Palkintokatalogi. Prinkard Club Löydä Prinkin kanta-asiakkuuden edut

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Palkintokatalogi. Prinkard Club 2015. Löydä Prinkin kanta-asiakkuuden edut"

Transkriptio

1 Palkintokatalogi Prinkard Club 2015 Löydä Prinkin kanta-asiakkuuden edut

2 TULE MUKAAN PRINKARD CLUBIIN JA HYÖDY KANTA-ASIAKKUUDESTASI! Prinkard on Prinkin kanta-asiakasklubi, jonka jäsenenä sinut palkitaan jokaisesta tekemästäsi ostoksestasi ja olet oikeutettu yksinomaan Prinkin kanta-asiakkaille kuuluviin etuihin. Saat pisteitä jokaisesta tekemästäsi ostoksesta joilla voit valita mieleisesi palkinnon laajasta kodinkoneisiin, vapaa-aikaan ja teknologiaan liittyvistä palkintotuotteista. Prinkardin haltijaksi tuleminen on helppoa ja ilmaista: voit liittyä kanta-asiakkaaksi missä tahansa Prink-myyntipisteessä täyttämällä yhdessä myyjän kanssa vaadittavat kansta-asiakastiedot. Prink-kortin haltijama saat myös lukuisia etuja Prinkin tärkeiltä yhteistyökumppaneilta. Kerää pisteitä joka ostoksesta seuraavasti: 1 PISTE Jokaisesta alkuperäisen tuotteen ostoon käytetystä 2 eurosta. 1 PISTE Jokaisesta Prinkin vastaavan tonerin, Prinkin vastaavan tai kierrätetyn mustekasetin, Prinkin paperin ja TTR -nauhojen ostoon käytetystä eurosta. 2 PISTETTÄ Prinkin Refill kit-täyttöpaketin tai lasertulostimien suodattimien ostoon käytetystä eurosta.

3 Scegli il regalo più adatto a te: HI-TECH JA MULTIMEDIA Parhaimmat teknologiauutuudet tietokoneisiin, televisioon ja hauskanpitoon. MATKUSTUS JA URHEILU Sinulle jota seikkailunhalusi ohjaa! TEE SE ITSE! Omatoimiseen tee se itse-puuhasteluun, kodin korjauksiin ja puutarhan hoitoon. BUSINESS Designia ja eleganssia toimistoon ja sen ulkopuolelle. HYVINVOINTI JA KEHONHOITO Omasta kehosta huolehtiminen tarkoittaa tasapainoa itsensä kanssa. Löydä parhaimmat uutuudet. KOTI JA ja KEITTIÖ Tyylistä aina kiinni pitäville tarvikkeet keittiöön. LAPSET ja VAUVAT Pelit ja leikkikalut pienemmille.

4 HI-TECH JA MULTIMEDIA USB-HIIRI 100 pistettä Yhteensopiva PC:n, MACin ja Netbookin kanssa. Ei tarvitse asentaa. Tuotteessa Prinkin logo. KUULOKKEET JACK-liittimellä 150 pistettä Pehmustetut kuulokkeet Jack-liittimellä. Tuotteessa Prinkin logo. WEB-KAMERA 200 pistettä Web-kamera USB 2.0, resoluutio 640x480. Ei tarvitse ajuria. Sisään asennettu mikrofoni. Tuotteessa Prinkin logo. USB-KAIUTTIMET 250 pistettä Nämä elegantit ja energiatehokkaat Notebook USB-kaiuttimet ovat yhteensopivia MACin ja PC:n kanssa. Toista kaikenlaista musiikkia, pelejä ja videoita verkosta.

5 HI-TECH JA MULTIMEDIA BLUETOOTH KAIUTIN 550 pistettä Toimii langattomalla Bluetooth-suoratoistolla. Epätarkkuuksia ja rahinaa tasaava äänenvoimakkuuden säädin. Sisään liitetty mikrofoni äänipuheluita varten. Yksinkertainen liitin useaan elektroniseen laitteeseen. Varaava paristoliitäntä. Valkoinen. MP3-SOITIN Gogear Fitdot 600 pistettä Käsivarteen kiinnitettävä kuulokkeellinen MP3 soitin, jonka avulla teet harjoittelustasi miellyttävää. Toistaa yli 6 tuntia musiikkia. Varustettu nopealla uudelleenlatausominaisuudella (6 min latausaika 60 min käytön jälkeen) sekä valo ja ääni-ilmaisin käytön helpottamiseksi. Kestävä muotoilu myös hyvin vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Songbird: yksinkertainen ohjelma musiikin hallintaan. LANGATON PUHELIN Linea 700 pistettä Design-puhelin joka on suunniteltu tilan maksimointia ajatellen. Display 1.6, välkkyvä retropuhelin, aito ääni, 50 nimen kontaktilista, 10 soittoääntä, kestää 16 tuntia suoraa puhelua ja 180 tuntia standby-tilaa, Eco Mode (Eco+). IPOD-TELAKKA KAIUTTIMILLA 1400 pistettä Yhteensopiva iphone 5 sekä uusimpien ipod mallien kanssa Lightningin välityksellä. Tämä kaiuttimilla varustettu telakka tuottaa täyteläisen ja kirkkaan äänen sekä on varustettu himmeän pehmeällä valonäytöllä sisältäen kellon. Puhelinhäirinnältä suojattu teknologia. 6 W RMS kaiuttimet.

6 HI-TECH JA MULTIMEDIA KANNATTAVA DVD-LUKIJA 1600 pistettä Mustan värinen kannettava DVD-lukija LCD TFT-näytöllä 7 /18 cm ja laajanäytöllä 16/9. USB Direct musiikin ja elokuvien toistoon. Kuvantoisto DivX, MPEG4, DVD, CD, SVCD, CD video, DVD-R/-RW, CD-MP3, CD-R/CD-RW, DVD+R/+RW, JPEG. Äänentoisto Dolby Digital. Power Resume-uudelleenkäynnistystoiminto kuvien ja musiikin palauttamiseksi. Laitteeseen liitetty 3 tuntia kestävä patteri. CVBS-komposiittiliitäntä, Jack-liitännäiset kuulokkeet 3,5 mm. Lisälaitteet: adaptori CA/CC, manuaali. TURVAKAMERA In.Sight pistettä Langaton InSight HD tarkkailulaite kotikäyttöön älypuhelimelle/tabletille. Saatavilla sekä Applen että Androidin laitteisiin. HD kuvalaatu, selkeä kuvalaatu myös yö- ja hämäräkuvauksessa. Helppo ja nopea asentaa. Ilmoittaa käyttäjälleen kun havaitsee liikettä tai ääniä. SL10 Lens Kodak-kamera 3000 pistettä Ottaa kuvia aivan uudesta näkökulmasta. KODAK PixPro SMART LENS-kamera muuttaa älypuhelintasi. Optinen zoom 10X, video 1080p, mm vakiolinssi. Riittää että lataat joko ios tai Android sovelluksen ilmaiseksi puhelimeesi ja aloitat valokuvien ottamisen. Wi-Fi / NFC- systeemi.

7 MATKUSTUS JA URHEILU MATKASETTI Pikkupöllöt 50 pistettä Kuviollinen pikkupöllöt-käsimatkatavarasetti nesteille. Sisältää 6 osaa: 3 pulloa joista yksi spraymuotoinen ja 3 purkkia nestemäisiä aineita ja rasvoja varten. Cm 18x3,5x16H, materiali PP/PVC. UNIVERSAALI MATKALATURI 150 pistettä Universaali matkalaturi, käyttökelpoinen yli 200 maassa. Koostuu vain yhdestä kiinteästä osasta ja sen toiminta jokaista yksittäistä matkustuskohdetta varten on aktivoitavissa kohdetta vastaavilla lock/ unlock- painikkeilla. Valkoisen värinen. Adaptori ei muuta sähköjännitteitä tai aaltoja. Vain sisäkäyttöön. SMARTPHONEN SUOJAKOTELO VEDENKESTÄVÄ 300 pistettä Smartphonelle tarkoitettu (5.0 suurin) Water Wallet-kotelo on kehitetty, jotta voisimme olla aina yhteydessä toisiimme ajasta ja paikasta huolimatta, myös esimerkiksi rannalla. Siinä on vesitiivis uudelleensuljettava zip-tasku, etuläppä läpinäkyvällä ikkunalla ja kolme korttipaikkaa. Läpinäkyvä ikkuna mahdollistaa kosketusnäytön käytön ja se suojaa laitetta vedeltä, hiekalta, pölyltä, öljyltä ja rasvalta. Water Wallet- kotelon mukana tuleva olkahihna tekee puhelimen mukana kantamisesta käytännöllistä.

8 MATKUSTUS JA URHEILU JOUSTAVA KAKSITASKUINEN JUOKSUVYÖ 350 pistettä Mukava ja helposti kiinnitettävä vyö kahdella laajennettavalla taskulla, joissa voi pitää kaikkia harjoitusten tai kävelyretkien aikana tarvittavia esineitä. Juoksuvyötä koristavat pimeässä heijastavat yksityiskohdat, jotka mahdollistavat käyttäjän näkyvyyden myös pimeässä. Tämän lisäksi tuote on valmistettu vettähylkivistä materiaaleista, jotka mahdollistavat sen käytön myös äärimmäisissä olosuhteissa. KÄSIVARTEEN KIINNITETTÄVÄ KOTELO ÄLYPUHELIMILLE 400 pistettä Elastisesta lykrasta valmistettu kotelo, joka sopii kaikkiin älypuhelinmalleihin 5.1 saakka. Käytännöllinen, helppokäyttöinen ja tyylikäs kotelo on suunniteltu niin että sillä pääsee helposti käsittelemään älypuhelimen näyttöä ja siihen voi vaivattomasti liittää kuulokkeet. Se soveltuu hyvin musiikin kuunteluun harjoittelun aikana, niin ulko- kuin sisätiloissakin. Heijastava materiaali helpottaa laitteen käyttöä huonosti valaistuissa tai pimeissä paikoissa ja säädettävä hihna tarjoaa mitä mukavimman käytön. Lisäksi käytännölliseen sivutaskuun mahtuu esimerkiksi avaimet tai jokin pieni esine. v krajih s slabo razsvetljavo in nastavljivim trakom zagotavlja popolno prileganje za maksimalno udobje. REPPU 800 pistettä Tilava ja monitaskuinen. Kostuu muun muassa max kokoiselle tietokoneelle tai tabletille tarkoitetusta pehmennetystä taskusta, sisäisestä avainpaikasta sekä erillisistä taskuista kirjoitusvälineille ja juomapullolle. Ergonominen ja mukava selässä. S-muotoiset olkainpehmusteet sekä selkäpaneeli jossa ilmareiät selän pitämiseksi kuivana ja viileänä.

9 MATKUSTUS JA URHEILU AKTIIVISUUSRANNEKKE 1400 pistettä Polar Loop- aktiivisuusranneke mittaa jokaisen liikkeesi, osoittaa kuinka aktiivinen olet ollut päivän aikana ja ilmoittaa jos olet ollut paikallasi liian pitkään. Se analysoi myös unen laatua, kertoo otettujen askeleiden määrän, käytetyt kalorit, aikataulun sekä informoi myös päivittäisen liikunnan tavoitemäärästä. Ranneke on polyuretaania ja lukko ruostumatonta terästä. Ranneke on vedenkestävä ja toimii näin hyvin myös uimistarkoitukseen. VESIKAMERA Vedenalaiseen kuvaukseen 1600 pistettä Kestävä, kompakti ja monipuolinen Action Cam Waterproof-kamera. Sopii sekä jokapäiväiseen elämään että elämysmatkoille. Se on iskunkestävä, pölyä hylkivä ja kestää hyvin kylmyyttä. TROLLEY 1600 pistettä Kovapintainen vedettävä matkalaukku neljällä pyörällä. Numerolukko. Ideaali lyhyille matkoille. Mitat 40x55x20 cm.

10 TEE SE ITSE! 17 RUUVITALTAN SARJA 100 pistettä 16 erilaista ruuvitaltan päätä (25mm) ja 60 mm magneettinen. 60-OSAINEN PORANTERÄ JA RUUVIKÄRKISETTI 350 pistettä Lisäosasetti, sisältää 9 x HSS poranterää, 6 x betoniporanterä, 6 x puuporanterä 3 x porauksenpysäytin, 4 x ei-magneettinen kuusikolmiohylsy, 2 1 x 25mm ruuvikärki, 9 x 50mm ruuvikärki, 76mm ruuvikärjen pidike, 1 x avain. RUUVINVÄÄNNIN 4V LITHIUM-ION 800 pistettä QuickChange-istukka helpottaa yhdenkäden teränvaihtoja. 24-portainen momentinsäätö, 2-vaihteinen, hyvin dynaaminen ja helppo. GripZone ergonominen kumipäällysteinen kahva. LED työvalo valaisee työstökohteen. Paketti sisältää: 6-osainen teräsetti, laturi (3,5-4,5 tuntia), kantolaukku.

11 TEE SE ITSE! PENSASLEIKKURI 420W SÄHKÖKÄYTTÖINEN 1000 pistettä Kaksisuuntaiset timanttihiotut terät parantavat leikkuusuorituskykyä. Terän pituus: 45 cm. Maks. leikkuukapasisteetti 18 mm. Kaksitoiminen terä. Terän nopeus 1500 kierros/min. ISKUPORAKONE 800W 1200 pistettä 13 mm automaatti-istukka. Portaaton nopeudensäätö, suunnanvaihto. Teräs-ratas. Iskuluku 0-51,00 iskua/min. Maks. poraussyvyys: 16mm (betoniin), 34mm (puuhun), 13mm (teräkseen). PUHALLIN/IMURI SÄHKÖKÄYTTÖINEN 1600 pistettä Korkea ilmanvirtausnopeus, tehokas murskausvoima vähällä sähkönkulutuksella. Tehokkaat terät auttavat vaikeissakin murskaustilanteissa. Livetool-indikaattori: sininen valo ilmoittaa sähköjännitettä.

12 BUSINESS KÄYNTIKORTTITELINE Shop Bag 250 pistettä Pöydälle asetettava käyntikorttiteline. Mitat cm 10X3X9,2h. TABLETTIKOTELO Traveller Sleeve 450 pistettä Universaali tabletinsuojakotelo (max 10.1 ).Kaksi muovista kielekettä, jotka mahdollistavat tabletin asettamisen stand-asentoon kirjoittamista ja videoiden katselua varten. Käytännöllinen ulkotasku lisävälineille. POSTITELINE ShopBag 500 pistettä Pöydälle asetettava postilaukkuteline. Mitat cm 15,5x4x15,5h. LAUKKU OLKAHIHNALLINEN 750 pistettä Olkahihnallinen laukku. Mitat 60x32x35cm, tilavuus 57.

13 BUSINESS KIRJATUKI Panda 800 pistettä Kaksi kirjatukea. Mitat :15,5x10x19H. TIETOKONELAUKKU 1200 pistettä Tietokonelakun mitat (pc 15,6 ) 40x33x15cm. SEINÄKELLO 1800 pistettä Pyöreänmallinen seinäkello. Mitat 65øx1,2cm. Harmaa

14 BUSINESS LEHTITELINE 1800 pistettä Monenlaisiin sisustustyyleihin sopiva lehtiteline. Mitat: 38x16,5x25H. SATEENVARJOTELINE 3000 pistettä Yhtä aikaa tyylikäs ja tehokas. Mitat:28x16,5x60H. LANGATON PROJEKTRI 4500 pistettä Langaton Kodak PixPro ISHOW 1000-projektori joka mahdollistaa kuvien heijastamisen älypuhelimesta suuremalle näytölle. Yhteensopiva Android, ios ja Windowsin kanssa. Heijastaa valokuvasi, videosi, elokuvasi ja dokumenttisi laajalle, maksimissaan 50 kokoiselle näytölle.

