Uusi Aika on suunta tulevaisuuden rakentamiselle

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Uusi Aika on suunta tulevaisuuden rakentamiselle"

Transkriptio

1 UUSI AIKAUA 2014

2 2

3 Uusi Aika on suunta tulevaisuuden rakentamiselle E toiveita kuunnellen ympäri maailmaa toimittua kologinen ja terveellinen puurakentaminen on Suomessa ja maailmalla vahvassa myötätuulessa. Haluamme rakentaa kotimme mahdollisimman vähän uusiutumattomia luonnonvaroja kuluttaen pyrkiessämme kohti ekologisempaa ja terveellisempää huomista. Me Kontiolla olemme jo vuosikymmeniä uskone, tä suomalainen puu on paras mahdollinen raaka-aine sekä pienrakennuksiin tä julkisiin rakennuksiin. Talojen ja huviloiden lisäksi riskittömän ja sisäilman laadultaan huippuluokkaa olevan hirsirakenteen kysyntä on lisääntynyt myös julkisiin rakennuksiin, mm. päiväkoteihin, kouluihin ja toimistorakennuksiin. Nyt ilmassa on vahvasti hirsitalon uuden tulemisen tuntua. hirsirakennusta ovat optane meille paljon, mutta haluamme edelleen kehittyä ja tarjota asiakkaillemme entistäkin monipuolisemman ja laadukkaamman tuote- ja palvelukokonaisuuden. Hirsirakentamisen markkinajohtajana haluamme osaltamme näyttää suuntaa tulevaisuuden rakentamiselle. Tarjoamme asiakkaillemme tänään ja tulevaisuudessa vain parasta, heidän tarpeitaan vastaavia terveellisiä ja turvallisia koteja. Olemme ottane haasteen vastaan ja tässä on uusin saavutuksemme Sinua varten ajateltu, tutkittu, kehitty ja tuottu ekologinen ja edistyksellinen Uuden Ajan Kontio-mallisto. Kontion toimintatapa on selkeä: Jalostamme parhaan pohjoisen puun tukista valmiiksi lopputuotteeksi uusimmalla teknologialla ja korkealla ammattitaidolla, tarkasti asiakkaidemme Tervuloa tutustumaan! Jalo Poijula toimitusjohtaja, Kontiotuote Oy 3

4 Tervuloa tutustumaan tulevaisuuden asumiseen jo tänään! UUDEN AJAN KONTIO RAKENNA TULEVAISUUDEN KOTI JO TÄNÄÄN! Maailma ympärillämme muuttuu yhä kiihtyvällä vauhdilla. Nämä muutoks vaikuttavat jokapäiväiseen elämäämme ja muuttavat myös asumiseen liittyviä tarpeitamme. Me Kontiolla seuraamme tätä muutosta tarkasti niin Suomessa kuin myös maailmalla. Haluamme, tä jokainen toimittamamme rakennus vastaa asiakkaidemme nykyisiä toiveita ja lisäksi ennakoivat niitä asumisen muutoksia, joita tulevaisuus tuo tullessaan. UUDEN AJAN KONTIO KODIKSI TAI VAPAA-AIKAAN Tässä uutuusmallistossamme esittelemme sekä taloja tä vapaa-ajan asuntoja. Vaikka näissä rakennuksissa on tilaratkaisuissa ja kokoluokissa huomattaviakin eroja, niin myös yhdistäviä tekijöitä löytyy: Haluamme tarjota parasta; kauniin, terveellisen, turvallisen ja toimivan kodin tai vapaa-ajan asunnon. Uuden Ajan Kontiosta löydät monta nämä toive täyttävää vaihtoehtoa! TYYLIKÄSTÄ ULKONÄKÖÄ JA TOIMIVIA TILARATKAISUJA Uuden Ajan Kontio on arkkitehtuuriltaan, tilaratkaisuiltaan ja sisustukseltaan kaunis, moderni ja ajattoman tyylikäs. Siinä on kaikki mitä nykyaikaiseen, toimivaan ja ekologiseen tulevaisuuden kotiin tarvitaan. Malliston tilaratkaisut on suunniteltu erityisesti asumismukavuutta, toimivuutta ja helppoa kalusttavuutta ajatellen. Huonilojen jäsentely on selkeää ja jokainen rakennus muodostaa hyvin toimivan kokonaisuuden. Mallistosta löytyy persoonallisuutta, yksilöllisyyttä ja myös ylellisyyttä. Korkeat huonilat, isot ikkunapinnat ja laajat t ovat olennainen osa uutuusmallien arkkitehtuuria. TERVEELLINEN JA EKOLOGINEN Kontion määrätioinen tutkimus, tuotekehitys ja uusin teknologia takaavat, tä kotisi on kestävä, terveellinen ja ekologinen. Hengittävä hirsirakenne tasaa tehokkaasti sisäilman kosteus- ja lämpötilavaihteluja. Valitsemalla Kontio-hirsitalon varmistat perheellesi parhaan mahdollisen sisäilman. Hirsitalossa on hyvä hengittää! Pidätämme oikeuden tuotekehitysmuutoksiin ja mahdollisuuden vaihtaa jokin tuote toiseen vastaavanlaatuiseen. Tässä esitteessä annut tiedot koskevat vain tämän esitteen malleja. Malliston rakennusten pinta-alat on lasktu siten, tä ulkoseinämateriaalina on käytty 205 mm lamellihirttä. Pohjapiirroksissa ilmoitut mitat ovat hirren keskeltä keskelle -mittoja. Tuotekehityksemme on jatkuvaa, joten esitteen valokuvat, mallinnoks tai pohjakuvat saattavat poika nykyisestä vakiomallistamme. Jos malliston malli toteutaan pyöröhirrellä, niin rakennuksen arkkitehtuuri tai tilaratkaisut saattavat joiltakin osin poika mallin pohjakuvasta tai mallinnuksesta / valokuvasta. Lisätioja saat Kontio-myyjältä. 4

5 ONNEA UUTEEN KOTIIN! SISÄLTÖ Aurinkomsä A ja B sivut 6-8 Kariluoto sivu 9 Merikallio sivu 10 Laajasalo sivu 11 Saraniemi A ja B sivut Rakennatko talon vai loma-asunnon? sivut Lehtisaari sivut Kuusisaari sivut Tuohisaari sivut Ajatuksia hirsirakentamisesta sivut

6 UUSI AIKA AURINKOMETSÄ A Kontio Aurinkomsä A on koti ihmiselle, joka kaipaa tasokkuutta, toimivuutta, tilaa ja valoa. Se on uusinta muotoilua edustava tulevaisuuden koti, jonka olemus tiivistyy upean valoisaan ja ilmavaan olohuone-keittiöön. Korkea oleskelutila on suunniteltu kodin toiminnalliseksi yhdessäolon keskukseksi. Sen katseenvangitsijana toimii ympäröivä maisema, joka tulvii sisään lattiaan saakka ulottuvien suurten ikkunoiden ja yläikkunoiden ansiosta. Tyyliltään Kontio Aurinkomsä A- ja B-mallit sopivat hyvin suomalaiseen taajamaympäristöön. HUONEISTOALA 164 KERROSALA 178 Aurinkomsän muunnosmalli on esittelykohteena Vaasassa kevääseen 2015 asti. Lisätioja saat Kontio-myyjältäsi. Katso lisää valokuvia ja video 6 Mallien hintatiedot löydät erillisestä hinnastosta, tai lähimmältä Kontio-myyjältäsi. Valokuvat asiakkaiden muunnosmalleista.

7 AURINKOMETSÄ A 1: ke 3800 oh+ruok 4400 wc khh tekn wc pe s

8 UUSI AIKA AURINKOMETSÄ B HUONEISTOALA 119 KERROSALA 130 OMETSÄ B Asiakkaan muunnosmalli Ilmava ikkunoiden kehystämä olohuonekeittiö on myös Kontio Aurinkomsä B:n kodin sydän. Avaran oleskelutilan suur ikkunat antavat valoa sekä tuovat luonnon ja maiseman lähelle. Suur makuuhuone runsaine säilytystiloineen, aktiiviseen arkeen oh+ruok ke 2800 suunniteltu kodinhoitohuone sekä saunaosasto, jonka kylpyhuoneesta on suora käynti vilvoittelulle, kutsuvat asukkaitaan viihtymään. pe+wc 6800 wc khh tekn s 4800 AURINKOMETSÄ B 1: Mallien hintatiedot löydät erillisestä hinnastosta, tai lähimmältä Kontio-myyjältäsi. Valokuvat asiakkaiden muunnosmalleista.

9 UUSI AIKA KARILUOTO HUONEISTOALA 114 +TEKN. 3 KERROSALA 128 UOTO 8 m2 4 + tekn 3 m Kontio Kariluoto on moni-ilmeinen yksikerroksinen koti elämän eri vaiheisiin. Käytännöllinen pohjaratkaisu myötäilee arjen vaatimuksia. Lasten makuuhuoneisiin kulku tapahtuu suoraan tekn s khh pe+wc ruok ke 3650 tk korkea tila oh wc 9850 eisestä ja vanhempien makuuhuone sijaitsee hieman erillään, mutta kuitenkin pienten lasten hoitamista ajatellen tarpeeksi lähellä. Olohuoneen iso, kulmaan astuva ikkunaryhmä mahdollistaa ympäröivän maiseman ihailun jo hi taloon sisälle astuttaessa. Katulle lle pääsee niin olohuoneesta kuin omaan rauhaan sijoitulta saunaosastoltakin. Rakennus soveltuu niin taajamaan kuin haja-asutusseudullekin. KARILUOTO 1:

10 UUSI AIKA LLIO A (lh205) = 159, = 145,5 MERIKALLIO A HUONEISTOALA 145,5 KERROSALA 159,5 auki alas aula wc(+pe) 7100 MERIKALLIO A (lh205) KA 101, = 159,5 HA 86, = 145,5 Merikallio saatavana myös ilman autokatosta. Katso Kontio Merikallio A on kaksikerroksinen, tyylikkään pelkistty ja tilava kaupunkikoti isommallekin perheelle. Ikkunoiden ja huonilojen sijoittelu luo asumiseen järjestystä ja arjen ylellisyyttä. Makuuhuone sekä tilava pesuhuone-wc on rauhoittu yläkertaan, josta on näköyhteys alakerran avaraan ja korkeaan olohuoneeseen. Saunaosasto sijaitsee omassa siivessään eistilojen läheisyydessä. Kodinhoitohuoneeseen on käynti suoraan ulta, mutta myös olohuoneen yhteydessä olevalta isolta katulta lta. Malli on saatavissa autokatoksen kanssa tai ilman auki ylös oh ruok ke 7100 auki alas aula wc(+pe) s khh /työh. ak pe(+wc) wc tk jäte MERIKALLIO A 1: Mallien hintatiedot löydät erillisestä hinnastosta, tai lähimmältä Kontio-myyjältäsi. Valokuvat asiakkaiden muunnosmalleista.

11 UUSI AIKA LAAJASALO HUONEISTOALA 129 KERROSALA Kontio Laajasalo on moderni ja ylellinen koti kaupunkiasumiseen näyttävä korkea tila vh 3600 rakennus vaativaankin makuun. Korkeat tilat ja isot maisemaikkunat olohuoneessa ja keittiössä tekevät siitä avaran ja valoisan. Huonilat ovat selkeitä ja hel- ke+ruok oh posti kalusttavissa. Luksusta arkeen tuovat vanhempien makuuhuoneen aula khh suuri vaatehuone ja saunaosasto, josta löytyvät vastakkain istuttavat laute. Tasapainoisen ja vaikuttavan olemuksen Kontio Laajasalolle antavat sen suur wc tk työh. pe+wc s t; aamu keittiön yhteydessä ja iltapäivä saunaosaston yhteydessä. LAAJASALO 1:

12 UUSI AIKA SARANIEMI A HUONEISTOALA 117 KERROSALA 127 Persoonallinen Kontio Saraniemi A tarjoaa asumisen mukavuutta ja ylellisyyttä erityisesti silloin, kun halutaan nauttia ympäröivän maiseman näkymistä parhaalla mahdollisella tavalla. Näyttävä kulmaerkkeri, sen isot ikkunat ja korkea oleskelutila luovat rakennuksen omaperäisen ilmeen, mutta tuovat myös runsaasti valoa ja avaruutta sisätiloihin. Kontio Saraniemi A -mallissa rakennuksen hyvin jäsennellyt toiminnot, ylellinen keittiö ja oleskelutilat, runsaat säilytystilat sekä omaan rauhaan sijoittu saunaosasto tuovat asumisen mukavuutta koko perheelle. Saraniemi A SARANIEMI B 1:100 UUSI AIKA LOMA-ASUNTO SARANIEMI B HUONEISTOALA 80,5 KERROSALA 88,5 oh korkea tila s pe khh 1500 ruok 3000 wc Kontio Saraniemi B on saman teeman ke variaatio, joka sopii sellaisenaan pienemmän perheen tarpeisiin tai vaikkapa vapaa-ajan asunnoksi. Eri puolelle rakennusta sijoittuvat t mahdollistavat auringonvalossa 2150 vh 8600 kylpemisen pitkin päivää Mallien hintatiedot löydät erillisestä hinnastosta, tai lähimmältä Kontio-myyjältäsi. Valokuvat asiakkaiden muunnosmalleista.

13 SARANIEMI A 1: ruok ke s khh pe+wc vh korkea tila oh aula 2000 wc

14 POHDI TARKASTI Rakennatko talon vai lomaasunnon? KÄYTTÖTARKOITUS RATKAISEE MIKKO LÖF suunnittelupäällikkö Kontiotuote Oy Uud rakennusten energiatehokkuusmääräyks astuivat voimaan Suomessa Hirsitoimiala teki viranomaisten kanssa tiivistä yhteistyötä lain valmisteluvaiheessa ja hirsirakennusten ekologis erityispiirte ovatkin selvästi ja järkevästi huomioituna määräyksissä. Määräysten mukaisesti rakennuks jaaan pientaloihin ja käyttötarkoituksen mukaisesti erityyppisiin loma-asuntoihin. Näille molemmille tuoteryhmille määräyksistä löytyvät selvät ohje ja raja-arvot. Rakennushankkeen alkuvaiheessa, mielellään jo ennen tontin hankintaa, sinun on hyvä keskustella asiantuntijan kanssa määräysten pääkohdista. Jos sinulla on jo tontti, niin selvitä tarkasti alueen kaavamääräyks. Näiden lähtötiojen ja toiveittesi pohjalta voimme tarjota sinulle hi oikeat tuote- ja rakennevaihtoehdot. Talojen ja loma-asuntojen teknis ratkaisut poikkeavat huomattavasti toisistaan. Nämä ratkaisut vaikuttavat olennaisesti myös rakennushankkeen kustannuksiin. Rakennus tehtynä loma-asunnoksi on huomattavasti edullisempi kuin sama rakennus talorakenteilla! KONTIO-TALO ON TUTKITUSTI TIIVIS JA ENERGIATEHOKAS Uusissa määräyksissä energiatehokkuutta arvioidaan yksittäisten rakenteiden sijaan talon Luokka 1: Pientalot kokonaisenergiatarkasteluna. Tässä tarkastelussa rakennusteknisten asioiden lisäksi myös talon ja majoituselinkeinon harjoittamiseen tarkoitut loma-asunnot energia- ja LVIS-ratkaisut ovat isossa roolissa. Kontio on jo pitkään tehnyt määrätioista tuotekehitystä talojen energiatehokkuuden parantamiseksi. Viime vuosina olemme tiivistäne yhteistyötämme LVIS-toimialan kanssa ja nyt voimmekin tarjota asiakkaillemme kokonaisratkaisut, jotka täyttävät hyvin kiristyne energiatehokkuusvaatimuks. Teemme jokaisesta Kontio-talosta rakentamisen loppuvaiheessa tiiviysmittauksen, jonka avulla varmistaan rakenteiden tiiviys. Tiiviysmittausraportin perusteella voitte päivittää rakennuksenne energiatodistuksen. Kontio-talo on siis tutkitusti tiivis, energiatehokas ja laadultaan huippuluokkaa! MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LOMA-ASUNTO 2012 energiatehokkuusmääräyks eivät koske Luokka 2: Rakennus, jonka luokkien 2 ja 3 rakennuksia eli tällöin asiakas voi lämmin nto-ala max. 50 m 2 vapaasti valita perheensä tarpeisiin parhaiten Luokka 3: Loma-asunto, ei sopivat teknis ratkaisut. kokovuotiseen käyttöön tarkoittua lämmitysjärjestelmää Luokassa 3 voidaan hyvin toteuttaa loma-asunto, Luokka 4: Yksityiskäyttöön joka on kesäkauden lisäksi käytössä myös tarkoittu loma-asunto, jossa satunnaisesti talviaikaan, mutta rakennukseen ei kokovuotiseen käyttöön suunniteltu lämmitysjärjestelmä suunnitella täysimittaista lämmitysjärjestelmää. Tällainen olisi esimerkiksi talvella ylläpitolämpötilassa (esim. 10 C) oleva loma-asunto, jonka lämpötilan voi nopeasti nostaa esim. tulisijan avulla oleskelulämpötilaan. Pelkkä tulisija, rakennuksen varustelutaso tai sähköistys eivät siis välttämättä edellytä, tä rakennus mitoitaan talojen energiamääräysten mukaisesti. Luokassa 4 yksityiskäyttöön (ei vuokrauskäytössä) tulevan loma-asunnon lämmitysjärjestelmä voi olla myös suunniteltu täysin kokovuotiseen käyttöön, mutta sen energiamääräysvaatimuks ovat huomattavasti talojen määräyksiä lievemmät. Näin rakentamiskustannuks ovat käyttötarkoituksen mukaisella järkevällä tasolla. Esimerkiksi hirsiseinä vahvuudeksi luokassa 4 riittää 135 mm lamellihirtemme. Käytännössä kysymys voi kuulua esimerkiksi näin: Käytätkö loma-asunnon rakentamiseen vai euroa? KONTIO-MYYJÄ AUTTAA JA OPASTAA: Kontio-myyjät ovat ammattilaisia, jotka ovat saane uusiin energiamääräyksiin liittyvän koulutuksen ja lisäksi heidän apunaan toimivat Kontion tehtaan energiaasiantuntijat. Ota siis jo rakennushankkeen alkuvaiheessa yhteyttä lähimpään Kontio-myyjääsi. Hän auttaa ja opastaa sinua valitsemaan oikeat teknis ratkaisut unelmiesi taloon tai loma-asuntoon! Lisätioja energiamääräyksistä saat myös: Ympäristöministeriö Kontio Usva B Käytätkö tämän loma-asunnon rakentamiseen vai euroa? 14

15 UUDEN AJAN LOMA-ASUNTO ON TYYLIÄ JA TUNNELMAA K un sain Iso-Lehtisaaren pohjaratkaisun tarkasteltavakseni, miellyin sen avaruuteen sekä toimivuuteen, kutsuvaan tilaan. Hirsirakennuksen seinien vankka tunnelma rytmittynä suurten, selkeiden maisemaan avautuvien ikkunoiden kanssa herättivät intoa kokonaisuuden muodostamiseen. Mieltymykseni käsitellä luonnonmateriaaleja löysi taas paikkansa. Seinien vaalea, luonnollinen sävy oli sisustuksen lähtö, ydin. Suurten ikkunoiden tummanharmaat raamit ryhdistävät ja tuovat modernia pilktä. Hirsiseinien omalle raitarytmille halusin jättää tilaa vähäisillä, harkituilla muodoilla ja materiaaliyhdistelmillä. Aidot, laadukkaat materiaalit tuntuivat selkeiltä valinnoilta. Helppohoitoiseen laattalattiaan poimin sävyn luonnosta, kallionharmaan. Keittiöön ja muihin kiintokalusteisiin valitsin sileitä vähäeleisiä pintoja mattamaalattuna, kevyesti taitulla sävyllä. Mitä sopivin paikka mallistoni uusimmalle, vähäeleiselle Valanti-keittiömallille Viiva. Huonekalujeni selkeät muodot tukivat muodostuvaa kokonaisuutta. Valitsin ruoka- ja sohvapöytään, kaappiin ja tasoon valkoisen mattamaalin pehmeästi kirkastamaan tilaa. Irtoverhoiltujen istuimien rennot, tarkoituksellisen ryppyis, pellavais verhoilukankaat ottivat harppauksen tavoiteltuun tunnelmaan. Uusille villamatoilleni annoin kokonaisuuden ehdoilla selkeän raitateeman. Juuri tekstiilien luonne ja reippaat raidat sekä ruudut viimeistelevät tämän kodin modernin, pohjoisen kodikkuuden. KIRSI VALANTI sisustussuunnittelija Valanti Oy 15

16 UUSI AIKA LOMA-ASUNTO ISO-LEHTISAARI A HUONEISTOALA 93,5 KERROSALA 103 Iso-Lehtisaari A asiakkaan muunnosmalli Iso-Lehtisaari on esittelykohteena Kontion näyttelyalueella Nurmijärvellä. Katso lisää valokuvia ja video Molemmat pohjavaihtoehdot on saatavana korotulla pulptikatolla (Iso-Lehtisaari) tai tasaisella pulptikatolla (Lehtisaari). Katso Kontio Iso-Lehtisaari A on upea ja käytännöllinen loma-asunto, oh pe s joka luo ensiluokkais puitte koko perheen viihtymiselle. Mallissa on valoisa ja tilava einen, suur makuuhuone sekä iso olohuone-keittiö. Olohuoneeseen lisää ilmavuutta tuo nouseva ke+ruok khh 6600 pulptikatto, joka yhdessä maisemaikkunoiden kanssa saa tilan tuntumaan huomattavasti suuremmalta, tila tuntuu jatkuvan ulos luontoon wc ISO-LEHTISAARI A 1: Mallien hintatiedot löydät erillisestä hinnastosta, tai lähimmältä Kontio-myyjältäsi. Valokuvat asiakkaiden muunnosmalleista.

17 UUSI AIKA LOMA-ASUNTO LEHTISAARI B HUONEISTOALA 93,5 KERROSALA 103 B Lehtisaari A 3700 Kontio Lehtisaari on moderni, ylväs ja edustava vapaa-ajan asunto Olohuoneen katseenvangitsijana toimii suurten ikkunoiden siivittämään maisemaerkkeriin sijoittu takka. Keittiö on nykyaikainen ja helppotoiminen, sieltä on myös kulkuyhteys olohuoneeseen ja katulle ruokate rassille. Koko julkisivun mittainen antaa Kontio Lehtisaari -mallille sen viimeistellyn ja näyttävän olemuksen. oh ke+ruok pe+wc LEHTISAARI B 1:

18 UUSI AIKA LOMA-ASUNTO ISO-KUUSISAARI A HUONEISTOALA 86 KERROSALA 96 Iso-Kuusisaari A oh+ruok 5600 Molemmat pohjavaihtoehdot on saatavana korotulla pulptikatolla (Iso-Kuusisaari) tai tasaisella pulptikatolla (Kuusisaari). Katso Tässä vapaa-ajan asunnossa viihdytään yhdessä ja nautitaan 3200 rakennusta ympäröivästä maisemasta, joka avautuu hi eisestä tuoden valon ja luonnon sisälle. Wc on rauhoittu omaan syvennykseensä yleisistä tiloista erilleen eisen ja makuuhuoneiden tuntumaan. Kylpylätunnelmaa tähän loma-asuntoon wc ke pe 3900 luo lasiseinä saunan ja kylpyhuoneen välillä, joten saunasta on näköyhteys kylpyhuoneeseen ja edelleen ulos maisemaan. s khh ISO-KUUSISAARI A 1: Mallien hintatiedot löydät erillisestä hinnastosta, tai lähimmältä Kontio-myyjältäsi. Valokuvat asiakkaiden muunnosmalleista.

19 UUSI AIKA LOMA-ASUNTO KUUSISAARI B HUONEISTOALA 86 KERROSALA 96 B Kuusisaari A Kontio Kuusisaari on tyylikäs ja moderni vapaa-ajan asunto. Suur, kolmeen ilmansuuntaan avautuvat osin katut - ja tilat antavat loistavat mahdollisuuden ympäröivän luonnon ihailemiseen. Väljissä makuuhuoneissa on paitsi ihastuttavat kulmaikkunat myös oh+ruok paljon säilytystilaa. Kontio Iso-Kuusisaari -mallissa tupakeittiön ja ruokailutilan kokoa on kasvattu kattoa korottamalla, mikä avartaa tilaa ja luo arkkitehtonista ilmtä pe+wc 3900 ke KUUSISAARI B 1:

20 UUSI AIKA LOMA-ASUNTO TUOHISAARI A,B,C HUONEISTOALA 75 KERROSALA 83 A LH Tuohisaari B Kontio Tuohisaaressa yhdistyvät näyttävä ulkonäkö ja toimivat pohjaratkaisut. Pohjavaihtoehtoja on tarjolla kolme, mikä mahdollistaa niin tontin olosuhteiden kuin perheen toiveiden huomioimisen loma-asun- oh s non toteutuksessa. Jokaisen variaation kokonaisuuden kruunaa valoisa olohuone näyttävine ikkunaerkkereineen, mutta jokaisessa mallissa on omat ominaispiirteensä. A-mallin Tuohisaaressa pääs nauttimaan ke+ruok pe rentouttavasta saunan lämmöstä, kun taas B-mallin mittava keittiöolohuone -yhdistelmä tarjoaa tilaa suuremmallekin seurueelle. Kontio Tuohisaari C-mallissa puolestaan on runsaasti säilytystilaa erillisen 1800 vaatehuoneen ansiosta. wc 7100 TUOHISAARI A 1: Mallien hintatiedot löydät erillisestä hinnastosta, tai lähimmältä Kontio-myyjältäsi. Valokuvat asiakkaiden muunnosmalleista.

21 TUOHISAARI C LH 135 KA 81,5 HA TUOHISAARI B 1:100 TUOHISAARI C 1: pe+wc ke+ruok oh ke+ruok oh 1800 pe+wc tekn vh

22 Sitä parempi, mitä enemmän rakennuksissa käytään puuta. Puu on rakennusmateriaalina poikkeuksellinen, sillä toisin kuin kaikki muut rakentamiseen käytyt materiaalit, puu on uusiutuvaa hakkuiden jälkeis msänistutuks turvaavat rakennusmateriaalin riittävyyden meidän jälkeemme tuleville sukupolville. Samalla puu on rakennusmateriaalina ainutlaatuinen siksi, tä se on kasvunsa aikana varastoinut itseensä hiiltä ilmakehän haitallisesta hiilidioksidista. Toisaalta puisten rakennusosien valmistus tuottaa jalostuksen sivutuotteiden kautta enemmän energiaa kuin mitä jalostuksessa kuluu, joten esimerkiksi hirsirakennuksen valmistus tuottaa käyttöömme uusiutuvaa energiaa. Niinpä ekologisesti ja maapalloa uhkaavan ilmastonmuutoksen kannalta on sitä parempi, mitä enemmän rakennuksissa käytään puuta. Puurakenteilla ja erityisesti massiivisilla puurakenteilla kuten hirrellä on rakennusten käyttäjien kannalta monia hyviä, puumateriaaliin itseensä liittyviä ominaisuuksia. Puurakennuksissa on miellyttävä äänimaailma ja massiivinen puu pystyy tasaamaan huoneilman kosteutta ja lämpöä; on lisäksi saatu viitteitä puun terveydelle myönteisistä vaikutuksista. Massiivis puurakente ovat turvallisia myös rakennusfysikaalisesti ja siten suotavia terveellisessä rakentamisessa. Hirsirakentaminen on meille suomalaisille tuttua, mutta ehkä liiankin tuttua, sillä estetisesti uusi hirsiarkkitehtuuri on ollut monesti turhankin perinteistä ja varovaista. Ilahduttavasti viime vuosina on kuitenkin nähty monia esimerkkejä hirren uudenlaisesta ja idearikkaasta käytöstä rakentamisessa. Energiatehokkuuden tavoittelun myötä on hirsijulkisivuja altu jälleen eristää ja verhota ulkoa, mikä antaa kiinnostavia sommittelumahdollisuuksia, kun eristäminen ja verhous tehdään vain osalle julkisivuista. Massiivinen puu hirsiksi työsttynä on arkkitehtuurin ja rakennuksen tunnelman kannalta vahva tekijä ja sen mahdollisuuksia soisin hyödynntävän. Oman materiaaliluonteensa kautta hirsi voi tuoda moderniinkin arkkitehtuuriin perinteen läsnäolon hyvin kauniilla tavalla. JOUNI KOISO-KANTTILA arkkitehtuurin professori, Oulun yliopisto 22

23 Aito puu on vahva tunnelmantekijä Hirren vaakaraidat ja puukuviot muodostavat jo sellaisenaan vahvan visuaalisen elementin ja taustan sisustukselle. Luonnonmukainen kaunis puu kaipaa kuitenkin rinnalleen rauhoittavia värejä ja levollisia pintamateriaaleja. Isot pinnat, kuten lattiapäällyste ja kiintokaluste, kannattaakin valita viisaasti. Mielestäni värimaailmaltaan rauhallinen kivilaatta sopii erityisen hyvin hirsirakennuksen lattiamateriaaliksi. Kaapistoissa puolestaan suosisin yksiväristä maalattua pintaa. Mielenkiintoista vaihtelua hirren rinnalle saadaan esimerkiksi yksittäisestä rapatusta seinästä. Tyylillisesti hyvä lopputulos sisustukseen syntyy aidoilla luonnonmateriaaleilla. Tekstiileistä puhdas pellava ja aito villa ovat erityisen hyviä hirren kumppaneita. Hirsiseinää voi myös hienovaraisesti elävöittää erilaisilla pintakäsittelyillä. Itseäni viehättää, mikäli käsittelyssä puun luonnollinen väri säilytään. Pidän myös harmaalla taituista seinän sävyistä. Toki voimakkaampia värejä harkitusti käyttämällä voidaan kokonaisuuteen tuoda piristävää vaihtelua. Onnistuneessa sisustuksessa kalustevalinnat ovat ratkaisevia: oikeankokois kaluste kannattaa valita suhteessa sisusttavaan tilaan. Kontion Uusi Aika -mallistossa rakennusten koot vaihtelevat isoista omakotitaloista sopuisan kokoisiin loma-asuntoihin. Hyvin miityllä kalusteiden valinnalla luodaan vankka perusta kodin sisustukselle, joka tuottaa iloa ja kestää vuosikymmenten ajan. KIRSI VALANTI sisustussuunnittelija, Valanti Oy 23

24 Lähimmän palvelevan Kontio-myyjäN löydät

Genre. Kontio. Hirsitalomallisto G2007. Joukkokirje.AT 37. Osoitelähde: Kontiotuote Oy:n asiakasrekisteri.

Genre. Kontio. Hirsitalomallisto G2007. Joukkokirje.AT 37. Osoitelähde: Kontiotuote Oy:n asiakasrekisteri. Genre Kontio Joukkokirje.AT 37 G2007 Hirsitalomallisto Tyyliä, esteettisyyttä, toimivaa nykyaikaista asumista - tätä on uusi Kontion Genre -hirsitalomallisto Osoitelähde: Kontiotuote Oy:n asiakasrekisteri.

Lisätiedot

ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100

ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100 TALOT ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100 JÄRVITAIMEN 100 kompakti tilaihme selkeä design innovatiivinen eteis- ja kodinhoitotila valoisa ja avara pohjaratkaisu JÄRVITAIMEN 100 Huoneistoala 99 m², Kerrosala

Lisätiedot

Glass House. Huvilat, saunat, aitat

Glass House. Huvilat, saunat, aitat Glass House Huvilat, saunat, aitat Modernit Glass House - ajatonta tyylikkyyttä 2 3 Kontio Glass House-mallisto syntyi intohimostamme modernia arkkitehtuuria ja Yksi suurimmista inspiraation lähteistä

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

TALOT. JÄRVITAIMEN 160 Asko Lax, Architect & Industrial Designer Nuottatie 34 FIN-90810 Kiviniemi Finland +358 40 501 4565 asko.

TALOT. JÄRVITAIMEN 160 Asko Lax, Architect & Industrial Designer Nuottatie 34 FIN-90810 Kiviniemi Finland +358 40 501 4565 asko. JÄRVITAIMEN 99 JÄRVITAIMEN 160 LAX AS Asko Lax, Architect & Industrial Designer Nuottatie 34 FIN-90810 Kiviniemi Finland +358 40 501 4565 asko.lax@mai LAX AS Asko Lax, Architect & Industrial Designer Nuottatie

Lisätiedot

TERVETULOA. tutustumaan kiehtovaan

TERVETULOA. tutustumaan kiehtovaan Pentti KOSKENRANTA, toimitusjohtaja,ikihirsi Oy TERVETULOA tutustumaan kiehtovaan IKIHIRSI talojen maailmaan. Jo yli 30 vuoden perinteillä valmistamme Lapissa yksilöllisiä ja laadukkaita hirsitaloja vaativien

Lisätiedot

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 TUNNELMAA JA KODIKKUUTTA modernilla tavalla Lehmuskuja on suunniteltu sinulle, joka haluat kodiltasi toimivuutta sekä klassisia yksityiskohtia kuten ruutuikkunoita ja

Lisätiedot

VAP2010 VAPAA-AIKA KONTIO. www.kontio.fi. Osoitelähde: Kontiotuote Oy:n asiakasrekisteri

VAP2010 VAPAA-AIKA KONTIO. www.kontio.fi. Osoitelähde: Kontiotuote Oy:n asiakasrekisteri VAP2010 VAPAA-AIKA KONTIO www.kontio.fi Osoitelähde: Kontiotuote Oy:n asiakasrekisteri VAPAA-AIKA KALLIOSAARI, sivu 4 HAVUKOSKI, sivu 6 PARASTA VAPAA-AIKAA. KIVINIEMI, sivu 8 UUDEN AJAN LOMANVIETTOON Kontion

Lisätiedot

Poolhouse Piccolo Uno

Poolhouse Piccolo Uno POOLHOUSE MALLISTO - KUN HALUAT JOTAIN MUUTA Uusi Poolhouse mallisto vastaa ihmisten erilaisiin tarpeisiin pelkistetyllä ja toimivalla designilla joka erottuu joukosta tyylikkäästi edukseen. Mallistosta

Lisätiedot

Glass House. Huvilat, saunat, aitat

Glass House. Huvilat, saunat, aitat Glass House Huvilat, saunat, aitat Modernit G l a ss House - ajatonta t y ylikk y y t tä 2 Kontio Glass House-mallisto syntyi intohimostamme modernia arkkitehtuuria ja hirsirakentamista kohtaan. Kontio

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa

Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa Aito puu on luonnollinen ja ekologinen valinta. Hirsitalosta on helppo sisustaa lämmin ja ajattoman tyylikäs koti. Rakennamme kaksi modernia hirsitaloa Soittajankankaalle

Lisätiedot

Porrastetut. Kuvassa Törmäpääsky 120. Törmäpääsky

Porrastetut. Kuvassa Törmäpääsky 120. Törmäpääsky Porrastetut Kuvassa Törmäpääsky 120 Törmäpääsky 20 Suunnittelimme sinulle selkeän ja toimivan kodin. Törmäpääsky on tulvillaan valoa aamusta iltaan. Sen olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat viihtyisän

Lisätiedot

Ainutlaatuinen koti, juuri kuten Sinä haluat

Ainutlaatuinen koti, juuri kuten Sinä haluat www.honka.fi Ainutlaatuinen koti, juuri kuten Sinä haluat Honka Fusion -koti on sinulle, joka haluat upeaa arkkitehtuuria ja unelmiesi sisustuksen. Näiden lisäksi saat terveysominaisuuksiltaan turvallisen,

Lisätiedot

Peura Talot Oy. Kun haluat nauttia hirsitalon ylellisestä asumismukavuudesta, hanki silloin laadukas ja yksilöllinen PEURA HIRSITALO.

Peura Talot Oy. Kun haluat nauttia hirsitalon ylellisestä asumismukavuudesta, hanki silloin laadukas ja yksilöllinen PEURA HIRSITALO. on pitkän ja vankan kokemuksen omaava hirsitalovalmistaja, jonka korkealaatuisia tuotteita on valmistettu jo yli 30-vuoden ajan. Pääkonttorimme, sekä tehdas sijaitsevat Reisjärvellä Pohjois-pohjanmaalla.

Lisätiedot

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 RANTATALON TUNNELMAA valoisassa kodissa Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle, vaikka kotisi olisi keskellä

Lisätiedot

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 5h, avok, 2 x kph, s, khh, erill.wc, 2 x las.parveke, autok., 198 m, 419 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER

Lisätiedot

TUOTTEEMME VOIDAAN VALMISTAA SEURAAVISTA HIRSITYYPEISTÄ:

TUOTTEEMME VOIDAAN VALMISTAA SEURAAVISTA HIRSITYYPEISTÄ: KARHUTALOT 1 TUOTTEEMME VOIDAAN VALMISTAA SEURAAVISTA HIRSITYYPEISTÄ: PYÖRÖHIRSI 170, 190, 210, 230 mm HÖYLÄHIRSI 95x120, 120x170, 145x170 (myös lamellihirrestä) KÄSITYÖNÄ VALMISTETTUJEN TUOTTEIDEN TOIMITUSAIKA

Lisätiedot

LappliSENIORI. Lappli-senioritalot

LappliSENIORI. Lappli-senioritalot Lappli-senioritalot 1 Huolettoman asumisen aika 2 Lappli ajattelee asumista seniorikansalaisen näkökulmasta! Onko Sinulle tai läheisellesi koittanut elämänvaihe, jossa nykyisessä asunnossa asuminen ja

Lisätiedot

Sisällys: CITY 130... 4 CITY 140... 6 CITY 164... 8 CITY 180... 10

Sisällys: CITY 130... 4 CITY 140... 6 CITY 164... 8 CITY 180... 10 MALLISTO CITY 2 HB Kivitalojen kivitalomallisto on syntynyt tarpeista kehittää kivitalokonsepti, joka vastaa suomalaisen perheen tarpeita hyvin suunnitellusta, energia- ja kustannustehokkaasta sekä sopivan

Lisätiedot

EnnAkkoMArkkInoInTI Teppola MULTIA

EnnAkkoMArkkInoInTI Teppola MULTIA Teppola MULTIA Ennakkomarkkinointi Kaipaatko maaseudun rauhaan? Multian keskusta 1,4 km Lähikauppa 1,4 km Keuruun keskusta 19 km Jyväskylän keskusta 65 km Lentokenttä 58 km Juna-asema 19 km Koulu 2,2

Lisätiedot

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja CO 2 GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto KOMBI 144 Kaksikerroksinen puutalo on perinyt ulkomuotonsa perinteiseltä rintamamiestalolta. Lopputulos on silti moderni ja suunniteltu vastaamaan

Lisätiedot

OMAKOTITALOT HIRSITYÖT. Ra-Re-Si. Rantasalmentie 430 57710 SAVONLINNA PUH./FAX 015-278 248, 0500-867 680

OMAKOTITALOT HIRSITYÖT. Ra-Re-Si. Rantasalmentie 430 57710 SAVONLINNA PUH./FAX 015-278 248, 0500-867 680 OMAKOTITALOT HIRSITYÖT Ra-Re-Si Rantasalmentie 430 57710 SAVONLINNA PUH./FAX 015-78 48, 0500-867 680 TUOHINIEMI 87,5 m 8,0 m Pienen perheen toimiva koti, jossa keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen

Lisätiedot

Etelän auringon lumoa: Topline 440

Etelän auringon lumoa: Topline 440 Etelän auringon lumoa: Topline 440 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Välimeren ylellisyyttä: Top line 440 tarjoaa moderneja ratkaisuja asumiseen Talo kuin kameleontti: toteutettiinpa

Lisätiedot

VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE LIETO, OMAKOTITALO 2 4h+k+tkh+khh+kph/wc+erill.wc+s+terassi, 180 m, 295 000 Vastaava välittäjä Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571 4250 karoliina@bolkv.fi

Lisätiedot

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty HELMI-vapaa-ajantalot 2007 Unelmista tehty 21 Helmi Sisällysluettelo Helmi 68..... s. 4 Helmi 99.... s. 14 UUTUUS Helmi 69..... s. 6 Helmi 111... s. 16 Helmi 63..... s. 8 Kärkimallit.......s. 18 Toimitussisällöt...s.

Lisätiedot

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin.

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet syntyvät vain parhaista raaka-aineista. LuviaWoodin korkealuokkaisissa tuotteissa yhdistyvät tarkkaan valittu suomalainen puu ja

Lisätiedot

Hirsitalossa on helpompi hengittää. Hirsikodit

Hirsitalossa on helpompi hengittää. Hirsikodit Hirsitalossa on helpompi hengittää. Hirsikodit Sisällys Sara 119 A ja 115 A... 4 Sara 119 B ja 115 B... 6 Ilari 135 A... 8 Ilari 135 B... 10 Vuokko 144... 12 Sampo A, B, C... 14 Lenni 112... 18 Ukko 131

Lisätiedot

Kaunis koti viihtyisällä alueella

Kaunis koti viihtyisällä alueella Kaunis koti viihtyisällä alueella Rakennamme valoisan kodin omakotitaloon Ylöjärven Kangasniemeen. Ympäristö on viihtyisä. Lähialueen tiet ja puistot on rakennettu valmiiksi. Kodin läheltä löytyvät päiväkoti,

Lisätiedot

Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima

Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Nuorekasta ilmettä: Basic Line Optima tarjoaa tilaa kaupunkilaiseen makuun Tontin tehokäyttäjä, Basic

Lisätiedot

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta sisustuskivet Suomalainen sisustuskivi on sekä kaunis että käytännöllinen. Kivi kestää arjen kulutusta ja on värisävyiltään ajaton. Sisustuskivellä voit tuoda kulumatonta

Lisätiedot

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE ESPOO, OMAKOTITALO 7h, k, ruokasali, 3 kph, wc, spa-/saunaosasto, kodinhoitohuone, walk-in-closet, autotalli, 2 462 m, 4 600 000 Vastaava välittäjä Linda Fagerström Kiinteistönvälittäjä,

Lisätiedot

HIRSIRIVITALO. muovitontalo.fi. Kurkiniementie 1, Taivalkoski VARAA OMASI AJOISSA!

HIRSIRIVITALO. muovitontalo.fi. Kurkiniementie 1, Taivalkoski VARAA OMASI AJOISSA! VARAA OMASI AJOISSA! ENNAKKOMARKKINOINNISSA HIRSIRIVITALO Kurkiniementie 1, Taivalkoski muovitontalo.fi Hirsi on ollut aikojen alusta asti ihmisten asuntojen perusmateriaali. Hirsi on ekologinen ja hengittävä.

Lisätiedot

Tilaihme taloksi: Young and Creative 160

Tilaihme taloksi: Young and Creative 160 Tilaihme taloksi: Young and Creative 160 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Yksilöllisiä ratkaisuja helposti: talon hinta pysyy samana, mutta sisätilat ovat vapaasti valittavissa

Lisätiedot

As Oy Jyväskylän Aholankulma. Runkotie 3 A, 40320 Jyväskylä

As Oy Jyväskylän Aholankulma. Runkotie 3 A, 40320 Jyväskylä Keskustan ja luonnon läheisyydessä Jyväskylän Aholaitaan, vain kivenheiton päähän keskustasta ja lenkkipoluilta, nousee omaleimainen kerrostalojen korttelikokonaisuus As. Oy Aholankulma, jonka viehättävänä

Lisätiedot

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja CO 2 GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto KOMBI 144 Kaksikerroksinen puutalo on perinyt ulkomuotonsa perinteiseltä rintamamiestalolta. Lopputulos on silti moderni ja suunniteltu vastaamaan

Lisätiedot

Kimara - luonnollinen osa ekologista asumistapaa!

Kimara - luonnollinen osa ekologista asumistapaa! Kimara - luonnollinen osa ekologista asumistapaa! 2 Katso talojen hinnat erillisestä hinnastosta. www.kimara.fi Kimara - elämisen tasoa! Sukupolvesta toiseen meissä asuu halu irtautua arjesta ja lähteä

Lisätiedot

Avaruutta arkeen: Jubilee 240

Avaruutta arkeen: Jubilee 240 Avaruutta arkeen: Jubilee 240 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Käytännöllisyyden ehdoilla: Jubilee 240 tuo avaraa tilaa asumiseen Käytännöllisyys ja asumisen helppous ovat

Lisätiedot

1. Hirsirakentaminen Pudasjärvellä

1. Hirsirakentaminen Pudasjärvellä 1. Hirsirakentaminen Pudasjärvellä 2. Pudasjärvi - 5 867 km 2-8200 asukasta - Pohjois-Pohjanmaalla noin tunnin matkan päässä Oulusta Pudasjärvi Pudasjärvi FINLAND Helsinki 3. Miksi uusi päiväkoti ja koulu?

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

PORAKUJA 1, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

PORAKUJA 1, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. PORAKUJA 1, LIETO MYYNTIESITE LIETO, OMAKOTITALO 2 oh-rh+k+4mh+takkah+vh+kph+saunaos.+uima-allas, 328 m, 347 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA tuo sävyjä julkisivuihin ja sisätiloihin HB-JUHA-harkko luo elävän, valon ja varjon sävyillä leikittelevän pinnan, joka on luonnollinen

Lisätiedot

Messukohde LAPPLIN LUMO LAPPLI-TALOJEN ASUNTOMESSUTALO 2013

Messukohde LAPPLIN LUMO LAPPLI-TALOJEN ASUNTOMESSUTALO 2013 10 Messukohde LAPPLIN LUMO LAPPLI-TALOJEN AUNTOMEUTALO 2013 LAPPLIN LUMO Lappli-Talojen yksilöllinen messutalo ja sen seitsemän muunnosta 2 LUMO RÄÄTÄLÖITIIN PERHEEN TOIVEIDEN MUKAIEKI. Kun rakentajaperhe

Lisätiedot

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski

Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 40800 Vaajakoski Kotaniementie 7 as 3 Kaunisharju, 1 Nyt ennakkomarkkinoinnissa upea rivitalo järven rannalla! As Oy Kotaranta rakennetaan omalle tontille Leppäveden rantaan. Yhtiö on vapaarahoitteinen ja käsittää yhden

Lisätiedot

TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi

TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi esite tinos paros TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa.

Lisätiedot

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin.

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet syntyvät vain parhaista raaka-aineista. LuviaWoodin korkealuokkaisissa tuotteissa yhdistyvät tarkkaan valittu suomalainen puu ja

Lisätiedot

OPTIMI. Kokoa unelmasi.

OPTIMI. Kokoa unelmasi. OPTIMI Kokoa unelmasi. 2 Tervetuloa Omatalon valmiskotiin! Sisällysluettelo TERVETULOA OMATALON MUUTTOVALMIS -MAAILMAAN OMATALO OPTIMIN EDUT OPTIMI 99 OPTIMI 116 A OPTIMI 116 B OPTIMI 117 OPTIMI 133...................

Lisätiedot

Kestävien arvojen koti

Kestävien arvojen koti Kestävien arvojen koti huolto ja siivous yhdellä soitolla yksilöllinen paikalla rakennettu korjaukset ja laajennukset verovähennyksillä Se tehdään kestämään sata vuotta Koralli Koti ei ole pelkkä talo,

Lisätiedot

LUO JOULUN TUNNELMA UUDET SÄVYT KATTAUKSEEN & KORISTELUUN TAKKAIDEAT NUMERO 84 JOULUKUU 2012 SISUSTA ELÄEN JOULUTUNNELMISSA

LUO JOULUN TUNNELMA UUDET SÄVYT KATTAUKSEEN & KORISTELUUN TAKKAIDEAT NUMERO 84 JOULUKUU 2012 SISUSTA ELÄEN JOULUTUNNELMISSA NUMERO 84 JOULUKUU 2012 SISUSTA ELÄEN JOULUTUNNELMISSA 12/12 7,20 e www.dekolehti.fi www.scandinaviandeko.com LUO JOULUN TUNNELMA UUDET SÄVYT KATTAUKSEEN & KORISTELUUN TAKKAIDEAT mökillä Alppien kätk Teksti

Lisätiedot

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja CO 2 GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto KOMBI 120 Kompakti yksikerroksinen ekotalo suuntaan katseensa huomiseen. Rakennuksen pinnat voidaan varustella aurinkopaneelein, jolloin se on valmis

Lisätiedot

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa. Rettig ICC ei ole vastuussa mistään tässä asiakirjassa esitetyn

Lisätiedot

Kohde ja tuoteluettelo. www.sunsystems.fi

Kohde ja tuoteluettelo. www.sunsystems.fi Kohde ja tuoteluettelo 38. Tervakukka 25. Aurinko-Tuulia 22. Ruislaine Sunsystems-aurinkosuojia on esillä kolmessa eri Asuntomessujen kohteessa. 22. Ruislaine, näytteilleasettaja: Greenbuild Oy 25. Aurinko-Tuulia,

Lisätiedot

Yrityksemme historia ulottuu pitkälle aikojen taakse. Tämän sivun pappilan piirustukset teki Timber-Hirsi Oy:n toimitusjohtajan isoisän isä Joonas

Yrityksemme historia ulottuu pitkälle aikojen taakse. Tämän sivun pappilan piirustukset teki Timber-Hirsi Oy:n toimitusjohtajan isoisän isä Joonas Yrityksemme historia ulottuu pitkälle aikojen taakse. Tämän sivun pappilan piirustukset teki Timber-Hirsi Oy:n toimitusjohtajan isoisän isä Joonas Timlin vuonna 1898, mikä kertoo pitkistä hirsirakentamisen

Lisätiedot

Uusi suunta. Juurien tunteminen tekee vahvaksi

Uusi suunta. Juurien tunteminen tekee vahvaksi Uusi suunta Juurien tunteminen tekee vahvaksi Arja Saijonmaa Arja Saijonmaa on suomalaisen saunan lähettiläs ja suuren suosion saavuttaneen Sauna kirjan kirjoittaja. Voimansa hän ammentaa kuulaasta järvimaisemasta

Lisätiedot

TILHENKATU 23, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TILHENKATU 23, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TILHENKATU 23, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 3h+k+erill.wc+kph+eteinen+las.parv., 75 m, 115 000 Vastaava välittäjä Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571 4250 karoliina@bolkv.fi

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Merkki

Asunto Oy Vantaan Merkki Asunto Oy Vantaan Merkki Tulevaisuus rakennetaan tänään Unelmakoti Vantaan Hakunilasta RK_Asuntoesite_Vantaan_Merkki_06013.indd 1 14.6.2013 12.42 Asunto Oy Vantaan Merkki Vantaan Merkin tarina Ihminen

Lisätiedot

As Oy Jyväskylän Jokivillat. Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä

As Oy Jyväskylän Jokivillat. Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä As Oy Jyväskylän Jokivillat Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä Ver 8.5.2014 Nykyaikainen unelmakoti Jokivarren viihtyisälle alueelle valmistuu tasokkaita ja nykyaikaisia kaupunkivilloja. Kohteen viisi lämminhenkistä

Lisätiedot

YKSIKERROKSISET VILLA MARE

YKSIKERROKSISET VILLA MARE VAPAA-AJAN ASUNNOT Y k s i k e r r o k s i s e t YKSIKERROKSISET VILLA MARE 7440 1960 2840 Olohuone Terassi 12740 KK RT WC Pergola S Pesuh. 8740 VILLA MARESSA on tilaa olla ja elää. Olohuoneen suuren

Lisätiedot

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot

TIILITALOT TIILERIN TIILITALOJEN BLOKIT-RATKAISU: VALMIISTA RATKAISUISTA YKSILÖLLINEN KOTI! SYSTEM

TIILITALOT TIILERIN TIILITALOJEN BLOKIT-RATKAISU: VALMIISTA RATKAISUISTA YKSILÖLLINEN KOTI! SYSTEM TIIITAOT TIIERIN TIIITAOJEN BOKIT-RATKAISU: VAMIISTA RATKAISUISTA YKSIÖINEN KOTI! SYSTEM TIIITAO ON TURVAINEN JA TERVEEINEN Tiilerin täystiilitalossa asut levollisin mielin. Suomalainen tiili on vahva,

Lisätiedot

Koti Koskelassa kaikki on lähellä

Koti Koskelassa kaikki on lähellä Koti Koskelassa kaikki on lähellä Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Emäpuuntielle Koskelaan, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Yliopistoon,

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

Omakotitalo. Nurmijärvi, Klaukkala Kohdenumero h,k,khh,s,ak, 196,0 m²/222,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Omakotitalo. Nurmijärvi, Klaukkala Kohdenumero h,k,khh,s,ak, 196,0 m²/222,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Omakotitalo Nurmijärvi, Klaukkala Kohdenumero 585724 8h,k,khh,s,ak, 196,0 m²/222,0 m² Kov. 2005 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 349 000,00 Latoniityntie 3. Upea ja poikkeuksellisen tilava koti erinomaisella

Lisätiedot

Tyyliä arjen ehdoilla: Topline 130

Tyyliä arjen ehdoilla: Topline 130 Tyyliä arjen ehdoilla: Topline 130 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Kaupunkilaiseen makuun: Topline 130 yhdistelee luksusta käytännöllisiin ratkaisuihin Avariat ja selkeät

Lisätiedot

nuottaniemen portti, ESPOO

nuottaniemen portti, ESPOO AUNTO OY nuottaniemen portti, EOO Etuniementie 3, 02230 EOO 10.9.2013 ENNAKKOMARKKINOINTI KUVAA IARYTIÖ NUOTTANIEMEN UITO. TAITEILIJAN NÄKEMY. arasta mahdollista arkea loistavien yhteyksien, palveluiden

Lisätiedot

Perinteinen suomalainen puukaupunki esikuvana nykyasuntorakentamiselle

Perinteinen suomalainen puukaupunki esikuvana nykyasuntorakentamiselle Perinteinen suomalainen puukaupunki esikuvana nykyasuntorakentamiselle Puu on historiallisesti katsoen ollut kulttuurissamme käytetyin ja tärkein rakennusmateriaali. Puuta on ollut helposti saatavilla

Lisätiedot

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE KAARINA, RIVITALO 2 5h+k+kph+s+vh+2erill.wc+2v+lasitettu patio, 103 m, 207 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

Tilaa moderniin asumiseen: Jubilee XXL

Tilaa moderniin asumiseen: Jubilee XXL Tilaa moderniin asumiseen: Jubilee XXL Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Energiatehokasta tilaa kaupunkilaisella otteella: Jubilee XXL tuo tyyliä moderniin asumiseen Suorakulmainen

Lisätiedot

LIEDONPERÄNTIE 880, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LIEDONPERÄNTIE 880, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LIEDONPERÄNTIE 880, LIETO MYYNTIESITE LIETO, OMAKOTITALO 2 4-5h, avok., uima /saunaosasto, kphx2, wcx4, autot., khh, var., 338 m, 590 000 Vastaava välittäjä Sirpa Sobral Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Lisätiedot

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT kevään uutuuksia & KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT Yrityksesi visuaalinen ilme ja arvot saavat näkyä myös liikelahjoissa. Meidän kauttamme se onnistuu. Voit tilata tuotteet haluamallasi kuvalla kudottuna

Lisätiedot

PUOLUKKATIE 12, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

PUOLUKKATIE 12, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. PUOLUKKATIE 12, ESPOO MYYNTIESITE ESPOO, PARITALO 2 4-6h+avok+s+2kph+3 terassia, 372 m, 1 580 000 Vastaava välittäjä Tiina Kantola Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 044 0111066 tiina@bolkv.fi Edustavuutta,

Lisätiedot

Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? ruma

Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? ruma Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? kaunis pimeä viileä rauhallinen raikas virkistävä ikävä Viihdyn täällä. ruma valoisa lämmin levoton tunkkainen unettava kiinnostava Haluan pois täältä! CC Kirsi

Lisätiedot

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää.

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää. Verhot ja verhotangot Tee koti, jossa mieli lepää. TEE KOTI, JOSSA MIELI LEPÄÄ. Mitä Cello on? Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä.

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 Helsinki-Vantaa lentokenttä Koivukylänväylä Koivukylä Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 rakennetaan Simonkylän alueelle Vantaalle

Lisätiedot

AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, LEMPÄÄLÄ

AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, LEMPÄÄLÄ AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, 37550 LEMPÄÄLÄ AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, 37550 LEMPÄÄLÄ TERVETULOA LEMPÄÄLÄN HAKKARIIN! Lempäälän Hakkariin aivan Hakkarinkartanon viereen

Lisätiedot

vahvan tekijä vuodesta 1946 V a p a a - a j a n k o t i k u t s u u onnellisiin päiviin!

vahvan tekijä vuodesta 1946 V a p a a - a j a n k o t i k u t s u u onnellisiin päiviin! vahvan tekijä vuodesta 1946 V a p a a - a j a n k o t i k u t s u u onnellisiin päiviin! 2 vahvan tekijä vuodesta 1946 h u v i l a, p i i l o p i r t t i, i k i o m a v a p a a - a j a n k o t i s i n

Lisätiedot

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 2-3h+k (yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k), 76 m, 335 000 Vastaava välittäjä Annika Virtanen KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, PARTNER 050 540 4524 annika@bolkv.fi

Lisätiedot

JONNE KY. Autopaikat: pihassa tilaa

JONNE KY. Autopaikat: pihassa tilaa Kohdetta välittää JONNE KY lkv MYYTÄVÄ KIINTEISTÖ KOUVOLA Sippola; Huovilantie 320, 46710 Sippola Kiinteistötunnukset: Kouvola/ Mämmälä/ 8:380 Metsä-Sihvola/ erotettava määräala Lisätietoja: + erillinen

Lisätiedot

LIIKELAHJAT Kevät 2015

LIIKELAHJAT Kevät 2015 LIIKELAHJAT Kevät 2015 1 Monta hyvää syytä valita Aarikka-lahja Tervetuloa tekemään onnistuneita lahjavalintoja! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Sirpa Grev sirpa.grev@aarikka.com p. 040 544 4212 Paula Heinikangas

Lisätiedot

Kulumatonta kauneutta

Kulumatonta kauneutta Kulumatonta kauneutta Rakennuskivet......kaikkeen rakentamiseen! Biolan Oy:n pääkonttori Sisustuskivet... Pihakivet... Suomalainen kivi on luonnostaan vahva. Ja kaunis katsella. Suomalainen kivi kestää!

Lisätiedot

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, k, kht, s, 92,0 m² Kov Energialuokka A Mh ,00 Vh ,00

Sastamala, Keskusta Kohdenumero h, k, kht, s, 92,0 m² Kov Energialuokka A Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Sastamala, Keskusta Kohdenumero 556499 3h, k, kht, s, 92,0 m² Kov. 2014 Energialuokka A Mh. 144 337,00 Vh. 335 700,00 Onkiniemenkatu 12 A 10. Asunto Oy Sastamalan Exlibris sijaitsee Sastamalan

Lisätiedot

KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE PÖYTYÄ, RIIHIKOSKI 2 4h+k+khh+erill.wc+kph/wc+s, ak, varasto, 180 m 205 000 Asuntoa myy Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571 4250 karoliina@bolkv.fi

Lisätiedot

SISUSTUS Kolmio merenrannalla. Eri aikojen lumoa äidin & tyttären kodissa

SISUSTUS Kolmio merenrannalla. Eri aikojen lumoa äidin & tyttären kodissa SISUSTUS Kolmio merenrannalla Eri aikojen lumoa äidin & tyttären kodissa 60 kotiliesi 18/2011 Kaunis kollaasi Olohuoneen peilit on sommiteltu vanhoihin taulunkehyksiin. Pöydän alla on trendikäs, nahkahapsuista

Lisätiedot

FinZEB- loppuraportti; Lähes nollaenergiarakentaminen Suomessa

FinZEB- loppuraportti; Lähes nollaenergiarakentaminen Suomessa FinZEB- loppuraportti; Lähes nollaenergiarakentaminen Suomessa Mikko Löf / Kontiotuote Asiakaspalvelu-/suunnittelupäällikkö HTT :n teknisen ryhmän puheenjohtaja FinZEB -hanke Lähes nollaenergiarakentamisen

Lisätiedot

KOTKANTIE 12, MASKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KOTKANTIE 12, MASKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KOTKANTIE 12, MASKU MYYNTIESITE MASKU, PIIKSVUORI 2 6h+k+khh+s+ph+3wc+at+var, 249 m 498 000 Asuntoa myy Annika Virtanen KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, PARTNER 050 540 4524 annika@bolkv.fi Todellinen lapsiperheen

Lisätiedot

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 4h+k+vh+kh+kph+s+erill.wc+las.p., 182 m, 719 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

HIRSIRAKENTAJA Hirsitalopäivät

HIRSIRAKENTAJA Hirsitalopäivät HIRSIRAKENTAJA 2020 Hirsitalopäivät 6.-7.4.2017 HALU HIRSIRAKENTAMISEEN ON JA HYVÄ HIRSIRAKENTAMINEN LISÄÄ HALUA Aikovat 2017 omakotirakentajat rakennusmessuilla talvella 2017 Kiinnostavin julkisivu: Lopullinen

Lisätiedot

Hyvinvoinnin arkkitehtuuria

Hyvinvoinnin arkkitehtuuria Hyvinvoinnin arkkitehtuuria HYVIN- VOINNIN 2 arkkitehtuuria Hyvä koti tai lomanviettopaikka muodostuu kotoisasta tunnelmasta, kauniista ja käytännöllisestä arkkitehtuurista sekä hyvin toimivista teknisistä

Lisätiedot

UUSI OMAKOTITALO KARHUNMÄKEEN Talviunentie 19, 80230 Joensuu

UUSI OMAKOTITALO KARHUNMÄKEEN Talviunentie 19, 80230 Joensuu UUSI OMAKOTITALO KARHUNMÄKEEN Talviunentie 19, 80230 Joensuu OMALLA 1176m2 TONTILLA, päättyvällä kadulla, moderni nykyaikainen omakotitalo. Huonejakauma velaton kokonaishinta 4h+k+khh+s 100m2, +autokatos+varasto,

Lisätiedot

KAIKEN MAAILMAN RAKENNUSKIVIÄ

KAIKEN MAAILMAN RAKENNUSKIVIÄ VERHOILUKIVET RAKENNUSKIVET KAIKEN MAAILMAN RAKENNUSKIVIÄ PIHAKIVET SISUSTUSKIVET Sisustuskivet ovat luonnonkivisiä ratkaisuja rakennuksen sisäpintojen verhoiluun. KIVI JOKA KODIN SISUSTAMISEEN Majakiven

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin Yksin ja kaksin Asunto on lepoa varten. Toisinaan se on myös juhlatila, työhuone, piilopaikka, varasto, kohtaamispaikka tai pesä akkujen lataamista varten. Tyyli on tärkeää, mutta toimivuus ja sen takana

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

As Oy Naantalin Linnarinne

As Oy Naantalin Linnarinne As Oy Naantalin Linnarinne VALOISA JA MODERNI PERHEASUNTO MERELLISESSÄ NAANTALISSA Luonnonmaa on vehreä saari Naantalin vanhan kaupungin edustalla. Linnarinteen modernit ja kodikkaat rivitalot isoilla

Lisätiedot

AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE VANTAA, KERROSTALO 2 4h+k+kph+wc+las.parveke, 75 m, 299 000 Vastaava välittäjä Mia Lehtonen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner, kaupanvahvistaja 0400 369666 mia@bolkv.fi

Lisätiedot

Mökit, Saunat ja Piharakennukset. Hirrestä mitä haluat STK LOGHOMES +358 5 3241 081 +358. www.stkloghomes.com

Mökit, Saunat ja Piharakennukset. Hirrestä mitä haluat STK LOGHOMES +358 5 3241 081 +358. www.stkloghomes.com Hirrestä mitä haluat Mökit, Saunat ja Piharakennukset +358 5 3241 081 +358 www.stkloghomes ghomes.com www.stkloghomes.com TAVI PUOLIPARVELLA Parven korkeus 1600, joka ei vaikuta rakennuslupaneliöihin.

Lisätiedot

Hirsi ja julkinen rakentaminen case Haapaveden päiväkoti

Hirsi ja julkinen rakentaminen case Haapaveden päiväkoti Hirsi ja julkinen rakentaminen case Haapaveden päiväkoti Haapaveden uuden päiväkodin rakentamistarve kehittyi monen asian aiheuttamana: Monta pientä päiväkotia sijaitsi eri puolilla keskustaajamaa, josta

Lisätiedot

ASUNTAMAANRAITTI TAMPERE

ASUNTAMAANRAITTI TAMPERE 1 AUNTAMAANRAITTI 1 3387 TAMERE As Oy Vuoreksen Apollo koostuu arkkitehtonisesti tyylikäistä 1- ja 2-kerroksisista puuverhoilluista rivija luhtitaloasunnoista. Asuntoyhtiön tontti rajautuu kauniiseen Vuoreksen

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot