsulting.inet.fi Soita ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Kerromme mielellämme lisää.

ALLASOPAS UINTINAUTINTOJA OMASSA ALTAASSA!

ALLASOPAS UINTINAUTINTOJA OMASSA ALTAASSA! ALLASOPAS UINTINAUTINTOJA OMASSA ALTAASSA! Jälleenmyyjäsi Suomessa 1 3-6 Oma uima-allas 7 Allaspaketti 8-9 Lisävarusteet 10-12 Allasmallisto 14-15 Allaskatteet 15 Vastavirtalaite, allaslaineri 16 Siivousrobotti,

Lisätiedot

Manual. Swim & Fun Scandinavia, Fagerholtvej 16, 4050 Skibby www.swim-fun.dk 1

Manual. Swim & Fun Scandinavia, Fagerholtvej 16, 4050 Skibby www.swim-fun.dk 1 Manual Dansk Svensk Suomi Norsk English Polish Nedgravning af pool...2 Nergrävning av pool...5 Tietoja uima-altaan kaivamisesta maahan...8 Nedgraving av bassenget...10 In-ground use of pool...13 Informacje

Lisätiedot

Aurinkolämmitin XP2. Käyttöopas FI

Aurinkolämmitin XP2. Käyttöopas FI Aurinkolämmitin XP2 Käyttöopas FI ID-KOODI: M-1631.2013 ID-KOODI: M-1633.2013 Swim & Fun Scandinavia info@swim-fun.com www.swim-fun.com Sivu 1 Sisällysluettelo 1. Turvallisuusohjeet 2 2. Laitteen toimintatapa

Lisätiedot

Uima-altaat yleistyvät suomalaisten kodeissa ja pihoilla. Tästä tuoteluettelosta löydät hyvän valikoiman allastuotteita.

Uima-altaat yleistyvät suomalaisten kodeissa ja pihoilla. Tästä tuoteluettelosta löydät hyvän valikoiman allastuotteita. Uima-altaat yleistyvät suomalaisten kodeissa ja pihoilla. Tästä tuoteluettelosta löydät hyvän valikoiman allastuotteita. Piha-altaat SISÄLLYSLUETTELO: Oheisesta kuvasta löydät yleisimmät komponentit ja

Lisätiedot

Lujitemuoviset altaat - WG 5000 - WG 9000. Käyttöohjeet:

Lujitemuoviset altaat - WG 5000 - WG 9000. Käyttöohjeet: Lujitemuoviset altaat - WG 5000 - WG 9000 Käyttöohjeet: Asennus ja käyttöönotto Jos lujitemuovinen allas toimitetaan osina, puretaan ensin altaasta kaikki mukana olevat tarvikkeet. Tasaiselle alustalle

Lisätiedot

Lämpöpuiset kylpytynnyrit. Käyttöohjeet Mallit AMH 170TW, AMH 200TW, AMH 170TW+ ja AMH 200TW+

Lämpöpuiset kylpytynnyrit. Käyttöohjeet Mallit AMH 170TW, AMH 200TW, AMH 170TW+ ja AMH 200TW+ Lämpöpuiset kylpytynnyrit Käyttöohjeet Mallit AMH 170TW, AMH 200TW, AMH 170TW+ ja AMH 200TW+ Huomaa veden minimitäyttö tynnyrissä!! AMH-Puu Oy Puh. (03) 513 5569 Niemisvedentie 801 Faksi (03) 513 5561

Lisätiedot

Uponor G12 -lämmönkeruuputki. Asennuksen pikaohje

Uponor G12 -lämmönkeruuputki. Asennuksen pikaohje Uponor G12 -lämmönkeruuputki Asennuksen pikaohje poraajille Uponor G12 -lämmönkeruuputken asennus neljässä vaiheessa Uponor G12 -putket asennetaan periaatteessa samalla menetelmällä kuin tavanomaiset keruuputket.

Lisätiedot

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

VESIVARASTOT VIRTSA- JA LIETEALTAAT

VESIVARASTOT VIRTSA- JA LIETEALTAAT EPDM-kumiset VESIVARASTOT VIRTSA- JA LIETEALTAAT RAKENNUS / ASENNUSOHJE Myynti: Maahantuonti: Maan kaivaminen Kun altaan rakennuspaikka on valittu, maahan kaivetaan pohjapiirustusten mukainen kaivanto.

