Tuoteseloste. emco sisäänkäyntimatot. emcobad emcobau emcoklima

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tuoteseloste. emco sisäänkäyntimatot. emcobad emcobau emcoklima"

Transkriptio

1 Tuoteseloste emco sisäänkäyntimatot emcobad emcobau emcoklima

2 emco sisäänkäyntimatot: tehokkaita, kestäviä, käteviä, muunneltavia Sisäänkäynti on rakennuksen käyntikortti. Jotta aula sopii rakennuksen tyyliin, on sen suunnitteluun kiinnitettävä erityistä huomiota. emcon DIPLOMAT- ja MARSCHALL-sisäänkäyntimatot sekä monet erikoismallit pysäyttävät lian ja kosteuden jo sisäänkäynnin alueelle. emco GS-mattojen profiili on suljettu. Siksi ne ovat erittäin kestäviä ja nopeita puhdistaa; lika imuroidaan pois maton päältä. Kolmivaiheinen emcon mattojärjestelmä pysäyttää tehokkaasti karkean ja hienojakoisen lian sekä kosteuden. Mattotyyppien valinnassa huomioidaan maton teknisen käyttötarkoituksen lisäksi, että matotkin ovat osa rakennuksen yleisilmettä; mattojen muotoja ja värejä yhdistellään asiakkaan toiveiden mukaan. Koulutetut myyntineuvottelijat ovat käytettävissä suunnittelua ja teknisiä kysymyksiä varten. emcon korkeatasoisella palvelulla ja laadukkailla tuotteilla varmistetaan, että sisäänkäynnistä tulee yksilöllinen, käytännöllinen ja miellyttävä. kuva 1 kuva 2 emco-sisäänkäyntimatto on puhdistuskykyinen pitkään, koska lika ei jää mattoon, vaan putoaa profiilien väliin maton alle (kuva 1). Lika on helppo poistaa maton alta, koska maton voi rullata (kuva 2). Lika ei kulkeudu jalkineiden pohjissa kauemmaksi. (Kuvat eivät koske emco GS -mattoja.) 2 Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään. Päiväys:

3 3

4 emco-sisäänkäyntimattojärjestelmän osat: Korkeudet, materiaalin vahvuudet ja liuskat. Korkeudet 42 DIPLOMAT DIPLOMAT DIPLOMAT DIPLOMAT PLAZA MARSCHALL (S) MARSCHALL (S) GS emco DIPLOMAT-, MARSCHALL-, GS- ja PLAZA -sisäänkäyntimattoja on 5 korkeutta sekä vastaavat asennuskasetit:,,, ja 42 mm. Mitä korkeampi matto, sitä suurempi on sen kyky kerätä likaa. Korkeamman maton välitilojen täyttyminen kestää kauemmin. Puhdistuskertoja voidaan vähentää. Korkea matto on tarkoitettu sisäänkäyntiin, jonka kautta on paljon liikennettä. Materiaalin vahvuudet ca. 2,5 1 2,5 2,5 1,5 DIPLOMAT MARSCHALL (S) RADIAL PLAZA GS emco DIPLOMAT, MARSCHALL, RADIAL, GS ja PLAZA -sisäänkäyntimattoja on kahta materiaalivahvuutta. Huomaa: Mitä vahvempi materiaali, sitä suurempi on maton kuormitettavuus. emco DIPLOMAT -mallien materiaalin vahvuus on 1 mm ja käyttöalue tavanomaisesta voimakkaaseen kuormitukseen. MARSCHALL, RADIAL ja PLAZA -mallien materiaalin vahvuus on 2,5 mm käyttöalue voimakkaasta äärimmäisen voimakkaaseen kuormitukseen. emco PLAZAn muoto ja korkeus poikkeavat muista malleista. Liuskat Lisäprofiilit karkea harjas kumi harjakasetti tekstiiliharja MAXIMUS-käytävämatto uralista harjaslista emco DIPLOMAT, MARSCHALL ja PLAZA -malleja varten on kolme liuskamallia (karkea harjas, kumi ja harjakasetti). Mallin valintaperuste on likaantumistapa; kerääkö matto lähinnä hienojakoista vai karkeata likaa. DIPLOMAT ja SENATOR -mallien puhdistusvaikutuksen tehostamiseen on kaksi lisäprofiilimallia. Uudentyyppisessä emco GS -sisäänkäyntimatossa on suljettu profiili ja integroitu uralista; joko kumi- tai tekstiiliharjaliuska tai MAXIMUS-mallin mukainen puhdistusliuska. 4 Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään. Päiväys:

5 emco sisäänkäyntimatot, tuotekaavio: Katso tästä käyttöösi sopivin matto. * Kuormitettavuusluokka, esim. tavanomainen: asunnot, vastaanottotilat, erikoisliikkeet, pienten liiketilojen sisäänkäynnit (< 250 kävijää / päivä) voimakas: virastot, pankit, koulut, vilkkaat kauppaliikkeet ( kävijää / päivä) erittäin voimakas: kauppakeskukset, lentoasemat, sisäänkäynnit, joissa erittäin vilkas liikenne (yli kävijää / päivä) erittäin voimakas ++: kauppakeskukset, lentoasemat, sisäänkäynnit, joissa erittäin vilkas liikenne (yli kävijää / päivä) Mallien lisämerkinnät G kumiliuska RB karkea harjas ja harjalista GB kumiliuska ja harjaslista RK karkea harjas ja uralista GK kumiliuskat ja uralista RCB karkea harjas ja harjakasetti GCB kumiliuska ja harjakasetti TB tekstiiliharja (vain GS) R karkea harjas M MAXIMUS-käytävämatto CB harjakasetti Ulkoalueiden sisäänkäyntimatot Kuorma* BE** G GB GK GCB CB GS/G RE*** painonkesto /pyörät 5 G 5 GK 5 GCB 5 CB 13 5 G 5 GB 5 GK 5 GCB 5 CB 20 5 G 5 GB 5 GK 5 GCB 5 CB 25 5 G 5 GK 5 GCB 5 CB 30 ostosvaunut, pyörätuolit, kärryt (ks. huomautus GB, GK, GCB, CB!)* 5 S/G 5 S/GCB 5 S/CB 5 GS/G 20 lisäksi myös: henkilöauto, 5 S/G 5 S/GCB 5 S/CB 25 pumppukärry S/G 542 S/GCB 542 S/CB 46 ks. MARSCHALL Sisätilojen ja katettujen ulkotilojen sisäänkäyntimatot Kuorma* BE** R RB RK RCB TB M RE*** painonkesto /pyörät 5 R 5 RK 5 RCB 13 5 R 5 RB 5 RK 5 RCB 20 5 R 5 RB 5 RK 5 RCB 25 5 R 5 RK 5 RCB 30 ostosvaunut, pyörätuolit, kuljettimet (ks. huomautus RB, RK, RCB!)* 5 S/R 5 S/RCB 5 GS/TB 5 GS/M 20 lisäksi myös: henkilöauto, 5 S/R 5 S/RCB 25 pumppukärry S/R 542 S/RCB 46 *Mallit GB, GK, GCB ja CB kestävät rajoitetusti pyörillä yli työntämistä/ajamista, mallit RB, RK ja RCB eivät kestä. **BE = sisäänkäyntimaton asennuskorkeus (mm) ***RE = sisäänkäyntimaton asennuskehyksen korkeus (mm) ks. MARSCHALL Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään. Päiväys:

6 emco DIPLOMAT, MARSCHALL ja RADIAL alue 1: Karkea lika - ulkotilat ja katetut sisäänkäynnit G kumiliuskat (29) 5 GB kumiliuskat ja harjaslista* 5 9,5 5 emco RADIAL -malli GK kumiliuskat ja uralista* (5 5 5) (29) CB harjakasetit (29) 5 GCB kumiliuskat ja harjakasetit (29) 5 punaiset mitat: emco DIPLOMAT 5 *ei toimiteta MARSCHALL-mallina 6 Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään. Päiväys:

7 emco DIPLOMAT, MARSCHALL ja RADIAL alue 2: Hienojakoinen lika - sisätilat ja katetut sisäänkäynnit R karkea harjas -liuska (29) 5 RB karkea harjas -liuska ja harjaslista* 5 9,5 5 RK karkea harjas -liuska ja uralista* (5 5 5) (29) RCB karkea harjas -liuska ja harjakasetti (29) 5 GS/ TB tekstiiliharja 37 GS/M MAXIMUS -käytävämatto 37 GS/G kumiliuskat 37 punaiset mitat: emco DIPLOMAT 5 *ei toimiteta MARSCHALL-mallina Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään. Päiväys:

8 emco puhdistaa kolmessa vaiheessa: Likaantuminen estetään tehokkaasti Kolmivaiheinen järjestelmä vähentää likaantumista yksilöllisesti, rakennuksen käyttötarkoituksen ja käyttötilanteen mukaan. Kolmivaiheinen puhdistus sopii erittäin hyvin kauppakeskuksiin, kouluihin, päiväkoteihin, virastoihin ja julkisiin rakennuksiin; kaikkialle, missä on paljon liikennettä. Järjestelmä alentaa siivouskuluja ja säästää lattioita sekä rakennuksen sisustusta. Luistamattomat matot ehkäisevät samalla onnettomuuksia. Huomaa: emco-käytävämaton materiaali on tarkoitettu alueelle 3. Se ei korvaa eikä ole vaihtoehto alueiden 1 ja/tai 2 matoksi, koska käytävämaton materiaali on tarkoitettu poistamaan vain hienojakoista likaa ja kosteutta. 1 Alue 1 - karkeajakoinen lika 1 Esimerkki: emco-sisäänkäyntimatto malli CB, jossa harjakasetit; perusjärjestelmä karkeajakoisen lian poistamiseen, tarvittaessa mukana liankeruuallas ja erikoiskehys. 2 Alue 2 - hienojakoinen lika 2 Esimerkki: emco-sisäänkäyntimatto malli R, jossa karkea harjas -liuskat. Kestävät harjasliuskat hankaavat hienojakoisen lian pois eikä lika kulkeudu rakennukseen. 3 Alue 3 - kosteus 3 Tekstiilimaton tavoin toimiva emco-käytävämatto kerää kosteuden ja jäännöslian erinomaisesti. 8 Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään. Päiväys:

9 emco 500 -kehykset, emco LUMINA ja emco-liankeruuallas: emco DIPLOMAT ja emco MARSCHALL -lisävarusteet emco 500 -asennuskehykset; kulmaprofiilia ja viistetyt nurkat. Toimitus sisältää tukevat liitoslevyt mittatarkkaa ruuvikiinnitystä varten. Toimitus sisältää kiinnitysankkurit. Märkiä alueita varten ankkurit voidaan haluttaessa toimittaa kromi-nikkeli-teräksisinä. Kehys on joko esikoottu asennusta varten tai se toimitetaan täysin valmiina (esim. kehys, jossa on kaarevia muotoja tai kehys, jossa on useita koloja jne.) 500 alumiini emco LUMINA tekee sisäänkäynnistä näyttämön. Valaistu kehys on tarkoitettu sisä- ja ulkokäyttöön. Helposti asennettavassa kehyksessä on vesitiiviit ja iskunkestävät sekä energiaa säästävät ja pitkäikäiset led-valolistat. 500 kromi-nikkeli-teräs 500 messinki emco-liankeruuallas (malliin emco MARSCHALL) Alumiininen keruuallas (AlMg 1) on tarkoitettu suuria likamääriä ja vilkkaasti liikennöityjä sisäänkäyntejä varten. Altaat on hitsattu vesitiiviiksi. Sisäpuoli on täysin sileä puhdistamisen helpottamiseksi. Toimitus sisältää kiinnitysankkurit kiinni hitsattuina, tyhjennysventtiili lisävarusteena. Asennetaan moduuleittain. Useasta eri altaasta voi rakentaa liankeruualtaiden kokonaisuuden. LUMINA emco 500 -kehykset ja emco LUMINA malli mitat mm (k x l x s) materiaali 500/13 13 x 25 x 3 alumiini 500/18 18 x 28 x 3 alumiini 500/20 20 x 30 x 3 20 x 25 x 3 alumiini kromi-nikkeli-teräs, materiaalinro (V4A) Liankeruuallas 500/25 25 x 28 x 3 25 x 25 x 3 25 x 28 x 3 alumiini antiikkimessinki kromi-nikkeli-teräs, materiaalinro (V4A) 500/30 30 x 30 x 3 30 x 30 x 3 30 x 25 x 3 500/46 47,5 x 35 x 4,5 44 x 25 x 2 alumiini antiikkimessinki kromi-nikkeli-teräs, materiaalinro (V4A) alumiini kromi-nikkeli-teräs, materiaalinro (V4A) LUMINA 30 x 25 x 52 alumiini (tarvitaan muuntaja, toimitus led-valoilla tai ilman) emco-liankeruualtaat malli altaan korkeus (mm) kokonaiskorkeus (mm) enimmäisleveys, 1-os. allas (mm) enimmäissyvyys, 1-os. allas (mm) Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään. Päiväys:

10 emco-käytävämattojärjestelmä alue 3: Kosteuden ja hienojakoisen lian poisto sisätiloista. Ääntä vaimentava emco-käytävämatto ja sen harmoniset värit luovat sisääntulon positiivisen kokonaisvaikutelman. Materiaali pysäyttää sisääntuloon jopa 90 % kosteudesta ja jäännösliasta. Käytävämatot suojaavat siten erinomaisesti lattiapintoja. Lattiaa tarvitsee puhdistaa harvemmin. Lattian käyttöikä pitenee. Lattiaa on uusittava ja korjattava harvemmin. Matto ei ole liukas, vaikka sisääntuloalue olisikin märkä ja likainen. Siten onnettomuuksista aiheutuvat kustannukset alenevat. Vilkkaasti liikennöityjen tilojen hygienia kohenee selvästi. Toisin kuin tavanomaiset matot, tämä matto ottaa vastaan sekä pysty- että vaakasuuntaan aiheutettua likakuormitusta. Erityiset ontelokuidut kuljettavat lian nukan yläpinnalta maton kantavaan kerrokseen. Siksi maton keräämä lika ei näy (ks. kuva alla). Lika on helppo poistaa seuraavalla puhdistuskerralla. emco-käytävämattolaadut ovat MAXIMUS, PREMIUM, SCRATCH, MODUS ja FAVORIT. Sisäänkäynnin yksilöllisen ja rakennuksen henkeen sopivan tyylin suunnitteluun on miltei rajattomat mahdollisuudet näitä mattoja emco alu-sisäänkäyntimattoihin yhdistämällä. Painettavan MAXIMUS IMAGE -malliston avulla sisääntulo saadaan yrityksen oman visuaalisen ilmeen mukaiseksi. emco-käytävämatto on pitkäikäinen laatutuote. Maton valon- ja palonkesto mallista riippuen ovat erinomaisia. Materiaali kestää pesun 40 C. emco-käytävämattoja toimitetaan, mallista riippuen, paloina tai rullina, irtomatoiksi tai kiinteää asennusta varten. emco-käytävämatto toimii näin nukka lika maton runko PVC Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään. Päiväys:

11 PREMIUM kuin parasta samettia, vaativaan käyttöön Edustavaa veluuria, nukkapaino n g/m 2. 6 väriä, korkeus n. 13 mm. SCRATCH profiloitu ja tehokas Materiaalien sekoitus, joka harjaa karkean lian pois ja sieppaa hienojakoisen lian talteen. Nukkapaino n g/m 2. 5 väriä, korkeus n. mm. MODUS uusi pintarakenne ja ulkonäkö Uudentyyppiset kuidut pysäyttävät lian ja kosteuden tehokkaasti. Nukkapaino n g/m 2. 5 väriä, korkeus n. 9 mm. FAVORIT hyvää liantorjuntaa Kestävää peruslaatua rakennuksen muiden tilojen likaantumista ehkäisemään. Nukkapaino n. 820 g/m 2. 4 väriä, korkeus n. mm. MAXIMUS ylellinen käytävämatto Joustavuutensa säilyttävä, kulutusta kestävä, tuftattua veluuria, nukkapaino n g/m väriä, korkeus n. mm. MAXIMUS IMAGE luova ratkaisu brändinluojalle 45 värin valikoima, kaikki pantone-värit tai yksilöllisiä erikoisvärejä. Kuviointia ei rajoiteta millään tavoin. Rakenna yrityksesi imago jo sisäänkäynnistä aloittaen. Sama laatu kuin MAXIMUS-matoissa. Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään. Päiväys:

12 FIN /07.09 Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään. The right of technical modification is reserved. Erwin Müller Gruppe Lingen emcobad emcobau emcoklima Oy Hedtec Ab Hedengren Company Lauttasaarentie Helsinki, Finland Tel Fax hedtec@hedtec.fi emco Bau- und Klimatechnik GmbH & Co. KG PF 1860 D Lingen Tel. +49 (0) Fax +49 (0) bau@emco.de

Tuoteseloste. emco sisäänkäyntimatot. emcobad emcobau emcoklima

Tuoteseloste. emco sisäänkäyntimatot. emcobad emcobau emcoklima Tuoteseloste emco sisäänkäyntimatot emcobad emcobau emcoklima emco sisäänkäyntimatot: tehokkaita, kestäviä, käteviä, muunneltavia Sisäänkäynti on rakennuksen käyntikortti. Aulan suunnitteluun on kiinnitettävä

Lisätiedot

ACO N o r d i c. ACO kuraritiläjärjestelmät Jätä lika jo ovelle. ACO kuraritiläjärjestelmät. ACO Vario ulkokäyttöön ACO Indoor sisäkäyttöön

ACO N o r d i c. ACO kuraritiläjärjestelmät Jätä lika jo ovelle. ACO kuraritiläjärjestelmät. ACO Vario ulkokäyttöön ACO Indoor sisäkäyttöön ACO N o r d i c 1 ACO kuraritiläjärjestelmät Jätä lika jo ovelle. ACO Vario ulkokäyttöön ACO Indoor sisäkäyttöön Jätä lika oven ulkopuolelle 2 Ensivaikutelma on aina ratkaisevan tärkeä ja nimenomaan talojen

Lisätiedot

Matot halutulla designilla.

Matot halutulla designilla. Matot halutulla designilla. Aulamaton tummat ja usein harmaat sävyt ovat luonnollisesti hyviä syksyllä ja talvella, kun matto on kovalla koetuksella. Ulkona on likaista ja jaloissa kantautuu sisälle lunta,

Lisätiedot

TUULIKAAPPIMATOT TUOTETIEDOT SUUNNITTELIJOILLE

TUULIKAAPPIMATOT TUOTETIEDOT SUUNNITTELIJOILLE TUULIKAAPPIMATOT TUOTETIEDOT SUUNNITTELIJOILLE 10 lianpysäytysratkaisua sisäänkäynnille: Valitse yksi alla olevista Romat 12 mm TUULIKAAPPIMATTOJÄRJESTELMÄ Romat Romat GT Romat GT 17 ja 22 mm 12 mm 17

Lisätiedot

K A I K K I E N J A L O I S S A NOVA KASETTIMATOT

K A I K K I E N J A L O I S S A NOVA KASETTIMATOT K A I K K I E N J A L O I S S A NOVA KASETTIMATOT ENSIVAIKUTELMAN TEKEMISEEN EI SAA KOSKAAN UUTTA MAHDOLLISUUTTA Hyvin suunniteltu ja toimiva sisääntuloalue antaa ihmisille mielikuvan yrityksestä tai rakennuksesta.

Lisätiedot

matot Sisääntulomatto: Nomad Optima 9910 suunnitteluehdotus 3 Innovoimaa

matot Sisääntulomatto: Nomad Optima 9910 suunnitteluehdotus 3 Innovoimaa Nomad mattovalikoima. Näyttävä ja toimiva. Sisääntulomatto: Nomad Optima 9910 suunnitteluehdotus 3 Innovoimaa 3 Innovoimaa Sisääntuloalueen rooli rakennuksessa on tärkeä 3M Nomad : vuosien kokemus sisääntuloalueiden

Lisätiedot

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt Auringolta suojautuminen on tärkeä osa asumista sekä nykyaikaista rakentamista. Ulkotiloissa viilentävällä varjolla on tärkeä rooli paitsi viihtyisyyden myös terveytesi kannalta.

Lisätiedot

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon

Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Tutustu IDO SHOWERAMA -mallistoon Valitse oma suosikkisi 537 vaihtoehdosta Vedinvaihtoehtoja on kaksi - kromi ja harjattu teräs. Molemmat kestävät sekä kosteutta että kulutusta. Suihku on arjen ylellisyyttä.

Lisätiedot

Laajenna tilaa! Pidennä kesäaikaa! steni duo parvekelevyllä

Laajenna tilaa! Pidennä kesäaikaa! steni duo parvekelevyllä steni parveke Laajenna tilaa! Pidennä kesäaikaa! steni duo parvekelevyllä 2006/4343 Ota kaikki neliöt hyötykäyttöön Parveke on tervetullut pinta-alan lisä asuinneliöihin. Muistele kaikkia lämpimiä, aurinkoisia

Lisätiedot

WG 80 Talvipuutarhan liukuosat Talvipuutarhan kiinteät osat ks. sivu 15

WG 80 Talvipuutarhan liukuosat Talvipuutarhan kiinteät osat ks. sivu 15 7992FI WG 80 Talvipuutarhan liukuosat Talvipuutarhan kiinteät osat ks. sivu 15 Willab Garden 2017-03 TÄRKEÄÄ! Lue asennusohje kokonaan ennen kuin aloitat asennuksen! Ellei ohjeita noudateta, osat eivät

Lisätiedot

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen suuntaan aukeavat kankaat sekä runkokehikon tolppineen. Yhdellä

Lisätiedot

:: Suunnittelu- ja asennusohje. :: Suunnittelu- ja asennusohje

:: Suunnittelu- ja asennusohje. :: Suunnittelu- ja asennusohje :: Suunnittelu- ja asennusohje 1 2 :: Suunnittelu- ja asennusohje Muunto-järjestelmällä voit toteuttaa mitä erilaisimpia säilytysratkaisuja kodin eri tiloihin. Muunto perustuu seinäpanelointiin ja monipuoliseen

Lisätiedot

leijona- Julkisten tilojen kuningas vaativaan ammattikäyttöön www.plast-turf.fi

leijona- Julkisten tilojen kuningas vaativaan ammattikäyttöön www.plast-turf.fi leijona- Julkisten tilojen kuningas vaativaan ammattikäyttöön www.plast-turf.fi & Leijona Economic TUULIKAAPPIMATTO VÄRIVAIHTOEHDOT Seitsemällä eri värivaihtoehdolla Orginal avaa mahdollisuuden tuulikaapin

Lisätiedot

Kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen. www.lapetek.fi. Tähti keittiössäsi. SILGRANIT PuraDur teimme parhaasta vieläkin paremman

Kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen. www.lapetek.fi. Tähti keittiössäsi. SILGRANIT PuraDur teimme parhaasta vieläkin paremman Kestävä, hygieeninen ja helppohoitoinen www.lapetek.fi Tähti keittiössäsi. SILGRANIT PuraDur teimme parhaasta vieläkin paremman Allas: BLANCO ADON XL 6 S, SILGRANIT PuraDur, valkoinen Hana: BLANCO ALTA-S

Lisätiedot

Käy sisään! Toimiva sisäänkäynti vahvistaa yrityskuvaasi

Käy sisään! Toimiva sisäänkäynti vahvistaa yrityskuvaasi Käy sisään! Toimiva sisäänkäynti vahvistaa yrityskuvaasi Welcome W Velkommen Välko Accueil illkommen Tervetuloa mmen Ensivaikutelmalla on merkitystä Ensivaikutelman tekemiseen ei saa koskaan uutta mahdollisuutta.

Lisätiedot

SISUSTUSLEVYT ALUCO VÄLITILALEVYT SLATE LITE KIVILEVYT WESTAG & GETALIT. sivut sivut sivut

SISUSTUSLEVYT ALUCO VÄLITILALEVYT SLATE LITE KIVILEVYT WESTAG & GETALIT. sivut sivut sivut ALUCO VÄLITILALEVYT sivut 172-175 SLATE LITE KIVILEVYT sivut 176-177 WESTAG & GETALIT sivut 178-179 04/2019 16 172 ALUCO VÄLITILALEVYT VÄLITILALEVYT Komposiittilevystä valmistettu välitilalevy on monikäyttöinen

Lisätiedot

Kuvasto. Kuusimäentie 12, 01900 Nurmijärvi info@muovihaka.com Puh. (09) 290 2220 www.muovihaka.com

Kuvasto. Kuusimäentie 12, 01900 Nurmijärvi info@muovihaka.com Puh. (09) 290 2220 www.muovihaka.com Kuvasto Kuusimäentie 12, 01900 Nurmijärvi info@muovihaka.com Puh. (09) 290 2220 www.muovihaka.com 1 Muovihaka Muovihaka on erikoistunut ruiskupuristustekniikalla valmistettavien kumi-muovisekoitteisten

Lisätiedot

Besam Automaattinen Ovijärjestelmä

Besam Automaattinen Ovijärjestelmä Besam Automaattinen Ovijärjestelmä Slim ja Slim Thermo Slim ja Slim Thermo Automaattisen Besam Slim -ovijärjestelmän perusversio on saatavana myös teleskooppisena tai tavallisella tai kääntyvällä paniikkisaranatoiminnolla

Lisätiedot

LEIJONA- JULKISTEN TILOJEN KUNINGAS VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN. www.plast-turf.fi

LEIJONA- JULKISTEN TILOJEN KUNINGAS VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN. www.plast-turf.fi LEIJONA- JULKISTEN TILOJEN KUNINGAS VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN www.plast-turf.fi Leijona Original & Leijona Economic TUULIKAAPPIMATTO VÄRIVAIHTOEHDOT Seitsemällä eri värivaihtoehdolla Orginal avaa mahdollisuuden

Lisätiedot

T1 Elegantti pistorasiakeskus

T1 Elegantti pistorasiakeskus Upeat alumiinirunkoiset TallyKey pylväät on tehty kestämään pitkään kovissakin olosuhteissa. Tuotteet toimitetaan aina asennusvalmiina kokonaisuuksina ja varustetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväässä

Lisätiedot

OMINAISUUKSIA KÄYTTÖKOHTEET SIIVOUS JA PUHDISTUS TAKUU

OMINAISUUKSIA KÄYTTÖKOHTEET SIIVOUS JA PUHDISTUS TAKUU ABI Aluflex maton profiilirunko on erittäin kestävä ja soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön vaativissa julkisissa kohteissa. Käyttökohteen mukaan pintamateriaaliksi valitaan joko kumi-, harjas-, mattopinta

Lisätiedot

ECOA 901 lämmitettävä lumi- ja jäätunnistin ECOA 902 lämpötila- ja kosteustunnistin

ECOA 901 lämmitettävä lumi- ja jäätunnistin ECOA 902 lämpötila- ja kosteustunnistin KÄYTTÖOHJE BRUKSANVISNING OPERATING INSTRUCTION BEDIENUNGSANLEITUNG PAIGALDUSJUHEND ИНСТРУКЦИЯ ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ NOTICE D INSTALLATION MONTAVIMO INSTRUKCIJA RAK 24.05.2004 ECOA 901 lämmitettävä lumi- ja

Lisätiedot

Kostean tilan vedenkestävät avaukset

Kostean tilan vedenkestävät avaukset Kostean tilan vedenkestävät avaukset Valoisat ratkaisut kodin kaikkiin kosteisiin tiloihin. FP-Tuotteiden laajasta valikoimasta löydät oikeanlaiset ovet ja seinät kodin märkätiloihin. Ne suojaavat, avartavat

Lisätiedot

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912 PASSION IN CRANES PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI Since 1912 PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä on maailman kehittynein työpajanosturi. Sen ainutlaatuiset

Lisätiedot

Alumiinirungon/Eristyskatto

Alumiinirungon/Eristyskatto 7970FI Alumiinirungon/Eristyskatto Kattolipan runko 8 Willab Garden 2016.05 3 2 4 TÄRKEÄÄ! Lue asennusohjeet läpi ennen kuin aloitat asentamisen! Jos ohjeita ei noudateta, elementti ei toimi parhaalla

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

KONSERVOINTIKALVOT, -KANKAAT JA PAPERIT

KONSERVOINTIKALVOT, -KANKAAT JA PAPERIT KONSERVOINTIKALVOT, -KANKAAT JA PAPERIT Useimmista tuotteista saatavilla näytepala! Valkoinen silkkipaperi happovapaa, puskuroitu rullan leveys 1,0 m 10 kg, 500 m Tuotenumero: 201031 à 229,00 (184,68 )

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

Pyörätuolihissit. Helsinki kaikille -projekti, Vammaisten yhdyskuntasuunnittelupalvelu (VYP) ja Jyrki Heinonen

Pyörätuolihissit. Helsinki kaikille -projekti, Vammaisten yhdyskuntasuunnittelupalvelu (VYP) ja Jyrki Heinonen Pyörätuolihissit Pyörätuolihissit ovat kevytrakenteisia pystyhissejä tai porrashissejä jotka soveltuvat yleensä melko pieniin tasoeroihin. Kerroksesta toiseen siirtymisessä on uudisrakennuksissa käytettävä

Lisätiedot

Tuoteluettelo/hinnasto 1.1.2012. Liesikuvut. Oma moottori Huippuimuriohjaus. Keittotasot. www.lapetek.com

Tuoteluettelo/hinnasto 1.1.2012. Liesikuvut. Oma moottori Huippuimuriohjaus. Keittotasot. www.lapetek.com Tuoteluettelo/hinnasto 1.1.2012 Liesikuvut Oma moottori Huippuimuriohjaus Keittotasot www.lapetek.com OY LAPETEK AB Kankiraudantie 1 FI-00700 Helsinki Finland puhelin:

Lisätiedot

Thermozone AD 102/103

Thermozone AD 102/103 Thermozone AD 102/103 SE... 3 NO... 4 FI... 5 GB... 6 DE F RU PL...7...8...9...10 SE NO FIN GB DE F 133 806 c-c 600 L = 2 m 207 A min 100 min 50 min 50 B C 2 FIN Asennus- ja käyttöohje Käyttöalue Pienehköt

Lisätiedot

Uudet SKAI - verhoilut

Uudet SKAI - verhoilut Verkkokauppa Menu Palvelut» Materiaalivaihtoehdot Uudet SKAI - verhoilut Kestävää, ylellistä ja trendikästä Lojer-tuotteiden verhoiluissa käytetään korkealaatuista ja iholle miellyttävän tuntuista SKAIkeinonahkaverhoilua.

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY. PL 561 13101 Hämeenlinna

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY. PL 561 13101 Hämeenlinna FORATIA FINLAND OY PL 561 13101 Hämeenlinna Puh: 020 7345 858 0400 844 632 Fax :03 652 3208 info@foratiafinland.fi www.foratiafinland.fi FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI KEMIKAALI

Lisätiedot

SUIHKUKAAPIN ASENNUS- JA HOITO-OHJE

SUIHKUKAAPIN ASENNUS- JA HOITO-OHJE SUIHKUKAAPIN ASENNUS- JA HOITO-OHJE 1 Yleisohjeita ennen asennusta: Mikäli kuljetusliike tuo laitteen työmaalle, tarkasta tuotteen pakkaus ja mikäli pakkauksissa on vaurioita, tee niistä merkintä rahtikirjaan.

Lisätiedot

Kränzle harrastemallit 2017 K 1050-SARJA SISÄLTÄÄ LISÄVARUSTEET. Made in Germany.

Kränzle harrastemallit 2017 K 1050-SARJA SISÄLTÄÄ LISÄVARUSTEET. Made in Germany. Kränzle harrastemallit 2017 K 1050-SARJA SISÄLTÄÄ LISÄVARUSTEET Made in Germany www.kraenzle.com Innovaatiota läpi malliston TÄMÄ ON LAATUA! Oma tutkimus ja kehitys ovat Kränzlen innovaatiostrategian ydin

Lisätiedot

Halogeeni-infralämmitin IH

Halogeeni-infralämmitin IH 1000 1500 W Sähkölämmitys 4 mallia Halogeeni-infralämmitin Terassien, parvekkeiden ja muiden ulkotilojen tyylikäs lämmöntuoja Käyttöalue halogeeni-infralämmitin on design-tuote ulkotilojen lämmitykseen.

Lisätiedot

Innovatiivinen moppivarsi, joka vähentää rasitusvammoja.

Innovatiivinen moppivarsi, joka vähentää rasitusvammoja. Moppivarsi Innovatiivinen moppivarsi, joka vähentää rasitusvammoja. Innovatiivinen design Tarjoamamme ergonomisesti suunniteltu moppivarsi vähentää toistuvia liikkeitä, jotka johtavat rasitukseen. Kun

Lisätiedot

Täydellinen aurinkosuoja terassille

Täydellinen aurinkosuoja terassille Täydellinen aurinkosuoja terassille Kaikille on tuttu tilanne, jolloin tulisi nauttia kesästä mutta ainut toiveesi on päästä varjoon. Sateen yllättäessä on taas pakko vetäytyä sisätiloihin. Satoi tai paistoi,

Lisätiedot

SCHATTELLO - LEIKKIKENTTÄ PYÖREÄ - 5m

SCHATTELLO - LEIKKIKENTTÄ PYÖREÄ - 5m SCHATTELLO - LEIKKIKENTTÄ PYÖREÄ - 5m Erikoismalli: Aurinkovarjo lasten leikkipaikoille Ø 5 m Värikäs, kuviollinen kangas koostuu erilaisista, sattumanvaraisesti valituista palasista. Jokainen aurinkovarjo

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

Wallgard asennusohje 2014

Wallgard asennusohje 2014 Wallgard asennusohje 2014 1. Alusta 1.1 Alustan on oltava luja, puhdas, kuiva ja tasainen, imukykyinen, eikä halkeamia ei saa esiintyä. Kiinnitystä heikentävät maali- ja öljytahrat sekä pöly poistetaan.

Lisätiedot

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta sisustuskivet Suomalainen sisustuskivi on sekä kaunis että käytännöllinen. Kivi kestää arjen kulutusta ja on värisävyiltään ajaton. Sisustuskivellä voit tuoda kulumatonta

Lisätiedot

Kiinteä nosto-orsi TTS-E

Kiinteä nosto-orsi TTS-E YALE nosto- 70.4.10 TIGRIP nosto- TTS-E ja TTS Tigrip nosto- ovat turvallisia pitkien kappaleiden siirroissa: ei taakan notkumista eikä kääntymistä. Ne ovat käytännöllisiä myös silloin, kun taakalle tarvitaan

Lisätiedot

Lisävarusteet FORD MONDEO

Lisävarusteet FORD MONDEO FORD-LISÄVARUSTEET Lisävarusteet FORD MONDEO Hybrid 09/2014 www.ford-lisaevarusteet.fi Go Further Lisävarusteet FORD MONDEO Hybrid 09/2014 KULJETUSJÄRJESTELMÄT Kattokuljetusjärjestelmä Sisätilojen kuljetusjärjestelmät

Lisätiedot

suodatintuuletin Sarja FF 018 Helppohoitoinen Hiljainen Pieni asennussyvyys Funktionaalinen muotoilu Aikaasäästävä asennus ja huolto

suodatintuuletin Sarja FF 018 Helppohoitoinen Hiljainen Pieni asennussyvyys Funktionaalinen muotoilu Aikaasäästävä asennus ja huolto Helppohoitoinen Hiljainen Pieni asennussyvyys Funktionaalinen muotoilu Aikaasäästävä asennus Suodatintuulettimia käytetään kytkentäkaappien jäähdytykseen. Kaapin sisäilman lämpötilaa alennetaan tuomalla

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI KEMIKAALI TURVA-ALLAS, SARJA 250/2 valmistettu korkealuokkaisesta polyeteenistä kestää erinomaisesti erilaisia kemikaaleja erittäin käytännöllinen,

Lisätiedot

Flamco. Flamcovent. Assenus- ja käyttöohje. Mikrokuplia poistavat Flamcovent-ilmanerottimet. 4-24-189/A/2002, Flamco 18503871

Flamco. Flamcovent. Assenus- ja käyttöohje. Mikrokuplia poistavat Flamcovent-ilmanerottimet. 4-24-189/A/2002, Flamco 18503871 Flamcovent Mikrokuplia poistavat Flamcovent-ilmanerottimet 4-24-189//2002, Flamco 18503871 SF ssenus- ja käyttöohje sennus- ja käyttöohje Tekniset tiedot Suurin käyttöpaine Korkein käyttölämpötila : 10

Lisätiedot

DHN HEPA-suodattimella varustettu hajotin

DHN HEPA-suodattimella varustettu hajotin DHN HEPA-suodattimella varustettu hajotin Version: 16.02.2012 Radiaali- tai pyörreilmasuihku yksilöllisesti säädettävien suuttimien kautta, sopii myös poistoilmasovelluksiin. Laite voidaan asentaa kattoon

Lisätiedot

Betonilattioiden hoito-ohjeet

Betonilattioiden hoito-ohjeet Betonilattioiden hoito-ohjeet 2. syyskuuta 2013 Betonilattioiden hoito-ohjeet Yleistä Vanhoissa betonilattioissa yleisiä ongelmia ovat niiden likaantuminen, vaikea puhdistettavuus ja pölyäminen. Näiden

Lisätiedot

PST-BETONINKOVETUSKAAPELI

PST-BETONINKOVETUSKAAPELI PST-BETONINKOVETUSKAAPELI PST BET -lämmityskaapelielementit on tarkoitettu vain betonivalujen kovettamiseen/kuivattamiseen. Ehkäisee valun jäätymisen ja nopeuttaa betonin kuivumista. Jälkikäteen voidaan

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Puukomposiitti JUMA-Deck Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä

Lisätiedot

nora pads NELJÄ PUHDISTUSLAIKKAA. HIUKAN VETTÄ. TÄMÄ ON NORA-JÄRJESTELMÄ.

nora pads NELJÄ PUHDISTUSLAIKKAA. HIUKAN VETTÄ. TÄMÄ ON NORA-JÄRJESTELMÄ. nora pads NELJÄ PUHDISTUSLAIKKAA. HIUKAN VETTÄ. TÄMÄ ON NORA-JÄRJESTELMÄ. Taloudellinen ja ekologinen puhdistusjärjestelmä, joka säilyttää nora kumilattiapäällysteiden arvon. nora laikat on kyllästetty

Lisätiedot

Automaattinen Ovijärjestelmä Besam Slim

Automaattinen Ovijärjestelmä Besam Slim Automaattinen Ovijärjestelmä Besam Slim Lisävarusteet ja -laitteet Profiilin tyyppi: - Slim - Slim Thermo Profiilin viimeistely: - anodisoitu alumiini, väri toiveen mukaan - maalattu RAL-värillä tyyppi:

Lisätiedot

Jalkasäleiköt. Kaikkiin sisäänkäynteihin

Jalkasäleiköt. Kaikkiin sisäänkäynteihin Jalkasäleiköt Kaikkiin sisäänkäynteihin Varastoidut ja valmistettavat jalkasäleiköt Welandin valmistamat jalkasäleiköt sopivat kaikkialle, niin suuren ostoskeskuksen sisäänkäynnille kuin pienen kiinteistön

Lisätiedot

Genie E/B/Bs. Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen. affordable cleaning

Genie E/B/Bs. Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen. affordable cleaning Genie E/B/Bs Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen affordable cleaning Genie E/B/Bs Genie Markkinoiden nero Genie on pieni kävellenohjattava yhdistelmäkone,

Lisätiedot

HOITO-OHJE. Orient Occident vinyylilattiat. Ruukinkuja 2, ESPOO orientoccident.fi

HOITO-OHJE. Orient Occident vinyylilattiat. Ruukinkuja 2, ESPOO orientoccident.fi HOITO-OHJE Orient Occident vinyylilattiat Ruukinkuja 2, 02330 ESPOO 09 260660 orientoccident.fi SISÄLLYS Yleistä... 2 Lattiamateriaali on hyvin hoidettu silloin, kun... 3 Käyttöönottopuhdistus... 3 Suojaus...

Lisätiedot

Asennus- ja huolto-ohjeet HEATEX lämmöntalteenottokaivolle

Asennus- ja huolto-ohjeet HEATEX lämmöntalteenottokaivolle 1 Asennus- ja huolto-ohjeet HEATEX lämmöntalteenottokaivolle 1. Asennus a. Kaivon asennus betoni lattiaan : a.1 Kaivon asennus - Kaivo on kiinnitettävä tukevasti ennen valua. Kaivo kiinnitetään ympärillä

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

JSKI Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet

JSKI Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet JSKI Asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet SIVU JEVEN Keittiöilmanvaihtolaitteet Sisällysluettelo Kiinnityskoukkujen asennus Kierretankojen kiinnityskohdat ja yhteenliittäminen 4 Valaisimen kytkentä ja vaihto

Lisätiedot

Welandin A-ritilä näyttää samanlaiselta kuin ritilä, jota aloimme valmistaa 50 vuotta sitten.

Welandin A-ritilä näyttää samanlaiselta kuin ritilä, jota aloimme valmistaa 50 vuotta sitten. A-ritilä A-ritilä Welandin A-ritilä näyttää samanlaiselta kuin ritilä, jota aloimme valmistaa 50 vuotta sitten. Valmistusmenetelmät ovat kuitenkin muuttuneet ja Welandin A-ritilää valmistetaan nykyään

Lisätiedot

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Luo ympäristöösi hyvinvointia edistävä keidas Apollo Xline terassimarkiisilla. Talvipuutarha on jokaisen talon helmi;. keidas ihmisille,

Lisätiedot

Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste

Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste P3-topax 56 Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste OMINAISUUDET Erinomainen poistamaan mineraalisaostumia Poistaa hyvin rasvaa ja proteiinia Erittäin tehokas matalissa konsentraateissa Parannellut

Lisätiedot

Uuden sukupolven tulisijat Linnatuli-takkamallisto 2009

Uuden sukupolven tulisijat Linnatuli-takkamallisto 2009 Uuden sukupolven tulisijat Linnatuli-takkamallisto 2009 www.linnatuli.fi Linnatuli helppo, kestävä ja tyylikäs tulisija Modernista perinteiseen Juhana Laatta: Ruoko pähkinänruskea viivapinta Luukku: Antiikkikupari

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

Lattiamainonta Mattoja omalla painatuksellasi

Lattiamainonta Mattoja omalla painatuksellasi Lattiamainonta Mattoja omalla painatuksellasi Haluatko nostaa brändisi näkyvyyttä? TETRIX matot ovat ylivoimainen valinta kestävyytensä ja puhtaanapitoominaisuuksiensa vuoksi. Painojälki on aina huipputasoista.

Lisätiedot

LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta.

LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta. Asennustekniikka 2014 LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta. Valikoimaan kuuluu pinta- ja seinäasennusjärjestelmiä, sekä laaja mallisto

Lisätiedot

PAKOKAASURATAJÄRJESTELMÄ 920/1500

PAKOKAASURATAJÄRJESTELMÄ 920/1500 PAKOKAASURATAJÄRJESTELMÄ 920/1500 Korkea imuteho Helppo käsitellä Nykyaikainen rakenne Kustannustehokasta työturvallisuutta. Pakokaasunpoisto paikallaan oleville kuorma-autoille Pakokaasunpoisto liikkuville

Lisätiedot

noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE

noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE Kuvittele lattia, joka tuo luonnon kauneuden ja alkuperäisyyden tiloihisi. Lattia, joka säteilee lämpöä, valoa ja rauhaa. Ajattele täydellistä

Lisätiedot

Modernit ikkunat ja ovet

Modernit ikkunat ja ovet Modernit ikkunat ja ovet Kippi- ja liukuikkunat Ranskalaiset ikkunat Kiinteät ikkunat ja lasiseinät Liuku- ja pariovet Ulko- ja parvekeovet 1 Uudenlaista tila-ajattelua Edistyksellinen Iccuna muuttaa suomalaisten

Lisätiedot

Lukkoponttivinyylit Helposti asennettavaa designia

Lukkoponttivinyylit Helposti asennettavaa designia Lukkoponttivinyylit 2019 Helposti asennettavaa designia Starfloor Click 30 / Cube 3D Grey Kansi: Starfloor Click Ultimate / Weathered Oak Brown LUKKOPONTTIVINYYLI Starfloor Click 55 PLUS / Lime Oak Light

Lisätiedot

Askelääntä vaimentava ja 2,0 mm irtoasennettava vinyyli. 25 m x 2 m

Askelääntä vaimentava ja 2,0 mm irtoasennettava vinyyli. 25 m x 2 m Askelääntä vaimentava ja 2,0 mm irtoasennettava vinyyli 25 m x 2 m MODUL UP : INNOVATIIVINEN LATTIAPÄÄLLYSTE- KONSEPTI, JOKA OTTAA YMPÄRISTÖN HUOMIOON Forbon uusi Modul up, irtoasennettava vinyylimallisto,

Lisätiedot

Smart installation systems RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT KOHTEESEEN KUIN KOHTEESEEN

Smart installation systems RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT KOHTEESEEN KUIN KOHTEESEEN Smart installation systems RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT KOHTEESEEN KUIN KOHTEESEEN 2 Pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin. Sisällysluettelo Yleistä... 4-7 Pistorasiapylväs SmartiS SMARTPOLE 1-S ja 1-K... 8 Pistorasiapylväs

Lisätiedot

Scene näyttelyjärjestelmä. Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin.

Scene näyttelyjärjestelmä. Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin. Scene näyttelyjärjestelmä Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin. Scene UltraLight Patentoitu taustakangas - mitä voit muokata monin tavoin Scene UltraLight seinäke on kätevä LaunchPack

Lisätiedot

Kulumatonta kauneutta

Kulumatonta kauneutta Kulumatonta kauneutta Rakennuskivet......kaikkeen rakentamiseen! Biolan Oy:n pääkonttori Sisustuskivet... Pihakivet... Suomalainen kivi on luonnostaan vahva. Ja kaunis katsella. Suomalainen kivi kestää!

Lisätiedot

ENERGY SAVING LAMPS. Energiansäästölamput 2008

ENERGY SAVING LAMPS. Energiansäästölamput 2008 Energiansäästölamput 2008 GP Saving Lamps Edut Säästää ympäristöä, vähentää hiilidioksidipäästöjä CO². Kestää 8-12 kertaa kauemmin* Vähentää kotitalouksien sähkönkulutusta jopa 80%* ja näin ollen myös

Lisätiedot

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia.

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. AGILE ja CS 80 Magneo Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. Agile ja CS 80 Magneo AGILE ja CS 80 Magneo. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia liukuovia Mukavia ja tilaa

Lisätiedot

JULKISIVULEVYT. Arch.: Delugan Meissl, Vienna

JULKISIVULEVYT. Arch.: Delugan Meissl, Vienna JULKISIVULEVYT Arch.: Delugan Meissl, Vienna Equitone-julkisivulevyt ovat rakennussuunnittelijan unelma ne on suunniteltu arkkitehtien toimesta, arkkitehdeille. Jokainen Equitone-levy on ilmeikäs ja ainutlaatuinen

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Silent Gliss. Kierrekaihtimet

Silent Gliss. Kierrekaihtimet Kierrekaihtimet 2 Ketjukäyttöinen kierrekaihdin Ominaisuudet Hiljainen, huoltoa tarvitsematon erittäin laadukas ketjutoiminen kierrekaihdinjärjestelmä ihanteellinen niin julkisiin tiloihin kuin kotiinkin.

Lisätiedot

MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT

MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT ILMAN HALLINTA JA HUONELAITTEET DESIGN-VENTTIILIT LUMI JA LUMO MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ TOIMII HYVIN Uudet ilmanvaihtoventtiilit LUMI ja LUMO

Lisätiedot

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Arch.: Delugan Meissl, Vienna EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Luonnolliset raaka-aineet EQUITONE-julkisivulevyt ovat rakennussuunnittelijan unelma ne on suunniteltu arkkitehtien toimesta, arkkitehdeille.

Lisätiedot

Takuu ja hoito Egger Comfort-lattioiden takuutodistus ja hoito-ohje

Takuu ja hoito Egger Comfort-lattioiden takuutodistus ja hoito-ohje Takuu ja hoito Egger Comfort-lattioiden takuutodistus ja hoito-ohje EGGER Comfort-lattioiden takuuehdot EGGER Comfort-lattiat ovat varma ratkaisu vuosiksi eteenpäin. EGGER tarjoaa sinulle ostopäivästä

Lisätiedot

PowerBalance 2 kestävää suorituskykyä

PowerBalance 2 kestävää suorituskykyä Lighting PowerBalance 2 kestävää suorituskykyä PowerBalance gen2 PowerBalance 2 on Philipsin energiatehokkain toimistostandardien mukainen ledivalaisin. Valaisin puolittaa energiakustannukset T5-ratkaisuun

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Komposiittipuu KINDWOOD Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä moniin

Lisätiedot

Laminaatit vinyylit parketit tekstiililattiat

Laminaatit vinyylit parketit tekstiililattiat LATTIAMATERIAALIT Laminaatit vinyylit parketit tekstiililattiat mitä kannattaa huomioida lattian valinnassa? Kaunista & käytännöllistä Lattia kantaa harteillaan muuta sisustusta se on perusta, jonka päälle

Lisätiedot

WehoFloor. Tuoteluettelo/Hinnasto 6.2005

WehoFloor. Tuoteluettelo/Hinnasto 6.2005 WehoFloor Tuoteluettelo/Hinnasto 6.2005 Helppo säätää huoleton käyttää Ilmasto-olot Suomessa asettavat lämmitysjärjestelmän vaatimukset korkealle. Pitkienkin pakkasjaksojen aikana lämmitysjärjestelmän

Lisätiedot

Ilmainen esittely. SpaceVac. Puhdista ulko- ja sisätilat samalla laitteella! puhdistustekniikka.fi

Ilmainen esittely. SpaceVac. Puhdista ulko- ja sisätilat samalla laitteella! puhdistustekniikka.fi Ilmainen esittely SpaceVac Puhdista ulko- ja sisätilat samalla laitteella! puhdistustekniikka.fi Valmiit teidän käyttöön soveltuvat paketit SpaceVac Indoor Täydellinen paketti sisätilojen siivoukseen,

Lisätiedot

Nopeuden huippua Uusi harjaohjelma

Nopeuden huippua Uusi harjaohjelma Nopeuden huippua Uusi harjaohjelma UUTUUS! Ratkaisut kaikkiin käyttösovelluksiin kaikille porakoneille ja kulmahiomakoneille 2 Teräslankaharjat Yleiskatsaus Metalli Inox Tuote Tyyppi Harja Teräslankaharjat

Lisätiedot

Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin 40VUODEN KOKEMUKSELLA TAMPEREEN TEHTAALTA

Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin 40VUODEN KOKEMUKSELLA TAMPEREEN TEHTAALTA Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin KOKEMUKSELLA TAMPEREEN 40VUODEN TEHTAALTA T I L A A. T Y Y L I Ä. T U R V A L L I S U U T T A. M I T T O J E S I M U K A A N Anna valon liukua tilaan Kiinteä sivulasi

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). KEMIKAALIT AUTONHOITO AUTONHOITOAINEET Ajoneuvojen pesuun, vahaukseen, kiillotukseen ja pintojen hoitoon Kaikentyyppisten ajoneuvojen pesuun ja pintojen hoitoon. Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine

Lisätiedot

Hormittomat Designtakat

Hormittomat Designtakat Medius Hormittomat Designtakat Malli Finestro K.60 L.80. S.20cm. Paino 30 kg Tämä seinälle asennettava, ruostumaton terästakka on yksi suosituimmista -malleistamme. Takassa on kaunis viimeistely ja se

Lisätiedot

DOG HELPPOA LIIKKUMISTA

DOG HELPPOA LIIKKUMISTA DOG 2014 HELPPOA LIIKKUMISTA Croozer korkealaatuinen, älykäs kuljetusratkaisu ulkoilua ja pyöräilyä harrastaville, jotka haluavat elää elämänsä spontaanisti ja yksinkertaisesti. Croozer-kärryillä voit

Lisätiedot

RAIKAS ILMA KEITTIÖÖSI

RAIKAS ILMA KEITTIÖÖSI RAIKAS ILMA KEITTIÖÖSI Vallox liesikuvut ja -tuulettimet Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen WWW.VALLOX.COM KEITTIÖN KÄRYNPOISTO VALLOX VIE KÄRYT KEITTIÖSTÄ Hyvään ruokaan kuuluu herkulliset tuoksut. Ruuanlaiton

Lisätiedot

B80-5017 TUOTENRO MALLI ULKOMITAT SISÄMITAT KAPASITEETTI PAINO. B80-5015 SiZ G30/600 600 x 600 x 2015 mm 492 x 430 x 1785 mm 1-2 x 50 L 295 kg

B80-5017 TUOTENRO MALLI ULKOMITAT SISÄMITAT KAPASITEETTI PAINO. B80-5015 SiZ G30/600 600 x 600 x 2015 mm 492 x 430 x 1785 mm 1-2 x 50 L 295 kg KAASUPULLOKAAPIT TYYPPI 30 PALOLUOKITELLUT KAASUPULLOKAAPIT PAINEKAASUSÄILIÖILLE Paloluokitellut kaapit DIN 14470-2 (30 MIN) mukaisesti. Eristys DIN 4102 mukaisesti. Ulkoa maalattu RAL 7035. Sisärunko

Lisätiedot

Birdie Paras mahdollinen design turvallisiin siirtoihin

Birdie Paras mahdollinen design turvallisiin siirtoihin EVO Paras mahdollinen design turvallisiin siirtoihin SLOW R SMARTLOCKTM RIPUSTUSKOUKKUJEN UUSI DESIGN EVO Siirrettävien nostinten evoluutio Uusissa EVO nostimissa on valittavissa monipuolisia ominaisuuksia

Lisätiedot

AUTOLIIKKEET PALVELUT JULKISET TILAT KAUPAT

AUTOLIIKKEET PALVELUT JULKISET TILAT KAUPAT Vähemmän......on enemmän affordable cleaning My16 B. Enemmän käyttömahdollisuuksia... vähemmällä vaivalla! Sopii päivittäiseen ylläpitosiivoukseen, tiheästi kalustetuissa tiloissa, joita edelleen siivotaan

Lisätiedot

WWW.LAMOX.FI INFO@LAMOX.FI

WWW.LAMOX.FI INFO@LAMOX.FI 1 Perinteinen valesokkelirakenne Termotuote korjattu rakenne Asennus 2 Ennen työn aloittamista on aina tarkistettava päivitetyt viimeisimmät suunnitteluohjeet valmistajan kotisivuilta. Eristämisessä on

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

ARTIST & ARTIST PLAIN

ARTIST & ARTIST PLAIN SYKSY 2014 ARTIST & ARTIST PLAIN Sileäpintainen, moderni matto eteiseen tai keittiöön. 4M80 Black Plain/ 4M80 Black 4K90 Beige 4K01 White 4J40 Grey Plain/ 4K90 Beige Plain/ 4K01 White Plain/ 4J40 Grey

Lisätiedot