Palkintokatalogi. Prinkard Club Löydä Prinkin kanta-asiakkuuden edut

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Palkintokatalogi. Prinkard Club 2015. Löydä Prinkin kanta-asiakkuuden edut"

Transkriptio

1 Palkintokatalogi Prinkard Club 2015 Löydä Prinkin kanta-asiakkuuden edut

2 TULE MUKAAN PRINKARD CLUBIIN JA HYÖDY KANTA-ASIAKKUUDESTASI! Prinkard on Prinkin kanta-asiakasklubi, jonka jäsenenä sinut palkitaan jokaisesta tekemästäsi ostoksestasi ja olet oikeutettu yksinomaan Prinkin kanta-asiakkaille kuuluviin etuihin. Saat pisteitä jokaisesta tekemästäsi ostoksesta joilla voit valita mieleisesi palkinnon laajasta kodinkoneisiin, vapaa-aikaan ja teknologiaan liittyvistä palkintotuotteista. Prinkardin haltijaksi tuleminen on helppoa ja ilmaista: voit liittyä kanta-asiakkaaksi missä tahansa Prink-myyntipisteessä täyttämällä yhdessä myyjän kanssa vaadittavat kansta-asiakastiedot. Prink-kortin haltijama saat myös lukuisia etuja Prinkin tärkeiltä yhteistyökumppaneilta. Kerää pisteitä joka ostoksesta seuraavasti: 1 PISTE Jokaisesta alkuperäisen tuotteen ostoon käytetystä 2 eurosta. 1 PISTE Jokaisesta Prinkin vastaavan tonerin, Prinkin vastaavan tai kierrätetyn mustekasetin, Prinkin paperin ja TTR -nauhojen ostoon käytetystä eurosta. 2 PISTETTÄ Prinkin Refill kit-täyttöpaketin tai lasertulostimien suodattimien ostoon käytetystä eurosta.

3 Scegli il regalo più adatto a te: HI-TECH JA MULTIMEDIA Parhaimmat teknologiauutuudet tietokoneisiin, televisioon ja hauskanpitoon. MATKUSTUS JA URHEILU Sinulle jota seikkailunhalusi ohjaa! TEE SE ITSE! Omatoimiseen tee se itse-puuhasteluun, kodin korjauksiin ja puutarhan hoitoon. BUSINESS Designia ja eleganssia toimistoon ja sen ulkopuolelle. HYVINVOINTI JA KEHONHOITO Omasta kehosta huolehtiminen tarkoittaa tasapainoa itsensä kanssa. Löydä parhaimmat uutuudet. KOTI JA ja KEITTIÖ Tyylistä aina kiinni pitäville tarvikkeet keittiöön. LAPSET ja VAUVAT Pelit ja leikkikalut pienemmille.

4 HI-TECH JA MULTIMEDIA USB-HIIRI 100 pistettä Yhteensopiva PC:n, MACin ja Netbookin kanssa. Ei tarvitse asentaa. Tuotteessa Prinkin logo. KUULOKKEET JACK-liittimellä 150 pistettä Pehmustetut kuulokkeet Jack-liittimellä. Tuotteessa Prinkin logo. WEB-KAMERA 200 pistettä Web-kamera USB 2.0, resoluutio 640x480. Ei tarvitse ajuria. Sisään asennettu mikrofoni. Tuotteessa Prinkin logo. USB-KAIUTTIMET 250 pistettä Nämä elegantit ja energiatehokkaat Notebook USB-kaiuttimet ovat yhteensopivia MACin ja PC:n kanssa. Toista kaikenlaista musiikkia, pelejä ja videoita verkosta.

5 HI-TECH JA MULTIMEDIA BLUETOOTH KAIUTIN 550 pistettä Toimii langattomalla Bluetooth-suoratoistolla. Epätarkkuuksia ja rahinaa tasaava äänenvoimakkuuden säädin. Sisään liitetty mikrofoni äänipuheluita varten. Yksinkertainen liitin useaan elektroniseen laitteeseen. Varaava paristoliitäntä. Valkoinen. MP3-SOITIN Gogear Fitdot 600 pistettä Käsivarteen kiinnitettävä kuulokkeellinen MP3 soitin, jonka avulla teet harjoittelustasi miellyttävää. Toistaa yli 6 tuntia musiikkia. Varustettu nopealla uudelleenlatausominaisuudella (6 min latausaika 60 min käytön jälkeen) sekä valo ja ääni-ilmaisin käytön helpottamiseksi. Kestävä muotoilu myös hyvin vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Songbird: yksinkertainen ohjelma musiikin hallintaan. LANGATON PUHELIN Linea 700 pistettä Design-puhelin joka on suunniteltu tilan maksimointia ajatellen. Display 1.6, välkkyvä retropuhelin, aito ääni, 50 nimen kontaktilista, 10 soittoääntä, kestää 16 tuntia suoraa puhelua ja 180 tuntia standby-tilaa, Eco Mode (Eco+). IPOD-TELAKKA KAIUTTIMILLA 1400 pistettä Yhteensopiva iphone 5 sekä uusimpien ipod mallien kanssa Lightningin välityksellä. Tämä kaiuttimilla varustettu telakka tuottaa täyteläisen ja kirkkaan äänen sekä on varustettu himmeän pehmeällä valonäytöllä sisältäen kellon. Puhelinhäirinnältä suojattu teknologia. 6 W RMS kaiuttimet.

6 HI-TECH JA MULTIMEDIA KANNATTAVA DVD-LUKIJA 1600 pistettä Mustan värinen kannettava DVD-lukija LCD TFT-näytöllä 7 /18 cm ja laajanäytöllä 16/9. USB Direct musiikin ja elokuvien toistoon. Kuvantoisto DivX, MPEG4, DVD, CD, SVCD, CD video, DVD-R/-RW, CD-MP3, CD-R/CD-RW, DVD+R/+RW, JPEG. Äänentoisto Dolby Digital. Power Resume-uudelleenkäynnistystoiminto kuvien ja musiikin palauttamiseksi. Laitteeseen liitetty 3 tuntia kestävä patteri. CVBS-komposiittiliitäntä, Jack-liitännäiset kuulokkeet 3,5 mm. Lisälaitteet: adaptori CA/CC, manuaali. TURVAKAMERA In.Sight pistettä Langaton InSight HD tarkkailulaite kotikäyttöön älypuhelimelle/tabletille. Saatavilla sekä Applen että Androidin laitteisiin. HD kuvalaatu, selkeä kuvalaatu myös yö- ja hämäräkuvauksessa. Helppo ja nopea asentaa. Ilmoittaa käyttäjälleen kun havaitsee liikettä tai ääniä. SL10 Lens Kodak-kamera 3000 pistettä Ottaa kuvia aivan uudesta näkökulmasta. KODAK PixPro SMART LENS-kamera muuttaa älypuhelintasi. Optinen zoom 10X, video 1080p, mm vakiolinssi. Riittää että lataat joko ios tai Android sovelluksen ilmaiseksi puhelimeesi ja aloitat valokuvien ottamisen. Wi-Fi / NFC- systeemi.

7 MATKUSTUS JA URHEILU MATKASETTI Pikkupöllöt 50 pistettä Kuviollinen pikkupöllöt-käsimatkatavarasetti nesteille. Sisältää 6 osaa: 3 pulloa joista yksi spraymuotoinen ja 3 purkkia nestemäisiä aineita ja rasvoja varten. Cm 18x3,5x16H, materiali PP/PVC. UNIVERSAALI MATKALATURI 150 pistettä Universaali matkalaturi, käyttökelpoinen yli 200 maassa. Koostuu vain yhdestä kiinteästä osasta ja sen toiminta jokaista yksittäistä matkustuskohdetta varten on aktivoitavissa kohdetta vastaavilla lock/ unlock- painikkeilla. Valkoisen värinen. Adaptori ei muuta sähköjännitteitä tai aaltoja. Vain sisäkäyttöön. SMARTPHONEN SUOJAKOTELO VEDENKESTÄVÄ 300 pistettä Smartphonelle tarkoitettu (5.0 suurin) Water Wallet-kotelo on kehitetty, jotta voisimme olla aina yhteydessä toisiimme ajasta ja paikasta huolimatta, myös esimerkiksi rannalla. Siinä on vesitiivis uudelleensuljettava zip-tasku, etuläppä läpinäkyvällä ikkunalla ja kolme korttipaikkaa. Läpinäkyvä ikkuna mahdollistaa kosketusnäytön käytön ja se suojaa laitetta vedeltä, hiekalta, pölyltä, öljyltä ja rasvalta. Water Wallet- kotelon mukana tuleva olkahihna tekee puhelimen mukana kantamisesta käytännöllistä.

8 MATKUSTUS JA URHEILU JOUSTAVA KAKSITASKUINEN JUOKSUVYÖ 350 pistettä Mukava ja helposti kiinnitettävä vyö kahdella laajennettavalla taskulla, joissa voi pitää kaikkia harjoitusten tai kävelyretkien aikana tarvittavia esineitä. Juoksuvyötä koristavat pimeässä heijastavat yksityiskohdat, jotka mahdollistavat käyttäjän näkyvyyden myös pimeässä. Tämän lisäksi tuote on valmistettu vettähylkivistä materiaaleista, jotka mahdollistavat sen käytön myös äärimmäisissä olosuhteissa. KÄSIVARTEEN KIINNITETTÄVÄ KOTELO ÄLYPUHELIMILLE 400 pistettä Elastisesta lykrasta valmistettu kotelo, joka sopii kaikkiin älypuhelinmalleihin 5.1 saakka. Käytännöllinen, helppokäyttöinen ja tyylikäs kotelo on suunniteltu niin että sillä pääsee helposti käsittelemään älypuhelimen näyttöä ja siihen voi vaivattomasti liittää kuulokkeet. Se soveltuu hyvin musiikin kuunteluun harjoittelun aikana, niin ulko- kuin sisätiloissakin. Heijastava materiaali helpottaa laitteen käyttöä huonosti valaistuissa tai pimeissä paikoissa ja säädettävä hihna tarjoaa mitä mukavimman käytön. Lisäksi käytännölliseen sivutaskuun mahtuu esimerkiksi avaimet tai jokin pieni esine. v krajih s slabo razsvetljavo in nastavljivim trakom zagotavlja popolno prileganje za maksimalno udobje. REPPU 800 pistettä Tilava ja monitaskuinen. Kostuu muun muassa max kokoiselle tietokoneelle tai tabletille tarkoitetusta pehmennetystä taskusta, sisäisestä avainpaikasta sekä erillisistä taskuista kirjoitusvälineille ja juomapullolle. Ergonominen ja mukava selässä. S-muotoiset olkainpehmusteet sekä selkäpaneeli jossa ilmareiät selän pitämiseksi kuivana ja viileänä.

9 MATKUSTUS JA URHEILU AKTIIVISUUSRANNEKKE 1400 pistettä Polar Loop- aktiivisuusranneke mittaa jokaisen liikkeesi, osoittaa kuinka aktiivinen olet ollut päivän aikana ja ilmoittaa jos olet ollut paikallasi liian pitkään. Se analysoi myös unen laatua, kertoo otettujen askeleiden määrän, käytetyt kalorit, aikataulun sekä informoi myös päivittäisen liikunnan tavoitemäärästä. Ranneke on polyuretaania ja lukko ruostumatonta terästä. Ranneke on vedenkestävä ja toimii näin hyvin myös uimistarkoitukseen. VESIKAMERA Vedenalaiseen kuvaukseen 1600 pistettä Kestävä, kompakti ja monipuolinen Action Cam Waterproof-kamera. Sopii sekä jokapäiväiseen elämään että elämysmatkoille. Se on iskunkestävä, pölyä hylkivä ja kestää hyvin kylmyyttä. TROLLEY 1600 pistettä Kovapintainen vedettävä matkalaukku neljällä pyörällä. Numerolukko. Ideaali lyhyille matkoille. Mitat 40x55x20 cm.

10 TEE SE ITSE! 17 RUUVITALTAN SARJA 100 pistettä 16 erilaista ruuvitaltan päätä (25mm) ja 60 mm magneettinen. 60-OSAINEN PORANTERÄ JA RUUVIKÄRKISETTI 350 pistettä Lisäosasetti, sisältää 9 x HSS poranterää, 6 x betoniporanterä, 6 x puuporanterä 3 x porauksenpysäytin, 4 x ei-magneettinen kuusikolmiohylsy, 2 1 x 25mm ruuvikärki, 9 x 50mm ruuvikärki, 76mm ruuvikärjen pidike, 1 x avain. RUUVINVÄÄNNIN 4V LITHIUM-ION 800 pistettä QuickChange-istukka helpottaa yhdenkäden teränvaihtoja. 24-portainen momentinsäätö, 2-vaihteinen, hyvin dynaaminen ja helppo. GripZone ergonominen kumipäällysteinen kahva. LED työvalo valaisee työstökohteen. Paketti sisältää: 6-osainen teräsetti, laturi (3,5-4,5 tuntia), kantolaukku.

11 TEE SE ITSE! PENSASLEIKKURI 420W SÄHKÖKÄYTTÖINEN 1000 pistettä Kaksisuuntaiset timanttihiotut terät parantavat leikkuusuorituskykyä. Terän pituus: 45 cm. Maks. leikkuukapasisteetti 18 mm. Kaksitoiminen terä. Terän nopeus 1500 kierros/min. ISKUPORAKONE 800W 1200 pistettä 13 mm automaatti-istukka. Portaaton nopeudensäätö, suunnanvaihto. Teräs-ratas. Iskuluku 0-51,00 iskua/min. Maks. poraussyvyys: 16mm (betoniin), 34mm (puuhun), 13mm (teräkseen). PUHALLIN/IMURI SÄHKÖKÄYTTÖINEN 1600 pistettä Korkea ilmanvirtausnopeus, tehokas murskausvoima vähällä sähkönkulutuksella. Tehokkaat terät auttavat vaikeissakin murskaustilanteissa. Livetool-indikaattori: sininen valo ilmoittaa sähköjännitettä.

12 BUSINESS KÄYNTIKORTTITELINE Shop Bag 250 pistettä Pöydälle asetettava käyntikorttiteline. Mitat cm 10X3X9,2h. TABLETTIKOTELO Traveller Sleeve 450 pistettä Universaali tabletinsuojakotelo (max 10.1 ).Kaksi muovista kielekettä, jotka mahdollistavat tabletin asettamisen stand-asentoon kirjoittamista ja videoiden katselua varten. Käytännöllinen ulkotasku lisävälineille. POSTITELINE ShopBag 500 pistettä Pöydälle asetettava postilaukkuteline. Mitat cm 15,5x4x15,5h. LAUKKU OLKAHIHNALLINEN 750 pistettä Olkahihnallinen laukku. Mitat 60x32x35cm, tilavuus 57.

13 BUSINESS KIRJATUKI Panda 800 pistettä Kaksi kirjatukea. Mitat :15,5x10x19H. TIETOKONELAUKKU 1200 pistettä Tietokonelakun mitat (pc 15,6 ) 40x33x15cm. SEINÄKELLO 1800 pistettä Pyöreänmallinen seinäkello. Mitat 65øx1,2cm. Harmaa

14 BUSINESS LEHTITELINE 1800 pistettä Monenlaisiin sisustustyyleihin sopiva lehtiteline. Mitat: 38x16,5x25H. SATEENVARJOTELINE 3000 pistettä Yhtä aikaa tyylikäs ja tehokas. Mitat:28x16,5x60H. LANGATON PROJEKTRI 4500 pistettä Langaton Kodak PixPro ISHOW 1000-projektori joka mahdollistaa kuvien heijastamisen älypuhelimesta suuremalle näytölle. Yhteensopiva Android, ios ja Windowsin kanssa. Heijastaa valokuvasi, videosi, elokuvasi ja dokumenttisi laajalle, maksimissaan 50 kokoiselle näytölle.

15 HYVINVOINTI JA KEHONHOITO NUKANPOISTAJA 200 pistettä Nukanpoistaja, joka mahdollistaa kaiken tyyppisten nukkien sekä karvojen helpon ja nopean poistamisen. Saa kaikki vaatteesi näyttämään uusilta. Koneen päässä olevassa verkossa kolmenkokoisia reikiä, jonka ansiosta kaikenkokoisten karvojen ja nukkien poistaminen on vaivatonta ja yksinkertaista. HENKILÖVAAKA 350 pistettä Lasinen, ohuen ohut, design-vaaka. Step-on -käyttö. 4 herkkää tunnistinta tarkkojen mittaustulosten saavuttamiseksi. Sulkeutuu automaattisesti noin 10 sekunnin jälkeen. Maksimipaino: 150 kg. TRIMMERI KASVOILLE JA KEHOLLE 400 pistettä Sileä iho milloin ja missä tahansa haluat. Uusi täydellinen kauneudenhoitoväline nopeaan ja helppoon karvojen poistamiseen niin kasvoista kuin vartalosta. 26mm viimeistelypää kehon karvojen helppoon poistamiseen, 8mm pää kasvoalueen karvojen poistamiseen sekä 2mm ja 4mm harjaimet kulmakarvoja varten. INFRAPUNAKUUMEMITTARI 700 pistettä Lääketieteellisesti testattu laite joka takaa kehon lämpötilan tarkan mittauksen otsasta tai korvasta. Sekä akustiset että visuaaliset ilmoitukset kertovat onko mitattu lämpö normaali vai kohonnut. Laitteella voidaan mitata myös ilman, nesteiden ja erilaisten pintojen lämpötilaa C välillä. Laite tallentaa automaattisesti 30 viimeistä mittausta päivämäärineen ja kellonaikoineen. Pakkauksen sisältö: Mittari, patteri, suojakotelo.

16 HYVINVOINTI JA KEHONHOITO VERENPAINEMITTARI 750 pistettä Verenpaineen tarkka mittaaja. Näyttää matalan ja korkean verenpaineen, sykkeen sekä päivän ja ajan. Mittaukset perustuvat Kansainvälisen terveysjärjestön lanseeraman arviontiskaalaan, joka käyttää väreinään vihreää, punaista ja keltaista. Lääketieteellisesti testattu. Säädettävä käsivarsinauha 22-36cm. Mukana patterit ja suoja. HIUSTENLEIKKURI MIEHILLE 1000 pistettä DualCut-teknologialla varustettu nopea ja tarkka hiustenleikkuri. Titaaniset hyvin kestävät terät. 24 erilaista teräpituutta joita voi säädellä 0,5-23mm välillä. Pitää sisällään myös partaharjan, jonka pituutta voi säätää 1-23mm välillä. Mukana myös sakset ja kampa viimeistelyä varten sekä kovakantinen kotelo säilytystä varten. HIUSTENKIHARRIN ColourCare 1000 pistettä Hiustenkiharrin Satin Hair 7, Colour Saver-teknologia, joka tukee hiusvärin säilymistä 50%. 9 eri hiusta vahingoittamatonta lämpötason vaihtoehtoa muotoiluun. 32mm keramiikkavarsi kiharrusta varten.

17 HYVINVOINTI JA KEHONHOITO PARTAKONE PowerTouch 1400 pistettä ComfortCut-terät tarjoavat täydellisen ja viimeistellyn jäljen. Flex&Float-toiminto seuraa luotettavasti kasvojen ja kaulan muotoja. Täydellinen viiksien ja pulisonkien viimeistelyyn. Led-valo, uudelleen ladattava ja pestävä. HIUSTENKUIVAAJA Satin Hair 7 Professional 1400 pistettä IONTEC-teknologia lisäämään hiusten kiiltävyyttä ja vähentämään kihartumista. Lämmönsäädin joka pitää huolen hiusten luonnollisen värin säilymisestä mahdollisemman pitkään. SILK EPIL- EPILAATTORI 1600 pistettä Laitteessa harjasin joka samanaikaisesti puhdistaa ihon jopa 6 kertaa paremmin kuin normaali pesu jättäen ihosi tasaisen pehmeäksi ja raikkaaksi.taattu pehmeä ajokokemus tehokkaasti pyörivien hierontarullien ansiosta.40 varta vasten epäsymmetrisesti aseteltua teräreunaa huolellisen ja tehokkaan lopputuloksen takaamiseksi. Joustava terä myötäilee huolellisesti ajeltavia pintoja. Kone tulee pestä käytön jälkeen juoksevan veden alla hygienian takaamiseksi.

18 KOTI JA ja KEITTIÖ SÄILYTYSRASIAT 50 pistettä Neljä pientä muovista vihreä- tai punakansista säilytysrasiaa vuodenaikamakujen ja aromien säilytykseen. Voidaan pestä astianpesukoneessa. Mitat: 15x15x5,7 cm. VIERASPYYHESARJA 150 pistettä Paino 500 gr/mq. Vieraspyyhesetti, jossa useita eri värejä. 4 JÄÄTELÖRASIAA 300 pistettä Vintage-sarja. 4 jäätelörasian pakkaus koristeltuine posliinilusikoineen (8.5cm). Koristeltu jäätelöpakkaus. VOHVELIRAUTA 300 pistettä Kone vohvelien paistoon. Valmista taikina, kaada se vohvelikoneeseen, laita kansi kiinni ja anna lämmetä. Lämpimät vohvelit paistuvat hetkessä ja voit tarjoilla ne mielesi mukaan. Cm 20x25x13H. Valkoista alumiinia, V, 56HZ 1000W.

19 KOTI JA ja KEITTIÖ LEIKKUULAUTASETTI 400 pistettä Gift Ideas-sarja. Teräskahvainen leikkuulauta, sahateräinen teräsveitsi ja murujenkeräysrasia.46x23cm. Lahjapakkauksessa. PAISTINPANNU Thermopoint Tarkoitettu lihan, kalan ja kasvisten paistamiseen. Pannun reunat muotoiltu niin että ne vähentävät paistinesteen kertymistä paistovaiheessa. Tuote kuuluu Thermpoint-sarjaan (Ballarini) joka mahdollistaa kokkaamisen juuri oikealla lämpötilalla ja edesauttaa näin energiansäästöä. Kun paistinpannun osoitin muuttuu punaiseksi se on valmis käyttöä varten. Liekkiä voi pienentää vähentääkseen ylikuumentumista. Mitat 28x28 cm. LÄMPÖPEITE KIM 500 pistettä Päällinen mikrokuitua. Pehmuste polyesteria. Sopii hyvin allergikoille. Mitat 130x170cm. Väriltään sinertävä.

20 KOTI JA ja KEITTIÖ VEDENKEITIN 600 pistettä Tämän vedenkeittimen erikoisuus on siinä, että se osoittaa yhden kupin mitan, joten keität vettä juuri sen verran kuin vain tarvitset ja säästät näin sekä energiaa että luontoa. Helposti täytettävä. Merkkivalo joka osoittaa kun vedenkeitin on käytössä. Langaton. 360 pyörivä alusta. PAISTINPANNU ja PASTAPANNU Thermopoint 650 pistettä Paistinpannujen suuret pinta-alat suosivat lämmön välitöntä ja tasaista jakautumista, pannun reunojen pyöreä muoto taas kokattavien ruoka-aineisten ryöpsäyttämistä. Tuotteet kuuluvat Thermpointsarjaan (Ballarini) joka mahdollistaa kokkaamisen juuri oikealla lämpötilalla ja edesauttaa näin energiansäästöä. Kun paistinpannujen osoitin muuttuu punaiseksi, ne ovat valmiita käyttöä varten. Pastapannuista toinen soveltuu minkä tahansa ruoan valmistamiseen mutta toinen (syvempi ja korkeareunaisempi) on tarkoitettu erityisesti risottojen, pyreiden, liha- ja vihanneskeittojen valmistukseen. Mitat: 24 cm ja 28 cm. HÖYRYKEITIN 800 pistettä Philipsin höyrykeittimen tarjoaa ainutlaatuisen tavan valmistaa ruoka-annoksia. Laita haluamasi yrtit ja mausteet boosteriin ja anna höyryn hoitaa loput. Kolme eri rasiaa erilaisten ruokaaineiden samanaikaiseen valmistamiseen. Kokonaiskapasiteetti on 9 litraa ja irrotettavat välitasot mahdollistavat jopa kokonaisen kanan valmistamisen. Keittimessä on optimaaliset esiajastukset kalalle, vihanneksille, riisille jne.

21 KOTI JA ja KEITTIÖ ELEKTRONINEN KAHVINKEITIN 1000 pistettä Digitaalinen kahvinkeitin. Kahvi ei kiehu ikinä yli koska kahvinkeitin sulkeutuu automaattisesti. Pitää kahvin lämpimänä 30 minuuttia. Voidaan asettaa mille pinnalle tahansa käsitellyn pohjansa ansiosta. Tekee 1-2 kuppia. MEHULINKO Multiquick 2000 pistettä Teho 800W. Teräsnokka joka estää räiskymistä. Valmistaa lasin mehua 15 sekunnissa. Suuri syöttöaukko (75mm) johon mahtuu jopa kokonaisia hedelmiä. Kaksi eri nopeutta niin pehmeiden kuin kovienkin vihannesten ja hedelmien käsittelyyn. 1,25litran karahvi jossa vaahdon poistin. PUSSILAKANA ja UNTUVAPEITTO setti 3000 pistettä Mallistoa Letto Caleffi parisänkyyn. Pussilakana 255x200cm, aluslakana180x200 ja2 tyynyliinaa 50x80. (Peitonmitat 255 x 200).

22 LAPSET ja VAUVAT 36 KYNÄN VÄRIKYNÄSARJA Turbocolor 100 pistettä Vesiliukoiset ja vaarattomat mustekynät jossa turvallinen sulkutuppi. Kynän kärki 2,8 mm. ja materiaali hyvin pitkäkestoista kuitua. Voidaan pestä 40 asteessa. SEINÄKELLO Sammakko 250 pistettä Sammakonmuotoinen seinäkello joka tuo iloa päivän jokaisena tuntina. Cm 22 x 40h. Akryylia. SÄÄSTÖLIPAS 250 pistettä Sympaattinen karhunmuotoinen säästölipas, joka laskee hyvin älykkäästi ja elektronisesti kaikki sen sisälle syötetyt rahat näyttäen kokosumman etunäytössään. Hyvin käytännöllinen ja originaali! 15x14x16,5 cm. Materiaali TPR materiaalia. STERILOINTILAITE 550 pistettä Steriloi 4 tuttipulloa 2 minuutissa. Tällä Philips Aventsterilointilaitteella on kevyt ja kompakti rakenne joka tekee siitä täydellisen sekä kotikäyttöön että matkoille. Sen sisältö pysyy steriilinä 24 tuntia jos sen kantta ei nosteta. TUTTIPULLONLÄMMITIN 650 pistettä Tämä tuttipullonlämmitin lämmittää pullon sisällön tasaisesti vain kolmessa minuutissa ja siinä on myös sulatusmahdollisuus. Sen lisäksi se koristaa keittiötäsi tyylikkäästi.

23 Punti Premi disponibili 50 SÄILYTYSRASIAT, MATKASETTI Pikkupöllöt 100 USB-HIIRI, 36 KYNÄN VÄRIKYNÄSARJA, 17 RUUVITALTAN SARJA 150 KUULOKKEET JACK-liittimellä, VIERASPYYHESARJA, UNIVERSAALI MATKALATURI 200 NUKANPOISTAJA, WEB-KAMERA 250 USB-KAIUTTIMET, SEINÄKELLO Sammakko, KÄYNTIKORTTITELINE JÄÄTELÖRASIAA, VOHVELIRAUTA, SMARTPHONEN SUOJAKOTELO VEDENKESTÄVÄ 350 HENKILÖVAAKA, JOUSTAVA KAKSITASKUINEN JUOKSUVYÖ, RUUVIKÄRKISETTI 400 LEIKKUULAUTASETTI, TRIMMERI KASVOILLE JA KEHOLLE, KÄSIVARTEEN KIINNITETTÄVÄ KOTELO ÄLYPUHELIMILLE 450 PAISTINPANNU, TABLETTIKOTELO 500 LÄMPÖPEITE KIM, POSTITELINE 550 BLUETOOTH KAIUTIN, STERILOINTILAITE 600 MP3-SOITIN, VEDENKEITIN 650 TUTTIPULLONLÄMMITIN, PAISTINPANNU ja PASTAPANNU 700 LANGATON PUHELIN, INFRAPUNAKUUMEMITTARI 750 VERENPAINEMITTARI, LAUKKU OLKAHIHNALLINEN 800 HÖYRYKEITIN, REPPU, KIRJATUKI, RUUVINVÄÄNNIN 4V LITHIUM-ION 1000 ELEKTRONINEN KAHVINKEITIN, HIUSTENLEIKKURI MIEHILLE, PENSASLEIKKURI 420W SÄHKÖKÄYTTÖINEN, HIUSTENKIHARRIN 1200 TIETOKONELAUKKU, ISKUPORAKONE 800W 1400 IPOD-TELAKKA KAIUTTIMILLA, PARTAKONE PowerTouch, AKTIIVISUUSRANNEKKE, HIUSTENKUIVAAJA SatinHair 7 Professional 1600 VESIKAMERA Vedenalaiseen kuvaukseen, KANNATTAVA DVD-LUKIJA, SILK EPIL-EPILAATTORI, TROLLEY, PUHALLIN/IMURI SÄHKÖKÄYTTÖINEN 1800 SEINÄKELLO, LEHTITELINE 2000 MEHULINKO 2500 TURVAKAMERA 3000 SL10 Lens Kodak-kamera, PUSSILAKANA ja UNTUVAPEITTO setti, SATEENVARJOTELINE 4500 LANGATON PROJEKTRI HI-TECH JA MULTIMEDIA MATKUSTUS JA URHEILU TEE SE ITSE! BUSINESS HYVINVOINTI JA KEHONHOITO KOTI JA ja KEITTIÖ LAPSET ja VAUVAT

24 Prinkard Club säännöt 2015 Art.1: Prinkard Club ohjelma kuuluu yhtiölle PrinkS.r.l. - Yhtiön kotipaikka: Via Emilia Ponente 355, CastelBolognese (RA), Italia. Y-tunnus: Ravennan yritysrekisterin rekisteröintinumero Art.2: Alueellinen soveltamisala on maakohtainen ja tapahtuman vastaanottajiksi lasketaan järjestäjän yhtiön kanta-asiakkaat, jotka omistavat Prinkardin. Art.3: Tammikuun joulukuun välisenä aikana jokaisesta Prink-myyntipisteessä suoritetusta ostoksesta kertyy pisteitä artiklan 4 osoittamalla tavalla. Kyseiset pisteet rekisteröityvät myös Prinkin kanta-asiakasjärjestelmään. Art.4: Pisteet keräytyvät seuraavalla tavalla: 1 piste Jokaisesta alkuperäisen tuotteen ostoon käytetystä 2 eurosta (alkuperäiset tuotteet jotka ovat yhteensopivia asiakkaan tulostimen kanssa). 1 piste Jokaisesta Prinkin vastaavan tonerin, Prinkin vastaavan tai kierrätetyn mustekasetin, Prinkin paperin ja TTR -nauhojen ostoon käytetystä eurosta. 2 pistettä PrinkinRefillkit-täyttöpaketin tai lasertulostimien suodattimien ostoon käytetystä eurosta Art.5: Asiakkaan Prinkardille vuoden 2015 kuluessa keräytyvät pisteet tulee käyttää vuoden 2015 viimeiseen päivään mennessä. Asiakas voi käyttää myös aikaisempina vuosina kortilleen keräytyneitä pisteitään johonkin vuoden 2015 palkintolistalla olevaan lahjaan, mikäli hän ostaa vähintään yhden tuotteen jostakin Prinkin liikkeestä vuoden 2015 viimeiseen päivään mennessä. Art.6: Alimman mahdollisen palkintolahjaan oikeuttavan pistemäärän kerättyään Prinkardin omistajalla on oikeus lunastaa valitsemansa Prink-lahja mistä tahansa sellaisesta Prinkliikkeestä, joka osallistuu Prinkard- kampanjaan. Mikäli kyseisellä Prink-myyntipisteellä, johon asiakas on toivonut lahjansa toimitettavan, ei ole kyseistä tuotetta sen pyyntöhetkellä, tulee liikkeen hankkia kyseinen tuote seuraavien 180 päivän sisällä tilaushetkestä sekä myös säilyttää sitä liikkeessä kyseisen ajanjakson ajan. Mikäli asiakas ei nouda palkintolahjaansa 180 päivän sisällä, hän ei ole enää oikeutettu pyytämään sitä ja menettää näin kyseistä lahjaa vastaavan määrän pisteitä kanta-asiakaskortiltaan. Art.7: Noutaessaan kanta-asiakaslahjansa asiakaan kortilta vähenee vain kyseistä lahjaa vastaava pistemäärä. Muut noudetun lahjan pistemäärän ylittävät pisteet pysyvät edelleen voimassa. Art.8: Prinkard on henkilökohtainen. Sitä ei saa käyttää kukaan muu kuin itse kortin haltija. Art.9: Kyseisen 2015 Prink-katalogin lahjavaihtoehdot ovat voimassa saakka ellei toisin ilmoiteta. Lahjakatalogia päivitetään ajoittain tarjouskauden 2015 aikana, jotta asiakkaiden valittavina olevat tuotteet olisivat mahdollisimman ajankohtaisia ja kilpailukykyisiä. Säännöt nähtävissä kokonaisuudessaan osoitteessa

APPLEN SERTIFIOIMA, PAREMPI LAATU

APPLEN SERTIFIOIMA, PAREMPI LAATU 205 TERVETULOA Käsissäsi on uusi 205 talvikauden luettelomme, joka esittelee huolellisesti valikoidun malliston. Olemme valinneet toiminnallisia tuotteita, joita on hauska käyttää ja saada lahjaksi. Nämä

Lisätiedot

99.90. alk. 348.90. LG 47LM649S 400 Hz 3D Full HD LED-TV. Denver MTW-746TWIN 2x7 DVD-soitin kahdella näytöllä

99.90. alk. 348.90. LG 47LM649S 400 Hz 3D Full HD LED-TV. Denver MTW-746TWIN 2x7 DVD-soitin kahdella näytöllä LG 47LM649S 400 Hz 3D Full HD LED-TV 949.90 85.60 /kk LG 47LM649S Cinema 3D Full HD -television äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisio sopii täydellisesti joka ympäristöön.

Lisätiedot

19,90. Kotiin, matkalle ja kuntosalille Pestävä Helppo kuljettaa mukana Casall Balance 3 mm -joogamatto. Quest Protein Bar, 12-pack

19,90. Kotiin, matkalle ja kuntosalille Pestävä Helppo kuljettaa mukana Casall Balance 3 mm -joogamatto. Quest Protein Bar, 12-pack F lisära itness j vinte a et s. 4 5 Kotiin, matkalle ja kuntosalille Pestävä 0,90 Helppo kuljettaa mukana Casall Balance 3 mm -joogamatto Oho, mikä hinta! Myynti alkaa perjantaina 16.1. kello 9.00. 1 kpl

Lisätiedot

Tilaajalahjana Thermos DUO LUNCHeväslaukku. Tutustumislahjana Thermos SPORTTIjuomapullo. www.mastermark.fi. MASTERMARK MAGAZINE Kevät/Kesä 2009

Tilaajalahjana Thermos DUO LUNCHeväslaukku. Tutustumislahjana Thermos SPORTTIjuomapullo. www.mastermark.fi. MASTERMARK MAGAZINE Kevät/Kesä 2009 MASTERMARK MAGAZINE Kevät/Kesä 2009 www.mastermark.fi Tilaajalahjana Thermos DUO LUNCHeväslaukku Tutustumislahjana Thermos SPORTTIjuomapullo Liity ja voita! Arvomme kaikkien Superpriceklubilaisten kesken

Lisätiedot

Tilaajaetulahja TULI-sisustus takka!

Tilaajaetulahja TULI-sisustus takka! MASTERMARK MAGAZINE FALL/WINTER 2014 Tilaajaetulahja TULI-sisustus takka! Tutustumislahjana EXENTRI luottokorttilompakko Onnenarvonta Arvomme 10 kpl VICTORINOX SANTOKU VEITSIÄ ja Akaasia-puisen leikkulaudan

Lisätiedot

+ kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille! Tuote. + kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille!

+ kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille! Tuote. + kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille! Extra! Extra! Opticam Outdoor FI8903W Pohjolan sääolosuhteita varten suunniteltu vankka metallirunkoinen langalliseen tai langattomaan verkkoon liitettävä valvontakamera pimeännäöllä. Automaattinen liikkeentunnistus,

Lisätiedot

MUKANA OSTAJAN OPAS Huhtikuu 2013 No. 2

MUKANA OSTAJAN OPAS Huhtikuu 2013 No. 2 TESTIT JA LAITE-ESITTELYT MobiiliMaailma ÄLYPUHELIMET H TABLETIT H SOVELLUKSET TE IT ST ST IT TE Samsung Galaxy Note 2 H Näppäimistöt tableteille Apple iphone 5 H Nokia Lumia 620 H VERTAILU: iphone 5 vastaan

Lisätiedot

PRISMA MIKKOLASSA 9.-15.3.2015 SAFE HOME KAMERAT ENSIESITTELYSSÄ PRISMA MIKKOLASSA TI 10.3. 15900. Maahantuojan edustaja paikalla klo 12.00 18.

PRISMA MIKKOLASSA 9.-15.3.2015 SAFE HOME KAMERAT ENSIESITTELYSSÄ PRISMA MIKKOLASSA TI 10.3. 15900. Maahantuojan edustaja paikalla klo 12.00 18. PRISMA MIKKOLASSA 9.-15.3.2015 MIELE C1 PÖLYNIMURI Teho 14W Toimintasäde 9m 149 (199,-) SAMSUNG RS7527THCWW JÄÄKAAPPI/PAKASTIN Jääkaapin tilavuus 361 l, pakastimen tilavuus 209 l NoFrost -tekniikka Invertteri

Lisätiedot

TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA POSTIMYYNTIKUVASTO 2015. Katso uutuudet ja tarjoukset verkkokaupasta fennokauppa.fi tai soita 09 276 360

TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA POSTIMYYNTIKUVASTO 2015. Katso uutuudet ja tarjoukset verkkokaupasta fennokauppa.fi tai soita 09 276 360 TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN ERIKOISKAUPPA Fennokauppa POSTIMYYNTIKUVASTO 2015 Katso uutuudet ja tarjoukset verkkokaupasta tai soita 09 276 360 FENNOKAUPPA Terveyttä ja hyvinvointia arkeen FENNO MEDICAL on

Lisätiedot

WHIRLPOOL VAPAASTI SIJOITETTAVAT 2006/2007

WHIRLPOOL VAPAASTI SIJOITETTAVAT 2006/2007 WHIRLPOOL VPSTI SIJOITETTVT 00/007 Älykkäät kodinkoneet - lisäarvoa ja enemmän itsellesi aikaa Whirlpoolin menestys perustuu jatkuviin kyselyihin ja innovaatioihin sekä siihen, että jatkuvasti tuotamme

Lisätiedot

Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840

Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840 Kuvasto 2013/2014 terveydenhuollon tuotteet + Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840 Suomi seca finland oy Linnoitustie 4 B 02600 Espoo ٠ Suomi Puhelin 09 87 80 00 00

Lisätiedot

Syö ulkona. Kotona. Koe studioline innovatiivisia Siemens- keittiöratkaisuja. siemens-home.fi. Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi.

Syö ulkona. Kotona. Koe studioline innovatiivisia Siemens- keittiöratkaisuja. siemens-home.fi. Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. Syö ulkona. Kotona. Koe studioline innovatiivisia Siemens- keittiöratkaisuja. siemens-home.fi Valikoima ja hinnat voimassa 1.4. 30.9.2015. studiolinevalikoima 2015 Siemens. Tuo tulevaisuuden kotiisi. 2

Lisätiedot

Tuoteluettelo Syksy 2014

Tuoteluettelo Syksy 2014 Tuoteluettelo Syksy 2014 Hyödylliset mainospaikat, joilla saat parhaan huomion alhaisimpaan hintaan. Tavaramerkkisi paras mainospaikka on se, joka antaa sinulle suurimman mahdollisen huomion alhaisimpaan

Lisätiedot

Koneet ja esitystekniikka. 3.1 Valkokankaat, projektorit 3101 VALKOKANKAAT JA HEIJASTUSPINNAT

Koneet ja esitystekniikka. 3.1 Valkokankaat, projektorit 3101 VALKOKANKAAT JA HEIJASTUSPINNAT 3.1 Valkokankaat, projektorit 7382TK, 7383TK 7284TK, 7786TK, 7782TK Koneet ja esitystekniikka Euro Toimistotukuista löytyvät kaikenlaiset esitystekniikan tuotteet pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille.

Lisätiedot

e_kb485.book Page 0 Wednesday, July 1, 2009 2:10 PM

e_kb485.book Page 0 Wednesday, July 1, 2009 2:10 PM e_kb485.book Page 0 Wednesday, July 1, 2009 2:10 PM Haluamme kiittää sinua tämän PENTAX-digitaalikameran hankinnasta. Ennen kameran käyttöä sinun kannattaa lukea tämä käyttöopas, jotta pystyt hyödyntämään

Lisätiedot

Acer Aspire 2020 -Sarja. Käyttöohjekirja

Acer Aspire 2020 -Sarja. Käyttöohjekirja Acer Aspire 2020 -Sarja Käyttöohjekirja Tekijänoikeudet 2004 Kaikki Oikeudet Pidätetään Acer Aspire 2020 -Sarjan Kannettavan Tietokoneen Käyttöohjekirja Julkaistu Ensimmäisen Kerran: Maalis 2004 Näihin

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN ENERGIAN ASIAKASLEHTI 4 2014. 1.1.2015 UUDET päivitetyt verkkopalvelu-, sähkönmyynti- ja liittymisehdot

VALKEAKOSKEN ENERGIAN ASIAKASLEHTI 4 2014. 1.1.2015 UUDET päivitetyt verkkopalvelu-, sähkönmyynti- ja liittymisehdot VALKEAKOSKEN ENERGIAN ASIAKASLEHTI 4 2014 1.1.2015 UUDET päivitetyt verkkopalvelu-, sähkönmyynti- ja liittymisehdot 1 TEKSTI: MIRKKA KORTELAINEN Sisustus on yhä moni-ilmeistä ja nyt on aika kiinnittää

Lisätiedot

Persoonallisuutesi jäljet

Persoonallisuutesi jäljet BMW Motorrad Moottoripyörien lisävarusteet 2008/2009 Ajamisen iloa Persoonallisuutesi jäljet SISÄLLYSLUETTELO High Performance -osat 12 Säilytystilat 20 Laukut ja sisäkassit 22 Takalaukut ja kassit 30

Lisätiedot

Expert järjestää Helsingin Messukeskuksessa Suomen suurimmat kodintekniikan MESSUETU 500

Expert järjestää Helsingin Messukeskuksessa Suomen suurimmat kodintekniikan MESSUETU 500 Expert järjestää Helsingin Messukeskuksessa Suomen suurimmat kodintekniikan myynti- 28.-29.9.2013 Ovet avataan la 07.00 messut Kuvaaja: Ville Juurikkala 15 000 m 2 UUTUUKSI, LN TRENDEJÄ J HUIPPUTRJOUKSI

Lisätiedot

Aspire 9100-Sarja. Käyttöohjekirja

Aspire 9100-Sarja. Käyttöohjekirja Aspire 9100-Sarja Käyttöohjekirja Tekijänoikeudet 2005. Acer Incorporated. Kaikki Oikeudet Pidätetään Aspire 9100-Sarja Käyttöohjekirja Ensimmäinen Julkistus: Helmikuu 2005 Näihin tietoihin saattaa tulla

Lisätiedot

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Toimitusjohtaja, Villeroy & Boch Gustavsberg AB Tutustu uuteen näyttelyymme! FIKSUMPI KYLPYHUONE INNOITUSTA JA INNOVAATIOTA GUSTAVSBERGILTÄ 2012 2013 TIE FIKSUMPAAN KYLPYHUONEESEEN KÄY GUSTAVSBERGIN AVULLA. Ollessani nuori tulokas Tukholmassa, muutin

Lisätiedot

17 tuuman PowerBook G4 Käyttöopas Sisältää PowerBook G4 -tietokoneen käyttöönotto-, laajennus- ja vianetsintätietoja

17 tuuman PowerBook G4 Käyttöopas Sisältää PowerBook G4 -tietokoneen käyttöönotto-, laajennus- ja vianetsintätietoja 17 tuuman PowerBook G4 Käyttöopas Sisältää PowerBook G4 -tietokoneen käyttöönotto-, laajennus- ja vianetsintätietoja K Apple Computer, Inc. 2005 Apple Computer, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä käyttöopas

Lisätiedot

Asennusopas Käyttöohje

Asennusopas Käyttöohje Asennusopas Käyttöohje Asennusopas Arvoisa asiakas, Seuraavan asennusoppaan avulla faksilaitteen käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Tarkemmat laitteen kuvaukset ja selitykset löydät oppaan mukana toimitettavasta

Lisätiedot

IDO Kylpyhuonekuvasto

IDO Kylpyhuonekuvasto 2013 IDO Kylpyhuonekuvasto IDO tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä. Sen vuoksi pidätämme oikeuden esitteen painoon menon jälkeen tapahtuviin mahdollisiin muutoksiin tuotevalikoimassa tai tuotteissa, painoteknisistä

Lisätiedot

Aspire 1650-sarja. Käyttöohjekirja

Aspire 1650-sarja. Käyttöohjekirja Aspire 1650-sarja Käyttöohjekirja Tekijänoikeudet 2005. Acer Incorporated. Kaikki Oikeudet Pidätetään. Aspire 1650-sarja Käyttöohjekirja Ensimmäinen Julkistus: Syyskuu 2005 Näihin tietoihin saattaa tulla

Lisätiedot

Digitaalikamera. Käyttöopas. Lue käyttöopas ennen kameralla kuvaamista, jotta pääset selville kameran kaikista ominaisuuksista.

Digitaalikamera. Käyttöopas. Lue käyttöopas ennen kameralla kuvaamista, jotta pääset selville kameran kaikista ominaisuuksista. Digitaalikamera Käyttöopas Lue käyttöopas ennen kameralla kuvaamista, jotta pääset selville kameran kaikista ominaisuuksista. Haluamme kiittää sinua tämän RICOH WG-M1 -digitaalikameran hankinnasta. Ennen

Lisätiedot

Varusta ipadisi SPARKvue -ohjelmalla SPARKvue + SPARKlink Air

Varusta ipadisi SPARKvue -ohjelmalla SPARKvue + SPARKlink Air Varusta ipadisi SPARKvue -ohjelmalla SPARKvue + SPARKlink Air Langatonta tiedonkeruuta ja analysointia ipad - ja Android -tableteilla & tietokoneilla Uutta! Optinen happianturi Spektrometri Bluetoothyhteydellä

Lisätiedot

KOTIKUNTOLAITTEET KULUTTAJAESITE 2012. From the Heart

KOTIKUNTOLAITTEET KULUTTAJAESITE 2012. From the Heart KOTIKUNTOLAITTEET KULUTTAJAESITE 2012 From the Heart TUNTURIN AINUTLAATUISIA INNOVAATIOITA Tunturilla on pitkä historia edelläkävijänä kuntolaitteiden alalla. Kotikuntolaitteiden keksijällä on useita patentteja,

Lisätiedot

Kameran käyttöopas SUOMI. Lue tämä opas, ennen kuin käytät kameraa. Säilytä opas myöhempää käyttöä varten. IXUS 105-kameran kuva

Kameran käyttöopas SUOMI. Lue tämä opas, ennen kuin käytät kameraa. Säilytä opas myöhempää käyttöä varten. IXUS 105-kameran kuva Kameran käyttöopas IXUS 105-kameran kuva SUOMI Lue tämä opas, ennen kuin käytät kameraa. Säilytä opas myöhempää käyttöä varten. Pakkauksen sisällön tarkastaminen Tarkista, sisältääkö kameran pakkaus seuraavat

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SAMSUNG LE46C755R2W http://fi.yourpdfguides.com/dref/3378342

Käyttöoppaasi. SAMSUNG LE46C755R2W http://fi.yourpdfguides.com/dref/3378342 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot