Softrend. Oikea sohva.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Softrend. Oikea sohva."

Transkriptio

1 Softrend. Oikea sohva. Hyvä sohva pystyy tekemään elämäsi jokaisesta päivästä hieman onnellisemman. Mallien, kokojen sekä verhoiluja täytemateriaalien laaja valikoima antaa meille mahdollisuuden luoda sinulle täsmälleen oikea sohva. Haluamme, että jokaisella olisi juuri hänelle sopiva oikea sohva silloin hän on iloinen ja tyytyväinen.

2 Softrend on virolainen pehmeiden huonekalujen valmistaja, joka on toiminut vuodesta Softrendin kalusteita valmistavat käsin 35 mestaria omalla tehtaallamme Tallinnan kupeessa Väänassa. Softrendissa toimii yhteensä 55 ihmistä. Softrend on perheyritys. Päätöksenteko perhepiirissä tarkoittaa toisten huomiointia, jotta yhteinen yrityksemme kestäisi pitkään. Siksi päätöksentekomme perustuu kestävän kehityksen ideaan, jonka mukaan kauppaa ja teollisuutta harjoitettaessa tulee huomioida myös luonnonympäristön ja muiden ihmisten tarpeet. Arvostamme pienyrityksen etuja, jotka antavat meille joustavuuden, yksilöllisyyden ja kyvyn reagoida nopeasti. 50 % tuotannosta viedään ulkomaille. Valtaosan siitä muodostavat julkisten tilojen kalusteet. Softrendilla on myymälät Virossa ja Suomessa. Valtaosa jälleenmyyjistämme toimii Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa. Mallien, kokojen sekä verhoilu- ja täytemateriaalien laajan valikoiman ansiosta pystymme rakentamaan sinulle juuri sen oikean sohvan. Näin voimme tarjota sen, mitä tarpeesi vaativat, ja rikastuttaa yhdessä elämäntapaasi ja kotisi jokapäiväistä viihtyvyyttä.

3 Laatustandardimme TOIMIVUUS Pitkään kestävät laadukkaat materiaalit 20 vuoden takuu massiivipuurungolle Laatukankaat: huolellisesti valittu kokoelma Perusteellinen ja jatkuva tuotekehittely: jokaisella tuotteella on oma syntytarinansa Juuri sinulle oikea sohva: valmistamme sen tarkkaan toiveidesi mukaan, jotta olisit pitkään tyytyväinen sohvaasi MUOTOILU Laaja valikoima: erilaisia malleja, kokoja ja verhoilumateriaaleja Enemmän kuin sohva: paljon yhteensopivia tuotteita Softrendin tyyli: ajatonta ja pohjoismaisen rauhallista Kauniin sohvan tulee olla myös mukava: teemme yhteistyötä parhaiden muotoilijoiden kanssa ASIAKASPALVELU 20 vuoden kokemus: ymmärtämme sinua ja osaamme suosittaa juuri sinun elämäntapaasi ja tarpeisiisi sopivia huonekaluja Kotiinkuljetus: tuomme sohvan huoneeseen, puramme sen pakkauksesta ja kuljetamme pakkausjätteen pois Huoltopalvelu: tiimimme huoltaa mielellään Softrend-tuotteita myös silloin, kun ne ovat jo omiasi Designtietoiset myyjät: kaikki työntekijämme ovat Softrendin tuotteiden faneja

4 Julkiset tilat Pehmeät ratkaisut tekevät työtiloista kodikkaampia ja viihtyisämpiä. Ihmiset voivat siellä paremmin, ovat iloisempia ja tuotteliaampia. Tämä kaikki on voimaa, jonka voit kääntää liiketoimintasi eduksi. Haluamme julkisten tilojen ratkaisuilla luoda erilaisten tehtävien suorittamista tukevia työympäristöjä tiloja, joissa on mahdollista eristäytyä ja syventyä, keskustella vapaasti, ideoida yhdessä tai levähtää ja kerätä ajatuksia. Valikoimassamme on tuotesarjoja, jotka sisältävät sohvia, nojatuoleja, raheja ja ääntä vaimentavia seinäkkeitä. Koti Hyvä sohva pystyy tekemään elämäsi jokaisesta päivästä hieman onnellisemman. Mallien, kokojen sekä verhoilu- ja täytemateriaalien laaja valikoima antaa meille mahdollisuuden luoda sinulle täsmälleen oikea sohva. Haluamme, että jokaisella olisi juuri hänelle sopiva oikea sohva silloin hän on iloinen ja tyytyväinen. Sängyt Raikas olo, kun avaat silmäsi mukavassa vuoteessasi ja vedät verhot sivuun päästääksesi sisään päivänvaloa. Aamukahvin tuoksu, lempiaamiaisesi ja paljon lennokkaita ideoita siitä, mitä voit saada päivän kuluessa aikaan. Kun olet levännyt hyvin, maailma tuntuu valoisalta ja iloiselta ja kaikki on mahdollista! Oikea sänky on tärkeä, koska vietämme siinä kolmanneksen elämästämme. Tarvikkeet Pidämme siitä, että tuotteet sopivat toisiinsa sekä ulkonäöltään että toimivuudeltaan. Tämä vakaumus innoitti meitä luomaan Softrendin ihan oman täydentävien sisustustuotteiden kokoelman. Näin ollen vuodesta 2013 tuotevalikoimassamme ovat olleet myös pöydät, valaisimet, verhot, matot ja muut sisusteet, jotka tekevät sohvastasi ja kotisi tunnelmasta vielä oikeamman. Helpoin ja aikaa säästävin tapa on löytää ne kaikki samasta paikasta.

5

6 Etenemme tietoisesti suuntaan, että Softrend voisi käyttää ylpeänä jätteettömän yrityksen titteliä Pidämme tärkeänä materiaalien säästävää käyttöä tuotevalikoimassamme ovat sekä ylijäämämateriaaleista valmistetut vihreät tyynyt että yhteistyössä arvokkaan kierrätyksen periaatetta noudattavan tunnustetun suunnittelijan, Reet Ausin kanssa luotu tuotesarja. Lasten piirustuskilpailussa valmistuivat yhdessä lasten ja MiaPuPen kanssa suunnitelmat pehmoleluille, joita ompelevat Softrendin tehtaan ylijäämämateriaaleista kuulovammaiset ompelijat. Kunkin pehmolelun myyntituotosta lahjoitamme osan kuulovammaisille oppilaille. Pakkaamme kaiken, mitä valmistamme ja toimitamme kotiisi, uudelleenkäytettäviin pakkauksiin. Silloin sinun ei tarvitse miettiä, että mukavuutesi tähden kärsii ympäristö, jossa elämme. Softrend etenee voimakkaasti kohti jätteettömän yrityksen asemaa ja etsii jokaiselle materiaalin ylijäämälle uusia käyttömahdollisuuksia ja teknologioita, jotka eivät tuhlaa. Kaavojen leikkauksessa käytämme esimerkiksi leikkuukonetta, joka minimoi kangasjätteen määrän.

7 Visio Haluamme olla johtava inspiroivan ympäristön luoja Pohjoismaissa. Missio Rikastutamme elämäntapaasi ja arvostamme arvokkaita hetkiä.

8 softrend.fi facebook.com/softrendsuomi instagram.com/softrend_furniture

9 Mitä tulisi huomioida ääntä vaimentavia kalusteita valittaessa? Kun seinät katoavat ja toimistotila avautuu, syntyy sellaisten työpisteiden tarve, joita voi kutsua tilaksi tilassa. Siirrettävillä väliseinillä ja kalusteilla jaettavat tilat tarjoavat ääniä vaimentamalla mahdollisuuksia keskustella kahden kesken tai miettiä rauhassa. Ääniympäristöllä on elämässämme suuri rooli. Se vaikuttaa työnteon tehokkuuteen ja viime kädessä myös terveyteen.

10 Äänen havaitseminen Äänenpaine Äänenpainetaso Julkisissa tiloissa ja avotoimistoissa tuottaa usein ongelmia tilan liiallinen jälkikaiku, eli äänillä on liian pitkä jälkikaiunta-aika. Jotta elinympäristö olisi miellyttävämpää, tulisi vaimentaa erilaisia ääniä, kuten tuulettimen melua, ihmisten askelia, keskusteluja kasvotusten tai puhelimitse. Ihmisen äänenhavaitseminen riippuu useista tekijöistä, kuten äänen korkeudesta ja taajuudesta, mutta myös äänen tyypistä onko se jatkuva vai katkonainen, melua vai musiikkia. Korva on erittäin herkkä ja kuulee myös suhteellisen pientä värähtelyä. Ihminen kuulee ääniä, joiden voimakkuus on enintään 120 db (kipukynnys) ja taajuus Hz. Kuuloalueen alapuolella olevia taajuuksia kutsutaan infraääneksi ja kuuloalueen yläpuolella olevia ultraääneksi. Puheen erottamisen kannalta tärkein taajuusalue on Hz. Ihmiset havaitsevat ääntä eri tavoin. Toiselle tuskin havaittavissa oleva ääni voi olla toiselle häiritsevää. Myös sama henkilö havaitsee samaa ääntä tilannekohtaisesti erilaisena. Äänen vahvistumista 10 db:n verran pidetään kaksinkertaisena äänenvoimakkuutena, ja 1 2 db on vähin ihmiskorvan havaitsema muutos. Lentokoneen nousu Konsertti Liikenteen melu Keskustelu Makuuhuone µpa db Ilotulitteet Meluisa työympäristö Toimisto Luonto Äänen absorptio Suljetussa tilassa ääniaallot eivät voi edetä vapaasti, vaan ne törmäävät seiniin, kattoon ja lattiaan. Osa äänestä absorboituu kyseisiin pintoihin ja heijastuu takaisin. Heijastumisen hallinta ja halutun jälkikaiuntaajan saavuttaminen on tilan akustisen suunnittelun päätehtäviä. Äänen absorptiona käsitämme tilanteen, jossa suora ääni etenee materiaalin pintaan eikä heijastu siitä takaisin. Tämä onkin akustisten kalusteiden suunnittelun periaate: kalusteen tulee absorboida ääni, joka muuten heijastuisi takaisin ja aiheuttaisi epämiellyttävän meluympäristön. Ääntä hyvin absorboiva materiaali on huokoinen ja läpäisee ilmaa Softrendin tuotteissa käytetyistä materiaaleista sellaiset ominaisuudet ovat esimerkiksi tekohuovalla ja erilaisilla vaahtomuoveilla. Lisäksi äänenvaimennuksen parantamiseen Augustin ja Sigmundin verhoilumateriaaleina käytetään huopakankaita. August-tuotesarjan malleissa äänen absorption lasketut arvot ovat materiaalin absorptiokertoimesta riippuen 0,2 5,1 m² Sabin.* Sironta Absorptio Heijastuminen Kulkeutuminen

11 Desibellillä ilmaistaan akustiikassa äänenpainetasoa (tunnus L) 0 db:n vertailuarvon suhteen. Sellaiseksi nollatasoksi on valittu 20 mikropaskalin (μpa) äänenpaine, joka vastaa kuulokynnystä eli ihmisen kuuloalueen alarajaa. Äänenpaine eli akustinen paine on aaltona ilmassa leviävä ilmakehän paineen muutos. Ilmassa kulkeutuessaan ääni muodostaa korkean ja matalan ilmanpaineen alueita. Äänen levitessä ilmassa muuttuu vähäisessä määrin myös sen paine. Ilmassa leviävän äänen aiheuttamaa pientä ilmanpaineen muutosta kutsutaan äänenpaineeksi. Äänenpaineen yksikkö on pascal (Pa). Ihmiskorva reagoi äänenpaineeseen, minkä vuoksi kuulemmekin ääniä. Kuulokynnys on minimaalinen äänenvoimakkuus tai -paine, jota ihminen havaitsee äänenä Hz:n taajuudella normaali kuulokynnys on W/m² ( Pa). Kun kuulontutkimuksen tulokset esitetään suhteellisessa äänenpaineen mittakaavassa (yleensä logaritmisessa mittakaavassa desibeleinä), tämä äänenpaineen arvo on otettu perus- eli vertailutasoksi (0 db). Materiaalin äänenvaimennuskykyä ilmaistaan absorptiokertoimella, joka on yksikötön suure ja voi vaihdella nollasta (0 täysin heijastava) yhteen (1 täysin vaimentava). Kalusteen äänenvaimennuskykyä luonnehtii ekvivalenttinen vaimennusalue absorptiokertoimen ja materiaalin pinta-alan tulo (m² Sabin), ja tätä suuretta käytetään tilan jälkikaiunta-ajan laskelmissa.

12 Suosituksia miellyttävän työympäristön luomiseen Toimistotilat Hyvän ääniympäristön saavuttamiseksi toimistotiloissa suositamme, että sisustat ne siten, että Hz:n taajuuksilla jälkikaiunta-aika on noin 0,6 sekuntia. Tulee ottaa huomioon työntekijöiden määrä, toimistolaitteiden tuottama melu sekä kasvotusten ja puhelimitse käytävien keskustelujen tarve. Ääntä vaimentavaa pintaa tulisi lisätä toimistolaitteiden lähiympäristöön ja seiniin. Mitä enemmän tilassa on ihmisiä, sitä enemmän äänenvaimennuspintaa tulee käyttää. Sopivat tuotteet: Sigmund, August, August Wall, Frankie Kokoustilat Kokoustilaratkaisuja kehiteltäessä kannattaa ottaa huomioon tilan koko. Pienehkössä kokoustilassa jälkikaiunta-aika Hz:n taajuuksilla voisi olla 0,6 sekuntia, isohkossa mieluiten 0,8 sekuntia. Tilan kaikissa osissa puheen tulisi olla selvästi ymmärrettävissä, joten isohkoissa tiloissa hyvää akustista ympäristöä auttavat saavuttamaan myös osittain ääntä heijastavat pinnat. Sopivat tuotteet: August Wall tai Sigmund -äänenvaimennuspaneelit Avotoimistot Suositamme, että saavutat avotoimistoa sisustaessasi Hz:n taajuuksilla 0,5 sekunnin jälkikaiuntaajan. Työpisteiden välillä tulisi käyttää ääntää vaimentavaa seinäkettä ja välttää heijastavia pintoja. Sopivat tuotteet: Sigmund, August, August Wall, Frankie Muut julkiset tilat Samaa periaatetta kuin avotoimistoissa tulisi noudattaa myös ravintoloissa, sairaaloissa, museoissa, hotellien auloissa, ostoskeskuksissa ja monissa muissa julkisissa tiloissa. Sellaisissa paikoissa kulkee paljon väkeä ja esiintyy erilaisia äänenlähteitä, jotka toimivat eri taajuuksilla, joten yleensä syntyy paljon jälkikaikua. Ääntä vaimentavat kalusteet ja paneelit tulisi sijoittaa mahdollisimman lähelle äänenlähdettä ja myös sinne, missä primaarinen äänenenergia heijastuu työpöytien ja kulkuväylien viereen. Lähellä työpistettä sijaitsevat pehmeät pinnat absorboivat valtaosan äänestä, ja tilan ääniympäristöstä tulee paljon miellyttävämpää.

13 Puheen erottamisen kannalta tärkein taajuusalue on Hz Hz 2000 Hz 1600 Hz 1250 Hz 500 Hz 300 Hz

14 Laskennalliset äänenvaimennusarvot Equivalent absoption area per object (m 2 Sab / object) 3 sab 2,5 A obj (m 2 S/object) 2,3 1,5 0,8 2-S/ H Frequency, Hz Equivalent absoption area per object (m 2 Sab / object) sab 4 3 3,1 A obj (m 2 S/object) S/ H Frequency, Hz Equivalent absoption area per object (m 2 Sab / object) 5 4,3 3,8 A obj (m 2 S/object) 2,5 1, Frequency, Hz 2-S/ H3 SOUND VISION VIBRATION

15 Equivalent absoption area per object (m 2 Sab / object) 3 sab 3 A obj (m 2 S/object) 2,3 1,5 0, Frequency, Hz 2,5-S/ H1 Equivalent absoption area per object (m 2 Sab / object) 4 3,7 3 A obj (m 2 S/object) Frequency, Hz 2,5-S/ H2 Equivalent absoption area per object (m 2 Sab / object) 6 5,1 4,5 A obj (m 2 S/object) 3 1, Frequency, Hz 2,5-S/ H3 Yhteistyössä Akukonin asiantuntijoiden kanssa valmistuneen August-tuotesarjan laskennalliset äänenvaimennusarvot

16 softrend.fi facebook.com/softrendsuomi instagram.com/softrend_furniture

17 Julkiset tilat

18 Pehmeää voimaa Softrend kohdistaa pehmeän voimansa nyt myös työympäristön luomiseen. Pehmeät ratkaisut tekevät työtiloista kodikkaampia ja viihtyisämpiä. Ihmiset voivat siellä paremmin, ovat iloisempia ja tuotteliaampia. Tämä kaikki on voimaa, jonka voit kääntää liiketoimintasi eduksi. Valikoimassamme on julkisten tilojen tuotesarjoja, jotka sisältävät sohvia, nojatuoleja, raheja ja ääntä vaimentavia seinäkkeitä. Sigmund August Hubert Vetter Frankie Sofi Nykyajan työskentelytavat ja työn käsitteen avartuminen ovat alkaneet vaatia työympäristöltä enemmän kuin pöydistä, kaapeista ja lipastoista koostuvaa pakkosisustusta. Nykyään työ tarvitsee vakaan ympäristön, joka ulottuu kauemmas pakkomielteestä työntekijä = pöytä + tuoli. Nykytyö virtaa sellaisen tilan läpi, jonka yksi osa voi muistuttaa muurahaiskekoa, toinen itämaista basaaria, kolmas englantilaisten herrasmiesten kerhoa, munkkiluostarin kirjastoa tai Copacabanan uimarantaa. Pehmeät ratkaisut tekevät työympäristöistä kodikkaampia, iloisempia ja viihtyisämpiä. Sellaiset tilat ovat houkuttelevia ja joustavia tarjoten enemmän mahdollisuuksia. Haluamme Softrendin julkisten tilojen ratkaisuilla luoda erilaisten tehtävien suorittamista tukevia työympäristöjä tiloja, joissa on mahdollista eristäytyä ja syventyä, keskustella vapaasti, ideoida yhdessä tai levähtää ja kerätä ajatuksia.

19 Hotellit Aulat Toimistot Akustiset kalusteet Referenssit

20 Miksi Softrend? Viemme maasta 50 % tuotannostamme, josta valtaosan muodostavat julkisten tilojen kalusteet. Laatustandardimme on yhtä vaativa kuin Pohjoismaissa. Suunnittelemme ja valmistamme kalusteet Virossa, ja ne valmistuvat käsityönä. Liki 20 vuoden kokemus pehmeiden kalusteiden valmistuksesta. softrend.fi facebook.com/softrendsuomi instagram.com/softrend_furniture

21 August Ääntä vaimentava sohva Tämä tuote on luotu Syventymiseen ja eristäytymiseen Yksityisen neuvottelun käyntiin Jakamaan tilan eri alueisiin Parantamaan tilan akustiikkaa

22 Ominaisuuksiltaan ääntä vaimentava sohvasarja August on suunniteltu nimenomaan avotoimistoja varten. Leveydeltään ja korkeudeltaan erilaisilla muunnelmilla voi muodostaa saarekkeita, joissa voi pitää pikkupalavereja, syventyä kirjoittamiseen tai soittaa tärkeä puhelu. Tyyliltään August on hillityn elegantti ja rauhallinen. Ystävällisenä aksenttina ovat epäsymmetriset meren kivien kaltaiset selkänojatyynyt. Augustin funktionaalinen olemus on sijoitettu kompaktiin, vaatimattomaan muotoon, joka sopii erilaisiin sisustuksiin. Laatumateriaalit ja taitava käsityö tekevät Augustista kalusteen, joka palvelee toimistoasi vuosikausia. Suunnittelu: Pent Talvet Iseasi Tuoteseloste Runko Massiivipuuta ja vaneria Istuin ja selkänoja Kestävää ja paloturvallista HR-vaahtomuovia; umpinaiset istuin- ja selkätyynyt Jalat 1. Massiivitammea (metalli-puurakenne); pinnoitusvaihtoehdot erikoistilauksesta: massiivisaarnea petsattuna ja lakattuna 2. Jauhemaalatut metallijalat; liukastumista estävät pohjat kääntöjalka, jauhemaalattua metallia; 1-S-malliin Pistorasiavalmius Lisätietoja Päällyskangas ei ole irrotettava; H3-mallien sivu- ja takaosa: päällysmateriaali huopaa Tarvikkeet Sivupöytä T1 Materiaali: innovatiivista Valchromat-MDF-levyä; runko jauhemaalattua metallia Sivupöytä T2 Materiaali: innovatiivista Valchromat-MDF-levyä; runko jauhemaalattua metallia Pöytä on siirrettävissä. Väliseinän kiinnikkeet Materiaali: jauhemaalattua metallia

23 1-S/ H1 1-S/ H2 1-S/ H3 2-S/ H1 2-S/ H2 2-S/ H3 2,5-S/ H1 2,5-S/ H2 2,5-S/ H3 2-S/ H2 2,5-S/ H3 2,5-S/ H3

24 August Workbay August -sohvasarjasta on helppo muodostaa työsaareke, hiljainen paikka eristäytymistä tai neuvotteluja varten. Siksi kaksi katollista Augustia tulee liittää toisiinsa väliseinäosalla. Augustin taivutettu katto ja korkeat sivut lisäävät sisustukseen omaleimaisuutta ja laajan ääntä vaimentavan pinnan. Siksi August Workbay sopiikin oivallisesti tapaamisia ja yksityisiä keskusteluja varten.

