hp business inkjet 2230/2280

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "hp business inkjet 2230/2280"

Transkriptio

1 hp business inkjet 2230/2280 Käyttöopas

2 7HNLMlQRLNHXVWLHGRW 2002 Hewlett-Packard Company Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi, sovitus tai kääntäminen ilman etukäteen hankittua kirjallista sitoumusta on kielletty muuten kuin tekijänoikeuslain sallimassa laajuudessa. (QVLPPlLQHQ Takuu Tämän asiakirjan tietoja voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta. Hewlett-Packard ei anna näille tiedoille minkäänlaista takuuta. HEWLETT-PACKARD KIISTÄÄ PÄTEMÄTTÖMINÄ OLETETUT TAKUUT MYYNTIKELPOISUUDESTA TAI SOPIVUUDESTA JOHONKIN ERITYISEEN TARKOITUKSEEN. Hewlett-Packard ei ole vastuussa suorista, välillisistä, satunnaisista, seurauksellisista tai muista vahingoista, joiden väitetään liittyvän näiden tietojen toimittamiseen tai käyttöön. Mitään tämän asiakirjan osaa ei saa valokopioida, jäljentää tai kääntää toiselle kielelle ilman Hewlett-Packard Companyn ennalta antamaa kirjallista lupaa. Tavaramerkits Adobe, Adobe PostScript 3, Acrobat ja PostScript ovat Adobe Systems Incorporated -yhtiön tavaramerkkejä. AutoCAD on Autodesk Inc -yhtiön Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Kaikissa HP tietokoneissa käytettävät HP-UX:n versiot ja uudemmat sekä HP-UX:n versiot ja uudemmat (sekä 32- että 64-bittiset kokoonpanot) ovat Open Group UNIX -tuotteita. Microsoft, MS-DOS, MS Windows, Windows ja Windows NT ovat Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. *PANTONE on Pantone Inc. -yhtiön rekisteröity väritavaramerkki. UNIX on Open Groupin rekisteröity tavaramerkki.

3 Sisällys Tervetuloa Aloitusopas Kirjoittimen osat ja toiminnot Ohjauspaneelin painikkeet ja LED LCD-näyttö Asennus Ohjelmiston asennus Kirjoitinohjainten toiminnot Kirjoitinohjelmiston kopiointi Kirjoitinohjelmiston asennus paikallistulostusta varten Asennus Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows NT 4.0, Windows 2000, ja Windows XP -käyttöjärjestelmiin Kirjoitinohjelmiston asennus verkkotulostusta varten Kirjoittimen asentaminen Macintosh-järjestelmään Mac OS 8.6 to Mac OS X Kirjoittimen asentaminen Unix-järjestelmään Verkkotulostus Kirjoittimen asentaminen verkkoon HP Jetdirect -tulostuspalvelimen kautta (suositus) Sisäisen HP Jetdirect -tulostuspalvelinkortin asentaminen. 4-1 Kirjoittimen jakaminen verkossa Sisäänrakennetun verkkopalvelimen käyttäminen Sisäänrakennetun verkkopalvelimen käyttäminen Sisäänrakennetun verkkopalvelimen sivusto Tietoja Asetukset Verkot Sähköiset tuotteet ja palvelut Verkon tukimateriaalit Paperinkäsittely Paperin valinta ja lataaminen Paperin lataaminen Lokeroon 1 tai Lokeroon iii

4 Kirjekuorien tai korttien tulostaminen kirjekuorilokeron kautta Tulostaminen Lokerosta 2 (valinnainen lokero) Lokerolukon käyttäminen Paperin lisäasetukset Kaksipuolinen käsisääteinen tulostus Nestekidenäytön viestit Tietovalikko Paperinkäsittelyvalikko Asetusvalikko Tulostusvalikko I/O-valikko Jetdirect-valikko EIO-kortin asetusten palauttaminen Huoltovalikko Alkuasetukset-valikko Kirjoitinviestit Vianmääritys Yleinen vianmääritys Asetusten tulostaminen Siagnostiikkasivun tulostaminen Tulostuspäiden puhdistus Tulostuspäiden kohdistus Esittelyn tulostaminen Kirjoittimessa on paperitukos Vinkkejä paperitukosten välttämiseksi Odottamaton kirjoittimen sammuminen Mitään ei tulostu Kirjoittimesta tuli tyhjä sivu Teksti tai kuvat on sijoitettu väärin Sivulta puuttuu jotakin tai jotakin on väärin Tulostaminen vie kauan Verkossa tulostaminen vie kauan Tekniset tiedot Kirjoittimen tekniset tiedot Tuki Yhteyden ottaminen asiakastukeen HP:n ohjeiden löytäminen Internetistä Puhelintuki iv

5 Lisälaitteet Tilaustiedo HP:n tarvikkeet ja lisälaitteet Mustekasetit HP nro 11 tulostuspäät HP Premium Transparency Film HP Premium Plus Inkjet Transparency Film HP Premium Inkjet Paper HP Premium Inkjet Heavyweight Paper HP Premium Photo Paper HP Photo Paper HP Professional Brochure and Flyer Paper Lisälaitteet Verkkolisälaitteet Materiaalit Tuetut materiaalit A-1 Tulostusmarginaalien vähimmäiskoko A-2 Muistin asentaminen Lisämuistin asentaminen B-1 Postscript PostScript-tulostus C-1 Asennusohjeet C-1 Vain kirjoitinohjaimen asentaminen C-2 HP Business Inkjet -kirjoittimen käyttäjät C-2 Kirjoittimen toiminnot/ongelmat C-2 Hewlett-Packardin rajoitettu takuu Hakemisto Säädökset DECLARATION OF CONFORMITY Y

6 YL

7 1 Tervetuloa HP Business Inkjet 2230/2280 tarjoaa nopeita ammattimaisia tulosteita tietokoneeseesi tai verkkoon liitettynä. Sen korkealaatuiset tulosteet ja terävät värit 216 x 356 mm:n (8,5 x 14 tuuman) kokoisille papereille lisäävät luovuutta ja ammattimaisuutta mihin tahansa tulostamaasi asiakirjaan. Näistä lähteistä löydät lisätietoja kirjoittimesta. z Asennusopas Asennusoppaassa on kuvitetut asennusohjeet. Oppaan painettu versio on toimitettu tulostimen mukana. Myös sähköinen versio on saatavilla Starter CD -levyllä Adobe Acrobat Portable Document Format (PDF) -tiedostona. z Pikaopas Pikaoppaassa on tietoja tulostimen asentamisesta. Opas toimitetaan tulostimen mukana painetussa muodossa. z Tietoja määräyksistä Tietoja määräyksistä sisältää tärkeitä tietoja turvallisuusasioista ja radiohäiriöiden vaatimustenmukaisuudesta. z Tulostinohjaimen käytönaikainen ohje (vain Windows ) Käytönaikaisessa ohjeessa on tietoja tulostinohjaimen käytöstä. z HP Jetdirect -tulostuspalvelimen pääkäyttäjän opas HP Jetdirect -tulostuspalvelimen pääkäyttäjän oppaassa on tietoja HP Jetdirect -tulostuspalvelimen asetusten määrittämisestä ja vianmäärityksestä. Opas on saatavana PDF-tiedostona Starter CD -levyllä. z Sisäänrakennettu verkkopalvelin Sisäänrakennetulla verkkopalvelimella voidaan saada tietoja tulostimen kokoonpanosta, tilasta ja diagnostiikasta. Sisäänrakennettua verkkopalvelinta voidaan käyttää tavallisella verkkoselaimella tai Toolbox-toiminnolla. z hp instant support Sähköinen hp instant support -tuki on WWW-pohjainen työkalu, jolla käyttäjä voi määrittää ja ratkaista tulostusongelmia sekä saada tulostimen käyttöohjeita. Tämä palvelu toimii sisäänrakennetun verkkopalvelimen avulla. hp instant support -tuen tietojen avulla käyttäjä voi määrittää ja ratkaista tulostusongelmia. Siinä on myös myprintmileage, joka helpottaa tulostimen aiemman käytön selvittämisessä. z World Wide Web Viimeisimmät tulostusohjelmat, tuote- ja tukitiedot löydät osoitteesta

8

9 2 Aloitusopas Kirjoittimen osat ja toiminnot 1 Paperiohjaimet Ohjaavat paperin kirjoittimeen. 2 Lokero 1 Tavallisen paperin syöttölokero. 3 Tulostelokero Kerää tulostetut sivut. 4 Kirjekuoriohjain Siirtyy kirjekuorien levyiseksi. 5 Lokero 2 Valinnainen paperilokero (vakiovaruste HP Business Inkjet 2280TN -kirjoittimessa). 6 Krijekuorilokero Syöttää yhden kirjekuoren kirjoittimeen. 7 Yläkansi Avaamalla pääset käsiksi paperitukoksiin. 8 Vaunun lukitus Varmistaa tulostuspään salvan 9 Tulostuspään salpa Voidaan nostaa, jolloin tulostuspäät saa poistettua värillä merkitystä paikasta. 10 Mustekasetin kansi Avaa mustekasettialueen. Tulostus onnistuu vain tämä kansi suljettuna. 11 Mustepään kansi Avaamalla kannen pääset käsiksi tulostuspään salpaan. Tulostus onnistuu vain tämä kansi suljettuna.

10 1 Virtapistoke Kiinnitä virtajohto tähän. 2 EIO-aukko Paikka HP Jetdirect EIO -tulostuspalvelinta tai HP PCL 5C/Postscript 3 -emulointikorttia varten. 3 EIO-aukko Paikka HP Jetdirect EIO -tulostuspalvelinta tai HP PCL 5C/Postscript 3 -emulointikorttia varten. 4 Rinnakkaisportti Kiinnitä rinnakkaiskaapeli tähän. Älä asenna kahta HP Jetdirect EIO -tulostuspalvelinkorttia. Kortit voidaan asentaa kumpaan tahansa aukkoon. Voit asentaa kaksi korttia samanaikaisesti, mutta toisen on oltava HP PCL 5C/Postscript 3 -emulointikortti ja toisen HP Jetdirect EIO -tulostuspalvelinkortti. Ohjauspaneelin painikkeet ja LED 1 VALIKKO Selaa ohjauspaneelin valikkoja. 2 VALINTA Selaa valitun valikon kohteita. 3 ARVO Selaa valitun valikon kohteiden arvoja. 4 NESTEKIDENÄYTTÖ Näyttää kirjoitinviestit.

11 LCD-näyttö 5 JATKA Jatkaa odottavan työn tulostamista ja valitsee arvot valikoista. 6 PERUUTA Peruuttaa tämänhetkisen tulostustyön. Työn peruutusaika vaihtelee tulostustyön koon mukaan. Peruuta jonossa oleva työ painamalla tätä painiketta vain kerran. 7 VIRTA Kytkee kirjoittimen pois päältä ja päälle. 8 LED Syttyy kirjoittimen ollessa linjatilassa (vihreä). Vilkkuu, kun kirjoitin tulostaa (vihreä) ja kun kirjoittimessa on virhe (keltainen). Nestekidenäytössä esitetään tilaviestit ja mustekaseteissa jäljellä olevan musteen määrä. Viestit näkyvät tässä Musta Syaani Magenta Keltainen Asennus Vaihe 1: Pura kirjoitin pakkauksesta ja poista pakkausteippi ja pakkausmateriaali paperilokeroista.

12 Vaihe 2: Asenna Lokero 2 (valinnainen). Lokero 2 (C8230A) on vakiovaruste HP Business Inkjet 2280TN -kirjoittimessa. Se voidaan tilata erikseen muita HP Business Inkjet 2200/2280 -kirjoittimia varten. A B C Aseta Lokero 2 kirjoittimen sijoituspaikkaan. Kirjoitin asetetaan suoraan lokeron päälle. Nosta kirjoitin ja kohdista kirjoittimen alusta paperilokeron päälle. Aseta kirjoitin paperilokeron päälle. Kirjoittimen alustan ja Lokeron 2 välissä on pieni rako.

13 Vaihe 3: Kytke virtajohto. HP Business Inkjet 2230/2280 HP Business Inkjet 2280TN Vaihe 4: Kytke kirjoitin päälle ja asenna neljä mustekasettia. A Nosta mustekasetin kantta. B Poista jokainen mustekasetti pakkauksestaan. C Kohdista värilliset nuolet ja pane jokainen mustekasetti omaan värikoodilla merkittyyn kasettipaikkaansa.

14 D Paina mustekasettia lujasti, jotta se kiinnittyy kunnolla. Vaihe 5: Asenna tulostuspäät. A Varmista, että tulostin on käynnissä.

15 B Nosta tulostuspään kantta. C D E Avaa tulostuspäiden salpa nostamalla sitä takaosasta. Vapauta vaunun lukitus vetämällä salpaa eteenpäin ja painamalla sitä alaspäin. Nosta ja työnnä salpaa eteenpäin tulostimen takaosaa kohti. Poista tulostuspäät pakkauksistaan.

16 F Poista suojateippi jokaisesta tulostuspäästä. G Aseta jokainen tulostuspää värillä merkittyyn paikkaansa. Tulostuspäiden värien asemointi ei vastaa mustekasettien värejä. H I Paina tulostuspäätä lujasti, jotta se kiinnittyy kunnolla. Nosta salpaa, jotta koukku ylettyy vaunun lukitsimeen ja työnnä salpaa kohti tulostimen takaosaa. Tulostuspäiden salpaa täytyy painaa hieman, jotta se menee paikalleen.

17 J Sulje tulostuspäiden kansi ja mustekasettien kansi. K 2GRWDNXQQHVNLUMRLWLQDOXVWDDWXORVWXVSllW7lPlYRLNHVWll PLQXXWWLD.XQDOXVWXVRQVXRULWHWWXWXORVWLQWXORVWDD NRKGLVWXVVLYXQ(OOHLNRKGLVWXVVLYXWXORVWXWDUNLVWDHWWlORNHURLVVD RQWXORVWXVPDWHULDDOLD Vaihe 6: Lataa paperia Lokeroon 1. A B Kun haluat lisätä paperia Lokeroon 1, nosta tulostelokero ylös (älä poista tulostelokeroa). Vedä lokero ulos ja lisää paperi.

18 C Ennen kuin asetat lokeron 1 takaisin paikoilleen, varmista, että kirjoitin on kytketty verkkovirtaan ja käynnistetty. D Paperoa ei saa ladata lokeron laidassa sijaitsevassa keltaisessa tarrassa olevan vaakamerkin yläpuolelle. 3,875 tuumaa (96 mm) 8,5 tuumaa (216 mm) 5,75 tuumaa (146 mm) 14 tuumaa (356 mm) Jos haluat tulostaa yli 279 mm:n (11 tuuman) pituiselle materiaalille, katso luku 5. Vaihe 7: Valitse nestekidenäytön kieli. A Varmista, että kirjoitin on pois päältä. B Pidä ARVO-painiketta alhaalla ja käynnistä kirjoitin. C Käy läpi kieliluettelo painamalla ARVO-painiketta. D Vahvista kielivalinta painamalla JATKA-painiketta.

19 Vaihe 8: Kytke rinnakkaiskaapeli tai verkkokaapeli. Kytke kirjoitin verkkoon kiinnittämällä verkkokaapeli HP Jetdirect -tulostuspalvelimen verkkoporttiiin. Yleiskatsaus tulostamisesta verkkoympäristössä on Starter-CD-levyllä olevassa verkonvalvojan oppaassa. Vaihe 9: Asenna kirjoitinohjelmisto Starter CD:ltä (suositus)

20

21 3 Ohjelmiston asennus Kirjoitinohjainten toiminnot PCL3 PCL 5C PS ColorSmart Käsitteen esikatselu LaserJetin marginaalien emulointi Tiivistelmä (N/arkki) Sivua arkille Kuvan parannus Kaksipuolinen käsisääteinen Faksioptimointi Harmaasävytulostus Tulostuksen esikatselu Pikasarjat Symmetriset marginaalit Laatoitus Vesileima ZoomSmart Skaalaus NT-lomake Normaali: optimoitu nopeus Tekstin tulostus mustana Uudelleen määritettävä asennusohjelma

22 Kirjoitinohjelmiston kopiointi Starter CD sisältää apuohjelman, jolla voit kopioida ohjelmiston levykkeille. Tätä apuohjelmaa kutsutaan Mukautusapuohjelmaksi. Tämän ohjelman avulla voit myös kopioida ohjelmat kiintolevyllesi tai verkkoasemaan mukautettua asennusta varten. Tähän sisältyy myös ohjaimen esimääritys. Kun tiedostot on kopioitu toiseen paikkaan, voit asentaa tulostinohjelmiston sieltä. Katso lisätietoja Mukautusapuohjelman online-ohjeesta. Kirjoitinohjelmiston asennus paikallistulostusta varten Voit valita joko Normaalin tai Mukautetun asennuksen. Mukautetun asennuksen avulla voit valita asennettavat komponentit. Seuraavassa taulukossa esitetään, mitkä komponentit asennetaan kussakin asennustavassa. Komponentti Kuvaus HP Business Inkjet 2230/2280 -kirjoitinohjain HP Business Inkjet 2230/2280 Toolbox Ohjelmaryhmä Asentaa kirjoitinohjaimen. PCL3 PCL 5C PS Asentaa Toolboxin. Toolbox tarjoaa lisää kirjoittimen ohjauskeinoja, tilaikkunoita ja vianmääritystietoja. Lisää HP Business Inkjet -ohjelmaryhmän käynnistysvalikkoon. Näyttökirjasinlajit Asentaa tietokoneeseen kirjoitinfontteja vastaavat fontit. Mukautettu

23 Asennus Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows NT 4.0, Windows 2000, ja Windows XP -käyttöjärjestelmiin Tulostinohjaimen asentaminen Windows NT 4.0-, Windows ja Windows XP -järjestelmiin vaatii järjestelmänvalvojan oikeudet. Kirjoitinohjaimen asennus: 1 Käynnistä Microsoft Windows ja varmista, että käynnissä ei ole Windows-sovelluksia. 2 Aseta Starter CD CD-ROM-asemaan. Asennusohjelma käynnistyy automaattisesti. Jos asennusohjelma ei käynnisty automaattisesti, napsauta Käynnistä, valitse Suorita ja kirjoita komentoriville tietokoneen CD-ROM-aseman tunnus ja \ASENNUS (kirjoita esimerkiksi D:\ASENNUS) 3 Napsauta Asenna verkkokirjoitin tai kirjoitinohjain Starter CD:n valikosta. 4 Valitse kirjoitinohjelmiston kieli, jonka haluat asentaa, ja napsauta OK. 5 Napsauta Seuraava ja hyväksy sitten lisenssisopimuksen ehdot napsauttamalla sitten Hyväksyn. 6 Valitse Kytketty suoraan tähän tietokoneeseen. Asenna kirjoitinohjain näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti. Kirjoitinohjelmiston asennus verkkotulostusta varten Varmista ennen kirjoitinohjelmiston asentamista, että HP Jetdirect EIO -tulostuspalvelin on asennettu kirjoittimeen ja kytketty verkkoon. HP Business Inkjet 2280TN -kirjoittimeen on asennettu sisäinen HP Jetdirect EIO -kortti. Kirjoitinohjaimen asennus: 1 Käynnistä Microsoft Windows ja varmista, että käynnissä ei ole Windows-sovelluksia. 2 Aseta Starter CD CD-ROM-asemaan. Asennusohjelma käynnistyy automaattisesti.

24 Jos asennusohjelma ei käynnisty automaattisesti, napsauta Käynnistä, valitse Suorita ja kirjoita komentoriville tietokoneen CD-ROM-aseman tunnus ja \ASENNUS (kirjoita esimerkiksi D:\ASENNUS) 3 Napsauta Asenna verkkokirjoitin tai kirjoitinohjain Starter CD:n valikosta. 4 Valitse kirjoitinohjelmiston kieli, jonka haluat asentaa, ja napsauta OK. 5 Napsauta Seuraava ja hyväksy sitten lisenssisopimuksen ehdot napsauttamalla sitten Hyväksyn. 6 Valitse Kytketty verkon kautta. 7 Valitse Asiakasasennus, jos kirjoitin on liitetty palvelimeen tai johonkin tietokoneeseen. Valitse Palvelin tai Vertaisasennus, jos asennat kirjoitinpalvelinta ensimmäistä kertaa, tai jos tulostat suoraan kirjoittimeen asennettuun HP Jetdirect EIO -tulostuspalvelimeen. Jos et ole varma, kuinka verkkokirjoitin tulisi kytkeä, ota yhteyttä verkonvalvojaan. Kirjoittimen asentaminen Macintosh -järjestelmään Kytke kirjoitin Macintosh-tietokoneeseen HP Jetdirect -tulostuspalvelimen kautta. Ennen kuin kytket kirjoittimen verkkoon, varmista, että kirjoittimesi on jompikumpi seuraavista: HP Business Inkjet kirjoitin, jossa on HP Jetdirect -kortti, tai HP Business Inkjet kirjoitin, jossa on HP PCL 5C/ Postscript 3 -emulointikorttia varten ja HP Jetdirect -kortti. Nämä kortit voidaan hankkia lisälaitteina (katso lisätietoja kohdasta HP:n tarvikkeet ja lisälaitteet).

25 1 Kytke Ethernet-kaapeli verkon ja Jetdirect-palvelimen välille. Kun kytket tulostimen verkkoon, asenna HP Jetdirect -tulostuspalvelin ennen tulostinohjelmaa. 2 Pane Starter CD -levy CD-ROM-asemaan. CD-levyn valikko avautuu automaattisesti. Jos CD-levyn sisällysluettelo ei käynnisty automaattisesti, kaksoisnapsauta työpöydän CD-kuvaketta ja kaksoisnapsauta ClassicInstaller-kuvaketta (Mac OS 8.6 tai Mac OS 9.1) tai CarbonInstaller-kuvaketta (Mac OS X). Kuvake on Starter CD -levyllä kansiossa Docs\<kieli> (<kieli> vastaa haluamaasi kieliversiota). 3 Seuraa näytön ohjeita. 4 Jos käytät Mac OS 8.6 Mac OS 9.1 -käyttöjärjestelmää, toimi vaiheiden 5 9 mukaan. -Tai- Jos käytät Mac OS X -käyttöjärjestelmää, toimi vaiheiden mukaan. Mac OS 8.6 to Avaa Työpöytäkirjoitintyökalu: Mac OS 8.6 Mac OS 9.0.x: Kaksoisnapsauta kiintolevyn Apuohjelmat-osassa tulostuskuvaketta (Apple LaserWriter -ohjelmakansiossa). Mac OS 9.1: Kaksoisnapsauta kiintolevyn Apuohjelmat-kansion (Mac OS 9) Työpöytäkirjoitintyökalu-kuvaketta. 6 Valitse ponnahdusvalikosta LaserWriter8 ja valitse sitten luettelosta Kirjoitin (AppleTalk). Valitse lopuksi OK. 7 Valitse ikkunan PostScript Printer Description (PostScriptkirjoittimen kuvaus) -osasta Automaattinen asennus. 8 Tarkista, että HP Business Inkjet kohta on valittuna ja valitse sitten Valitse. 9 Napsauta Luo-painiketta. Tulostimen kuvake tulee työpöydälle.

26 Mac OS X 10 Avaa Tulostuskeskus (näytön alareunassa ) ja valitse Lisää kirjoitin. 11 Jos käytät AppleTalk-verkkoa, valitse ponnahdusvalikosta AppleTalk. -Tai- Jos käytät LPR-verkkoa, valitse ponnahdusvalikosta LPR-kirjoitin ja kirjoita tulostimen IP-osoite. 12 Valitse tarvittaessa vyöhyke. 13 Valitse luettelosta HP Business Inkjet 2280 ja valitse Lisää. Tulostimen nimen vieressä näkyy sininen piste, joka ilmaisee, että tulostin on valittu oletustulostimeksi. Kirjoittimen asentaminen Unix-järjestelmään Unix-järjestelmistä tulostaminen vaatii seuraavat: HP Business Inkjet kirjoitin tai HP Business Inkjet kirjoitin, jossa on HP PCL 5C/ Postscript 3 -emulointikorttia varten. Katso lisätietoja Starter CD:n UNIX/PS-kansiossa sijaitsevasta Lueminut-tiedostosta.

27 4 Verkkotulostus HP Business Inkjet 2230/2280 -kirjoitin voidaan jakaa myös verkossa. Se voidaan liittää suoraan verkkoon HP Jetdirect -tulostuspalvelimella tai verkkoon kytkettyyn tietokoneeseen. Kirjoittimen asentaminen verkkoon HP Jetdirect -tulostuspalvelimen kautta (suositus) Jetdirect -kortti Voit jakaa kirjoittimen verkkoympäristössä kytkemällä sen suoraan verkkoon valinnaisen ulkoisen tai sisäisen HP Jetdirect -tulostuspalvelimen kautta. Tämä kokoonpano tarjoaa paremman suorituskyvyn kuin tietokoneen kautta tulostaminen ja enemmän joustavuutta kirjoittimen sijoituspaikan valinnassa. HP Jetdirect -tulostuspalvelinta voidaan käyttää sekä asiakas-palvelinettä vertaiskokoonpanoissa. Sisäisen HP Jetdirect -tulostuspalvelinkortin asentaminen HP Business Inkjet 2280TN -kirjoittimeen on asennettu sisäinen Jetdirect EIO -tulostuspalvelinkortti. Kirjoitin suositellaan asennettavaksi verkkoon tulostuspalvelimen kautta. Jos käytössäsi on HP Business Inkjet 2280TN, voit hypätä tämän kohdan yli. Jos käytössäsi on muu HP Business Inkjet 2230/2280 -kirjoitin kuin HP Business Inkjet 2280TN, voit hankkia siihen sisäisen Jetdirect -tulostuspalvelimen. Katso HP Jetdirect EIO -tulostuspalvelinten luetteloa sivulta Verkkolisälaitteet.

28 Vaihe 1: HP Jetdirect -tulostuspalvelinkortin asentaminen HP Jetdirect -kortti sisältää elektronisia osia, joita staattinen sähkö voi vahingoittaa. Estä staattisen sähköisyyden muodostuminen säilyttämällä toistuva kontakti kirjoittimen paljaisiin metallipintoihin. Mikäli mahdollista, käytä maadoitusranneketta (tai muuta samantapaista laitetta). Käsittele korttia aina varovasti. Vältä elektroniikkakomponenttien tai piirireittien koskettamista. 1 Sammuta kirjoitin ja irrota virtajohto. 2 Irrota kirjoittimen kummallakin puolella oleva metallilevy. 3 Aseta kortti paikoilleen. Kohdista kortti kirjoittimessa olevien ohjainkiskojen kohdalla. 4 Paina kortti kunnolla paikoilleen. 5 Kiristä kumpaakin peukaloruuvia vuorotellen hieman kerrallaan, kunnes kumpikin ruuvi on tiukasti kiinni. 6 Kytke verkkokaapeli korttiin. Jetdirect-kortti voidaan asentaa kummalle tahansa puolelle kirjoitinta. Vaihe 2: Kirjoittimen toiminnan tarkistaminen 1 Kytke virtajohto ja käynnistä kirjoitin. 2 Paina VALIKKO-painiketta toistuvasti, kunnes esiin tulee TIETOVALIKKO. 3 Paina VALINTA-painiketta toistuvasti, kunnes esiin tulee TULOSTA ASETUKSET.

29 4 Tulosta asetukset painamalla JATKA-painiketta. Koska kirjoittimeen on asennettu HP Jetdirect -kortti, kaksi sivua tulostuu. Jetdirectin kokoonpanosivulla näkyvät asetukset (esim. LAN- LAITTEISTO-OSOITE), jotka voivat olla tarpeen seuraavassa vaiheessa. Vaihe 3: Kirjoitinohjelmiston asennus 1 Asenna PCL5- ja PS-kirjoitinohjelmisto Starter CD:ltä. Katso lisätietoja kirjoitinohjainten asentamisesta Starter CD:n avulla sivulta Ohjelmiston asennus. (Asiakaspalvelin-tulostaminen) Jos tietokoneesi on verkkopalvelin, tulostin on jaettava, jotta verkkoasiakkaat voivat käyttää sitä. Kirjoittimen jakaminen verkossa Tällä toimenpiteellä tietokone voi käyttää jaettua kirjoitinta. Siinä oletetaan, että kirjoitinohjain on jo asennettu tietokoneeseen ja että kirjoitin jaetaan verkossa. Tässä kokoonpanossa kirjoitin kytketään suoraan valitun tietokoneen (tai palvelimen) rinnakkaisporttiin verkossa, jonka kautta muut tietokoneet (tai asiakkaat) jakavat sen. Palvelin voi olla tietokone, jossa on Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows NT 4.0, Windows 2000, tai Windows XP. Käytä tätä kokoonpanoa ainoastaan pienissä ryhmissä tai kun kirjoitinta käytetään vähän. Jaettu tietokone hidastuu, jos monet käyttäjät käyttävät kirjoitinta.

30 Asiakkaat voivat luoda yhteyden kirjoittimeen kolmella tavalla: z Asenna kirjoitinohjelmisto Starter CD:ltä ja kytke asiakas verkkoasennuksella. z Etsi kirjoitin verkosta ja vedä kirjoitin Kirjoittimet-kansioon. Kirjoitinohjelmistoa ei ole asennettu tietokoneeseen; jaettu tietokone ohjaa kirjoitinohjainta. z Lisää kirjoitin ja asenna ohjelmisto verkossa sijaitsevasta INFtiedostosta. Kysy verkonvalvojalta, missä INF sijaitsee. Starter CD:llä INF-tiedostot sijaitsevat kohdassa \WINDOWS\<ohjain>\<OS>\<kieli>. Jos CD-aseman tunnus on D:, D:\Windows\PCL5\Win2k_XP\ENU sisältää englanninkielisen Windows 2000 PCL5 INF -tiedoston. Katso seuraavasta taulukosta kielten lyhennyksiä. Kieli Lyhennys Kieli Lyhennys Kiina (yksinkertaistettu) Kiina (perinteinen) CHS Italia ITA CHT Korea KOR Tsekki CZE Norja NOR Tanska DAN Puola POL Flaami DUT Portugali (Eurooppa) POB Englanti (USA ja Iso-Britannia) ENU Venäjä RUS Suomi FIN Espanja SPA Ranska (Eurooppa) Saksa FRE Ruotsi SWE GER

31 Sisäänrakennetun verkkopalvelimen käyttäminen Tulostimessa on sisäänrakennettu verkkopalvelin. Tällä tavallista WWW-selainta käyttävällä etähallintatyökalulla voi tehdä seuraavaa: z Tarkastella tulostimen ja mustetarvikkeiden tilatietoja z Tarkastella tulostimen käyttöä ja tapahtumalokia z Lähettää hälytysilmoituksia z Määrittää tulostimen, tapahtumien ja suojauksen tietoja z Suorittaa tulostimen diagnostiikkaa Sisäänrakennetun verkkopalvelimen käyttäminen Sisäänrakennettu verkkopalvelin on käytettävissä vain, jos tulostin on kytketty IP-pohjaiseen verkkoon ja WWW-selaimeen ja jos käytettävissä on WWW-selain. (IPX/SPX-verkkoja ei tueta.) Sisäänrakennettu verkkopalvelin ei ole käytettävissä, jos tulostin on kytketty suoraan tietokoneeseen. Sisäänrakennetun verkkopalvelimen voi avata seuraavista: z Toolboxista (vain Windows) Käynnistä sisäänrakennettu verkkopalvelin Toolboxin Tiedotvälilehdeltä. Tietokoneen oletusselain avautuu ja näyttöön tulevat sisäänrakennetun verkkopalvelimen tiedot. z WWW-selaimesta Yhteys sisäänrakennettuun verkkopalvelimeen saadaan kirjoittamalla tulostimen IP-osoite WWW-selainikkunan osoiteruutuun. Esimerkiksi jos tulostimen IP-osoite on , selaimen osoiteruutuun kirjoitetaan Tulostimen IP-osoitteen voi tarkastaa tulostimen asetussivulta. Lisätietoja asetussivun tulostamisesta on kohdassa Asetusten tulostaminen.

32 Sisäänrakennetun verkkopalvelimen sivusto Sisäänrakennetun verkkopalvelimen sivusto on jaettu kolmelle välilehdelle, joissa on tarkat tiedot tulostimesta. Sivustossa on lisäksi linkkejä muihin sähköisiin palveluihin. z Tietoja z Asetukset z Verkot Nykyinen tulostimen tila näkyy WWW-selainikkunan oikeassa yläkulmassa. Tietoja Sisäänrakennetun verkkopalvelimen Tietoja-sivuilla on yhteenveto tulostimen määrityksistä, tilasta ja tarvikkeista. Tila z z z z Tulostin Sivulla on tulostimen tietoja, kuten malli- ja sarjanumero, kirjoitinkielikortin versionumero sekä asennettu muisti. Myös mustekasettien tasot näkyvät sivulla. Mustetarvikkeet Sivulla näkyvät tulostimen tämänhetkiset mustetasot ja tulostuspäiden kunto. Käyttö Sivulla näkyvät tulostimen käyttämien tulostusmateriaalien määrät ja koot sekä joka lokerosta tulostetun materiaalin määrä. Tapahtumaloki Sivulla näkyy kymmenen viimeisintä tulostimen tapahtumalokin merkintää. Uusin merkintä on ylimmäisenä luettelossa. Asetukset Sisäänrakennetun verkkopalvelimen laitesivulla voi määrittää tulostinasetukset tietokoneelta käsin. Sivut voi suojata salasanalla. Ota yhteys verkonvalvojaan, ennen kuin muutat tulostinasetuksia.

33 Hälytykset z z Ilmoitus Sivulta voi lisätä sähköpostiosoitteita, joihin lähetetään sähköinen ilmoitus tulostimen tapahtumista (mustetarvikkeisiin ja paperirataan liittyvistä tapahtumista). Käytettävissä on kolme sähköpostilistaa.voit nimetä ne itse. Kuhunkin listaan voi lisätä enintään kaksi sähköpostiosoitetta. Sivulta voi määrittää lähtevän sähköpostin palvelinasetukset, joita sisäänrakennettu verkkopalvelin käyttää lähettäessään sähköpostitse ilmoituksen tulostimen tapahtumasta. Automaattinen lähetys Sivulta voi määrittää tulostimen lähettämään käyttötiedot automaattisesti HP:lle. Tiedon avulla on helppo arvioida musteen ja paperin kuukausittaista kulutusta, mikä tehostaa tulostintarvikkeiden hallintaa. Jos automaattinen lähetys on käytössä, sisäänrakennettu verkkopalvelin lähettää käyttötiedot HP:lle. Lähtevän sähköpostin palvelinasetukset on määritettävä Ilmoitussivulla, ennen kuin Automaattinen lähetys -toimintoa voidaan käyttää. HP käsittelee tietoja Hewlett-Packard-yhtiön onlineyksityisyysilmoituksen mukaisesti (http://www.hp.com/country/us/eng/privacy.htm). Asetukset z z z laitevalvonta Sivulta voi nimetä valvottavan laitteen ja määrittää laitenumeron. Materiaalinkäsittely Sivulta voi määrittää seuraavat tulostimen materiaalinkäsittelyasetukset: Paperinkäsittelyn lisäasetuksien käyttöönotto Lukitse lokero-asetuksen käyttöönotto Kunkin lokeron tulostusmateriaalin tyypin ja koon valitseminen Kalvontunnistin-asetuksen ottaminen käyttöön Katso lisätietoja näistä asetuksista Paperinkäsittelyvalikosta. Suojaus Tällä sivulla voit määrittää Laite-sivujen salasanan. Kun salasana on määritetty, käyttäjiä kehotetaan antamaan salasana, kun he aikovat käyttää Laite-sivuja.

34 Huolto z Diagnostiikka TSivulta voit suorittaa tulostimen vianmääritys- ja huoltotoimenpiteitä, kuten testata paperiradat, kohdistaa tulostuspäät ja puhdistaa tulostuspäät. Verkot Tämä osa sisäänrakennetun verkkopalvelimen sivuista on tarkoitettu verkonvalvojan käyttöön. Sivulla voi määrittää tulostimen HP Jetdirect -tulostuspalvelinkortin asetukset. Lisätietoja on käytönaikaisessa oppaassa ja HP Jetdirect -tulostuspalvelimen pääkäyttäjän oppaassa. Opas on Starter CD -levyllä. Sähköiset tuotteet ja palvelut Seuraavat sähköiset palvelut ovat käytettävissä jokaiselta sisäänrakennetun verkkopalvelimen sivulta. Sähköisiä palveluja voi käyttää vain, jos tietokoneessa on Internetyhteys. z z hp instant support Sivun avulla saadaan tietoja, jotka saattavat auttaa tulostusongelmien määrittämisessä ja ratkaisussa. Sivu sisältää myös myprintmileage-ohjelman, joka helpottaa tulostimen aiemman käytön selvittämisessä. Tilaa tarvikkeita Sivulla on mustetarvikkeiden jäljellä olevan käyttöiän näyttö ja linkkejä HP:n tarvikkeiden tilaussivuille.

hp deskjet 450 -kannettava kirjoitin

hp deskjet 450 -kannettava kirjoitin hp deskjet 450 -kannettava kirjoitin käyttöopas Tekijänoikeustiedot 2002 Hewlett-Packard Company Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi, sovitus tai kääntäminen ilman etukäteen hankittua kirjallista sitoumusta

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP OFFICEJET PRO K850DN http://fi.yourpdfguides.com/dref/4168986

Käyttöoppaasi. HP OFFICEJET PRO K850DN http://fi.yourpdfguides.com/dref/4168986 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle HP OFFICEJET PRO K850DN. Löydät kysymyksiisi vastaukset HP OFFICEJET PRO K850DN käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

HP LaserJet 5000-, 5000 N- ja 5000 GN -kirjoittimet Käyttöopas. Suomi

HP LaserJet 5000-, 5000 N- ja 5000 GN -kirjoittimet Käyttöopas. Suomi HP LaserJet 5000-, 5000 N- ja 5000 GN -kirjoittimet Käyttöopas Suomi 5000-, 5000 N- ja 5000 GN HP LaserJet -kirjoittimet Käyttöopas Copyright Hewlett-Packard Company 1998 Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi,

Lisätiedot

käyttäminen hp LaserJet 2300 2300n 2300dn 2300dtn

käyttäminen hp LaserJet 2300 2300n 2300dn 2300dtn käyttäminen hp LaserJet 2300 2300L 2300 2300d 2300n 2300dn 2300dtn hp LaserJet 2300 series -tulostimet käyttäminen Tekijänoikeudet ja käyttöoikeus Copyright Hewlett-Packard Company 2002 Kaikki oikeudet

Lisätiedot

Käyttöopas. Sisällysluettelo

Käyttöopas. Sisällysluettelo Käyttöopas Sisällysluettelo Käyttöoppaassa liikkuminen..........................................2 Kirjoittimen asennus............................. 3 Kirjoittimen liittäminen rinnakkaiskaapelilla...........................3

Lisätiedot

hp color LaserJet xxxx käyttöopas hp LaserJet 2200

hp color LaserJet xxxx käyttöopas hp LaserJet 2200 hp color LaserJet xxxx käyttöopas hp LaserJet 2200 hp LaserJet 2200 -sarjan kirjoittimet Käyttöopas Tekijänoikeudet ja käyttöoikeus Copyright Hewlett-Packard Company 2001 Kaikki oikeudet pidätetään. Jäljentäminen,

Lisätiedot

2500C/C+/CM. Professional Series Color Printer VERKKO-OPAS

2500C/C+/CM. Professional Series Color Printer VERKKO-OPAS HP 2500C/C+/CM Professional Series Color Printer VERKKO-OPAS Tavaramerkit HP ColorSmart II, HP PhotoREt II ja HP ZoomSmart Scaling Technology ovat Hewlett-Packard Companyn tavaramerkkejä. Microsoft on

Lisätiedot

HP JetDirect Print Servers. HP JetDirect -tulostuspalvelimet. 600N/400N/500X/300X Hallintaopas

HP JetDirect Print Servers. HP JetDirect -tulostuspalvelimet. 600N/400N/500X/300X Hallintaopas R HP JetDirect Print Servers HP JetDirect -tulostuspalvelimet 600N/400N/500X/300X Hallintaopas Hallintaopas HP JetDirect -tulostuspalvelimet (600N/400N/500X/300X) Copyright Hewlett-Packard Company 2000

Lisätiedot

HP Deskjet 1510 series

HP Deskjet 1510 series HP Deskjet 1510 series Sisällysluettelo 1 HP Deskjet 1510 series -ohje... 1 2 HP Deskjet 1510 series -ohjelmistoon tutustuminen... 3 Tulostimen osat... 4 Ohjauspaneelin toiminnot... 5 Tilavalo... 6 Automaattinen

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS HL-5270DN HL-5280DW. Brother-laserkirjoitin. Tietoa näkövammaisille

KÄYTTÖOPAS HL-5270DN HL-5280DW. Brother-laserkirjoitin. Tietoa näkövammaisille Brother-laserkirjoitin KÄYTTÖOPAS HL-5270DN HL-5280DW Tietoa näkövammaisille Tämä käyttöopas voidaan lukea Screen Reader -ohjelmistolla, joka muuttaa tekstin puheeksi. Kirjoitinta voidaan käyttää vasta,

Lisätiedot

HP Photosmart 330 series -tulostimen pikaopas. Suomi

HP Photosmart 330 series -tulostimen pikaopas. Suomi HP Photosmart 330 series -tulostimen pikaopas Suomi Tekijänoikeudet ja tavaramerkit Copyright 2005 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tämän asiakirjan sisältämät tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Lisätiedot

HP Deskjet F735 All-in-One. Windowsin ohje

HP Deskjet F735 All-in-One. Windowsin ohje HP Deskjet F735 All-in-One Windowsin ohje HP Deskjet F735 All-in-One Sisältö 1 HP Deskjet F735 All-in-One -laitteen ohje...7 2 HP All-in-One - yleistä HP All-in-One -laitteen yleiskatsaus...9 Ohjauspaneelin

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS HL-5380DN. Brother-laserkirjoitin. Tietoa näkövammaisille. Voit lukea tämän oppaan Screen Reader tekstistä puheeksi - ohjelmistolla.

KÄYTTÖOPAS HL-5380DN. Brother-laserkirjoitin. Tietoa näkövammaisille. Voit lukea tämän oppaan Screen Reader tekstistä puheeksi - ohjelmistolla. Brother-laserkirjoitin KÄYTTÖOPAS HL-5380DN Tietoa näkövammaisille Voit lukea tämän oppaan Screen Reader tekstistä puheeksi - ohjelmistolla. Kirjoitinta voidaan käyttää vasta, kun laite on asetettu käyttökuntoon

Lisätiedot

Lisätietojen etsiminen

Lisätietojen etsiminen Lisätietojen etsiminen Asennusopas Sisältää tulostimen toimintakuntoon saattamista ja ohjelmiston asentamista koskevat tiedot. Käyttöopas (tämä ohjekirja) Sisältää tulostimen toimintoja, valinnaisia lisävarusteita,

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP LASERJET 8150MFP http://fi.yourpdfguides.com/dref/911903

Käyttöoppaasi. HP LASERJET 8150MFP http://fi.yourpdfguides.com/dref/911903 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

HP Photosmart 8400 series -tulostimen pikaopas. Suomi

HP Photosmart 8400 series -tulostimen pikaopas. Suomi HP Photosmart 8400 series -tulostimen pikaopas Suomi Tekijänoikeudet ja tavaramerkit Copyright 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tämän asiakirjan tietoja voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta.

Lisätiedot

Canon ip4800 series Kuvaruutukäyttöopas

Canon ip4800 series Kuvaruutukäyttöopas Canon ip4800 series Kuvaruutukäyttöopas Sivu 1/482 Tietoja tästä käyttöoppaasta Tämän oppaan tulostaminen MC-5251-V1.00 Perusopas Sisältää tämän tuotteen yleiskuvauksen. Laaja käyttöopas Sisältää tämän

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS DCP-J925DW. Versio 0 FIN

KÄYTTÖOPAS DCP-J925DW. Versio 0 FIN KÄYTTÖOPAS DCP-J925DW Versio 0 FIN Jos tarvitaan asiakaspalvelua Täytä seuraavat tiedot tulevaa käyttöä varten: Mallin numero: DCP-J925DW Sarjanumero: 1 Ostopäivä: Ostopaikka: 1 Sarjanumero on laitteen

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS HL-2230 HL-2240 HL-2240D HL-2242D HL-2250DN HL-2270DW. Brother-laserkirjoitin. Tietoa näkövammaisille

KÄYTTÖOPAS HL-2230 HL-2240 HL-2240D HL-2242D HL-2250DN HL-2270DW. Brother-laserkirjoitin. Tietoa näkövammaisille Brother-laserkirjoitin KÄYTTÖOPAS HL-2230 HL-2240 HL-2240D HL-2242D HL-2250DN HL-2270DW Tietoa näkövammaisille Tämä käyttöopas voidaan lukea Screen Reader -ohjelmistolla, joka muuttaa tekstin puheeksi.

Lisätiedot

Dell B3460dn -lasertulostin. Käyttöopas

Dell B3460dn -lasertulostin. Käyttöopas Dell B3460dn -lasertulostin Käyttöopas Kesäkuu 2012 www.dell.com support.dell.com Tavaramerkit Tämän asiakirjan tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. 2012 Dell Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Lisätiedot

Käyttöohjeet Käyttäjän opas

Käyttöohjeet Käyttäjän opas Käyttöohjeet Käyttäjän opas Laitteen turvallisen ja tarkoituksenmukaisen käytön varmistamiseksi tutustu kohtaan "Turvallisuustiedot" ennen laitteen käyttämistä. SISÄLLYSLUETTELO Tietoja oppaasta...4 Johdanto...4

Lisätiedot

Käyttöopas NPD5196-01 FI

Käyttöopas NPD5196-01 FI NPD5196-01 FI Tekijänoikeudet Tekijänoikeudet Mitään tämän julkaisun osaa ei saa jäljentää, tallentaa mihinkään palautusjärjestelmään tai lähettää missään muodossa, elektronisesti, mekaanisesti, valokopioimalla,

Lisätiedot

DESKJET INK ADVANTAGE 4615/4625. Käyttöopas

DESKJET INK ADVANTAGE 4615/4625. Käyttöopas DESKJET INK ADVANTAGE 4615/4625 Käyttöopas HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One series/hp Deskjet Ink Advantage 4625 e-all-in-one series Käyttöopas Tekijänoikeustiedot 2012 Copyright Hewlett-Packard

Lisätiedot

HP Deskjet D730 Printer. Windowsin ohje

HP Deskjet D730 Printer. Windowsin ohje HP Deskjet D730 Printer Windowsin ohje HP Deskjet D730 -tulostin HP Photosmart -ohjelmiston ohje 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Hewlett-Packard Companyn ilmoitukset HP pidättää itsellään

Lisätiedot

Yksivärilasertulostin

Yksivärilasertulostin Yksivärilasertulostin Käyttöopas Syyskuu 2014 Laitetyypit: 4514 Mallit: 330, 335, 530 ja vastaavat mallit Sisällys 2 Sisällys Turvallisuusohjeet...7 Tietoja tulostimesta...9 Tämän oppaan käyttäminen...9

Lisätiedot

HP Deskjet 3520 e-all-in-one series

HP Deskjet 3520 e-all-in-one series HP Deskjet 3520 e-all-in-one series Sisältö 1 Miten?...3 2 HP e-all-in-one -laite Tulostimen osat...5 Ohjauspaneelin toiminnot...6 Langattoman yhteyden asetukset...6 Tilan merkkivalot...7 Automaattinen

Lisätiedot

HP Deskjet 1050 All-in-One series

HP Deskjet 1050 All-in-One series HP Deskjet 1050 All-in-One series Sisältö 1 Miten?...3 2 HP All-in-One -ohjelmistoon tutustuminen Tulostimen osat...5 Ohjauspaneelin ominaisuudet...6 Tilaa osoittavat valot...6 3 Tulostus Asiakirjojen

Lisätiedot

Käyttöopas DCP-J552DW DCP-J752DW. Versio 0 FIN

Käyttöopas DCP-J552DW DCP-J752DW. Versio 0 FIN Käyttöopas DCP-J552DW DCP-J752DW Versio 0 FIN Jos tarvitaan asiakaspalvelua Täytä seuraavat tiedot tulevaa käyttöä varten: Mallinumero: DCP-J552DW ja DCP-J752DW (Ympyröi laitteesi mallinumero) Sarjanumero:

Lisätiedot

Valikko- ja ilmoitusopas

Valikko- ja ilmoitusopas Valikko- ja ilmoitusopas Maaliskuu 2005 www.lexmark.com Lexmark ja Lexmarkin timanttilogo ovat Lexmark International, Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. 2005

Lisätiedot

Käyttöopas NPD4502-00 FI

Käyttöopas NPD4502-00 FI NPD4502-00 FI Tekijänoikeudet ja tavaramerkit Mitään tämän julkaisun osaa ei saa kopioida, tallentaa mihinkään hakujärjestelmään eikä siirtää mekaanisesti, valokopioimalla, äänittämällä tai muulla tavalla

Lisätiedot