Uusi Aika on suunta tulevaisuuden rakentamiselle

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Uusi Aika on suunta tulevaisuuden rakentamiselle"

Transkriptio

1 UUSI AIKAUA 2014

2 2

3 Uusi Aika on suunta tulevaisuuden rakentamiselle E toiveita kuunnellen ympäri maailmaa toimittua kologinen ja terveellinen puurakentaminen on Suomessa ja maailmalla vahvassa myötätuulessa. Haluamme rakentaa kotimme mahdollisimman vähän uusiutumattomia luonnonvaroja kuluttaen pyrkiessämme kohti ekologisempaa ja terveellisempää huomista. Me Kontiolla olemme jo vuosikymmeniä uskone, tä suomalainen puu on paras mahdollinen raaka-aine sekä pienrakennuksiin tä julkisiin rakennuksiin. Talojen ja huviloiden lisäksi riskittömän ja sisäilman laadultaan huippuluokkaa olevan hirsirakenteen kysyntä on lisääntynyt myös julkisiin rakennuksiin, mm. päiväkoteihin, kouluihin ja toimistorakennuksiin. Nyt ilmassa on vahvasti hirsitalon uuden tulemisen tuntua. hirsirakennusta ovat optane meille paljon, mutta haluamme edelleen kehittyä ja tarjota asiakkaillemme entistäkin monipuolisemman ja laadukkaamman tuote- ja palvelukokonaisuuden. Hirsirakentamisen markkinajohtajana haluamme osaltamme näyttää suuntaa tulevaisuuden rakentamiselle. Tarjoamme asiakkaillemme tänään ja tulevaisuudessa vain parasta, heidän tarpeitaan vastaavia terveellisiä ja turvallisia koteja. Olemme ottane haasteen vastaan ja tässä on uusin saavutuksemme Sinua varten ajateltu, tutkittu, kehitty ja tuottu ekologinen ja edistyksellinen Uuden Ajan Kontio-mallisto. Kontion toimintatapa on selkeä: Jalostamme parhaan pohjoisen puun tukista valmiiksi lopputuotteeksi uusimmalla teknologialla ja korkealla ammattitaidolla, tarkasti asiakkaidemme Tervuloa tutustumaan! Jalo Poijula toimitusjohtaja, Kontiotuote Oy 3

4 Tervuloa tutustumaan tulevaisuuden asumiseen jo tänään! UUDEN AJAN KONTIO RAKENNA TULEVAISUUDEN KOTI JO TÄNÄÄN! Maailma ympärillämme muuttuu yhä kiihtyvällä vauhdilla. Nämä muutoks vaikuttavat jokapäiväiseen elämäämme ja muuttavat myös asumiseen liittyviä tarpeitamme. Me Kontiolla seuraamme tätä muutosta tarkasti niin Suomessa kuin myös maailmalla. Haluamme, tä jokainen toimittamamme rakennus vastaa asiakkaidemme nykyisiä toiveita ja lisäksi ennakoivat niitä asumisen muutoksia, joita tulevaisuus tuo tullessaan. UUDEN AJAN KONTIO KODIKSI TAI VAPAA-AIKAAN Tässä uutuusmallistossamme esittelemme sekä taloja tä vapaa-ajan asuntoja. Vaikka näissä rakennuksissa on tilaratkaisuissa ja kokoluokissa huomattaviakin eroja, niin myös yhdistäviä tekijöitä löytyy: Haluamme tarjota parasta; kauniin, terveellisen, turvallisen ja toimivan kodin tai vapaa-ajan asunnon. Uuden Ajan Kontiosta löydät monta nämä toive täyttävää vaihtoehtoa! TYYLIKÄSTÄ ULKONÄKÖÄ JA TOIMIVIA TILARATKAISUJA Uuden Ajan Kontio on arkkitehtuuriltaan, tilaratkaisuiltaan ja sisustukseltaan kaunis, moderni ja ajattoman tyylikäs. Siinä on kaikki mitä nykyaikaiseen, toimivaan ja ekologiseen tulevaisuuden kotiin tarvitaan. Malliston tilaratkaisut on suunniteltu erityisesti asumismukavuutta, toimivuutta ja helppoa kalusttavuutta ajatellen. Huonilojen jäsentely on selkeää ja jokainen rakennus muodostaa hyvin toimivan kokonaisuuden. Mallistosta löytyy persoonallisuutta, yksilöllisyyttä ja myös ylellisyyttä. Korkeat huonilat, isot ikkunapinnat ja laajat t ovat olennainen osa uutuusmallien arkkitehtuuria. TERVEELLINEN JA EKOLOGINEN Kontion määrätioinen tutkimus, tuotekehitys ja uusin teknologia takaavat, tä kotisi on kestävä, terveellinen ja ekologinen. Hengittävä hirsirakenne tasaa tehokkaasti sisäilman kosteus- ja lämpötilavaihteluja. Valitsemalla Kontio-hirsitalon varmistat perheellesi parhaan mahdollisen sisäilman. Hirsitalossa on hyvä hengittää! Pidätämme oikeuden tuotekehitysmuutoksiin ja mahdollisuuden vaihtaa jokin tuote toiseen vastaavanlaatuiseen. Tässä esitteessä annut tiedot koskevat vain tämän esitteen malleja. Malliston rakennusten pinta-alat on lasktu siten, tä ulkoseinämateriaalina on käytty 205 mm lamellihirttä. Pohjapiirroksissa ilmoitut mitat ovat hirren keskeltä keskelle -mittoja. Tuotekehityksemme on jatkuvaa, joten esitteen valokuvat, mallinnoks tai pohjakuvat saattavat poika nykyisestä vakiomallistamme. Jos malliston malli toteutaan pyöröhirrellä, niin rakennuksen arkkitehtuuri tai tilaratkaisut saattavat joiltakin osin poika mallin pohjakuvasta tai mallinnuksesta / valokuvasta. Lisätioja saat Kontio-myyjältä. 4

5 ONNEA UUTEEN KOTIIN! SISÄLTÖ Aurinkomsä A ja B sivut 6-8 Kariluoto sivu 9 Merikallio sivu 10 Laajasalo sivu 11 Saraniemi A ja B sivut Rakennatko talon vai loma-asunnon? sivut Lehtisaari sivut Kuusisaari sivut Tuohisaari sivut Ajatuksia hirsirakentamisesta sivut

6 UUSI AIKA AURINKOMETSÄ A Kontio Aurinkomsä A on koti ihmiselle, joka kaipaa tasokkuutta, toimivuutta, tilaa ja valoa. Se on uusinta muotoilua edustava tulevaisuuden koti, jonka olemus tiivistyy upean valoisaan ja ilmavaan olohuone-keittiöön. Korkea oleskelutila on suunniteltu kodin toiminnalliseksi yhdessäolon keskukseksi. Sen katseenvangitsijana toimii ympäröivä maisema, joka tulvii sisään lattiaan saakka ulottuvien suurten ikkunoiden ja yläikkunoiden ansiosta. Tyyliltään Kontio Aurinkomsä A- ja B-mallit sopivat hyvin suomalaiseen taajamaympäristöön. HUONEISTOALA 164 KERROSALA 178 Aurinkomsän muunnosmalli on esittelykohteena Vaasassa kevääseen 2015 asti. Lisätioja saat Kontio-myyjältäsi. Katso lisää valokuvia ja video 6 Mallien hintatiedot löydät erillisestä hinnastosta, tai lähimmältä Kontio-myyjältäsi. Valokuvat asiakkaiden muunnosmalleista.

7 AURINKOMETSÄ A 1: ke 3800 oh+ruok 4400 wc khh tekn wc pe s

8 UUSI AIKA AURINKOMETSÄ B HUONEISTOALA 119 KERROSALA 130 OMETSÄ B Asiakkaan muunnosmalli Ilmava ikkunoiden kehystämä olohuonekeittiö on myös Kontio Aurinkomsä B:n kodin sydän. Avaran oleskelutilan suur ikkunat antavat valoa sekä tuovat luonnon ja maiseman lähelle. Suur makuuhuone runsaine säilytystiloineen, aktiiviseen arkeen oh+ruok ke 2800 suunniteltu kodinhoitohuone sekä saunaosasto, jonka kylpyhuoneesta on suora käynti vilvoittelulle, kutsuvat asukkaitaan viihtymään. pe+wc 6800 wc khh tekn s 4800 AURINKOMETSÄ B 1: Mallien hintatiedot löydät erillisestä hinnastosta, tai lähimmältä Kontio-myyjältäsi. Valokuvat asiakkaiden muunnosmalleista.