25 August Wall Pehmeät seinäpaneelit ja erillinen rahi lisäävät August-sarjan leikillisyyttä. Ääntä vaimentavat paneelit auttavat parantamaan avoimien tilojen akustiikkaa. Kangasta Puuta HR-vaahtomuovia Vaneria Paneelin ja seinän välillä on ilmaväli, joka toimii matalien taajuuksien vaimentajana samalla tavalla kuin ääntä vaimentava materiaali.

26

27

28 Laskennalliset äänenvaimennusarvot 2-S/ H1 Equivalent absoption area per object (m 2 Sab / object) 2,5-S/ H1 Equivalent absoption area per object (m 2 Sab / object) 3 sab 3 sab 3 2,5 A obj (m 2 S/object) 2,3 1,5 0,8 A obj (m 2 S/object) 2,3 1,5 0, Frequency, Hz Frequency, Hz 2-S/ H2 2,5-S/ H2 Equivalent absoption area per object (m 2 Sab / object) Equivalent absoption area per object (m 2 Sab / object) sab 4 4 3,7 3 3,1 3 A obj (m 2 S/object) 2 1 A obj (m 2 S/object) Frequency, Hz Frequency, Hz 2-S/ H3 2,5-S/ H3 Equivalent absoption area per object (m 2 Sab / object) Equivalent absoption area per object (m 2 Sab / object) 5 4,3 6 5,1 3,8 4,5 A obj (m 2 S/object) 2,5 1,3 A obj (m 2 S/object) 3 1, Frequency, Hz Frequency, Hz SOUND VISION VIBRATION

29 Materiaalit Verhoilumateriaalit Laaja valikoima verhoilumateriaaleja, mm. paloturvallisia; H3-mallien sivu- ja takaosa: päällysmateriaali huopaa Valchromat -värivalikoima T-330-sivupöydälle Vaaleanharmaa Harmaa Musta Sininen Keltainen Punainen Violetti Valchromat on innovatiivinen puulevy, jossa yhdistyvät puun luonnolliset ominaisuudet ja värien kirkkaus. Koska Valchromat on normaalia MDF-levyä noin 30 % tiiviimpi ja kokonaan maalattu levy, se kestää paremmin myös mekaanisia vaurioita. Valchromatin valmistusprosessissa maalatut puuosaset liimataan yhteen erityisellä hartsilla, jolla on hyvät voiteluominaisuudet ja alhainen formaldehydipitoisuus. Pienet puuosaset saavat aikaan hieman kiharan kuvion, minkä vuoksi joskus voi esiintyä väri- ja kuvioeroja. Jalkojen pinnoitusvaihtoehdot tilaajan toiveiden mukaan Valkaistu Käsittelemätön Tumma Wenge Musta Metallirungon vakiovärivalikoima Valkoinen RAL 9016 Harmaa RAL 7030 Grafiitinharmaa RAL 7022 Musta RAL 9005 Keltainen RAL 1032 Punainen RAL 3016 Liila RAL 4007 Sininen RAL 5009 Tilaajan pyynnöstä metallirungon värinä voi olla myös muu RAL-väri.

30 Mitat August Mõõdud Mõõdud 1-S/ H1 1-S/ H2 1-S/ H S/ 78 H1 1-S/ 78 H2 1-S/ 78 H3 1-S/ H1/ H1 L3 1-S/ H1/ L3 1-S/ H1/ L3 1-S/ H2/ L3 1-S/ H2/ H2 L3 1-S/ H2/ L3 1-S/ H3/ L3 1-S/ H3/ L3 1-S/ H3/ H3 L3 1-S/ H1/ L3 1-S/ H2/ L3 1-S/ H3/ L S/ H1 2-S/ H2 2-S/ H3 2-S/ H1 2-S/ H2 2-S/ H3 2-S/ H1 2-S/ H2 2-S/ H ,5-S/ H1 2,5-S/ H1 2,5-S/ H2 2,5-S/ H2 2,5-S/ H3 2,5-S/ H3 2,5-S/ H1 2,5-S/ H2 2,5-S/ H3 Mitat on esitetty senttimetreinä. Istuinsyvyys: 48 cm Kõik mõõdud on sentimeetrites Kõik mõõdud on sentimeetrites

31 Mõõdud 136 Mõõdud Mõõdud ,5-F 2,5-F 2,5-F + W/M + W/M + W/M +W/S +W/S +W/S August Mitat August August ,5-F 2,5-F W/M W/M 2,5-F W/M W/S W/S W/S 2,5-F W/M W/S ,5-F + W/M +W/S + W/S ,5 5,5 5, W-93 W-93 2,5-F + W/M +W/S W H2 H2 and ,5-F + W/M +W/S H2 and H3 and H3 Workbay H3 Workbay wall wall wall 2,5-F W/M W/S S/ H2 Workbay 2-S/ H3 Workbay 2,5-S/ H2 Workbay 2,5-S/ H3 Workbay ,5 W-93 W-93 H2 and H3 Workbay 36 wall H2 and H3 Workbay wall ,5-F W/M W/S 2,5-F W/M W/S 93 5, W-93 H2 and H3 Workbay wall 93 5,5 W-93 H2 ja H3 Workbay -seinä Kõik Kõik mõõdud Kõik mõõdud mõõdud on sentimeetrites on on sentimeetrites T-1 T-1 T-1 T-2 T-2 T-2 Istuinsyvyys: 48 cm T-1 T Kõik mõõdud on sentimeetrites T-1 40 T-2 T-1 T-2 T-1 T-2 Mitat on esitetty senttimetreinä. Kõik mõõdud on sentimeetrites Kõik mõõdud on sentimeetrites

32 softrend.fi facebook.com/softrendsuomi instagram.com/softrend_furniture

33 Hubert Korkea rahi Tämä tuote on luotu Aktiiviseen luovaan työhön Aivoriihelle Ryhmätyöskentelyyn

34 Creative Corners tuo luomisen tilat toimistoon. Jokaisella työllä on oma aikansa ja paikkansa. Myös luomisella. Yhdessä luomisella. Voidaksemme keksiä jotain uutta, kehittää, kokeilla ja testata, tarvitsemme joustavia ja dynaamisia tiloja, jossa huonekalut eivät rajoita toimintaamme, vaan päinvastoin vahvistavat sitä tukien meitä huomaamattomasti kollektiivisen, luovan innostuneisuuden keskellä. Yhdessä luomisen toiminnot tarvitsevat toisenlaisia ratkaisuja ja toisenlaisia kalusteita kuin mitä olemme tottuneet tavallisesti toimistoissa näkemään. Luovan nurkkauksen kalusteet tuovat uusia ajatuksia ja käyttäytymistä toimistoon ja panevat ideat käytäntöön! Ideat muodostuvat parhaiten seistäessä. Näin ovat kaikki huoneessa olijat tasavertaisia, kaikki ajatukset ja huomautukset välittömiä ja tervetulleita. Kun otamme seinät käyttöön, saamme aktiivisen ja tietokylläisen tilan, joka tukee sekä ideoiden luomista että projektien kehittämistä. Kalusteiden on tuettava tällaista aktiivista tilan käyttöä. Suunnittelu: Martin Pärn & Janno Nõu, Iseasi Pöydän ääressä Hubert voi toimia niin seisten kuin korkealle rahille itseään tukien. Korotetut tuolit pitävät selän suorana ja aistit herkkinä. Tästä on helppo nousta nopeasti ylös ottamaan osaa aktiivisesti käynnissä olevaan keskusteluun. Tuoleilla pystyy istumaan kaikilta suunnilta. Keinujalkaversio tuo istumiseen vaihtelua ja tilaan lisää dynamiikkaa. Tuoteseloste Runko Massiivipuuta ja vaneria Pehmuste Lujaa ja palonkestävää HR-vaahtomuovia Jalat Keinujalka; materiaali: massiivitammi 360 asteen keinujalka; materiaali: POM-muovi, musta Lisätieto Päällinen ei ole irrotettavissa Katso myös muita Hubertin kanssa sopivia tuotteita: siirrettävä pöytä Rolf ja kynäteline Waldo.

35

36

37

38

39 Mitat L L2 Istuinsyvyys: 36 cm Mitat on esitetty senttimetreinä.

40 softrend.fi facebook.com/softrendsuomi instagram.com/softrend_furniture

41 Frankie Työsohva Tämä tuote on luotu Syventymiseen ja eristäytymiseen Yksityisen neuvottelun käyntiin Jakamaan tilan eri alueisiin Lepäämiseen tai rentoutumiseen Inspiraation löytämiseen

42 Pehmeäkulmaista mutta siroa Frankie-sohvaa luonnehtii mukava monipuolisuus: valikoimassa on erilaisia kokoja ja seinämiä, joita yhdistelemällä voi muodostaa umpinaisempia tai ilmavampia, avoimempia työpistesohvia. Sarjaan kuuluvat myös siirrettävät pöydät: pikkupöytä tietokonetta, kuppia ja kuvalehteä varten ja sitä isompi pöytä, jossa on pistorasiat laitteiden lataukseen. Frankie tarjoaa runsaasti leikillisiä vaihtoehtoja, ja sillä saa aikaan uudentyyppisen funktionaalisen työpisteen, jonka käyttäjän tarpeet ovat muuttuvia. Suunnittelu: Argo Tamm Tuoteseloste Runko Metallia, massiivipuuta ja vaneria Pehmusteet Istuimessa ja selkänojassa kestävää ja paloturvallista HR-vaahtomuovia Pieni lisätyyny Untuvatäyte Jalat Jauhemaalattua metallia; liukastumista estävät pohjat Pistorasiavalmius Lisätietoja Laaja valikoima verhoilumateriaaleja, mm. paloturvallisia Tarvikkeet Sivupöytä T-330 Materiaali: innovatiivista Valchromat-MDF-levyä; runko jauhemaalattua metallia Siirrettävä pöytä Sivupöytä T-PLY Materiaali: taivutettua vaneria + viilua

43

44

45

46 2S+2WL+2WR 2S+3WL+3WR 2S+3WL+2WR 2S/2WR+2WR 1S+2WL 1S+3WL

47 2S+3WR 2S+3WR 2S+3WL 2S+3WR 2-F 1-F

48

49 Valchromat -värivalikoima T-330-sivupöydälle Materiaalit Vaaleanharmaa Harmaa Musta Sininen Keltainen Punainen Violetti Valchromat on innovatiivinen puulevy, jossa yhdistyvät puun luonnolliset ominaisuudet ja värien kirkkaus. Koska Valchromat on normaalia MDF-levyä noin 30 % tiiviimpi ja kokonaan maalattu, se kestää paremmin myös mekaanisia vaurioita. Valchromatin valmistusprosessissa maalatut puuosaset liimataan yhteen erityisellä hartsilla, jolla on hyvät voiteluominaisuudet ja alhainen formaldehydipitoisuus. Pienet puuosaset saavat aikaan hieman kiharan kuvion, minkä vuoksi joskus voi esiintyä väri- ja kuvioeroja. Viilun petsivalikoima T-PLY-sivupöydälle Valkaistu Käsittelemätön Tumma Wenge Metallirungon vakiovärivalikoima Valkoinen RAL 9016 Harmaa RAL 7030 Grafiitinharmaa RAL 7022 Musta RAL 9005 Keltainen RAL 1032 Punainen RAL 3016 Liila RAL 4007 Sininen RAL 5009 Tilaajan pyynnöstä metallirungon värinä voi olla myös muu RAL-väri.

50 Malliyhdistelmät

51 Frankie Mõõdud Mitat F S+2WL 1S+2WR 1S+3WL 1S+3WR F 1S+2WL 1S+2WR 1S+3WL 1S+3WR F 2S+2WL 2S+2WR 2S+2WL+2WR F 2S+2WL 160 2S+2WR 160 2S+2WL+2WR S+3WL 2S+3WR 2S+3WL+3WR S+3WL 2S+3WR 2S+3WL+3WR S+3WL+2WR 2S+2WL+3WR 2S+2WL/2WR 2S/2WL+2WR 2S+3WL+2WR 2S+2WL+3WR 2S+2WL/2WR 2S/2WL+2WR S+3WL/2WR 2S/2WL+3WR 2S/2WL+3WR2S+3WL/3WR 2S+3WL/3WR 2S/3WL+3WR 2S/3WL+3WR T-330 T ,5 75, T-PLY T-PLY Mitat on esitetty senttimetreinä. Kõik mõõdud on sentimeetrites

52 softrend.fi facebook.com/softrendsuomi instagram.com/softrend_furniture

53 Lilja Moduulisohva Tämä tuote on luotu Julkisiin tiloihin Odotusalueille Salonkeihin Avotoimiston saarekkeisiin

54 Yhteistyössä suomalaisen muotoilijan Samuli Naamangan kanssa valmistunut Lilja on julkisten tilojen helmi harmoninen ja ajaton. Lämmin ystävällinen massiivipuu ja elegantit piirteet muodostavat mukavan kokonaisuuden, joka heijastaa pohjoismaista asennetta tyyliin ja laatuun. Liljan tärkeä ominaisuus on modulaarisuus: voit luoda leikillisesti monipuolisia kokonaisuuksia käyttötarkoitukseltaan erilaisiin tiloihin tekemällä yhdistelmistä vielä persoonallisempia juuri sinulle sopivilla väreillä ja käsinojilla. Tämän sohvan lämminhenkisyys ja ergonomisuus ikään kuin kutsuvat istumaan, ja siinä on todella mukavaa istua. Suunnittelu: Samuli Naamanka Tuoteseloste Runko Massiivipuuta ja vaneria Pehmusteet Kestävää ja paloturvallista HR-vaahtomuovia Pieni lisätyyny Selkätyyny: valikoimassa untuvatäyte tai kuitutäyte Käsinojatyyny: valikoimassa untuvatäyte tai kuitutäyte Pistorasiavalmius Jalkarunko Massiivitammea ja -saarnea, eri pinnoitevaihtoehtoja asiakkaan tilauksesta: petsattua ja lakattua massiivisaarnea Modulaarisuus Moduulit liitettävissä toisiinsa Lisätietoja Päällinen ei ole irrotettavissa; laaja valikoima verhoilumateriaaleja, mm. paloturvallisia

55

56

57

58 Materiaalit Jalkarunkon pinnoitevalikoima Valkaistu Käsittelemätön Tumma Wenge Musta Malliyhdistelmät Moduulit liitettävissä toisiinsa

59 Mitat S 1C+1C 1C+1+1C C 1+1C 1+1+1C C C SC SC Jalaraamid Jalkarunkot J-80-1 J-80-2 J-80-3 J-80-C J-80-SC J-80-C J-80-SC pienellä lisätyynyllä syvyys 48cm; ilman pientä lisätyynyä syvyys 61cm Mitat on esitetty senttimetreinä.

60 softrend.fi facebook.com/softrendsuomi instagram.com/softrend_furniture

61 Manhattan Hexa Monikäyttöinen kuusikulmainen Manhattan Hexa-istuinjärjestelmä Tämä tuote on luotu Julkisiin tiloihin sekä liike-, opetus- ja majoitustiloihin Ryhmätyösaarekkeisiin Tilanjakajaksi Vapaamuotoisiin kokouksiin.

62 Suunnittelu: Morten Nikolajsen Monikäyttöisen kuusikulmaisen eli heksagonisen Manhattan Hexaistuinjärjestelmän voi järjestää lukuisiksi innoittaviksi yhdistelmiksi, jotka kaikki poikkeavat hieman toisistaan. Se sopii oivallisesti leikillisiin, virtaaviin huoneisiin sekä sellaisiin tiloihin, jotka kaipaavat hitusen oikukkuutta ja pehmeyttä. Manhattan Hexa on räätälöitävissä kaikkia julkisia tiloja varten kouluista ja odotushuoneista aina viihtyisiin toimistoihin. Suunnittelijan perusperiaate on tehdä kestäviä tuotteita, jotta maailma olisi meidän jälkeemme paremmassa kunnossa kuin se oli tullessamme. Se on tärkeä idea, jonka kehittelyä voit jatkaa joko itse tai tiimisi tai yhteisösi kanssa. Tuoteseloste Runko Massiivipuuta ja vaneria Verhoilu Istuimissa ja selkänojissa lujaa ja tulenkestävää HRvaahtomuovia Pistorasiavalmius Modulaarisuus Moduuleja voidaan liittää toisiinsa. Lisätieto Päällinen ei ole irrotettavissa; laaja valikoima verhoilumateriaaleja, mm. paloturvallisia Jalat Muovipinnoitteiset säädettävät jalat

63

64

65

66

67 Mitat F 80 1-S W/ H1 W/ H2 Istuinsyvyys: 57 cm Mitat on esitetty senttimetreinä.

68 softrend.fi facebook.com/softrendsuomi instagram.com/softrend_furniture

69 Manhattan Penta Monikäyttöinen viisikulmainen Manhattan Penta-istuinjärjestelmä Tämä tuote on luotu Julkisiin tiloihin sekä liike-, opetus- ja majoitustiloihin Ryhmätyösaarekkeisiin Tilanjakajaksi Vapaamuotoisiin kokouksiin.

70 Suunnittelu: Morten Nikolajsen Monikäyttöisen viisikulmaisen eli pentagonisen Manhattan Pentaistuinjärjestelmän voi järjestää lukuisiksi innoittaviksi yhdistelmiksi, jotka kaikki poikkeavat hieman toisistaan. Se sopii oivallisesti leikillisiin, virtaaviin huoneisiin sekä sellaisiin tiloihin, jotka kaipaavat hitusen oikukkuutta ja pehmeyttä. Manhattan Penta on räätälöitävissä kaikkia julkisia tiloja varten kouluista ja odotushuoneista aina viihtyisiin toimistoihin. Suunnittelijan perusperiaate on tehdä kestäviä tuotteita, jotta maailma olisi meidän jälkeemme paremmassa kunnossa kuin se oli tullessamme. Se on tärkeä idea, jonka kehittelyä voit jatkaa joko itse tai tiimisi tai yhteisösi kanssa. Tuoteseloste Pistorasiavalmius Runko Massiivipuuta ja vaneria Istuin ja selkänoja Kestävää ja paloturvallista HR-vaahtomuovia Jalat Muovipinnoitteiset säädettävät jalat, metallisokkelin mahdollisuus Lisätieto Päällinen ei ole irrotettavissa; laaja valikoima verhoilumateriaaleja, mm. paloturvallisia Pöytätaso Himmeä korkeapainelaminaatti Formica Infiniti, johon ei jää sormenjälkiä; vakiovärivaihtoehdot: musta ja valkoinen Modulaarisuus Moduuleja voidaan liittää toisiinsa

71

72 Mitat F 93,5 93,5 1-S/ H ,5 1-S/ H2 93,5 1-S/ H F/ST S/ST Mitat on esitetty senttimetreinä. Istuimen syvyys: 50 cm; 1-S/ST- ja 1-F/ST-moduulilla 44 cm

73 Mitat Pöydät ,5 51,5 40,5 40,5 40,5 40,5 T2 93,5 T2/E 93,5 34,5 T1 34,5 T1/E Verhoilumateriaalit E Sokkelit SOC SOC/ST SOC/T1 Sokkelin korkeus 60 mm Mitat on esitetty senttimetreinä.

74

75 Materiaalit Verhoilumateriaalit Wide range of cover materials, including flame-retardant textiles Pöytätaso Himmeä korkeapainelaminaatti Formica Infiniti, johon ei jää sormenjälkiä; vakiovärivaihtoehdot: musta ja valkoinen Metallisokkelin vakiovärivaihtoehdot Valkoinen RAL 9016 Harmaa RAL 7030 Grafiitinharmaa RAL 7022 Musta RAL 9005 Keltainen RAL 1032 Punainen RAL 3016 Liila RAL 4007 Sininen RAL 5009 Tilaajan pyynnöstä metallisokkeli voidaan maalata millä tahansa RAL-värikartan sävyllä.

76 softrend.fi facebook.com/softrendsuomi instagram.com/softrend_furniture

77 Meeter Metrisohva Tämä tuote on luotu Julkisiin tiloihin Odotusalueille Ahtaisiin oloihin Kahviloihin ja ravintoloihin

78 Meeter on modulaarinen sohvaratkaisu kaikkiin julkisiin tiloihin: ravintoloihin, odotustiloihin ja toimistoihin. Sohvaratkaisu voidaan koostaa kolmesta erikorkuisesta moduulista, joiden leveyden voi valita cm:n välillä. Omaperäisyyttä lisäävät designiltaan ilmavat metallijalat. Metriratkaisut sopivat tiimi- tai henkilökohtaiseen työskentelyyn, niistä voi muodostaa yhdistelmiä erilaisia työryhmiä varten tai luoda tilan jakavia yksiköitä. Sisustus- ja verhoilumateriaalit ovat julkisiin tiloihin sopivan kestäviä ja palovarmoja. Suunnittelu: Argo Tamm Tuoteseloste Kehys Täyspuu ja vaneri Pehmuste Istuin- ja selkäosassa kestävä ja syttymätön HRpolyuretaani, kiinteät istuin- ja selkätyynyt Modulaarisuus Moduulit liitettävissä toisiinsa Lisätieto Päällinen ei ole irrotettavissa; laaja valikoima verhoilumateriaaleja, mm. paloturvallisia Jalat Jauhemaalattua metallia, musta matta RAL 9005, pohjassa luistonesto

79

80

81

82

83 Vakioleveydet 62, 80, 100, 120, 150 Mittatilausleveydet 62:n ja 150:n välillä (lisämaksusta) Mitat /H1 1/H2 1/H CL/H CL/H2 1CL/H CR/H CR/H2 1CR/H3 Istuinsyvyys: 45 cm Mitat on esitetty senttimetreinä. Materiaalit Metallirungon vakiovärivalikoima Valkoinen RAL 9016 Harmaa RAL 7030 Grafiitinharmaa RAL 7022 Musta RAL 9005 Korkeimpien rakenteiden osalta metallikehyksen värivaihtoehdot ovat mahdollisia tilaajan toiveesta myös RAL-luettelosta. Keltainen RAL 1032 Punainen RAL 3016 Liila RAL 4007 Sininen RAL 5009 Mitat on esitetty senttimetreinä.

84 softrend.fi facebook.com/softrendsuomi instagram.com/softrend_furniture

85 Museo Moduulisohva Tämä tuote on luotu Julkisiin tiloihin Odotusalueille Avotoimiston saarekkeisiin

86 Museo-sohvaratkaisun merkkisanoja ovat mukavuus, joustavuus ja liikkuvuus. Ratkaisu koostuu moduuleista, joista voi rakentaa erilaisia yhdistelmiä. Museo on universaali, muodoltaan klassinen ja sopii lähes jokaisen julkisen tilan odotushuoneeseen. Keveyttä ja omaperäisyyttä lisäävät korkeat metallijalat, joita on saatavilla eri tavoin viimeisteltynä. Sisustus- ja verhoilumateriaalit ovat julkisiin tiloihin sopivan kestäviä ja palovarmoja. Suunnittelu: Argo Tamm Tuoteseloste Kehys Täyspuu ja vaneri Pehmuste Istuin- ja selkäosassa kestävä ja syttymätön HRpolyuretaani, kiinteät istuin- ja selkätyynyt Jalat Jauhemaalattua metallia, musta matta RAL 9005, pohjassa luistonesto Modulaarisuus Moduulit liitettävissä toisiinsa Lisätieto Päällinen ei ole irrotettavissa; laaja valikoima verhoilumateriaaleja, mm. paloturvallisia Tarvikkeet Pieni pöytä Materiaali: uudistuksellinen Valchromat mdf, korkeapainelaminaatti, mahdollisuus pistorasioihin Suuri pöytä Materiaali: uudistuksellinen Valchromat mdf, korkeapainelaminaatti, mahdollisuus pistorasioihin Käsituki 1: KT1 Käsituki 2: KT2 Pistorasiavalmius

87

88

89 Materiaalit Valchromat -värivalikoima sivupöydälle Vaaleanharmaa Harmaa Musta Sininen Keltainen Punainen Violetti Valchromat on innovatiivinen puulevy, jossa yhdistyvät puun luonnolliset ominaisuudet ja värien kirkkaus. Koska Valchromat on normaalia MDF-levyä noin 30 % tiiviimpi ja kokonaan maalattu, se kestää paremmin myös mekaanisia vaurioita. Valchromatin valmistusprosessissa maalatut puuosaset liimataan yhteen erityisellä hartsilla, jolla on hyvät voiteluominaisuudet ja alhainen formaldehydipitoisuus. Pienet puuosaset saavat aikaan hieman kiharan kuvion, minkä vuoksi joskus voi esiintyä väri- ja kuvioeroja. Lisäpöydän viimeistelyvaihtoehdot: erikoistilauksesta korkeapainelaminaatti tilaajan toiveen mukaisesti Metallirungon vakiovärivalikoima Valkoinen RAL 9016 Harmaa RAL 7030 Grafiitinharmaa RAL 7022 Musta RAL 9005 Keltainen RAL 1032 Punainen RAL 3016 Liila RAL 4007 Sininen RAL 5009 Korkeimpien rakenteiden osalta metallikehyksen värivaihtoehdot ovat mahdollisia tilaajan toiveesta myös RAL-luettelosta.

90 Mitat C F Käetoe Käsinoja moodulid moduulit KT1 45 KT2 Lauad Pöydät T1 34 T1/E T T2/E Mitat on esitetty senttimetreinä. Istuinsyvyys: 48 cm

91 Malliyhdistelmät

92 softrend.fi facebook.com/softrendsuomi instagram.com/softrend_furniture

93 Sans Pehmeä työsohva Tämä tuote on luotu Julkisiin tiloihin Yksityisen neuvottelun käyntiin Jakamaan tilan eri alueisiin Lepäämiseen tai rentoutumiseen

94 Sans on mukava julkisen tilan sohva, jonka kookas pehmeys houkuttelee istahtamaan pidemmäksi aikaa. Pehmeää verhoilua tasapainottaa ohut metallisokkeli. Voit tehdä täällä rauhassa työtä tai koota ajatuksia pistorasiat ja USB-latauspistorasia kytkevät sinut koko maailmaan. Erilaisten selkänojatyynyjen, moduulien ja pöytien avulla voit tehdä Sansista juuri sellaisen kuin mitä tarvitset työssäsi ja tekemisissäsi: saada aikaan korkeaseinäisiä erillisiä nurkkauksia, saarekkeita keskellä avointa tilaa ja paljon muita juuri sinulle sopivia ratkaisuja. Suunnittelu: Argo Tamm Tuoteseloste Runko Massiivipuuta ja vaneria Istuin ja selkänoja Kestävää ja paloturvallista HR-vaahtomuovia; innovatiivinen materiaali Dymetrol Lisätyynyt Untuvatäyte; valikoimassa 2 kokoa Pistorasiavalmius Jalat muovipinnoitteiset säädettävät jalat, metallisokkelin mahdollisuus Lisätietoja Päällinen ei ole irrotettavissa; laaja valikoima verhoilumateriaaleja, mm. paloturvallisia Tarvikkeet Valikoimassa erilaisia sivupöytiä; materiaali Forbo Furniture Linoleum

95

96

97

98 Mitat Yksittäiset moduulit Individual modules Individual modules Individual modules S 1,5-S S S 117 1,5-S S 3-S CL/T4/1CR 220 1,5CL/T5/1CR CL/T4/1CR 1-SW ,5CL/T5/1CR 1,5-SW SW SW 96 1-SW 124 1,5-SW 124 1,5-SW SW SW SW SW 227 1CLW/T4/1CRW CL/1F 1CLW/T4/1CRW CL/1F 163 1CL/T ,5CL/T F/1CR 163 T2/1CR 163 T3/1,5CR ,5 1CLW/1F 166,5 1CLW/T2 166,5 1,5CLW/T3 166,5 1F/1CRW 166,5 T2/1CRW 166,5 T3/1,5CRW Poufs and tables S 117 1,5-S S 3-S ,5CLW/T5/1CRW CL/T2 1,5CLW/T5/1CRW 163 1,5CL/T CL/1F 163 1CL/T ,5CL/T F/1CR ,5 T2/1CR 1CLW/1F ,5 T3/1,5CR 1CLW/T2 166,5 1,5CLW/T3 Poufs and tables ,5 1CLW/1F Rahit ja pöydät Poufs and tables 166, ,5 89 T2/1CRW1F T3/1,5CRW T1 Lisätyynyt Additional pillows 2F ,5 1CLW/T2 166,5 1,5CLW/T3 166,5 1F/1CRW 81 1F T1 2F F/T P1 P Additional pillows 1F T1 2F F/T Additional pillows Mitat on esitetty senttimetreinä. P1 P P1 P2

99 Mitat Yhdisteltävät moduulit Modules to combine CL ,5CL 2CL 3CL 1CL/T4/1 CR ,5CR 2CR 3CR 1/T4/1CR 84, ,5 CLW 113, ,5CLW 2CLW 3CLW 1CLW/T4/1 84, ,5 CRW 113, ,5CRW 2CRW 3CRW 1/T4/1CRW , /T4/1 1/1F /T2 1F/1 T2/1 Mitat on esitetty senttimetreinä.

100 softrend.fi facebook.com/softrendsuomi instagram.com/softrend_furniture

101 Sigmund Ääntä vaimentava seinäke Tämä tuote on luotu Jakamaan tilan eri alueisiin Vaimentamaan melua Muodostamaan erillisiä nurkkauksia Toimimaan ilmoitustauluna

102 Nykyajan toimisto on virtaava ympäristö, joka muuttuu jatkuvasti työn ja henkilökunnan mukaan. Ääntä vaimentavalla Sigmund-seinäkkeellä voi jakaa helposti tilan alueisiin. Latomalla moduuleja voi muodostaa ääntä vaimentavan väliseinän tai luoda erillisen nurkkauksen istuma-alueen ympäri. Sellainen seinäke on välttämätöntä siellä, missä työn luonne vaatii enemmän yksinoloa kuin avotoimistossa on mahdollista. Suunnittelu: Pent Talvet Iseasi Tuoteseloste Runko Massiivipuuta ja vaneria Täyte Ääntä vaimentavaa tekohuopaa; vatiinia; HRvaahtomuovia Jalat 360 kääntyvät pyörät Lisätietoja Päällinen ei ole irrotettavissa; laaja valikoima verhoilumateriaaleja, mm. paloturvallisia

103 Akustinen huopa Vatiini Vaahtomuovi Akustinen materiaali felt Akustinen huopa Vatiini Vaahtomuovi Akustinen materiaali felt Runko massiivipuuta ja vaneria, sisältää vaahtomuovia Mitat W/H Mitat on esitetty senttimetreinä.

104 softrend.fi facebook.com/softrendsuomi instagram.com/softrend_furniture

105 Sofi Sohva- ja rahijärjestelmä Tämä tuote on luotu Pieniin toimistoihin Odotusalueille Monena kappaleena isohkoon toimistoon

106 Sofi on luotu lisäämään toimistolle kodikkuutta. Tyyliltään Sofi on klassisia toimistokalusteita hauskempi, ilmavampi ja ystävällisempi. Sokkelin korvaaminen jaloilla keventää Sofin painoa ja vaikutusta sekä kutsuu ihmisiä järjestelemään raheja tilassa uudelleen mielensä mukaan. Sofi sopii pienehköön toimistoon tai monena kappaleena isohkoon tilaan. Suunnittelu: Janno Nõu Iseasi Tuoteseloste Runko Massiivipuuta ja vaneria Istuin ja selkänoja Kestävää ja paloturvallista HR-vaahtomuovia Jalat Massiivitammea Lisätietoja Päällinen ei ole irrotettavissa; päällysmateriaali: suositeltavasti huopaa

107

108

109

110

111 Mitat 68, S 2-F F F 90 Istuinsyvyys: 48 cm Mitat on esitetty senttimetreinä.

112 softrend.fi facebook.com/softrendsuomi instagram.com/softrend_furniture

August. Tämä tuote on luotu. Ääntä vaimentava sohva

August. Tämä tuote on luotu. Ääntä vaimentava sohva August Ääntä vaimentava sohva Tämä tuote on luotu Syventymiseen ja eristäytymiseen Yksityisen neuvottelun käyntiin Jakamaan tilan eri alueisiin Parantamaan tilan akustiikkaa Ominaisuuksiltaan ääntä vaimentava

Lisätiedot

Mitä tulisi huomioida ääntä vaimentavia kalusteita valittaessa?

Mitä tulisi huomioida ääntä vaimentavia kalusteita valittaessa? Mitä tulisi huomioida ääntä vaimentavia kalusteita valittaessa? Kun seinät katoavat ja toimistotila avautuu, syntyy sellaisten työpisteiden tarve, joita voi kutsua tilaksi tilassa. Siirrettävillä väliseinillä

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

S M ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.2 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus. henkilölle. 1-2 henkilölle 1-4

S M ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.2 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus. henkilölle. 1-2 henkilölle 1-4 XS SLS MLM L XL GW n sopivuus 2.2 m 2.5 m 45 dbrw asti * Muunneltavissa * Ilman jäähdytys * Esteetön tila XS S M L XL 1 henkilölle 1-2 henkilölle 1-4 henkilölle 1-6 henkilölle Yli 8 henkilölle Helppo pystyttää

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU DELAKTIG. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Tom Dixon

10 vuoden TAKUU OSTOAPU DELAKTIG. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Tom Dixon OSTOAPU DELAKTIG -sohvasarja SUUNNITTELIJA Tom Dixon SARJAN OSAT Lepotuolin perusosa 2:n istuttavan sohvan perusosa 3:n istuttavan sohvan perusosa Selkänoja + pehmuste Käsinoja + pehmuste Sivupöytä Lattiavalaisin

Lisätiedot

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus. 1 Inspiraatio Merellä seilaava purjelaiva on spektaakkelimainen näky, joka muistuttaa ihmisen pienuudesta luonnonlakien edessä. Tämä oli suuri inspiraation lähde suunnitellessamme SPINNAKER tuolia. Tavoitteena

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA SCANDINAVIA ON AJATON KLASSIKKO. PUHTAAT, PELKISTETYT MUODOT JA MONIPUOLISET YHDISTELY- MAHDOLLISUUDET HELPOTTAVAT SISUSTUSIDEOIDEN TOTEUTTAMISTA. YLLÄTYS ON SIINÄ, MIKÄ

Lisätiedot

Yleistä äänestä. Ääni aaltoliikkeenä. (lähde

Yleistä äänestä. Ääni aaltoliikkeenä. (lähde Yleistä äänestä (lähde www.paroc.fi) Ääni aaltoliikkeenä Ilmaääntä voidaan ajatella paineen vaihteluna ilmassa. Sillä on aallonpituus, taajuus ja voimakkuus. Ääni etenee lähteestä kohteeseen väliainetta

Lisätiedot

FUNKTIONAALINEN KAUNOTAR METOD

FUNKTIONAALINEN KAUNOTAR METOD FUNKTIONAALINEN KAUNOTAR METOD THULEMA Thulema luo 2000-luvun huonekaluja 2000-luvun ihmisten toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Olemme asettaneet työmme laadulle erittäin tiukat vaatimukset: niin ajattelutyöllemme

Lisätiedot

Marmoleumin ainutlaatuinen ulkonäkö ja tuntu

Marmoleumin ainutlaatuinen ulkonäkö ja tuntu Marmoleumin ainutlaatuinen ulkonäkö ja tuntu ainutlaatuinen ulkonäkö... Luonnon tavoin jokainen Forbo Marmoleumin neliösenttimetri on oman näköisensä. Marmoleumin ainutlaatuinen ulkonäkö on saanut inspiraationsa

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU DELAKTIG. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Tom Dixon

10 vuoden TAKUU OSTOAPU DELAKTIG. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Tom Dixon OSTOAPU DELAKTIG -sohvasarja SUUNNITTELIJA Tom Dixon SARJAN OSAT Lepotuolin perusosa 2:n istuttavan sohvan perusosa 3:n istuttavan sohvan perusosa Selkänoja + pehmuste Käsinoja + pehmuste Sivupöytä Lattiavalaisin

Lisätiedot

Tog ake it matter LUOMME YHDESSÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA TUKEVAT TILATEHOKKUUTTA JA TYÖVIIHTYVYYTTÄ

Tog ake it matter LUOMME YHDESSÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA TUKEVAT TILATEHOKKUUTTA JA TYÖVIIHTYVYYTTÄ EFG SURROUND e w r e h t e Tog ake it matter m LUOMME YHDESSÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA TUKEVAT TILATEHOKKUUTTA JA TYÖVIIHTYVYYTTÄ EFG Surround -moduuleilla voit luoda huoneen huoneeseen. Moduulit vaimentavat

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334.

Työpöytä Sarja[f] F168 SSA. Säilytys Sarja[e] 2P800 SD, 1P800 O, 1P800 TA. Lattiaseinäke Rezon RZ80M4. Työtuoli 9000, 9334. sarja[f] sarja[f] Sarja[f]:ssä kiinnittyy huomio ensimmäiseksi 50 mm paksuun kevytlevyyn ja nelikulmaisiin jalkoihin, jotka ovat joko T:n muotoiset tai sijoitettuina nurkkiin erityisiä muotoilupiirteitä,

Lisätiedot

AKUSTINEN SUUNNITTELU HUONETYYPIN PERUSTEELLA

AKUSTINEN SUUNNITTELU HUONETYYPIN PERUSTEELLA HUONETYYPIN PERUSTEELLA Huonetilan käyttötarkoituksella on ratkaiseva merkitys luotavalle akustiselle ympäristölle. Huoneissa, joissa puhutaan, kuten luokkahuoneet ja auditoriot, on tärkeää varmistaa hyvä

Lisätiedot

XS S M L XL ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.1 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus.

XS S M L XL ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.1 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus. n sopivuus 2.1 m 2.5 m 45 dbrw asti * Muunneltavissa * Ilman jäähdytys * Esteetön tila XS S M L XL 1 henkilölle 1-2 henkilölle 1-4 henkilölle 1-6 henkilölle Yli 8 henkilölle Helppo pystyttää Helppo siirtää

Lisätiedot

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja SARJAN OSAT Lepotuoli Rahi Divaaniosa 2:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva divaanin kanssa 4:n istuttava sohva divaanin kanssa 5:n istuttava sohva divaanien

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Hinnasto 2015 / 2016

Hinnasto 2015 / 2016 Hinnasto 2015 / 2016 Hakola vakiokankaat: Hakolan sohvat valmistetaan käsityönä yli 50 vuoden kokemuksella Etelä-Pohjanmaalla, Jurvassa. Sohvien rungoissa materiaalina käytetään ensiluokkaista massiivipuuta

Lisätiedot

OSTOAPU LIDHULT- sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Henrik Preutz

OSTOAPU LIDHULT- sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Henrik Preutz OSTOAPU LIDHULT- sohvasarja SUUNNITTELIJAT Henrik Preutz SARJAN OSAT 1:n istuttava osa 2:n istuttava osa 3:n istuttava osa 2:n istuttava vuodesohvaosa Kulmaosa Divaaniosa Avoin päätyosa + säilytystila

Lisätiedot

Uutuuksia 2012. by Ofisea Oy

Uutuuksia 2012. by Ofisea Oy Uutuuksia 2012 by Ofisea Oy Suomalaista tuotanto-osaamista japanilaisen Okamuran mallistoon Piiroisen valmistama T1 -tuoli on näyttö suomalaisen kestävän valmistuksen taidoista. T1 Okamura istuin verhoiltu,

Lisätiedot

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa

EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet. Hinnat ilman arvonlisäveroa EFG Myyntihinnasto 2012 Miljökalusteet Hinnat ilman arvonlisäveroa SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo EFG Myyntihinnasto 2012 - Miljökalusteet Materiaalit ja värit... 3 Asiakassovellukset ja EFG Express...

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

Akustiikka ja toiminta

Akustiikka ja toiminta Akustiikka ja toiminta Äänitiede on kutsumanimeltään akustiikka. Sana tulee Kreikan kielestä akoustos, joka tarkoittaa samaa kuin kuulla. Tutkiessamme värähtelyjä ja säteilyä, voimme todeta että värähtely

Lisätiedot

ARKKI. Sävyt. beige. Kokoa Arkki -sisustusvanereja. kirkas lakka. ruskea

ARKKI. Sävyt. beige. Kokoa Arkki -sisustusvanereja. kirkas lakka. ruskea ARKKI Arkki on asennusvalmis sisustusvaneri, jolla toteutat vaativatkin ideasi. Vanereista on helppo rakentaa suuria pintoja peittäviä kokonaisuuksia tai taulumaisia sisustuselementtejä. Tyyliltään Arkki

Lisätiedot

Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013

Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013 Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013 1 Kristalia on vuonna 1994 perustettu innovatiivinen italialainen yritys, jonka mallisto koostuu esim. neuvottelupöydistä ja tuoleista. Useat tämän valmistajan tuotteet

Lisätiedot

ERITTÄIN JOUSTAVAA MUKAVUUTTA AKUSTOINTIIN

ERITTÄIN JOUSTAVAA MUKAVUUTTA AKUSTOINTIIN ERITTÄIN JOUSTAVAA MUKAVUUTTA AKUSTOINTIIN Suunniteltu erityisesti vähentämään hulevesi- ja viemäriputkien melua Loistava suorituskyky jo ohuella akustisella kerroksella Helppo levittää ja ylläpitää 107

Lisätiedot

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings & EFG HideTech AVM Furniture for meetings EFG HideTech -pöydät. EFG HideTech on pöytäsarja, joka on kehitetty tulevaisuutta varten, jolloin entistä suurempi osa työstä vietetään erilaisissa neuvotteluissa,

Lisätiedot

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Gyptone BIG Sixto -tuotevalikoima UUTTA Gyptone BIG Sixto 63

Lisätiedot

Tog ake it matter LUOMME YHDESSÄ YKSILÖLLISIÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA YHDISTÄVÄT MUOTOILUN JA TOIMINNALLISUUDEN

Tog ake it matter LUOMME YHDESSÄ YKSILÖLLISIÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA YHDISTÄVÄT MUOTOILUN JA TOIMINNALLISUUDEN EFG CREATE e w r e h t e Tog ake it matter m LUOMME YHDESSÄ YKSILÖLLISIÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA YHDISTÄVÄT MUOTOILUN JA TOIMINNALLISUUDEN EFG Create on monikäyttöinen, käytännöllinen ja moduulirakenteinen

Lisätiedot

LUOVA JA ÄÄNTÄ VAIMENTAVA

LUOVA JA ÄÄNTÄ VAIMENTAVA PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Priimi (Prim) on musiikkitermi, joka tarkoittaa ensimmäiseen puhtaaseen säveleen viittaavaa kahden sävelen välistä intervallia. Sana on peräisin latinan sanasta primus, joka tarkoittaa

Lisätiedot

Together we make it matter

Together we make it matter EFG CREATE Together we make it matter LUOMME YHDESSÄ YKSILÖLLISIÄ KALUSTERATKAISUJA JOTKA YHDISTÄVÄT MUOTOILUN JA TOIMINNALLISUUDEN EFG Create on monikäyttöinen, käytännöllinen ja moduulirakenteinen säilytinjärjestelmä.

Lisätiedot

News from Milan 2014

News from Milan 2014 News from Milan 2014 2 Slim Irony pöydät Teräsrunkoinen sivupöytä, saatavana useita eri kokoja. Slim Sissi tuoli Tuolin runko, istuin ja selkänoja ovat terästä. Saatavana lisävarusteena magneetilla kiinnitettävä

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS ON JOUSTAVA, RYHMÄN KESKEN JAETTAVA PENKKIRATKAISU, JOKA MUKAUTUU YKSILÖILLE. TASAPAINOINEN ÄÄNIYMPÄRISTÖ JA OMAA TILAA Polaris tarjoaa yhdessä erilaisten pöytäseinäkkeiden

Lisätiedot

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO ORIGO 2 Origo Origo 3 ORIGO Origo on oppimista tukeva pöytä joka haluaa olla osa tärkeintä päivää. Koulupäivää. Pöytäsarja, joka on luotu täysin tulevien käyttäjiensä mukaan. Kaikenikäisten ja -pituisten

Lisätiedot

STAIRLIFT VARMA VALINTA

STAIRLIFT VARMA VALINTA STAIRLIFT VARMA VALINTA TYYTYVÄISYYS Flow-tuolihissi on varma valinta sinulle, joka haluat selvitä kodin arjesta itsenäisesti. Flow n ansiosta sujuva liikkuminen kerrosten välillä on enää yhden painikkeen

Lisätiedot

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut Menestystarina Greiner sai alkunsa 1922. Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut huomattavasti, mutta se on silti edelleen Greiner perheen

Lisätiedot

EFG HIDETECH. Furniture for meetings

EFG HIDETECH. Furniture for meetings Furniture for meetings EFG HideTech -pöydät. Näyttö, kamera ja mikrofoni integroitu pöytään. EFG HideTech on pöytäsarja, joka on kehitetty tulevaisuutta varten, jolloin entistä suurempi osa työstä vietetään

Lisätiedot

Luonnonkuidut akustisissa tuotteissa, Kalevi Kulonpää YesEco Oy

Luonnonkuidut akustisissa tuotteissa, Kalevi Kulonpää YesEco Oy Luonnonkuidut akustisissa tuotteissa, Kalevi Kulonpää YesEco Oy Yritys Perustettu 2009 Työntekijöitä 6 Yeseco Oy on ekologisiin akustiikkatuotteisiin erikoistunut innovatiivinen suomalainen yritys. Tuotteemme

Lisätiedot

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta.

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI OSTOAPU Ruokapöydät 2015 TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen

Lisätiedot

EFG Classroom Vaativaan ympäristöön

EFG Classroom Vaativaan ympäristöön EFG Classroom Vaativaan ympäristöön 2 Elävä kouluympäristö EFG Classroom on koulukalustesarja, joka on kehitetty tämän päivän ja tulevaisuuden kouluihin. Joustavia ratkaisuja, jotka mahdollistavat nopeat

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Lisätietoja takuuvihkosessa.

Lisätiedot

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan

vapaasti perillä paik.asennettuna Sopimuksen mukaan 851350 Turun kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi Marja-Liisa Wilenius PL 301 01050 TURUN LASKUT Finland TARJOUS 373101-1 02.03.2012 1/11 Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme Teille Martelan tuotteita

Lisätiedot

hinnasto 2016 / 2017

hinnasto 2016 / 2017 hinnasto 2016 / 2017 Hakolan perheellä on sohvien valmistamisesta yli 50 vuoden kokemus. Kaikki sohvamme valmistetaan edelleen käsityönä Etelä-Pohjanmaalla, Jurvassa. Sohvien rungoissa materiaalina käytetään

Lisätiedot

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET

TOIMINNOT JA LISÄVARUSTEET SARJA[T] 2 Sarja[T] Sarja[T] 3 SARJA[T] Joustava Sarja[T] on suunniteltu, jotta kaikki voisivat luoda oman optimaalisen työpisteensä joka samalla sopii kokonaisuuteen. Näin sekä yksilö että ryhmä saavat

Lisätiedot

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014

VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 VERTAILU H036-14, RYHMÄ 1: sohvat ja nojatuolit 29.4.2014 1(8) HOIVAKALUSTEET RYHMÄ 1: Sohvat ja nojatuolit Tarjoaja Tarjoaja Tarjoaja Pos. Kaluste: Määrä: Kinnarps Oy Lekolar-Printel Oy Martela Oyj 1

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO WORKSPACE SOLUTIONS TEMO TEMO-TYÖTUOLI EDUSTAA PUHTAUTTA JA KONSTAILEMATTOMUUTTA. SE TARJOAA TOIMINNALLISTA YKSINKERTAISUUTTA, MIKÄ TEKEE SIITÄ VARMAN VALINNAN. Temo on ergonominen ja kestävä työtuoli.

Lisätiedot

ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO

ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO 1 ASIAKAS-/ NEUVOTTELUTILOJEN TUOLIMALLISTO 2 Seuraavaksi on esitelty asiakas-/neuvottelutilojen tuolimallistomme ja keskiosassa olevat ominaisuudet sisältyvät tuolimalliin. Mallistoesittelyssä olevat

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Francis Cayouette

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Francis Cayouette OSTOAPU GRÖNLID -sohvasarja SUUNNITTELIJA Francis Cayouette SARJAN OSAT Käsinoja Yhden istuttava osa Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Kulmaosa Divaaniosa Rahi, jossa säilytystilaa Irrotettavat

Lisätiedot

Houkuttele terassille

Houkuttele terassille Houkuttele terassille 2015 Hyvä kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa. Roltraden valikoimasta löydät kevään 2015 raikkaimmat ratkaisut kevätterassin ilmeen luomiseen. Materiaalimme ovat laadukkaita

Lisätiedot

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Osaaja hallitsee tekniikan Uudistuvan - ajanmukaisesti kasvavan oman mallistomme lisäksi toimimme alihankkijana merkittäville kalustamisen merkeille. Joustava

Lisätiedot

CARITA-PÖYDÄT. Carita-pöydät 3

CARITA-PÖYDÄT. Carita-pöydät 3 CARITA-PÖYDÄT 2 Carita-pöydät Carita-pöydät 3 CARITA-PÖYDÄT On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Varastotuote Koko perheen sohva

Lisätiedot

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA

JÄNNITTÄVÄ ISTUMAPAIKKA LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Liikkeen inspiroima istumapaikka. Aaltoilevuutta. Jännittävä lainehdinta. Joka kutsuu keskusteluun. Yhteiseen hetkeen. Tai omaan aikaan. Ansaittuun lepoon. Luonnollinen muoto

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

BOKNÄS SCANDIC. Boknäs Scandic. Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille.

BOKNÄS SCANDIC. Boknäs Scandic. Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille. Boknäs Scandic Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille. VIIMEISTELE YLÄSOKKELILLA Yläsokkelin värin voi valita 7 eri vaihtoehdosta. Jos laitat

Lisätiedot

Bondo ATTENTION TO DETAIL

Bondo ATTENTION TO DETAIL Bondo ATTENTION TO ETAIL BONO Bondo on tanskalainen tuotemerkki, joka on nyt saatavissa ensimmäistä kertaa Suomen markkinoilla. Kaikki, mitä pidetään tyypillisenä tanskalaisena muotoiluna, on tyypillistä

Lisätiedot

DELAKTIG, osa 2. Tulossa myyntiin helmikuussa DEL AK T IG, osa 2 / IKEA-UUT ISKIR JE / HELMIKUU 2019 / 1. Inter IKEA Systems B.V.

DELAKTIG, osa 2. Tulossa myyntiin helmikuussa DEL AK T IG, osa 2 / IKEA-UUT ISKIR JE / HELMIKUU 2019 / 1. Inter IKEA Systems B.V. DELAKTIG, osa 2 Tulossa myyntiin helmikuussa 2019 DEL AK T IG, osa 2 / IKEA-UUT ISKIR JE / HELMIKUU 2019 / 1 SUUNNITTELIJOINA IKEA JA TOM DIXON Ensimmäinen osa Tom Dixonin kanssa yhteistyössä tehdystä

Lisätiedot

Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? ruma

Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? ruma Mitä mieltä olet paikasta, jossa nyt olet? kaunis pimeä viileä rauhallinen raikas virkistävä ikävä Viihdyn täällä. ruma valoisa lämmin levoton tunkkainen unettava kiinnostava Haluan pois täältä! CC Kirsi

Lisätiedot

25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA

25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA 25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA Aukeaman valaisimet: Cafe370 ja Cafe240 design Pauli Partanen Candeo Air ja Candeo -kirkasvalolaite design Katriina Nuutinen Trek design Tapio Anttila Pasila design Juho Pasila INSPIRED

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VALLENTUNA. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VALLENTUNA. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland OSTOAPU VALLENTUNA -moduulisohvasarja SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland SARJAN OSAT Istuinosa Istuinosa, jossa säilytystilaa Istuinosa, jossa Selkänoja 80 80 Selkänoja

Lisätiedot

Carmen Brecheis Michelle Cheng Johanna Järvelä Anna Kantanen

Carmen Brecheis Michelle Cheng Johanna Järvelä Anna Kantanen Carmen Brecheis Michelle Cheng Johanna Järvelä Anna Kantanen Onko Villa Breda koti vai laitos? Tietysti sen pitäisi olla koti! avulias persoonallinen lepoa-antava kutsuva interaktiivinen active aktiivinen?

Lisätiedot

Faksi (+358) Puh. (+358) Finland FI Espoo Piispanportti 10, PL 29 (ROCKWOOL Finland)

Faksi (+358) Puh. (+358) Finland FI Espoo Piispanportti 10, PL 29 (ROCKWOOL Finland) 09.2014 - Natural Colour System is property of and used on licence from NCS Colour AB, Stockholm 2010. Subject to alterations in range and product technology without prior notice. ROCKFON accepts no responsibility

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET

Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET Sonkajärven kunta TARJOUSPYYNTÖ Tekninen osasto 20.12.2010 Rutakontie 28 74300 SONKAJÄRVI MOSAIIKKI-PALVELUTALON IRTOKALUSTEET Pyydämme sitovaa tarjoustanne Mosaiikki-palvelutalon oleskelutilojen ja toimistojen

Lisätiedot

ROCKFON ECLIPSE -ALAKATTOLEVYJÄ

ROCKFON ECLIPSE -ALAKATTOLEVYJÄ ROCKFON ECLIPSE -ALAKATTOLEVYJÄ KUINKA AKUSTISET RATKAISUT YHDISTETÄÄN RAJATTOMAAN LUOVUUTEEN? Helposti, kiitos ROCKFON Eclipse -alakattolevyjen. Niitä saa nyt kaikkina väri- ja muotovaihtoehtoina. Kaikki

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Francis Cayouette.

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Francis Cayouette. OSTOAPU GRÖNLID -sohvasarja SUUNNITTELIJAT Francis Cayouette. SARJAN OSAT Lepotuoli Käsinoja Divaaniosa Kulmaosa Rahl Rahi, jossa säilytystilaa 1:n istuttava osa 2:n istuttava osa 3:n istuttava osa Rahi

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT PÄIVÄKOTIKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(24) SISÄLLYS PÖYDÄT sivu: PO1 SUORAKAIDEPÖYTÄ 3 PO2 PUOLIPYÖREÄ PÖYTÄ 3 TUOLIT JA PENKIT TU1

Lisätiedot

Rockfon Eclipse Alakattolevyjä

Rockfon Eclipse Alakattolevyjä Rockfon Eclipse Alakattolevyjä KUINKA AKUSTISET RATKAISUT YHDISTETÄÄN RAJATTOMAAN LUOVUUTEEN? Helposti, kiitos Rockfon Eclipse -alakattolevyjen. Niitä saa nyt kaikkina väri- ja muotovaihtoehtoina. Kaikki

Lisätiedot

Toimivat, esteettömät työtilat Esken verkostoseminaari IIRIS

Toimivat, esteettömät työtilat Esken verkostoseminaari IIRIS 150318 Toimivat, esteettömät työtilat Esken verkostoseminaari IIRIS NÄKÖKULMIA TYÖPAIKKOJEN ESTEETTÖMYYTEEN Koppikonttori avokonttori monitilatoimisto Kommenttipuheenvuoro Kuuloliitto ry muokattu viimeksi

Lisätiedot

UUTUUS. Tanakka -pöytä. Tuhti -tuoli. P700 ja P900 pöydät. Elegantti "Azur"-tuoli. Budget-neuvottelupöytä. Kokous- ja sosiaalitilat

UUTUUS. Tanakka -pöytä. Tuhti -tuoli. P700 ja P900 pöydät. Elegantti Azur-tuoli. Budget-neuvottelupöytä. Kokous- ja sosiaalitilat Nopea toimitus Tanakka -pöytä Tukeva alumiininharmaaksi pulveriepoksoitu teräsputkirunko ja koivulaminaattitaso. Lisävarusteena ripustinkappale tuoleille. Pöytää on saatavana kahta eri kokoa (ks. taulukko).

Lisätiedot

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen kaikki tuotteet sis. alv. 24% 1960 design Risto Halme Pöytien ja tuolien rungot koivua ja kannet ja istuimet koivuvaneria. Tuolin istuin on muotoon puristettua tammiviilutettua koivuvaneria ja kädensija

Lisätiedot

SCREENS FOR FOCUSING 1

SCREENS FOR FOCUSING 1 SCREENS FOR FOCUSING 1 Ympäristöä kunnioittavaa designia Seinäkejärjestelmä, joka mahdollistaa viihtyisän avoimuuden tunteen yhdistämisen eheän oman tilan tunteeseen. Lukuisat mahdollisuudet yhdistellä

Lisätiedot

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city

Sarja[f] city. 2 Sarja[f] city Sarja[f] city 2 Sarja[f] city Sarja[f] city Sarjan[f] city-pöydissä on klassiset nelikulmaiset jalat, hyvin toimivat tasot ja persoonalliset ominaisuudet. Olemme laajentaneet ajatteluamme kehysten ulkopuolelle

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VIMLE. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VIMLE. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson OSTOAPU VIMLE -sohvasarja SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson SARJAN OSAT Käsinoja 1:n istuttava osa 2:n istuttava osa 3:n istuttava osa Kulmaosa Divaaniosa Rahi ja säilytystila Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja

Lisätiedot

TUOLIT JA PÖYDÄT 59,- 369,- 299,- 139,- 79,- 89,- 19,- 199,- 239,- 299,- 119,- 99,- 59,- 79,- 299,- 129,- 385,- SUVI KEVYT TUOLI

TUOLIT JA PÖYDÄT 59,- 369,- 299,- 139,- 79,- 89,- 19,- 199,- 239,- 299,- 119,- 99,- 59,- 79,- 299,- 129,- 385,- SUVI KEVYT TUOLI KESÄKALUSTEET Monipuoliset kesäkalusteet lisäävät pihasi vetovoimaa. Luo oma kesähuoneesi, jossa voit viettää rentoutuneesti aikaa perheesi seurassa, auringosta nauttien. Oma terassi voi olla viihtyisä

Lisätiedot

NETTOHINNASTO

NETTOHINNASTO NETTOHINNASTO 01.01.2018 Koko tuotevaikoima löytyy kotisivuiltamme www.furnest.eu Kysy projektikohtaista tarjousta: Mikko Kauppi Furnest Oy +358 44 938 6650 info@furnest.eu www.furnest.eu METRISOHVAT toimitusaika

Lisätiedot

S A R J A [ E ] O N E

S A R J A [ E ] O N E SARJA[E] ONE 2 Sarja[e] one Sarja[e] one 3 SARJA[E] ONE Sarja[e] one tarjoaa useita vaihtoehtoja ja runsaasti valinnan vapautta oman ratkaisusi luomiseen. Sarjaa[e] one on laajennettu lisäämällä vielä

Lisätiedot

Akustiikasta. www.silentgliss.fi. Käsityksemme huoneista liittyy paljon huoneen akustiikkaan.

Akustiikasta. www.silentgliss.fi. Käsityksemme huoneista liittyy paljon huoneen akustiikkaan. Fokus akustiikkaan Akustiikasta Käsityksemme huoneista liittyy paljon huoneen akustiikkaan. Huoneet, joissa huono akustiikka ovat epämiellyttäviä ja tuntuvat kylmiltä. Kun näissä tiloissa on paljon väkeä,

Lisätiedot

Hei! Yhteydenottoanne innolla odottaen! Ystävällisin terveisin: FINe Office Design. Tehdaskatu Oivalla

Hei! Yhteydenottoanne innolla odottaen! Ystävällisin terveisin: FINe Office Design. Tehdaskatu Oivalla Katalogi 2 Hei! Olemme FINe Office Design, uusi ainutlaatuinen toimistokalusteita myyvä yritys. Tarjoamme Teille laadukkaita ja toimivia, suomalaisia toimistokalusteita, tyylistä tinkimättä. Haluamme panostaa

Lisätiedot

Daydream Happy lepotuoli Kaanin uutuus Rainbow kankaalla.

Daydream Happy lepotuoli Kaanin uutuus Rainbow kankaalla. hinnasto 21.11.2018 Hinnat sis. ALV 24% sivu no: 1 tuotteet kehittyy vauhdilla ja uusia tuotteita valmistuu. Useimpia tuotteistamme käytetään sekä kodeissa että julkitiloissa. Tämän päivän kodinkaluste

Lisätiedot

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta.

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. LIITE 2.1A HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. Pos. 1 Kampaamon asiakastyöpisteet/peilipaikat 14

Lisätiedot

pysähdy - Lainaa yksi lisätunti päivääsi kampuskirjasto

pysähdy - Lainaa yksi lisätunti päivääsi kampuskirjasto pysähdy - Lainaa yksi lisätunti päivääsi kampuskirjasto Kartta ja KAAVIoKUVA 3. krs 2. krs 1. krs Kaaviokuva (ei mittakaavassa) Leikkaus A1 - A1 (ei mittakaavassa) Kirjaston tilat jakautuvat viiteen vyöhykkeeseen:

Lisätiedot

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil on korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli,

Lisätiedot

DRAMA. HAMARI auditorium furniture solutions Oy Runeberginkatu 34 e FI Porvoo

DRAMA. HAMARI auditorium furniture solutions Oy Runeberginkatu 34 e FI Porvoo DRAMA Drama-tuolissa on kaareva selkäpuriste. Tuolin teatteriversion saa myös verhoilluilla sivupaneeleilla. Rakenne: Metalliputki 40 x 20 mm. Jalat metallia, verhoillut sivupaneelit. Vastapainolla ylös

Lisätiedot

OSTOAPU KARLSTAD. -sohvasarja. DESIGN Tord Björklund SARJAN OSAT

OSTOAPU KARLSTAD. -sohvasarja. DESIGN Tord Björklund SARJAN OSAT OSTOAPU KARLSTAD -sohvasarja SUOMI DESIGN Tord Björklund SARJAN OSAT Rahi Lepotuoli Divaaniosa 2:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva 3:n istuttava vuodesohva Kulmasohva 2+3/3+2 Irtopäällinen Pestävä

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen jälkeen sijaitsevaan asiakaspalvelupisteeseen.

KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen jälkeen sijaitsevaan asiakaspalvelupisteeseen. OSTOAPU ÄPPLARÖ -ulkokalusteet SUOMI Sopii tyyliisi ja tilaasi Haaveiletko aurinkotuolissa makoilusta parvekkeella? Tarvitsetko pöydän seuraaviin puutarhajuhliin? Kaipaatko säilytystilaa puutarhatyökaluille

Lisätiedot

PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty

PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty PA-RI MATERIA OY JULKINEN OHJ-HINNASTO 2018 päivitetty 15.11.2018 Pikamalliston (toimitusaika 3-10 työpäivää) tuotteet merkitty *-merkillä Verhoiltujen pikamalliston tuotteiden väritys musta tai harmaa

Lisätiedot

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND SUUNNITTELUOHJEET RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET LASTEN KORKEAT TUOLIT Woodin korkea Otto-tuoli on muotoilultaan ergonominen sekä tukeva ja lapsen on turvallista nousta sille istumaan. Sekä lasten

Lisätiedot

Mobile pöytiä valmistamme sekä sisätiloihin, että terasseille soveltuvina versioina. Kuvan Jazz tuoleissa on keinonahkaverhoilu.

Mobile pöytiä valmistamme sekä sisätiloihin, että terasseille soveltuvina versioina. Kuvan Jazz tuoleissa on keinonahkaverhoilu. hinnasto 11.7.2018 Hinnat sis. ALV 24% 1 tuotteet kehittyy vauhdilla ja uusia tuotteita valmistuu. Useimpia tuotteistamme käytetään sekä kodeissa että julkitiloissa. Tämän päivän kodinkaluste on entistä

Lisätiedot

Kuva: Wave XL ja Silent Gliss 5400 kiskojärjestelmä. Wave Uutta ilmettä sisustukseen

Kuva: Wave XL ja Silent Gliss 5400 kiskojärjestelmä. Wave Uutta ilmettä sisustukseen Kuva: Wave XL ja Silent Gliss 5400 kiskojärjestelmä Wave Uutta ilmettä sisustukseen Wave XL On näkemisen arvoinen! Uusi Silent Gliss -järjestelmä poimuttaa verhot kauniin tasaisesti ja elegantisti. Wave

Lisätiedot

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax.

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA puh. 09 867 8450 fax. 09 867 84577 www.geberit.fi Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit by Geberit Oy Uutuus Ajatonta muotoilua kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen

Lisätiedot

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013

HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 15.2.2013 HANSAKSEN PÄIVÄKOTI, SIPOO IRTOKALUSTEKORTIT TOIMISTOKALUSTEET 15.2.2013 Tarjouslaskentaa varten 2(18) SISÄLLYS TYÖPÖYDÄT sivu: TP1 TYÖPÖYTÄ 3 TP2 TYÖPÖYTÄ 4 HY TYÖPÖYDÄN YLÄHYLLY 5 MUUT PÖYDÄT

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Äänen eteneminen ja heijastuminen

Äänen eteneminen ja heijastuminen Äänen ominaisuuksia Ääni on ilmamolekyylien tihentymiä ja harventumia. Aaltoliikettä ja värähtelyä. Värähtelevä kappale synnyttää ääntä. Pistemäinen äänilähde säteilee pallomaisesti ilman esteitä. Käytännössä

Lisätiedot

SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia

SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia OPAS GUIDE SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia 1 Ideoi, innostu ja onnistu yhdessä Tikkurilan kanssa Sablonimaalaus tuo käyttöösi loputtomasti uusia mahdollisuuksia muokata maalilla sisustuksesi

Lisätiedot