Lisätiedot

KORIKS-FIIBER. Hinnasto Sähköposti: Puh:

KORIKS-FIIBER. Hinnasto Sähköposti: Puh: KORIKS-FIIBER Hinnasto 2017 Sähköposti: info@koriks.ee Puh: 050 306 3123 www.koriks.fi LASIKUITUISET KYLPYTYNNYRIT Lasikuituiset kylpytynnyrit ovat hygieenisiä ja niiden puhdistus sekä huolto on erittäin

Lisätiedot

LISÄMAHDOLLISUUDET Säiliöön voidaan asentaa myös:

LISÄMAHDOLLISUUDET Säiliöön voidaan asentaa myös: XOTNK 500i või 500 Xi XOTNK 505-3000i vibra.se 150 235 345 495 770 400 200 100 1710 150 LISÄMHDOLLISUUDT Säiliöön voidaan asentaa myös: X/X3 K SOL Venttiili V Käyttöveden lämmönvaihdin o 22mm P=10/15 m

Lisätiedot

ASENNUSOHJE VPM

ASENNUSOHJE VPM ASENNUSOHJE 24.9.2007 Sivu 1 / 7 ASENNUSOHJE VPM 600-3200 1. Tilantarve. Koneiden sijoittelussa on huomioitava vapaa huoltotila koneen ympäristössä. Seuraava huoltotila tarvitaan vähintään koneen edessä:

Lisätiedot

UUSI! 998:28468. VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä.

UUSI! 998:28468. VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä. UUSI! VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä. Ennaltaehkäisevään vuodontorjuntaan. Tiivistä kaivonkannet esim. ennen pesuja, huoltoa

Lisätiedot

SolarMagic asennus ja sijoitusopas

SolarMagic asennus ja sijoitusopas SolarMagic asennus ja sijoitusopas Kesäkuu 2010 www.solarmagic.fi Tämä opas esittää erilaisia SolarMagic-aurinkolämmityslaitteen asennusvaihtoehtoja. On tärkeää että laitteesta saatava teho olisi mahdollisimman

Lisätiedot

Aurinkokeräinten asennusohjeet

Aurinkokeräinten asennusohjeet Aurinkokeräinten asennusohjeet Solar keymark sertifioitu Yleistä Kiitos, että valitsit St1 aurinkokeräimet. Seuraavilta sivuilta löydät ohjeita St1 tyhjiöputkikeräinten kokoamiseen ja asennukseen. Asennuksessa

Lisätiedot

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä - 1 - Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä Geyser kuumakylpyaltaat sopivat niin matkailukeskukseen, kotipihaan kuin mökillekin. Nauti ulkona kylpemisen ilosta kesät talvet, säällä kuin säällä. Valmistamme ja

Lisätiedot

Kirami CUBE Ulkopuolinen lämmityskamiina Käyttöohjeet

Kirami CUBE Ulkopuolinen lämmityskamiina Käyttöohjeet Kirami CUBE Ulkopuolinen lämmityskamiina Käyttöohjeet Kamiinan tekniset tiedot: Merialumiininen kamiina (AlMg3) Valurautainen rosti x 2, umpirosti x 1 Tulipesäluukku, jossa teräksinen sisäosa Sisällä vesikiertoputket

Lisätiedot

NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu. Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo.

NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu. Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo. NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo. Kaikki yhdeltä toimittajalta!! KYSY ILMAINEN MITOITUSSUUNNITELMA JA KUSTANNUSARVIO.

Lisätiedot

Bender Megawall. BENDERS Pihakivet. www.benders.fi

Bender Megawall. BENDERS Pihakivet. www.benders.fi megawall GARDEN Bender Megawall Kaunis muuri, jolla voidaan rakentaa 1,05 m korkea tukimuuri. Sen mahdollistaa ainutlaatuinen rakenne ja geoverkkojärjestelmä. Muurikivet toimitetaan valmiiksi lohkottuina,

Lisätiedot

gryning kalusteet kalusteet gryning

gryning kalusteet kalusteet gryning Gryning kalusteessa saat modernin klassillisen tyylin. Yksitysikohdat jotka yhdistävät klassilliset ja uudenaikaisen hienot linjat. Kauniit ja aidot materiaalit yhdistetään tarkoin valittuihin yksityiskohtiin.

Lisätiedot

Eye Pal Solo. Käyttöohje

Eye Pal Solo. Käyttöohje Eye Pal Solo Käyttöohje 1 Eye Pal Solon käyttöönotto Eye Pal Solon pakkauksessa tulee kolme osaa: 1. Peruslaite, joka toimii varsinaisena lukijana ja jonka etureunassa on laitteen ohjainpainikkeet. 2.

Lisätiedot

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL FESTIVO UFFET LINE TARJOILUVAUNUT - LH, LL Tekniset tiedot: LH-45-H, LL-45-H, LH-45-C, LL-45-C Festivo uffet Line mallistoon kuuluvat tarjoiluvaunut kylmille (C) ja kuumille (H) ruoille. Festivo H lämpötarjoiluvaunuihin

Lisätiedot

monipuolinen ilmaverho

monipuolinen ilmaverho monipuolinen ilmaverho Mitä patentoitu (no.: 4415079 C2) tarjoaa perinteisiin malleihin nähden järjestelmä korkea suojausteho alhainen energia kulutus matala melutaso helppokäyttöisyys ja säätömahdollisuudet

Lisätiedot

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi Numatic, WV-470 Erinomainen, tehokas imuri veden imurointiin. Vakiovarusteena alumiiniputkisarja. Alumiiniputket ovat ruostumattomat ja teräsputkia kevyemmät. Tritex suodatinta käytettäessä myöskin pöly

Lisätiedot

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL Rev. 108A FESTIVO UFFET LINE TARJOILUVAUNUT - LH, LL Tekniset tiedot: LH-45-H, LL-45-H, LH-45-C, LL-45-C Festivo uffet Line mallistoon kuuluvat tarjoiluvaunut kylmille (C) ja kuumille (H) ruoille. Festivo

Lisätiedot

KORIKS-FIIBER. Hinnasto Sähköposti: Puh:

KORIKS-FIIBER. Hinnasto Sähköposti: Puh: KORIKS-FIIBER Hinnasto 2018 Sähköposti: info@koriks.fi Puh: 050 306 3123 www.koriks.fi LASIKUITUISET KYLPYTYNNYRIT Lasikuituiset kylpytynnyrit ovat hygieenisiä ja niiden puhdistus sekä huolto on erittäin

Lisätiedot

Joustava pumppujärjestelmä

Joustava pumppujärjestelmä Joustava pumppujärjestelmä CLIPTONPUMPEN Tuorerehun lisäaineille ja säilöntähapolle Kaikentyyppiin koneisiin Laaja lisävarustevalikoima Helppokäyttöinen Helposti sovitettava 1 Helppo asentaa kaikenlaisiin

Lisätiedot

SÄILYTYSKANSI VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA PITKÄ NOKKA JA ROISKEITA KÄYTÖSSÄ YLEISKANSI

SÄILYTYSKANSI VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA PITKÄ NOKKA JA ROISKEITA KÄYTÖSSÄ YLEISKANSI NESTEIDEN KÄSITTELY TURVASÄILIÖT & ÖLJYKANNUT OIL SAFE SÄILYTYSKANSI VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA PITKÄ NOKKA JA ROISKEITA KÄYTÖSSÄ Oil Safe-järjestelmässä on monia etuja öljyn saastumisen

Lisätiedot

CleanuX-järjestelmään on myös mahdollista liittää kemia, jolloin puhdistusjärjestelmä kykenee poistamaan tehokkaasti myös fosforin jätevedestä.

CleanuX-järjestelmään on myös mahdollista liittää kemia, jolloin puhdistusjärjestelmä kykenee poistamaan tehokkaasti myös fosforin jätevedestä. Asennusohje CleanuX Simple on järjestelmä jolla voit muuttaa olemassa olevat sakokaivosi toimimaan täysiverisen puhdistamon tavoin toimivaksi ja puhdistamaan jätevetesi toimivaksi todetulla tavalla. Puhdistus

Lisätiedot

Vapaudenkatu, vaihtoehtoja siirrettäviksi istutusastioiksi välikaistalle

Vapaudenkatu, vaihtoehtoja siirrettäviksi istutusastioiksi välikaistalle A-betoni, istutusastia TORI Tori on suorakaiteenmuotoinen sileä- tai rouhepintainen istutusastia. Leveys on 400 mm, pituus 1000 mm ja korkeus 400 mm. Paino 220 kg. Tori ja Puisto sarjojen istutusastioita

Lisätiedot

Asennusohje. Elegance. Liukuovet/-ikkunat Taul. 2, Elementit, jotka työnnetään kiinteän elementin tai seinän taakse

Asennusohje. Elegance. Liukuovet/-ikkunat Taul. 2, Elementit, jotka työnnetään kiinteän elementin tai seinän taakse Asennusohje Tuote no.. 000655 1(5) Lue asennusohjeet huolellisesti ennen kuin aloitat asennuksen. Liukuovet/-ikkunat Taul. 2, Elementit, jotka työnnetään kiinteän elementin tai seinän taakse Tavallinen

Lisätiedot

Esikasattu LK Sekoitusryhmäkaappi LL VS

Esikasattu LK Sekoitusryhmäkaappi LL VS LK Sekoitusryhmäkaappi LL VS Esikasattu LK Sekoitusryhmäkaappi LL VS Rakenne LK Sekoitusryhmäkaappi LL VS LK Sekoitusryhmäkaappia LL VS käytetään, kun halutaan peittää LK Jakotukki RF ja LK Jakajasekoitusryhmä

Lisätiedot

TUOTELUETTELO. Vesikiertotakat. www.lechma.fi

TUOTELUETTELO. Vesikiertotakat. www.lechma.fi TUOTELUETTELO Vesikiertotakat www.lechma.fi PL-200 Exclusive SBD Vesikiertotakka lasikulmaovella Takuu PL-200 Exclusive SBD-P PL-200 Exclusive vesikiertoiset takkamallit ovat todella näyttäviä ja moderneja

Lisätiedot

Nestelämmittimet ja lisävarusteet

Nestelämmittimet ja lisävarusteet 2012 Nestelämmittimet ja lisävarusteet Tuotteet nesteiden lämmitykseen Veden lämmitys Öljyn lämmitys Läpivirtauslämmittimet Kytkentäkotelot ja termostaatit Asennustarvikkeet ym. Sivu 2 Hinnat ovat ohjehintoja

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY. PL 561 13101 Hämeenlinna

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY. PL 561 13101 Hämeenlinna FORATIA FINLAND OY PL 561 13101 Hämeenlinna Puh: 020 7345 858 0400 844 632 Fax :03 652 3208 info@foratiafinland.fi www.foratiafinland.fi FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI KEMIKAALI

Lisätiedot

WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET

WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET Sivu 1/8 WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET Puh: 02-4870258, Web: www.wenda.fi, E-Mail: sales@wenda.fi Sivu 2/8 Kamiinan perustiedot: Kamiina on valmistettu merivettä kestävästä alumiinista,

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Lasiseinän asennusohje

Lasiseinän asennusohje Lasiseinän asennusohje Sun Sauna Oy Kuormaajantie 40 40320 Jyväskylä puh. 0403470220 info@sunsauna.fi 1. Katon panelointi Lasiseinän yläreunassa käytetään normaalitilanteessa upotettavaa lasilistaa. Tällä

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen No. 981117101 Kuvaus Turvalukitus mahdollistaa rummun lukitsemisen letkunvaihdon yhteydessä. Räikkämekanismi lukitsee uloskelatun letkun halutulle

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

PESUKONEEN JA LINGON ASENNUS

PESUKONEEN JA LINGON ASENNUS PESUKONEEN JA LINGON ASENNUS Vaatehoitotila kuuluu tärkeänä osana kiinteistöön. Laitteet ja varusteet on määriteltävä ja sijoitettava tilaan siten, että niiden käyttö on mahdollisimman helppoa ja esteetöntä.

Lisätiedot

JUSSI-taloportaiden kokoamisohjeet

JUSSI-taloportaiden kokoamisohjeet MSJ-WOOD OY JUSSI-taloportaiden kokoamisohjeet Kokoamisohjeet L-taloportaille MSJ-Wood 11.3.2013 http://www.jussi-portaat.fi Suunnittelu ja toteutus: Cadwill Oy Teit erinomaisen valinnan ostaessasi JUSSI-taloportaan.

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA

19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA Tietoverkkotuotteet 19 RISTIKYTKENTÄKAAPIT MetalliovelLA Kaapin leveys 600 mm Kaapin leveys 800mm Kaappirunko, jossa katto, sivut/takaseinä, ovi ja sokkelikulmat. Kaapin ovi on standardina varustettu lukolla.

Lisätiedot

SCHATTELLO - SUORAKAIDE 2x4m -> 4x6m

SCHATTELLO - SUORAKAIDE 2x4m -> 4x6m SCHATTELLO - SUORAKAIDE 2x4m -> 4x6m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI KEMIKAALI TURVA-ALLAS, SARJA 250/2 valmistettu korkealuokkaisesta polyeteenistä kestää erinomaisesti erilaisia kemikaaleja erittäin käytännöllinen,

Lisätiedot

Pyörätuoliluiskat. 2 www.finnrasti.fi

Pyörätuoliluiskat. 2 www.finnrasti.fi Pyörätuoliluiskat Pyörätuoliluiskat Weland valmistaa tukevia, turvallisia ja helposti asennettavia pyörätuoliluiskia. Luiskia on saatavana sekä teräksestä että alumiinista valmistettuna. 2 www.finnrasti.fi

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

SCHATTELLO - NELIÖ 3m -> 5m

SCHATTELLO - NELIÖ 3m -> 5m SCHATTELLO - NELIÖ 3m -> 5m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien terasseille

Lisätiedot

Huippulaatua edullisesti

Huippulaatua edullisesti weinor Topas markiisi Huippulaatua edullisesti Topas markiisi on todellinen taidonnäyte, jonka kaikki voivat hankkia. Siinä yhdistyvät: viimeistelty mekaniikka, upea ulkoasu sekä edullinen hinta www.weinor.com

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

ASENNUSOHJE ALUSKATTEET

ASENNUSOHJE ALUSKATTEET Päivitetty 03.04.2014 Tämä korvaa aiemmat asennusohjeet Puh. +358 9 2533 7200 ~ Faksi +358 9 2533 7311 ~ www.monier.fi Sivu 1 / 6 Yleistä Monierin hengittävät aluskatteet Divoroll Universal ja Divoroll

Lisätiedot

Pyörätuoliluiskat. 2

Pyörätuoliluiskat. 2 Pyörätuoliluiskat Pyörätuoliluiskat Weland valmistaa tukevia, turvallisia ja helposti asennettavia pyörätuoliluiskia. Luiskia on saatavana sekä teräksestä että alumiinista valmistettuna. 2 www.finnrasti.fi

Lisätiedot

Huoletonta asumista talvipakkasilla

Huoletonta asumista talvipakkasilla J Ä ÄT Y M ÄTÖ N V E S I J O H TO J Ä ÄT Y M ÄTÖ N S U OJA P U T K I Huoletonta asumista talvipakkasilla 12 2010 10002 Uponor Supra Plus -jäätymätön vesijohto Uponor Supra Plus on eristetty ja lämmitetty

Lisätiedot

Nämä PFA-vuoratut tuotteet ovat luotettava ratkaisu riskialttiisiin prosesseihin

Nämä PFA-vuoratut tuotteet ovat luotettava ratkaisu riskialttiisiin prosesseihin Nämä PFA-vuoratut tuotteet ovat luotettava ratkaisu riskialttiisiin prosesseihin Ominaisuudet Takaiskuventtiilien ominaisuudet Vaativaan käyttöön soveltuva runko, valmistettu pallografiittivaluraudasta

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI SÄILYTYSKANSI PITKÄ NOKKA LEVEÄ NOKKA OIL SAFE INNOVATIIVISET VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA SEKÄ ROISKEITA Oil Safe-järjestelmässä on monia etuja öljyn saastumisen estämiseksi: Kaatonokat

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

Komposiitti- ja valumarmorialtaat

Komposiitti- ja valumarmorialtaat Komposiitti- ja valumarmorialtaat SISÄLLYS Komposiittialtaat sivut 3-9 Valumarmorialtaat sivut 10-17 Erikoismitta valumarmorialtaat sivut 18-19 komposiittialtaat Komposiittialtaat: kestää kylmää ja kuumaa

Lisätiedot

Raita PA bio ja biokem puhdistamot - ASENNUSOHJE

Raita PA bio ja biokem puhdistamot - ASENNUSOHJE PA puhdistamon asennus, hoito, huolto. K Kiitos, että valitsit PA puhdistamon puhdistamaan kiinteistösi jätevettä. Vaikka PA on helppo asentaa ja ylläpitää, se tarvitsee muutamia toimenpiteitä toimiakseen

Lisätiedot

CLEAN AIR INNOVATION SINCE 1957

CLEAN AIR INNOVATION SINCE 1957 CLEN IR INNOVTION SINCE 1957 PUTKISTOkomponenttIluettelO Tanskalainen JKF Industri /S valmistaa laadukkaat komponentit, suodatinjärjestelmät ja purunpoistolaitteet yli 50- vuoden kokemuksella. Valikoimasta

Lisätiedot

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250 Jotta keskuspölynimurin asennus olisi mahdollisimman helppoa, All-in-1 paketit on suunniteltu vastaamaan normaalin asennuksen tarpeita. Toki voit ostaa kaikki osat myös erikseen. Nilfisk Performer All-in-1

Lisätiedot

Lattialämmitysjakotukki 1

Lattialämmitysjakotukki 1 INSTALLATIONSANVISNING GOLVVÄRMEFÖRDELARE ROSTFRI Asennusohjeet Lattialämmitysjakotukki 1 Ruostumaton teräs 1 Tietoa ruostumattomasta 1 jakotukista Ruostumaton 1 jakotukki Flooré on valmistettu ruostumattomasta

Lisätiedot

Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE

Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE LÄMMÖNTALTEENOTTO Lämmöntalteenotto kuumista usein likaisista ja pölyisistä kaasuista tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden energiansäästöön ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen

Lisätiedot

Contura 300 Contura i7. Kodikkuutta kuutiossa

Contura 300 Contura i7. Kodikkuutta kuutiossa Contura 300 Contura i7 Kodikkuutta kuutiossa 2 Contura 300 ja i7 tuovat vaihtelua elämääsi Kuulutko niihin, jotka eivät saa tarpeekseen kodikkuudesta? Sitten sinun kannattaa tutustua Contura 300 -takkaan

Lisätiedot

ACO N o r d i c. ACO kuraritiläjärjestelmät Jätä lika jo ovelle. ACO kuraritiläjärjestelmät. ACO Vario ulkokäyttöön ACO Indoor sisäkäyttöön

ACO N o r d i c. ACO kuraritiläjärjestelmät Jätä lika jo ovelle. ACO kuraritiläjärjestelmät. ACO Vario ulkokäyttöön ACO Indoor sisäkäyttöön ACO N o r d i c 1 ACO kuraritiläjärjestelmät Jätä lika jo ovelle. ACO Vario ulkokäyttöön ACO Indoor sisäkäyttöön Jätä lika oven ulkopuolelle 2 Ensivaikutelma on aina ratkaisevan tärkeä ja nimenomaan talojen

Lisätiedot

FESTIVO BUFFET PRO TARJOILUVAUNUT

FESTIVO BUFFET PRO TARJOILUVAUNUT FESTIVO UFFET PRO TRJOILUVUNUT TEKNISET TIEOT: PRO LH-45-H, PRO LH-45-39946 Festivo uffet Line mallistoon kuuluvat tarjoiluvaunut kylmille () ja kuumille (H) ruoille. Festivo H lämpötarjoiluvaunuihin kuuluvat

Lisätiedot

SCHATTELLO - ECCENTRIC 3x3m, 2x4m & 3x4m

SCHATTELLO - ECCENTRIC 3x3m, 2x4m & 3x4m SCHATTELLO - ECCENTRIC 3x3m, 2x4m & 3x4m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien

Lisätiedot

STAIRLIFT VARMA VALINTA

STAIRLIFT VARMA VALINTA STAIRLIFT VARMA VALINTA TYYTYVÄISYYS Flow-tuolihissi on varma valinta sinulle, joka haluat selvitä kodin arjesta itsenäisesti. Flow n ansiosta sujuva liikkuminen kerrosten välillä on enää yhden painikkeen

Lisätiedot

Letkukelat ja letkukärryt. Letkukela 1

Letkukelat ja letkukärryt. Letkukela 1 Pikapalopostit Presto-pikapalopostit palontorjuntaan Pikapalopostit ovat osa kiinteistön alkusammutuskalustoa. Ne soveltuvat erityisesti kiinteistöihin, joissa oleskelee paljon ihmisiä, joissa on paljon

Lisätiedot

Uponor-paineputkijärjestelmä PVC juomaveden johtamiseen 04 I 2009 51016

Uponor-paineputkijärjestelmä PVC juomaveden johtamiseen 04 I 2009 51016 U P O N O R Y H D Y S K U N TA - J A Y M P Ä R I S T Ö T E K N I I K K A U p o n o r - P a i n e p u t k i - j ä r j e s t e l m ä P V C Uponor-paineputkijärjestelmä PVC juomaveden johtamiseen 04 I 2009

Lisätiedot

SCHATTELLO - KOLMIO 4x4x4m & 6x6x6m

SCHATTELLO - KOLMIO 4x4x4m & 6x6x6m SCHATTELLO - KOLMIO 4x4x4m & 6x6x6m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 50/100: 10 Kg/M 2 50/50: 13 Kg/M 2. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm -20 C + 80 C

PANELTIM PANEELIT. 50/100: 10 Kg/M 2 50/50: 13 Kg/M 2. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm -20 C + 80 C PANELTIM PANEELIT 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 3,5 3,5 /100: 10 Kg/M 2 /: 13 Kg/M 2 51 mm -20 C + 80 C 100 Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP copo) ja

Lisätiedot

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi AUTOTALLIOVI 2 Sinulle mitoitettu Jokainen talo on erilainen ja vaatii yksilöllistä kohtelua. Tiivin autotalliovet ovat helposti sovitettavissa rakennuksen viimeistely- ja julkisivutyyliin. Hankkimalla

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

UPPOPALLOALTAAN SPESIFIKAATIO

UPPOPALLOALTAAN SPESIFIKAATIO UPPOPALLOALTAAN SPESIFIKAATIO Riku Riikonen 4.12.2002 (Ed. versio Esa Mäkitalo 16.12.1990) 1 JOHDANTO Tämä dokumentti kuvaa uppopallopelin tarpeet ja vaatimukset uimahallirakenteissa ja -muodossa. Suomessa

Lisätiedot

vepe.fi Vepe Rakennusaidat

vepe.fi Vepe Rakennusaidat vepe.fi Vepe Rakennusaidat VALITSE TURVALLISUUS Sisällysluettelo Tuoteryhmät Sisällysluettelo, Laatu ja palvelut Tuoteryhmät Perusaitaelementit Portit Umpiaitaelementit Kulkuesteaidat Lisäosat ja tarvikkeet

Lisätiedot

UPONOR PRO. Uponor Pro 1 -jakotukki ja tarvikkeet

UPONOR PRO. Uponor Pro 1 -jakotukki ja tarvikkeet L AT T I A L Ä M M I T Y S UPONOR PRO Uponor Pro 1 -jakotukki ja tarvikkeet 12 2009 5050 Uponor Pro 1 -jakotukki Täydellinen jakotukkijärjestelmä lattialämmitykseen Uponor Pro 1 -jakotukkijärjestelmä Uponor

Lisätiedot

Modernit ikkunat ja ovet

Modernit ikkunat ja ovet Modernit ikkunat ja ovet Kippi- ja liukuikkunat Ranskalaiset ikkunat Kiinteät ikkunat ja lasiseinät Liuku- ja pariovet Ulko- ja parvekeovet 1 Uudenlaista tila-ajattelua Edistyksellinen Iccuna muuttaa suomalaisten

Lisätiedot

Kirami SUB Merialumiininen uppokamiina. Käyttöohjeet

Kirami SUB Merialumiininen uppokamiina. Käyttöohjeet Kirami SUB Merialumiininen uppokamiina Käyttöohjeet Tiedot & Asennus Tekniset tiedot: Uppokamiina 3mm merialumiinia (AlMg3) Kolme kiinnityskorvaa Ilmanottoa säätelevä kansi Teräksinen ilmanohjauspelti

Lisätiedot

esteittä valumaan kappaleiden ja putkien sisään eikä ilmalukkoja pääse syntymään.

esteittä valumaan kappaleiden ja putkien sisään eikä ilmalukkoja pääse syntymään. 1 1. Tuuletus- ja ripustusaukot Sinkittävät kappaleet tulee suunnitella siten, ettei niihin jää umpinaisia tiloja ja taskuja. Aukotuksen ansiosta sinkki pääsee virtaamaan rakenteiden sisään ja ulos, eikä

Lisätiedot

Pumppukoulu koostuu teknisistä artikkeleista, joiden tarkoitus on auttaa pumpun käyttäjiä yleisissä uppopumpun käyttöön liittyvissä asioissa.

Pumppukoulu koostuu teknisistä artikkeleista, joiden tarkoitus on auttaa pumpun käyttäjiä yleisissä uppopumpun käyttöön liittyvissä asioissa. Grindex pumppukoulu Grindex pumppukoulu Pumppukoulu koostuu teknisistä artikkeleista, joiden tarkoitus on auttaa pumpun käyttäjiä yleisissä uppopumpun käyttöön liittyvissä asioissa. Osa 1: Oikean pumpun

Lisätiedot

Geyser Merialumiiniset Kuumakylpyaltaat. Käyttöohjeet Mallit A1400, A2000, A2300 ja A3000 sekä A1400TW, A2000TW, A2300TW ja A3000TW

Geyser Merialumiiniset Kuumakylpyaltaat. Käyttöohjeet Mallit A1400, A2000, A2300 ja A3000 sekä A1400TW, A2000TW, A2300TW ja A3000TW Geyser Merialumiiniset Kuumakylpyaltaat Käyttöohjeet Mallit A1400, A2000, A2300 ja A3000 sekä A1400TW, A2000TW, A2300TW ja A3000TW Huomaa minimitäyttö sivu 4!!! Kirami Oy Puh. (03) 513 5569 Länsitie 42

Lisätiedot

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 Pyöröpaalisilppuri ja ruokintakone Markkinoiden täydellisin ohjelma www.tks-as.no Kiinteä kone Vaunumalli Kattokiskoihin asennettu kone Täyttölava K2 COMBICUTTER Työtä

Lisätiedot

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä Koska märkä-/kuivaimuri on kompakti, monikäyttöinen ja kestävä, se voidaan helposti kuljettaa minne tahansa, esim. autolla. Työnteon jälkeen, säiliö on helppo tyhjentää - joko hävittämällä fleece pölypussi

Lisätiedot

FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje. Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy

FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje. Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy FX-korkeapainekäsipumpun käyttöohje Copyright c 2012-2013 Eräliike Riistamaa Oy 1 Johdanto FX-pumppu on suunniteltu, valmistettu ja testattu FX Airguns AB:ssä Ruotsissa. Pumpuissa käytetyt kaksi eri järjestelmää

Lisätiedot

KAINDL-LAMINAATTIEN ASENNUSOHJEET

KAINDL-LAMINAATTIEN ASENNUSOHJEET KAINDL-LAMINAATTIEN ASENNUSOHJEET HUOMIOITAVAA ENNEN ASENNUSTA Aluslattian tulee täyttää SisäRYL 2013 vaatimukset. Alustan tulee olla kuiva, tasainen, kiinteä ja puhdas. Huomio että laminaattilattian pitää

Lisätiedot

Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla

Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla Lue koko asennusohje, ennen kuin aloitat asennuksen. Tämä on näkyvällä vesikourulla varustetun Santex-huoneen 81 ohjeellinen asennusohje.

Lisätiedot

LVI Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje

LVI Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje TE 270217/01 LVI 3618240 Lohja CC 68 R Coolman Asennus- ja käyttöohje SISÄLTÖ Rakenne 2 Asennus 3-4 Käyttö ja ylläpito 5 Tekniset tiedot 5 Sähkökaavio 6 Lue tämä asennus- ja käyttöohje huolellisesti ennen

Lisätiedot

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä!

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Rolba SUPER COMBI Super Combi Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Monen vuoden kokemus ja asiakkailtamme saamamme palaute ovat tehneet

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

LATTIA-ASENNUKSIIN VALIKOITUJA VAPAA- MUOTOISIA LIUSKEKIVIÄ

LATTIA-ASENNUKSIIN VALIKOITUJA VAPAA- MUOTOISIA LIUSKEKIVIÄ LATTIAKIVET LATTIA-ASENNUKSIIN VALIKOITUJA VAPAA- MUOTOISIA LIUSKEKIVIÄ Käyttökohteita sisälattiat, takkojen edustat, terassien ja portaiden pinnoitukset, pihakiveykset maakosteaan betoniin asennettuna

Lisätiedot

Raskaan kaluston parhaat palat

Raskaan kaluston parhaat palat -lokasuojia YOUR SAFETY ON THE ROAD 1 2 3 B L R S H V 1 Yksikköpyörälokasuoja 500 1700 550 1100 540 75 792-DK1635 1 Paripyörälokasuoja 550 1700 550 1100 540 75 792-DK1640 1 Paripyörälokasuoja 600 1700

Lisätiedot

Mökkipaketti 2. Asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet. Ohjeversio 08/11

Mökkipaketti 2. Asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet. Ohjeversio 08/11 Mökkipaketti 2 Asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet Ohjeversio 08/11 1 Sisältö 1 Käyttötarkoitus... 3 2 Asentaminen... 4 2.1 Imeytyskaivon asentaminen... 5 3 Huolto... 6 2 1 Käyttötarkoitus Mökkipaketti

Lisätiedot

VALUMA-ALTAAT IBC-SÄILIÖILLE VAARALLISTEN AINEIDEN VARASTOIMISEEN JA SIIRTÄMISEEN ISOISSA ASTIOISSA

VALUMA-ALTAAT IBC-SÄILIÖILLE VAARALLISTEN AINEIDEN VARASTOIMISEEN JA SIIRTÄMISEEN ISOISSA ASTIOISSA VALUMA-ALTAAT IBC-SÄILIÖILLE VAARALLISTEN AINEIDEN VARASTOIMISEEN JA SIIRTÄMISEEN ISOISSA ASTIOISSA Tukevat valuma-altaat hitsattua terästä, 3 mm, EN 10025 mukainen. Hyvin haponkestävää, pohjustettu ja

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot