SFL-ERILLISKILPAILU PDGA B-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RADAT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SFL-ERILLISKILPAILU PDGA B-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RADAT"

Transkriptio

1 SFL-ERILLISKILPAILU PDGA B-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RADAT Versio:

2 YHTEISTYÖSSÄ

3 1 1 POHJOIS-KARJALAN AVOIMET 2019 TERVETULOA KISOIHIN! Joen Liitokiekko toivottaa kaikki pelaajat ja katsojat lämpimästi tervetulleiksi vuoden 2019 Pohjois-Karjalan avoimiin. Tänä vuonna kilpailu järjestetään kuudennetta kertaa ja ensimmäistä kertaa kilpailu käydäänkin jo kesäkuussa perinteisen heinäkuun sijaan. Tämä aikataulumuutos johtui siitä, että halusimme välttää päällekkäisyydet frisbeegolfin SM-kilpailuiden (yleinen ja masterit), European Openin sekä Joensuun Ilosaarija Ilovaarirocktapahtumien kanssa. Ajankohtamuutoksesta huolimatta tämän vuoden PKA:ssa nähdään kuitenkin jälleen ennätysmäärä kilpailijoita, kun noin 160 pelaajaa osallistuu kilpailuun suuret kiitokset ja tervetuloa! Pelaajien lisäksi haluamme kiittää Joensuun kaupunkia, Kontiolahden kuntaa, Suomen Latua, Joensuun Latua ja Kontiolahden Urheilijoita mainioiden Lykynlammen ja Kontiorannan frisbeegolfratojen rakentamisesta sekä upeiden kilpailukeskustilojen vuokrausmahdollisuudesta. Suuret kiitokset myös jälleen kerran kaikille yhteistyökumppaneillemme jokaiselle eurolle, tarvikkeelle ja palvelulle on aina käyttöä sekä kilpailuiden järjestämisessä että liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksien tarjoamisessa koko ajan kasvavalle frisbeegolfharrastajien joukolle. Toivotamme hyviä heittoja kaikille kilpailijoille! Ja yleisöllä on kilpailuun luonnollisesti vapaa pääsy tervetuloa seuraamaan Pohjois-Karjalan parasta frisbeegolfia! - Antti, Ville, Janne ja Tero / Joen Liitokiekko ry

4 2 2 YHTEYSTIEDOT TD Antti Ylönen / p / andy.ylonen@gmail.com apu-td Ville Nivalainen / p / ville.nivalainen@gmail.com apu-td Janne Heikkinen / p / jatruski@gmail.com apu-td Tero Tumanoff / p / tero.tumanoff@gmail.com 3 KILPAILUINFO - Kaikki kilpailuinformaatio (esim. aikataulu, lohkojaot ja yleisöopas) löytyy Pohjois-Karjalan avoimien www-sivuilta osoitteesta: - Kilpailun ilmoittautumis-, tulospalvelu- ja uutisalustana käytetään Disc Golf Metrixiä: - Kilpailun kaikki yleiset sääntöasiat (luku 4) ja pelattavia ratoja koskevat säännöt ja ohjeet (luvut 5 ja 6) on koottu puolestaan tähän sähköisesti julkaistuun Caddy Bookiin (pdf- ja issuu- versiot).

5 3 4 YLEISET SÄÄNTÖASIAT Sääntöasioissa (ja kaikissa muissakin) voi kierrosten aikana aina soittaa Lykynlammen kilpailutoimistossa päivystävälle TD-osastolle: Antti (p ) & Janne (p ) Lauantaina Kontiorannan AH-stadionin kilpailutoimistossa päivystävät TD-osastosta: Ville (p ) & Tero (p ) Kilpailun osallistujilta vaaditaan SFL:n kilpailulisenssi (ulkomaiset pelaajat: PDGA-jäsenyys) ja kilpailussa noudatetaan PDGA:n sääntöjä ja kilpailuopasta: Molemmilla radoilla pelataan muutoin vuoden 2019 vakiolayoutia, mutta Lykynlammen A-rataa (ts. pidemmät tiipaikat) on täydennetty kahdella lisäväylällä (#A ja #B) kts. ratojen säännöt ja väyläopasteet luvusta 5 (Lykynlampi) ja luvusta 6 (Kontioranta). Kaikki radoilta mahdollisesti löytyvä vesi on tilapäistä vettä ja ko. säännön mukaan toimitaan myös mikäli kiekko päätyy muurahaiskekoon (tai kohdataan vaarallisia eläimiä/kasveja) eli siirrytään pelilinjalla taaksepäin lähimpään mahdolliseen pelattavaan paikkaan. Muistetaan myös ripeä pelaaminen (30 s. heittoaika) ja laitetaan 3 min etsintäaika heti käyntiin mahdollisen kadonneen kiekon tapauksessa. Jos tulee "lost disc", niin seuraava heitto heitetään edelliseltä heittopaikalta (tulokseen +1) (tai jatkaa voi niin halutessaan myös DZ:lta (+1), mikäli väyläopasteen säännöissä on DZ kadonneille kiekoille määritelty). Koska kilpailu on PDGA:n B-tier -tasoinen, niin SFL:n ohjeistuksen mukaisesti: Kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka) ja sähkösavukkeiden sekä vesipiipun käyttö on kierroksen aikana kielletty. Kielto on voimassa pelaajakokouksissa sekä 2 min ilmoituksesta aina tuloskortin palautukseen saakka. Kieltoa rikkovaa rangaistaan sääntökirjan kohdan 812/C mukaan. Sääntöepäselvyyksissä ryhmän ja pelaajan välillä voidaan käyttää tarvittaessa varaheittoja (809.02/B/2) seuraavasti: Pelaaja voi heittää varaheittoja valittaakseen sääntötulkinnasta, jos eri tulkinnat johtaisivat eri heittopaikkoihin. Väylän voi pelata loppuun varaheittojen sarjana, jos pelaaja on eri mieltä ryhmän päätöksestä ja virallista toimitsijaa ei ole heti saatavilla tai jos pelaaja haluaa

6 4 haastaa toimitsijan päätöksen. Molempien heittosarjojen tulokset kirjataan tuloskorttiin. Lopullisen päätöksen jälkeen vain käytetty heittosarja lasketaan pelaajan tulokseen. Jos radalla on spottereita, niin heitot vain valkoisella lipulla. OB:n tapauksessa spotterit voivat kertoa oman näkemyksensä kiekon ylimenokohdasta, mutta ryhmä tekee lopulliset päätökset. Mikäli jätät kierroksen kesken tulee tämä käydä ilmoittamassa kisatoimistoon erittäin pätevän syyn kanssa. Ilmoitathan aina myös, jos et osallistu seuraavalle kierrokselle. Tulee myös muistaa, että kolmea pelaajaa pienemmässä ryhmässä ei saa pelata, vaan jäljelle jääneiden pelaajien on liityttävä takana tulevan ryhmän matkaan ja/tai pelattava kierros loppuun TD:n/apu-TD:n kanssa. Molemmilla radoilla kaikki par 4/5 -väylät saa seuraava ryhmä avata silloin kun edellinen ryhmä on varmasti riittävän varoetäisyyden päässä. Kontiorannassa tulee odottaa #17-väylän tii vapaaksi ennen #16-väylän avausheittoja. Kaikki radoilla mahdollisesti sijaitsevat mainoslakanat ja -aidat ovat rataan kuuluvia kiinteitä esteitä, eikä niitä saa siirtää. Väylillä tapahtuva lämmittely/harjoittelu on kielletty, kun kierros on käynnissä (eli tämä koskee erityisesti sunnuntain finaalikierrosta, joka käynnistyy aamulla klo 8:00). Muuta huomioitavaa: Kilpailun ensimmäisen kierroksen ryhmät arvotaan ennakkoon (pelataan sekaryhmissä), toisesta kierroksesta alkaen ryhmäjaot luokittain tulosjärjestyksessä. Tarvittaessa kunkin luokan voittaja ratkaistaan Sudden Death -pelissä, jossa pelataan Lykynlammen väyliä #A, #1, #2 ja #9 niin kauan kunnes ratkaisu on saatu. SD pelataan samoin säännöin kuin SFL:n Pro Tourilla: Heittojärjestys SD-menetelmässä määräytyy seuraavasti: paremman viimeisimmän kierroksen pelannut pelaaja aloittaa ensimmäisen SD-väylän. Tasatilanteessa tarkastellaan edeltäviä kierrostuloksia ja tarvittaessa arvotaan. Heittojärjestys on kiertävä, jossa ensimmäisen väylän avaaja heittää seuraavalla väylällä viimeisenä, jos ratkaisua ei ole syntynyt. Jokaisen luokan toisen ja kolmannen sijan pokaaleista pelataan tarvittaessa myös SD, mutta rahat/lahjakortit jaetaan tasasijoitusten mukaisesti. Tulosten kirjaaminen, Disc Golf Metrix ja ilmoittautumiset kierroksille: Kilpailussa käytetään yksinkertaista tuloskirjanpitoa.

7 5 Kilpailun tulospalvelun nopeuttamiseksi ja yleisön palvelemiseksi toivomme pelaajilta tulostensyöttöä Disc Golf Metrixiin kierrosten aikana toimivaksi havaittu käytäntö on, että ryhmän pelaajista yksi kirjaa tulokset Metrixiin ja muut ryhmän pelaajat hoitavat virallisen paperisen tuloskortin. Pelaajien tulee ennen lauantain ensimmäistä kierrosta vahvistaa ilmoittautumisensa (Lykynlammen kisatoimisto ulkoilumajalla ja Kontiorannan kisatoimisto AH-stadionilla). Sunnuntaina jokaisen pelaajan on ilmoittauduttava kisatoimistossa (Lykynlammen ulkoilumaja) 15 min ennen lähtöaikaa ryhmän ensiksi mainittu hakee tuloskorttikansion.

8 6 5 LYKYNLAMMEN FRISBEEGOLFRATA Lykynlammen frisbeegolfrataa koskevat säännöt: Pelataan vuoden 2019 vakiolayoutin A-rataa (eli pidemmät tiipaikat) täydennettynä kahdella lisäväylällä (#A ja #B). Väylä #A pelataan stadionilla ennen väylää #1 ja väylä #B pelataan hiihtomaan kummulle väylän #9 jälkeen ja ennen väylää #10. Radan väyläopasteet ovat ajan tasalla, joten pelataan niiden mukaan säännöt löytyvät kirjallisessa muodossa myös oheisesta taulukosta. Radan kaikkien mandojen mandolinjat on merkitty tolpituksin linja alkaa mandonuolella merkitystä puunkyljestä ja jatkuu tolppien tiinpuoleista sivua pitkin äärettömyyksiin.

9 7

10 8

11 9

12 10

13 11

14 12

15 13

16 14

17 15

18 16

19 17

20 18

21 19

22 20

23 21

24 22

25 23

26 24

27 25

28 26

29 27

30 28 6 KONTIORANNAN FRISBEEGOLFRATA Kontiorannan frisbeegolfrataa koskevat säännöt: Pelataan vuoden 2019 vakiolayoutia ja radan väyläopasteet ovat ajan tasalla, joten pelataan niiden mukaan säännöt löytyvät kirjallisessa muodossa myös oheisesta taulukosta. Kauden 2019 alusta alkaen radalla on voimassa OB koskien väyliä #1, #4, #5 ja #6: OB-rajana tie väylän oikealla (raja kulkee asfaltin reunassa). Väylän #15 mandon mandolinjaa ei ole merkitty, joten se tulkitaan tarvittaessa sääntökirjan kohdan /A/2 mukaan. Erityistä huomioitavaa: Väylien #4 ja #6 portaat ovat pelipintaa eli mikäli kiekko on portaiden alla, voi seuraavan heittopaikan merkitä portaille kiekon yläpuolelle. Huom! #6-väylän korin korotus poistuu kisoihin mennessä, mutta entinen koripaikka (kanto+portaat) jää vielä toistaiseksi talteen. Uusi koripaikka on entisen tasalla latu-uran reunassa. Muutamilla väylillä on armeijan kaivamia vanhoja poteroita. Mikäli kiekko on poterossa ja heittoasentoa ei pysty ottamaan turvallisesti (esim. potero ulottuu yli polven ja vain toinen jalka mahtuu sinne ), niin peliä voi jatkaa pelilinjalla poteron takaa ensimmäisestä mahdollisesta paikasta ilman rangaistusheittoa ryhmä tuomaroitsee poteron pelikelpoisuuden/-kelvottomuuden. Väylä #16: Odottakaa väylän #17 tii tyhjäksi ennen avauksia.

31 29

32 Huom! OB-rajana tie väylän oikealla (raja kulkee asfaltin reunassa). 30

33 Huom! OB-rajana tie väylän oikealla (raja kulkee asfaltin reunassa). 31

34 32 Huom! OB-rajana tie väylän oikealla (raja kulkee asfaltin reunassa). Huom! OB-rajana tie väylän oikealla (raja kulkee asfaltin reunassa).

35 33

36 34

37 35

38 36

39 37

40 38

41 39

42 JOEN LIITOKIEKON PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT KAUDELLA 2019

SFL-ERILLISKILPAILU PDGA B-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RADAT

SFL-ERILLISKILPAILU PDGA B-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RADAT SFL-ERILLISKILPAILU PDGA B-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RADAT Versio: 26.6.2018 YHTEISTYÖSSÄ 1 1 POHJOIS-KARJALAN AVOIMET 2018 5-VUOTISJUHLAKILPAILU Vuonna 2013 Joen Liitokiekon pelaajista noin kolmella

Lisätiedot

MASTEREIDEN SM-KILPAILUT PDGA XA-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RATA

MASTEREIDEN SM-KILPAILUT PDGA XA-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RATA MASTEREIDEN SM-KILPAILUT PDGA XA-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RATA Versio: 3.8.2018 YHTEISTYÖSSÄ 1 1 TERVETULOA JOENSUUHUN KILPAILEMAAN Frisbeegolfin suosio ja harrastajamäärät ovat kasvaneet huimaa

Lisätiedot

Frisbeegolfin tulevaisuus näyttää hyvältä ja uusia frisbeegolfratoja suunnitellaan myös Vihtiin.

Frisbeegolfin tulevaisuus näyttää hyvältä ja uusia frisbeegolfratoja suunnitellaan myös Vihtiin. Tervetuloa kisaamaan aktiivisten ihmisten Vihtiin! Vihdin kunnan puolesta haluan toivottaa teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi frisbeegolfin mastereiden SM-kisoihin Koivissiltaan Kaatiksen kentälle.

Lisätiedot

Caddy Book Mukkula, Lahti

Caddy Book Mukkula, Lahti Caddy Book Mukkula, Lahti 1.-2.9.2018 YLEISTÄ Yhteystiedot Kilpailunjohtaja Eero Leinonen, 050 545 8736, pj@lahdenfrisbeeclub.fi Apulaiskilpailunjohtaja Joona Laajoki, 040 845 1511 Ruokailu Neste Taukotuulessa

Lisätiedot

SEKAPARIFRISBEEGOLF SM KILPAILUT PEURUNKA 1

SEKAPARIFRISBEEGOLF SM KILPAILUT PEURUNKA 1 SEKAPARIFRISBEEGOLF SM KILPAILUT 19.-20.5.2018 PEURUNKA 1 SEKAPARIFRISBEEGOLF SM KILPAILUT 19.-20.5.2018 PEURUNKA 2 Tapahtuma on Suomen frisbeegolfliiton alainen SM-kilpailu ja kilpailussa noudatetaan

Lisätiedot

JOEN LIITOKIEKON KILPAILUTOIMINNAN HUIPPUKESÄ 2018!

JOEN LIITOKIEKON KILPAILUTOIMINNAN HUIPPUKESÄ 2018! Kausiesite 2018 2 JOEN LIITOKIEKON KILPAILUTOIMINNAN HUIPPUKESÄ 2018! Mastereiden frisbeegolfin SM-kilpailut Joensuussa 24.-26.8.2018 Lykynlammen frisbeegolfradalla käytävään kolmipäiväiseen kilpailuun

Lisätiedot

Turnausmuoto ja säännöt

Turnausmuoto ja säännöt PELAAJAOPAS Turnausmuoto ja säännöt Suomen mestaruudet 2014 ratkaistaan yhdessä kilpailussa, joka on nelipäiväinen. Kaikki pelaajat pelaavat vähintään kolme täyttä kierrosta. Sunnuntaina n. 50% jokaisesta

Lisätiedot

Viidentienristeyksen ei-pääsiäiskisat Pelaajainfo

Viidentienristeyksen ei-pääsiäiskisat Pelaajainfo Viidentienristeyksen ei-pääsiäiskisat 21.4.2012 Pelaajainfo www.frisbeegolfkankaanpaa.wordpress.com www.frisbeeliitto.fi Kilpailun tiedot Viidentienristeyksen ei-pääsiäiskisa jatkaa 2011 pääsiäisenä aloitettua

Lisätiedot

Frisbeepoint Tour - Viidentienristeys 11.-12.6.

Frisbeepoint Tour - Viidentienristeys 11.-12.6. Frisbeepoint Tour - Viidentienristeys 11.-12.6. Pelaajainfo www.frisbeepoint.net www.frisbeegolfkankaanpaa.wordpress.com www.frisbeeliitto.fi Ajo-ohje Nimen mukaisesti, Viidentienristeyksen radalle voi

Lisätiedot

Ajo-ohje Karkkilan frisbeegolfrata löytyy osoitteesta: Asemakatu 1, Karkkila Radalle on muutama käännös valtatie 2:lta.

Ajo-ohje Karkkilan frisbeegolfrata löytyy osoitteesta: Asemakatu 1, Karkkila Radalle on muutama käännös valtatie 2:lta. PELAAJAN OPAS Tervetuloa Tervetuloa Karkkilaan. Tämä pelaajan opas pyrkii antamaan kattavat ohjeet Kevätkisoihin osallistuville amatööreille, että Karkkila Open mestaruuskisaan saapuville kilpailijoille.

Lisätiedot

PELAAJAN OPAS SUO EN FRISBEEGOLFLIITTO FINNISH DISC GOLF ASSOCIATION

PELAAJAN OPAS SUO EN FRISBEEGOLFLIITTO FINNISH DISC GOLF ASSOCIATION PELAAJAN OPAS SUO EN FRISBEEGOLFLIITTO FINNISH DISC GOLF ASSOCIATION Tervetuloa! Karkkilan frisbeegolfkerho ry toivottaa teidät tervetulleeksi Karkkilaan! Tämä pelaajan opas pyrkii antamaan kattavat ohjeet

Lisätiedot

Frisbeegolfin SM - Masterit 2019 Vihti - Kaatis Pelaajakokous Hopeaniemi

Frisbeegolfin SM - Masterit 2019 Vihti - Kaatis Pelaajakokous Hopeaniemi Frisbeegolfin SM - Masterit 2019 Vihti - Kaatis 4.-7.7.2019 Pelaajakokous 3.7.2019 - Hopeaniemi Vihdin kunnan terveiset Elinvoimajohtaja Petra Ståhl Asukkaita: noin 29 000 Kokonaispinta-ala: 567 km2 Vesipinta-ala:

Lisätiedot

Ilmoittautuminen / osanottomaksu

Ilmoittautuminen / osanottomaksu Valkeakoski Open kilpailu 2019 käydään Valkeakoskella Korkeakangas DGP radalla 14.9.2019 klo 9:00-17:00 sekä 15.9 Valkeakosken keskustaan tehtävällä 18- väyläisellä POP UP radalla klo 9:00-18:00. Kilpailussa

Lisätiedot

Caddie Book Sekaparifrisbeegolfin SM-kisat. Pikkarala, Oulu

Caddie Book Sekaparifrisbeegolfin SM-kisat. Pikkarala, Oulu Caddie Book Sekaparifrisbeegolfin SM-kisat Pikkarala, Oulu 15.-16.6 Yleistä kisasta Oulun Pikkaralassa pelataan kesäkuussa sekaparifrisbeegolfin SM, kisojen järjestelyistä vastaa Oulun frisbeeseura yhteistyössä

Lisätiedot

Sepän Heitto 2016. PELAAJAN OPAS Alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Sepän heitto 2016 kilpailuun su 29.5.!

Sepän Heitto 2016. PELAAJAN OPAS Alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Sepän heitto 2016 kilpailuun su 29.5.! Sepän Heitto 2016 PELAAJAN OPAS Alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Sepän heitto 2016 kilpailuun su 29.5.! Tämä pelajaan opas sisältää tärkeimpiä tietoja kisaan liittyen. Mikäli jokin asia

Lisätiedot

TD:n OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja. Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen kilpailun (PDGA sanctioned events) järjestämiseen

TD:n OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja. Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen kilpailun (PDGA sanctioned events) järjestämiseen TD:n OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen kilpailun (PDGA sanctioned events) järjestämiseen 1 Vaatimuksia SFL / PDGA -jäsenyys Toimitsijakoe Official

Lisätiedot

PELAAJAN OPAS. Tyyni järjestetään nyt kolmatta kertaa ja on jo oleellinen osa vuosirytmiä Kivikon frisbeegolfradalla.

PELAAJAN OPAS. Tyyni järjestetään nyt kolmatta kertaa ja on jo oleellinen osa vuosirytmiä Kivikon frisbeegolfradalla. PELAAJAN OPAS Alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Kivikon Tyyni 2015 kilpailuun! Tyyni järjestetään nyt kolmatta kertaa ja on jo oleellinen osa vuosirytmiä Kivikon frisbeegolfradalla. Tämä

Lisätiedot

Keljonkankaan frisbeegolfrata

Keljonkankaan frisbeegolfrata P Kisakeskus Keljonkankaan OB Katsomo OB 18 OB 1 100m 83m Frisbeegolfradan säännöt 6 Frisbeegolf Frisbeegolf on peli, jota voivat harrastaa kaikki ikään tai sukupuoleen katsomatta. Frisbeegolfin periaate

Lisätiedot

HÄMEEN PELASTUSLIITON PALOKUNTANUORTEN FRISBEEGOLF -KISOJEN SÄÄNNÖT

HÄMEEN PELASTUSLIITON PALOKUNTANUORTEN FRISBEEGOLF -KISOJEN SÄÄNNÖT HÄMEEN PELASTUSLIITTO RY FRISBEEGOLF 1 (5) HÄMEEN PELASTUSLIITON PALOKUNTANUORTEN FRISBEEGOLF -KISOJEN 1. Kilpailun tarkoitus Kilpailun tärkein tarkoitus on pitää hauskaa ja antaa tilaisuus tutustua toisiin

Lisätiedot

TD-OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja. Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen kilpailun (PDGA sanctioned events) järjestämiseen

TD-OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja. Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen kilpailun (PDGA sanctioned events) järjestämiseen TD-OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen kilpailun (PDGA sanctioned events) järjestämiseen 1 Sisältö 1. Esisuunnittelu Vaatimuksia kilpailunjohtajalle

Lisätiedot

PELAAJAN OPAS. TD:n alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Kivikon Tyyni 2016 kilpailuun!

PELAAJAN OPAS. TD:n alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Kivikon Tyyni 2016 kilpailuun! PELAAJAN OPAS TD:n alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Kivikon Tyyni 2016 kilpailuun! Tyyni on nyt neljättä kertaa järjestettävä kilpailu, jota voi jo hyvillä mielin kutsua perinteiseksi.

Lisätiedot

TD OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja

TD OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja TD OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen kilpailun (PDGA sanctioned events) järjestämiseen Sisältö 1. Esisuunnittelu Vaatimuksia kilpailunjohtajalle

Lisätiedot

SUOSIKKILAJI TARJOAA UUDENLAISIA YHTEISTYÖMAHDOLLISUUKSIA YRITYKSILLE

SUOSIKKILAJI TARJOAA UUDENLAISIA YHTEISTYÖMAHDOLLISUUKSIA YRITYKSILLE Frisbeegolfiin ja ultimateen erikoistunut urheiluseura SUOSIKKILAJI TARJOAA UUDENLAISIA YHTEISTYÖMAHDOLLISUUKSIA YRITYKSILLE KAUSIESITE 2017 Seuramestaruuskisat 2016 @ Niittylahti (kuva: Olli Arola) Joen

Lisätiedot

1. Ajo-ohje Karkkilan Frisbeegolfrata sijaitsee osoitteessa

1. Ajo-ohje Karkkilan Frisbeegolfrata sijaitsee osoitteessa Pelaajan opas 1. Ajo-ohje Karkkilan Frisbeegolfrata sijaitsee osoitteessa Asemakatu 1, 03600 Karkkila Navigaattorit löytävät paikalle mainiosti. 2. Pysäköinti Pysäköintitilaa on normaalilla väylällä 1,

Lisätiedot

SAKUgames Frisbeegolfareiden info

SAKUgames Frisbeegolfareiden info SAKUgames 15.5.2019 Frisbeegolfareiden info Tervetuloa kilpailemaan frisbeegolfissa SAKUgames-tapahtumaan Tampereelle 15.5.2019. Tässä infokirjeessä on kerrottu kaikki oleellinen kilpailuun liittyen, sekä

Lisätiedot

PELAAJAOPAS

PELAAJAOPAS PELAAJAOPAS Yhteistyössä mukana Tapahtuma on Suomen frisbeegolfliiton alainen SM-kilpailu ja kilpailussa noudatetaan sekä PDGA että SFL kilpailusääntöjä. Kilpailussa pelataan 18-väyläistä rataa 3 kierrosta.

Lisätiedot

TEAMGOLF-KUTSU. Kilpailu järjestetään Veritas-Stadionin sisähallissa (Hippoksentie 6, Kupittaa, Turku) sunnuntaina 22.1.2006.

TEAMGOLF-KUTSU. Kilpailu järjestetään Veritas-Stadionin sisähallissa (Hippoksentie 6, Kupittaa, Turku) sunnuntaina 22.1.2006. TEAMGOLF-KUTSU Ajankohta Kilpailu järjestetään Veritas-Stadionin sisähallissa (Hippoksentie 6, Kupittaa, Turku) sunnuntaina 22.1.2006. Lähtöaika Ensimmäinen lähtö klo 10.00. Pelitapa Kierrokset Parikilpailu

Lisätiedot

Sivu. 810 Peliin puuttuminen Virheellinen peli Käyttäytyminen Liite A: Reikäpelin säännöt...16

Sivu. 810 Peliin puuttuminen Virheellinen peli Käyttäytyminen Liite A: Reikäpelin säännöt...16 800 Pelin kuvaus...1 801 Sääntöjen noudattaminen...1 801.01 Reiluuden periaate 801.02 Sääntöjen valvonta 801.03 Sääntöratkaisusta valittaminen Sivu 802 Heittäminen...3 802.01 Heitto 802.02 Heittojärjestys

Lisätiedot

Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith,

Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith, Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith, Valonnopeudella Oy, Vihdin kunta, Westsidediscs Aikataulu: Perjantai

Lisätiedot

Väylä 1 - Ei niin helppo startti

Väylä 1 - Ei niin helppo startti Väylä 1 - Ei niin helppo startti Kiinteän radan väylä 1 hieman pidennettynä. Edelleen aika lyhyt, mutta haastava heitto ylämäkeen. Heittopaikka kulkureitillä suoraan normaalin tiin takana. Viime vuodesta

Lisätiedot

Professional Disc Golf Associationin. Frisbeegolfin viralliset säännöt

Professional Disc Golf Associationin. Frisbeegolfin viralliset säännöt Professional Disc Golf Associationin Frisbeegolfin viralliset säännöt Sisällys 800 Johdanto 800.01 Pelin kuvaus 800.02 Sanasto 800.03 Muunnokset 800.04 Linkit 801 Yleistä 801.01 Sääntöjen noudattaminen

Lisätiedot

Metrixin käyttö SFL:n kisoissa

Metrixin käyttö SFL:n kisoissa Metrixin käyttö SFL:n kisoissa Tarkistuslista ja muutamia tarkempia ohjeita siitä, miten Metrixin eri asetukset laitetaan liiton kisoille sopivaan muotoon. Näissä ohjeissa oletetaan, että - Ollaan luomassa

Lisätiedot

JUSSIN KISAT 2017, TEAMGOLF-KUTSU

JUSSIN KISAT 2017, TEAMGOLF-KUTSU JUSSIN KISAT 2017, TEAMGOLF-KUTSU Ajankohta Kilpailu järjestetään Impivaarassa sunnuntaina 21.5. Lähtöaika Kilpailu alkaa massalähdöllä klo 9.00. Pelitapa Kierrokset Parikilpailu parannusyrityksillä, tarkempi

Lisätiedot

Metrixin käyttö SFL:n kisoissa

Metrixin käyttö SFL:n kisoissa Metrixin käyttö SFL:n kisoissa Tarkistuslista ja muutamia tarkempia ohjeita siitä, miten Metrixin eri asetukset laitetaan liiton kisoille sopivaan muotoon. Näissä ohjeissa oletetaan, että - Ollaan luomassa

Lisätiedot

Reikäpelimestaruuskilpailut

Reikäpelimestaruuskilpailut Reikäpelimestaruuskilpailut 4-5.8.2018 Kilpailuinfo Reikäpelien kilpailuformaatti Mukaan maksimissaan 32 miestä, 16 naista tasoitusjärjestyksellä Ensimmäinen kierros pelataan 4 pelaajan lohkoissa 3x6 reiän

Lisätiedot

SUOSIKKILAJI TARJOAA UUDENLAISIA YHTEISTYÖMAHDOLLISUUKSIA YRITYKSILLE

SUOSIKKILAJI TARJOAA UUDENLAISIA YHTEISTYÖMAHDOLLISUUKSIA YRITYKSILLE Frisbeegolfiin ja ultimateen erikoistunut urheiluseura SUOSIKKILAJI TARJOAA UUDENLAISIA YHTEISTYÖMAHDOLLISUUKSIA YRITYKSILLE KAUSIESITE 2016 Mika Laukkanen (Joen Liitokiekko) @ Keskinen AM2-Tour Joensuu

Lisätiedot

Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen (PDGA sanctioned events) kilpailun järjestämiseen. TD = Tournamend Director, kilpailunjohtaja

Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen (PDGA sanctioned events) kilpailun järjestämiseen. TD = Tournamend Director, kilpailunjohtaja TD-opas 2019 Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen (PDGA sanctioned events) kilpailun järjestämiseen TD = Tournamend Director, kilpailunjohtaja Päivitetty 18.1.2019 Sisältö 1. Esisuunnittelu Kilpailutyypit

Lisätiedot

P e l a a j a n / K a t s o j a n opas

P e l a a j a n / K a t s o j a n opas P e l a a j a n / K a t s o j a n opas Yleistä Linnoitus Open pelataan kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla Lappeenrannan Linnoituksen alueella. Kisa pelataan yksipäiväisenä 2 X 18 väylän ratana. Koreina

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS KUHMO

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS KUHMO JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS KUHMO 2.3.2018 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Läsnäolijat 3. Kilpailuorganisaatio 4. Tuomarineuvosto 5. Ilmoittautumiset ja ryhmittelyt 6. Arvonta ja lähtölistat 7. Aikataulu

Lisätiedot

Professional Disc Golf Associationin. Frisbeegolfin viralliset säännöt

Professional Disc Golf Associationin. Frisbeegolfin viralliset säännöt Professional Disc Golf Associationin Frisbeegolfin viralliset säännöt Sisällys Professional Disc Golf Association 1. tammikuuta 2013 800 Johdanto 800.01 Pelin kuvaus 800.02 Sanasto 800.03 Muunnokset 800.04

Lisätiedot

Professional Disc Golf Association

Professional Disc Golf Association Professional Disc Golf Associationin Frisbeegolfin viralliset säännöt suomenkielinen painos Professional Disc Golf Association www.pdga.com Sisällysluettelo Professional Disc Golf Association Tämä versio

Lisätiedot

Professional Disc Golf Associationin. Frisbeegolfin viralliset säännöt

Professional Disc Golf Associationin. Frisbeegolfin viralliset säännöt Professional Disc Golf Associationin Frisbeegolfin viralliset säännöt Sisällys 800 Johdanto 800.01 Pelin kuvaus 800.02 Sanasto 800.03 Muunnokset 800.04 Linkit 801 Yleistä 801.01 Sääntöjen noudattaminen

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU FINNISH MOS OPEN 2017

KILPAILUKUTSU FINNISH MOS OPEN 2017 KILPAILUKUTSU FINNISH MOS OPEN 2017 Suomen Ratagolfliitto järjestää yhteistyössä Lampila Golfin kanssa The Pirate Adventuregolf -kentällä Minigolf Open Standard -kilpailun su 07.05.2017 http://www.pirateadventuregolf.fi

Lisätiedot

Sammonlahden frisbeegolfratahanke

Sammonlahden frisbeegolfratahanke Sammonlahden frisbeegolfratahanke Ratasuunnitelma Lauri Huotarinen, aktiiviharrastaja 040-5315148 lauri.huotarinen@gmail.com Johdanto Frisbeegolf on nimensä mukaisesti golfia frisbeellä. Lajin perusperiaate

Lisätiedot

Väylä 1 - Ei niin helppo startti

Väylä 1 - Ei niin helppo startti Väylä 1 - Ei niin helppo startti Kiinteän radan väylä 1 hieman pidennettynä. Edelleen aika lyhyt, mutta haastava heitto ylämäkeen. Heittopaikka kulkureitillä suoraan normaalin tiin takana. Heittopaikka

Lisätiedot

(Yllä: Kuvakaappaus uudesta kilpailuhakemuskaavakkeesta)

(Yllä: Kuvakaappaus uudesta kilpailuhakemuskaavakkeesta) Pro-pelaaja amatööriluokassa Suomessa sallitaan kaudella 2017 pro- pelaajien osallistuminen sellaisissa amatööriluokissa, joihin ikä- sukupuoli- ja ratingehdot täyttyvät. Pros playing am käyttäminen yksittäisessä

Lisätiedot

Joukkueen johtajien kokouksen pöytäkirja

Joukkueen johtajien kokouksen pöytäkirja Joukkueen johtajien kokouksen pöytäkirja Agenda: 1. Kokouksen avaus, Ville Niemelä 2. Läsnäolijat: todetaan kiertävällä listalla 3. Esityslistan hyväksyminen 4. Perjantain kommentit 5. Organisaatio 6.

Lisätiedot

Professional Disc Golf Association

Professional Disc Golf Association Professional Disc Golf Associationin Frisbeegolfin Viralliset Säännöt Suomenkielinen painos Professional Disc Golf Association www.pdga.com Sisällysluettelo 800 Määritelmät 801 Pelaajien toiminta 801.01

Lisätiedot

Professional Disc Golf Association

Professional Disc Golf Association Professional Disc Golf Associationin Frisbeegolfin Viralliset Säännöt Suomenkielinen painos Professional Disc Golf Association www.pdga.com Sisällysluettelo 800 Määritelmät 801 Pelaajien toiminta 801.01

Lisätiedot

JOEN LIITOKIEKON KISAKONE JA VIIKKOKISAOHJEET TD OSASTOLLE (Päivitetty: / Andy)

JOEN LIITOKIEKON KISAKONE JA VIIKKOKISAOHJEET TD OSASTOLLE (Päivitetty: / Andy) JOEN LIITOKIEKON KISAKONE JA VIIKKOKISAOHJEET TD OSASTOLLE (Päivitetty: 13.4.2016 / Andy) LUKU 1: KISAKONEOHJE Osoite: http://www.joenliitokiekko.com/kisakone/ Käyttäjätunnus: jlktd Salasana: Pyydä salasana

Lisätiedot

Professional Disc Golf Association

Professional Disc Golf Association Professional Disc Golf Associationin Kilpailuopas suomenkielinen painos Professional Disc Golf Association www.pdga.com Sisällysluettelo Professional Disc Golf Association Tämä versio on voimassa 1. tammikuuta

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki)

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) 23.-25.7.2019 1. Säännöt Kilpailu pelataan R&A:n julkaiseman Rules of Golf (voimassa tammikuu

Lisätiedot

MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti. Petri Ahokas 05/2017

MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti. Petri Ahokas 05/2017 MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti Petri Ahokas 05/2017 MID Reikäpelin SM 2017: kilpailuformaatti Mukaan 64 miestä, 16 naista Pelataan 4 pelaajan lohkoissa, 3x9 reiän ottelut Voitetusta ottelusta

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf 25.-27.7.2018 1. Säännöt Kilpailussa noudatetaan Suomen Golfliiton julkaisemia Golfin sääntöjä (voimassa 1. tammikuuta

Lisätiedot

KYY TOIVOTTAA SINUT TERVETULLEEKSI!

KYY TOIVOTTAA SINUT TERVETULLEEKSI! KYY TOIVOTTAA SINUT TERVETULLEEKSI! Vuoden 2016 Frisbeegolfin SM-kilpailut pelataan muutamin muutoksin viime vuosien aikana tutuksi tulleella purevalla layoutilla, jonka luonnetta kuvaa Kyyn syntyhetken

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

TIETOISKU SÄÄNNÖISTÄ SENIORITREFFIT HARRI HONKATUKIA.

TIETOISKU SÄÄNNÖISTÄ SENIORITREFFIT HARRI HONKATUKIA. TIETOISKU SÄÄNNÖISTÄ SENIORITREFFIT 6.3.2018 HARRI HONKATUKIA harri.honkatukia@kolumbus.fi Tiiauspaikka PALLO PELATTAVA PAIKALTAAN SÄÄNTÖ 13. PALLO PELATTAVA PAIKALTAAN Pelaaja ei saa parantaa eikä sallia

Lisätiedot

Joukkueen johtajien kokouksen pöytäkirja

Joukkueen johtajien kokouksen pöytäkirja Joukkueen johtajien kokouksen pöytäkirja Agenda: 1. Kokouksen avaus, Ville Niemelä 2. Läsnäolijat: todetaan kiertävällä listalla 3. Esityslistan hyväksyminen 4. Perjantain kommentit 5. Organisaatio 6.

Lisätiedot

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 Tässä kirjeessä on infoa Suomen Cupista 2012. Suomen Cupin finaalit pelataan 29.- 30.9. Cupiin voivat osallistua Palloliiton jäsenseurojen aikuisten joukkueet, jotka

Lisätiedot

SM-viikko 2017 TRIATHLON

SM-viikko 2017 TRIATHLON SM-viikko 2017 TRIATHLON TRIATHLONIN SM pikamatkan joukkuekilpailu KILPAILUNJOHTAJA Simo Hillo / simo.hillo@pedart.fi / 0400 594 385 Kilpailun ylituomari Marko Selin Tervetuloa SM kisaan! SM- joukkuekilpailu

Lisätiedot

Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki

Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki Kilpailijainfo SM Rallicross Honkajoki 31.8.2013 Tervetuloa kauden päätökseen, Honkajoella järjestettävään SM Rallicrossin finaaliin. Rata-alue sijaitsee Honkajoella osoitteessa Vanha maantie 237 (kts.

Lisätiedot

KLL-MESTARUUSHIIHDOT 2019 Kemi Karihaaran Visa / Kemin kaupunki JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sunnuntai takaa-ajokilpailu (V)

KLL-MESTARUUSHIIHDOT 2019 Kemi Karihaaran Visa / Kemin kaupunki JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sunnuntai takaa-ajokilpailu (V) KLL-MESTARUUSHIIHDOT 2019 Kemi Karihaaran Visa / Kemin kaupunki 16.-17.3.2019 JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sunnuntai 17.3. takaa-ajokilpailu (V) ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Osallistujien toteaminen (nimilista

Lisätiedot

H55 SM 2014 Ohjeet. AIKATAULU Perjantai 4.7. ja Lauantai 5.7. Aamupäivä Lähdöt 8.00-10.00 tiiltä B1 ja C1

H55 SM 2014 Ohjeet. AIKATAULU Perjantai 4.7. ja Lauantai 5.7. Aamupäivä Lähdöt 8.00-10.00 tiiltä B1 ja C1 AIKATAULU Perjantai 4.7. ja Lauantai 5.7. Aamupäivä Lähdöt 8.00-10.00 tiiltä B1 ja C1 Toimitsijat paikalla viimeistään Startterit ja aputuomarit klo 7.30 Forecaddie kuljettaja klo 7.30 Forecaddiet: B1

Lisätiedot

LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE. Lievestuore

LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE. Lievestuore LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE Lievestuore www.lmm.fi HYVÄT KILPAILIJAT Tervetuloa Laukaan Lievestuoreelle, Keski-Suomeen, ajamaan SM rallisprintkilpailua. Kilpailu on samalla Keski-Suomen aluemestaruussarjan

Lisätiedot

REIKÄPELIN SM 2011 KISAJÄRJESTELYT

REIKÄPELIN SM 2011 KISAJÄRJESTELYT REIKÄPELIN SM 2011 KISAJÄRJESTELYT SM-Reikäpelikisat 2011 ovat Suomen Golfliitto ry:n alaiset kilpailut, joiden käytännön järjestelyistä vastaa Suomen Golfkiertue Oy (Finnish Golf Tour) sekä Viipurin Golf

Lisätiedot

REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0

REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0 REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0 en versiot: Versio Pvm Muuttaja / Muutos 1.0 1.5.2004 RRu / luotu 4.5.2004 RRu / Muutokset 2.0 18.5.2015 RRu / JymyGolf versio Sisälysluettelo 1 JYMYGOLF REIKÄPELI... 2

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS KUHMO

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS KUHMO JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS KUHMO 1.3.2018 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 10. Sääennustus 2. Läsnäolijat 11. Ratojen kunnostus 3. Kilpailuorganisaatio 12. Suksien testaus 4. Tuomarineuvosto 13. TD:n yleisohjeet

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE kansalliset kilpailut ja nuorten Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET JA NUORTEN MM-KATSASTUKSET OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 15.12. Klo 9.00 Kilpailutoimisto avautuu Klo

Lisätiedot

Leiriydy. Iso Kirja Camping. Tervetuloa pelaamaan Pikku Putille!

Leiriydy. Iso Kirja Camping. Tervetuloa pelaamaan Pikku Putille! 1 Tervetuloa pelaamaan Pikku Putille! Rata on tarkoitettu pelattavaksi puttikiekoilla. Muista varoa muita alueella liikkujia sekä autoja yms. Kiekko on aina heittäjän vastuulla. Kiekkoja saa kesäaikaan

Lisätiedot

YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET

YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET Tuusulan Golfklubi 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. ILMOITTAUTUMINEN Virhe. Kirjanmerkkiä ei ole määritetty. Tapa 3 Maksut 3 Jälki-ilmoittautuminen 3 Yli-ilmoittautuminen 3 Sarjan peruuttaminen

Lisätiedot

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 2.-4.2.2018 Alavieskan Lumikurussa (osoite: Lumikuruntie 155, 85200 Alavieska) OHJELMA JA AIKATAULU 1. Kilpailupäivä pe 2.2.2018 12:00 Kisakanslia avautuu 15:00

Lisätiedot

RANKING KIERTUE

RANKING KIERTUE RANKING KIERTUE 2016 2017 Kiertueelle otetaan vähintään 90 keilaajaa järjestyksessä seuraavalla tavalla: 1. 32 kauden 2015 2016 kiertuefinaaliin selvinnyttä keilaajaa 2. Naisten, miesten ja nuorten poikien

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015 KILPAILIJAOHJE - Perjantaina varikko aukeaa klo 12.00, sitä ennen kilpailijat eivät pääse kalustoineen varikolle muuten kun kilpailun johdon luvalla. - Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu FK-kerhon huoltorakennuksen

Lisätiedot

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla kuitenkin voi pelata

Lisätiedot

YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET

YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET Tuusulan Golfklubi 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. ILMOITTAUTUMINEN Virhe. Kirjanmerkkiä ei ole määritetty. Tapa 3 Maksut 3 Jälki-ilmoittautuminen 3 Yli-ilmoittautuminen 3 Sarjan peruuttaminen

Lisätiedot

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT 6.5.2017 KLO 14.00 KISAINFO Tervetuloa Raaheen! Raahen SHT SM-Rallisprint kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 133 kuljettajaa, jotka kaikki hyväksyttiin mukaan. Kisapäivän

Lisätiedot

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Näitä sääntöjä sovelletaan kaikissa Suomen Curlingliiton järjestämissä kilpailuissa, joilla on SM-status. Tällaisia kilpailuja

Lisätiedot

Merkittäviä tapahtumia 2009

Merkittäviä tapahtumia 2009 18.-19.4. Golfohjaajan peruskurssi Merkittäviä tapahtumia 2009 Golfliiton järjestämä koulutus jossa annetaan perusteet golfohjaamiseen. Tarkemmat tiedot ja aikataulu ilmoitetaan lähempänä nettisivuilla.

Lisätiedot

GOLFIN ETIKETTI 1. Mitä on golfpelin henki? a) Pelaan omaa peliäni välittämättä muista pelikavereista. b) Olen oman pelini tuomari

GOLFIN ETIKETTI 1. Mitä on golfpelin henki? a) Pelaan omaa peliäni välittämättä muista pelikavereista. b) Olen oman pelini tuomari GOLFIN ETIKETTI 1 Mitä on golfpelin henki? a) Pelaan omaa peliäni välittämättä muista pelikavereista b) Olen oman pelini tuomari c)huomioin toiset pelaajat GOLFIN ETIKETTI 2 Mitä seuraavista asioista teet

Lisätiedot

Hockeyliitto - Torneopal

Hockeyliitto - Torneopal Hockeyliitto - Torneopal 2018_2019 Hockeyliiton sähköinen tulospalvelujärjestelmä löytyy osoitteesta www.hockey.torneopal.fi tai sisäkaudella www.indoorhockey.torneopal.fi Sivulta löydät kaikkien sarjojen

Lisätiedot

Päivitetty 23.7.2012. Yleiset kilpailumääräykset

Päivitetty 23.7.2012. Yleiset kilpailumääräykset Yleiset kilpailumääräykset 1 Sisällys Ilmoittautuminen 3 Tapa 3 Maksut 3 Jälki-ilmoittautuminen 3 Yli-ilmoittautuminen 3 Sarjan peruuttaminen 3 Toimenpiteet kilpailun keskeyttämiseksi 4 Kilpailua ei voida

Lisätiedot

Messilä golfin paikallissäännöt

Messilä golfin paikallissäännöt Messilä golfin paikallissäännöt Pelialueen rajat ja merkinnät Valkoinen paalu Punainen paalu/punainen mittalaatta Keltamusta paalu/keltainen mittalaatta Keltainen paalu/harjakset maassa tai viiva Punainen

Lisätiedot

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset &

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset & NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset 2018-2019 & 2019-2020 Kauden 2017-18 muutokset 16-vuotiaiden sarjat Keväällä 2018 16-vuotiaiden SM-sarjan 8 parasta joukkuetta saavat paikan tulevaan 17-vuotiaiden

Lisätiedot

Formula 18 Ranking 21.5., 28.5., Suomalainen Pursiseura ry ( SPS )

Formula 18 Ranking 21.5., 28.5., Suomalainen Pursiseura ry ( SPS ) Formula 18 Ranking 21.5., 28.5., 4.6.2015 Suomalainen Pursiseura ry ( SPS ) Purjehdusohje 1. Säännöt 1.1. Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusa a nno issa ma a riteltyja sa a nto ja. 1.2. Kielten

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS 4.3.2016 HS-LOPPUKILPAILU KUOPIO HENKILÖKOHTAISET MATKAT

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS 4.3.2016 HS-LOPPUKILPAILU KUOPIO HENKILÖKOHTAISET MATKAT JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS 4.3.2016 HS-LOPPUKILPAILU KUOPIO HENKILÖKOHTAISET MATKAT AGENDA 1. Läsnäolijoiden toteaminen 2. Kilpailuorganisaation esittely 3. Tuomarineuvoston esittely 4. Ilmoittautumiset

Lisätiedot

Eläkeliiton mestaruushiihdot OHJEET KILPAILIJOILLE

Eläkeliiton mestaruushiihdot OHJEET KILPAILIJOILLE Eläkeliiton mestaruushiihdot 26. 27.2.2019 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Maanantai 25.2. Klo 14.00-18.00 Virallinen harjoitteluaika Tiistai 26.2. Klo 8.00-10.00 Klo 9.00 Klo 9.00

Lisätiedot

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille KILPAILUN SÄÄNNÖT Ramirent JM SM Liiga 18-19.08.2018 SM Liiga Lakeuden Urheiluautoilijat Oulu-Zone, Ylikiiminki I OHJELMA 31.05.2018 Joukkueiden ennakkoilmoittautumisaika päättyy 18.07.2018 Joukkueiden

Lisätiedot

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 OHJAAJAINFO Ajo-ohje Varikko ja kilpailutoimisto sijaitsevat Korvenkylän koululla ja sen välittömässä läheisyydessä, osoite on Korventie

Lisätiedot

Kauden lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa Etelän D2 AA lohkojen osalta)

Kauden lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa Etelän D2 AA lohkojen osalta) Kauden 2018-2019 lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa 11.3.2019 Etelän D2 AA lohkojen osalta) Sarjat ja lohkot, joiden lopputurnauksista vastaa Etelän alue. (päivitetty 11.3.2019)

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan Piirin kilpailukalenteri 2017

Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan Piirin kilpailukalenteri 2017 Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan Piirin kilpailukalenteri 2017 Hirvenhiihto 11.02 Kajaani,Hoikanportti SM hirvenhiihto esikisa PK-piiri/Ilm. Tapio Kiiskiselle 0503232737 18.02 Ilomantsi Hirvenhiihto

Lisätiedot

Ampumahiihdon kansalliset OHJEET KILPAILIJOILLE

Ampumahiihdon kansalliset OHJEET KILPAILIJOILLE Ampumahiihdon kansalliset 11. 12.2.2017 OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET 11.-12.2.2017 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 11.2. Klo 9.00 Klo 9.00 Klo 10.00 10.45 Klo 11.00 Kilpailutoimisto

Lisätiedot

Lohja Race

Lohja Race Lohja Race 2-3.9.2017 Järjestävä seura: Lohjan Purjehtijat Nuottatie 2 FIN-08100 Lohja E-jolla JuSM-kilpailu Zoom8-ranking Laser-ranking Lightning- ranking LISÄPURJEHDUSOHJE (kts. Vakiopurjehdusohje PKS

Lisätiedot

TIETOISKU SÄÄNNÖISTÄ SENIORITREFFIT HARRI HONKATUKIA,

TIETOISKU SÄÄNNÖISTÄ SENIORITREFFIT HARRI HONKATUKIA, TIETOISKU SÄÄNNÖISTÄ SENIORITREFFIT 2.3.2017 HARRI HONKATUKIA, harri.honkatukia@kolumbus.fi SISÄLTÖ Uusi paikallissääntö Kentän merkinnät, ulkorajat, vesiesteet Vesiesteiden sillat Pickalassa Pelinopeus

Lisätiedot

Hangon Bridgeviikko 2010

Hangon Bridgeviikko 2010 kilpailuselosteet: Hangon Bridgeviikko 2010 Hanko Cup (24. 25.7.) Kilpailussa pelataan neljä erillistä (kaksi lauantaina ja kaksi sunnuntaina) 22 jaon osakilpailua joiden yhteistulos ratkaisee v. 2010

Lisätiedot

MINI- JA MIDITENNISKIERTUE

MINI- JA MIDITENNISKIERTUE MINI- JA MIDITENNISKIERTUE Minitennis Osallistumiskelpoisuus, luokkajako, ilmoittautuminen ja osanottajamäärän rajoittaminen Minitenniskilpailuun osallistuvan pelaajan ei tarvitse maksaa kilpailulisenssiä.

Lisätiedot

HOPEASOMPA - VIESTIT Lempäälä

HOPEASOMPA - VIESTIT Lempäälä HOPEASOMPA - VIESTIT Lempäälä 19.2.2017 YHTEISLÄHTÖ (ICR 315.3) Yhteislähdössä käytetään auramuodostelmaa. Numero yksi sijoitetaan auramuodostelman keskelle, parilliset numerot sijoitetaan auran oikealle

Lisätiedot

Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat

Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat Vuoden 2013 Tammikuu - Heinäkuu ampumavuorot ja tapahtumat Vuoro / 4 pvm klo rata tapahtuma ilmoittaudu Numero TAMMIKUU Vuoroja pistooli r2 12.1.2013 klo.9-12 pist2 viikkovuoro Ke 9.1 0400 13 12004 1 pistooli

Lisätiedot

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja 6.3.2014 III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja Huom. Välierät ja finaalit pelataan paras kahdesta järjestelmällä (ja 2 pisteen systeemillä) peliajan

Lisätiedot

SM-turnaukset 14.5.-22.5.2016 1/5

SM-turnaukset 14.5.-22.5.2016 1/5 SM-turnaukset 14.5.-22.5.2016 1/5 Erikoismääräykset (yhteinen osa) 1. Kilpailut järjestäjää Suomen Shakkiliitto ja Helsingin Shakkiklubi (HSK). Järjestelytoimikunnassa ovat HSK: Matti Uimonen, Matti Kauranen,

Lisätiedot