9 UUSI AIKA KARILUOTO HUONEISTOALA 114 +TEKN. 3 KERROSALA 128 UOTO 8 m2 4 + tekn 3 m Kontio Kariluoto on moni-ilmeinen yksikerroksinen koti elämän eri vaiheisiin. Käytännöllinen pohjaratkaisu myötäilee arjen vaatimuksia. Lasten makuuhuoneisiin kulku tapahtuu suoraan tekn s khh pe+wc ruok ke 3650 tk korkea tila oh wc 9850 eisestä ja vanhempien makuuhuone sijaitsee hieman erillään, mutta kuitenkin pienten lasten hoitamista ajatellen tarpeeksi lähellä. Olohuoneen iso, kulmaan astuva ikkunaryhmä mahdollistaa ympäröivän maiseman ihailun jo hi taloon sisälle astuttaessa. Katulle lle pääsee niin olohuoneesta kuin omaan rauhaan sijoitulta saunaosastoltakin. Rakennus soveltuu niin taajamaan kuin haja-asutusseudullekin. KARILUOTO 1:

10 UUSI AIKA LLIO A (lh205) = 159, = 145,5 MERIKALLIO A HUONEISTOALA 145,5 KERROSALA 159,5 auki alas aula wc(+pe) 7100 MERIKALLIO A (lh205) KA 101, = 159,5 HA 86, = 145,5 Merikallio saatavana myös ilman autokatosta. Katso Kontio Merikallio A on kaksikerroksinen, tyylikkään pelkistty ja tilava kaupunkikoti isommallekin perheelle. Ikkunoiden ja huonilojen sijoittelu luo asumiseen järjestystä ja arjen ylellisyyttä. Makuuhuone sekä tilava pesuhuone-wc on rauhoittu yläkertaan, josta on näköyhteys alakerran avaraan ja korkeaan olohuoneeseen. Saunaosasto sijaitsee omassa siivessään eistilojen läheisyydessä. Kodinhoitohuoneeseen on käynti suoraan ulta, mutta myös olohuoneen yhteydessä olevalta isolta katulta lta. Malli on saatavissa autokatoksen kanssa tai ilman auki ylös oh ruok ke 7100 auki alas aula wc(+pe) s khh /työh. ak pe(+wc) wc tk jäte MERIKALLIO A 1: Mallien hintatiedot löydät erillisestä hinnastosta, tai lähimmältä Kontio-myyjältäsi. Valokuvat asiakkaiden muunnosmalleista.

11 UUSI AIKA LAAJASALO HUONEISTOALA 129 KERROSALA Kontio Laajasalo on moderni ja ylellinen koti kaupunkiasumiseen näyttävä korkea tila vh 3600 rakennus vaativaankin makuun. Korkeat tilat ja isot maisemaikkunat olohuoneessa ja keittiössä tekevät siitä avaran ja valoisan. Huonilat ovat selkeitä ja hel- ke+ruok oh posti kalusttavissa. Luksusta arkeen tuovat vanhempien makuuhuoneen aula khh suuri vaatehuone ja saunaosasto, josta löytyvät vastakkain istuttavat laute. Tasapainoisen ja vaikuttavan olemuksen Kontio Laajasalolle antavat sen suur wc tk työh. pe+wc s t; aamu keittiön yhteydessä ja iltapäivä saunaosaston yhteydessä. LAAJASALO 1:

12 UUSI AIKA SARANIEMI A HUONEISTOALA 117 KERROSALA 127 Persoonallinen Kontio Saraniemi A tarjoaa asumisen mukavuutta ja ylellisyyttä erityisesti silloin, kun halutaan nauttia ympäröivän maiseman näkymistä parhaalla mahdollisella tavalla. Näyttävä kulmaerkkeri, sen isot ikkunat ja korkea oleskelutila luovat rakennuksen omaperäisen ilmeen, mutta tuovat myös runsaasti valoa ja avaruutta sisätiloihin. Kontio Saraniemi A -mallissa rakennuksen hyvin jäsennellyt toiminnot, ylellinen keittiö ja oleskelutilat, runsaat säilytystilat sekä omaan rauhaan sijoittu saunaosasto tuovat asumisen mukavuutta koko perheelle. Saraniemi A SARANIEMI B 1:100 UUSI AIKA LOMA-ASUNTO SARANIEMI B HUONEISTOALA 80,5 KERROSALA 88,5 oh korkea tila s pe khh 1500 ruok 3000 wc Kontio Saraniemi B on saman teeman ke variaatio, joka sopii sellaisenaan pienemmän perheen tarpeisiin tai vaikkapa vapaa-ajan asunnoksi. Eri puolelle rakennusta sijoittuvat t mahdollistavat auringonvalossa 2150 vh 8600 kylpemisen pitkin päivää Mallien hintatiedot löydät erillisestä hinnastosta, tai lähimmältä Kontio-myyjältäsi. Valokuvat asiakkaiden muunnosmalleista.

13 SARANIEMI A 1: ruok ke s khh pe+wc vh korkea tila oh aula 2000 wc

14 POHDI TARKASTI Rakennatko talon vai lomaasunnon? KÄYTTÖTARKOITUS RATKAISEE MIKKO LÖF suunnittelupäällikkö Kontiotuote Oy Uud rakennusten energiatehokkuusmääräyks astuivat voimaan Suomessa Hirsitoimiala teki viranomaisten kanssa tiivistä yhteistyötä lain valmisteluvaiheessa ja hirsirakennusten ekologis erityispiirte ovatkin selvästi ja järkevästi huomioituna määräyksissä. Määräysten mukaisesti rakennuks jaaan pientaloihin ja käyttötarkoituksen mukaisesti erityyppisiin loma-asuntoihin. Näille molemmille tuoteryhmille määräyksistä löytyvät selvät ohje ja raja-arvot. Rakennushankkeen alkuvaiheessa, mielellään jo ennen tontin hankintaa, sinun on hyvä keskustella asiantuntijan kanssa määräysten pääkohdista. Jos sinulla on jo tontti, niin selvitä tarkasti alueen kaavamääräyks. Näiden lähtötiojen ja toiveittesi pohjalta voimme tarjota sinulle hi oikeat tuote- ja rakennevaihtoehdot. Talojen ja loma-asuntojen teknis ratkaisut poikkeavat huomattavasti toisistaan. Nämä ratkaisut vaikuttavat olennaisesti myös rakennushankkeen kustannuksiin. Rakennus tehtynä loma-asunnoksi on huomattavasti edullisempi kuin sama rakennus talorakenteilla! KONTIO-TALO ON TUTKITUSTI TIIVIS JA ENERGIATEHOKAS Uusissa määräyksissä energiatehokkuutta arvioidaan yksittäisten rakenteiden sijaan talon Luokka 1: Pientalot kokonaisenergiatarkasteluna. Tässä tarkastelussa rakennusteknisten asioiden lisäksi myös talon ja majoituselinkeinon harjoittamiseen tarkoitut loma-asunnot energia- ja LVIS-ratkaisut ovat isossa roolissa. Kontio on jo pitkään tehnyt määrätioista tuotekehitystä talojen energiatehokkuuden parantamiseksi. Viime vuosina olemme tiivistäne yhteistyötämme LVIS-toimialan kanssa ja nyt voimmekin tarjota asiakkaillemme kokonaisratkaisut, jotka täyttävät hyvin kiristyne energiatehokkuusvaatimuks. Teemme jokaisesta Kontio-talosta rakentamisen loppuvaiheessa tiiviysmittauksen, jonka avulla varmistaan rakenteiden tiiviys. Tiiviysmittausraportin perusteella voitte päivittää rakennuksenne energiatodistuksen. Kontio-talo on siis tutkitusti tiivis, energiatehokas ja laadultaan huippuluokkaa! MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LOMA-ASUNTO 2012 energiatehokkuusmääräyks eivät koske Luokka 2: Rakennus, jonka luokkien 2 ja 3 rakennuksia eli tällöin asiakas voi lämmin nto-ala max. 50 m 2 vapaasti valita perheensä tarpeisiin parhaiten Luokka 3: Loma-asunto, ei sopivat teknis ratkaisut. kokovuotiseen käyttöön tarkoittua lämmitysjärjestelmää Luokassa 3 voidaan hyvin toteuttaa loma-asunto, Luokka 4: Yksityiskäyttöön joka on kesäkauden lisäksi käytössä myös tarkoittu loma-asunto, jossa satunnaisesti talviaikaan, mutta rakennukseen ei kokovuotiseen käyttöön suunniteltu lämmitysjärjestelmä suunnitella täysimittaista lämmitysjärjestelmää. Tällainen olisi esimerkiksi talvella ylläpitolämpötilassa (esim. 10 C) oleva loma-asunto, jonka lämpötilan voi nopeasti nostaa esim. tulisijan avulla oleskelulämpötilaan. Pelkkä tulisija, rakennuksen varustelutaso tai sähköistys eivät siis välttämättä edellytä, tä rakennus mitoitaan talojen energiamääräysten mukaisesti. Luokassa 4 yksityiskäyttöön (ei vuokrauskäytössä) tulevan loma-asunnon lämmitysjärjestelmä voi olla myös suunniteltu täysin kokovuotiseen käyttöön, mutta sen energiamääräysvaatimuks ovat huomattavasti talojen määräyksiä lievemmät. Näin rakentamiskustannuks ovat käyttötarkoituksen mukaisella järkevällä tasolla. Esimerkiksi hirsiseinä vahvuudeksi luokassa 4 riittää 135 mm lamellihirtemme. Käytännössä kysymys voi kuulua esimerkiksi näin: Käytätkö loma-asunnon rakentamiseen vai euroa? KONTIO-MYYJÄ AUTTAA JA OPASTAA: Kontio-myyjät ovat ammattilaisia, jotka ovat saane uusiin energiamääräyksiin liittyvän koulutuksen ja lisäksi heidän apunaan toimivat Kontion tehtaan energiaasiantuntijat. Ota siis jo rakennushankkeen alkuvaiheessa yhteyttä lähimpään Kontio-myyjääsi. Hän auttaa ja opastaa sinua valitsemaan oikeat teknis ratkaisut unelmiesi taloon tai loma-asuntoon! Lisätioja energiamääräyksistä saat myös: Ympäristöministeriö Kontio Usva B Käytätkö tämän loma-asunnon rakentamiseen vai euroa? 14

15 UUDEN AJAN LOMA-ASUNTO ON TYYLIÄ JA TUNNELMAA K un sain Iso-Lehtisaaren pohjaratkaisun tarkasteltavakseni, miellyin sen avaruuteen sekä toimivuuteen, kutsuvaan tilaan. Hirsirakennuksen seinien vankka tunnelma rytmittynä suurten, selkeiden maisemaan avautuvien ikkunoiden kanssa herättivät intoa kokonaisuuden muodostamiseen. Mieltymykseni käsitellä luonnonmateriaaleja löysi taas paikkansa. Seinien vaalea, luonnollinen sävy oli sisustuksen lähtö, ydin. Suurten ikkunoiden tummanharmaat raamit ryhdistävät ja tuovat modernia pilktä. Hirsiseinien omalle raitarytmille halusin jättää tilaa vähäisillä, harkituilla muodoilla ja materiaaliyhdistelmillä. Aidot, laadukkaat materiaalit tuntuivat selkeiltä valinnoilta. Helppohoitoiseen laattalattiaan poimin sävyn luonnosta, kallionharmaan. Keittiöön ja muihin kiintokalusteisiin valitsin sileitä vähäeleisiä pintoja mattamaalattuna, kevyesti taitulla sävyllä. Mitä sopivin paikka mallistoni uusimmalle, vähäeleiselle Valanti-keittiömallille Viiva. Huonekalujeni selkeät muodot tukivat muodostuvaa kokonaisuutta. Valitsin ruoka- ja sohvapöytään, kaappiin ja tasoon valkoisen mattamaalin pehmeästi kirkastamaan tilaa. Irtoverhoiltujen istuimien rennot, tarkoituksellisen ryppyis, pellavais verhoilukankaat ottivat harppauksen tavoiteltuun tunnelmaan. Uusille villamatoilleni annoin kokonaisuuden ehdoilla selkeän raitateeman. Juuri tekstiilien luonne ja reippaat raidat sekä ruudut viimeistelevät tämän kodin modernin, pohjoisen kodikkuuden. KIRSI VALANTI sisustussuunnittelija Valanti Oy 15

16 UUSI AIKA LOMA-ASUNTO ISO-LEHTISAARI A HUONEISTOALA 93,5 KERROSALA 103 Iso-Lehtisaari A asiakkaan muunnosmalli Iso-Lehtisaari on esittelykohteena Kontion näyttelyalueella Nurmijärvellä. Katso lisää valokuvia ja video Molemmat pohjavaihtoehdot on saatavana korotulla pulptikatolla (Iso-Lehtisaari) tai tasaisella pulptikatolla (Lehtisaari). Katso Kontio Iso-Lehtisaari A on upea ja käytännöllinen loma-asunto, oh pe s joka luo ensiluokkais puitte koko perheen viihtymiselle. Mallissa on valoisa ja tilava einen, suur makuuhuone sekä iso olohuone-keittiö. Olohuoneeseen lisää ilmavuutta tuo nouseva ke+ruok khh 6600 pulptikatto, joka yhdessä maisemaikkunoiden kanssa saa tilan tuntumaan huomattavasti suuremmalta, tila tuntuu jatkuvan ulos luontoon wc ISO-LEHTISAARI A 1: Mallien hintatiedot löydät erillisestä hinnastosta, tai lähimmältä Kontio-myyjältäsi. Valokuvat asiakkaiden muunnosmalleista.

17 UUSI AIKA LOMA-ASUNTO LEHTISAARI B HUONEISTOALA 93,5 KERROSALA 103 B Lehtisaari A 3700 Kontio Lehtisaari on moderni, ylväs ja edustava vapaa-ajan asunto Olohuoneen katseenvangitsijana toimii suurten ikkunoiden siivittämään maisemaerkkeriin sijoittu takka. Keittiö on nykyaikainen ja helppotoiminen, sieltä on myös kulkuyhteys olohuoneeseen ja katulle ruokate rassille. Koko julkisivun mittainen antaa Kontio Lehtisaari -mallille sen viimeistellyn ja näyttävän olemuksen. oh ke+ruok pe+wc LEHTISAARI B 1:

18 UUSI AIKA LOMA-ASUNTO ISO-KUUSISAARI A HUONEISTOALA 86 KERROSALA 96 Iso-Kuusisaari A oh+ruok 5600 Molemmat pohjavaihtoehdot on saatavana korotulla pulptikatolla (Iso-Kuusisaari) tai tasaisella pulptikatolla (Kuusisaari). Katso Tässä vapaa-ajan asunnossa viihdytään yhdessä ja nautitaan 3200 rakennusta ympäröivästä maisemasta, joka avautuu hi eisestä tuoden valon ja luonnon sisälle. Wc on rauhoittu omaan syvennykseensä yleisistä tiloista erilleen eisen ja makuuhuoneiden tuntumaan. Kylpylätunnelmaa tähän loma-asuntoon wc ke pe 3900 luo lasiseinä saunan ja kylpyhuoneen välillä, joten saunasta on näköyhteys kylpyhuoneeseen ja edelleen ulos maisemaan. s khh ISO-KUUSISAARI A 1: Mallien hintatiedot löydät erillisestä hinnastosta, tai lähimmältä Kontio-myyjältäsi. Valokuvat asiakkaiden muunnosmalleista.

19 UUSI AIKA LOMA-ASUNTO KUUSISAARI B HUONEISTOALA 86 KERROSALA 96 B Kuusisaari A Kontio Kuusisaari on tyylikäs ja moderni vapaa-ajan asunto. Suur, kolmeen ilmansuuntaan avautuvat osin katut - ja tilat antavat loistavat mahdollisuuden ympäröivän luonnon ihailemiseen. Väljissä makuuhuoneissa on paitsi ihastuttavat kulmaikkunat myös oh+ruok paljon säilytystilaa. Kontio Iso-Kuusisaari -mallissa tupakeittiön ja ruokailutilan kokoa on kasvattu kattoa korottamalla, mikä avartaa tilaa ja luo arkkitehtonista ilmtä pe+wc 3900 ke KUUSISAARI B 1:

20 UUSI AIKA LOMA-ASUNTO TUOHISAARI A,B,C HUONEISTOALA 75 KERROSALA 83 A LH Tuohisaari B Kontio Tuohisaaressa yhdistyvät näyttävä ulkonäkö ja toimivat pohjaratkaisut. Pohjavaihtoehtoja on tarjolla kolme, mikä mahdollistaa niin tontin olosuhteiden kuin perheen toiveiden huomioimisen loma-asun- oh s non toteutuksessa. Jokaisen variaation kokonaisuuden kruunaa valoisa olohuone näyttävine ikkunaerkkereineen, mutta jokaisessa mallissa on omat ominaispiirteensä. A-mallin Tuohisaaressa pääs nauttimaan ke+ruok pe rentouttavasta saunan lämmöstä, kun taas B-mallin mittava keittiöolohuone -yhdistelmä tarjoaa tilaa suuremmallekin seurueelle. Kontio Tuohisaari C-mallissa puolestaan on runsaasti säilytystilaa erillisen 1800 vaatehuoneen ansiosta. wc 7100 TUOHISAARI A 1: Mallien hintatiedot löydät erillisestä hinnastosta, tai lähimmältä Kontio-myyjältäsi. Valokuvat asiakkaiden muunnosmalleista.

21 TUOHISAARI C LH 135 KA 81,5 HA TUOHISAARI B 1:100 TUOHISAARI C 1: pe+wc ke+ruok oh ke+ruok oh 1800 pe+wc tekn vh

22 Sitä parempi, mitä enemmän rakennuksissa käytään puuta. Puu on rakennusmateriaalina poikkeuksellinen, sillä toisin kuin kaikki muut rakentamiseen käytyt materiaalit, puu on uusiutuvaa hakkuiden jälkeis msänistutuks turvaavat rakennusmateriaalin riittävyyden meidän jälkeemme tuleville sukupolville. Samalla puu on rakennusmateriaalina ainutlaatuinen siksi, tä se on kasvunsa aikana varastoinut itseensä hiiltä ilmakehän haitallisesta hiilidioksidista. Toisaalta puisten rakennusosien valmistus tuottaa jalostuksen sivutuotteiden kautta enemmän energiaa kuin mitä jalostuksessa kuluu, joten esimerkiksi hirsirakennuksen valmistus tuottaa käyttöömme uusiutuvaa energiaa. Niinpä ekologisesti ja maapalloa uhkaavan ilmastonmuutoksen kannalta on sitä parempi, mitä enemmän rakennuksissa käytään puuta. Puurakenteilla ja erityisesti massiivisilla puurakenteilla kuten hirrellä on rakennusten käyttäjien kannalta monia hyviä, puumateriaaliin itseensä liittyviä ominaisuuksia. Puurakennuksissa on miellyttävä äänimaailma ja massiivinen puu pystyy tasaamaan huoneilman kosteutta ja lämpöä; on lisäksi saatu viitteitä puun terveydelle myönteisistä vaikutuksista. Massiivis puurakente ovat turvallisia myös rakennusfysikaalisesti ja siten suotavia terveellisessä rakentamisessa. Hirsirakentaminen on meille suomalaisille tuttua, mutta ehkä liiankin tuttua, sillä estetisesti uusi hirsiarkkitehtuuri on ollut monesti turhankin perinteistä ja varovaista. Ilahduttavasti viime vuosina on kuitenkin nähty monia esimerkkejä hirren uudenlaisesta ja idearikkaasta käytöstä rakentamisessa. Energiatehokkuuden tavoittelun myötä on hirsijulkisivuja altu jälleen eristää ja verhota ulkoa, mikä antaa kiinnostavia sommittelumahdollisuuksia, kun eristäminen ja verhous tehdään vain osalle julkisivuista. Massiivinen puu hirsiksi työsttynä on arkkitehtuurin ja rakennuksen tunnelman kannalta vahva tekijä ja sen mahdollisuuksia soisin hyödynntävän. Oman materiaaliluonteensa kautta hirsi voi tuoda moderniinkin arkkitehtuuriin perinteen läsnäolon hyvin kauniilla tavalla. JOUNI KOISO-KANTTILA arkkitehtuurin professori, Oulun yliopisto 22

23 Aito puu on vahva tunnelmantekijä Hirren vaakaraidat ja puukuviot muodostavat jo sellaisenaan vahvan visuaalisen elementin ja taustan sisustukselle. Luonnonmukainen kaunis puu kaipaa kuitenkin rinnalleen rauhoittavia värejä ja levollisia pintamateriaaleja. Isot pinnat, kuten lattiapäällyste ja kiintokaluste, kannattaakin valita viisaasti. Mielestäni värimaailmaltaan rauhallinen kivilaatta sopii erityisen hyvin hirsirakennuksen lattiamateriaaliksi. Kaapistoissa puolestaan suosisin yksiväristä maalattua pintaa. Mielenkiintoista vaihtelua hirren rinnalle saadaan esimerkiksi yksittäisestä rapatusta seinästä. Tyylillisesti hyvä lopputulos sisustukseen syntyy aidoilla luonnonmateriaaleilla. Tekstiileistä puhdas pellava ja aito villa ovat erityisen hyviä hirren kumppaneita. Hirsiseinää voi myös hienovaraisesti elävöittää erilaisilla pintakäsittelyillä. Itseäni viehättää, mikäli käsittelyssä puun luonnollinen väri säilytään. Pidän myös harmaalla taituista seinän sävyistä. Toki voimakkaampia värejä harkitusti käyttämällä voidaan kokonaisuuteen tuoda piristävää vaihtelua. Onnistuneessa sisustuksessa kalustevalinnat ovat ratkaisevia: oikeankokois kaluste kannattaa valita suhteessa sisusttavaan tilaan. Kontion Uusi Aika -mallistossa rakennusten koot vaihtelevat isoista omakotitaloista sopuisan kokoisiin loma-asuntoihin. Hyvin miityllä kalusteiden valinnalla luodaan vankka perusta kodin sisustukselle, joka tuottaa iloa ja kestää vuosikymmenten ajan. KIRSI VALANTI sisustussuunnittelija, Valanti Oy 23

24 Lähimmän palvelevan Kontio-myyjäN löydät

Glass House. Huvilat, saunat, aitat

Glass House. Huvilat, saunat, aitat Glass House Huvilat, saunat, aitat Modernit G l a ss House - ajatonta t y ylikk y y t tä 2 Kontio Glass House-mallisto syntyi intohimostamme modernia arkkitehtuuria ja hirsirakentamista kohtaan. Kontio

Lisätiedot

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 RANTATALON TUNNELMAA valoisassa kodissa Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle, vaikka kotisi olisi keskellä

Lisätiedot

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 5h, avok, 2 x kph, s, khh, erill.wc, 2 x las.parveke, autok., 198 m, 419 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER

Lisätiedot

Sisällys: CITY 130... 4 CITY 140... 6 CITY 164... 8 CITY 180... 10

Sisällys: CITY 130... 4 CITY 140... 6 CITY 164... 8 CITY 180... 10 MALLISTO CITY 2 HB Kivitalojen kivitalomallisto on syntynyt tarpeista kehittää kivitalokonsepti, joka vastaa suomalaisen perheen tarpeita hyvin suunnitellusta, energia- ja kustannustehokkaasta sekä sopivan

Lisätiedot

VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE LIETO, OMAKOTITALO 2 4h+k+tkh+khh+kph/wc+erill.wc+s+terassi, 180 m, 295 000 Vastaava välittäjä Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571 4250 karoliina@bolkv.fi

Lisätiedot

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty

HELMI-vapaa-ajantalot 2007. Unelmista tehty HELMI-vapaa-ajantalot 2007 Unelmista tehty 21 Helmi Sisällysluettelo Helmi 68..... s. 4 Helmi 99.... s. 14 UUTUUS Helmi 69..... s. 6 Helmi 111... s. 16 Helmi 63..... s. 8 Kärkimallit.......s. 18 Toimitussisällöt...s.

Lisätiedot

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE ESPOO, OMAKOTITALO 7h, k, ruokasali, 3 kph, wc, spa-/saunaosasto, kodinhoitohuone, walk-in-closet, autotalli, 2 462 m, 4 600 000 Vastaava välittäjä Linda Fagerström Kiinteistönvälittäjä,

Lisätiedot

Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima

Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Nuorekasta ilmettä: Basic Line Optima tarjoaa tilaa kaupunkilaiseen makuun Tontin tehokäyttäjä, Basic

Lisätiedot

HIRSIRIVITALO. muovitontalo.fi. Kurkiniementie 1, Taivalkoski VARAA OMASI AJOISSA!

HIRSIRIVITALO. muovitontalo.fi. Kurkiniementie 1, Taivalkoski VARAA OMASI AJOISSA! VARAA OMASI AJOISSA! ENNAKKOMARKKINOINNISSA HIRSIRIVITALO Kurkiniementie 1, Taivalkoski muovitontalo.fi Hirsi on ollut aikojen alusta asti ihmisten asuntojen perusmateriaali. Hirsi on ekologinen ja hengittävä.

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja CO 2 GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto KOMBI 144 Kaksikerroksinen puutalo on perinyt ulkomuotonsa perinteiseltä rintamamiestalolta. Lopputulos on silti moderni ja suunniteltu vastaamaan

Lisätiedot

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin.

Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet kaikkiin pintoihin. Aidot LuviaWood -tuotteet syntyvät vain parhaista raaka-aineista. LuviaWoodin korkealuokkaisissa tuotteissa yhdistyvät tarkkaan valittu suomalainen puu ja

Lisätiedot

Tilaihme taloksi: Young and Creative 160

Tilaihme taloksi: Young and Creative 160 Tilaihme taloksi: Young and Creative 160 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Yksilöllisiä ratkaisuja helposti: talon hinta pysyy samana, mutta sisätilat ovat vapaasti valittavissa

Lisätiedot

PORAKUJA 1, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

PORAKUJA 1, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. PORAKUJA 1, LIETO MYYNTIESITE LIETO, OMAKOTITALO 2 oh-rh+k+4mh+takkah+vh+kph+saunaos.+uima-allas, 328 m, 347 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

1. Hirsirakentaminen Pudasjärvellä

1. Hirsirakentaminen Pudasjärvellä 1. Hirsirakentaminen Pudasjärvellä 2. Pudasjärvi - 5 867 km 2-8200 asukasta - Pohjois-Pohjanmaalla noin tunnin matkan päässä Oulusta Pudasjärvi Pudasjärvi FINLAND Helsinki 3. Miksi uusi päiväkoti ja koulu?

Lisätiedot

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa. Rettig ICC ei ole vastuussa mistään tässä asiakirjassa esitetyn

Lisätiedot

Perinteinen suomalainen puukaupunki esikuvana nykyasuntorakentamiselle

Perinteinen suomalainen puukaupunki esikuvana nykyasuntorakentamiselle Perinteinen suomalainen puukaupunki esikuvana nykyasuntorakentamiselle Puu on historiallisesti katsoen ollut kulttuurissamme käytetyin ja tärkein rakennusmateriaali. Puuta on ollut helposti saatavilla

Lisätiedot

Kimara - luonnollinen osa ekologista asumistapaa!

Kimara - luonnollinen osa ekologista asumistapaa! Kimara - luonnollinen osa ekologista asumistapaa! 2 Katso talojen hinnat erillisestä hinnastosta. www.kimara.fi Kimara - elämisen tasoa! Sukupolvesta toiseen meissä asuu halu irtautua arjesta ja lähteä

Lisätiedot

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot

TILHENKATU 23, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TILHENKATU 23, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TILHENKATU 23, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 3h+k+erill.wc+kph+eteinen+las.parv., 75 m, 115 000 Vastaava välittäjä Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571 4250 karoliina@bolkv.fi

Lisätiedot

Koti Koskelassa kaikki on lähellä

Koti Koskelassa kaikki on lähellä Koti Koskelassa kaikki on lähellä Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Emäpuuntielle Koskelaan, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Yliopistoon,

Lisätiedot

Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? ruma

Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? ruma Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? kaunis pimeä viileä rauhallinen raikas virkistävä ikävä Viihdyn täällä. ruma valoisa lämmin levoton tunkkainen unettava kiinnostava Haluan pois täältä! CC Kirsi

Lisätiedot

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VERKKOTIE 23, KAARINA MYYNTIESITE KAARINA, RIVITALO 2 5h+k+kph+s+vh+2erill.wc+2v+lasitettu patio, 103 m, 207 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

Tyyliä arjen ehdoilla: Topline 130

Tyyliä arjen ehdoilla: Topline 130 Tyyliä arjen ehdoilla: Topline 130 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Kaupunkilaiseen makuun: Topline 130 yhdistelee luksusta käytännöllisiin ratkaisuihin Avariat ja selkeät

Lisätiedot

Tilaa moderniin asumiseen: Jubilee XXL

Tilaa moderniin asumiseen: Jubilee XXL Tilaa moderniin asumiseen: Jubilee XXL Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Energiatehokasta tilaa kaupunkilaisella otteella: Jubilee XXL tuo tyyliä moderniin asumiseen Suorakulmainen

Lisätiedot

PUOLUKKATIE 12, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

PUOLUKKATIE 12, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. PUOLUKKATIE 12, ESPOO MYYNTIESITE ESPOO, PARITALO 2 4-6h+avok+s+2kph+3 terassia, 372 m, 1 580 000 Vastaava välittäjä Tiina Kantola Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 044 0111066 tiina@bolkv.fi Edustavuutta,

Lisätiedot

LIEDONPERÄNTIE 880, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LIEDONPERÄNTIE 880, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LIEDONPERÄNTIE 880, LIETO MYYNTIESITE LIETO, OMAKOTITALO 2 4-5h, avok., uima /saunaosasto, kphx2, wcx4, autot., khh, var., 338 m, 590 000 Vastaava välittäjä Sirpa Sobral Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Lisätiedot

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 2-3h+k (yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k), 76 m, 335 000 Vastaava välittäjä Annika Virtanen KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, PARTNER 050 540 4524 annika@bolkv.fi

Lisätiedot

KAIKEN MAAILMAN RAKENNUSKIVIÄ

KAIKEN MAAILMAN RAKENNUSKIVIÄ VERHOILUKIVET RAKENNUSKIVET KAIKEN MAAILMAN RAKENNUSKIVIÄ PIHAKIVET SISUSTUSKIVET Sisustuskivet ovat luonnonkivisiä ratkaisuja rakennuksen sisäpintojen verhoiluun. KIVI JOKA KODIN SISUSTAMISEEN Majakiven

Lisätiedot

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LINNANKATU 34, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 4h+k+vh+kh+kph+s+erill.wc+las.p., 182 m, 719 000 Vastaava välittäjä Kaarina Nikkanen MYYNTINEUVOTTELIJA, KiAT, PARTNER 040 053 2642 kaarina@bolkv.fi

Lisätiedot

KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KATAJATIE 9, PÖYTYÄ MYYNTIESITE PÖYTYÄ, RIIHIKOSKI 2 4h+k+khh+erill.wc+kph/wc+s, ak, varasto, 180 m 205 000 Asuntoa myy Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571 4250 karoliina@bolkv.fi

Lisätiedot

AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE VANTAA, KERROSTALO 2 4h+k+kph+wc+las.parveke, 75 m, 299 000 Vastaava välittäjä Mia Lehtonen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner, kaupanvahvistaja 0400 369666 mia@bolkv.fi

Lisätiedot

AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, LEMPÄÄLÄ

AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, LEMPÄÄLÄ AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, 37550 LEMPÄÄLÄ AS OY LEMPÄÄLÄN KARTANONPUISTO KUOKKALANTIE 3, 37550 LEMPÄÄLÄ TERVETULOA LEMPÄÄLÄN HAKKARIIN! Lempäälän Hakkariin aivan Hakkarinkartanon viereen

Lisätiedot

ASUNTAMAANRAITTI TAMPERE

ASUNTAMAANRAITTI TAMPERE 1 AUNTAMAANRAITTI 1 3387 TAMERE As Oy Vuoreksen Apollo koostuu arkkitehtonisesti tyylikäistä 1- ja 2-kerroksisista puuverhoilluista rivija luhtitaloasunnoista. Asuntoyhtiön tontti rajautuu kauniiseen Vuoreksen

Lisätiedot

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA Valtakunnan vaivattomin ovi- ja ikkunaremontti palveluasenteella ja maankuululla Kaskilaadulla. MATTI KASKI, TOIMITUSJOHTAJA HELPOSTI JA KERRALLA KUNTOON Ovi- ja ikkunaremontti

Lisätiedot

TORPANNIITYNTIE 5, TUUSULA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TORPANNIITYNTIE 5, TUUSULA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TORPANNIITYNTIE 5, TUUSULA MYYNTIESITE TUUSULA, OMAKOTITALO 2 4-5h+k+rt+kph/s+2wc+at, 326 m, 448 000 Vastaava välittäjä Mia Lehtonen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner, kaupanvahvistaja 0400 369666 mia@bolkv.fi

Lisätiedot

UUSI OMAKOTITALO KARHUNMÄKEEN Talviunentie 19, 80230 Joensuu

UUSI OMAKOTITALO KARHUNMÄKEEN Talviunentie 19, 80230 Joensuu UUSI OMAKOTITALO KARHUNMÄKEEN Talviunentie 19, 80230 Joensuu OMALLA 1176m2 TONTILLA, päättyvällä kadulla, moderni nykyaikainen omakotitalo. Huonejakauma velaton kokonaishinta 4h+k+khh+s 100m2, +autokatos+varasto,

Lisätiedot

Hirsi ja julkinen rakentaminen case Haapaveden päiväkoti

Hirsi ja julkinen rakentaminen case Haapaveden päiväkoti Hirsi ja julkinen rakentaminen case Haapaveden päiväkoti Haapaveden uuden päiväkodin rakentamistarve kehittyi monen asian aiheuttamana: Monta pientä päiväkotia sijaitsi eri puolilla keskustaajamaa, josta

Lisätiedot

VALKEAKOSKI Vallon asemakaava. Rakennustapaohjeet

VALKEAKOSKI Vallon asemakaava. Rakennustapaohjeet Korttelit 9, 10 ja 11 Teema: MODERNI Erityispiirteet Rakennuspaikat sijoittuvat avoimelle peltoaukealle kaupungin sisääntuloväylän varrelle. Rakennuksiin haetaan modernia muotokieltä. Rakennuksen sijoitus

Lisätiedot

KOTKANTIE 12, MASKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KOTKANTIE 12, MASKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KOTKANTIE 12, MASKU MYYNTIESITE MASKU, PIIKSVUORI 2 6h+k+khh+s+ph+3wc+at+var, 249 m 498 000 Asuntoa myy Annika Virtanen KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, PARTNER 050 540 4524 annika@bolkv.fi Todellinen lapsiperheen

Lisätiedot

Spittelhof Estate. Biel-Benken, Sveitsi, 1996 Peter Zumthor. 50m

Spittelhof Estate. Biel-Benken, Sveitsi, 1996 Peter Zumthor. 50m Spittelhof Estate Biel-Benken, Sveitsi, 1996 Peter Zumthor Spittelhof Estate on Peter Zumthorin suunnittelema maaston mukaan porrastuva kolmen eri rakennuksen muodostama kokonaisuus Biel-Benkenissä, Sveitsissä.

Lisätiedot

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, RIVITALO 2 5h+k+2 kph+s+wc, 131 m, 447 000 Vastaava välittäjä Nina Lampinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 0400 943258 nina@bolkv.fi Tässä asunnossa on

Lisätiedot

MARSALKANTIE 14, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

MARSALKANTIE 14, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. MARSALKANTIE 14, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, OMAKOTITALO 2 6h+k+s, 301 m, 1 490 000 Vastaava välittäjä Nina Lampinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 0400 943258 nina@bolkv.fi Voisitko ostaa palan

Lisätiedot

ASUNTO OY VANTAAN PITKÄSIIMA 35 A 5 KPL ET 97 m2 ja 2 kpl ET 109 m2

ASUNTO OY VANTAAN PITKÄSIIMA 35 A 5 KPL ET 97 m2 ja 2 kpl ET 109 m2 ENNKOMARKKINOINTIESITE 19.6.2015 ASUNTO OY VANTAAN PITKÄSIIMA 35 A 5 KP ET 97 m2 ja 2 kpl ET 109 m2 Taiteilijan näkemys www.ptmhouse.fi Kohteen tiedot Pitkäsiima 35 A, 01490 Vantaa Pitkäsiiman erillistalot

Lisätiedot

VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE RAISIO, MAATILA 2 4h+tupak+kph/khh+s+ph+talli+pihatto+ratsastuskenttä, 136 m, 498 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

Naantali omakotitalo 350 m2

Naantali omakotitalo 350 m2 Teksti Hanna Lantto, kuvat Mikko Ala-Peijari 2 Naantali omakotitalo 350 m2 LAPSIPERHEEN ARJEN KAUNEUS Sisustusarkkitehti Lise-Mari Hautalan ja hänen perheensä koti Naantalissa on käytännöllistä ja kaunista

Lisätiedot

RUSTHOLLINKATU 6, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

RUSTHOLLINKATU 6, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. RUSTHOLLINKATU 6, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 5h+k+kph+wc+p, 102 m, 156 000 Vastaava välittäjä Maija Maunula Asuntomyyjä, KiAT, Partner 044 252 9733 maija@bolkv.fi Avara ja aurinkoinen koti Uittamon

Lisätiedot

Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa

Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa Rakennamme omakotitalon maalaismaisemaan 5 km päähän Oulun kaupungin keskustasta. Kaupunkiin pääset kätevästi bussilla ja pyöräillen. Lähialueen tiet ja

Lisätiedot

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1 www.kimara.fi 1 Kimara mallisto on laajentunut kattamaan myös hieman kevyemmistä hirsistä toteutetut piharakennukset. Tyylikkäät ja laadukkaat rakennukset on suunniteltu nimenomaan isompien Kimara rakennusten

Lisätiedot

Asunto Oy Tampereen PMK-Torni Peltokatu 14, Tampere. Modernisti rouhea

Asunto Oy Tampereen PMK-Torni Peltokatu 14, Tampere. Modernisti rouhea Asunto Oy Tampereen PM-Torni 14, 33100 Tampere Modernisti rouhea AS OY TAMPEREEN PM-TORNI Uudet kodit nousevat vanhan PMTAON viereen tuoden alueelle jälleen uutta elämää. PM-Tornin suunnittelussa inspiraatio

Lisätiedot

Asunto Oy Raahen Keskustan Portti

Asunto Oy Raahen Keskustan Portti Asunto Oy Raahen Keskustan Portti Unelmakoti historiallisella paikalla Tulevaisuus rakennetaan tänään Asunto Oy Raahen Keskustan Portti Keskustan Portin tarina Keskustan Portin tarina ulottuu 1800-luvulle

Lisätiedot

Uudenlaisen asumisen alue!

Uudenlaisen asumisen alue! Uudenlaisen asumisen alue! Sydän täynnä elämää Jyväskylän Kangas mullistaa käsityksesi siitä, mitä kaikkea tulevaisuuden kaupunginosa voi olla. Ja Kankaan tulevaisuus on ihan nurkan takana, raikkaana ja

Lisätiedot

ASUNTO OY KANGASALAN SILKKIUIKKU

ASUNTO OY KANGASALAN SILKKIUIKKU ASUNTO OY KANGASALAN SILKKIUIKKU Asunto Oy Kangasalan Silkkiuikku Venttiväylä 10-14, 36270 Kangasala Rakentaja pidättää oikeuden muuttaa tämän esitteen tietoja, kuvia sekä materiaaleja. Asunnonostajan

Lisätiedot

LOUNATUULENTIE 17, HYVINKÄÄ MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LOUNATUULENTIE 17, HYVINKÄÄ MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LOUNATUULENTIE 17, HYVINKÄÄ MYYNTIESITE HYVINKÄÄ, OMAKOTITALO 2 6h+k+kotikylpylä+ak/v, 187 m, 865 000 Vastaava välittäjä Mia Lehtonen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner, kaupanvahvistaja 0400 369666 mia@bolkv.fi

Lisätiedot

AS Oy Jyväskylän Viherpeippo. Rauhaisaa asumista Äijälän rantamaisemissa

AS Oy Jyväskylän Viherpeippo. Rauhaisaa asumista Äijälän rantamaisemissa A Oy Jyväskylän Viherpeippo Rauhaisaa asumista Äijälän rantamaisemissa Luotettavaa rakentamista jo vuodesta 1985 HUOLONTA JA HELPPOA AUMITA VÄINÖLÄÄ As Oy Jyväskylän Viherpeippo koostuu kolmesta rivitalosta

Lisätiedot

HIRSIRAKENNUKSEN LÄMPÖ- JA KOSTEUSTEKNINEN TOIMINTA

HIRSIRAKENNUKSEN LÄMPÖ- JA KOSTEUSTEKNINEN TOIMINTA HIRSIRAKENNUKSEN LÄMPÖ- JA KOSTEUSTEKNINEN TOIMINTA 9.9.2016 Prof. Juha Vinha TTY, Rakennustekniikan laitos Vain hyviä syitä: Julkisen hirsirakentamisen seminaari, 8.-9.9.2016, Pudasjärvi MASSIIVIHIRSISEINÄN

Lisätiedot

Jyväskylän Äijälänsalmi tontinluovutuskilpailu Kieppi 1 2 3 4 5 ASEMAPIIRROS 1/500. Jyväskylän Äijälänsalmi tontinluovutuskilpailu. nimim.

Jyväskylän Äijälänsalmi tontinluovutuskilpailu Kieppi 1 2 3 4 5 ASEMAPIIRROS 1/500. Jyväskylän Äijälänsalmi tontinluovutuskilpailu. nimim. Jyväskylän Äijälänsalmi tontinluovutuskilpailu nimim. Kieppi Äijälänsalmen tontti on rakentamiseen kiinnostava ja haastava. Perinteisesti rakennuspaikka on ollut avointa maisematilaa, jota hyvin vaihteleva

Lisätiedot

Tervetuloa mukavuusvyöhykkeelle

Tervetuloa mukavuusvyöhykkeelle Tervetuloa mukavuusvyöhykkeelle harvia.fi Kesän mukavin piha Nauti modernista mökkitunnelmasta ja vietä rentouttava kesä. Rakenna oma, erityisen viihtyisä mukavuusvyöhykkeesi kesäkeittiöineen, paljuineen

Lisätiedot

Ennakkomarkkinointiesite

Ennakkomarkkinointiesite Ennakkomarkkinointiesite 29.12.2016 KIINTEISTÖNVÄLITYSTÄ YLI NELJÄNNESVUOSISADAN MODERNI KOTI LUONNON ÄÄRELLÄ Perusmäen perinteikkäässä kylämiljöössä alkaa pian modernien puutalojen aika. Nämä uudet puutalokodit

Lisätiedot

MUUNTUVA OLOKOTO. ajattele rohkeasti taivas rajana

MUUNTUVA OLOKOTO. ajattele rohkeasti taivas rajana ASUMISEN UUSI MUOTO Mammuttikodin valmistama massiivihirsinen Olokoto tuo kaivatun vaihtoehdon pienasuntomarkkinoille. Rakennus toimitetaan täysin valmiina ja tarvittaessa myös sisustettuna. Olokodon arkkitehtuurin

Lisätiedot

Puun uusi tuleminen kuntien rakennuksiin KOHTI HIRSIKAMPUSTA

Puun uusi tuleminen kuntien rakennuksiin KOHTI HIRSIKAMPUSTA Puun uusi tuleminen kuntien rakennuksiin KOHTI HIRSIKAMPUSTA Pudasjärvi Pinta-ala 5 867 km2. Vastaa kooltaan puolta Uudenmaan maakuntaa tai kahta Luxemburgin valtiota. Väestö Asukkaita n. 8 600, joista

Lisätiedot

Esteettömyys ja turvallisuus kotona - tapahtuma Tiistai 9.10.2012, Kitee. Esteetön ja turvallinen koti- käytännön esimerkkejä.

Esteettömyys ja turvallisuus kotona - tapahtuma Tiistai 9.10.2012, Kitee. Esteetön ja turvallinen koti- käytännön esimerkkejä. Esteettömyys ja turvallisuus kotona - tapahtuma Tiistai 9.10.2012, Kitee Esteetön ja turvallinen koti- käytännön esimerkkejä Timo Ekroos ISAK- koordinaattori Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu/ Muotoilun

Lisätiedot

RASTERI. ALUESUUNNITTELUKILPAILU TURKU ENERGIAN TONTTI, Turku. Turku Energia- aluesuunnittelukilpailu

RASTERI. ALUESUUNNITTELUKILPAILU TURKU ENERGIAN TONTTI, Turku. Turku Energia- aluesuunnittelukilpailu Turku Energia- aluesuunnittelukilpailu Nimimerkki: RASTERI Lähtökohtana ehdotuksessa on ollut säilyttää vanhat arvokkaat rakennukset, palauttaa niiden sisä- ja ulkotilat alkuperäiseen asuunsa modernein

Lisätiedot

KUKONVAHANTIE 9, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KUKONVAHANTIE 9, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KUKONVAHANTIE 9, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 4h+k+rt+khh+2wc+kph+s+at+varasto, 0 m, 366 000 Vastaava välittäjä Johanna Hansén Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Partner 040 969 6679 johanna.hansen@bolkv.fi

Lisätiedot

VÄTINTIE 15, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VÄTINTIE 15, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VÄTINTIE 5, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO h+k+s, 7 m, 96 000 Vastaava välittäjä Sirpa Sobral Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 040 670 7440 sirpa@bolkv.fi Tämä Vätintien kaunis ja tilava kaksio

Lisätiedot

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä!

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä! Sinun kosi, on juuri sinun perheellesi tehty! TARMO-RAKENNE OY Asuntorakentaja vuodesta 1975 ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. As Oy Oulun Kiulukangas Rivitaloyhtiö Kiulukangas, Oulu Kun

Lisätiedot

ORVOKKI AS OY ITIKANMÄEN ITIKANMÄKI - VIIHTYISÄ UUDENLAINEN ASUMISALUE. peabasunnot.fi ENNAKKOMARKKINOINTIESITE 25.09.2015

ORVOKKI AS OY ITIKANMÄEN ITIKANMÄKI - VIIHTYISÄ UUDENLAINEN ASUMISALUE. peabasunnot.fi ENNAKKOMARKKINOINTIESITE 25.09.2015 AS OY ITIKANMÄEN ORVOKKI Nyykoolinkatu 17, 60100 Seinäjoki 250915 ITIKANMÄKI - VIIHTYISÄ UUDENLAINEN ASUMISALUE KUVA RAKENNUSTEN ULKOMUODON JA VÄRITYKSEN OSALTA EI VASTAA LOULLISTA TOTEUTUSTA ENNAKKOMARKKINOINTIESITE

Lisätiedot

ARKKI. Sävyt. beige. Kokoa Arkki -sisustusvanereja. kirkas lakka. ruskea

ARKKI. Sävyt. beige. Kokoa Arkki -sisustusvanereja. kirkas lakka. ruskea ARKKI Arkki on asennusvalmis sisustusvaneri, jolla toteutat vaativatkin ideasi. Vanereista on helppo rakentaa suuria pintoja peittäviä kokonaisuuksia tai taulumaisia sisustuselementtejä. Tyyliltään Arkki

Lisätiedot

Trendejä vuodelle 2016

Trendejä vuodelle 2016 Trendejä vuodelle 2016 Kodinomaisuus Luonnonläheinen sisustustyyli Marmori ja metalli jatkavat Kontrastit ovat nousevat esiin sisustuksessa: tumma-vaalea, kova-pehmeä, sileä-rosoinen, kiiltävä-matta, uusi-vanha

Lisätiedot

RADANSIVUNKATU 10, LAHTI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

RADANSIVUNKATU 10, LAHTI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. RADANSIVUNKATU 10, LAHTI MYYNTIESITE LAHTI, ASEMANTAUSTA 2 3h+k+kph/s+p, 71 m 189 000 Asuntoa myy Mia Lehtonen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner, kaupanvahvistaja 0400 369666 mia@bolkv.fi Tervetuloa tutustumaan

Lisätiedot

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, KERROSTALO 2 4h+k+kph+wc+las.p+2at., 193 m, 2 360 000 Vastaava välittäjä Matias Von Schantz Myyntineuvottelija, Partner 0500 870872 matias@bolkv.fi Harvinaisuus!

Lisätiedot

Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan tontin nro 22:n vuokraoikeus sekä sillä olevat rakennukset

Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan tontin nro 22:n vuokraoikeus sekä sillä olevat rakennukset MYYNTIESITE v.181 Asuntokauppa J. Valtonen LKV Kalliomaankatu 18, 15150 Lahti 0400 715 668, jsvaltonen@gmail.com www.vaihtoasunnot.com Lahden kaupungin Paavolan kaupunginosan korttelissa 401 sijaitsevan

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

ENNAKKOMARKKINOINNISSA As Oy Ylivieskan Kino EAKKOMARKKIOIIS Osta omaksi tai sijoitusasunnoksi! As Oy Ylivieskan Kino rakennetaan Ylivieskan keskustan tuntumaan suojaiselle ja rauhalliselle tontille. Kaksikerroksinen luhtitalo

Lisätiedot

HIRSITALOT. Aitoa pohjoisen puuta

HIRSITALOT. Aitoa pohjoisen puuta HIRSITALOT HIRSITALOT Onnea Uuteen Kotiin Oman kodin suunnittelu ja valinta on yhteinen ilonaihe ja innostuksen lähde koko perheelle. Toivotamme teidät tervetulleeksi tutustumiskierrokselle Kuusamo Hirsitalot-maailmaan.

Lisätiedot

Tiili. Luotu ihmiselle. Onni on asua tiilitalossa

Tiili. Luotu ihmiselle. Onni on asua tiilitalossa Tiili. Luotu ihmiselle. Onni on asua tiilitalossa Tiilituotteiden asiantuntija Wienerberger on maailman johtava tiilenvalmistaja. Yritys perustettiin jo vuonna 1819 ja Suomessa toiminta alkoi vuonna 1928.

Lisätiedot

TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin

TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin Aidon lämmön lähteillä 1 2 SISÄLLYS s. 4-6 s. 7-9 s. 10-11 s. 12-13 s. 14 s. 15 s. 16 Sävyteräsluukut takkoihin Valurautaluukut takkoihin ja uuneihin Leivinuunit ja

Lisätiedot

Kuvataanko erikseen? Eettinen, kotimainen ja kestävä sijoituskohde

Kuvataanko erikseen? Eettinen, kotimainen ja kestävä sijoituskohde Kuvataanko erikseen? Eettinen, kotimainen ja kestävä sijoituskohde Ainutlaatuinen Edistyksellinen Kotimainen Eettinen Vastaa tarpeeseen Kehittyvä Ajankohtainen Pitkä kokemus Jalmari Jyllin Säätiö on toiminut

Lisätiedot

Hansavalkama on hyvien yhteyksien varrella, Kehä III:n ja Kauklahdenväylän risteyskohdassa.

Hansavalkama on hyvien yhteyksien varrella, Kehä III:n ja Kauklahdenväylän risteyskohdassa. Hansavalkama on hyvien yhteyksien varrella, Kehä III:n ja Kauklahdenväylän risteyskohdassa. Hansavalkaman asukkaille on tarjolla runsaat Kauklahden lähipalvelut mm. päiväkodit, koulut, lähikaupat ja kirjasto.

Lisätiedot

KAITAISTENTIE 2, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAITAISTENTIE 2, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAITAISTENTIE 2, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 5h+k+kph+erillinen wc+2x parveketta, 113 m, 198 000 Vastaava välittäjä Johanna Hansén Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Partner 040 969 6679 johanna.hansen@bolkv.fi

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 17.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki: Kaupungin osa: Matosuontie 34, 90230 Oulu Oulu Kastelli Kiinteistötunnus: 564-22-6-26 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Pinta-ala: 152 m² Kokonaisala asuinrakennus:

Lisätiedot

Asunto Oy Kuunariranta

Asunto Oy Kuunariranta Asunto Oy Kuunariranta Asunto Oy Kuunariranta Parainen Kirkkosalmenkatu 9 11 1600 Parainen Uusi Kirkkosalmenranta Meren rannalla keskellä kaupunkia Paraisille rakennetaan uniikki pientalokokonaisuus, jossa

Lisätiedot

Valoisat kodit Uudessa Alppilassa. Alppilan Kaisla, Oulu

Valoisat kodit Uudessa Alppilassa. Alppilan Kaisla, Oulu Valoisat kodit Uudessa Alppilassa Alppilan Kaisla, Oulu Muuttovalmiita koteja Alppilan Kaislassa Kodikkaan Kaislan valoisat läpitalonhuoneistot sijaitsevat osoitteessa Muottikatu 10, 90530 Oulu. Ota meihin

Lisätiedot

UUSI SUKUPOLVI JOKA MULLISTAA SÄHKÖLÄMMITYKSEN

UUSI SUKUPOLVI JOKA MULLISTAA SÄHKÖLÄMMITYKSEN UUSI SUKUPOLVI JOKA MULLISTAA SÄHKÖLÄMMITYKSEN LIDKÖPINGS VÄRMELEDNINGSINDUSTRI LIDKÖPINGS VÄRMELEDNINGSINDUSTRI VUODESTA 1922 LÄHTIEN 2 LIDKÖPINGS VÄRMELEDNINGSINDUSTRI LVI on erittäin arvostettu tuotemerkki

Lisätiedot

Liukuovet t ä y d e n t ä ä t i l a s i

Liukuovet t ä y d e n t ä ä t i l a s i Liukuovet täydentää tilasi Korkealaatuisten liukuoviemme tuoteperheen teräsprofiilit ovat Montreal ja Halifax. Kun haluat siron, edullisen ja laadukkaan liukuoven, Montreal tai Halifax on Sinun valintasi.

Lisätiedot

Hirsitaloteollisuus r.y.

Hirsitaloteollisuus r.y. Hirsitaloteollisuus r.y. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä hirsitaloteollisuutta harjoittavien yritysten kesken sekä edistää tehdasvalmisteisten hirsitalojen käytön, menekin ja tuotannon

Lisätiedot

Raameissa. Raameissa. Jyväskylän Kankaan entisen paperitehtaan aloituskorttelien arkkitehtuurikilpailu

Raameissa. Raameissa. Jyväskylän Kankaan entisen paperitehtaan aloituskorttelien arkkitehtuurikilpailu /8 Pysäköintihallin kortteli Pohjapiirrosote 1:400 ylimmän kerroksen yhteistilat Julkisivu pohjoiseen torille 1:400 Pohjapiirros 1:400 peruskerros ja kattoterassi Julkisivu etelään1:400 Pohjapiirros 1:800

Lisätiedot

ELINKAARIKORTTELIKILPAILU PALAUTE KILPAILUEHDOTUKSISTA 13.6.2016

ELINKAARIKORTTELIKILPAILU PALAUTE KILPAILUEHDOTUKSISTA 13.6.2016 ELINKAARIKORTTELIKILPAILU PALAUTE KILPAILUEHDOTUKSISTA 13.6.2016 Palautteen kerääminen 48 vastaajaa antoi palautetta paperilomakkeen kautta, joita oli saatavilla 6. 12.6.2016 K Supermarket Länsiportissa

Lisätiedot

VARAA OMASI. muovitontalo.fi AJOISSA! HIRSIRIVITALO. Lahnajärvenkatu 17, Laukaa

VARAA OMASI. muovitontalo.fi AJOISSA! HIRSIRIVITALO. Lahnajärvenkatu 17, Laukaa VARAA OMASI AJOISSA! muovitontalo.fi ENNAKKOMARKKINOINNISSA HIRSIRIVITALO Lahnajärvenkatu 17, Laukaa Hirsi on ollut aikojen alusta asti ihmisten asuntojen perusmateriaali. Hirsi on ekologinen ja hengittävä.

Lisätiedot

Sisustus. As Oy Helsingin Logos Sisustusvaihtoehdot

Sisustus. As Oy Helsingin Logos Sisustusvaihtoehdot Sisustus As Oy Helsingin Logos Sisustusvaihtoehdot 2 Kiintokalusteissa ja pintamateriaaleissa on mukavasti erilaisia vaihtoehtoja tutustu ja suunnittele unelmiesi koti! Autamme sinua mielellämme. Aliisa

Lisätiedot

SAIRASHUONEENKATU 11, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

SAIRASHUONEENKATU 11, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. SAIRASHUONEENKATU 11, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 3h+k+kph+las.p, 62 m, 161 000 Vastaava välittäjä Maija Maunula Asuntomyyjä, KiAT, Partner 044 252 9733 maija@bolkv.fi Osta mitä rakastat. Näyttävän

Lisätiedot

Tapanila-Seura ry:n kannanotto Tapanilan Kanervatien alueen kaavamuutosasiaan

Tapanila-Seura ry:n kannanotto Tapanilan Kanervatien alueen kaavamuutosasiaan Tapanila-Seura ry:n kannanotto Tapanilan Kanervatien alueen kaavamuutosasiaan Tapanila-Seura ry suhtautuu myönteisesti Kanervatien asemakaavaan aiottuihin muutoksiin. Muutokset parantavat kaavaa ja entisestään

Lisätiedot

PAPINSALMENKATU 31A, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

PAPINSALMENKATU 31A, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. PAPINSALMENKATU 31A, TURKU MYYNTIESITE TURKU, PAPINSAARI 2 4-5h, avok.,kph,s,khh,3xwc,v,atx2, 435 m 648 000 Asuntoa myy Sirpa Sobral Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Partner 040 670 7440 sirpa@bolkv.fi

Lisätiedot

Kodin tuntu tulee läheltä

Kodin tuntu tulee läheltä Kodin tuntu tulee läheltä Lämmin koti on arvokas, muttei kallis Hippu-kaukolämpö tuo arkeesi turvaa. Edullisesti ja ekologisesti Lapista. Miksi liittyä kaukolämpöön? Kaukolämpö tuo mukavuutta arkeen ihmisistä

Lisätiedot

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä.

LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT. Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. LAMINAATTI- JA PUUTASOT KAUNIIT & KESTÄVÄT TASOT Vaikka laatu ratkaisee, tyylistäkään ei tarvitse tinkiä. TYÖTASOJA POLVIJÄRVELTÄ Ecolamin valmistamat työtasot tunnetaan ensiluokkaisesta laadustaan ja

Lisätiedot

UNTOLANKATU 7, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

UNTOLANKATU 7, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. UNTOLANKATU 7, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 4-5h, k, kph, s, takkah., 2 x wc, vh, kuisti, 210 m, 264 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER 050 554 3642 ismo@bolkv.fi

Lisätiedot

Uusia koteja tunnelmalliseen Savelaan Jyväskylän Postipoika Savela

Uusia koteja tunnelmalliseen Savelaan Jyväskylän Postipoika Savela Uusia koteja tunnelmalliseen avelaan Jyväskylän Postipoika avela Uusia koteja tunnelmalliseen avelaan Postipojan uudet kodit nousevat vehreään avelaan. Tuomme suositulle alueelle lisää hyvän asumisen mahdollisuuksia.

Lisätiedot

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Arch.: Delugan Meissl, Vienna EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Luonnolliset raaka-aineet EQUITONE-julkisivulevyt ovat rakennussuunnittelijan unelma ne on suunniteltu arkkitehtien toimesta, arkkitehdeille.

Lisätiedot

LÄNTINEN PITKÄKATU 18, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

LÄNTINEN PITKÄKATU 18, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. LÄNTINEN PITKÄKATU 18, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 4-5h+k+s+ph+kph+p, 110 m, 352 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 0248 johanna@bolkv.fi

Lisätiedot

Energiansäästö vanhemmissa rakennuksissa

Energiansäästö vanhemmissa rakennuksissa Energiansäästö vanhemmissa rakennuksissa Kulttuuriympäristöseminaari 24.10.2013 Johanna Rinne - johanna.s.rinne@turku.fi ENEMMÄN ENERGIASTA I Kuluttajien energianeuvonta I eneuvonta.fi Esityksen sisältö

Lisätiedot