ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Hyvinvointilautakunta Sivu 26. Torstai kello Kunnanvirasto, khall:n huone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Hyvinvointilautakunta Sivu 26. Torstai kello Kunnanvirasto, khall:n huone"

Transkriptio

1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Sivu 26 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstai kello Kunnanvirasto, khall:n huone Myllyniemi Pasi Jussila Kati Mäntylä Jaana Niemi Harri Nikula Sami Ojaluoma Veli-Matti Sivula Heidi Talso Johanna puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Mia Penttala-Salli Katri Kemppainen Helena Tuuri-Tammela Akseli Alapeltola kirjasto- ja kultt.toim.joht., esittelijä kulttuurisihteeri, pöytäkirjanpitäjä khall:n edustaja nuvan:n edustaja LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Todettiin. ASIAT PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Puheenjohtaja Pasi Myllyniemi Pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Kunnanvirasto Katri Kemppainen Allekirjoitus PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Harri Niemi Sami Nikula Aika ja paikka Yleisessä tietoverkossa klo Virka-asema Allekirjoitus Todistaa Kirjasto- ja vapaa-aikatoimenjohtaja Mia Penttala-Salli

2 Sivu 27 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Hyvltk 19 Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VAALI Hyvltk 20 Hyvinvointilautakunnan kokouksista pidetään pöytäkirjaa, jonka kaksilautakunnan kokouksissa erikseen valittua pöytäkirjantarkastajaa tarkastaa pöytäkirjan nähtävänä oloaikana. Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan kaksi jäsentä. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Harri Niemi ja Sami Nikula.

3 Sivu 28 KULTTUURI- JA VAPAA-AIKATOIMEN VUODEN 2017 AVUSTUKSET JA AVUSTUSTEN JU- LISTAMINEN HAETTAVAKSI Sivltk 9 Johtosäännön mukaan sivistyslautakunta päättää järjestöjen perus- ja kohdeavustusten jakamisesta. Vuoden 2017 talousarviossa on varattu avustuksia seuraaviin tarkoituksiin: nuorisotoiminta ja liikuntatoiminta perus- ja kohdeavustuksina kulttuuritoiminta kohdeavustuksina Suomen juhlavuoteen 2017 liittyvinä kohdeavustuksina Avustusten haku tapahtuu kunnan kotisivulta ladattavilla tai kunnanvirastosta ja kirjastosta saatavilla lomakkeilla, joissa pyydetyt tiedot perustuvat kulttuuri, liikunta- ja nuorisotoimen avustusohjeisiin. Avustusohjeet ovat saatavissa samoista paikoista. Lisätietoja antavat kirjasto- ja vapaa-aikatoimenjohtaja Mia Penttala-Salli, STJ:N EHDOTUS: Sivistyslautakunta päättää julistaa nuoriso- ja liikuntatoimen avustukset haettavaksi rekisteröidyille yhdistyksille perusavustuksina sekä kohdeavustuksina. Kulttuuritoimen avustukset julistetaan haettavaksi kohdeavustuksina. Hakuilmoitus julkaistaan Pohjankyrö-lehdessä to Hakuaika päättyy pe klo 15:00. Ehdotus hyväksyttiin. Sivistysltk 31 Liitteenä 2 on yhteenveto haetuista avustuksista. Määräaikaan klo mennessä saapui 43 hakemusta. Nuoriso-avustushakemuksia saapui 9 kpl, joista yksi siirrettiin kulttuuriavustuksiin. Eri liikunta-avustushakemuksia saapui 21 kpl. Kulttuuriavustushakemuksia saapui 13 kpl + 1 kpl. Lisätietoja: kirjasto- ja vapaa-aikatoimenjohtaja STJ:N EHDOTUS: Sivistyslautakunta varaa nuorisotoiminnan avustuksiin varatusta euron määrärahasta 4H- yhdistykselle euroa aiempaan sopimukseen pohjautuen. Määräraha varataan 4H-yhdistykseltä ostettavaan kerho-, loma-, leiri- ja retkitoimintaan.

4 Sivu 29 Vapaa-aikatoimen ja kulttuurin perus- ja kohdeavustukset järjestöille ja toimintaryhmille vuodelle 2017 jaetaan liitteen 2 mukaisesti. Mikäli jollakin avustusta saaneella toiminta lakkaa tai kohdeavustuksen toiminta jää toteutumatta, annetaan viranhaltijain päätettäväksi hyväksyä uusi avustuskohde. Ehdotus hyväksyttiin. Terttu Kallio ja Sami Nikula poistuivat esteellisinä liikuntatoimen avustusten päätösten teon ajaksi. Hanna Myllyniemi ja Terttu Kallio poistuivat esteellisinä kulttuuritoimen avustusten päätösten teon ajaksi. Hyvltk 7 Sivistyslautakunnan kokouksessa päätettiin jättää jakamatta kulttuuritoimen erityisesti Suomi 100 juhlavuodelle varatuista kohdeavustuksista eur. Jakamatta jäänyt avustus voidaan julistaa uudelleen haettavaksi. Avustusten haku tapahtuu kunnan kotisivulta ladattavilla tai kunnanvirastosta ja kirjastosta saatavalla lomakkeella, jossa pyydetyt tiedot perustuvat kulttuuritoimen avustusohjeisiin. Avustusohjeet ovat saatavissa samoista paikoista. päättää julistaa kulttuuritoimen erityisesti uusiin Suomi 100 juhlavuoden tapahtumiin suunnatut kohdeavustukset haettavaksi. Hakuilmoitus julkaistaan Pohjankyrö -lehdessä Hakuaika päättyy pe klo 15:00. Ehdotus hyväksyttiin. Hyvltk 21 Liitteenä 1 on yhteenveto haetuista avustuksista. Määräaikaan klo mennessä saapui 2 kulttuuritoimen avustushakemusta. Lisätietoja: kulttuurisihteeri Katri Kemppainen, puh ja kirjasto- ja vapaa-aikatoimenjohtaja Mia Penttala-Salli,

5 Sivu 30 Kulttuuritoimen erityisesti uusiin Suomi 100 juhlavuoden tapahtumiin suunnatut kohdeavustukset järjestöille ja toimintaryhmille vuodelle 2017 jaetaan liitteen 1 mukaisesti. Mikäli jollakin avustusta saaneella toiminta lakkaa tai kohdeavustuksen toiminta jää toteutumatta, annetaan viranhaltijain päätettäväksi hyväksyä uusi avustuskohde. Ehdotus hyväksyttiin.

6 Sivu 31 VUODEN URHEILIJAN VALINTA Hyvltk 22 Järjestöiltä on pyydetty ehdotuksia Vuoden Urheilijaksi Asiasta on lisäksi tiedotettu paikallislehden ilmoituksella. Liitteessä nro 2 on säännöt ja luettelo palkinnon aikaisemmin saaneista sekä liitteessä nro 3 ehdotukset Vuoden Urheilijaksi 2017 perusteluineen. Palkinnon saaja julkistetaan klo järjestettävässä palkintojuhlassa.. Ehdotus annetaan kokouksessa. Vuoden urheilijaksi valitaan Antti Iivari. Jaana Mäntylä ja Sami Nikula poistuivat esteellisenä pykälän käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi.

7 Sivu 32 VUODEN VALMENTAJAN / VETÄJÄN VALINTA Hyvltk 23 Järjestöiltä on pyydetty ehdotuksia Vuoden valmentajaksi/vetäjäksi Asiasta on lisäksi tiedotettu paikallislehden ilmoituksella. Liitteessä nro 2 on säännöt ja luettelo aiempina vuosina palkituista sekä liitteessä nro 4 ehdotukset Vuoden valmentajaksi / vetäjäksi 2016 perusteluineen. Palkinnon saaja julkistetaan klo järjestettävässä palkintojuhlassa.. Ehdotus annetaan kokouksessa. Vuoden valmentajaksi valitaan Kimmo Vieri. Sami Nikula poistui esteellisenä pykälän käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi.

8 Sivu 33 RYHTINUORTEN VALINTA Hyvltk 24 Järjestöiltä on pyydetty ehdotuksia vuoden 2017 ryhtinuoriksi. Asiasta on lisäksi tiedotettu paikallislehden ilmoituksella. Liitteessä nro 2 on säännöt ja luettelo palkinnon aikaisemmin saaneista sekä liitteessä 5 ehdotukset ryhtinuoriksi perusteluineen. Palkinnon saajat julkistetaan klo järjestettävässä palkintojuhlassa. Ehdotus annetaan kokouksessa Vuoden 2017 ryhtinuoriksi valitaan Saara Kauppi ja Akseli Alapeltola. Sami Nikula ja Akseli Alapeltola poistuivat esteellisenä pykälän käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi.

9 Sivu 34 KUNNON KUNTALAISEN VALINTA Hyvltk 25 Järjestöiltä on pyydetty ehdotuksia Kunnon kuntalaiseksi Asiasta on lisäksi tiedotettu paikallislehden ilmoituksella. Liitteessä nro 2 on säännöt ja luettelo palkinnon aikaisemmin saaneista sekä liitteessä nro 6 ehdotukset Kunnon kuntalaiseksi 2017 perusteluineen. Palkinnon saaja julkistetaan järjestettävässä palkintojuhlassa. Ehdotus annetaan kokouksessa. Kunnon kuntalaiseksi valitaan Katri Soisalo. Sami Nikula poistui esteellisenä pykälän käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi.

10 Sivu 35 VUODEN VIRIN VALINTA Hyvltk 26 Järjestöiltä on pyydetty ehdotuksia Vuoden viriksi Asiasta on lisäksi tiedotettu paikallislehden ilmoituksella. Liitteessä nro 2 on säännöt ja luettelo palkinnon aikaisemmin saaneista sekä liitteessä nro 7 ehdotukset Vuoden Viriksi 2017 perusteluineen. Palkinnon saaja julkistetaan klo18.00 järjestettävässä palkintojuhlassa. Ehdotus annetaan kokouksessa. Vuoden Viriksi valitaan Isonkyrön Kotiseutuelokuvat. Sami Nikula poistui esteellisenä pykälän käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi.

11 Sivu 36 KUNTALAISALOITE KUNTALAISILLE ILMAISIA UINTILIPPUJA Hyvltk 27 Erkki Kuusikko on laatinut saapuneen kuntalaisaloitteen, joka koskee kuntalaisille tarjottavia ilmaisia uintikertoja uimahallissa. Aloite on liitteenä nro 8. Liikuntalaki ( /390) antaa kunnille liikunnan yleisen edistämisvelvoitteen: yleisten edellytysten luominen liikunnalle paikallistasolla on kuntien tehtävä ja kuntien tulee luoda edellytyksiä kunnan asukkaiden liikunnalle. Kuten aloitteen tekijä toteaa, uimahalli on paikka jossa jokaisella kuntalaisella on mahdollisuus harrastaa liikuntaa vapaamuotoisesti ja omaan tahtiin. Kuntalaisille kohdistettu ilmaiskampanja lisäisi oletettavasti uimahallin kävijämääriä ja tunnettavuutta sekä tarjoaisi jokaiselle kuntalaiselle mahdollisuuden käyttää uimahallia varallisuudesta riippumatta.. päättää, että jokaiselle isokyröläiselle tarjotaan mahdollisuutta käydä veloituksetta uimahallissa yhteensä neljä kertaa vuoden 2018 aikana. Kampanjakuukaudet ovat tammikuu ja elokuu 2018, joiden kummankin aikana Isonkyrön kunnan asukas voi käydä uimahallissa veloituksetta kaksi kertaa. Kampanja ei koske ryhmäkäyntejä. Ehdotus hyväksyttiin.

12 Sivu 37 UIMAHALLIN AUKIOLOAJAT Hyvltk 28 Isonkyrön kunnan hallintosäännön 30 :n mukaan hyvinvointilautakunta päättää uimahallin aukioloajoista. Uimahallin aukioloaikoja muutettiin Uimahallin kävijämäärät ovat sen jälkeen vähentyneet ja etenkin ilta-aukioloaikojen lyhyys ja se että uimahalli ei ole ollut maanantaisin käytössä on tehnyt uimahallin käytön vaikeaksi kuntalaisille. Uimahallin aukioloajat ovat tällä hetkellä: tiistaisin klo 13 20, keskiviikkoisin klo 6-9 ja 13-20, torstaisin klo 13-20, perjantaisin klo ja lauantaisin klo sekä juhlapyhien aattopäivinä klo 18 asti välisenä aikana uimahalli on suljettu lauantaisin päättää, että uimahallin aukioloajat ovat alkaen seuraavat: Uimahalli on avoinna: maanantaisin ja tiistaisin klo , keskiviikkoisin klo , torstaisin ja perjantaisin klo lauantaisin klo juhlapyhien aattopäivinä klo 18 asti välisenä aikana uimahalli on suljettu lauantaisin Jos uimahallilla on päivisin ryhmävarauksia, ovet avataan yleisölle klo 15. Ovet suljetaan tuntia ja allastilat sekä kassa puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Vaasa-opiston allasjumppa lyhentää jonain vuosittain erikseen ilmoitettavana arki-iltana aukioloajan klo 18 saakka opiston työaikoina Viranhaltijapäätöksellä voidaan muuttaa aukioloaikoja juhlapyhien tai muiden perusteltujen syiden takia. Uimahalli pidetään suljettuna vuonna 2017 viikon 52 eli huoltotöiden takia Ehdotus hyväksyttiin.

13 Sivu 38 UIMAHALLIN MAKSUT Hyvltk 29 Uimahallimaksuista päättää hyvinvointilautakunta, joka kunnan hallintosäännön 30 :n mukaan päättää palvelumaksuista tehtäväalueellaan. Uimahallimaksuja on viimeksi tarkistettu Uimahallimaksut on syytä tarkistaa joidenkin maksujen osalta. Uimahallimaksuihin tehdään liitteen nro 9 mukaiset tarkistukset, jotka tulevat voimaan Ehdotus hyväksyttiin.

14 Sivu 39 OSAVUOSIRAPORTTI Hyvltk 30 Talousarvion täytäntöönpano-ohjeiden mukaan kaikkien vastuuhenkilöiden on tehtävä lautakunnalle osavuosiraportti, johon sisältyy määrärahojen toteutumisen lisäksi tiedot tavoitteiden siihenastisesta saavuttamisesta sekä ennuste koko vuoden toteutumisesta. Raportointiajankohdat ovat 30.4., ja (tilinpäätös). Raportissa tulee olla tiedot tuloarvioiden ja menomäärärahojen toteutumisesta meno- ja tulolajeittain (tiliryhmätaso 4) Lautakuntien on raporttien perusteella arvioitava toimintaansa ja tarpeen mukaan tehtävä tarvittavat muutokset tulosyksiköiden käyttösuunnitelmiin ja hyväksymiinsä tavoitteisiin tehtäväalueen sisällä. Mikäli tilikauden aikana toteutuvat menot ja niistä laaditut koko vuoden ennusteet osoittavat talousarvion tehtäväalueen määrärahojen ylitystä tai vaihtoehtoisesti tulokertymät ovat liian alhaisia ajankohtaan nähden, on välittömästi ryhdyttävä toimenpiteisiin. Tasaisella toteutumalla kahdeksan kuukauden toteutumaprosentti saisi olla 66,7%, mikäli tuotot ja kulut kirjataan ko. kuukaudelle, jolle tulot ja menot syntyvät. Henkilöstökulut kirjautuvat lisiä lukuun ottamatta sille kuukaudelle, jolloin kulut aiheutuvat. Palvelujen ostoissa vastaavasti laskut kirjautuvat kirjanpitoon tositepäiville. Tulosyksiköiden tavoitteet ja poikkeamat Tiliryhmätaso 4:n mukaisen toteutumaraportin liite nro 10 mukaan hyvinvointipalvelujen toteutumaprosentit ovat seuraavat: toimintatuotot 90,6%, kulut 60,3% ja toimintakate 56,9%. Tasaisella toteutumalla vuoden 2017 talousarvioon kirjatut tuotot ja kulut ovat toteutuneet talousarvion mukaisesti. arvioi toteutumaraportin perusteella talousarvioon varattujen määrärahojen riittävän. Ehdotus hyväksyttiin.

15 Sivu 40 MUUT ASIAT Hyvltk 31 1) Hyvinvointilautakunnan suunnitteluilta KIRJASTO-JA VAPAA-AIKATOIMENJOHTAJAN EHDOTUS: päättää hyvinvointilautakunnan suunnitteluillan toteuttamisesta. Suunnitteluilta pidetään torstaina klo Helena Tuuri-Tammelan mökillä.

16 Sivu 41 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Hyvltk 32 Kirjasto- ja vapaa-aikatoimenjohtaja Heidi Helistekankaan valinta vapaa-aikaohjaajan toimeen merkitsee päätöksen tiedoksi ja ilmoittaa, ettei se käytä kuntalain 92 :n mukaista otto-oikeuttaan. Ehdotus hyväksyttiin.

17 Sivu 42 OIKAISUVAATIMUSOHJE Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Päätökseen ei saa hakea muutosta valittamalla tuomioistuimeen. Pykälät: Oikaisuvaatimusoikeus Oikaisuvaatimuksen voi tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen. Määräaika Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimus on toimitettava Isonkyrön kunnanvirastoon viimeistään määräajan viimeisenä päivänä ennen kunnanviraston aukioloajan päättymistä. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään Isonkyrön sivistyslautakunta, telefaksi (06) , sähköposti: Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava - päätös, johon haetaan oikaisua - se, millaista oikaisua vaaditaan, sekä - oikaisuvaatimuksen tekijän nimi, kotikunta, postiosoite ja puhelinnumero. MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa: Pykälät: 19, 20, 30 ja 31 Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom. mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pykälät: 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ja 29

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 11. Maanantai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 11. Maanantai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivu 11 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantai 17.3.2014 kello 18.30 20.05 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Keskiviikko klo Kunnantalo, kunnanhallituksen huone

Keskiviikko klo Kunnantalo, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 20.12.2017 klo 16.30-17.49 Kunnantalo, kunnanhallituksen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 59. Tiistai kello Isonkyrön kirjasto

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 59. Tiistai kello Isonkyrön kirjasto ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2014 Sivu 59 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 25.11.2014 kello 18.30-20.05 Isonkyrön kirjasto Kallio

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Hyvinvointilautakunta Sivu 1. Torstai kello Kunnanvirasto, valtuustosali

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Hyvinvointilautakunta Sivu 1. Torstai kello Kunnanvirasto, valtuustosali ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstai 24.8.2017 kello 18.30 20.28 Kunnanvirasto, valtuustosali

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA. Tiistai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA. Tiistai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 4.2.2014 kello 18.30 20.35 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Isonkyrön kunnankirjasto, Tietotori, Kyrööntie 15

Isonkyrön kunnankirjasto, Tietotori, Kyrööntie 15 257e pvm.]1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2019 Hyvinvointilautakunta Sivu 21 1125a1litse KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstai 2.5.2019 klo 18.30 Isonkyrön kunnankirjasto, Tietotori, Kyrööntie 15 SAAPUVILLA

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Hyvinvointilautakunta Sivu V alitse. Tiistai kello

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Hyvinvointilautakunta Sivu V alitse. Tiistai kello KOKOUSAIKA ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Hyvinvointilautakunta Sivu 38 212222V22222225alitse 257e pvm.] Tiistai 13.11.2018 kello 18.30 19.46 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 Hyvinvointilautakunta Sivu 15. Maanantai kello Kunnanvirasto, khall:n huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 Hyvinvointilautakunta Sivu 15. Maanantai kello Kunnanvirasto, khall:n huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantai 25.9.2017 kello 18.30 20.13 Kunnanvirasto, khall:n

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/ e pvm.]1. torstai klo

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/ e pvm.]1. torstai klo 257e pvm.]1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2019 Hyvinvointilautakunta Sivu 21 1125a1litse KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 2.5.2019

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 8.5.2019 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 2.5.2019 kello 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 21 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 3.4.2019 klo 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Hyvinvointilautakunta Sivu 1. Keskiviikko kello

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Hyvinvointilautakunta Sivu 1. Keskiviikko kello ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 21.2.2018 kello 18.30 19.42 Pohjankyrön talon

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistaina 5.6.2017 klo 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivistyslautakunta Sivu 65 KOKOUSAIKA. Keskiviikkona kello Kunnanvirasto khall:n huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivistyslautakunta Sivu 65 KOKOUSAIKA. Keskiviikkona kello Kunnanvirasto khall:n huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivu 65 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikkona 21.9.2016 kello 18.32 19.47 Kunnanvirasto khall:n

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 26.1.2018 klo 19.05 19.15

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 9.11.2018 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.4.2018 klo 17.10-19.11

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 32 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 7.5.2018 klo 18.07-21.35

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantai 7.8.2017 klo 18.30 19.00 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 61 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 20.8.2018 klo 18.00-20.00

Lisätiedot

KOKOUSAIKA. ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019. pvm.]1. tiistai klo

KOKOUSAIKA. ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019. pvm.]1. tiistai klo pvm.]1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Hyvinvointilautakunta Sivu 1 1125a1litse 257e KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 19.2.2019

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Hyvinvointilautakunta Sivu V alitse 257e pvm.] Torstai kello

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Hyvinvointilautakunta Sivu V alitse 257e pvm.] Torstai kello ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Hyvinvointilautakunta Sivu 12 212222V22222225alitse 257e pvm.] KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstai

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 27.6.2018 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00-20.15

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 32. Tiistai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 32. Tiistai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Sivu 32 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 20.5.2014 kello 18.30 19.10 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 14/2016 Kunnanhallitus Sivu 166. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 14/2016 Kunnanhallitus Sivu 166. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 14/2016 Kunnanhallitus Sivu 166 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 10.6.2019 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 18.9.2018 klo 18.30 19.48 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 10.4.2018 klo 18.30 19.22 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 14 KOKOUSAIKA keskiviikko 30.8.2017 klo 9.01 10.45, 11.40 12.45, 12.53 13.50, 14.10 15.20 ja 15.30 16.55. KOKOUSPAIKKA Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantaina 5.6.2017 klo 17.00

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 35

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 35 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 2.9.2014 klo 17.00 17.40 Isonkyrön

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009 Sivistyslautakunta 24.03.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 24.03.2009 klo 18.00 18.50 Kunnanviraston kokoushuone Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokousaika Torstai 13.6.2013 klo 18.00-18.40 Kokouspaikka Teknisen toimiston kokoushuone, Petäjikönkatu 2 Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 23 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikko 20.9.2017 klo 17.45 17.49 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Sivistyslautakunta Sivu 51

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Sivistyslautakunta Sivu 51 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Sivu 51 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 27.6.2017 kello 19.00 Kunnanvirasto, khall:n huone

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1. Maanantai kello

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1. Maanantai kello ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantai 28.5.2018 kello

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2018 Hyvinvointilautakunta Sivu V alitse. Torstai kello 18.30

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2018 Hyvinvointilautakunta Sivu V alitse. Torstai kello 18.30 KOKOUSAIKA ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2018 Hyvinvointilautakunta Sivu 25 212222V22222225alitse 257e pvm.] Torstai 20.9.2018 kello 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Mervi Niemelä, Simo Saastamoinen, Marko Törmälehto. Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja

Mervi Niemelä, Simo Saastamoinen, Marko Törmälehto. Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 1/2010 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.1.2010 klo 14-14.40 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 11.3.2019 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2016 Ympäristölautakunta Sivu 97

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2016 Ympäristölautakunta Sivu 97 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2016 Ympäristölautakunta Sivu 97 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 25.10.2016 klo 18.30 19.24 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 13.9.2018 kello

Lisätiedot

maanantai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

maanantai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Teknisen johtajan Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.10.2017 klo 15.30 16.00 Isonkyrön

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Mervi Niemelä. Jouko Savikoski, Marko Törmälehto. Mirva Möttönen, puheenjohtaja Marika Niittykoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja

Mervi Niemelä. Jouko Savikoski, Marko Törmälehto. Mirva Möttönen, puheenjohtaja Marika Niittykoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 3/2011 19 KOKOUSAIKA Keskiviikko 22.6.2011 klo 14-14.25 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

Mervi Niemelä. Marika Niittykoski. Simo Saastamoinen, jäsen, poistui klo 15.30, : n 4 aikana. Marko Törmälehto, kaupunginhallituksen edustaja

Mervi Niemelä. Marika Niittykoski. Simo Saastamoinen, jäsen, poistui klo 15.30, : n 4 aikana. Marko Törmälehto, kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 1/2009 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.3.2009 klo 14-15.40 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 13) Aika 13.03.2019, klo 08:05-10:55 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnanvirasto Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Mervi Niemelä, Simo Saastamoinen. Marko Törmälehto. Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja

Mervi Niemelä, Simo Saastamoinen. Marko Törmälehto. Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 4/2010 16 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.6.2010 klo 14-14.25 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 2/2012 Sivistyslautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 2/2012 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 03.04.2012 KOKOUSAIKA 03.04.2012 klo 18.00-19.20 KOKOUSPAIKKA Yläaste KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 11 VUODEN 2012 TOIMINTA-AVUSTUSTEN JAKO 2 12 KOULUTYÖNTEKIJÖIDEN LOMAUTTAMINEN 3 13

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Tekninen lautakunta Sivu 42

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Tekninen lautakunta Sivu 42 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Tekninen lautakunta Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 28.5.2014 klo 18.07 18.51

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 7 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 14.8.2017 klo 17.00

Lisätiedot

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 18.01.2017, klo 17:00-17:48 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Adressi Mäntyharjun

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanhallitus Sivu 34. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanhallitus Sivu 34. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanhallitus Sivu 34 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 20.2.2017 klo 18.15 19.40. Isonkyrön

Lisätiedot

22V alitse e pvm.]

22V alitse e pvm.] ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 11/2018 Kunnanhallitus 22V1222222225alitse 123257e pvm.] Sivu 206 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantaina 6.8.2018 klo 18.15 Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010. Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010 Sivistyslautakunta 9.11.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 9.11.2010 klo 18.00-18.50 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse Mattila Annika

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2017 Ympäristölautakunta Sivu 80

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2017 Ympäristölautakunta Sivu 80 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2017 Ympäristölautakunta Sivu 80 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 7.11.2017 klo 18.30 19.30 Isonkyrön

Lisätiedot

Simo Saastamoinen. Marko Törmälehto, Mervi Niemelä, jäsen Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja

Simo Saastamoinen. Marko Törmälehto, Mervi Niemelä, jäsen Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 3/2009 19 KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.6.2009 klo 14.35-15.10 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. LAUKAAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Aika 11.06.2019 klo 16:00-17:00 Paikka Kuntala kokoushuone 1 Osallistujat Saapuvilla olleet jäsenet Häkkinen Jukka Lauronen Mirja Häkkänen Pipsa puheenjohtaja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2017 Sivistyslautakunta Sivu 75 KOKOUSAIKA

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2017 Sivistyslautakunta Sivu 75 KOKOUSAIKA ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2017 Sivu 75 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 14.11.2017 kello 18.30 Koulukeskuksen opettajien

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.5.2014 kello 14.00 15.20 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

21 Esi- ja perusopetuksen tieto- ja viestintätekniikkasuunnitelma

21 Esi- ja perusopetuksen tieto- ja viestintätekniikkasuunnitelma Mäntyharju Pöytäkirja 3/2018 1 (11) Aika 20.03.2018, klo 18:01-18:36 Paikka Kunnantalo, Kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20 Kirjaston

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/ ( 7) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/ ( 7) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/2018 1 ( 7) Aika 18.10.2018, klo 17:00-18:38 Paikka Hvidovre kokoustila kunnantalo Käsitellyt asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastus 29 Palveluhinnaston

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme.

Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Teknisen johtajan Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 2.8.2018 klo 17.15-17.30 Isonkyrön

Lisätiedot

kunnanvirasto Jonna Haavisto Jarmo Mikkola KOKOUSKUTSU 2/2015 laatimispäivämäärä: keskiviikko klo 19.00

kunnanvirasto Jonna Haavisto Jarmo Mikkola KOKOUSKUTSU 2/2015 laatimispäivämäärä: keskiviikko klo 19.00 vapaa-aikalautakunta Kokoustiedot Aika: Paikka: KOKOUSKUTSU 2/ laatimispäivämäärä: 18.3. keskiviikko 25.3. klo 19.00 kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 9 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS

Lisätiedot

Mervi Niemelä. Simo Saastamoinen, Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen Marko Törmälehto, jäsen kaupunginhallituksen edustaja

Mervi Niemelä. Simo Saastamoinen, Marika Niittykoski, jäsen Jouko Savikoski, jäsen Marko Törmälehto, jäsen kaupunginhallituksen edustaja HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 4/2011 24 KOKOUSAIKA Keskiviikko 31.8. 2011 klo 14-15.30 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

Vehmaan kunta Lomituslautakunta Kokous 1 Nro 2

Vehmaan kunta Lomituslautakunta Kokous 1 Nro 2 Vehmaan kunta Lomituslautakunta Kokous 1 Nro 2 Kokoustiedot Aika: keskiviikko 28.9.2016 Paikka: Valtuustosali, Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 11 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen...

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 8/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina klo 19.

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 8/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina klo 19. Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 8/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 29.04.2019 Kokoustiedot Aika Maanantaina 29.04.2018 klo 19.17 Käsiteltävät asiat Paikka Valtuuston kokoushuone, Koulutie 2 B (Raharinne)

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 7/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä:

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 7/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 7/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 25.04.2019 Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin 25.04.2019 klo 12.30 Vastaukset: torstai 25.4.2019 klo 22.00

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan liitto Maakuntahallituksen pöytäkirja Sivu 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA

Keski-Pohjanmaan liitto Maakuntahallituksen pöytäkirja Sivu 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA Maakuntahallitus 10/2015 Kokousaika: 6.11.2015 klo 12.00 13.40 Kokouspaikka: Keski-Pohjanmaan liitto, Kokkola Käsiteltävät asiat:

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 Sivistyslautakunta 24.03.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 24.03.2015 klo 18.00 19.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2017 Tekninen lautakunta Sivu 110

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2017 Tekninen lautakunta Sivu 110 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2017 Tekninen lautakunta Sivu 110 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 28.11.2017 klo 18.00 - Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Ympäristölautakunta Sivu 89

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Ympäristölautakunta Sivu 89 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Ympäristölautakunta Sivu 89 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 28.8.2018 klo 18.30 20.22 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 2/2014 Sivistyslautakunta Lähettämispäivä 5.2.2014 KOKOUSAIKA Torstai 13.2.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.5.2013 kello 16.15 18.10 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 2/2019 Keskusvaalilautakunta Sivu 28. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 2/2019 Keskusvaalilautakunta Sivu 28. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 2/2019 Keskusvaalilautakunta Sivu 28 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 12.4.2019 klo 19.00 Isonkyrön

Lisätiedot

Vehmaan kunta Koululautakunta Kokous 1 Nro 1. TORSTAINA klo Vinkkilän koululla

Vehmaan kunta Koululautakunta Kokous 1 Nro 1. TORSTAINA klo Vinkkilän koululla Koululautakunta Kokous 1 Nro 1 Kokoustiedot Aika: Paikka: TORSTAINA 4.1.2018 klo 17.30 Vinkkilän koululla Vinkkilän koulu Asialista: 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Mervi Niemelä. Marika Niittykoski, Jouko Savikoski, Marko Törmälehto, LAILLISUUS JA Vapaa-aikatoiminnan lautakunta totesi kokouksen laillisesti

Mervi Niemelä. Marika Niittykoski, Jouko Savikoski, Marko Törmälehto, LAILLISUUS JA Vapaa-aikatoiminnan lautakunta totesi kokouksen laillisesti HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 5/2009 32 KOKOUSAIKA Tiistai 27.10. 2009 klo 14-14.20 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 12) Tarkastuslautakunta TIlintarkastajan väliraportti tilivuoden 2018 tilintarkastuksesta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 12) Tarkastuslautakunta TIlintarkastajan väliraportti tilivuoden 2018 tilintarkastuksesta Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/2019 1 ( 12) Aika 09.01.2019, klo 08:30-11:25 Paikka Kunnanhallituksen huone, Kunnanvirasto, Rautalampi Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013. Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013. Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kokousaika 22.5.2013 klo 17.00 17.18 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/ Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 78 Kulttuurilautakunta Aika 30.08.2016 klo 18:00-18:44 Paikka Pääkirjasto Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 50 Kulttuurilautakunnan talousarvion toteutumisvertailu tammi-kesäkuulta

Lisätiedot

22V alitse e pvm.]

22V alitse e pvm.] ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 10/2018 Kunnanhallitus 22V1222222225alitse 123257e pvm.] Sivu 196 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantaina

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. VAPLTK, 21.5.2015 18:00, Pöytäkirja

SISÄLLYSLUETTELO. VAPLTK, 21.5.2015 18:00, Pöytäkirja i SISÄLLYSLUETTELO VAPLTK, 21.5.2015 18:00, Pöytäkirja -1 Läsnäolijat... 1 5 Nuorisoyhdistysten ja -ryhmien vuosiavustukset vuonna 2015... 2 6 Kulttuuriyhdistysten ja -ryhmien vuosiavustukset vuonna 2015...

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 6/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 6/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 17.11.2014 kello 16.00 17.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/ klo Marttilan kunnanvirasto, kokoustila

MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/ klo Marttilan kunnanvirasto, kokoustila MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2016 10 Rakennuslautakunta 25.04.2016 KOKOUSAIKA 25.04.2016 klo 18.00 18.21 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Marttilan kunnanvirasto, kokoustila Jäsen Varajäsen

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 09.11.2011 KOKOUSAIKA 09.11.2011 klo 17.00-17.17 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 32 ILMOITUSASIAT 48 33 SIIVOUSURAKOITSIJAN VALINTA 49 Tekninen lautakunta 09.11.2011

Lisätiedot