1. Miksi puhelimeni näyttö on punainen (erityisesti. kirkkaat?

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1. Miksi puhelimeni näyttö on punainen (erityisesti. kirkkaat?"

Transkriptio

1 第 1 页, 共 14 页 1. Miksi puhelimeni näyttö on punainen (erityisesti valkoisella taustalla) ja miksi värit ovat liian kirkkaat? Puhelimessasi on käytössälaajan väriavaruuden (wide color gamut) näyttö, joka voi näyttäähieman värjäytyneeltäkatsottuna sivukulmasta. Tämäon normaali ilmiöeikäole puhelimen laatuongelma Puhelimesi näyttöon lähtöisin maailman parhailta näyttövalmistajilta LG ja JDI, ja sen laatu on varmistettu Huawein tiukoilla testeillä, joten voit olla huoletta Puhelimen näyttövoi näyttäälämpimiätai kylmiävärejä. Voit säätää puhelimesi näytön värilämpötilan haluamaksesi valikosta Asetukset > Näyttö > Värilämpötila. Lisäksi puhelimesi näytössäon 95% värikylläisyys, mikätuottaa rikkaamman väri-informaation ja elävämmät kuvat.

2 第 2 页, 共 14 页 2. Kahden kortin korttipaikkamäärittelyt Puhelinmalli (näkyy HUAWEI NXT-L29 HUAWEI NXT-L09 (Yhden akun kannen (Kahden SIM-kortin SIM-kortin yleinen versio) alareunassa) yleinen versio) Kahden SIM-kortin Kaksi korttia, kahden kortin N/A käyttö valmiustila, kaksi yhteyttä Operaattorin räätälöimä Ei Tuki 4G/3G/2G Ei Tuki 4G/3G/2G TDD-LTE/FDD-LTE *1 Tuettu Tuettu 4G-SIM-kortti molemmissa korttipaikoissa Ensisijainen SIM-kortti Toissijainen SIM-kortti Ensisijaisen SIM-kortin asetukset Ulkoinen korttipaikka (korttipaikka 2) Sisäinen korttipaikka (korttipaikka 1) Viitteet Tuettu 4G-verkkostandardi: Ensisijainen SIM-kortti TDD-LTE/FDD-LTE 3G-verkkostandardi: Ensisijainen SIM-kortti TDD-SCDMA/WCDMA 2G-verkkostandardi: Ensisijainen SIM-kortti GSM 2G-verkkostandardi: toissijainen SIM-kortti GSM Käyttäjän määrittelemä Sisäinen korttipaikka on oletusarvoisesti ensisijaisen SIM-kortin paikka. Nano-SIM-kortti tai microsd-kortti Nano-SIM-kortti N/A 4G-verkkostandardi: Ensisijainen SIM-kortti TDD-LTE/FDD-LTE 3G-verkkostandardi: Ensisijainen SIM-kortti TDD-SCDMA/WCDMA 2G-verkkostandardi: Ensisijainen SIM-kortti GSM N/A N/A MicroSD-kortti Nano-SIM-kortti Huomautukset 1. Käyttäjän puhelin tukee TDD-LTE/FDD-LTE-standardeja. Varsinainen verkkostandardi ja taajuusalue saattaa vaihdella paikallisen operaattorin ja käyttäjän sijainnin mukaan. 2. Noudata akun kannen suojakalvossa olevia ohjeita vakiotyyppisen nano-sim-kortin asentamiseksi.

3 第 3 页, 共 14 页 Ulkoiseen korttipaikkaan menee nano-sim-kortti tai microsd-kortti. Älä yritä asettaa sekä nano-sim-korttia että microsd-korttia korttipaikkaan. Korttipaikka voi tällöin vaurioitua. 3. 4G-SIM-korttia tarvitaan 4G-palveluita varten. Jos puhelimessa on 4G-palvelut kytketty päälle, vaikka siinä ei ole 4G SIM-korttia, puhelin katkaisee verkkoyhteyden tiheästi. Käyttäjä voi tällöin sammuttaa 4G-palvelut tai tilata ne operaattorilta. 3. Miksi Huawei Mate 8:n näyttö/näytön alareuna näyttää keltaiselta/tummalta? Vastaus esitettyyn kysymykseen käyttäjien kysymyspalstalla: Oletko mahdollisesti ottanut käyttöön näön suojaustoiminnon? Jos näin on, ongelma ratkeaa palauttamalla puhelimen tehdasasetukset. (Kun Näön suojaustoiminto on käytössä, puhelimen näyttömuuttuu keltaiseksi. Jotta käyttäjät eivät vahingossa ottaisi toimintoa käyttöön ja erehtyisi luulemaan keltaista sävyävialliseksi näytöksi, näön suojaustoiminto on poistettu versiosta B116 alkaen.) Suositeltu vastaus kysymyksiin, jotka liittyvät näytön alareunassa näkyvään keltaiseen/tummaan sävyyn: Huawei Mate 8:ssa käytetty LCD-näyttöon alan huippuvalmistajien toimittama. Näyttöon valaistu taustavalomoduulien avulla. Ennen Huawei Mate 8:n toimitusta jokaisen näytön luminanssin tasaisuus on huolellisesti tarkastettu sen varmistamiseksi, ettäkukin näyttötäyttääasetetut vaatimukset. Voit olla huoletta. Huawein puhelimissa on myös toiminto, jolla värilämpötilan voi säätääyksittäisen käyttäjän mieltymyksiävastaavaksi. Voit asettaa värilämpötilan seuraavasti: mene Asetukset > Näyttö> Värilämpötila, poista Oletus-vaihtoehto ja vedä liukusäädintäkohti asentoa Kylmä, kunnes olet tyytyväinen näkemääsi. Suositeltuja vastauksia internetin epävirallisilla palstoilla: 1. Kokeilin Huawei Mate 8 -puhelintani, ja näytön alareuna ei ollut varsinaisesti keltainen. Mutta kun otin kuvan Mate 8 -puhelimestani toisella puhelimella, näytön alareuna näytti kuvassa hieman tummalta. Mielestäni se johtui luultavasti valaistuksesta. Verkossa oleviin kuviin ei aina voi luottaa. 2. Tarkistin Huawei Mate 8 -puhelimeni luettuani postauksia verkosta. Ehkäse oli hieman tumma näytön alareunasta, mutta en ole koskaan ennen kiinnittänyt siihen huomiota. Mielestäni Huawei Mate 8:n värit ovat paljon miellyttävämpiäkuin edellisissäpuhelimissani. 3. En ole koskaan huomannut mitään keltaista näytön alareunassa. Miksi haluat laittaa puhelimen näytön kokonaan valkoiseksi? Eihän se ei ole puhelimen näytön tarkoitus.

4 第 4 页, 共 14 页 4. Minun puhelimessani oli sama ongelma, mutta se oli hyvin vähäinen. Kun vedin värilämpötilan liukusäädintä(kohdassa Asetukset > Näyttö> Värilämpötila) oikeaan reunaan (kohti asentoa Kylmä), ongelma ratkesi! Se todella toimi. Voisitte ehkäkokeilla sitä. 5. Lähes kaikissa LCD-näytöissäon tämäongelma - ehkäsyynäon näytön toimittaja, mutta voin aivan hyvin käyttääpuhelinta. Tarkistin tämän verkossa. Periaatteessa kaikkien puhelimissa on sama ongelma, merkistä riippumatta. 4. Miksi puhelimeni ilmoittaa, että salaus on epäonnistunut, kun kytken virran päälle? Huawei Mate 8 käyttäägooglen uusinta Android 6.0 -käyttöjärjestelmää Käyttäjän tietojen suojaamiseksi olemme lisänneet puhelimeen ominaisuuden, jolla salataan koko levy. Jos puhelimen käynnistys keskeytyy kytkettyäsi ensimmäisen kerran virran puhelimeesi, salausprosessi häiriytyy ja puhelimesi näyttääsalausvian varoitusta. Voit korjata ongelman käynnistämälläpuhelimen uudelleen. Jos ongelma ei poistu uudelleenkäynnistyksen jälkeen, vie puhelin valtuutettuun Huawei-huoltoliikkeeseen päivitettäväksi. Tämäei vaikuta puhelimen laatuun. 5. Miksi Huawei Mate 8:n näyttö näyttää olevan vinossa valmista teemaa käyttäessä? Huawei Mate 8 -puhelimessa on useita sellaisia valmiita teemoja, jotka voivat antaa vaikutelman, ettänäyttöolisi vinossa, etenkin silloin kun näytölläon suorakulmainen laatikko, esimerkiksi Baidun hakukenttätai ajan näyttökenttä. Tämäjohtuu siitä, ettäteemassa on näytön yläreunassa ja alareunassa kaaria, jotka luovat optisen harhan. Itse näyttöei ole vinossa. Valmiiden taustakuvien kaaret on suunniteltu sopimaan puhelimen kuoren CD-kuvioon. Säännöllisesti järjestetyt kaaret taustakuvassa korostavat näytön yksityiskohtien erottelukykyä. Suosittelemme, ettälataat teeman, jossa ei ole viivoja ja yrität uudelleen. 6. Miten päivitän Huawei Mate 8 -puhelimeni? Jotta käyttäjät saisivat paremman päivitysmenettelyn, Huawei Mate 8 ei enää tue microsd-korttipäivityksiätai version palautuksia. Tarjoamme helpomman ja tehokkaamman tavan päivittääpuhelimesi: Verkkopäivitys Vaatimukset:

5 第 5 页, 共 14 页 1. Varmista ennen verkkopäivitystä, ettäpuhelin on yhteydessäinternetiin. On suositeltavaa, ettäteet päivityksen Wi-Fi-verkon välityksellä, muuten joudut käyttämään mobiilitiedonsiirron kiintiötäsi. 2. Ole hyväja varmista, ettäpuhelimen akun varaustila on päivityksen aikana yli 20%. Päivitysvaiheet: 1. Avaa Asetukset ja etsi Päivittäjä. 2. Kosketa Tarkista päivitykset, ja puhelimesi tarkistaa automaattisesti onko uudempaa versiota olemassa.

6 第 6 页, 共 14 页 7. Mallin esittely 3. Jos uudempi versio löytyy, kosketa sitäladataksesi ohjelmistopäivityspaketin. Kun lataus on valmis, kosketa Uudelleenkäynnistys ja päivitys. Päivitys voi kestääjonkin aikaa. Äläkäytäpuhelinta tänäaikana. Kun päivitys on valmis, puhelin käynnistyy automaattisesti uudelleen. Markkinointinimi Mallin nimi Sisäinen nimi Väri Mate 8 3GB+32GB Dual Harmaa HUAWEI SIM(HUAWEI Mate 8 NXT-L29A Hopea NXT-L29 ) Samppanja Mate 8 4GB+64GB Dual SIM(HUAWEI Mate 8 ) HUAWEI NXT-L29 Mate 8 3GB+32GB Single HUAWEI SIM(HUAWEI Mate 8 NXT-L09 ) Mate 8 4GB+64GB Single SIM(HUAWEI Mate 8 ) HUAWEI NXT-L09 NXT-L29B NXT-L09A NXT-L09B Samppanja Kulta Harmaa Hopea Samppanja (vain Latinalainen Amerikka ) 8. Tukeeko puhelimeni nopeaa latausta? Puhelimessasi on normaali 9V 2A laturi. Kun puhelimen akku on vähissä, lataa sitä10 minuuttia ja saat tarpeeksi virtaa noin 2 tunnin puhumiseen. Tarkka aika riippuu verkon olosuhteista. 9. Miksi ylä- ja alareunassa on pieni väriero akun kannen ja koristenauhojen välillä? Akun kannen ylä- ja alareunassa on kaksi muovista koristenauhaa. Koristeiden ja akun kannen pintakäsittelymenetelmät ovat erilaiset (koristeet ovat ruiskumaalattuja ja akun kansi on anodisoitu). Silloin on normaalia, että koristealue ja metallialue ovat hieman erivärisiäero (musta, valkoinen, kulta tai myös mikätahansa muu väri). Tämäei vaikuta puhelimen suorituskykyyn. Voit olla huoletta.

7 第 7 页, 共 14 页 10. Mitä teen, jos puhelimeni näyttö reagoi hitaasti tai ei reagoi tarkasti? Varmista, ettäpuhelimesi käyttöjärjestelmäon päivitetty uusimpaan versioon. Jos käytät suojakuorta tai muita tarvikkeita, näyttöei ehkätoimi kunnolla. Näytön käyttäminen käsineet kädessä, likaisilla käsillä, terävilläesineillätai sormenpäillävoi aiheuttaa toimintahäiriön. Puhelimen käyttökosteissa olosuhteissa tai sen altistuminen vedelle voi aiheuttaa näytön toimintahäiriön. Käynnistäpuhelin uudelleen väliaikaisten ohjelmistohäiriöiden poistamiseksi. 11. Miksi puhelimeni näyttö ei ole yhtävärikäs kuin Samsungin puhelinten tai Huawei Mate S:n näytöt? Puhelimessasi on IPS näyttö, samanlainen kuin iphone 6 -puhelimessa. Se on selvempi ja näyttäävärit oikeampina. Samsungin puhelimissa ja Huawei Mate S:ssäon käytössäamoled-näyttö. 12. Miksi valoa vuotaa läpi, kun näyttö on pois päältä? On normaalia, ettänäyttöalueella näkyy valkoista valoa, kun näyttöon musta. Puhelimesi käyttääalan johtavia JDI/LG-näyttöjä. Ennen toimitusta puhelimesi on käynyt läpi tiukat laatutestit. Tämäon normaali ilmiö, joka ei vaikuta puhelimen jokapäiväiseen käyttöön. Voit olla huoletta.

8 第 8 页, 共 14 页 13. Miksi puhelimessani on musta reuna näytön ylä- ja alareunassa? Jos aloitusnäytön ylä- ja alareunassa on 2-3 mm musta reuna, se johtuu siitä, ettäon avattu useita käyttäjäliityntöjä. Tämäon normaali tilanne. Voit olla huoletta. 14. Miksi puhelimeni näyttö on kirkas/punainen/epätarkka/sumea? Puhelimissa käytetään erilaisia näyttöjäkuvan laadun parantamiseksi, jotta saataisiin parempi kontrastisuhde ja laajempi väriavaruus. 1) Sinun puhelimessasi on negatiivinen LCD-näyttö, joka tarjoaa mustemmat mustat kohdat verrattuna tavallisiin LCD-näyttöihin; siinäon suurempi maksimikirkkaus, kirkkaampi valoisa tila ja kontrastisuhde on 1500:1. Negatiivisen LCD-näytön ansiosta puhelimesi näyttöei ole sumea. 2) puhelimesi on varustettu laajan väriavaruuden näytöllä. Se tarjoaa 95% värikylläisyyden, jolloin värit näkyvät kirkkaammin. Tämäuusi tekniikka tekee puhelimesi näytön hyvin erilaiseksi kuin tavalliset puhelinnäytöt. Nämäeivät ole teknisiävikoja. Voit olla huoletta. 15. Miksi puhelimeni näyttö sammuu puhelun aikana? Tämäon normaalia. Kun korvasi tai joku muu esine tulee puhelimen läheisyysanturin lähelle, näyttösammuu automaattisesti virhetoimintojen estämiseksi. Näyttöpalautuu kun otat puhelimen korvaltasi. Äläpeitäläheisyysanturin aluetta suojakuorella tai muilla esineillä. Kun kiinnität näytön suojakalvoa, varmista ettet peitäläheisyysanturia. Jos suojakalvo ei ole riittävän läpinäkyvä, se voi aiheuttaa läheisyysanturin toimintahäiriön. 16. Miksi puhelimeni näyttö on punainen sillä hetkellä kun se sammuu? Puhelimessasi on laajan väriavaruuden taustavalo. Kun näyttösammutetaan, taustavalon punainen väri sammuu hieman myöhemmin kuin sininen väri ja vihreäväri. Siksi puhelimesi näyttönäyttääsammuessaan hetken punaiselta. Tämäon normaali tilanne. Voit olla huoletta.

9 第 9 页, 共 14 页 17. Miksi puhelimeni ruudussa on punainen kehys? Tarkista, oletko aktivoinut kapasiteetin valvontatoiminnon kohdassa Kehittäjäasetukset Valikkopolku on seuraava: Asetukset > Kehittäjäasetukset > Kapasiteetin valvontatoiminto käytössä. Jos kapasiteetin valvontatoiminto on käytössä, näytöllävilkkuu punainen kehys kun sovellus on suorittamassa pitkäaikaista operaatiota ensisijaisessa ajossa Särkyykö 2.5 D -lasi helposti? Jos näyttö rikkoutuu, voinko vaihtaa pelkästään kannen lasin? 1) Puhelimessasi on käytetty Corning Gorilla Glass -lasia, joka on erittäin kestävää. 2) Puhelimessasi on käytetty modulaarista suunnittelua. Siksi näytön särkyessäon vaihdettava koko etukansikomponentti, joka sisältäänäytön ja etukannen Tukeeko puhelimeni tiedon salausta? Kyllä. 1) Mikäon tiedon salaus? Jos käyttäjähukkaa puhelimensa, puhelimen sisältämätieto voidaan saada haltuun lukemalla puhelimesta irrotettu massamuisti, vaikka puhelin olisi lukittu. Tiedon salaus on kehitetty suojaamaan käyttäjien tietoturvaa tällaisissa tilanteissa. Puhelimesi kaikki tieto on salattu tehtaalta lähtiessä. Vastaavasti käytön aikana kirjoitettaessa massamuistiin tiedot salataan, ja luettaessa salaus puretaan. Vaikka massamuisti poistettaisiin puhelimesta, tietojasi ei voi lukea sieltähelposti. 2) Voiko tiedon salaus vaikuttaa puhelimen suorituskykyyn ja vaarantaa käyttäjäkokemuksen? Puhelinta käyttäessäsi tiedot salataan ja puretaan automaattisesti. Kirin 950 -prosessorin erinomaisen suorituskyvyn ansiosta koko salaus/purkuprosessi on niin nopea, ettäkäyttäjät eivät edes huomaa sitäjopa silloin kun käyttäjän on vietäväsuuri määrätietoa puhelimesta, salauksen purku on läpinäkyväja se tapahtuu reaaliajassa. Käyttäjäkokemus ei muutu. Salausmoduuli on FIPS-sertifioitu sen varmistamiseksi, ettämassamuisti todella suojaa laitetasolla käyttäjien yksityisyyden. 3) Miksi tiedon salaus on kytketty pois päivityksen jälkeen?

10 第 10 页, 共 14 页 Puhelimesi tiedon salaus on kytketty päälle ennen toimitusta. Jos kuitenkin asennat päivityksen microsd-kortilta (ei-ota-paketti), tiedon salaus kytketään pois päältä. Sen voi kytkeäpäälle uudelleen, kun palautat tehdasasetukset (tehdastaso tai käyttäjätaso) ja alustat sisäisen muistin. 20. Miksi puhelimeni näyttää Google Play -puitevirheen sen jälkeen kun olen päivittänyt Google Play -palvelut? Näin voi käydä, jos Google Play -palveluita päivitetään käyttäen kolmannen osapuolen sovellusta. Suurimmissa sovelluskaupoissa tarjolla oleva Google Play -palvelut on yleinen versio, ja se saattaa aiheuttaa asennettuna virheitä. Google Play -palveluista on saatavilla enemmän kuin kymmenen erilaista räätälöityä versiota, jotka on tarkoitettu eri Android-versioille ja prosessoriarkkitehtuureille. Kun Mate 8:aan on asennettu yleinen versio Google Play -palveluista, näyttöön tulee seuraavassa kuvassa esitetyn kaltainen ilmoitus. Jos näet tämän ilmoituksen, mene: Sovellukset > Google Play -palvelut > Valikko ja kosketa Poista päivitykset.

11 第 11 页, 共 14 页 Mate 8 sisältääviimeisimmän version Google Play -palveluista valmiiksi esiasennettuna. Päivitystäei suositella tehtäväksi kolmannen osapuolen sovelluksia käyttäen. 21. Miksi sarjakuvaus pysähtyy automaattisesti jo ennen kuin sarjakuvien määräon 100? Sarjakuvien enimmäismääräon 100. Tämämääräkuitenkin vaihtelee riippuen tuotteesta sekäkäytettävissäolevasta puhelimen tallennustilasta. Kun puhelimen tallennustila ei riitä, sarjakuvaus saattaa loppua ennenaikaisesti. Tämäon normaali ohjelmistovirheen estotoiminto. 22. Mitä teen, jos puhelimeni näyttö reagoi hitaasti tai ei reagoi riittävän tarkasti? Varmista, ettäpuhelimesi käyttöjärjestelmäon päivitetty uusimpaan versioon. Jos käytät suojakuorta tai muita tarvikkeita, näyttöei ehkätoimi kunnolla. Näytön käyttäminen käsineet kädessä, likaisilla käsillä, terävilläesineillätai sormenpäillävoi aiheuttaa toimintahäiriön. Puhelimen käyttökosteissa olosuhteissa tai sen altistuminen vedelle voi aiheuttaa näytön toimintahäiriön. Käynnistäpuhelin uudelleen väliaikaisten ohjelmistohäiriöiden poistamiseksi.

12 第 12 页, 共 14 页 23. Millä puhelimen osalla voin käyttää NFC-toiminnetta? NFC antenni sijaitsee takakameran päällä. Kun käytät toimintoa, laita puhelimen kamera-alue kortinlukijan tai kortin lähelle, samalla tavalla kuin bussikorttia käyttäessä. 24. RAM- ja ROM-kapasiteetti Ulkoinen kauppanimi HUAWEI Mate 8 3 GB+32 GB kahden kortin versio HUAWEI Mate 8 4 GB+64 GB kahden kortin versio HUAWEI Mate 8 3 GB+32 GB yhden kortin versio Ulkoinen malli HUAWEI NXT-L29 HUAWEI NXT-L29 HUAWEI NXT-L09 Sisäinen malli NXT-L29A NXT-L29B NXT-L09A Muistikapasiteetti Sisäinen muisti (ROM) 32 GB 64 GB 32 GB Käyttömuisti (RAM) 3 GB 4 GB 3 GB Käytettävissä oleva ROM Noin 24 GB Noin 55 GB Noin 24 GB Käytettävissä oleva RAM Noin 1186 MB Noin 2186 MB Noin 1206 MB Muistikortin tyyppi MicroSD-kortti MicroSD-kortti MicroSD-kortti

13 第 13 页, 共 14 页 Maksimi laajennusmuisti 128 GB (ei toimiteta puhelimen mukana) 128 GB (ei toimiteta puhelimen mukana) 128 GB (ei toimiteta puhelimen mukana) 25. Kilpailijoiden vertailu (Huom: vertailukohteita ja malleja voidaan muuttaa) Kohde Huawei Mate 8 SAMSUNG GALAXY note 5 APPLE Iphone 6s plus Käyttöjärje stelmä Android 6.0+EMUI4.0 Android 5.1 ios 9 Prosessori HUAWEI Kirin 950 (64-bittinen,16nm FinFET+), Octa-ydin (4 x 2,3 GHz A72+ 4 x 1,8 GHz A53) + i5 apuprosessori Exynos bittinen, Oct-ydin (2,1GHz+1,5GHz) Apple A9+M9 Motion apuprosessori 1,4GHz (64-bi Dual Core) Tuetut verkot 2G/3G:GSM/UMTS 2G/3G:GSM/WCDMA 2G/3G:GSM/WCDMA 4G:FDD-LTE,TD-LTE 4G:FDD-LTE,TD-LTE 4G:FDD-LTE,TD-LTE Näytön koko Näytön resoluutio 1920* * x1080 Ensisijaine n kamera 16MP 16MP 12MP Etukamera 8MP 5MP 5MP Akun kapasiteett i Muisti Väri 4000mAh 3000mAH 2750mAh 3GB RAM + 32GB ROM 4GB RAM + 64GB ROM Hopea/Harmaa/Sampp anja/kulta 4GB RAM Musta, valkoinen, sininen, kulta 2GB RAM Hopea, harmaa, kulta, ruusukulta Koko 157,1mm * 80,6mm * 153,2x76,1x7,6mm 158,2x77,9x7,3mm 7,9mm Markkinoill e tulo

14 第 14 页, 共 14 页 26. Ulkonäkö 27. Pakkauslista Numero Osa Määrä(kpl) Kuvaus 1 Älypuhelin 1 Vakio (sisäänrakennettu akku) 2 9 V 2 A laturi 1 Vakio 3 USB-datakaapeli 1 Vakio 4 Kuulokkeet 1 Vakio 5 Pikaopas 1 Vakio 6 Kortin poistotyökalu 1 Vakio 7 PC-suojakuori 1 Vakio (vakio 32 GB) 8 Nahkakotelo 1 Optio (vakio 64GB)

Useimmin kysytyt kysymykset

Useimmin kysytyt kysymykset Useimmin kysytyt kysymykset Versio 1.1 1 1. Mikä mobiilikortti on? Mobiilikortti on matkapuhelimessa toimiva sovellus ja www.mobiilikortti.com osoitteessa oleva palvelu. Sovelluksen avulla voit siirtää

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus Ominaisuudet Wi-Fi b/g/n 7" kosketusnäyttö. Tukee 3. osapuolen laitteita Nettikamera G-anturi Mediasoitin 3G (optional) Pakkauksen sisältö 1 taulutietokone 1 USB-johto 1 verkkolaite kuulokkeita Pikakäyttöopas

Lisätiedot

Elotec Ajax. Aloitus

Elotec Ajax. Aloitus Elotec Ajax Aloitus Onnittelut uudelle Elotec Ajax järjestelmällesi! Tervetuloa uuden sukupolven hälytysjärjestelmän pariin. Uusi langaton teknologia mahdollistaa etäisyyksiä jopa 2000metriin saakka avoimissa

Lisätiedot

DNA Netti. DNA Netti - Käyttöohje v.1.0

DNA Netti. DNA Netti - Käyttöohje v.1.0 DNA Netti DNA Netti on Mokkuloiden yhteysohjelma. Ohjelman avulla voit hallita Mokkulan asetuksia sekä luoda yhteyden internetiin Mokkulan, WLANin tai Ethernet -yhteyden avulla. Sisältö DNA Netti asennus...

Lisätiedot

Radio R 4.0 IntelliLink Usein kysytyt kysymykset

Radio R 4.0 IntelliLink Usein kysytyt kysymykset Sisältö 1. Audio... 1 2. Puhelin... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galleria... 7 6. Muuta... 7 1. Audio K: Miten vaihdan äänilähdettä, esimerkiksi FM-radiosta USB:lle? V: Vaihtaaksesi

Lisätiedot

Salusfin Mobiilisovellus Käyttöohje

Salusfin Mobiilisovellus Käyttöohje Salusfin Mobiilisovellus Käyttöohje 1 Sisällysluettelo Mobiilisovellus Asentaminen... 3 Mobiilisovellus Kirjautuminen... 3 Mobiilisovellus Kirjautuminen ja turvallisuus... 4 Mobiilisovellus Kotinäkymä...

Lisätiedot

I. Rannekkeen esittely

I. Rannekkeen esittely I. Rannekkeen esittely II. Osat Ⅲ. Aloitus Sovelluksen (application) asennus iphone: etsi 'H Band' App Storesta ja lataa se. Android: etsi 'H Band' Google Play Storesta ja lataa se. Bluetooth-yhteys Vaihe

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

DNA Prepaid WLAN Mokkula

DNA Prepaid WLAN Mokkula DNA Prepaid WLAN Mokkula Mokkula käyttää normaalikokoista / suurempaa SIM-korttia. Irrota SIM-kortti kokonaisena ja laita se Mokkulaan alla olevan kuvan mukaisesti. Jos irrotat vahingossa pienemmän SIM-kortin,

Lisätiedot

Finnish. B525 LTE CPE Pikaopas

Finnish. B525 LTE CPE Pikaopas Finnish B525 LTE CPE Pikaopas 1 Tuotteen yleiskuvaus Virran merkkivalo Wi-Fi /WPS-merkkivalo Signaalinvoimakkuuden merkkivalo LAN1-3, LAN4/WAN-portti USB-portti Palauta-painike WPS-painike Verkon tilan

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Tutustu REMUC:illa ohjattavan laitteen käyttö-, huolto- ja turvaohjeisiin

Tutustu REMUC:illa ohjattavan laitteen käyttö-, huolto- ja turvaohjeisiin PIKAOPAS ESIVAATIMUKSET Tutustu REMUC:illa ohjattavan laitteen käyttö-, huolto- ja turvaohjeisiin Varmista, että REMUC-ohjaimeen on asennettu toimiva SIM-kortti, jossa on datapaketti kiinteällä kuukausimaksulla

Lisätiedot

Option GlobeSurfer III pikakäyttöopas

Option GlobeSurfer III pikakäyttöopas Option GlobeSurfer III pikakäyttöopas Laitteen ensimmäinen käyttöönotto 1. Aseta SIM-kortti laitteen pohjaan pyötätuen takana olevaan SIM-korttipaikkaan 2. Aseta mukana tullut ethernetkaapeli tietokoneen

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Kiitos Polaroid Mint -taskutulostimen ostamisesta. Tämä käyttöopas on tarkoitettu tarjoamaan sinulle ohjeita, joita noudattamalla tämän tuotteen käyttö on turvallista eikä se aiheuta

Lisätiedot

F-Secure Mobile Security. Android

F-Secure Mobile Security. Android F-Secure Mobile Security Android F-Secure Mobile Security Sisällysluettelo 3 Sisällys Luku 1:Asennus...5 Asentaminen...6 Aktivointi...7 Luku 2:Luottamuksellisten tietojen suojaaminen...9 Anti-Theftin

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Salamalaitteen laiteohjelman päivittäminen

Salamalaitteen laiteohjelman päivittäminen Salamalaitteen laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka Nikon-salamalaitteiden laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, pystytkö tekemään päivityksen

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys

Lisätiedot

Gree Smart -sovelluksen (WiFi) asennus- ja käyttöohje: Hansol-sarjan ilmalämpöpumput WiFi-ominaisuuksilla

Gree Smart -sovelluksen (WiFi) asennus- ja käyttöohje: Hansol-sarjan ilmalämpöpumput WiFi-ominaisuuksilla 02/2016, ed. 5 KÄYTTÖOHJE Gree Smart -sovelluksen (WiFi) asennus- ja käyttöohje: Hansol-sarjan ilmalämpöpumput WiFi-ominaisuuksilla Maahantuoja: Tiilenlyöjänkuja 9 A 01720 Vantaa www.scanvarm.fi Kiitos

Lisätiedot

Tietoja RICOH Smart Device Connectorin käyttäjille: Laitteen määritys

Tietoja RICOH Smart Device Connectorin käyttäjille: Laitteen määritys Tietoja RICOH Smart Device Connectorin käyttäjille: Laitteen määritys SISÄLLYSLUETTELO 1. Kaikille käyttäjille Johdanto...3 Tietoja oppaasta...3 Tavaramerkit... 4 Mikä on RICOH Smart Device Connector?...

Lisätiedot

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys

Lisätiedot

Mac. Valmistelut. Mac

Mac. Valmistelut. Mac Laiteohjelman päivittäminen vaihdettavalla objektiivilla varustetuille edistyksellisille Nikon 1 -kameroille, 1 NIKKOR -objektiiveille ja Nikon 1 -lisävarusteille Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen.

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 1. JOHDANTO 1.1. Turvallisuus Lue tämä käyttöopas huolellisesti läpi ja noudata sen sisältämiä ohjeita. Muuten mittarin käyttö voi olla vaarallista käyttäjälle ja mittari voi vahingoittua.

Lisätiedot

RAY MOBIILIASIAKASKORTTI

RAY MOBIILIASIAKASKORTTI 1 RAY MOBIILIASIAKASKORTTI Mobiiliasiakaskortti on matkapuhelimeen ladattava kortti, joka toimii perinteistä muovista asiakaskorttia vastaavana näyttökorttina. Siihen on personoitu asiakkaan nimi, asiakasnumero

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500

SISÄLTÖ SISÄLTÖ. Esittely. Käyttövinkkejä. Digitaalinen yönäkö-monokulaari SISÄLTÖ DENVER NVI-500 DENVER NVI-500 SISÄLTÖ SISÄLTÖ Digitaalinen yönäkö-monokulaari Käyttöohje Malli: SISÄLTÖ Esittely 3 Käyttövinkkejä 4 Osien esittely 5 7 Paristojen asennus 7 Virta päälle 8 Virran sammuttaminen 8 Ympäristön tarkkailu

Lisätiedot

Siemens Webserver OZW672

Siemens Webserver OZW672 Siemens Webserver OZW67 Climatix IC pilvipalvelu Kytke laite lämpöpumpun ohjaimeen Kytke laite verkkopiuhalla internetiin Mene nettiselaimella Climatix IC palveluun Luo käyttäjätili ja rekisteröi laite

Lisätiedot

Ohje UCPorin julkisten lukujärjestyksien käyttöön

Ohje UCPorin julkisten lukujärjestyksien käyttöön Ohje UCPorin julkisten lukujärjestyksien käyttöön Lukujärjestyspalvelun osoite: http://lukujarjestys.ucpori.fi Lukujärjestyslistalla näkyy sekä opintokokonaisuuksia, että yksittäisten kurssien lukujärjestyksiä.

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 3100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Toimintojen hallinta 3 Virta, pariliitos ja lataaminen 4 Kotelon virran kytkeminen 4 Pariliitoksen muodostaminen ensimmäistä kertaa 4 Pariliitostila

Lisätiedot

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MAAILMAN PIENIN VIDEOKAMERA PIKAOHJE Copyright 2009 Bat. Power Oy www.batpower.fi Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään Versio 1.0 JOHDANTO Kiitos kun ostit MiniDV MD80

Lisätiedot

020 7766 085 Palvelemme arkisin klo. 08:00-17:00

020 7766 085 Palvelemme arkisin klo. 08:00-17:00 020 7766 085 Palvelemme arkisin klo. 08:00-17:00 Windows Phone 8 Nokia Lumia käyttöönotto Sisällysluettelo Uuden puhelimen perusasetukset... 2 ENSI KÄYNNISTYS... 2 MICROSOFT-TILIN LUOMINEN... 3 KIRJAUTUMINEN

Lisätiedot

Tämän värilaatuoppaan tarkoitus on selittää, miten tulostimen toimintoja voidaan käyttää väritulosteiden säätämiseen ja mukauttamiseen.

Tämän värilaatuoppaan tarkoitus on selittää, miten tulostimen toimintoja voidaan käyttää väritulosteiden säätämiseen ja mukauttamiseen. Sivu 1/7 Värilaatuopas Tämän värilaatuoppaan tarkoitus on selittää, miten tulostimen toimintoja voidaan käyttää väritulosteiden säätämiseen ja mukauttamiseen. Laatu-valikko Tulostustila Väri Vain musta

Lisätiedot

DNA Netti. Sisältö. DNA Netti - Käyttöohje v.0.1

DNA Netti. Sisältö. DNA Netti - Käyttöohje v.0.1 DNA Netti DNA Netti on Mokkuloiden yhteysohjelma. Ohjelman avulla voit hallita Mokkulan asetuksia sekä luoda yhteyden internetiin Mokkulan, WLANin tai Ethernet -yhteyden avulla. Sisältö DNA Netti - Testaa

Lisätiedot

Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A. Käyttöohje

Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A. Käyttöohje Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A Käyttöohje 1 Asennuskaavio Aurinkopaneeli Matalajännitekuormitus Akku Sulake Sulake Invertterin liittäminen Seuraa yllä olevaa kytkentäkaaviota. Sulakkeet asennetaan

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus Ominaisuudet Wi-Fi b/g/n 7" kosketusnäyttö. Tukee 3. osapuolen laitteita Nettikamera G-anturi Mediasoitin Pakkauksen sisältö 1 taulutietokone 1 USB-johto 1 verkkolaite kuulokkeita Pikakäyttöopas Kuvaus

Lisätiedot

Windows. Valmistelut. Windows

Windows. Valmistelut. Windows Laiteohjelman päivittäminen vaihdettavalla objektiivilla varustetuille edistyksellisille Nikon 1 -kameroille, 1 NIKKOR -objektiiveille ja Nikon 1 -lisävarusteille Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen.

Lisätiedot

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi Doro Secure 580IUP Käyttöopas Suomi 3 2 1 4 5 6 7 8 9 14 13 12 11 10 15 16 Huomaa! Kaikki kuvat ovat vain viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä täysin vastaa todellista tuotetta. Suomi 1. Virta päälle/pois

Lisätiedot

SAMSUNG COMMUNICATION TOOLKIT. IT S TABTIME! Nauti mukavista vapaahetkistä Galaxy Tab S2:n kanssa.

SAMSUNG COMMUNICATION TOOLKIT. IT S TABTIME! Nauti mukavista vapaahetkistä Galaxy Tab S2:n kanssa. SAMSUNG COMMUNICATION TOOLKIT SM-T810 / SM-T815 / SM-T710 SM-G388FDSANEE / SM-T715 IT S TABTIME! Nauti mukavista vapaahetkistä Galaxy Tab S2:n kanssa. 2 IT'S TABTIME! NAUTI MUKAVISTA VAPAAHETKISTÄ GALAXY

Lisätiedot

1 Käyttöönotto LTE/3G/2G

1 Käyttöönotto LTE/3G/2G 1 Käyttöönotto LTE/3G/2G Vaihe 1: Asentaminen: SIM -kortti 1. Liu'uta korttipaikan suojus pois. 2. Työnnä SIM-kortti korttipaikkaan. Varmista, että SIM-kortin viistetty reuna on kohdistettu korttipaikan

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 2100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Kuulokkeen osat 3 Käytä turvallisesti! 3 Pariliitos 4 Pariliitoksen muodostaminen 4 Pariliitostila 4 Päähän sovittaminen ja lataaminen 5 Säätäminen

Lisätiedot

TALLENNETAAN MUISTITIKULLE JA MUISTIKORTILLE

TALLENNETAAN MUISTITIKULLE JA MUISTIKORTILLE TALLENNETAAN MUISTITIKULLE JA MUISTIKORTILLE HERVANNAN KIRJASTON TIETOTORI Insinöörinkatu 38 33720 Tampere 040 800 7805 tietotori.hervanta@tampere.fi TALLENNETAAN MUISTIKULLE JA MUISTIKORTILLE 1 Muistitikun

Lisätiedot

Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen

Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka päivitetään laiteohjelma langattomiin kauko-ohjaimiin WR-1 ja

Lisätiedot

RAY MOBIILIASIAKASKORTTI

RAY MOBIILIASIAKASKORTTI 1 RAY MOBIILIASIAKASKORTTI Mobiiliasiakaskortti on matkapuhelimeen ladattava kortti, joka toimii perinteistä muovista asiakaskorttia vastaavana näyttökorttina. Siihen on personoitu asiakkaan nimi, asiakasnumero

Lisätiedot

DNA Mokkula 4G WLAN E5372 pikaopas

DNA Mokkula 4G WLAN E5372 pikaopas DNA Mokkula 4G WLAN E5372 pikaopas Mokkula käyttää normaalikokoista / suurempaa SIM-korttia. Irrota SIM-kortti kokonaisena ja laita se Mokkulaan alla olevan kuvan mukaisesti. Jos irrotat vahingossa pienemmän

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Langaton koti Monitori

Langaton koti Monitori INSMAT Oy Ennen käyttöä, lue tämä käsikirja huolellisesti varmistaaksesi nopean ja tehokaaan asennuksen. Lopullinen ulkonäkö, väri ja tarvikkeet voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Langaton koti

Lisätiedot

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Sovellus

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Sovellus BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Sovellus BEYOND Touch -SOVELLUS Jotta saisit kaiken irti BEYOND: Two Souls -pelikokemuksesta, suosittelemme pelaamaan peliä langattomalla DUALSHOCK 3-ohjaimella. Jos kuitenkin

Lisätiedot

TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM. Koukku (220 240 V, 50 Hz) (KX-TG7202/KX-TG7203/KX-TG7222) Koukut

TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM. Koukku (220 240 V, 50 Hz) (KX-TG7202/KX-TG7203/KX-TG7222) Koukut TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM Pikaopas Digitaalinen langaton puhelin Malli KX-TG7200NE/KX-TG7202NE KX-TG7203NE Digitaalinen langaton vastaajapuhelin Malli KX-TG7222NE

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO F760EM http://fi.yourpdfguides.com/dref/4171044

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO F760EM http://fi.yourpdfguides.com/dref/4171044 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle HP COMPAQ PRESARIO F760EM. Löydät kysymyksiisi vastaukset HP COMPAQ PRESARIO F760EM käyttöoppaasta ( tiedot,

Lisätiedot

Skype for Business pikaohje

Skype for Business pikaohje Skype for Business pikaohje Sisällys KOKOUSKUTSU... 2 ENNEN ENSIMMÄISEN KOKOUKSEN ALKUA... 4 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN SKYPE FOR BUSINEKSELLA... 5 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN SELAIMEN KAUTTA... 6 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN

Lisätiedot

ReSound-sovellukset - käyttöohje

ReSound-sovellukset - käyttöohje ReSound-sovellukset - käyttöohje Johdanto Onneksi olkoon ReSound-sovelluksen lataamisen johdosta. ReSoundsovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään ReSound-kuulokojeita

Lisätiedot

Sanoma Pro digikirjat ipad- ja Android- tableteilla. Kirjahyllyn toiminnot. Sisältötoiminnot. Digikirjojen rikasteet. Kirjahylly- ja luettelonäkymät

Sanoma Pro digikirjat ipad- ja Android- tableteilla. Kirjahyllyn toiminnot. Sisältötoiminnot. Digikirjojen rikasteet. Kirjahylly- ja luettelonäkymät Sanoma Pro digikirjat ipad- ja Android- tableteilla Yleistä Laitteistovaatimukset Sisäänkirjautuminen Kirjahyllyn toiminnot Kirjahyllyn ilmoitukset Sisältötoiminnot Digikirjojen lataaminen Digikirjojen

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Beskrivning

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Beskrivning Ominaisuudet Wi-Fi b/g/n 7 kosketusnäyttö Ukee 3. osapuolen laitteita Nettikamera G-antur Mediasoitin Pakkauksen sisältö 1 taulutietokone 1 USB-johto 1 verkkolaite Kuulokkeita Pikakäyttöopas 1 OTG USB-johto

Lisätiedot

Samsung Galaxy Tab tietokoneen käyttöohje

Samsung Galaxy Tab tietokoneen käyttöohje Tervetuloa käyttämään Samsungin Galaxy Tab tietokonetta Laitteen keskeinen ominaisuus on 7 tuuman kosketusnäyttö, jonka alapuolella ole neljä (4) taustavalaistua ohjausnäppäintä, ja yläpuolella 1.3 pixelin

Lisätiedot

ETÄPALVELU. HALTIK Videoportaali - osallistujan ohje

ETÄPALVELU. HALTIK Videoportaali - osallistujan ohje ETÄPALVELU HALTIK Videoportaali - osallistujan ohje 19.5.2015 Laitevaatimukset Tietokoneessa tulee olla asennettuna: Web-kamera Mikrofoni ja kaiuttimet tai kuulokkeet Tietokoneen internet selaimen tulee

Lisätiedot

WhatsApp-ryhmien luominen ja ylläpitäminen Windows Phone -laitteilla

WhatsApp-ryhmien luominen ja ylläpitäminen Windows Phone -laitteilla WhatsApp-ryhmien luominen ja ylläpitäminen Windows Phone -laitteilla WhatsApp-ryhmän luomiseksi sinulla tulee olla asennettuna WhatsApp-ohjelma puhelimeesi ja sen täytyy olla aktivoitu. Sovelluksen löytää

Lisätiedot

Painikkeet ja toiminnot

Painikkeet ja toiminnot Pikaopas Painikkeet ja toiminnot 1. Etukamera 2. Äänenvoimakkuuden + -painike 3. Äänenvoimakkuuden - -painike 4. Takakamera 5. Kuulokeliitäntä 6. SIM-korttipaikka 7. Virta- ja lukituspainike 8. Virtaliitäntä

Lisätiedot

Profset Pro10 -käyttöopas

Profset Pro10 -käyttöopas Profset Pro10 -käyttöopas Onneksi olkoon! Olet hankkinut ammattitason matkapuhelinkuulokkeen huippuluokan taustamelun poistomikrofonilla. Pakkauksen sisältö Pakkaus sisältää Profset Pro10- kuulokkeen,

Lisätiedot

ABCDE ABCDE ABCDE. Tulostuslaatuopas. Tulostuslaatuongelmien selvittäminen. Epätasainen tulostusjälki. Tulostuslaatuopas

ABCDE ABCDE ABCDE. Tulostuslaatuopas. Tulostuslaatuongelmien selvittäminen. Epätasainen tulostusjälki. Tulostuslaatuopas Sivu 1/8 Tulostuslaatuopas Monet tulostuslaatuongelmat voidaan ratkaista vaihtamalla tulostustarvike tai huoltotarvike, jonka käyttöikä on päättymässä. Tarkista tulostimen tarvikkeen tila ohjauspaneelista.

Lisätiedot

Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20. Sisällysluettelo

Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20. Sisällysluettelo Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20 Sisällysluettelo Huomautuksia 1 Rakenne. 2 Ominaisuudet. 3 Tekniset tiedot... 4 Pikaopas. 5 Ongelmanratkaisu.. 6 Huomautuksia: 1. Älä

Lisätiedot

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Verenpainemittarit Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Tarkka verenpaineen mittaus ranteesta. Näytön kohteet: systolinen, diastolinen, pulssi, päivämäärä, aika Rytmihäiriöilmoitus Muistipaikkoja 60/henkilö,

Lisätiedot

GN Hearing - sovellus - käyttöohje

GN Hearing - sovellus - käyttöohje GN Hearing - sovellus - käyttöohje Johdanto Onneksi olkoon sovelluksen lataamisen johdosta. Tämä sovellus tuottaa parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttaa hyödyntämään kuulokojeitasi täysimääräisesti. Innovatiivinen

Lisätiedot

Mirva Jääskeläinen Espoon kaupungin työväenopisto

Mirva Jääskeläinen Espoon kaupungin työväenopisto Mirva Jääskeläinen Espoon kaupungin työväenopisto Windows Phonet yleisesti Nokian Lumiat Vanhemmat WindowsPhone 7 Uudemmat WindowsPhone 8 Samsungin Windows Phone mallit HTC:n mallit www.windowsphone.com

Lisätiedot

Pikaopas BFH-12 Musta Vihreä Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

Pikaopas BFH-12 Musta Vihreä  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. Pikaopas BFH-12 Musta Vihreä WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. Lataa aktiivisuusranneketta 30 minuuttia ennen käyttöä. Älypuhelimen vähimmäisvaatimukset

Lisätiedot

Langattoman Nokia AD-5B -äänisovittimen käyttöohje. 9230632 1. painos

Langattoman Nokia AD-5B -äänisovittimen käyttöohje. 9230632 1. painos Langattoman Nokia AD-5B -äänisovittimen käyttöohje 9230632 1. painos VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote AD-5B noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY

Lisätiedot

Rev 2.0. GSM-Line Käsikirja

Rev 2.0. GSM-Line Käsikirja Fin Rev 2.0 Käsikirja Sisältö Sisältö Johdanto 1 LED-diodit 2 SIM-kortti 3 Ongelmanratkaisu 4 Häiriöt 5 Yksikön liittäminen 5 Tekniset tiedot 5 Hisselektronik AB Antennvägen 10, 135 48 TYRESÖ, Sweden.

Lisätiedot

KÄYTÖN JÄLKEEN HUOLEHDI, ETTÄ KAIKKI PALAUTETAAN PAIKALLEEN JA LAITTEET SAMMUTETAAN ASIANMUKAISESTI.

KÄYTÖN JÄLKEEN HUOLEHDI, ETTÄ KAIKKI PALAUTETAAN PAIKALLEEN JA LAITTEET SAMMUTETAAN ASIANMUKAISESTI. KÄYTÖN JÄLKEEN HUOLEHDI, ETTÄ KAIKKI PALAUTETAAN PAIKALLEEN JA LAITTEET SAMMUTETAAN ASIANMUKAISESTI. Sisällys 1. Perusvalaistus ja valkokangas... 1 2. Tietokone, dokumenttikamera, kevyt äänentoisto, netti

Lisätiedot

Motorola Phone Tools. Pikaopas

Motorola Phone Tools. Pikaopas Motorola Phone Tools Pikaopas Sisältö Vähimmäisvaatimukset... 2 Ennen asennusta Motorola Phone Tools... 3 Asentaminen Motorola Phone Tools... 4 Matkapuhelimen asennus ja määritys... 5 Online-rekisteröinti...

Lisätiedot

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus Käyttöjärjestelmän ja Add-in sovellusten päivityksestä Casio suosittelee aina viimeisimmän käyttöjärjestelmän asentamista. Tällöin

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP

PIKAOPAS MODEM SETUP PIKAOPAS MODEM SETUP Copyright Nokia Oyj 2003. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310i -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN MODEEMIKSI...2

Lisätiedot

WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen

WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä opaskirjassa kerrotaan, miten WR-R10- langattoman kaukoohjaimen laiteohjelma päivitetään. Jos

Lisätiedot

w4g Kotimokkula käyttöopas

w4g Kotimokkula käyttöopas w4g Kotimokkula käyttöopas 4G Kotimokkula on huippunopea reititin, jonka avulla voit liittää laitteita internetiin WLAN-verkkoa tai. Mukavin tapa käyttää Kotimokkulaa on liittää tietokone, matkapuhelin

Lisätiedot

Sykemittari-Älyranneke

Sykemittari-Älyranneke Sykemittari-Älyranneke Käyttöohje Rannekkeen päälle kytkeminen: Paina kosketusnäppäintä 4 sekunnin ajan Älyrannekkeen osat: Kosketusnäppäin Näyttö UV-käsitelty kotelo TPU-ranneke Metallinen näppäin Pikalataus

Lisätiedot

Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys

Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä oppaassa kuvataan kuinka päivitetään Nikonin peilittömien

Lisätiedot

Sisällysluettelo 4 ONGELMATILANTEIDEN RATKAISUT... 12

Sisällysluettelo 4 ONGELMATILANTEIDEN RATKAISUT... 12 Sisällysluettelo 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Vastuuvapauslauseke ja takuun rajoitus... 2 1.2 Tarvittavat varusteet... 2 1.3 Etäohjattavat toiminnot... 3 2 SOVELLUKSEN ASENTAMINEN JA ALKUASETUKSET... 4 2.1 Sovelluksen

Lisätiedot

Testi: IPhone 4 ottaa mittaa Galaxy S:stä

Testi: IPhone 4 ottaa mittaa Galaxy S:stä Testi: IPhone 4 ottaa mittaa Galaxy S:stä 5.8.2010 15:48 Applen iphone 4:n myynti alkoi viime perjantaina Suomessa. Aiemmin kauppoihin tulleen Samsungin Galaxy S -puhelimen ominaisuuksissa on paljon samaa

Lisätiedot

Turvapuhelin GMED-2G. Pikaopas Helpmeans. Greenmoore Oy, Ver. 1.0

Turvapuhelin GMED-2G. Pikaopas Helpmeans. Greenmoore Oy, Ver. 1.0 Turvapuhelin GMED-2G Pikaopas Helpmeans Greenmoore Oy, Ver. 1.0 Sisällysluettelo 1. JÄRJESTELMÄN YLEISKATSAUS... 3 1.1. TURVAPUHELINLAITTEEN OSIEN TUNNISTAMINEN... 3 1.2. VIRTALÄHDE... 6 2. GMED-ASENNUS...

Lisätiedot

Käytettäväksi QR-koodin lukulaitteen/lukijan kanssa yhteensopivien sovellusten kanssa

Käytettäväksi QR-koodin lukulaitteen/lukijan kanssa yhteensopivien sovellusten kanssa Xerox QR Code -sovellus Pika-aloitusopas 702P03999 Käytettäväksi QR-koodin lukulaitteen/lukijan kanssa yhteensopivien sovellusten kanssa Käytä QR (Quick Response) Code -sovellusta seuraavien sovellusten

Lisätiedot

KAMERA VIDEOKAMERA - GALLERIA

KAMERA VIDEOKAMERA - GALLERIA Heikki Aulio 24.01.2016 1 (8) LENOVO TAB2 10-30 TABLETIN KÄYTTÖOHJEITA Android 5.1.1 FOIBESSA KAMERA VIDEOKAMERA - GALLERIA Sisällys 1 KAMERA JA VIDEOKAMERA... 2 2 KAMERALLA KUVAAMINEN... 3 3 VIDEOKAMERALLA

Lisätiedot

sivu 1 SURFCAM V5 JÄRJESTELMÄN VAATIMUKSET

sivu 1 SURFCAM V5 JÄRJESTELMÄN VAATIMUKSET sivu 1 Minimi: Käyttöjärjestelmä: Windows XP Service Pack 3 Prosessori: Duo Core II tai nopeampi Muisti: 2 GB RAM Kovalevytila: 1 GB vapaana DVD asema Näytönohjain: 512 MB näyttömuistia. DirectX 9.0c tai

Lisätiedot

DNA MATKAMOKKULA 4G WLAN E5377

DNA MATKAMOKKULA 4G WLAN E5377 DNA MATKAMOKKULA 4G WLAN E5377 Sisällysluettelo Pikaopas... 3 Matkamokkula tutuksi... 6 Ensimmäinen käyttöönotto... 7 Windows 7 ja Windows Vista... 9 Windows 8... 11 MAC OS X... 13 Apple ipad... 14 Android

Lisätiedot

WLAN-laitteen asennusopas

WLAN-laitteen asennusopas 1 WLAN-laitteen asennusopas Ohje Inteno DG200 käyttöön WLAN-tukiasemana Tässä ohjeessa WLAN ja WIFI tarkoittavat samaa asiaa. 2 1. Myyntipaketin sisältö: -Inteno-modeemireititin (malli DG200) -Virtajohto

Lisätiedot

WIQ-10024 MK2 WIQ-10024 MK2. Pikaopas

WIQ-10024 MK2 WIQ-10024 MK2. Pikaopas WIQ-10024 MK2 WIQ-10024 MK2 Pikaopas 1 1. Tärkeitä turvallisuutta ja käsittelyä koskevia tietoja - Tämä tuote sopii käytettäväksi ei-trooppisilla alueilla alle 2000 metrin korkeudella merenpinnasta, mikä

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. PIONEER AVIC-S1 http://fi.yourpdfguides.com/dref/1236045

Käyttöoppaasi. PIONEER AVIC-S1 http://fi.yourpdfguides.com/dref/1236045 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle PIONEER AVIC-S1. Löydät kysymyksiisi vastaukset PIONEER AVIC-S1 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet,

Lisätiedot

DNA Mokkula 4G LTE WLAN S

DNA Mokkula 4G LTE WLAN S PIKAOPAS DNA Mokkula 4G LTE WLAN S Virtapainike Navigaatiopainike WPS-painike LCD-näyttö Ulkoisen antennin liitin Micro USB-portti Paketin sisältö Mokkulan lisäksi: Litium-ioniakku Seinälatausadapteri

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Beskrivning

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Beskrivning Ominaisuudet Wi-Fi b/g/n 10.1 kosketusnäyttö Ukee 3. osapuolen laitteita Nettikamera G-antur Mediasoitin Pakkauksen sisältö 1 taulutietokone 1 USB-johto 1 verkkolaite Kuulokkeita Pikakäyttöopas 1 OTG USB-johto

Lisätiedot

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 B C A 24/7 aktiivisuusranneke ja sovellus älypuhelimelle/tabletille. Toiminnot: Askelmittari Unen mittaus Kilometrilaskuri Kalorilaskuri Aktiivisuusmittari

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO JOHDANTO 3 TUOTETAKUU 3 Hyväksyntätiedot 3 YLEISKATSAUS 4 OMINAISUUDET 5 PÄÄRAKENNE 6 AMMATTIMAINEN VESITIIVIS RAKENNE 7 ASENNUS 8

SISÄLLYSLUETTELO JOHDANTO 3 TUOTETAKUU 3 Hyväksyntätiedot 3 YLEISKATSAUS 4 OMINAISUUDET 5 PÄÄRAKENNE 6 AMMATTIMAINEN VESITIIVIS RAKENNE 7 ASENNUS 8 SISÄLLYSLUETTELO JOHDANTO 3 TUOTETAKUU 3 Hyväksyntätiedot 3 YLEISKATSAUS 4 OMINAISUUDET 5 PÄÄRAKENNE 6 AMMATTIMAINEN VESITIIVIS RAKENNE 7 ASENNUS 8 KÄYTTÖOHJE 12 TIEDOSTON TALLENTAMINEN JA ESITTÄMINEN

Lisätiedot

Etu vain Hong Kong Klubilaisille 30.11.2014 asti. Aikuisten ja lasten Jumpsuit collegehaalari

Etu vain Hong Kong Klubilaisille 30.11.2014 asti. Aikuisten ja lasten Jumpsuit collegehaalari Aikuisten ja lasten Jumpsuit collegehaalari Lasten 100-160 cm norm. 19,95 13 87 Aikuisten XS-XXL norm. 24,95 17 47-30% Alennukset norm. hinnoista Miesten Boxerit 3 kpl / pkt 7 99 S-XXXL norm. 9,99/pkt

Lisätiedot

Varmista että kello on ladattu ennen kuin otat sen käyttöön. Jos sen akun varaus on liian alhainen, kellon toiminnot eivät toimi luotettavasti.

Varmista että kello on ladattu ennen kuin otat sen käyttöön. Jos sen akun varaus on liian alhainen, kellon toiminnot eivät toimi luotettavasti. I. Kellon esittely II. Osat Ⅲ. Aloitus Sovelluksen (application) asennus iphone: etsi 'H Band' App Storesta ja lataa se. Android: etsi 'H Band' Google Play Storesta ja lataa se. Bluetooth-yhteys Vaihe

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö. Kuvaus Ominaisuudet Wi-Fi b/g/n 8" kosketusnäyttö. Tukee 3. osapuolen laitteita Nettikamera G-anturi Mediasoitin 3G (optional) Pakkauksen sisältö 1 taulutietokone 1 USB-johto 1 verkkolaite kuulokkeita Pikakäyttöopas

Lisätiedot

SafeLine GL1. Käsikirja. GSM-vaihtoehto kaikille hissipuhelimillemme. (GSM-Line)

SafeLine GL1. Käsikirja. GSM-vaihtoehto kaikille hissipuhelimillemme. (GSM-Line) SafeLine GL1 (GSM-Line) Käsikirja GSM-vaihtoehto kaikille hissipuhelimillemme. SafeLine GL1 (GSM-Line) Käsikirja safeline.eu Sisältö Safety and general information Käyttöönotto 4 LED-Diodit 4 Häiriö/huono

Lisätiedot

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen)

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) 6 Korvanappi 7 Mikrofoni 8 Pidike 9 Varauksen osoitin (punainen) 10 Virtavalo (vihreä) Asennus

Lisätiedot

Googlen palvelut synkronoinnin apuna. Kampin palvelukeskus Jukka Hanhinen, Urho Karjalainen, Rene Tigerstedt, Pirjo Salo

Googlen palvelut synkronoinnin apuna. Kampin palvelukeskus Jukka Hanhinen, Urho Karjalainen, Rene Tigerstedt, Pirjo Salo Googlen palvelut synkronoinnin apuna Kampin palvelukeskus 31.01.2018 Jukka Hanhinen, Urho Karjalainen, Rene Tigerstedt, Pirjo Salo Google-tili Jos käytät Gmail-sähköpostia niin sinulla on Google-tili (nn.nn@gmail.com)

Lisätiedot

Tietokoneen, tabletin ja älypuhelimien hankinta. Seniorit nettiin syksy 2019 Raimo Anttila, Jukka Hanhinen, Tuulikki Paturi

Tietokoneen, tabletin ja älypuhelimien hankinta. Seniorit nettiin syksy 2019 Raimo Anttila, Jukka Hanhinen, Tuulikki Paturi Tietokoneen, tabletin ja älypuhelimien hankinta Seniorit nettiin syksy 2019 Raimo Anttila, Jukka Hanhinen, Tuulikki Paturi Mistä tänään puhutaan? Älypuhelimet Tietokoneet Tabletit VALINTA LÄHTEE TARPEESTA

Lisätiedot