aquablue Charter teemapurjehduksia yrityksille 2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "aquablue Charter teemapurjehduksia yrityksille 2012"

Transkriptio

1 aquablue Charter teemapurjehduksia yrityksille 2012 Ottakaa irtiotto kaupungin hälystä ja jättäkää stressi laiturille. aquablue Charter vie teidät äänettömin purjein virkistävälle merelle suoraan Helsingin ydinkeskustasta. Aloittakaa päivä asiakkaiden tai oman tiimin kanssa aamiaispurjehduksella tai viettäkää merellinen päivä Stora Herrön kalamajalla. Tai miltä kuulostavat saunailta saaristossa, kokous meren äärellä ja rapuilta aalloilla. Astukaa veneeseen sellaisena kuin olette, vaikka ilman aiempaa purjehduskokemusta. Jokainen saa osallistua purjeveneen operointiin tahtotilansa mukaan ja veneessä on tuulta pitävät sadeasut ja pelastusliivit. Tervetuloa nauttimaan purjehduksen lumosta, kimaltelevista aalloista ja sykähdyttävistä auringonlaskuista. Tämä on maailma minkä haluamme jakaa kanssanne. Seikkailuja ja mielenrauhaa kuten haluatte Markus Vikman aquablue Charter

2 Tuulen viemää virkistyspurjehdus aquabluen virkistyspurjehduksilla raikas merituuli puhdistaa mielen ja kehon ja vie huolet mennessään. Merellä voi nauttia purjehduksen lumosta tuulen kuljettaessa venettä ja kukin saa osallistua veneen operointiin tahtotilansa mukaan. Purjehdukseen voi liittää myös ruokailuja veneessä. Valitkaa alla olevista paketeista teille parhaiten sopiva kokonaisuus tai pyytäkää meiltä räätälöity tarjous. Purjehduspakettien hinnat: 1050 eur / vene 4 h purjehdus lisätunnit 200 eur/ h/vene 1200 eur/ vene aamiaispurjehdus, sisältää 4 h purjehduksen ja aamiaisen veneessä eur/ vene 6 h purjehdus ja ruokailu veneessä. Menuna ruokaisa keitto tai esim. savulohikiusaus. Hintaan sisältyvät myös alkoholittomat ruokajuomat. Tuulen viemää purjehduksien hintoihin sisältyvät purjehdus ja kipparin palvelut, lasillinen kuplivaa juomaa, muut mainitut tarjoilut sekä vettä ja tuulta pitävät purjehdusvaatteet. Yhden veneen maksimihenkilömäärä on 12 henkilöä ja voimme toteuttaa purjehdukset useamman veneen regattana. Räätälöimme purjehdusten reitit päivän tuulien ja toivomustenne mukaan. Alkoholijuomat eivät sisälly purjehduspakettien hintoihin ja voitte tuoda omat juomat tai hankimme teille lisäveloituksella juomia toiveidenne mukaan.

3 Merellinen saunailta Astukaa veneeseen nauttimaan purjehduksen hurmiosta ja illan tullen päättäkää päivä yhteiseen saunomiseen ja ruokailuun meren äärellä. Saunavaihtoehtoina ovat Helsingin Radisson Blu Seasiden upea kattosauna ja näköalakabinetti tai Helsingin lähisaariston kallioilla höyryävät viehättävät rantasaunat. Radisson Blu Seaside kattosauna 1350 eur (max 12 hengelle/ vene) hintaan sisältyvät 3-4h purjehdus, kupliva juoma veneessä, tuulta ja vettä pitävät purjehdusvaatteet, 2 h sauna ja näköalakabinetti sekä tarjoiluja kabinetissa enintään 400 eur arvosta. Saunailta saaristossa Helsingin lähistöllä 1600 eur/ vene max 12 henkilöä hintaa sisältyvät 4 h purjehdus, kupliva juoma veneessä, tuulta ja vettä pitävät purjehdusvaatteet ja 1,5 tunnin saunominen eur/ vene max 12 henkilöä hintaan sisältyy edellisen lisäksi saunaruokailun veneessä tai saunalla tilasta riippuen ja alkoholittomat ruokajuomat. Alkoholijuomat eivät sisälly purjehduspakettien hintaan ja voitte tuoda omat juomat tai hankimme teille lisäveloituksella juomia toiveidenne mukaan.

4 Merellinen päivä kalamajalla Stora Herrön perinteinen kalastajan kalamaja sijaitsee Espoon Suvisaaristossa. Saaressa voitte pitää pienen kokouksen tai vain nauttia Suomen meriluonnosta parhaimmillaan. Kalamajan tuvan suurista ikkunoista avautuu upea merimaisema ja rantakallioilla sijaitseva sauna kutsuu uimaan ja saunomaan perinteiseen suomalaiseen tapaan. aquabluen päivään kalamajalla sisältyvät purjehdus saareen, lasillinen kuplivaa juomaa ja kevyt välipala veneessä, ruokailu saaressa, alkoholittomat juomat, kipparin palvelut, vettä ja tuulta pitävät purjehdusvaatteet ja purjehdus takaisin Helsinkiin. Menuvaihtoehtoina tarjoamme esimerkiksi saaristolaispöytää, grillausta tai rapujuhlia. Päivän hinta on 2780 euroa ja maksimihenkilömäärä on 12 henkilöä. Päivän ajallinen minimikesto on kuusi tuntia ja maksimikesto kymmenen tuntia. Lähtö ja paluuajat toteutamme toiveidenne mukaan. Lisämaksu saunasta 200 euroa ja sauna-aika on kaksi tuntia. Alkoholijuomat eivät sisälly paketin hintaan ja voitte tuoda omat juomat tai hankimme teille lisäveloituksella juomia toiveidenne mukaan. Huomioittehan kokousta ajatellen, että kalamajalla ei ole av-laitteita tai nettiyhteyttä. Tervetuloa nauttimaan saaristolaisromantiikasta ja upeasta suomalaisesta luonnosta meren äärellä.

5 Kokous meren äärellä Aloittakaa päivä asiakkaiden tai oman tiimin kesken muutaman tunnin virkistävällä purjehduksella ja sen jälkeen päivän kokous sujuu mutkattomasti. Tai päättäkää kokouspäivä purjehdukseen ja tiimihengen nostattamiseen. Pienimuotoinen kokous onnistuu myös veneessä ja sisältyy purjehduksen hintaan. Tekniikkaa ja kokoustilaa vaativiin kokoontumisiin voitte valita paikaksi jonkun Suomenlinnan monista historiallisista tiloista tai persoonallisen ja hulppean Villa Ruusuniemen Vuosaaressa. Kokous Suomenlinnassa purjehduspaketti Suomenlinnan värikäs historia antaa hienot puitteet kokouksille ja virittää päivään uutta vallankumouksellista näkökulmaa. Vaikeatkin asiat ovat ratkenneet Suomenlinnan muurien sisällä. aquabluen Suomenlinnan kokouspakettiin kuuluu 3 h purjehdus, joko ennen tai jälkeen kokouksen, lasillinen kuplivaa veneessä ja kotiruokatyyppinen ruokailu veneessä tai kokouspaikassa. Paketin hinta on alkaen 1500 eur/ vene ja yhden veneen maksimi kapasiteetti on 12 henkilöä. Hinta vaihtelee valitun tilan ja kokouksen keston mukaan. Pakettiin kuuluu purjehdus yhteen suuntaan, joten toiseen suuntaa ennen tai jälkeen kokouksen poistuminen/saapuminen Suomenlinnaan tapahtuu omatoimisesti Suomenlinnan lautalla.

6 Kokous tai tiimipäivä Villa Ruusuniemessä purjehduspaketti Vuosaaressa sijaitseva Villa Ruusuniemi tarjoaa korkealaatuiset ja persoonalliset puitteet kokouksen, tiimipäivän tai vuorovaikutuskoulutuksen pitopaikaksi. Huvilan varhaiset vuodet henkivät teollisen ja poliittisen aikakauden muistoja lukuisat suomalaisten ja venäläisten tapaamiset maiden ylintä johtoa myöten värittävät Villa Ruusuniemen historiaa. Ruusuniemen kokoustilasta avautuu upea merinäköala ja tilat soveltuvat noin 40 hengen käyttöön. Käytössänne ovat kokoustilan lisäksi huvilan muut tyylikkäät tilat, ulkoterassit näköalalla ja ylelliset sauna- ja allasosastot sekä takkatilat. aquablue tuo seurueenne huvilan omaan venelaituriin tai vaihtoehtoisesti päivän voi päättää purjehdukseen takaisin Helsingin keskustaan. Kuljetus toiseen suuntaa järjestyy helposti Helsingin julkisilla liikennevälineillä tai taksilla. Autamme teitä kuljetuksen järjestämisessä. Villa Ruusuniemen paketin hinta on 2950 eur/ vene max 12 henkilöä. Jos henkilömäärä on suurempi kuin 12, on toisen ja kolmannen veneen hinta 1550 eur/ vene. Suuremmille seurueille järjestämme veneeksi kuunarin ja teemme räätälöidyn tarjouksen. Villan merelliseen päivään kuuluu purjehdus Ruusuniemeen tai pois sieltä, lasillinen kuplivaa veneessä, huvilan hulppeat kokous- ja oleskelutilat sekä sauna ja uima-allasosaston käyttö, ruokailu huvilalla, alkoholittomat juomat, kipparin palvelut, vettä ja tuulta pitävät purjehdusvaatteet. Päivän kokouksen ruokailu on kokouskahvit suolaisella tai makealla kahvileivällä ja kotiruokatyyppinen kokouslounas. Tiimipäivään tai iltatilaisuuteen menuna voi olla esimerkiksi saaristolaispöytä, grillausta tai rapujuhlat. Alkoholijuomat eivät sisälly purjehduspakettien hintoihin ja voitte tuoda omat juomat tai hankimme teille lisäveloituksella juomia toiveidenne mukaan.

7 aquabluen kausimenut aalloilla Haluamme tarjota teille purjehduksen lumon ohella makuelämyksiä alkukesän ja syksyn parhaista herkuista. Kerää porukka työkavereista tai kutsu mukaan asiakkaitasi ja tule aquabluen rennolle uudet perunat ja saaristolaisherkkuja tai rapuilta aalloilla purjehdukselle. Purjehduksen aluksi perehdytämme teitä purjehduksen saloihin ja illan koittaessa ankkuroidumme suojaisaan paikkaan nauttimaan pöydän antimista. Uudet perunat ja saaristolaisherkkuja aalloilla Alkukesä on täynnä lupausta tulevasta lämpimästä kesästä. Lähde merelle nauttimaan virkistävästä merituulesta, kimaltelevista aalloista ja alkukesän raikkaista herkuista. Katamme pöytään parsaa, uusia perunoita ja saariston kalaherkkuja. Rapuilta aalloilla Kimaltelevat aallot, elokuun lumoavat auringonlaskut ja rapukekkerit hyvässä seurassa kuplivan juoman kera. Kokoa porukka työkavereista tai kutsu mukaan asiakkaita ja tule aquabluen rennolle rapupurjehdukselle syksyn lämpimiin iltoihin. Kausimenut aalloilla purjehdusten hinta on 1650 eur/ vene ja kokonaiskesto noin kuusi tuntia. Hintaan sisältyvät purjehdus ja kipparin palvelut, lasillinen kuplivaa juomaa, muut mainitut tarjoilut sekä vettä ja tuulta pitävät purjehdusvaatteet. Yhden veneen maksimihenkilömäärä on 10 henkilöä ja voimme toteuttaa purjehdukset useamman veneen regattana. Räätälöimme purjehdusten reitit päivän tuulien ja toivomustenne mukaan. Alkoholijuomat eivät sisälly purjehduspakettien hintoihin ja voitte tuoda omat juomat tai hankimme teille lisäveloituksella juomia toiveidenne mukaan. Purjehdusten alkamisajat sekä lähtö ja paluupaikat sovitaan aina yrityksenne aikataulun mukaan. Tiedustelut ja varaukset Markus Vikman Räätälöimme purjehduspaketteja myös toiveidenne mukaan. Pyydä tarjous Markukselta. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

8 aquablue yrityspurjehdusten tuote- ja hinnastokooste 2012 Katso koosteen lopusta kaikkiin purjehduspaketteihin kuuluvat asiat. Tuulen viemää virkistyspurjehdus Purjehduspakettien hinnat: 1050 eur / vene 4 h purjehdus lisätunnit 200 eur/ h/vene 1200 eur/ vene aamiaispurjehdus, sisältää 4 h purjehduksen ja aamiaisen veneessä eur/ vene 6 h purjehdus ja ruokailu veneessä. Menuna ruokaisa keitto tai esim. savulohikiusaus. Hintaan sisältyvät myös alkoholittomat ruokajuomat. Merellinen saunailta Radisson Blu Seaside kattosauna 1350 eur (max 12 hengelle/ vene) hintaan sisältyvät 3-4h purjehdus, 2 h sauna ja näköalakabinetti sekä tarjoiluja kabinetissa enintään 400 eur arvosta. Saunailta saaristossa Helsingin lähistöllä 1600 eur/ vene max 12 henkilöä hintaa sisältyvät 4 h purjehdus 1,5 tunnin saunominen eur/ vene max 12 henkilöä hintaan sisältyy edellisen lisäksi saunaruokailun veneessä tai saunalla tilasta riippuen ja alkoholittomat ruokajuomat. Merellinen päivä kalamajalla aquabluen päivään kalamajalla sisältyvät purjehdus saareen, lasillinen kuplivaa juomaa ja kevyt välipala veneessä, ruokailu saaressa, alkoholittomat juomat ja purjehdus takaisin Helsinkiin. Päivän hinta on 2780 euroa ja maksimihenkilömäärä on 12 henkilöä. Päivän ajallinen minimikesto on kuusi tuntia ja maksimikesto kymmenen tuntia. Lähtö ja paluuajat toteutamme yrityksen toiveiden mukaan. Lisämaksu saunasta 200 euroa ja sauna-aika on kaksi tuntia. (sis h kokonaiskestoon) Kokous meren äärellä Kokous Suomenlinnassa purjehduspaketti Paketin hinta on alkaen 1500 eur/ vene ja yhden veneen maksimi kapasiteetti on 12 henkilöä. Hinta vaihtelee kokouksen keston ja valitun kokoustilan mukaan. aquabluen Suomenlinnan kokouspakettiin kuuluu 3 h purjehdus, joko ennen tai jälkeen kokouksen, lasillinen kuplivaa veneessä ja kotiruokatyyppinen ruokailu veneessä tai kokouspaikassa.

9 Pakettiin kuuluu purjehdus yhteen suuntaan, joten toiseen suuntaa ennen tai jälkeen kokouksen poistuminen/saapuminen Suomenlinnaan tapahtuu omatoimisesti Suomenlinnan lautalla. Kokous tai tiimipäivä Villa Ruusuniemessä purjehduspaketti Villan merelliseen päivään kuuluu purjehdus Ruusuniemeen tai pois sieltä, lasillinen kuplivaa veneessä, huvilan hulppeat kokous- ja oleskelutilat sekä sauna ja uima-allasosaston käyttö, ruokailu huvilalla ja alkoholittomat juomat. Päivän kokouksen ruokailu on kokouskahvit suolaisella tai makealla kahvileivällä ja kotiruokatyyppinen kokouslounas. Tiimipäivään tai iltatilaisuuteen menuna voi olla esimerkiksi saaristolaispöytä, grillausta tai rapujuhlat. Villa Ruusuniemen paketin hinta on 2950 eur/ vene max 12 henkilöä. Jos henkilömäärä on suurempi kuin 12, toisen ja kolmannen veneen hinta on 1550 eur/ vene. Suuremmille seurueille järjestämme veneeksi kuunarin ja teemme räätälöidyn tarjouksen. aquabluen kausimenut aalloilla Uudet perunat ja saaristolaisherkkuja aalloilla tai Rapuilta aalloilla Kausimenut aalloilla purjehdusten hinta on 1650 eur/ vene ja kokonaiskesto kuusi tuntia. Hintaan sisältyvät kauden menu ja alkoholittomat ruokajuomat. Yhden veneen maksimihenkilömäärä on 10 henkilöä. Kaikkien purjehduspakettien hintoihin sisältyvät mainitun kestoinen purjehdus tai kokonaiskesto ja kipparin palvelut, lasillinen kuplivaa juomaa veneessä, muut mainitut tarjoilut vettä ja tuulta pitävät purjehdusvaatteet sekä pelastusliivit. Yhden veneen maksimihenkilömäärä on 12 henkilöä, ellei toisin mainita. Voimme toteuttaa purjehdukset useamman veneen regattana ja räätälöimme purjehdusten reitit päivän tuulien ja toivomustenne mukaan. Alkoholijuomat eivät sisälly purjehduspakettien hintoihin ja voitte tuoda omat juomat tai hankimme teille lisäveloituksella juomia toiveidenne mukaan. Tämä koskee kaikkia purjehduspaketteja Purjehdusten alkamisajat sekä lähtö ja paluupaikat sovitaan aina yrityksenne aikataulun mukaan. Tiedustelut ja varaukset Markus Vikman Räätälöimme purjehduspaketteja myös toiveidenne mukaan. Pyydä tarjous Markukselta. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

aquablue Charter teemapurjehduksia yrityksille 2013

aquablue Charter teemapurjehduksia yrityksille 2013 aquablue Charter teemapurjehduksia yrityksille 2013 Ottakaa irtiotto kaupungin hälystä ja jättäkää stressi laiturille. aquablue Charterin purjeet vievät teidät virkistävälle merelle suoraan Helsingin ydinkeskustasta.

Lisätiedot

Usein Kysytyt kysymykset Kuunari Linden

Usein Kysytyt kysymykset Kuunari Linden ME RAKASTAMME MERTA Usein Kysytyt kysymykset Kuunari Linden Mistä alus lähtee? Lindenin kotisatama on Halkolaituri Pohjoisrannassa. Mikä on ryhmän maksimikoko Lindenillä? Lindenillä voimme ottaa kyytiin

Lisätiedot

ElämysBunkkeri. Kouvolankatu 15, Kouvola. Elämyspaketit kolme aktiviteettia kahden hinnalla. Auditorio. 1500m2m². Seisten. Tilan tyyppi.

ElämysBunkkeri. Kouvolankatu 15, Kouvola. Elämyspaketit kolme aktiviteettia kahden hinnalla. Auditorio. 1500m2m². Seisten. Tilan tyyppi. ElämysBunkkeri Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola 300 300 300 Auditorio 1500m2m² Max hlö Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala Elämyspaketit kolme aktiviteettia kahden hinnalla ElämysBunkkeri tarjoaa nyt kolme

Lisätiedot

Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä

Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä Yli-Kaitalan Lomamökit ja tilausravintola Ketunleipä Kaitalantie 323, 47490 Iitti 270 (ravintolassa) 270 100 Tasalattia - Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala Max hlö Kahden saunan paketti ja pikkujouluruokailu

Lisätiedot

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa.

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. www.acravintolat.fi ARTS & CRAFTS RESTAURANTS OY:N ASIAKKAAT VOIVAT NAUTTIA NYKYAJAN MUKAVUUKSISTA MENNEEN AJAN HENGESSÄ. www.acravintolat.fi

Lisätiedot

Purjehdus elämyksiä Merenkurkussa. Tervetuloa mukaan

Purjehdus elämyksiä Merenkurkussa. Tervetuloa mukaan Purjehdus elämyksiä Merenkurkussa. Tervetuloa mukaan Ammattitaitoinen miehistö Matka toteutetaan miehistön mukaan (rauhallinen tai vauhdikas) Luotettava ja katsastettu vene varusteineen Useita lähtöpaikkoja

Lisätiedot

Peimari-Areena Oy / Peimari United ry

Peimari-Areena Oy / Peimari United ry Peimari-Areena Oy / Peimari United ry Tapahtumat sekä hyvinvointi- & virkistypalvelut yrityksille ja yhdistyksille Tapahtumatuotantoa, hyvinvointi- & virkistyspalveluita Peimari-Areena Oy:n kautta Peimari-Areena

Lisätiedot

Äijälän Rustin veneretket

Äijälän Rustin veneretket Äijälän Rustin veneretket Veneemme 360 -asteinen kuva veneen sisätiloista, klikkaa: http://www.paratiisisaari.com/rusti_pure/harmony.html M/y Harmony luxusjahti Elegance 65, 19,6 m, max. 40 hlö M/s Juhana

Lisätiedot

H O T E L L I H E I M A R I

H O T E L L I H E I M A R I -- RANTASAUNA - KERHOLAN SAUNA - AURALA-HUVILAN SAUNA -- Tervetuloa saunomaan Saimaan rannalle! Heimarin upeassa ympäristössä pääset nauttimaan Suomen luonnosta ja Saimaasta. Saunatilat ovat tarkoitettu

Lisätiedot

Navitas on nykyaikainen työympäristö keskellä dynaamista liiketoimintaa

Navitas on nykyaikainen työympäristö keskellä dynaamista liiketoimintaa Navitas kokouspalvelut Navitas on nykyaikainen työympäristö keskellä dynaamista liiketoimintaa Navitas Navitas 1 ja 2-talot sijaitsevat Varkauden keskustassa, upealla paikalla järven rannalla. Tarjoamme

Lisätiedot

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla.

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Häät, syntymäpäiväjuhlat, teemajuhlat, karonkat kerro

Lisätiedot

Näyttäisikö tämä hyvältä! hetkeltä puhua bisneksistä?!