15 HYVINVOINTI JA KEHONHOITO NUKANPOISTAJA 200 pistettä Nukanpoistaja, joka mahdollistaa kaiken tyyppisten nukkien sekä karvojen helpon ja nopean poistamisen. Saa kaikki vaatteesi näyttämään uusilta. Koneen päässä olevassa verkossa kolmenkokoisia reikiä, jonka ansiosta kaikenkokoisten karvojen ja nukkien poistaminen on vaivatonta ja yksinkertaista. HENKILÖVAAKA 350 pistettä Lasinen, ohuen ohut, design-vaaka. Step-on -käyttö. 4 herkkää tunnistinta tarkkojen mittaustulosten saavuttamiseksi. Sulkeutuu automaattisesti noin 10 sekunnin jälkeen. Maksimipaino: 150 kg. TRIMMERI KASVOILLE JA KEHOLLE 400 pistettä Sileä iho milloin ja missä tahansa haluat. Uusi täydellinen kauneudenhoitoväline nopeaan ja helppoon karvojen poistamiseen niin kasvoista kuin vartalosta. 26mm viimeistelypää kehon karvojen helppoon poistamiseen, 8mm pää kasvoalueen karvojen poistamiseen sekä 2mm ja 4mm harjaimet kulmakarvoja varten. INFRAPUNAKUUMEMITTARI 700 pistettä Lääketieteellisesti testattu laite joka takaa kehon lämpötilan tarkan mittauksen otsasta tai korvasta. Sekä akustiset että visuaaliset ilmoitukset kertovat onko mitattu lämpö normaali vai kohonnut. Laitteella voidaan mitata myös ilman, nesteiden ja erilaisten pintojen lämpötilaa C välillä. Laite tallentaa automaattisesti 30 viimeistä mittausta päivämäärineen ja kellonaikoineen. Pakkauksen sisältö: Mittari, patteri, suojakotelo.

16 HYVINVOINTI JA KEHONHOITO VERENPAINEMITTARI 750 pistettä Verenpaineen tarkka mittaaja. Näyttää matalan ja korkean verenpaineen, sykkeen sekä päivän ja ajan. Mittaukset perustuvat Kansainvälisen terveysjärjestön lanseeraman arviontiskaalaan, joka käyttää väreinään vihreää, punaista ja keltaista. Lääketieteellisesti testattu. Säädettävä käsivarsinauha 22-36cm. Mukana patterit ja suoja. HIUSTENLEIKKURI MIEHILLE 1000 pistettä DualCut-teknologialla varustettu nopea ja tarkka hiustenleikkuri. Titaaniset hyvin kestävät terät. 24 erilaista teräpituutta joita voi säädellä 0,5-23mm välillä. Pitää sisällään myös partaharjan, jonka pituutta voi säätää 1-23mm välillä. Mukana myös sakset ja kampa viimeistelyä varten sekä kovakantinen kotelo säilytystä varten. HIUSTENKIHARRIN ColourCare 1000 pistettä Hiustenkiharrin Satin Hair 7, Colour Saver-teknologia, joka tukee hiusvärin säilymistä 50%. 9 eri hiusta vahingoittamatonta lämpötason vaihtoehtoa muotoiluun. 32mm keramiikkavarsi kiharrusta varten.

17 HYVINVOINTI JA KEHONHOITO PARTAKONE PowerTouch 1400 pistettä ComfortCut-terät tarjoavat täydellisen ja viimeistellyn jäljen. Flex&Float-toiminto seuraa luotettavasti kasvojen ja kaulan muotoja. Täydellinen viiksien ja pulisonkien viimeistelyyn. Led-valo, uudelleen ladattava ja pestävä. HIUSTENKUIVAAJA Satin Hair 7 Professional 1400 pistettä IONTEC-teknologia lisäämään hiusten kiiltävyyttä ja vähentämään kihartumista. Lämmönsäädin joka pitää huolen hiusten luonnollisen värin säilymisestä mahdollisemman pitkään. SILK EPIL- EPILAATTORI 1600 pistettä Laitteessa harjasin joka samanaikaisesti puhdistaa ihon jopa 6 kertaa paremmin kuin normaali pesu jättäen ihosi tasaisen pehmeäksi ja raikkaaksi.taattu pehmeä ajokokemus tehokkaasti pyörivien hierontarullien ansiosta.40 varta vasten epäsymmetrisesti aseteltua teräreunaa huolellisen ja tehokkaan lopputuloksen takaamiseksi. Joustava terä myötäilee huolellisesti ajeltavia pintoja. Kone tulee pestä käytön jälkeen juoksevan veden alla hygienian takaamiseksi.

18 KOTI JA ja KEITTIÖ SÄILYTYSRASIAT 50 pistettä Neljä pientä muovista vihreä- tai punakansista säilytysrasiaa vuodenaikamakujen ja aromien säilytykseen. Voidaan pestä astianpesukoneessa. Mitat: 15x15x5,7 cm. VIERASPYYHESARJA 150 pistettä Paino 500 gr/mq. Vieraspyyhesetti, jossa useita eri värejä. 4 JÄÄTELÖRASIAA 300 pistettä Vintage-sarja. 4 jäätelörasian pakkaus koristeltuine posliinilusikoineen (8.5cm). Koristeltu jäätelöpakkaus. VOHVELIRAUTA 300 pistettä Kone vohvelien paistoon. Valmista taikina, kaada se vohvelikoneeseen, laita kansi kiinni ja anna lämmetä. Lämpimät vohvelit paistuvat hetkessä ja voit tarjoilla ne mielesi mukaan. Cm 20x25x13H. Valkoista alumiinia, V, 56HZ 1000W.

19 KOTI JA ja KEITTIÖ LEIKKUULAUTASETTI 400 pistettä Gift Ideas-sarja. Teräskahvainen leikkuulauta, sahateräinen teräsveitsi ja murujenkeräysrasia.46x23cm. Lahjapakkauksessa. PAISTINPANNU Thermopoint Tarkoitettu lihan, kalan ja kasvisten paistamiseen. Pannun reunat muotoiltu niin että ne vähentävät paistinesteen kertymistä paistovaiheessa. Tuote kuuluu Thermpoint-sarjaan (Ballarini) joka mahdollistaa kokkaamisen juuri oikealla lämpötilalla ja edesauttaa näin energiansäästöä. Kun paistinpannun osoitin muuttuu punaiseksi se on valmis käyttöä varten. Liekkiä voi pienentää vähentääkseen ylikuumentumista. Mitat 28x28 cm. LÄMPÖPEITE KIM 500 pistettä Päällinen mikrokuitua. Pehmuste polyesteria. Sopii hyvin allergikoille. Mitat 130x170cm. Väriltään sinertävä.

20 KOTI JA ja KEITTIÖ VEDENKEITIN 600 pistettä Tämän vedenkeittimen erikoisuus on siinä, että se osoittaa yhden kupin mitan, joten keität vettä juuri sen verran kuin vain tarvitset ja säästät näin sekä energiaa että luontoa. Helposti täytettävä. Merkkivalo joka osoittaa kun vedenkeitin on käytössä. Langaton. 360 pyörivä alusta. PAISTINPANNU ja PASTAPANNU Thermopoint 650 pistettä Paistinpannujen suuret pinta-alat suosivat lämmön välitöntä ja tasaista jakautumista, pannun reunojen pyöreä muoto taas kokattavien ruoka-aineisten ryöpsäyttämistä. Tuotteet kuuluvat Thermpointsarjaan (Ballarini) joka mahdollistaa kokkaamisen juuri oikealla lämpötilalla ja edesauttaa näin energiansäästöä. Kun paistinpannujen osoitin muuttuu punaiseksi, ne ovat valmiita käyttöä varten. Pastapannuista toinen soveltuu minkä tahansa ruoan valmistamiseen mutta toinen (syvempi ja korkeareunaisempi) on tarkoitettu erityisesti risottojen, pyreiden, liha- ja vihanneskeittojen valmistukseen. Mitat: 24 cm ja 28 cm. HÖYRYKEITIN 800 pistettä Philipsin höyrykeittimen tarjoaa ainutlaatuisen tavan valmistaa ruoka-annoksia. Laita haluamasi yrtit ja mausteet boosteriin ja anna höyryn hoitaa loput. Kolme eri rasiaa erilaisten ruokaaineiden samanaikaiseen valmistamiseen. Kokonaiskapasiteetti on 9 litraa ja irrotettavat välitasot mahdollistavat jopa kokonaisen kanan valmistamisen. Keittimessä on optimaaliset esiajastukset kalalle, vihanneksille, riisille jne.

21 KOTI JA ja KEITTIÖ ELEKTRONINEN KAHVINKEITIN 1000 pistettä Digitaalinen kahvinkeitin. Kahvi ei kiehu ikinä yli koska kahvinkeitin sulkeutuu automaattisesti. Pitää kahvin lämpimänä 30 minuuttia. Voidaan asettaa mille pinnalle tahansa käsitellyn pohjansa ansiosta. Tekee 1-2 kuppia. MEHULINKO Multiquick 2000 pistettä Teho 800W. Teräsnokka joka estää räiskymistä. Valmistaa lasin mehua 15 sekunnissa. Suuri syöttöaukko (75mm) johon mahtuu jopa kokonaisia hedelmiä. Kaksi eri nopeutta niin pehmeiden kuin kovienkin vihannesten ja hedelmien käsittelyyn. 1,25litran karahvi jossa vaahdon poistin. PUSSILAKANA ja UNTUVAPEITTO setti 3000 pistettä Mallistoa Letto Caleffi parisänkyyn. Pussilakana 255x200cm, aluslakana180x200 ja2 tyynyliinaa 50x80. (Peitonmitat 255 x 200).

22 LAPSET ja VAUVAT 36 KYNÄN VÄRIKYNÄSARJA Turbocolor 100 pistettä Vesiliukoiset ja vaarattomat mustekynät jossa turvallinen sulkutuppi. Kynän kärki 2,8 mm. ja materiaali hyvin pitkäkestoista kuitua. Voidaan pestä 40 asteessa. SEINÄKELLO Sammakko 250 pistettä Sammakonmuotoinen seinäkello joka tuo iloa päivän jokaisena tuntina. Cm 22 x 40h. Akryylia. SÄÄSTÖLIPAS 250 pistettä Sympaattinen karhunmuotoinen säästölipas, joka laskee hyvin älykkäästi ja elektronisesti kaikki sen sisälle syötetyt rahat näyttäen kokosumman etunäytössään. Hyvin käytännöllinen ja originaali! 15x14x16,5 cm. Materiaali TPR materiaalia. STERILOINTILAITE 550 pistettä Steriloi 4 tuttipulloa 2 minuutissa. Tällä Philips Aventsterilointilaitteella on kevyt ja kompakti rakenne joka tekee siitä täydellisen sekä kotikäyttöön että matkoille. Sen sisältö pysyy steriilinä 24 tuntia jos sen kantta ei nosteta. TUTTIPULLONLÄMMITIN 650 pistettä Tämä tuttipullonlämmitin lämmittää pullon sisällön tasaisesti vain kolmessa minuutissa ja siinä on myös sulatusmahdollisuus. Sen lisäksi se koristaa keittiötäsi tyylikkäästi.

23 Punti Premi disponibili 50 SÄILYTYSRASIAT, MATKASETTI Pikkupöllöt 100 USB-HIIRI, 36 KYNÄN VÄRIKYNÄSARJA, 17 RUUVITALTAN SARJA 150 KUULOKKEET JACK-liittimellä, VIERASPYYHESARJA, UNIVERSAALI MATKALATURI 200 NUKANPOISTAJA, WEB-KAMERA 250 USB-KAIUTTIMET, SEINÄKELLO Sammakko, KÄYNTIKORTTITELINE JÄÄTELÖRASIAA, VOHVELIRAUTA, SMARTPHONEN SUOJAKOTELO VEDENKESTÄVÄ 350 HENKILÖVAAKA, JOUSTAVA KAKSITASKUINEN JUOKSUVYÖ, RUUVIKÄRKISETTI 400 LEIKKUULAUTASETTI, TRIMMERI KASVOILLE JA KEHOLLE, KÄSIVARTEEN KIINNITETTÄVÄ KOTELO ÄLYPUHELIMILLE 450 PAISTINPANNU, TABLETTIKOTELO 500 LÄMPÖPEITE KIM, POSTITELINE 550 BLUETOOTH KAIUTIN, STERILOINTILAITE 600 MP3-SOITIN, VEDENKEITIN 650 TUTTIPULLONLÄMMITIN, PAISTINPANNU ja PASTAPANNU 700 LANGATON PUHELIN, INFRAPUNAKUUMEMITTARI 750 VERENPAINEMITTARI, LAUKKU OLKAHIHNALLINEN 800 HÖYRYKEITIN, REPPU, KIRJATUKI, RUUVINVÄÄNNIN 4V LITHIUM-ION 1000 ELEKTRONINEN KAHVINKEITIN, HIUSTENLEIKKURI MIEHILLE, PENSASLEIKKURI 420W SÄHKÖKÄYTTÖINEN, HIUSTENKIHARRIN 1200 TIETOKONELAUKKU, ISKUPORAKONE 800W 1400 IPOD-TELAKKA KAIUTTIMILLA, PARTAKONE PowerTouch, AKTIIVISUUSRANNEKKE, HIUSTENKUIVAAJA SatinHair 7 Professional 1600 VESIKAMERA Vedenalaiseen kuvaukseen, KANNATTAVA DVD-LUKIJA, SILK EPIL-EPILAATTORI, TROLLEY, PUHALLIN/IMURI SÄHKÖKÄYTTÖINEN 1800 SEINÄKELLO, LEHTITELINE 2000 MEHULINKO 2500 TURVAKAMERA 3000 SL10 Lens Kodak-kamera, PUSSILAKANA ja UNTUVAPEITTO setti, SATEENVARJOTELINE 4500 LANGATON PROJEKTRI HI-TECH JA MULTIMEDIA MATKUSTUS JA URHEILU TEE SE ITSE! BUSINESS HYVINVOINTI JA KEHONHOITO KOTI JA ja KEITTIÖ LAPSET ja VAUVAT

24 Prinkard Club säännöt 2015 Art.1: Prinkard Club ohjelma kuuluu yhtiölle PrinkS.r.l. - Yhtiön kotipaikka: Via Emilia Ponente 355, CastelBolognese (RA), Italia. Y-tunnus: Ravennan yritysrekisterin rekisteröintinumero Art.2: Alueellinen soveltamisala on maakohtainen ja tapahtuman vastaanottajiksi lasketaan järjestäjän yhtiön kanta-asiakkaat, jotka omistavat Prinkardin. Art.3: Tammikuun joulukuun välisenä aikana jokaisesta Prink-myyntipisteessä suoritetusta ostoksesta kertyy pisteitä artiklan 4 osoittamalla tavalla. Kyseiset pisteet rekisteröityvät myös Prinkin kanta-asiakasjärjestelmään. Art.4: Pisteet keräytyvät seuraavalla tavalla: 1 piste Jokaisesta alkuperäisen tuotteen ostoon käytetystä 2 eurosta (alkuperäiset tuotteet jotka ovat yhteensopivia asiakkaan tulostimen kanssa). 1 piste Jokaisesta Prinkin vastaavan tonerin, Prinkin vastaavan tai kierrätetyn mustekasetin, Prinkin paperin ja TTR -nauhojen ostoon käytetystä eurosta. 2 pistettä PrinkinRefillkit-täyttöpaketin tai lasertulostimien suodattimien ostoon käytetystä eurosta Art.5: Asiakkaan Prinkardille vuoden 2015 kuluessa keräytyvät pisteet tulee käyttää vuoden 2015 viimeiseen päivään mennessä. Asiakas voi käyttää myös aikaisempina vuosina kortilleen keräytyneitä pisteitään johonkin vuoden 2015 palkintolistalla olevaan lahjaan, mikäli hän ostaa vähintään yhden tuotteen jostakin Prinkin liikkeestä vuoden 2015 viimeiseen päivään mennessä. Art.6: Alimman mahdollisen palkintolahjaan oikeuttavan pistemäärän kerättyään Prinkardin omistajalla on oikeus lunastaa valitsemansa Prink-lahja mistä tahansa sellaisesta Prinkliikkeestä, joka osallistuu Prinkard- kampanjaan. Mikäli kyseisellä Prink-myyntipisteellä, johon asiakas on toivonut lahjansa toimitettavan, ei ole kyseistä tuotetta sen pyyntöhetkellä, tulee liikkeen hankkia kyseinen tuote seuraavien 180 päivän sisällä tilaushetkestä sekä myös säilyttää sitä liikkeessä kyseisen ajanjakson ajan. Mikäli asiakas ei nouda palkintolahjaansa 180 päivän sisällä, hän ei ole enää oikeutettu pyytämään sitä ja menettää näin kyseistä lahjaa vastaavan määrän pisteitä kanta-asiakaskortiltaan. Art.7: Noutaessaan kanta-asiakaslahjansa asiakaan kortilta vähenee vain kyseistä lahjaa vastaava pistemäärä. Muut noudetun lahjan pistemäärän ylittävät pisteet pysyvät edelleen voimassa. Art.8: Prinkard on henkilökohtainen. Sitä ei saa käyttää kukaan muu kuin itse kortin haltija. Art.9: Kyseisen 2015 Prink-katalogin lahjavaihtoehdot ovat voimassa saakka ellei toisin ilmoiteta. Lahjakatalogia päivitetään ajoittain tarjouskauden 2015 aikana, jotta asiakkaiden valittavina olevat tuotteet olisivat mahdollisimman ajankohtaisia ja kilpailukykyisiä. Säännöt nähtävissä kokonaisuudessaan osoitteessa

Prinkard Club. Katso Prinkin kanta-asiakkuudesta saamasi edut.

Prinkard Club. Katso Prinkin kanta-asiakkuudesta saamasi edut. Prinkard Club 2013 Katso Prinkin kanta-asiakkuudesta saamasi edut. LIITY PRINKARD CLUBIIN JA HYÖDY EDUISTA! Prinkard on Prinkin myyntipisteiden kanta-asiakasklubi, joka palkitsee sinut meillä tekemistä

Lisätiedot

Prink kanta-asiakaskatalogi. Prinkard Club 2014. Prink-kanta-asiakkuuden edut

Prink kanta-asiakaskatalogi. Prinkard Club 2014. Prink-kanta-asiakkuuden edut Prink kanta-asiakaskatalogi Prinkard Club 2014 Prink-kanta-asiakkuuden edut PRINKARD, ELI PRINKIN KANTA-ASIAKASKORTIN AVULLA PÄÄSET PRINKIN KANTA- ASIAKASKLUBIN JÄSENEKSI. JÄSENYYDEN MYÖTÄ HYÖDYT JOKAISESTA

Lisätiedot

clique SpOrtBAG 040208 clique BAckpAck ii 040207 bags

clique SpOrtBAG 040208 clique BAckpAck ii 040207 bags BAGS Hyvät ideat leviävät nopeasti. Varsinkin jos kuljetat niitä matkalaukussa - tai pienemmässä työlaukussa tai urheilukassissa. Painatuksella varustettu laukku huomataan aina. Laukkumme ovat ergonomisia

Lisätiedot

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi TEKA-valvontakamerat koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin 4/8/16 kanavaiset, kehittyneet videotallentimet HDMI ulostulolla. 4/8 x 600 TVL korkearesoluutioiset kamerat Helppo nettikäyttö

Lisätiedot

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Verenpainemittarit Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Tarkka verenpaineen mittaus ranteesta. Näytön kohteet: systolinen, diastolinen, pulssi, päivämäärä, aika Rytmihäiriöilmoitus Muistipaikkoja 60/henkilö,

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

vívo Aktiivisuusrannekkeet

vívo Aktiivisuusrannekkeet vívo Aktiivisuusrannekkeet Aktiivisuusranneke Voit parantaa kuntoasi monipuolisesti Garmin-laitteiden avulla. Aktiivisuusrannekkeemme kehottaa sinua liikkumaan ja auttaa muuttamaan elintapojasi terveellisemmiksi.

Lisätiedot

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langattomat AudioBoost-TV-kuulokkeet 15 mm:n elementit / suljettu takaosa Nappikuuloke SSC5001/10 Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Kevyillä ja langattomilla SSC5001

Lisätiedot

JABRA MOVE WIRELESS. KäyttöOpas. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. KäyttöOpas. jabra.com/movewireless KäyttöOpas jabra.com/movewireless 1. TERVETULOA...3 2. TOIMITUSSISÄLTÖ... 4 3. KUINKA KÄYTÄT...5 3.1 KORKEUDEN SÄÄTÖ 4. LATAAMINEN... 6 4.1 AKUN TILA 5. KUINKA KYTKET...7 5.1 BLUETOOTHIN LIITTÄMINEN UUTEEN

Lisätiedot

sdasd Braun ThermoScan PRO 6000 korvakuumemittari Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Braun ThermoScan PRO 6000 korvakuumemittari Ensihoito - terveys - turvallisuus IRT6020 Braun ThermoScan 5 IRT 6020 korva Braun Thermoscan 6020 on uusittu versio suositusta Braun ThermoScan IRT 4520 -korvasta. B06000200 Braun ThermoScan PRO 6000 korva Braun ThermoScan PRO 6000 korva

Lisätiedot

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MAAILMAN PIENIN VIDEOKAMERA PIKAOHJE Copyright 2009 Bat. Power Oy www.batpower.fi Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään Versio 1.0 JOHDANTO Kiitos kun ostit MiniDV MD80

Lisätiedot

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 C. Uuden Danfoss Link -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi

Lisätiedot

TYYn uusi videotykki - esimerkkejä

TYYn uusi videotykki - esimerkkejä TYYH 31/2014 Liite 1 TYYn uusi videotykki - esimerkkejä Gigantti Philips PicoPix PPX3407-349 Philips PicoPix on pienikokoinen ja kevyt taskukokoinen LED-videoprojektori. Saat laadukkaan kuvan missä vain

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

sdasd Braun ThermoScan PRO 6000 korvakuumemittari Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Braun ThermoScan PRO 6000 korvakuumemittari Ensihoito - terveys - turvallisuus IRT6020 Braun ThermoScan 5 IRT 6020 korva Braun Thermoscan 6020 on uusittu versio suositusta Braun ThermoScan IRT 4520 -korvasta. E1806 Professional infrapunakorva - TARJOUS TARJOUS 2 KPL VARASTOSSA Infrapunakorvalla

Lisätiedot

Autenttinen, ensiluokkainen laatu. Kaikkialla.

Autenttinen, ensiluokkainen laatu. Kaikkialla. Maakohtainen myyntiesite Suomi () Bluetooth-kuulokkeet 40 mm:n elementit / suljettu takaosa Korvat peittävät Muotoutuvat Deluxe-tyynyt Kokoontaitettavat M1BTBL/00 Autenttinen, ensiluokkainen laatu. Kaikkialla.

Lisätiedot

2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 10,8 V "Light Duty" DD 2G 10.8-LD

2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 10,8 V Light Duty DD 2G 10.8-LD Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 0,8 V "Light Duty" DD 2G 0.8-LD Tilausnumero 48.064 2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 0,8 V "Light

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla SOUNDGATE Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla Vaihtoehtoja yhteyksien muodostamiseen on enemmän kuin koskaan. Olemme yhteydessä läheisiimme, ystäviimme ja työkavereihimme missä ja milloin tahansa erilaisten

Lisätiedot

Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa

Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa LEHDISTÖTIEDOTE HUHTIKUU 2006 Private Collection: Aikainen lintu madon nappaa Uusi päivä, vastasuodatettua kahvia, vastapaahdettua leipää ja uusi vedenkeitin, joka kiehauttaa teeveden Bosch esittelee nyt

Lisätiedot

,00. Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin. 310x385x(H)350 12,

,00. Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin. 310x385x(H)350 12, KENWOOD Profesional -sarja yleiskoneet + 975 619 KMP05 Pro yleiskone 6,7 l, 1500W, blender Sekoittaa kakkutaikinat ja vatkaa kerman Kotelo alumiinia Aukeava yläosa turvasuojalla Portaaton nopeuden säätö

Lisätiedot

Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin

Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin Uunit 312 Uunit Kiertoilmauunit 225 950 Kiertoilmauuni Hyvin lämpöeristetyt seinät Ajastin hälytysäänellä portaattomalla lämpötilan säädöllä 250:een asteeseen saakka Ylikuumenemissuoja Uunissa 2 ritilää

Lisätiedot

KESÄ ON GRILLAUKSEN PARASTA AIKAA!

KESÄ ON GRILLAUKSEN PARASTA AIKAA! KESÄ ON GRILLAUKSEN PARASTA AIKAA! GRILLIVÄLINESALKKU No: 301113 66,00 18 osainen grillisetti Teräosat ruostumatonta terästä Alumiinisalkun mitat 50 x2 7 x 10 cm 25,50 BBQ-SALKKU No: 604016 Kolmen ottimen

Lisätiedot

Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS

Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS FI Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS Pikaoppaassa kerrotaan, kuinka mobiililaite määritellään, Bluetooth-yhteys muodostetaan ja verenpaine mitataan. Noudata alla olevia ohjeita aloittaaksesi mittauksen.

Lisätiedot

Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi

Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi YHTEYKSIEN LUONTIIN Viihtyisää seuraa Oticon ConnectLine auttaa sinua saamaan kaiken irti Oticon-kuulokojeistasi. ConnectLine helpottaa vuorovaikutusta ja lisää viihtymistäsi

Lisätiedot

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk kitsound.co.uk VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita.

Lisätiedot

Suojaa ihoärsytykseltä parranajon jälkeen

Suojaa ihoärsytykseltä parranajon jälkeen Maakohtainen myyntiesite Suomi () Sähköparranajokone märkä- ja kuiva-ajoon SkinGlide-renkaat GentlePrecisionPRO-terät SmartClick-tarkkuustrimmeri S7370/12 Suojaa ihoärsytykseltä parranajon jälkeen Philipsin

Lisätiedot

Joululahjaideat 2017

Joululahjaideat 2017 Joululahjaideat 2017 keittiötarvikkeet Juusto- ja tapasveitsisetti Tarjoilusetti, jossa kolme käytännöllistä veistä erilaisille herkuille. Tyylikkäät kahvat ovat konepestävää Pakkawoodia. Pakattu lahjalaatikkoon.

Lisätiedot

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen).

0kk+ vastasyntyneille 3kk+ hidas 6kk+ keskinopea vellitutti 6kk+ 9kk+ nopea monivirtaus (kolme erilaista virtaustyyppiä tutin asennosta riippuen). Lovi dynaaminen pullotutti on maailman ensimmäinen useista eri silikonityypeistä samaan muottiin rakennettu pullotutti (heterogeenisten silikonikerrosten tekniikka). Dynaaminen tutti joustaa kuten rinnanpää

Lisätiedot

JABRA move Wireless. Käyttöopas. jabra.com/movewireless

JABRA move Wireless. Käyttöopas. jabra.com/movewireless JABRA move Wireless Käyttöopas jabra.com/movewireless 1. tervetuloa...3 2. toimitussisältö... 4 3. kuinka käytät...5 3.1 Korkeuden säätö 4. lataaminen... 6 4.1 Akun tila 5. kuinka kytket...7 5.1 Bluetoothin

Lisätiedot

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet Voi olla, etten enää pysty tekemään kaikkea, mitä haluaisin yhtä helposti kuin ennen, mutta kun saan vähän apua, aion vielä yrittää tehdä yhtä ja toista! Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Lisätiedot

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus T58602 5.11 RUSH 72 Reppu RUSH 72 selkäreppu on suunniteltu olevan ominaisuuksiltaan kattava 72 tunnin reppu, johon mahtuu isommatkin varusteet ja lisälaitteet. Reppu on kestävä ja luotettava pitemmillekin

Lisätiedot

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen.

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen. PÄÄHINEET, HUIVIT, HANSIKKAAT: Pipo, 100 % akryyli, navy sininen/royal sininen, musta/punainen, musta/harmaa. Pääpanta, musta. Korvat lämpimäksi. Huivi ja sormikkaat, polyesteri fleeceä, 180*23 cm, punainen,

Lisätiedot

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0 MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0 Tuotekoodi: 4933443500 Kompakti iskuporakone, vain 198 mm pitkä tekee siitä ideaalin ahtaissa tiloissa työskentelyyn Joustava akkujärjestelmä: Työkalu käy kaikkien Milwaukee

Lisätiedot

Keskuspölynimurit - Puhdas ilma, alhainen äänitaso, huippuimuteho

Keskuspölynimurit - Puhdas ilma, alhainen äänitaso, huippuimuteho 150/250/LCD Jotta keskuspölynimurin asennus olisi mahdollisimman helppoa, All-in-1 paketit on suunniteltu vastaamaan normaalin asennuksen tarpeita. Toki voit myös ostaa kaikki osat erikseen. Nilfisk Supreme

Lisätiedot

BOOMBAR + BLUETOOTH-KAIUTIN KÄYTTÖOPAS

BOOMBAR + BLUETOOTH-KAIUTIN KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

Tuotenro Ultraäänipesurit ja sterilointilaitteet Hinta (sis. alv 24%)

Tuotenro Ultraäänipesurit ja sterilointilaitteet Hinta (sis. alv 24%) 1/5 Ultraäänipesurit ja sterilointilaitteet Hinta (sis. alv 24%) 32 33 328 310 Ultraäänipesuri 600 ml Soveltuu pienten instrumenttien puhdistukseen. Altaan koko 155 x 95 x 52 mm. Teho 35 W, Taajuus 40

Lisätiedot

HAKATO JOULU 2010 HAKATO JOULU 2010. Hinnat ovat arvonlisäverttomia hintoja. Hinnat evät sisällä merkkausta. Hakato Oy, HELSINKI

HAKATO JOULU 2010 HAKATO JOULU 2010. Hinnat ovat arvonlisäverttomia hintoja. Hinnat evät sisällä merkkausta. Hakato Oy, HELSINKI HAKATO JOULU 2010 Sherpapeite Superpehmeä Sherpapeite Todella pehmeä ja ihanan kuohkea sherpa peite, 500g/m2. Koko 130x170 cm. Saatavana kolme eri väriä. 4055 Harmaa 4056 Punainen 4057 Beige Hinta/kpl

Lisätiedot

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

IQv sarjan akkukoneet

IQv sarjan akkukoneet KORJAAMOTYÖKALUT IQv sarjan akkukoneet W1110EU-K2 Sarja Akkuiskuväänninsarja 12V 135 Nm 1/4 pikavaihto- bitspidin 3300 iskua minuutissa Iskuväänninsarja sisältää 2 x 2.0 Ah Li-Ion akkua, laturin ja laukun

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250 Jotta keskuspölynimurin asennus olisi mahdollisimman helppoa, All-in-1 paketit on suunniteltu vastaamaan normaalin asennuksen tarpeita. Toki voit ostaa kaikki osat myös erikseen. Nilfisk Performer All-in-1

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH

Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH 1 Suurikokoiset LCD kosketusnäytöt HUMAN TOUCH Interaktiivisten valkotaulujen yleistyessä luokkatiloissa, uuden teknologian näyttöjen suosio on tullut kaikkialla

Lisätiedot

HP Sprocket Plus. Pikavalokuvia älypuhelimestasi, nyt 30 % suurempana kuin tavallisen HP Sprocket -tulostimen avulla. HP Sprocket Plus -tuote-esittely

HP Sprocket Plus. Pikavalokuvia älypuhelimestasi, nyt 30 % suurempana kuin tavallisen HP Sprocket -tulostimen avulla. HP Sprocket Plus -tuote-esittely HP Sprocket Plus Pikavalokuvia älypuhelimestasi, nyt 30 % suurempana kuin tavallisen HP Sprocket -tulostimen avulla Edellyttää HP Sprocket -sovellusta. HP Sprocket Plus -tuote-esittely HP Sprocket Plus

Lisätiedot

SPS ZOOM 300. 3D Laserkeilain

SPS ZOOM 300. 3D Laserkeilain SPS ZOOM 300 3D Laserkeilain SPS ZOOM 300 3D Laserkeilain 3D laserkeilain on laite joka mittaa ja kerää tarkkaa tietoa ympäristön kohteista. Mitattuja pistepilviä voidaan sen jälkeen käyttää suunnittelussa

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

Varmista että kello on ladattu ennen kuin otat sen käyttöön. Jos sen akun varaus on liian alhainen, kellon toiminnot eivät toimi luotettavasti.

Varmista että kello on ladattu ennen kuin otat sen käyttöön. Jos sen akun varaus on liian alhainen, kellon toiminnot eivät toimi luotettavasti. I. Kellon esittely II. Osat Ⅲ. Aloitus Sovelluksen (application) asennus iphone: etsi 'H Band' App Storesta ja lataa se. Android: etsi 'H Band' Google Play Storesta ja lataa se. Bluetooth-yhteys Vaihe

Lisätiedot

Copyright RGF Data. Puhelin / Älypuhelin / Tabletti / Kannettava tietokone / Pöytä-lattiatietokone

Copyright RGF Data. Puhelin / Älypuhelin / Tabletti / Kannettava tietokone / Pöytä-lattiatietokone Puhelin / Älypuhelin / Tabletti / Kannettava tietokone / Pöytä-lattiatietokone Käyttötarkoitus uutiset, keskustelut, kirjoitus, videot Käyttötavat vain kotipöydällä, nojatuolissa Käyttöpaikat koti, työpaikka,

Lisätiedot

I. Rannekkeen esittely

I. Rannekkeen esittely I. Rannekkeen esittely II. Osat Ⅲ. Aloitus Sovelluksen (application) asennus iphone: etsi 'H Band' App Storesta ja lataa se. Android: etsi 'H Band' Google Play Storesta ja lataa se. Bluetooth-yhteys Vaihe

Lisätiedot

Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20. Sisällysluettelo

Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20. Sisällysluettelo Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20 Sisällysluettelo Huomautuksia 1 Rakenne. 2 Ominaisuudet. 3 Tekniset tiedot... 4 Pikaopas. 5 Ongelmanratkaisu.. 6 Huomautuksia: 1. Älä

Lisätiedot

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti.

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. TUORETTA KAHVIA NOPEASTI SUODATINLAITE VP17A-2 Bunn-O-Matic -suodatinkahvilaitteet

Lisätiedot

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet OHUT TYÖKÄSINE Synteettistä nahkaa Ohut työkäsine synteettisestä materiaalista. Vuoriton työkäsine, jossa kämmen Amaramateriaalia, joka antaa hyvän otepidon kuivassa ja kosteassa. Päällinen valmistettu

Lisätiedot

item numbers Krabat item no description Pirat

item numbers Krabat item no description Pirat Pirat Krabat Pirat B UIMINEN Krabat Pirat Palkinnot Krabat Pirat on uimatuki, joka antaa lapselle mahdollisuuden toimia riippumattomasti ja stimuloi lapsen omatoimisuutta vedessä. Housujen tai reidet

Lisätiedot

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua.

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Pikajäähdytys- ja pikapakastuslaitteet Porkka teki oikean jäähdytyksen helpoksi Porkan uuden sukupolven edistykselliset pikajäähdytys- ja pikajäähdytys-pakastuslaitteet

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

Puh. (09) 7288 880 KUITUKANGASKASSI PUUVILLAKASSI PAPERIKASSIT. 1000 kpl... á 1,79 /kpl 3000 kpl... á 1,29 /kpl 5000 kpl...

Puh. (09) 7288 880 KUITUKANGASKASSI PUUVILLAKASSI PAPERIKASSIT. 1000 kpl... á 1,79 /kpl 3000 kpl... á 1,29 /kpl 5000 kpl... Merkittäviä tuotteita jo vuodesta 1994 KUITUKANGASKASSI Kevyt ja kestävä. Materiaali kierrätyskuitua. 25 värivaihtoehtoa varastotuotteena. Koko: 38 x 42 cm. Hinta 1-väripainettuna: 500 kpl... á 1,15 /kpl

Lisätiedot

FAVORIT. FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13

FAVORIT. FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13 FAVORIT FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13 Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. FAVORIT on korkealaatuinen ruoanlaittoastiasarja. Sarjan tuotteet testataan huolellisesti,

Lisätiedot

Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt

Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt Interaktiiviset LED monikosketusnäytöt www.tk-team.com Seewo LED monikosketusnäytöt TK-Team LED monikosketusnäyttö on ideaali ratkaisu kokous-, koulutus- ja luokkatiloihin. 10-pisteen monikosketus mahdollistaa

Lisätiedot

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi Testo 106-T1:ssä on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä ohueen mittauskärkeen joka ei jätä jälkiä. Testo 106-T1 soveltuu erinomaisesti elintarvikkeiden lämpötilojen mittaukseen esimerkiksi

Lisätiedot

Pikaohje Konftel 55Wx

Pikaohje Konftel 55Wx SUOMI Pikaohje Konftel 55Wx Konftel 55Wx on neuvotteluyksikkö, jonka voi kytkeä pöytäpuhelimeen, matkapuhelimeen ja tietokoneeseen. Se muuntaa viestintälaitteesi neuvottelupuhelimiksi varustettuna Konftelin

Lisätiedot

ADAX CLEA ADAX DESIGN LÄMMITTIMET

ADAX CLEA ADAX DESIGN LÄMMITTIMET ADAX CLEA ADAX DESIGN LÄMMITTIMET ADAX NEO DESIGN LÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla

Lisätiedot

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB Perustuen meidän suosittuihin työhousuihimme, olemme suunnitelleet housut parhaille apureillemme. Olemme ottaneet mukaan toimivia ja parhaimpia toimintojamme

Lisätiedot

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Kuvittele uudenlainen kuulokoje, joka saa kaiken kuulumaan. Kuulet kaiken täysin luonnollisena. Kuvittele, miltä helposti ymmärrettävä puhe kuulostaa.

Lisätiedot

Langaton musiikkikeskus

Langaton musiikkikeskus Tästäkö on kyse? Haluat kuunnella musiikkia tietokoneellasi itunesin tai Windows Media Playerin kautta? Käytät Internetin suoratoistopalveluja (streaming), kuten MySpace, YouTube, Last.fm, Spotify, jne.?

Lisätiedot

Etu vain Hong Kong Klubilaisille 30.11.2014 asti. Aikuisten ja lasten Jumpsuit collegehaalari

Etu vain Hong Kong Klubilaisille 30.11.2014 asti. Aikuisten ja lasten Jumpsuit collegehaalari Aikuisten ja lasten Jumpsuit collegehaalari Lasten 100-160 cm norm. 19,95 13 87 Aikuisten XS-XXL norm. 24,95 17 47-30% Alennukset norm. hinnoista Miesten Boxerit 3 kpl / pkt 7 99 S-XXXL norm. 9,99/pkt

Lisätiedot

99 (sis.alv.) 14,80 5,00 14,50. 35,80 (43,68 sis.alv.) -50% -20% UUTUUS! 10kpl = - 30% 12, 95/kpl (15,79 sis.alv.) 18,50. Nyt vain KAMPAAMOTUKKU

99 (sis.alv.) 14,80 5,00 14,50. 35,80 (43,68 sis.alv.) -50% -20% UUTUUS! 10kpl = - 30% 12, 95/kpl (15,79 sis.alv.) 18,50. Nyt vain KAMPAAMOTUKKU NOUTOMYYMÄLÄ Laaksolahdentie 41 02730 Espoo Puh. 044 347 7799 - myymälä/ tilaukset KAMPAAMOTUKKU MINISUORISTUSRAUTA Ammattitason minirauta hiusten suoristamiseen ja kihartamiseen. Liukumattoman pinnan

Lisätiedot

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea Padat ja kattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat 831 007 832 004 830 000 ruostumaton teräs 304 alumiini 5 ruostumaton teräs 430, min. 0,5 Profi Line - korkea

Lisätiedot

SUOMI Johdanto Yleiskuvaus (Kuva 1) Tärkeää Vaara Varoitus Varoitus Sähkömagneettiset kentät Yleistä

SUOMI Johdanto Yleiskuvaus (Kuva 1) Tärkeää Vaara Varoitus Varoitus Sähkömagneettiset kentät Yleistä SUOMI 49 Johdanto Onnittelut ostoksestasi ja tervetuloa Philips-tuotteiden käyttäjäksi! Hyödynnä Philipsin tuki ja rekisteröi tuotteesi osoitteessa www.philips.com/welcome. Yleiskuvaus (Kuva 1) 1 Terä

Lisätiedot

Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje

Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje Stella Turvapuhelin ja Hoiva Oy Tämä ohje kertoo miten paikantavaa turvapuhelinta käytetään Stella Turvapuhelin ja Hoiva Oy Mannerheimintie 164 00300 Helsinki Sisällysluettelo

Lisätiedot

Profset Pro10 -käyttöopas

Profset Pro10 -käyttöopas Profset Pro10 -käyttöopas Onneksi olkoon! Olet hankkinut ammattitason matkapuhelinkuulokkeen huippuluokan taustamelun poistomikrofonilla. Pakkauksen sisältö Pakkaus sisältää Profset Pro10- kuulokkeen,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET MDS BT-80 ASENNUSOHJE. Erinlaisia liitäntätapoja ja vinkkejä siistiin asennukseen

KÄYTTÖOHJEET MDS BT-80 ASENNUSOHJE. Erinlaisia liitäntätapoja ja vinkkejä siistiin asennukseen KÄYTTÖOHJEET MDS BT-80 ASENNUSOHJE Erinlaisia liitäntätapoja ja vinkkejä siistiin asennukseen 1 2 1. MDS BT-80. Digitaalinen vahvistin Bluetooth yhteydellä. Voidaan liittää kaikkiin kaiuttimiin ja systeemeihin.

Lisätiedot

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi Kasvata hyötypuutarhassa ympäri vuoden! Luminum Green -tuotteilla omaa satoa Helposti Hyödynnä kaupan ruukkuyrttien ja -salaattien tarjonta ja jatkokasvata lisäsatoa Luminum Green -tuoteperheen avulla.

Lisätiedot

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 Tuotekoodi: 4933431245 n suunnittelema hiiliharjaton POWERSTATE moottori tarjoaa jopa 10x pidemmän moottorin käyttöiän ja jopa 25% enemmän voimaa Yksittäisten kennojen

Lisätiedot

Johdoton ja helppokäyttöinen varrellinen rikkaimuri

Johdoton ja helppokäyttöinen varrellinen rikkaimuri Handy 2 in 1 on ladattava varsi-imuri, joka hoitaa imuroinnin nopeasti ja vaivattomasti. Se on aina käyttövalmis ja imutehoasetuksia on kaksi. Runsaasti värivaihtoehtoja. Pöydän alle päivällisen jäljiltä

Lisätiedot

6 Piristävää lisäystä RYOBI One Plus 18V Akkutyökalusarjaan!

6 Piristävää lisäystä RYOBI One Plus 18V Akkutyökalusarjaan! 17. Tammikuu 2012 6 Piristävää lisäystä RYOBI One Plus 18V Akkutyökalusarjaan! RYOBI One Plus on ainutlaatuinen 18V akkujärjestelmä, jonka akkuja ja latureita voidaan käyttää yli 35:n sähkötyökalun ja

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

Haluatko tehostaa toimintaasi?

Haluatko tehostaa toimintaasi? Haluatko tehostaa toimintaasi? Teknologiaratkaisut 1 Staples Business Advantage Teknologiaratkaisut Nykyään teknologia ja innovaatiot kehittyvät jatkuvasti. Pysyäksesi kehityksessä mukana yrityksesi täytyy

Lisätiedot

HP Roar Plus -kaiutin. Muut ominaisuudet

HP Roar Plus -kaiutin. Muut ominaisuudet HP Roar Plus -kaiutin Muut ominaisuudet Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ja Windows Vista ovat Microsoft-konsernin Yhdysvalloissa rekisteröimiä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN 2. HUOLETON LVI lämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsija paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2015 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

2010 Kevät / kesä kampanjatuotteet

2010 Kevät / kesä kampanjatuotteet 2010 Kevät / kesä kampanjatuotteet Finland www.mercuriusmainoslahjat.fi new Tämä tyylikäs sinivalkoinen kulho soveltuu loistavasti niin tarjoiluvadiksi, kuin liikelahjaksikin. Kulho toimitetaan tyylikkäässä

Lisätiedot

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa Käyttöohje LANGATON ÄÄNIJÄRJESTELMÄ Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa 1 OSIEN SIJAINTI 1. DISKANTTITASON SÄÄTÖ 9. TASAVIRRAN SISÄÄNTULO 2. BASSONTASON SÄÄTÖ 10. AUX SISÄÄNTULO 3,5MM LIITIN

Lisätiedot

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Tietoisku 5.4.2016 mikko.kaariainen@opisto.hel.fi Lataa tietoiskun materiaali netistä, kirjoita osoite selaimen osoitelokeroon: opi.opisto.hel.fi/mikko Tietoverkot

Lisätiedot

Digikamera. Perustietoa digikamerasta ja kuvien siirtämisestä tietokoneelle

Digikamera. Perustietoa digikamerasta ja kuvien siirtämisestä tietokoneelle TEEMA 1 Tietokoneen peruskäyttö Digikamera Perustietoa digikamerasta ja kuvien siirtämisestä tietokoneelle Tämä tietopaketti hahmottaa lukijalle, millä tavalla kuvat voidaan siirtää kamerakännykästä tai

Lisätiedot

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43 teräs 1320* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energialuokka: A+++, 149 kwh/vuosi k Käyttötilavuus yhteensä: 302 l Muotoilu ja käyttömukavuus k Elektroninen lämpötilanohjaus

Lisätiedot

tuotekoodi: EW-700S7 tuotekoodi: EW-700R1 tuotekoodi: EW-700S1 tuotekoodi: EW-700S5

tuotekoodi: EW-700S7 tuotekoodi: EW-700R1 tuotekoodi: EW-700S1 tuotekoodi: EW-700S5 Led taskulamppu ladattava - 3W Cree led XML-U2, lentokonealumiinia, erittäin tehokas ja kestävä, max. valokeilan etäisyys 180 m, kullatut liittimet, iskunkestävä (pudotus 1 m), säädettävä valokeila, valoteho

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

SmashBass. Langattomat kuulokkeet

SmashBass. Langattomat kuulokkeet SmashBass Langattomat kuulokkeet FI Käyttöohje- SmashBass beta Langattomat kuulokkeet Tuotteen turvallinen käsittely Lue nämä ohjeet ennen käyttöä! 1. Pidä kuulokkeet ja niiden mukana tulevat varusteet

Lisätiedot

CROSSTRAINER (Model E 7000P)

CROSSTRAINER (Model E 7000P) CROSSTRAINER (Model E 7000P) Kuva 1 Poista pultit (C4) tiivisterenkaat (C5) ja mutterit (C6) takavakaajasta (C). Laita kaksi pulttia (C4) takavakaajan läpi, kiinnittääksesi kannattimen laitteeseen (A),

Lisätiedot

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex OSiS+ Session Label Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Joustava hiuskiinne Voimakas hiuskiinne Suolasuihke Muotoiluvoide Muovailuvaha Dust It Flex ASK Education kampaajille, osoittaa

Lisätiedot

Käyttöohje. Wireless

Käyttöohje. Wireless Käyttöohje Wireless Pakkauksen sisältö 4 1. Unimouse 2. Langaton vastaanotin 3. USB 2.0 -kaapeliadapteri 4. Latauskaapeli 5. Käyttöopas 2 3 5 1 /1 Unimousen toiminnot Vieritysrulla/-painike Vasen painike

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Metos SelfCooking Center ja Metos VarioCooking Center etuja ensimmäisestä päivästä alkaen

Metos SelfCooking Center ja Metos VarioCooking Center etuja ensimmäisestä päivästä alkaen Metos SelfCooking Center ja Metos VarioCooking Center etuja ensimmäisestä päivästä alkaen Aikaa oleelliseen! Keittiöiden koko pienenee ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta on pula. Käyttökustannukset

Lisätiedot

todella helppokäyttöinen

todella helppokäyttöinen Vaivatonta viimeistelyä Täydellinen päivä Erinomainen leikkuuteho, todella helppokäyttöinen Make it your home. Uusi ART 18 LI on hyvä valinta. Innovatiivinen Durablade takaa erinomaisen leikkuutehon, ja

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

KAPRO-vesivaa at ja mittavälineet Helsinki 0214. KAPRO-vesivaa at ja mittavälineet

KAPRO-vesivaa at ja mittavälineet Helsinki 0214. KAPRO-vesivaa at ja mittavälineet Helsinki 0214 KAPRO-vesivaa at ja mittavälineet Sisältö KAPRO-vesivaa at ja mittavälineet 990 Zeus... 3 985D Digiman... 3 779 Spirit... 3 920 Shark... 4 983 Sähkömiehen veisvaaka... 4 724 Valettu vesivaaka

Lisätiedot

Uusi BRAVIA S57 -sarja herättää eloon huoneen kuin huoneen

Uusi BRAVIA S57 -sarja herättää eloon huoneen kuin huoneen Tiedote, 2.9.2009 Uusi BRAVIA S57 -sarja herättää eloon huoneen kuin huoneen Tyylikäs, pieniruutuinen televisio on ideaali makuuhuoneeseen, keittiöön tai mihin vain Ohut ja kevyt 19 tuuman LCD-televisio,

Lisätiedot

Kommunikaattori. K ä yttöohje. Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 5 A 4 Puh. (09) 580 3880

Kommunikaattori. K ä yttöohje. Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 5 A 4 Puh. (09) 580 3880 Echo M inirc Kommunikaattori K ä yttöohje Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 5 A 4 Puh. (09) 580 3880 Kiitos sinulle, kun valitsit Echo MiniRC kommunikaattorin apuvälineeksesi. Ennen kuin otat

Lisätiedot