PGRANGE. Etuleikkuri imurilla varustetulla kerääjällä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PGRANGE. Etuleikkuri imurilla varustetulla kerääjällä"

Transkriptio

1 PGRANGE Etuleikkuri imurilla varustetulla kerääjällä

2 PGRANGE Etuleikkuri imurilla varustetulla kerääjällä PG-mallisto PG-mallistossa on saatavana monia vaihtoehtoja: bensiini tai diesel tehoalue hv, 2- tai 4-veto, normaalilla tai korkealla kippaavalla säiliöllä. PG-mallistoon on saatavana myös useita lisälaitteita, jotka parantavat koneiden monikäyttöisyyttä. Laajan malliston ja lisälaitevalikoiman ansiosta PG-koneet tarjoavat valmiita ratkaisuja hyvin moniin käyttötarkoituksiin ja niiden avulla ammattilainen pääsee heti tuottavaan työhön. Todellinen moniosaaja. Eteen asennettavat PG-leikkurit on suunniteltu ruohon keräämiseen leikkuun aikana. Keruujärjestelmä on siten rakennettu koneeseen, teräspuhallin ja keruuputki sijaitsevat voimanlähdepaketin sisäpuolella. Tämän ratkaisun edut ovat: koska ulkopuolista keruuputkea ei ole, kone on pienikokoisempi, paremmin tasapainossa ja sen painopiste on alempana. Ulkopuolisen putken puuttuminen parantaa käsiteltävyyttä ja mahdollistaa reunojen ajamisen jne. leikkuupöydän molemmilla puolilla sekä käytön ahtaissa paikoissa. keruu on tehokkaampaa, sillä leikattu ruoho kulkee lyhyemmän matkan ja keruuputkistossa ei ole kitkahäviöitä. tämä varmistaa, että leikkuujätettä ei jää maahan sekä estää puhaltimen ja keruuputken tukkeutumisen. kone on monikäyttöinen, koska puhallin ja keruusäiliö ovat aina käytettävissä muiden lisälaitteiden kanssa. Moottorit Saatavana on laaja valikoima tehokkaita ja luotettavia moottoreita. Moottorit niin bensiini kuin diesel 3-sylinterisiä ja nestejäähdytteisiä (PG220 moottori on 2-sylinterinen ja ilmajäähdytetty) ja asennettu pituussuuntaan voimanlähdepaketin takaosaan. Jäähdyttimen tuuletusaukko on suunnattu koneen takaosaan. Siten moottorin lämpö on kaukana kuljettajasta ja jäähdytin pysyy puhtaana pitkään.

3 Vaihteisto ja voimansiirto PG-koneet on varustettu hydrostaattisella voimansiirrolla, jonka nopeudensäätö tapahtuu polkimella 0 14 km/h (4-vetomalli). Vaikeissa olosuhteissa (epätasainen maasto, rinteet ja heikko pito) tasauspyörästö voidaan lukita varmistaen molempien etupyörien veto, parantaen koneen hallittavuutta. Hydraulinen ohjaus vaikuttaa takapyöriin ja varmistaa nopeat ja tarkat suunnanmuutokset pienellä voimantarpeella. PG-koneet ovat saatavana kaksoistakapyörällä (3-pyöräinen), joka tarjoaa pienimmän mahdollisen kääntösäteen ja ketteryyden, sekä 4-pyöräisenä, nivelellä varustetulla taka-akselistolla. Tämän version kääntösäde on myös pieni ja se on vakaa erityisesti rinteissä ajettaessa. Kaikissa 4-vetomalleissa on patentoitu HTC järjestelmä (Hydrostatic Traction Control = hydrostaattinen luistonesto), joka tarjoaa merkittäviä etuja: - Se säätää älykkäästi vetovoimaa takapyörien kesken, estäen nurmikon vahingoittumisen käännyttäessä; - Se varmistaa, että kaikki pyörät vetävät, myös kääntymisen aikana. Tämä on merkittävä turvallisuusetu verrattuna muihin markkinoilla oleviin ratkaisuihin, jotka kytkevät 4-vedon pois kääntymisen ajaksi. Turvallisuus PG-koneet on suunniteltu ja valmistettu täyttämään tiukimpien Euroopan Yhteisön ja muiden kansainvälisten elinten turvallisuusnormien vaatimukset. Kaikki PG-koneet voidaan varustaa suojarakenteella (ROPS) kuljettajan turvallisuuden varmistamiseksi, jos kone kaatuu. ROPS on läpäissyt kaikki OECD code 7:n vaatimat testit ja se on Bolognan yliopiston sertifioima. Suojarakenne toimitetaan sateelta ja auringolta suojaavalla katolla varustettuna. Kookkaat etuvalaisimet parantavat turvallisuutta näkyvyyden ollessa heikentynyt. Siksi koneet voivat olla tuottavassa työssä koko päivän. Matalalla sijaitseva painopiste ja oikean painonjako akseleilla tekevät koneesta vakaan. Hyväksyntä tiellä ajoon 4-pyöräisillä, dieselmoottorilla varustetuilla PG-malleilla, joissa on maantiekäyttöön hyväksytty varustesarja (etu- ja takavalot, suuntavalot, vilkku, äänimerkki jne.), voidaan ajaa maantiellä. Hyväksynnästä riippuen tiellä voidaan ajaa joko leikkuupöytä kiinnitettynä, tai rekisteröintitodistuksessa mainituilla varusteilla, tai säiliö tyhjänä tai täynnä.

