Suomen Mestaruuskilpailut

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Suomen Mestaruuskilpailut"

Transkriptio

1 S Maastopyöräily XCO Suomen Mestaruuskilpailut Hyvinkää Tekninen opas

2 Opasta täydennetään ennen kilpailua. Tarkistakaa kisan sivuilta, että käytössänne on uusin versio. Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja rangaistuksia, kilpailun järjestäjän ohjeita. Kilpailussa noudatetaan UCI:n (ja SPU:n) rangaistuksia. Kaikki kilpailijat ajavat omalla vastuullaan ja ovat velvollisia huolehtimaan vakuutusturvastaan. Kaikkien osanottajien (kilpailijat, joukkueenjohtajat ja huoltajat) pitää ennen kilpailuja tutustua tähän oppaaseen, näin he varmistavat tuntevansa kilpailun säännöt ja järjestäjän antamat ohjeet. Hyvinkään Pyöräilijät ry Hannisentie 1a Hyvinkää KILPAILUORGANISAATIO Kilpailunjärjestäjä Kilpailunjohtoryhmä Kilpailunjohtaja Tommi Halonen Kilpailun sihteeri Petteri Hartikainen Kilpailun ylituomari Anne Ronkainen Kilpailun vastuuhenkilöt Lähettäjä Tommi Halonen Maalituomarit Pasi Juntunen, Timo Satoniitty Maali Veijo Länsikunnas, Jukka Bergman Ajanotto Heikki Kivinen, Ismo Öhman Tulospalvelu Kari Mäkinen Ratamestari Tommi Halonen Kilpailukanslia Mika Kähkönen Kuulutus Tommi Halonen, Petteri Hartikainen Ensiapu Hyvinkään sairaala, Sairaalankatu 1, 112 Buffet HyPy juniorijaosto

3 KILPAILUKESKUS Kilpailukeskus Puolimatkan koulu, Uudenmaankatu 73 Kilpailukanslia Avoinna su klo Pukeutumis- ja suihkutilat avoinna klo

4 KILPAILUREITIT Reittikuvaus Reitit ovat pääosin kangaspintaisia kapeita polkuja. Polut ovat kuitenkin helppoja ja vauhdikkaita säästä riippumatta, sisältäen lyhyitä kivikko-juurakko osuuksia. Reitti on merkitty opastenuolin ja merkkinauhoin. Karttapiirros reiteistä löytyy kilpailukeskuksen ilmoitustaululta. Reittiin on tutustuttava häiritsemättä käynnissä olevia kilpailuluokkia.

5 KILPAILUN AIKATAULU JA MATKAT LUOKITTAIN Lähtö 1 Lyhyt junioreiden lenkki klo M-14 = 9,6 km ( 3 x 3,2 km ) SININEN klo N-16 = 9,6 km ( 3 x 3,2 km ) PUNAINEN klo M-12 = 6,4 km ( 2 x 3,2 km ) KELTA-VIHREÄ klo N-14 = 6,4 km ( 2 x 3,2 km ) EI VÄRIÄ klo M-10 = 3,2 km ( 1 x 3,2 km ) RUSKEA klo N-12 = 3,2 km ( 1 x 3,2 km ) KELTAINEN klo N-10 = 3,2 km ( 1 x 3,2 km ) MUSTA Lähtö 2 Pitkä aikuisten lenkki klo M-30 = 31 km ( 5 x 6,2 km ) EI VÄRIÄ klo M-40 = 24,8 km ( 4 x 6,2 km ) SININEN klo M-50 =24,8 km ( 4 x 6,2 km ) RUSKEA klo M-16 = 18,6 km ( 3 x 6,2 km ) KELTAINEN klo N-18 = 18,6 km ( 3 x 6,2 km ) PUNAINEN Lähtö 3 Pitkä aikuisten lenkki klo Miehet = 49,6 km ( 8 x 6,2 km ) EI VÄRIÄ klo M-18 = 37,2 km ( 6 x 6,2 km ) SININEN klo Naiset = 31 km ( 5 x 6,2 km ) PUNAINEN Lähtö 4 Pitkä aikuisten lenkki klo Harraste = 18,6 km ( 3 x 6,2 km )

6 KILPAILIJAT Ilmoittautuminen ILMOITTAUTUMINEN SULKEUTUNUT KLO VIRALLISTEN SM- JA ISM- LUOKKIEN OSALTA. HARRASTELUOKAT VOIVAT VIELÄ ILMOITTAUTUA PAIKANPÄÄLLÄ KLO ASTI Kilpailumaksut Kilpailun osanottomaksut on: -sarjat 10-14v. 10 -sarjat 16-50v. 20 -harraste 20 Tilille: Nordea , viestiosaan osallistujan nimi Ilmoittautumismaksu on suoritettava järjestäjälle viimeistään ennen kilpailun alkua jokaisesta kilpailijasta, joka on kilpailuun ilmoitettu riippumatta siitä, osallistuuko ilmoitettu ajaja kilpailuun tai ei. Osanottomaksut on maksettava Hyvinkään Pyöräilijät ry:n tilille viimeistään mennessä. Pankki maksuista oltava kuitti mukana numeroita noudettaessa, Kilpailunumerot lunastettava viimeistään tunti ennen lähtöä.

7 KILPAILUASUT Kilpailijoiden on käytettävä seuransa virallista edustusasua kilpailun aikana. Kilpailijoiden on käytettävä sääntöjen mukaista jäykkärakenteista kypärää. KILPAILUNUMEROT Kilpailussa käytetään yhtä etunumeroa ja se on kiinnitettävä ohjaustankoon siten, että se on helposti luettavissa. Rikotuista ja palauttamattomista peritään 50 / kpl. Numerot kerätään heti maaliin saavuttuasi tai numero on palautettava välittömästi maalialueelle numerojen keräyslaatikkoon. LÄHTÖ JA MAALIKUITTAUS Ennen kyseessä olevaa starttia, kaikki lähtevät ajajat kutsutaan lähtö alueelle yksitellen virallisen XCO cupin kokonaissijoitusten mukaan. Kuitenkin viime vuoden SM kilpailujen kolme parasta kutsutaan ensimmäisenä. Kilpailijoiden on oltava lähtöpaikalla valmistautuneena vähintään 15 minuuttia ennen kilpailun lähtöä. Lähtökuittaus päättyy 10 minuuttia ennen lähtöä. Maaliintulokuittaus suoritetaan maalivirkailijoiden johdosta, kun kilpailijalta irroitetaan kilpailunumero. AJAJAN KESKEYTTÄMINEN Kilpailija joka keskeyttää kilpailun, on mentävä maalialueelle ilmoittautumaan ja suorittamaan maalikuittaus ja ilmoitettava samalla keskeytys. VASTALAUSEET Vastalauseen ovat oikeutettuja tekemään ainoastaan kilpailujen toimihenkilöt ja kilpailijat. (Sääntökohta N kohta 3.) Vastalause on tehtävä kilpailujen ylituomarille. Vastalause tulee tehdä välittömästi ja se on vahvistettava kirjallisesti viimeistään 30 minuutin kuluttua kilpailujen päättymisestä. Tulosten julistaminen on käytännössä tavallisesti katsottava kilpailun päättymishetkeksi.

8 KILPAILIJOIDEN HUOLTO Ravinto- ja juomahuolto Ruoka- ja juomahuolto on sallittua ainoastaan tätä varten tarkoitetuilla alueilla, joita käytetään myös teknistä apua varten. Kilpailun molemmat huollot sijaitsee kilpailukeskuksen vieressä hiekkakentällä, käytössämme on kaksisuuntainen huoltoalue. Huoltoalueiden kohdalta rata on 5 metriä leveä. Ajajia avustavien henkilöiden toivotaan käytettävän helposti tunnistettavia joukkueasusteita. Huoltoalueet on merkitty huolto alkaa ja huolto loppuu kylteillä. Huoltoalueilla ei saa olla yleisöä, alueella saa olla vain huoltajat. Ajajien ja avustajien välinen fyysinen kontakti on sallittua ainoastaan huoltoalueilla. Ruoka ja juomat on annettava ajajalle kädestä käteen joko huoltohenkilön tai mekaanikon toimesta. Huoltaja ei saa juosta ajajan vierellä. Huoltohenkilökunta ei saa ruiskuttaa vettä ajajien tai pyörien päälle. Ajaja ei saa palata taaksepäin radalla päästäkseen huoltoalueelle. Ajaja, joka palaa rataa taaksepäin huoltoalueelle, hylätään.

9 Tekninen apu Tekninen apu on sallittua seuraavien ehtojen mukaisesti. Kilpailujen aikana sallittu tekninen apu käsittää pyörän korjauksen ja osien vaihtamisen pyörän runkoa lukuun ottamatta. Koko pyörän vaihto on kielletty ja kilpailijan on ylitettävä maaliviiva samalla ohjaustankonumerolla, joka hänellä oli lähdössä. Teknistä apua saa antaa ainoastaan määritetyillä huoltoalueilla. Mahdolliset varaosat ja työkalut on säilytettävä huoltoalueilla. Korjaukset ja osien vaihtamiset voidaan suorittaa joko ajajan itsensä, samaan joukkueeseen kuuluvan ajajan, joukkueen mekaanikon tai neutraalin mekaanikon toimesta. Huoltoalueelta voidaan ajajalle antaa mukaan pieniä osia, kuten sisärenkaita ja pieniä työkaluja. Huoltoalueilla tapahtuvan teknisen avun lisäksi huoltoalueiden ulkopuolella annettu tekninen apu on sallittua ainoastaan saman seuran samassa sarjassa kuuluvien välillä. Ajajat voivat kuljettaa mukanaan työkaluja ja varaosia edellyttäen, että nämä eivät aiheuta vaaraa ajajalle itselleen tai muille. DOPINGTESTAUS Mahdollisesta dopingtestauksesta annetaan tarkempaa tietoa kilpailutoimiston infoikkunalla. Jos testaus tapahtuu, siihen valittujen ajajien nimi ja numero ilmestyy kilpailukeskuksen ilmoitustaululle. Kilpailijan on itse tarkistettava, onko hänet valittu testattavaksi. PALKINTOJENJAKO Kilpailun palkintojenjako suoritetaan välittömästi, kun viralliset ja tarkastetut tulokset ovat selvillä, eikä ole tehty mitään vastalauseita. Kilpailujen kolme ensimmäistä sarjoittain palkitaan SM- mitaleilla. Naisten ja miesten sarjoissa voittajille puetaan MESTARIN paidat. Kansallisissa kilpailuissa noudatetaan seuraavaa rahasakkomenettelyä. SPU perii rahasakon ajajan seuralta (sakot euroina). -ajaja, joka ei käytä sääntöjen mukaista seuran asua kilpailussa; varoitus ja 100 -ajaja, joka ei käytä sääntöjen mukaista seuran asua palkintojen jaossa; varoitus ja 50 -ajaja, joka ei osallistu palkintojen jakoon; varoitus ja 50

10 TULOSPALVELU Epäviralliset tulokset kilpailuista julkaistaan kilpailukeskuksen ilmoitustaululla. Täydelliset ja viralliset tulokset on katsottavissa Hyvinkään Pyöräilijät hypy.fi sivulta VAKUUTUKSET JA VAHINGOT Järjestäjän ja kilpailijan vastuu - SPU:n alaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin osallistuvan kilpailijan, toimihenkilön, huoltajan tai kilpailuun muulla tavalla osallistuvan on noudatettava säädettyjä ja annettuja lakeja, asetuksia, sääntöjä ja määräyksiä. Kilpailutapahtumaan osallistuvat ovat vastuussa itselleen tai muille aiheuttamistaan seuraamuksista. Kilpailijoiden, kilpailun järjestäjien ja muiden kilpailuihin osallistuvien tulee vastata vakuutusturvastaan. Järjestäjän vakuutusturva Suomen Pyöräilyunionin ja Vahinkovakuutusosakeyhtiö Pohjolan sopima Tuplaturvavakuutus on voimassa ja se kattaa pyöräilyunionin jäsenseurojen toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutukset. Vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutus Vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutus korvaa seuroissa vapaaehtoistyötä tekeville sattuvia tapaturmia. Vapaaehtoistyöntekijän ei tarvitse olla seuran jäsen, vakuutus on silti voimassa. Tapaturma voi sattua esimerkiksi talkoissa, valmennus-, tai koulutustapahtumissa tai kilpailujen järjestelytehtävissä. Myös matkalla vapaaehtoistyöhön sattuneet tapaturmat kuuluvat vakuutuksen piiriin. Vakuutuksesta ei korvata, jos se on sattunut kilpaurheilussa tai sen harjoittelussa. Tapaturmavakuutuksessa ovat vakuutettuina alle 75-vuotiaat. Toiminnanvastuuvakuutus Toiminnanvastuuvakuutus korvaa seuran kolmannelle osapuolelle aiheuttamat henkilö- ja esinevahingot, joista vakuutettu on korvausvastuussa. Vakuutus korvaa niin työsuhteisen kuin vakuutetun toimeksiannosta vapaaehtoistyötä tekevän aiheuttamat vahingot. Vakuutus kattaa myös järjestäjän vastuun esimerkiksi leireillä ja kilpailuissa. Vastuuvahingon vahinkotunnus on Suomen Pyöräilyunioni on maksanut vakuutuksen jäsenseurojen puolesta. Hyvinkään Pyöräilijät ry on Suomen Pyöräilyunioni ry:n jäsenseura.

11 Kilpailijan vakuutusturva SPU:n lisenssin haltija vastaa vakuutusturvastaan ja on yksin vastuussa aiheuttamastaan onnettomuudesta ja seuraamuksista. Koska kilpailu käydään muun liikenteen mukana, järjestäjällä ei ole vastuussa vahingoista, tieliikenne laki ja asetukset ovat voimassa. Lisenssin haltija on vastuussa myös kolmannelle osapuolelle aiheuttamistaan seuraamuksista. KILPAILUREITTIIN TUTUSTUMINEN Kilpailu järjestäjä pitää kilpailun reittiin tutustumisajon to klo Kokoontuminen Puolimatkan koulun kentällä. OSALLISTUJAT Seuraavilla sivuilla kilpailun osallistujat numeroidussa järjestyksessä sarjoittain.

12 XCO SM/ISM Hyvinkää MIEHET 49,6 KM Ei väriä Etunimi Sukunimi Seura 1 Jukka Vastaranta P-Union /Milka-Trek mtb team 2 Henri Ojala KoiI 3 Kimmo Kananen Velocitor 4 Kristian Ijäs TVC 5 Olli Miettinen CC Picaro 6 Dani Härginen MTBCF 7 Samuel Halme Velo8 8 Erik Eklund MTBCF 9 Jaakko Sorvisto CC Picaro 10 Samuel Pökälä AR 11 Joonas Johansson TVC 12 Valtteri Repo CC Picaro 13 Aki Lappalainen HyPy 14 Perttu Paloniemi TVC 15 Jeremias Holmberg HyPy 16 Mikko Jokinen TaBC 17 Juha Kangaskokko CC Picaro 18 Eetu Nyman TFW 19 Jerry Oksman HyPy 20 Jarkko Pakkanen PKK 21 Sauli Pihamaa SySi 22 Pasi Pyykönen P-Union 23 Perttu Pärssinen PKK 24 Jussi Rossi TWD-Länken 25 Juho Saarinen TWD 26 Lauri Siukola HyPy 27 Jaakko Toppari WVC 28 Teemu Uusi-Piuhari P-P 29 Mikko Vastaranta Velo8 30 Jarno Sarmalahti RMR Punainen NAISET 31 KM 35 Paula Oksman HyPy 36 Sonja Kallio TCC 37 Mari Marttinen IK Nina Löfhjelm CCH 39 Hanna Konttinen VoVi 40 Piia Nieminen PKK 41 Heli Ovaska PK Team 42 Karoliina Räsänen HyPy 43 Heini Ilmarinen HyPy 44 Noora Kanerva KorsKa 45 Sofia Kansikas P-P

13 46 Carina Kirssi HyPy 47 Heljä Korhonen HyPy 48 Laura Lilja IK Pauliina Oksanen IK Rosa Törmänen HyPy 51 Riikka Vreeswijk-Kelja Jan van Arckel Punainen N-18 18,6 KM 54 Jenna Lajunen TVC 55 Veera Väkevä CCH 56 Vilma Alanko IK Jasmin Kansikas P-P Punainen N-16 9,6 KM 59 Anna Lahti KäTä 60 Eveliina Sarismala P-P Ei väriä N-14 6,4 KM 62 Onerva Oksman P-P 63 Pauliina Niemielä SPP Essi Koski KorsKa 65 Katariina Sarismala P-P Keltainen N-12 3,2 KM 67 Venla Hirvenoja CCH 68 Emma Lahti KäTa 69 Viivi Puskala CCH 70 Anni Alanko SV Musta N-10 3,2 KM 73 Liida Kantola KorsKa 74 Ella Levanen TWD 75 Lumimaaria Ojala OPP Ruskea M-50 24,8 KM 77 Veikko Halme KorsKa 78 Pekka Sammalisto KangKi 79 Eino Hänninen TaiTä 80 Arto Kainulainen KuoPyS 81 Rauni Eklund HlTarmo 82 Heikki Hammarberg HMTBC 83 Ari Mikkonen JoensPy 84 Markku Piitulainen Zeus

14 Sininen M-40 24,8 KM 87 Ari Kansikas P-P 88 Pasi Pulkkinen HyPy 89 Mika Myllynen Akilles 90 Panu Vainio CCH 91 Ilkka Sillankorva Zeus 92 Ilkka Hakala PKK 93 Esko Aapio KorsKa 94 Mikko Kivi IK Vesa Roivainen HyPy 96 Jouni Westerholm HyPy 97 Immo Laine MynTo 98 Petteri Hartikainen HyPy 99 Jarkko Honkio CCH 100 Arto Järvinen MTBCF 101 Mauri Konttila Zeus 102 Kaj Mattsson Akilles 103 Mikko Nokkonen P-P 104 Erkko Salonen CCH 105 Kyösti Soini PK Team 106 Mika Tervala TWD Ei mitään M KM 110 Timo Mustonen KuoPyS 111 Antti Rantanen PKK 112 Timo Mustikkamaa PKK 113 Petri Lindström KoiI 114 Mikko Alajoki CCH 115 Jari Heinikainen TWD 116 Samuli Visuri CCH 117 Harri Laaksonen HyPy 118 Ari Autio PKK 119 Christian Ellinger CCH 120 Tomi Kallio IK Jere Karjalainen KorsKa 122 Jere Keskiaho KorsKa 123 Antti Kuitto HyPy 124 Toni Lehtimäki Velo8 125 Petri Lindqvist Zeus 126 Jaakko Mursu KuoPyS 127 Kimmo Ovaska PK Team 128 Kent Sippola PK-Team 129 Jani Turtiainen KorsKa 130 Sami Tyynelä TWD 131 Ari Tölli KorsKa 132 Mauri Viitamaa PKK 133 Mikko Kupiainen MTBCF

15 Sininen M-18 37,2 KM 135 Sakari Lehtinen HyPy 136 Toni Tähti CC Picaro 137 Juho Hänninen TaiTa 138 Heikki Soukko P-P 139 Vili Leppänen TWD 140 Anders Blomster SV Keltainen M-16 18,6 KM 143 Ville Huikuri KangKi 144 Mikko Soukko P-P 145 Sasu Halme KorsKa 146 Markus Vuorela PoTa 147 Matias Koskinen HyPy 148 Waltteri Lepistö PoTa 149 Valtteri Alanko SV 150 Antti Muranen PKK 151 Kimi Vierre P-P Sininen M-14 9,6 KM 154 Jaakko Hänninen TaiTä 155 Jesse Elo HHCMB 156 Juuso Aapio KorsKa 157 Ville Hirvenoja CCH 158 Tomi Ventoniemi HyPy 159 Joel Bergman HyPy 160 Severi Huhtala OPP 161 Henri Kinnunen LUP Joonas Nordström Akilles 163 Simo Terävä JYPS Kelta-vihreä M-12 6,4 KM 166 Antti-Jussi Juntunen KorsKa 167 Jere Hara PKK 168 Aarni Saario HHCMB 169 Jesse Angervo TVC 170 Konsta Oksman P-P 171 Simeon Manninen OPP 172 Jaakko Sillankorva KorsKa 173 Pekka Soukko P-P 174 Robin Bergman HyPy 175 Ilmari Haarala KorsKa 176 Turo Torvinen OPP 177 Roope Vainio HyPy 178 Atte Koski KorsKa 179 Jesper Jääskeläinen HyPy

16 180 Juho Kantola KorsKa 181 Mirko Kuutilo P-P 182 Sampo Lahti KäTa 183 Onni Mäkinen MTBCF 184 Henri Nieminen HyPy 185 Nuutti Nurminen HyPy 186 Lauri Portti HyPy 187 Arttu Salminen KangKi 188 Tomi Santasalo PoTa Ruskea M-10 3,2 KM 189 Emil Lehtoranta OPP 190 Samuli Öhman HyPy 191 Abel Lehtoranta OPP 192 Eero Nokkonen P-P 193 Juho Portti HyPy 194 Erik Halonen HyPy 195 Tuukka Westerholm HyPy 196 Aarni Haarala KorsKa 197 Simon Lindström SV 198 Niila Nurminen HyPy 199 Leevi Peltonen HyPy 200 Tino Stenman P-P HARRASTE 18,6 KM Harri Vuorialho Kalle Toroska SPP-56 Harri Helin Team Corratec Finland

Suomen Mestaruuskilpailut

Suomen Mestaruuskilpailut Maastopyöräily XCO Suomen Mestaruuskilpailut 17.7.2011 Hyvinkää Tekninen opas 2011.1 Opasta täydennetään ennen kilpailua. Tarkistakaa kisan sivuilta, että käytössänne on uusin versio. www.hypy.fi Kilpailussa

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS MAASTOPYÖRÄILY XCO SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2013 21.7.2013 MESSILÄ

TEKNINEN OPAS MAASTOPYÖRÄILY XCO SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2013 21.7.2013 MESSILÄ TEKNINEN OPAS MAASTOPYÖRÄILY XCO SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2013 21.7.2013 MESSILÄ HEI! Tervetuloa XCO-maastopyöräilyn SM-kilpailuihin Hollolan Messilään sunnuntaina 21.7.2013. Pitelet kädessäsi kilpailun

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS MAASTOPYÖRÄILY XCO SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2013 21.7.2013 MESSILÄ

TEKNINEN OPAS MAASTOPYÖRÄILY XCO SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2013 21.7.2013 MESSILÄ TEKNINEN OPAS MAASTOPYÖRÄILY XCO SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2013 21.7.2013 MESSILÄ HEI! Tervetuloa XCO-maastopyöräilyn SM-kilpailuihin Hollolan Messilään sunnuntaina 21.7.2013. Pitelet kädessäsi kilpailun

Lisätiedot

Maastopyöräilyn SM-kilpailut 21.7.2013 Messilä

Maastopyöräilyn SM-kilpailut 21.7.2013 Messilä 1 / 5 21.7.2013 18:12 Maastopyöräilyn SM-kilpailut 21.7.2013 Messilä M14 : 10,5 km (Lähti: 17, Keskeytti: 2, Hylätty: 0) 1. 7 Antti-Jussi Juntunen Korson Kaiku 29:26 +0 2. 8 Simeon Manninen Ounaksen Pyörä-Pojat

Lisätiedot

MAANTIEPYÖRÄILYN ISM-KILPAILUT 18.-19.7.2009 KILPAILUOHJE

MAANTIEPYÖRÄILYN ISM-KILPAILUT 18.-19.7.2009 KILPAILUOHJE KÄLVIÄN TARMO 100 VUOTTA. MAANTIEPYÖRÄILYN ISM-KILPAILUT 18.-19.7.2009 KILPAILUOHJE PÄIVÄYS: 15.07.2009/TAPIO RAUMA YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä, kilpailun järjestäjän ohjeita

Lisätiedot

SM XCO Lieto 2015 versio 1 / 29.6.2015

SM XCO Lieto 2015 versio 1 / 29.6.2015 X C OS ML i e t o MAASTOPYÖRÄILYN XCO -SUOMENMESTARUUSKILPAILUT 19.7.2015...2 1. Kilpailun toimihenkilöt...2 1.1. Tuomarineuvosto...2 1.2 Kilpailun vastuuhenkilöt...2 1.3. Ensiapu...2 2. Ohjeita kilpailijoille...3

Lisätiedot

18. Lattomeriajo 17.4.2016

18. Lattomeriajo 17.4.2016 18. Lattomeriajo 17.4.2016 Tekninen opas Versio 1.11 / 14.4.2016 Kilpailu nro 1 Maantiekilpailukauden avauskilpailu Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä, kilpailun järjestäjän ohjeita sekä Tieliikennelakia.

Lisätiedot

Duathlon SM 2018 Sprinttimatkat

Duathlon SM 2018 Sprinttimatkat Duathlon SM 2018 Sprinttimatkat Juoksu-Pyöräily-juoksu 5.5.2018 Rusko, Varsinais-Suomi Opasta täydennetään ennen kilpailua. TEKNINEN OPAS TOP 1.13 / 3.5.2018 Tarkistakaa nettisivulta, että käytössänne

Lisätiedot

Talvi Triathlon SM 2015

Talvi Triathlon SM 2015 Talvi Triathlon SM 2015 Juoksu-Pyöräily-Hiihto 28.3.2015 Uusikaupunki TEKNINEN OPAS TOP 1.4 / 15.3.2015 Opasta täydennetään ennen kilpailua. Tarkistakaa nettisivulta, että käytössänne on uusin versio oppaasta.

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

ISM-tempo M10 5,5 km

ISM-tempo M10 5,5 km ISM-tempo 2013 2.8.2013 M10 5,5 km 1 46 Ahtosalo Matias KorsKa 11:16,69 29,26 km/h 00:00,00 2 38 Lindberg Jesper SV 11:46,81 28,01 km/h 00:30,12 3 40 Hedman Eero OP-P 11:55,74 27,66 km/h 00:39,05 4 39

Lisätiedot

XXV LEIJONA -ajot 28.8.2010

XXV LEIJONA -ajot 28.8.2010 N-14 20 km 0 lähtenyttä 0 ilmoittautunutta M-14 20 km 1. (3) Jonas Nordström Akilles 6268 35:25,2 2. (4) Waltteri Lepistö PoTa 4986 36:45,6 +1:20,5 3. (2) Casper Holmen P-P 5757 40:43,5 +5:18,4 3 lähtenyttä

Lisätiedot

MAASTOPYÖRÄILYN XCE / XCO SUOMENMESTARUUSKILPAILUT

MAASTOPYÖRÄILYN XCE / XCO SUOMENMESTARUUSKILPAILUT XCE/XCO SM 2018 Lieto 8.7.2018 v1.0 1(10) MAASTOPYÖRÄILYN XCE / XCO SUOMENMESTARUUSKILPAILUT 21.-22.7.2018 1. Kilpailuorganisaatio-------------------------------------------------------------------------------------2

Lisätiedot

XXXX PYHÄJÄRVI AJOT. Aika-ajot. MASTER cup 24.8.2014 SÄKYLÄ TOP 1.2.1 / 19.8.2014

XXXX PYHÄJÄRVI AJOT. Aika-ajot. MASTER cup 24.8.2014 SÄKYLÄ TOP 1.2.1 / 19.8.2014 XXXX PYHÄJÄRVI AJOT Aika-ajot MASTER cup 24.8.2014 SÄKYLÄ TEKNINEN OPAS TOP 1.2.1 / 19.8.2014 Opasta täydennetään ennen kilpailua. Tarkistakaa nettisivulta, että käytössänne on uusin versio oppaasta. www.sakylanyritys.profiili.fi.

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu TEKNINEN OPAS versio 1.0 19.8.2015 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi ) Mastercupin osakilpailu

Lisätiedot

15. Lattomeriajo 7.4.2013 Pori

15. Lattomeriajo 7.4.2013 Pori 15. Lattomeriajo 7.4.2013 Pori TEKNINEN OPAS Versio 1.1/ 4.4.2013 (Päivitetty ensiapur yhmän puhelinnumero) Kilpailu nro 1 Maantiekilpailukauden avauskilpailu Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä,

Lisätiedot

Mynämäen kunnanjohtajan tervehdys

Mynämäen kunnanjohtajan tervehdys Mynämäen kunnanjohtajan tervehdys URHEILUKESKUKSEN MAASTOSSA PYÖRÄILLÄÄN Lauantaina 18.7.2015 maastopyöräilyn XCE SM- kilpailut tarjoavat jännittäviä ja mielenkiintoisia hetkiä Mynämäen Urheilukeskuksen

Lisätiedot

41. PYHÄJÄRVI AJOT. Aika-ajot. MASTER cup 29.8.2015 SÄKYLÄ TOP 1.2.1 / 30.6.2015

41. PYHÄJÄRVI AJOT. Aika-ajot. MASTER cup 29.8.2015 SÄKYLÄ TOP 1.2.1 / 30.6.2015 41. PYHÄJÄRVI AJOT Aika-ajot MASTER cup 29.8.2015 SÄKYLÄ TEKNINEN OPAS TOP 1.2.1 / 30.6.2015 Opasta täydennetään ennen kilpailua. Tarkistakaa nettisivulta, että käytössänne on uusin versio oppaasta. www.sakylanyritys.profiili.fi.

Lisätiedot

14. Lattomeri-ajo 9.4.2012 Pori

14. Lattomeri-ajo 9.4.2012 Pori 14. Lattomeri-ajo 9.4.2012 Pori TEKNINEN OPAS 7.4.2012 Kilpailu nro 1 Maantiekilpailukauden avauskilpailu Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä, kilpailun järjestäjän ohjeita sekä Tieliikennelakia.

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP TEKNINEN OPAS Bioracer Evoc GP 13.5.2017 Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Kilpailun organisaatio 3.Ohjeita kilpailijoille 3.1. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut 3.2. Kilpailuluokat 3.3. Kilpailukanslia

Lisätiedot

Riihimäki 28.-29.6. 2014

Riihimäki 28.-29.6. 2014 Maantiepyöräilyn Suomenmestaruuskilpailun tekninenopas Riihimäki 28.-29.6. 2014 www.hypykisat.fi Kilpailuorganisaatio Kilpailunjärjestäjä Riihimäen Kiista-Veikot ry Hyvinkään Pyöräilijät ry Kilpailun vastuuhenkilöt

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Skoda maantiecupin 5. osakilpailu. Revisio 1.0 8.7.2015

TEKNINEN OPAS. Skoda maantiecupin 5. osakilpailu. Revisio 1.0 8.7.2015 1 TEKNINEN OPAS Skoda maantiecupin 5. osakilpailu Revisio 1.0 8.7.2015 2 SISÄLLYSLUETTELO: KILPAILUORGANISAATIO... 3 KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ... 3 KILPAILUN TOIMIHENKILÖT... 3 TUOMARINEUVOSTO... 3 KILPAILUN

Lisätiedot

23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS

23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS 23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS versio 1.1 16.6.2016 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. PSM-ratakilpailut nro76 KUUSAMO

TEKNINEN OPAS. PSM-ratakilpailut nro76 KUUSAMO TEKNINEN OPAS PSM-ratakilpailut nro76 KUUSAMO Su 14.8.2011 SISÄLTÖ Kilpailun toimihenkilöt...3 1.1. Tuomarineuvosto...3 1.2. Kilpailun vastuuhenkilöt...3 1.3. Ensiapu...3 Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille...4

Lisätiedot

TULOSLUETTELO 7.81999 Hämeenlinna Ahvenisto

TULOSLUETTELO 7.81999 Hämeenlinna Ahvenisto TULOSLUETTELO 7.81999 Hämeenlinna Ahvenisto 2 TULOKSET M-14 2 krs = 15,4 km 1. (5) Jari Pulliainen IK-32 50.10,4 2. (4) Aleksi Hoffman IK-32 50.13,4 3,0 3. (7) Pauli Uitto KoPy 2034 52.14,6 2.04,2 4. (3)

Lisätiedot

Tekninen opas. Versio 1.1 / 16.4.2015

Tekninen opas. Versio 1.1 / 16.4.2015 Tekninen opas Versio 1.1 / 16.4.2015 Kilpailu nro 1 Maantiekilpailukauden avauskilpailu Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä, kilpailun järjestäjän ohjeita sekä Tieliikennelakia. Kaikki kilpailijat

Lisätiedot

Sivu 1 / 16 SM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat

Sivu 1 / 16 SM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat 10.6.2019 Sivu 1 / 16 SM 2019 10.6.2019 Sivu 2 / 16 Sisällysluettelo 1 Organisaatio... 3 1.1 Tuomarineuvosto ja tuomarit... 3 2 Kilpailukeskus... 4 2.1 Pysäköinti... 7 3 Säännöt... 8 3.1 Ilmoittautuminen...

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Kilpailu nro 20-21 Maantie Cupin 4. osakilpailu ja Mastercupin 4. osakilpailu

TEKNINEN OPAS. Kilpailu nro 20-21 Maantie Cupin 4. osakilpailu ja Mastercupin 4. osakilpailu 17. Satakunnan ajot Etappiajo 15.-16.5.2010 Ulvila TEKNINEN OPAS Päivitetty 12.5.2010 Teknistä opasta täydennetään ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi

Lisätiedot

15. Satakunnan ajot TEKNINEN OPAS

15. Satakunnan ajot TEKNINEN OPAS 15. Satakunnan ajot 30.8.2008 Ulvila TEKNINEN OPAS Rev. 1.2 / 26.8.2008 Teknistä opasta täydennetään ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio teknisestä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt. 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille. 3.

TEKNINEN OPAS. SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt. 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille. 3. TEKNINEN OPAS SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille 3. Aikataulu 4. Kartat 15.10.2015 Kilpailun järjestäjä: Kilpailukeskus:

Lisätiedot

20. Satakunnan ajot Etappiajo 4.5.-5.5.2013 Ulvila TEKNINEN OPAS

20. Satakunnan ajot Etappiajo 4.5.-5.5.2013 Ulvila TEKNINEN OPAS 20. Satakunnan ajot Etappiajo 4.5.-5.5.2013 Ulvila TEKNINEN OPAS versio 1.1 3.5.2013 Tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi ) Versio 1.1:n muutoksia: ensiavun

Lisätiedot

Sivu 1 / 20 ISM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat

Sivu 1 / 20 ISM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat 1.8.2018 Sivu 1 / 20 ISM 2018 1.8.2018 Sivu 2 / 20 1.8.2018 Sivu 3 / 20 Sisällysluettelo 1 Organisaatio... 4 1.1 Tuomarineuvosto ja tuomarit... 4 2 Kilpailukeskus... 5 2.1 Pysäköinti... 9 3 Säännöt...

Lisätiedot

Maantiepyöräilyn SM 2015 27-28.6.2015 ACT, Vantaa

Maantiepyöräilyn SM 2015 27-28.6.2015 ACT, Vantaa Maantiepyöräilyn SM 2015 27-28.6.2015 ACT, Vantaa TEKNINEN OPAS TOP 1.1 / 24.6.2015 Opasta täydennetään ennen kilpailua. Tarkistakaa nettisivulta, että käytössänne on uusin versio oppaasta: http://act.sporttisaitti.com/maantiesm2015/

Lisätiedot

Paritempon SM-kilpailut 31.8.2013 Pori Noormarkku. Antti Haavisto 2011, Venla Koivula ja Terhi Martikainen Paritempon SM-kilpailut, Kirkkonummi 2011

Paritempon SM-kilpailut 31.8.2013 Pori Noormarkku. Antti Haavisto 2011, Venla Koivula ja Terhi Martikainen Paritempon SM-kilpailut, Kirkkonummi 2011 Paritempon SM-kilpailut 31.8.2013 Pori Noormarkku Antti Haavisto 2011, Venla Koivula ja Terhi Martikainen Paritempon SM-kilpailut, Kirkkonummi 2011 / TEKNINEN OPAS www.koivistonisku.fi Kilpailu nro 69

Lisätiedot

KAUHAJOKI AJOT KILPAILUOHJE

KAUHAJOKI AJOT KILPAILUOHJE KAUHAJOKI AJOT 15. - 16.7.2017 KILPAILUOHJE Päivitetty 12.7.2017 KAUHAJOKI TEMPO 15.7.2017 klo 11.00 Kilpailukeskus: Pukkilan ala-aste Hyypäntie 78, Kauhajoki HYYPÄNLAAKSO MAANTIE 16.7.2017 klo 10.00 Kilpailukeskus:

Lisätiedot

236 Eemil Uitto LaPy DNS

236 Eemil Uitto LaPy DNS XCE-SM 2018 Lieto 21.7.2018 Miehet-Elite lopputulokset 1 229 Lehtinen Sakari HyPy 2 237 Haga Andre Gamlakarleby IF 3 238 Halme Samuel Korson Kaiku ry 4 225 Öhman Samuli Porvoon Akilles 5 232 Simelius Markus

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Kilpailu nro 4 Maantie- ja Mastercupin osakilpailu

TEKNINEN OPAS. Kilpailu nro 4 Maantie- ja Mastercupin osakilpailu TEKNINEN OPAS versio 1.1 30.4.2014 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi ) Kilpailu nro 4 Maantie-

Lisätiedot

Etappiajo YHTEISTULOKSET

Etappiajo YHTEISTULOKSET 1 Elite 140 km 31.08.09 Sij. Nro Nimi Seura Sij. ETAPPI 1 Hyv. Sij. ETAPPI 2 Mäki Hyv. YHTEISTULOS 1 17 Jussi Veikkanen FDJ/TWL 1 02:41:07,24 10 1 03:26:23,36 ''10 06:07:30,60 2 36 Tero Hämeenaho V8/Continental

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. PSM-ratakilpailut KUUSAMO

TEKNINEN OPAS. PSM-ratakilpailut KUUSAMO TEKNINEN OPAS PSM-ratakilpailut KUUSAMO La 13.7.2013 SISÄLTÖ 1. Kilpailun toimihenkilöt... 3 1.1. Tuomarineuvosto... 3 1.2. Kilpailun vastuuhenkilöt... 3 1.3. Ensiapu... 3 2. Ohjeita kilpailijoille ja

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS PORKKA-SM-KORTTELIT

TEKNINEN OPAS PORKKA-SM-KORTTELIT 1 Paikka: Huurretie13, 33470 Ylöjärvi Aika: 21.8.2016 PORKKA-SM-korttelit klo 14: Elite, M-18, Naiset, N-18 SUP-Juniorikorttelit klo 11: M/N10- M/N16 1. Ilmoittautuminen ja osanottomaksu Porkka SM-kortteliin

Lisätiedot

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36 RIDE CYCLE STORE CUP 2012 Tulokset 10/10 osakilpailun jälkeen, sarjoissa N/M10-14 ja joukkuekilpailussa 9/9 osakilpailun jälkeen Pisteet määräytyvät seuraavasti: 20, 16, 14, 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2,

Lisätiedot

SIMO KLIMSCHEFFSKIJ N MUISTOAJO Simo Klimscheffskij n muistoajo 2018 sunnuntai Kilpailuohje rev 16.4.

SIMO KLIMSCHEFFSKIJ N MUISTOAJO Simo Klimscheffskij n muistoajo 2018 sunnuntai Kilpailuohje rev 16.4. SIMO KLIMSCHEFFSKIJ N MUISTOAJO 2018 Simo Klimscheffskij n muistoajo 2018 SIMO KLIMSCHEFFSKIJ N MUISTOAJO 29.4.2018 Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Ari Aalto

Lisätiedot

Ratakilpailut Tulokset 500 m

Ratakilpailut Tulokset 500 m Tulokset 500 m No Nimi Luokka Seura Aika Pisteet 1 23 Ojanen Pauliina N-10 P-P 00:54,79 20 2 51 Suvisaari Vilhelmiina N-10 VP 00:56,54 19 3 12 Lahti Emma N-10 KäTa 00:57,19 18 4 26 Sarismala Katariina

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS Versio 1.1 / Kilpailu nro 2 Maantiekilpailukauden avauskilpailu

TEKNINEN OPAS Versio 1.1 / Kilpailu nro 2 Maantiekilpailukauden avauskilpailu 11. Lattomeri-ajo 13.4.2009 Pori TEKNINEN OPAS Versio 1.1 / 11.04.2009 - Kilpailu nro 2 Maantiekilpailukauden avauskilpailu Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä, kilpailun järjestäjän ohjeita

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS Versio 1.1/ Kilpailu nro 2 Maantiekilpailukauden avauskilpailu

TEKNINEN OPAS Versio 1.1/ Kilpailu nro 2 Maantiekilpailukauden avauskilpailu 12. Lattomeri-ajo 11.4.2010 Pori TEKNINEN OPAS Versio 1.1/ 10.4.2010 - Kilpailu nro 2 Maantiekilpailukauden avauskilpailu Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä, kilpailun järjestäjän ohjeita

Lisätiedot

KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE

KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE Päivitetty 02.06.2015 No:31 KAUHAJOKI TEMPO 13.6.2015 klo 12.00 Mastercupin osakilpailu Kilpailukeskus: Pukkilan ala-aste Hyypäntie 78, Kauhajoki No:32 HYYPÄNLAAKSO

Lisätiedot

BIORACER EVOC GP RAJAMÄKI

BIORACER EVOC GP RAJAMÄKI BIORACER EVOC GP 12.5.2018 RAJAMÄKI 1. YLEISTÄ Kilpailijoiden, huoltajien ja toimihenkilöiden on noudatettava UCI:n ja SP:n sääntöjä ja näistä kilpailuista annettuja ohjeita. Kaikkien kilpailuun osallistuvien

Lisätiedot

KAUHAJOKI AJOT KILPAILUOHJE

KAUHAJOKI AJOT KILPAILUOHJE KAUHAJOKI AJOT 27. - 28.7.2019 KILPAILUOHJE Päivitetty 5.7.2019 KAUHAJOKI TEMPO 27.7.2019 klo 11.00 Kilpailukeskus: Pukkilan ala-aste Hyypäntie 78, Kauhajoki KAUHAJOKI MAANTIE 28.7.2019 klo 10.00 Kilpailukeskus:

Lisätiedot

kilpailun johtaja Tapio Niemi puh 040 5827 167 ylituomari Hannu Autio puh 0400 635 032 Raimo Sivula, Jaakko Kontula

kilpailun johtaja Tapio Niemi puh 040 5827 167 ylituomari Hannu Autio puh 0400 635 032 Raimo Sivula, Jaakko Kontula PIRKKA MTB, SM MARATON 15.09.2013 KILPAILUN TOIMIHENKILÖT järjestävä seura Tampereen Yritys ry kilpailun johtaja Tapio Niemi puh 040 5827 167 ylituomari Hannu Autio puh 0400 635 032 tuomarineuvosto tuomarit

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS SM-PARITEMPO 23.8.2015

TEKNINEN OPAS SM-PARITEMPO 23.8.2015 TEKNINEN OPAS SM-PARITEMPO 23.8.2015 Jenni Petrelius 1. KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Kilpailussa noudatetaan UCI:n, Suomen Pyöräilyunioni ry:n kilpailusääntöjä sekä näitä kilpailumääräyksiä.

Lisätiedot

ISM maantie, master ja juniorit 16.8.2014

ISM maantie, master ja juniorit 16.8.2014 1 ISM maantie, master ja juniorit 16.8.2014 TEKNINEN OPAS versio 1.2 13.8.2014 Opasta täydennetään ennen kilpailuja. Tarkasta nettisivuilta, että käytössäsi on uusin versio. https://mantsalanurheilijat-fi/jaostot/pyoraily/ism-maantie-2014/

Lisätiedot

Masters PM-KILPAILUT

Masters PM-KILPAILUT Masters PM-KILPAILUT 30.-31.07.2011 Sipoo - Suomi KILPAILUMÄÄRÄYKSET 1. KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja Pohjoismaiden Pyöräilyliiton kilpailusääntöjä sekä

Lisätiedot

Koiviston Iskun 85-vuotisjuhlakilpailu MASSI XCO. Henri Ojala III Habanero XCO-kilpailussa 10.6.2012 Jonna Keskiaho ULVILA 8.7.

Koiviston Iskun 85-vuotisjuhlakilpailu MASSI XCO. Henri Ojala III Habanero XCO-kilpailussa 10.6.2012 Jonna Keskiaho ULVILA 8.7. Koiviston Iskun 85-vuotisjuhlakilpailu MASSI XCO Henri Ojala III Habanero XCO-kilpailussa 10.6.2012 Jonna Keskiaho ULVILA 8.7.2012 XCO-cupin 3. osakilpailu Kultainen Kampi osakilpailu TEKNINEN OPAS Rev.

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo TEKNINEN OPAS Liakan tempo 2.7.2011 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille 3. Kilpailu 4. Liitteet - kartat - kilpailunumeron kiinnittäminen - lähtöluettelot

Lisätiedot

Suomen Cup - Vöyri Miehet 30 km (P) yhteislähtö

Suomen Cup - Vöyri Miehet 30 km (P) yhteislähtö Apulais- 1 2 22471565 Ari Luusua 13:54.0 (2) 28:16.4 (8) 42:43.9 (4) Ski Team Mäenpää 57:08.2 (3) 1:11:44.7 (3) 1:25:32.5 2 9 275649 Juho Mikkonen 13:54.5 (3) 28:14.0 (4) 42:46.9 (9) 57:09.1 (5) 1:11:46.1

Lisätiedot

10. KILLIN KAIVIN GP SM-KORTTELI 17.5.2014

10. KILLIN KAIVIN GP SM-KORTTELI 17.5.2014 10. KILLIN KAIVIN GP SM-KORTTELI 17.5.2014 SM-KORTTELIAJO JA 10. KILLIN KAIVIN GP 17.5.2014 KILPAILUN TOIMIHENKILÖT kilpailun johtaja ylituomari tuomarit, tuomarineuvosto ratamestari järjestyksenvalvonta

Lisätiedot

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa kaikki kilpailemaan 9.5. äitienpäivän aattona keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysio-tempoon. Kausi on aluillaan ja nyt on hyvä

Lisätiedot

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A)

Säkylä-CC SM Kierrosajat 7 Riiheläinen Riku (A) 1 (142) 7 Riiheläinen Riku (A) 1 15:13,08 0:20,84 2 14:52,24 0:00,00 3 15:05,58 0:13,34 2 (142) 8 Eriksson Toni (A) 1 13:55,64 2 14:01,00 0:00,00 3 14:08,72 0:07,72 4 14:16,29 0:15,29 5 14:53,03 0:52,03

Lisätiedot

62. TS-KORTTELIAJOT Asko Angervo, Esa Lehto, Jaakko Kontula. Sininen Bussi / Heikki Kivinen. Juhani Lehto, Mikael Miikkola

62. TS-KORTTELIAJOT Asko Angervo, Esa Lehto, Jaakko Kontula. Sininen Bussi / Heikki Kivinen. Juhani Lehto, Mikael Miikkola 62. TS-KORTTELIAJO 62. TS-KORTTELIAJOT 27.4.2019 Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Maalikamera Kierroslaskija Kuuluttaja Sihteeri, tulospalvelu Ari Aalto Raimo

Lisätiedot

Raision kaupungin mestaruuskilpailut (9-13v.)

Raision kaupungin mestaruuskilpailut (9-13v.) Raision kaupungin mestaruuskilpailut 1.9.2008 (9-13v.) T7 40m 1. Ilona Tättilä 7.86 2. Sirkku Korpela 7.96 3. Vilma Rajasuu 8.36 4. Vilma Jalonen 8.37 5. Tuuve Nyfors 8.38 6. Sanni Rekola 8.48 7. Nea Koski

Lisätiedot

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4.

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4. 61. TS-KORTTELIAJO 61. TS-kortteliajo 61. TS-KORTTELIAJOT Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Maalikamera Kierroslaskija Kuuluttaja Sihteeri, tulospalvelu Ari Aalto

Lisätiedot

1 17 33 Moto 1 Moto 2 Moto 3

1 17 33 Moto 1 Moto 2 Moto 3 BMX KILPAILUPÖYTÄKIRJA 8 kilpailijan kaavio Kilpailu: BMX Cup 2 Luokka: MN-6 Lista: ALKUERÄT 1 17 33 1 81 Eskil Kantanen BMX Helsinki 1 5 4 4 8 5 14 5 448 Nuutti Kettunen BMX Helsinki 2 2 7 1 4 1 4 1 213

Lisätiedot

Classic Motocross Heinola Kierrosajat 35 Lahti Jukka (Classic A)

Classic Motocross Heinola Kierrosajat 35 Lahti Jukka (Classic A) 1 (129) 35 Lahti Jukka (Classic A) 1 3:12,46 0:24,17 2 2:48,29 0:00,00 1 2:38,80 2 2:40,66 0:00,00 3 2:45,05 0:04,39 4 8:44,45 6:03,79 1 2:36,81 2 2:42,99 0:02,31 3 2:41,95 0:01,27 4 2:42,56 0:01,88 5

Lisätiedot

Suomen Cup - Rovaniemi

Suomen Cup - Rovaniemi ,0 km - 11.0.00,0 km 1 m 000 m 119 120 1 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 14 15 16 17 18 2149841 Ristomatti Hakola 11:29:0 27505122 Esa Mursu 11:0:00 0979240 Elmeri Toivanen 11:0:0 28958422 Jani Sarkkinen 11:1:00

Lisätiedot

Classic Motocross Cup Heinola Kierrosajat 1 Piippola Pauli (Classic A)

Classic Motocross Cup Heinola Kierrosajat 1 Piippola Pauli (Classic A) 16.8.2014 17:16:25 1 (134) 1 Piippola Pauli (Classic A) 1 2:22,60 0:19,74 2 2:02,86 0:00,00 3 2:54,59 0:51,73 16.8.2014 17:16:25 2 (134) 3 Väkeväinen Tom (Classic A) 1 2:09,60 2 2:33,70 0:09,43 3 2:24,27

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

Moto 1 Moto 2 Moto 3 YHTEENSÄ SIJOITUS. Rata Pisteet. Moto 1 Moto 2 Moto 3 YHTEENSÄ SIJOITUS. Rata Pisteet

Moto 1 Moto 2 Moto 3 YHTEENSÄ SIJOITUS. Rata Pisteet. Moto 1 Moto 2 Moto 3 YHTEENSÄ SIJOITUS. Rata Pisteet BMX KILPAILUPÖYTÄKIRJA 6-8 kilpailijan kaavio Kilpailijat jaetaan kahteen karsintaryhmään Molempien karsintaryhmien kaksi parasta A-finaaliin Kilpailu: BMX CUP 1, Turku Pvm: 25.5.2014 Molempien karsintaryhmien

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Maastopyöräilyn Pivot Enduron vuoden 2013 ensimmäinen osakilpailu. Sunnuntaina 28. huhtikuuta Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUKUTSU. Maastopyöräilyn Pivot Enduron vuoden 2013 ensimmäinen osakilpailu. Sunnuntaina 28. huhtikuuta Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUKUTSU Maastopyöräilyn Pivot Enduron vuoden 2013 ensimmäinen osakilpailu Sunnuntaina 28. huhtikuuta Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan kilpailun järjestäjän antamia ohjeita. Jokainen

Lisätiedot

BMX KILPAILUPÖYTÄKIRJA 4 kilpailijan kaavio Alkuerien kolme parastaa A-finaaliin

BMX KILPAILUPÖYTÄKIRJA 4 kilpailijan kaavio Alkuerien kolme parastaa A-finaaliin BMX KILPAILUPÖYTÄKIRJA 4 kilpailijan kaavio Alkuerien kolme parastaa A-finaaliin Luokka: MN MTB ALKUERÄT 124 Markus Kivistö TDS 1 3 2 1 4 3 7 3 69 Nikke Laine (MN-16) MynTo 2 1 4 3 2 1 5 1 25 Miro Köttö

Lisätiedot

Piirinmestaruus- ja HS-aluemestaruushiihdot

Piirinmestaruus- ja HS-aluemestaruushiihdot 1 (5) Piirinmestaruus- ja HS-aluemestaruushiihdot Ahveniston moottoriradalla 16.2.2019 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeen piirinmestaruus- ja Hopeasompa-aluemestaruushiihdot, hiihtotapa vapaa (V), kilpailunumero

Lisätiedot

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v.1.0 15.6.2015

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v.1.0 15.6.2015 1 / 5 Royal Pyöräily 5.7.2015 Royal Cycling Team Ry KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v.1.0 15.6.2015 1. Kilpailussa noudatettavat säännöt ja määräykset Tämä ohje koskee ainoastaan kilpasarjassa ajavia

Lisätiedot

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( )

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( ) 1. Timo Korpiola 68 1963 80 1967,1969,1970 (3. 1966) 93 1971 +93 1972 (3. Yleismestaruus 1963) 2. Max Jensen 80 1963,1964 Yleismestaruus 1963 (2. 1964) 3. Pauli Hissa +80 1963,1964 Yleismestaruus 1964

Lisätiedot

Jari Ollila puheenjohtaja Tampereen Pyörä-Union

Jari Ollila puheenjohtaja Tampereen Pyörä-Union JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 7.5.2016 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa taas kaikki kilpailemaan 7.5. keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysiotempoon. Viime keväänä sää ei suosinut kilpailuamme, mutta

Lisätiedot

Kuusamo, Nyt kutsuu mua Kuusamo. Metsän näen jämäkän, ja vaaran sinertävän TEKNINEN OPAS

Kuusamo, Nyt kutsuu mua Kuusamo. Metsän näen jämäkän, ja vaaran sinertävän TEKNINEN OPAS Kuusamo, Nyt kutsuu mua Kuusamo. Metsän näen jämäkän, ja vaaran sinertävän TEKNINEN OPAS Kuusamoajo, nro 81 Yhteislähtöinen maantiepyöräilyn PSM-kilpailu ja kuntoajo La 13.8.2011 SISÄLTÖ 1. Kilpailun toimihenkilöt...3

Lisätiedot

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen

Auli Sirviö 1963 yleinen Kangasala 333 Hanna Lilja 1986 yleinen Tiistenjoki 334 Eija Kestilä 1976 yleinen Jyväskylä 335 Erika Parviainen 1995 yleinen KUNTO+ NAISET kisailijan nimi syntymä vuosi ikäsarja paikkakunta kilpailija numero Helena Laaksonen 1966 yleinen Tampere 300 Tiina Penttilä-Metso 1966 yleinen triva, Nokia 301 Maria Laine 1982 yleinen

Lisätiedot

OULU-LEHDEN TERVAETAPIT

OULU-LEHDEN TERVAETAPIT TEKNINEN OPAS OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 11. - 13.7.2014 Pikku-Syöte Velo PowerBar Tempo Special Bike Maantieajo Pyörä-Suvala Kriterium SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille

Lisätiedot

18. Satakunnan ajot Etappiajo Ulvila TEKNINEN OPAS

18. Satakunnan ajot Etappiajo Ulvila TEKNINEN OPAS 18. Satakunnan ajot Etappiajo 24.-25.4.2011 Ulvila TEKNINEN OPAS versio 1.0 22.4.2011 Teknistä opasta täydennetään ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi

Lisätiedot

PORKVU. TPU Turku - 4-6. Tampere. Riihimäki - 3-1. Vanginvartijat - 8-1 - 2-2. Tampere - 3-6 - 2-2 - 7-1. Tampere - 3-7. Riihimäki.

PORKVU. TPU Turku - 4-6. Tampere. Riihimäki - 3-1. Vanginvartijat - 8-1 - 2-2. Tampere - 3-6 - 2-2 - 7-1. Tampere - 3-7. Riihimäki. OTTELUT 11.2.2016 Jääkiekko 9. Viranomaisturnaus Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue LOHKO A 5 10.2.2016 08:00 PORKVU - TPU Turku 0-10 6 10.2.2016 09:00 7 10.2.2016 10:00 Vanginvartijat PORKVU

Lisätiedot

153 Oskari Kolehmainen CCH. 132 Aabel Lehtoranta OPP

153 Oskari Kolehmainen CCH. 132 Aabel Lehtoranta OPP SM-Syöte 2017 Tempo osallistuminen Maantie N-18 N-18 101 Heidi Tenhunen UP 12:01:00 101 Heidi Tenhunen UP 102 Annina Virtanen OP-P 12:02:00 102 Annina Virtanen OP-P 103 Vilhelmiina Suvisaari IK-32 12:03:00

Lisätiedot

NAISET RANKING Netta Miettinen 1995 Avoin 81,85 55,0 26,85 17 Lahti

NAISET RANKING Netta Miettinen 1995 Avoin 81,85 55,0 26,85 17 Lahti NAISET RANKING 2016 Naisilla voittaa pienempi erotus Miehillä suurempi erotus 60 Hanna Rantala 1982 Avoin 52,10 35,0 17,10 52 Tampere 20.8.2016 60 Hanna Rantala 1982 Avoin 52,00 35,0 17,00 51 Lahti 9.10.2016

Lisätiedot

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 60 Nita Viitanen Pori ,10 40,0 1,27 23

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 60 Nita Viitanen Pori ,10 40,0 1,27 23 18.3.2017 Pori 1 60 Nita Viitanen Pori 18.3.2017 1998 20 58,10 40,0 1,27 23 1 90 Kalevi Lampinen Pori 18.3.2017 1943 60 80,30 82,5 2,20 10 1 90 Mika Turkia Pori 18.3.2017 1977 Avoin 80,40 82,5 2,10 25

Lisätiedot

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 60 Nita Viitanen Pori ,10 40,0 1,27 23

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 60 Nita Viitanen Pori ,10 40,0 1,27 23 18.3.2017 Pori 1 60 Nita Viitanen Pori 18.3.2017 1998 20 58,10 40,0 1,27 23 1 90 Kalevi Lampinen Pori 18.3.2017 1943 60 80,30 82,5 2,20 10 1 90 Mika Turkia Pori 18.3.2017 1977 Avoin 80,40 82,5 2,10 25

Lisätiedot

2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING ,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5

2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING ,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5 2016 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING 47 46,76 Andreea Vasilescu/91 40,0 42,5 45,0 42,5 52N60 49,40 Pirjo Kemppainen / 51 25,0 27,5 30,0 27,5 52N60 48,90 Pirjo Kemppainen/51 25,0 25,0 25,0 52N20 51,30 Jenna

Lisätiedot

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 70 Tomi Halmesmäki Lapua Avoin 65,80 67,5 1,70 20

Sija Nimi Kaupunki Syntymävuosi Ikäluokka Paino Tanko Ero Tulos 1 70 Tomi Halmesmäki Lapua Avoin 65,80 67,5 1,70 20 5.3.2016 Lapua 1 70 Tomi Halmesmäki Lapua 5.3.2016 1976 Avoin 65,80 67,5 1,70 20 1 80 Tero Keisala Lapua 5.3.2016 1985 Avoin 71,30 72,5 1,20 43 2 80 Atte Ojala Lapua 5.3.2016 1991 Avoin 71,40 72,5 1,10

Lisätiedot

25. Satakunnan ajot TEKNINEN OPAS

25. Satakunnan ajot TEKNINEN OPAS 25. Satakunnan ajot 10.5.2018 TEKNINEN OPAS versio 1.0 8.5.2018 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu

TEKNINEN OPAS. OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu TEKNINEN OPAS OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu PowerBar Tempo Pikku-Syöte Maantieajo Pyörä-Suvala Kriterium SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-endurokisan perinteiseen tyyliin Halikon Märynummen vuoristoalueella.

Lisätiedot

Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed)

Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed) Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed) Component matches are: 1. KalakukkoSRA KKC 1/2018 Nilsiä 2. KalakukkoSRA KKC 2/18 Outokumpu 3. KalakukkoSRA KKC 3/2018 Siilinjärvi Open results

Lisätiedot

PIIRIKUNNALLISET/VKS- CUP KISAT KARSTULASSA Käsiajanotto. M17 Kuula 5 kg. 1.Mika Pekkanen Karski 10,69. P m

PIIRIKUNNALLISET/VKS- CUP KISAT KARSTULASSA Käsiajanotto. M17 Kuula 5 kg. 1.Mika Pekkanen Karski 10,69. P m PIIRIKUNNALLISET/VKS- CUP KISAT KARSTULASSA 27.6.2007 Käsiajanotto M17 Kuula 5 kg 1.Mika Pekkanen Karski 10,69 P15 200 m 1.Timo Pölkki KyyjKy 27,20 2.Jesse Lehto KyyjKy 30.80 P15 3-loikka 1.Timo Pölkki

Lisätiedot

Miehet 11 vuotta 2 km V 1) Juho Virkajärvi JämsänkIlves 7.48,3, 2) Otto Hirvilampi ÄhtärUrh 7.52,6, 3) Elmeri Seppänen JämsänkIlves 8.

Miehet 11 vuotta 2 km V 1) Juho Virkajärvi JämsänkIlves 7.48,3, 2) Otto Hirvilampi ÄhtärUrh 7.52,6, 3) Elmeri Seppänen JämsänkIlves 8. Keuruun Hiihdot 8.3.2015 Tuloksia Naiset 10 vuotta 2 km V 1) Lotta Salonen KaipVire 7.26,4, 2) Heta Virkajärvi KaipVire 7.46,7, 3) Inka Lakanen PerhKiri 7.51,4, 4) Melia Palsinajärvi KaipVire 7.59,7, 5)

Lisätiedot

SM kilpailut

SM kilpailut SM kilpailut 16.6.2017 M-18 Sampo Lahti KäTa Oskari Hökkä KiiRi Tomi Santasalo KorsKa Jaakko Sillankorva KorsKa Antti-Jussi Juntunen KorsKa Tomi Santasalo KorsKa Jonathan Sundfors Kraft Niko Heikkilä OP-P

Lisätiedot

Lähtölista Rata-ajot 500 m 17.6.2011

Lähtölista Rata-ajot 500 m 17.6.2011 Lähtölista Rata-ajot 500 m 17.6.2011 1 17:00 Ojala Metsämaria N8 Ounaksen Pyörä-pojat ry. 2 17:02 Rinne Iiro M8 Ounaksen Pyörä-pojat ry. 3 17:04 Törmänen Eemeli M8 Oulu Triathlon & Cycling 4 17:06 Ojala

Lisätiedot

16. Satakunnan ajot TEKNINEN OPAS. Päivitetty Kilpailu nro 78 Continental Super Road Cupin finaali ja Master Cupin 16.

16. Satakunnan ajot TEKNINEN OPAS. Päivitetty Kilpailu nro 78 Continental Super Road Cupin finaali ja Master Cupin 16. 16. Satakunnan ajot Etappiajo 29.-30.8.2009 Ulvila TEKNINEN OPAS Päivitetty 28.8.2009 Kilpailu nro 78 Continental Super Road Cupin finaali ja Master Cupin 16. osakilpailu Kilpailussa noudatetaan UCI:n

Lisätiedot

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN Kausi

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN Kausi PELAAJAT JOUKKUEITTAIN Kausi 2013-14 HAUSBANDY Snipers Porski RSB Yhteensä Ahde Kimmo HausBandy 1+2 3+0 x 2 4 2 6 0 Hakkola Jani HausBandy 0+0 ei pel. x 1 0 0 0 0 Helminen Tommi HausBandy 2+0 ei pel. x

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 27.2.2016 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa perinteinen (P), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO

Lisätiedot

Maantiepyöräilyn aika-ajo Suomenmestaruus tekninen opas. Riihimäki 27.6. 2014. www.hypykisat.fi

Maantiepyöräilyn aika-ajo Suomenmestaruus tekninen opas. Riihimäki 27.6. 2014. www.hypykisat.fi Maantiepyöräilyn aika-ajo Suomenmestaruus tekninen opas Riihimäki 27.6. 2014 www.hypykisat.fi Kilpailuorganisaatio Kilpailunjärjestäjä Riihimäen Kiista-Veikot ry Hyvinkään Pyöräilijät ry Kilpailun vastuuhenkilöt

Lisätiedot

Hämeen aluemestaruuskilpailu 2009

Hämeen aluemestaruuskilpailu 2009 TUA:n ampumarata 13. - 16:51:27 25m Isopistooli, sarja Y 1. Marko Inovaara HlAS 92 89 91 272 90 94 95 279 551 14 2. Timo Paalanen AsAs 92 91 89 272 90 94 95 279 551 8 3. Juha Hautamäki LeA 93 94 94 281

Lisätiedot

12. KILLIN KAIVIN GP

12. KILLIN KAIVIN GP 12. KILLIN KAIVIN GP 21.5.2016 12. KILLIN KAIVIN GP 21.5.2016 KILPAILUN TOIMIHENKILÖT kilpailun johtaja ylituomari tuomarit, tuomarineuvosto ratamestari järjestyksenvalvonta liikenteenohjaus kuulutus Tapio

Lisätiedot

LAHDEN AHKERAN YLEISURHEILUENNÄTYKSET 31.12.2013

LAHDEN AHKERAN YLEISURHEILUENNÄTYKSET 31.12.2013 LAHDEN AHKERAN YLEISURHEILUENNÄTYKSET 31.12.2013 M I E H E T 60 m 7,12 +1,5 Joonas Makkonen -88 2008 hallissa 6,67 Nnamdi Anusim -72 2005 100m 10,46 +1,1 Nnamdi Anusim -72 2007 150 m 17,15-0,3 Joonas Makkonen

Lisätiedot

Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1.

Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1. Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1.2012 OHJELMA pe 27.1. 1600-1800 Harjoittelu la 28.1. 0830 Joukkueenjohtajien

Lisätiedot