Tunnemme kotisi talona, jotta sinä voit tuntea talosi kotina.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tunnemme kotisi talona, jotta sinä voit tuntea talosi kotina."

Transkriptio

1 Tunnemme kotisi talona, jotta sinä voit tuntea talosi kotina.

2 Kokonaisvaltaista taloteknistä palvelua Renoa Group on kotimainen kotien ja kiin- telmien vuosien kehitystyö, remonttitarpeisiin teistöjen kokonaisvaltaiseen kunnossapitoon suunniteltu asennusauto sekä työtämme tu- erikoistunut konserni. Palvelemme asiakkai- kevat alan parhaat laitevalmistajat. Haluam- tamme valtakunnallisesti erilaisissa huolto- ja saneeraustarpeissa. Renoa Group työllistää me oppia lisää jokaisesta remontista ja meille on kunnia-asia tarjota asiantuntijuuttamme Suomessa ja Ruotsissa yli 550 henkilöä. Renoa Groupin tytäryhtiöihin kuuluvat Koti- myös remontin jälkeen. Arvojamme ovat rehellinen ja asiakasläh- CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Sun Oy, KotiSun Viemäripalvelut Oy, Kotivo Oy, Renoa Huoltava Oy, Finluft Oy sekä Ruot- töinen ajattelutapa, vastuullisuus, yhdessä tekemisen voima sekä rohkeus uudistua. Pa- sissa toimiva Sundahem Sverige Ab. Erikois- nostamalla näihin arvoihin pystymme tarjoa- osaamistamme ovat putkiremontit, viemärei- maan asiakkaillemme parhaan mahdollisen YRITYSARVOMME Tyytyväiset asiakkaat Toimintamme lähtökohta ja päämäärä - vähempään emme tyydy. den sukitus ja huolto, sisäilmaremontit sekä sähkösaneeraukset. Erotumme alan muista toimijoista pitkän kokemuksemme, monipuolisten palveluratkaisujemme ja asiantuntevien yhteistyökumppa- saneerauskokemuksen, vaivattomasti ja aidosti hyvällä hinta-laatusuhteella. Asiakastyytyväisyys sekä asuinmukavuus saneerauksien aikana on meille tärkeää. Onnistuneet saneeraukset saavat alkun- Suomen Teollisuusijoitus Oy on Suomen Valtion pääomasijoitusyhtiö. Rehellisyys ja vastuullisuus Läpinäkyvyys on tapa ajatella sekä kuvaa toimintaamme. Mitä ikinä haluatkaan kysyä, asiakaspalvelumme numero on Yhdessä tekemällä onnistumme Onnistumisten saavuttaminen on yhteistyöllä rakentavampaa sekä mielekkäämpää. Hyvin ylläpidetyt henkilöstö- ja yhteistyösuhteet heijastuvat asiakkaalle. neidemme ansiosta. Näiden tekijöiden myötä pystymme tarjoamaan saman katon alta kokonaisvaltaista taloteknistä osaamista. Reilun kymmenen vuoden kokemuksen ja yli tehdyn remontin myötä olemme kasvaneet alamme suurimmaksi toimijaksi Suomessa ja lunastaneet asiakkaidemme luottamuksen rehellisenä ja vastuullisena saneerauskump- sa Renoa Groupin omasta jokapäiväisestä toiminnasta, mutta asiantuntevien yhteistyökumppaneiden kautta olemme entistä asiakaslähtöisempiä. Yhdessä pörssiyhtiö CapMan Oyj:n, Suomen Teollisuusijoitus Oy:n ja työeläkevakuutusyhtiö Varman kanssa pystymme kehittämään toimintaamme ja tarjoamaan jatkossakin erikoisasiantuntijuutta suo- Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja. Rohkeus uudistua Emme suostu sammaloitumaan. Jatkuva kehittäminen koko organisaatiotasolla on osa yrityskulttuuriamme. panina. Toteutamme saneeraukset nopealla ja tehokkaalla asennus- ja palvelukonseptilla, jonka keskiössä ovat työtapojen ja työmene- malaisille kiinteistöjen omistajille.

3 KotiSun Oy Vesi- ja lämmitysjärjestelmien ammattilaiset Käyttövesiremontti Lämpöverkkoremontti Lämmitysremontti KotiSun käyttää belgialaisen Hencon komposiittiputkea, jolla on alan korkein paineen- ja lämmönkesto KotiSunin käyttövesiremontissa kotisi käyttövesijärjestelmä uudistetaan kokonaisvaltaisesti käyttäen laadukkaita, hygieenisiä sekä korroosiovapaita Henco -komposiittiputkia. Käyttövesijärjestelmä toteutetaan pinta-asennuksena, jolloin kodin rakenteita ei tarvitse purkaa. Putket asennetaan katon rajaan mahdollisimman huomaamattomasti ja huolellisesti suunnitellun reitin mukaisesti. Reipas ja tehokas asennustiimimme, nykyaikaiset ja tyylikkäät vesikalusteet sekä 30 vuoden järjestelmätakuu tarjoavat parhaan mahdollisen kokonaisuuden kotisi uudeksi käyttövesijärjestelmäksi. Järjestelmä on huomaamaton arjessa, mutta tuo huolettomuutta asumiseen. Lämpöverkkojärjestelmän kokonaisuus on osa arjen lämmittäjien ketjua. KotiSunin toteuttamassa lämpöverkkosaneerauksessa uusitaan kokonaisvaltaisesti kiinteistösi lämpöverkon putket pinta-asennuksena rakenteita rikkomatta. Laadukkaat komposiittiputket asennetaan lähtökohtaisesti alajakoisina ja huomaamattomasti lähelle lattian rajaa. Hyvin suunnitellut linjat ja taitavat putkentaivutukset takaavat siistin lopputuloksen, joka on huomaamaton arjessa. Tarjoamme myös turvallisia ja nykyaikaisia lämpöpattereita, joiden asennus hoituu näppärästi yhdessä putkien uusimisen kanssa. Remontin valmistuttua saat kirjallisen takuu- ja järjestelmätodistuksen, joka takaa huolettoman asumisen 30 vuodeksi eteenpäin. KotiSunin lämmitysremontti on nykyaikainen tapa uudistaa kodin lämmitystekniikka. Lämmitysremontin yhteydessä asennetaan CTC ilma-vesilämpöpumppu ja hybridivaraaja, jotka tuottavat ulkoilmasta tehokkaasti energiaa lämpöverkkoon. CTC:n hyötysuhde on markkinoiden parhaimmistoa juuri niissä olosuhteisssa, joihin me KotiSunilla niitä asennamme. Lämmitysremontin jälkeen kotisi lämpötila on tasaisempaa ja tarkemmin säädettävissä mieltymystesi mukaisesti sekä säästyt turhalta hukkalämmöltä. Reipas ja tehokas asennustiimimme yhdessä laadukkaiden lämmitysjärjestelmän tuotteiden kanssa tarjoavat parhaan mahdollisen kokonaisuuden kotisi lämpöverkon uudistamiselle kustannus- ja energiatehokkaasti. Komposiitti-putkijärjestelmä on hygieeninen, siisti ja turvallinen sekä huomaamaton arjessa. Tuotteiden ja järjestelmien takuu antaa remontille turvaa pitkäksi aikaa Kodin lämmitys on tasainen ja tarkasti säädeltävissä mieltymystesi mukaisesti. Järjestelmä säästää kotisi kokonaisenergiakulutusta huomattavasti

4 V v KotiSun Viemäripalvelut Oy Monimuotoisten viemärijärjestelmien erikoisosaajat Nopea ja helppo viemäriremontti sukittamalla Viemärin sukitus antaa Viemärin viemärille sukitus 50 vuotta antaa lisää viemärille käyttöikää helposti ja takaa huolettoman yli 50 vuotta asumisen lisää pitkälle käyttöikää. tulevaisuuteen. Viemärisaneeraus koskettaa tänä päivänä yhä useampaa asujaa suomalaisen talokannan ikääntyessä. Yli neljänkymmenen vuoden ikäiset ja joissain tapauksissa sitäkin uudemmat viemärit ovat tänä päivänä saneerauksen tarpeessa. KotiSun Viemäripalvelut toteuttaa viemärisaneeraukset asukkaan mukavuuden huomioiden, nopeasti ja tehokkaasti sukittamalla. Sukitus viemärisaneerausmenetelmänä on ollut käytössä jo vuosikymmeniä ja sen suosio on jatkuvassa kasvussa sen helppouden ja nopeuden vuoksi. Sukitus on hyvin asukasystävällinen tapa toteuttaa remontti, sillä kodin rakenteita ja vanhoja viemäriputkia ei ole tarpeen purkaa. Voit asua normaalisti kotonasi koko remontin ajan ja vältyt muun muassa väliaikaismajoituksen kustannuksilta. Sukittaessa viemäriputken sisään asennetaan paineilman avulla epoksilla kyllästetty sukka, joka kiinnittyy olemassa olevan viemäriputken seinämiin ja muodostaa itsekantavan rakenteen. Sukitus tekee viemäriputkesta tiiviin ja kestävän sekä paikkaa myös mahdolliset reiät ja halkeamat. Menetelmä sopii niin valurauta-, betoni-, kuin muoviputkillekin ja menetelmää voidaan käyttää kaikenlaisiin kiinteistöihin omakotitaloista kerrostaloihin. Sukitetut viemärit kestävät suoloja, liuottimia, emäksiä sekä happoja ja suuriakin lämpötilan vaihteluja. Saneeraus tuo huoletonta asumista vuosikymmeniksi eteenpäin, sillä sukitettu putki kestää käytössä helposti yli 50 vuotta. Voit asua kotonasi koko remontin ajan. Viemärin sukituksessa kotisi rakenteita ei tarvitse purkaa. Kotisi viemäriputkiston käyttöikä lisääntyy helposti 50 vuodella. Viemäriputkien saneeraus sukittamalla on edullista.

5 Kotivo Oy Sähkötekniikan ja kodin turvallisuuden asiantuntijat Sähkösaneerauksessa kodin sähköjärjestelmä päivitetään nykyajan turvallisuustasoa vastaavaksi Sähkösaneerauksella turvallista asumista pitkälle tulevaisuuteen Sähkö on entistä kokonaisvaltaisempi osa elämäämme. Sähköjärjestelmä mahdollistaa energisen elon ja nykyaikaiset mukavuudet, jotka kuuluvat päivittäiseen arkeen. Sähköjärjestelmä ei kuitenkaan säästy ikääntymiseltä. Kehittyvän tekniikan sekä muuttuvien standardien myötä sähköjärjestelmän käyttöikä liikkuu vuoden välimaastossa. Kotivo sähkösaneeraus on nopea ja turvallinen tapa nykyaikaistaa kodin sähköjärjestelmä avaimet käteen -periaatteella. Asiantuntijamme kartoituksen pohjalta toimitamme täydellisen sähkösaneerauksen jokaisen kodin tarpeisiin. Sähkösaneerauksessa uudistetaan kodin sähköjärjestelmä kattavasti sisältäen sähköpistokkeiden, valokatkaisijoiden ja valaisimien uudistamisen johdotuksineen, lisäksi sähkökeskus päivitetään uuteen. Sähkösaneerauksen yhteydessä on myös hyvä mahdollisuus päivittää kodin viihtyvyys uudelle tasolle lisäkalusteiden avulla. Saneerauskokonaisuus räätälöidään jokaisen asiakkaan ja kodin tarpeiden mukaan ja työ suoritetaan nopeasti ja tehokkaasti alusta loppuun saakka. Saneerauksen lopuksi kirjaamme tehdystä työstä tarkastus- ja mittauspöytäkirjan sekä 10 vuoden takuutodistuksen. Sähköjärjestelmän uusiminen päivittää kodin asuinmukavuuden sekä nostaa turvallisuuden nykyaikaiselle tasolle. Kotisi sähköturvallisuus paranee. Kodin yleiskunto nykyaikaistuu. Asuinmukavuus nousee uusien sähkökalusteiden myötä. Ikävähennykset poistuvat tehdyn remontin osalta.

6 Huoltava Oy Huolenpitävä kotien ja kiinteistöjen kumppani Hellävarainen viemärihuolto ennaltaehkäisee viemäristön ongelmien kasaantumista Säännöllisellä huollolla saat varmuuden viemäreiden kunnosta ja lisäät järjestelmän käyttöikää Ylläpitohuollon tarve on lähivuosina selvästi nostanut päätään ja haluamme tarjota saneerauksien rinnalle yhä yksilöllisempää huoltopalvelua. Siinä missä kodin korjaussaneeraus on tärkeää, on myös tärkeää huoltaa ennaltaehkäisevästi kodin järjestelmiä. Viemärihuolto suositellaan tehtäväksi jo 10 vuoden päästä niiden käyttöönoton jälkeen. Huoltavalla sinua palvelee viemärialan ammattilaiset valtakunnallisesti. Viemärihuollon suunnittelee asiantuntijamme ottaen huomioon kiinteistösi tarpeen ja viemärin nykyisen kunnon. Huolto toteutetaan ripeästi ja hellävaraisesti työhön suunnitellun harjasuuttimen avulla, jonka jälkeen irronnut lika huuhdellaan pois. Huollon lopuksi asentaja laatii kirjallisen raportin, joka sisältää arvion viemärin kunnosta, toimivuudesta ja korjaustarpeesta sekä ehdotuksen mahdollisista jatkotoimenpiteistä. Viemäriputkesta kuvattu ennen/jälkeen -videomateriaali tallennetaan muistitikulle, jonka asiakas saa dokumentiksi työmaan luovutuksen yhteydessä. Huoltoprosessi on alusta loppuun helppo asiakkaalle ja työ toteutetaan ripein ottein. Säännöllisellä huollolla ennaltaehkäistään tukkeumien tuomat riskit ja huomataan mahdolliset piilevät viat. Huollon myötä sinun on huoletonta asua, kun viemärin kunto on selvitetty ja putket ovat puhtaat. Viemärihuollolla saat varmuuden viemäriputkiston kunnosta. Säännöllinen viemärihuolto lisää viemärin käyttöikää. Sinulle selviää putkiston mahdolliset piilevät viat. Nopea ja hellävarainen viemärihuolto.

7 FinLuft Oy Raikkaan sisäilman puolesta Sisäilmaremontti ratkaisee puutteellisen ilmanvaihdon tuomat sisäilmaongelmat Raikas sisäilma nostaa vireystasoa ja ehkäisee useita terveysriskejä. Toimivien putki-, viemäri ja sähköjärjestelmien lisäksi kodin sisäilman raikkaus on erityisen tärkeää asumismukavuuden kannalta. Hengittämämme ilman laatu vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kodin yleiskuntoon, vireystilaan sekä terveyteemme. FinLuft-sisäilmaremontti tarjoaa ratkaisun useisiin ja tyypillisimpiin ilmanvaihdon haasteisiin. Sisäilmaremontissa kartoitamme, onko kiinteistön ilmanvaihto riittävä ja ratkaisemme mahdolliset ongelmat kotimaisella patenttisuojatulla sisäilmalaitteella. Fin- Luft-sisäilmalaite tuo korvausilman ulkoa puhtaana ja raikkaana ja ohjaa sen laskeutumaan katon kautta tasaisesti huoneeseen sopivan lämpöisenä. Lisäksi järjestelmä sekoittaa korvausilman sisäilmaan, joten lämpötila kodissasi on tasainen vuodenajasta riippumatta, ilman vedon tunnetta lattiassa. Tarpeen mukaan tehostamme myös kodin poistoilmanvaihtoa. Käyttämämme ensiluokkaiset ja testatut FinLuft-sisäilmalaitteet valmistetaan omalla tehtaallamme Pirkanmaalla. Laite on suunniteltu kompaktin huomaamattomaksi, mutta tyylikkääksi, joten se sopii jokaiseen kotiin ja on käytössä hiljainen. Lisäksi laite on energiatehokas, joten vuotuiset käyttökustannukset ovat hyvin pienet. Laitteen asentaa aina koulutettu ammattilainen kodin rakenteita rikkomatta. Asuinmukavuus kohoaa, kun kodin ilmanvaihto on tasapainossa ja lämpötila pysyy sopivana. Toimiva ilmanvaihto yhdessä raikkaan sisäilman kanssa ehkäisevät terveysriskejä ja edistävät vireystasoa sekä unenlaatua. Sisäilmaremontin jälkeen kotisi pysyy tasaisen lämpimänä. Sisäilmalaite sekoittaa korvausilman siten, että lattianrajassa ei tunnu vetoa. Kotisi huoneilmaan ei keräänny kosteutta. Kotisi elinkaari jatkuu, kun sisäilma on puhdas ja raikas.

8 AMMATTILAISET TYÖN TAKANA MIKSI ASIAKKAAMME ARVOSTAVAT ASENTAJIAMME? Kodin taloteknisten järjestelmien saneeraus ja huoltotoimenpiteet on aina sijoitus mielenrauhaan. Onnistuneeseen saneeraukseen tarvitaan paljon tietotaitoa sekä runsaasti teknistä osaamista. Laadukas remontti vaatii lisäksi vastuunkantoa sekä asiakkaan toiveiden huomioon ottamista. Näitä taitoja sekä ominaisuuksia käytäntöön tuomalla Renoa Groupin asentajat toteuttavat valtakunnallisesti tuhansia laadukkaita saneerauksia vuosittain. Renoa Groupin asentajille tehokkuus on ennakointia sekä työtapojen ja työajan jatkuvaa optimointia. Työaika hyödynnetään remontin valmistumista edistäviin asioihin ja kaikki turhat liikkeet karsitaan pois. Uusien ja tehokkaiden työskentelytapojen omaksuminen sujuu asentajilta nopeasti ja kokemuksen tuomalla itsevarmuudella he saattavat saneeraukset loppuun aikataulussa. Saneerauksiin suunniteltu asennusauto mahdollistaa tehokkaan työskentelyn Renoa Groupin yhtiöiden asennusautoja voisi verrata paranneltuun työkalupakkiin. Kokonaisuudessa on saneerausta varten vain tarpeelliset työkalut ja materiaalit, jotka ovat ennalta määritetyissä, omissa lokeroissaan. Lisäksi erilaiset saneerauksissa käytettävät komponentit pystytään valmistamaan saneerauksiin suunnitellussa asennusautossa turvallisesti ja siististi asiakkaan pihaa tai kotia sotkematta. Tarkat paikkamääritykset ovat osa harkittua, hyvin optimoitua asennusauton kokonaisuutta. Kun asentaja löytää helposti ja nopeasti tarvitsemansa tarvikkeet, työkalut ja materiaalit, ajankäyttö asiakkaan luona tehostuu ja saneeraus sujuvoituu. Tehokkuus tarkoittaa parempaa remonttikokemusta. Erikoistuminen vanhojen talojen saneerauksiin Lähtökohtana asiakaspalveluhenkisyys ja erittäin korkea työmoraali Nopea ja tehokas työskentelytapa Asennus suoritetaan aina yhtäjaksoisesti valmiiksi. Käytössä markkinoiden parhaimmat työkalut ja laadukkaat osat Työmaa siivotaan aina huolellisesti ja jätteet käsitellään vastuullisesti

9 Ota meihin yhteyttä Haluamme kuunnella toiveitanne ja havainnollistaa monipuolisia Renoa Groupin palveluita

SÄHKÖSANEERAUS. avain turvallisempaan arkeen. KUNNOSSA voin panostaa hiihtoon täysillä.

SÄHKÖSANEERAUS. avain turvallisempaan arkeen. KUNNOSSA voin panostaa hiihtoon täysillä. SÄHKÖSANEERAUS avain turvallisempaan arkeen Tyytyväiset asiakkaamme, jotka luottivat kodin sähköuudistuksen Kotivon käsiin ISO 9001-sertifikaatti takaa laadukkaan kokonaispalvelun Kun kotiasiat ovat KUNNOSSA

Lisätiedot

Sähkösaneeraus avain turvallisempaan arkeen

Sähkösaneeraus avain turvallisempaan arkeen Sähkösaneeraus avain turvallisempaan arkeen SISÄLTÖ PÄÄKIRJOITUS Tarve sähköverkkosaneeraukselle lähtee kodin turvallisuudesta. KOTIVO OY Luotettava kumppani saneeraustarpeeseen. VAIVATON KOKONAISPALVELU

Lisätiedot

Itä- Suomen LVI-Palvelu Oy

Itä- Suomen LVI-Palvelu Oy Itä- Suomen LVI-Palvelu Oy Olemme kolmen yrittäjän perustama yhtiö, ja jokainen meistä työskentelee erittäin aktiivisesti asennuspalveluissa. Tällä varmistamme erittäin tarkan laadunvalvonnan. Olemme valtuutettu

Lisätiedot

NewLiner -putkiremontti UUDET PUTKET PÄIVÄSSÄ!

NewLiner -putkiremontti UUDET PUTKET PÄIVÄSSÄ! NewLiner -putkiremontti UUDET PUTKET PÄIVÄSSÄ! NewLinerin terveiset NewLiner on jätevesiputkien saneeraukseen erikoistunut yritys. Toimintamme perustana on osaava ja motivoitunut, ammattilaisista ja erikoisosaajista

Lisätiedot

NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO

NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO JAMAR TERASSIT - ASIAKKAAN EHDOILLA Terassin hankkiminen Jamarilta on ennenkuulumattoman helppoa ja turvallista. Toimitamme avo- ja lasiterassit

Lisätiedot

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin R TaloauT omaat io Jokaiseen kotiin ja budjettiin Zennio tekee kodistasi nykyaikaisen ja mukavan. Samalla säästät nyt ja tulevaisuudessa. Taloautomaatio jokaiseen kotiin ja budjettiin. Oma koti suunnitellaan

Lisätiedot

SUKITUS Tuotantojohtaja Heikki Jyrämä, Picote Oy

SUKITUS Tuotantojohtaja Heikki Jyrämä, Picote Oy SUKITUS Tuotantojohtaja Heikki Jyrämä, Picote Oy PICOTE OY LTD Toiminut alalla omalla Picote-menetelmällä vuodesta 2008 lähtien. Sitä ennen rakennusurakoitsija Innotia Oy. Tänään kiinteistöjen sisäpuolisen

Lisätiedot

Luotettavaa lämmitystekniikkaa

Luotettavaa lämmitystekniikkaa Uuteen kotiin Luotettavaa lämmitystekniikkaa SENERA Oy Yli 20 vuoden kokemus rakentamisesta Useita tuhansia tyytyväisiä maalämpöasiakkaita Uudisrakennusten maalämpöjärjestelmien erikoisosaaja SENERA:n

Lisätiedot

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet Kotimaiset, energiatehokkaat Fair-80 ja -120 ec ilmanvaihtokoneet Fair-80 ja -120 ec -ilmanvaihtokoneet Miksi tinkiä terveellisistä olosuhteista omassa kodissa? Energiansäästöä raikkaasta sisäilmasta tinkimättä

Lisätiedot

Asunnot tyypeittäin ja ikäluokittain Suomessa

Asunnot tyypeittäin ja ikäluokittain Suomessa Asunnot tyypeittäin ja ikäluokittain Suomessa Vuoteen 2023 mennessä tämä koskettaa noin 600.000 rivi- ja kerrostaloasuntoa, eli yli miljoonaa ihmistä. Rahassa noin 15 miljardia. 350 000 300 000 250 000

Lisätiedot

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet Kotimaiset, energiatehokkaat Fair-80 ja -120 ec ilmanvaihtokoneet Fair-80 ja -120 ec -ilmanvaihtokoneet Miksi tinkiä terveellisistä olosuhteista omassa kodissa? Energiansäästöä raikkaasta sisäilmasta tinkimättä

Lisätiedot

Asumisystävällinen putkiremontti on edullinen ja nopea.

Asumisystävällinen putkiremontti on edullinen ja nopea. Asumisystävällinen putkiremontti on edullinen ja nopea. Putkiremonttia ei voi välttää. Sen aika tulee, kun käyttövesi- ja lämmitysputkistot tulevat siihen ikään, ettei niitä enää kannata korjata. Onneksi

Lisätiedot

PUTKIREMONTTI. joka jättää hymyn huulille PUTKIREMONTTI. Ajoissa tehty. turvaa tulevaisuuden. NYKYAIKAINEN JA SIISTI komposiittijärjestelmä

PUTKIREMONTTI. joka jättää hymyn huulille PUTKIREMONTTI. Ajoissa tehty. turvaa tulevaisuuden. NYKYAIKAINEN JA SIISTI komposiittijärjestelmä Ajoissa tehty PUTKIREMONTTI turvaa tulevaisuuden NYKYAIKAINEN JA SIISTI komposiittijärjestelmä AMMATTILAISET työn takana PUTKIREMONTTI joka jättää hymyn huulille SISÄLTÖ PÄÄKIRJOITUS Kokonaisvaltaisempaa

Lisätiedot

Mullistaa käsityksesi putkiremontista

Mullistaa käsityksesi putkiremontista Mullistaa käsityksesi putkiremontista URAAUURTAVAT VIEMÄRI- SANEERAUSRATKAISUT NewLiner on vuonna 2008 perustettu, kotimainen moderneihin viemärisaneerauksiin erikoistunut yritys, jonka palveluihin kuuluvat

Lisätiedot

Putkiremontti luotettavasti, nopeasti ja vaivattomasti. Thomas Granberg 0400 14 22 14 thomas.granberg@newliner.fi

Putkiremontti luotettavasti, nopeasti ja vaivattomasti. Thomas Granberg 0400 14 22 14 thomas.granberg@newliner.fi Putkiremontti luotettavasti, nopeasti ja vaivattomasti Thomas Granberg 0400 14 22 14 thomas.granberg@newliner.fi NewLiner lyhyesti NewLiner on suomalainen voimakkaasti kasvava putkien saneeraukseen erikoistunut

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN 2. HUOLETON LVI lämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsija paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

CLEANTECH CONSULTING OY

CLEANTECH CONSULTING OY CLEANTECH CONSULTING OY Rakennusfoorumi Perinteisen viemäriremontin haastajat JOHDANTO Sukitus Haarayhde Haarakappale Pinnoitus Sukka Massa Epoksi Insertti Massaus Ruiskuvalu Harjaus Sukkasujutus Väliaikaisviemäröinti

Lisätiedot

Uuteen kotiin uusi_senera_lore.indd

Uuteen kotiin uusi_senera_lore.indd Uuteen kotiin Luotettavaa lämmitystekniikkaa SENERA Oy Yli 20 vuoden kokemus rakentamisesta Useita tuhansia tyytyväisiä maalämpöasiakkaita Uudisrakennusten maalämpöjärjestelmien erikoisosaaja SENERAn

Lisätiedot

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet Kotimaiset, energiatehokkaat Fair-8 ja -12 ec ilmanvaihtokoneet Fair-8 ja -12 ec -ilmanvaihtokoneet Miksi tinkiä terveellisistä olosuhteista omassa kodissa? Energiansäästöä raikkaasta sisäilmasta tinkimättä

Lisätiedot

PUTKIREMONTTI- BAROMETRI Pekka Harjunkoski

PUTKIREMONTTI- BAROMETRI Pekka Harjunkoski PUTKIREMONTTI- BAROMETRI 2017 Pekka Harjunkoski 16.3.2017 Tausta ja toteutus Vastaajina isännöitsijät, N241 Putkiremonttibarometria toteutettu vuodesta 2009 alkaen Tutkimuksen teemat: Arvio remonttien

Lisätiedot

Lisätietoa tuotteista saa Pemcon nettisivuilta www.pemco.fi, soittamalla Pemcolle p. 03 887410 tai käymällä Finnbuild messuosastollamme 6d31.

Lisätietoa tuotteista saa Pemcon nettisivuilta www.pemco.fi, soittamalla Pemcolle p. 03 887410 tai käymällä Finnbuild messuosastollamme 6d31. [1] Erittäin hiljaisia ja huippulaatuisia puhallinpattereita vaativiin kohteisiin. Pemco Oy on ottanut omia tuotteitaan täydentämään saksalaiset Roller puhallinpatterit. Niiden äänenpainetaso on alhaisimmillaan

Lisätiedot

Voiko asukas vaikuttaa kiinteistön energiankulutukseen?

Voiko asukas vaikuttaa kiinteistön energiankulutukseen? Voiko asukas vaikuttaa kiinteistön energiankulutukseen? Matti Hellgrén Asiakaspalvelupäällikkö, energia-asiantuntija Talokeskus Yhtiöt Oy!"#$%&'%(')*+,-.)/0)$1)%$1'&2134)5$%")."25$"")"'3"1.(1,5"6"#7&#(3.")5")$+5&#83'.$5")

Lisätiedot

NewLiner Viemärien sisäpuolinen saneeraus

NewLiner Viemärien sisäpuolinen saneeraus NewLiner Viemärien sisäpuolinen saneeraus Luotettavasti ja laadukkaasti NewLinerin palvelukokonaisuudella toteutettu putkien saneeraus on nopea ja kustannustehokas vaihtoehto perinteiselle putkiremontille.

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN RAUTAKESKO 1 Mukavaa lämpöä - miten ja miksi? Lämpö on yksi ihmisen perustarpeista. Lämpöä tarvitaan asuinhuoneissa: kotona ja vapaa-ajanasunnoissa, mökeillä, puutarhassa,

Lisätiedot

Poistoilman lämmön talteenotto

Poistoilman lämmön talteenotto Poistoilman lämmön talteenotto Tehokas tapa pienentää lämmityskustannuksia kerrostalossa. Eikä lämpö mene harakoille! www.gebwell.fi 1 Mikä on PILP? Huoneilman koneellinen poisto aiheuttaa kerrostaloissa

Lisätiedot

SWEGON HOME SOLUTIONS

SWEGON HOME SOLUTIONS ÄLYKÄSTÄ ILMANVAIHTOA IHMISILLE JA KODILLE TAKAA RAIKKKAAN JA TERVEELLISEN SISÄILMAN Ilmanlaadulla on valtavan suuri merkitys hyvinvoinnillemme. Se vaikuttaa yleiseen jaksamiseen ja terveyteemme. Huono

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

Kestävien arvojen koti

Kestävien arvojen koti Kestävien arvojen koti huolto ja siivous yhdellä soitolla yksilöllinen paikalla rakennettu korjaukset ja laajennukset verovähennyksillä Se tehdään kestämään sata vuotta Koralli Koti ei ole pelkkä talo,

Lisätiedot

LUOTETTAVA KUMPPANI. MISSIOMME on toimittaa toimivia ja energiatehokkaita. luotettavasti ja suunnitellusti tarvikkeista asennukseen.

LUOTETTAVA KUMPPANI. MISSIOMME on toimittaa toimivia ja energiatehokkaita. luotettavasti ja suunnitellusti tarvikkeista asennukseen. JOTTA KOTI TOIMISI ARVOMME ovat luotettava kumppanuus, asiakastyytyväisyys, perheyrityksen yhteisöllisyys sekä laadun ja osaamisen jatkuva kehittäminen. MISSIOMME on toimittaa toimivia ja energiatehokkaita

Lisätiedot

LÄMMITÄ, MUTTA ÄLÄ ILMASTOA. TUNNETKO KAUKOLÄMMÖN EDUT?

LÄMMITÄ, MUTTA ÄLÄ ILMASTOA. TUNNETKO KAUKOLÄMMÖN EDUT? LÄMMITÄ, MUTTA ÄLÄ ILMASTOA. TUNNETKO KAUKOLÄMMÖN EDUT? HYVÄN OLON ENERGIAA Kaukolämmitys merkitsee asumismukavuutta ja hyvinvointia. Se on turvallinen, toimitusvarma ja helppokäyttöinen. Kaukolämmön asiakkaana

Lisätiedot

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN KUU TA KUU TA UO 5 V DEN O 5 VU DEN INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN PARANNETTU VIIHTYVYYS SISÄÄNRAKENNETTU NEROKKUUS Perfecting your valued outdoor leisure time SOLAMAGIC DEN TAK UO 5V UU UU DEN

Lisätiedot

NYKYAINEN SÄHKÖISTYS LISÄÄ HYVINVOINTIA MONIN TAVOIN Energiatehokkuus Sähköturvallisuus Asumismukavuus Turva ja huolettomuus Helppohoitoisuus

NYKYAINEN SÄHKÖISTYS LISÄÄ HYVINVOINTIA MONIN TAVOIN Energiatehokkuus Sähköturvallisuus Asumismukavuus Turva ja huolettomuus Helppohoitoisuus NYKYAINEN SÄHKÖISTYS LISÄÄ HYVINVOINTIA MONIN TAVOIN Energiatehokkuus Sähköturvallisuus Asumismukavuus Turva ja huolettomuus Helppohoitoisuus Tyylikkyys Arvon säilyminen Ajanmukaiset tietoliikenneverkot

Lisätiedot

ENERGIAN- SÄÄSTÖVINKKEJÄ LOGISTIIKKA- JA TUOTANTOTILOILLE

ENERGIAN- SÄÄSTÖVINKKEJÄ LOGISTIIKKA- JA TUOTANTOTILOILLE ENERGIAN- SÄÄSTÖVINKKEJÄ LOGISTIIKKA- JA TUOTANTOTILOILLE KIINTEISTÖN ENERGIA- TEHOKKUUTTA LUODAAN JOKA PÄIVÄ Kiinteistöjen tehokas energiankäyttö on fiksua paitsi ympäristön kannalta, myös taloudellisesta

Lisätiedot

bikekeeper.com Tyylikkäästi ilkivallalle Ne aidot ja alkuperäiset pyöräparkit

bikekeeper.com Tyylikkäästi ilkivallalle Ne aidot ja alkuperäiset pyöräparkit bikekeeper.com Tyylikkäästi ilkivallalle Ne aidot ja alkuperäiset pyöräparkit Ilkivalta ja varkaudet ovat yhä enevissä määrin myös taloyhtiöiden ongelmana kaikkialla Suomessa. BikeKeeper -pyöräparkki on

Lisätiedot

Icopal Katto Oy - Urakointipalvelut - Huoltopalvelut. ICOPAL KATTO OY Urakointi- ja huoltopalvelut kaikille katoille

Icopal Katto Oy - Urakointipalvelut - Huoltopalvelut. ICOPAL KATTO OY Urakointi- ja huoltopalvelut kaikille katoille Icopal Katto Oy - Urakointipalvelut - Huoltopalvelut ICOPAL KATTO OY Urakointi- ja huoltopalvelut kaikille katoille Katon kokonaisvaltainen kumppani Icopal Katto Oy Icopal Katto Oy Icopal Katto Oy kuuluu

Lisätiedot

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA Valtakunnan vaivattomin ovi- ja ikkunaremontti palveluasenteella ja maankuululla Kaskilaadulla. MATTI KASKI, TOIMITUSJOHTAJA HELPOSTI JA KERRALLA KUNTOON Ovi- ja ikkunaremontti

Lisätiedot

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 C. Uuden Danfoss Link -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi

Lisätiedot

Oma koti kaukolämpöön. Opas vanhan ja uuden pientalon liittämisestä kaukolämpöverkkoon 1

Oma koti kaukolämpöön. Opas vanhan ja uuden pientalon liittämisestä kaukolämpöverkkoon 1 Oma koti kaukolämpöön Opas vanhan ja uuden pientalon liittämisestä kaukolämpöverkkoon 1 Kaukolämpö on ympäristöystävällinen, taloudellinen ja turvallinen vaihtoehto omakotitalossa Raumalla 95 prosenttia

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN Purmo sähkölämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsi- ja paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

Putkijärjestelmä MAICOFlex Taipuisa Ilmanvaihtokanava

Putkijärjestelmä MAICOFlex Taipuisa Ilmanvaihtokanava Putkijärjestelmä MAICOFlex Taipuisa Ilmanvaihtokanava Kun helppous ja nopeus ratkaisevat Terveellistä asumista www.maico-ventilatoren.com Hiukkaset, pöly, melu: Nämä kuuluvat menneisyyteen! Aina puhdasta

Lisätiedot

Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys Viihtyisyyttä energiatehokkaasti Vaivaton ja huoltovapaa Lattialämmityksen huonekohtaisten termostaattien avulla saat eri tiloihin valitsemasi lämpötilat vaivattomasti. Ammattilaisen

Lisätiedot

ÄLYKÄS LÄMMÖNJAKOKESKUS

ÄLYKÄS LÄMMÖNJAKOKESKUS ÄLYKÄS LÄMMÖNJAKOKESKUS HELEN HOITAA Lämmönjakokeskus on taloyhtiön lämmitysjärjestelmän tärkein laitteisto, joka tulee uusia säännöllisin väliajoin. Helen tarjoaa huolettoman palvelukokonaisuuden laiteuusintaan,

Lisätiedot

KERROSTALOILMANVAIHTO 2019

KERROSTALOILMANVAIHTO 2019 KERROSTALOILMANVAIHTO 2019 VALLOX OY Loimaa Kokonaispinta-ala 13 400 m² Automaattiset levytyökeskukset 3 kpl Särmäysautomaatti CNC-ohjatut särmäyspuristimet Kaksi automaattista jauhemaalauslinjaa Loppukokoonpanolinjat

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

OPAS: OMAKOTITALOT JA VAPAA-AJAN ASUNNOT. Opas aurinkosähkön hyödyntämiseen

OPAS: OMAKOTITALOT JA VAPAA-AJAN ASUNNOT. Opas aurinkosähkön hyödyntämiseen OPAS: OMAKOTITALOT JA VAPAA-AJAN ASUNNOT Opas aurinkosähkön hyödyntämiseen Tarjoamamme aurinkosähköjärjestelmä on toimintavarma ja sinun kannaltasi vaivaton. Aurinko tarjoaa loputtomasti energiaa me tarjoamme

Lisätiedot

Vettä ja lämpöä turvallista asumista

Vettä ja lämpöä turvallista asumista E R I S T E T Y T P U T K I S TOJÄ R J E S T E L M ÄT Vettä ja lämpöä turvallista asumista 01 2011 10001 Uponor Quattro neliputkinen elementti lämmön ja lämpimän käyttöveden johtamiseen autotallin ja talon

Lisätiedot

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Tarvitsen ratkaisun, joka tarjoaa hyvää kahvia nopeasti. Mahdollisuuksia Kahvinjuojat ovat yhä vaativampia. He haluavat todella hyvää kahvia ja laajan

Lisätiedot

KIINTEISTÖ2018 TAMPERE

KIINTEISTÖ2018 TAMPERE MAKSUTON SIS. RUOAT JA JUOMAT KIINTEISTÖ2018 TAMPERE SCANDIC TAMPERE CITY Hämeenkatu 1, Tampere KESKIVIIKKONA 28. MARRASKUUTA KLO 17.00-20.00 PAIKALLISET KIINTEISTÖMESSUT Tervetuloa Tampereella järjestettäville

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

Asunnon ja taloyhtiön kunnon selvittäminen

Asunnon ja taloyhtiön kunnon selvittäminen Nordea Pankki Asumisen ilta Asunnon ja taloyhtiön kunnon selvittäminen Mikko Juva Pientalorakentamisen kehittämiskeskus PRKK Onnistunut asuntokauppa Tunnista asunnon kunto Selvitä taloyhtiön kunto

Lisätiedot

Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen

Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen LÄMPÖÄSSÄ by ROTEX HPSU Compact on todistetusti monipuolinen ja energiatehokas ilma/vesilämpöpumppu patteri- ja lattialämmitysjärjestelmiin sekä käyttöveden

Lisätiedot

Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys Viihtyisyyttä energiatehokkaasti Vaivaton ja huoltovapaa Lattialämmityksen huonekohtaisten termostaattien avulla saat eri tiloihin valitsemasi lämpötilat vaivattomasti. Ammattilaisen

Lisätiedot

Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys Viihtyisyyttä energiatehokkaasti Vaivaton ja huoltovapaa Lattialämmityksen huonekohtaisten termostaattien avulla saat eri tiloihin valitsemasi lämpötilat vaivattomasti. Ammattilaisen

Lisätiedot

PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT

PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT HALUAMME JOKAISEN KAHVIKUPILLISEN OLEVAN NAUTINTO Kahvikupin äärellä virkistäydytään, vaihdetaan kuulumisia, puhutaan asiaa ja asian vierestä. Nautinnollinen kahvihetki

Lisätiedot

Oma koti ja sen suunnittelijat

Oma koti ja sen suunnittelijat Oma koti ja sen suunnittelijat oma koti kullan kallis joka tapauksessa kallis loppujen lopuksi laadukas rakentaminen on edullista, koska sen on kerralla hyvin suunniteltu ja tehty omakotiperheestä rakennuttajaperhe

Lisätiedot

Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys Vesikiertoinen lattialämmitys Viihtyisyyttä energiatehokkaasti Vaivaton ja huoltovapaa Lattialämmityksen huonekohtaisten termostaattien avulla saat eri tiloihin valitsemasi lämpötilat vaivattomasti. Ammattilaisen

Lisätiedot

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Gyptone BIG Sixto -tuotevalikoima UUTTA Gyptone BIG Sixto 63

Lisätiedot

TIETOKARTOITUS - TALOTEKNIIKKA

TIETOKARTOITUS - TALOTEKNIIKKA TIETOKARTOITUS - TALOTEKNIIKKA Jari Palonen Aalto yliopiston Teknillinen korkeakoulu, Energiatekniikan laitos 9.6.2011 TALOTEKNIIKAN MAHDOLLISUUDET ENERGIANSÄÄSTÖ > 50 % lämmönkulutuksesta ASUMISVIIHTYISYYS

Lisätiedot

Merkittävä energiansäästö & Mukavan huoleton ja turvallinen asuminen. - Älykäs, hallittu talotekniikka -

Merkittävä energiansäästö & Mukavan huoleton ja turvallinen asuminen. - Älykäs, hallittu talotekniikka - Merkittävä energiansäästö & Mukavan huoleton ja turvallinen asuminen - Älykäs, hallittu talotekniikka - Agenda Mistä on kyse? Hyödyt Älykäs talotekniikan ohjaus käytännössä Miksi HomeSoft? Tekninen ratkaisu

Lisätiedot

Suptek Pumppusi asiantuntija

Suptek Pumppusi asiantuntija 1 Suptek Pumppusi asiantuntija Suptek Oy on teollisuuden pumppujen asiantuntija. Huoltomme pitää laitteesi kunnossa ja prosessisi pyörimässä. Myynniltämme saat nykyisen tai tulevien tarpeidesi mukaisen

Lisätiedot

ÄLYKÄS HUONEKOHTAINEN LÄMMITYKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄ

ÄLYKÄS HUONEKOHTAINEN LÄMMITYKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄ Säästä kotisi lämmityskuluissa jopa 40 % ÄLYKÄS HUONEKOHTAINEN LÄMMITYKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄ Sisältö Kotivo Oy Kiinteistön nykytilanne Kotivo-laitteen toimintaperiaate Kotivon säästöt ja hyödyt Kotivon

Lisätiedot

Oikeat palvelut oikeaan aikaan

Oikeat palvelut oikeaan aikaan Kotipalvelut kuntoon Olemme Suomessa onnistuneet yhteisessä tavoitteessamme, mahdollisuudesta nauttia terveistä ja laadukkaista elinvuosista yhä pidempään. Toisaalta olemme Euroopan nopeimmin ikääntyvä

Lisätiedot

Suuria säästöjä elpo-elementeillä

Suuria säästöjä elpo-elementeillä Suuria säästöjä elpo-elementeillä Säästöä rakentamisajassa Säästöä asuinneliöissä Säästöä materiaalikuluissa Säästää myös ympäristöä Elpotek Oy talotekniikan innovaatioita Elpotek Oy on talotekniikkaelementtien

Lisätiedot

PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT

PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT PAULIG PROFESSIONAL PALVELURATKAISUT HALUAMME JOKAISEN KUPILLISEN OLEVAN NAUTINTO Kahvikupin äärellä virkistäydytään, vaihdetaan kuulumisia, puhutaan asiaa ja asian vierestä. Nautinnollinen kahvihetki

Lisätiedot

Asukasystävällinen Linjasaneeraus. Toni Wahlfors 27.01.2012

Asukasystävällinen Linjasaneeraus. Toni Wahlfors 27.01.2012 Asukasystävällinen Linjasaneeraus Uponor Cefoelementeillä Toni Wahlfors 27.01.2012 Osakaslähtöinen korjausremontti Kiinteistön arvo osakkaan kannalta taso + perusparannus (tasoa nostava) Ajantasaistaminen

Lisätiedot

JAKELUKISKO- JÄRJESTELMÄT

JAKELUKISKO- JÄRJESTELMÄT JAKELUKISKO- JÄRJESTELMÄT LÄNSIMETRO 2 REFERENSSIESITE ESPOON SAIRAALA KONESALI- TOTEUTUKSET 3 4 2 Länsimetro SKS Connecto toimittaa ja asentaa kiskosiltoja Länsimetroon. Kaikki kiskot valmistetaan Hyvinkäällä

Lisätiedot

BERKER EIB/KNX -TALOAUTOMAATIO

BERKER EIB/KNX -TALOAUTOMAATIO BERKER EIB/KNX -TALOAUTOMAATIO KUINKA ÄLYKÄS SINUN KOTISI ON? Toisille koti merkitsee lepoa ja rauhaa arjen kiireistä, toisille viihtymistä ystävien, perheen tai harrastusten parissa. Tarpeemme vaihtelevat,

Lisätiedot

UUSIUTUVAN ENERGIAN TUOTTAJAPAKETTI

UUSIUTUVAN ENERGIAN TUOTTAJAPAKETTI UUSIUTUVAN ENERGIAN TUOTTAJAPAKETTI TEHOKASTA ENERGIANTUOTANTOA EDELLÄKÄVIJÖILLE Energiantuotanto hajautuu, jolloin myös kuluttajista tulee tuottajia. Helen tarjoaa helpon, tehokkaan ja älykkään ratkaisun

Lisätiedot

Pipelife Pragma. PP Maaviemäriputki

Pipelife Pragma. PP Maaviemäriputki Pipelife Pragma PP Maaviemäriputki Pragma Yksi putki moneen käyttöön Viemäriputkistot ja ympäristö Samalla kun yhdyskuntamme muuttuu ja kehittyy entistä nopeammin, on yhä tärkeämpää ottaa huomioon myös

Lisätiedot

26 Jokaisen putkiremonttiopas

26 Jokaisen putkiremonttiopas ut es iv yt Nä 26 Jokaisen putkiremonttiopas 4 KORJAUS- VAIHTOEHDOT PUTKIREMONTEISSA Putkiremonttimenetelmät voidaan luokitella karkeasti viiteen kategoriaan: 1) uudet putket vanhaan paikkaan 2) uudet

Lisätiedot

Teolliset alat. Kokonaisuus ratkaisee

Teolliset alat. Kokonaisuus ratkaisee Teolliset alat Kokonaisuus ratkaisee Kattava ja luotettava kokonaispalvelu teollisuudelle Tekstiilipalveluyritys Lindström tarjoaa ratkaisuja tilojen sisustamiseen sekä työpukeutumiseen ja suojautumiseen

Lisätiedot

Netel -yritysesittely. Netel on tietoliikenne- ja sähkönsiirtoverkkojen rakentaja ja ylläpitäjä pohjoismaissa.

Netel -yritysesittely. Netel on tietoliikenne- ja sähkönsiirtoverkkojen rakentaja ja ylläpitäjä pohjoismaissa. Netel -yritysesittely Netel on tietoliikenne- ja sähkönsiirtoverkkojen rakentaja ja ylläpitäjä pohjoismaissa. 2017 Netel lyhyesti Mitä teemme Netel suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää tietoliikenne- sekä

Lisätiedot

Taloyhtiön energiankulutus hallintaan

Taloyhtiön energiankulutus hallintaan Taloyhtiön energiankulutus hallintaan 01.02.2012, Oulun kaupunginkirjaston Pakkalan Sali DI Petri Pylsy Suomen Kiinteistöliitto ry Tarjolla tänään Arkitodellisuus taloyhtiöissä Suunnitelmallinen energiatehokkuuden

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

Iltapäivän teeman rajaus

Iltapäivän teeman rajaus 28.8.2019 klo 12-16 Iltapäivän teemat Iltapäivän teeman rajaus Vähähiilinen lämmitys Energiatehokkuus Energiatehokkuuden parannukset (ehdotukset) Energiatehokkuudeltaan heikoimmat rakennukset Korjatut

Lisätiedot

SALAOJA + suojaa kiinteistösi salaojatutkimuksella

SALAOJA + suojaa kiinteistösi salaojatutkimuksella suojaa kiinteistösi salaojatutkimuksella Säännöllinen salaojatutkimus suojaa sisäilmaongelmilta Rakenteisiin pääsevä kosteus on yleisimpiä huonon sisäilman aiheuttajia. Salaojatutkimuksella voidaan selvittää

Lisätiedot

Sujuva putkiremontti omakotitaloon

Sujuva putkiremontti omakotitaloon p i e n ta lo n k äy t tö v e s i r e m o n t t i Sujuva putkiremontti omakotitaloon 10 2009 9005.0 Sujuva putkiremontti pientaloon kustannus alkaen jopa alle 3 000 Vesivahingot ovat huolestuttavassa kasvussa.

Lisätiedot

Älykkäämpi uuden sukupolven lämmönjakokeskus.

Älykkäämpi uuden sukupolven lämmönjakokeskus. Älykkäämpi uuden sukupolven lämmönjakokeskus. KIINTEISTÖN MIELLYTTÄVÄ SISÄLÄMPÖTILA PIENEMPI ENERGIAN- KULUTUS ÄLYKÄS OHJAUS- JÄRJESTELMÄ PAREMPI JÄÄHTYMÄ Fiksuilla valinnoilla energiatehokkuutta Taloyhtiön

Lisätiedot

kansi Enerventin perusilmeellä

kansi Enerventin perusilmeellä Enervent Superior ja Premium Ilmanvaihtolaitteet ilmalämpöpumpulla kansi Enerventin perusilmeellä Fresh, hot & cool Enervent Superior- ja Premium -sarjat Ilmanvaihto lämmitys jäähdytys Ensto Enerventin

Lisätiedot

OPTIMI. Kokoa unelmasi.

OPTIMI. Kokoa unelmasi. OPTIMI Kokoa unelmasi. 2 Tervetuloa Omatalon valmiskotiin! Sisällysluettelo TERVETULOA OMATALON MUUTTOVALMIS -MAAILMAAN OMATALO OPTIMIN EDUT OPTIMI 99 OPTIMI 116 A OPTIMI 116 B OPTIMI 117 OPTIMI 133...................

Lisätiedot

Omasta kodista turvallisempi Uponor-radonratkaisuilla

Omasta kodista turvallisempi Uponor-radonratkaisuilla RADONJÄRJESTELMÄ Omasta kodista turvallisempi Uponor-radonratkaisuilla 12 2010 40001 Voiko radon olla vaarallista? Radon on terveydelle vaarallista ja sitä esiintyy suomalaisissa kodeissa rakennuspaikasta

Lisätiedot

Asunnot tyypeittäin ja ikäluokittain Suomessa.

Asunnot tyypeittäin ja ikäluokittain Suomessa. Rästissä 15 miljardin korjaukset Rakennuslehti 17.4.2015 Pellervon taloustutkimuksen, VTT:n ja KTI Kiinteistötiedon tutkimuksen mukaan vuotuinen korjaustarve on 3,19 miljardia euroa. Vuotuinen korjaustarve

Lisätiedot

T o i m i i k o ta l o s i l ä m m i t y s -

T o i m i i k o ta l o s i l ä m m i t y s - T o i m i i k o ta l o s i l ä m m i t y s - l a i t t e i s t o t u r v a l l i s e s t i, e n e r g i a t e h o k k a a s t i j a y m pä r i s t ö ä s ä ä s tä e n? Ky s y n u o h o o j a l t a s i!

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE TIIMIMME PALVELEE SINUA KOKONAISVALTAISESTI Stancon Oy on vuodesta 1994 toiminut yritys, joka

Lisätiedot

Energiatehokas korjausrakentaminen

Energiatehokas korjausrakentaminen Energiatehokas korjausrakentaminen Kiinteistö 2013, Messukeskus 13.11.2013, Helsinki DI Petri Pylsy Mahdollisuuksia on Julkisivukorjaukset Lisälämmöneristäminen, ikkunoiden ja parveke ovien vaihtaminen

Lisätiedot

Kokemuksia ilmanvaihtojärjestelmien uusimisesta

Kokemuksia ilmanvaihtojärjestelmien uusimisesta Kokemuksia ilmanvaihtojärjestelmien uusimisesta 21.4.2009 Marita Laakso 21.4.2009 1 VVO:n suurimmat omistajat ja hallitus Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen 17,53 % Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö

Lisätiedot

Taloyhtiön energiansäästö

Taloyhtiön energiansäästö Taloyhtiön energiansäästö Hallitusforum 19.03.2011 Messukeskus, Helsinki Petri Pylsy, Kiinteistöliitto Suomen Kiinteistöliitto ry Mitä rakennusten energiatehokkuus on Energiatehokkuus paranee, kun Pienemmällä

Lisätiedot

KIINTEISTÖSUOJAUS SISÄILMA. NÄYTTELIJÄNTIE HELSINKI

KIINTEISTÖSUOJAUS SISÄILMA. NÄYTTELIJÄNTIE HELSINKI SISÄILMA SAFETYCORE OY YRITYKSENÄ Safetycore Oy:n visio on tuottaa kumppaneilleen kustannustehokkain ja laadukkain kiinteistösuojausratkaisu sekä turvatekniikan että sisäilman osalta. Turvatekniikan osalta

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

MACHINERY on laadunvarmistaja

MACHINERY on laadunvarmistaja MACHINERY on laadunvarmistaja Mitä tapahtuu huomenna? entä jos omaisuudelle tapahtuu jotain? entä jos kalustolle tapahtuu jotain? entä jos sinulle tapahtuu jotain? MACHINERY ennakoi, ennaltaehkäisee ja

Lisätiedot

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000 S O L U T I O N S MODUULIRAKENNUKSIEN TOTEUTTAJA Hellman s Production Solutions on erikoistunut modulaariseen rakentamiseen. Moduulirakentamisessa yrityksemme panostaa kestäviin materiaaleihin ja projektikohtaiseen

Lisätiedot

Ympäristötuotteet 5.3.2013

Ympäristötuotteet 5.3.2013 Ympäristötuotteet 9 5.3.2013 9 Ympäristötuotteet Yleistä Kotimaiset WehoPuts-puhdistamot on suunniteltu täyttämään tiukimmatkin vaatimukset. Toiminnaltaan puhdistamot ovat biologis-kemiallisia panospuhdistamoita

Lisätiedot

VTS - kotien toimintatapa epäiltäessä sisäilmaongelmaa. Asukastoimikunnan seminaari

VTS - kotien toimintatapa epäiltäessä sisäilmaongelmaa. Asukastoimikunnan seminaari VTS - kotien toimintatapa epäiltäessä sisäilmaongelmaa Asukastoimikunnan seminaari 10.3.2018 Esittely Jari Kauppinen, kunnossapitomestari Jari.kauppinen@vts.fi p. 040 185 0489 Jyrki Mälkki, kunnossapitomestari

Lisätiedot

Sadevesijärjestelmät. Tikkaat. Kattoturvatuotteet. Turvakiskot. Asennuspalvelu

Sadevesijärjestelmät. Tikkaat. Kattoturvatuotteet. Turvakiskot. Asennuspalvelu Sadevesijärjestelmät Tikkaat Kattoturvatuotteet Turvakiskot Asennuspalvelu Asiantuntijat palveluksessanne! Sadex-asiantuntijamme toimivat Pirkanmaan, Uudenmaan, Keski-Suomen, Ylivieskan, Satakunnan ja

Lisätiedot

Kestäviä ja turvallisia ratkaisuja kerrostalojen linjasaneeraukseen. Uponor Suomi Oy Toni Wahlfors

Kestäviä ja turvallisia ratkaisuja kerrostalojen linjasaneeraukseen. Uponor Suomi Oy Toni Wahlfors Kestäviä ja turvallisia ratkaisuja kerrostalojen linjasaneeraukseen Uponor Suomi Oy Toni Wahlfors Kerrostalojen talotekniikka Edistyksellistä saneerausta Uponor tarjoaa Tehokaan rakennusprosessin Lyhyemmän

Lisätiedot

Ari Tolonen, OptiWatti Oy Lähienergialiiton aamiaistilaisuus

Ari Tolonen, OptiWatti Oy Lähienergialiiton aamiaistilaisuus Ari Tolonen, OptiWatti Oy Lähienergialiiton aamiaistilaisuus 16.10.2018 Sisältö OptiWatti Oy Mikä on OptiWatti? Case-esimerkkejä Tuotekehitysputkessa OptiWatti Oy 2013 Yhtiön perustaminen 2014 Palvelun

Lisätiedot

ENERGIATEHOKAS KORJAUSRAKENTAMINEN Markku Sinisalo Juha Hartikka

ENERGIATEHOKAS KORJAUSRAKENTAMINEN Markku Sinisalo Juha Hartikka ENERGIATEHOKAS KORJAUSRAKENTAMINEN Markku Sinisalo Juha Hartikka Poistoilmapuhaltimien uusiminen Poistoilmapuhaltimien uusiminen EC puhaltimiksi Poistoilmapuhaltimien rakenteellinen käyttöikä on yleensä

Lisätiedot

OnePipe-lattialämmitys viihtyisämpi koti!

OnePipe-lattialämmitys viihtyisämpi koti! OnePipe-lattialämmitys viihtyisämpi koti! ENERGIATEHOKAS NÄKYMÄTÖN Asennetaan lattiarakenteisiin, näkyvissä vain huonekohtaiset termostaatit. Helpottaa siivousta sekä sisustamista. Soveltuu melkein mihin

Lisätiedot

Picote Oy Ltd kehityksen kärjessä. www.picote.fi

Picote Oy Ltd kehityksen kärjessä. www.picote.fi Picote Oy Ltd kehityksen kärjessä. www.picote.fi Picote Oy:n tuote- ja yritysesittely Sisältö Mitä on sukitus, putkitus & pinnoitus?. Sivut 3-5 Vakuutuskäytäntö Sivu 6 Picoten historia Sivu 7 Picote-haaraporausmenetelmä.

Lisätiedot

Esperi Care Anna meidän auttaa

Esperi Care Anna meidän auttaa Esperi Care Anna meidän auttaa Esperi palvelee, kasvaa ja kehittää. Valtakunnallinen Esperi Care -konserni tarjoaa kuntouttavia asumispalveluja ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille ja vammaispalvelun

Lisätiedot