Palkintokatalogi. Prinkard Club Löydä Prinkin kanta-asiakkuuden edut

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Palkintokatalogi. Prinkard Club 2015. Löydä Prinkin kanta-asiakkuuden edut"

Transkriptio

1 Palkintokatalogi Prinkard Club 2015 Löydä Prinkin kanta-asiakkuuden edut

2 TULE MUKAAN PRINKARD CLUBIIN JA HYÖDY KANTA-ASIAKKUUDESTASI! Prinkard on Prinkin kanta-asiakasklubi, jonka jäsenenä sinut palkitaan jokaisesta tekemästäsi ostoksestasi ja olet oikeutettu yksinomaan Prinkin kanta-asiakkaille kuuluviin etuihin. Saat pisteitä jokaisesta tekemästäsi ostoksesta joilla voit valita mieleisesi palkinnon laajasta kodinkoneisiin, vapaa-aikaan ja teknologiaan liittyvistä palkintotuotteista. Prinkardin haltijaksi tuleminen on helppoa ja ilmaista: voit liittyä kanta-asiakkaaksi missä tahansa Prink-myyntipisteessä täyttämällä yhdessä myyjän kanssa vaadittavat kansta-asiakastiedot. Prink-kortin haltijama saat myös lukuisia etuja Prinkin tärkeiltä yhteistyökumppaneilta. Kerää pisteitä joka ostoksesta seuraavasti: 1 PISTE Jokaisesta alkuperäisen tuotteen ostoon käytetystä 2 eurosta. 1 PISTE Jokaisesta Prinkin vastaavan tonerin, Prinkin vastaavan tai kierrätetyn mustekasetin, Prinkin paperin ja TTR -nauhojen ostoon käytetystä eurosta. 2 PISTETTÄ Prinkin Refill kit-täyttöpaketin tai lasertulostimien suodattimien ostoon käytetystä eurosta.

3 Scegli il regalo più adatto a te: HI-TECH JA MULTIMEDIA Parhaimmat teknologiauutuudet tietokoneisiin, televisioon ja hauskanpitoon. MATKUSTUS JA URHEILU Sinulle jota seikkailunhalusi ohjaa! TEE SE ITSE! Omatoimiseen tee se itse-puuhasteluun, kodin korjauksiin ja puutarhan hoitoon. BUSINESS Designia ja eleganssia toimistoon ja sen ulkopuolelle. HYVINVOINTI JA KEHONHOITO Omasta kehosta huolehtiminen tarkoittaa tasapainoa itsensä kanssa. Löydä parhaimmat uutuudet. KOTI JA ja KEITTIÖ Tyylistä aina kiinni pitäville tarvikkeet keittiöön. LAPSET ja VAUVAT Pelit ja leikkikalut pienemmille.

4 HI-TECH JA MULTIMEDIA USB-HIIRI 100 pistettä Yhteensopiva PC:n, MACin ja Netbookin kanssa. Ei tarvitse asentaa. Tuotteessa Prinkin logo. KUULOKKEET JACK-liittimellä 150 pistettä Pehmustetut kuulokkeet Jack-liittimellä. Tuotteessa Prinkin logo. WEB-KAMERA 200 pistettä Web-kamera USB 2.0, resoluutio 640x480. Ei tarvitse ajuria. Sisään asennettu mikrofoni. Tuotteessa Prinkin logo. USB-KAIUTTIMET 250 pistettä Nämä elegantit ja energiatehokkaat Notebook USB-kaiuttimet ovat yhteensopivia MACin ja PC:n kanssa. Toista kaikenlaista musiikkia, pelejä ja videoita verkosta.

5 HI-TECH JA MULTIMEDIA BLUETOOTH KAIUTIN 550 pistettä Toimii langattomalla Bluetooth-suoratoistolla. Epätarkkuuksia ja rahinaa tasaava äänenvoimakkuuden säädin. Sisään liitetty mikrofoni äänipuheluita varten. Yksinkertainen liitin useaan elektroniseen laitteeseen. Varaava paristoliitäntä. Valkoinen. MP3-SOITIN Gogear Fitdot 600 pistettä Käsivarteen kiinnitettävä kuulokkeellinen MP3 soitin, jonka avulla teet harjoittelustasi miellyttävää. Toistaa yli 6 tuntia musiikkia. Varustettu nopealla uudelleenlatausominaisuudella (6 min latausaika 60 min käytön jälkeen) sekä valo ja ääni-ilmaisin käytön helpottamiseksi. Kestävä muotoilu myös hyvin vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Songbird: yksinkertainen ohjelma musiikin hallintaan. LANGATON PUHELIN Linea 700 pistettä Design-puhelin joka on suunniteltu tilan maksimointia ajatellen. Display 1.6, välkkyvä retropuhelin, aito ääni, 50 nimen kontaktilista, 10 soittoääntä, kestää 16 tuntia suoraa puhelua ja 180 tuntia standby-tilaa, Eco Mode (Eco+). IPOD-TELAKKA KAIUTTIMILLA 1400 pistettä Yhteensopiva iphone 5 sekä uusimpien ipod mallien kanssa Lightningin välityksellä. Tämä kaiuttimilla varustettu telakka tuottaa täyteläisen ja kirkkaan äänen sekä on varustettu himmeän pehmeällä valonäytöllä sisältäen kellon. Puhelinhäirinnältä suojattu teknologia. 6 W RMS kaiuttimet.

6 HI-TECH JA MULTIMEDIA KANNATTAVA DVD-LUKIJA 1600 pistettä Mustan värinen kannettava DVD-lukija LCD TFT-näytöllä 7 /18 cm ja laajanäytöllä 16/9. USB Direct musiikin ja elokuvien toistoon. Kuvantoisto DivX, MPEG4, DVD, CD, SVCD, CD video, DVD-R/-RW, CD-MP3, CD-R/CD-RW, DVD+R/+RW, JPEG. Äänentoisto Dolby Digital. Power Resume-uudelleenkäynnistystoiminto kuvien ja musiikin palauttamiseksi. Laitteeseen liitetty 3 tuntia kestävä patteri. CVBS-komposiittiliitäntä, Jack-liitännäiset kuulokkeet 3,5 mm. Lisälaitteet: adaptori CA/CC, manuaali. TURVAKAMERA In.Sight pistettä Langaton InSight HD tarkkailulaite kotikäyttöön älypuhelimelle/tabletille. Saatavilla sekä Applen että Androidin laitteisiin. HD kuvalaatu, selkeä kuvalaatu myös yö- ja hämäräkuvauksessa. Helppo ja nopea asentaa. Ilmoittaa käyttäjälleen kun havaitsee liikettä tai ääniä. SL10 Lens Kodak-kamera 3000 pistettä Ottaa kuvia aivan uudesta näkökulmasta. KODAK PixPro SMART LENS-kamera muuttaa älypuhelintasi. Optinen zoom 10X, video 1080p, mm vakiolinssi. Riittää että lataat joko ios tai Android sovelluksen ilmaiseksi puhelimeesi ja aloitat valokuvien ottamisen. Wi-Fi / NFC- systeemi.

7 MATKUSTUS JA URHEILU MATKASETTI Pikkupöllöt 50 pistettä Kuviollinen pikkupöllöt-käsimatkatavarasetti nesteille. Sisältää 6 osaa: 3 pulloa joista yksi spraymuotoinen ja 3 purkkia nestemäisiä aineita ja rasvoja varten. Cm 18x3,5x16H, materiali PP/PVC. UNIVERSAALI MATKALATURI 150 pistettä Universaali matkalaturi, käyttökelpoinen yli 200 maassa. Koostuu vain yhdestä kiinteästä osasta ja sen toiminta jokaista yksittäistä matkustuskohdetta varten on aktivoitavissa kohdetta vastaavilla lock/ unlock- painikkeilla. Valkoisen värinen. Adaptori ei muuta sähköjännitteitä tai aaltoja. Vain sisäkäyttöön. SMARTPHONEN SUOJAKOTELO VEDENKESTÄVÄ 300 pistettä Smartphonelle tarkoitettu (5.0 suurin) Water Wallet-kotelo on kehitetty, jotta voisimme olla aina yhteydessä toisiimme ajasta ja paikasta huolimatta, myös esimerkiksi rannalla. Siinä on vesitiivis uudelleensuljettava zip-tasku, etuläppä läpinäkyvällä ikkunalla ja kolme korttipaikkaa. Läpinäkyvä ikkuna mahdollistaa kosketusnäytön käytön ja se suojaa laitetta vedeltä, hiekalta, pölyltä, öljyltä ja rasvalta. Water Wallet- kotelon mukana tuleva olkahihna tekee puhelimen mukana kantamisesta käytännöllistä.

8 MATKUSTUS JA URHEILU JOUSTAVA KAKSITASKUINEN JUOKSUVYÖ 350 pistettä Mukava ja helposti kiinnitettävä vyö kahdella laajennettavalla taskulla, joissa voi pitää kaikkia harjoitusten tai kävelyretkien aikana tarvittavia esineitä. Juoksuvyötä koristavat pimeässä heijastavat yksityiskohdat, jotka mahdollistavat käyttäjän näkyvyyden myös pimeässä. Tämän lisäksi tuote on valmistettu vettähylkivistä materiaaleista, jotka mahdollistavat sen käytön myös äärimmäisissä olosuhteissa. KÄSIVARTEEN KIINNITETTÄVÄ KOTELO ÄLYPUHELIMILLE 400 pistettä Elastisesta lykrasta valmistettu kotelo, joka sopii kaikkiin älypuhelinmalleihin 5.1 saakka. Käytännöllinen, helppokäyttöinen ja tyylikäs kotelo on suunniteltu niin että sillä pääsee helposti käsittelemään älypuhelimen näyttöä ja siihen voi vaivattomasti liittää kuulokkeet. Se soveltuu hyvin musiikin kuunteluun harjoittelun aikana, niin ulko- kuin sisätiloissakin. Heijastava materiaali helpottaa laitteen käyttöä huonosti valaistuissa tai pimeissä paikoissa ja säädettävä hihna tarjoaa mitä mukavimman käytön. Lisäksi käytännölliseen sivutaskuun mahtuu esimerkiksi avaimet tai jokin pieni esine. v krajih s slabo razsvetljavo in nastavljivim trakom zagotavlja popolno prileganje za maksimalno udobje. REPPU 800 pistettä Tilava ja monitaskuinen. Kostuu muun muassa max kokoiselle tietokoneelle tai tabletille tarkoitetusta pehmennetystä taskusta, sisäisestä avainpaikasta sekä erillisistä taskuista kirjoitusvälineille ja juomapullolle. Ergonominen ja mukava selässä. S-muotoiset olkainpehmusteet sekä selkäpaneeli jossa ilmareiät selän pitämiseksi kuivana ja viileänä.

9 MATKUSTUS JA URHEILU AKTIIVISUUSRANNEKKE 1400 pistettä Polar Loop- aktiivisuusranneke mittaa jokaisen liikkeesi, osoittaa kuinka aktiivinen olet ollut päivän aikana ja ilmoittaa jos olet ollut paikallasi liian pitkään. Se analysoi myös unen laatua, kertoo otettujen askeleiden määrän, käytetyt kalorit, aikataulun sekä informoi myös päivittäisen liikunnan tavoitemäärästä. Ranneke on polyuretaania ja lukko ruostumatonta terästä. Ranneke on vedenkestävä ja toimii näin hyvin myös uimistarkoitukseen. VESIKAMERA Vedenalaiseen kuvaukseen 1600 pistettä Kestävä, kompakti ja monipuolinen Action Cam Waterproof-kamera. Sopii sekä jokapäiväiseen elämään että elämysmatkoille. Se on iskunkestävä, pölyä hylkivä ja kestää hyvin kylmyyttä. TROLLEY 1600 pistettä Kovapintainen vedettävä matkalaukku neljällä pyörällä. Numerolukko. Ideaali lyhyille matkoille. Mitat 40x55x20 cm.

10 TEE SE ITSE! 17 RUUVITALTAN SARJA 100 pistettä 16 erilaista ruuvitaltan päätä (25mm) ja 60 mm magneettinen. 60-OSAINEN PORANTERÄ JA RUUVIKÄRKISETTI 350 pistettä Lisäosasetti, sisältää 9 x HSS poranterää, 6 x betoniporanterä, 6 x puuporanterä 3 x porauksenpysäytin, 4 x ei-magneettinen kuusikolmiohylsy, 2 1 x 25mm ruuvikärki, 9 x 50mm ruuvikärki, 76mm ruuvikärjen pidike, 1 x avain. RUUVINVÄÄNNIN 4V LITHIUM-ION 800 pistettä QuickChange-istukka helpottaa yhdenkäden teränvaihtoja. 24-portainen momentinsäätö, 2-vaihteinen, hyvin dynaaminen ja helppo. GripZone ergonominen kumipäällysteinen kahva. LED työvalo valaisee työstökohteen. Paketti sisältää: 6-osainen teräsetti, laturi (3,5-4,5 tuntia), kantolaukku.

11 TEE SE ITSE! PENSASLEIKKURI 420W SÄHKÖKÄYTTÖINEN 1000 pistettä Kaksisuuntaiset timanttihiotut terät parantavat leikkuusuorituskykyä. Terän pituus: 45 cm. Maks. leikkuukapasisteetti 18 mm. Kaksitoiminen terä. Terän nopeus 1500 kierros/min. ISKUPORAKONE 800W 1200 pistettä 13 mm automaatti-istukka. Portaaton nopeudensäätö, suunnanvaihto. Teräs-ratas. Iskuluku 0-51,00 iskua/min. Maks. poraussyvyys: 16mm (betoniin), 34mm (puuhun), 13mm (teräkseen). PUHALLIN/IMURI SÄHKÖKÄYTTÖINEN 1600 pistettä Korkea ilmanvirtausnopeus, tehokas murskausvoima vähällä sähkönkulutuksella. Tehokkaat terät auttavat vaikeissakin murskaustilanteissa. Livetool-indikaattori: sininen valo ilmoittaa sähköjännitettä.

12 BUSINESS KÄYNTIKORTTITELINE Shop Bag 250 pistettä Pöydälle asetettava käyntikorttiteline. Mitat cm 10X3X9,2h. TABLETTIKOTELO Traveller Sleeve 450 pistettä Universaali tabletinsuojakotelo (max 10.1 ).Kaksi muovista kielekettä, jotka mahdollistavat tabletin asettamisen stand-asentoon kirjoittamista ja videoiden katselua varten. Käytännöllinen ulkotasku lisävälineille. POSTITELINE ShopBag 500 pistettä Pöydälle asetettava postilaukkuteline. Mitat cm 15,5x4x15,5h. LAUKKU OLKAHIHNALLINEN 750 pistettä Olkahihnallinen laukku. Mitat 60x32x35cm, tilavuus 57.

13 BUSINESS KIRJATUKI Panda 800 pistettä Kaksi kirjatukea. Mitat :15,5x10x19H. TIETOKONELAUKKU 1200 pistettä Tietokonelakun mitat (pc 15,6 ) 40x33x15cm. SEINÄKELLO 1800 pistettä Pyöreänmallinen seinäkello. Mitat 65øx1,2cm. Harmaa

14 BUSINESS LEHTITELINE 1800 pistettä Monenlaisiin sisustustyyleihin sopiva lehtiteline. Mitat: 38x16,5x25H. SATEENVARJOTELINE 3000 pistettä Yhtä aikaa tyylikäs ja tehokas. Mitat:28x16,5x60H. LANGATON PROJEKTRI 4500 pistettä Langaton Kodak PixPro ISHOW 1000-projektori joka mahdollistaa kuvien heijastamisen älypuhelimesta suuremalle näytölle. Yhteensopiva Android, ios ja Windowsin kanssa. Heijastaa valokuvasi, videosi, elokuvasi ja dokumenttisi laajalle, maksimissaan 50 kokoiselle näytölle.

15 HYVINVOINTI JA KEHONHOITO NUKANPOISTAJA 200 pistettä Nukanpoistaja, joka mahdollistaa kaiken tyyppisten nukkien sekä karvojen helpon ja nopean poistamisen. Saa kaikki vaatteesi näyttämään uusilta. Koneen päässä olevassa verkossa kolmenkokoisia reikiä, jonka ansiosta kaikenkokoisten karvojen ja nukkien poistaminen on vaivatonta ja yksinkertaista. HENKILÖVAAKA 350 pistettä Lasinen, ohuen ohut, design-vaaka. Step-on -käyttö. 4 herkkää tunnistinta tarkkojen mittaustulosten saavuttamiseksi. Sulkeutuu automaattisesti noin 10 sekunnin jälkeen. Maksimipaino: 150 kg. TRIMMERI KASVOILLE JA KEHOLLE 400 pistettä Sileä iho milloin ja missä tahansa haluat. Uusi täydellinen kauneudenhoitoväline nopeaan ja helppoon karvojen poistamiseen niin kasvoista kuin vartalosta. 26mm viimeistelypää kehon karvojen helppoon poistamiseen, 8mm pää kasvoalueen karvojen poistamiseen sekä 2mm ja 4mm harjaimet kulmakarvoja varten. INFRAPUNAKUUMEMITTARI 700 pistettä Lääketieteellisesti testattu laite joka takaa kehon lämpötilan tarkan mittauksen otsasta tai korvasta. Sekä akustiset että visuaaliset ilmoitukset kertovat onko mitattu lämpö normaali vai kohonnut. Laitteella voidaan mitata myös ilman, nesteiden ja erilaisten pintojen lämpötilaa C välillä. Laite tallentaa automaattisesti 30 viimeistä mittausta päivämäärineen ja kellonaikoineen. Pakkauksen sisältö: Mittari, patteri, suojakotelo.

16 HYVINVOINTI JA KEHONHOITO VERENPAINEMITTARI 750 pistettä Verenpaineen tarkka mittaaja. Näyttää matalan ja korkean verenpaineen, sykkeen sekä päivän ja ajan. Mittaukset perustuvat Kansainvälisen terveysjärjestön lanseeraman arviontiskaalaan, joka käyttää väreinään vihreää, punaista ja keltaista. Lääketieteellisesti testattu. Säädettävä käsivarsinauha 22-36cm. Mukana patterit ja suoja. HIUSTENLEIKKURI MIEHILLE 1000 pistettä DualCut-teknologialla varustettu nopea ja tarkka hiustenleikkuri. Titaaniset hyvin kestävät terät. 24 erilaista teräpituutta joita voi säädellä 0,5-23mm välillä. Pitää sisällään myös partaharjan, jonka pituutta voi säätää 1-23mm välillä. Mukana myös sakset ja kampa viimeistelyä varten sekä kovakantinen kotelo säilytystä varten. HIUSTENKIHARRIN ColourCare 1000 pistettä Hiustenkiharrin Satin Hair 7, Colour Saver-teknologia, joka tukee hiusvärin säilymistä 50%. 9 eri hiusta vahingoittamatonta lämpötason vaihtoehtoa muotoiluun. 32mm keramiikkavarsi kiharrusta varten.

17 HYVINVOINTI JA KEHONHOITO PARTAKONE PowerTouch 1400 pistettä ComfortCut-terät tarjoavat täydellisen ja viimeistellyn jäljen. Flex&Float-toiminto seuraa luotettavasti kasvojen ja kaulan muotoja. Täydellinen viiksien ja pulisonkien viimeistelyyn. Led-valo, uudelleen ladattava ja pestävä. HIUSTENKUIVAAJA Satin Hair 7 Professional 1400 pistettä IONTEC-teknologia lisäämään hiusten kiiltävyyttä ja vähentämään kihartumista. Lämmönsäädin joka pitää huolen hiusten luonnollisen värin säilymisestä mahdollisemman pitkään. SILK EPIL- EPILAATTORI 1600 pistettä Laitteessa harjasin joka samanaikaisesti puhdistaa ihon jopa 6 kertaa paremmin kuin normaali pesu jättäen ihosi tasaisen pehmeäksi ja raikkaaksi.taattu pehmeä ajokokemus tehokkaasti pyörivien hierontarullien ansiosta.40 varta vasten epäsymmetrisesti aseteltua teräreunaa huolellisen ja tehokkaan lopputuloksen takaamiseksi. Joustava terä myötäilee huolellisesti ajeltavia pintoja. Kone tulee pestä käytön jälkeen juoksevan veden alla hygienian takaamiseksi.

18 KOTI JA ja KEITTIÖ SÄILYTYSRASIAT 50 pistettä Neljä pientä muovista vihreä- tai punakansista säilytysrasiaa vuodenaikamakujen ja aromien säilytykseen. Voidaan pestä astianpesukoneessa. Mitat: 15x15x5,7 cm. VIERASPYYHESARJA 150 pistettä Paino 500 gr/mq. Vieraspyyhesetti, jossa useita eri värejä. 4 JÄÄTELÖRASIAA 300 pistettä Vintage-sarja. 4 jäätelörasian pakkaus koristeltuine posliinilusikoineen (8.5cm). Koristeltu jäätelöpakkaus. VOHVELIRAUTA 300 pistettä Kone vohvelien paistoon. Valmista taikina, kaada se vohvelikoneeseen, laita kansi kiinni ja anna lämmetä. Lämpimät vohvelit paistuvat hetkessä ja voit tarjoilla ne mielesi mukaan. Cm 20x25x13H. Valkoista alumiinia, V, 56HZ 1000W.

19 KOTI JA ja KEITTIÖ LEIKKUULAUTASETTI 400 pistettä Gift Ideas-sarja. Teräskahvainen leikkuulauta, sahateräinen teräsveitsi ja murujenkeräysrasia.46x23cm. Lahjapakkauksessa. PAISTINPANNU Thermopoint Tarkoitettu lihan, kalan ja kasvisten paistamiseen. Pannun reunat muotoiltu niin että ne vähentävät paistinesteen kertymistä paistovaiheessa. Tuote kuuluu Thermpoint-sarjaan (Ballarini) joka mahdollistaa kokkaamisen juuri oikealla lämpötilalla ja edesauttaa näin energiansäästöä. Kun paistinpannun osoitin muuttuu punaiseksi se on valmis käyttöä varten. Liekkiä voi pienentää vähentääkseen ylikuumentumista. Mitat 28x28 cm. LÄMPÖPEITE KIM 500 pistettä Päällinen mikrokuitua. Pehmuste polyesteria. Sopii hyvin allergikoille. Mitat 130x170cm. Väriltään sinertävä.

20 KOTI JA ja KEITTIÖ VEDENKEITIN 600 pistettä Tämän vedenkeittimen erikoisuus on siinä, että se osoittaa yhden kupin mitan, joten keität vettä juuri sen verran kuin vain tarvitset ja säästät näin sekä energiaa että luontoa. Helposti täytettävä. Merkkivalo joka osoittaa kun vedenkeitin on käytössä. Langaton. 360 pyörivä alusta. PAISTINPANNU ja PASTAPANNU Thermopoint 650 pistettä Paistinpannujen suuret pinta-alat suosivat lämmön välitöntä ja tasaista jakautumista, pannun reunojen pyöreä muoto taas kokattavien ruoka-aineisten ryöpsäyttämistä. Tuotteet kuuluvat Thermpointsarjaan (Ballarini) joka mahdollistaa kokkaamisen juuri oikealla lämpötilalla ja edesauttaa näin energiansäästöä. Kun paistinpannujen osoitin muuttuu punaiseksi, ne ovat valmiita käyttöä varten. Pastapannuista toinen soveltuu minkä tahansa ruoan valmistamiseen mutta toinen (syvempi ja korkeareunaisempi) on tarkoitettu erityisesti risottojen, pyreiden, liha- ja vihanneskeittojen valmistukseen. Mitat: 24 cm ja 28 cm. HÖYRYKEITIN 800 pistettä Philipsin höyrykeittimen tarjoaa ainutlaatuisen tavan valmistaa ruoka-annoksia. Laita haluamasi yrtit ja mausteet boosteriin ja anna höyryn hoitaa loput. Kolme eri rasiaa erilaisten ruokaaineiden samanaikaiseen valmistamiseen. Kokonaiskapasiteetti on 9 litraa ja irrotettavat välitasot mahdollistavat jopa kokonaisen kanan valmistamisen. Keittimessä on optimaaliset esiajastukset kalalle, vihanneksille, riisille jne.

21 KOTI JA ja KEITTIÖ ELEKTRONINEN KAHVINKEITIN 1000 pistettä Digitaalinen kahvinkeitin. Kahvi ei kiehu ikinä yli koska kahvinkeitin sulkeutuu automaattisesti. Pitää kahvin lämpimänä 30 minuuttia. Voidaan asettaa mille pinnalle tahansa käsitellyn pohjansa ansiosta. Tekee 1-2 kuppia. MEHULINKO Multiquick 2000 pistettä Teho 800W. Teräsnokka joka estää räiskymistä. Valmistaa lasin mehua 15 sekunnissa. Suuri syöttöaukko (75mm) johon mahtuu jopa kokonaisia hedelmiä. Kaksi eri nopeutta niin pehmeiden kuin kovienkin vihannesten ja hedelmien käsittelyyn. 1,25litran karahvi jossa vaahdon poistin. PUSSILAKANA ja UNTUVAPEITTO setti 3000 pistettä Mallistoa Letto Caleffi parisänkyyn. Pussilakana 255x200cm, aluslakana180x200 ja2 tyynyliinaa 50x80. (Peitonmitat 255 x 200).

22 LAPSET ja VAUVAT 36 KYNÄN VÄRIKYNÄSARJA Turbocolor 100 pistettä Vesiliukoiset ja vaarattomat mustekynät jossa turvallinen sulkutuppi. Kynän kärki 2,8 mm. ja materiaali hyvin pitkäkestoista kuitua. Voidaan pestä 40 asteessa. SEINÄKELLO Sammakko 250 pistettä Sammakonmuotoinen seinäkello joka tuo iloa päivän jokaisena tuntina. Cm 22 x 40h. Akryylia. SÄÄSTÖLIPAS 250 pistettä Sympaattinen karhunmuotoinen säästölipas, joka laskee hyvin älykkäästi ja elektronisesti kaikki sen sisälle syötetyt rahat näyttäen kokosumman etunäytössään. Hyvin käytännöllinen ja originaali! 15x14x16,5 cm. Materiaali TPR materiaalia. STERILOINTILAITE 550 pistettä Steriloi 4 tuttipulloa 2 minuutissa. Tällä Philips Aventsterilointilaitteella on kevyt ja kompakti rakenne joka tekee siitä täydellisen sekä kotikäyttöön että matkoille. Sen sisältö pysyy steriilinä 24 tuntia jos sen kantta ei nosteta. TUTTIPULLONLÄMMITIN 650 pistettä Tämä tuttipullonlämmitin lämmittää pullon sisällön tasaisesti vain kolmessa minuutissa ja siinä on myös sulatusmahdollisuus. Sen lisäksi se koristaa keittiötäsi tyylikkäästi.

23 Punti Premi disponibili 50 SÄILYTYSRASIAT, MATKASETTI Pikkupöllöt 100 USB-HIIRI, 36 KYNÄN VÄRIKYNÄSARJA, 17 RUUVITALTAN SARJA 150 KUULOKKEET JACK-liittimellä, VIERASPYYHESARJA, UNIVERSAALI MATKALATURI 200 NUKANPOISTAJA, WEB-KAMERA 250 USB-KAIUTTIMET, SEINÄKELLO Sammakko, KÄYNTIKORTTITELINE JÄÄTELÖRASIAA, VOHVELIRAUTA, SMARTPHONEN SUOJAKOTELO VEDENKESTÄVÄ 350 HENKILÖVAAKA, JOUSTAVA KAKSITASKUINEN JUOKSUVYÖ, RUUVIKÄRKISETTI 400 LEIKKUULAUTASETTI, TRIMMERI KASVOILLE JA KEHOLLE, KÄSIVARTEEN KIINNITETTÄVÄ KOTELO ÄLYPUHELIMILLE 450 PAISTINPANNU, TABLETTIKOTELO 500 LÄMPÖPEITE KIM, POSTITELINE 550 BLUETOOTH KAIUTIN, STERILOINTILAITE 600 MP3-SOITIN, VEDENKEITIN 650 TUTTIPULLONLÄMMITIN, PAISTINPANNU ja PASTAPANNU 700 LANGATON PUHELIN, INFRAPUNAKUUMEMITTARI 750 VERENPAINEMITTARI, LAUKKU OLKAHIHNALLINEN 800 HÖYRYKEITIN, REPPU, KIRJATUKI, RUUVINVÄÄNNIN 4V LITHIUM-ION 1000 ELEKTRONINEN KAHVINKEITIN, HIUSTENLEIKKURI MIEHILLE, PENSASLEIKKURI 420W SÄHKÖKÄYTTÖINEN, HIUSTENKIHARRIN 1200 TIETOKONELAUKKU, ISKUPORAKONE 800W 1400 IPOD-TELAKKA KAIUTTIMILLA, PARTAKONE PowerTouch, AKTIIVISUUSRANNEKKE, HIUSTENKUIVAAJA SatinHair 7 Professional 1600 VESIKAMERA Vedenalaiseen kuvaukseen, KANNATTAVA DVD-LUKIJA, SILK EPIL-EPILAATTORI, TROLLEY, PUHALLIN/IMURI SÄHKÖKÄYTTÖINEN 1800 SEINÄKELLO, LEHTITELINE 2000 MEHULINKO 2500 TURVAKAMERA 3000 SL10 Lens Kodak-kamera, PUSSILAKANA ja UNTUVAPEITTO setti, SATEENVARJOTELINE 4500 LANGATON PROJEKTRI HI-TECH JA MULTIMEDIA MATKUSTUS JA URHEILU TEE SE ITSE! BUSINESS HYVINVOINTI JA KEHONHOITO KOTI JA ja KEITTIÖ LAPSET ja VAUVAT

24 Prinkard Club säännöt 2015 Art.1: Prinkard Club ohjelma kuuluu yhtiölle PrinkS.r.l. - Yhtiön kotipaikka: Via Emilia Ponente 355, CastelBolognese (RA), Italia. Y-tunnus: Ravennan yritysrekisterin rekisteröintinumero Art.2: Alueellinen soveltamisala on maakohtainen ja tapahtuman vastaanottajiksi lasketaan järjestäjän yhtiön kanta-asiakkaat, jotka omistavat Prinkardin. Art.3: Tammikuun joulukuun välisenä aikana jokaisesta Prink-myyntipisteessä suoritetusta ostoksesta kertyy pisteitä artiklan 4 osoittamalla tavalla. Kyseiset pisteet rekisteröityvät myös Prinkin kanta-asiakasjärjestelmään. Art.4: Pisteet keräytyvät seuraavalla tavalla: 1 piste Jokaisesta alkuperäisen tuotteen ostoon käytetystä 2 eurosta (alkuperäiset tuotteet jotka ovat yhteensopivia asiakkaan tulostimen kanssa). 1 piste Jokaisesta Prinkin vastaavan tonerin, Prinkin vastaavan tai kierrätetyn mustekasetin, Prinkin paperin ja TTR -nauhojen ostoon käytetystä eurosta. 2 pistettä PrinkinRefillkit-täyttöpaketin tai lasertulostimien suodattimien ostoon käytetystä eurosta Art.5: Asiakkaan Prinkardille vuoden 2015 kuluessa keräytyvät pisteet tulee käyttää vuoden 2015 viimeiseen päivään mennessä. Asiakas voi käyttää myös aikaisempina vuosina kortilleen keräytyneitä pisteitään johonkin vuoden 2015 palkintolistalla olevaan lahjaan, mikäli hän ostaa vähintään yhden tuotteen jostakin Prinkin liikkeestä vuoden 2015 viimeiseen päivään mennessä. Art.6: Alimman mahdollisen palkintolahjaan oikeuttavan pistemäärän kerättyään Prinkardin omistajalla on oikeus lunastaa valitsemansa Prink-lahja mistä tahansa sellaisesta Prinkliikkeestä, joka osallistuu Prinkard- kampanjaan. Mikäli kyseisellä Prink-myyntipisteellä, johon asiakas on toivonut lahjansa toimitettavan, ei ole kyseistä tuotetta sen pyyntöhetkellä, tulee liikkeen hankkia kyseinen tuote seuraavien 180 päivän sisällä tilaushetkestä sekä myös säilyttää sitä liikkeessä kyseisen ajanjakson ajan. Mikäli asiakas ei nouda palkintolahjaansa 180 päivän sisällä, hän ei ole enää oikeutettu pyytämään sitä ja menettää näin kyseistä lahjaa vastaavan määrän pisteitä kanta-asiakaskortiltaan. Art.7: Noutaessaan kanta-asiakaslahjansa asiakaan kortilta vähenee vain kyseistä lahjaa vastaava pistemäärä. Muut noudetun lahjan pistemäärän ylittävät pisteet pysyvät edelleen voimassa. Art.8: Prinkard on henkilökohtainen. Sitä ei saa käyttää kukaan muu kuin itse kortin haltija. Art.9: Kyseisen 2015 Prink-katalogin lahjavaihtoehdot ovat voimassa saakka ellei toisin ilmoiteta. Lahjakatalogia päivitetään ajoittain tarjouskauden 2015 aikana, jotta asiakkaiden valittavina olevat tuotteet olisivat mahdollisimman ajankohtaisia ja kilpailukykyisiä. Säännöt nähtävissä kokonaisuudessaan osoitteessa

