Tilintarkastajat ja varatilintarkastajat Tilintarkastajana on toiminut Ada Silén ja varatilintarkastajana Crista Söderman-Ranta.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tilintarkastajat ja varatilintarkastajat Tilintarkastajana on toiminut Ada Silén ja varatilintarkastajana Crista Söderman-Ranta."

Transkriptio

1 Rauman Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry VUOSIKERTOMUS 2009 YLEISTÄ Rauman Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry (RESY) perustettiin alun perin vuonna Se herätettiin uudelleen henkiin vuonna Yhdistys on Suomen Eläinsuojeluyhdistys (SEY) ry:n jäsenyhdistys. YHDISTYKSEN HALLINTO Vuosikokous Yhdistyksen vuosikokous pidettiin ti ABC Kortelan kokoustiloissa, Unajantie 2. Kokouksessa oli läsnä 4 jäsentä. Vuosikokouksessa valittiin yhdistykselle hallitus vuodelle Hallitus puheenjohtaja Ulla Räsänen (12) varapuheenj. ja sihteeri Johanna Hakala (12) rahastonhoitaja Jaana-Kaisa Kekki (1) jäsenvastaava Marjaana Aho (10) aktiivivastaava Tiina Rantanen (10) tiedotusvastaava Susanna Karjalainen (10) Hallitus on kokoontunut vuosikokouksen jälkeen 5 kertaa ja sen lisäksi on ollut 7 sähköpostikokousta. Suluissa olevat numerot jäsenten nimen kohdalla kertovat läsnäolokerrat. Tilintarkastajat ja varatilintarkastajat Tilintarkastajana on toiminut Ada Silén ja varatilintarkastajana Crista Söderman-Ranta. Kirjanpitäjä Yhdistyksen kirjanpito on hoidettu Rauman Tili- ja toimistoapu Ky:n toimesta. TILINPÄÄTÖS Esitetään erikseen. EDUSTUS Yhdistyksen edustajana SEY:n liittovaltuustossa on varsinaisena jäsenenä Ulla Räsänen ja varajäsenenä Johanna Hakala ja Tiina Rantanen. Puheenjohtaja/SEYn vapaaehtoinen eläinsuojeluvalvoja osallistui valvojien koulutusviikonloppuun Tampereella. Pj Ulla Räsänen, sihteeri/varapj Johanna Hakala ja tiedotusvastaava Susanna Karjalainen osallistuivat SEYn yhdistyspäiville Helsingissä Aktiivivastaava Tiina Rantanen osallistui SEYn liittovaltuuston kokoukseen Seinäjoella AKTIIVIJÄSENET Aktiivikokouksia ei ollut. Tavoitteena edelleenkin on saada aktiivijäseniä enemmän ja useammin mukaan toimintaan.

2 JÄSENISTÖ Vuoden lopussa yhdistyksellä oli 180 jäsentä, joista nuorisojäseniä 5 ja yksi vapaajäsen/valvoja. Jäsenmaksumme on vuodessa 20 e (yli 15-vuotiailta) ja 10 e (alle 15-vuotiailta). Jos joku perheestäsi kuuluu Resyyn, voit liittyä perhejäseneksi (10 e). Perhejäsen ei saa omaa lehteä. Kannatusjäsenmaksu on 100 e ja ainaisjäsenmaksu 200 e. Suomen Eläinsuojeluyhdistys hoitaa jäsenmaksujemme laskutuksen. Resy saa aikuisten jäsenmaksusta 10 euroa, nuoriso- ja perhejäsenmaksusta 5 euroa. Jäsenmaksut vuonna 2009 pysyivät samana kuin edellisenä vuonna. Kaikille Resyn jäsenille lähetetään myös Seyn Eläinten Ystävä-lehti neljä kertaa vuodessa. VALVONTA- JA ELÄINSUOJELUTOIMINTA RESYn puheenjohtaja ja SEYn vapaaehtoinen eläinsuojeluvalvoja Ulla Räsänen teki vuoden 2009 aikana muutaman tarkastuskäynnin ja antoi lähes 250 kertaa puhelin- ja sähköpostineuvontaa. Räsäsen vastuualueeseen kuuluu Rauma, Eurajoki, Laitila ja Pyhäranta. PÄIVYSTYSPUHELIN Yhdistyksen käytössä on päivystyspuhelin, joka ollut puheenjohtaja Ulla Räsäsen hallussa. Siihen vastataan oman työn ohella omalla vapaa-ajalla. Puhelinneuvontaa annettiin 119 kertaa. PIENELÄINHAUTAUSMAA Rauman pieneläinhautausmaan hoito on kuulunut Resyn vastuulle kesästä Hautauksia on tänä vuonna tehty 4 kpl: koiria 1 kpl, kissoja 3 kpl. Hautaukset on etupäässä suorittanut Toni Toivonen ja apuna on ollut tarvittaessa Toni Lahtinen. Tien hautausmaalle on tarvittaessa aurannut kaupunki. JÄSENLEHTI JA INTERNETSIVUT Yhdistyksen lehteä Harakanvarpaat ei ilmestynyt vuonna Internetsivujen ylläpitoa jatkettiin edelleen osoitteessa Yhdistyksen sivuista vastaa Ulla Räsänen sekä Toni Lahtinen. MYYTÄVÄT TUOTTEET Uusia hankintoja ei tehty, mutta tapahtumien yhteydessä myynnissä oli aiemmin hankittuja tuotteita mm. T-paitoja ja lippalakkeja. Olemme myös saaneet SEYn kautta kirjoja ja SEYn tuotteita, jotka voimme myydä, antaa kiitokseksi luennoitsijoille tai laittaa arpajaisvoitoiksi mm. Hevosturvakoti Equisafen vuosikirja 2006 Parempi huominen. Aiemmin olemme hankkineet yhdistyksen käyttöön ja myytäväksi myös turvasiruja ja eläimiä stressitilanteissa rauhoittavia D.A.P.- ja Feliway-tuotteet sekä Hui kauhistus!-cd:n HANKINNAT Isompia hankintoja tänä vuonna ei tehty. TIEDOTUSVÄLINEET Resyn kirjoituksia ei julkaistu lehdissä, vaikka kaksi tiedotetta lehtiin lähetettiinkin. RAHANKERÄYS Resy on hakenut ja saanut uuden rahankeräysluvan ajalle Tällä hetkellä Resyn lippaita on Eläinlääkäripalvelu Know-haussa, Lemmikki- ja Hevostarvike Ilonaiheessa, Rauman ja Eurajoen kunnaneläinlääkäreillä, Hilsun Akvaarionurkassa, Lemmikkitalo Taikatassussa, Mustissa ja Mirrissä, Ekokauppa Maahisessa ja Kampaaja-Kosmetologi Susannalla. TAPAHTUMAT JA OSALLISTUMISET Tapahtumiin on osallistunut sekä hallituslaisia että aktiiveja.

3 HUHTIKUU Kissojen leikkauskampanja: Eurajoen leikkauskampanjassa leikattiin 8 tyttökissaa Puheenjohtaja/SEYn vapaaehtoinen eläinsuojeluvalvoja osallistui valvojien koulutusviikonloppuun Tampereella. TOUKOKUU 3.5. Rauman Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry järjesti kaikenkarvaisten koirien Match Show'n Raumalla, Vähämaanpuistossa. Tähän leikkimieliseen koiranäyttelyyn osallistui 124 koiraa. Tuomareina toimivat Auli Tiala (veteraanit ja isot koirat), Johanna Kuparinen (pennut) sekä Jaana-Kaisa Kekki (pienet koirat). Lapsi & Koira-kisan tuomaroivat kaikki tuomarit yhdessä. Kilpailun vanhin koira, Päivi Silvendoinin 13-vuotias japaninpystykorva Kamu, sai erikoispalkinnon. Samalla oli myös Rauman Käyttö- ja Seurakoirien kesäkauden avajaiset, joka alkoi koirakulkueella ja Vähämaanpuistossa oli koirarotujen esittelyä, tokonäytös ja epäviralliset agilitykisat jne. Tapahtuman sponsoroi Raili Pispa Oy, Lemmikki- ja hevostarvike Ilonaihe, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Suomen Rehu, Euran ja Laitilan Agrimarketit Rauman Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry:n vuosikokous ABC Kortelan kokoustiloissa, Unajantie 2. ELOKUU Resyllä infopöytä Lemmikki- ja hevostarvike Ilonaiheen tapahtumassa. SYYSKUU Resyllä infopöytä ja tuotemyyntiä Rauman Silakkamarkkinoilla. Jäsenhankintakampanja ja aktiivitapaaminen teltalla. LOKAKUU Eläinten Viikko: Kyvykäs eväkäs - kalakin tuntee ja oppii! Pj Ulla Räsänen, sihteeri/varapj Johanna Hakala ja tiedotusvastaava Susanna Karjalainen osallistuivat SEYn yhdistyspäiville Helsingissä. MARRASKUU Aktiivivastaava Tiina Rantanen osallistui SEYn liittovaltuuston kokoukseen Seinäjoella. RESY on mukana Turvasiru-nettipalvelussa, Turvasiru on tietynlainen siru, mutta aivan tavallinen mikrosiru. Turvasirutetut eläimet rekisteröidään nettipalveluun, joka on auki 24/7 viranomaisille ja löytöeläintaloille. RESY käyttää pelkästään turvasiruja. Raumalaisten eläinkauppojen kanssa sovittiin, että niissä on jatkuva ruokakeräys apua tarvitsevien eläinten hyväksi. Ruokakeräyspaikat ovat siis Lemmikkitalo Taikatassu, Lemmikki- ja Hevostarvike Ilonaihe, Musti ja Mirri sekä Hilsun Akvaarionurkka. Keräyspaikkoihin voi myös jättää tarvikkeita, liinavaatteita jne. eläimille. Keräyksen tuotto jaetaan mm. löytöeläintaloihin sekä eläinsuojeluvalvojan kautta apua tarvitseville eläimille.

4 KÄYTÄNNÖN ELÄINSUOJELUTYÖ Useimmat alla mainitut tapaukset liittyvät SEY:n vapaaehtoisen eläinsuojeluvalvojan Ulla Räsäsen työhön, mutta olisivat olleet mahdottomia toteuttaa ilman Resyn varoja. Varoja keräämme mm. arpajaisilla, erilaisilla tapahtumilla, lahjoituksilla ja jäsenmaksuilla. Satunnaisesti Resy tukee vähävaraisia ihmisiä eläinten hoidossa takaisinmaksusopimusten kautta. Takaisinmaksusopimus tarkoittaa sitä, että lainan ottaja maksaa lainan hänelle sopivissa erissä takaisin. Ikävä kyllä näistä ja laskuista rahat jäävät usein saamatta, mutta eläimet on ainakin hoidettu kuntoon. Resy maksoi vuonna 2009 yhden kissan leikkauksen, rokotuksen ja sirutuksen, joista leikkauksesta tehtiin takaisinmaksusopimus. Valitettavasti tästä sopimuksesta ovat suoritukset vielä saamatta. Vuonna 2009 annoimme 3 ruoka-avustusta ja 1 hiekka-avustuksen kolmen kissan talouteen sekä joululahjat kissoille sekä 6 kertaa ruoka-avustuksen ja 5 kertaa hiekka-avustuksen iäkkään pariskunnan kissoille. Resy kustansi myös yhden kissan lopetuskulut sekä antoi ilmaisen hautapaikan Rauman pieneläinhautausmaalla. Resyn varoista myös kustannettiin yhden siilin lopetuskulut sekä yhden siilin eläinlääkäri- ja lopetuskulut. Kesän kynnyksellä jaettiin tänäkin vuonna pienimuotoisesti Älä ota kesäkissaa- sekä Älä jätä meitä kuumaan autoon-julisteita. Talvisin yhdistyksemme jäsenet Minna Toivonen sekä Jaana Virtanen käyvät ruokkimassa sorsia kanaalissa ja Syvärauman lahdella sekä tarvittaessa Ankkalammella. Yhdistys sai monia yksityisiä raha-, ruoka- ja tavaralahjoituksia (mm. arpajaisvoittoja, myyjäistuotteita, lakanoita, pyyhkeitä, eläinten tarvikkeita jne.). Pitkin vuotta olemme vieneet saamiamme ruoka- ja tavaralahjoituksia apua tarvitseville eläimille sekä löytöeläinkoteihin. Löytöeläinkodeista lahjoituksia on annettu pääasiassa Turun Eläinhoitolaan, koska sinne on otettu suurin osa mm. eläinsuojeluvalvojan pelastamista eläimistä sekä sinne otetaan tarvittaessa hoitoon myös luonnonvaraisia eläimiä seudultamme veimme yhden ruoka- ja nami-avustuksen Turun Eläinhoitolaan, sekä lahjoitimme loput Resyn ruokakeräysruoista Rekku Rescuelle. Annoimme erilliset rahalahjoitukset Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistyksen luonnonvaraisten eläinten avustustilille, jotta SEYn vapaaehtoinen eläinsuojeluvalvoja Sari Valtanen voisi jatkaa arvokasta työtään hoitaen luonnonvaraisia eläimiä sekä Turun eläinhoitolan kissapurkkiin kissojen eläinlääkärikuluja varten. Toimitimme Sarille luonnonvaraisten eläinten hoitoon myös lahjakorttiavustuksen Musti ja Mirri-liikeeseen helpottamaan 40 siilin ruokintakuluissa. Sari toimii myös korvaamattomana apuna RESYlle ja Ullalle antaen neuvoja erilaisissa luonnonvaraisten eläinten hoitoon liittyvissä kysymyksissä. Ohjaamme hänelle myös jonkun verran puheluita suoraan. Muita neuvojiamme luonnonvaraisten eläinten ollessa kyseessä ovat eläinsuojeluvalvoja Heidi Leyser sekä SEYn vapaaehtoinen eläinsuojeluvalvoja Markku Alanko. Olemme myös julkaisseet joka kuukausi lehti-ilmoitusta lähiseudun löytöeläinkotien yhteystiedoista.

