KUOPION UIMASEURA RY. TOIMINTAKERTOMUS Vuosikokous 2008

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUOPION UIMASEURA RY. TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2007-31.8.2008 Vuosikokous 2008"

Transkriptio

1 1 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS Vuosikokous 2008

2 JOHDANTO Kuopion Uimaseura KuUS on toiminut Kuopiossa jo vuodesta 1904 ja seura on yksi Suomen vanhimpia suomenkielisiä uimaseuroja. Lajeina seurassa on taitouinti, uinti ja vesipallo. Kuopion Uimaseura on kattojärjestönsä Suomen Uimaliiton perustajajäsen. Toiminnallisesti kausi oli edellisten vuosien kaltainen, kaikissa lajeissa järjestettiin kilpailuja ja otteluita. Positiivista menneellä kaudella on vesipallon juniorityö, jossa D/C juniorit voittivat SM-pronssia. Voidaan todellakin sanoa, että voittivat, sillä joukkue oli harjoitellut vasta toista kautta yhdessä. Myös miesten SM-pronssi oli voitettu pronssi. Huolimatta joukkuen hyvin nuoresta iästä huolimatta, Janne Linnus pystyi valmentamaan nuoren miesjoukkueen SM-pronssille. Kuopion Uimaseuran varainhankinta ja talous perustuu talkootyöhön. Seura turvautui taas talkooväen henkeen ja upeasti on erilaisia otteluita ja kisoja taas vedetty läpi. Varainhankintaa tehtiin talkoilla mm. joulukalan myyntiä, joulupakkausta ja liikenteenohjausta. Kuopion Uimaseuran toiminta ei olisi mahdollista ilman seuran talkooväkeä. Suuri kiitos uimareitten vanhemmille ja muille seuratyöhön osallistuneille. Seuran toimintavuoden tärkein tapahtuma oli Nuorten lyhyen radan SM-uinnit kesäkuun lopussa, johon osallistui n. 350 uimaria ympäri maan. Tapahtuma onnistui hyvin ja oli taas kerran upean kuopiolaistalkoojoukkueen taidonnäytös, josta voimme olla ylpeitä. Seura toimii tiiviissä yhteistyössä Suomen Uimaliiton kanssa ja pyrkii tuottamaan laadukasta monipuolista seuratoimintaa.seuran toiminnan päätavoitteet ovat edelleenkin junioritoiminnan kehittäminen ja kasvatuksellisuuteen tähtäävä toiminta. Seura järjestää uintikursseja junioreille, mutta tilauksesta myös yrityksille. Kauden aikana järjestettiin myös yksityisuintiopetusta. Paikallisesti tärkein yhteistyökumppani on edelleen Kuopion kaupunki, jonka tiloissa seura toimii. Kuopion kaupunki on myös seuran merkittävin taloudellinen avustaja. Avustukset tulevat ohjaajapalkkioina ja tapahtuma-avustuksina. Lisäksi hallitus on myynyt uimahallin mainospaikkoja useamman vuoden sopimuksilla. Seura sai mm. urheiluliike Sportiasta uuden hyvän yhteistyökumppanin. Hallimainossopimus kaupungin kanssa päättyy Uimaseura solmi toukokuussa viisivuotisen vuokrasopimuksen vapaa-ajankeskuksen kanssa uudesta hankitusta ajanottojärjestelmästä. Uudella sopimuksella turvataan jatkossa toimivat uintikisat vanhan ajanottojärjestelmän ollessa jo epävarma. Kiitos onnistuneista neuvotteluista kuuluu seuran puheenjohtajalle Sakari Konttiselle. HALLITUS JA VUOSIKOKOUS Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Kokouksessa valittiin seuran puheenjohtajaksi jatkamaan Sakari Konttinen, hyväksyttiin talousarvio ja toimintakertomus kaudelta sekä talousarvio ja toimintasuunnitelma kaudelle Tilintarkastajiksi valittiin Risto Finne ja Timo Korhonen ja varalle Ilkka Finne ja Toni Korhonen.

3 3 Hallituksen jäseninä jatkoivat Pirkko Kasurinen (varapuheenjohtaja), Mikael Halme, Tapio Kaikkonen ja Juha Kainulainen. Jäsenet Aino Jääskeläinen ja Tua Turunen valittiin uudelleen kolmivuotiskaudeksi hallitukseen. Hallitus kokoontui toimintavuoden aikana viisi kertaa Rahastonhoitajana toimi Minna Halme ja sihteerinä hallituksen jäsen Mikael Halme. Seuran kirjanpitoa on hoitanut Kirjanpitopalvelu Pirjo Sundman Ky. JÄSENISTÖ Seurassa oli jäseniä 227 kpl. Seuran jäsenmaksu toimintakaudella oli 28 e/hlö, 70 e/perhemaksu. Seuran jäsenmäärä on lähes sama kuin edellisvuotena, mutta tippunut viimeisestä huippuvuodesta 2002, jolloin jäseniä oli 426 henkilöä. Vertailuna vuosi 1999, jolloin jäseniä oli 200 henkilöä. Seuralla on kuusi kunniajäsentä: Martti Väinämö, Sakari Pekkarinen, Paavo Lipponen, Kaisa Soininen, Risto Hiltunen ja Risto Finne. Tämän hetkinen seuran puheenjohtaja Sakari Konttinen on seuran 36. puheenjohtaja. Jäsenistölle ja heidän perheilleen järjestettiin onnistunut perhepikkujoulu Savonialla ennen joulua. Ohjelmassa oli joulupuuro, parhaitten uimareitten palkintojen jako ja perheen pienemmille vieraili joulupukki. TAVOITTEIDEN TOTEUTUMINEN Kunkin lajien tavoitteiden toteutuminen on esitettyjen myöhemmin lajien kohdassa. Seuran toiminnan pääpaino on edelleen junioritoiminnan kehittäminen ja kilpailullisen menestyksen kohottaminen uinnissa, vesipallossa ja taitouinnissa. Seuran tavoitteeksi asetettiin olla yksi Sinettiseuroista neljän vuoden sisällä. Asia ei ole edennyt kovinkaan paljon vuoden aikana, mutta seuraavaan vuosikokoukseen marraskuussa seurakehittäjä Pohjois-Savon Liikunnasta on tulossa kertomaan asiasta. Tavoitteena oli saada seuran toimintakäsikirja, johon kirjattaisiin yhteiset toimintasäännöt. Toimintakäsikirja tulee Sinettiseura-proisessin mukana kunhan se saadaan käyntiin. Kirjausten avulla taataan seuran toiminnan jatkuvuus tekijöiden vaihtuessa, annetaan seuran toiminnasta kuva olemassa oleville ja uusille jäsenille sekä helpotetaan uusien tekijöiden saamista mukaan, kun eri tehtävät on kirjattuna ylös. Tulevaisuuden haasteeksi kirjatiin entistä enemmän tapahtuva yhteistyö yli jaosrajojen. Tässä ei ole tapahtunut merkittävää muutosta, joten haastetta riittää vielä tulevaisuuteenkin. VIESTINTÄ JA TIEDOTUS Valmentajat ovat hoitaneet tiedotustoimintaa omille uimareilleen. Seuran internetsivut ja sähköposti ovat toimineet tiedotuskanavana. Mikael Halme on ylläpitänyt seuran kotisivuja. Seuran on tiedottanut toiminnastaan myös hallin ilmoitustaululla. Vuoden aikana kuopiolaisesta uintiurheilusta on runsaasti artikkeleita mm Savon Sanomissa ja Uinti-lehdessä.

4 4 Seura järjesti yhteisen puurojuhlan Hotelli Savoniassa joulun alla Hallitus jakoi seuran kiertävän ryhtipalkinnon aktiiviselle toimitsijalle Mikael Halmeelle. Seuran kiertävä vuoden urheilijan palkinto jaettiin Katja Karvoselle. Palkinnot jaettiin seuran pikkujoulussa Savonialla joulukuussa Pikkujouluihin kutsuttiin pitkästä aikaa myös seuran kunniajäsenet. Seura rekisteröityi mukaan Harrastehakuun. HarrasteHaku antaa tietoa Karttulan, Kuopion, Maaningan ja Siilinjärven alueen harrastusmahdollisuuksista. EDUSTUKSET MUISSA YHTEISÖISSÄ Kuopion Uimaseura on Suomen Uimaliitto Ry:n jäsenseura ja perustajajäsen. Naisten, miesten ja B-junioreiden virallisten SM-sarjojen tilastoinnin Uimaliitossa on hoitanut Janne Linnus. Linnus on myös hoitanut epävirallisesti Uimaliitolle C-junioreitten ja divari-sarjan tilastointia. Seuran sihteeri Mikael Halme on toiminut SM-tason vesipallotuomarina ja samalla seuratuomarina. Mikael Halme on suorittanut kuluneen toimintavuoden aikana Suomen Erotuomariliiton SEL:n tuomarikouluttajakoulutuksen. Maininnan ansaitsee myös kuopiolaissyntyinen ja entinen seuran uimari Kristiina Natunen, joka valittiin Uimaliiton valmennuspäälliköksi syksyllä HUOMIONOSOITUKSET: KuUS ry on muistanut seuraavia henkilöitä ja yhteisöjä toimintavuoden aikana: Kolmea ylioppilasta onniteltiin á 30 euron lahjakortilla: Vilma Korhonen, Siiri Pöyhönen ja Sandor Nagy. Yrjä Hämäläinen, muistoadressi, Kuopion Uimaseuran kilpauimari ja uimahyppääjä. Yrjö Hämäläisen hautajaisiin osallistuivat kunniajäsenet Sakari Pekkarinen ja Martti Väinämö. JAOKSET : Uintijaos: Harri Turunen puheenjohtaja, Pirkko Kasurinen,Tiina Nykter,Satu Kuivalainen, Petri Mäkelä, Heidi Köster, Sakari Konttinen, Sami Piironen, Mikko Lonka. Satu Kuivalainen ja Petri Mäkelä eronneet jaostosta maaliskuussa 2008, tilalle Mikko Ihalainen. Taitouintijaos: Toimintakauden aikana taitouintijaoksen puheenjohtajana on toiminut Anne Heikkinen ja sihteerinä Tarja Lyytinen. Jaoksen toiminnassa ovat olleet aktiivisesti mukana, Tiina Hakkarainen, Nina Miikkulainen, Anna Rautio, Minna Väänänen, Laura Vilhu-Salokangas, Jaana Jääskeläinen sekä muita taitouimareiden vanhempia. Aino Jääskeläinen edusti taitouimareita Uimaseuran hallituksessa. Toimintakauden aikana pidettiin 7 kokousta ja kauden päättäjäiset. Vesipallojaos: Vesipallojaoksessa työskentelivät Ilkka Finne, Janne Linnus Sanna Nurmi, Sointu Nieminen ja Tapio Kaikkonen.

5 5 UINNIN KAUSI : Kilpailullisten tavoitteiden toteutuminen SM kilpailuissa 4-5 finaalipaikkaa: 1 finaalipaikka talvella ja 1 kesällä NSM kilpailuissa jatkaa uuden uimari-ikäluokan nostamista NSM-joukkueeseen sekä 2-4 sijoitusta 16 parhaan joukkoon ja 1-2 mitalisijaa: 1 mitalisija (1.) ja 1 sijoitus 16 parhaan joukkoon, NLRM 1 (1.) mitalisija Ikäkausimestaruusuinnit 2007, 3-6 sijoitusta 10 parhaan joukkoon: 2 sijoitusta 16 parhaan joukkoon, joista toisessa 10 parhaan joukkoon Ikäkausimestaruusuinnit 2008, 3-6 sijoitusta 10 parhaan joukkoon. Kasvattaa joukkueen kokoa yli kymmeneen uimariin ja osallistua kaikkiin viestiuinteihin: Viesteihin osallistuttiin, osallistujamäärä nousi 8 uimariin, ei yhtään sijoitusta 10 parhaan joukkoon Rollo-uinnit 2008, joukkueen koon kasvattaminen uimariin. Tavoite ylittyi ja seurapisteissä sija 12! Viesteissä paras sijoitus 6. ja henkilökohtaisissa lajeissa sekä tytöissä että pojissa 4. Yhteisenä tavoitteena on kaikissa SM-tason kilpailuissa kasvattaa joukkueiden kokoa: toteutunut Rollo-uinneissa ja lyhyen radan ikäkausi-uinneissa Nostaa seuran tasoa viestimenestyksen kautta: SM ja NSM-uinneissa ei viestijoukkueita, NLRM ja lyhyen radan IKM-kilpailuissa joukkueet, Rolloissa saavutettiin viestimenestystä 4x50 vuv sija 6. Järjestettiin: Seurakisoja syksyllä sekä keväällä Poppi-uinnit Talviuinnit Nuorten LRM-uinnit Uimarit osallistuivat: Seuran sisäiset kilpailut Poppi-uinnit, Kuopio Sataset (JoUS:n 100-vuotis-juhlauinnit), Joensuu Syysuinnit, Tampere Syysuinnit, Varkaus V Finnish Open Swimming Grand Prix, Oulu Lyhyen radan ikäkausimestaruusuinnit, alkukilpailut, Kouvola Finaaleihin T vu 16. ja T su 7. Nina Mäntynen, nuorempien sarjoissa Ville Ihalainen P11 50 vu 9., 200 vu 5., 50 pu 12., 50 su 7. ja Juuso Martikainen P11 50 pu Lyhyen radan ikäkausimestaruusuinnit, loppukilpailut, Raisio Nina Mäntynen T su 10. ja 800 vu Talvi-uinnit, Kuopio Suomen Mestaruusuinnit, Espoonlahti Heidi Karjalainen N50 pu 2., N50 vu Nuorten pitkän radan Suomenmestaruusuinnit, Oulu T-17 Heidi Karjalainen 100 pu 1., 100 vu Lyhyen radan Masters-mestaruusuinnit, Lappeenranta

6 6 Jussi Sillanpää 50 ja 100 ru 1., 100 sku 2., 50 pu Kevätuinnit, Varkaus KLL:n mestaruuskilpailut, Riihimäki Toni Takkinen 100 sku ja 50 su 4., Marena Miettinen 50 pu v pojat 4x50 sku 3., tytöt 4x50 vu Oskarin uinnit, Jyväskylä Särkänniemi-uinnit, Tampere Lohi-uinnit, Oulu Rollo-uinnit, Oulu Marena Miettinen T10 50 pu 4., 50 ru ja 100 vu 5., 50 su 11,. Ville Ihalainen P vu 4., 100 vu 6., 100 su 16. Susanna Purovesi T10 50 ru 16. Juuso Martikainen P12 50 pu 16. Aleksi Syrjäkoski P ru 11. Henri Köster P su 12. Viestit: T10/P 11 4x50 vuv (Marena Miettinen, Aleksi Helisalmi, Matti Tirkkonen, Susanna Purovesi) 6., P13 4x100 skuv (Henri Köster, Aleksi Syrjäkoski, Toni Takkinen, Ville Ihalainen) 11., T12 4x100 vu (Elina Meklin, Marena Miettinen, Saara Salokangas, Veera Kinnunen) Pitkän radan ikäkausimestaruusuinnit, Jyväskylä Nina Mäntynen T vu 12., 200 su 14. Jani Hartikainen P sku Nuorten Suomen lyhyen radan Mestaruusuinnit, Kuopio Heidi Karjalainen 1. T pu Suomen lyhyen radan Suomenmestaruusuinnit, Seinäjoki Heidi Karjalainen 5. N 50 pu, N100 pu 9. Edustukset Tyttöjen Siniviittaleiri Vierumäki, Elina Meklin World Cup Tukholma, Heidi Karjalainen 50 pu ja 100 pu CIJ-meet, Luxembourg Heidi Karjalainen, tytöt pu Mare Nostrum, Barcelona, Heidi Karjalainen, 50 pu 21. Uimaliiton Unicef Team of London 2012-projekti, Heidi Karjalainen Valmennustoiminta Uinnin valmennuspäällikkönä on toiminut Harri Turunen Lisäksi kauden aikana valmentajina toimivat Henna Karhunen, Mikko Lonka, Teemu Turunen, Tua Turunen, Olli Vanninen, Petra Lonka, Jaakko Köster, Sami Piironen, Heidi Rissanen, Matti Hienonen, Vilma Korhonen, Jere Ronkainen, Petra Korhonen, Minna Lonka, Viivi Siikasmaa ja Jonne Anttila. Toimintavuonna panostettu valmentajien koulutukseen. Maaliskuussa Kuopiossa järjestettyyn Taso I koulutukseen osallistui 14 henkilöä. Taso III koulutuksen suorittivat Tua Turunen ja Sami Piironen. Mikko Lonka suorittaa Valmentajan Ammattitutkintoa Vierumäen Urheiluopistolla.

7 7 Leiritoiminta Seuraleirejä järjestettiin 2 kpl Rollo-leirille Oulussa osallistui 31 uimaria sekä 5 valmentajaa. Taso 2 ja taso 3 yhteiselle leirille Vierumäelle 24 uimaria ja 5 valmentajaa Kuopio-ryhmästä 5 uimaria omakustanteisella 1 viikon leirillä 2 valmentajan kanssa Maltalla syyskuussa 2007 Kuopio-ryhmästä 9 uimaria ja 3 valmentajaa (ja omakustanteisesti 2 huoltajaa) olivat Espanjan Calellassa leirillä Uinnin parhaat urheilijat Paras uimari Paras naisuimari Paras miesuimari Paras tyttöuimari Paras poikauimari Paras viestijoukkue Heidi Karjalainen Heidi Karjalainen Jussi Sillanpää Marena Miettinen Ville Ihalainen Rollo-2008 viestijoukkue T10/P11 TAITOUINNIN KAUSI Jäsenistö Taitouinnin harrastajien määrä pysyi suurin piirtein samana toimintakauden aikana. Uusi alkeisryhmä aloitti syksyllä, joista kaksi uimaria jäi vakituisesti uimaan. Myös yksi vanhemmista uimareista palasi takaisin altaaseen. Toimintakauden lopussa oli 12 aktiivista taitouinnin harrastajaa. Tavoitteiden toteutuminen Toimintakauden tavoitteena oli taitouinnin jatkuvuuden turvaaminen, mitalisijoja ikäkausija nuorten mestaruuskilpailuissa. Uutta alkeisryhmää käynnistettiin syksyllä ja sen myötä saatiin muutama uusi taitouinninharrastajia. Ikäkausimestaruuskilpailuista tuli yksi mitalisija, muissa kilpailuissa sijoitukset olivat hyviä. Koulutus Muuramen uimahallissa järjestettiin tekniikkakurssi , johon osallistui seitsemän uimaria ja yksi valmentaja. Kuopiossa järjestettiin taitouinnin B-tuomarikoulutus, mihin osallistui yksi seuran valmentaja.

8 8 Talousarvion toteutuminen Kauden tavoitteena oli tulojen ja menojen säilyminen tasapainossa. Tavoite ylitettiin tulojen ollessa toimintakauden lopussa menoja suurempia. Kuluvan kauden aikana toimintaa rahoitettiin rata- ja valmennusmaksuilla ja uimareiden omavastuuosuuksilla. Kaupungilta saatiin ohjaaja-avustusta sekä matka-avustuksia kisamatkoihin. Muita tuloja olivat lohimyynti, urheiluliike Sportian ostopalautukset ja Euromarketin paketointi. Lisäksi jaos sai avustusta NCC:ltä. Kauden aikana maksettiin ratamaksuja, valmentajien kulukorvauksia, kilpailumatka- ja yöpymiskuluja ja kilpailumaksuja. Muita kuluja olivat koulutuskulut ja asustemaksut. Jaos maksoi vastuuhenkilöiden jäsenmaksut seuran hallinnolle. Lisäksi muistettiin taitouinnin valmentajia ja hankittiin taitouinnin käyttöön hifi-laite Kilpailut Kaudella osallistuttiin seuraaviin taitouintikilpailuihin. Nuorten SM- kilpailut Oulussa valmentajana kilpailuissa oli Anna Rautio Ikäkausimestaruuskilpailut Vantaalla valmentajina kilpailuissa olivat Anna Rautio, Essi Leivo, Kaisu-Mari Kiiliäinen Kotirataottelut Kuopiossa ja Muuramen uimahallissa, yhdessä Jyväskylän uimareiden kanssa. Saavutukset kaudella Kuviomestaruuskilpailut Sarja FINA junior 16. Kaisu-Mari Kiiliäinen 51,81 Sarja vuotiaat 10. Veera Hakkarainen 50,26 7. Karita Vepsäläinen 52,21

9 9 Nuorten SM-kilpailut Sarja FINA junior Soolo 6. Kaisu-Mari Kiiliäinen 55,69 Soolo (esiuimarina, ei kuvioita) Veera Hakkarainen 55,00 Soolo (esiuimarina, ei kuvioita) Karita Vepsäläinen 56,00 Duo (esiuimarina, ei kuvioita) Veera Hakkarainen ja Karita Vepsäläinen 53,33 Ikäkausimestaruuskilpailut Sarja vuotiaat Duo Soolo Soolo 4. Veera Hakkarainen ja Karita Vepsäläinen 53,26 4. Veera Hakkarainen 53,44 5. Karita Vepsäläinen 53,42 Sarja alle 12 vuotiaat Duo 1. Anni Heikkinen ja Enni Lyytinen 35,50 Sarja aloittelijat Joukkue 1. Anni Heikkinen, Enni Lyytinen, Noora Salokangas ja Emma Väänänen 32,14 Soolo 1. Emma Väänänen

10 10 Valmennus Kaudella vastuuvalmentajana sekä vuotiaiden valmentajana toimi Anna Rautio, jonka ryhmässä ui keväällä 4 uimaria. Jatkoryhmän valmentajina olivat Essi Leivo ja Roosa Verkasalo. Heidän ryhmässään ui 6 uimaria. Alkeisryhmän valmentajina olivat Kirsi Helle, Mira Kahelin ja Kaisu-Mari Kiiliäinen ja heidän ryhmässään oli kauden lopussa 2 uimaria. VESIPALLOKAUSI : Vesipallossa miehet palasivat pääsarjaan vuoden tauon jälkeen rajusti nuorentuneella joukkueella ja tavoitteena oli semifinaaleihin pääsy. Naisilla tavoite kaudella oli mitali. Junioreissa mitali C-juniori sarjassa. Miehissä TU voitti mestaruuden, Kuhat oli hopealla ja KuUS sai pronssia. Naisissa JySa voitti mestaruuden, Sentterit oli hopealla ja Kuhat sai pronssia. C-junioreissa HSS voitto mestaruuden, JySa oli hopealla ja KuUS sai pronssia. Junioritoiminnassa aktiivisuus jatkuu, tarkoituksena luoda tukeva pohja seuran vesipallon tulevaisuudelle ja jatkuvuudelle. Tavoitteiden toteutuminen Miesten osalta tavoite toteutui ja lopputulos oli pronssimitali. Naisten mitalitavoite jäi saavuttamatta. C-junioreissa tavoite toteutui ja lopputulos oli pronssimitali. Vesipallon junioritoimintaa kehitellään edelleen. Oma D-junioriryhmä perustettiin 2006 ja pelien järjestäminen nuorille onnistui hyvin Jyväskylän Saukkojen vastaavia ryhmiä vastaan. Talousarvion toteutuminen Vesipallojaos on pystynyt pienentämään kuluja siten että kausi ei jäänyt tappiolle toiminnan lisääntymisestä huolimatta. Toiminta on kuitenkin edelleen kallista ja uusia rahoitus-, ja varainhankintakeinoja luodaan. Kuluja ja harjoitusvuoroja karsittiin ja rahan käytössä jatkettiin tiukkaa linjaa. Kilpailulliset tavoitteet ja niiden toteutuminen Miesten SM-sarjassa pronssia (tavoite oli semifinaaleihin) Miesten joukkue ei osallistunut kansainväliseen turnaukseen. Naisten sarjan mitalitavoite jäi saavuttamatta (sijoitus 4.) C-junioreissa pronssia (tavoite oli mitali)

11 11 Kilpailutoiminta - SM-sarjaottelut naisten, miesten ja C-junioreiden sarjoissa Suomen Uimaliiton kilpailukalenterin mukaisesti. - A-junioreiden osallistuminen epäviralliseen Divariin - Junioreiden osallistuminen epävirallisiin sarjaan D-junioreissa - KuUS ei osallistunut Suomen Cupiin miesten eikä naisten tasolla. Seura osallistui - Naisten SM-sarjaan - Miesten SM-sarjaan - C-junioreiden SM-sarjaan - A-juniorit Divariin (epävirallinen) - D-juniorit epäviralliseen sarjaan Miesten SM-sarja Miesten joukkue palasi SM-sarjaan karsintojen kautta voittamalla Espoon Cetuksen kaksiosaisissa karsinta peleissä. Nuorentunut joukkue yllätti monet vastustajat pirteällä ja yritteliäällä pelillään ja oli runkosarjassa 4. Kauden päätteeksi joukkue otti pronssia voittaen Helsingin Simmiksen pronssiottelussa Joukkueessa pelasivat kauden aikana: Miesten joukkueessa pelasivat valmentaja Janne Linnuksen johdolla: Jere Ronkainen MV, Teemu Turunen MV, Juha Lumioksa MV, Tomi Miettinen, Pekka Jyrkönen, Tapio Kaikkonen, Sampsa Kaikkonen, Santtu Kaikkonen, Samppa Kaikkonen, Juho Eskola, Janne Linnus C, Eemeli Asikainen, Jarkko Happonen, Sandor Nagy, Kai Venäläinen, Atte Uusitalo, Ville Karjalainen, Jani Kyttä, Ville Möttönen, Jarno Björkberg, Anssi Laine, Tuomo Glad, Antti Määttä, Niko Markkanen, Henri Kuokkanen, Samuli Lahtinen Joukkue osallistui pelaamisen lisäksi varainhankintaan tekemällä erillaisia talkootöitä esim. Telttojen pystytystä ja pysäköinnin valvontaa urheilutapahtumissa. Naisten SM-sarja Naisten joukkue osallistui sarjaan ja sijoittui neljänneksi Jyväskylän Saukkojen voittaessa mestaruuden. Sarja pelattiin turnausmuotoisena. Naisten joukkue pelasi kehittynyttä vesipalloa mitä kehuttiinkin kauden päätteeksi yleisellä tasolla. Tämä kuitenkaan ei palkinnut pelaajia sillä pronssiottelussa kärsittiin tappio Uintiseura Kuhille pahimmalla mahdollisella tavalla eli rangaistusheitoilla. Varsinainen peliaika päättyi huiman KuUS:n kirin ansiosta tasan 9-9. Jatkoaika ei tuonut tulosta KuUS:n ollessa kuitenkin erittäin lähellä onnistumista. Joten ratkaisu selvitettiin rangaistusheitoilla jonka Kuhat vei 3-1.

12 12 Joukkueessa pelasivat kauden aikana: Naisten joukkueessa pelasivat valmentaja Ilkka Finnen johdolla: Nina Huhtala MV, Minna Markkanen, Reeta Nurmi, Jenni Laakkonen, Sointu Nieminen, Sanna Tenhunen, Sanna Nurmi C, Elina Sulkko, Hanna Kurkipuro, Reetta Remes, Julia Nagy, Elina Lommi, Piia Valonen, Kati Tolonen, Meeri Hyvärinen. Joukkue osallistui pelaamisen lisäksi varainhankintaan tekemällä erilaisia talkootöitä esim. ruohonleikkuu ja paketointi. Junioritoiminta Ryhtiliike junioritoimintaan on ollut tehokasta ja vesipalloilijoiden määrä moninkertaistunut hetkessä aloitetun D-junioreiden lisäksi aloitettiin C-junioreille oma ryhmä joka osallistui SM-sarjaan D-juniorit osallistuivat epäviralliseen D-juniori sarjaan. Junioreiden määrät ovat olleet koko ajan nousussa niiden ollessa n.10kpl n. 20 kpl n. 40kpl Maajoukkue-edustukset Miesten maajoukkuetoiminta käynnistyi kaudella ensimmäisen kerran sitten vuoden Miesten leiritykseen ja sitten myöhemmin joukkueeseen valittiin Sampsa Kaikkonen ja Janne Linnus. Maajoukkue osallistui kesäkuun alussa 2008 Portugalissa pelattuun turnaukseen jossa oli mukana myös Israel, Sveitsi, Portugali ja Team Algarve (POR) Juniorimaajoukkueisiin KuUS:sta osallistuivat Sampsa Kaikkonen C, Jere Ronkainen, Sandor Nagy, Eemeli Asikainen, Santtu Kaikkonen ja Samuli Lahtinen. Maajoukkue osallistui Tukholmassa pelattuun PM-turnaukseen. Samassa yhteydessä pelattiin myös naisten maajoukkueella PM-turnaus jossa olivat KuUS:sta Sanna Nurmi, Reeta Nurmi ja Jenni Väänänen. Valmennustoiminta - Ilkka Finne vastasi naistenedustusjoukkueen valmennuksesta. - Janne Linnus vastasi miesten ja A-junioreiden valmennuksesta. - Tapio Kaikkonen vastasi C-junioreiden valmennuksesta. - Sointu Nieminen vastasi D-junioreiden valmennuksesta. Janne Linnus valittiin lajiliiton vuoden valmentajaksi marraskuussa Tuomaritoiminta Seuran vesipallotuomareina miesten ja naisten SM-sarjoissa toimi Mikael Halme ja Ilkka Finne

13 13 Kauden parhaat vesipalloilijat: Miesten paras pelaaja Tulokas Naisten paras pelaaja Naispelaajien valinta Vuoden poikapelaaja Vuoden tyttöpelaaja Vuoden junioripoika Vuoden juniorityttö Juho Eskola Sandor Nagy Reeta Nurmi Sanna Nurmi Eemeli Asikainen Julia Nagy Joonas Manninen Suvi Laukkanen

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2007-31.8.2008 Hyväksytty vuosikokouksessa 28.11.2007 Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY. TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2008-31.8.2009 Vuosikokous 2009

KUOPION UIMASEURA RY. TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2008-31.8.2009 Vuosikokous 2009 Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2009 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2008-31.8.2009 Vuosikokous 2009 KUOPION UIMASEURA RY, 105-vuotta uintiurheilua Kuopiossa! Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2009

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY. TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2009-31.8.2010 Vuosikokous 22.11.2010

KUOPION UIMASEURA RY. TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2009-31.8.2010 Vuosikokous 22.11.2010 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2009-31.8.2010 Vuosikokous 22.11.2010 KUOPION UIMASEURA RY, 106-vuotta uintiurheilua Kuopiossa! 2 JOHDANTO Kuopion Uimaseura, KuUS on toiminut Kuopiossa jo vuodesta

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA Hyväksyttiin vuosikokouksessa

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA Hyväksyttiin vuosikokouksessa KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2006-31.8.2007 Hyväksyttiin vuosikokouksessa 24.11.2006 2 TOIMINNAN TAVOITTEET MUUT TAVOITTEET UINTI: Seuran toiminnan pääpaino on edelleen junioritoiminnan

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY. TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2005-31.8.2006 Hyväksytty vuosikokouksessa 24.11.2006. KUOPION UIMASEURA RY, uintityötä jo vuodesta 1904

KUOPION UIMASEURA RY. TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2005-31.8.2006 Hyväksytty vuosikokouksessa 24.11.2006. KUOPION UIMASEURA RY, uintityötä jo vuodesta 1904 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2005-31.8.2006 Hyväksytty vuosikokouksessa 24.11.2006 KUOPION UIMASEURA RY, uintityötä jo vuodesta 1904 2 YLEISTÄ: Kuopion Uimaseura KuUS on toiminut Kuopiossa

Lisätiedot

Kuopion Uimaseuran TOP Päivitetty

Kuopion Uimaseuran TOP Päivitetty Kuopion Uimaseuran TOP 15-20 Päivitetty 31.1.2019 Miehet Naiset 50 vu 1. Martikainen, Juuso 24,42 2015 1. Karjalainen, Heidi 26,82 2009 2. Ööbik, Mikk 24,5 1991 2. Väätäinen, Sirpa 27,44 1984 3. Ihalainen,

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2008 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2008-31.8.2009 KUOPION UIMASEURA RY, uintityötä jo vuodesta 1904 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran toiminnan pääpaino on kilpailullisen

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2014-31.8.2015

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2014-31.8.2015 Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2015 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2014 31.8.2015 JOHDANTO Kuopion Uimaseura on viime vuotena panostanut vahvasti osaavan työvoiman palkkaamiseen. Toimintakauden

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2009 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2009-31.8.2010 KUOPION UIMASEURA RY, 105 vuotta kuopiolaista uintiurheilua! 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran toiminnan pääpaino

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY. TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2011-31.8.2012 Vuosikokous 26.11.2012

KUOPION UIMASEURA RY. TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2011-31.8.2012 Vuosikokous 26.11.2012 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2011-31.8.2012 Vuosikokous 26.11.2012 KUOPION UIMASEURA RY, 108-vuotta uintiurheilua Kuopiossa! 2 JOHDANTO Kuopion Uimaseura, KuUS on toiminut Kuopiossa jo vuodesta

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2010 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2010-31.8.2011 Vuosikokous 22.11.2010 KUOPION UIMASEURA RY, 106 vuotta kuopiolaista uintiurheilua! 2 TOIMINNAN TAVOITTEET

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY. TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2010-31.8.2011 Vuosikokous 22.11.2011

KUOPION UIMASEURA RY. TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2010-31.8.2011 Vuosikokous 22.11.2011 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2010-31.8.2011 Vuosikokous 22.11.2011 KUOPION UIMASEURA RY, 107-vuotta uintiurheilua Kuopiossa! 2 JOHDANTO Kuopion Uimaseura, KuUS on toiminut Kuopiossa jo vuodesta

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY. TOIMINTAKERTOMUS Hyväksytty vuosikokouksessa

KUOPION UIMASEURA RY. TOIMINTAKERTOMUS Hyväksytty vuosikokouksessa Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2007 1 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2006-31.8.2007 Hyväksytty vuosikokouksessa 28.11.2007 Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2007 JOHDANTO Kuopion Uimaseura KuUS

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2018 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.8.2018-31.7.2019 KUOPION UIMASEURA RY, 114 vuotta kuopiolaista uintiurheilua! 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Kuopion Uimaseura tarjoaa

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2017 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.8.2017-31.7.2018 KUOPION UIMASEURA RY, 113 vuotta kuopiolaista uintiurheilua! 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Kuopion Uimaseura tarjoaa

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2011 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2011-31.8.2012 Vuosikokous 22.11.2011 KUOPION UIMASEURA RY, 107 vuotta kuopiolaista uintiurheilua! 2 TOIMINNAN TAVOITTEET

Lisätiedot

Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2016

Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2016 Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2016 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2015-31.8.2016 JOHDANTO Kuopion Uimaseura on viime vuotena panostanut vahvasti osaavan työvoiman palkkaamiseen. Toimintakauden

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2013 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2012-31.8.2013 Vuosikokous 28.11.2013 KUOPION UIMASEURA RY, 109 vuotta uintiurheilua Kuopiossa! Kuopion Uimaseuran vuosikokous

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2012 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2012-31.8.2013 Vuosikokous 26.11.2012 KUOPION UIMASEURA RY, 108 vuotta kuopiolaista uintiurheilua! 2 TOIMINNAN TAVOITTEET

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2017 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2016-31.7.2017 JOHDANTO Kuopion Uimaseura on viime vuosina panostanut vahvasti osaavan työvoiman palkkaamiseen. Toimintakauden

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2014 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2014-31.8.2015 KUOPION UIMASEURA RY, 110 vuotta kuopiolaista uintiurheilua! 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Kuopion Uimaseura tarjoaa

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2013 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2013-31.8.2014 Vuosikokous 28.11.2013 KUOPION UIMASEURA RY, 109 vuotta kuopiolaista uintiurheilua! 2 TOIMINNAN TAVOITTEET

Lisätiedot

Poimintoja kirjasta: Kuopion Uimaseuran satavuotinen taival 1904-2004, kirjoittaja Tero Matkaniemi.

Poimintoja kirjasta: Kuopion Uimaseuran satavuotinen taival 1904-2004, kirjoittaja Tero Matkaniemi. 2 3 KUOPION UIMASEURAN TOIMINTAA JO 107 VUOTTA! Lyseolainen Lauri Kemiläinen matkusti Suomen Meripelastusseuran stipendiaattina Helsinkiin oppimaan uimataitoja. Saman kesän lopulla hän järjesti Kuopiossa

Lisätiedot

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Lentopalloseura JOHDANTO Toimintavuoden 2015 syksyllä käynnistyi Lentopalloseura Pieksämäen Tsemppi 82:n 34. toimintakausi. Se tietää sitä,

Lisätiedot

RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5)

RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5) RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5) VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2012 Yleistä Organisaatio Vuosi 2012 oli Rauman Uimaseuran 98. toimintavuosi, jolloin on jatkettu vakiintunutta, vilkasta ja monipuolista toimintaa. Seuran

Lisätiedot

Kilpailuvaliokunnan kokoonpano vuonna 2018: pj. Sari Kekola sekä valiokunnan kokouksiin sai osallistua kaikki Seinäjoen Uimareiden jäsenet

Kilpailuvaliokunnan kokoonpano vuonna 2018: pj. Sari Kekola sekä valiokunnan kokouksiin sai osallistua kaikki Seinäjoen Uimareiden jäsenet KILPAILUVALIOKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS 2018 Kilpailuvaliokunnan kokoonpano vuonna 2018: pj. Sari Kekola sekä valiokunnan kokouksiin sai osallistua kaikki Seinäjoen Uimareiden jäsenet Yleistä Kilpailuvaliokunnan

Lisätiedot

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015 Espoo Ringside Golf ERG ry Nurmikartanontie 5 02920 Espoo VUOSIKOKOUSMATERIAALI Kevätkokous 2015 26.4.2015 Espoo Ringside Golf klubitalo, osoitteessa Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo Sisältää: Kokouskutsu

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222

BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 AIKATAULU BUSSI Kolppaset: Ilves Winnipeg ja Colorado Vastuuhenkilö: Jarmo Vilpponen puh. 0400 897 207 Kuski: Arto Herukka puh. 045 631 5222 PERJANTAI 11.4.2014, MATINKYLÄN JÄÄHALLI Matinkartanontie 9-11,

Lisätiedot

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2.

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2. Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2014 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2014 644/12.04.03/2014 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

S E U R A E N N Ä T Y K S E T

S E U R A E N N Ä T Y K S E T S E U R A E N N Ä T Y K S E T Pojat 9 40m 6.20 se, pe Elmer Vauhkonen 2015 30.8. Lapinlahti 60m 8.86 pe Elmer Vauhkonen 2015 12.8. Iisalmi 100m 14.58 pe Elmer Vauhkonen 2015 30.8. Lapinlahti 150m 21.76

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN UINTIKLUBI RY TOIMINTAKERTOMUS 1 (8)

JÄRVENPÄÄN UINTIKLUBI RY TOIMINTAKERTOMUS 1 (8) JÄRVENPÄÄN UINTIKLUBI RY TOIMINTAKERTOMUS 1 (8) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 YLEISTÄ Vuosi 2013 oli Järvenpään Uintiklubi ry:n 25 toimintavuosi Seuran toiminnan painopisteet ovat toimintavuonna 2013

Lisätiedot

RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5)

RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5) RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5) VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2011 Yleistä Organisaatio Vuosi 2011 oli Rauman Uimaseuran 97. toimintavuosi, jolloin on jatkettu vakiintunutta, vilkasta ja monipuolista toimintaa. Seuran

Lisätiedot

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell.

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell. Porin Taitoluistelu ry VUOSIKERTOMUS sivu 1 VUOSIKERTOMUS 1.1.2011 31.12.2011 Porin Taitoluistelu ry:n virallinen rekisteröintipäivä on 1.4.2000. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja lisätä taitoluistelun

Lisätiedot

Seinäjoen Uimarit -58 ry. E.P. Mukana ei ole 50m altaan aika hyvityksiä.

Seinäjoen Uimarit -58 ry. E.P. Mukana ei ole 50m altaan aika hyvityksiä. Seinäjoen Uimarit -58 ry. E.P. Mukana ei ole 50m altaan aika hyvityksiä. Miehet 25 m VU 1 19,80 Joakim Säilä 94 SeUi 091203 Seinäjoki 0 2 20,54 Eetu Korhonen 95 SeUi 300105 Ilmajoki 0 3 21,66 Joona Alahukkala

Lisätiedot

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA (Vuodesta 1995 viralliset SM-kisat myös sarjoissa T/P 14,15 vuotta) Koonnut Ilkka Hemmilä, päivitetty 20.8.2012 (ulkoradoilla)

Lisätiedot

RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5)

RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5) RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5) VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2013 Yleistä Organisaatio Vuosi 2013 oli Rauman Uimaseuran 99. toimintavuosi, jolloin on jatkettu vakiintunutta, vilkasta ja monipuolista toimintaa. Seuran

Lisätiedot

Helsingin Uimareiden ennätykset 2016

Helsingin Uimareiden ennätykset 2016 M 50 m pu 00:27.28 2016 Jari Mäkäläinen Helsinki 22.10. M 100 m pu 01:01.36 1997 Pasi Salonen Kuopio 50m M 200 m pu 02:10.50 1997 Pasi Salonen Helsinki M 50 m su 00:29.26 2006 Mikael Koponen Helsinki M

Lisätiedot

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Finnish Sports Association of Persons with Disabilities VAU 30.5.2014 23:53 ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA 2013-2014 THE FINAL SERIES REPORT

Lisätiedot

PORKVU. TPU Turku - 4-6. Tampere. Riihimäki - 3-1. Vanginvartijat - 8-1 - 2-2. Tampere - 3-6 - 2-2 - 7-1. Tampere - 3-7. Riihimäki.

PORKVU. TPU Turku - 4-6. Tampere. Riihimäki - 3-1. Vanginvartijat - 8-1 - 2-2. Tampere - 3-6 - 2-2 - 7-1. Tampere - 3-7. Riihimäki. OTTELUT 11.2.2016 Jääkiekko 9. Viranomaisturnaus Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue LOHKO A 5 10.2.2016 08:00 PORKVU - TPU Turku 0-10 6 10.2.2016 09:00 7 10.2.2016 10:00 Vanginvartijat PORKVU

Lisätiedot

Toimintakertomus toimintakausi

Toimintakertomus toimintakausi Toimintakertomus 1.5.2017 30.4.2018 18. toimintakausi 1. Johdanto Hiihtoseuran 18. toimintakausi oli Ski Jyväskylä nimellä ensimmäinen täysimittainen toiminta kausi sääntömuutoksesta johtuen. Huhtikuussa

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1.Yleistä Vuoden 2014 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, kultahippufinaalin onnistunut

Lisätiedot

PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014

PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 2014 PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 ja PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 Edustuspelaajatoimikunnan vetäjä: Marco Willberg, GSM 040 930 6255 Ohjesäännöissä ilmenee pelaajien valintakriteerit eri

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu 1 VUOSIKERTOMUS 2015-2016 Yleistä Kausi 2015-2016 oli seuran 25. toimikausi. City Bowlers osallistui sekä HBL:n alaisiin kilpailusarjoihin että valtakunnansarjoihin ja ystävyysotteluita pelattiin useita.

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

Laji 1, 4x50m vuv T13, Loppukilpailut 13 v ja nuoremmat Sij. Nimi Synt Piste FINA 50m Aika Tila Seura

Laji 1, 4x50m vuv T13, Loppukilpailut 13 v ja nuoremmat Sij. Nimi Synt Piste FINA 50m Aika Tila Seura Sivu: 1 Lisenssinhaltija: rit Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu: LrKT:n 50-vuotisjuhlakilpailu Kilpailun paikkakunta: Lappeenranta Järjestäjä: rit Kilpailun johtaja:

Lisätiedot

YHDISTETTY VAPAAOHJELMA:

YHDISTETTY VAPAAOHJELMA: TALVI SM, Vantaa 29. 31.1.2010 YHDISTETTY VAPAAOHJELMA: 1. VaU Ibikset 69,900 Jasmin Grönman, Nea Hannula, Mira Helmiö, Milla Hynninen, Jannika Lalu, Venla Manninen, Maarit Mukala, Kati Ronkainen, Marika

Lisätiedot

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 SISÄLLYSLUETTELO VUOSI 2013 PÄHKINÄNKUORESSA 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Seuratoiminta 3 2. 3 PAINOPISTEET AIKUISTEN LIIKUNNAN TOIMIALALLA 4 1. 4 2. Seuratoiminta

Lisätiedot

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN

PELAAJAT JOUKKUEITTAIN PELAAJAT JOUKKUEITTAIN AMIGOS Tenuskebat Kotipojat Porski Kone MP Rohellus Kone MP Porski Kotipojat Rohellus Tenuskebat Kone MP Porski Yhteensä 19 pelaajaa Semi Finaali O M S Y J Hassinen Mikko AMIGOS

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 1 (6) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2009 30.4.2010 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoissa eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010 KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2010 1. TOIMINNAN LÄHTÖKOHTA Kankaanpään Uimarit ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa eri ikäryhmille uimaopetus, harrastus- ja kilpauintipalveluita.

Lisätiedot

Meri-Lappi uintien tulokset 23.10.2015

Meri-Lappi uintien tulokset 23.10.2015 Meri-Lappi uintien tulokset 23.10.2015 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (väliajat, ei pisteitä) Kilpailu Meri-Lappi Uinnit Tulostuspäivämäärä 23 lokakuu 2015 2015 Kilpailun Kemi Tulostusaika 15:16

Lisätiedot

RANKING Suomen Taidoliitto ry Finnish Taido Association

RANKING Suomen Taidoliitto ry Finnish Taido Association RANKING 2009 Miehet ranking kokonaispisteet SIJOITUS NIMI SEURA PISTEET Sijoitus SM-kilpailu Cup-kilpailu 1. Jani Pylväinen Järvenpään Taidoseura 48 1. 8p 6p 2. Antti Korhonen Kuopion Taidoseura 21 2.

Lisätiedot

Laji 1, 2P+2T14 4x50m vuv, Loppukilpailut 14 v ja nuoremmat # Nimi Synt Piste FINA 50m Aika Tila Seura

Laji 1, 2P+2T14 4x50m vuv, Loppukilpailut 14 v ja nuoremmat # Nimi Synt Piste FINA 50m Aika Tila Seura Sivu: 1 Lisenssinhaltija: Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu: Norppauinnit 2011 Kilpailun paikkakunta: Lappeenranta Järjestäjä: Kilpailun johtaja: Asko Kokkola Kilpailun

Lisätiedot

Pohjois-Savon Piirinmestaruusviesti, Siilinjärvi : Tulokset

Pohjois-Savon Piirinmestaruusviesti, Siilinjärvi : Tulokset Pohjois-Savon Piirinmestaruusviesti, Siilinjärvi 19.2.2012: Tulokset NYL (2 x 3 x 1 km klo 11:00) 1 2 Puijon Hiihtoseura 21.10,6 +0,0 1. osuus: Elsa Airaksinen 3.28,5 1 3.28,5 1 2. osuus: Susanna Porela-Tiihonen

Lisätiedot

Helsingin Uimareiden ennätykset 2015

Helsingin Uimareiden ennätykset 2015 M 50 m pu 00:27.39 2005 Jari Mäkäläinen M 100 m pu 01:01.36 1997 Pasi Salonen Kuopio 50m M 200 m pu 02:10.50 1997 Pasi Salonen M 50 m su 00:29.26 2006 Mikael Koponen M 100 m su 01:04.05 2007 Mikael Koponen

Lisätiedot

klo Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit. - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella

klo Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit. - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella 14.6.2018 klo 18.00 Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella Hippos on ollut monen menestyneen joukkueen kotikenttä Suomen Mestaruudet 1982 Jyväskylän Kiri 1984

Lisätiedot

Sija Nimi Seura Ero. 2. Lilja Pekonen Puijon Hiihtoseura 0.00, Maali 5.47,40(2.)

Sija Nimi Seura Ero. 2. Lilja Pekonen Puijon Hiihtoseura 0.00, Maali 5.47,40(2.) Naiset 8 vuotta 1 km P 1. Taru Ovaskainen Sonkajärven Pahka 0.0 - Maali 5.47,01(1.) 2. Lilja Pekonen Puijon Hiihtoseura 0.00,39 0.0 - Maali 5.47,40(2.) 3. Hilma Heiskanen Suonenjoen Vasama 0.13,22 0.0

Lisätiedot

Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty 27.5.2013 Miehet mukana 20 parasta uinti aikaa ajalta 27.05.2013-01.01.2003

Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty 27.5.2013 Miehet mukana 20 parasta uinti aikaa ajalta 27.05.2013-01.01.2003 Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty 27.5.2013 Miehet mukana 20 parasta uinti aikaa ajalta 27.05.2013-01.01.2003 Lajit Sija Aika Nimi SV Seura pvm Paikka Miehet 25 m VU ( uimakoulut ) Miehet 50 m VU 1 18,18

Lisätiedot

Pohjois-Pohjanmaan Yleisurheilu ry. Pistetaulu IsoSyöte-Cup 2012

Pohjois-Pohjanmaan Yleisurheilu ry. Pistetaulu IsoSyöte-Cup 2012 Pohjois-Pohjanmaan Yleisurheilu ry. Pistetaulu IsoSyöte-Cup 2012 22.1. Oulu, Flying Finns -hallitonnit hallikilpailu Oulun Pyrintö 18.3. Oulu, Flying Finns -hallitonnit hallikilpailu Oulun Pyrintö 16.4.

Lisätiedot

SM-JAKKARANHEITTOKISAT 2.7.2016

SM-JAKKARANHEITTOKISAT 2.7.2016 6 PARASTA, 3 LISÄHEITTOA SARJA:MIEHET YLEINEN+kilpa NRO NIMI PAIKKAKUNTA 1 2 3 4 5 6 PARAS KILPA Timo Nissinen Jämsänkoski 29,96 30,84 30,30 30,58 30,84 1 SE Jukka Vesterinen 27,20 27,85 27,22 27,68 26,02

Lisätiedot

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE 01.04.2009 LAIHIAN LUJA LENTOPALLOJAOSTO TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE Tämän kirjan omistaa : Joukkueeni : Valmentaja : Valmentaja puhelinnumero: Joukkueen

Lisätiedot

# Nimi Synt Seura Aika

# Nimi Synt Seura Aika Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (väliajat, ei pisteitä) Kilpailu Syysuinnit Salo Järjestäjä Salon Uimarit ry Allas 25m Kilpailupäivämäärä 27 syyskuu 2014 Laji 1, 50m VU Masters Naiset, Loppukilpailut

Lisätiedot

Seinäjoen Uimarit -58 ry. E.P. Mukana ei ole 50m altaan aika hyvityksiä.

Seinäjoen Uimarit -58 ry. E.P. Mukana ei ole 50m altaan aika hyvityksiä. Seinäjoen Uimarit -58 ry. E.P. Mukana ei ole 50m altaan aika hyvityksiä. Miehet 25 m VU 1 19,80 Joakim Säilä 94 SeUi 091203 Seinäjoki 0 2 20,54 Eetu Korhonen 95 SeUi 300105 Ilmajoki 0 3 21,66 Joona Alahukkala

Lisätiedot

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA LEMPÄÄLÄN KUNNAN PARHAINA PALKITTAVAT Vuoden miesurheilija TEEMU ROININEN 600 painonnosto

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Tsemppipalkinnot Pauliinan ryhmä. Ilja Syrjä

Tsemppipalkinnot Pauliinan ryhmä. Ilja Syrjä Palkinnot Tsemppipalkinnot Pauliinan ryhmä Ilja Syrjä Tsemppipalkinnot Emmin ryhmä Venla Björkholm Tsemppipalkinnot Laurin ryhmä Emmi Tamminiemi Tsemppipalkinnot Krisse 2 -ryhmä Ella Ekman Tsemppipalkinnot

Lisätiedot

Vesipallon neuvottelupäivät 22.3.2015 Turku

Vesipallon neuvottelupäivät 22.3.2015 Turku 24.3.2015 Vesipallon neuvottelupäivät 22.3.2015 Turku Vesipallon neuvottelupäivät pidettiin Turun Uimareiden isännöimänä Impivaaran uimahallissa. Neuvottelupäiville osallistuivat seuraavat henkilöt: Kati

Lisätiedot

KUOPION SALIBANDYSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2006-2007

KUOPION SALIBANDYSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2006-2007 1 KUOPION SALIBANDYSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2006-2007 2 KUOPION SALIBANDYSEURA RY Toimintakertomus 2006-2007 1. Yleistä 2. Hallinto 3. Kilpailutoiminta 3.1 Miesten I 3.2 Miesten II- ja III-joukkue

Lisätiedot

RANKING OSIO 1 KAIKKI TULOKSET

RANKING OSIO 1 KAIKKI TULOKSET RANKING 2007-2008 OSIO 1 KAIKKI TULOKSET NIMI SEURA TULOS Yht. KESKI- PARAS Pelaaja N:o Kaadot KAUPUNKI COUNTRY TAS. TULOS 1 2 3 4 5 YHT. ARVO SARJA 1 Asplund Teemu Ailec Helsinki 1119 0 1119 222 216 209

Lisätiedot

Cetus urheilijoiden tukijärjestelmä

Cetus urheilijoiden tukijärjestelmä Cetus urheilijoiden tukijärjestelmä Ohjeisto voimassa 25.2.2019 alkaen. Tässä tiedostossa kuvataan Cetus Espoo ry:tä edustaville uintiurheilijoille voimassa oleva hallituksen vahvistama tukijärjestelmä.

Lisätiedot

Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty Miehet mukana 20 parasta uinti aikaa ajalta

Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty Miehet mukana 20 parasta uinti aikaa ajalta Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty 26.12.2012 Miehet mukana 20 parasta uinti aikaa ajalta 01.01.2003-31.12.2012 Lajit Sija Aika Nimi SV Seura pvm Paikka Miehet 25 m VU ( uimakoulut ) Miehet 50 m VU 1 18,18

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

listattu Miehet 100 m VU .. jatkoa

listattu Miehet 100 m VU .. jatkoa Seinäjoen Uimarit -58 ry. Miehet 25 m VU Kilpauintikoulut. sija aika nimi m allas 1.1.3-14.12.11 ----------------------------------------------------------------------1 18,18 Saku Holkko 99 61111 Seinäjoki

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA THE FINAL SERIES REPORT OF SITTING VOLLEYBALL FOR THE PERIOD

ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA THE FINAL SERIES REPORT OF SITTING VOLLEYBALL FOR THE PERIOD Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Finnish Sports Association of Persons with Disabilities VAU ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA 2012-2013 THE FINAL SERIES REPORT OF SITTING

Lisätiedot

Norppauinnit. Lappeenranta Lähtölista

Norppauinnit. Lappeenranta Lähtölista Norppauinnit Lappeenranta 5.11.2011 Lähtölista Sivu: 1 Aika: 22:00:38 Kilpailun aikataulu - Norppauinnit Kilpailu: Norppauinnit 2011 Kilpailun paikkakunta: Lappeenranta Järjestäjä: Lappeenrannan Kisa-Toverit

Lisätiedot

7 29.01.2015. Määräaikaan 9.1. 2015 klo 15.00 mennessä esityksen palkittavista urheilijoista tekivät seuraavat urheiluseurat tai yksityishenkilöt:

7 29.01.2015. Määräaikaan 9.1. 2015 klo 15.00 mennessä esityksen palkittavista urheilijoista tekivät seuraavat urheiluseurat tai yksityishenkilöt: Kulttuuri- ja vapaa-ajanlautakunta 7 29.01.2015 LIEKSALAISTEN URHEILIJOIDEN JA URHEILUSEUROJEN PALKITSEMINEN KUVLA 7 Liikuntasihteeri: Kulttuuri- ja vapaa-ajanlautakunta palkitsee vuosittain kansainvälisesti

Lisätiedot

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2013 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2013 687/12.01.06/2013 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Harjoittelu

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Harjoittelu 1 VUOSIKERTOMUS 2013-2014 Yleistä Kausi 2013-2014 oli seuran 23. toimikausi. City Bowlers osallistui sekä HBL:n alaisiin kilpailusarjoihin että valtakunnansarjoihin. Seuran yhteistä harjoitusvuoroa jatkettiin

Lisätiedot

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36

N10 1 Tiisa Paukku AlvajRy - - - - - 20-20 16-56 2 Pinja Kilpeläinen - - - - - - - 16 20-36 RIDE CYCLE STORE CUP 2012 Tulokset 10/10 osakilpailun jälkeen, sarjoissa N/M10-14 ja joukkuekilpailussa 9/9 osakilpailun jälkeen Pisteet määräytyvät seuraavasti: 20, 16, 14, 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2,

Lisätiedot

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2012

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2012 MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2012 Neljällä voitolla välieriin Puolivälierien historia Puolivälieriä on pelattu vuosina 1987-1993 ja 1995-2003, 2009-2011 Yhteensä 19 kautta Vuonna 1987 voittaja ratkaistiin kahden

Lisätiedot

Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty MIEHET lajin 20 parasta aikaa ajalta

Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty MIEHET lajin 20 parasta aikaa ajalta Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty 31.03.12 MIEHET lajin 20 parasta aikaa ajalta 01.01.2003-31.03.2012 Miehet 25 m VU ( kilpauintikoulut ) 1 18,18 Saku Holkko 99 SeUI 061111 Seinäjoki 2 19,80 Joakim Säilä

Lisätiedot

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010

MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010 MIESTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010 Kolmella voitolla välieriin Puolivälierien historia Puolivälieriä on pelattu vuosina 1987-1993 ja 1995 2003, 2009 Vuonna 1987 voittaja ratkaistiin kahden ottelun yhteistuloksella.

Lisätiedot

Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed)

Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed) Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed) Component matches are: 1. KalakukkoSRA KKC 1/2018 Nilsiä 2. KalakukkoSRA KKC 2/18 Outokumpu 3. KalakukkoSRA KKC 3/2018 Siilinjärvi Open results

Lisätiedot

Helsingin Uimareiden ennätykset 2017

Helsingin Uimareiden ennätykset 2017 M 50 m pu 00:27.28 2016 Jari Mäkäläinen 22.10. M 100 m pu 01:01.36 1997 Pasi Salonen Kuopio 50m M 200 m pu 02:10.50 1997 Pasi Salonen M 50 m su 00:29.26 2006 Mikael Koponen M 100 m su 01:04.05 2007 Mikael

Lisätiedot

Laji 1, 100m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut 0 v ja vanhemmat # Nimi Synt Pistee FINA 50m Aika Tila Seura

Laji 1, 100m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut 0 v ja vanhemmat # Nimi Synt Pistee FINA 50m Aika Tila Seura Sivu: 1 Lisenssinhaltija: Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu: Kainuun alueuiniit Kilpailun paikkakunta: Kajaani Järjestäjä: ry Kilpailun johtaja: Jukka Fomin Kilpailun

Lisätiedot

Hippokisat 3.8.2011 Hankasalmi

Hippokisat 3.8.2011 Hankasalmi Hippokisat 3.8.2011 Hankasalmi Tytöt 5.v 40m 1. Helmi Moisio 10.0 2. Nella Suuronen 10.0 3. Jenniina Pöyhönen 10.4 4. Kira Karjalainen 10.6 5. Anna Kuronen 11.1 6. Seela Säntti 11.3 7. Viivi Kytöjoki 11.6

Lisätiedot

Leppävirran Viri Pöytäkirja 1.8.2010 1/2 Lentopallojaosto

Leppävirran Viri Pöytäkirja 1.8.2010 1/2 Lentopallojaosto Leppävirran Viri Pöytäkirja 1.8.2010 1/2 Aika 1.8.2010 klo 19:00 Paikka Virin toimisto Paikalla Terho Happonen pj Eila Asikainen Virpi Kauhanen (poissa) Riitta Eskelinen Antero Asikainen Pia Salolahti

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2013-31.8.2014

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2013-31.8.2014 Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2014 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 1.9.2013-31.8.2014 JOHDANTO Kuopion Uimaseura, KuUS, täytti lokakuussa 2014 upeat 110 vuotta ja on näin ollen yksi Suomen vanhimmista

Lisätiedot

Tulokset Täydellinen - Ikäryhmittäin (pisteet ja väliajat)

Tulokset Täydellinen - Ikäryhmittäin (pisteet ja väliajat) Tulokset Täydellinen - Ikäryhmittäin (pisteet ja väliajat) Kilpailu Kainuun alueuinnit Tulostuspäivämäärä 12 lokakuu 2008 Kilpailun paikkakunta Kajaani Tulostusaika 21:16 Järjestäjä Kajaanin Uimaseura

Lisätiedot

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 Yleisurheilujaoston kokoonpano puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsenet -Kari Löyttymäki -Karri Packalen -Jouko Huppunen -Jari Rand -Sanna

Lisätiedot

Ahkeran arvokisamenestyjät 2014

Ahkeran arvokisamenestyjät 2014 Ahkeran arvokisamenestyjät 2014 Kuvat Heikki Helin - tilastot Aulis Tiensuu 1 Miehet voittivat sekä 4 x 800 metrin että 4 x 1500 metrin viestit. vasemmalta Riku Mar nen, Mar Siikluoma, Ossi Kekki ja Hannu

Lisätiedot

Heinäveden Yleisurheilijat 2015 päättäjäiset

Heinäveden Yleisurheilijat 2015 päättäjäiset Kauden 2015 palkitut Vuoden urheiluteko 2015 Heinäveden yu/ Heinävesi/ Kaikkien aikojen ensimmäinen Kuvansin halkijuoksun yleisen sarjan voitto! Vuoden Urheilija 2015 Matias Ahtinen (7 lajissa Pohjois-Savon

Lisätiedot

Sij. Nimi Lopputulos Seura Eroaika. 1. Elina Laurila 4.09,9 Limingan Niittomiehet 00,0 2. Noora Hiivola 5.23,4 Haukiputaan Veikot 1.

Sij. Nimi Lopputulos Seura Eroaika. 1. Elina Laurila 4.09,9 Limingan Niittomiehet 00,0 2. Noora Hiivola 5.23,4 Haukiputaan Veikot 1. HS-Aluekilpailut (V) 26.2.2011 Taivalkoski Lopputulokset 1 N8-1km 1. Elina Laurila 4.09,9 Limingan Niittomiehet 00,0 2. Noora Hiivola 5.23,4 Haukiputaan Veikot 1.13,5 2 M8-1km 1. Janne Räisänen 6.11,4

Lisätiedot

Huippu-uinnin suuntaviivat kohti Rion 2016 Olympia- ja Paralympiakisoja. Valmennustiimi

Huippu-uinnin suuntaviivat kohti Rion 2016 Olympia- ja Paralympiakisoja. Valmennustiimi Huippu-uinnin suuntaviivat kohti Rion 2016 Olympia- ja Paralympiakisoja Valmennustiimi Tammihelmikuu Lajiliittojen huippu-urheilutoiminnan avustaminen OKM Liikuntajärjestöjen toiminta-avustus, Lajiliitot

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN SYYSUINNIT - 25 m Kankaanpään Uimarit ry 1. T9,11 50M VU 2. P10,12 50M VU. Kankaanpää 09.10.04

KANKAANPÄÄN SYYSUINNIT - 25 m Kankaanpään Uimarit ry 1. T9,11 50M VU 2. P10,12 50M VU. Kankaanpää 09.10.04 KANKAANPÄÄN SYYSUINNIT - 25 m Kankaanpään Uimarit ry Kankaanpää 09.10.04 1. T9,11 50M VU Sarja 9 v Nimi Sv Seura 50 m FINA 1. Anna Mäkinen 95 TaNMKY 38,07 369 2. Melisa Mäntylä 95 TaNMKY 40,55 304 3. Sara

Lisätiedot

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA (Vuodesta 1995 viralliset SM-kisat myös sarjoissa T/P 14,15 vuotta), Seuraluokitukseen kuuluvat sarjat ja lajit. 1. Oskari

Lisätiedot

Rock n Swing - gp kilpailut

Rock n Swing - gp kilpailut Rock n Swing - gp kilpailut 25.11.2017 Boogie Woogie Lapsi D 6. KOIVUNEN Aaron - KOIVUNEN Ida-loviisa Tanssiseura Baunssi ry Jun 1 D 2. LUKKALA Niko - NEUVONEN Ella Tanssiseura Baunssi ry 3. EEROLA Elias

Lisätiedot

Tulokset Rauhalahti Open

Tulokset Rauhalahti Open Tulokset Rauhalahti Open 5-7.. Miesten 5 singelit (7) Paavo Myller, Wanhan Joen DC Anssi Montonen, Päkki Darts -4 Jaakko Kiiski, Päkki Darts (8) Sami Sanssi, Päkki Darts () 5-8 Tuomas Tikka, Willy s DC

Lisätiedot