Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(10) klo Amer-yhtymä Oyj:n osavuosikatsaus tammi-kesäkuu 2002

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(10) 6.8.2002 klo 13.00. Amer-yhtymä Oyj:n osavuosikatsaus tammi-kesäkuu 2002"

Transkriptio

1 Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(10) klo Amer-yhtymä Oyj:n osavuosikatsaus tammi-kesäkuu 2002 Amer-yhtymän liikevaihto tammi-kesäkuulta oli 552,2 milj. euroa (: 550,8). Liikevoitto oli 38,5 milj. euroa (47,9) ja voitto ennen satunnaisia eriä ja veroja 35,5 milj. euroa (42,0). Tulos/osake oli 1,10 euroa (1,35). Vuoden myydyt liiketoiminnot sekä patenttikorvaus huomioon ottaen liikevaihto ja liikevoitto pysyivät viime vuoden tasolla. Konsernin liiketoiminnan arvioidaan kehittyvän vakaasti vuonna Liiketoiminnan tuloksen ja kassavirran arvioidaan säilyvän hyvinä ja taseen vahvistuvan. TOISEN VUOSINELJÄNNEKSEN LIIKEVAIHTO JA LIIKEVOITTO Vuoden toisella neljänneksellä Amer-yhtymän liikevaihto oli 262,8 milj. euroa (: 274,6). Vertailukelpoisin valuutoin mitattuna liikevaihto pysyi vuoden vastaavan kauden tasolla. Liikevoitto oli 23,2 milj. euroa (33,5). Vuoden toisen neljänneksen liikevoittoon sisältyy saatu 9 milj. euron patenttikorvaus. Voitto ennen satunnaisia eriä ja veroja oli 20,8 milj. euroa (31,1). Liiketoimintojen kausiluonteisuus näkyi jälleen selvästi toisella vuosineljänneksellä, joka on golfliiketoiminnan sesonkia mutta talviurheiluliiketoiminnassa vuoden hiljaisinta aikaa toimitusten painottuessa loppuvuodelle. Katsauksen lopussa on esitetty liikevaihdon ja liikevoiton kehitys vuosineljänneksittäin. TAMMI-KESÄKUUN LIIKEVAIHTO JA TULOS Ensimmäisellä vuosipuoliskolla konsernin liikevaihto oli 552,2 milj. euroa (550,8). Liikevoitto oli 38,5 milj. euroa (47,9). Tulos ennen satunnaisia eriä ja veroja oli 35,5 milj. euroa (42,0). Vuoden myydyt liiketoiminnot sekä patenttikorvaus huomioon ottaen liikevaihto ja liikevoitto pysyivät viime vuoden tasolla. Konsernin omavaraisuusaste nousi edelleen vahvan kassavirran ansiosta. Wilsonin liikevaihto pysyi viime vuoden tasolla ja oli 410,6 milj. euroa. Liikevoitto nousi 19 % 46,9 milj. euroon. Kaikkien liiketoimintojen tulos nousi ja golfliiketoiminnan kannattavuus parani huomattavasti. Wilsonin myynti kasvoi voimakkaasti Euroopassa (9 %) ja eteläisellä Tyynenmeren alueella (7 %) ja säilyi ennallaan Yhdysvalloissa sekä Japanissa. Atomicin liikevaihto kasvoi 7 % 42,4 milj. euroon. Myynti kasvoi erityisesti Yhdysvalloissa (31 %). Liiketoiminta-alueen tulos oli 8,3 milj. euroa tappiollinen (: -5,0) yhtiön panostaessa tuotekehitykseen ja markkinointiin. Kausivaihtelun vuoksi Atomicin liikevaihto ja liikevoitto kertyvät valtaosin vuoden loppupuolella.

2 Suunnon liikevaihto nousi 3 % 44,1 milj. euroon. Liikevoitto oli 4,7 milj. euroa (5,6). Tuoteryhmistä nopeimmin kasvoivat rannetietokoneet (36 %). Suunto jatkoi panostuksia tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä markkinointiin. Amer-Tupakan liikevaihto nousi 11 % ja oli 55,1 milj. euroa. Liikevoitto oli 5,0 milj. euroa (4,9). Yhtiö aloitti vuoden alussa uutena liiketoimintana Marlboro-savukkeiden toimitukset verovapaaseen kauppaan. Konsernin nettorahoituskulut olivat 3,0 milj. euroa (5,9). INVESTOINNIT Konsernin bruttoinvestoinnit olivat yhteensä 9,6 milj. euroa (10,8). TUOTEKEHITYS Tuotekehitykseen käytettiin 10,7 milj. euroa (11,5) eli 1,9 % liikevaihdosta. RAHOITUS Konsernin omavaraisuusaste nousi vertailukauden 46,7:stä 52,8 %:iin (50,7 % ). Nettovelkaantumisaste laski vastaavasti 36:stä 20 %:iin (26 % ). Konsernin nettovelka laski ja oli kesäkuun lopussa 85,8 milj. euroa (114,5 milj. euroa ). Rahavarat olivat kauden päättyessä 22,6 milj. euroa. HENKILÖSTÖ Konsernin henkilöstön määrä oli kauden lopussa ( ) ja kauden aikana keskimäärin Katsauskauden lopussa henkilöstöstä työskenteli Yhdysvalloissa 1.377, Suomessa 725, Itävallassa 702 ja muualla henkilöä. OSAKKEET JA OSAKKEENOMISTAJAT Yhtiön osakkeita vaihtui kauden aikana yhteensä 35,1 %; Helsingin Pörssissä 5,96 milj. ja Lontoon pörssissä 2,51 milj. eli yhteensä 8,47 milj. kappaletta. Kauden alin kurssi oli Helsingissä 27,00 euroa, ylin 40,00 ja keskikurssi 32,27 euroa. Lontoossa keskikurssi oli 20,26 puntaa. Rekisteröityjen osakkeenomistajien lukumäärä oli kauden lopussa Hallintarekisterissä osakkeista oli 53 %. Katsauskauden aikana rekisteröitiin uutta osaketta, jotka oli merkitty vuoden 1998 A/B-optiotodistuksilla. Vastaavan osakepääoman

3 korotuksen jälkeen yhtiön osakepääoma oli euroa ja osakkeiden kokonaismäärä kappaletta. Yhtiön markkina-arvo omilla osakkeilla vähennettynä oli kauden lopussa 766,4 milj. euroa. Yhtiökokouksen hyväksymän vuoden 2002 optio-ohjelman kaikki optio-oikeutta merkittiin määräaikaan mennessä. Merkintäaika oli Kukin optio oikeuttaa yhden Ameryhtymä Oyj:n osakkeen merkintään. Osakkeiden merkintäaika on ja niiden merkintähinta on 32,36 euroa. Katsauskauden päättyessä hallituksella ei ollut voimassa olevia antivaltuuksia. Hallituksella on yhtiökokouksen valtuutus omien osakkeiden luovutuksesta ja myynnistä. Yhtiöllä on hallussaan omaa osakettaan. TOIMIALAKATSAUKSET MAILAPELIT Mailapeliliiketoiminnan liikevaihto ja liikevoitto kasvoivat hieman. Yhtiön arvion mukaan maailman tennismailojen kysyntä pysyi ennallaan Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa ja Ranskassa, kun taas Japanissa ja Saksassa kysynnän lasku jatkui. Wilson on maailman johtava tennismailojen valmistaja. Tennispalloissa Wilson on kolmanneksi suurin. Triad-mailojen myynti on sujunut hyvin, ja korkeamman hintaluokan tennisjalkineiden myynti on kasvanut tuoteuutuuksien myötä. Yhtiö tuo loppuvuoden aikana markkinoille uusia maila- ja kenkämalleja. Koko vuoden liikevaihdon arvioidaan pysyvän viime vuoden tasolla. Liikevoiton arvioidaan nousevan jonkin verran. GOLF Golfliiketoiminnan liikevaihto laski vuoden ensimmäisellä puoliskolla hieman kannattavuuden parantuessa huomattavasti. Kalliimman hintaluokan mailojen myynti nousi selvästi, ja lisäksi kannattavuutta paransi vuoden kustannusleikkauksilla saavutettu alhaisempi kustannustaso. Vuoden toisella neljänneksellä golfliiketoiminnan liikevaihto laski 12 % johtuen golfpallojen kireästä kilpailutilanteesta. Liikevoitto parani toisella neljänneksellä edelleen. Myynti kasvoi voimakkaimmin Euroopassa, kun taas USA:ssa ja Kanadassa myynti laski.

4 Yhtiön arvion mukaan maailman golfmaila- ja golfpallomarkkinat pysyivät viime vuoden tasolla. Pelikierrosten määrä kasvoi Iso- Britanniassa mutta laski Yhdysvalloissa jonkin verran. Wilsonin korkeamman hintaluokan mailojen myynti kasvoi merkittävästi Deep Red mailojen ansiosta. Kesäkuussa Wilson toi USA:n markkinoille uuden Deep Red 425 -draiverin. Wilsonin halvempien mailojen myynti laski Yhdysvalloissa kilpailijoiden myydessä korkeamman hintaluokan golfmailoja alennetuilla hinnoilla. Golfpalloissa kilpailu jatkui kireänä ja hinnat laskivat edelleen. Wilsonin pallojen myynti supistui selvästi. Wilson vastaa kireään kilpailuun kohdentamalla markkinointitoimenpiteitään golfpallojen kuluttajamainontaan sekä näkyvyyteen ammattilaiskilpailuissa. Lisäksi Wilson tuo loppuvuoden aikana markkinoille uuden halvemman hintaluokan golfpallomalliston. Kova kilpailu golfpalloissa jatkuu edelleen. Golfliiketoiminnan koko vuoden liikevaihdon arvioidaan laskevan hieman ja tuloksen kääntyvän voitolliseksi. JOUKKUEURHEILU Joukkueurheiluliiketoiminnan liikevaihto ja liikevoitto paranivat hieman. Maailman joukkueurheiluvälinemarkkinoiden arvioidaan pysyneen katsauskaudella ennallaan ja Wilson säilytti johtavan asemansa joukkueurheiluliiketoiminnassa Yhdysvalloissa. Katsauskauden aikana lanseerattiin uusia tuotteita kaikkiin tuoteryhmiin. DeMarini-mailavalikoimaa laajennettiin uudella DeMarini F2 Half and Half softballmailalla, jossa ensimmäistä kertaa mailan varsi ja pää valmistetaan eri materiaaleista. Loppukesän aikana markkinoille tuodaan lisäksi useita uusia koripalloja. Joukkueurheiluliiketoiminnan koko vuoden myynnin arvioidaan kasvavan tuoteuutuuksien sekä koripallon National Collegiate Athletic Associationin (NCAA) kanssa tehdyn ottelupallosopimuksen ansiosta jonkin verran. Tuloksen arvioidaan yltävän viime vuoden tasolle. TALVIURHEILU Atomicin liikevaihto nousi 7 %. Liikevoitto oli 8,3 milj. euroa tappiollinen (: -5,0) yhtiön panostaessa tuotekehitykseen ja markkinointiin. Kausivaihtelun vuoksi Atomicin toimitukset painottuvat valtaosin hiihtosesongin alkuun vuoden loppupuolelle.

5 Maantieteellisesti Atomicin myynnin kasvu oli katsauskaudella nopeinta Yhdysvalloissa (31 %). Tuoteryhmistä kasvoivat erityisesti laskettelusukset ja siteet. Laskettelukenkien tuotekehitys sekä kenkien muovikuorien valmistus siirtyy loppuvuoden aikana Itävallan Altenmarktiin. Atomic myi Köflachissa sijaitsevan tehdaskiinteistönsä toukokuussa. Kiinteistökaupalla ei ole vaikutusta Amer-yhtymän tulokseen. Laskettelukengät kootaan jatkossa alihankintana. Yhtiö arvioi talviurheilun kokonaismarkkinoiden supistuvan vuonna 2002 jonkin verran kuvastaen talouden epävarmuutta sekä kaupan varastotilannetta monilla keskeisillä markkinoilla. Valtaosa Atomicin kauden ennakkotilauksista on saatu, ja ne ovat viime vuoden tasolla. Atomicin korkeamman hintaluokan laskettelusuksien kysyntä on noussut, kun taas maastohiihtosuksien ja lumilautojen ennakkotilaukset ovat vähentyneet. Atomicin koko vuoden liikevaihdon arvioidaan nousevan hieman liikevoiton jäädessä jonkin verran viime vuoden ennätystulosta pienemmäksi. URHEILUINSTRUMENTIT Urheiluinstrumenttien myynti nousi viime vuodesta 3 % 44,1 milj. euroon (42,9). Liikevoitto oli 4,7 milj. euroa (5,6) Suunnon panostaessa voimakkaasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä tuotemerkin rakentamiseen. Tuoteryhmistä eniten kasvoi rannetietokoneet (36 %). Sukellusinstrumenttien myynti pysyi ennallaan. Sukellus- ja vesiurheilupukujen myynti kasvoi 5 %. Rannetietokoneiden ja sukellusinstrumenttien osuus Suunnon liikevaihdosta on 56 %. Suunto osti huhtikuussa 60 % enemmistöosuuden urheiluun ja liikuntaan erikoistuneesta ohjelmistoyrityksestä Meiga Innovations Oy:stä, jonka palveluksessa on 16 henkilöä. Katsauskaudella tuotiin markkinoille Suunto X6 rannetietokone sekä Suunto D3 sukellusinstrumentti. Toimitukset alkoivat maailmanlaajuisesti huhtikuussa. Sykemittarin sisältävän Suunto X6 HR rannetietokoneen toimitukset alkavat elokuussa. Lajikohtaiset Suunto M9 rannetietokone purjehdukseen sekä Suunto G9 rannetietokone golfaajille tulevat kauppoihin loppuvuoden aikana. Suunnon rannetietokoneiden myynnin odotetaan kasvavan edelleen tuoteuutuuksien ansiosta. Urheiluinstrumenttien liikevaihdon kasvun arvioidaan jatkuvan ja koko vuoden liikevoiton nousevan hieman viime vuodesta.

6 TUPAKKA Amer-Tupakan liikevaihto kasvoi 11 % ja oli 55,1 milj. euroa. Liikevoitto oli 5,0 milj. euroa (4,9). Amer-Tupakka aloitti katsauskaudella uutena liiketoimintana Marlboro-savukkeiden toimitukset verovapaaseen kauppaan lähialueille sekä Cricket-sytyttimien myynnin. Amer-Tupakan koko vuoden liikevaihdon arvioidaan kasvavan viime vuodesta. Arvio perustuu markkinaosuuksien kasvuun kotimarkkinoilla. Liikevaihtoa lisäävät myös Marlboron tax free toimitukset sekä Swedish Match -tuotteiden myynti Baltiassa. Tuloksen arvioidaan heikkenevän hieman johtuen kohonneista raaka-ainekustannuksista. Euron vahvistuminen suhteessa USA:n dollariin ei ehdi merkittävästi parantaa lopputilikauden tulosta. ENSIMMÄISEN VUOSIPUOLISKON MUITA TAPAHTUMIA Volvo Ocean Race -maailmanympäripurjehdus päättyi kesäkuussa. Ameryhtymä toimi johtavana partnerina joukkueessa, joka varusti kaksi venettä Volvo Ocean Race kilpailuun. Amer-yhtymä saavutti kisalle asettamansa tavoitteet, lisäsi Amer Sports markkinointinimen sekä tuotemerkkiensä tunnettuutta ja vahvisti yrityksen sisäistä yhteishenkeä. KATSAUSKAUDEN JÄLKEISIÄ TAPAHTUMIA Katsauskauden päätyttyä rekisteröitiin vuoden 1998 A/B-optiotodistuksilla merkittyä uutta osaketta. Vastaavan osakepääoman korotuksen jälkeen yhtiön osakepääoma on euroa ja osakkeiden kokonaismäärä kappaletta. Tämän korotuksen jälkeen osakkeiden määrä voi nousta vuoden 1998 optioohjelman perusteella tehtävillä merkinnöillä enintään kappaleella. VUODEN 2002 NÄKYMÄT Kuluvana vuonna urheiluvälinemarkkinoilla ei odoteta kysynnän kasvua. Markkinat ovat alkuvuoden aikana pysyneet ennallaan USA:ssa ja Euroopassa kun taas Japanissa markkinat ovat laskeneet edelleen huonon taloustilanteen johdosta. Amer-yhtymän toimintaa tasapainottavat laaja lajivalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Golfmarkkinoiden arvioidaan pysyvän ennallaan ja kilpailun odotetaan jatkuvan kireänä erityisesti golfpalloissa. Myös tennis- ja joukkueurheilumarkkinoiden arvioidaan pysyvän ennallaan. Yhtiö arvioi talviurheilun kokonaismarkkinoiden supistuvan jonkin verran kuvastaen kaupan varastotilannetta monilla keskeisillä markkinoilla

7 sekä talouden epävarmuutta. Urheiluinstrumenttien kysynnän kasvun uskotaan jatkuvan. Amer-yhtymän liiketoiminnan arvioidaan kehittyvän vakaasti vuonna Liiketoiminnan tuloksen ja kassavirran arvioidaan säilyvän hyvinä ja taseen vahvistuvan. KONSERNITULOS Milj. e. Luvut tilintarkastamattomia. 1-6/ 1-6/ Muutos 4-6/ 4-6/ Muutos 1-12/ 2002 % 2002 % LIIKEVAIHTO 552,2 550,8 262,8 274, ,8 LIIKEVOITTO 38,5 47, ,2 33, ,6 Nettorahoituserät -3,0-5,9-2,4-2,4-9,3 VOITTO ENNEN SATUNNAISIA ERIÄ 35,5 42, ,8 31, ,3 Satunnaiset erät VOITTO ENNEN VEROJA 35,5 42,0 20,8 31,1 89,3 Verot -10,0-9,7-5,9-7,2-20,5 Vähemmistöosuus 0,0 0,0 0,0 0,0-0,3 VOITTO 25,5 32,3 14,9 23,9 68,5 Tulos/osake, e 1,10 1,35 0,64 1,00 2,90 Osakkeiden oikaistu keskimääräinen määrä, milj. kpl 23,2 23,9 23,2 23,9 23,6 Oma pääoma/ osake, e 17,96 17,92 18,71 ROCE, % *) 16,1 16,9 17,0 ROE, % 11,7 14,9 15,6 Käytetty keskikurssi: EUR 1,00 = USD 0,90 0,90 0,90 HENKILÖSTÖ KESKI- MÄÄRIN *) 12 kk:n liukuva keskiarvo Veroina on kirjattu koko vuoden arvioiduista veroista katsauskauden tulokseen suhteutettu osuus. Tunnuslukujen laskennassa omat osakkeet on eliminoitu omasta pääomasta ja osakemääristä.

8 LIIKEVAIHTO LIIKETOIMINTA-ALUEITTAIN 1-6/ 1-6/ Muutos 4-6/ 4-6/ Muutos 1-12/ 2002 % 2002 % Mailapelit 144,4 143,5 1 70,6 74, ,8 Golf 145,6 150,4-3 79,4 89, ,9 Joukkueurheilu 120,6 117,2 3 48,6 49, ,7 Talviurheilu 42,4 39,5 7 11,3 11, ,3 Urheiluinstrumentit 44,1 42,9 3 22,6 23,0-2 83,4 Tupakka 55,1 49, ,3 27, ,9 552,2 543, ,8 274, ,0 Myydyt yksiköt - 7,8-0,1 7,8 Liikevaihto, yht. 552,2 550,8 262,8 274, ,8 LIIKEVOITTO 1-6/ 1-6/ Muutos 4-6/ 4-6/ Muutos 1-12/ 2002 % 2002 % Wilson 46,9 39, ,0 26, ,0 Talviurheilu -8,3-5,0-6,8-5,2 40,2 Urheiluinstrumentit 4,7 5,6-16 3,1 3,2-3 10,1 Tupakka 5,0 4,9 2 3,3 2,9 14 9,6 Keskushallinto -5,2 7,0-3,1 8,9 0,3 Konsernin liikearvo -4,6-4,7-2,3-2,3-9,3 38,5 47, ,2 33, ,9 Myydyt yksiköt - 0,7 - -0,1 0,7 Liikevoitto, yht. 38,5 47, ,2 33, ,6 LIIKEVAIHTO MARKKINA-ALUEITTAIN 1-6/ / Muutos % 4-6/ / Muutos % 1-12/ Pohjois-Amerikka 313,3 318, ,4 161, ,1 Suomi 52,1 56,2-7 28,2 27, ,7 Muu Eurooppa 118,6 108,4 9 54,4 49, ,8 Japani 30,6 30,1 2 17,0 14, ,6 Aasia/Tyynenmeren alue 17,9 17,4 3 8,7 9,1-4 35,9 Muut 19,7 20,0-2 10,1 11, ,7 Yhteensä 552,2 550,8 262,8 274, ,8 KONSERNIN KASSAVIRTALASKELMA 1-6/ / 1-12/ Liiketoiminnan nettokassavirta 37,5 39,5 93,2 Investointien nettokassavirta -9,1 18,8 11,8 Rahoitustoimintojen nettokassavirta -33,4-67,5-118,1 Likvidien varojen lisäys/vähennys -5,0-9,2-13,1 Likvidit varat ,6 41,6 41,6 Likvidit varat 30.6./ ,6 32,4 28,5

9 KONSERNITASE Vastaavaa Konserniliikearvo 183,4 218,2 208,1 Muut aineettomat hyödykkeet 18,1 20,9 19,8 Aineelliset hyödykkeet 141,3 153,3 151,9 Pitkäaikaiset sijoitukset 54,6 51,5 56,0 Vaihto-omaisuus 167,8 191,1 155,2 Saamiset 248,0 272,1 282,4 Rahoitusarvopaperit 1,6 8,0 1,5 Rahat ja pankkisaamiset 21,0 24,4 27,0 Vastaavaa 835,8 939,5 901,9 Vastattavaa Oma pääoma 442,1 436,8 458,1 Vähemmistöosuus 11,3 10,9 11,2 Pakolliset varaukset 2,2 3,1 2,8 Pitkäaikaiset korolliset velat 57,0 92,6 73,4 Muut pitkäaikaiset velat 19,2 29,7 19,6 Lyhytaikaiset korolliset velat 51,4 96,1 69,6 Muut lyhytaikaiset velat 252,6 270,3 267,2 Vastattavaa 835,8 939,5 901,9 Omavaraisuusaste, % 52,8 46,7 50,7 Nettovelkaantumisaste, % EUR 1,00 = USD 1,00 0,85 0,88 VASTUUSITOUMUKSET, KONSERNI Annetut pantit - 4,8 - Velan vakuudeksi annetut kiinnitykset 19,7 17,1 17,3 Takaukset - 1,5 - Leasing- ja vuokrasopimusvastuut 47,6 56,0 55,6 Muut vastuut 38,7 39,9 40,9 Johdon, osakkaiden tai omistusyhteysyritysten puolesta ei ole annettu pantteja tai muita vastuusitoumuksia. JOHDANNAISINSTRUMENTIT Nimellisarvo Valuuttatermiinit 348,2 338,5 306,6 Korkotermiinit - 49,5 50,0 Käypä arvo Valuuttatermiinit 13,8-7,5 1,9 Korkotermiinit - 0,0 0,0

10 LIIKEVAIHTO JA LIIKEVOITTO NELJÄNNESVUOSITTAIN Milj. e II 2002 I 2002 IV III II I IV 2000 III 2000 LIIKEVAIHTO Mailapelit 70,6 73,8 48,2 73,1 74,1 69,4 51,4 70,2 Golf 79,4 66,2 38,0 47,5 89,9 60,5 46,0 52,8 Joukkueurheilu 48,6 72,0 41,9 45,6 49,1 68,1 48,8 41,7 Wilson yht. 198,6 212,0 128,1 166,2 213,1 198,0 146,2 164,7 Atomic 11,3 31,1 68,2 91,6 11,1 28,4 68,7 74,3 Suunto 22,6 21,5 22,1 18,4 23,0 19,9 20,2 14,8 Tupakka 30,3 24,8 26,1 28,3 27,3 22,2 26,1 26,3 262,8 289,4 244,5 304,5 274,5 268,5 261,2 280,1 Myydyt yksiköt ,1 7,7 7,4 6,2 Yhteensä 262,8 289,4 244,5 304,5 274,6 276,2 268,6 286,3 LIIKEVOITTO Wilson 29,0 17,9 0,6 7,0 26,1 13,3 3,8 10,9 Atomic -6,8-1,5 16,8 28,4-5,2 0,2 18,1 22,3 Suunto 3,1 1,6 2,2 2,3 3,2 2,4 2,0 1,0 Tupakka 3,3 1,7 2,1 2,6 2,9 2,0 2,4 2,3 Keskushallinto -3,1-2,1-2,4-4,3 8,9-1,9-5,9 1,0 Konsernin liikearvo -2,3-2,3-2,3-2,3-2,3-2,4-2,5-2,4 23,2 15,3 17,0 33,7 33,6 13,6 17,9 35,1 Myydyt yksiköt ,1 0,8 0,3 0,4 Yhteensä 23,2 15,3 17,0 33,7 33,5 14,4 18,2 35,5 Kaikki tässä katsauksessa esitetyt ennusteet ja arviot perustuvat johdon tämänhetkiseen näkemykseen talouden kehityksestä, ja todelliset tulokset voivat olla merkittävästikin erilaiset. Osavuosikatsaus julkistetaan AMER-YHTYMÄ OYJ Hallitus Lisätietoja: Toimitusjohtaja Roger Talermo, puh. (09) Talousjohtaja Pekka Paalanne, puh. (09) AMER-YHTYMÄ OYJ Viestintäosasto Päivi Antola Viestintäpäällikkö Puh. (09) ,

AMER-YHTYMÄ OYJ OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2002

AMER-YHTYMÄ OYJ OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2002 AMER-YHTYMÄ OYJ OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2002 Amer-yhtymän liikevaihto tammi-kesäkuulta oli 552,2 milj. euroa (2001: 550,8). Liikevoitto oli 38,5 milj. euroa (47,9) ja voitto ennen satunnaisia eriä

Lisätiedot

Amer-yhtymän liikevaihto tammi-syyskuulta nousi 5 % ja oli 855,3 milj. euroa (2000: 818,0).

Amer-yhtymän liikevaihto tammi-syyskuulta nousi 5 % ja oli 855,3 milj. euroa (2000: 818,0). AMER-YHTYMÄ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2001 Amer-yhtymän liikevaihto tammi-syyskuulta nousi 5 % ja oli 855,3 milj. euroa (2000: 818,0). Liikevoitto nousi 6 % ja oli 81,6 milj. euroa (76,7). Voitto

Lisätiedot

Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(11) klo 13.00

Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(11) klo 13.00 Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(11) 5.11.2002 klo 13.00 AMER-YHTYMÄ OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2002 Amer-yhtymän kannattavuus hyvällä tasolla Amer-yhtymän liikevaihto tammi-syyskuussa oli 835,8

Lisätiedot

Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(12) 5.8.2003 klo 13.00

Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(12) 5.8.2003 klo 13.00 Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(12) 5.8.2003 klo 13.00 AMER-YHTYMÄ OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2003 Amer-yhtymän liikevaihto tammi-kesäkuussa 2003 oli 535,7 milj. euroa (552,2 milj. euroa tammi-kesäkuussa

Lisätiedot

Amer-yhtymän liikevaihto tammi-kesäkuulta nousi 4 % ja oli 550,8 milj. euroa (2000: 531,7).

Amer-yhtymän liikevaihto tammi-kesäkuulta nousi 4 % ja oli 550,8 milj. euroa (2000: 531,7). AMER-YHTYMÄ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2001 Amer-yhtymän liikevaihto tammi-kesäkuulta nousi 4 % ja oli 550,8 milj. euroa (2000: 531,7). Liikevoitto nousi 16 % ja oli 47,9 milj. euroa (41,2). Voitto

Lisätiedot

HONKARAKENNE OYJ PÖRSSITIEDOTE KLO 9.00

HONKARAKENNE OYJ PÖRSSITIEDOTE KLO 9.00 HONKARAKENNE OYJ PÖRSSITIEDOTE 9.8.2006 KLO 9.00 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.06.2006 Honkarakenne-konsernin kuluvan vuoden tammi-kesäkuun liikevaihto oli 35,7 miljoonaa euroa, kun se edellisenä vuonna vastaavaan

Lisätiedot

Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(12) klo AMER-YHTYMÄ OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2003

Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(12) klo AMER-YHTYMÄ OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2003 Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(12) 29.4.2003 klo 13.00 AMER-YHTYMÄ OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2003 Amer-yhtymän liikevaihto tammi-maaliskuussa 2003 oli 283,9 milj. euroa (289,4 milj. euroa

Lisätiedot

LÄNNEN TEHTAAT OYJ PÖRSSITIEDOTE 11.10.2000 KLO 9.00

LÄNNEN TEHTAAT OYJ PÖRSSITIEDOTE 11.10.2000 KLO 9.00 LÄNNEN TEHTAAT OYJ PÖRSSITIEDOTE 11.10.2000 KLO 9.00 OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.8.2000 Lännen Tehtaiden tammi-elokuun liikevaihto kasvoi 28 prosenttia ja oli 1 018,1 miljoonaa markkaa (1999: 797,1 Mmk). Tulos

Lisätiedot

Amer-yhtymä Oyj Pörssitiedote 4.6.1998 klo 13.00 1 (8)

Amer-yhtymä Oyj Pörssitiedote 4.6.1998 klo 13.00 1 (8) Amer-yhtymä Oyj Pörssitiedote 4.6.1998 klo 13.00 1 (8) OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.4.1998 Amerin tuloskehitys vuoden ensimmäisellä kolmanneksella oli odotusten mukainen. Liikevoittoa kertyi 21 Mmk (1997

Lisätiedot

Amer Sports Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(13) 9.8.2006 klo 13.00

Amer Sports Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(13) 9.8.2006 klo 13.00 1 Amer Sports Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(13) 9.8. klo 13.00 AMER SPORTS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU (IFRS) Liikevaihto kasvoi 7 ja tulos parani - Amer Sportsin liikevaihto kasvoi 7 ja oli 739,2 milj.

Lisätiedot

AMER-YHTYMÄ OYJ OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU /16

AMER-YHTYMÄ OYJ OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU /16 AMER-YHTYMÄ OYJ OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2003 5.8.2003 1/16 Amer-yhtymän liikevaihto tammi-kesäkuussa 2003 oli 535,7 milj. euroa (552,2 milj. euroa tammi-kesäkuussa 2002). Liikevoitto oli 24,8 milj.

Lisätiedot

Loppuvuodesta Amer-yhtymän liiketoiminta laajeni kuntolaitteisiin yritysoston myötä.

Loppuvuodesta Amer-yhtymän liiketoiminta laajeni kuntolaitteisiin yritysoston myötä. Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(11) 6.2.2003 klo 13.00 AMER-YHTYMÄ OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1. 31.12.2002 Amer-yhtymän kannattavuus parani Liikevaihto 1.101,9 milj. euroa (1.099,8) Liikevoitto 103,0

Lisätiedot

AMER SPORTS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI SYYSKUU 2005

AMER SPORTS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI SYYSKUU 2005 AMER SPORTS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI SYYSKUU 2005 Amer Sportsin liikevaihto tammi syyskuussa 2005 oli 805,2 milj. euroa (774,9 milj. euroa tammi syyskuussa 2004). Liikevoitto oli 69,1 milj. euroa (66,5).

Lisätiedot

- Liikevaihto katsauskaudella 1-6/2005 oli 11,2 meur (9,5 meur 1-6/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 17,2 %.

- Liikevaihto katsauskaudella 1-6/2005 oli 11,2 meur (9,5 meur 1-6/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 17,2 %. Done Solutions Oyj Pörssitiedote 10.8.2005 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N LIIKEVAIHTO JA -TULOS KASVUSSA Osavuosikatsaus 1-6/2005 - Liikevaihto katsauskaudella 1-6/2005 oli 11,2 meur (9,5 meur 1-6/2004),

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 4.11.2004 klo 09.00 1(4)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 4.11.2004 klo 09.00 1(4) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 4.11.2004 klo 09.00 1(4) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 30.9.2004 (9 KK) Konsernin liikevaihto kasvoi 16,0 % 99,90 (86,09) milj. euroon ja liikevoitto oli 7,83 (7,65) milj.

Lisätiedot

AMER-YHTYMÄ. Osavuosikatsaus 2/99

AMER-YHTYMÄ. Osavuosikatsaus 2/99 AMER-YHTYMÄ Osavuosikatsaus 2/99 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.8.1999 2/99 Amerin tuloskehitys jatkui hyvänä. Tammi-elokuulta liikevoittoa kertyi 32,9 milj. euroa (12,5). Tulos ennen satunnaisia eriä ja veroja

Lisätiedot

SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2. Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003

SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2. Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003 Julkaistu: 2003-04-24 07:01:11 CEST Solteq Oyj - neljännesvuosikatsaus SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2 Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003 Konsernin

Lisätiedot

L ä n n e n Te h t a a t O s a v u o s i k a t s a u s 1. 1. - 3 0. 4. 2 0 0 0

L ä n n e n Te h t a a t O s a v u o s i k a t s a u s 1. 1. - 3 0. 4. 2 0 0 0 Lännen Tehtaat Osavuosikatsaus 1.1.-30.4.2000 OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.4.2000 Liikevaihto Lännen Tehtaiden tammi-huhtikuun liikevaihto oli 491,7 miljoonaa markkaa (1999: 382,0 Mmk). Liikevaihto kasvoi 29

Lisätiedot

- Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2005 oli 5,1 meur (4,9 meur 1-3/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 4,1 %.

- Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2005 oli 5,1 meur (4,9 meur 1-3/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 4,1 %. Done Solutions Oyj Pörssitiedote 29.4.2005 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N TULOS KÄÄNTYI POSITIIVISEKSI - Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2005 oli 5,1 meur (4,9 meur 1-3/2004), jossa kasvua edellisestä

Lisätiedot

Panostaja Oyj Pörssitiedote klo PANOSTAJA-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

Panostaja Oyj Pörssitiedote klo PANOSTAJA-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS Panostaja Oyj Pörssitiedote 20.3.2003 klo 11.30 PANOSTAJA-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.11.2002-31.1.2003 Panostaja-konsernin liikevaihto oli päättyneellä neljännesvuotiskaudella 9,9 milj. euroa (ed. tilikauden

Lisätiedot

OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2001 LIIKETOIMINTARYHMÄT

OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2001 LIIKETOIMINTARYHMÄT OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2001 Liikevaihto Lännen Tehtaiden tammi-kesäkuun liikevaihto oli 749,6 miljoonaa markkaa (2000: 764,3 Mmk). Elintarvikeryhmän liikevaihto aleni 327,8 miljoonaan markkaan (339,0

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 07.08.2003 klo 09.00 1(4)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 07.08.2003 klo 09.00 1(4) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 07.08.2003 klo 09.00 1(4) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 30.6.2003 (6 KK) Konsernin liikevaihto laski 1,2 % 53,60 (54,27) milj. euroon ja liikevoitto oli 3,82 (3,92) milj.

Lisätiedot

- Liiketulos -0,2 meur (-1,0 meur), -1,8 % liikevaihdosta (-8,0 %). Liiketulokseen sisältyy 0,7 meur liiketoimintojen myyntivoittoja.

- Liiketulos -0,2 meur (-1,0 meur), -1,8 % liikevaihdosta (-8,0 %). Liiketulokseen sisältyy 0,7 meur liiketoimintojen myyntivoittoja. Done Solutions Oyj Pörssitiedote 10.8.2004 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1-6/2004 - Liikevaihto katsauskaudella 9,9 meur (12,3 meur 1-6/2003). - Liiketulos -0,2 meur (-1,0 meur), -1,8

Lisätiedot

Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 11,0 (11,1) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 48,3 %.

Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 11,0 (11,1) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 48,3 %. TIEDOTE 10.8.2015 1 (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2015 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 22,8 (vuonna 2014 vastaavalla ajanjaksolla 30,2 milj. euroa) ja käyttökate

Lisätiedot

- Liikevaihto katsauskaudella 1-9/2005 oli 8,4 meur (6,2 meur 1-9/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 34,7 %.

- Liikevaihto katsauskaudella 1-9/2005 oli 8,4 meur (6,2 meur 1-9/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 34,7 %. DONE SOLUTIONS OYJ:N LIIKEVAIHTO JA -TULOS KASVUSSA Osavuosikatsaus 1-9/2005 - Liikevaihto katsauskaudella 1-9/2005 oli 8,4 meur (6,2 meur 1-9/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 34,7 %. - Liiketulos

Lisätiedot

Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(13) klo 13.00

Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(13) klo 13.00 Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(13) 28.10.2003 klo 13.00 AMER-YHTYMÄ OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2003 Amer-yhtymän liikevaihto tammi-syyskuussa 2003 oli 836,8 milj. euroa (835,8 milj. euroa tammi-syyskuussa

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TIEDOTE 1(5) 29.8.2005 Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2005 Aina Group- konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 30.181.495 euroa. Liikevaihto kasvoi 10,5 %

Lisätiedot

SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS

SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2002 > Liikevaihto oli katsauskaudella 4,2 miljoonaa euroa, jossa laskua 13,7 %. > Liiketulos pysyi edellisen tilikauden vastaavan katsauskauden tasolla ja oli 0,2

Lisätiedot

MARTELA OYJ PÖRSSITIEDOTE 12.08.2003 KLO 08.30 1(7)

MARTELA OYJ PÖRSSITIEDOTE 12.08.2003 KLO 08.30 1(7) MARTELA OYJ PÖRSSITIEDOTE 12.08.2003 KLO 08.30 1(7) MARTELAN OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 01.01.-30.06.2003 Toimistokalusteiden kysyntä on jatkunut heikkona. Liikevaihto laski 19,2 % ja oli 49,0 milj. euroa.

Lisätiedot

Osavuosikatsaus Tammi maaliskuu

Osavuosikatsaus Tammi maaliskuu Osavuosikatsaus Tammi maaliskuu 29 29.4.29 Tammi maaliskuu 29 Tammi-maaliskuun liikevaihto oli 24, milj. euroa (36,1), jossa oli laskua 33,4 prosenttia. Liikevaihdon laskuun vaikuttavat osaltaan viime

Lisätiedot

Täytetty 2.4.2001 kl 9.30 JV. TULOSLASKELMA Milj.e 1-3/2002 1-3/2001 2001

Täytetty 2.4.2001 kl 9.30 JV. TULOSLASKELMA Milj.e 1-3/2002 1-3/2001 2001 KEMIRAKONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. Täytetty 2.4.2001 kl 9.30 JV TULOSLASKELMA Milj.e 13/2002 13/2001 2001 Liikevaihto 656,3 651,4 2 454,4 Osuus osakkuusyritysten tuloksista 0,4 2,6 0,4 Liiketoiminnan

Lisätiedot

AMER-YHTYMÄ OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2004 (IFRS:n mukaisesti)

AMER-YHTYMÄ OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2004 (IFRS:n mukaisesti) Amer-yhtymän liikevaihto tammi-kesäkuussa 2004 oli 519,1 milj. euroa (530,8 milj. euroa tammi-kesäkuussa 2003). Liikevoitto oli 52,5 milj. euroa (35,2). Voitto ennen veroja ja vähemmistöosuutta oli 51,6

Lisätiedot

Yleiselektroniikka-konsernin kuuden kuukauden liikevaihto oli 14,9 milj. euroa eli on parantunut edelliseen vuoteen verrattuna 2,1 milj. euroa.

Yleiselektroniikka-konsernin kuuden kuukauden liikevaihto oli 14,9 milj. euroa eli on parantunut edelliseen vuoteen verrattuna 2,1 milj. euroa. YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 13.8.2007 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2007 - Liikevaihto 14,9 milj. euroa (12,8 milj. euroa) - Liikevoitto 494 tuhatta euroa

Lisätiedot

Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1 (9) klo 13.00

Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1 (9) klo 13.00 Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1 (9) 9.2.2000 klo 13.00 TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1.-31.12.1999 Liikevaihto 825,7 milj. euroa (745,5), kasvu 11 % Liikevoitto 58,5 milj. euroa (22,3), kasvu 162 % Voitto ennen

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TIEDOTE 16.5.2005 Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 31.3.2005 Aina Group- konsernin liikevaihto oli tammi-maaliskuussa 14.674.840 euroa. Liikevaihto kasvoi 9,9 % edellisen

Lisätiedot

WULFF-YHTIÖT OYJ OSAVUOSIKATSAUS 12.8.2009, KLO 11.15 KORJAUS WULFF-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUKSEN 1.1. - 30.6.2009 TIETOIHIN

WULFF-YHTIÖT OYJ OSAVUOSIKATSAUS 12.8.2009, KLO 11.15 KORJAUS WULFF-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUKSEN 1.1. - 30.6.2009 TIETOIHIN WULFF-YHTIÖT OYJ OSAVUOSIKATSAUS 12.8.2009, KLO 11.15 KORJAUS WULFF-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUKSEN 1.1. - 30.6.2009 TIETOIHIN Pörssille 11.8.2009 annetussa tiedotteessa oli toisen neljänneksen osakekohtainen

Lisätiedot

Global Reports LLC. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 9.15

Global Reports LLC. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 9.15 Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 14.8.2003, klo 9.15 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2003 Beltton konserni kasvatti sekä liikevaihtoaan että liikevoittoaan. Konsernin liikevaihto kasvoi

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo 9.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo 9.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 7.11.2002 klo 9.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2002 - Elektroniikka-alan taantuma jatkunut Suomessa - Liikevaihto 17,7 milj. euroa 1-9/02

Lisätiedot

OSAVUOSIKATSAUS

OSAVUOSIKATSAUS OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2001 Liikevaihto Lännen Tehtaiden tammi-maaliskuun liikevaihto oli 332,3 miljoonaa markkaa (2000: 328,3 Mmk). Liikevaihdon vähäinen kasvu oli ennakoitua. Elintarvikeryhmän liikevaihto

Lisätiedot

Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.6.2002

Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.6.2002 Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.6.2002 Teleste Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.6.2002 Toisen neljänneksen toiminnallinen liiketulos palautui voitolliseksi toukokuussa kirjattu OMNEn luottotappio ( 1,9

Lisätiedot

TIEDOTE Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla

TIEDOTE Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2011 Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla Konserni Aina

Lisätiedot

Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 22.11.2006 klo 08.30 1(6)

Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 22.11.2006 klo 08.30 1(6) Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 22.11.2006 klo 08.30 1(6) KESKISUOMALAINEN OYJ:n osavuosikatsaus 1.1.-30.9.2006 Keskisuomalainen -konsernin liikevaihto oli tammi-syyskuussa 2006 73,6 Meur, kun se oli

Lisätiedot

TIEDOTE 15.8.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihdon ja kannattavuuden ennakoidaan pysyvän edellisvuoden tasolla.

TIEDOTE 15.8.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihdon ja kannattavuuden ennakoidaan pysyvän edellisvuoden tasolla. 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2011 Tulos parani Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 41,4 milj. euroa (vuonna 2010 vastaavalla

Lisätiedot

P-K:N KIRJAPAINO -KONSERNI PÖRSSITIEDOTE 12.3.04 klo 15.30 1(5)

P-K:N KIRJAPAINO -KONSERNI PÖRSSITIEDOTE 12.3.04 klo 15.30 1(5) P-K:N KIRJAPAINO -KONSERNI PÖRSSITIEDOTE 12.3.04 klo 15.30 1(5) TILINPÄÄTÖSTIEDOTE TILIKAUDELTA 1.1.-31.12.2003 Konsernin liikevaihto oli 56,1 milj., jossa kasvua edelliseen vuoteen 7,1 milj. (14,4 %).

Lisätiedot

TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA Konsernin kehitys

TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA Konsernin kehitys TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA 1.9.2004- Konsernin kehitys Turkistuottajat Oyj järjesti katsauskauden 1.9.2004- aikana neljä huutokauppaa. Huutokaupoissa ja katsauskauden aikana tapahtuneessa

Lisätiedot

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 12.11.2003, klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9.

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 12.11.2003, klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9. Julkaistu: 2003-11-12 08:00:20 CET Wulff - neljännesvuosikatsaus BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1 Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 12.11.2003, klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1.

Lisätiedot

MARTELA OYJ PÖRSSITIEDOTE KLO (8) MARTELAN OSAVUOSIKATSAUS AJALTA

MARTELA OYJ PÖRSSITIEDOTE KLO (8) MARTELAN OSAVUOSIKATSAUS AJALTA MARTELA OYJ PÖRSSITIEDOTE 10.08.2004 KLO 08.30 1(8) MARTELAN OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 01.01.-30.06.2004 Liikevaihto laski 4,4 % ja oli 46,8 milj. euroa (49,0). Tulos ennen satunnaisia eriä ja veroja oli

Lisätiedot

Amer-yhtymän liikevaihto vuonna 2003 oli edellisvuoden tasolla kannattavuuden säilyessä hyvänä. Liiketoiminnan kassavirta oli hyvä ja tase vahva.

Amer-yhtymän liikevaihto vuonna 2003 oli edellisvuoden tasolla kannattavuuden säilyessä hyvänä. Liiketoiminnan kassavirta oli hyvä ja tase vahva. Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(15) 5.2.2004 klo 13.00 AMER-YHTYMÄ OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1. 31.12.2003 Liikevaihto 1.104,4 milj. euroa (2002: 1.101,9) Liikevoitto 101,3 milj. euroa (103,0) Tulos ennen

Lisätiedot

Reijo Mäihäniemi toimitusjohtaja 13.12.2006. Tilinpäätösjulkistus (1.11.2005 31.10.2006)

Reijo Mäihäniemi toimitusjohtaja 13.12.2006. Tilinpäätösjulkistus (1.11.2005 31.10.2006) Reijo Mäihäniemi toimitusjohtaja 13.12.2006 Tilinpäätösjulkistus (1.11.2005 31.10.2006) Sisältö Yhteenveto liiketoiminnan kehityksestä Liiketoiminnan kehitys 4. neljänneksellä Tilinpäätös 1.11.2005 31.10.2006

Lisätiedot

2003-05-09 14:00 Pörssitiedote FISKARS KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS, TAMMI - MAALISKUU 2003 (Tietoja ei ole tilintarkastettu)

2003-05-09 14:00 Pörssitiedote FISKARS KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS, TAMMI - MAALISKUU 2003 (Tietoja ei ole tilintarkastettu) 2003-05-09 14:00 Pörssitiedote FISKARS KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS, TAMMI - MAALISKUU 2003 (Tietoja ei ole tilintarkastettu) FISKARSIN LIIKEVAIHTO LASKI JA LIIKEVOITTO PARANI - konsernin liikevaihto 173,6

Lisätiedot

AMER SPORTS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI KESÄKUU 2005

AMER SPORTS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI KESÄKUU 2005 AMER SPORTS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI KESÄKUU 2005 2 Amer Sportsin liikevaihto tammi-kesäkuussa 2005 oli 511,0 milj. euroa (496,5 milj. euroa tammi-kesäkuussa 2004). Liikevoitto oli 33,6 milj. euroa

Lisätiedot

HONKARAKENNE OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1.? HONKARAKENNE OYJ PÖRSSITIEDOTE KLO 9.00 OSAVUOSIKATSAUS

HONKARAKENNE OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1.? HONKARAKENNE OYJ PÖRSSITIEDOTE KLO 9.00 OSAVUOSIKATSAUS Julkaistu: 2006-11-08 08:00:02 CET Honkarakenne Oyj - neljännesvuosikatsaus HONKARAKENNE OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1.?30.9.2006 HONKARAKENNE OYJ PÖRSSITIEDOTE 8.11.2006 KLO 9.00 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9.2006

Lisätiedot

FINNLINES OYJ 7.8.2003

FINNLINES OYJ 7.8.2003 1(5) FINNLINES OYJ 7.8.2003 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2003 Toimintaympäristö Talven poikkeukselliset sääolosuhteet sekä alkuvuoden aikana eri puolilla Eurooppaa järjestetyt muutaman päivän satamalakot

Lisätiedot

FINNLINES OYJ 26.10.2005

FINNLINES OYJ 26.10.2005 FINNLINES OYJ 26.10.2005 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9.2005 Olennaiset tapahtumat katsauskaudella :n varsinainen yhtiökokous, joka pidettiin 17. maaliskuuta 2005, vahvisti tilinpäätöksen vuodelta 2004 ja myönsi

Lisätiedot

1/8. Itella-konserni Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q3/2008

1/8. Itella-konserni Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q3/2008 1/8 Tunnusluvut 7-9 7-9 1-9 1-9 1-12 2008 2007 2008 2007 2007 Liikevaihto, milj. euroa 468,0 396,5 1 391,5 1 247,4 1 710,6 Liikevoitto, milj. euroa 24,2 14,1 68,1 79,7 101,8 Voitto ennen veroja, milj.

Lisätiedot

Kiteen kalustetehdas yhtiöitettiin kuluvan vuoden alusta ja yhtiö on ryhtynyt sopimusvalmistajaksi myös konsernin ulkopuolisille asiakkaille.

Kiteen kalustetehdas yhtiöitettiin kuluvan vuoden alusta ja yhtiö on ryhtynyt sopimusvalmistajaksi myös konsernin ulkopuolisille asiakkaille. MARTELA OYJ PÖRSSITIEDOTE 26 LOKAKUUTA 2004 MARTELAN OSAVUOSIKATSAUS AJALTA 01.01.2004 30.09.2004 Martela-konsernin tulos ennen satunnaisia eriä ja veroja kolmannelta vuosineljännekseltä nousi voitolliseksi

Lisätiedot

SCANFIL OYJ PÖRSSITIEDOTE 29.07.2004 KLO 08.00 SCANFIL OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 01.01. 30.06.2004

SCANFIL OYJ PÖRSSITIEDOTE 29.07.2004 KLO 08.00 SCANFIL OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 01.01. 30.06.2004 SCANFIL OYJ PÖRSSITIEDOTE 29.07.2004 KLO 08.00 SCANFIL OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 01.01. 30.06.2004 Scanfil-konsernin kasvu jatkui ja kannattavuus säilyi hyvin tyydyttävällä tasolla. Liikevaihto tammi-kesäkuussa

Lisätiedot

AMER SPORTS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2007 (IFRS:n mukaisesti)

AMER SPORTS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2007 (IFRS:n mukaisesti) 1 Amer Sports Oyj PÖRSSITIEDOTE 1(12) 24.10. klo 13.00 AMER SPORTS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU Amer Sportsin koko vuoden näkymät pysyvät ennallaan. - Amer Sportsin liikevaihto laski 5 % ja oli

Lisätiedot

OSAVUOSIKATSAUS 1-3/2009

OSAVUOSIKATSAUS 1-3/2009 OSAVUOSIKATSAUS 1-3/2009 TAMMI-MAALISKUU 2009 Toimitusjohtaja Mika Ihamuotila: Vuoden ensimmäinen neljännes oli erittäin haasteellinen vaikean markkinatilanteen vuoksi. Liikevaihto laski ja tulos heikkeni

Lisätiedot

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 7-9/ / / /

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 7-9/ / / / KEMIRA-KONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 7-9/2004 7-9/2003 1-9/2004 1-9/2003 2003 Liikevaihto 695,2 683,0 2 142,4 2 054,4 2 738,2 Liiketoiminnan muut tuotot 57,6 11,7 80,2

Lisätiedot

Ahlstrom. Tammi-syyskuu 2015. Marco Levi toimitusjohtaja. Sakari Ahdekivi talousjohtaja 28.10.2015

Ahlstrom. Tammi-syyskuu 2015. Marco Levi toimitusjohtaja. Sakari Ahdekivi talousjohtaja 28.10.2015 Ahlstrom Tammi-syyskuu 215 Marco Levi toimitusjohtaja Sakari Ahdekivi talousjohtaja 28.1.215 Sisältö Heinä-syyskuu 215 Liiketoiminta-aluekatsaus Taloudelliset luvut Tulevaisuuden näkymät Sivu 2 Heinä-syyskuu

Lisätiedot

AMER-YHTYMÄ OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2004 (IFRS:n mukaisesti)

AMER-YHTYMÄ OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2004 (IFRS:n mukaisesti) Amer-yhtymän liikevaihto tammi-syyskuussa 2004 oli 797,8 milj. euroa (828,7 milj. euroa tammi-syyskuussa 2003). Liikevoitto oli 86,9 milj. euroa (97,9). Voitto ennen veroja ja vähemmistöosuutta oli 84,5

Lisätiedot

RAMIRENT OYJ PÖRSSITIEDOTE OSAVUOSIKATSAUS

RAMIRENT OYJ PÖRSSITIEDOTE OSAVUOSIKATSAUS RAMIRENT OYJ PÖRSSITIEDOTE 7.8.2003 OSAVUOSIKATSAUS 1.1.2003 30.6.2003 Ramirent-konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 80,7 (34,1) ME, kasvua 137% verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon.

Lisätiedot

1/8. Itella-konserni Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q2/2008

1/8. Itella-konserni Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q2/2008 1/8 Tunnusluvut 4-6 4-6 1-6 1-6 1-12 2008 2007 2008 2007 2007 Liikevaihto, milj. euroa 470,6 413,0 923,5 850,9 1 710,6 Liikevoitto, milj. euroa 10,6 19,7 43,9 65,6 101,8 Voitto ennen veroja, milj. euroa

Lisätiedot

:30 Pörssitiedote FISKARS-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI - MAALISKUU 2001 Tietoja ei tilintarkastettu

:30 Pörssitiedote FISKARS-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI - MAALISKUU 2001 Tietoja ei tilintarkastettu 2001-05-09 08:30 Pörssitiedote FISKARS-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI - MAALISKUU 2001 Tietoja ei tilintarkastettu Fiskars-konsernin ensimmäisen vuosineljänneksen liikevaihto oli 217 milj. euroa, joka

Lisätiedot

- Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2006 oli 3,8 meur (2,9 meur 1-3/2005). Vertailukelpoinen liikevaihto 1-3/2005 oli 3,4 meur.

- Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2006 oli 3,8 meur (2,9 meur 1-3/2005). Vertailukelpoinen liikevaihto 1-3/2005 oli 3,4 meur. Done Solutions Oyj Pörssitiedote 28.4.2006 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N TULOS PARANI Osavuosikatsaus 1-3/2006 (IFRS) - Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2006 oli 3,8 meur (2,9 meur 1-3/2005). Vertailukelpoinen

Lisätiedot

pienemmäksi. Uusia tuotteita tuotiin syksyn aikana markkinoille, ja

pienemmäksi. Uusia tuotteita tuotiin syksyn aikana markkinoille, ja 2002-11-08 08:30 Pörssitiedote FISKARS KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS, TAMMI - SYYSKUU 2002 (Tietoja ei ole tilintarkastettu) FISKARSIN TULOS PARANI JA TASE ON EDELLEEN VAHVA Konserni, heinä - syyskuu (3 kk)

Lisätiedot

Osakekohtainen tulos oli 0,25 (0,20) euroa. Veroina on otettu huomioon konserniyhtiöiden katsauskauden tulosta vastaavat verot.

Osakekohtainen tulos oli 0,25 (0,20) euroa. Veroina on otettu huomioon konserniyhtiöiden katsauskauden tulosta vastaavat verot. Julkaistu 21.10.2004 *Tulikivi-konsernin voitto ennen satunnaisia eriä parani katsauskaudella selvästi ja oli 3,2 Me (2,5 Me). *Konsernin liikevaihto oli 39,4 (38,3) Me. Tulisijaliiketoiminnan liikevaihto

Lisätiedot

Konsernin katsauskauden investoinnit olivat yhteensä 13 tuhatta euroa (518 tuhatta euroa). Investoinnit ovat käyttöomaisuuden korvausinvestointeja.

Konsernin katsauskauden investoinnit olivat yhteensä 13 tuhatta euroa (518 tuhatta euroa). Investoinnit ovat käyttöomaisuuden korvausinvestointeja. YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2014 PÖRSSITIEDOTE 6.5.2014 KLO 8:45 - Liikevaihto 9,9 miljoonaa euroa (9,8 milj. euroa) - Liikevoitto 223 tuhatta euroa (76 tuhatta euroa) - Osakekohtainen

Lisätiedot

- Liikevaihto vuonna 2004 oli 18,4 miljoonaa euroa (22,6 miljoonaa euroa vuonna 2003).

- Liikevaihto vuonna 2004 oli 18,4 miljoonaa euroa (22,6 miljoonaa euroa vuonna 2003). Done Solutions Oyj Pörssitiedote 24.2.2005 klo 9.00 DONE SOLUTIONSIN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 2004 - Liikevaihto vuonna 2004 oli 18,4 miljoonaa euroa (22,6 miljoonaa euroa vuonna 2003). - Liiketulos oli -0,9

Lisätiedot

Paperikiista heikensi toista vuosineljännestä

Paperikiista heikensi toista vuosineljännestä Paperikiista heikensi toista vuosineljännestä Nordkalk Oyj Abp: osavuosikatsaus tammikuu-kesäkuu 2005 liikevaihto laski 123,3 (1-6/:131,9) miljoonaan euroon (-7 %) voitto ennen satunnaiseriä laski 3,5

Lisätiedot

Julkaistu Liikevaihto ja tulos

Julkaistu Liikevaihto ja tulos Julkaistu 26.07.2004 * Voitto ennen satunnaisia eriä ja veroja parani katsauskaudella selvästi ja oli 1,6 Me (0,9 Me tammi-kesäkuu 2003). * Konsernin liikevaihto oli katsauskaudella 26,1 (24,5) Me. Tulisijaliiketoiminnan

Lisätiedot

Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1 (11) klo 13.00

Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1 (11) klo 13.00 Amer-yhtymä Oyj PÖRSSITIEDOTE 1 (11) 7.2.2001 klo 13.00 TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1.-31.12.2000 Liikevaihto 1.086,6 milj. euroa (825,7), kasvu 32 % Liikevoitto 94,9 milj. euroa (58,5), kasvu 62 % Voitto ennen

Lisätiedot

Tilinpäätös Tammi joulukuu

Tilinpäätös Tammi joulukuu Tilinpäätös Tammi joulukuu 10.2.2010 Tammi joulukuu Toimistokalustekysyntä laski selvästi viime vuoteen verrattuna. Konsernin tammi-joulukuun liikevaihto oli 95,3 milj. euroa (141,2), jossa oli laskua

Lisätiedot

Osavuosikatsaus

Osavuosikatsaus Osavuosikatsaus Tammi kesäkuu 2009 5.8.2009 Tammi kesäkuu 2009 Toimistokalustekysyntä laski selvästi viime vuoteen verrattuna. Konsernin tammi-kesäkuun liikevaihto oli 45,3 milj. euroa (69,4), jossa oli

Lisätiedot

TIEDOTE Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 4,4 (4,3) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 22,1 %.

TIEDOTE Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 4,4 (4,3) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 22,1 %. 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2012 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-maaliskuussa 19,8 milj. euroa (vuonna 2011 vastaavalla jaksolla

Lisätiedot

Q1-Q4 2013 Q4 2013 Q4 2012

Q1-Q4 2013 Q4 2013 Q4 2012 Atria Oyj Tilinpäätös 1.1. 31.12. Toimitusjohtaja Juha Gröhn Atria-konserni Katsaus 1.1.-31.12. Milj. *Kertaluonteiset erät, jotka sisältyvät raportoituun liikevoittoon Q1- Q1- Liikevaihto 360,6 360,6

Lisätiedot

Konsernin liikevaihto oli 55,4 miljoonaa euroa - lähes 6,0 miljoonaa euroa (9,7%) pienempi kuin vastaavana ajanjaksona edellisenä vuonna.

Konsernin liikevaihto oli 55,4 miljoonaa euroa - lähes 6,0 miljoonaa euroa (9,7%) pienempi kuin vastaavana ajanjaksona edellisenä vuonna. EVOX RIFA GROUP OYJ PÖRSSITIEDOTE 1.11.2001, klo 10:00 EVOX RIFA GROUP OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9.2001 Vuoden 2001 kolmen ensimmäisen neljänneksen liikevaihto oli 55,4 miljoonaa euroa (61,4 miljoonaa euroa

Lisätiedot

1/8. Suomen Posti -konsernin tunnusluvut

1/8. Suomen Posti -konsernin tunnusluvut 1/8 n tunnusluvut Q1/2007 Q1/2006 Muutos 1-12/2006 % Liikevaihto, milj. euroa 431,5 384,9 12,1 1 550,6 Liikevoitto, milj. euroa 45,9 37,6 22,1 89,0 Liikevoittoprosentti 10,6 9,8 5,7 Voitto ennen veroja,

Lisätiedot

Konsernin rahoitusasema ja vakavaraisuus ovat hyvällä tasolla.

Konsernin rahoitusasema ja vakavaraisuus ovat hyvällä tasolla. TIEDOTE 1 (5) 23.8.2004 Hallinto ja viestintä Katri Pietilä HPO-YHTYMÄN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 30.6.2004 HPO-yhtymän liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 27.312.662 euroa. Liikevaihto kasvoi 6,1 % edellisen

Lisätiedot

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 4-6/ / / /

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 4-6/ / / / KEMIRA-KONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 4-6/2003 4-6/2002 1-6/2003 1-6/2002 2002 Liikevaihto 671,9 707,5 1 371,4 1 363,8 2 612,3 Osuus osakkuusyritysten tuloksista -0,3-0,4

Lisätiedot

INCAP OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (5)

INCAP OYJ PÖRSSITIEDOTE klo (5) INCAP OYJ PÖRSSITIEDOTE 11.08.2000 klo 14.10 1 (5) INCAP-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1-6/2000 Incap-konsernin liikevaihdon kasvu jatkui voimakkaana ja oli 29 prosenttia. Elektroniikan sopimusvalmistuksen

Lisätiedot

AMER SPORTS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI MAALISKUU 2005

AMER SPORTS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI MAALISKUU 2005 AMER SPORTS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI MAALISKUU 2005 Amer Sportsin liikevaihto tammi maaliskuussa 2005 oli 277,8 milj. euroa (271,6 milj. euroa tammi maaliskuussa 2004). Liikevoitto oli 21,5 milj. euroa

Lisätiedot

Global Reports LLC. Done Solutions Oyj Pörssitiedote klo DONE SOLUTIONS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1-6/2006 (IFRS)

Global Reports LLC. Done Solutions Oyj Pörssitiedote klo DONE SOLUTIONS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1-6/2006 (IFRS) Done Solutions Oyj Pörssitiedote 9.8.2006 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1-6/2006 (IFRS) - Liikevaihto katsauskaudella 1-6/2006 oli 7,3 meur (5,8 meur 1-6/2005). Vertailukelpoinen liikevaihto

Lisätiedot

TIEDOTE (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012

TIEDOTE (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012 1(5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-syyskuussa 58,9 milj. euroa (vuonna 2011 vastaavalla jaksolla 61,3 milj. euroa). Liiketulos oli

Lisätiedot

Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 23.11.2005 klo 09.30 1(7)

Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 23.11.2005 klo 09.30 1(7) Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 23.11.2005 klo 09.30 1(7) KESKISUOMALAINEN OYJ:n osavuosikatsaus 1.1.-30.9.2005 Keskisuomalainen -konsernin liikevaihto oli tammi-syyskuussa 2005 71,9 Meur, kun se oli

Lisätiedot

HONKARAKENNE OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1.-31.12.2006

HONKARAKENNE OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1.-31.12.2006 Julkaistu: 2007-02-22 08:00:30 CET Honkarakenne Oyj - Tilinpäätöstiedote HONKARAKENNE OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1.-31.12.2006 HONKARAKENNE OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1.-31.12.2006 Honkarakenne-konsernin

Lisätiedot

Arvo EUR 1.000 2004/2005 Syyskuu 968 702 42.398 35.430 Varastomyynti 10 9 217 193 Yhteensä 978 711 42.616 35.624. 1.

Arvo EUR 1.000 2004/2005 Syyskuu 968 702 42.398 35.430 Varastomyynti 10 9 217 193 Yhteensä 978 711 42.616 35.624. 1. TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA 1.9.2005-30.11.2005 Konsernin kehitys Turkistuottajat-konsernin tilikauden ensimmäinen neljännes on kulupainotteista joulukuussa käynnistyvän myyntikauden valmistelua.

Lisätiedot

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 6.11.2003 klo 09.00 1(4)

OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 6.11.2003 klo 09.00 1(4) OLVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 6.11.2003 klo 09.00 1(4) OLVI-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 30.9.2003 (9 KK) Konsernin liikevaihto laski 1,3 % 86,09 (87,24) milj. euroon ja liikevoitto oli 7,65 (8,27) milj. euroa

Lisätiedot

Game improvement A M E R - Y H T Y M Ä O Y J O S AV U O S I K AT S A U S 3 /

Game improvement A M E R - Y H T Y M Ä O Y J O S AV U O S I K AT S A U S 3 / Game improvement AMER-YHTYMÄ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 3/2000 OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2000 Talviurheiluvälineiden ennätyksellinen myynti vuoden kolmannella neljänneksellä vauhditti Amer-yhtymän liikevaihdon

Lisätiedot

Pörssitiedote. KONE-konserni. Osavuosikatsaus tammi-syyskuulta lokakuuta 2000 klo 11.30

Pörssitiedote. KONE-konserni. Osavuosikatsaus tammi-syyskuulta lokakuuta 2000 klo 11.30 Pörssitiedote 27. lokakuuta 2000 klo 11.30 KONE-konserni Osavuosikatsaus tammi-syyskuulta 2000 KONE-konsernin saadut tilaukset ilman huoltosopimuksia kasvoivat 16 prosenttia 1 483 miljoonaan euroon Tilauskanta

Lisätiedot

RAPALA VMC OYJ Pörssitiedote 4.12.2002 1(9) RAPALA VMC -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.8.2002-31.10.2002

RAPALA VMC OYJ Pörssitiedote 4.12.2002 1(9) RAPALA VMC -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.8.2002-31.10.2002 RAPALA VMC OYJ Pörssitiedote 4.12.2002 1(9) RAPALA VMC -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.8.2002-31.10.2002 Tilikauden ensimmmäinen neljännes sujui odotusten mukaisesti. Konsernin kasvua ja kannattavuutta mittaavien

Lisätiedot

Suominen Yhtymä Oyj:n voitto ennen veroja vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana oli 3,6 miljoonaa euroa (2,7).

Suominen Yhtymä Oyj:n voitto ennen veroja vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana oli 3,6 miljoonaa euroa (2,7). 1 SUOMINEN YHTYMÄ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 31.3.2002 SUOMISEN TULOS PARANI Liikevaihto: 41,4 miljoonaa euroa (45,0 miljoonaa euroa 1.1.-31.3.2001) Liikevoitto: 4,3 miljoonaa euroa (3,3 miljoonaa euroa)

Lisätiedot

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 10-12/ /

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 10-12/ / KEMIRA-KONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 10-12/2004 10-12/2003 2004 2003 Liikevaihto 391,0 683,8 2 533,4 2 738,2 Liiketoiminnan muut tuotot 9,3 6,7 89,5 28,0 Kulut -353,0-625,6-2

Lisätiedot

AMER-YHTYMÄ OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2004 (IFRS:N MUKAISESTI)

AMER-YHTYMÄ OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2004 (IFRS:N MUKAISESTI) Amer-yhtymän liikevaihto tammi-maaliskuussa 2004 oli 293,4 milj. euroa (281,2 milj. euroa tammi-maaliskuussa 2003). Liikevoitto oli 46,7 milj. euroa (20,6) sisältäen Philip Morrisin maksaman korvauksen

Lisätiedot

Konsernin liikevaihdon ennakoidaan laskevan ja liiketuloksen paranevan.

Konsernin liikevaihdon ennakoidaan laskevan ja liiketuloksen paranevan. 11.11.2013 1(5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2013 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-syyskuussa 48,4 milj. euroa (vuonna 2012 vastaavalla jaksolla 52,7 milj. euroa). Liiketulos

Lisätiedot

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2006

AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2006 TIEDOTE 1(5) 27.11.2006 Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2006 Konserni Aina Group konsernin liikevaihto tammi-syyskuussa oli 69.865.140 euroa (vuonna 2005

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 5.8.2004 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2004 - Liikevaihto 11,2 milj. euroa, laskua 2 % - Liiketappio 82 tuhatta euroa, (94 tuhatta

Lisätiedot

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 10-12/2003 10-12/2002 2003 2002

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 10-12/2003 10-12/2002 2003 2002 KEMIRA-KONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj.e 10-12/2003 10-12/2002 2003 2002 Liikevaihto 683,8 637,4 2 738,2 2 612,3 Liiketoiminnan muut tuotot 6,7 1,8 28,1 13,2 Kulut -623,7-579,0-2

Lisätiedot

Osavuosikatsaus tammi-kesäkuu 2015. Toimitusjohtaja Erkki Järvinen ja CFO Jukka Havia 4.8.2015

Osavuosikatsaus tammi-kesäkuu 2015. Toimitusjohtaja Erkki Järvinen ja CFO Jukka Havia 4.8.2015 Osavuosikatsaus tammi-kesäkuu 2015 Toimitusjohtaja Erkki Järvinen ja CFO Jukka Havia 4.8.2015 Huomautus Kaikki tässä esityksessä esitetyt yritystä tai sen liiketoimintaa koskevat lausumat perustuvat johdon

Lisätiedot