5 RESY luovuttaa kaikki kissat leikattuina (pennut varhaissteriloidaan ja -kastroidaan) sekä tunnistemerkittyinä (mikrosiru sekä x-tatuointi). Myös muut RESYn kustannuksella tai takaisinmaksusopimuksella leikattavat kissat pyritään mikrosiruttamaan sekä x-tatuoimaan. Jakamamme ruuat olemme ostaneet tai saaneet ruokakeräyksen kautta. Tarvikkeet olemme ostaneet tai saaneet lahjoituksena. RESYn kautta suoraan uusiin koteihin ei lähtenyt yhtään eläintä vuonna KIITOKSET Kiitos menneestä vuodesta jäsenillemme, kannattajillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Kiitämme kaikista myös saamistamme raha-, ruoka- ja tavaralahjoituksista. Hallituksen puolesta Ulla Räsänen Puheenjohtaja Johanna Hakala Sihteeri Toimintakertomus on hyväksytty yhdistyksen vuosikokouksessa

Tilintarkastajat ja varatilintarkastajat Tilintarkastajana on toiminut Heidi Maikola ja varatilintarkastajana Crista Söderman-Ranta.

Tilintarkastajat ja varatilintarkastajat Tilintarkastajana on toiminut Heidi Maikola ja varatilintarkastajana Crista Söderman-Ranta. Rauman Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry VUOSIKERTOMUS 2011 YLEISTÄ Rauman Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry (RESY) perustettiin alun perin vuonna 1889. Se herätettiin uudelleen henkiin vuonna 1996. Yhdistys

Lisätiedot

Kuva Studio Sole. Vuosikertomus

Kuva Studio Sole. Vuosikertomus Vuosikertomus Vuosikertomus 2014 VUOSI 2014 oli Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry:n kuudes toimintavuosi. Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 20. maaliskuuta Helsingissä ja hallitukseen valittiin alla olevat

Lisätiedot

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry. Vuosikertomus

Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ry. Vuosikertomus ry Vuosikertomus 2009 ry Vuosikertomus 2009 YHDISTYKSEN PERUSTAMINEN Perustaminen ja rekisteröinti sai alkunsa 26. helmikuuta 2009, jolloin pidettiin yhdistyksen perustamiskokous. Yhdistyksen perusti viisi

Lisätiedot

Alla seuraa yhdistyksen toimintakertomus vuodelta 2010. Tiivistelmä on dokumentin lopussa.

Alla seuraa yhdistyksen toimintakertomus vuodelta 2010. Tiivistelmä on dokumentin lopussa. TOIMINTAKERTOMUS 2010 Kodittomien koirien ystävät Hemlösa hundars vänner rf (tästä lähtien lyhennetty KKY) kohdistaa toimintansa Romaniaan, missä esiintyy lukuisia vakavia eläinsuojeluongelmia, varsinkin

Lisätiedot

ITÄ-HÄMEEN KOIRAKERHO RY

ITÄ-HÄMEEN KOIRAKERHO RY ITÄ-HÄMEEN KOIRAKERHO RY 1986 2006 Koonnut: Eila Vuorenranta 2/41 SISÄLLYSLUETTELO PERUSTAMINEN...3 KENNEL KERHON PERUSTAVA KOKOUS...4 YLEISKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA...6 ITÄ-HÄMEEN KOIRAKERHON SÄÄNNÖT...9 TOIMINTAKERTOMUS

Lisätiedot

Mannerheimin Lastesuojeluliiton Lammin paikallisyhdistys ry.

Mannerheimin Lastesuojeluliiton Lammin paikallisyhdistys ry. Mannerheimin Lastesuojeluliiton Lammin paikallisyhdistys ry. Toimintakertomus vuodelta 2011 1. Yleistä Yhdistyksen toiminnan perustana ja keskeisinä päämäärinä olivat lapsen ja lapsuuden arvostus, suvaitsevaisuus,

Lisätiedot

1/05. Talvinumerossa mm. Valokuvauskilpailun voittajakuvat Vuoden 2005 hallitus esittäytyy Marsu laumaeläimenä -artikkeli

1/05. Talvinumerossa mm. Valokuvauskilpailun voittajakuvat Vuoden 2005 hallitus esittäytyy Marsu laumaeläimenä -artikkeli 1/05 Talvinumerossa mm. Valokuvauskilpailun voittajakuvat Vuoden 2005 hallitus esittäytyy Marsu laumaeläimenä -artikkeli Oulun seudun jyrsijäharrastajat ry:n jäsenlehti 1 Valokuvauskilpailussa toiseksi

Lisätiedot

ADOPTIVFAMILJER RF 21.3.2011

ADOPTIVFAMILJER RF 21.3.2011 ADOPTIOPERHEET RY, TOIMINTAKERTOMUS ADOPTIVFAMILJER RF 21.3.2011 TOIMINTAVUOSI 2010 Yleistä Kulunut toimikausi oli yhdistyksen neljästoista. Yhdistyksen toiminnan vakiintuminen jatkui Raha-automaattiyhdistyksen

Lisätiedot

Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/2 talteen ry. ESITYSLISTA. Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone, Sepänk.

Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/2 talteen ry. ESITYSLISTA. Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone, Sepänk. Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/2 talteen ry. Yhdistyksen ylimääräinen kokous Aika: tiistai 11.2.2014 kello 14.00 ESITYSLISTA Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone,

Lisätiedot

28.4.2012 TOIMINTAKERTOMUS 2011

28.4.2012 TOIMINTAKERTOMUS 2011 TOIMINTAKERTOMUS 2011 Adoptioperheet ry on adoptiolasten vanhempien, adoptiota harkitsevien ja adoptioprosessissa mukana olevien yhdistys, joka pyrkii toiminnallaan tukemaan adoptioprosessin eri vaiheissa

Lisätiedot

YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ

YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ Selkokieliversio YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ YHDISTYS ON YHTEISTOIMINTAA...2 Yhteinen asia, kaikki mukaan!... 2 Jäseneksi liittyminen...3 Tärkeä tiedonkulku... 4 Ero yhdistyksen jäsenyydestä...

Lisätiedot

Palstalle voi lähettää uutisia, lehtileikkeitä, onnitteluja ja tervehdyksiä. Palstalla kerrotaan myös sukuseuran kuulumisia ja tiedotuksia.

Palstalle voi lähettää uutisia, lehtileikkeitä, onnitteluja ja tervehdyksiä. Palstalla kerrotaan myös sukuseuran kuulumisia ja tiedotuksia. Vartiaisten Viesti 4 2010 YHTEYS SUKUUMME Toimitussihteerin palsta Palstalle voi lähettää uutisia, lehtileikkeitä, onnitteluja ja tervehdyksiä. Palstalla kerrotaan myös sukuseuran kuulumisia ja tiedotuksia.

Lisätiedot

Koira on hienoa seuraa, ja kumppanuutenne voi kestää jopa

Koira on hienoa seuraa, ja kumppanuutenne voi kestää jopa Oletko päättänyt hankkia koiran? Tämän oppaan avulla löydät hyvinvoivan, juuri sinulle sopivan koiran ja tunnistat vastuullisen myyjän. Kuva: Suvi Korpi SEY on Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja eläinsuojelun

Lisätiedot

Sisällys. 10-Vuotisjuhlajulkaisun toimituskunta. Painopaikka

Sisällys. 10-Vuotisjuhlajulkaisun toimituskunta. Painopaikka Sisällys Puheenjohtajan Tervehdys... 3 Muistoja Edunvalvonnan Vuosilta... 4 20 Vuotta Työttömien Hyväksi... 5 Johtokunta 2012... 6 Toiminnanohjaaja... 7 Eläinhoitola Kotipesä... 8 Poimintoja Yhdistyksen

Lisätiedot

HERTTONIEMENRANNAN VÄESTÖN- JA TALOSUOJELUYHDISTYS HVTY RY TOIMINTAKERTOMUS

HERTTONIEMENRANNAN VÄESTÖN- JA TALOSUOJELUYHDISTYS HVTY RY TOIMINTAKERTOMUS HERTTONIEMENRANNAN VÄESTÖN- JA TALOSUOJELUYHDISTYS HVTY RY TOIMINTAKERTOMUS 2014 Sorsavuorenkatu 14 B 31, 00810 Helsinki. Puh. 0400 447 025 www. hvty.fi 1 1. Yleistä Yhdistyksen sääntöjen mukaan "Herttoniemenrannan

Lisätiedot

Oulun Numismaattinen kerho ja 2000- luvun tapahtumat vuodesta 2002 vuoden 2011 loppuun, esitelmä 8.10.2012, ONK 50v EM

Oulun Numismaattinen kerho ja 2000- luvun tapahtumat vuodesta 2002 vuoden 2011 loppuun, esitelmä 8.10.2012, ONK 50v EM Oulun Numismaattinen kerho ja 2000- luvun tapahtumat vuodesta 2002 vuoden 2011 loppuun, esitelmä 8.10.2012, ONK 50v EM Suomessa vaihdettiin entinen rahayksikkö markka euroksi vuoden 2002 alussa. Uusi käteinen

Lisätiedot

ky:n kerho opas helsingin kauppatieteiden ylioppilaat ry ky:n kerho-opas / tervetuloa ky:lle / 1

ky:n kerho opas helsingin kauppatieteiden ylioppilaat ry ky:n kerho-opas / tervetuloa ky:lle / 1 ky:n kerho opas helsingin kauppatieteiden ylioppilaat ry ky:n kerho-opas / tervetuloa ky:lle / 1 sisällys 1. Tervetuloa KY:lle! 4 1.1 Helsingin kauppatieteiden ylioppilaat ry KY 5 1.2 ky-säätiö 7 1.3 Yleistä

Lisätiedot

AMALIA. Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry

AMALIA. Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry AMALIA Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry Kevät 2012 2 3 Kanta-Häme Ry Sisältö: Sisältö 3 Puheenjohtajan palsta 4 Terveiset tiedotusvastaavalta 5 Puheenjohtajan hakuilmoitus 6 Hallitus

Lisätiedot

Ruudullanne on nyt lehden toinen numero.

Ruudullanne on nyt lehden toinen numero. P U H E E 2 Toydogs 2/2015 ilmestyy viikolla 22. Deadline 15.5.2015. Puheenjohtaja Jussi Liimatainen Vuorimiehenkatu 18 D 42 00140 Helsinki puh. 040-8339285 e-mail: puheenjohtaja (at) toydogs.net Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kummitoiminta kasvoi edelleen vuoden 2011 aikana. Kummilapsia yhdistyksellä oli vuoden lopussa 383.

Kummitoiminta kasvoi edelleen vuoden 2011 aikana. Kummilapsia yhdistyksellä oli vuoden lopussa 383. T O I M I N T A K E R T O M U S 2 0 1 1 Kummitoiminnan 26. vuosi Nakurun lapset ry:n toiminnan tavoitteet: 1. Kummitoiminnalla pyritään takaamaan oikeudenmukainen ja tasa-arvoinen lapsuus kenialaisen kummitoimintamme

Lisätiedot

PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE

PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE VERSIO 28.5.2012 Esipuhe Pidät kädessäsi partiolippukunta Jyväskylän Versot ry:n omaa tietopakettia partiolaisen kotiväelle.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2013. ADHD-liitto ry ADHD-förbundet rf

TOIMINTAKERTOMUS 2013. ADHD-liitto ry ADHD-förbundet rf TOIMINTAKERTOMUS 2013 ADHD-liitto ry ADHD-förbundet rf s i s ä l t ö SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE...3 2. YHDISTYSTOIMINTA...4 2.1. VERTAISTUKI...5 3. EDUNVALVONTA...6 4. TIEDON VÄLITTÄMINEN...7 4.1. NEUVONTA

Lisätiedot

Sport Club Kokkola Ry (SC Kokkola) 2002-2012 Historiikki

Sport Club Kokkola Ry (SC Kokkola) 2002-2012 Historiikki Sport Club Kokkola Ry (SC Kokkola) 2002-2012 Historiikki Sport Club Kokkola Ry on perustettu syyskuussa 2002. Seura perustettiin kokkolalaisten harrasteurheilijoiden kunnon kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Lisätiedot

1. Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja Annamari Aarnio avasi kokouksen toimittamalla esityslistan sähköpostitse jakelussa mainituille 22.2.2009.

1. Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja Annamari Aarnio avasi kokouksen toimittamalla esityslistan sähköpostitse jakelussa mainituille 22.2.2009. Suomen Briard ry Hallituksen kokous 1/2009 Kokous järjestetty sähköisenä kokouksena 22.2. 6.3.2009 Läsnä: Annamari Aarnio, Nina Pakkanen, Satu Vähä, Tuula Tanska, Kati Jokio, Anna Väänänen, Tiina Järveläinen,

Lisätiedot

SOTILASKOTILIITTO - SOLDATHEMSFÖRBUNDET ry VIHREÄ KIRJA

SOTILASKOTILIITTO - SOLDATHEMSFÖRBUNDET ry VIHREÄ KIRJA SOTILASKOTILIITTO - SOLDATHEMSFÖRBUNDET ry VIHREÄ KIRJA 2013 2 VIHREÄ KIRJA Julkaisija: Sotilaskotiliitto Soldathemsförbundet ry Tekstin on laatinut Sotilaskotiliiton järjestötoimintaprosessi: Karoliina

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2013 Hyväksytty kevätkokouksessa 6.4.2014

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2013 Hyväksytty kevätkokouksessa 6.4.2014 VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2013 Hyväksytty kevätkokouksessa 6.4.2014 Sisältö Sisältö 1 Vuosi 2013... 2 2 Toiminta... 3 2.1 Vertaistuki- ja vapaaehtoistoiminta... 3 2.2 Neuvonta... 4 2.3 Jäsen- ja kuntoutustoiminta...

Lisätiedot

3 Seuralla voi olla irtainta ja kiinteää omaisuutta ja seura voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja.

3 Seuralla voi olla irtainta ja kiinteää omaisuutta ja seura voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja. 1 Yhdistyksen nimi on Kasvinsuojeluseura ry. Sen toiminta-alueena on koko maa ja kotipaikkana Helsingin kaupunki. Yhdistyksestä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura. 2 Seuran tarkoituksena on edistää

Lisätiedot

BirdLifen paikallistoimintamalli

BirdLifen paikallistoimintamalli BirdLifen paikallistoimintamalli ohjeita paikalliseen lintuharrastustoimintaan alueellisen lintuyhdistyksen sisällä Käyttöohje: Jos dokumentti näyttää pitkältä, lue aluksi sisällysluettelo ja kappaleet

Lisätiedot

1-2/2009REMMI. Etsijäkoirien toiminta. Silvia Trkmanin kurssilla

1-2/2009REMMI. Etsijäkoirien toiminta. Silvia Trkmanin kurssilla 1-2/2009REMMI Etsijäkoirien toiminta Silvia Trkmanin kurssilla 1 Silvia Trkmanin kurssilla Silvia Trkman saapui Kirkkonummelle pyreneittenpaimenkoiraharrastajien, Kirkkonummen Kennelkerhon ja Helsingin

Lisätiedot

OPAS IHOLIITON JÄSENYHDISTYSTEN TOIMINTAAN

OPAS IHOLIITON JÄSENYHDISTYSTEN TOIMINTAAN OPAS IHOLIITON JÄSENYHDISTYSTEN TOIMINTAAN Tähän oppaaseen on koottu Iholiiton jäsenyhdistysten toiminnan kannalta keskeisiä tietoja. Aluksi on lyhyt kuvaus Iholiiton toiminnasta ja organisaatiosta. Luvussa

Lisätiedot