UUSI FORD KUGA. 2. Kugan karismaattinen muotoilu 7 2.1: Korkealaatuinen sisustus 10

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "UUSI FORD KUGA. 2. Kugan karismaattinen muotoilu 7 2.1: Korkealaatuinen sisustus 10"

Transkriptio

1 TIEDOTE UUSI FORD KUGA SISÄLLYS SIVU Uusi Ford Kuga esittelyssä 3 1. Kugan yleiskatsaus 3 1.1: Vakaa perusta 4 2. Kugan karismaattinen muotoilu 7 2.1: Korkealaatuinen sisustus Kugan sisätilat : Mukavuutta ja käytännöllisyyttä jopa viidelle aikuiselle : Mukautuva ja toiminnallinen Kugan varustevaihtoehdot : Kuga Trend : Kuga Titanium : Mahdollisuus räätälöintiin Kugan voimansiirto : Täydellinen yhteensopivuus kykyihin : Taloudellinen ja tehokas Kugan kuljettajaa avustavat teknologiat : Ford Power -käynnistyspainike (avaimeton käynnistys) ja avaimeton ovenavaus : Peruutuskamera : Kahdessa osassa avattava takaluukku : Ford Easyfuel -korkiton tankkaus : 230 voltin virtapistoke : Digitaalinen DAB-radio : Connectivity-liitäntä : Uusi viihde- ja informaatiojärjestelmä : Rengaspaineen valvontajärjestelmä (DDS) : Panorama-lasikatto : Sinisävyinen lasi : Kattokiskot 26 Internet:

2 Kugan ajo-ominaisuudet : Suunniteltu tarjoamaan henkilöautomaista mukavuutta : Kugan ajettavuus : Kugan ohjaus : Kugan käsiteltävyys : Integroidut sähköjärjestelmät : Kugan ajonvakauden hallintajärjestelmä (ESP) : Lisäjärjestelmät : Ympäripyörähdyssuoja (ARM) ja perävaunun ajohallintajärjestelmä (TSA) Kugan automaattinen AWD -neliveto : Optimaalinen vääntö, polttoaineenkulutus ja pito : Automaattinen AWD -neliveto kaikissa tilanteissa Kugan turvallisuus : Katsaus järjestelmiin : Passiivinen turvallisuus : Jalankulkijoiden turvallisuus : Aktiivinen kuljettajaa avustava turvallisuus Kugan laatu ja kestävä kehitys : Erityishuomiota kiinnitettiin ääni-, melu- ja värinätasoon (SQ&V) : Euroopan Fordin sitoutuminen ympäristöön Kuga vie Euroopan Fordia uuteen suuntaan Kugan ennakkotekniset tiedot 52

3 - 3 - Uusi Ford Kuga esittelyssä Täysin uusi auto Euroopan Fordin mallivalikoimaan Kuga on Euroopan Fordin ensimmäinen malli katumaasturisegmenttiin Kuga liittyy nyt uusimpana mallina Fordin kineettiseen muotoiluperheeseen Kuga tarjoaa hyvät maantie- ja maastoajo-ominaisuudet Mallivalikoimaan kuuluu sekä neliveto- että etuvetomalli sekä kaksi eri varustetasoa Trend ja Titanium (Suomen markkinoille ensivaiheessa tulee vain neliveto) Kugan voimanlähteenä on Fordin 136-hevosvoimainen 2.0-litrainen Duratorq TDCi dieselmoottori. Mallisto täydentyy myöhemmin 200-hevosvoimaisella Ford Duratec 2.5-litraisella 5-sylinterisellä bensiinimoottorilla Kugan kattavaan vakiovarustukseen kuuluu ajovakauden hallintajärjestelmä (ESP) yhdistettynä ympäripyörähdyssuojaan (ARM), ABS-jarrut elektronisella jarrutusvoimantasaimella (EBD) sekä Ford Power -käynnistyspainike Nelivetojärjestelmä jakaa etu- ja takaosaan vääntövoimaa jopa 50/50 suhteessa Kugan nelivetomallissa on luokkansa paras hiilidioksidipäästötaso g/km Euroopan Ford esittelee Kugan myötä ensimmäistä kertaa täysin uusina ominaisuuksina peruutuskameran sekä kahdessa osassa avattavan takaluukun Alhainen melutaso ja optimoitu ääni- ja värinätaso (SQ&V, Sound Quality and Vibration) tekevät ajamisesta rentoa sekä helpottavat kommunikointia autossa Muoviset etulokasuojien reunat pienentävät auton painoa ja antavat lisäsuojaa vaurioita vastaan Kuga valmistetaan Fordin Saarlouisin tehtaalla Saksassa ja tuodaan markkinoille ympäri Euroopan vuoden 2008 ensimmäisen vuosipuoliskon aikana 1. Yleiskatsaus Kugaan Euroopan Ford astuu täysin uuden Ford Kugan myötä ensimmäisen kerran kilpailluille katumaasturi- eli crossovermarkkinoille ja lunastaa samalla lupauksen tuoda markkinoille auton, jossa on erinomaiset maantieajo- ja yllättävät maastoajo-ominaisuudet.

4 - 4 - Kugasta saatiin esimakua dramaattisessa iosis X -konseptimallissa, joka esiteltiin ensimmäisen kerran Pariisin autonäyttelyssä vuonna Yhtiön pääjohtaja John Fleming vahvisti tuolloin, että Euroopan Ford kehittäisi iosis X -konseptimallin inspiroiman tuotantomallin kahden vuoden sisällä. Frankfurtin autonäyttelyssä 2007 Ford osoitti, että annettu lupaus tultaisiin toteuttamaan pian uuden mallin ennakkoesittelynä. Mallin tärkeydestä Euroopan Fordin uudelle suunnalle kertoi se, että sille annettiin oma nimi. Ford Kuga syntyi tarkoituksenaan liittyä Euroopan Fordin tuoteperheeseen vuoden 2008 ensimmäisellä puoliskolla. Uuden Ford Kugan myötä lunastamme sen lupauksen, jonka annoimme Pariisissa Tuomme markkinoille erittäin suorituskykyisen, ilmeikkään ja karismaattisen ajoneuvon, joka laajentaa entisestään Ford-mallivalikoimaa, kertoo John Fleming. Uskon vakaasti, että Kuga vetoaa moniin uskollisiin Ford-asiakkaisiin, jotka kaipaavat jotain hieman erilaista. Lisäksi uskon, että se kykenee toistamaan S-MAXin saavuttaman suosion ja tuomaan Fordille myös uusia asiakkaita. Erottuva kineettinen ulkoinen muotoilu, Fordin tunnustusta saanut ajodynamiikka sekä huippuluokan laatu ovat vain joitakin kohokohtia, joita Kuga tuo tähän nopeasti kasvavaan markkinasegmenttiin. 1.1 Vakaa perusta Uusi Ford Kuga perustuu häpeilemättä Fordin kiiteltyyn C-segmenttiä edustavien ajoneuvojen rakenteeseen, joka on havaittu hyväksi sekä Ford Focuksessa että Ford C-MAXissa. Suunnittelijat ja insinöörit ovat onnistuneesti yhdistäneet kuljettajien ja matkustajien ensisijaiset tarpeet Kugan erottuvaan uuteen muotoiluun. Komea ja sporttinen ulkoinen muotoilu näyttää, kuinka yrityksen joustavaa kineettistä muotokieltä voidaan soveltaa onnistuneesti katumaasturimalleihin.

5 - 5 - Tasapainoinen ja mittasuhteiltaan hyvä Kuga tarjoaa miellyttävät tilat kuljettajalle ja matkustajille. Laadukas sisätilojen muotoilu täydentää ulkoista muotoilua muodostaen yhdessä käytännöllisen ja nykyaikaisen kokonaisuuden. Muotoiluelementit yhdistettynä uuteen nelivetojärjestelmään ja hyväksi todettuun voimansiirtoon vahvistavat Fordin antamaa lupausta Feel the Difference. Kugassa on automaattinen AWD-nelivetojärjestelmä, mutta se on saatavana markkinasta riippuen myös etuvetoisena FWD-mallina niille, jotka arvostavat auton tyyliä ja olemusta, mutta eivät tarvitse neliveto-ominaisuuksia. Ford Kugaan on saatavana kaksi erilaista varustetasoa Trend ja Titanum sekä runsaasti valinnaisvarusteita, jotka tekevät oman auton personoinnin juuri kuljettajan tarpeiden mukaan mahdolliseksi. Korkeatasoiseen vakiovarusteluun kuuluu ajovakauden hallintajärjestelmä (ESP) yhdistettynä ympäripyörähdyssuojaan sekä lukkiutumattomat ABS-jarrut elektronisella jarrutusvoimantasaimella (EBD) - molemmat merkittäviä kuljettajaa avustavia teknisiä ominaisuuksia. Lisäksi molemmissa varustetasoissa on Ford Power käynnistyspainike vakiona. Auton viihdeominaisuudet mahdollistavat monien erilaisten laitteiden liittämisen järjestelmään ja satelliittinavigointijärjestelmä ohjaa aina oikealle reitille. Ford Kugan suunnittelussa ja viimeistelyssä ei ole tingitty. Jokainen auton osa on tarkoin harkittu, jotta se miellyttäisi niin kuljettajaa kuin matkustajiakin. Alkuperäisen, virtaviivaisen ja sulavalinjaisen iosis X -konseptin välittämää tunnelmaa, on parannettu tuotantomallissa. Ensimmäistä kertaa Euroopan Fordin tuotantoajoneuvossa on saatavilla navigointijärjestelmän kanssa peruutuskamera, joka auttaa pysäköimisessä. Toinen mukavuutta tuova lisäominaisuus on 230 voltin pistoke, joka on takaistuimilla istuvien matkustajien käytettävissä.

6 - 6 - Tyylikäs ja karismaattinen Kuga on jälleen osoitus Euroopan Fordin ottamasta jännittävästä uudesta suunnasta. Raikas ja moderni muotoilu tukee mielikuvaa auton suorituskyvystä. Kuga tarjoaa loistavat ajo-ominaisuudet, vahvan turvallisuuden, luotettavaa laatua ja korkeaa ammattitaitoa. Istuinkorkeus, nelivetovaihtoehto ja suuret säilytystilat tekevät siitä erittäin houkuttelevan kokonaisuuden. Kuga nostaa rimaa katumaasturisegmentissä, toteaa Stephen Odell, Euroopan Fordin markkinoinnista, myynnistä ja huollosta vastaava johtaja. Kineettinen muotoilumme on tuonut autolle persoonallisuutta ja sen myötä se tarjoaa potentiaalisille asiakkaille paljon ihailtavaa.

7 Karismaattinen muotoilu Fordin kineettinen muotokieli on muodostunut vakiintuneeksi ja tunnetuksi osaksi yhtiön tuotemerkkiä Euroopassa, ja se yhdistetään kaikkiin uusiin, joko täysin uusiin tai uudistettuihin, malleihin. Martin Smith, Euroopan Fordin muotoilusta vastaava johtaja loi uuden Kugan yhdessä muotoilutiiminsä kanssa, Stefan Lammin hoitaessa ulkoisen ja Niko Vidakovicin sisäisen muotoilun sekä Ruth Paulin valitessa värit ja materiaalit. Tiimin päätavoite oli saada vuoden 2006 iosis X -konseptin olemus siirrettyä Kugan tuotantomalliin. Tavoitteemme oli, että Kuga oli välittömästi tunnistettavissa uuden sukupolven Fordmalliksi, mutta samalla halusimme säilyttää suhteen myös iosis X konseptiin, kertoo Smith. Uskon, että onnistuimme Kugan lopullisessa muotoilussa vangitsemaan konseptin luonteen, jonka mukaan auto on sekä jykevä että dynaaminen ilmentäen loistavia maasto- ja maantieajo-ominaisuuksia. Tiukat muhkeat linjat ja täyteläiset pinnat ovat tärkeä osa kineettisen muotoilumme pääelementtejä, vaikka kaikilla esitellyillä malleillamme, kuten uudella Focuksella, Mondeolla, S-MAX:illa ja tulevalla uudella Fiestalla, on oma identiteettinsä, Smith toteaa. Kuga erottuu sekä Fordin valikoimassa että omassa markkinasegmentissään. Auto on houkutteleva ja vetoava joka kulmasta katsottuna. Viisiovinen rakenne ja ydinmuotoilu pysyvät samana riippumatta siitä, valitaanko nelivetoinen tai etuvetoinen malli. Muotoilun yksityiskohdat vaihtelevat riippuen Trend- tai Titanium-varustelusta. Asiakkailla on myös mahdollisuus personoida autonsa erilaisilla varustepaketeilla. Näiden lisäksi saatavana on myös runsaasti erilaisia valinnaisvarusteita. Kugassa on puolisuunnikkaan muotoiset ylä- ja alasäleiköt sekä dramaattiset taaksepäin kaartuvat ajovalot. Alasäleikön alapuolella on etuhelma, joka ilmentää auton jämäköitä maastoajo-ominaisuuksia. Pyöreät sumuvalot ovat vakiona molemmissa malleissa.

8 - 8 - Veistoksellisen muhkea konepelti erottaa voimakkaita kohoumia, jotka vahvistavat myös muotoonpuristuksen rakenteellista jäykkyyttä. Suuret, taaksepäin kaartuvat ajovalot on saatavilla myös Bi-Xenon-valoina, jotka ovat valinnaisvarusteena Trend- ja Titanium-malleissa. Bi-Xenonit tunnistaa valon sinertävän sävyisestä heijastuksesta. Kineettisen muotoilun elementit Kugassa vahvistavat 'energiaa liikkeessä' - filosofiaamme, kertoo Smith. Voimakas muotokieli ja rohkea graafinen ilme antavat autosta sellaisen vaikutelman kuin se liikkuisi, silloinkin kun se on paikoillaan. Kugan profiili on yhtä urheilullinen kuin moderni juoksukenkä. Rohkeat graafiset linjat näkyvät selvästi läpi koko auton, esimeriksi nousevassa kylkilinjassa. Muhkeat pyöränkotelot täyttyvät useimmissa maissa vakiona olevilla 17-tuumaisilla vanteilla osassa maista käytetään 16-tuumaisia vanteita tai valinnaisilla vaihtelevan eri tyylisillä 18- ja 19-tuuman vanteilla, joihin saa renkaat erilaisilla profiileilla. (Suomessa Trendissä on 17" -teräsvanteet ja Titaniumissa 17"-kevytmetallivanteet). Nykyaikainen erityisesti Kugaa varten kehitetty vannevalikoima vahvistaa auton jykevää, sporttista ilmettä. Kugaa varten on suunniteltu neljä uutta kevytmetallivannemallia. Ensimmäistä kertaa tuotantomallin Fordiin on saatavana vaikuttavan näköisiä 19-tuumaisia kevytmetallivanteita, jotka ovat kuin suoraan iosis X -konseptimallista, ja jotka ovat saatavissa Kuga-malleihin valinnaisena myöhemmin vuonna Voimakkaat pyöräkotelot yhdistyvät sivuhelmalistoilla, jotka kulkevat molempien sivuovien alaosassa pitkin samansuuntaisena korkean ja huomiota herättävän kylkilinjan kanssa. Voimakas kylkilinja korostaa entisestään dynaamista vaikutelmaa. Yhdessä elementit tekevät autosta lihaksikkaan ja vahvan näköisen. Suuntavilkut on integroitu sivupeileihin, jotka on muotoiltu niin, että ilmanvirtauksesta syntyvä suhina on mahdollisimman alhaisella tasolla. Tämä on tehty mahdolliseksi jättämällä peilikotelon ja oven väliin vapaata tilaa.

9 - 9 - Harjattu alumiini tehokeinona kattokiskoissa kruunaa profiilin ja lisää symmetriaa auton vyötärölinjassa käytetyn kromin kanssa. Pieni takaspoileri ylhäällä ja valinnaisvarusteena saatava panoramalasikatto lisäävät entisestään ensiluokkaista tuntumaa ja tukevat Kugan muotoilun moderniutta ja pitkäikäisyyttä mm:n akselivälin ansiosta Kuga on kompakti ja sen mittasuhteet ovat tasapainoiset, sillä korinylitykset edessä ja takana ovat suhteellisen lyhyet. Takaosan muotoilu antaa Kugalle vakaan asennon ilmentäen kineettisen muotoilun tunnuspiirteitä. Takaosan ilmanohjaimen tapainen alustalevy erottuu näkyvästi takapuskurin alta ja siinä sijaitsevat kaksi urheilullisen näköistä pakoputkea, jotka ovat vakiona kaikissa malleissa. Alustalevyssä sijaitsevat myös sumuvalot. Isot, kahteen osaan jaetut takavalot hallitsevat takaosan horisontaalista ilmettä. Hienoihin yksityiskohtiin kuuluvat myös LED-takajarruvalo, joka on liitetty rungon väriseen takaspoileriin, sekä takaosan maalattuun puskuriin piilotetut pysäköintiä helpottavat anturit. Sinisävyiset lasit ovat Titanium-mallissa vakiona tuoden mukanaan ensiluokkaisuuden tuntua. Takaosan pinnat ovat puhtaat, vain Ford-ovaalimerkki on näkyvissä takaluukun metalliosassa, jossa on myös erottuva KUGA -tunnus. Tarjolla on kymmenen eri värivaihtoehtoa. Ne on valittu huolella täydentämään Kugan karismaattista luonnetta. Täysin uutena värinä esitellään Chill -metalliväri, joka on saatavilla Kugan molempiin varustetasoihin. Kuten esikuvansa iosis X, Kuga on myös saatavana uudella metallinhohtoisella Electric White -värillä, kuten myös perinteisellä Frozen White -värillä. Electric White -väriä käytettiin niin iosis X -konseptiautossa kuin vuoden 2007 Frankfurtin autonäyttelyssä ensiesitellyssä Kugassa. Kuga on ensimmäinen Euroopan Fordin tuotantomalli, jossa on Electric White -värin aikaan saamiseksi käytetty erityistä maalaustekniikkaa. Ulkoisen muotoilun piirteisiin sisältyy luonnollisesti myös käytännöllisyyttä ja paljon muutakin, kuin mitä osuu silmiin ensimmäisenä. Tällainen on muun muassa kahdessa

10 osassa avattava takaluukku, joka tarjoaa maksimaalista joustavuutta ja mukavuutta sekä helpottaa erikokoisten tavaroiden lastaamista. Molemmat osat aukeavat erillisillä avauspainikkeilla. Tavaratilan peite on helppo vapauttaa ja se voidaan myös poistaa kokonaan sekä säilyttää tavaratilan lattian alla. Korkea maavara, laajapintaiset puskurit ja takaluukun muotoilu auttavat välttämään peltivauriot, kun törmäys tulee takaa alhaisella nopeudella. Muoviset lokasuojien reunat etuosassa helpottavat auton korjattavuutta ja ne myös kestävät paremmin kolhuja sekä pienentävät ajoneuvon kokonaispainoa. Koko auton alareunaa kiertävä mattapintainen antrasiitin harmaa paneeli vähentää lian kerääntymistä ja suojaa lentäviltä kiviltä. Se myös vahvistaa visuaalisesti auton maastoajoominaisuuksia. 2.1 Korkealaatuinen sisustus Uuden Kugan sisätilat ovat avarat ja valoisat sekä valinnaisvarusteena saatavan ison panoramalasikaton kanssa että ilman. Helposti luettava, ergonomisesti suunniteltu mittaristo ja kojelauta yhdistyvät isoon keskikonsoliin, jossa on paljon säilytystilaa. Korkea ajoasento takaa kuljettajalle esteettömän näkyvyyden ja luo matkustajalle valoisan ja ilmavuuden tunnun. Uuden Kugan myötä halusimme tarjota kuljettajille ja matkustajille edullisen, mutta silti ensiluokkaisen huolitellun sisustuksen valikoimalla täysin uusia toisiaan täydentäviä sisustusvärejä ja korkealaatuisia viimeistelyjä, kertoo Smith. Kugan sisustukseen valitut materiaalit osoittavat myös läheisen yhteyden iosis X - konseptiin. Katseen vangitseva sisustus koostuu laadukkaasta nahasta, korkealaatuisista kankaista ja kiiltävistä viimeistelyistä, jotka voi mallista riippuen valita eri sävyisinä.

11 Kojelautaa ja ovia korostavat yhteensopivat yksityiskohdat ja värit luovat yhtenäisen laadusta ja sporttisuudesta kertovan ilmeen. Valittavana on kaksi toisistaan erottuvaa varustevaihtoehtoa. Trend-malleissa on vaikuttavia oransseja tai sinisiä yksityiskohtia. Titanium-malleissa on puolestaan samanlainen moderni tekno -tunnelma kuin muissa uusien Fordien Titanium-malleissa. Titaniumissa on vakiona osittainen nahkaverhoilu ja valinnaisvarusteena saatava täysinahkainen verhoilu. Sisätilan muotoilussa on huomioitu yksityiskohdat sekä hallintalaitteiden ergonomia: ohjauspyörä, poljinten sijoittelu ja vaihdekeppi sekä useat istuma-asennot, kytkimet, auton sisäiset audio- ja viestintäjärjestelmät on kaikki huolellisesti sijoitettu ja kaikessa on omat erityiset yksityiskohtansa. Ford Power -käynnistyspainikkeen painamisvoimasta ja ohjauspyörän peukalosyvennyksistä lähtien kaikkea on mietitty huolellisesti, jotta kuljettajalle ja matkustajille välittyisi mitä houkuttelevin ja miellyttävin kokemus. Muita yksityiskohtia ovat säilytystilat pienille tavaroille sekä oma tilansa juomille, aurinkolaseille, kolikoille, kynille sekä virtapistoke sähköisille laitteille.

12 Kugan sisätilat Uudessa Ford Kugassa istuu mukavasti ja tilavasti jopa viisi aikuista. Ajoympäristön optimoimiseksi Fordin asiantuntijat kehittivät uuden Kugan tietokoneavusteisesti virtuaalista CAVE-järjestelmää käyttäen (Computer Aided Virtual Engineering). CAVE yhdistää lukuisia tietokoneita ja digitaalisia projektoreita ja luo virtuaalisen, täysikokoisen auton sisustuksen. Oikea auton istuin kiinnitetään laitteistoon, jotta kuljettaja voi arvioida kokonaisnäkyvyyttä ja hallintalaitteiden käytön mukavuutta ja niihin yltämistä. Järjestelmä osoittautui korvaamattomaksi asiakasklinikoilla uuteen autoon liittyviä reaktioita mitattaessa ja se muodosti lähtötason, jota hyödyntäen Kugan kuljettajat kertoivat mielipiteensä uudesta mallista. Sen avulla kehitystiimin oli myös mahdollista tehdä nopeita ja tehokkaita muutoksia suunnitelmiensa virtuaaliseen esitykseen. CAVE-järjestelmä on hyvä esimerkki monista kustannustehokkaista mittareista, joita on otettu käyttöön, jotta auton kehityksen pääalueita voidaan edistää. Lisähyödyt valmiissa tuotteessa tuovat lopulta lisää asiakastyytyväisyyttä. 3.1 Mukavuutta ja käytännöllisyyttä jopa viidelle aikuiselle Uusi Kuga tarjoaa matkustajille 1008 mm:n sisäkorkeuden sekä 1422 mm leveän hartiatilan kuljettajalle ja etuistuimen matkustajalle. Auton ohjaamon kilpa-automaista tunnelmaa tukee ajoasento ja valinnaisvarusteena oleva kuuteen asentoon sähkötoimisesti säädettävä kuljettajan istuin, joka mahdollistaa esimerkiksi vaivattoman istumakorkeuden ja selkänojan säätämisen. Istuimissä käytetty vaahtomuovi on suunniteltu optimaalisen mukavaksi, ergonomiseksi ja tukevaksi. Tuntumaa voi täydentää eri kangasvalinnoilla sekä nahalla, jonka mukana tulee lisäpehmuste, eli lisäkerros vaahtomuovia, joka on heti nahkaverhoilun alla.

13 Myös toisen rivin matkustajat voivat nauttia mukavuudesta ja tilan tunnusta. Takaistuimella on 1395 mm hartiatilaa ja sisäkorkeus on 987 mm. Matkustamon ääni-, laatu- ja värinätasoon (SQ&V) on kiinnitetty erityishuomiota siten, että etu- ja takaosan matkustajat voivat keskustella helposti keskenään ilman tarvetta korottaa ääntään. Sisätilan lisäominaisuuksiin kuuluu myös valinnaisvarusteena saatava, auton keskikonsolin takaosaan sijoitettu 230-voltin pistoke, joka antaa takana matkustaville mahdollisuuden käyttää jopa 150 wattisia sähkölaitteita. Virtapistokkeen alapuolelle on sijoitettu myös säilytystila pieniä esineitä varten. Toisen rivin istuimet on jaettavissa 60/40-suhteessa ja ne voidaan taittaa täysin tasaiseksi, jotta tavaratilan hyötykäyttö voidaan maksimoida, kun istuimia on vain kaksi.toisen rivin istuimien alla olevat säilytystilat ovat käytännöllisiä. Lisää säilytystilaa löytyy tavaratilan lattian alta. Tämä tila on jaettu käytännöllisiin lokeroihin. Tavaratilan 758 mm:n kynnyskorkeus auttaa painavien tavaroiden autoon lastaamisessa. Kuten kaikkiin viime aikoina markkinoille tulleisiin Ford-malleihin, Kugaan tehdään myös täysi allergiatestaus. 3.2 Mukautuva ja toiminnallinen Fordin asiakastutkimus paljasti, että potentiaaliset omistajat halusivat käyttöönsä mahdollisimman suuren lastaustilan tilanteissa, joissa koko tavaratilaa tarvitaan. Samalla he kuitenkinki halusivat mahdollisuuden päästä tavaratilaan nopeasti ja helposti ilman koko takaluukun avaamista pienempien tavaroiden lastausta varten. Lopputuloksena Ford Kuga tarjoaa uudenlaisen kahdessa osassa avattavan takaluukun. Sen avulla on mahdollista avata osa takaluukusta, kun esimerkiksi auto on pysäköity mataliin tiloihin. Ominaisuus mahdollistaa myös helpon pääsyn tavaratilaan silloin, kun auton sisään laitetaan tai sieltä otetaan pois pieniä tavaroita.

14 Takapenkin istuinten selkänojat taittuvat alas tavaratilan lattian tasoon suurien ja kookkaampien tavaroiden kuljettamisen helpottamiseksi. Kun takapenkin istuimet on taitettu, lastausalue on 1578 mm pitkä ja tavaratilan tilavuus on ruhtinaalliset 1355 litraa. Takaistuimien pääntukia ei tarvitse poistaa, jotta ne voidaan taittaa eteenpäin. Kun kaikki istuimet ovat käytössä, tavaratilan tilavuus on 360 litraa. Vakiona oleva renkaan paikkaussarja tuo vielä 50 litraa lisätilaa varapyörän syvennykseen. Neljän tavaratilassa olevan kiinnityskoukun ansiosta irtonaiset esineet voidaan sitoa helposti ja turvallisesti sekä näin estää liikkuvista tavaroista kuuluva ääni ajettaessa. Tavaratilassa oleva välipohja mahdollistaa tavaratilan peitteen säilyttämisen autossa. Ominaisuus on kaikissa Kuga-malleissa, joissa vakiona on renkaanpaikkaussarja. Kertapainalluksella sisääntaittuva tavaratilan peite sekä siihen liitetty automaattisesti liikkuva verkko maksimoivat turvallisuuden.

15 Kugan varustevaihtoehdot Kugan kaksi eri varustevaihtoehtoa erottautuvat merkittävästi muotoilullaan ja varustelullaan. Molemmat vaihtoehdot ovat hyvin varusteltuja ja tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden toteuttaa omia mieltymyksiään. Trend-varustelu on hauska ja värikäs, Titanium puolestaan moderni, tekninen ja ylellinen. 4.1 Kuga Trend Kuga Trend tarjoaa asiakkaille vakiovarusteena kattavan valikoiman teknisiä ominaisuuksia ja varusteita yhdistettynä houkuttelevaan muotoiluun ja valikoimaan erilaisia verhoiluvaihtoehtoja. Sisätilojen värimaailma on suunniteltu eloisaksi, sporttiseksi ja ulospäin suuntautuneeksi kuitenkin auton luonteenomaiset ominaisuudet säilyttäen. Kangasverhoiltujen istuimien hauskat 'Generic Orange' ja 'Generic Blue' -aplikaatiot sopivat täydellisesti Trendvarusteluun. Valinnanvaraa löytyy myös laajasta vannevalikoimasta sekä viihdejärjestelmistä. Trend-varusteluun kuuluu kattava ja vaikuttava määrä vakiovarusteita: o 'Ford Power' -käynnistyspainike o Ajotietokone o Urheilulliset etuistuimet o Urheilullinen sisäverhoilu o Nahkainen ohjauspyörä o Etusumuvalot o Manuaalinen ilmastointi o Aux-in-pistokkeet o ISOFIX-kiinnikkeet o Sähkötoimiset etu- ja takasivuikkunat o Sähkötoimiset, lämmitettävät ja korinväriset sivupeilit

16 o Kertapainalluksella sisääntaittuva tavaratilan peite o Valikoima sähkötoimisia kuljettajaa avustavia teknologioita kuten lukkiutumattomat ABS-jarrut, ajovakauden hallintajärjestelmä (ESP) ja luistonestojärjestelmä (TCS) o 17-tuumaiset teräsvanteet vakiovarusteena suurimassa osassa markkinoita (myös Suomi) o Kaksoispakoputki 4.2 Kuga Titanium Modernin tekninen Kuga Titanium on malliston varustellumpi malli tarjoten asiakkaille ensiluokkaista laatua ja mahdollisuutta erottua sekä visuaalisesti että varustasolla. Titanium-varusteluun kuuluu vakiona Trend-varustelun lisäksi: o Osittainen nahkaverhoilu hopeisilla aplikaatioilla o Nahkaverhoiltu vaihteenvalitsimen nuppi o Vakionopeudensäädin o Automaattiset tuulilasinpyyhkijät o Automaattisesti himmenevä taustapeili o DEATC-automaattinen kaksoisilmastointi o Sinisävyiset lasit o 17-tuumaiset kevytmetallivanteet 4.3 Mahdollisuus räätälöintiin Molemmat Kugan varustetasoista tarjoavat laajan valikoiman varusteita, teknologioita ja muotoilumahdollisuuksia. Lisäksi ne tarjoavat asiakkaille vakuuttavan räätälöintimahdollisuuden, jonka avulla auton voi muokata vastaamaan omia henkilökohtaisia tarpeita. Räätälöintiin on tarjolla erilaisia valmiita paketteja, jotka tarjoavat entistä parempaa turvallisuutta, kuljetuskykyä, säilytystilaa ja muotoilua sekä lisäksi kattavan valikoiman jälkimarkkinointituotteita.

17 Suomessa Titanium-varustelu on täydennettävissä Ford Kugan viimeistelevällä X- paketilla, johon kuuluu panoramalasikatto, Bi-Xenon ajovalot ja täysnahkainen verhoilu. Kattavaan valinnaisvarustevalikoimaan kuuluu nahkaverhoillut istuimet sekä Trend- että Titanium-varusteluihin, panoramalasikatto sekä auringon infrapunasäteitä poispäin heijastava ja näin matkustamon mukavan viileänä pitävä tuulilasi. Lisäksi saatavana on Fordin Quickclear -lämmitettävä tuulilasi, joka sulattaa talviolosuhteissa jään tuulilasista äärimmäisen nopeasti.

18 Kugan voimansiirto Kugalla on "minä pystyn ja kyllä onnistuu" -asenne, jota voimansiirto tukee täydellisesti, kertoo Gunnar Herrmann, Euroopan Fordin C-luokan autojen mallistosta vastaava johtaja. 5.1 Täydellinen yhteensopivuus kykyihin Uusi Kuga on saatavana Fordin 2.0-litraisella 136-hevosvoimaisella (100kW) Duratorq TDCi -moottorilla ja kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla varustettuna. Valittavissa on sekä etuveto- että nelivetomalli, joissa vääntö, suorituskyky ja vetokyky on kaikissa moottorin kuormitustilanteissa ja kaikilla kuormilla täydellisesti sovitettu uuteen Ford Kugaan. Moottori tarjoaa reilusti vääntöä 320 Nm kierrosnopeudella 2000 kierr./min ja hetkellisesti 340 Nm:n väännön. Kugan voimansiirto on kehitetty tekemään ajamisesta helppoa ja herkkää sekä tuomaan hienostuneisuutta ja taloudellisuutta, kertoo Kugan suunnittelusta vastannut pääinsinööri Peter Tamm. Moottorin suorituskyky ja herkkyys täydentävät loistavasti uuden Kugan ketteryyttä. Segmentistä tekemiemme analyysien ja tutkimuksien mukaan hevosvoimainen dieselmoottori on ensisijainen vaihtoehto katumaasturimalleihin. Hyväksi todettu ja vakiintunut 136-hevosvoimainen Duratorq TDCi -dieselmoottori sopii näin täydellisesti segmentin toiveisiin. Uusi Ford Kugan vaatii moottorin, jonka suorituskyky pysyy tasaisena 21/25 asteen kallistuksissa edessä/takana sekä 450 mm:n syvyisessä kahluussa. Lisäksi moottori tarvitsee suojan mutaa ja likaa vastaan. Suora yhteispaineruiskutus tuottaa jopa 1650 barin paineen. Useita esiruiskutuksia käytetään yhdessä jaetun pääruiskutuksen kanssa tasoittamaan palotapahtumaa tehokkaamman ja täydellisemmän palamisen aikaansaamiseksi. Teknologia sekä vähentää päästöjä että hiljentää moottorin ääntä. Olemme tehneet moottoriin hienosäätöjä ja esimerkiksi ilmanottoaukot ovat riittävän korkealla. Näin Kuga selviytyy kunnialla erilaisista ajo-olosuhteista, selittää Tamm.

19 Taloudellinen ja tehokas Tehokas 2.0-litrainen Duratorq TDCi -moottori kiihdyttää Kugan etuveto- ja neliveto-mallit km:n tuntivauhtiin 10,6 ja 10,7 sekunnissa. Etuvetomallin huippunopeus on 182 km/h ja nelivetomallin 180 km/h. Kokeet osoittavat, että etuvetomallin ja nelivetomallin välillä on vain pieniä tilastollisia eroja suorituskyvyssä. Neliveto kuluttaa vain 6,4 litraa polttoainetta 100 kilometrillä yhdistetyssä ajossa. Euro IV -tason päästölukemat saavutetaan EGR-venttiilin hapetuskatalysaattorin ja huoltovapaan dieselnokihiukkassuodattimen (DPF) avulla. Nelivetomallin hiilidioksidipäästölukemat, 169 g/km, ovat luokkansa parhaat, kun taas etuvetoisen mallin vastaava luku on 165g/km ja polttoainekulutus 6,3 litraa 100 kilometrillä. Kugan suositeltu huoltoväli on kilometriä tai yksi vuosi. Myöhemmin tänä vuonna 2.0-litrainen Duratorq-moottori saa seurakseen 2.5-litraisen, 200- hevosvoimaisen ja viisisylinterisen Duratec-bensiinimoottorin. Moottori on saatavilla sekä manuaali- että automaattivaihteistolla. Tarkemmat tekniset tiedot julkaistaan lähempänä lanseerausta.

20 Kugan kuljettajaa avustavat teknologiat Uudessa Kugassa on laaja valikoima moderneja kuljettajaa avustavia teknologioita sekä kattava määrä korkealaatuisia vakiovarusteita, joita voi täydentää erilaisilla valinnaisvarusteilla. Monet saatavilla olevista teknologioista esiteltiin ensimmäisen kerran Fordin isoissa ja ylellisissä autoissa sekä viimeisimpänä uudessa vuoden 2008 Ford Focuksessa. Kuga tuo kuitenkin monia uusia elementtejä sekä segmenttiinsä että Euroopan Fordin valikoimaan. Tällainen on muun muassa kahdessa osassa avattava takaluukku. Uusia ja merkittäviä ominaisuuksia: o Vakiovarusteena Ford Power -käynnistyspainike (avaimeton käynnistys) o Valinnaisvarusteena avaimeton ovenavaus (keskuslukitus) o Saatavilla peruutuskamera o Kahdessa osassa avattava takaluukku o Ford Easyfuel -korkiton tankkaus o Valinnaisvarusteena 230 voltin pistoke o Digitaalinen DAB-radio (ei Suomessa) o Connectivity -liitäntäominaisuus (ei Suomessa) o Uusia vaihtoehtoja viihde- ja viestintäjärjestelmiin o Valinnaisvarusteena rengaspaineen valvontajärjestelmä (DDS - ei Suomessa) o Saatavilla Panorama-lasikatto o Sinisävyiset ikkunat o Kattokaiteet Kuga tarjoaa myös monia Fordin nykyisiä teknologioita, jotka avustavat kuljettajaa ja tuovat lisävarmuutta. Näitä ovat: o Valinnaisvarusteena Bi-Xenon-ajovalot sinertävällä heijastuksella o Valinnaisvarusteena Quickclear-lämmitettävä tuulilasi o Valinnaisvarusteena lämpöä heijastava tuulilasi o Valinnaisvarusteena Bluetooth-järjestelmä ääniohjauksella o Hätävilkkuassistentti

21 o Valinnaisvarusteena Run Flat -renkaat saatavilla myöhemmin vuonna 2008 (ei Suomessa) 6.1 Ford Power -käynnistyspainike (avaimeton käynnistys) ja avaimeton ovenavaus (keskuslukitus) Ford Power -käynnistyspainike, jonka ansiosta auton voi käynnistää ilman avainta, on vakiovarusteena molemmissa Kuga-varustetasoissa. Keskeisesti ja kätevästi kojelautaan sijoitettu Ford Power -käynnistyspainike käynnistää moottorin luokkansa nopeimmin alle puolessa sekunnissa. Toisin kuin perinteinen avain, kuljettajan elektroninen avaimenperä aktivoituu järjestelmän läheisyydessä, esimerkiksi kuljettajan taskussa, ja mahdollistaa auton käynnistämisen kätevästi. Kugan virtalukko aktivoituu radioaaltojen välityksellä passiivisen avaimen mikrosirusta. Auto käynnistyy, kun kuljettaja painaa kytkimen alas ja painaa tämän jälkeen käynnistyspainiketta. Käynnistyspainikkeen lisäpainallus sammuttaa moottorin. Autoa ei voi sammuttaa sen ollessa liikkeessä. Viihdejärjestelmät ja muut toiminnot, kuten tuulilasinpyyhkimet, voidaan aktivoida ilman moottorin käynnistystä käynnistyspainikkeestä. Ford Power -käynnistyspainiketta käytetään myös moottorin sammuttamiseen. Järjestelmä on suunniteltu toimimaan siten, että hipaisu tai tahaton painallus ei sammuta moottoria. Ford Power -käynnistyspainiketta on pidettävä pohjassa kahden sekunnin ajan tai painettava kolme kertaa nopeasti peräkkäin kahden sekunnin sisällä, jotta moottori sammuisi. Ford Power -käynnistykseen voi liittää valinnaisvarusteena avaimettoman ovenavauksen (keskuslukituksen), jonka avulla auton ovet aukeavat ovenkahvoista vetämällä kuljettajan ollessa tietyn etäisyyden päässä autosta.

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 Hätäaputoiminnolla* varustettu Ford SYNC Liikkuva toimisto Ford SYNC tarjoaa mahdollisuuden käyttää useimpia MP3-soittimia, Bluetooth -varustettuja puhelimia ja USB-asemia ääniohjauksella

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA.

EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA. ECOSPORT EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA. EcoSport ST-Line Katon kontrastiväri Shadow Black (mica-väri, vakiovaruste) sekä korin Tiger Eye-metalliväri

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011 Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Jonna Nevalainen Tiedotuspäällikkö Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä

11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä 11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä Euroopassa ensiesittelyssä oleva uusi Ford Ranger -avolava-auto häikäisee

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Räätälöi oma unelma-autosi Tilaa tarjoavalla ja urheilullisella muotoilullaan FR-V yhdistää dynamiikan älykkääseen mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Voit räätälöidä FR-V:si

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Freemont. Kaikki haluamasi autot.

Freemont. Kaikki haluamasi autot. Freemont. Kaikki haluamasi autot. Elämä on tarina, joka pitää saada kirjoittaa oman tahdon mukaan. Joka päivä pitäisi valita, minne haluat mennä, kenen kanssa, mitä haluat tehdä ja ottaa mukaasi. Valitse

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER

Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER Renault Kadjar Capturin ja Koleoksen väliin sijoittuva crossover esiteltiin ulkokuvissa helmikuussa, mutta Geneven

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona

Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona Mercedes-Benz E All-Terrain myynti alkaa Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona SUV-tyylin ulkonäkö ja monikäyttöisyys, E-sarjan laatutaso ja viimeistely Täysilmajousitus vakiona ainoana luokassaan

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA UUSI NISSAN PULSAR Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot VARUSTEET MOOTTORI VAIHTEISTO Vetotapa Varustetaso CO2-päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero euro

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

Enemmän Dusteria kuin koskaan ennen

Enemmän Dusteria kuin koskaan ennen Lehdistötiedote 12.9.2017 Uusi Dacia Duster Enemmän Dusteria kuin koskaan ennen Toisen sukupolven Dacia Duster on ulkoa ja sisältä täysin uusi. Se on edeltäjäänsä mukavampi ja hiljaisempi, minkä lisäksi

Lisätiedot

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv Tekniikka Varusteet 1,2 84 hv 1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX VAIHTEISTO Tyyppi Manuaalinen Automaattinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Vaihteet 5 vaihdetta

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä

Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä Täysin uusi Ford Ranger Wildtrak -avolava-auto ihastuttaa uudenaikaisella muotoilullaan Tehokkaat uudet Ford Duratorq TDCi -dieselmoottorit

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

Audi quattro. Jatkuvaa etumatkaa.

Audi quattro. Jatkuvaa etumatkaa. quattro// Audi quattro. Jatkuvaa etumatkaa. Audi quattro. Jatkuvaa etumatkaa. Jo 35 vuotta. Audin quattro-mallisto on vakiinnuttanut paikkansa Suomen halutuimpana ja myydyimpänä nelivetoisena henkilöautona.

Lisätiedot

www.kia.fi Tekniikka Varusteet

www.kia.fi Tekniikka Varusteet www.kia.fi Diesel Bensa Kia Optima MY14 1.7 CRDi ISG EcoDynamics 1.7 CRDi automaatti 2.0 2.0 automaatti Varustetasot EX EX, Business LX, EX EX VAIHTEISTO Tyyppi Käsivalintainen Automaattinen Käsivalintainen

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu)

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu) F I A T C R O M A P I K A O P A S KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalot - 2 Mittaristo - 3 Ohjauspyörän oikea vipu: tuuli- ja takalasin pyyhkijät sekä ajotietokoneen näppäimet - 4 Connect Nav+

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Uusi Triumph Tiger 1200

Uusi Triumph Tiger 1200 Uusi Triumph Tiger 1200 Merkki: Triumph Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1215 ccm 21200 Kaikki Mallit: -Tiger 1200 XR 21 200 -Tiger 1200 XRX 23 150 -Tiger 1200 XCX 24 150 -Tiger 1200 XRT 25

Lisätiedot

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 ENNAKKOHINNAT 11.12.2015 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero EU-kulutus 2016 Kokonaishinta CO 2 yhdistetty g/km l/100km Vapaa autoetu 2016 Käyttöetu

Lisätiedot

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU?

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? OTATKO HAASTEEN VASTAAN? Tunnet sen jo Jaguariin istuessasi. Käynnistyspainike sykkii sydämensykkeen lailla. Napin painallus ja Jaguar herää henkiin innovatiivinen vaihteenvalitsin

Lisätiedot

FORD MONDEO

FORD MONDEO FORD MONDEO 27.1.2017 CO 2 (g/km) Autoveroton suositushinta Alv 24% Arvioitu autovero Suositushinta autoveron kanssa Vapaa autoetu Käyttöetu 1.0 EcoBoost 125hv M6 Trend 5D 119 M6 22 860 4 782,63 27 642,63

Lisätiedot

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 mallivuosi 2015 Ohjehinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta CO2 Vapaa autoetu 2014 Käyttöetu 2014 EU-kulutus yhd. XF g/km l/100km 2.2 i4 Td 163 Business

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla LEHDISTÖTIEDOTE elokuu 2011 UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla Uuden e-hdi mikrohybriditeknologian ja Stop &

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

1,6 DCT automaatti 135 hv

1,6 DCT automaatti 135 hv Tekniikka Varusteet Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 120 hv 1,6 DCT automaatti 135 hv 1,4 CRDi 90 hv 1,6 CRDi ISG EcoDynamics 110 hv 1,6 CRDi

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja miellyttävän näköiseksi. Suuri ja pehmeä istuin on siirrettävä.

Lisätiedot

TIEDOTE FORD KA -LEHDISTÖMATERIAALI. 1 Esittely ja kohokohdat 2 Yhteenveto John Flemingin esipuhe Uuden Kan kohokohdat Kan tarina

TIEDOTE FORD KA -LEHDISTÖMATERIAALI. 1 Esittely ja kohokohdat 2 Yhteenveto John Flemingin esipuhe Uuden Kan kohokohdat Kan tarina TIEDOTE FORD KA -LEHDISTÖMATERIAALI 1 Esittely ja kohokohdat 2 Yhteenveto John Flemingin esipuhe Uuden Kan kohokohdat Kan tarina 2 Kan tyyli 9 Ulkoa Sisältä Personointi 3 Kan elämä 15 Edullinen, matalat

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour smart fortwo ja forfour (C/W453) Käyttövoima

Lisätiedot

FORD MONDEO

FORD MONDEO FORD MONDEO 6.10.2017 MV2018.25 CO 2 (g/km) Autoveroton suositushinta Alv 24% Arvioitu autovero Suositushinta autoveron kanssa Vapaa autoetu Käyttöetu 1.0 EcoBoost 125hv M6 Trend 5D 119 M6 22 860 4 782,63

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

MOOTTORI 68 82 82 ETG

MOOTTORI 68 82 82 ETG Peugeot 208 3 ja 5-ovinen Tekniset tiedot 3.9.2015 MOOTTORI VTi 68 VTi 82 VTi 82 ETG Aut. PureTech 110 PureTech 110 Aut. THP 208 Korimalli 3/5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 3-ovinen Iskutilavuus

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010

m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010 m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010 M{ZD{ 6 Sedan voimassa 4.2.2010 alkaen Versio Vapaa autoetu Käyttöetu Autoveroton ohjehinta, AUTON HINTA (alv 22%) Arvioitu autovero, Kokonaishinta, Metalliväri METALLIVÄRIN

Lisätiedot

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk Tekniikka Varusteet 2.2 CRDi MT 2.2 CRDi AT Moottori Iskutilavuus cm3 2 199 2 199 Sylinterin halkasija x iskunpituus mm 85.4 x 96.0 85.4 x 96.0 Puristussuhde 16,0 16,0 Suurin teho kw (hv) / rpm 147 (200)

Lisätiedot

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA CITROËN C4 ULKOMUODOLTAAN VAHVA UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA Citroën C4:n vankka ulkomuoto antaa ensi silmäyksellä vaikutelman jämäkkyydestä ja laadusta. Sen keula uusittuine ajovaloineen on heti

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO S SX SX käyntinopeusmittari öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari kaksoistrippimittari taloudellisuusmittari avoimen

Lisätiedot

UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ

UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ UUSI DOBLÒ CARGO. UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ RADIO UCONNECT KOSKETUSNÄYTÖLLÄ KOLMAS PAIKKA OHJAAMOSSA MONITOIMISET ISTUIMET ENEMMÄN TOIMINTOJA Jopa 3 paikkaa ohjaamossa Monitoimiset

Lisätiedot

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa 18.2.2015 Helsinki Ford kasvattaa uuden Mondeon moottorivalikoimaa: nyt saatavana jo14 bensiini-, diesel- ja hybridimallia Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

Avensis Varusteet. Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11

Avensis Varusteet.  Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11 www.toyota.fi Avensis Varusteet Lisävarusteluettelo Sedan Farmari Liftback Sivu Erikoisvanteet x x x, 3 HomeLink x x x 7 Kattoteline ja kiinnikkeet x x 8, 9 Koiraverkko x 9 Kumimatot x x x Kylkilistat

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot