Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2010 2011"

Transkriptio

1 1 Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS

2 2 SISÄLLYSLUETTELO: sivu 1. Seuran yhteiset asiat ja strategia 3 2. Seuran urheilusaavutukset 5 3. Hallitus 6 4. HC Nokian joukkueet 8 5. Kurssit ja koulutustapahtumat Valmennus Tiedotus Talous Joukkueiden omat kertomukset 14

3 3 1. Seuran yhteiset asiat ja strategian ydin Kausi jää sen vuoksi ikimuistoiseksi jääkiekkokaudeksi, että miesten maajoukkue voitti toisen kerran historiassa jääkiekon maailmanmestaruuden. Mikko Koivun johtama joukkue, Jukka Jalosen valmennuksessa pelasi huikean turnauksen ja sekoitti koko Suomen kevään korvalla. Yksittäisistä tapahtumista kaikille jäi mieleen Mikael Granlundin uskomaton ilmaveivimaali Venäjää vastaan välieräottelussa. Mahtava joukkue ja mahtava saavutus. HC Nokia kävi onnittelemassa Nokialaista Anssi Salmelaa Keilaamolla tapahtuneessa kansanjuhlassa, jossa Anssi palkittiin hienoista esityksistään. HC Nokia lahjoitti Anssille aina tyylikkään HC Nokia pipon Siperian talvea varten. Jääkiekkoseuran kauden alkaessa on moni asia sekaisin vielä elokuun alussa. Ilmoittautumiset sarjoihin tehdään niin aikaisin, että pienen seuran on vaikea tietää mitkä sarjat ja tasot ovat oikeita keväällä joudutaan aina jonkin verran arvaamaan, sopivien karsintasarjoihin osallistumiseen. Tälläkin kaudella saatiin sitten loppujen lopuksi sarjatasot kohtuullisen oikeiksi ja kausi lähti käyntiin. Suurimman haasteen tuotti B-juniori-ikäisten 93 ikäluokan ja taitavan 94 ikäluokan pelaaminen ja sijoittaminen sarjoihin. Muuten seuran neljäs täysi toimintakausi lähti jo jonkinlaisella rutiinilla käyntiin. Isoja siirtoja tai joukkueitten tai ikäluokkien muodostamisia ei tänä vuonna ollut. Jääkiekkoliitto kirkasti strategiaansa kansan suuntaan yhtäällä ja keskittymistä yksilöön toisaalla. Leijona kiekkokoulu on varmasti tuote, joka tuo kiekkoliitolle positiivista näkymää ja mediajulkisuutta. Valmentamisen keskittäminen yksilöön oli toinen suuntaus, jonka tuloksia mitataan seuraavan 5-vuotiskauden aikana lähinnä U18, U20 ja miesten maajoukkueissa. Linjasimme omaa toimintamme pelaajakeskeiseksi. HC Nokian tärkein henkilö on pelaaja teemalla loimme ilmapiiriä, jossa palvelemme pelaajan tekemistä kaikissa toiminnoissamme. Olimme täysin jääkiekkoliiton linjoilla kehittämisen suhteen. HC NOKIAN STRATEGIA TOIMINTAAN!! ON ISO HAASTE. Strategian ydinlause on: HC Nokian tärkein henkilö on pelaaja! Strategiaa selvennettiin tiedotuksessa, kouluttamalla ja pienemmissä palavereissa: Strategia vaatii: - Toiminnan keskittämistä jääkiekkotoimintaan (ei hajaannusta) - Oikean tyyppisten valmennustiimien löytämistä - Valmentajien mentorointia ja tukemista ja kouluttamista - tiedottamista kaikissa käänteissä - seuran sisäistä hyvää yhteistyötä HC Nokian urheilutoiminnan näkyvin toimintamuutos pelaamisen kehittämiseksi linjattiin jo vuotta aikaisemmin. Lahjakkaimmat juniorimme systemaattisesti siirretään ajoittain van-

4 hempien mukaan pelaamaan ja saamaan siten kovempia vastuksia. Nämä ratkaisut eivät ajoittain ole käytännössä yksinkertaisia, kun omissa joukkueissa syntyi siirtojen vuoksi pelaajavajetta. Strategian ehdoton vaatimus on, että: - löytyy hyviä valmentajia, jotka osaavat käsitellä yksilöä Toimintavuonna oli valmennuksen kanssa jonkin verran haasteita. Kaikki eivät täysin sitoutuneet seuran tahtotilaan, ja se aiheutti joitain pieniä haastavia tilanteita. Strategia pitää ymmärtää, että voi toimia sen mukaan. Valmennukseen pitää sinnikkäästi yrittää löytää uusia tuulahduksia. Valmennusjärjestelmän osana myös seurassa aktiivisesti toimiva valmennuspäällikkö on täysin korvaamaton. HC Nokian valmennuspäällikkö Jarno Parviainen on tämänkin toimintakauden aikana tehnyt lukemattoman määrän tunteja nokialaisten juniorien hyväksi. Seuratyössä oli toimintavuonna useita merkittäviä tapahtumia: 4 HC Nokian pelaajia jatkuvana virtana SM- sarjatason kokoonpanoihin HC Nokiasta on kelvannut nyt lähes vuosittaisella tahdilla yksittäisiä pelaajia SM sarjatason kokoonpanoihin. C-juniorien SM sarjaa rouhivat 3 HC Nokia lähtöistä pelaajaa loistavalla menestyksellä. Latu on nyt auki. Pienestäkin seurasta voi ponnistaa aivan maan terävimpään kärkeen. Kunhan vain teemme perustyömme täällä HC Nokiassa kunnolla Ensi vuonnakin 96- ja 97 ikäkausien joukkueista löytyy haastajia SM sarjatason ryhmiin. HC Nokian ja NoU Ringeten yhteinen luistelukoulu jatkui jättimenestyksellä Luistelukoulun järjestäminen on ollut toiminnan painopisteenä jo aikaisemminkin. Sen toteuttaminen vain on ontunut. Nyt ei ollut ongelmia. NoU Ringeten kanssa yhteistyössä järjestetty luistelukoulu on jättimenestys. Avaimet loistavaan tulokseen ovat: Ohjaajien oikeanlainen sitoutuminen, Ohjaajien riittävä määrä ja vakioaika jäähallissa. HC Nokia akatemia kävi 3 erillistä kertaa luisteluharjoituksessa HC Nokia järjesti noin 25 pelaajalle mahdollisuuden osallistua akatemia tyyppisesti luisteluopetusleireille. Leirit järjestettiin yhteistyössä jääkiekkoliiton kanssa ja tulokset odottavat näkymistään. Luistelutekniikkaan perehdytään lisää alkavalla kaudella. HC Nokia ja Tappara ry: junioriyhteistyösopimus. HC NOKIA Tappara ry tekivät junioriyhteistyösopimuksen kaudeksi Toimintaa pyritään linjaamaan niin, että yksittäiset pelaajat voivat osallistua molempien seurojen harjoituksiin ja toimintaan. Toiminnan ensimmäinen vuosi oli täydellinen menestys. Toimintakonsepti alettiin ymmärtää paremmin ja HC Nokia sai ajoittain kaipaamiaan vahvistuksia karsintapeleihin. Yhteistyötä on tarkoitus tiivistää ja syventää. Pitkällä tähtäimellä sen pitäisi taata saumaton osallistuminen eri taitotasoa vaativaan toimintaan.

5 5 2. HC NOKIA - URHEILULLISET SAAVUTUKSET KAUDELLA Urheilullisista saavutuksista kauden aikana jäivät mieleen seuraavat suoritukset: HC Nokian pelaaja Jaakko Hälli valittiin ensimmäisenä HC Nokian pelaajana Suomen Maajoukkueeseen U16 - tasolla. Jaakko esiintyi keväällä Maarianhaminassa ensimmäisissä MJ tapahtumissa. Jaakko pelasi kauden yhteistyösopimuksen puitteissa Tappara ry. C- juniorijoukkueessa, jossa hänet valittiin - C-juniorien vuoden tulokas palkinnolla, Timo Jutila Trophy ja C-juniorien All-Stars kentällisen puolustaja. Lisäksi Jaakko oli Pohjola leirin paras pelaaja ja osallistui keväällä C-juniorien loppuotteluihin. Tuloksena näistä oli Tapparan hopeamitali. HC Nokian väreissä Jaakko pelasi yksittäisiä otteluita A-junioreissa, B2 junnuissa ja C juniorien mukana. B2- juniori joukkue pelasi jälleen uskomattoman kauden nousten toisen kerran HC Nokian historiassa B2 ikäluokan SM-sarjatasolle. Aikaisemmin 91 ikäluokka on pystynyt samaan urotekoon. B2 joukkueen kausi huipentui ehkä kotona pelattuun HC Nokia - Tappara otteluun, jossa Tappara marssitti jäälle koko B ikäluokan arsenaalinsa ja voitti ottelun vaivoin maalilla. Hieno esitys B2 joukkueelta. C-96 juniorien joukkue pelasi kauden AA-sarjatasoa ja paransi otteitaan jatkuvasti kauden edetessä. Lopuksi C-96 joukkue voitti oman AA-tason lopputurnauksen ja on siis näin ollen alueen AA- mestari. Loistava nousua tältä joukkueelta, joka aloitti kovasti haastavissa merkeissä syksyllä. HC Nokia on ollut AA- tason mestaruusotteluissa nyt useana vuonna peräkkäin. D-97 joukkue pelasi kauden AA- tason sarjaa ja varmisti loppuotteluihin paikan jännittävien vaiheiden jälkeen. Loppuotteluissa bensa loppui, ja tuloksena oli kunniakas neljäs sija. Joukkue paransi esitystään jatkuvasti hyvillä otteillaan. F-01 ikäluokka pelasi loistavan kauden - jälleen - musertaen useita nimekkäitä seuroja matkan varrella. O1- ikäluokan perustyö on tehty kunnolla ja luisteluosaaminen ja pelaaminen ovat hyvällä tasolla. Matkaa on huipulle vielä ja aikaa, mutta alku on hyvä. Pettymyksiäkin jouduttiin nielemään: C- juniorien hyytyminen kolmos divisioonatasolle oli selkeästi pettymys. Syksyllä joukkueen henki rakoili ja pelaaminen oli sen mukaista. Samoin A-juniorien hyytyminen III- divisioonaan oli onnetonta. Joukkue ei yksittäisissä otteluissa saanut henkeä systemaattisesti päälle ja jouduimme alimpaan divariin ansaitusti. Siellä sitten pelailtiin sillä tapaa, että seuraavanakin vuonna aloitetaan pohjalta. Tähän toivoisi muutosta pelaajien asenteesta. Edustusjoukkueen tarina oli myös ankea. Hyydyttiin II divisioonan kärkitasolta, III divariin vauhtia hakemaan. Tulos on lopputulema sekavasta kaudesta. Toimihenkilöpuolella oli hankaluuksia, ja pelaajat olivat kiinni siviilitöissään, ja tulos oli sen mukainen. Panostamme uuteen nousuun.

6 6 3. HC Nokian Hallitus Seuran hallintoa johtaa ja operoi hallitus, joka kokoontuu kauden aikana tarvittaessa. HC Nokian hallitus on toiminut vuonna seuraavassa kokoonpanossa. Seuran puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Hallituksen Sihteeri Muut hallituksen jäsenet: Hallituksen varajäsenet: Hannu Kylväjä Pasi Hälli Tarja Laakso Ville Autio Ismo Aaltonen Ari Laakso Pauli Jokiniitty Seuran rahastonhoitaja Anne Vuorinen Hallituksen päätehtävänä on pitää joukkueitten toimintaedellytykset kunnossa. Se vaatii toimivaa taloushallintoa, koko ajan päivittyvät nettisivut ja ongelmatilanteiden nopeita ratkaisuja. Jääkiekkoseurassa, jossa operoi 12 joukkuetta, kuten tänä toimintavuonna tapahtuu koko ajan. Hallituksen toimintavastuita selkeytettiin toimintavuonna. Jokaiselle jäsenelle tuli oma vastuu alue. Samoin jokaiselle toiminnolle tuli varahenkilö Yhteyttä on pidettävä jatkuvasti ainakin: - Suomen Jääkiekkoliittoon - Pirkanmaalla toimiviin muihin jääkiekkoseuroihin - Nokian kaupungin virkakoneistoon HC Nokian edustus jääkiekkoliitossa parani merkittävästi kun saimme kevätkokouksessa oman edustajan jääkiekkoliiton Hämeen alueen hallitukseen. Pasi Hälli valittiin aluehallitukseen. Valmennuspäällikkö Jarno Parviainen on toiminut alueen valmennusvaliokunnassa jo muutaman vuoden. Tämä kanava lisää mahdollisuuksiamme vaikuttaa jääkiekon kehittämiseen.

7 7 Hallituksen toiminnan haasteet kaudella Hallitusvastuiden selkeyttäminen edelleen Jokaiselle jäsenelle jaettiin oma toiminta-alue. Tässä riitti harjoittelua. Päällekkäisyyksiäkin oli. 2. Hallituksen laajentaminen nuorempaan päähän Nuoremmat ikäluokat on saatava mukaan seuran toimintaan. Tässä riittää haastetta. Onnistumisia ei vielä voida juhlia. 3. Jääaikojen parantaminen ja hallihanke Jääaikaa jouduttu vuokraamaan alueen muista halleista mm. Ylöjärveltä. Nokialainen jääurheilu on niin mittavaa, että 1 halli ei mitenkään riitä kattamaan tarpeita. Olemme olleet aktiivisesti viemässä eteenpäin harjoitushallihanketta. 4. Rahan kerryttäminen toimintaan Kaikkia seuroja suomessa yhteisesti huolettaa rahan kerääminen toimintaan. HC Nokiakin on toiminut aivan minimibudjetilla kaikissa operaatioissaan, jotta kiekon harrastaminen ei olisi kustannuksista kiinni. Mutta haasteita riittää tällä saralla kovasti. 4. HC Nokian Joukkueet Kauden lopussa seurassa toimivat seuraavat joukkueet ja toimihenkilöt: EDUSTUS VASTUU VESA SALO PENTTI SALONIEMI JARI SALONIEMI HANNU KYLVÄJÄ ANNE VUORINEN A-NUORET (92 90 SYNT) VASTUU MIKKO ESKOLA PETRI LEPPÄNEN JUSSI KOSKELA HANNU KYLVÄJÄ ANNE VUORINEN B NUORET (93-94 SYNT.) VASTUU MAALIVAHTI ARTO NURMI KARI SIMOLA KIMMO ERÄNEN

8 8 JANI TUOMINEN ARI LAAKSO ANNE VUORINEN B2 - NUORET (94 SYNT) VASTUU MAALIVAHTI ARTO NURMI JAAKKO KOIVUNIEMI KIMMO ERÄNEN JUKKA LEHMUSTO JUHA VÄLIMÄKI MINNA LEVOMÄKI ANNE VUORINEN C - NUORET VASTUU MAALIVAHTI MATTI LEHTONEN ANTTO VIRTANEN ANTTO VIRTANEN JARI KOIVULA SAMI PISKONEN JARMO MÄKINEN PAULI JOKINIITTY C2-96 JUNIORIT VASTUU MAALIVAHTI VILLE SIIRONMAA PASI HAKANPÄÄ KIMMO ERÄNEN JARI SALO MARKO SOLTIN PASI PAANANEN

9 9 D-97 JUNIORIT VASTUU MAALIVAHTI TIMO VILJANEN MARKO HAAPALA ARI-PEKKA TÖRMÄ ANTTI LESONEN JANI JUTILA SAMI TÖRMÄNEN ARI VEIKKOLA F- JUNIORIT 00/01 SYNTYNEET VASTUU KIMMO LIIMATAINEN TOMMI VÄLIMÄKI MIKA VÄLIMÄKI SAMI KALLIOSALO PETRI HAAPALA JUHA VALLINEN VILLE AUTIO MINNA BJÖRKVIST G- JUNIORIT 02 SYNTYNEET VASTUU TOMMI RAJAMÄKI JP MIKOLA HANNU RAJALIN HEIDI MIKOLA NIKLAS GRÖNROOS TEIJA PELKONEN PIIA GRÖNROOS G- JUNIORIT 03/04 SYNTYNEET VASTUU JUHA IKONEN JUHA KAIRTAMO JANNE KYTÖ RAMI LAAKSONEN TIINA LAAKSONEN

10 10 5. Kurssit ja koulutustapahtumat Koulutukseen ja jääkiekkoliiton tapahtumiin pyrimme osallistumaan aktiivisesti. Tällä tapaa organisaatiossamme on aina ajantasainen tieto jääkiekkoliiton uusista tuulista. Kaudella olemme osallistuneet seuraaviin tapahtumiin ja koulutuksiin. Kattava taulukko kaikista koulutuksista ylläpidetään seuran valmennuksen osuudessa nettisivuilla. Seuratyössä on osallistuttu seuraaviin tapahtumiin: 09 / 2010 Kauden aloitustilaisuus Häme + Länsirannikon alue: Anne Vuorinen ja Ari Laakso 02 / 2011 Jääkiekkoliiton Nuori suomi seminaari Helsinki Pasi Hälli, Jarno Parviainen) 03/2011 Sinettiseurojen tapaaminen Pasi Hälli, Jarno Parviainen Valmentaja Koulutukset: SJL FHV Kimmo Eränen SJL NVK 01 Ville Siironmaa SJL NVK 02 Ville Siironmaa SJL Maalivahtivalmentajien mentaali Kimmo Eränen Pirkanmaan alue, alueen kurssitukset: PTV Timo Viljanen LKKO Tommi Rajamäki LTV1 Tommi Rajamäki LKKO Juha Pekka Mikola LKKO Juha-Pekka Ruusunen LKKO Janne Kytö LKKO Juha Ikonen LKKO Jukka Pekka Leppänen HKV Jukka Pekka Leppänen FHV Kimmo Liimatainen HLU Tervetuloa ohjaajaksi Kairtamo Juha HLU Tervetuloa ohjaajaksi Ruusunen HLU Tervetuloa ohjaajaksi Kytö Janne HLU Nopeusharjoittelu koulutus Kimmo Liimatainen SJL maalivahtikoulutus MVLT Lehtinen Henri SJL Seurajohtajaseminaari, Kylväjä, Laakso A, Laakso T ja Vuorinen A HLU huoltajakoulutus Riina Perttala, Rajalin Nokian kaupunki järjestysmieskoulutus Riina Perttala

11 11 6. Valmennus HC Nokiassa on toiminut valmennuksesta ja heidän kouluttamisestaan vastannut palkattu työntekijä. Valmennuspäällikkö ja Nuori Suomi-yhteyshenkilö Jarno Parviainen HC Nokian valmennuspäällikkö Jarno Parviainen on valittu Hämeen alueen valmennusvaliokuntaan pienten seurojen edustajaksi. Kokonaisuutena alla on HC Nokian valmentajien suorittamat SJL:n valmentajakoulutukset koontina: T Eränen Kimmo LOK1 LOK2 MOK1 MOK2 SVK NVT JVT Eskola Mikko Kalliosalo Sami Koivuniemi Jaakko Liimatainen Kimmo Nurmi Arto Parviainen Jarno Salminen Samuli Törmä Ari-Pekka Viljanen Timo Jääskeläinen Tomi Siironmaa Ville Välimäki Mika Rajamäki Tommi Pelkonen Aki Mikola Juho-Pekka Ikonen Juha Haapala Marko Lehtonen Matti

12 12 7. Tiedotus HC Nokia brändiä on tiedotettu resurssien sallimissa rajoissa. Pääkanavina tiedotuksessa ovat: - nettisivuston ajantasaisuus, ja sisältö on jatkuvasti pyritty päivittämään oikeaksi. - paikallinen Nokian uutiset lähinnä B2 joukkueen peleistä raportteja Ajantasainen sisältö on ainoa tapa pitää sivut kiinnostavina ja luettuina. Tässä on pääsääntöisesti onnistuttu. Tekijöitä ei tässäkään osastossa liikaa ole, mutta parempi sivusto on kuin kilpailijoilla Pirkanmaalla. Nokian Uutisissa on ajoittain ollut joitain peliraportteja. Lähinnä B2 juniorijoukkueen SM sarjan edesottamuksia on seurattu paikallislehdessä. 8.Talous Seuran talous on iso haaste kaikilla mittareilla. Kaupungin avustussumma saatiin nousemaan edes jollain tapaa vastaamaan toiminnan tasoa. Isojen sponsoreiden puuttuessa kaikki raha toimintaan on kerättävä pienistä puroista. HC Nokiakin on aktiivisesti pyrkinyt olemaan hyvä kumppani yhteistyössä yhteisön ja yritysten suuntaan. Tällä saralla innovatiivisuus ja uusien keinojen löytäminen olisi suotavaa. Joukkueet ovat tehneet kohtuullisissa määrin talkoita toimintamaksujen keventämiseksi. Kioskiyhdistys on toiminut lähes kokonaan HC Nokia vetoisin voimin. Verottaja on myös muistuttanut olemassaolostaan ja tiukentanut tulkintojaan lähes kaikissa toimissaan. Se ei seuratyön näkökulmasta aina ole ollut palkitsevaa, mutta asia on kaikille seuroille sama. ALV verovelvollisuuden kanssa oli suuria haasteita. Suurimmat kuluerät jääkiekossa joukkueen kannalta ovat: jääaikamaksut valmennus- ja koulutuskustannukset kulkemiseen liittyvät kustannukset, bussit tms. jääkiekon lisenssi ja vakuutusmaksut, jotka ovat kohonneet reilusti Seuran talouden pääluvut ovat kaudella : KOKONAISTOIMINTAMENOT / LIIKEVAIHTO: Euroa,

13 13 9 Joukkueiden omat kertomukset 9.1 Luistelu- ja jääkiekkokoulu yhteistyössä NoU Ringette Luistelukoulu aloitti keväällä Vuonna 2011 jatkettiin. Yksittäisissä tapahtumissa oli parhaimmillaan lähes 100 lasta. Huima määrä Nokian jäähallissa. Luistelukoulun ohjaajat ja rehtori tekivät lapsille koulusta niin kiinnostavan, että lapset palasivat sinne kerta toisensa jälkeen. 9.2 G 04/05 Matka on vasta alussa Loskainen isänpäivä marraskuussa Pirkkalan jäähallin puoliksi jaetun kentän toisessa päässä joukko nokialaisia pikkuselänteitä tuulettaa innolla! Läpyjä ja halauksia vaihdetaan ja valmentajat kehuvat poikia hienosta pelistä. Ja syykin on selvä: Pirkkalan Pingviinit on juuri voitettu heidän omalla kotikentällään luvuin 3-0. HC Nokian G04/05-joukkue on saavuttanut ensimmäisen voittonsa! Joukkueen matka ensimmäiseen voittoon starttasi, kun -04 ja 05-syntyneet pojat kokoontuivat elokuisena sunnuntaiaamuna Nokian jäähallille ensimmäisiin harjoituksiin. Joukkueen runko muodostui nopeasti yhdeksästä innokkaasta pelaajanalusta ja syyskuussa joukkue vahvistui vielä yhdellä pelaajalla, kun -06-syntynyt Pienestä se lähtee! joukkueen kuopus draftattiin luistelukoulusta. Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti sunnuntaiaamuisin ja osallistuu lisäksi kauden aikana Tappara-Ilves- liigaan sekä muutamiin harjoitusturnauksiin ja peleihin. Onhan sitä jo päästy Hakamettän ykköshallissakin pelaamaan! Joukkue osallistui lokakuussa Tapparan järjestämään kaksipäiväiseen turnaukseen, josta tosin voittoa ei vielä irronnut, mutta paljon hyviä muistoja ja tärkeää pelikokemusta. G04/05-joukkue on myös mukana Jääkiekkoliiton valtakunnallisessa Leijonakiekkokoulussa. Leijona-kiekkokoulun harjoitteet muodostavat rungon joukkueen viikoittaiselle harjoittelulle. Leijona- kiekkokoulu on sunnuntaisin klo Nokian jäähallissa. Valmennustyössä edetään askel kerrallaan pelaajien iän ja osaamistason edellyttämässä tahdissa. Ahkerat pikkupelurit ovat kehittyneet vauhdilla niin luistelussa ja kiekonkäsittelyssä kuin joukkueena pelaamisessakin. Tasapuolisuus, kannustaminen ja onnistumisten huomiointi ovat prinsiipit, joihin joukkueen toiminta perustuu. Poikien aito innostus lajiin ja onnistumisista syntyvä ilo ovat motivaatiolähteitä, joilla pelaajat ruokkivat toisiaan jaksamaan niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Sitä intoa ja iloa on kentän laidalta upea seurata! Vauhdikkaan ja monipuolisen liikuntamuodon lisäksi jääkiekko kehittää pelaajien sosiaalisia taitoja, kuten toisten huomioimista ja kannustamista sekä ryhmässä toimimista 9.3 G 03, Tappara turnaus kruunasi kauden! Joukkueessa pelaa 11 vuosina 2003 ja 2004 syntynyttä pelimiehen alkua. Poikien nuoresta iästä huolimatta osa on jo kolmatta kautta mukana ja osa on aloittanut tänä vuonna. Kaikki ovat kuitenkin hyvin mukana joukkueessa eikä pitkään harrastaneet erotu joukosta sen kummemmin, nyt onkin otollinen ikä aloittaa uusi ja mukaansa tempaava harrastus. Joukkueemme pelaa kaudella Tappara-Ilves-sarjaa ja harjoittelee kotihallissa pääsääntöisesti maanantaisin illansuussa sekä sunnuntai-aamuisin. Kauden aikana joukkueemme osallistuu myös muutamaan turnaukseen Pirkanmaan alueella. Tänä vuonna saimme HC Nokian viralliset pelipaidat poikien omilla nimillä varustettuna (oranssin ja val-

14 koisen) ja niitä pojat kantavat omasta seurastaan ylpeinä. Tällä kaudella joukkueen tavoitteina ovat pelillisten taitojen kasvattamisen lisäksi onnistumisen elämysten saaminen, toisten kannustaminen ja sosiaalisuuteen kasvaminen. Joukkueessamme pidämme tärkeänä myös turvallista harrastusympäristöä sekä toimihenkilöiden ja muiden mukana olevien aikuisten roolia kasvattajana sekä esimerkkinä. Meidän joukkueessa kehitytään, opitaan ja pidetään hauskaa! 9.4 F - 02 Nollakakkosilla tekemisen meininki 14 HC Nokian F02 on fiksusti käyttäytyvä, omista varusteistaan huolehtiva ja yhteen hiileen puhaltava juniorijoukkue - ryhmä, joka näyttää joukkueelta myös jäällä painaessaan. Pojilla on ollut koko kauden hyvä harjoitusmotivaatio ja melkoinen tekemisen meininki. Joukkue harjoittelee Nokian ja Ylöjärven jäähalleissa, mutta pojat ovat oppineet myös sen, että aina ei tarvita kattoa pään päälle. Hyvä ulkojäätalvi on kuin lottovoitto juniorikiekkoilijoille. Parin edellisen talven tapaan nollakakkosia on nähty myös ulkokaukaloissa hiomassa kikkojaan ja harjoittelemassa uusia. Periaatteena on se, että joukkueharjoitukset ovat paikka, jonne pojat tulevat näyttämään, mitä ulkojäillä ja pihapeleissä on opittu. Henkilökohtaiset taidot ovatkin kehittyneet sellaisella vauhdilla, että myös joukkuepelin perusteita on pystytty opettelemaan. Ulkopuolisten silmiin yhteispelin alkeet on jo sisäistetty. Yksi ulkopuolisista arvion esittäjistä on kuopiolainen kiekkolegenda Sami Kapanen. Moninkertainen arvokisamitalisti toimi tuomarina HC Nokian osallistuessa marraskuussa turnaukseen Leppävirralla. Pojat pelasivat hyvin, syöttelivät todella hienosti, KalPa-pomo Kapanen jakoi kehuja. Syksyn turnausmatka Savoon sujui myös pelillisesti mainiosti. Flames korjasi nimiinsä koko 14 joukkueen turnauksen, Flyers oli kovassa seurassa turnauskolmonen, ja taitokisoihin osallistuneet pojat pärjäsivät ikäistensä seurassa hienosti. Kumpikin peliryhmä selvitti raskaan viikonlopun ilman tappioita, vaikka vastassa oli KalPan, JYPin ja Pelicansin kaltaisia vahvoja junioriseuroja. Kautta on leimannut runsas pelimäärä. Harjoituspelejä ja turnauksia on pelattu niin paljon, että nollakakkosten yhteenlaskettu pelimäärä ylitti sadan jo tammikuussa. Kukaan pojista ei tietenkään ole urakoinut hengästyttävällä peli per päivä tahdilla, vaan määrä selittyy useilla peliryhmillä. Joukkue osallistuu Ilves-Tappara-sarjaan kahdella peliryhmällä (Flames ja Flyers), ja osa pojista on pelannut talven mittaan myös 2001 syntyneiden Leijonaliiga-pelejä. Yhteistyö nollaykkösten kanssa on toiminut erinomaisesti, ja pojat ovat nauttineet päästessään testaamaan taitojaan vuotta vanhempien kovassa seurassa. Vaativat pelit ovat osoittautuneet erinomaiseksi keinoksi tehostaa oppimista. 9.5 F-01 Kansainvälistäkin kokemusta Ryhmässä on mukana 21 poikaa 2001 tai myöhemmin syntynyttä poikaa. Kaudella olemme pelanneet yhdellä ryhmällä E2- AAA sarjaa ja 2 peliryhmällä F1 leijonaliigaa yhdessä F2 ammennettujen voimien kanssa. Tämä on mahdollistanut runsaasti peliaikaa kaikille ja tulemme jatkamaan edelleen max. 2-ketjun linjausta vielä pitkään. Pääpaino on ollut ja on edelleen luistelun kehittämisessä. Osallistumme kauden aikana turnauksiin pääkaupunkiseudulla ja myös Tukholmassa. Tämän kauden menestyksestä voidaan mainita mm. selviytyminen E2 AAA- jatkosarjaan. Tämä on kuitenkin suoritus, jota voidaan pitää vuotta vanhempien sarjassa erittäin kovana suorituksena. Kevättalvella lähdemme puolustamaan tai kirkastamaan kahdella tasavahvalla ryhmällä Tukholmaan Djurgårdenin turnauksessa saavutettua voittoa ja pronssi tilaa. Lisäksi osallistumme HIFK:N järjestämään turnaukseen kahdella tasavahvalla ryhmällä ja osallistumme myös Bluesin järjestämään tasoturnaukseen, jotta saamme käsitystä joukkueen tilasta omassa ikäluokassaan.

15 Pienen kaupungin seurana massat eivät ole valtaisat ja on tunnustettava, että vielä koittaa se päivä, että suurkaupungit ajavat ohitse. Tämän päivän tulemista yritämme kuitenkin viivyttää parhaan kykymme mukaan. Nyt sen tulemme näkemään, kun mm. Jokerit ja Blues luisteluttavat kilparyhmänsä jäälle. Toivottavasti maalaispoikien puntit eivät tutise. Taloudelliset satsaukset ja kuskaamisen käytetty aika alkaa varmasti olla sietokyvyn ylärajoilla, mutta valitulla linjalla se on ainoa vaihtoehto. Uusi jäähalli olisi siis enemmän kuin tervetullut, 9.6 D-97 Juniorit henkilökohtaiset taidot polttopisteessä Joukkue aloitti valmistautumisen kauteen jo kesällä kovalla treenillä. Harjoituksia on ollut kesätreenien jälkeen noin neljä kertaa viikossa, joka on luonut hyvän pohjan kuluvaan kauteen. Lähdimme pelaamaan hyvätasoista ylialueellista syyssarjaa kohtalaisella menestyksellä, mikä oli hyvää harjoitusta kauden sarjapelejä varten. Joukkue pelaa Hämeen alueen AA-sarjaa. Alkusarjassa joukkue sijoittui tiukan taistelun jälkeen toiseksi, varmistimme jatkosarjapaikan. Jatkosarjassa pelasimme muitten lohkojen joukkueita vastaan, jotka olivat kovatasoisia. Jatkosarjassa neljän parhaan joukkoon pääseminen takasi lopputurnauspaikan Lopputurnauksessa bensa loppui ja lopputuloksena oli neljäs sija. Kauden lähtötilanne huomioon ottaen se oli eritäin hyvä lopputulos C2-96 Juniorit Petolauman taistelu jatkuu! HC Nokian 96 joukkue näytti keväällä 2010 mallia muille D1- AA sarjan joukkueille vieden sarjan aluemestaruuden selvin lukemin. Mestaruusjuhliin kuului mm. perinteinen valmentajan vienti suihkuun, josta myös Ville näytti ottavan ilon irti. Siironmaan Ville päätti jatkaa joukkueen vastuuvalmentajana ja Hakanpään Pasi apuvalmentajana sekä maalivahdit otti kontolleen Eräsen Kimmo. Joukkueessa on tällä hetkellä 15 pelaajaa ja kolme maalivahtia. Kesä harjoittelu aloitettiin heti toukokuun toisella viikolla ja oheisia vedettiin tiukalla asenteella 4-5 kertaa viikossa. Saimme mukaan myös kolme uutta vahvistusta jotka olivatkin erittäin tärkeitä, koska pari poikaa lopetti joukkueessa loppukesällä. Joukkue suoritti myös huikean triathlonin jossa pyöräiltiin 20 km, rulla luisteltiin 9 km ja juostiin 9 km, tästäkin pojat selviytyivät hienosti ja aikaa kului keskimäärin kaksi ja puolituntia. Mahtava suoritus helteessä kaikilta! Toukokuun lopulla aloitimme jäätreenit Ylöjärvellä jossa kävimme Juhannukseen asti kerranviikossa ja lisäksi vielä neljä oheista viikoittain. Elokuun alussa jääleiri Ylöjärvellä jossa päästinkin jo mukavasti kiekko tuntumaan. Elo- syyskuussa muutama kova harjoituspeli mm. Ilveksen Wind joukkuetta vastaan, jossa pystyimme antamaan hyvän vastuksen AAA sarjan joukkueelle. Joukkueen treeni ilme on iloinen vaikka kovaa on mentykin ja osallistuminen tapahtumiin lähes täydellistä. Hämeen alueen C2 AA alkusarja alkoikin jo heti lokakuun alussa ja joukkueemme näyttikin heti muille mitenkä kesällä tehty työ näkyy. Syksyn mittaan joukkueen pelaajia on käynyt pelaamassa C joukkueen peleissä ja osalle on myös tullut muutamia B joukkueen otteluita. Samoin Juniorifarmisopimuksen puitteissa muutamat pojat ovat päässeet pelaamaan Tapparan D1 AAA sarjan joukkueessa. Kauden päätavoitteena on kehittää pelaajia joukkuepelaajina, mutta myös yksilöinä. Pelillisesti tavoite on voittaa C2 AA sarjan aluemestaruus jonka toteutuminen on vain pelaajista itsestään kiinni.

16 C - Juniorit alku oli vaikeaa lopussa mukavammin HC Nokian C-juniorijoukkue koki viime kevään jälkeen melkoisia muutoksia. Joukkueen miehistöstä 3 poikaa siirtyi Tampereen liigajoukkueisiin ja kaiken kaikkiaan 4 poikaa lopetti koko harrastuksen. Kauden jo alettua on liikettä ollut edelleen ja maalivahtitilanne on muuttunut koko ajan. Vaikka runkopelaajiamme lähtikin Tampereelle, on joukkueessa noussut uusia poikia ratkaisijoiden rooliin. Iloksemme olemme voineet myös todeta Tampereelle siirtyneiden nousseen heti niin Ilveksen kuin Tapparankin joukkueiden johtohahmoiksi. Joukkueen kesä meni hieman penkin alle. Rippileirit, mopoikään varttuminen ja tytöt alkoivat viemään hieman poikien kiinnostusta pois kiekosta. Ihan ymmärrettävää sinänsä, mutta kun joukkueen valmennusasiat saatiin kuntoon, palasivat pojatkin pikku hiljaa arkeen. Loppukesän harjoitusturnaus meni vielä nousujohtoisesti ja turnaushopea ilman tappioita antoi odottaa parempaa syksyä. Kaikki näytti suht hyvältä, kunnes joukkueeseen iski loukkaantumis- ja sairastumisaalto. Miestä kaatui kuka mistäkin syystä ja monessa treenissä oli vain 6 kenttäpelaajaa paikalla. Unelma C I-divarista kaatui pian eikä paikkaa saatu edes monen karsinnan jälkeen II-divarista. Putoaminen III-divariin mietitytti montaa, mutta asiassa oli se hyvä puoli, että nyt kaikki saavat peliaikaa ja rakentaminen ensi kautta varten on täydessä vauhdissa. Valmennuspuolella meillä on ollut huonoa onnea, mutta myös uskomatonta tuuria. Ensin joukkueen haltuun ottanut Samuli Salminen sai opiskelupaikan Turusta ja hän joutui kieltäytymään ymmärrettävästi. Uuden hakeminen tuntui olevan vaikea prosessi, kunnes yht äkkiä Kari Rauhanen ilmaantui suoraan Sveitsin liigasta. Sopimus Karin kanssa oli sen laatuinen, että hänelle luonnollisesti annettiin oikeus siirtyä muualle, jos sellainen tilanne eteen tulisi. Niinpä marraskuussa Kari siirtyikin Ruotsin Alsvenskanissa pelaavan Tingsrydin peräsimeen. Lycka till Karille. Tilanne ei kuitenkaan ollut mahdoton, sillä pienen miettimisen jälkeen joukkueen apuna jo olleen Lehtosen Matin kanssa sovittiin jatkosta. Toivottavasti tästä pestistä tulisi pitempiaikainen, sillä kuten Karikin, niin Matti on ollut joukkueen pelaajien kehittymisen kannalta ensiarvoisen tärkeä saalis. Tämän joukkueen kanssa olen saanut viettää vajaan kolmen vuoden aikana upeita hetkiä niin sarjapeleissä kuin useassa turnauksessa niin Kuopiossa, Savonlinnassa ja Norrköpingissä. Vaikka tällä hetkellä onkin hieman vaikeampaa, joukkueen ja seuran johto katsovatkin jo eteenpäin ja paluu kohti kärkeä tulee tapahtumaan ennemmin tai myöhemmin. Muutaman lisäpelaajan se vaatii ja vanhojen pelaajien uskon ja asenteen säilymisen. 9.9 B2-94 SM-sarjaa isojen seurassa Vielä jääharjoitusten alkaessa loppukesällä ei pelaajilla ollut aavistusta siitä että kauden mittaan he tulevat kauden mittaan kohtaamaan toinen toistaan kovempia liigaseurojen junioreita. Joukkueen oli tarkoituksena osallistua B2-junioreiden I-divisioonaan ja kierrättää pelaajia vanhemmissa ikäluokissa kokemusta hankkimassa. Kahden paluumuuttajalla ja parilla uudellakin kasvolla vahvistunut joukkue osoitti kuitenkin, niin harjoituksissa kuin syksyn harjoituspeleissä, että sillä saattaisi olla sanomista myös SM-sarjassa. No, karsintasarjaan osallistumalla se selviäisi ja saataisiinpa ainakin hyviä pelejä. Hieman onnekkaastikin saatiin peruutuspaikka SM-karsintasarjaan, jossa kuukauden sisään pelattiin seitsemän ottelua. Ison naapurikaupunginjoukkueille kärsittiin niukat tappiot, mutta neljän voitetun pelin ansiosta saavutettiin lohkon neljäs sija ja paikka jatkokarsintoihin. Näistä ns. ristiinkarsinnoista selvittiin helposti jatkoon hieman yllättäen vastustajaksi selvinneen KJK:n kustannuksella. SM-sarjapaikka oli siis varmistunut ja joukkueen sisäinen tavoite saavutettu. Tästä eteenpäin vastus vain kovenisi ja jokainen saavutettu piste vaatisi entistä suuremman työmäärän.

17 Tässä vaiheessa päävalmentaja Arto Nurmi yhdessä apuriensa Jaakko Koivuniemen ja Kari Simolan kanssa terästi joukkueen harjoittelua. Myös seura päätti panostaa joukkueeseen tarjoamalla paremmat harjoitusolosuhteet. Uudeksi tavoitteeksi asetettiin pääsy kahdeksan parhaan joukkoon eli playoffs-pelit. Aika näyttää miten joukkueen käy. Varmaa kuitenkin on että jokainen saavutettu piste on kovan työn takana ja vaatii pelaajien kasvamista, mutta myös vie nokialaista jääkiekkoa koko Suomen tietoisuuteen HC Nokia -94 ikäluokalle kausi toi suuria muutoksia. Siirtyminen vanhempiin C-junnuista HC Nokian linjan mukaisesti ennen kaikkea kehittää heitä yksilöinä ja mahdollistaa harrastuksen jatkuminen. Ja tietenkin pitää hauskaa 9.10 B Juniorit Rennosti tosissaan Tämänvuotinen B-ikäluokka, eli-93 syntyneet, on vuosien varrella kokenut monta myllerrystä. Tämänkin kauden alkaessa joukkueen status, lähinnä pelaajien vähyydestä johtuen, oli hieman epäselvä. Tästä huolimatta pienellä pelaajaringillä II-divisioonan karsintasarjassa saavutettiin toinen sija ja paikka jatkokarsintoihin. Jatkopeleissä Kisa-Eagles kuitenkin osoittautui liian vahvaksi ja joukkueen tie vei kohti III-divaria. Tilanteen selkiydyttyä erinomaisella joukkuehengellä varustettu ryhmä houkutti puoleensa muutaman pelaajan naapurikunnista. Kun myös harjoitus- ja valmentajakuvio saatiin vakiinnutettua, oli selvää että loppukausi tulisi olemaan pelaajien kannalta paitsi raskas, myös antoisa. Tämän ovat jatkosarjan ensimmäiset pelit myös vahvistaneet. Raskas ja haasteellinen neljän ottelun Pohjanmaa-turnee on selvitetty vaihtelevalla menestyksellä, mutta loppukauden koti- ja lähiottelupainotteinen ohjelmakin varmasti luo loppukaudeksi riittävästi haasteita. Pojissa on asennetta ja ainesta, mukana mm. muutama jääkiekosta taukoa pitänyt ja lajin uudelleen löytänyt pelaaja tuomassa kokemusta ja näkemystä toimintaan. Joukkue selvästi nauttii yhdessäolosta ja pelaamisesta mahtava kausi tiedossa A-nuoret kaikessa ei voi onnistua A-junnujen kausi alkoi elokuussa, kun jääharjoitukset alkoivat Nokian hallissa. Joukkueen valmennuksesta vastasi Mikko Eskola ja J-P Leppänen. Alku syksyn osanotto oli aktiivista ja saimme 2. divarin karsintaa varten iskukykyisen joukkueen kasaan. Karsinnassa päädyimme 5 muun joukkueen kanssa tasapisteisiin ja maaliero vertailussa jäimme 2. divari paikasta yhden maalin päähän. 3. divari alkoikin sitten harmillisesti kun saimme 6 ensimmäisestä pelistä vain yhden voiton, jonka jälkeen poikien motivaatio ja aktiivisuus laski, joten välillä oli melkoisia vaikeuksia saada täyttä joukkuetta kasaan. Onneksi saimme pelimme kulkemaan ja joukkueeseen pari vahvistusta, kun -89 syntyneet pojat saivat osallistua 3. divarin peleihin. Loppukauden pelit menivät ihan hyvin ja joukkue nousi hätyyttelemään karsinta rajaa, josta nyt sitten kuitenkin jäimme parin pisteen päähän Edustus Alamäki keväällä oli jyrkkä HC Nokian edustusjoukkue pelasi kauden Hämeen alueen II-divisioonaa. Joukkue lähti tälle kaudelle suunnilleen samalla runkomiehityksellä kuin se edelliskaudellakin pelasi. Seuran A-nuorista, sekä B ja B2- nuorista saatu tarvittaessa täydennystä peleihimme.

18 On ollut hieno nähdä, että jatkuvuutta löytyy omasta juniorimyllystä tulevaisuudessakin. Kevättä kohden joukkueen harjoittelumotivaatio, ja osallistuminen laski niin heikolle tasolle, että selviäkin pelejä hävittiin. Jääkiekkoa ei voi pelata, jos siihen ei ole kipinää se tuli todistettua varsin selkeästi. Uusi kausi tuo uuden nousun. Valmennuksessa vastasi joukkueessa Vesa Salo. 18

Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2007-2008

Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2007-2008 1 Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2007-2008 2 SISÄLLYSLUETTELO: sivu 1. Seuran yhteiset asiat 3 2. Hallitus 4 3. Hc- Nokian joukkueet 5 4. Kurssit ja koulutustapahtumat 7 5. Valmennus 8 6. Tiedotus

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015

KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015 SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITON KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015 MUUTOKSET 4.3. Pelaajasiirtojen aikarajat Pelaajasiirtoja voidaan kausittain tehdä B-G juniori-ikäisissä seuraavina aikoina: 1.5. 30.6. vapaa siirtoaika

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

MAALIVAHDIN URAKEHITYS

MAALIVAHDIN URAKEHITYS MAALIVAHDIN URAKEHITYS Käytännössä kaikkien nuorten maalivahdinalkujen vakiovastaus tavoitteita kysyttäessä on SM-liigaan tai NHL:ään pääseminen. Olen työni puolesta joutunut työstämään ajatusta siitä,

Lisätiedot

Tervetuloa HC Nokiaan

Tervetuloa HC Nokiaan Only for the Hockey! 2010-2011 www.hcnokia.fi 1 Hannu Kylväjä Hallituksen puheenjohtaja, seuran perustajajäsen, seuran yleisjohto, rahoitusasiat, Edustus joukkueenjohtaja Pasi Hälli Hallituksen varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

JUNIOREIDEN KARSINTASARJAT VALTAKUNNALLISIIN SARJOIHIN

JUNIOREIDEN KARSINTASARJAT VALTAKUNNALLISIIN SARJOIHIN JUNIOREIDEN KARSINTASARJAT VALTAKUNNALLISIIN SARJOIHIN B-nuorten alueellinen Mestiksen karsintasarja (36 joukkuetta, 6 lohkoa) Etelän kiintiö on kahdeksan (8) joukkuetta mikäli joukkueita ilmoittautuu

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 1 (6) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2009 30.4.2010 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoissa eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010 HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010 Hockey Club Nokia ry Rek.no. 196.155 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Seuran hallintoon ja talouteen liittyvät asiat - Seuran strategian linjaus 2. Seuratoiminnan laadun kehittäminen

Lisätiedot

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä:

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: SEURATIEDOTE 2/2012 Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012 Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: Kauden avaustilaisuus TestiPäivä syyskuussa Ilmaiset seurakoulutukset

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

Taustaa. Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät. Keminmaan Pallo ry

Taustaa. Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät. Keminmaan Pallo ry KemPa Taustaa Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät Pelaajamäärä Pelipassien määrä 2010-2012 180 160 140 120 100 80 Sarja1 60 40 20 0 2010 2011 toukukuu

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 1.4 3.4.2016 C2 AA Lohko 1 C2 AA Lohko 1 Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4 3.4.2016. Turnaukseen C2 AA Lohko 1 neljä parasta joukkuetta Välierät

Lisätiedot

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE 01.04.2009 LAIHIAN LUJA LENTOPALLOJAOSTO TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE Tämän kirjan omistaa : Joukkueeni : Valmentaja : Valmentaja puhelinnumero: Joukkueen

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

Tikkakosken Tikka ry 2015

Tikkakosken Tikka ry 2015 22.6.2015 RINGETEN G-JOUKKUEEN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2014 2015 Tikkakosken Tikan G-ringettejoukkueen toiminta oli suunnattu liikunnasta, ringetestä ja joukkuepelistä kiinnostuneille vuonna 2007 ja

Lisätiedot

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012 HooGee Tiikerit 2004 Vanhempainilta 11.4. 2012 Kevään toiminta Treenejä: Tiistaisin Myntinsyrjässä ja Niittykummussa huhtikuun loppuun La 10-11 Matinkylän uudella tekonurmella Toukokuun alusta to klo 17/17.30-18.30

Lisätiedot

Kaudenaloitusinfo 2014-2015

Kaudenaloitusinfo 2014-2015 Kaudenaloitusinfo 2014-2015 Valmennuspäällikkö Toni Taipale Valmennuksen johtaminen Salivuorojen jakaminen Leirit ja tapahtumat EBT:n henkilöstö Seurasihteeri Liisa Korkiakoski Tiedotus Laskutus MyClub

Lisätiedot

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02)

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02) Helsingin NMKY Kausi 2017 2018 B-pojat (s.-02) Asialista Esittely Valmentajat Tavoitteet ja kulmakivet HNMKY Pelaajapolku Urheilijaksi kasvaminen Kesäharjoittelu Kausi 2017-2018 Viestintä ja vuorovaikutus

Lisätiedot

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto Kaikki 07 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita perustettavaan ikäluokkaan mukaan.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 1

ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 1 ETELÄ-VANTAAN URHEILIJAT RY 1 TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2015-2016 YLEISTÄ Tulevalla kaudella EVU jatkaa panostusta toiminnan laatuun. Valmennuspäällikön tehtävien tarkentaminen ja keskittyminen pääsääntöisesti

Lisätiedot

Titaani Juniorit - Jäsenmäärä

Titaani Juniorit - Jäsenmäärä Titaani Juniorit ry Titaani Juniorit ry Historiaa Ennen vuotta 1974 jääkiekkoa pelattiin Sunilan Sisussa Jääkiekkoon erikoistuva Titaanit ry perustettiin 1974 Titaani Juniorit ry eriytyi Titaanit ry:stä

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille Ilves, ringette 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Ringettekoulu Fjuniorit Ejuniorit Djuniorit Cnuoret Bnuoret 2. Vastaaja

Lisätiedot

Harrastekiekon starttipalaveri HIK, HIKU ja HAP. 17.9.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1

Harrastekiekon starttipalaveri HIK, HIKU ja HAP. 17.9.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1 Harrastekiekon starttipalaveri HIK, HIKU ja HAP 17.9.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1 Harraste Aamu/päiväsarja (HAP) 6 joukkueen kolminkertainen runkosarja. Runkosarjan neljä parasta joukkuetta pelaa playoff

Lisätiedot

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi LEHMO BALLS -96 RY Hirviseläntie 12 80780 KONTIONIEMI Puh: 0440-559 696 E-mail: markus.holopainen@leba96.fi www.leba96.fi PROJEKTI 2011-2014 Polku pelikenttien parhaiksi Projektin taustat Johtokunta on

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

Jokelan Kisa jalkapallo

Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa tarjoaa kaikille Jokelan ja lähialueen asukkaille laadukasta jalkapalloharrastusta ikään ja tasoon katsomatta. Teemme yhteistyötä lähiseurojen kanssa tarjotaksemme

Lisätiedot

KJT HAUKAT RY Jääurheiluseura Haukat Ry Shakers Juniorit Ry Tuusulan Juniorikiekko Ry TuusKiekko Ry C2 A

KJT HAUKAT RY Jääurheiluseura Haukat Ry Shakers Juniorit Ry Tuusulan Juniorikiekko Ry TuusKiekko Ry C2 A KJT HAUKAT RY Jääurheiluseura Haukat Ry Shakers Juniorit Ry Tuusulan Juniorikiekko Ry TuusKiekko Ry C2 A Pelaajien pelaajaoikeudet ja seurojen sarjapaikat siirretään tälle yhdistykselle D1-vaiheen jälkeen.

Lisätiedot

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015 1.Valmentajat : Ari Isomäki isomaki.ari@gmail.com Tiistaisin ja joskus sunnuntaisin Magnus Sundman Magnus.Sundman@hotmail.fi(vastuuvalmentaja) Tiistai ja joskus sunnuntaisin(huhtikuuhun asti) Aki Räsänen

Lisätiedot

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 -95 Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 1. JOUKKUEEN TOIMIHENKILÖT Tehtävä Nimi Aktiivisuus Jatkaa/Ei jatka (lopettamiset) Vastuuvalmentaja Jukka Nykänen 10 J Valmentaja Harri

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012. Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011. 26. kausi. www.netikka.net/ruha.wolley. Ruha. Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 -

KAUSIJULKAISU 2011-2012. Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011. 26. kausi. www.netikka.net/ruha.wolley. Ruha. Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 - KAUSIJULKAISU 2011-2012 26. kausi www.netikka.net/ruha.wolley Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011 Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 - - 2 - Ruha Wolley ry Viime kausi päättyi hienosti kolmanteen

Lisätiedot

KUOPION SALIBANDYSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2006-2007

KUOPION SALIBANDYSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2006-2007 1 KUOPION SALIBANDYSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2006-2007 2 KUOPION SALIBANDYSEURA RY Toimintakertomus 2006-2007 1. Yleistä 2. Hallinto 3. Kilpailutoiminta 3.1 Miesten I 3.2 Miesten II- ja III-joukkue

Lisätiedot

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 SISÄLLYSLUETTELO VUOSI 2013 PÄHKINÄNKUORESSA 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Seuratoiminta 3 2. 3 PAINOPISTEET AIKUISTEN LIIKUNNAN TOIMIALALLA 4 1. 4 2. Seuratoiminta

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

EVU. vantaalainen juniorijääkiekkoiluun keskittynyt urheiluseura

EVU. vantaalainen juniorijääkiekkoiluun keskittynyt urheiluseura Agenda Etelä-Vantaan Urheilijat seurana EVU07 toimihenkilöt ja roolit Toimintasuunnitelman läpikäynti Toimintamaksut ja budjetti Huoltajien viestit vanhemmille EVU Collection EVU vantaalainen juniorijääkiekkoiluun

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli FC Honka 2007 Ikäluokkamalli Innopoli 29.10.2014 Organisaatiokaavio (2014-2015) Urheilullinen ja valmennuksellinen vastuu. Mukana säännöllisesti kaikkien ryhmien tapahtumissa. 07 ikäluokan johtoryhmä Ikäluokkavastaava

Lisätiedot

Kauden Pelicans D2-07 Lahti Turkoosi vanhempainkokous Taitovalmentajan/Valmennusvastaavan terveiset (Urheilutoiminta) 10.9.

Kauden Pelicans D2-07 Lahti Turkoosi vanhempainkokous Taitovalmentajan/Valmennusvastaavan terveiset (Urheilutoiminta) 10.9. Kauden 2019 2020 Pelicans D2-07 Lahti Turkoosi vanhempainkokous Taitovalmentajan/Valmennusvastaavan terveiset (Urheilutoiminta) 10.9.2019 JuniorPelicans Muut toiminnot Kiekkoleirit Jääleirit, MV-leirit

Lisätiedot

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 Jokelan Kisa B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 20.10.2013 Kausi 2014 AIHE: JoKi B- Pojat infotilaisuus AIKA: 24.10.2013, Kello 19.00 PAIKKA: Kisan Maja ( Ridasjärventie 137, 05400 JOKELA)

Lisätiedot

INFO G-E junioreiden vanhemmille

INFO G-E junioreiden vanhemmille INFO G-E junioreiden vanhemmille 9.1.2017 https://www.youtube.com/watch?v=lsarn2t4ifo Junioritiimin toiminnan päämääriksi asetettiin: Seuran sisäisen ja ulkoisen yhtenäisyyden vahvistaminen sekä viestinnän

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 P09 vanhempainilta Asialista Seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Maksut Toimihenkilöt Viestinnän käytännöt FC REIPAS Iloa, Innostumista,

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2010 Kausi 2017-2018 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 31.3 2.4.2017 C2 AAA alempi Jatkosarja C2 AAA alemman jatkosarjan Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4.2017. Turnaukseen C2 AAA alemman jatkosarjojen

Lisätiedot

Pallokissat, Kuopio 05 joukkue Vanhempain palaveri 25.11.2015. www.pallokissat.fi

Pallokissat, Kuopio 05 joukkue Vanhempain palaveri 25.11.2015. www.pallokissat.fi Pallokissat, Kuopio 05 joukkue Vanhempain palaveri 25.11.2015 www.pallokissat.fi Mennyt kausi tiivistettynä 1. Kuluva kausi turnaukset: - junnupelemuut, talvi- ja kevätronaltiinat, 2xpiirisarja, tenavaliiga,

Lisätiedot

JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ

JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ Lentopalloa Torniossa, esiintyjinä aikuisjoukkueet, pääosissa junioripalloilijat, tuottajana Tornion Lentis-88, siinä on sitä perinteistä. 23. toimintakausi

Lisätiedot

RUHA WOLLEY ry seurana.

RUHA WOLLEY ry seurana. KAUSIJULKAISU 2012-2013 27. kausi Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija www.netikka.net/ruha.wolley -1- - 2 - RUHA WOLLEY ry seurana. Seura on aloittanut toimintansa vuonna 1986 ja on siitä yhtäjaksoisesti

Lisätiedot

ESPOOLAISEN JUNIORIJÄÄKIEKKOILUN ARVOT JA PERINTEET

ESPOOLAISEN JUNIORIJÄÄKIEKKOILUN ARVOT JA PERINTEET ESPOOLAISEN JUNIORIJÄÄKIEKKOILUN ARVOT JA PERINTEET URHEILULLISUUS YHTEISTYÖ TAVOITTEELLISUUS OLOSUHTEET HYVÄ JATKUMO VALMENNUS HALLINTO,kiekkoilun tuki / kaupunki PELAAJAMASSAT Blues seura Aaro Kivilinna

Lisätiedot

Juhlavuotta odoteltaessa

Juhlavuotta odoteltaessa -1- - 2 - Juhlavuotta odoteltaessa Vielä ei ole juhlan aika, vaikka pitkä taival on jo kuljettu seurana. Nyt alkava kausi on nimittäin järjestyksessään 29 kausi. Näin pitkälle pääseminen ei todellakaan

Lisätiedot

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Lentopalloseura JOHDANTO Toimintavuoden 2015 syksyllä käynnistyi Lentopalloseura Pieksämäen Tsemppi 82:n 34. toimintakausi. Se tietää sitä,

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Sata lasissa. Keskeiset teemat:

Sata lasissa. Keskeiset teemat: 1 / 5 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSILLE 2015-2016 Sata lasissa Keskeiset teemat: Vankka kivijalka: juniorit, talous, edustusurheilu Treeni- ja peliolosuhteiden kehittäminen Köyden veto samaan suuntaan 100-vuotisjuhlat

Lisätiedot

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan.

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan. 1(5) JÄÄKIEKKO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton jääkiekkomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton harraste- ja seniorisääntöjä ( www.finhockey.fi ) sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2007-31.8.2008 Hyväksytty vuosikokouksessa 28.11.2007 Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran

Lisätiedot

Vaasan Sportin Juniorit Pelaajapolku

Vaasan Sportin Juniorit Pelaajapolku Vaasan Sportin Juniorit Pelaajapolku 1 Yleistä Seuran urheilutoiminnasta vastaa valmennuspäällikkö yhteistyössä vastuuvalmentajien kanssa Seuran joukkueet pelaavat SJL:n sarjoissa ja noudattavat liiton

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot

BJR F2 (05) Vanhempainkokous 21.08.2013

BJR F2 (05) Vanhempainkokous 21.08.2013 BJR F2 (05) Vanhempainkokous 21.08.2013 Kausi 2013 2014 Vastuuvalmentaja Jan Wasastjerna Edelleen... Urheilua Lasten Ehdoilla! HAUSKAA ja HAASTEELLISTA Tehdään vanha paremmin ja opitaan uutta => KEHITYTÄÄN

Lisätiedot

Haukiputaan Pallo. Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain

Haukiputaan Pallo. Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain Haukiputaan Pallo Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain 1.1.2013 Seuran tavoitteet Mahdollistaa kilpa- ja harrastepelaaminen * Kilpatoiminnassa pelaaja sitoutuu osallistumaan joukkueen

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

Ahos-apurahan turvin tehty tutustumis/koulutusmatka Skotlannin vammaissulkapallon maajoukkue leirille

Ahos-apurahan turvin tehty tutustumis/koulutusmatka Skotlannin vammaissulkapallon maajoukkue leirille 1 MATKARAPORTTI SKOTLANNIN SULKAPALLOKOULUTUKSESTA TIIVISTELMÄ Ahos-apurahan turvin tehty tutustumis/koulutusmatka Skotlannin vammaissulkapallon maajoukkue leirille Osallistujat: Tero Kallio, Kauko Oksanen,

Lisätiedot

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Näitä sääntöjä sovelletaan kaikissa Suomen Curlingliiton järjestämissä kilpailuissa, joilla on SM-status. Tällaisia kilpailuja

Lisätiedot

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 2 TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 SB-PRO NURMIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA... 1 KAUDELLE 2012-2013... 1 1. YLEISTÄ... 3 2. VARSINAINEN TOIMINTA...

Lisätiedot

VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT

VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT Välitämme ja vastaamme lapsesta, asetamme rajat Ohjaamme lapsiamme omatoimisuuteen Pyrimme kasvattamaan lapsiamme terveisiin elämäntapoihin huom! Esimerkin voima :) Tarjoamme

Lisätiedot

Nuorten maajoukkueohjelma

Nuorten maajoukkueohjelma Nuorten maajoukkueohjelma Nuorten maajoukkueohjelman tavoitteet Tuottaa mahdollisimman monta pelaajaa aikuismaajoukkueisiin vähintään 3 pelaajaa/ikäluokka 3 kansainvälisen tason huippua/vuosikymmen Kilpailla

Lisätiedot

Lisätietoja: www.shorinjiryu.fi

Lisätietoja: www.shorinjiryu.fi Vantaan Jukara KARATE JUDO AIKIDO KARATE Kausitiedote Syksy 2006 SHORINJIRYU KARATEN SM KILPAILUT Kokusai Shorinjiryu karaten avoimet SM-kilpailut järjestetään 28.10.2006 Espoossa. Jukarasta kisoihin lähtee

Lisätiedot

Mitä tehdään tehdään kunnolla.

Mitä tehdään tehdään kunnolla. SALIBANDYTOIMINNAN TOIMINTAOPAS MOTTO: Mitä tehdään tehdään kunnolla www.hirvhesalibandy.net Visio 2015 Hirvensalon Heiton salibandytoiminta rakentuu seuraavien keskeisten tavoitteiden ja arvojen varaan:

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

SEURASIIRROT JA EDUSTUSOIKEUDET 2016-2017. HUOM!! Seurasiirtoja/seurasiirtopyyntöjä voi tehdä palvelusivuilla 2.5.2016 alkaen

SEURASIIRROT JA EDUSTUSOIKEUDET 2016-2017. HUOM!! Seurasiirtoja/seurasiirtopyyntöjä voi tehdä palvelusivuilla 2.5.2016 alkaen SEURASIIRROT JA EDUSTUSOIKEUDET 2016-2017 HUOM!! Seurasiirtoja/seurasiirtopyyntöjä voi tehdä palvelusivuilla 2.5.2016 alkaen Mikä on edustusoikeus ja milloin tarvitsee tehdä seurasiirto? - Edustusoikeus

Lisätiedot

FC Reipas P08 vanhempainilta

FC Reipas P08 vanhempainilta FC Reipas P08 vanhempainilta Aiheet Joukkueen säännöt Toimintasuunnitelma Joukkueen varainkäyttöarvio ja varojen käytön pelisäännöt Toimintamaksut yms. Joukkueen varainhankinta Toimihenkilöiden valinta

Lisätiedot

Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2011-2012

Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2011-2012 1 Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2011-2012 2 SISÄLLYSLUETTELO: sivu 1. Seuran yhteiset ja yleiset asiat 3 2. Strategia, visio ja missio 4 3. Seuran urheilusaavutukset kaudella 6 4. HC Nokian tapahtumat

Lisätiedot

PÄIVÄKIRJA. HYVÄÄ JA AURINKOISTA KESÄÄ JA KIITOS KAUDESTA! terveisin Terhi 27.4.2008

PÄIVÄKIRJA. HYVÄÄ JA AURINKOISTA KESÄÄ JA KIITOS KAUDESTA! terveisin Terhi 27.4.2008 PÄIVÄKIRJA 26.5.2008 Tyttöjen kausi päättyi muutaman viikon takaisiin harrastesarjojen SM-kisoihin Jyväskylässä. Sijoitus oli hienosti neljäs, tosin harmittavasti 0.05 pisteen päässä pronssi mitalista.

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja Sb*Somero haastaa seuranne ja joukkueenne mukaan yhteiseen, edulliseen lähiseutukuntien salibandyliigaan. Tarkoituksena on lisätä lähikuntien

Lisätiedot

MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT

MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT 14.-15.3.2015 SUININLAHDEN KOULU, TOIVALA TURNAUSPAIKKA: SUININLAHDEN KOULU, TOIVALANTIE 60, TOIVALA (SIILINJÄRVI) TURNAUKSEN JOHTAJA: MARKKU AUMAKALLIO JÄRJESTÄVÄN SEURAN

Lisätiedot

Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA

Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA 5.9.2017 Yleistä P07 joukkueen valmennuksesta Tällä hetkellä poikia on mukana 66kpl. Valmentajia 10 (11) + Samu tulossa mukaan kilparyhmän valmentajaksi Syyskierroksen

Lisätiedot

Ruha Wolley Legendaarinen seura

Ruha Wolley Legendaarinen seura - 1 - - 2 - Ruha Wolley Legendaarinen seura Käsissäsi on juuri ilmestynyt Ruha Wolleyn kausijulkaisu. Tämän julkaisun avulla tehdään joka vuosi eteläpohjalaista lentopallohistoriaa, sillä ilman teitä tukijoita

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2015 31.12.2015 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011 Tervarit-j Juventus 04 Vanhempain palaveri 3.11.2011 Asialista Mennyt kausi Yhteenveto kuluneesta kaudesta Tulevan kauden suunnitelmat Harjoittelu Päätapahtumat Varustehankinnat Budjetti, varainkeruu Keskustelua,

Lisätiedot

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT 2018-2019 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan

Lisätiedot

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue VANHEMPAINPALAVERI 5.3.2014 KAUSISUUNNITELMA 2014-2015 JOUKKUEET Koko joukkueen tavoitekoko n. 2+28 (tällä hetkellä 1+22) Dux Titans D2 o Kilpailullisempi ja tavoitteellisempi harjoittelu/pelaaminen o

Lisätiedot

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä)

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) 1.6.2009 1. Yleistä Tämä tietopaketti ja ohjeistus on luotu selventämään joukkueen sisäisiä toimintatapoja sekä

Lisätiedot

Sedan 2005 toi menestystä

Sedan 2005 toi menestystä Sedan 2005 toi menestystä Sedan on tullut meille tutuksi, sillä ensimmäistä kertaa kävimme kuuden juniorin kanssa siellä vuonna 2001. Tuolloin kilpailut järjestettiin ensimmäistä kertaa ja saimme kokea

Lisätiedot

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013 1. Johtokunnan kokoonpano 2013: Johtokunta jatkaa neljännen toimintavuoden seuraavalla kokoonpanolla: Johtokunta: Petri Mäkinen, puheenjohtaja; Matti Huvinen, vara puheenjohtaja; Harri Bergström, sihteeri;

Lisätiedot

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940 TOIMINNAN KÄIKIRJA 1940 JALKAPALLOA VUODETA 1940 IÄLLYLUETTELO 1 JOHDANTO 2 JÄNTEVÄN ARVOT JA TAVOITTEET 3 ORGANIAATIO MALLI 3.1 EURAN JOHTOKUNTA 4 JÄNTEVÄ JA VIETINTÄ 4.1 IÄINEN JA ULKOINEN VIETINTÄ 4.2

Lisätiedot

Vanhempainkokous E-00 POJAT -> D2 juniorit

Vanhempainkokous E-00 POJAT -> D2 juniorit Vanhempainkokous 19.4.2012 E-00 POJAT -> D2 juniorit Käsiteltäviä asioita Kausi 2012-2013 Joukkueiden vastuuhenkilöt Toiminta tulevalla kaudella 2012-2013 D2-junioreiden Pelimaailma Operaatio pelisäännöt

Lisätiedot

Seuraohjeistus 2014-2015

Seuraohjeistus 2014-2015 Seuraohjeistus 2014-2015 Eteläinen alue 29.8.2014 Suomen Jääkiekkoliitto / Eteläinen alue 1 KAIKKI LINKIT OVAT AKTIIVISIA LUE, SISÄISTÄ, TUTKI JA HARJOITTELE MIKÄLI NÄILTÄ SIVUILTA EI LÖYDY VASTAUKSIA

Lisätiedot

Vanhempainilta 3.5.2016

Vanhempainilta 3.5.2016 Vanhempainilta 3.5.2016 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle Tulevan toimintakauden visio Jääkiekko vahvistaa edelleen paikkaansa paimiolaisessa harrastuskentässä kiinnostavana, innovatiivisena ja näkyvänä lajina. Johdanto

Lisätiedot

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 3.3.3.7 Kilpailujen arvontaa vastaan tehtävä vastalause voidaan esittää suullisesti ylituomarille, jonka

Lisätiedot

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 1 POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 2 Räimeen kisat: 14.05 I Duppeli: 1. Markku Valve, Gunnar Wallin 2. Sirpa Korkeamäki, Kari Korkeamäki 3. Pasi Karvola, Jarmo Räty 4. Ilkka Laitinen,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2008

TOIMINTASUUNNITELMA 2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Oulunsalo Pesäpallojaosto 7.11.2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi 1(5) Kausi: Joukkue: 1. Joukkueen toimihenkilöt Joukkueenjohtaja: Varajoukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja: Valmentaja: Vastuuhuoltaja: Huoltaja: Rahastonhoitaja Suku- ja etunimi Valmentajakoulutus

Lisätiedot

Terveiset Panttereilta

Terveiset Panttereilta Terveiset Panttereilta Napapiirin Pantterit ry on rovaniemeläinen jääurheilun erikoisseura, jossa pelataan kaukalopalloa ja jääkiekkoa. Harrastajia seurassamme on iältään 3-vuotiaasta aina n.60-vuotiaaseen;

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2018-2019 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

Poikien Superpesis 2012: pelinjohtajien arviot. Arvio oman lohkon neljästä puolivälieräjoukkueesta (ääntä) Lohko A

Poikien Superpesis 2012: pelinjohtajien arviot. Arvio oman lohkon neljästä puolivälieräjoukkueesta (ääntä) Lohko A Poikien Superpesis : pelinjohtajien arviot Arvio oman lohkon neljästä puolivälieräjoukkueesta (ääntä) Lohko A. Koskenkorvan Urheilijat. Oulujoen Kiekko Vimpelin Veto. Vaasan Maila. Seinäjoen Maila-Jussit

Lisätiedot

Ylialueellinen seurafoorumi.

Ylialueellinen seurafoorumi. Ylialueellinen seurafoorumi www.floorball.fi Sähköinen tulospalvelu turnausmuotoisissa sarjoissa Nykyinen tulospalvelujärjestelmä on ollut käytössä kaudesta 2013-14 lähtien Järjestelmä on Jääkiekkoliiton

Lisätiedot