,00. Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin. 310x385x(H)350 12,

,00. Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin. 310x385x(H)350 12, KENWOOD Profesional -sarja yleiskoneet + 975 619 KMP05 Pro yleiskone 6,7 l, 1500W, blender Sekoittaa kakkutaikinat ja vatkaa kerman Kotelo alumiinia Aukeava yläosa turvasuojalla Portaaton nopeuden säätö

Lisätiedot

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0 MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0 Tuotekoodi: 4933443500 Kompakti iskuporakone, vain 198 mm pitkä tekee siitä ideaalin ahtaissa tiloissa työskentelyyn Joustava akkujärjestelmä: Työkalu käy kaikkien Milwaukee

Lisätiedot

JABRA move Wireless. Käyttöopas. jabra.com/movewireless

JABRA move Wireless. Käyttöopas. jabra.com/movewireless JABRA move Wireless Käyttöopas jabra.com/movewireless 1. tervetuloa...3 2. toimitussisältö... 4 3. kuinka käytät...5 3.1 Korkeuden säätö 4. lataaminen... 6 4.1 Akun tila 5. kuinka kytket...7 5.1 Bluetoothin

Lisätiedot

Varmista että kello on ladattu ennen kuin otat sen käyttöön. Jos sen akun varaus on liian alhainen, kellon toiminnot eivät toimi luotettavasti.

Varmista että kello on ladattu ennen kuin otat sen käyttöön. Jos sen akun varaus on liian alhainen, kellon toiminnot eivät toimi luotettavasti. I. Kellon esittely II. Osat Ⅲ. Aloitus Sovelluksen (application) asennus iphone: etsi 'H Band' App Storesta ja lataa se. Android: etsi 'H Band' Google Play Storesta ja lataa se. Bluetooth-yhteys Vaihe

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET MDS BT-80 ASENNUSOHJE. Erinlaisia liitäntätapoja ja vinkkejä siistiin asennukseen

KÄYTTÖOHJEET MDS BT-80 ASENNUSOHJE. Erinlaisia liitäntätapoja ja vinkkejä siistiin asennukseen KÄYTTÖOHJEET MDS BT-80 ASENNUSOHJE Erinlaisia liitäntätapoja ja vinkkejä siistiin asennukseen 1 2 1. MDS BT-80. Digitaalinen vahvistin Bluetooth yhteydellä. Voidaan liittää kaikkiin kaiuttimiin ja systeemeihin.

Lisätiedot

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi Kasvata hyötypuutarhassa ympäri vuoden! Luminum Green -tuotteilla omaa satoa Helposti Hyödynnä kaupan ruukkuyrttien ja -salaattien tarjonta ja jatkokasvata lisäsatoa Luminum Green -tuoteperheen avulla.

Lisätiedot

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Kuvittele uudenlainen kuulokoje, joka saa kaiken kuulumaan. Kuulet kaiken täysin luonnollisena. Kuvittele, miltä helposti ymmärrettävä puhe kuulostaa.

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Tietoisku 5.4.2016 mikko.kaariainen@opisto.hel.fi Lataa tietoiskun materiaali netistä, kirjoita osoite selaimen osoitelokeroon: opi.opisto.hel.fi/mikko Tietoverkot

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

todella helppokäyttöinen

todella helppokäyttöinen Vaivatonta viimeistelyä Täydellinen päivä Erinomainen leikkuuteho, todella helppokäyttöinen Make it your home. Uusi ART 18 LI on hyvä valinta. Innovatiivinen Durablade takaa erinomaisen leikkuutehon, ja

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex OSiS+ Session Label Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Joustava hiuskiinne Voimakas hiuskiinne Suolasuihke Muotoiluvoide Muovailuvaha Dust It Flex ASK Education kampaajille, osoittaa

Lisätiedot

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Lehdistötiedote Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Teräväpiirtoelokuvia kotona, upeita esityksiä työpaikalla 1. syyskuuta 2015 Epsonin uudet monikäyttöiset, helposti liikuteltavat projektorit

Lisätiedot

13h 29min Energiaindeksisi on erittäin hyvä! Hyvä fyysinen kuntosi antaa sinulle energiaa sekä tehokkaaseen työpäivään että virkistävään vapaaaikaan.

13h 29min Energiaindeksisi on erittäin hyvä! Hyvä fyysinen kuntosi antaa sinulle energiaa sekä tehokkaaseen työpäivään että virkistävään vapaaaikaan. ENERGIAINDEKSI 22.08.2014 lotta laturi 13h 29min Energiaindeksisi on erittäin hyvä! Hyvä fyysinen kuntosi antaa sinulle energiaa sekä tehokkaaseen työpäivään että virkistävään vapaaaikaan. Stressitaso

Lisätiedot

Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje

Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje Älykäs ratkaisu suureen kuuloalenemaan ReSound ENZO tarjoaa ensimmäistä kertaa älykästä teknologiaa suuresta kuulonalenemasta kärsiville,

Lisätiedot

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 B C A 24/7 aktiivisuusranneke ja sovellus älypuhelimelle/tabletille. Toiminnot: Askelmittari Unen mittaus Kilometrilaskuri Kalorilaskuri Aktiivisuusmittari

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

Kuule - luonnollisesti

Kuule - luonnollisesti Kuule - luonnollisesti Täydellisen tasapainoinen ääni Kuvittele, millaista olisi pystyä seuraamaan keskusteluja. Kuulla kaikki ympäristön äänet. Siirtyä mukavasti hiljaisesta paikasta meluisaan. Kuulla

Lisätiedot

Skype for Business pikaohje

Skype for Business pikaohje Skype for Business pikaohje Sisällys KOKOUSKUTSU... 2 ENNEN ENSIMMÄISEN KOKOUKSEN ALKUA... 4 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN SKYPE FOR BUSINEKSELLA... 5 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN SELAIMEN KAUTTA... 6 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2015 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

T-Cam IPC900 HD PTZ valvontakamera

T-Cam IPC900 HD PTZ valvontakamera T-Cam IPC900 HD PTZ valvontakamera Sisällysluettelo Ennen käyttöä... 1 Käyttöehdot... 1 Huomioitavaa... 1 Käyttöolosuhteet... 1 Valvontakameran käyttöönotto... 2 Kameran etäkäyttö... 2 Kameran kytkeminen...

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen tuotteen käyttöönottoa. KÄYTTÖOHJE 1 (5) VAROITUKSET Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen tuotteen käyttöönottoa. HUOMIO! Laite ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Sisältää pieniä osia - Tukehtumisvaara. Pidä huoli ettei

Lisätiedot

Epson esittelee toimisto- ja luokkakäyttöön tarkoitetut kannettavat projektorit

Epson esittelee toimisto- ja luokkakäyttöön tarkoitetut kannettavat projektorit Lehdistötiedote Epson esittelee toimisto- ja luokkakäyttöön tarkoitetut kannettavat projektorit Uusien mallien etuna on helppo siirreltävyys ja joustavat asennusmahdollisuudet 1. huhtikuuta 2015 Epson

Lisätiedot

SHARP TAMPERE Konttorikoneliike Osmo Östring Oy Taitajankuja Pirkkala Vaihde (03)

SHARP TAMPERE Konttorikoneliike Osmo Östring Oy Taitajankuja Pirkkala Vaihde (03) 6in1 Music Center Wood with USB/SD encoding ( LP, CD/MP3, USB/SD, Cassette, Radio ) Tekniset tiedot: - Puinen - C-kasettisoitin - Kuulokeliitäntä - Levysoitin - Kolme levysoittimen pyörimisnopeutta: 33/45/78

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Radio R 4.0 IntelliLink Usein kysytyt kysymykset

Radio R 4.0 IntelliLink Usein kysytyt kysymykset Sisältö 1. Audio... 1 2. Puhelin... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galleria... 7 6. Muuta... 7 1. Audio K: Miten vaihdan äänilähdettä, esimerkiksi FM-radiosta USB:lle? V: Vaihtaaksesi

Lisätiedot

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen)

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) 6 Korvanappi 7 Mikrofoni 8 Pidike 9 Varauksen osoitin (punainen) 10 Virtavalo (vihreä) Asennus

Lisätiedot

HUAWEI MEDIAPAD T1 10" 4G 225 sis. alv

HUAWEI MEDIAPAD T1 10 4G 225 sis. alv HUAWEI MEDIAPAD T1 10" 4G 225 sis. alv Huawei Mediapad T1 10" 4G Tyylikkään ja tehokkaan tabletin sulavalinjainen unibody - muotoilu ja pintamateriaali tuntuvat miellyttävältä käytössä. Laitteen neliydinsuorittimen

Lisätiedot

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa 500-2000 W Sähkölämmitys 12 mallia IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa Käyttökohteet CIR tuo mukavuutta terasseille, parvekkeille ja ulkoilmaravintoloihin

Lisätiedot

HS-8100 BLUETOOTH CAR KIT Tuotetiedot

HS-8100 BLUETOOTH CAR KIT Tuotetiedot Tuotetiedot Hands free -laite Mikrofoni Lyhyt mikrofoni 1 12 V -liitin 2 Mikrofoniliitäntä 3 Linkkipainike 4 Toiminnon merkkivalo (sininen/punainen) 5 Soittopainike 6 Äänenvoimakkuuden lisääminen (+) Käyttö

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

Kannettavatilanne Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kannettavatilanne Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Kannettavatilanne 24.3.2016 Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Asennuspalvelu 100 : Tietokone asennettuna avaimet käteen periaatteella: virusturvat, ohjelmat, tiedostojen siirto vanhasta

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

PIKAOPAS ONNEKSI OLKOON! uusi LCD

PIKAOPAS ONNEKSI OLKOON! uusi LCD ONNEKSI OLKOON! sinulla on uusi LCD Tämä pikaopas opettaa sinulle perusasiat, tämän jälkeen olet valmis taltioimaan elämäsi uskomattomimmat hetket GoPro kamerallasi. PIKAOPAS Lataa tarkempi käyttöohje

Lisätiedot

Tunable White. Henkilökohtainen valaistus

Tunable White. Henkilökohtainen valaistus Tunable White Henkilökohtainen valaistus Ihmiskeskeinen valaistus Valaistus joka keskittyy tarpeisiisi Valo vaikuttaa siihen mitä tunnemme ja miten toimimme. Valolla on myös suuri vaikutus tunteisiimme

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus Ominaisuudet Wi-Fi b/g/n 7" kosketusnäyttö. Tukee 3. osapuolen laitteita Nettikamera G-anturi Mediasoitin 3G (optional) Pakkauksen sisältö 1 taulutietokone 1 USB-johto 1 verkkolaite kuulokkeita Pikakäyttöopas

Lisätiedot

MITEN KIRJAUDUN ADOBE CONNECTIIN?

MITEN KIRJAUDUN ADOBE CONNECTIIN? Connect-ohje oppilaalle MITEN KIRJAUDUN ADOBE CONNECTIIN? 1. Avaa internet-selain ja kirjoita osoiteriville virtuaaliluokkasi osoite, esim. http://tampere.adobeconnect.com/virta ja paina Enter: Luokkien

Lisätiedot

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet Autoclip 223 Nauti luonnosta, vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa, lähde vaikka lomalle! Stigan robottiruohonleikkurit pitävät huolen nurmikostasi itsenäisesti, uskomattomalla lopputuloksella. Autoclip

Lisätiedot

Laajenna kuuntelualuettasi

Laajenna kuuntelualuettasi ReSound auttaa ihmisiä kuulemaan korvan luonnollista toimintaa jäljittelevien ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus elää täysipainoista ja aktiivista elämää ilman kuulonaleneman asettamia

Lisätiedot

GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ

GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ Max 6 GUARANTEED TOUGH. UUSI TSTAK KESKENÄÄN LUKITTAVA PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ DEWALTIN UUSI TSTAK -VALIKOIMA ON AMMATTILAISEN TÄYDELLINEN KUMPPANI.

Lisätiedot

Betonirakentamisen talvituotteet

Betonirakentamisen talvituotteet VARAUDU TALVEEN Meiltä saat tarvittavat betonirakentamisen talvituotteet Betonirakentamisen talvituotteet - Pakkassuojamatot - Roudansulatusmatot - Led työvalot - Betoninkovetuskaapelit - Betonilämpömittarit

Lisätiedot

Tehosta kokouskäytäntöjäsi! Teknologian avulla järjestät kokoukset tehokkaasti ja vaivattomasti.

Tehosta kokouskäytäntöjäsi! Teknologian avulla järjestät kokoukset tehokkaasti ja vaivattomasti. Tehosta kokouskäytäntöjäsi! Teknologian avulla järjestät kokoukset tehokkaasti ja vaivattomasti. Kiitos kun latasit kokoustyöskentelyn oppaan. Kuluuko sinulla palavereissa aikaa johonkin muuhun, kuin itse

Lisätiedot

IKEA ruoanlaittoastiat

IKEA ruoanlaittoastiat IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat IKEA365_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:17:29 Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat

Lisätiedot

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia

Leica Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter Siitä vain... Paina nappia Sprinter 50 Tähtää, paina nappia, lue tulos Pölyn ja veden kestävä Kompakti ja kevyt muotoilu Virheettömät korkeuden ja etäisyyden lukemat Toiminnot yhdellä painikkeella

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Aeg integroitu jääkaappi SKD71800F0 Erittäin laadukas integroitu jääkaappi. Digitaalinäyttö tarkkaan lämpötilansäätöön. LED-valaistus takaa erinomaisen valaistuksen. Energialuokka A+. Käyttötilavuus 330

Lisätiedot

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää.

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää. 32 SKATEPAL PRO 3 PAKKAUKSEN PURKU JA ASENTAMINEN 1. Aseta kone vakaalle pöydälle 80 100 cm:n työskentelykorkeudelle. 2. Avaa yläkansi napsauttamalla koneen molemmilla puolilla olevia solkia. 3. Kannen

Lisätiedot

Online-kurssien pikaopas Adobe Connect -yhteyden käyttämiseen

Online-kurssien pikaopas Adobe Connect -yhteyden käyttämiseen Online-kurssien pikaopas Adobe Connect -yhteyden käyttämiseen Laitteisto ja ohjelmat Sovelton Online-kurssit käyttävät alustanaan Adobe Connect -ympäristöä. Asiakasohjelmaksi riittää pelkkä www-selain

Lisätiedot

Pizza ja kebab kebab laitteet

Pizza ja kebab kebab laitteet Profi Line -kaasukäyttöinen kebabgrilli Toimii maa- ja pullokaasulla arustettu turvaventtiilillä Paistinvartaan ja läönlähteen väli säädettävissä Polttimien teho 12 kw Paistinvartaan pituus 900, lihakapasiteetti

Lisätiedot

DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA

DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA KOKONAISRATKAISU KONEET DUNIFORM AINUTLAATUINEN PAKKAUSRATKAISU Duniform on ruokapalveluiden toimittajille suunniteltu kokonaisratkaisu, joka yhdistää muotoilun, laadun

Lisätiedot

MONEN LAITTEEN K780-NÄPPÄIMISTÖ Yksi näppäimistö. Kaikki ominaisuudet. Tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin.

MONEN LAITTEEN K780-NÄPPÄIMISTÖ Yksi näppäimistö. Kaikki ominaisuudet. Tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin. MONEN LAITTEEN K780-NÄPPÄIMISTÖ Yksi näppäimistö. Kaikki ominaisuudet. Tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin. TUTUSTU MONEN LAITTEEN K780- NÄPPÄIMISTÖÖN ALOITUS PARANNELLUT TOIMINNOT KAHDENLAINEN

Lisätiedot

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa Käyttöopas AirPrint JOHDANTO Tässä oppaassa olevien tietojen täydellisyys, täsmällisyys ja ajantasaisuus on pyritty varmistamaan kaikin keinoin. Valmistaja ei vastaa omien vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella

Lisätiedot

Harjoittelu, ravinto ja lepo kehittymisen kulmakivet Koripallovalmennuksen tukitoimet

Harjoittelu, ravinto ja lepo kehittymisen kulmakivet Koripallovalmennuksen tukitoimet Harjoittelu, ravinto ja lepo kehittymisen kulmakivet 2.1. Koripallovalmennuksen tukitoimet Kehittymisen pyhä kolmiyhteys HARJOITTELU KEHITYS Kuormitus-kolmion pinta-alan kasvua eli harjoittelun lisääntymistä

Lisätiedot

PDA CAM KÄYTTÖOPAS PDA CAM

PDA CAM KÄYTTÖOPAS PDA CAM PDA CAM KÄYTTÖOPAS Fi 1 Suomi Käyttäjän käsikirja Sisällys Valmistelut... 2 Pakkauksen sisältö... 2 Järjestelmävaatimukset... 2 PDA Cam -kamera... 3 PDA Cam -kameran osat... 3 Asentaminen... 4 Laitteiston

Lisätiedot

ENERGIAINDEKSI

ENERGIAINDEKSI ENERGIAINDEKSI 02.04.2015 Essi Esimerkki 2h 33min 12h 53min Energiaindeksisi on erittäin hyvä! Hyvä fyysinen kuntosi antaa sinulle energiaa sekä tehokkaaseen työpäivään että virkistävään vapaa-aikaan.

Lisätiedot

Pikakäyttöohje: Firstbeat Kuntovalmentaja

Pikakäyttöohje: Firstbeat Kuntovalmentaja Pikakäyttöohje: Firstbeat Kuntovalmentaja Kuntovalmentaja on avaimesi hyvään kuntoon! Valmentaja: Kertoo harjoitteletko oikein suhteessa kuntotasoosi ja tavoitteeseesi. Älykäs päivittyvä harjoitusohjelma.

Lisätiedot

L 99/10 Euroopan unionin virallinen lehti 5.4.2012

L 99/10 Euroopan unionin virallinen lehti 5.4.2012 L 99/10 Euroopan unionin virallinen lehti 5.4.2012 Suorakaiteen muotoinen tavara, jonka mitat ovat noin 60 300 cm ja joka koostuu kahdesta yhteenliimatusta kerroksesta (joista toinen on tekstiilikangasta

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO JOHDANTO 3 TUOTETAKUU 3 Hyväksyntätiedot 3 YLEISKATSAUS 4 OMINAISUUDET 5 PÄÄRAKENNE 6 AMMATTIMAINEN VESITIIVIS RAKENNE 7 ASENNUS 8

SISÄLLYSLUETTELO JOHDANTO 3 TUOTETAKUU 3 Hyväksyntätiedot 3 YLEISKATSAUS 4 OMINAISUUDET 5 PÄÄRAKENNE 6 AMMATTIMAINEN VESITIIVIS RAKENNE 7 ASENNUS 8 SISÄLLYSLUETTELO JOHDANTO 3 TUOTETAKUU 3 Hyväksyntätiedot 3 YLEISKATSAUS 4 OMINAISUUDET 5 PÄÄRAKENNE 6 AMMATTIMAINEN VESITIIVIS RAKENNE 7 ASENNUS 8 KÄYTTÖOHJE 12 TIEDOSTON TALLENTAMINEN JA ESITTÄMINEN

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Lujatekoinen ja varmatoiminen Tehokkuutta ja helppoutta vasikanjuottoon hapanjuottovaunulla VAPAARUOKKIJA RehuPiika Laitteella voidaan tehdä jopa kolmen

Lisätiedot

2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä

2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä Nokia Lifeblog 2.5 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries ja N77 ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut

Lisätiedot

Pikaopas: ReSound LiNX- kuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla

Pikaopas: ReSound LiNX- kuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla Pikaopas: ReSound LiNXkuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla Pikaopas: Made for iphone (MFi) -toiminnon ottaminen käyttöön ja käyttäminen Yhteensopivat laitteet ReSound LiNX on yhteensopiva MFi-toiminnon

Lisätiedot

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle.

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus mies Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus ei ole vain oma asiasi. Puhtaus on tärkeää, kun olet tekemisissä muiden

Lisätiedot

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 Tuotekoodi: 4933431245 n suunnittelema hiiliharjaton POWERSTATE moottori tarjoaa jopa 10x pidemmän moottorin käyttöiän ja jopa 25% enemmän voimaa REDLINK PLUS elektroniikka

Lisätiedot

Motorola Phone Tools. Pikaopas

Motorola Phone Tools. Pikaopas Motorola Phone Tools Pikaopas Sisältö Vähimmäisvaatimukset... 2 Ennen asennusta Motorola Phone Tools... 3 Asentaminen Motorola Phone Tools... 4 Matkapuhelimen asennus ja määritys... 5 Online-rekisteröinti...

Lisätiedot

2 Käynnistä tietokone. MI-4550Xp WIRELESS OPTICAL MINI MOUSE. Tuotetiedot A B C

2 Käynnistä tietokone. MI-4550Xp WIRELESS OPTICAL MINI MOUSE. Tuotetiedot A B C Tuotetiedot J A B C E F H K D Hiiri A: Vierityskiekko ja kolmas painike (automaattinen vieritys painamalla) Vierityskiekon alapuolella: Pariston virta vähissä -valo (vilkkuu) B: Kakkospainike C: Ykköspainike

Lisätiedot

Langaton koti Monitori

Langaton koti Monitori INSMAT Oy Ennen käyttöä, lue tämä käsikirja huolellisesti varmistaaksesi nopean ja tehokaaan asennuksen. Lopullinen ulkonäkö, väri ja tarvikkeet voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Langaton koti

Lisätiedot

Kuulokoje, joka avaa maailmasi

Kuulokoje, joka avaa maailmasi Kuulokoje, joka avaa maailmasi Perinteinen teknologia Uusi teknologia keskittyy yhteen puhujaan ja vaimentaa kaikki muut puhujat avaa äänimaiseman, johon mahtuu useita puhujia Luultavasti tiedät tunteen.

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO 1 (8) 15.4.2015 Tujoma. Sivu: GG10000 Gorgol esite + hinnasto

TUOTEKUVASTO 1 (8) 15.4.2015 Tujoma. Sivu: GG10000 Gorgol esite + hinnasto 5.4.205 (8) GG036242 Gorgol Aito luonnonharja/nailonpiikki harja 3 riviä Pitkä ja kapea. Terävä varrenpää. GG0000 Gorgol esite + hinnasto Puuharja, aitoa harjasta/nailonpiikeillä. Joustavapohjainen, musta

Lisätiedot

ENERGIANSÄÄSTÖ TYÖPAIKALLA

ENERGIANSÄÄSTÖ TYÖPAIKALLA ENERGIANSÄÄSTÖ TYÖPAIKALLA Energiansäästö työpaikalla Miksi energiaa kannattaa säästää? Mistä työpaikan energiankulutus muodostuu? Miten töissä voi säästää energiaa? Lämmitys Jäähdytys Sähkö Valaistus

Lisätiedot

DNA Welho MatkaTV -palvelu. DNA Welho MatkaTV. Televisio aina mukanasi tabletissa, älypuhelimessa ja tietokoneessa

DNA Welho MatkaTV -palvelu. DNA Welho MatkaTV. Televisio aina mukanasi tabletissa, älypuhelimessa ja tietokoneessa DNA Welho MatkaTV -palvelu DNA Welho MatkaTV Televisio aina mukanasi tabletissa, älypuhelimessa ja tietokoneessa C M Y CM MY CY CMY K 3-1-2-black-cmyk.pdf 1 24.10.2013 17:56:08 Televisio taskuun ja menoksi!

Lisätiedot

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. 1 Valokuvien, diojen ja filminegatiivien skannaus ION PICS 2 PC Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. ION PICS 2 PC skannerilla voit skannata valokuvia, dioja ja filminegatiiveja tietokoneelle

Lisätiedot

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Havaitseminen on ensimmäinen vaihe kodin tai yrityksen ja niiden seinien sisällä olevien ihmisten ja omaisuuden suojelemisessa.

Lisätiedot

Käyttöohje. Sonera Visuaalisen kommunikaation henkilökohtainen käyttö tietokoneella älylaitteella ja selaimella

Käyttöohje. Sonera Visuaalisen kommunikaation henkilökohtainen käyttö tietokoneella älylaitteella ja selaimella Käyttöohje Sonera Visuaalisen kommunikaation henkilökohtainen käyttö tietokoneella älylaitteella ja selaimella Soneran visuaalisen kommunikaation palvelu käyttö onnistuu useilla eri tavoilla ja laitteilla.

Lisätiedot

MITEN KIRJAUDUN ADOBE CONNECTIIN?

MITEN KIRJAUDUN ADOBE CONNECTIIN? Connect-ohje oppilaalle MITEN KIRJAUDUN ADOBE CONNECTIIN? 1. Avaa internet-selain ja kirjoita osoiteriville virtuaaliluokkasi osoite, esim. http://tampere.adobeconnect.com/virta ja paina Enter: Luokkien

Lisätiedot

KODINKONEPAKETTI 1 RST

KODINKONEPAKETTI 1 RST KODINKONEPAKETTI 1 RST 05.09.2016 Monitoimiuuni PULL SYSTEM 6H - 175BX / 901010083 Integroitava uuni Monitoimi, 6 valmistusohjelmaa Näyttö aikatoiminnolla Ajastintoiminto Aquasliding puhdistustoiminto

Lisätiedot

ETÄPALVELU. HALTIK Videoportaali - osallistujan ohje

ETÄPALVELU. HALTIK Videoportaali - osallistujan ohje ETÄPALVELU HALTIK Videoportaali - osallistujan ohje 19.5.2015 Laitevaatimukset Tietokoneessa tulee olla asennettuna: Web-kamera Mikrofoni ja kaiuttimet tai kuulokkeet Tietokoneen internet selaimen tulee

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 03 [ 065 ] HEINE laryngoskoopit Classic+ Macintosh Classic+ Miller Classic+ WIS Classic+ Paed Modular+ Macintosh Modular+ Miller FlexTip+

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

Tärkeimmät ominaisuudet Haluatko pestä pyykit 30 minuutissa? Helppoa. Pyykkisi ovat valmiit juuri silloin kuin haluat. Pese vaatteesi puolet nopeammin

Tärkeimmät ominaisuudet Haluatko pestä pyykit 30 minuutissa? Helppoa. Pyykkisi ovat valmiit juuri silloin kuin haluat. Pese vaatteesi puolet nopeammin RUOANVALMISTUS ASTIANPESU KYLMÄSÄILYTYS PYYKINKÄSITTELY Start Tuotteet Pyykinkäsittely Pyykinpesukoneet RTF71663W RTF71663W Vertaile Jälleenmyyjät Yleiskuva Muut tiedot Galleria Asiakastuki A+++ -energialuokka,

Lisätiedot

Smart Access Käyttötapa

Smart Access Käyttötapa Smart Access Käyttötapa A. Edellytykset... 2 1. Älypuhelinyhteensopivuus... 2 2. Kaapelin valinta... 2 a. Applen laitteet (iphone 4/4s)... 2 b. Applen laitteet (iphone 5/5c/5s)... 2 c. Android-laitteet,

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

Sekoitinsarja Käyttöohje

Sekoitinsarja Käyttöohje Sekoitinsarja Käyttöohje Lue ohjekirja huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Käytä laitetta vain käyttöohjeen mukaisesti. Säilytä ohjekirja lukemiseksi tulevaisuudessa. TURVALLISUUS Laite ei ole

Lisätiedot

Fortum Fiksu Mittaava, etäohjattava sähkökytkin sisäkäyttöön Käyttöohjeet

Fortum Fiksu Mittaava, etäohjattava sähkökytkin sisäkäyttöön Käyttöohjeet Fortum Fiksu Mittaava, etäohjattava sähkökytkin sisäkäyttöön Käyttöohjeet Sisällys 1 Fortum Fiksu -järjestelmään liitettävä mittaava pistorasiakytkin sisäkäyttöön 2 Asentaminen 2.1 Kytkimen liittäminen

Lisätiedot

30 euroa takaisin! Ääniaaltotekniikalla varustettu Braun Series 7. Länsisähkö Kaakelikaari 2 A Vantaa

30 euroa takaisin! Ääniaaltotekniikalla varustettu Braun Series 7. Länsisähkö Kaakelikaari 2 A Vantaa 30 euroa takaisin! Osta nyt mikä tahansa Braun Series 7 -parranajokone ( SH799cc+ccr2, SH799cc, SH790cc, SH765cc, 760cc, SH750cc, SH740sW&D ), niin saat 30 euroa takaisin pankkitilillesi. Braun Series

Lisätiedot

Quha Zono. Käyttöohje

Quha Zono. Käyttöohje Quha Zono Käyttöohje 2 Virtakytkin/ merkkivalo USB-portti Kiinnitysura Tervetuloa käyttämään Quha Zono -hiiriohjainta! Tämä käyttöohje kertoo tuotteen ominaisuuksista ja opastaa laitteen käyttöön. Lue

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

1) Vaporisaattorin tammirunko 2) Etupaneeli 3) Boost-nappi 4) Tehonsäädin 5) Pesä 6) Pesän kansi 7) Boost-LED 8) Höyryn virtausaukko ja suodatin 9)

1) Vaporisaattorin tammirunko 2) Etupaneeli 3) Boost-nappi 4) Tehonsäädin 5) Pesä 6) Pesän kansi 7) Boost-LED 8) Höyryn virtausaukko ja suodatin 9) Käyttäjän Opas 1) Vaporisaattorin tammirunko 2) Etupaneeli 3) Boost-nappi 4) Tehonsäädin 5) Pesä 6) Pesän kansi 7) Boost-LED 8) Höyryn virtausaukko ja suodatin 9) Latausliitin 10) Tuloilma-aukko 11) Lämpöelementti

Lisätiedot

Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt

Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt Seewo LED monikosketusnäytöt TK-Team Seewo LED kosketusnäytöt on ideaali ratkaisu kokous-, koulutus- ja luokkatiloihin. 10-pisteen monikosketus mahdollistaa useamman

Lisätiedot

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja:

AirPrint-opas. Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: AirPrint-opas Tämä käyttöopas koskee seuraavia malleja: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa

Lisätiedot

Sisältö. 1. Suomi P. 3. Copyright by ENERGETICS

Sisältö. 1. Suomi P. 3. Copyright by ENERGETICS Light Bench 6.1 FI Sisältö 1. Suomi P. 3 FI Nämä käyttöohjeet ovat ainoastaan asiakasta varten. ENERGETICS ei takaa kielenkäännöksestä tai tuotteen teknisistä muunnoksista johtuvia virheitä. Copyright

Lisätiedot

ES-CAM2A KÄYTTÖOHJE. IP -kamera

ES-CAM2A KÄYTTÖOHJE.  IP -kamera ES-CAM2A IP -kamera KÄYTTÖOHJE www.etiger.com FI Pakkauksen sisältö - ES-CAM2A x1 - Asennuskannake x1 - Verkkolaite x1 - Käyttöohje x1 ja Ennen kameran ES-CAM2A käyttöä lataa sovellus isecurity+ AppStoresta

Lisätiedot

EASYGUARD HUOLETONTA MOBIILIKÄYTTÖÄ INNOVAATIOTA LIIKE-ELÄMÄÄN YHTEYDET TURVALLISUUS

EASYGUARD HUOLETONTA MOBIILIKÄYTTÖÄ INNOVAATIOTA LIIKE-ELÄMÄÄN YHTEYDET TURVALLISUUS SUOJAUS HALLITTAVUUS YHTEYDET TURVALLISUUS INNOVAATIOTA LIIKE-ELÄMÄÄN Toshiba EasyGuard, jonka ainutlaatuiset ominaisuudet on suunniteltu vastaamaan yritysten liikkuvuutta koskeviin haasteisiin, tuo huolettoman

Lisätiedot

Käyttöopas yksityisautolle Android, ios ABAX MOBIILI

Käyttöopas yksityisautolle Android, ios ABAX MOBIILI Käyttöopas yksityisautolle Android, ios ABAX MOBIILI 2 The difference is ABAX The difference is ABAX 3 SISÄÄNKIRJAUTUMINEN Avaa ABAX-sovellus, ja klikkaa «Kirjaudu». Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi

Lisätiedot

2 tankkiset - sähkö - HD

2 tankkiset - sähkö - HD Electroluxin astianpesukonesarja on valmistettu tuottamaan asiakkaalle tehokas, taloudellinen ja ergonominen astianpesu.tuotesarjaan kuuluu lasinpesukoneet, edestä täytettävät koneet, kupukoneet, tunnelikoneet,

Lisätiedot

Nokia Display Headset (HS-6) -laitteen käyttöohje. 9232425 1. painos

Nokia Display Headset (HS-6) -laitteen käyttöohje. 9232425 1. painos Nokia Display Headset (HS-6) -laitteen käyttöohje 9232425 1. painos VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote HS-6 noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY

Lisätiedot

Microsoft Lync 2013. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy

Microsoft Lync 2013. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy Microsoft Lync 2013 Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Mikkelin Ammattikorkeakoulu Oy Kymenlaakson Ammattikorkeakoulu Oy Ohjeen nimi Microsoft Lync 2013 Vastuuhenkilö Mari Jokiniemi ja Sirpa Kemppainen

Lisätiedot

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN FIN TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN 2 TANEO MONIPUOLINEN VALAISIN IHANTEELLISEEN VALAISTUKSEEN. Tinkimätön valaistusratkaisu on välttämätön aina kun silmäsi ovat koetuksella. Oli työtehtävänä

Lisätiedot