4 PGRANGE ETULEIKKURI IMURILLA VARUSTETULLA KERÄÄ PG-mallistoa kehitetään jatkuvasti, jotta se täyttää ammattikäyttäjien tarpeet. PG-sarjan ruohonleikkurit kestävät kriittisimmänkin laatutietoisen asiakkaan tarkastelun. Tuhannet ammattilaiset ovat valinneet nämä koneet käyttöönsä ja uudistavat valintansa uskollisesti, PG-koneiden luotettavuuden tehokkuuden, alhaisten käyttökustannusten ja helpon käytön vuoksi.

5 JÄLLÄ Kuljettajan istuin Kojelauta sijaitsee suoraan kuljettajan edessä. Tämä ergonominen ratkaisu helpottaa käyttöä ja koneen hallintaa. Digitaalinäyttö antaa tiedot koneen tärkeimmistä toiminnoista (käyttötuntimittari, jäähdytysnesteen lämpötila, polttoainemäärä jne.) (Ei PG 220 ). Se toimii myös itsediagnostiikan keskuksena häiriötilanteessa. Istuin on säädettävissä kuljettajan painon ja pituuden mukaan. Myös istuimen jousituksen korkeutta ja jäykkyyttä voidaan säätää. Kaikki hallintalaitteet on sijoitettu helposti käytettäviksi ja hydrauliikan säätövivut on suojattu vahingossa tapahtuvalta käytöltä. Virtalukko Kojetaulu Eteenpäinajopoljin Leikkurin korkeuden säätö korkeakippaus Lisälaite Peruutuspoljin Pysäköintijarru Kippauksen säätövipu Kaasuvipu

6 Leikkaus Kaikki leikkuuvarusteet ja kiinnikkeet sijaitsevat koneen etuosassa. Ruoho leikataan ennen sen litistymistä pyörien alle, mikä parantaa leikkuutulosta ja kuljettajan näkyvyyttä. Tämän ratkaisun ansiosta myös pensaiden alta ja puiden ympäriltä sekä seinänvierustoilta on helppoa. Leikkuupöytien rakenne perustuu kiekkoihin, joihin on kiinnitetty liikkuvat kaksoisterät (paitsi 150 SM). Rakenteella on kaksi tärkeää etua: Liikkuvat terät kestävät iskuja ja suojaavat vaihteistoa iskujen aiheuttamilta vaurioilta; kaksoisterät eivät kerää ruohojätettä leikkuupöydän yläpintaan, mikä varmistaa tasalaatuisen leikkuujäljen ja vähentää leikkuupöydän huollontarvetta. Hydrauliset hallintalaitteet PG-koneet on varustettu hydraulisella etunostolaitteella leikkuupöydän ja muiden lisälaitteiden liikuttamiseksi. Sen ansiosta kone nousee reunakivien ja muiden esteiden yli. Se myös helpottaa huoltoa. Lisälaitteiden kiinnittäminen on helppoa ja voidaan tehdä ilman työkaluja. Keruusäiliö tyhjennetään hydraulisylintereillä kippaamalla, minkä ansiosta se on helppo ja nopea suorittaa. Säiliö Kookas 600 litran säiliö on valmistettu erittäin lujasta, iskunkestävästä materiaalista. Se on varustettu suodattimella, ohjaimella ja varoitussummerilla, joka soi säiliön täyttyessä. Suodatin on helppo irrottaa puhdistusta varten: se on teräsverkko, joka pidättää ruohon mutta läpäisee ilman, mikä varmistaa säiliön keräämisen täyteen. Varoitussummeri muistuttaa kuljettajaa voiman ulosoton (PTO) irtikytkemisestä säiliön täyttyessä, jolloin keruuputki ei pääse täyttymään ja tukkeutumaan. Säiliön sisäpuolinen ohjain on päällystetty metallilevyllä, joka estää hankauksen. Iskunkestävä ulkopuolinen runko on valmistettu teräsputkesta ja se suojaa säiliötä sekä katteita iskuilta, joita ahtaissa paikoissa työskenneltäessä väistämättä syntyy. Korkealle nostava kippi 4-pyöräisiin PG-malleihin on saatavana korkealle nostava kippilaite. Hydraulisesti käytetyn saksivivuston avulla voidaan keruusäiliö nostaa 1,90 metrin korkeuteen ja tyhjentää suoraan kuorma-auton tai perävaunun lavalle tai säiliöön. Säiliö voidaan tyhjentää mille tahansa korkeudelle minimi- ja maksimikorkeuden välillä erillisen kipin hallinnan ansiosta.

7 Leikkuupöydät Eri käyttäjien erityisvaatimusten täyttämiseksi tarjoamme erilaisia leikkuupöytiä, jotka sopivat hyvin monenlaisiin käyttöolosuhteisiin. Kerääviä leikkuupöytiä on saatavana 112 cm, 126 cm ja leikkuuleveydellä. Biosilppurilla varustettuja leikkuupöytiä ilman kerääjää on saatavana ja 150 cm levyisinä.ä. Ilmastin 100 cm levyinen nurmikon ilmastointilaite on erityisen hyödyllinen keväällä ja kesän päättyessä sammalen poistamiseksi. Ilmastin voidaan myös varustaa keräävällä imulaitteella. 112 cm leikkuri kerääjällä 126 cm / leikkuri kerääjällä Lakaisulaite kerääjällä, suodattimella ja vesisuihkulla Hydraulisella lakaisulaitteella lehtien ja roskien kerääminen koneen säiliöön on tehokasta ja nopeaa. Valinnaisvarusteena saatava itsepuhdistuva suodatin estää pölyn pääsyn säiliöstä ja vesisuihku kastelee työalan, rajoittaen harjojen nostaman pölyn määrää. leikkuri sivulle purkava leikkuri biosilppurilla, taakse purkava Imuletku Puhaltimeen kiinnitettävällä letkulla voi kerätä suuria määriä lehtiä, paperia jne. 150 cm leikkuri biosilppurilla, sivulle purkava Puskulevy eteen Ihanteellinen työväline hiekan ja mullan tasoitukseen ja lumen auraukseen. Niittosilppuri Vankkarakenteinen kelaleikkuri on saatavana pitkän heinän ja pensaikkojen leikkaukseen. Saatavana on kaksi eri leveyttä 110 cm ja 135 cm. Lumilinko levyinen kaksivaiheinen lumilinko on varustettu hydraulisella asennon säädöllä, jonka avulla kuljettaja maksimoi työtehon. Siinä on myös pleksisuojus kuljettajan suojaamiseksi lentävältä lumelta.

8 PROFESSIONAL MOWERS GTS RANGE hv GT RANGE hv PG RANGE hv SR RANGE hv SRZ RANGE hv TURBOGRASS hv TURBO 1-1W hv TURBO 5 50 hv TEKNISET TIEDOT Malli Versio Polttoaine Moottori Valmistaja Malli Teho / iskutilavuus Sylinterit / jäähdytys Polttoainesäiliö Vaihteisto 2WD tai 4WD Tyyppi Nopeus Ohjaus Etupyörät Takapyörät 15x x Sähköjärjestelmä Akku Turva-anturit Hydraulisesti kipattava säiliö Säiliön tyyppi Tilavuus 600 litraa Iskunkestävää polyetyleeniä täyden kuorman varoitussummeri - tukkeutumisnesto 600 litraa 600 litraa 600 litraa 600 litraa Kipin nostokorkeus (valinnaisvaruste) -- Painot ja mitat Omapaino tyhjänä 185 cm 610 Kg cm 590 Kg cm 695 Kg cm 695 Kg 190 cm 825 Kg Pituus/leveys/korkeus 230x102x144 cm 230x110x147 cm Lisälaitteet Kippaus korkealta Keräävä leikkuupöytä Terät Terien pyörintäsuunta PG 200 D 3 pyörää 4 pyörää Diesel Kubota D hv / 719 cm 3 3 / neste Leikkuukorkeuden säätö Takaa poistava leikkuupöytä biosilppurisarjalla Terät Terien käyttö Leikkuukorkeuden säätö Sivulle poistava leikkuupöytä Terät Terien käyttö Leikkuukorkeuden säätö Leikkuupöytä täydellisenä sivullepoistosarjalla Terät Terien käyttö Leikkuukorkeuden säätö Varstaleikkuri Ilmastin Työleveys / terät Keräävä lakaisukone Harjat Valinnaisvarusteet Alipaineletku Pituus Puskulevy 2-vaiheinen lumilinko PG pyörää 4 pyörää Bensiini Briggs & Stratton Vanguard 22 hv / 627 cm 3 2 / Ilma PG pyörää 4 pyörää Bensiini Briggs & Stratton Vanguard 25 hv / 952 cm 3 3 / neste 2 WD 2 WD 2 WD 2 WD 4 WD Hydrostaattinen, tasauspyörästön lukituspoljin Portaaton säätö 0 12 km/h 0 14 Km/h Tehostettu, ohjaavat takapyörät pienennetyllä kääntösäteellä 20 x x x x x Kaksois Kaksois Kaksois Kaksois 15x x x x x x x Hydraulinen, kahdella sylinterillä 112 cm 126 cm 2 levyä liikkuvilla kaksoisterillä Normaali vastakkain pyörivä Vastakkaisiin suuntiin pyörivät (RC) 2 8 cm Säätö yhdellä vivulla 2 8 cm 3 levyä liikkuvilla kaksoisterillä Vaihteistokäyttöinen Säätö yhdellä vivulla 2 8 cm 2 levyä liikkuvilla kaksoisterillä Vaihteistokäyttöinen 2 8 cm 150 cm 3 terää Hihna Säätö yhdellä vivulla 2 8 cm 110 cm cm 100 cm / 28 liikkuvaa terää 120 cm Vastakkain pyörivät, 2 edessä + 2 keskellä Vesisuihkusarja, pölysuodin 4,5 metriä, kahva ruostumatonta terästä hydraulisella säädöllä PG 270 D 3 pyörää 4 pyörää Diesel Briggs & Stratton Vanguard 27 hv / 952 cm 3 3 / neste PG 300 DW 4 pyörää (4WD) Turbo Diesel Briggs & Stratton Vanguard 30 hv / 952 cm 3 3 / neste Rev / Suorituskyvyn jatkuvan parantamisen vuoksi Gianni Ferrari varaa oikeudet muuttaa teknisiä tietoja ja suoritusarvoja ilman ennakkoilmoitusta. Myös tässä luettelossa olevat mallit voivat muuttua. Emme vastaa mahdollisista painovirheistä. TURBO 6-6 FLAIL 60 hv OFFICINE BIEFFEBI s.p.a. Via dell Artigianato, Gonzaga (MN) Italy Tel Fax bieffebi@gianniferrari.com GIANNI FERRARI s.r.l. Via Vespucci, Reggiolo (RE) Italy Tel Fax info@gianniferrari.com

LAKAISULAITE TS150. ilman lakaisulaitetta ja sen avulla voidaan koota suuria määriä lehtiä ja roskia paikoista, joihin koneella ei pääse.

LAKAISULAITE TS150. ilman lakaisulaitetta ja sen avulla voidaan koota suuria määriä lehtiä ja roskia paikoista, joihin koneella ei pääse. Luokkansa paras! LAKAISULAITE TS150 Lisää koneesi Turbo 1, 2 ja 4 monikäyttöisyyttä eri vuodenaikoina. Uusi lakaisulaite TS150 on ihanteellinen lehtien, paperiroskien, peltipurkkien ja muovipullojen keräämiseen

Lisätiedot

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm 616T 16hv bensiini 110cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Briggs&Stratton Vanguard 2-syl 16hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 110cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai

Lisätiedot

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm 623T 23hv bensiini 120cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kohler Command Pro 2-syl 23hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 120cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai kerääjän.

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen!

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Carlton on USA:ssa toimiva laadukas valmistaja, jonka tuotteet tuovat tehokkuudellaan yritykseesi kilpailukykyä ja uusia mahdollisuuksia. Kaikki

Lisätiedot

Maakauhat. Lumikauhat

Maakauhat. Lumikauhat Maakauhat Maakauha 400 400 1400 155 355B Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT FIN 2012 MAAKAUHAT Maakauha 400 400 1400 155 365 Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

F KUBOTA DIESEL ETULEIKKURIT F2890E

F KUBOTA DIESEL ETULEIKKURIT F2890E K U B O T A D I E S E L F F2890E/F3890 E T U L E I K K U R I T Kubota esittelee päivitetyn F-sarjan entistäkin paremmilla leikkuuominaisuuksilla ja leikkuujätteen poistolla. Uusi mittapuu ammattilaisten

Lisätiedot

Kerrankin jotain uutta! AVANT heittää haasteen AVANT kehitti kokonaan uuden koneen, jollaista markkinoilla ei ole ollut. Nykyaikaista hydrauliikkaa hyödyntäen syntyi edullinen, kompakti nelivetoinen peli,

Lisätiedot

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -leikkurit Myyjän opas

Tehokkuutta ja valinnanvaraa. John Deere -leikkurit Myyjän opas Tehokkuutta ja valinnanvaraa John Deere -leikkurit Myyjän opas JD_leikkuriesite_A5.indd 1 29.4.2014 14.15 Sisällys John Deere JM36... 4 John Deere RUN46... 5 John Deere RUN51... 6 John Deere R43... 7 John

Lisätiedot

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA. SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI:

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA.   SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI: SOLIS NUMEROINA TUOTANTO- KAPASITEETTI 300 000 TRAKTORIA VUODESSA KUUDEN SUURIMMAN TRAKTORIVALMISTAJAN JOUKOSSA MAAILMASSA TYÖNTEKIJÖITÄ YLI 5000, TUOTEKEHITYKSESSÄ YLI 300 HENKILÖÄ SOLIS-traktorit - laatua

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi Numatic, WV-470 Erinomainen, tehokas imuri veden imurointiin. Vakiovarusteena alumiiniputkisarja. Alumiiniputket ovat ruostumattomat ja teräsputkia kevyemmät. Tritex suodatinta käytettäessä myöskin pöly

Lisätiedot

XC 43 B 199,- Kampanjahinta. - B&S 125 cc moottorilla - keräävä ja taaksepuhaltava - valmiiksi koottuna laatikossa

XC 43 B 199,- Kampanjahinta. - B&S 125 cc moottorilla - keräävä ja taaksepuhaltava - valmiiksi koottuna laatikossa XC 43 B 199,- Runko: Kaasusäädin: Leikkuukorkeudet: Pyörät: Aisa: Keruusäiliö: 450 E series 125 cc Teräs 41 cm Työnnettävä Kiinteä kierrosluku 4 vivulla 5 kpl, 27 80 mm 180 / 180 mm - kuulalaakereilla

Lisätiedot

VA K 0 LA. 1969 Koetusselostus 741 Test report

VA K 0 LA. 1969 Koetusselostus 741 Test report VA K 0 LA Rukkila ACV Helsinki 10 12;Z Helsinki 43 41 61 Pitäjizinmäki VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Finnish Research Institute of Engineering in Agriculture and Forestry 1969 Koetusselostus

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Yksi kone - monta käyttötapaa

Yksi kone - monta käyttötapaa Yksi kone - monta käyttötapaa Tuotekehittely onnistuu parhaiten tiiviissä yhteistyössä loppukäyttäjän kanssa. Ventrac on toiminut tällä periaatteella siitä asti kun ensimmäinen kone valmistui. Käyttäjien

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää

Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää FOR GREAT MOWMENTS CASTELGARDEN MALLISTO 2015 PUUTARHATRAKTORIT 2015 Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää muotoilua Loistava ajonautinto sopusoinnussa mahtavan suorituskyvyn kanssa. Juuri se erottaa Castelgardenin

Lisätiedot

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI

CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI CS2610 KIOTI-PIENOISTRAKTORI PIENOISTRAKTORI sc2610 Laadukas dieselmoottori Optimoitu 26 hevosvoiman dieselpolttomoottori on erittäin tehokas ja sen polttoaineenkulutus on pieni. Öljyn/nesteiden täyttö-

Lisätiedot

Yhden kosketuksen lakaisua minimaalisilla kokonaiskustannuksilla

Yhden kosketuksen lakaisua minimaalisilla kokonaiskustannuksilla Yhden kosketuksen lakaisutoiminto tekee käytön erittäin helpoksi, sillä kaikki toiminnot pääharja, sivuharjat, imumoottori ja lisävarusteena saatava DustGuard aktivoituvat/pysähtyvät yhtä aikaa. Sivuharjoissa

Lisätiedot

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle JAPA 405 FI Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle Japa 405 on uuden sukupolven polttopuukone ammattilaisille. Japa 405 mallissa toimintaa ohjaa käyttäjää avustava äly. Kone on varustettu sensoreilla, jotka

Lisätiedot

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä!

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Rolba SUPER COMBI Super Combi Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Monen vuoden kokemus ja asiakkailtamme saamamme palaute ovat tehneet

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Bad Boy Diesel. Tämä suurteholeikkurien paha poika on varustettu Caterpillar-dieselmoottorilla. MOWERS. Mow with an attitude

Bad Boy Diesel. Tämä suurteholeikkurien paha poika on varustettu Caterpillar-dieselmoottorilla. MOWERS. Mow with an attitude Classic Bad Boy Diesel MOWERS Mow with an attitude Tämä suurteholeikkurien paha poika on varustettu Caterpillar-dieselmoottorilla. AC 5+ RE S Paikallaankääntyvien ruohonleikkurien kuningas QU COM AL M

Lisätiedot

PIHASI PARHAAKSI! Maahantuoja: TUOTEKUVASTO

PIHASI PARHAAKSI! Maahantuoja: TUOTEKUVASTO PIHASI PARHAAKSI! Maahantuoja: TUOTEKUVASTO 2014 SISÄLLYS Ruohonleikkurit 3 Miniriderit 4 Ajoleikkurit 5 Trimmerit, raivaussahat 6 Pensasleikkurit 6 Silppurit ja jyrsimet 7 Lehtipuhaltimet ja erikoislaitteet

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun.

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun. SUOMI Monipuolinen lana peltojen tasaukseen ja teiden kunnossapitoon. Kestävä rakenne, jossa on käytetty erikoislujia rakenneteräksiä. Kaikki toiminnot ovat hydraulisia. Siipien sylintereissä on varoventtiilit

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

Lakaisukoneet SR 1601

Lakaisukoneet SR 1601 Ainutlaatuinen pölynhallintajärjestelmä on ylivoimainen. Tekniikka kontrolloi ilmassa olevia pölypartikkeleita tehokkaan DustGuard vesisumutuksen avulla. Vähemmän pölyä tarkoittaa myös vähemmän lakaisua

Lisätiedot

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE 25/1970 KOCKUM PR0 CE S S 0 R 7 8 ATK -MON ITOI MIKONE Huhtikuussa 1970 Kockum Söderhamn AB esitti uuden karsinta-katkontakoneen prototyypin, joka suorittaa myös puutavaran lajittelun ja kasauksen. Sitä

Lisätiedot

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta.

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. affordable cleaning My50 E/B Yhdistelmäkone. EDULLINEN, koska sillä voi ajaa kuka vain ilman

Lisätiedot

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi.

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. Lumilingot 2015-2016 Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. HONDA ON TALTUTTANUT TALVEA JO 35 VUOTTA. Hondan lumilinkoja on valmistettu jo 35 vuotta ja juhlan kunniaksi koko lumilinkomallistomme

Lisätiedot

Honda pelaa varmasti.

Honda pelaa varmasti. Lumilingot 2011 Honda pelaa varmasti. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Jokaisessa mallissa on leveä ja korkea linkopesä, työvalo

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Murray mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Työnnettävä ruohonleikkuri - Työnnettävät ruohonleikkurit ovat yleensä hieman kevyempiä kuin itsevetävät. Ne ovat ideaali valinta pienille ja

Lisätiedot

Kverneland FHP Piennarmurskain

Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP piennarmurskain Erittäin monikäyttöinen murskain maatalouteen ja tienvarsihoitoon Voidaan käyttää monissa eri työasennoissa Kompakti ja vahva rakenne mahdollistaa

Lisätiedot

When Innovation & Nature Combine

When Innovation & Nature Combine When Innovation & Nature Combine Yhdellä pystyruuvilla 8 14 16 sto Mixell 8 10 12 14 16 Kahdella pystyruuvilla 20 22 sto Mixell 20 22 24 26 30 Kolmella pystyruuvilla 40 30 sto Mixell 30 35 40 45 RMH lla

Lisätiedot

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä Tuottavuutta ja kustannussäästöjä vieskanmetalli.com Tarkka kylvösyvyys kylkipyörällä Parempi oljen katkaisu Tarkka syöttömääränsäätö Suuri rengaskoko Pieni vetotehontarve 2 3 Patentoitu tarkkuusvannas

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 2013. Maahantuoja:

TUOTELUETTELO 2013. Maahantuoja: TUOTELUETTELO 2013 Maahantuoja: SISÄLLYS Ruohonleikkurit 3 - Kelaleikkurit 3 - Sähkökäyttöiset ruohonleikkurit 3 Akkuleikkurit 4 Työnnettävät ruohonleikkurit 5 Vetävät/keräävät ruohonleikkurit 6 Niittoleikkurit

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

Kaapelikelavaunu JKS 750V

Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu kevyempiin verkonrakennuksen tarpeisiin Kokonsa puolesta JKS 750 soveltuu erinomaisesti antenniurakoitsijoiden ja sähköasennusliikkeiden käyttöön. Vaunu on tarkoitettu

Lisätiedot

Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER

Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER Kuivien ja nestemäisten aineiden puhallukseen ja imuun 14 m3 kippaavaan säiliöön, materiaalitilavuus 12 m3 Catepillar -moottori joka tuottaa max.

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Mökin ja kodin tuhattaituri

Mökin ja kodin tuhattaituri Suomi Mökin ja kodin tuhattaituri Vahva 20 hv moottori Hämmästyttävän tehokas Turvavyö ja ROPS/FOPS turvakaari vakiona Kun haluat enemmän tehoa Väkivahva Kohler EFI-moottori Työlaitehydrauliikka 42 l/min

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri 75 75 märkä/kuivaimuri edustaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä käytöstä ja ylläpidosta helppoa, ergonomista ja tuottavampaa. Erikoissuunniteltu saranoitu moottorin kansi

Lisätiedot

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00 LATTIANHOITOKONEET MS 17-1600 Yhden laikan lattiakone Kierrokset 154/min, harjakoko 430 mm Testattu vaativissa työolosuhteissa Tarkat ja vakaat liikkeet Karkaistusta teräksestä valmistettu planeettavaihteisto

Lisätiedot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot 24.TOUKOKUUTA 2013 Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot Maksimaalista suorituskykyä ja pidennettyä käyttöaikaa uudella 4.0Ah akulla. Johdotonta vapautta: Ei polttoainetta,

Lisätiedot

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Suomi R-sarja Uudenlainen R-sarja Avantin R-sarja eroaa muista Avantin mallisarjoista ohjaustapansa vuoksi. R-sarjassa kuljettaja istuu kuormaajan takarungossa kun taas muissa Avantin mallisarjoissa istutaan

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää

Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää FOR GREAT MOWMENTS CASTELGARDEN MALLISTO 2013 PUUTARHATRAKTORIT 2013 Toimintavarmuutta ja puoleensavetävää muotoilua Loistava ajonautinto sopusoinnussa mahtavan suorituskyvyn kanssa. Juuri se erottaa Castelgardenin

Lisätiedot

Huutokauppaluettelo 9.5.2015

Huutokauppaluettelo 9.5.2015 Huutokauppaluettelo 9.5.2015 Kaikki huutokauppaluettelossa mainitut hinnat ovat verollisia hintoja. Osa tuotteista on marginaaliverollisia ja tästä on aina erikseen maininta. Kohteet huudatetaan luettelon

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

Vaihtolava-ajoneuvot. Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista

Vaihtolava-ajoneuvot. Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista Vaihtolava-ajoneuvoja pidetään vääntöherkkinä. Vaihtolava-ajoneuvojen kanssa voidaan käyttää erilaisia kuormalavoja erilaisiin

Lisätiedot

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HV 560 kg x 810 x mm. Moottori Nettoteho Toimintapaino Mitat

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HV 560 kg x 810 x mm. Moottori Nettoteho Toimintapaino Mitat MINI DUMPER C08 Moottori Nettoteho Toimintapaino Mitat YANMAR LN 100 AE 10 HV 560 kg 2 150 x 810 x 1 336 mm C08 TEHOKKUUTTA MAAST KOMPAKTI Entistä pienempi kokonaisleveys ja pieni kääntösäde helpottaa

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC R 6

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC R 6 Yhdistelmäkoneet 6 Enemmän tuottavuutta, parempi puhdistustulos ja luotettavuus. 6 on uuden sukupolven yhdistelmäkone, jossa on keskitytty erityisesti suorituskykyyn, ergonomiaan ja luotettavuuteen. Saatavana

Lisätiedot

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen 3. Helmikuu ta2012 Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen voima! Puutarhan hoito ja siivous on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi Ryobisähkötyökalujen valikoima sisältää pensasleikkureita

Lisätiedot

Tact 2. Tuplasti tehoa. Imuroi enemmän, pidempään ja tehokkaammin

Tact 2. Tuplasti tehoa. Imuroi enemmän, pidempään ja tehokkaammin Tact 2 Tuplasti tehoa Imuroi enemmän, pidempään ja tehokkaammin Kaksin verroin pitkäkestoista imutehoa Kärcher Tact 2 on vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu märkä-kuivaimureiden mallisto. Kaksi moottoria

Lisätiedot

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s Roclan ajotasolla varustetut Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon pidemmilläkin ajomatkoilla suunnitellut ulkomitoiltaan

Lisätiedot

ATV-sarja FOREST PRO. kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND

ATV-sarja FOREST PRO. kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND ATV-sarja kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND Forest Pro Forest Pro FL Forest Pro Plus 2016 MALLISTO ON SAAPUNUT! Tee mönkijästäsi metsäkone Mönkijä on mainio kulkupeli monenlaisissa maastoissa, mutta

Lisätiedot

Perässäkäveltävään Power-Unit 60 kiinnitettävät lisälaitteet. Maredo Power-Unit 60 + pystyleikkuri PuT 20

Perässäkäveltävään Power-Unit 60 kiinnitettävät lisälaitteet. Maredo Power-Unit 60 + pystyleikkuri PuT 20 Perässäkäveltävään Power-Unit 60 kiinnitettävät lisälaitteet Maredo: PuT 20 -pystyleikkuri Maredo Power-Unit 60 + pystyleikkuri PuT 20 PuT 20 pystyleikkurissa on vakiona 0,8 cm paksu kovametalli pystyleikkuuterä.

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

Uusi Triumph Tiger 1200

Uusi Triumph Tiger 1200 Uusi Triumph Tiger 1200 Merkki: Triumph Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1215 ccm 21200 Kaikki Mallit: -Tiger 1200 XR 21 200 -Tiger 1200 XRX 23 150 -Tiger 1200 XCX 24 150 -Tiger 1200 XRT 25

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen No. 981117101 Kuvaus Turvalukitus mahdollistaa rummun lukitsemisen letkunvaihdon yhteydessä. Räikkämekanismi lukitsee uloskelatun letkun halutulle

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360 Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet ja rakentaneet kuormaajia

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Jeantil lannanlevitysvaunut

Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil SA perheyhtiön historia ulottuu 1800-luvulle saakka. Päätuotteena viimeisten 50 vuoden ajan on ollut lannanlevitysvaunut. Sillä alalla Jeantil on tunnettu tehokkaiden

Lisätiedot

Briggs&Stratton, 2100 Pro Series, 420 cc, 10,0 kw 4-tahti OHV, kaasusäädin. RS (käsikäynnistys) + sähköstartti 230 V

Briggs&Stratton, 2100 Pro Series, 420 cc, 10,0 kw 4-tahti OHV, kaasusäädin. RS (käsikäynnistys) + sähköstartti 230 V 1581 PRO Vaativalle käyttäjälle, vaativiin olosuhteisiin kehitetty tehokas kaksivaihelinko. Puhdistaa lumen tehokkaasti ajoväylältäsi. Pureutuu läpi kovan ja jäisen lumivallin. Varustettu tehokkaalla kaksivaihemekanismilla.

Lisätiedot

UUSIN FREJOTH ACRA SILTATYYPPINEN KONEISTUSKESKUS - TÄYNNÄ UUSIA INNOVATIIVISIA RATKAISUJA NOPEAAN JA RASKAASEEN LASTUAMISEEN &

UUSIN FREJOTH ACRA SILTATYYPPINEN KONEISTUSKESKUS - TÄYNNÄ UUSIA INNOVATIIVISIA RATKAISUJA NOPEAAN JA RASKAASEEN LASTUAMISEEN & NOPEA SILTATYYPPINEN PYSTYKARAINEN KONEISTUSKESKUS UUSIN FREJOTH ACRA SILTATYYPPINEN KONEISTUSKESKUS - TÄYNNÄ UUSIA INNOVATIIVISIA RATKAISUJA NOPEAAN JA RASKAASEEN LASTUAMISEEN & Rensi Finland Oy Yrittäjäntie

Lisätiedot

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä Koska märkä-/kuivaimuri on kompakti, monikäyttöinen ja kestävä, se voidaan helposti kuljettaa minne tahansa, esim. autolla. Työnteon jälkeen, säiliö on helppo tyhjentää - joko hävittämällä fleece pölypussi

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

HSF 14 / HXF 14 HSF 16 / HXF 16 HSC 16 / HXC 16 HSS 16 / HXS 16 HXS 20 / HXX20 HXX 25. Roclan Humanic työntömastotrukit on suunniteltu

HSF 14 / HXF 14 HSF 16 / HXF 16 HSC 16 / HXC 16 HSS 16 / HXS 16 HXS 20 / HXX20 HXX 25. Roclan Humanic työntömastotrukit on suunniteltu Roclan 2 Humanic työntömastotrukit on suunniteltu helpottamaan käyttäjän työtä. Olipa kyseessä uusi kuljettaja tai alan konkari, trukki mukautuu hallitusti kuljettajan ajotapaan - liikkeellelähtö, ajo

Lisätiedot

Pinoamistrukkimallisto

Pinoamistrukkimallisto Roclan käyden ajettavat Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon tarkoitetut ulkomitoiltaan kompaktit ja ketterästi liikkuvat

Lisätiedot

Betoni-Kirahvi hiomakone seinille ja katoille. WST 1000 FV, Turbo-Jet setti

Betoni-Kirahvi hiomakone seinille ja katoille. WST 1000 FV, Turbo-Jet setti Betoni-Kirahvi hiomakone seinille ja katoille WST 000 FV, Turbo-Jet setti Tilausnumero 355.747 Laikka Ø 25 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 8000 /min Ottoteho 00 Watt Antoteho 600 Watt Työkaluliitos 28

Lisätiedot

Pyörälliset wc/suihkutuolit

Pyörälliset wc/suihkutuolit Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean ual Vip, Ocean -Vip Ocean wc/suihkutuolit tarjoavat oikean mallin joka tarpeeseen. 17 Ocean - Vakaa, ruostumaton teräsrunko Ocean mallit: - Yksilöllisesti

Lisätiedot

Johdoton ja helppokäyttöinen varrellinen rikkaimuri

Johdoton ja helppokäyttöinen varrellinen rikkaimuri Handy 2 in 1 on ladattava varsi-imuri, joka hoitaa imuroinnin nopeasti ja vaivattomasti. Se on aina käyttövalmis ja imutehoasetuksia on kaksi. Runsaasti värivaihtoehtoja. Pöydän alle päivällisen jäljiltä

Lisätiedot

Poikki, halki ja pinoon

Poikki, halki ja pinoon JAPA 315 FI Poikki, halki ja pinoon Polttopuiden tekeminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kunnon laitteella. Meille se tarkoittaa jatkuvaa tuotekehitystä, jossa koneen jokainen, pienikin yksityiskohta

Lisätiedot

Kekkilä Kompostoiva 160 L. Kekkilä Ekomatic Kuivikekäymälä 110 L. Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L. Kekkilä Nurmikkolannoite 10 kg

Kekkilä Kompostoiva 160 L. Kekkilä Ekomatic Kuivikekäymälä 110 L. Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L. Kekkilä Nurmikkolannoite 10 kg PIHAPIIRIIN Kompostoiva 160 L Puutarhalannoite 6 kg Nurmikkolannoite 10 kg Duomatic kompostoiva kuivikekäymälä esikompostoi käymäläjätteesi kätevästi kahden sisäastian ansiosta. Toinen astia on käytössä,

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

Hinnat voimassa toistaiseksi

Hinnat voimassa toistaiseksi Hinnat voimassa toistaiseksi Noja Yhtiöt Oy on rakennusalan yritys, joka tarjoaa monipuolisten rakennuspalveluiden lisäksi pienkoneiden ja työvälineiden vuokrausta edullisesti ja nopealla aikataululla.

Lisätiedot

Esittelykoneen lisävarusteet: Isot renkaat 19.0/45-17 (norm. 400/60-15.5), Hydraulisesti kokoon taittuva varpajyrä, 2 kpl maantasoituslevyjä.

Esittelykoneen lisävarusteet: Isot renkaat 19.0/45-17 (norm. 400/60-15.5), Hydraulisesti kokoon taittuva varpajyrä, 2 kpl maantasoituslevyjä. Esittelykonehinnasto - Kuhn maanmuokkaus Kuhn Discover XM 32 lautasäes: Koneella on ajettu noin 30 hehtaaria. Sarjanumero A1380. Valmistusvuosi 2010. Koneessa on voimassa tehdastakuu 1v. Vakiovarusteet:

Lisätiedot

ERGOLATOR. Henkilökohtainen nostoapulaite. 15 200 kg. ERGOLATOR erilaisten rullien käsittelyyn

ERGOLATOR. Henkilökohtainen nostoapulaite. 15 200 kg. ERGOLATOR erilaisten rullien käsittelyyn Henkilökohtainen nostoapulaite 5 00 kg ERGOLATOR erilaisten rullien käsittelyyn Henkilökohtainen nostoapulaite Jokaiselle oikea työskentelykorkeus ei turhaa kumartelua tai kurottamista. Portaaton nostonopeus

Lisätiedot