Näyttäisikö tämä hyvältä! hetkeltä puhua bisneksistä?! Näyttäisikö tämä hyvältä! hetkeltä puhua bisneksistä?! Luna Sailing Team hakee uusia kumppaneita - Tule mukaan ja voit kohdata asiakkaasi uudella tavalla Kumppanina voit Syventää tärkeimpiä sidosryhmäsuhteitasi

Lisätiedot

Tervetuloa juhlaan kanssamme. Kokous- ja juhlatarjoilut

Tervetuloa juhlaan kanssamme. Kokous- ja juhlatarjoilut Tervetuloa juhlaan kanssamme Kokous- ja juhlatarjoilut JUHLIEN JA KOKOUSTEN AMMATTILAINEN Olemme kokousten ja juhlien järjestämisen huippuammattilaisia, ja olemme mielellämme apunasi kaikissa tilaisuuksissa

Lisätiedot

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE ESPOO, OMAKOTITALO 7h, k, ruokasali, 3 kph, wc, spa-/saunaosasto, kodinhoitohuone, walk-in-closet, autotalli, 2 462 m, 4 600 000 Vastaava välittäjä Linda Fagerström Kiinteistönvälittäjä,

Lisätiedot

PEHKUBAARI. Jalalla koreasti Tervetuloa hyvälle mielelle. Pehkun Ruska Afterski la 18.10. Vapaa pääsy. Tarkemmat tiedot: www.liinamaapalvelut.

PEHKUBAARI. Jalalla koreasti Tervetuloa hyvälle mielelle. Pehkun Ruska Afterski la 18.10. Vapaa pääsy. Tarkemmat tiedot: www.liinamaapalvelut. Huipulla palvellaan Pihkassa Pehkuun Pehku on persoonallinen maisemaravintola Tahkon huipulla. Upeilla näkymillä ja rennolla tunnelmalla varusteltu Pehku palvelee tänä kesänä sopimuksen mukaan. Olipa kyseessä

Lisätiedot

Usein Kysytyt kysymykset

Usein Kysytyt kysymykset ME RAKASTAMME MERTA Usein Kysytyt kysymykset Kuunari Kulkuri Mistä alus lähtee? Kulkurin kotilaituri on Kanavarannassa osoitteen Kanavaranta 7 kohdalla. Mikä on ryhmän maksimikoko Kulkurilla? Kulkurille

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

Saunatilat. Kokoustilat

Saunatilat. Kokoustilat Saunatilat Pikkujoulut? TYKY-päivät? Vai ihan vain rento saunailta parhaiden ystävien kanssa? Tule viettämään iltasi ravintola Spoonin upeisiin Saunatiloihin! Spoonin saunatiloissa mahtuu mukavasti saunomaan

Lisätiedot

Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla. Kanneljärven Opisto

Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla. Kanneljärven Opisto Kanneljärven Opisto Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla Meillä kokoonnutaan ja viihdytään Tervehdys Kanneljärven Opistolta Kanneljärven Opisto on toisen asteen oppilaitos,

Lisätiedot

Usein Kysytyt kysymykset

Usein Kysytyt kysymykset ME RAKASTAMME MERTA Usein Kysytyt kysymykset Raakapurjelaiva GERDA Mistä alus lähtee? Gerdan kotilaituri on Linnanlaituri Kauppatorilla. Mikä on ryhmän maksimikoko Gerdalla? Gerdalle voimme ottaa kyytiin

Lisätiedot

INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT

INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT INSPIROIVA MILJÖÖ JA HERKULLISET TARJOILUT Logomo Kitchen tuo uuden tavan nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta, inspiroivasta ja rennosta miljööstä sekä mieleenpainuvista juhlista ja tapahtumista. Salaisuus

Lisätiedot

Tuo vieraasi Saunasaareen.

Tuo vieraasi Saunasaareen. Tuo vieraasi Saunasaareen. Suomalaiseen vieraanvaraisuuteen sisältyy kunnollinen saunominen, lempeä pesu, ruokailu ja rentoutuminen hyvässä seurassa. Tarjoamme käyttöönne kolmen perinteisen savusaunan,

Lisätiedot

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016

Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden viikko-ohjelma 11.1. 15.4.2016 Lapland Hotel Sirkantähden talven viikko-ohjelmassa nautitaan luonnon rauhasta, uusista kokemuksista, yhdessä tekemisestä ja Lapin tarinoista!

Lisätiedot

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen.

KymiSun. Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen. tarjoaa unohtumattomia elämyksiä veneretkillä yrityksille, ryhmille ja yhteisöille. Kymijoen historiaretkillä, Verlan kirkkailla vesillä ja Unescon Maailmanperintökohteessa, sekä Repoveden erämaiden siimeksessä.

Lisätiedot

Hei, sinä vuoden 2016 rippikoululainen!

Hei, sinä vuoden 2016 rippikoululainen! Hei, sinä vuoden 2016 rippikoululainen! Tuntuuko siltä, että rippikouluusi on vielä valovuoden mittainen matka? Todellisuudessa rippikoulusi alkuun ei ole kovinkaan pitkä aika. Kaikki rippikouluryhmät

Lisätiedot

Pakettijahti Österstjernan purjehti vuosina 1815 1848 reitillä Loviisa - Tukholma kuljettaen sekä matkustajia että rahtia. Historiallisen esikuvansa

Pakettijahti Österstjernan purjehti vuosina 1815 1848 reitillä Loviisa - Tukholma kuljettaen sekä matkustajia että rahtia. Historiallisen esikuvansa 2016 Loviisalainen Pakettijahti Österstjernan www.osterstjernan.fi Pakettijahti Österstjernan purjehti vuosina 1815 1848 reitillä Loviisa - Tukholma kuljettaen sekä matkustajia että rahtia. Historiallisen

Lisätiedot

Unohtumaton yksityistilaisuus Kappelin kellarissa. Tervetuloa!

Unohtumaton yksityistilaisuus Kappelin kellarissa. Tervetuloa! Unohtumaton yksityistilaisuus Kappelin kellarissa. Tervetuloa! Kappelin kellari on tunnelmallinen juhlapaikka 20-150 hengen seurueille. Holvikattoisen tilan lämmin valaistus, suuri puutakka ja yli sata

Lisätiedot

Photo courtesy of FEI. Aino Nations Cup Finland VIP & ravintolapalvelut

Photo courtesy of FEI. Aino Nations Cup Finland VIP & ravintolapalvelut Photo courtesy of FEI Aino Nations Cup Finland VIP & ravintolapalvelut Aino Nations Cup Finland -tapahtumaan odotetaan noin 16.000 kävijää ja 250 kansainvälistä ratsukkoa tiimeineen, jotka edustavat 14

Lisätiedot

Moision Taide ja Pitokartano Oy

Moision Taide ja Pitokartano Oy Moision Taide ja Pitokartano Oy Moisiontie 163, 45120 Elimäki, Kouvola 120 300 120 Tasalattia 1000m2m² Max hlö Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala Talonpojan joulupöytä kaksi yhden hinnalla Moision Kartano

Lisätiedot

Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA

Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA Kantokatu 5, Alvar Aallon Sunila, 48900 Kotka Sijainti kartalla Arkkitehti Alvar Aallon suunnittelema, vuonna 1937 valmistunut tehtaanjohtajan talo Kantola meren rannalla

Lisätiedot

HÄÄT VILLA HAIKOSSA :lle v

HÄÄT VILLA HAIKOSSA :lle v HINTA-ARVIO HÄÄT VILLA HAIKOSSA 60-250:LLE HÄÄT VILLA HAIKOSSA 60 250:lle v. 2019-2020 Villa Haikko on meren rannalla sijaitseva upea saaristolaishuvila, joka tarjoaa upeat puitteet yksityisiin perhejuhliin.

Lisätiedot

Villa Tallbon Juhla- ja kokoustalo

Villa Tallbon Juhla- ja kokoustalo Häät meren rannalla Villa Tallbon Juhla- ja kokoustalo Petäjäksentie 178 26100 Rauma 02-822 0733 Häätilaisuus luonnonkauniilla Petäjäksen rannalla mäntymetsän katveessa on ikimuistoinen elämys. Ammattitaitoinen

Lisätiedot

Pietarin omatoimimatkat junalla

Pietarin omatoimimatkat junalla Pietarin omatoimimatkat junalla Allegro-juna vie Kouvolasta Pietariin vain 2 tunnissa 20 minuutissa keskustasta keskustaan ja passi- ja tullimuodollisuudet hoituvat kätevästi junassa, omalla paikalla istuen.

Lisätiedot

Hotel Levi Panorama & Levi Summit

Hotel Levi Panorama & Levi Summit Hotel Levi Panorama & Levi Summit Juhli kanssamme! Hotel Levi Panorama ja Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit sijaitsevat korkealla Levitunturin rinteellä, merenpinnasta korkeus on yli 300 metriä. Hotellin

Lisätiedot

Maisemanvaihdos. piristää. Ryhmä- ja kokousmatkat talvi & kevät 2016. Ryhmäetu. Sormisyötäviä ja vihershotteja. Tutustu kokoustiloihin etukäteen

Maisemanvaihdos. piristää. Ryhmä- ja kokousmatkat talvi & kevät 2016. Ryhmäetu. Sormisyötäviä ja vihershotteja. Tutustu kokoustiloihin etukäteen Ryhmäetu Kun varaat kokous- tai ryhmämatkan vähintään 20 hengelle. Kysy lisää! Maisemanvaihdos piristää Ryhmä- ja kokousmatkat talvi & kevät 2016 Sormisyötäviä ja vihershotteja Laajensimme kokoustarjoiluja.

Lisätiedot

Espoon kartanon luonnonläheinen ja rauhallinen miljöö tarjoaa omaisille miellyttävän ja rauhallisen paikan

Espoon kartanon luonnonläheinen ja rauhallinen miljöö tarjoaa omaisille miellyttävän ja rauhallisen paikan Espoon kartanon luonnonläheinen ja rauhallinen miljöö tarjoaa omaisille miellyttävän ja rauhallisen paikan rauhoittua muistamaan poismennyttä läheistään. Espoon Kartanolla muistotilaisuudet onnistuvat

Lisätiedot

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / pera@finlandgolf.fi/pera.hamala@gmail.com Puh. 0500 423 295 VIVIAN OPENIN 10 VUOTIS JUHLAKILPAILU Ryhmäkoko: noin 60 henkilöä Ajankohta: perjantai 7.7. maanantai

Lisätiedot

Tunnelma on rento mutta tehokas!

Tunnelma on rento mutta tehokas! Kokoukset ja juhlat Kokoukset Tunnelma on rento mutta tehokas! Oli oikeastaan neronleimaus järjestää kokous muualla kuin omassa konttorissa. Ne silmiä häikäisevät loistoputket ja epämukavat tuolit eivät

Lisätiedot

ILKON KURSSIKESKUS HINNASTO 2015 1

ILKON KURSSIKESKUS HINNASTO 2015 1 ILKON KURSSIKESKUS HINNASTO 2015 1 Hinnat sisältävät alv:n Pienlaskutuslisä 3,00 kun laskuja on enemmän kuin 1 kpl. M = majoitusalv 10% R = ruokapalvelualv 14% T = tila/kokous/palvelualv 24% Täyshoitohinta

Lisätiedot

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1 www.kimara.fi 1 Kimara mallisto on laajentunut kattamaan myös hieman kevyemmistä hirsistä toteutetut piharakennukset. Tyylikkäät ja laadukkaat rakennukset on suunniteltu nimenomaan isompien Kimara rakennusten

Lisätiedot

Nuorisokeskus Anjala on yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta.

Nuorisokeskus Anjala on yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. on yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. n elämyksellinen, turvallinen ja luonnonläheinen kartano- ja joenrantamiljöö sijaitsee

Lisätiedot

KULHO 10, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KULHO 10, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KULHO 10, TURKU MYYNTIESITE TURKU, MÖKKI TAI HUVILA 2 tupakeittiö+alk+makuutila+wc+vh, saunarakennus, 0 m, 150 000 Vastaava välittäjä Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571

Lisätiedot

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Unelmamatka Kaukoitään niille, jotka pitävät kalastuksesta ja yleensä luonnossa liikkumisesta! Kalastusmuotoina ovat vetouistelu ja pohjaonginta. Varaa ja maksa

Lisätiedot

Salpalinja-museon palvelut 2016

Salpalinja-museon palvelut 2016 Salpalinja-museon palvelut 2016 Aukioloajat ja pääsymaksut Salpalinja-museo (Säästöpirtintie 70, Miehikkälä) Aukioloajat: toukokuu ke-su klo 10-18 kesä-elokuu ma-su klo 10-18 syyskuu ke-su klo 10-18 Salpalinja-museon

Lisätiedot

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö

Tapahtuma Aika Paikka Yhteyshenkilö Toimintasuunnitelma 2016 Päivitetty 25.3.2016 Keskiviikkomelonnat ovat 1-2 tunnin kestoisia porukalla tehtäviä kevyitä melontalenkkejä. Peruskurssien jälkeiset neljä ovat ohjattuja. Voi myös lähteä koskeen

Lisätiedot

Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila

Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila Nuotanperä 12, 45160 Kouvola 40 40 30 Tasalattia 365m² Max hlö Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala VILLA CONCERTO Kouvolassa sijaitseva yksityinen edustushuvila

Lisätiedot

Vallesmanni JUHLAPALVELU. Toiveidenne juhla

Vallesmanni JUHLAPALVELU. Toiveidenne juhla Vallesmanni JUHLAPALVELU Toiveidenne juhla Täyttä palvelua ammattitaidolla! Tilaisuus kuin tilaisuus! Yksilölliset palvelut 20-1000 henkilölle Pirkanmaalla yli 30 vuoden kokemuksella. Sisällä tai ulkona,

Lisätiedot

klo 16:00-17:15 Saagan joogatunti ei sis. pakettiin

klo 16:00-17:15 Saagan joogatunti ei sis. pakettiin Aika: Ohjelma: Hinta Ke 6.3.2018 Majoituspaketti: - majoittuminen 2 vrk Rinnehuviloissa - aamiaiset torstai ja perjantai - lounas torstai ja perjantai - illallinen keskiviikko ja torstai - 1 x kylpylävierailu

Lisätiedot

Calliolan lähiruokamenut

Calliolan lähiruokamenut Calliolan lähiruokamenut Ravintoloidemme tunnelmallisessa ilmapiirissä pääset kokemaan makumatkan Calliolan ruokamaailmaan. Saat nauttia keittiömme ammattitaidolla valmistamia herkkuja paikallisten tuottajien

Lisätiedot

Sukuseuran kesäretki Tervakosken Puuhamaassa ja Tervaniemessä

Sukuseuran kesäretki Tervakosken Puuhamaassa ja Tervaniemessä Sukuseuran kesäretki 12.8.2017 Tervakosken Puuhamaassa ja Tervaniemessä Pitkän sateisen jakson jälkeen vihdoin oli luvassa puolipilvistä ja jopa aurinkoistakin säätä. Tätä viikonloppua oli jo odoteltukin

Lisätiedot

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ.

18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. 18 JAN SEDERHOLMIN SIJOITTAMAA REIKÄÄ, JA SE ON VASTA ALKUA. KÄÄNNÄ SIVUA JA NÄE LISÄÄ. PARAS PALVELU 2007 GOLF DIGEST -LEHTI PAY & PLAY PREMIUM Minämäki Aura Masku Naantali Kultaranta Golf Turku Sauvo

Lisätiedot

Leppoisaa lomaa Luistokkaassa

Leppoisaa lomaa Luistokkaassa Leppoisaa lomaa Luistokkaassa Jämin loistomaisemissa KEVÄÄLLÄ KESÄLLÄ SYKSYLLÄ TALVELLA Me haluamme Sinun hymyilevän, rentoutuvan ja nauttivan. Jo muutama päivä täällä lataa Sinuun valoa ja virtaa. Siksi

Lisätiedot

NORRVIK Info 2015. Saari-isäntä (v. 2015) Veli-Matti Laakso +358 500 486 538

NORRVIK Info 2015. Saari-isäntä (v. 2015) Veli-Matti Laakso +358 500 486 538 NORRVIK Info 2015 Saari-isäntä (v. 2015) Veli-Matti Laakso +358 500 486 538 T E R V E T U L O A Lohjan Laivureiden Norrvikin saaritukikohtaan Ole ystävällinen ja merkitse yöpymisesi saunatuvassa olevaan

Lisätiedot

Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi

Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi Hyvinvoiva Sinä - Kehon ja Mielen vireyttä ja lepoa pe 1.3.- su 3.3.2013 Tervetuloa nauttimaan hyvinvoinnista! Hotel Fjalarissa Salossa Osoite: Rinteentie 5, 24240 Salo http://www.fjalar.fi Mitä voit saada?

Lisätiedot

Teksti: Pekka Kneckt, Kuvat: Kari Niva ja Eero Aula

Teksti: Pekka Kneckt, Kuvat: Kari Niva ja Eero Aula Juhla-,kokous- ja muistelumamatka Lappiin Teksti: Pekka Kneckt, Kuvat: Kari Niva ja Eero Aula Kukonlaulun aikaan syyskuun 19.päivänä aloitimme LaaksojenAutoteknillisen yhdistyksen matkan Rovaniemen suuntaan.

Lisätiedot

SissiSuosikit Äänestys toteutettiin Tulokset näet tästä raportista.

SissiSuosikit Äänestys toteutettiin Tulokset näet tästä raportista. SissiSuosikit 2018 ToimistoSissit ovat sihteereitä ja assistentteja, joista valtaosa vastaa työssään yritystapahtumien järjestelyistä. ToimistoSissit tietävät, missä palvelu pelaa! ToimistoSissit on kollegaverkosto,

Lisätiedot

Kokouspäivä, kesäjuhlat tai yritystilaisuus suunnitteilla?

Kokouspäivä, kesäjuhlat tai yritystilaisuus suunnitteilla? Kokouspäivä, kesäjuhlat tai yritystilaisuus suunnitteilla? Järjestä upea merellinen tilaisuus Lonnan Miinamakasiineilla Helsingin saaristossa! Sympaattinen Lonnan saari sijaitsee vain 10 minuutin matkan

Lisätiedot

JCI WORLD CONGRESS 2015

JCI WORLD CONGRESS 2015 Japani kutsuu Lähde Nuorkauppakamarien maailmankokoukseen ja tutustu samalla lumoavaan Kiotoon ja Okinawan trooppisiin saariin! Yhteistyössä Suomen Nuorkauppakamarit ja SMT. Tarjolla on kuusi erilaista

Lisätiedot

SU 13.12. Suurpujottelu klo 09.00 Joukkueenjohtajien kokous klo 09.30 Rataan tutustuminen klo 10.15 SP 1. kierros

SU 13.12. Suurpujottelu klo 09.00 Joukkueenjohtajien kokous klo 09.30 Rataan tutustuminen klo 10.15 SP 1. kierros Kilpailukutsu PS ALPPI CUP 2015/2016 12.-13.12.2015 PYHÄ 30.-31.1.2016 SALLA LA 12.12. Alueleiri klo 11.00 leiriohjelma alkaa treeniklinikka (myös pujottelusukset mukaan) aikuisille radanmerkkauskoulutus

Lisätiedot

Juomat Kahvi / tee annos 3,07 Virvokkeet 0,33 l 3,07 Tuoremehu 3,07 Fruitie (mehupohjainen) Smoothie (jogurttipohjainen)

Juomat Kahvi / tee annos 3,07 Virvokkeet 0,33 l 3,07 Tuoremehu 3,07 Fruitie (mehupohjainen) Smoothie (jogurttipohjainen) KOKOUSTARJOILUT 1.4.2015 alkaen Juomat Kahvi / tee annos 3,07 Virvokkeet 0,33 l 3,07 Tuoremehu 3,07 Fruitie (mehupohjainen) 3,77 Smoothie (jogurttipohjainen) 3,77 Fruitie (mehupohjainen) 13,50 / litra

Lisätiedot

Tilavuokrahinnasto 2015 Kokous- ja juhlatilat

Tilavuokrahinnasto 2015 Kokous- ja juhlatilat hinnasto 2015 Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. 330 / kokous 650 / juhlat Selinin Sali 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen Dataprojektori,

Lisätiedot

Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015. www.lagooncharter.fi

Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015. www.lagooncharter.fi Alumnipurjehdus Kroatia 19-26.9.2015 OHJELMA*: Lauantai Lauantai 4:30 kokoontuminen Helsinki-Vantaa lentokentälle 6:30-8:30 omakustanteinen lento Helsinki-Split* 9:00-9:30 kuljetus satamaan 10-12 lounas

Lisätiedot

VIISAS VUOKRAA VENEENSÄ

VIISAS VUOKRAA VENEENSÄ Vuokraa vene Sunny Boats jätä veneesi vuokrattavaksi avoveneiden vuokraus merellinen kokouspaketti VIISAS VUOKRAA VENEENSÄ VIISAS VUOKRAA VENEENSÄ? LAITA VENEESI TUOTTAMAAN? SunnyBoats (SB) on vuonna 2008

Lisätiedot

Oma menu. Herkuttele kevyemmin salaateilla, yht. 4,30 /hlö

Oma menu. Herkuttele kevyemmin salaateilla, yht. 4,30 /hlö Oma menu KOKOA ITSELLESI JUURI MAKUNYSTYRÖITÄSI JA SINUN JUHLIESI SINUN HIVELEVÄ NÄKÖINEN TARJOILU Puutarhurin pirteitä salaatteja, valitse näistä kaksi yht. 3,80 /hlö Puutarhurin pirteää vihersalaattia

Lisätiedot

Kokous- ja tilaisuusmenu 2017

Kokous- ja tilaisuusmenu 2017 Kokous- ja tilaisuusmenu 2017 Sodexon kokous- ja tilaisuusmenu 2017 Mikäli haluatte erilaisia menukokonaisuuksia tai erilaisia à la carte -annosvaihtoehtoja niin räätälöimme mielllään toiveidenne mukaiset

Lisätiedot

Kulttuurihuvilan ainutlaatuisessa ympäristössä viihdytään optimaalisimmillaan hengen ryhmissä erilaisissa tilaisuuksissa.

Kulttuurihuvilan ainutlaatuisessa ympäristössä viihdytään optimaalisimmillaan hengen ryhmissä erilaisissa tilaisuuksissa. Villa Concerto Villa Concerto kokous-, konsertti- ja juhlahuvila tarjoaa viihtyisät puitteet kokouksille, koulutuksille, konserteille, virkistyspäiville ja juhlille. Huvilaa voi vuokrata myös sauna- ja

Lisätiedot

TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA

TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA Ruoka vaikuttaa monella tapaa toimintakykyysi: päivittäisistä toiminnoista, kotitöistä ja liikkumisesta suoriutumiseen muistiin, oppimiseen ja tarkkaavaisuuteen elämänhallintaan

Lisätiedot

S/y KAREN (Bavaria 38) Greifswald Puotila 14.-24.6.2012

S/y KAREN (Bavaria 38) Greifswald Puotila 14.-24.6.2012 14.6 S/y KAREN (Bavaria 38) Greifswald Puotila 14.-24.6.2012 Matka alkoi Marolankadulta Lahdesta 07.00 josta taksikyydillä matkasimme Pirkkalan lentoasemalle. Lento Ryan Air:lla Bremeniin josta vuokrasimme

Lisätiedot

Ensi viikolla

Ensi viikolla 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 17.5. http://www.klubi.biz/viikkokirje.html Ensi viikolla 20.-26.5. Maanantai 20.5. klo 17.00 Taidesukellus (AVEC) - Koe uudenlainen lähestymistapa

Lisätiedot

AINO HINTA ALK Aino sijaitsee kätevästi talon ensimmäisessä kerroksessa. YLEISÖMÄÄRÄ TEATTERI 60 LUOKKAHUONE 32 U-PÖYTÄ 20 DIPLOMAATTI 20

AINO HINTA ALK Aino sijaitsee kätevästi talon ensimmäisessä kerroksessa. YLEISÖMÄÄRÄ TEATTERI 60 LUOKKAHUONE 32 U-PÖYTÄ 20 DIPLOMAATTI 20 AINO YLEISÖMÄÄRÄ 10-60 TEATTERI 60 LUOKKAHUONE 32 U-PÖYTÄ 20 DIPLOMAATTI 20 BANKETTI 50 COCKTAIL 60 Kokousvarustus sisältää videotykin, valkokankaan, langattoman netin, äänentoiston ja piirtotaulun sekä

Lisätiedot

VIKING LINE VIE VOITTOON!

VIKING LINE VIE VOITTOON! VIKING LINE VIE VOITTOON! Itämeren iloisin laivasto kuljettaa joukkueet valkkuineen ja huoltojoukkoineen ikimuistoisille pelireissuille. Sporttihinnat koskevat myös kannustusjoukkoja ja harrastusryhmiä.

Lisätiedot

Nuorisokeskus Anjala on yksi yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta.

Nuorisokeskus Anjala on yksi yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. on yksi yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. n elämyksellinen, turvallinen ja luonnonläheinen kartano- ja joenrantamiljöö sijaitsee

Lisätiedot

TERVETULOA M/Y SNOWBALL-JAHDILLE

TERVETULOA M/Y SNOWBALL-JAHDILLE TERVETULOA M/Y SNOWBALL-JAHDILLE TERVETULOA M/Y SNOWBALL-JAHDILLE UUSI CHARTER- TOIMIJA ON RANTAUTUNUT HELSINKIIN Sunseeker 56 Manhattan Pituus: 19 metriä Suuret lounge-tilat, flybridge, master bedroom,

Lisätiedot

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Murula. Selinin Sali. Ahlmanin Kartanon juhla- ja kokoustilat. 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. TILAVUOKRAHINNASTO Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Murula on tunnelmallinen ja toimiva tila, joka muuntuu moneksi. Arkisin tilan täyttävät kokoukset

Lisätiedot

HÄÄT KARTANOSSA 10 45:lle v

HÄÄT KARTANOSSA 10 45:lle v HINTA-ARVIO HÄÄT KARTANOSSA 10-45:LLE HÄÄT KARTANOSSA 10 45:lle v. 2019-2020 Kartanon tunnelmallisissa kabineteissa järjestät ikimuistoiset häät noin 10-45 vieraalle. Täydellisissä kartanohäissä tarjoillaan

Lisätiedot

KOKOUS NERISTANISSA - kokousta upeissa puitteissa Kokkolan kaupungin sydämessä!

KOKOUS NERISTANISSA - kokousta upeissa puitteissa Kokkolan kaupungin sydämessä! KOKOUS NERISTANISSA - kokousta upeissa puitteissa Kokkolan kaupungin sydämessä! Kokous Kokkolan vanhassa kaupungissa, Neristanissa on todellinen elämys. Upea vanha puutaloalue sympaattisine katuineen tarjoaa

Lisätiedot

ERÄSTELYN OHJATUT MELONTARETKET 2010

ERÄSTELYN OHJATUT MELONTARETKET 2010 ERÄSTELYN OHJATUT MELONTARETKET 2010 Luonnon kauneudesta voit nauttia meloen Lieksan vesistöjä. Ohjatulle ja turvalliselle melontaretkelle voi osallistua koko perhe. Aloitteleville suosittelemme Vesiluontopolku

Lisätiedot

ILKON KURSSIKESKUS HINNASTO 2013 1

ILKON KURSSIKESKUS HINNASTO 2013 1 ILKON KURSSIKESKUS HINNASTO 2013 1 Ulkopuolilta perittävät hinnat sältävät alv:n, Aamupala 0,2 x vrk oman toiminnan osalta alv on 0 % Lounas 0,3 x vrk = koinen toiminta Päiväkahvi/-juoma 0,1 x vrk = seurakuntayhtymän

Lisätiedot

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI

ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI ELÄMÄSI TAPAHTUMIIN LAPPEENRANTA-SALI LAPPEENRANNAN KAUPUNGINTEATTERI JUHLAT, KOKOUKSET, KONFERENSSIT JA SEMINAARIT LAPPEENRANTA TARJOAA AINUTLAATUISET PUITTEET IKIMUISTOISIIN TAPAHTUMIIN! MYLLYSAARI KAUPUNGIN

Lisätiedot

Puutarharavintola Kääntöpöytä

Puutarharavintola Kääntöpöytä Puutarharavintola Kääntöpöytä Palvelut yksityistilaisuuksiin Kuvaus ja hinnasto Tilat Pasilan veturitallien vanhaan veturinkääntöpöytään rakennettu kasvihuone soveltuu ruokailu- ja kokoustilaksi 15-40

Lisätiedot

Tuusan Tupa & Tawerna ovat valmiina kevään & kesän juhliin!

Tuusan Tupa & Tawerna ovat valmiina kevään & kesän juhliin! Tuusan Tupa & Tawerna ovat valmiina kevään & kesän juhliin! Olemme suunnitelleet juhliisi pieniä suolaisia sekä makeita herkkuja. Näistä saat helposti yhdistelemällä myös ruokaisampia kokonaisuuksia! Tarjoamme

Lisätiedot

TILAUSTARJOILUHINNASTO

TILAUSTARJOILUHINNASTO TILAUSTARJOILUHINNASTO KOULUT JA PÄIVÄKODIT Hinnasto on voimassa 1.8.2018 alkaen kuva Tilaustarjoiluhinnasto sivu 2/7 SUOLAISET Ruiskolmio 3,20 (kinkku, juusto, vegaaninen) Rouheinen sämpylä 3,20 (kinkku,

Lisätiedot

TEKNIIKAN MUSEON TUOTTEISTAMISTARINA Palasista paketteihin: Innovatiivinen palvelupaketti yrityksille. Anna Iso-Ahola 5.6.2013

TEKNIIKAN MUSEON TUOTTEISTAMISTARINA Palasista paketteihin: Innovatiivinen palvelupaketti yrityksille. Anna Iso-Ahola 5.6.2013 TEKNIIKAN MUSEON TUOTTEISTAMISTARINA Palasista paketteihin: Innovatiivinen palvelupaketti yrityksille Anna Iso-Ahola 5.6.2013 INNOVATIIVINEN PALVELUPAKETTI YRITYSASIAKKAILLE INNOVATIIVISET TAVOITTEET tuoda

Lisätiedot

Ikimuistoinen päivämatka Hankoon! Varmasti viihtyy.

Ikimuistoinen päivämatka Hankoon! Varmasti viihtyy. Ikimuistoinen päivämatka Hankoon! Varmasti viihtyy. 1 1874 perustettu Hangon kaupunki on pikkukaupunki sanan kaikkein parhaimmassa merkityksessä. Rennosti ylellinen Suomen Etelä tarjoaa kiehtovan historian,

Lisätiedot

Lonna_miinamakasiini_esite2018_uusi.indd 1

Lonna_miinamakasiini_esite2018_uusi.indd 1 Lonna_miinamakasiini_esite2018_uusi.indd 1 05/04/18 12:26 Kokouspäivä, kesäjuhlat tai yritystilaisuus suunnitteilla? Tule Lonnan Miinamakasiineille! Sympaattinen Lonnan saari sijaitsee vain 10 minuutin

Lisätiedot

KONEEN FAMILY FLOW VIIKONLOPUT AIKUISILLE 22. 24.4.2011 & 1. 3.7.2011 LAPSIPERHEILLE 25. 27.2.2011, 8. 10.7.2011 JA 21.- 23.10.

KONEEN FAMILY FLOW VIIKONLOPUT AIKUISILLE 22. 24.4.2011 & 1. 3.7.2011 LAPSIPERHEILLE 25. 27.2.2011, 8. 10.7.2011 JA 21.- 23.10. KONEEN FAMILY FLOW VIIKONLOPUT AIKUISILLE 22. 24.4.2011 & 1. 3.7.2011 LAPSIPERHEILLE 25. 27.2.2011, 8. 10.7.2011 JA 21.- 23.10.2011 Koneen Family Flow viikonloppujen aikana perheet saavat viettää kiireetöntä,

Lisätiedot

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit...

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit... Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme viinin valmistukseen, maistelemme viinejä sisilialaisen

Lisätiedot

Kausi 2010 HINNASTO. Lisäksi osallistumme myös muihin lajin suurimpiin moottorikelkka tapahtumiin ympäri maan.

Kausi 2010 HINNASTO. Lisäksi osallistumme myös muihin lajin suurimpiin moottorikelkka tapahtumiin ympäri maan. Kausi 2010 Menokone Racing osallistuu kaudella 2010 kahden kuljettajan voimin moottorikelkkailun Sprintin sekä Enduron SM sarjoihin. Tiimi lähtee puolustamaan Enduron Suomen mestaruutta, jonka Ville Siiskonen

Lisätiedot

Kuopion. Musiikkikeskus. paketit 2012 KOKOUSPAKETIT. Tiloja, tapahtumia ja tarjoilua arkeen ja juhlaan.

Kuopion. Musiikkikeskus. paketit 2012 KOKOUSPAKETIT. Tiloja, tapahtumia ja tarjoilua arkeen ja juhlaan. Kuopion Musiikkikeskus paketit 2012 KOKOUSPAKETIT Tiloja, tapahtumia ja tarjoilua arkeen ja juhlaan. Sinun tilaisuutesi ARJEN LUKSUSTA Kuopion Musiikkikeskuksessa. Tahti määrää musiikissa ja tahtia tarvitaan

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen seurakuntatyö NÄKÖVAMMAISTYÖ Kesäohjelma 2016 Helsingin Seurakuntayhtymä Näkövammaistyö Seurakuntien talo, 4 krs. Kolmas linja 22, 00530 Helsinki Toimisto 09-2340 2538

Lisätiedot

Juomat Kahvi / tee annos 3,07 Virvokkeet 0,33 l 3,07 Tuoremehu 3,07 Smoothie 3,77

Juomat Kahvi / tee annos 3,07 Virvokkeet 0,33 l 3,07 Tuoremehu 3,07 Smoothie 3,77 KOKOUSTARJOILUT 1.1.2014 alkaen Juomat Kahvi / tee annos 3,07 Virvokkeet 0,33 l 3,07 Tuoremehu 3,07 Smoothie 3,77 Kokoustilan vuokraan sisältyy jäävesi. Tarjoilupaketit Kahvi/tee ja suolainen kahvileipä

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatilat Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Dataprojektori, valkokangas ja fläppitaulu Tilavuokra 250 / kokous Tilavuokra 500 / juhlat Kokous- ja juhlatilat Selinin

Lisätiedot

1.11.2011. Liitän oheen tarjouksemme ohjelmasta toukokuussa 2012.

1.11.2011. Liitän oheen tarjouksemme ohjelmasta toukokuussa 2012. TARJOUS 1 (5) Oivi Heinonen oivi.heinonen@kolumbus.fi OHJELMAA HELSINGISSÄ 25. -27.5.2012 Kiitos yhteydenotostanne! Liitän oheen tarjouksemme ohjelmasta toukokuussa 2012. Toivon tarjouksemme miellyttävän

Lisätiedot

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 1. Päivä: Lento (Kuopio) - Helsinki München: Willkommen in Deutschland! Ajamme Münchenistä Baijerin läpi, Innsbruckin ohi, henkeäsalpaavan

Lisätiedot

Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014

Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014 Syysmatka Montenegroon 3-11.10.2014 Vaasan Retkeilijät ry:n 30 hengen iloinen joukko Tuomo Perkiön johdolla teki ikimuistoisen matkan Montenegroon (Crna Gora) jota voidaan kutsua Välimeren helmeksi. Montenegro

Lisätiedot

ervetuloa viettämään tilaisuutta seurakuntatalolle! Tähän esitteeseen on koottuna lisätietoja, jotta tilaisuutesi sujuisi mahdollisimman

ervetuloa viettämään tilaisuutta seurakuntatalolle! Tähän esitteeseen on koottuna lisätietoja, jotta tilaisuutesi sujuisi mahdollisimman T ervetuloa viettämään tilaisuutta seurakuntatalolle! Tähän esitteeseen on koottuna lisätietoja, jotta tilaisuutesi sujuisi mahdollisimman onnistuneesti. Esitteestä löydät seurakuntatalon vuokrattavien

Lisätiedot

SAARISELKÄ TALVI SAFARIT 2015-2016 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput!

SAARISELKÄ TALVI SAFARIT 2015-2016 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput! SAARISELKÄ TALVI SAFARIT 2015-2016 Tule sellaisena kuin olet, me huolehdimme loput! 1. KELKKASAFARI TUNTURIIN (14:00-16:00) päivittäin (paitsi su) Tällä vauhdikkaalla safarilla kiertelemme Saariselän lähiympäristössä

Lisätiedot

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013

KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Bonus-Matkat KALASTUS- JA/TAI METSÄSTYSMATKA PORT ELIZABETHIIN - YSTÄVYYDEN KAUPUNKIIN - ETELÄ-AFRIKKAAN 12.02.2013-25.02.2013 Jälleen on tullut aika suunnistaa uusille vesille. Tällä kertaa olemme valinneet

Lisätiedot

Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella!

Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella! Kehitysvammaisten tukiliitto ry:n liittokokous 2013, Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella! Toimitamme tällä kirjeellä teille liittokokouskutsun, tarvittavat asiakirjat ja tiedot

Lisätiedot