KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 Sivu 75 (91) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 Sivu 75 (91) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone"

Transkriptio

1 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 Sivu 75 (91) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai kello KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone JÄSENET VARAJÄSENET Kuusinen Katja, pj. x Kaartinen Katariina - Mehto Antti, vpj. x Rossi Esa - Jämsen Reijo x Pakarinen Teemu - Minkkinen Mirja x Valkonen Olavi - Oittinen Heikki x Väisänen Simo - Suokivi Raija x Huikari Riitta - Vainio Merja x Minkkinen Päivi - Valtuuston pj. Karhunen Pekka x Valtuuston I vpj. Laaksonen Vappu x Valtuuston II vpj. Pynnönen Pekka x MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Levänen Kari, kunnanjohtaja, esittelijä Hyppönen Jouko, kunnansihteeri, pöytäkirjanpitäjä ASIAT :t PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Katja Kuusinen Jouko Hyppönen LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAI- SUUS SEKÄ PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTUS (tarkastuspaikka ja -aika sekä tarkastajien allekirjoitukset) Kunnanhallitus totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajien valinta Pöytäkirjantarkastajiksi kunnanhallitus valitsi aakkosjärjestyksen mukaisesti Raija Suokiven ja Merja Vainion. Tarkastusaika Konnevedellä Raija Suokivi Merja Vainio PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEI- SESTI NÄHTÄVÄNÄ Paikka ja pvm Konneveden kunnantalossa kello 9-15 Virka-asema Allekirjoitus Jouko Hyppönen

2 Kunnanhallitus KOULUTOIMEN AVOIMET TEHTÄVÄT Siv.ltk Konneveden kunnan hallintosäännön 34 :n mukaan peruskoulun ja lukion virat ovat kunnan koululaitoksen virkoja. Konneveden kunnan hallintosäännön 35 :n mukaan viran julistaa haettavaksi se, jonka tehtävänä on valita viranhaltija avoinna olevaan virkaan. Lukiossa ja yläkoulussa on tarve uskonnon, psykologian ja filosofian päätoimisen tuntiopettajan tehtävään alkaen toistaiseksi. Tällä hetkellä tehtävää hoitaa määräaikaisena TK Juha Niemistö. Hän e ole käytettävissä enää lukuvuonna Kirkonkylän ala- ja yläkoulussa on tarve liikunnan ja äidinkielen päätoimisen tuntiopettajan tehtävään alkaen toistaiseksi. Tällä hetkellä tehtävää hoitaa määräaikaisena KM Maija Peura, joka jäi virkavapaalle Hänen sijaisenaan on LitM Reeta Elomaa. Perusopetuksen teknisen työn päätoiminen tuntiopettaja Tapani Kalari on hakenut vuorotteluvapaata Hän jää eläkkeelle alkaen. Kirkonkylän ala- ja yläkoulussa on tarve perusopetuksen teknisen työn päätoimisen tuntiopettajan määräaikaiseen tehtävään Vuorotteluvapaasopimus edellyttää, että työnantaja sitoutuu palkkaamaan työ- ja elinkeinotoimistossa työttömänä työnhakijana olevan henkilön vuorotteluvapaan ajaksi. Vuorottelusopimus ja työttömän työnhakijan työsopimus on toimitettava työ- ja elinkeinotoimistoon ennen vuorotteluvapaan alkamista. Vs. sivistystoimenjohtajan ehdotus: Sivistyslautakunta hakee kunnanhallitukselta täyttölupaa 1) uskonnon, psykologian ja filosofian päätoimisen tuntiopettajan tehtävään alkaen toistaiseksi, toimipaikkana lukio ja yläkoulu 2) liikunnan ja äidinkielen päätoimisen tuntiopettajan tehtävään alkaen toistaiseksi, toimipaikkana kirkonkylän ala- ja yläkoulu 3) perusopetuksen teknisen työn päätoimisen tuntiopettajan määräaikaiseen tehtävään , toimipaikkana kirkonkylän ala- ja yläkoulu : Hyväksyttiin.

3 Kunnanhallitus Kh. 54 Kunnanhallitus päättää antaa sivistyslautakunnalle täyttöluvan 1) uskonnon, psykologian ja filosofian päätoimisen tuntiopettajan tehtävään alkaen toistaiseksi, toimipaikkana lukio ja yläkoulu 2) liikunnan ja äidinkielen päätoimisen tuntiopettajan tehtävään alkaen toistaiseksi, toimipaikkana kirkonkylän ala- ja yläkoulu 3) perusopetuksen teknisen työn päätoimisen tuntiopettajan määräaikaiseen tehtävään , toimipaikkana kirkonkylän ala- ja yläkoulu.

4 Kunnanhallitus KOULUNKÄYTIAVUSTAJAN TOIMEN TÄYTTÄMINEN Siv.ltk Koulunkäyntiavustaja Susanna Lehtonotko irtisanoutui tehtävästään Tehtävää on hoitanut väliaikaisesti Liisa Kinnunen ja hänen määräaikainen työsopimuksena päättyy Hän toimii yläkoulussa henkilökohtaisena avustajana. Henkilökohtaiselle avustajalle on tarvetta edelleenkin. Toimenkuvaan sisältyy myös muita tehtäviä sivistystoimessa tarvittaessa. Liisa on käytettävissä tehtävään jatkossakin. Vs. sivistystoimenjohtajan ehdotus: Sivistyslautakunta pyytää lupaa kunnanhallitukselta koulunkäyntiavustajan toimen täyttämiseen siten, että Liisa Kinnunen otetaan koulunkäyntiavustajan palvelussuhteeseen alkaen toistaiseksi. Palkkaus KVTES:n mukainen, työaika 30 tuntia/viikko (78,43 %). Hinnoittelutunnus 05KOU010. : Hyväksyttiin. Kh. 55 Kunnanhallitus päättää antaa sivistyslautakunnalle luvan edellä mainitun koulunkäyntiavustajan tehtävän täyttämiseen lukien toistaiseksi.

5 Kunnanhallitus AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINNAN OHJAAJAN TEHTÄVIEN YHDISTÄMINEN KOULUNKÄYNTIAVUSTAJAN TEHTÄVÄÄN Siv.ltk Eija Aspinmaa on palkattu Konneveden yläkoulun osa-aikaiseen kouluavustajan toimeen alkaen (Siv.ltk ). Työaikana on ollut 20h/vko. Hän on koulutukseltaan lastenhoitaja. Lisäksi Eija Aspinmaa on hoitanut Konneveden kunnan aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan toimenkuvan mukaisia tehtäviä 15 t/vko ja koordinointia 2 t/vko alkaen. Tästä tehtävästä on tehty erillinen määräaikainen työsopimus/viranhaltijapäätös lukuvuosittain. Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnasta säädetään perusopetuslaissa 628/1988, muutettu 1136/2003 ja 1081/2006. Lain mukaan sitä on tarjottava ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaille sekä erityisopetukseen otettujen tai siirrettyjen vuosiluokan oppilaille koulujen työpäivinä. Konneveden kunta on järjestänyt koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa koulujen 1. ja 2. luokan oppilaille sekä erityisoppilaille lukien ja toiminta jatkuu edelleenkin. Aamu- ja iltapäivätoiminnassa ohjaajana toimimaan on kelpoinen henkilö, 1) joka on suorittanut tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon, opistoasteen tutkinnon, ammatillisen perustutkinnon tai sitä vastaavat aikaisemmat opinnot, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon ja jolla on koulutuksen yhteydessä hankittu tai kokemuksella osoitettu taito toimia lapsiryhmän ohjaajana taikka 2) jolla on kelpoisuus antaa luokanopetusta, esiopetusta, erityisopetusta tai aineenopetusta tai toimia oppilaanohjaajana. Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestäminen kuuluu kunnille. Toiminnan koordinointi ei kuulu varsinaisen koulunkäyntiavustajan tehtävänkuvaan. Aamu- ja iltapäivätoiminta jatkuu kunnassa ja näin ollen on tarve edelleenkin aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tehtäviin ja koordinaattorin tehtävänhoitamiseen. Toimenkuvaan sisältyy myös muita tehtäviä sivistystoimessa tarvittaessa. Vs. sivistystoimenjohtajan ehdotus: Sivistyslautakunta pyytää kunnanhallitukselta lupaa yhdistää aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tehtävät Eija Aspinmaan hoitamaan koulunkäyntiavustajan tehtävään toistaiseksi alkaen siten, että tehtävä sisältää 20 t/vko koulunkäyntiavustajan tehtäviä yläkoulussa ja 15 t/vko aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tehtäviä sekä 2 t/vko koordinoinnin tehtäviä, yhteensä 37 t/vko.

6 Kunnanhallitus Palkkaus KVTES:n mukainen, työaika 37 t/vko, hinnoittelutunnus 04SOS06A (96,73%). Koordinointitehtävistä maksetaan erillinen korvaus 50 /kk. : Hyväksyttiin. Kh. 56 Kunnanhallitus päättää antaa sivistyslautakunnalle luvan yhdistää aamuja iltapäivätoiminnan ohjaajan tehtävät Eija Aspinmaan hoitamaan koulunkäyntiavustajan tehtävään toistaiseksi alkaen siten, että tehtävä sisältää 20 tuntia viikossa koulunkäyntiavustajan tehtäviä yläkoulussa ja 15 tuntia viikossa aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tehtäviä sekä 2 tuntia viikossa koordinoinnin tehtäviä, yhteensä 37 tuntia viikossa.

7 Kunnanhallitus MÄÄRÄAIKAISEN KOULUNKÄYNTIAVUSTAN TEHTÄVÄN VAKINAISTAMINEN Siv.ltk Määräaikaisen työsopimuksen perusteista säädetään työsopimuslaissa(55/2001 ja 1224/2010). Sen mukaan pääsääntönä ovat toistaiseksi voimassa olevat työsopimukset ja määräaikainen työsopimus voidaan solmia vain, jos työnantajalla on siihen perusteltu syy. Työsopimuslain 1 luvun 3 :n 3 momentin mukaan työsopimus voidaan tehdä suullisesti, kirjallisesti tai sähköisesti. Työsopimus on voimassa toistaiseksi, jollei sitä ole perustellusta syystä tehty määräaikaiseksi. Työnantajan aloitteesta ilman perusteltua syytä tehtyä määräaikaista työsopimusta on pidettävä toistaiseksi voimassa olevana. Toistuvien määräaikaisten työsopimusten käyttö ei ole sallittua silloin, kun määräaikaisten työsopimusten lukumäärä tai niiden yhteenlaskettu kesto taikka niistä muodostuva kokonaisuus osoittaa työnantajan työvoimatarpeen pysyväksi. Koulunkäyntiavustajan tehtävät Konneveden kunnassa lukuvuonna työskentelevien koulunkäyntiavustajien lukumäärät ovat seuraavat: Toistaiseksi voimassa olevia työsuhteisia avustajia on seitsemän ja määräaikaisia työsuhteita on seitsemän. Ritva Janhunen on toiminut Konneveden kunnan palveluksessa lyhyissä määräaikaisissa työsuhteissa usean vuoden ajan muun muassa perhepäivähoitajana. Hänellä on lähihoitajan tutkinto ja hän toimii tällä hetkellä henkilökohtaisena koulunkäyntiavustajan päivähoidon puolella. Työsopimukset on tehty vuosittain määräaikaisesti ja viimeisimmät siten, että sivistystoimi on maksanut hänen palkastaan 25 t/vko ja sosiaalitoimi 10 t/vko. Määräaikainen työsopimus on voimassa asti. Tällä hetkellä näyttää siltä, että työt tulevat jatkumaan ja työn tarve tulee olemaan perusteltua muun muassa henkilökohtaisen avustettavan vuoksi. Toimenkuvaan sisältyy myös muita tehtäviä sivistystoimessa tarvittaessa. Vs. sivistystoimenjohtajan ehdotus: Sivistyslautakunta pyytää kunnanhallitukselta lupaa koulunkäyntiavustajan tehtävän vakinaistamiseen siten, että Ritva Janhunen otetaan koulunkäyntiavustajan palvelussuhteeseen alkaen toistaiseksi. Palkkaus KVTES:n mukainen, työaika 30 tuntia/viikko (78,43%). Hinnoittelutunnus 05KOU010. : Hyväksyttiin.

8 Kunnanhallitus Kh. 57 Kunnanhallitus päättää antaa sivistyslautakunnalle luvan edellä mainitun koulunkäyntiavustajan tehtävän täyttämiseen lukien toistaiseksi.

9 Kunnanhallitus SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRAN TÄYTTÖLUPA Kh. 58 Sari Kinnunen on irtisanoutunut sosiaalityöntekijän virasta lukien. Sosiaali- ja terveyslautakunta esittää, että kunnanhallitus antaa lautakunnalle luvan sosiaalityöntekijän viran täyttämiseen. Kunnanhallitus päättää antaa sosiaali- ja terveyslautakunnalle luvan sosiaalityöntekijän viran täyttämiseen.

10 Kunnanhallitus KOKIN TOIMEN TÄYTTÖLUPA Ymp.ltk Taija Pääkkösen on irtisanoutunut lukien ravintopalveluiden kokin toimesta. Tointa on hoidettu sijaisuuksilla Pääkkösen työloman ajan Teknisen johtajan ehdotus: Ympäristölautakunta päättää pyytää kunnanhallitukselta täyttölupaa alkaen ravintopalveluiden kokin toimen täyttämiseksi. : Ympäristölautakunta hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti. Kh. 59 Kunnanhallitus päättää antaa ympäristölautakunnalle luvan ravintopalveluiden kokin tehtävän täyttämiseen lukien.

11 Kunnanhallitus TILAN MYYMINEN KIMMO VUORISELLE Kh. 60 Esityslistan liite 1 Kimmo Vuorinen haluaisi ostaa Konneveden kunnan Kärkkäiskylässä sijaitsevan m 2 :n suuruisen Kivirinne-nimisen tilan (30:129). Tila on haja-asutusalueella. Kunnanhallitus päättää hyväksyä esityslistan liitteenä olevan kauppakirjaluonnoksen ja oikeuttaa samalla kunnanjohtajan ja kunnansihteerin allekirjoittamaan luonnoksen mukaisen kauppakirjan Konneveden kunnan puolesta.

12 Kunnanhallitus OY MATKAHUOLTO AB:N JA KONNEVEDEN KUNNAN VÄLINEN PALVELUSOPIMUS Kh. 61 Esityslistan liite 2 Esityslistan liitteenä on Oy Matkahuolto Ab:n ja Konneveden kunnan välinen palvelusopimusluonnos. Kunnanhallitus päättää hyväksyä esityslistan liitteenä olevan palvelusopimusluonnoksen ja oikeuttaa samalla kunnanjohtajan ja kunnansihteerin allekirjoittamaan luonnoksen mukaisen palvelusopimuksen Konneveden kunnan puolesta.

13 Kunnanhallitus VERKKOSUUNNITELMIEN LAATIMINEN Kh Valtioneuvosto teki periaatepäätöksen valtakunnallisen laajakaistahankkeen toteutuksesta. Hankkeen tavoitteena on, että vuoden 2015 loppuun mennessä tiedonsiirtonopeus 100 Mbit/s on tarjolla 99 %:lle väestöstä noin 2 kilometrin etäisyydellä vakituisista asunnoista ja kiinteistä toimipaikoista. Liityntäyhteyksien toteuttaminen jää liittyjien omalle vastuulle. Teleyritykset maksavat hankkeen kustannuksista vähintään kolmanneksen. Julkinen tuki - kaksi kolmannesta - jakautuu valtion, kuntien ja EU:n kesken. Tukea maksetaan ainoastaan niille hankkeille, jotka eivät ole kaupallisesti toteutettavissa. Käytännössä hanke kohdistuu näin ollen maaseutualueille. Tämän hankkeen käynnistyttyä on käynyt ilmi, että perinteiset, isot teleoperaattorit eivät ole kiinnostuneita investoimaan hankkeeseen muun muassa alhaisen tuoton ja verkkoinvestoinnin pitkän kuoletusajan vuoksi. Keski-Suomen ensimmäisessä kilpailutuksessa oli mukana 13 kuntaa, kahdeksan pohjoisen Keski-Suomen kunnan lisäksi Uurainen, Multia, Toivakka, Jyväskylä ja Kuhmoinen. Kuhunkin kuntaan saatiin vain yksi tarjous, jonka teki verkko-osuuskunta Kuuskaista. Ongelmaksi on muodostunut osuuskunnan tarvitsema kunnan takaus omaan 34 %:n osuuteensa hankealueella sekä takaus liityntäverkkojen kustannuksiin siltä osin kuin liittymismaksut eivät niitä kata. Multian kunta on ainoana lupautunut antamaan takauksen. Edellä kerrotusta johtuen Konneveden kunnan tulisi käynnistää koko kunnan kattavan verkkosuunnitelman laatiminen. Verkkosuunnitelmassa kartoitettaisiin liittyjät ja suunniteltaisiin tarvittava verkko sekä laskettaisiin sille kustannusarvio. Samalla konsultti selvittäisi kunnallisen verkkoyhtiön perustamisen edellytykset, muun muassa palvelujen saatavuuden verkkoon, mahdolliset yhteistyökumppanit verkon ylläpidossa ja aiheutuvat kustannukset. Verkkosuunnitelmassa voisivat olla mukana myös Laukaan ja Äänekosken tukikelpoiset alueet. Suunnitelman laatimisen kustannusarvio ilman arvonlisäveroa on euroa. KOKO-ohjelmat voisivat mahdollisesti osallistua suunnitelman laatimisen rahoittamiseen.

14 Kunnanhallitus Kunnanhallitus päättää, että kunta teettää koko kunnan kattavan verkkosuunnitelman. Kunta pyytää suunnitelman laatimisesta tarjouksen kolmelta yritykseltä. Tarjousten hyväksymisestä päättää kunnansihteeri. Kh pidetyssä palaverissa sovittiin kahden verkkosuunnitelman laatimisesta. Keski-Suomen liitto kilpailuttaa suunnitelmien laatimisen siten, että mukana ovat Konneveden lisäksi Äänekosken (Konginkangas ja Sumiainen) ja Laukaan tukikelpoiset alueet. Maaseutualueiden KOKO-ohjelma ja kaupunkialueiden KOKO-ohjelma maksavat suunnitelmien laatimisen kokonaisuudessaan. Kunnanhallitus päättää hyväksyä edellä mainitun menettelyn. Tarjousten hyväksymisestä päättää Keski-Suomen liiton projektipäällikkö Seppo Siltasalmi.

15 Kunnanhallitus MÄÄRÄALAN MYYMINEN JUHA LAINEELLE Kh. 63 Esityslistan liite 3 Juha Laine haluaisi ostaa kunnalta noin m 2 :n suuruisen määräalan Konneveden kunnan Särkisalon kylässä sijaitsevasta Kiviharjunimisestä tilasta (10:81). Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy esityslistan liitteenä olevan kauppakirjaluonnoksen ja oikeuttaa samalla kunnanjohtajan ja kunnansihteerin allekirjoittamaan luonnoksen mukaisen kauppakirjan Konneveden kunnan puolesta.

16 Kunnanhallitus HENKILÖSTÖN PALKITSEMINEN HYVÄSTÄ TILINPÄÄTÖKSESTÄ Kh. 64 Konneveden kunta palkitsi henkilöstönsä vuoden 2009 hyvästä tilinpäätöksestä yhdellä ylimääräisellä palkallisella vapaapäivällä. Ammattiliittojen luottamusmiehet ovat ehdottaneet, että kunta palkitsisi henkilöstönsä tänä vuonna joko 200 eurolla tai yhdellä ylimääräisellä palkallisella vapaapäivällä. Kunnan johtoryhmä käsitteli palkitsemisasiaa kokouksessaan Johtoryhmä päätti ehdottaa kunnanhallitukselle, että kunta palkitsisi henkilöstönsä vuoden 2010 hyvästä tilinpäätöksestä siten, että viranhaltijat ja työntekijät voisivat käyttää konnevetisten palveluntarjoajien hyvinvointi- ja fysioterapiapalveluja kaksi ylimääräistä kertaa ilman omavastuuosuutta. Kunnanhallitus päättää, että kunta palkitsee henkilöstönsä vuoden 2010 hyvästä tilinpäätöksestä siten, että viranhaltijat ja työntekijät voivat käyttää konnevetisten palveluntarjoajien hyvinvointi- ja fysioterapiapalveluja kaksi ylimääräistä kertaa ilman omavastuuosuutta. Palkitseminen koskee niitä viranhaltijoita ja työntekijöitä, jotka olivat vuonna 2010 vähintään kuusi kuukautta Konneveden kunnan palveluksessa ja joiden palvelussuhde jatkuu edelleen. Ylimääräiset hyvinvointi- ja fysioterapiapalvelut on hyödynnettävä vuoden 2011 loppuun mennessä.

17 Kunnanhallitus KARI LEVÄSEN VUOSILOMA Kh. 65 Kunnanjohtajalla on vuosilomaoikeutta 38 työpäivää. Hän on esittänyt vuosilomansa ajankohdaksi eli yhteensä 25 päivää. Loput 13 päivää hän pitää myöhemmin. Kunnansihteerin ehdotus Kunnanhallitus päättää hyväksyä kunnanjohtajan esityksen vuosilomansa pitämisestä Kari Levänen ei esteellisenä osallistunut tämän asian käsittelyyn.

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 2.5.2013 kello 20.00-21.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 9.6.2014 kello 18.00-19.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Sivu 157 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Sivu 157 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Sivu 157 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 5.11.2012 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50 KOKOUSAIKA 13.12.2012 klo 17- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Timo Manninen, pj Marko

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Sivu 62 (70) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Sivu 62 (70) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Sivu 62 (70) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.4.2011 kello 18.00-18.43 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.4.2015 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Torstai 04.10.2012 klo 18.00-19.50

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Torstai 04.10.2012 klo 18.00-19.50 1 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Torstai 04.10.2012 klo 18.00-19.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko 24.4.2017 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 25.1.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai 20.8.2018 kello 17.00 17.45 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 8 () Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.4.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien valinta

Pöytäkirjantarkastajien valinta KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 (26) Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00-18.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 9.8.2017 klo 18.36 19.00 KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: VARAJÄSEN: Antti Waris, pj

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 29.9.2011 Kokousaika Torstai 6.10.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 7 LIIKUNNANOHJAAJAN VALINTA 3 8 KOULUTOIMEN AVOIMET TEHTÄVÄT 4

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 7 LIIKUNNANOHJAAJAN VALINTA 3 8 KOULUTOIMEN AVOIMET TEHTÄVÄT 4 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 23.2.2011 Kokousaika Torstai 14.4.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 4/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 27 KOKOUSAIKA 16.5.2013 klo 18- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai kello 17.00

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai kello 17.00 KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai 21.1.2019 kello 17.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai 26.11.2018 kello 17.00 19.20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta 27.8.2015 34

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Sivistyslautakunta 27.8.2015 34 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 33 KOKOUSAIKA 27.8.2015 klo 18- KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi Hintikka

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 3.5.2017 klo 8.05 8.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 22.10.2015 kello 18.00-20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.4.2012 kello 18.00-18.40 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 (50) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 (50) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 (50) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.3.2015 kello 18.00-20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

No 3/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 23. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 3/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 23. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 23 KOKOUSAIKA 28.5.2015 klo 18-18.43 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.6.2015 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 2/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 13. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 2/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 13. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 2/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 13 KOKOUSAIKA 15.3.2013 klo 18- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 3/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 21. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 3/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 21. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA No 3/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 21 KOKOUSAIKA 12.4.2013 klo 18- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman, vpj Jussi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 1 KOKOUSAIKA 19.4.2012 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Timo Manninen, pj - Marko Sasinsalmi

Lisätiedot

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39 KOKOUSAIKA 15.10.2015 klo 18- KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman,

Lisätiedot

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 62. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 62. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 62 KOKOUSAIKA 15.10.2013.2013 klo 18.00- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Teemu Pakarinen, pj Seija

Lisätiedot

No 8/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 55

No 8/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 55 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ ESITYSLISTA No 8/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 55 KOKOUSAIKA 12.12.2013 klo 18.30-19.25 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kirkonkylän koulu, Lapunmäentie

Lisätiedot

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo. Henri Hedman, vpj - Esa Vihtonen -

No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo. Henri Hedman, vpj - Esa Vihtonen - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2015 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 39 KOKOUSAIKA 15.10.2015 klo 18-18.46 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Lautakuntien kokoushuone,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai 24.4.2017 kello 18.45 19.45 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 23.10.2013 klo 18.00 19.35

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2013 Sivu 185 (201) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2013 Sivu 185 (201) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2013 Sivu 185 (201) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 9.12.2013 kello 18.00-20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (11) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (11) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (11) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 25.1.2016 kello 18.00-19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai 17.9.2018 kello 17.00 - KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 17.11.2014 kello 18.00-18.20 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.6.2015 kello 18.00 19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.6.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38 KOKOUSAIKA 14.08.2012 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Aino Savolainen, pj Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

No 2/2016 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 8. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 2/2016 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 8. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 2/2016 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 8 KOKOUSAIKA 17.3.2016 klo 18-18.50 KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: VARAJÄSEN: Timo Manninen, pj

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 8/2014 1. Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30. Kunnantoimiston uusi kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 9.12.2014 klo 17.30-20.30 Kunnantoimiston uusi kokoushuone

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00 Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25 Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 25.9.2012 kello 17.00-17.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

< KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo

< KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo < KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.1.2017 klo 8.00 8.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.3.2015 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

No 4/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 37

No 4/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 37 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 4/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 37 KOKOUSAIKA 11.9.2014 klo 18-19.30 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00. Kh:n pj. Mehto Antti Kh:n edustaja Pentti Kytölä

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00. Kh:n pj. Mehto Antti Kh:n edustaja Pentti Kytölä KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 Konneveden kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 28.1.2013 klo 16.00-16.45 Paikka Kunnantalo, valtuustosali ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30. Kh:n pj. Kuusinen Katja Kh:n edustaja Suokivi Raija

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30. Kh:n pj. Kuusinen Katja Kh:n edustaja Suokivi Raija KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30 Konneveden kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 3/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 28

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 3/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 28 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ No 3/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA ESITYSLISTA Sivu 28 KOKOUSAIKA 12.06.2012 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Ryhmäperhepäiväkoti Tenhola, Palotie 3 JÄSEN: Aino Savolainen,

Lisätiedot

No 1/2016 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 1/2016 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 1/2016 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 28.1.2016 klo 18- KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: Timo Manninen, pj Henri Hedman,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Sivu 28 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello Jyväskylän yliopiston tutkimusasema

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Sivu 28 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello Jyväskylän yliopiston tutkimusasema KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Sivu 28 () Kunnanhallitus Keskiviikko 27.3.2019 kello 14.30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Jyväskylän

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 64 (75) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 64 (75) Kunnanhallitus. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 64 (75) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.4.2012 kello 18.00-19.16 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Konneveden kunnantalo

Konneveden kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 3/2019 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 14.3.2019 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo JÄSEN: Antti Waris, pj Henri Hedman, vpj Pirkko Hynninen

Lisätiedot

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 KOKOUSAIKA 6.8.2013.2013 klo 18.00- KOKOUSPAIKKA Villa Konnevesi, Kuuselantie 12 JÄSEN: VARAJÄSEN: Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

No 5/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 44. Lautakuntien huone, kunnantalo. Inkeri Hytönen x Reijo Jämsen

No 5/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 44. Lautakuntien huone, kunnantalo. Inkeri Hytönen x Reijo Jämsen KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2014 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 44 KOKOUSAIKA 13.11.2014 klo 18.05 19.27 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Lautakuntien huone,

Lisätiedot

Konneveden kunnantalo

Konneveden kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 4/2019 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 21.5.2019 klo 16.30 - KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo JÄSEN: Antti Waris, pj Henri Hedman, vpj Pirkko Hynninen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 31.1.2017 kello 19.00 19.25 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15

Lisätiedot

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Maaseutuelinkeinolautakunta 2/2007 8 KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 KOKOUSAIKA 6.8.2013.2013 klo 18.00-19.23 KOKOUSPAIKKA Villa Konnevesi, Kuuselantie 12 JÄSEN: VARAJÄSEN: Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20 KOKOUSAIKA 14.06.2011 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kunnantalo, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.11.2011 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 12 (23) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 12 (23) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 12 (23) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 7.3.2016 kello 18.00-19.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Sivu 11 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 22.5.2013 klo 18.00 19.30

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Sivu 11 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 22.5.2013 klo 18.00 19.30 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Sivu 11 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 22.5.2013 klo 18.00 19.30

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 13.11.2013 klo 18.00 19.25

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 13.11.2013 klo 18.00 19.25 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 13.11.2013 klo 18.00 19.25

Lisätiedot

Torstaina 24.11.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina 24.11.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 10/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 24.11.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. 4. liite 1 6. liite 2 7. liite 3 8.. Kokouksen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2015 Sivistyslautakunta. Aika 25.11.2015 klo 18.00- Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2015 Sivistyslautakunta. Aika 25.11.2015 klo 18.00- Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 25.11.2015 klo 18.00- Paikka Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone Asiat 110 Vuorotteluvapaahakemus, ei julkaista Internet-sivuilla 111 Vuorotteluvapaahakemus,

Lisätiedot

Aamu- ja iltapäivätoimintaa koskeva lainsäädäntö (lait 1136/2003, 1137/2003).

Aamu- ja iltapäivätoimintaa koskeva lainsäädäntö (lait 1136/2003, 1137/2003). 1 1. AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINNAN JÄRJESTÄMISEN LÄHTÖKOHDAT 1.1 Lainsäädäntö Aamu- ja iltapäivätoimintaa koskeva lainsäädäntö (lait 1136/2003, 1137/2003). Valtioneuvoston asetus perusopetuslaissa säädetyn

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 14 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 3 / 2016 KOKOUSAIKA Ti 19.4.2016 klo 18.30 19.50 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 14 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 3 / 2016 KOKOUSAIKA Ti 19.4.2016 klo 18.30 19.50 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 14 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 3 / 2016 KOKOUSAIKA Ti 19.4.2016 klo 18.30 19.50 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu Jäsenet: paikalla: Varajäsenet: paikalla: Saukko Piia, pj. x Saukko

Lisätiedot

No 3/2018 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1

No 3/2018 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 3/2018 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 26.4.2018 klo 18.00 20.14 KOKOUSPAIKKA Hytölän koulu JÄSEN: VARAJÄSEN: Antti Waris, pj x Heikki Oittinen -

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 1. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 1 KOKOUSAIKA 08.02.2011 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kunnantalo, lautakuntien

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30 Valtuusto 28.4.2015 30 1. MÄÄRÄALAN MYYMINEN RISTO MOISIOLLE Kh. 20.4.2015 35 Esityslistan liite 1 Risto Moisio haluaisi ostaa kunnalta määräalan Konneveden kunnan Siikakosken kylässä sijaitsevasta Simola-nimisestä

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 28.10.2011 Kokousaika Torstai 3.11.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Puheenjohtaja. varajäsen. Kraapo Juha esittelijä/sihteeri

Puheenjohtaja. varajäsen. Kraapo Juha esittelijä/sihteeri Viranomainen No 3/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 32 KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.6.2015 17.30 18.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 9/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 4.12.2013 klo 18.00-18.40 Paikka Ravintola Kammari, Olos Asiat 111 Kokouksen avaaminen 112 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 113 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko kello Lapunmäen koulu, luokka B230

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko kello Lapunmäen koulu, luokka B230 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.45-19.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 62 (78) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 62 (78) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 62 (78) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 8.7.2013 kello 18.00-18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 2.2.2016 kello 18.00-18.45 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2016 Sivistyslautakunta. 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 2/2016 Sivistyslautakunta. 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 3.3.2016 klo 17.00-18.10 Paikka Muonion kirjasto Asiat 12 Sivistystoimen vastuuhenkilöt, laskujen tarkastaminen ja hyväksyminen 13 Sivistyslautakunnan vuoden 2015 toiminnallisten

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 3/19.4.2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/19.4.2011 Kokousaika 19.4.2011 klo 19.00 20.18 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä -

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 17.6.2014 kello 18.00 18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 15 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien valinta

Pöytäkirjantarkastajien valinta KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018 Sivu 130 (134) Kunnanhallitus Maanantai 3.9.2018 kello 20.05-20.15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 128 (133) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 128 (133) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 128 (133) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 28.11.2016 kello 18.00 19.29 tauko 19.53 20.02 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 35 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Tiistaina 17.12.2013 klo 18.00 18.45

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 35 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Tiistaina 17.12.2013 klo 18.00 18.45 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 35 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistaina 17.12.2013 klo 18.00 18.45 Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto KOKOUSAIKA Torstai 27.9.2018 kello 18.00 18.13 KOKOUSPAIKKA Yliopiston tutkimusasema SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE A 1 varavaltuutettu

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 4.5.2015 klo 9.00-15.00 Sivistyslautakunta 28.4.2015 43 Kokousaika 28.4.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Päiväkoti Kuunari Käsiteltävät asiat 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 5.9.2012 klo 19.00 20.32

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 5.9.2012 klo 19.00 20.32 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 5.9.2012 klo 19.00 20.32 Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 55 (64) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 55 (64) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 55 (64) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 20.2.2017 kello 18.00 18.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 Sivu 22 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 31.08.2011 klo 19.00-19.50

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 Sivu 22 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 31.08.2011 klo 19.00-19.50 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 Sivu 22 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 31.08.2011 klo 19.00-19.50

Lisätiedot

No 7/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Kunnantalo, Lautakuntien huone

No 7/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Kunnantalo, Lautakuntien huone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 7/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 1.11.2017 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Lautakuntien huone JÄSEN: VARAJÄSEN: Antti Waris, pj x Heikki

Lisätiedot

Maanantaina klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Maanantaina klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 25 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA Maanantaina 3.7.2017 klo 16-17 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden kunnantalo,

Lisätiedot